ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η καλή χρονιά για την οποίαν θα ήθελα να σας ευχηθώ, ξεκίνησε και για την ομαδα μας. Δεν ασχολούμαι με το παιχνίδι του κυπέλλου, το οποίο ούτε καν είδα. Ακόμα βλέπετε δεν έχω καλοσυνέλθει από τις χαμηλότερες κατηγορίες, οπότε το να παρακολουθώ αυτά τα παιχνίδια, δεν μου προσφέρουν κάτι στον αεκτζηδισμό μου. Φυσικά αυτό δεν είναι σπόντα για όποιον θέλησε να το δει.

Αυτό το παιχνίδι είναι μία μέρα, εγώ ασχολούμαι με την χρονιά. Που έφερε έναν παίκτη, τον Κρίστισιτς, που βάσει των όσων ακούμε πρόκειται να γίνει βασικός λίαν συντόμως. Όχι διότι είναι παικταράς όπως βιάζονται μπόλικοι σέσκουλες να γράψουν – ο κάθε παίκτης είναι λαχείο βάσει της οσμής των αποδυτηρίων μιας ομάδας -, αλλά διότι απλά δεν υπήρχε και κάτι καλύτερο στην συγκεκριμένη θέση της ομάδας μας.  Δηλαδή σε αυτόν που φοράει το νούμερο 6 ή 8. Οπότε αν ο νέος είναι εξάρι με χαρακτηριστικά προώθησης της μπάλας ή έστω και το ανάποδο, σίγουρα είναι καλύτερος από τον Σιμόες ή τον Γαλανόπουλο.

Το τι ακριβώς θα παίξει σε μας, εξαρτάται από τον παρτενέρ του σίγουρα. Κι εδώ θα κριθεί ο προπονητής : Δηλαδή στο να μην χαραμίσει αρετές του παίκτη λόγω λάθους παρτενέρ ή να μην μεταμορφώσει παίκτη με ταλέντο σε παίκτη εργάτη. Θα τα δούμε αυτά, δεν βιαζόμαστε καθόλου αφού η χρονιά είναι καραχαμένη, αφού το καλοκαίρι θεωρηθήκαμε τρελοί που θέλαμε χαφ κι εξτρέμ, κι αφού πληρώσαμε την εμμονική στάση του εγγυητή, που θεώρησε οτι το champions league, αφού είναι ποδοσφαιρική διοργάνωση, είναι θέμα ψυχολογίας, κι όχι αξίας παικτών ή έστω ποσότητας παικτών που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα τρία καρπούζια στο ίδιο χέρι.

Εν πάσει περιπτώσει, η χρονιά ξεκίνησε καλά διότι μια μεταγραφή έγινε. Όπως και σωστά έμεινε ο Μπακασέτας, που πρακτικά κανείς δεν κατάλαβε σε ποιό πράμα είχε θεωρηθεί υπεύθυνος, μαζί φυσικά με τους άλλους δύο. Εγώ τους έβλεπα σταθερά πολύ καλούς και τους τρεις, που τουλάχιστον οι δύο ΟΛΟΣΩΣΤΑ αξίωναν τα ίδια λεφτά με τον Πέτρο κρούγκερ. Αλλά δεν μπορώ να ψάξω να βρω λογική κάπου, αφού οι πάντες αναφέρονται στον ίδιο άνθρωπο, που ακόμα δεν έχει καταλάβει οτι όπως ο Μπάγιεβιτς προπονητικά, έτσι κι αυτός έχει ξεπεραστεί παραγοντικά και διοικητικά. Όπως έχει ξεπεραστεί και ανθρώπινα, αφού μεγαλύτερο μάθημα από τον Σιμόες, δεν πρέπει να του έχει δοθεί. Μιλάω για πιθανά λεφτά που θα παίρναμε, όπως και για την δήλωση οτι φεύγει σαν φίλος. Δεν ξέρω πότε ακριβώς γίνεται ρόμπα ένας παράγοντας.

Και η χρονιά μοιάζει καλή, διότι μπορεί να μείνει κι ο Πορτογάλος – δεν το αποκλείω πλέον παρότι έχει βρει καλύτερα χρήματα – και με μια κίνηση που φυσικά θα προπαγανδιστεί σαν σχεδιασμένη από τον εγγυητή, οτι έφερε το καλύτερο αύριο για την ομάδα μας, κι έστειλε και το μήνυμα και σε άλλους που δεν θα θελήσουν να ανανεώσουν, όσο κι αν δεν μπορώ να βρώ κάποιον τόσο κρίσιμο. Δεν μας νοιάζει αυτό, μακάρι να κάνω λάθος εγώ, και η ΑΕΚ να μου δίνει καλύτερο θέαμα, κι αν είναι δυνατόν και κανά τίτλο. Διότι εγώ, ό,τι και να συμβεί, δεν αλλάζω την θέση μου: Η ομάδα διαλύθηκε εκ των έσω.

Οι επόμενες μάλιστα κινήσεις που πρόκειται να γίνουν, ενισχύουν το καλό της χρονιάς. Αγορά του Οικονόμου μαζί με την ανακοίνωση του γιού του Ρέφικ – μου είναι παντελώς άγνωστος ο απόγονος – είναι πάνσωστες κινήσεις, και για το παρόν , και για το μέλλον. Ίσως να αλλάξανε τα δεδομένα με τις πρόωρες εκλογές, και να ετοιμάζεται μια γενικευμένη επίθεση με μια καινούργια συμμαχία, που φυσικά δεν είναι δυνατόν να γραφτεί. Όποιος όμως παρακολουθεί  τα μέσα ενημέρωσης του γαύρου παρέα με τις ισορροπίες στην λίγδα, σίγουρα πονηρεύεται. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Τα πράματα λοιπόν, πάνε καλά. Μην κοιτάτε την βαθμολογική θέση, δείτε παραπέρα. Μία πίττα είναι, καλύτερα να χωριστεί στα δύο, παρά στα τρία. Διότι η πολιτική ζωή έχει πάει στην κανονική ποινικοποίηση αλλά και η ποδοσφαιρική έχει πάει σε συμμαχίες πολύ σύντομες και με καμία υπογραφή ή δέσμευση. Τα είδατε στην πρόταση εναντίον του προέδρου της λίγδας, και τα ξαναείδατε μετά στο διαιτητικό δικαστήριο. Και τον γαύρο δεν μπορείς να τον αφανίσεις βέβαια, αλλά τον βορρά μπορείς και να τον ρίξεις σε κατάθλιψη, ειδικά άμα δεν το πάρει και φέτος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

46 Responses to ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

  1. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ωραία ξεκίνησε η χρονιά με την σανομεταγραφή του Σέτα και την πιθανή επιστροφή του Σιμόες, δηλαδή ουσιαστικά με τον ερχομό του Σέρβου χαφ που περιμένουμε να δούμε τι θα βγεί.
    Έκρηξη ενθουσιασμού στον κόσμο που μετά απο ένα μήνα ξέχασε το “που πάμε με Μανταλομπακασέτες” και άρχισε τους χορούς στο Σύνταγμα για να γιορτάσει την επιστροφή των υιών που δε βρήκαν ομάδα και μετά απο 2 μήνες αποφάσισαν να υπογράψουν στην ομάδα της καρδιάς τους (ΑΕΚφάμιλι κλπ).
    Δώσε πόνο πρόεδρε, αφού τους ξέρεις καλύτερα απ’οτι ξέρουν τις κάλτσες που φοράνε.
    Η κατάσταση είναι σαν το ανέκδοτο του Χότζα με τις κότες και τα γουρούνια.
    προς a better tomorrow: αν έχεις facebook βρές με Alexandros Kyriazis (εχω και τον Steven στους φίλους)

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Χαιρετισμούς μετά από πολύ καιρό σε όλα τα παιδιά του blog. …… Για εμένα ομάδα αεκ δεν υπάρχει και είναι απορίας αξιον πως μπορεί αυτή η ομάδα να παίξει στοιχείωδως ικανοποιητικα ποδόσφαιρο. Με ποιόν με τον ουζουνιδη;……. Αστεία πράγματα…….. Για στόχους φυσικά μόνο γοητρου μιας κι έρχονται ντέρμπι για να περνάει η ώρα μας, στην ουσία όμως η ομάδα βαδίζει χωρίς στόχους……. Ας ρίξει μια ματιά κάποιος στους παίκτες της ομάδας, στους προπονητές, στη διοίκηση………. ΒΡΑΣΕ ΟΡΥΖΑ…. Ο δε μελισσαν τόσο ανθρωπακος που ούτε να τον σχολιασεις δε σου κάνει όρεξη…

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steven: Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

    Βεβαίως, η ομάδα διαλύθηκε εκ των έσω και μοναδικός υπεύθυνος είναι αυτός που ασχολείται για να διαλέγει πλακάκια και έπιπλα για το γήπεδο και ΔΕΝ κάνω πλάκα, ισχυει 100%. Καλά κάνει και τη βρίσκει έτσι. Η ζωή είναι μικρή, μακάρι όλοι να είχαμε τη δυνατότητα να ασχολούμαστε μόνο με αυτά που μας ευχαριστούν. Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι δεν ‘’ελευθερώνει’’ το ποδοσφαιρικό κομμάτι που ΚΑΙΕΙ εμάς. Βρες ένα CEO, όπως σωστά έγραψε ο Snitch. Πρόβλημά σου και θα το καταλάβεις σύντομα έτσι και συνεχίσει αυτή η εικόνα.

    Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΝΟΣ (το δανείζομαι), είναι τόσο ΓΕΛΟΙΟΣ που δεν παραιτείται όταν ξέρει ότι έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, κακομοιρίλα, μιζέρια, χωριατίλα, κανένα φιλότιμο, καμία φιλοδοξία.

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗΣ:
    ‘’Ίσως να αλλάξανε τα δεδομένα με τις πρόωρες εκλογές, και να ετοιμάζεται μια γενικευμένη επίθεση με μια καινούργια συμμαχία, που φυσικά δεν είναι δυνατόν να γραφτεί. Όποιος όμως παρακολουθεί τα μέσα ενημέρωσης του γαύρου παρέα με τις ισορροπίες στην λίγδα, σίγουρα πονηρεύεται. Προς το παρόν τουλάχιστον.’’

    *** O Βερύκιος πριν 1-2 μήνες είπε ότι ο Τίγρης με το Χοντρό τα πάνε μια χαρά, οεο?

    ΥΓ. Ο ΚΛΟΠ είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της ήττας.
    Δηλώσεις αλά Κωστάκη Κατσουράνη (όταν πηγαίναμε Καραϊσκάκη) πριν το ματς.
    Διάθεση και νοοτροπία για το Χ. Όταν πας για Χ, 90% χάνεις.
    Εγκληματική επιλογή με τον Φαμπίνιο στον πάγκο.
    Εγκληματική αλλαγή Μανέ. Και τι έγινε αν φας 3,4? Άσε τον επιθετικό μέσα.

    Ο ΛΟΒΡΕΝ ούτε έξω από τα αποδυτήρια δεν θα έπρεπε να περνάει. Τέτοια τραγική εμφάνιση αμυντικού, δεν θυμάμαι στη ζωή μου. Να πω τον ΦΕΡΟΥΖΕΜ, ΟΚ, αλλά σε ΕΝΑ και μόνο ματς, ούτε ο ΦΕΡΟΥΖΕΜ δεν έκανε τόσα ΣΦΑΛΜΑΤΑ.

    Αυτό αγαπητέ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ, γιατί ο ΠΕΠ σοφά, έκλεινε την πρόσβαση από τον Άλισον στον VVD και ακολούθως χτύπαγε στον αδύναμο κρίκο. Έπρεπε να βρεις λύση.

  4. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Καλησπέρα και Καλή Χρόνια σε όλους με Υγεία !

    Να ΄μάστε καλά και δεν θα πλήξουμε και φέτος με την ομάδα.Ανέκδοτο σκέτο αλλά δεν χαλιόμαστε.΄Εχουμε πάρει πλέον τις αποστάσεις μας.

  5. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Από ποια πλευρά εννοείς ότι τα πράγματα πάνε καλά; Έχουμε κάνει κολεγια με τον γαύρο; Η εννοείς πολιτικά έχουμε γυρίσει με Ν.Δ; Μιλάς για φέτος; Ότι μπορείς στο περίπου πες μας.

  6. Ο/Η Stelathen λέει:

    Καλη χρονια. Δεν ξέρω αν καποια μέρη του κειμενου ειναι ειρωνικά ‘η προφητικα. Θα δειξει.

    Οπως επισης ποιος ειναι ο πολιτικος εχθρος που θα μας επηρεασει ποδοσφαιρικά.

    Δηλαδη αν καταφερει να αυτοκτονήσει (που δεν ειναι απιθανο και θα εχει και την πλακα του να το ζησουμε) ο παοκ, θα το πάρει ο γαυρος?

  7. Ο/Η akis λέει:

    Καλή χρονιά σε όλους αρχικά. Η ομάδα δε βλέπεται και ο βασικός λόγος είναι ότι ο προπονητής μάλλον έχει χάσει εντελώς τα αποδυτήρια. Οκ, το ρόστερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά να μη μπορείς να πάρεις τον Κισσαμικό δείχνει πολλά για το όλο πνεύμα της ομάδας. Νομίζω ότι θα τον σουτάρουν το βαζελοκόουτς αναγκαστικά κάποια στιγμή. Ήδη τα ΑΕΚ365 και ΣΙΑ αρχίσανε να αναρωτιούνται τί μπορεί να κάνει ο κόουτς. Κατά τα άλλα, οι λυκοσυμμαχίες πάντα φέρνουν χωρισμούς και νέες λυκοσυμμαχίες…..Μακάρι να μείνει και ο Σιμόες και ας λένε μετά ότι ο επενδυτής είναι αλάνθαστος. Το καλό της ομάδας θέλουμε, και ο Σιμόες έχει ακόμα να προσφέρει.

  8. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Προς ο παρατηρητης, υπαρχουνε καμια δεκαρια ανθρωποι στο facebook με το ιδιο ονομα πρεπει να γινεις πιο περιγραφικος 😛

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Ο Σαμαράς ήταν πάντα δεδομένος, ο επόμενος είναι απλά αναλώσιμος. Δεν έχουμε πολιτική πατρίδα. Εξ άλλου ο Βενιζέλος ‘εδωσε τον χώρο. Μιλάμε για αύριο. Πιο μακριά δεν μπορείς να δεις ποτέ με άνθρωπο που δεν έχει κάνει budget ποτέ.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Stelathen : Έχει καμία σημασία; Τα κείμενα είναι πάντα θέμα διάθεσης ή αποτελεσμάτων. Με τον Κισσαμικό έπαιζες.
    Δεν υπάρχει πολιτικός εχθρός. Αυτά είναι για τους φλούφληδες. Θα επιρρεάσει εμένα μια παρέα δημόσιων υπαλλήλων; Εγώ πάντως γοσυτάρω να πάρει πρωτάθλημα ο γαύρος. Κάτι με έχει πιάσει ρε αδερφέ.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Η πιο μεγάλη πλάκα που γίνεται είναι οτι ψάχνουν εξτρέμ δεξιά διότι αροστερά υπάρχει ο Μπογιέ. Μιλάμε όχι απλά για άμπαλλους, αλλά για επικίνδυνους ταυτόχρονα. Καθαρούς εγκάθετους. Εξτρέμ που τον λένε τανκ; ΕΛΕΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΜΠΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΘΑΡΑ.

