ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

Πεθυμήσαμε να δούμε ένα παιχνίδι με σχετικά καλό αντίπαλο, σε γήπεδο βρεμένο και μέσα σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Πεθυμήσαμε να δούμε την δουλειά που έγινε στην διακοπή του πρωταθλήματος, και πεθυμήσαμε να δούμε κάποια νίκη μαζί με υποφερτό θέαμα. Επίσης πεθυμήσαμε να δούμε και την πρώτη μεταγραφή μας, που ακούει στο όνομα Μπακασέτας. Και δεν κάνω πλάκα, αφού επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε άλλη θέση από αυτήν που ξέραμε.

Αυτή η θέση ήταν του δεξιού εσωτερικού μέσου, στην διάταξη του 3-5-2 με την οποίαν παρέταξε την ομάδα ο Ουζουνίδης. Για πολλούς λόγους. Πρώτον για να προσαρμοστεί πάνω στο σύστημα του αντιπάλου, δεύτερον για να θωρακιστεί αμυντικά αφού ο μόνος ανασταλτικός ήταν ο Άλεφ, και τρίτον για να γίνει παραγωγή παιχνιδιού από τα δεκάρια της στον κανονικό τους χώρο κι όχι μπροστά στην επίθεση.

Το πρώτο ημιχρόνιο, ήταν μάλλον το καλύτερο που έχουμε δει φέτος, και σίγουρα το πιο παραγωγικό. Τέσσερα γκολ, δυό δοκάρια, καμία απειλή πίσω και πολύ σωστή αμυντική λειτουργία που συναγωνιζόταν την καταπληκτική ανάπτυξη από τα πλάγια, και κύρια από την δεξιά πλευρά. Δεν είναι τυχαίο που εγώ έβλεπα τον Μπακασέτα και τον Γκάλο σαν τους πιο καλούς στην οργάνωση του παιχνιδιού, και φυσικά τον Πόνσε σήμερα καθώς και τον Μπακάκη πίσω.

Η ομάδα ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Είχε σαφή στρατηγική και αφού γλύτωσε ελέω διαιτητή μια αμφισβητούμενη φάση στην αρχή – μπορούσε να δοθεί και πέναλτυ -, με την παραγωγικότητα της έκανε τα πάντα να φαίνονται πάναπλα. Άλλαζε την μπάλα πολύ όμορφα, ανακτούσε γρήγορα την κατοχή, ήξερε πώς να ξεμπλοκαριστεί από τον συνωστισμό στο κέντρο, κι εκμεταλλεύτηκε όλους τους κενούς χώρους που αυτή η διάταξη δημιουργεί. Πρέπει να ήταν το πρώτο φετινό διάλειμμα που αδημονούσα να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι, για να δω μπάλα.

Φυσικά ξέραμε οτι ο ρυθμός θα πέσει. Όπως κι οτι η ΑΕΚ δεν είχε κανένα λόγο να προσπαθεί να βάλει κι άλλα γκολ. Η νίκη ήταν σίγουρη, όπως και η λευκή πετσέτα που είχε πετάξει ο αντίπαλος. Όμως το παιχνίδι εξακολούθησε να έχει δική μας κατοχή μπάλας, και να είναι αρκετά καλό σαν θέαμα. Έφερε γρήγορα κι ένα δοκάρι που έσβησε όποια διάθεση να ανοιχτούν κι άλλοι χώροι από τον ηττημένο, ενώ οδηγήθηκε σε ένα κοντρόλ ποδόσφαιρο, που όμως δεν ήταν αποκρουστικό.

Η ομάδα έδωσε χρόνο και χώρο στους Ηπειρώτες και τακτοποιήθηκε κανονικά στον χώρο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία και στον Άλεφ να δείξει κάποια πράματα, αλλά και να δείξει και σε μας οτι σε πίεση δεν αντέχει. Την πίεση που δεν άντεξε κι ο Μπογιέ, και την πίεση που άντεξε ο προπονητής μας, που έβαλε στην θέση του Μπακασέτα, την άλλη μεταγραφή μας. Τον Σέρβο που στην ουσία κινήθηκε πιο πολύ στα αριστερά, σε μια διαταξη που δεν άλλαξε.

