Α Ε Κ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Δύσκολος ο καιρός σήμερα, με μπόλικο αέρα και χιονόνερο. Συνθήκες που ανάγκασαν ακόμα κι αυτούς που πετάνε μολότωφ κι αγαπάνε την ομάδα, να μην πάνε στο γήπεδο. Για ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματα της για του χρόνου. Όπως και η ΑΕΚ δηλαδή, που βρίσκεται σε τρομερή αμφισβήτηση σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, τεχνικά και διοικητικά. Και δικαίως.

Ο Μανόλο λοιπόν, κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1 και με ένα σχετικό rotation εν όψει Τρίτης. Και σίγουρα με την εντολή για συρτό ποδόσφαιρο, και για ένα γρήγορο γκολ που θα μπορούσε να ανοίξει την αναμενόμενη διπλή ζώνη άμυνας του Απόλλωνα. Και πραγματικά ήμασταν τυχεροί. Στην πρώτη κατεβασιά μας, στο τέταρτο λεπτό, ο Μάνταλος γύρισε την μπάλα προς το κέντρο της επίθεσης μας, ο αντίπαλος τερματοφύλακας την έστρωσε στον Μπογιέ, κι αυτός άνοιξε το σκορ. Τα πάντα έμοιαζαν πολύ εύκολα.

Αυτό όμως που είδαμε στην συνέχεια, ήταν σαν να βλέπουμε τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής. Η ΑΕΚ κατέβηκε αρκετά σωστά, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να κλειδώσει τον αγώνα. Είχε όρεξη, είχε διάθεση, είχε κάποιον πλουραλισμό στην ανάπτυξη – βοήθησε πολύ σήμερα ο Μπογιέ – αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα. Οπότε ο Οικονόμου αποφάσισε να μιμηθεί τον Τσόσιτς της προηγούμενης Κυριακής. Αυτό ήταν. Ένα παιδικό λάθος και η ισοφάριση ήταν γεγονός. Μια ισοφάριση που σόκαρε αρκετά τον Οικονόμου, που δεν μπαίνει στην εξίσωση του rotation, ελλείψει άλλου σέντερ μπακ.

Η ομάδα έχασε την συνοχή της και κάπου μπερδεύτηκε. Την ώρα που ο Απόλλων, ξεμπερδεύτηκε. Σε επίπεδο ηθικού και τα δύο. Ξαναοργανώθηκε ο αντίπαλος στην κλειστή του άμυνα και στην τακτική των αντεπιθέσεων, ενώ η ΑΕΚ άρχισε να μπλοκάρεται και να πελαγοδρομεί με την μπάλα, χωρίς να βρίσκει κανούς χώρους. Οπότε ναι μεν είχε την μπάλα στην κατοχή της αρκετή ώρα, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα, παρά μόνο με ένα μακρινό σουτ πάλι του Μπογιέ. Σε ένα πρώτο μέρος που φάνηκε ενδιαφέρον σε ρυθμό, αλλά και αρκετά δίκαιο σαν εξέλιξη και κατάληξη αποτελέσματος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την έξοδο του Μπακασέτα, την είσοδο του Λιβάγια και την μετατόπιση του Μπογιέ στα δεξιά. Ξεκίνησε όμως και με ένα γρήγορο γκολ μετά από φοβερό σουτ του Μπογιέ, που σίγουρα ήταν ο καλύτερος σήμερα, χωρίς άλλους περίεργους συνειρμούς για παικταρά ή για πιθανή παραμονή. Στο επόμενο λεπτό γλύτωσε μια κόκκινη κάρτα ο Λιβάγια, κι όλα έμοιαζαν να έχουν πάρει έναν ευνοϊκό δρόμο μαζί με την ηρεμία που έψαχνε η ομάδα μας.