  12. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @ A better tomorrow:
    ALexandros Kyriazis είμαι. Δες το L 😛

  13. Ο/Η Α better tomorrow λέει:

    παρατηρητης σου ηρθε το αιτημα 😛

  14. Ο/Η akis λέει:

    @Steven
    Εξτρέμ???Δεν κρατήσαμε το Μπακασέτα???Κλείσαμε…Μάνταλο στην άλλη πλευρά και όλα οκ. Ο Μπογέ εξτρέμ δεν είναι,φορ δεν είναι…. Τώρα τί είδαν αυτοί που τον έφεραν δεν ξέρω…Πήραμε και το γιο του Σαμπανάτζοβιτς. Ας ελπίσουμε να μη μας βγει σαν το γιο του Μανωλά..Είμαστε πάντως AEK family που λέει κι ο Δημάτος. Έχουμε φέρει γιους, ανήψια, αδέρφια παλιών παικτών μας, ούτε πολιτικό κόμμα να είμασταν με τόση οικογενειοκρατία…

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Αυτήν την στιγμή αδερφέ, ψάχνεις για προπονητή. Δεν έχουν νόημα οι παίκτες.

  16. Ο/Η akis λέει:

    @Steven
    Προφανώς δεν έχουν νόημα οι παίκτες αυτή τη στιγμή. H ομάδα το πολύ πολύ να πάρει το κύπελλο, ουσιαστικά εκτός στόχων είναι. Το θέμα είναι, ψάχνεις όντως προπονητή? Και αν ναι, κανονικό προπονητή, που θα τον κρατήσεις και θα τον ενισχύσεις με παίκτες ή μαθητευόμενο και αναλώσιμο, όπως ο φετινός?

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Την πάτησε ο εγγυητής στο θέμα προπονητή, τι να κάνουμε τώρα; Τώρα αν ψάχνει κάτι κανονικό, προσωπικά το αποκλείω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως η πλειοψηφία του κόσμου, ήταν πολύ χαρούμενη με τον Μαρίνο για να μην ξεχνιόμαστε.

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Προσωπικα,δεν εβλεπα αλλη λυση πλην Ουζουνιδη.Με δεδομενο πως θα κατεληγε σε Ελληνα,κατι το οποιο το ειχα αναφερει. Που να πηγαινες ? Σε Παρασχο, Παντελιδη…? Το οτι δεν εκατσε η μπιλια δεν σημαινει πως φταιει η ρουλετα. Εσυ διαλεγεις νουμερο. Και το να διαλεξεις προπονητη δεν ειναι και το ποιο ευκολο,απο την στιγμη που δεν ξερεις τι ποδοσφαιρο θελεις να παιξεις σαν ομαδα. Οταν εχεις κατασταλαξει τι ομαδα θελεις,κοιτας αναλογα και απο ποια χωρα θα κοιταξεις να φερεις και προπονητη και παιχτες,χωρις βεβαια να ειναι απολυτο ,το οτι αν φερεις Αργεντινο θα πρεπει να φορτωσεις στην ομαδα το μισο Μπουενος Αιρες.Αλλα εχεις την δυνατοτητα και των Ουρουγουανων,Κολομβιανων,Πορτογαλλων…. Αυτα,γινονται κατοπιν σκεψης με ανθρωπους που κατεχουν το αντικειμενο,κι οχι με καποιους που με ενα κομπολοι στα χερια βρισκονται πανω απο ενα τηλεφωνο. Και μιλαμε για το ελληνικο επιπεδο,αυτα στην Ευρωπη ειναι ξεπερασμενα,αλλο οτι εσυ ποτε δεν ξεκινησες να φτασεις ουτε μεχρι το Α…..

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Υπάρχουν κάποια εμμονικά πράματα που δεν είναι κατανοητά. Αν θέλεις ελληνοποίηση του ρόστερ, γιατί έχεις ασφάλεια γεωργιανών; Οι Έλληνες στο ποδόσφαιρο, σου έχουν αποδείξει οτι είναι οι πιο καλοί παίκτες; Και για να κάνω κι ένα πήδημα, είναι δυνατόν κάποιος να κοουτσάρει με ζώνη Hermes; Δηλαδή σε μια δεξίωση, τι θα βάλει;

  20. Ο/Η conpater λέει:

    Ειναι και παρειναι κατανοητα και το ξερεις,το ξερουν,το ξερουμε.
    Το παραλογο ειναι οτι αφου δινεις τα οποια λεφτα δινεις,κανε μια βαση .
    Στο ελληνικο ποδοσφαιρο πρυτανευει η λογικη της αμυνας. Καλως-κακως αυτο ειναι. Ο Ελληνας δεν δημιουργει στο ποδοσφαιρο,ειναι μανουλα να καταστρεφει τις αντιπαλες προσπαθειες Μα με ηρωισμους,μα με τακλιν,πετωντας πλαγια την μπαλα…τελος παντων. Το οτι δεν εχεις χαφ στο ελλην.ποδοσφαιρο δεν ειναι τυχαιο,οι εξαιρεσεις δεν κανουν τον κανονα.Το οτι μονος σου πηρες τον Γιοχανσον,οταν οι υπαλληλοι κυνηγαγανε περιστερια,δειχνει πως το ξερεις κι εσυ. Τραβα φερε εναν Αργεντινο,μεσαιας κλασης,πεςστου να φερει και δυο παιχτες μεσαιοκαλους,δωστου την δυνατοτητα να παρει και να κανα δυο Πορτογαλους,η κανα Ουρουγουανο για την αμυνα,και κανεις την βαση. Πως θα γινει δηλαδη,υπαρχουν καποιες χωρες που βγαζουν παιχτες που το κατεχουν το τοπι.Δεν εισαι ουτε Αγγλικη ομαδα να τοχεις παει σε αλλο επιπεδο,ουτε καν μεσαια Ιταλικη,που κι εκει αφθονουν τα καλα χαφ. Για Ισπανικη δεν μιλαμε καθολου γιατι εκει το 50% των χαφ ειναι μπαλαδοροι. Με Ελληνα προπονητη,και γαμω τον παιχταρα να φερεις για φορ,παλι θα τον καταστρεψεις γιατι θα τον βαζεις να γυρναει να παιρνει την μπαλα. Γαματα,το παν ειναι να βρεις μια ισορροπια στην διοικηση,με δυο -τρεις ανθρωπους που να ΞΕΡΟΥΝ ποδοσφαιρο ,και να κατσουν να συζητησουν οτι πρωτα ανοιγεις την γουβα να ριξεις τα θεμελια,και μετα τι φωτιστικα θα βαλεις στον κηπο…..

  21. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Εγώ γνωριζω ότι έχει προσεγγίσει Καναντι και τον Μιλογεβιτς αλλά τού έχουν πει από καλοκαίρι καί μετά αν γίνει κάτι. Αυτό τού έχει δέσει τα χέρια και δεν έχει αλλάξει προπονητή γιατί ποιόν να πάρει τώρα για 6 μήνες; Τον ΠΑΤΕΡ;

  22. Ο/Η DNAEK λέει:

    Συμμαχία Τιγρη -Σαββιδη βλέπει ο Βέργης.Για τον Μπαταγιάννη βέβαια γιατί πέρασε του γάβρου για την εμβόλιμη αγωνιστική. Η κατάσταση φαίνεται πολύ ρευστή, οι συμμαχίες και οι ισορροπίες ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί,χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μπάλλα.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Ο Βέργης αυτό πρέπει να πει αυτήν την στιγμή. Τα πράματα όμως δεν είναι έτσι.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    Το θέμα του προπονητή είναι το σπουδαιοτερο και σημαντικότερο κατά την άποψή μου στην ομάδα. Όπως είναι η αεκ στις μέρες μελ ( με τη διοικητική και οικονομική σταθερότητα που υπάρχει) η σωστή επιλογή προπονητικης ομάδας είναι το Α και το Ω.

    Δε ξέρω τον κόσμο του ποδοσφαίρου, απλά επειδή έχω παίξει μπάσκετ και καταλαβαίνω από ομάδα ανωριμων παιδιών ο επιτυχημένος προπονητής πρεπει να έχει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ 2 χαρακτηριστικά.

    ΣΕΒΑΣΜΌ : πρέπει τον προπονητή να τον σέβονται οι παίκτες.

    ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : Όταν ο προπονητής είναι σκύλος στη δουλειά, ακολουθούν και οι παίκτες.

    Προσωπικά στην αεκαρα θα έφερνα ενα πολυνικη κέντρο ευρωπαιο προπονητή, κατά προτίμηση Γερμανό. Jupp heynckes, γιουπ χαινκες, αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος.

    Μιλογεβιτς, Καναντι και νότιο Αμερικανοί προπονητές ειναι μια από τα ίδια, κοινώς μπαζακια.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει ομαδα ΑΕΚ. Ενα τσουρμο ατεχνων αμπαλλων, αλλα κυριως τεμπελχαναδων ειναι με αρχηγο το μανταλο και ενα ΣΑΧΛΟ στο παγκο. Που περιμενει την αποζημιωση- η ετσι νομιζει οτι θα παρει. Το εγραψα το καλοκαιρι με το που ανακοινωθηκε και διαβαζα (και εδω μεσα) οτι βρηκαμε το προπονητη δεκαετιας, απο αυτους τους ιδιους που τωρα τον αναθεματιζουν. Ευτυχως τα γραπτα μενουν. Βλεπεις αν εισαι μυρωδιας και απο μπαλλα ΚΑΙ απο ζωη, μια προκριση ειναι αρκετη να βλεπεις τους ταραμαδες ως θεους. H βλεπεις ανθρωπους που δε πατανε στην Ελλαδα ως στοχους που παρελαυνουν απο τα σανο-site. Ειπαμε: ΜΥΡΩΔΙΑΣ αλλα με αποψη. Σε αυτους απευθυνεται ο Μελ και καλα κανει και τους δουλευει ψιλο γαζι. Οσοι ειναι ποδοσφαιρικα νοημονες το γηπεδο το εκοψαν ΠΡΙΝ ξεκινησει η σαιζον. Oσοι δε θελουν να χανουν το χρονο τους εκοψαν να βλεπουν και τα παιχνιδια, εκτος απο τα 4-5-7 σοβαρα στη σαιζον. Ευρωπη λογω αντιπαλου να δεις ποσα θα γραψει το κοντερ και αντε και κανα ντερμπυ με τα τελευταια να ειναι πιο πολυ για το rodeo που γινεται. Κανα πιστολι κανα μαχαιρι καμμια μολοτοφ κλπ. Δωσε μπαχαλο και χαβαλο στον Ελληνα και παρτου τη ψυχη. Δουλεια και πλανο με στοχους μη του δωσεις μονο.

    Να δεις δηλαδη Κισσαμικος–ΑΕΚ να παλευει το Χ, ο Πονσε με το τανκ? Θυμαμαι σα τωρα τη μαζωξη-φαγητο με τα παιδια μας να δουμε τελικο CHL πριν 2 χρονια, εκει οπου ειπα εγω γι αυτο το θεαμα οχι απλα δε ξαναδινω ουτε σεντ, αλλα θα με πληρωνουν- aka θα πηγαινω δωρεαν- και παλι χαρη θα τους κανω με τη παρουσια μου ΑΝ παω 1-2 φορες τη σαιζον. Δεν ειναι θεμα χρηματων, πληρωσαμε στον Απολωνα επισημων και εγω πηγα 2 φορες. Πιο ακριβα και απο το Anfield μου βγηκε. Δε θελει και πολυ να δεις που πηγαινε το εργο. Οταν διωχνεις ενα προπονητη Premier που σηκωνε το τηλεφωνο και μιλαγε με το Μπεκιρισταιν της City- και σου εφερνε σε 2 ωρες παικτη της και τον αλλαζες με το Τιμουρ, ποσο πιο δυνατα να στο πει? Τοσες πηγα φετος, μια τον Αυγουστο δηλαδη, με προσκληση και πολυ ηταν, με τη Σελτικ. Επειδη ηταν η Σελτικ αλλιως σιγα μη πηγαινα, οπως με τη βιντεοκλαμπ να βλεπω το σαχλαμαρινο και το κλωναριδη. Κελτες-Irish- τετραφυλλια κλπ που ειχα και την αλλη στο παμε και παμε.

    Το κολπο παντως με τους 3 που δε τους υπολογιζε αλλα τωρα τους κανει ‘μεταγραφη’ – οι 2 ηδη εγιναν- ειναι οντως τετραπερατο. Αυτο το κολπο βεβαια δειχνει και το ηθος αλλα και τη σοβαροτητα του ανδρος. Που κανει πισω τα καραβια στο λογο του και καταπινει αμασητα ολα αυτα που ελεγε για αδιαφορους, για ξεκαθαρισμα, για οικογενειες που τους χαλασανε και για το σπινθηροβολο βλεμμα (της αγελαδας) που χαθηκε λεει φετος. Για να γινει κατανοητο, περσυ το πρωταθλημα δε το πηρε ο Μελ επειδη ο αλλος εκανε το σεριφη, το πηρε επειδη εβγαζε φωτιες το βλεμμα του….. Λαμπροπουλου και του Μπακακη.

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αμολας οταν εχεις φθασει 70 χρονων και τρεχεις να κανεις το μαντροσκυλο σε παιδαρελια-υπαλληλους 20-25αρια που ‘δεν ακουνε’. Αλλα αφου σε δουν ‘αγριεμενο’ θα μασησουν και θα γινουν καλα παιδια μη τα κανεις βαβα εν ετη 2019. Τωρα βεβαια που τα πηρες πισω ολα, ελπιζω την επομενη φορα να κρατηθουν απαντες και να μη γελασουν μπροστα σου απο τη αγριαδα, αλλα να περιμενουν να φυγεις πρωτα. Γιατι απο πισω σου ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ. Η νοοτροπια ειναι: ασε μας ρε μπαρμπα και εσυ…Εχουμε καθε μερα τον ‘Εβριτη’ τεχνικο, εχουμε και σενα να μας κανεις τον θυμωμενο λες και δε ξερεις τι γινεται. Θελει βλεπεις να εισαι ο Κροιφ για να καταλαβεις τι μυρωδιας ειναι ο ‘Εβριτης’, δε το βλεπεις ουτε το εχεις ξαναδει στις Λαρσες και στους νιονιους. 7 μηνες δε βλεπεις με τι νουμερο εχεις να κανεις. Οποτε εισαι η αμπαλλος η βλαξ. Διαλεξε.