Όπως όμως και να είδε ο καθένας το παιχνίδι, έχουμε την ουσία. Τρεις βαθμοί και σχετική ηρεμία στην ομάδα – πραγματικά δεν ξέρω με ποιόν θα μπορούσε να αντικατασταθεί αυτήν την στιγμή ο προπονητής αφού ο Σέρβος δεν μετακομίζει τώρα – για την συνέχεια που φωνάζει κύπελλο και τίποτε άλλο. Επίσης πολύ καλή μπάλα στο πρώτο μέρος κι ανέβασμα ψυχολογίας μέχρι το πρώτο ντέρμπυ, που θα είναι οδηγός για την σύγκρουση του άλλου θεσμού. Συγχαρητήρια λοιπόν και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια ξεπερνώντας τον Ατρόμητο, που πρέπει να έδειξε σε όλους, τι νούμερο είναι αυτός ο Κάναντι.

Υγ. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο καλύτερος μας παίκτης σήμερα, λόγω διάρκειας συμμετοχής, ήταν ο Γκάλο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Stelathen λέει:

    Πιστευεις οτι ο αλεφ θα μπορουσε να βγει καλος παιχτης μετα απο κανα δυο χρονια?

    Ομαδα με νικολια λιλα και κλαους (το βλεμα του πριν την εκτελεση του πέναλτι τα λεγε ολα) δε νομιζω να μπορουσαμε να μην την κερδισουμε.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Ο σερβος που δε μετακομίζει τώρα…….. Η αναφορά είναι στΟ μιλογεβιτς;…… Ο συμπαθητικος με τα γυαλακια;…

    Αν ναι, τι άποψη έχεις;

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Να ξεκινησω με ενα δυσαρεστο γεγονος,για μενα τουλαχιστον,τον θανατο του Σαραντου Καργακου. Ειναι λιγα οσα και να γραφτουν για αυτον τον εξαιρετο ανθρωπο.Τον ειχα πρωτογνωρισει στο Γυθειο πριν απο πολλα χρονια,και εκτοτε διατηρουσαμε επαφη,αφου παντα με ενδιαφερον ακουγα τις αποψεις του για πολλα θεματα. Ευτυχως,αφησε παρακαταθηκη,για οσους ενδιαφερονται για σοβαρες αποψεις και λογια γεματα ουσια.
    Να αναφερθω στο σχολιο του @snitch στην προηγουμενη αναρτηση για τα του ΠΑΟΚ,στην αναφορα του στο που χρωσταει ο ΠΑΟΚ ,αφου “καθαρισε” με το δημοσιο. Περσι φιλος Σαλονικιος,Παοκτζης, μου πρηξε τις πατσες οτι ο Ιβαν καθαρισε τα παντα απο χρεη κι οτι η ομαδα ειναι η μονη που δεν χρωσταει πουθενα. Οταν τον ρωτησα αμα φυγει ο Σαβιδης γιατι ετσι του την εδωσε,η για οποιον αλλο λογο,τα 40+ που πληρωσε θα τα χαρισει? Η απαντηση του ηταν απο αυτη που νομιζει καποιος πως ζει σε ενα παραλληλο συμπαν ,σε αλλο πλανητη,εκτος δικου μας γαλαξια. “Μα δεν χρωσταει πουθενα,τα ξοφλησε ολα. Ο επομενος θα παρει μια ομαδα καθαρη,με μηδεν χρεος σε οποιονδηποτε….”. Ειναι η ωρα που παρατας την συζητηση και κοιτας την θαλασσα !

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Επιτέλους θα σταματήσει το πρήξιμο απο τους “φέρτε πίσω τον Χιμένεθ”.
    Μέχρι το επόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα φυσικά..
    Ενα ωραίο ξέσπασμα που ελπίζω να έχει και συνέχεια.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven ( η ερώτηση για όποιον άλλο έχει τεχνικές γνώσεις)

    Η εικόνα για τον πόνσε μήπως είναι καλύτερη;….