Η μπάλα άρχισε να κινείται λογικά κι οργανωμένα, είτε από τον άξονα είτε απο τα πλάγια. Βοηθούσε το ανέβασμα του Μάνταλου καθώς και η ηρεμία του Κρίστισιτς. Βγήκαν τρεις καλές ευκαιρίες, όμως γκολ δεν μπήκε. Είχαμε σε πολύ κακή ημέρα τον Πόνσε σήμερα. Ο οποίος έδωσε την θεση του στον Αλμπάνη, την ώρα που η ΑΕΚ έμοιαζε να σβήνει και να ανεβαίνει κάπως ο Απόλλων, που απείλησε με μια κεφαλιά που πήγε άουτ, ενώ λίγο αργότερα η ευκαιρία του εξουδετερώθηκε από τον Τσιντώτα. Η υποτίμηση πλέον αλλά και ο μαλθακός χαρακτήρας της ομάδας, είχαν εμφανισθεί στο γήπεδο, ενώ ήταν φανερό οτι η ΑΕΚ είχε μουδιάσει με τους χώρους που άνοιξε ο Τεννές.

Όμως εμείς βλέπαμε ένα πολυ καλό παιχνίδι, με ρυθμό και ανεβοκατέβασμα της μπάλας, που πλέον έμοιαζε αμφίρροπο. Αν λοιπόν ο Απόλλων πίστευε σε κάτι ουσιαστικό, σίγουρα θα είχε ισοφαρίσει, αφού το να κάνεις σαν ουραγός τρεις ευκαιρίες, δεν είναι και μικρό πράμα. Σε ένα κεντρικό μας δίδυμο, πολύ κακό και νευρικό, που πελαγοδρομούσε ενώ σχεδόν όλη η επίθεση μας είχε βγει για να φορτωθεί το κέντρο μας. Ένα κέντρο που το έτρεξε πολύ σήμερα κι ο Γαλανόπουλος.

Εν πάσει περιπτώσει, η ΑΕΚ κατώρθωσε και κράτησε το αποτέλεσμα στο τελευταίο θλιβερό της εικοσάλεπτο, όπως και την τρίτη θέση. Μπορεί να είδαμε διαβόλους και τριβόλους, όμως είμαστε χαρούμενοι για την τελική κατάληξη. Οπότε θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους βρήκαν κίνητρο για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά και στον Απόλλωνα για την πολύ φιλότιμη προσπάθεια του ενώ έχει υποβιβαστεί. Δεν νομίζω οτι μπορούμε να πούμε περισσότερα, αφού η Ωκεανίς μάλλον έχει χτυπήσει και τα αποδυτήρια μας. Κι ήμασταν τυχεροί σήμερα που αντίπαλο είχαμε τον ουραγό. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να ήταν κακές, αλλά οι ίδιες ήταν και για τον Απόλλωνα.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

41 Responses to Α Ε Κ – ΑΠΟΛΛΩΝ

  1. Ο/Η Akis λέει:

    Δεν είδα το παιχνίδι, δε νομίζω άλλωστε να ασχολήθηκε με αυτό ούτε η ίδια η ομάδα. Από όσα διάβασα, η ομάδα πάλι δεν πρέπει να βλεπόταν, ενώ πάλι αυτός ο Λιβάγια απέδειξε πόσο λάθος κάνανε που τον αγόρασαν το καλοκαίρι. Όπως κάνανε και με τον Οικονόμου, που είναι χειρότερος και από το Λαμπρόπουλο. Anyway, η χρονιά έχει τελειώσει, κανείς δεν ασχολείται με το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όλοι ασχολούνται με το γήπεδο. Και μόνο το ότι φάγαμε 4 γκολ από το γάβρο και ο εγγυητής δεν πήγε έστω μια βόλτα από τα Σπάτα για τα μάτια του κόσμου όπως θα έκανε παλιότερα, δείχνει και το πόσο ασχολείται με την ομάδα. Γλυτώσαμε και την τιμωρία από την Ευρώπη, αλληλοσυγχαίρονται οι Λυσσάνδρου και οι Λυμπερόπουλοι, όλα πρίμα, η τρίτη θέση μας δίνει το καλό εισιτήριο για το europa league. Συγχαρητήρια σε όσους πήγαν απόψε στο γήπεδο. Άντεξαν το κρύο, τη βροχή, τον αέρα και μια ομάδα που πρέπει να σε πληρώνουν για να τη βλέπεις πλέον…

  2. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @steven

    Εσυ παλι καλα τα ειδες,εγω τα ειδα πιο χαλια τα πραγματα!

    Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι με την εμφανιση μεσα στο τηγανι αλλα και με τη σημερινη εμφανιση δεν εχουμε ελπιδες να περασουμε στο κυπελλο με τον Ατρομητο.(μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν μου αρεσει καθολου η ΑΕΚΑΡΑ)
    Για μια ακομη φορα βλεπω οτι εχουμε πολυ κακη νοοτροπια και με τη μπαλα στα ποδια αλλα και χωρις τι μπαλα!Ειμαστε πολυ αναρχη ομαδα χωρις πλανο!

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Τι εννοείς τα είδα καλά; Έγραψα ό,τι είδα. Πρώτα τα είδα καλά, μετά τα είδα στραβά. Μην τρελαίνεσαι. Δεν υπάρχει στόχος στο πρωτάθλημα, άρα δεν υπάρχει κίνητρο. Όλοι οι ηλίθιοι λένε μεταξύ τους οτι πάνε για το κύπελλο. Για το καλό εισιτήριο. Δεν καταλαβαίνουν οτι δεν έχουν ομάδα. Είναι η ίδια αρρώστεια, που δεν καταλαβαίνει ένας αθλητής πότε έχει τελειώσει. Η κριτική του αγώνα, δεν έχει σχέση με τα γενικότερα. Διότι αν ήσουν 4-0 στο 20, θα έλεγες άλλα τώρα. Θα έλεγες οτι η υπερδύναμη φυσιολογικά κατέβασε ταχύτητα ή έκανε επαγγελματική νίκη ή τα αρχίδια μου κουνιούνται.

  4. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @steven

    Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ολοι τα εχουν γραψει στα παπαρια τους (ασχετα εαν εληγε το σκορ 4-0) και δικαιολογημενα γιατι και ο εγγυητης μετα τη προκριση τα εγραψε στα παπαρια του.

    Σημερα η ομαδα εκοψε 1500 εισητηρια.Ηγετιδη ακους?

    Δεν θελω να πιστεψω οτι και του χρονου θα παρουσιασουμε παλι το ιδιο αγωνιστικο προσωπο.Δεν βλεπεται ρε αυτο το πραμα!

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Τι σε νοιάζει ρε αδερφέ; Αυτό είναι κάτι για δυό ώρες από την ζωή σου. Άντε τέσσερις άμα έχει και μεσοβδομαδα παιχνίδι. Πας εκκλησία; Αν πας, το ίδιο πράμα είναι. Αν δες πας, γιατί πρέπει σε κάτι να πιστεύεις; Κερδίζεις τίποτα με την μπάλα; Διασκεδαση το κατανοώ. Όλα τα άλλα, δεν παίζουν.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    Διαβαζω δηλώσεις του προπονητή μας. ” οποίος είδε το παιχνίδι πρέπει να βαρέθηκε πάρα πολύ”, λέει. Και ρωτάω εγώ, ενας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει εκεί μέσα;……. Όλα τα νούμερα εμείς τα ελκουμε;….

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Έστω ότι το καλοκαίρι εμείς ως ενωσιτες τρελαινομαστε και πάμε και παίρνουμε 40,000 διάρκειας. Με 400€ μέσο όρο, 16b€. Η ομάδα ως οργανισμός από εγγυητη έως το φροντιστη μπορεί να μας φέρει 4 παικταραδες; παικταραδες όμως…

  8. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    @Koreas

    ΟΧΙ, τα λεφτα απο τα διαρκειας θα γινουνε πουπουλα για το μαξιλαρακι του

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Τεράστιο παιχνίδι στο θέατρο των ονείρων σήμερα. Σε τέλεια ποδοσφαιρική ώρα, με χειμωνιατικο καιρό έξω, λέω να το δω. Φυσικά είμαι fan της man utd. Είναι απορίας αξιον αν η lfc θα βγάλει σήμερα κάτι από τον παλιό τεράστιο χαρακτήρα της.