    Τωρα η επομενη φορα θα ειναι με κανα ΠΑΣ, θα ειναι σε κανα ξεβρακωμα που ερχεται με βημα ταχυ, δε ξερω ποιος θα προλαβει πρωτος. Ξερω οτι ειναι θεμα χρονου και μαλιστα ΣΥΝΤΟΜΟΥ οσο κρατας αυτα τα ΝΟΥΜΕΡΑ στο παγκο και δεν αναφερωμαι μονο στο προπονητη του Πανθρακικου. Που φυσικα σε αντιπροσωπευουν. Νουμερα που ειχαν τη συμφωνη γνωμη για την απομακρυνση των τριων που τους ‘χαλαγαν’ τη μαγια και δεν τους αφησαν να αναδειξουν τη τεραστια προπονητικη και διαχειρηστικη ιδιοφυια τους. Ο Σιμοες φταει για το -14. Τωρα που δεν ειναι στην ομαδα το χτυπαμε το Χ με το Κουγια με ανεση. Λιγο πιο δυσκολα θα γυρισουμε το Κισσαμικο-ευτυχως εχουμε το εκτος εδρας. Τωρα που ξαναγυρνανε, ο βαζω την ουρα στα σκελια απο τον Εβρο δεν εκφερει αποψη? Η αυτη ειναι η ιδια οπως με το Μοραν που του ελεγε να βρει ομαδα και μετα απο 10 μερες τον εβαζε βασικο? Η μηπως ειναι η ιδια τοτε στο νιονιο που απειλουσε οτι αμα πουληθει ο Τρακασετας (ο ιδιος παικτης που τον χαλαγε μεχρι πριν κανα μηνα) θα παραιτηθει, ο μεν Τρακασετας πουληθηκε, ο ‘Εβριτης’ παραιτηθηκε και σε ΔΥΟ (2) μερες ξε-παραιτηθηκε! Τοσο κρατησε η ‘παραιτηση ευθιξιας’ του ‘Εβριτη’ για το νιονιο. Στην ΑΕΚ που δεν εχει ζαμανη αλλα μελ δε θα κρατησει ουτε 2 δευτερα. Οσο κανει δηλαδη μια φευγαλεα σκεψη η μια ματια τιγρικη. Μη τρελλαθουμε χρονιαρες μερες.

    250 χιλιαρικα κοστισε ο Σερβος. Με τους ατζεντηδες που πηραν γυρω στο +πενηνταρικο, 2 διαφορετικοι ανθρωποι το επιβεβαιωσαν τη ρεβεγιον της πρωτοχρονιας. Ενας ΑΕΚ και ενας ζελας. Ο πρωτος πληρωσε το Λιβαγια και αλλα τοσα και κατι ψιλα παραπανω το Πασχα, ο δευτερος δε πρεπει να εχει χασει ματς του ζελα σε ποδοσφαιρο μπασκετ εδω και 40 χρονια ως top παραγωντας της οικογενειας. Οποτε καλα τα εκκ που λενε, αλλα σε σερβικα δηναρια. To rate ειναι 1ευρω= 0.0084 σερβικα dinar. Αρα 2,5εκκ διναρια βγαινει ακριβως το ποσο: 300 χιλιαρικα. Μη τρωτε σανο. Ο παικτης ειναι λιγος, ενα κοινο οκταρακι? που κανει τις λιγες μαγκιες σε ανοιχτους χωρους στο βαρβατο πρωταθλημα της ….Σερβιας. Τανκ και αυτος σαν το αλλον το πουθενα που ακομη το ψαχνει η μανα του εκει στα πλαγια. Τιποτε τρομερο, τιποτε που να αλλαξει την ομαδα. Απλα λιγο καλυτερα απο οτι εχουμε- δηλαδη το μηδεν. Τα ιδια ακριβως ακουγα και για τον Χονρτραρεβιτς. Ιδια θεση, ΓΙΟΥΓΚΟΣ, ιδιος παικταρας και αυτος.

    Παικτης 29 χρονων, ΓΙΟΥΓΚΟΣ (το ξαναλεω γιατι ειναι βασικο να εισαι απο χωρα-ορισμο της λαμογιας), που κανει ζορι 250 χιλιαρικα ειναι για να κουβαλαει καφασια στη λαικη. Σε Μπολονιες και Αλαβες δανεικος και ελευθερος γυρναγε απο το 2011. Και ξαφνικα στην ΑΕΚ μετα απο 8 χρονια απο γυρολογος ΔΩΡΕΑΝ, πηρε λεει ‘μεταγραφη’. Οκτω χρονια δηλαδη τσαμπα και πιασανε κοροιδο το Μελισσανιδη οι Σερβοι. ΝΑΙ ΟΚ το πιστεψαμε… Στη δε εθνικη του εχει παιξει ΜΙΑ φορα για 2’ ολοκληρα λεπτα σε επισημο ματς και αλλες 3 φορες 53’ λεπτα συνολο σε φιλικα. ΠΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ, σα το αλλο το ταγαρο τον Λιβαγια που τους πιασαμε κοτσους (με ξενα λεφτα) ολους τους σκαουτερ στην Ευρωπη με το ρουφιανακι στο παγκο. Τοσο κοτσους που η παικτουρα σε 6 ματς φετος ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (το προκριματικο γυρο που ειναι ηδη τιμωρημενος τον χανει) επαιξε 62 ολοκληρα λεπτα απο τα 720 συνολο η κατω απο το 9% του χρονου. Η αλλιως για να το καταλαβει ο κοσμος σαν να τον εβαζες αλλαγη σε ολα τα ματς στο 85. Ευγε Μελ and Co, τεφαρικι αγορασατε. Και παικταρας αλλα κυριως με αδαμαντινο χαρακτηρα. Που παει ταμαμ με το οικογενεικο κλιμα που μας ελεγες. ΠΑΡΤΥ εκαναν οι Σπανιολοι που ξεφορτωθηκαν το ΖΑΒΟ που τσακωνεται με το ισκιο του. Γι αυτο αλλωστε εβαλαν ρητρα στο γαιδουρι που κλωτσαει και δεν εβαλαν στον Αραουχο:

    Ρητρα βαζεις σε οτι θες να ξεφορτωθεις. Αν δε πουλαω εγω π.χ το αυτοκινητο μου θα γυρναω με τη τιμη κολλημενη στα τζαμια με μεγαλα γραμματα?

    Σε οτι θες να κρατησεις δε δινεις δικαιωμα για buy-out στο καθενα οτι ωρα θελει. Ε Ιβαν? Τωρα γιατι λεμε εκκ ευρω, ε ας κατσει ο καθενας να σκεφτει το λογο δεν ειναι δα και δυσκολο. Τοσα λεφτα μπηκαν στο ταμειο. Δε πρεπει καπως να ‘ξοδευτουν’? Τι θα γραψει ο ισολογισμος? Μονο εσοδα? Πατε καλα? Δηλαδη ο αλλος που ‘ξοδευει’ δεκαδες εκκ, ειναι πιο εξυπνος? Με commission παει το πραγμα. Οπως ο καθε σωστος διαχειρηστης. Γιατι ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ειναι στην ομαδα ο Μελ και το εχει δηλωσει day one. Θα ζουμε με τα εσοδα-εξοδα. Δε το ειπε? Το ειπε.

    Ο Μελισσανιδης- το ΓΡΑΦΩ +3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ πριν καν αρχισει το γηπεδο που ολοι αμφισβητουσαν -και εδω μεσα- ηρθε στην ΑΕΚ για να την στησει με εγκαταστασεις, δομες -κτιριακες μονο- και να τη πουλησει πακετο. Προπονητηριο, γηπεδο, γραφεια και ΠΑΕ ελευθερη χρεων. Πακετο. Μονο αυτο και τιποτε αλλο. Με τη συμδρομη του μεγαλου αφεντικου του. Στη πορεια θα γραψει- ΟΛΟΣΩΣΤΑ κατ’ εμε- με χρυσα γραμματα το ονομα του πανω απο του Μπαρλου ως legacy. Εκει τελειωνει το θεμα. Μη περιμενετε ουτε παικτες, ουτε εταιρικη οργανωση, ουτε δομες ουτε προσωπικο. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ για τετοια πραγματα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ, ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ. Ειναι σα το καπετανιο και το Βαρδη. Ο ενας εχτισε- οπως εχτισε- μια αυτοκρατορεια με τους Aramco και ο αλλος καβαλαγε το πρωι τα καγκελα με τα κουμπουρια και το βραδυ κυνηγαγε τη Blue-eyes στο Διονυσιου με τους μπραβους. Παιζωντας καρεκλιες τοτε με το καραβισιο. Ωραιες εποχες!

    Η ΑΕΚ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ηταν βαθια πολιτικοποιημενη. Οπως ολες οι ομαδες στην Ελλαδα που υπαρχουν επειδη τα προβατα-οπαδοι τους, ψηφιζουν. Αριστεροι του κολου, επαναστατο-προσφυγες της φακης με τη χερουκλα απλωμενη και δεξιες τσεπες. Κολλητος του Σαμαρα και καφεδες με το φραπεδιαρη. Απολιτικ με τις ευλογιες του Τσοχατζο για τους 29 κατασκευαστες τοτε το 1997 με τις ευλογιες της πρεσβειας (οχι των ΗΠΑ). Τα γραφουν αυτα πουθενα η οχι? Μαλλον οχι.. Με παραχωρησεις, με σβησιματα χρεων ΔΙΣ (δις και χρηματικα αλλα και δυο φορες), με κοινους ποινικους, με λαθρεμπορους και καταχραστες επιβιωνει ενα club που επρεπε να εχει σβηστει απο το χαρτη εδω και 3 δεκαετιες με τουλαχιστον 4 προεδρους στη φυλακη. Οπως αναλογα επρεπε να εχουν σβηστει ο gay και ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ. Βλεπεις δε σε λενε ουτε Ηρακλη, ουτε Δοξα Δραμας η Παναχαικη να σε καθαρισουν σαν αυγο. Ποσοι ειναι οι Ηρακλειδεις που ψηφιζουν? 300? Ε τους πηρε 1 βδομαδα να τους φανε λαχανο. Το ζελα το πειραξε κανεις για το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ παραπτωμα? Το αρθρο 19 λεει ξεκαθαρα τη ποινη για εισβολη με οπλο σε γηπεδο, μια ποινη, ΜΗ διαπραγματευσιμη. Τολμαει κανεις να την εφαρμοσει? Εδω τους χαριζει το ζαβο πρωταθλημα και αμεσως ξεχνανε και μακεδονιες και ελλαδες και τα παντα. Για ‘μακεδονες’ μιλαμε αλλωστε, Nothing weird there. Λιγη ιστορια να διαβασει καποιος καταλαβαινει αμεσως. Τι εστι Θεσσαλονικιος και πως πουλαει τη μανα του για μισο ποτηρι νερο.

    @ nn Ο Βαγγελας ουδεποτε τα εσπασε με το Μελ. Μη τσιμπατε απο βλακειες. Οσο τα εσπασε με το Αλαφουζο ο Βαγγελας, η τακιαμιασε με τον Ιβαν ο Μελ αλλο τοσο εγιναν ολα αυτα. Κοντρες υπαρχουν- δουλειες κανουμε, αλλα υπαρχει και το χρημα απο πισω.Οι πρωτες ειναι εφημερες, το δευτερο και μονινο και χωρις πατριδα. Ασε που με το αναλογο τιμημα ξεχνας τα παντα. Τα ειχε σπασει με το Βαγγελη για να γραφει μπουρδες το κεφτεδακι και η ψωρα και απο πισω του εφοδιαζε ολο το στολο με καυσιμο. Οσο τα ειχε σπασει ο Ιβαν με το Βαγγελη. Μην ακουω βλακειες PLEASE.

    Μια χαρα επαιξε η ομαδα και η διαφορα ηταν οτι το σουτ του Μανε πηγε δοκαρι και εξω ενω του Σανε δοκαρι και μεσα. Ενα Μ με ενα Σ και 2-3 ποντοι διαφορα κανονικα! Δεν πηγε για το Χ ισα ισα που απο πλευρας τελικων ειχαμε παραπανω. Τρια πανω στη γραμμη εβγαλαν. Δε κλειστηκαμε πισω, δε νιωσαμε καμμια ιδιαιτερη πιεση. ΟΚ χασαμε ενα ματς (μετα απο 19 σερι) με τη City στο Emptyhad δε τρεχει και κατι- με τη λογικη οτι δεν εχασες και κανα ματς που το ειχες σιγουρακι. Θελω να πω οτι θα πονεσει αν χασεις ματς με τη Brighton. Αλλωστε η διαφορα ετσι εγινε απο τα λιμα, στα μεταξυ μας πηραμε εμεις 1 ποντο και αυτοι 4. Οι αλλοι με μια τελικη προηγηθηκαν. ΔΕΝ τρως 3-4 δε παει ετσι. Τα παντα παιζουν ρολο ακομη και η διαφορα τερματων. Εχουμε χασει πρωταθλημα με τη διαφορα το 2014, δε γινεται να τα κανεις αυτα. Συμφωνω οτι η συγκεκριμενη τριαδα του κεντρου (Hendo-Gini-Milli) σε κανει αργο και δε σου δινει αναπτυξη. Απο την αλλη σε μπετονιαζει στα χαφ. Η διαφορα ηταν ενα δοκαρι και ενας ποντος που δε περασε η μπαλλα τη γραμμη. Με ενα 0-2 δηλαδη στο 30’ θα λεγαμε αλλα πραγματα εντελως. Οπως και η φαση του Κομπανυ στο 32’ ειναι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ: προβολη με υψωμενο ποδι με τις ταπες, και οχι κιτρινη. Για τον ιδιο λογο στο ιδιο γηπεδο ο Μανε ειχε παρει κοκκινη περσυ μη το ξεχναμε. ΟΚ γινωνται αυτα θα παρει ο αλλος στην εδρα του το σφυριγμα-χαιδεμα. Λογικο. Τη γενικη εικονα κοιτα. Αν η ομαδα προοδευει, αν παιζει μπαλλα αν ειναι μεσα στους στοχους της. Τι παρελαβε ο Κλοπαρος πριν 3 σαιζον και τι ειναι τωρα. Μια ομαδα που πριν 2 χρονια δε εβγαινε Ευρωπη την εχει πρωτη με +4 και επαιξε τελικο CHL. Αμα θες να συγκρινεις δες τι εκανε αναλογα ο ΚΕΦΤΕΣ στους κλεφτοκοταδες την ιδια χρονικη περιοδο. Ουπς σορρυ δεν υπαρχει πια. ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ. ΞΑΝΑ.Που τιμωρουνται και θα τιμωρουνται απο εδω και περα (εδω και 5 χρονια) για οτι εκαναν. Που την ειδαν ομαδα ξαφνικα για μια δεκαπενταετια. Οι τιποτες που απο 1967 μεχρι το 1994 το μονο που ειχαν καταφερει ηταν να παρουν κυπελλακι παγωτο.

    Ο Λοβρεν ειναι ταγαρος (το λεμε χρονια) και ΔΕΝ ειναι για Liverpool. Η μαλλον ειναι βασικος σε καμμια ομαδουλα που παλευει την εξαδα. Καμμια Referee United που παιζει ο αναλογος Λιντελοφ εκει στις πολικες θερμοκρασιες του -19 με το Κωστενογλου της Νορβηγιας στο παγκο. Ειναι τραυματιας ο Γκομεζ γι αυτο επαιξε. Θα αποκτηθει CB το καλοκαιρι. Για μενα επρεπε να αποκτηθει ΤΩΡΑ. Οπως θα αποκτηθει και δευτερο αριστερο μπακ και ενα δημιουργικο χαφ αναλογα πως θα παει ο ADS (η αδυναμια μου) φετος. 3 παικτες θα ερθουν 3 σιγουρα θα φυγουν. Θελει το ΝτεΛιχτ αλλα ο Ραιολα ειναι μαλακας, νομιζει οτι εχει να κανει με το Μουρινιο το καραγκιοζη που σκορπαει λεφτα. Ζητησε 15εκκ προσωπικη αμοιβη! Εχει αλλους 2 στοχαστρο και προχθες ειδαμε και τον Ki-Jana Hoever που ομως ακομη ειναι 16αρης και θελει δουλεια. Αλλα το θρασος, το στησιμο και η πασα θυμισαν αλλα πραγματα σε μενα που ειμαι και καραβανα στην ομαδα: oπως μου εστειλε φιλος sms που βλεπει αναλογα καμμια 40αρια χρονια premier: Τώρα ξέρω για ποιον μιλούσε ο πνευματικός μου, ο Όσιος Ανφίλντιος ο Ελφορείτης, όταν έλεγε “τέκνο μου, θα ξαναδείς τον Alan Hansen… και δεν θα είναι στις βιντεοκασέτες σου”.