    .. Στην ανάλυση που κανείς και λες για 2 δεκαρια Πετρακης και μπακασετας έκαναν ανάπτυξη πιο κοντά στο φυσικό τους χώρο, κατανοητό, αν προσθέσουμε το Σίμοες στη θέση του αλεφ, μήπως έχουμε και το σύστημα που θα πάμε να παίξουμε τα ντέρμπι. Ίσως να παίζει για μια θέση ο σερβος του Πετρακη ή του μπακασετα;

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Stelathen : Παρά τα προσόντα του, δεν τον πιστεύω.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ναι, αυτός είναι. Καλός προπονητής.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν το βλέπω. Από ανάγκη μπήκαμε έτσι σήμερα. Ο Ουζουνίδης παίζει άλλο και μην ξεχνάς οτι έλειπε σήμερα και ο Γαλανόπουλος. Ο Πόνσε ήταν καλύτερος σήμερα σίγουρα.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    ευχαριστο θεαμα απο μια καλη και παραγωγικη αεκ μετα απο καιρο. ολοι ηταν καλοι στο ρολο τους και την αποδοση τους και επιτελους ειδαμε ενα καλο ματς και απο τον μανταλο που επαιξε στη θεση που του ταιριαζει περισσοτερο.

    ο γκαλο ειναι πολυ ποιοτικη επιλογη για τα ακρα και νομιζω θα πρεπει να ανανεωθει το συμβολαιο του.

    ο αλεφ εχει προσοντα σωματικα και τεχνικα αλλα δεν εχει καλη τακτικη παιδεια και ειναι αργος.
    δεν ξερω αν αξιζει η ομαδα να επενδυσει σε αυτον αφου θα χρειαστει εναν καλο προπονητη να τον δουλεψει και αν οι πορτογαλοι σηκωσαν τα χερια ψηλα στην περιπτωση του , ειναι σχεδον απιθανο να το καταφερει η αεκ…
    για 1.8 μυρια που ειναι η ρητρα του ουτε λογος φυσικα…

    τελικα κραζουμε τον τιγρη αλλα στο τελος θα δικαιωθει με την πολιτικη του στα συμβολαια και τις ανανεωσεις…

  10. Ο/Η Koreas λέει:

    @ conpater

    Ειναι όντως στεναχωρο κάθε φορά που ένας σημαντικός Έλληνας, ένας πνευματικός άνθρωπος αφήνει τα εγκοσμια. . . Αν και σχεδόν πάντα δαπανουσα χρόνο για πνευματικες αναζητήσεις, στο σαραντο δεν έχω αφιερωσει ιδιαίτερο. Ποιος ξέρει άραγε γιατί;…… Ίσως γιατί μου ασκούν περισσότερη γοητεία θέματα τα οποία προερχονται από τις θετικές επιστήμες…. Όπως και να έχει ο καργακος πέρα από πολυμαθης, πολυγραφοτατος ήταν ένας σπουδαίος δάσκαλος ο οποίος από ότι λέγεται τίμησε τη σπουδαία λακεδαιμονια καταγωγή του. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη ζωή ενός ανδρειωμενου άντρα; ΑΞΙΟΣ

  11. Ο/Η Dimitris A. λέει:

    Σαράντος Καργάκος. Αιφνιδιάστηκα. Στενοχωρήθηκα πολύ. Παρακολουθούσα την αρθρογραφία του πολλά χρόνια. Φυσικά την Τετάρτη θα είμαι παρών στο τελευταίο αντίο.

  12. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Επιτελους ειδα την ΑΕΚ που ηθελα να βλεπω!

    Πηγα στο γηπεδο το οποιο μπορω να πω οτι ειχε αρκετο κοσμο που απογοητευτηκε γιατι περιμενε να νικησει ο αγιαξ της ηπειρου!στο 0-4 εγινε και μια mini συρραξη με το μπουθ στο οποιο βρισκοταν η διοικηση!μετα ξεκινησε το κραξιμο στους παικτες και ειδικα στο βελλιδη.

    πολυ ωραιος ο μανταλος οπως και ολοι η ομαδα ηταν καλη και σοβαρη με αρκετα τρεξιματα και παθος!

    @Steven συμφωνω για γκαλο!ενας δε μου γεμισε το ματι και μπορει να κανω ισως και λαθος,ο μπακακης!

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Λέτε ο Πόνσε να μας βγει Μπλάνκο ;;;

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @Spyros kilkis

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ρε σπυρακλα…… Σε γουστάρω δύο φορές……. Μια γιατί είσαι ΑΕΚΑΡΑ και μια γιατί είσαι από τη Μακεδονία (φαντάζομαι ότι είσαι από το Κιλκίς και ότι δεν είσαι περαστικος από εκεί ). Αγορίνα να κρατάς τη σημαία της αεκαρας όσο πιο ψηλά μπορείς.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τσίπρας:Ζήτησα το λόγο μόνο γιατί θεωρώ και θέλω να πιστεύω πως ο κ. Μητσοτάκης άθελά του υπέπεσε σε ένα κολοσσαίο ατόπημα.