    Αν και διαχρονικά η lfc είναι η αντίπαλος μας, προτιμώ να το πάρουν αυτοί πάρα η man city, μια ομάδα που αν δεν υπήρχαν τα λεφτά των αραβων θα κινούνταν στη μετριότητα. Βέβαια σήμερα πρέπει να τους νικησουμε.

    Glory glory man utd…

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Bandog

    Κανεις δεν αμφισβητησε την ομαδαρα της ΑΕΚ στα early-mid 90’s. Οπως κανεις δεν αμφισβητησε τα πετσινα του γαυρου ειδικα τα πρωτα χρονια που σηκωνε κουπες ο …Αμανατιδης και ο Παχατουριδης και κοιταγε ο Μπατιστα και ο Σαβεφσκι. Οποιος το κανει (ασχετως οπδικων προτιμησεων) ειναι και ασχετος απο μπαλλα και ασχετος απο την ελληνικη πραγματικοτητα και τυφλος που δεν εβλεπε τους Παπουτσεληδες τους Δημητροπουλους και τους Ποντικηδες στο γηπεδο αλλα και το συστημα εξω απο το γηπεδο που τους συντηρουσε τα ‘ανθρωπινα’ λαθη που πηγαιναν 20 χρονια ανθρωπινα μεν αλλα παντα ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ δε.

    Αντε να δεχτω οτι αφου ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ τους αλλους μετα απο χρονια και εφερες και 5-10 οντως πολυ καλους παικτες, εβγαλες και καποιο θεαμα κυριως εντος Ελλαδας αλλα περισσοτερο απο ατομικο ταλεντο του καθε Ζιοβανι-Ριμπο-Καρεμπε. Καποια στιγμη 2-3 σαιζον οντως ειχε βρεθει και μια χημεια και εβγαλαν καποια καλα ματς αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες που τρωνε σπρωξιμο και ‘νικανε’ με το στανιο. Δε θελει πολυ μη νομιζεις.

    Εδω εγινε ομαδα η ξεφτιλα-united που ειχε ενα καλο προπονητη 2-3 καλους παικτες (Giggs-Cantona-Kean-Schmeihel) αλλα και κατι Nikki But, Philip Neville και καποιον Andy Cole-one season wonder και το ομορφοπαιδο που εβγαζε σεντρες και πουλαγε σωβρακα- οταν δε φοραγε τα στριγκακια της γυναικας του. Kαι ομως αυτη η ομαδα πηρε πρωταθλημα και οχι μονο ενα. Εφαγε το σπρωξιμο της αρκουδας (δε τους φωναζουν τυχαια REFEREE UNITED στον νησι) και μετα απλα συμπληρωνε το παζλ με καλους παικτες.

    Ακομη και το συνθημα τους το Glory Man United, ΚΛΕΜΜΕΝΟ ειναι απο το διασημο “The Battle Hymn of the Republic” Αμερικανικο τραγουδι του εμφυλιου. Ουτε ενα συνθημα δε μπορουν να βγαλουν τα ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ. Γι αυτο και μολις περασε η ‘μοδα΄ γυρισαν εκει στην 5-6η θεση που ειναι και η φυσικη τους. Εκει στο -15 και να θεωρεις τους 16 του CHL επιτυχια.

    Δε πηρε Premier ο Gerrard, o Xabi Alonso, o Maserano, o Louis Souarez και πηρε ο Darren Ferguson και ο Gary Pallister! Οπως δε πηρε πρωταθλημα ο κοντος (σα παικτης ηταν top – σαν ανθρωπος ειναι σκατας) και πηρε ο Πουρσανιδης και οχι μονο ενα!