    ΥΓ Καποιος να ριξει αρσενικο στο καφε του Σωτηρακοπουλου. Η να του ριξει ανθρακα στο φαι. Η να του κανει ευθανασια. Η να τον πατησει στο δρομο με κανα SUV για να ειμαστε σιγουροι. Αν τον δω εγω τον περναω μια με το δικο μου. Βαζω και μια οπισθεν για δευτερο περασμα to be on the safe side. 2.5 τονους αδειο ζυγιζει, τι διαλο θα κανει τη δουλεια. Κατι τελος παντων να απαλλαγουμε. Ηρθαμε για πρωτοχρονια-φευγουμε πισω απο βδομαδα- και ειδαμε το ματς στο Cosmote αναγκαστικα. Ο ανθρωπος ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο ποδοσφαιρο. Αγνοει βασικους κανονες, η δε περιγραφη ειναι μια ακατασχετη ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ανακατεμενων στατιστικων που βρισκεις στο Google με αναμνησεις και βλακειες επαναλαμβανωμενες. Οποιος παικτης της Liverpool ειναι μαυρος ειναι αυτοματα ο Winjaldum. Ακομη και αν ο Gini δεν αγωνιζεται και ειναι στο παγκο, ο Χρησταρας τον βλεπει εις τετραπλουν στο γηπεδο. Εχει τυχει ο Winjaldum να πασαρει στον Winjaldum, ειναι κατι φυσιολογικο. Εχει πει διαφορα ο χρησταρας. Δινει συμβουλες στους προπονητες επιπεδου Πεπ και Κλοπ πως να παιξουν, τι αλλαγες να κανουν on air. Μας λεει τι ‘κατα τη γνωμη του’ ειναι φαουλ, καρτα η πεναλτυ, λες και δεν εχει διαιτητη το ματς και περιμενει η Premier το ΒΛΑΧΟ να τη συμβουλεψει.

    Το κορυφαιο που ειπε και μου εμεινε: Σε εκτελεση κορνερ εβγαλε offside παικτη! Ειναι να τρελαινεσαι κανονικα. Εκει δηλαδη που η μπαλλα ειναι στημενη αναγκαστικα στο οριο του γηπεδου στη γραμμη του αουτ και μπορει να παει ΜΟΝΟ προς τα πισω θες δε θες (αντε να παει παραλληλα με τη γραμμη και να χτυπησει στο δοκαρι), ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ειδε offside και μαλιστα ΕΠΕΜΕΝΕ 2-3 φορες γιατι λεει δε το σηκωσε ο πλαινος. Ειδε Offside ο χρησταρας η μπαλαδοφατσα. ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ! Ακομη 50 χρονια δεν εχει μαθει οτι η μπαλλα πρεπει να παει μπροστα για να ειναι offside καποιος. Ρε μεγαλε δε πας να δεις κρικετ, η το αλλο που πετανε μια κατσαρολα στο παγο και τρεχουν με κατι σκουπες κατι βλαμμενα? Τα ιδια θα καταλαβεις. Α και που σαι- που το παιζεις και αγγλομαθης: ειναι offside με D. Οχι οφσαιτ. OFF-SIDE δηλαδη εκτος θεσης/μεριας (νομιμης).

    Βεβαια ειναι ο ιδιος που ελεγε εδω πριν κανα χρονο (http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/xristos-swtirakopoulos-para-polla-ta-lefta-auta-gia-ton-fan-ntaik-audio/3487574?fbclid=IwAR3EEwCJw0cy0og7rHwGl5W5Z75M02rdk8fahLD3Tsd0Xi_KIUCB4Koy2FU) οτι ο VVD ΔΕΝ αξιζει τα λεφτα του και ειναι λεει ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ! Επρεπε λεει να παρει τον….. Χουμελς. Που για να στριψει θελει τρακτορα. Για σου ρε Χρησταρα ΜΥΡΩΔΙΑ που εισαι και ο κορυφαιος τρομαρα σου. Τι να μας πει το γατακι ο Κλοπ μπροστα σου. Κοτσο τον πιασανε παλι. Να τον ακουτε το Χρησταρα. Βουλωμενο γραμμα διαβαζει ο ατιμος.

    Μιλαμε οτι εισαι ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, οχι αστεια. Βεβαια αμα δεν εισουν, πως θα εισουν ο κορυφαιος στην Ελλαδα? Εδω ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ απο αφεντικο να δουλευεις υπαλληλος στο μαγαζι ΣΟΥ. Οπως πιο πριν καταφερες στη ΕΡΤ να σε πιασουν να μασουλας τα εκτος εδρας για κανα 30αρι ευρω σημερινα λεφτα τη φορα, και σε πεταξαν με τις κλωτσιες ως ΡΕΖΙΛΗΣ που εισαι, σα κοινο καταχραστη. Τοτε που η ΕΡΤ ειχε ακομη φιλοτιμο. Οπως σε πεταξαν απο το MEGA με τα τα ξερεις ποιος ειμαι εγω στο τοτε διευθυντη προγραμματος, στο Γιαννη που ειχε μεγαυλτερη δυναμη απο το Μπομπολα. Επειδη ηξερε ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος εισαι, γι αυτο σε σουταρε αργα τη νυχτα. Παρεα με τον αλλον το γραφικο το Θαναηλακη που καθε φορα που περναει η θρυλλοτα τη σεντρα ουρλιαζει σαν να πηρε το CHL. Στο κορνερ θα μασησεις?

    Ειναι πολυ προσφατο, πριν κανα χρονο? που on air σε εκμπομπη για τη Premier ο φυστικιας γυρναει στη ψυχρα σε live και του λεει: ‘Τωρα για Premier μιλαμε, θα μου πεις ΕΜΕΝΑ για αγγλικο ποδοσφαιρο η θα κανουμε πλακα? Μεταδιδω απο το 1980. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ σε παρακαλω’. Θεος ο φυστικιας, ειναι κατα τη γνωμη μου απο τους κορυφαιους γνωστες premier, και ανετα στεκει σε επιπεδο BBC Monday Night Football. Γνωσεις, μπαλλα και αναλυση με αποψη. Οχι παπαγαλιες ποτε πηγε τουαλετα ο μπαμπας του Φεργκιουσον το 1954. Γι αυτο αλλωστε και τον εφαγε η κλικα απο το καναλι. 1,5 χρονο πριν βγει στη συνταξη. Αμα εισαι ΑΛΗΤΗΣ και ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ..
    Αλλωστε εχει μεινει ΕΠΙΚΗ η ατακα του Διακογιαννη οταν νομιζε οτι ηταν κλειστα τα μικροφωνα, νομιζω στο Π.Κ του 86: Ρε ΜΑΛΑΚΑ, δυο λεπτα πηγα για κατουρημα και τα εκανες ΣΚΑΤΑ.

    ΥΓ2 Προς Μελ. Μια καλη λυση ειναι ανταλλαγη Κλωναριδη-Σαλαχ, Πονσε-Κουν και τωρα που εφυγε ο Σεσκ μας παιρνει να του κανουμε προταση να ερθει- παγκο παντα- αλλαγη του Μανταλου. Με το Shankly στο παγκο δε νομιζω να αρνηθει. Δεν εχει σημασια που δε ζει. Αφου ακουμε μαλακιες- go back κυρια Merkel- φονιαδες των λαων Αμερικανοι, ας το κανουμε extravaganza που λεει και η φιλη μου. Εκει θα κολλησουμε τωρα?

    @ FLEVEND+ George. Δεν αρθογραφω αλλα βλεπετε οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον, οποτε δεν εχει και νοημα. Το οποιο ενδιαφερον αναλωνεται στο Μπακασετα και την ‘αεκαρα’ του -14. Τη πρωταθλητρια ντε. Ισως καποια αλλη στιγμη. Sorry τωρα τα ειδα μαζεμενα απο τα Χριστουγεννα. Ειναι διαφορετικη θεματολογια, ειναι αξιολογες αποψεις (κατα τη γνωμη μου αν και δεν συμφωνω πολιτικα μαζι του) και ειναι και πιο δυσκολη. Ο Ελλην αναλωνεται σε αρτο και θεαματα. Δηλαδη επιδοματα και ποσες κολοτουμπες θα κανει το ζαβο και ο χοντρος με το τραινακι. Γι αυτο δε παρακολουθει ΑΤΑΡΑΧΟΣ?

  26. Ο/Η FLEVEND λέει:

    @The Snitch.Ευχαριστώ για το ΥΓ/απάντηση.Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα(ή σχεδόν) σε όλα.Εκτός από την United φυσικά…(άκου κλεφτοκοτάδες,μειώνοντας την κατεβαίνει επίπεδα και η ομάδα σου αφού αναγκαστικά υπάρχει η σύγκριση μαζί της).Είναι όμως μεγάλο θέμα και δυσκολεύει και ο τρόπος επικοινωνίας εδώ.Αν η “συνομιλία” ήταν πιο άμεση,όπως σε ένα φόρουμ με συνεχή διαχείριση και άμεση δημοσίευση,τότε θα γράφαμε πιο πολλά.Καταλαβαίνω φυσικά τους περιορισμούς,την έλλειψη χρόνου και ότι η προσπάθεια εδώ στηρίζεται στο κέφι του @steven.Ακόμη και έτσι είναι ένα πολύ καλό βήμα για να γράφονται πράγματα που δεν τα βρίσκεις αλλού και εκτιμούμε πολύ την προσπάθεια.Καλή συνέχεια σε όλους και να είμαστε καλά.

  27. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch

    Ωραία θέματα. Κάποτε έχασα μια ανταπόκριση στην Ισπανια και το βράδυ έφαγα με άλλους δυο κυρίους που διανυκτέρευσαμε στη Μαδρίτη. Ο ένας ήταν ο Λαμπης ο Φλωριδης, ο μεγαλύτερος trader κρέατος στην Ευρώπη. Ο αλλος ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της Aegean τότε, ερχόμενος από Παναμα. Μας είπε λοιπόν τότε ότι πραγματικός μεγαλομέτοχος ήταν ο Κατσιφάρας.

    Αφού ανέφερες για τη συμβολή του μεγάλου αφεντικού του Μελ, ρωτάω, γιατί δεν θέλει να γραφτεί αυτός με χρυσά γράμματα; Εννοείται πως δεν περιμένω να αναφέρεις όνομα.

    Ο Μελ, είχε πάντα μια ικανότητα να κάνει κινήσεις με χρήματα άλλων. Ήξερα ότι ο Σφαελος είχε πληρώσει για τον Κωστή, δεν ξέρω αν ισχύει.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ FLEVEND: Θα στο παω με κανονικη απαντηση και οχι οπαδικη. Αμα παω οπαδικα θα σου πω οτι ακουω Referee και βγαζω καντηλες. Τους σιχαινωμαι, δε τους αντεχω, θελω να χανουν ακομη και στο ταβλι. Κανενας αλλος συλλογος δε μου προκαλει τοση αηδια και τετοια απεχθεια οσο αυτοι.

    Ο ορος Referee United μονο τυχαια δεν εχει βγει σε ολο το νησι. Μη νομιζεις οτι ειναι ενα ονομα που το εχω βγαλει εγω, επειδη γενικως μου αρεσει να κανω πλακα με τα ονοματα ακομη και αυτων που συμπαθω. Οπου πατε ετσι σας φωναζουν. Απο το Plymouth μεχρι το Newcastle εχετε μονο εχθρους. Μονο εσεις τετοια κοντρα. Τις παλιες καλες εποχες του Old British Footie 1960-1990 δεν υπηρχε η ομαδα σου στο χαρτη. Εχουν γινει παρα πολλα απο παλια και εχετε το βραβειο. Οπως για παραδειγμα το 1957 που συμμετειχατε σε ευρωπαικο κυπελλο, οταν την ακριβως προηγουμενη χρονια η FA ειχε απαγορεψει (με ποινη αποκλεισμου) στη Τσελσκυ το ιδιο ακριβως πραγμα. Εγω παρακολουθω απο το 1975 αγγλικο ποδοσφαιρο. Εννοω οτι το 1975 πηγα πρωτη φορα στο Anfield και απο τοτε βλεπω ανελλιπως. Να πουμε οτι απο το 1985 αρχισα να καταλαβαινω το παιχνιδι μετα απο 10 χρονια και πλεον ενηλικας. Μιλαω για περα του οπαδικου. Οτι δηλαδη θα κατσω να δω ματς αλλων ομαδων, θα παω αναλογα σε γηπεδο αλλων ομαδων μονο και μονο για το παιχνιδι και την ομορφια του. Boxing Day θελαμε να παμε γηπεδο- βαριωμασταν να ανεβουμε οι Gunners επαιζαν εκτος- και καταληξαμε στο Fulham-Wolves που ηταν και το ματς νωρις 12:30 το πρωι. Μπυρες (ναι μπυρες 12 η ωρα..) πλακα, τρελλος χαβαλες. Ειναι η ‘παραδοση’ που πρεπει να τηρηται. Οπως φετος εχει πολυ West Ham για καποιο -ανεξηγητο ακομη- λογο.

    Το 1992 εμφανιστηκατε. Σα τη Μπαρτσα, ιστορικη ομαδα μεν αλλα λιγα πραγματα πριν, που εγινε τη μοδος με το Μεσι and Co. Μεχρι τοτε αντιπαλοι μας ηταν η Nottingham Forest, η Leeds, η Arsenal. Κατανοουμε τη τραγωδια (εμεις και αν ξερουμε απο τετοιες) των Busby babes το 1957 αλλα ως τετοια και μονο. Δηλαδη ως ανθρωπινη απωλεια, γιατι ομαδα ΔΕΝ υπηρχε-ενα πρωταθλημα ειχε παρει. Μας το κοπαναγατε επι 45 χρονια ομως. Τι δηλαδη ΘΑ και ΑΝ και ΙΣΩΣ να γινωταν. To τι ΚΛΑΨΑ εχουμε ακουσει μισο αιωνα δε λεγεται. Ομαδα γινατε επι Ferguson με μια οντως καλη φουρνια παικτων αλλα το κυριοτερο επειδη ο τσιχλας καταλαβε και επιασε πρωτος απο ολους την εννοια της δομης του συγχρονου ποδοσφαιρου και μεσα αλλα κυρια εξω απο τις γραμμες. Την ωρα που και εμεις αλλα και ολοι ακομη παιζαμε το old brit με τα τακλιν και τις καμιναδες ο αλλος επαιζε με κυρια μετριους παικτες το ποδοσφαιρο που βλεπεις σημερα στο νησι:Πιεση, τρεξιμο, πολλες θεσεις ανα παικτη, τακτικη που εχει ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ απο τον Shankly και τον Paisley (το εχει πει ο ιδιος) δηλαδη της μεγαλης Liverpool. Ηταν ο πρωτος που επιασε το νοημα της Bosman εποχης, ενα ταμπου στο Βρεττανικο ποδοσφαιρο που ΔΕΝ ηθελε ‘ξενους’. Δε θα μας πουν αυτοι πως θα παιξουμε το παιχνιδι. This is England. Οι παικτες του ΔΕΝ ηταν κατι τρομερο σε γενικες γραμμες. Με το Nikki Butt και τον Beckham επαιζε. Το παιδι Colgate. Ειχε ομως Kean, Cantona, Giggs, ειχε τερμα, ειχε CB. Αλλα ειχε και τους Neville Brothers που οι αδελφοι Κατσαμπα μπροστα τους εδειχναν σαν τους Beatles. Το εξαγωγιμο προιον σας ηταν ο Becks επειδη πουλαγε φανελλες και σωβρακα στα κοριτσακια. Εμας ηταν ο Rush, ο Owen, ο McManaman. Μη παμε πιο μετα σε Maserano, Souarez, Tsabi Alonso κλπ γιατι θα πεσει κλαμα.