    Και σε Κολοσσαίο και σε καλλιμάρμαρο μη σου πω μέχρι και σε ΟΑΚΑ.

    Λιοντάρια-Χριστιανοί: 1-0
    Ηλιθιότητα-στοιχειώδης παιδεία: 100-0

    Δεν εχει πάτο το βαρέλι λέμε.

    Αλι6 κανε μια στροφή 360 μοιρών και προχωρά μπροςτα – οπως μας ειπες.

    Μιλάμε για το τύπο που προσφώνησε τη Ναομι Κλάιν ως Ναομι Κάμπελ!!
    Λογικό να μπερδευτεί το ΖΑΒΟ: η μια ειναι Καναδή σγγγραδεας λευκή και η άλλη Βρετανή super model και μαύρη. Άλλωστε ολοι ξέρουμε οτι το ΖΑΒΟ με το διάβασμα δεν εχει και καλη σχέση.

    Εχει ομως διάθεση να μάθει γι αυτο ρώταγε το καλοκαίρι : Κάτω είναι η δεξαμενή του νερού στα καναντέρ?
    Οχι ρε ΗΛΙΘΙΕ πανω ειναι και οταν θέλουν να κανουν ρίψη οι πιλότοι πετάνε ανάποδα για να δίνουν θέαμα.. Ασε που για να γεμίσουν ψαχνουν σύννεφο να βρέχει και πανε απο κατω και κόβουνε βόλτες.

    Τωρα θα μου πείτε μιλάμε για το τύπο που σαλιωνει το φακέλο που είχε ήδη πάνω αυτοκόλλητο..

    Αλλα κύριως: δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα.

    Ε τωρα τι εκτιθουν τι εκθέτουν. Απο Εκ ξεκινάνε και τα δυο. Οπως το εκμέκ..

    @ Flevend Κοιτά μα δεις που έπεσε μεςα ο κυρ Tony

    https://www.bbc.com/news/uk-politics-46885828

  16. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Διαβαζω στη ειδήσεις της ημέρας, ότι ο μπισεσβαρ ανανεώνει για ακόμη δύο χρόνια με μείωση αποδοχών, ότι κάποιος επιθετικός από το wolverhampton κρίνεται ακριβός και δε θα προχωρήσουν. (αν και πήραν κάπου 11 m, αν είναι σωστά τα νούμερα που γράφονται).

    Επίσης έχω μάθει από την πηγή του email ότι ο μελ υπολείπεται μόλις μιας επσνα από τον παοκ ( τελευταία κατάκτηση η Καρδίτσα) όπου την πήραμε χωρίς ιδιαίτερη “προσπάθεια” μιας και δεν εμφανίστηκε αντίπαλος και ότι μέχρι το καλοκαίρι από τις εκλογές στις επσνα που ακολουθούν θα ήμαστε μπροστά 7 από τον παοκ.

    Επίσης μαθαίνω ότι οι άνθρωποι του παοκ στην επο είναι χεσμενοι να το πω, φοβισμενοι να το πω, πολύ ευγενικοι να το πω, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έχεις άποψη τι συμβαίνει;

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής : η πηγή του email στα πόσα λάθη καίγεται; Έχει βγει τίποτα;
    Οι ΕΠΣ είναι άχρηστες πλέον αφού το μοντέλο θα αλλάξει. Το τι κάνουν τα ζώα που σήμερα είναι του Παοκ κι αύριο δικά σου, δεν έχει καμπια αξία. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μοντέλο ακόμα, που υποτίθεται είναι σχεδιασμένο πολιτικά. Πάντως ο ερασιτεχνισμός οφείλει να χωριστεί από τον επαγγελματισμό, κάτι που το βλέπεις και στο γήπεδο μας σιγά σιγά.

  18. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Η ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΦΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΕΦ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΙΤΣΙΣ. ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.Η ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ. Ο ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ.Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΣΤΟΠΕΡ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΜΠΑΚ. (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝΕ ΒΑΣΙΚΟ. Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. ΤΑ 7 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΣΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΕΧΝΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

  19. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Πρωταθλητης koreas

    Διαβασες Συνοδινο στο fws.gr:

    Δ. Κουπτσίδης.Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών που είναι φιλικά προσκείμενος στον Δ. Μελισσανίδη, είχε αντικατασταθεί λόγω κακουργηματικού παραπεμπτικού βουλεύματος, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γ. Πανίδη του περιβάλλοντος του Ιβάν Σαββίδη. Ο Δ. Κουπτσίδης αθωώθηκε στο δικαστήριο και ζητεί να επανέλθει με απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ, η οποία τον είχε απομακρύνει.

    Επισης να σου πω οτι τα ορκ κοιταζουν πλεον κεσερου η τον γεντρισεκ απο τη ξανθη!στο τελος θα γυρισουν τον κουλουρη και θα γελασουνε και τα καλαμακια απο τους φραπεδες!

  20. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    χαχαχαχα, σωστή ερώτηση. για τα “σημαντικά” στη δεύτερη στραβή κόβεσαι. στα “καφενειακά” αν είσαι ευχάριστη παρέα έχεις ακόμη κι απεριόριστες ευκαιρίες.

    πολιτικός σχεδιασμός στην ελλάδα ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι δεν υπάρχει. εκείνο που υπάρχει είναι το ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ, το μοίρασμα. οπότε μάλλον καταστρώνονται σχέδια μοιράσματος. όλα καλά μέχρι εδώ.

    το άσχημο με το γκουβέρνο είναι ότι πρώτα πρέπει να το πάρεις, κι όταν το πάρεις σκέφτεσαι πως θα το διατηρήσεις. οπότε οι όποιοι σχεδιασμοί για μοίρασμα έχουν γίνει πριν έρχονται τρίτοι σε σειρά προτεραιότητας.

    @spyros kilkis
    Πατρίδα δε δαπανώ καθόλου χρόνο για τέτοια sites. Φαντάσου ότι δε διατηρώ ούτε ένα λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. γενικά δεν με ενδιαφέρουν οι παράλληλες ζωές.
    Ενημερώνομαι για τα σοβαρά πράγματα της ΑΕΚ από το steven, και για την επικαιρότητα από ένα-δυο sites γενικού περιεχομένου zougla.gr, capital.gr, sport-fm.gr.
    Αθλητική εφημερίδα δεν έχω αγοράσει πότε στη ζωή μου πλην του Δικέφαλου που καμιά φορά αγόραζα ως φοιτητής κάθε Σάββατο.

  21. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    δανεικος ο μανος στα γιαννενα
    δανεικος ο φετφατζιδης στον αρη

    τι ψηνεται?

  22. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    1. Το να κατηγορείς Αλέξη και καμμενο για υποκρισία και συνδιαλλαγη είσαι ας πούμε σωστός. Να παρακαλας όμως μέσα σου να μην πέσει η κυβέρνηση τσιπρα για να βρεις οριστικά ” τακτοποιημενο” το σκοπιανο, πως λέγεται;

    2. Διαβάζω τίτλο ότι ο μελ αν αποφασίσει να κινηθεί για σεντερφοραρα θα πλησιάσει και την περίπτωση αραουχο. Υπάρχει έστω κι ένας να το πιστεύει αυτό;

    3. Το νησί τελικά φεύγει ή όχι από την ηπειρωτική Ευρώπη; to be or not to be? Είναι πολύ σημαντικό να μας πεις τι συμβουλές έδωσε ο snitch στον Tony Blair επί του καυτου θέματος.(snitch ότι έχεις Black humor όταν μιλάς για άλλους το έχεις δείξει, ελπίζω να αυτοσαρκαζεσαι κιολας)

    4. Η ελληνική περιφέρεια είναι ηδη σε φάση δημοτικών περιφερειακων εκλογών. Ο λαός πάλι θα μιλήσει και η δημοκρατία για άλλη μια φορά θα νικήσει. Η ώρα της ψυχαναλυσης των Αργοσχολων των μεγάλων αναλυτών και των καφενοβιων έφτασε. Αμφιβαλλει κάποιος ότι κι αυτή η νίκη θα είναι του λαού; φαντάζομαι ότι κάπου θα έχεις και κείμενο για εκλογές.