    Τιποτε τρομερο ομως γι αυτο και στην Ευρωπη αναλογα ηταν μια ομαδα πολυ μετρια. Το 99 πηρε το κυπελλο στο 91 και στο 93 στο τελικο απο την αφελεια τη Μπαγερν που επρεπε να ειχε ριξει 5, και αλλο ενα το 2008 που αν δεις τη πορεια σας, πλην της (καμμια σχεση με τη τωρινη) Μπαρτσα στον ημιτελικο οι αντιπαλοι ειναι της πλακας. Δημιουργια του τσιχλα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ που απλα κατερρευσε ειναι η Referee united. Που στη πορεια αποθρασυνθηκε και σας ΕΣΠΡΩΧΝΕ ολη η διαιτησια σε σημειο αηδιας. Για λογους ΜΗ ποδοσφαιρικους I might add.

    Ειναι ΝΤΡΟΠΗ να προσλαμβανεις το τσαρλατανο στο παγκο με την ελπιδα να αγορασεις το πρωταθλημα επειδη δε θες η δε μπορεις να παιξεις μπαλλα. Εισαι η United και βαζεις στοχο να παιζεις πουλμαν και να κλεβεις τιτλους και ματς? Τι εισαι η Τσελσυ? Την ωρα που City διπλα σου παιζει μπαλλα με το Πεπ? Αυτος ο τυπος ΠΟΤΕ δεν θα ερχωταν στο Anfield η στο Emirates. Ειναι απλα διαφορα νοοτροπιας. Οπως ειναι και εντελως διαφορετικοι οι Glazers απο τον Henry. H πορεια των 2- ασε τους τιτλους αυτο ειναι το λιγοτερο- ειναι 100% αντιθετη και το βλεπεις. Οι μεν ειναι οπορτουνιστες της αρπαχτης με τρελλους τζογους σε δανεισμους- μετοχες κλπ, και ο αλλος ειναι σοβαρος businessman. Οι Glazers δανειζουν την ομαδα, ο Henry εχει σχεδο αποπληρωσει (40εκκ εμειναν) ολο το χρεος του Club. Ειναι οι υπεραξιες που ελεγα σε αλλη απαντηση.

    Θα σας στρωσει ο Ποτσετινο του χρονου. Δε ξερω αν θα κολλησει με τη νοοτροπια σας αλλα ειναι πολυ καλος προπονητης, αν τον αφησετε να δουλεψει και δεν αρχισετε τα κουλα σας παλι που ειχατε βγαλει το Φαν-Χααλ ασχετο και του σπασατε τα νευρα. Δε σας πειραξε ο Μογιες και σας χαλασε ο Φαν Χααλ. Σας χαλασε ο Ολλανδος (που ΔΕΝ τον γουσταρω με τιποτε) αλλα εχει κανει ομαδαρες και πηγατε και πηρατε το τσαρλατανο της Ευρωπης. 3 χρονια και 500εκκ λιρες στο κουβα.
    Το θεμα του forum ειναι κατι που το ειχα σκεφτει περσυ πριν αποχωρησω, αλλα απαιτει χρονο και Moderator να ειναι απο πανω για να κρατιουνται τα μποσικα. Εχει πλεονεκτηματα παραπανω δεν ειναι κακη ιδεα απλα διαφορετικη απο οτι κανει και πως κινηται ο χωρος αυτος. Ισως στο μελλον γινει που ξερεις. Δεν ειναι και τιποτε δυσκολο, απλη δουλεια ειναι και σε 3-5 μερες το εχεις σηκωσει Max.

    @ΝΝ Εισαι αρκετα κοντα ως ιδεα αλλα ταυτοχρονα μακρια ως πραξη . Το μεγαλο αφεντικο ΔΕΝ ενδιαφερεται να προβληθει. Ισα ισα που τη προβολη την απεχθανεται. Γι αυτο και σε πολλες περιπτωσεις και αντιθετα με οτι πιστευει ο κοσμος, εχει εμπλακει και τη ‘δοξα’ την εχει παρει αλλος. Τωρα αυτο για τα χρηματα αλλων δεν ειναι ετσι. Δε μπορω δημοσια να μιλησω, ιδιωτικα no problem και παντα προφορικα. Σκεψου μονο τη πορεια του απο το 1992 μεχρι σημερα. Ο Σφαελος οντως εχει δωσει χρηματα. Οντως βοηθησε κατα πολυ – δεν ειμαι και στη τσεπη του- στο Κωστη. Και αλλες φορες επισης. Ουδεις δεν ειναι διπλα στο Μελ αν δεν δινει οβολο- αυτο ειναι κανονας. ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι εν δυναμει κρατικες εξ ου και το πολιτικ. Oταν το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και οι ομαδες του ειναι μεσο πιεσης προς και απο το πολιτικο κοσμο για εξυπηρετηση συμφερωντων τι αλλο θα μπορουσε να ειναι ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ? Ποιος συντηρουσε π.χ τον ΟΣΦΠ? Ο Κοκκαλης η τα λεφτα που ερχωνταν απο τη Siemens μεσω Κοκκαλη που ειχε αγορασει ολη την Ελλαδα του ΠΑΣΟΚ? Ειχε προβλημα η καθε Siemens να δωσει ενα 2-3-5% του τζιρου για να εχει πολιτικη πιεση-χαπακωμενα προβατα για να κανει τη δουλεια της? Marketing Funds τα λενε. Η μηπως τα πληρωνε αυτη? Τραβαγε μια αναλογη υπερτιμολογηση και τα εβγαζε εξτρα. Εκανες ΔΙΣ δουλεια, εκοβες και ενα κονδυλι και συντηρουσες τους Ντεταρι, οταν δεν τους εκλεβαν απο τις τραπεζες. Δηλαδη στα 20-30 δις/χρονο τι σε σταματαει να τιμολογησεις 21 η 31 και τα 500-1 Δις δραχμες να τα σπρωξεις προς τερψιν του φιλοθεαμονος κοινου? Ο Σημιτης ο Ακης ο Γιαννος η μηπως ο Ανδρεας-Τσοβολα δωστα ολα? Δικα τους ηταν και θα τους ελειπαν? Δικα μας ηταν η μαλλον εμεις τα πληρωνουμε ακομη και σημερα. ΟΛΕΣ οι εταιρειες ετσι δε δουλευουν? Ποιος πληρωνει τη διαφημηση, το lobbying, το promotion? Απο το προιον δε βγαινει?

    Ποιος εφερε στην Ελλαδα την Enic? Ο τροχανας? Απο που τους ηξερε? Απο το SOE? Η διαβασε τα λογιρδια ο Λιβι και τον επιασε καψουρα να ‘δωσει’ ΔΙΣ? Φυτευτοι ηρθαν σε μια χωρα χωρις κανονες που εχει εδω και μισο αιωνα 29 κατασκευαστες στα φανερα και καμμια κατοστη στα ‘κρυφα’.

    Στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ ποιος εβρισκε ‘λυσεις’ και παγωνε χρεη? Ποιος μοιραζε διαρκειας? Ο Μπατμαν η ο Βουλινος και ο Γουμενος? Τα ξενοδοχεια στην Αθηνα ποιος τα αγοραζε σε τιμη 12 φορες παραπανω απο την αξια τους? Εγω? Το Ζαγορακη 4 χρονια ποιος τον ειχε φυτεμενο και οχι μονο του παγωνε τα φεσια αλλα του πληρωνε και τα λειτουργικα και τις μεταγραφες? Απο τα διαρκειας αγοραζε ο ΖΜΠΟΥΓΚ τους Βιερινια τους Κονσεισαο τους Γκαρσια και τους Κοντρερας η μηπως απο το τρις-καταρατο κρατος των Αθηνων?

    Να αρχισω να τραβαω απο το αρχειο μου και να θυμαμαι? Γιατι εχω ΜΕΓΑΛΟ αρχειο και ηλεκτρονικο και στο μυαλο μου. Αντε μην ανοιξω το στομα μου που ελεγε και μια ψυχη.

    ΥΓ Βγηκε η αποφαση για το νεο υπουργο δημοσιας ταξης, sorry ετσι το ξερω εγω, της ΝΔ. Ενα θα πω μονο: θα πεσει ΠΟΛΥ γελιο απο μενα αλλα και πολυ κλαμα απο τους ζαιους που εχουν καλομαθει σε συλλογικοτητες, ρουβικωνες, καταληψεις και χαδια απο το ΖΑΒΟ. Ο ανθρωπος απλα βλεπει κουμουνια και του γυρνανε τα αντερα. Αντε ΜΠΑΣ και αρχισει να μαζευει λιγο τα πραγμα.

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Aπο paok προς snitch.εγω φιλε μου ως θεσσαλονικιος την μανα μου δεν θα τη πουλαγα και με τη λιμνη του μαραθωνα.επισης αν εχεις τη καλοσυνη και το χρονο διευκρινισε τι εννοεις με το ” οποιος ξερει ιστορια κτλ”

  30. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch

    Απόλυτα κατανοητό και λογικό, για το μεγάλο αφεντικό. Γνωρίζω ότι μια φορά την εβδομάδα τρώει με τον Κόκκαλη. Προσπαθώ να συνδέσω και να κατανοήσω πράγματα για τις κακές, φετινές επιλογές. Ασχολείται μόνο με το γήπεδο, αλήθεια, πλακάκια διαλέγει!

    Ο ΑΚΕ της Μπόρνμουθ, μου φαίνεται καλή επιλογή για CB. Καλός και ο Βεστεργκαρντ, αλλά δεν νομίζω ότι θα είχε καλή χημεία με VVD.

    Αυτά τα δυο παιδιά στα άκρα είναι ΧΡΥΣΑΦΙ για τη Λίβερπουλ! Τους έβλεπα χθες στην Brighton, ικανότητες, μυαλό και νοοτροπία που θα ακολουθήσει τα επόμενα, χρυσά χρόνια.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτες τις μερες εχω και χρονο, μιας και ειμαι μονος μου στη Αθηνα απο χθες, αλλα και ορεξη. Ειδικα μετα τι γιορτες που σπασαμε ρεκορ καλεσματων-εξοδων κλπ.

    @ Paok: Θα σου απαντησω ως ΠΑΟΚτζη και οχι προσωπικα: Εχετε ως ΖΜΠΑΟΥΓΚ λοιπον- και οχι ΠΑΟΚ μιας και αποτελειστε απο ΟΡΚ- πουλησει επισημα ως ΠΑΕ τα παντα στο ονομα ενος ‘πρωταθληματος’. Κανενας ηθικος φραγμος, κανενα οριο, καμμια τσιπα. ΟΡΚ που δερνατε προπονητες στα parking επειδη τολμησαν να ζητησουν αυτα που ο ιδιος ο Ιβαν- Ιγκνατιεβιτς ειχε υπογραψει (και για να σε προλαβω τα εχει κανει και η ΑΕΚ αυτα με το κοντο που ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ εδερναν παικτες). ΟΡΚ που ανεμιζετε ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ σημαιες και κρεματε μηχανακια στα καγκελα (αληθεια ποσο ηλιθιοι? Τι αντιπροσωπευει ενα κρεμασμενο μηχανακι? Επανασταση κατα της Honda και της Yamaha μηπως?). Εχεις δει σε αλλο γηπεδο της χωρας να ανεμιζουν σημαιες αλλου κρατους? Τρεξατε με την υποστηριξη της ΠΑΕ να βγαλετε ανακοινωση οτι δεν πολεματε για την Ελλαδα αν δε σας δωσουν το πρωταθλημα!!!! Επισημη ανακοινωση. Επισης με τη στηριξη της ΠΑΕ και στελεχη της ΠΑΡΟΝΤΑ κανατε πορειες φωναζωντας τα ιδια συνθηματα με τις ιδιες απαιτησεις. Μιλαγατε για αυτονομια!!! (τρομαρα σας ξεβρακωτοι, εδω νερο δεν ειχατε το καλοκαιρι 20 μερες να πλυθειτε θελετε και αυτονομια) για κρατος Αθηνων και ο Κυριακος Κυριακου, με τον Ιβαν- Ιγκνατιεβιτς χειροκροτουσαν διπλα περηφανοι. Το ΖΑΒΟ που πουλησε τη Μακεδονια ΜΑΣ (γιατι αντιθετα με οτι νομιζετε εσεις εκει πανω, η Μακεδονια ΔΕΝ ειναι προνομιο-ιδιοκτησια του ΖΜΠΑΟΥΓΚ και της Θεσσαλονικης αλλα ΟΛΗΣ της Ελλαδας που πολεμησε και για να τη ελευθερωσει και για να τη κρατησει, σε 3 πολεμους απο ΟΛΑ τα μερη της χωρας με χιλιαδες νεκρους ΚΑΙ Βορειοελλαδιτες φυσικα) τρεξατε ως ΠΑΕ να του χαρησετε φανελλες και σε αυτον και στο πρεσβη της Αμερικης! που μας ξεπουλησαν. Οτι ειναι ενας απο εσας. ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Ισχυουν αυτα ναι η οχι? Και αντε και αυτα τα εκαναν οι φανατικοι. Η ΠΑΕ που επισημα τους αβανταρει και δημοσια τους στηριζει τι ειναι?

    Ισχυει οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ, κανεις σας, ειτε σαν απλοι φιλαθλοι, ειτε μεσω παλαιμαχων, ειτε σαν κοσμος που πατε στο γηπεδο, ειτε σα μια τοπικη πολιτιστικη η οποιαδηποτε οργανωση-group πες το οπως θες, βγαλατε ΜΙΑ (1) ανακοινωση που να καταδικαζετε ολα αυτα τα ΑΙΣΧΗ της ΠΑΕ ΖΜΠΑΟΥΓΚ? Που ειναι ο Κουδας, ο Σαραφης, ο Γουναρης και ολοι αυτοι οι ‘μακεδονες’ της φακης? Να σου πω που ειναι: στο βρακι του Ιβαν- Ιγκνατιεβιτς για λιγα ρουβλια και ενα ‘πρωταθλημα’. Που ειναι ρε σεις ο ΜεγΑλεξανδρος που υπεγραφε ΝΥΧΤΑ στον Ολυμπιακο και σας δουλευε ψιλο γαζι? Ο Κουδας ντε η σημαια, τρομαρα σας..

    Που ειναι η αποδοκιμασια στο Ιβαν- Ιγκνατιεβιτς με ΕΝΑ πανο με μια δηλωση οποιουδηποτε? Οχι ποδοσφαιρανθρωπου αλλα απλα ενος ‘σημαινωντος’ προσωπου της πολης σας. Να βγει ΕΝΑΣ και να πει ειμαι ο Χ ο Ψ και αυτα που κανει η ΠΑΕ ΖΜΠΑΟΥΓΚ για αποχωρησεις, για Ελληνες, για για για για, ειναι ανεπιτρεπτα.

    Ισχυει οτι ο Ιβαν- Ιγκνατιεβιτς και ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ στηριζει επισημα τον προδοτη ΠΘ που παει εναντια στο 70-80% της θελησης ΟΛΩΝ των Ελληνων σε ενα εθνικο ζητημα? Μεσω καναλιων, μεσω εφημεριδων και μεσω ανακοινωσεων επειδη σας εδωσε ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ γυρω απο το γηπεδο της Τουμπας ο χοντρο καμμενος τσαμπα? Ειδες τη συνεντευξη-παρωδια του ζαβου στο OPEN (που αλλου θα πηγαινε, μονο στο OPEN και στην ΕΡΤ τολμαει να εμφανιστει) και πως τον ΕΓΛΥΦΕ η Σταη την ωρα που δηλωνε οτι η οικονομια!!!! ειναι το μεγαλο του ατου? Καταλαβατε γιατι πουλατε τη μανα σας τωρα η θες και αλλα?

    Ειδες καμμια αλλη ΠΑΕ να χαριζει φανελλες στο Τσιπρα και μαλιστα χωρις κανενα απολυτως λογο μονο και μονο επειδη πηγε στη ΔΕΘ? Ειδες τον Αλαφουζο το Μελισσανιδη το Μαρινακη να χαριεντιζεται και να αγκαλιαζει το Καμμενο με ευχαριστηριες ανακοινωσεις για παραχωρηση ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσιας την ωρα που ολη η Ελλαδα και ολη η πολη εβραζε κατα της συμφωνιας? Ποσα στρεμματα ανταλλαγμα για ενα γηπεδο κοστισε να αγκαλιαζεστε με τους προδοτες της Ελλαδας και να κανετε ΤΟΥΜΠΕΚΙ για το Μακεδονικο ζητημα?

    Να δηλωνει επισημα μηπως ΛΑΓΟΣ της κυβερνησης (Ιβαν Ιγκνατιεβιτς στις τηλεοπτικες αδειες) και εσεις να τον αποθεωνετε στο γηπεδο?

    Οσο για την ιστορια, απλα διαβασε ΠΟΙΟΙ απελευθερωσαν τη Θεσσαλονικη και πως. Και κυρια με ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, την ωρα που καθωσασταν αραχτοι απλα επι 90 χρονια – μεχρι το 1912- και περιμενατε τους χαμουτζηδες με ενα Κρητικο αρχηγο να σας σωσουν, την ωρα που ολη η υπολοιπη Ελλαδα πεθανε για την ανεξαρτησια της σε μαχες σε στερια και θαλασσα, για να φτασουμε 100 χρονια μετα να μας βριζετε σωρηδον μερα νυχτα ολους, που δεν ειμαστε σα τα μουτρα σας. Απο ραδιοφωνα απο τηλεορασεις απο εφημεριδες. Το κομπλεξ που κουβαλατε ως πολη (γιατι εκτος της πολης μια χαρα ειναι ΟΛΟΙ οι αλλοι μακεδονες-θρακιωτες) απλα δεν υπαρχει. Το οτι εισαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πολη του πλανητη που θελει να λεγεται συμ-πρωτευουσα τα λεει ολα. Το Μιλανο, η Ν.Υορκη, το Μαντσεστερ, η Βαρκελωνη, το Ριο, το Λ.Α και τοσες αλλες τεραστιες πολεις ουτε που εχουν σκεφτει να λεγωνται συμ-πρωτευουσες. Μονο τα καρντασια. Ανεβαινω πανω- οποτε πρεπει μιας και το αποφευγω οσο γινεται- και οταν δε κοιταζουν τις πινακιδες!!!! του αυτοκινητου, με εχουν πει χαμουτζη, με ρωτανε ειρωνικα: απο την Αθηνα εισαι? με κοιτανε με μισο ματι επειδη ειπα καλαμακι και δεν ειπα κιτρινο τυρι και αλλες τετοιες ΑΗΔΙΕΣ που ακομη ασχολειστε μιας και ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να μιλησετε ακομη και σωστα Ελληνικα. Με τα θα σε κανω τηλεφωνο και τα ανοιξε με τη πορτα. Μεχρι και στο Μακεδονια Παλλας στη ρεσεψιον ο υπαλληλος γυρισε και μου ειπε περσυ: εμεις ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ετσι το εχουμε , σε μια ερωτηση που εκανα! Ωπα ρε κοσμοπολιτη εσεις στη Θεσσαλονικη, χαλαρωσε που εγινες Belgravia μεσα σε 3 χρονια.

    ΝΑΙ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ απο την Αθηνα ειμαι υπαρχει καποιο προβλημα? Οχι μονο απο τη Αθηνα αλλα ειμαι και τριτη γενια Αθηναιος – δεν εχω ‘χωριο’ καν. Τι ζορι ειναι αυτο με το κρατος των Αθηνων δε καταλαβα? Στην Αγγλια δηλαδη ο κατοικος του Leeds μιλαει για το κρατος του Λονδινου? Τι παπαριες ειναι αυτες? Σε ρωτησα εγω εσενα, το κρητικο, το γιαννιωτη το πατρινο απο που εισαι να σε κοιταω αναλογα στραβα καθε φορα?

    Θες να το εμβαθυνουμε το θεμα? Δεν εχω κανενα προβλημα πιστεψε με.

    ΥΓ Επιτελους κοψτε το παραμυθι με τον Ιβαν- Ιγκνατιεβιτς. ΡΩΣΣΟΣ ειναι ο ανθρωπος, ρωσσικα μιλαει, με ρωσσικα λεφτα σας εχει εξαγορασει και ρωσσικα συμφερωντα (επι προμηθειας) εκτελει. Νισαφι με το ‘ποντιο’ που ουτε καλημερα δε ξερει στα Ελληνικα. ΓΕΩΡΓΙΑΝΕΣ ριζες εχει και Ρωσσος ειναι. ΟΚ επιλεξατε να ξεπουληθειτε για τα ρουβλια ως πολη και ως ομαδα σε ενα καραγκιοζη ρωσσο λαθρεμπορα και δηλωνετε και περηφανοι. Δικαιωμα σας. Αλλα οχι να μας το πουλατε κιολας σαν μαγκια…

    @NN: Μα συνεργατες ειναι, δε θα φανε μαζι? Δεν ειναι κρυφο, ασε που ο Σωκ εχει παρει ανοιχτα και δημοσια θεση υπερ του Μελ. Λες να αγαπηθηκαν ξαφνικα? Δουλεια κανουνε (συμφωνία μεταξύ ΟΠΑΠ και Intralot για ακόμη 3 (+2) χρόνια στον τομέα των αριθμολαχείων) για τα επισημα που αναφερω ΕΝΑ παραδειγμα. Γιατι ειναι και τα ανεπισημα των ΕΠΣ του Θωμα και αλλα πολλα.

    Ο ΑΚΕ οντως ειναι καλος- αλλα light και η ομαδα πλεον κοιταει το πανω ραφι Ευρωπαικα. Εννοω οτι εχει περασει ο καιρος που ψωνιζαμε απλα για να ψωνισουμε. Οταν χτυπας 75εκκ τον VVD και αλλα 70 τον Becker μονο για πισω, θα κανεις και κατι αναλογο στη συνεχεια. Εκτος αν οντως δεις κατι που το πιστευεις τοσο πολυ. Μου αρεσει ο Alderweireld απο τον ανταγωνισμο μονο.
    Ο Robbo για παραδειγμα απλα ως αριστερο μπακ δεν υπαρχει και δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο στην Ευρωπη. To πλησιεστερο σε στυλ παιχνιδιου ειναι ο Jordi Alba απο πλευρας ταχυτητας και ανεβασματων στην αντιπαλη περιοχη αλλα και αμυντικης συνεπειας. Γιατι και ο Μαρσελο παρουσιαζεται ως θεος αλλα αμυντικα η Ρεαλ ολα τα γκολ απο τη μερια του τα τρωει.

    Ο Ντε Λιχτ ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στην αγορα προς πωληση διεθνως. Η τιμη ειναι οκ (50εκκ) αλλα οπως ειπα ειναι νουμερο ο Ραιολα που τον εκπροσωπει και καταφερε μεχρι να εκνευρισει και τη Μπαρτσελωνα που πηρε το Γαλλο στη θεση του. Μακαρι να τον παρει αλλα και να μην ο Κλοπος εχει δειξει μια εξαιρετικη συνεπεια στις μεταγραφες, στο ποσο βγαινουν οι παικτες που φερνει στην ομαδα. ΟΚ μας βγηκαν και 2-3 μαπες (Καριους-Ματιπ-Κλαβαν) αλλα το μεν Καριους το πηρες ελπιδοφορο, το δε Ματιπ –Κλαβαν δωρεαν.Αλλωστε στο χτισιμο της ομαδας δε γινεται ουτε να πετυχεις ολη την ενδεκαδα με τη μια, ουτε να αγοραζεις σα παλαβος την αφροκρεμα με το καλημερα. Γι αυτο λεγεται χτισιμο.

  32. Ο/Η akis λέει:

    @the snitch
    Σε βλέπω σε μεγάλη φόρμα..Ξέχασες τον Τουρσουνίδη, που έλεγε να χωρίσουμε την Ελλάδα στα 2 και το άλλο το αστέρι το βουλευτή του Λεβέντη που φωναζε να καεί η βουλή. Οκ, για τη φετινή χρονιά ξέρουμε ή μαλλον υποθέτουμε, ότι ξεχρεώνονται κάποια γραμμάτια και θα πάρει επιτέλους το τρίτο του πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Το Σαββίδη για πόσο ακόμα τον βλέπεις στα μέρη μας??Και με πόσο χρέος θα αφήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ??

  33. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπέρα
    Εχω καιρο να γραψω αλλα νισάφι πια με όλα τα κουλα και παλαβα που συμβαινουν.
    ΑΕΚ δεν υπαρχει σωτηρια καμοια.Απλα παραμυθι και σανο για να κερδίσουμε χρονο.
    LFC λιγο πεσμενη χθες αλλα πιστευω με τα δυο συνεχομενα εντος να βρουμε το χρονο να επανέλθουμε.
    ΠΑΟΚ.Ποσο τελικα κοστιζει ένα γαμημενο πρωταθλημα ρε μαγκες????
    Ωσαννά στον μεγαλο ηγετη και οι πονηροι γυρω γυρω να τα κονομάνε.
    Όχι ρε Παοκτζη δεν θα δωσουμε και κ@λ@ για ένα πρωταθλημα.
    Εχεις ποτε αναρωτηθεί τι θα γινει αν μια μερα ο πατερούλης φυγει?
    Ποσο θα είναι το ανοιγμα σου?Απλα να σου πω ότι δεν σε σωζει οθτε το τριτο μνημονιο.
    Κοιτα την ομαδα σου που από περυσι παιζει χειροτερα.Κοιτα που το καλοκαιρι θα χρειαστείς 10 παικτες.Αιντε νουμερα μου νομιζεται ότι ειστε το κεντρο του κοσμου,προσγειωθητε λιγακι.Η μανια καταδίωξης θα σας φαει

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @The snitch.

    Λες δεν θα απαντήσεις οπαδικά αλλά αυτό κάνεις.Επαναλαμβάνω οτι εγώ σέβομαι την Λίβερπουλ και την αναγνωρίζω σαν μεγάλη ομάδα.Και όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.Κατά τά άλλα “μαγειρεύεις” τα νούμερα όπως θέλεις.Τις δεκαετίες 50 και 60 πέντε τίτλους έχει πάρει η United αναφέρεις μόνον ένα.ΟΚ αν έτσι θέλεις.Μετά ήρθε η παρακμή και όντως η ανάκαμψη ήρθε μετά από 20 χρόνια,το 90.Το ίδιο δεν γίνεται με όλους;Και με εσάς;Τι υπάρχει μετά το 90;Τα δύο ευρωπαϊκά σας και 2-3 κύπελλα;Και το ένα δεν το έχασε η Μίλαν αν είχε κλωτσήσει καλύτερα τα πεναλτι;Αλλά ξέχασα όταν κερδίζει η United γίνεται γιατί είναι αφελής η Μπάγιερν(και έπρεπε να ρίξει 5-6( με αν και ίσως…) και όταν κερδίζει η Λίβερπουλ γίνεται γιατί είναι κανονική η Μίλαν.Φυσικά όταν παίζουν Ευρώπη για την μια οι αντίπαλοι είναι της πλάκας και για την άλλη κανονικές ομάδες ή θηρία.Δεν πάει έτσι και το ξέρεις ότι είσαι υπερβολικός.Απλά κάνεις πλάκα και έτσι το παίρνω.Για τον Μουρίνιο συμφωνώ.Λάθη όμως κάνουν όλοι και εσείς.Να μην γράφουμε κατεβατά.Τα οικονομικά των ομάδων δεν τα παρακολουθώ και δεν τα ξέρω.΄Οποτε δεν έχω γνώμη.

  35. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Το προηγούμενο μάλλον θα περάσει σαν ανώνυμος γιατί ξέχασα να βάλω όνομα(οι δυσκολίες που λέγαμε σε σχέση με φόρουμ).

    ΄Ενα ΥΓ.Σήμερα κέρδισε εκτός την Τόττεναμ και έκανε το 5Χ5.Και άρχισαν οι υπερβολές τύπου αστάματητη,χωρίς φρένα κτλ.΄Εγινε ξαφνικά καλή ομάδα;Προσωπικά δεν το πιστεύω και επιμένω οτι πολλά στο ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες.

  36. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @steven

    Δεν ξερω τι γραφεις για συμμαχια χοντρου με μελ εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ετοιμαζομαστε να στηριξουμε γκαγκατση για νεο προεδρο λιγκας.(δε λεω τιποτα για αυτα που λεει ο βεργης).

    @snitch

    προς το παρων εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο ζμπαουγκ παιρνει επαγγελματικες νικες κι εσυ δε μπορεις να κερδισεις ουτε τα φαντασματα!τα αποτελεσματα του ειναι ολα νικηφορα και δεν νομιζω να υπαρχει αμφιβολια!τοσο ΑΕΚ της πλακας δεν περιμενα φετος!τα ορκ μας βλεπουν και μας λυπουνται γι αυτο το σημειο που εχουμε φτασει!

    υγ στο εστιατοριο του makedonia palace παρατηρησες τις φλουδες χρυσου στο ταβανι?

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τον ενα τίτλο που ανέφερα τον ανέφερα για την ομάδα του busby που άδικα χάθηκε. Οχι για τις δεκαετίες 50-60. Διάβασε τι ειπα αν θες ξανά.
    Αν είχες δει το τελικό τοτε η Μπάγερν επρεπε να είχε καθαρίσει το ματς εύκολα. Το οτι δέχεται απο κόρνερ νομιζω 2 γκολ στις καθυστερήσεις δεν το λες αφέλεια; Τι ειναι εξυπνάδα; Συγκρίνεις το ενα ημίχρονο των 3 γκολ με τα 2 λεπτά των 2 γκολ στις καθυστερήσεις και τη Μπάγερν με μια απο τις καλύτερες ομάδες ως φουρνιά που έχουν βγει ποτε, οκ δικαίωμα σου δε θα τα χαλάσουμε εκει. Οι ομάδες που απέκλεισε ηταν η ρομα η λύων η σπορτινγκ και δυναμό Κιέβου ε δε τα λες και τα μεγαθήρια της Ευρώπης στο δε τελικό ισοπαλία επίσης με μια κλωτσιά οπως λες στα πέναλτυ.
    Θα σε στεναχωρήσω αλλα στη Ευρώπη αντιπάλους εχω μονο τη Μίλαν τη Ρεάλ μπαρτσα (τη τελευται δεκαετία πριν δεν υπήρχε) και τη Μπάγερν. Αυτές ειναι οι big 5 ομάδες.
    Θα δεχτώ οτι με κοντραρεις στο νησι στην Ευρώπη δεν υπάρχεις Σορρυ κιόλας. Έπαιξα 2 τελικούς σε 2 χρονια (και ο πρώτος ηταν με κόλο Τουρέ στα 37 του βασικό)με μια ομάδα υπό κατασκευή την ωρα που ειδες το πρώτο UEFA το μακρινό 2017.

    Ειδα το ματς σημερα. Ειδικά στο β ηταν Ντε Χεα εναντίον τοτεναμ. Εκπληκτικό τέρμα με οποιονδήποτε άλλον το σκορ θα ηταν εύκολα 3-1 η αμυνα ειμαι για θηρία η μάλλον η αμυντική λειτουργία. Κάνατε 5 σερί γιατι το προγράμμα ηταν ιδιαίτερα εύκολο, άλλωστε οι καλές γλώσσες λένε οτι περίμενε η διοίκηση αυτη τη τετράδα (το σημερινό ηταν δυσκολο ματς) για να μπορεί να δωςει ενα αβατζο σε όποιον καθωταν στο πάγκο με ενα καλο σερί.
    Θέλετε παίκτες, υπομονή και οργάνωση. Με προπονητή. Αυτο που κάναμε εμεις πριν 3 σαιζόν. Λουκ σο, Γιάνγκ, βαλεντσια, μαρσιαλ Τζοόυνς Λουκάκου κλπ ειναι προσβολή για την ομάδα. Γνώμη μου.

    ΥΓ τελευταια φορα που σε υπουργική καρέκλα κσθωντουσαν ‘πουλαδεσ’ το λέγανε ΧΟΥΝΤΑ. Τωρα το λένε αριστερά. Ειναι πρωτάκουστο σε ενα δημοκρατικό πολίτευμα ο πολιτικός προϊστάμενος των ενόπλων δυνάμεων να ειναι στρατιωτικός!
    Αυτο λέγεται ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Η αλλιώς φασισμός, η αλλιώς κομμουνισμός

    Sent from my iPhone.

  38. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο ραοκ προςsnitch. Παραλληρημα!!!

  39. Ο/Η FLEVEND λέει:

    @The snitch.

    Χαίρομαι που τουλάχιστον παραδέχεσαι οτι υπάρχουμε στο νησί.Σιγά-σιγά θα βρώ και την ταυτότητα μου στην Ευρώπη και στους big5.Που θα πάει,θέμα χρόνου ειναι…

    Στα σοβαρά,είπαμε τις απόψεις μας,διαφωνούμε,τις διάβασαν όσοι τις διάβασαν ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

    Να είμαστε καλά και πάμε για άλλα.Την καλησπέρα μου.

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Flevend. Μιλαμε σοβαρα, κανουμε και πλακα-καζουρα παραλληλα. Στο νησι εισαι αντιπαλος σε επιπεδο τιτλων και μονο. Αυτη τη στιγμη, οπως ειναι οι ομαδες, αντιπαλος ειναι η City για μενα. Κανεις αλλος. Την Ευρωπη ξεχνα την, ειναι πολυ δυσκολο γι εσας. Φτασε πρωτα σταθερα να παιζεις 8αδα και βλεπουμε. Θα αλλαξουν οι ισορροπιες, οι Ισπανοι σε 2-3 χρονια τελειωνουν. Μολις φυγουν Μεσι-Σουαρεζ-Μοντριτς-Μπειλ κλπ θα πεσουν και η Ρεαλ και η Μπαρτσα. Ηδη χωρις το σαμπουαν το Ινιεστα κλπ εχουν πεσει. Λογικο ειναι, εκαναν 10-15 χρονια με σπασμενα φρενα.

    Δεν θα σταματησουν να ειναι δυσκολες ομαδες απλα δεν θα ειναι ανικητες οπως τη περασμενη δεκαετια, το Camp Nu δηλαδη δεν θα ειναι απορθητο. Οι επομενοι ειναι μεν καλοι αλλα δεν ειναι Μεσι. Δεν ειναι καν Μπειλ. Ειχα πει πριν κανα μηνα, οτι η Tottenham θα κλαταρει δεν αντεχει. Το εκανε χθες. Αν και η ισοπαλια νομιζω θα ηταν το πιο δικαιο.

    Αν ημουν στη θεση σας θα εκλεινα απο τωρα Ποτσετινο, νομιζω οτι θα παει κιολας. Ειναι ο μονος προπονητης (αντε και ο Σιμεονε που δεν μου αρεσει) που φοβαμαι σε μεγαλη ομαδα. Αν θες να σε παω σε πιο δυσκολα ειναι και ο Marcelo Gallardo αλλα ειναι αχαρτογραφητος στην Ευρωπη ακομη, αρα ρισκο να σε ριξει αλλη μια τριετια πισω. Με ενα νορμαλ budget και υπομονη 2-3 σαιζον. Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ προπονητης και σε θεματα αναδειξης παικτων αλλα κυρια σε τακτικη και το κυριοτερο ΞΕΡΕΙ το νησι. Προπονητης Ζινταν δεν υπαρχει. Θες καποιον δουλευταρα οχι να παιξει με τα ετοιμα και να αναμενει ταλεντο και ατομικη ενεργεια γιατι απλα δεν την εχεις.

    Εχεις δρομο πολυ, δυσκολο δρομο. Το ροστερ θελει μεγαλο ξεκαθαρισμα σταδιακα. Δε γινεται να παιζεις με το Λουκακου που εχει γινει 150 κιλα μοσχαρι, CF. Δε γινεται να ακους ονοματα τυπου Jones, Shaw, Young στην ομαδα, αυτοι ειναι παικτες Southampton οχι United. Δε γινεται να δινεις 80εκκ για παικτακια Marcial, αυτος ειναι Κυριακη χαρα δευτερα λυπη. Εχεις κορυφαιο τερμα, σχετικα καλο αξονα- αν και ειναι αργος. Θες εργατες παικτες σαν το Ματα, το Ερερα. Θες consistency. Εκει πασχεις χανεις τη μπαλλα ευκολα και τρως φασεις επισης ευκολα. Δε γινεται π.χ χθες να σου κανει ο αλλος 8-9 τελικες στο στοχο σε ενα ημιχρονο. Αν δεν ηταν το τερμα θα εχανες το ματς ευκολα. Χωρις σοβαρα χαφ δε πας πουθενα. Νομιζω.

    Αμα σταματησει η γκρινια του ψαχνω ντε και καλα το νεο τσιχλα χθες, και πειτε οπως εμεις παμε να κανουμε αυτο και δε τρεχει κατι αν βγουμε 3-4 για 1-2 χρονιες, νομιζω θα ειναι η καλυτερη λυση. Ομαδες ΔΕΝ αγοραζωνται, χτιζωνται. Αγοραζεις παικτες αλλα το βασικο ειναι να τους κολλας πανω σε αυτο που θες και ας μην ειναι αναγκαστικα το μεγαλο ονομα. Θα παρεις και τετοιο φυσικα αλλα 25 δωσαμε για το Φιρμινο, 110 ολη η τριαδα μας μπροστα. Εκει που οντως επρεπε τα σκασει στο τερμα η στο CB ηγετη τα εκανε. Αλλα ΔΕΝ ειναι ο κανονας αυτος.

    ΥΓ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ λεγεται Nahitan Nández. Ουραγουαη, Boca Juniors. 1.70-23 χρονων. Οποιος τον παρει επιασε λαχειο. ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ απο τις λιγες. Σκυλος, κοβει μοιραζει μαρκαρει. Και στη δυναμη ειναι η ο παικτης η το τοπι οπως καθε τιμιος Ουραγουανος που σεβεται το ονομα του.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τσιμπα αλλο ενα ‘παραλληρημα’ μιας και εχω πολυ χρονο:
    Κλασσικη απαντηση καποιου που δεν εχει να αντιταξει κανενα επιχειρημα. Πεταει τη μπαλλα στη εξεδρα. Θυμιζεις το ΖΑΒΟ εντονα ως συριζαιος, να το κοιταξεις. Μολις δεν εχει τι να πει πεταει τις 3 γνωστες λεξεις: Μαρεβα-Siemens-Novartis. Δεν εχει σημασια οτι ΤΙΠΟΤΕ δεν εχει στοιχειοθετηθει ουτε ως ΚΑΝ κατηγορια ποσο μαλλον καταδικη τελεσιδικη. Ο σωστος ζαιος, 3 λεξεις ξερει- 3 λεξεις λεει. Αυτο του εμαθε το κομμα.

    Αμα δε σου αρεσουν οι απαντησεις μη κανεις τις ερωτησεις. Παραφραση του αμερικανικου: if you can’t do the time, don’t do the crime.

    Σε ρωτησα τι απο ολα αυτα ΔΕΝ ισχυει, αφου με προκαλεσες. Πες μας τι ειναι ψεμματα. Οτι ΑΥΤΟ που εγραψες ρε μεγαλε ειναι μια παπαρια καμαρωτη και δεν ισχυει. Και δε σου εβαλα μεσα ουτε ΟΠΛΑ, ουτε επεισοδια, ουτε ξυλοδαρμους στα Γιαννενα, ουτε το ξυλο του Κωσταντινιδη στη Τριπολη μεσα στο γηπεδο, ουτε εκβιασμους με μπραβους στην ΕΠΟ, ουτε απειλες κατα διαιτητων on camera, ουτε ΤΑ ΨΑΡΙΑ στους παγκους, ουτε τον ‘αναπηρο’ προπονητη σας στο καροτσακι με το διχτακι, ουτε τα μαχαιροματα απο τα βλασταρια σας στο Βολο, ουτε τις ΓΕΛΟΙΕΣ δηλωσεις του Κλεφτοκοτεσκου που εδω και μηνες μιλαει για ΧΙΤΛΕΡ για ΚΛΕΨΙΕΣ για ΝΑΖΙ και οτι αλλο του ερθει. Βλεπεις εχει βρει και τα κανει. Δε βρεθηκε ενας-ναζι ντε- να τον κανει τοπι στο ξυλο ΟΠΩΣ ΔΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΔΩΝΗ να τρωει με καλαμακι κανα εξαμηνο. Να δουμε τοτε ξανα-ανοιγει ο βρωμιαρης ο ρουμανος το στομα του αμα λειπουν 5-6 δοντια?Που μεχρι πριν λιγα χρονια εβλεπε σοκολατα στη βρωμο-Ρουνανια του και του ετρεχαν τα σαλια και τωρα κατηγορει συλληβδην δεκαδες χιλιαδες κοσμο της χωρας που ειναι φιλογενουμενος ? Ειναι η Ελλαδα Ναζι και ΧΙΤΛΕΡ ρε ντουβαρια? Ολα αυτα ΕΓΙΝΑΝ ναι η οχι? Βρεθηκε ΕΝΑΣ, ακομη και εσυ, ακομη με ενα απλο σχολιο εδω μεσα, που ξαφνικα θιχτηκες, να βγει να πει δημοσια, ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Βγηκε ποτε η παε ΖΠΑΟΥΓΚ να καταδικασει το ρουμανο-γυφτο και το χοντρο-πορτογαλο που εγινε και αυτος ζμπαουγκαρας, που ονομαζει ΧΙΤΛΕΡ, ΝΑΖΙ και κλεφτες Ελληνες και ξενους πολιτες, δικαστες, συναθλητες, συναδελφους προπονητες, φροντιστες, δεκαδες χιλιαδες οπαδους-φιλους της ΑΕΚ?

    Ποιος ειναι ο Ναζι? Ποιος ειναι ο κλεφτης? Ο Αβραμιδης? O Snitch? Κανενας αλλος εδω μεσα? Ο Σιμοες φοραει καμμια σβαστικα? Ο Αραουχο? Ο Λαμπροπουλος? Ο Χιμενεθ? Ποιος? Εσυ αμα πας σε ενα μαγαζι και δεις τον ιδιοκτητη σε ΕΞΑΛΛΗ κατασταση να ερχεται τρεχωντας κατα πανω σου επιδεικνυωντας το κουμπουρι με τους μπραβους διπλα του, θα ξαναπας? Μολις τον βγαλουν σηκωτο οι δικοι του, θα παραγγελεις αλλο ενα ποτακι να το απολαυσεις? Ποιος μου εγγυαται σε τι κατασταση ειναι, αμα ειναι χαπακωμενος, αμα ειναι πιωμενος? Η αμα με περιμενει στη γωνια στα αποδυτηρια να μου αναψει μια επειδη ειναι ‘μαγκας’? Γιατι να βγει ο Χ-Ψ παικτης να ξαναπαιξει δε καταλαβα? Σας το χρωσταμε μηπως? Εκει που μας χρωστατε μας ζητατε και το βοδι? Εχετε παραβιασει το νομο (αρθρο 19 ΕΠΟ) που μιλαει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ για υποβιβασμο και κουνατε και το δαχτυλο? Επιτηδες δε σας κυνηγησε ο Μελ (και καλα εκανε, δε φταει η ομαδα που ο Ιβαν-Ιγκνατιεβιτς ειναι μαλακας και εσεις κουτορνιθια-κλακαδοροι του) να σας ριξει κατηγορια και αντι για ευχαριστω, αντι να λουφαξετε, μιλατε? Ποιοι νομιζετε οτι εισαστε ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ?

    Στην Ευρωπη βεβαια οταν εχει αποβολες και ΔΥΟ πεναλτακια κατα σας (Benfica) εισαστε μια ΧΑΡΑ ΚΟΤΟΥΛΕΣ. Εκει ΤΟΥΜΠΕΚΑ ολοι, με γελακια και χαριτωμενιες. Μονο γλυκα δεν εβγαλε να κερασει ο Γλυφτοκοτεσκου τους αντιπαλους στη ληξη. O Ματος ο πολλα βαρυς που κλωτσαει ολο το κοσμο, τον φιλησε σταυρωτα τον Ref που τον απεβαλε. Ο Χατσεριδι (ποντιος εκ ρωσσιας και αυτος- γεμισατε στους Davaric) αποβληθηκε στο 7’ στο Bridge και μονο που δε πανηγυρισατε ποσο δικαιος ειναι ο διαιτητης και τι ωραια που περναμε. ΤΟΥΜΠΕΚΑ η αρχηγαρα σας ο Βιερινια στο Ref. Με το σεις και το σας, ΚΥΡΙΑ κανονικη με φουρω που λεει και ο Μελ. Οπως βεβαια δε βγαλατε ΑΧΝΑ οταν πηγατε να μπειτε χωρις εισητηρια και ειδατε μπροστα σας εφιππη Metropolitan εξω απο το West Brompton. Γιατι δε κανατε εκει ‘ντου’ ρε μπουγατσες? Μεταβολη και διαλυθηκατε ησυχως με την ουρα στα σκελια και μαλιστα ταχεως. Δεν ειναι Γιαννενα εδω βλεπεις να τα κανετε λαμπογυαλο στο γηπεδο με μπουκες. Το επομενο tube και δρομο οπως οπως, τα εδειξε η τηλεοραση, τα ειχα γραψει τοτε.

    Για να επαιρνε η ΑΕΚ, ο Gay, αποβολες και 2 πεναλτυ στη Τουμπα. Τανκς θα ειχατε κατεβασει και θα ζηταγατε αποσχιση. Αν δε καιγατε το τερματοφυλακα μας ζωντανο οπως το Σαχα. ΖΩΑ που πετατε φωτοβολιδες ευθειας βολης μεσα στα γυναικοπαιδα του νιονιου. Δε σας εφτανε ο Μπλιωνας νεκρος βλεπεις θελετε και αλλους. Ιδια ΖΩΑ με τους δικους μας που πεταγαν μολοτοφ στο κοσμο. Αλλα τουλαχιστον εμεις εδω τα λεμε, δε πουλαμε τρελλα. Απαιτουμε τιμωριες κραζουμε τη διοικηση επι χρονια. Εχω στειλει επιστολη στη ΠΑΕ ΑΕΚ επισημα και επωνυμα, διαμαρτυρωμενος και την εχω δημοσιευσει και εδω, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ τη παραδειγματικη τιμωρια τους και την επιστροφη των χρηματων μου στη μπουκα με το γαυρο στο κυπελλο. Τουλαχιστον οι δικοι μας ειναι 50-100 βλαμμενα απο τα 2-3 χιλιαδες χαπακωμενα. Δεν ειναι ΟΛΗ Η ΤΟΥΜΠΑ 30,000 κοσμος να χειροκροταει το ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ και ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ με εφημεριδες-site-ραδιοφωνα ολη μερα επι μηνες να ωρυεται ως αιωνιοι αδικημενοι.

    Οταν το 2008 εχασε η ΑΕΚ το πρωταθλημα με το Βαλνερ και τα σιγουρα (τοτε) 25εκκ του CHL, ξεκινωντας την αρχη του οικονομικου της τελους, τι απο ολα αυτα εγινε για θυμησε μου. Πρωταθλημα που εχασε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΝ στη υποθεση για ενα παικτη που η ιδια η ΕΠΟ ειχε εκδοσει Μπλε καρτα, δηλαδη την αδεια να αγωνιστει ΝΟΜΙΜΑ στο πρωταθλημα. Ο Γκαγκατσης, ξερεις ποιος, αυτος που ο ιδιος πριν, και ο γιοκας του τωρα ειναι στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ ‘στελεχος’ για να ‘βοηθαει’. Βγηκε ο Κωστενογλου να λεει για Χιτλερ? Βγηκε ΕΝΑΣ να απειλει θεους και δαιμονες με πορειες και με γελοιοτητες? Δηλωσε κανεις οτι δε πολεμαει για τη Ελλαδα,η κουνησε κανεις τουρκικες σημαιες σε κανενα γηπεδο?Ειδες κανα ψαρι στο παγκο του Σεγκουρα? Μπουκαρε ο κοντος με κανα πιστολι στο ΟΑΚΑ? ΟΧΙ, απλα παιξαμε και τους στειλαμε να γιορτασουν τη φιεστα με το ντορτι στη πλατη. Χαλαλι τους το πρωταθλημα. Δε θα διχασουμε το κοσμο, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε εμεις και εσεις, για μια κατσαρολα. Υπαρχουν και ορια και τα εχετε υπερβει εδω και καιρο. Και βγαινεις να μου το παιξεις θιγμενη οσια παρθενα?

    Ξερεις ποσα ραμματα εχω ακομη για τη γουνα σας? Αυτα ειναι τα μικρα που φαινωνται. Που να πιασουμε τα μεγαλα που δε ξερει ο απλος κοσμος. Να πιασουμε δηλαδη πως ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ οχι απλα δεν ακολουθησε το Ρουλη η τον Ηρα 2 κατηγοριες κατω, αλλα δεν τον εχουν σβυσει απο το χαρτη σαν τη Καλαμαρια. Με τα μαυρα, τις μονιμες διαγραφες ΦΠΑ, τα δωρακια του ΑΚΗ με τα διαρκειας, τις μαγκιες του Βενιζελου με τις επιδοτησεις και τα χαρισμενα ΙΚΑ δεκαδων εκκατομυριων. Με τα ΔΩΡΕΑΝ Παλατακια. Με τις διαγραφες χρεων νυχτα αλλα ΟΣΦΠ, απο το Αλι6. Την ωρα που εμεις ΔΙΚΑΙΑ πεσαμε στη Γ’ κατηγορια για τον ιδιο λογο, εσενα σου χαρηζε χρεη ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ για να του κανεις χαρουλες και τα στραβα ματια. Που του χαριζετε φανελλες ως δωρο που ξεπουλησε τη Μακεδονια για μερικα στρεμματα ΄γηπεδο’απο το Καμενο και σε λιγες μερες θα σε φωναζουν ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΑ επισημα. Αυτο δε σε πειραζει, εκει δε κολλας. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ που μιλατε κιολας. Τιποτε δε σεβεστε, 3.000 χρονια ιστοριας της Ελλαδας στα σκουπιδια, μονο ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ υπαρχει γι εσας.

    Εγω τα χωνω στην ομαδα μου κανονικα για τις λαμογιες που κανουν και τους λεω ρουφιανους και απατεωνες που κοροιδευουν το κοσμο. Λες να μασησω για τις μπουγατσες και τον Ιβαν-Ιγκνατιεβιτς που παλευει 35 χρονια απο πεμπτος να γινει τεταρτοπεμπτος να φτασει το Ρουλη αγκαλια? Που ΘΑ σας κουβαλαγε ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ που εισαστε το Ροναλντινιο και το Ντρογμπα- ζητω η προεδραρα- αλλα οταν πηγατε στο γηπεδο ειδατε τον Κιτσιου και το Κατσε, τα Αλβανακια. Το Λημνιο-Σαλαχ και τον Πελκα-Αζαρ.. Και ο Μελ μας εχει γεμισει παλταδουρα αλλα τουλαχιστον δε βγαινει να λεει οτι θα μας φερει το Σουαρεζ. Δεν ειναι ολοι IQ – ΖΜΠΑΟΥΓΚ, που σας εκανε ο αλλος και αιθουσα να βαλετε το Champions League! Βαλτε κανα ΚΡΙ-ΚΡΙ κυπελλακι και βλεπουμε για Ευρωπη μιας και ακομη ΔΕΝ εχετε καταφερει ουτε συμμετοχη να γραψετε. Παρα τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ που περναγατε γυρο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ το 2013 ενω ειχατε χασει απο καποια Μεταλιστ, αλλα γι εσας μονο οι αλλοι ειναι οι χαρτινοι. «Κάναμε όλες τις νομικές ενέργειες για την προστασία της ομάδας», έλεγε μετά το ματς ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ (Ποντιος φανταζωμαι και αυτος).

    Η ΑΕΚ δεν εκανε ΚΑΜΜΙΑ ενσταση και δε πηγε σε κανενα δικαστηριο με καμμια νομικη ενεργεια. Ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ τιμωρηθηκε για τις ενεργειες του προεδρου της, η ΑΕΚ δεν απαιτησε δεν διεκδικησε τιποτε απολυτως. Τα θυμασαι αυτα ωρε ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΑ?

    Εκει να δεις μεγαλε που θα ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις. Ορθοπεταλια θα σε παω.Με στοιχεια επισημα, οχι ετσι αερα πατερα να λεμε για να λεμε οπως εκει πανω. Μαζευτειτε, ΔΕΝ εισαστε οι σεριφηδες της Ελλαδας. Μια επαρχιακη πολη εισαστε που το αξιοθεατο της ειναι ενας κακασχημος- τον λετε και λευκο τρομαρα του ο θεος να τον κανει- μεσαιωνικος ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ πυργος μεσα στη μπιχλα, ο Θερμαικος που βρωμαει σκατιλα και τα λαδαδικα δηλαδη οι ταβερνες. Εκει τελειωνει η ‘ομορφια’ σας. Αυτα ειναι τα αξιοθεατα σας. Οι ταβερνες. Εχουμε και εμεις στη Βαρη αλλα δε το πουλαμε για πολιτισμο.

    Η απαντηση ειναι ΜΟΥΓΚΑ φυσικα. Οχι οτι περιμεναμε κατι αλλο, η μαγκια σας εξαντληται στα Μαλγαρα.
    ΑΦΟΥ.

    ΥΓ Θα σου πω ενα τελευταιο και θα το θυμηθεις οταν ερθει η στιγμη. ΚΑΝΕΝΑΣ (πλην Μπαρλου) δεν εφυγε απο το ποδοσφαιρο και αφησε την ομαδα που ειχε καθαρη. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ (μεχρι στιγμης) φευγωντας στη πορεια εβγαζαν τα φεσια που ειχαν μαζεψει. Κοντοι-ψιλοι, χοντροι-αδυνατοι. Μεγιστανες, μπατηρακια, 10 ABRAMOVIC, θειοι, πετρελαιαδες, μπουζουξηδες, λαθρεμποροι, αγαπουλες, βασιλιαδες των ρουμπινιων και ηρωες της Marvel-Batman, Σκορδαδες και τραγουδιαρες στυλ ρεμου. Take a pick. Οταν ερθει η ωρα- γιατι θα ερθει- να τη κανει ο Ιβαν-Ιγκνατιεβιτς, θα δειτε το νουμερο και θα ψαχνετε γκρεμο να πεσετε. Γιατι το λεω αυτο? Γιατι οταν εισαι λαθρεμπορας και λειτουργεις οπως λειτουργεις σε ΟΛΑ τα αλλα, ειναι 100% σιγουρο οτι τα ιδια θα κανεις και εκει. ΗΔΗ η πρωτη κονομα (στην ομαδα ΖΜΠΑΟΥΓΚ γιατι εχει κανει αλλες πιο χοντρες) επεσε με τη ρητρα. ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΩΤΑΝ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ. Γιατι καλα τα πλυντηρια με τους Περπατωφ και τους Ζαμπαδες που γραφουμε οτι ναναι στα συμβολαια να δειχνουμε εξοδα για να μασαμε τα εσοδα και να παραμυθιαζουμε τις μαλαματινες, αλλα το δεκαρικακι επεσε ζεστο, και σπαρταριστο. ΑΦΟΥ. Η οχι?

    Εισαστε ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ελευθερη χρεων και οτι ο πατερουλης Ιβαν-Ιγκνατιεβιτς αφου ηταν απο μικρο παιδι ΖΜΠΑΟΥΓΚΑΡΑΣ (ειχε αφισα το Κουδα στο Ροστωφ στο δωματιο του μικρος), ειπε μια μερα ας καει και το παλιαμπελλο παρτε εκει 10εκκ παραπανω να ερθετε στα ισια σας. Ελα ομως που τελικα το χρεος πληρωθηκε απο ομολογιακό δάνειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Διμέρα ΕΠΕ. Δηλαδη το χρεος αλλαξε απλα ιδιοκτητη και απο το δημοσιο πηγε στη Διμέρα ΕΠΕ. ΑΚΟΜΑ χρωσταει ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ απλα δε τα χρωσταει στο δημοσιο αλλα σε εταιρεια συμφερωντων του Ιβαν-Ιγκνατιεβιτς. Δηλαδη στα οικονομικα στοιχεια, αυτο που μετραει νομικα, στον ισολογισμο δεν εχει αλλαξει τιποτα. ΘΑ γινει καποια στιγμη ΑΜΚ. Δηλαδη με το ταμειο της ομαδας ΘΑ (το ΘΑ ειναι καποτε) πληρωσουμε. Η αμα θελει να πουληθει η ΠΑΕ ο αγοραστης θα πρεπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙ το δανειο στην Διμέρα ΕΠΕ. Δε σας τα ειπαν βεβαια και πολυ δυνατα αυτα ε?

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

  42. Ο/Η Stelathen λέει:

    @snitch:εισαι απολαυση.

    Το θεμα με τον ιβαν ειναι οτι πως οταν ερθει η ωρα, θα κρεμασει οχι μονο τον παοκ αλλα και οποια εταρεια εχει στησει, ξεπλυνει, με τα αναλογα φεσια και μετα αντε βρεστον. Κατι τσιγαρα καιζαχαρες τις κλαιμε απο τωρα

  43. Ο/Η akis λέει:

    @snitch Δώσε μαέστρο,δώσε αχαχαχα…
    Α ρε snitch απόλαυση εισαι,καλώς τα παιδιά τον πήγες τον τύπο…
    Κανόνισε να γράφεις πιο συχνά,μας λείπεις όταν δεν…
    ΥΓ Δώσε πόνο!!!

  44. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    The Snitch από άλλον πλανήτη!!!!!

  45. Ο/Η karaban21 λέει:

    @snitch. Είσαι Θεός. έτσι, εμείς τα δικά μας τα λέμε, αυτοί είναι πραγματικά σε άλλο πλανήτη, όλοι αλλά ο ζμπαογκ το ξεφτίλισε σαν το χωριάτη που έκανε έξοδο σε κλαμπ στην πόλη και νομίζει θα τους γ@!#σει όλους. εννοείτε ότι έχουν αυτή τη γραμμή όλοι από την παε προσπαθώντας να συγκριθούν με τους μεγάλους.
    έχω πάρα πολλοίς φίλους – συναθλητές – συνάδελφους στη Μακεδονία, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΤΕ είναι αδύνατον.
    δυστυχώς η νοοτροπία έχει περάσει σε όλα τα αθλήματα, να δείτε ύφος και στυλ στους παλαιστές, διαφέρουν στην συμπεριφορά από όλη την Ελλάδα, (όλοι οι άλλοι είναι ένα από Κρήτη μέχρι Θράκη, αυτοί ξεχωρίζουν…γιατι αφου…)
    @steven .τους χρωστάμε ένα πανηγυρακι στο οακα με καθαρό 3-4, 4-0 έχει ο Μελ τα κότσια η δεν θέλει να τους κόψει το πρωτάθλημα;
    υ.γ. έχουν την επο, είναι αήττητοι, 8 βαθμούς μπροστά, δεν παίζουν μπάλα και γρινιαζουν για διαιτησία. ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ;

  46. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.μπορει ο θερμαικος να ειναι φουλ στο σκατο.μπορει ο λευκος πυργος να ειναι μες την μπιχλα αλλα εμεις εχουμε δενδροποταμο.εσεις εχετε;