    Αυτο που λεω ειναι οτι αμα μπει το νερο στο αυλακι και βγαλεις ενα καλο κορμο 4-5 παικτες (κορμος για μενα ειναι ΜΟΝΟ ο αξονας) τα υπολοιπα μετα με ενα καλο Manager και λιγο υπομονη 2-3 σαιζον ερχωνται ευκολα. Τερμα- CB- ανασταλτικο χαφ- CF ειναι ο αξονας. Το δημιουργικο χαφ θα ερθει, οπως και τα εξτρεμ και οι πλαγιοι μπακ. Πρωτα θωρακιζεις και μετα επιτιθεσαι. Οι πλαινοι ειναι ευκολοι 2 να παιρνεις ανα σαιζον τη τριτη χρονια εισαι ετοιμος. Οι κεντρικοι ειναι οι δυσκολοι. Δες πως μεταμορφωθηκε η Liverpool με το VVD ενα και μονο παικτη στα CB.

    Προπονητης σοβαρος στο γαυρο ΟΠΟΙΟΣ πηγε εφυγε νυχτα. Γιατι ειδικα εκεινα τα χρονια (μη νομιζεις οτι αλλαξαν παρα πολυ τα πραγματα): ‘πρωταθλημα παιρνω και μονος μου δε χρειαζωμαι προπονητη ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ’. Aυτο ειναι για το πολυνικιτς που οποτε δεν ειχε την ασπιδα του Μελ η του θειου πολυνικουσε ΜΟΝΟ στο ταβλι. Γιατι εκτος ομπρελλας το μονο που πηρε ειναι ενα κυπελλο με το ΖΜΠΑΟΥΓΚ που επαιξε ημιτελικο με τον Απολλωνα και δεν απεκλεισε ΚΑΝΕΝΑ απο τους μεγαλους στο δρομο. Πρωταθλημα πηρε και ο Μπιγκον και ο Κολλιας και ο Σεγκουρα και ο Τακης. Για να μη ξεχνιωμαστε.

    Αυτο που ειπα ειναι οτι και η ΑΕΚ οποτε χρειασθηκε και οποτε μπορουσε ακολουθησε τις ιδιες τακτικες με τους αλλους. Ουτε παπαδοπαιδι ειναι ο μητσος ουτε θα αφηνε τα φραγκα να τα παρει ο καθε Σαλιαρελης, μη τρελλαθουμε. Οποτε επρεπε μια χαρα μπουκαρε στο καμαρακι στα ημιχρονα, μια χαρα μοιραζε φαπες στα Members, μια χαρα δηλωνε: “Και τι είμαι εγώ; Ηλεκτρολόγος; Άσε μας τώρα με τις μαλ@κίες σου κι εσύ…” στη περιφημη μαυρη νυχτα. Mια χαρα ειχε το μισο ΠΑΣΟΚ στα επισημα. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ. Απλα επειδη ειχες ομαδαρα και οι αλλοι τα μαυρα τους τα χαλια, δε χρειασθηκε να γινουν αρκουδες στυλ Ποντικη. Αλλο σπρωξιμο θελει η ΑΕΚ του 92-94 που πηγαινε στον αυτοματο και αλλο ο γαυρος που ο Πασσαλης ηθελε 3 στρεμματα για να κανει κοντρολ και ο Τσαλουχας 2 λεπτα για να τη κατεβασει. Αμα κατεβει στο ΟΑΚΑ ο Klopp με Mane-Bobby-Mo δε χρειαζεται διατησια ουτε τιποτε περιεργα για να βαλει γκολ στον Οικονομου και στο Τσοσιτς. Γιατι μη γελιεσαι ΤΕΤΟΙΑ ηταν η διαφορα αν τα θυμασαι. Πριν τα ματς (ειδικα στη ΝΦ) δε λεγαμε αν θα νικησουμε αλλα ποσα θα βαλουμε.

    Απλα ο Μελ δεν εμεινε 20 χρονια και στη διετια την κοπανησε. Η ΑΕΚ επεσε στα στιβαρα χερια του κυρ-Μιχαλη και ο θειος, αλλο που δεν ηθελε να αλωνιζει μονος του με τους Θωμαδες και ολο το ΠΑΣΟΚ στο Payroll. Αν ειχε μεινει αναλογα 20 χρονια η γνωμη μου ειναι οτι θα εκανε ακριβως τα ιδια, μη σου πω και χειροτερα. Εδω βουτηξε τον αλλον στα 67 του απο το κασκολ μεσα στα επισημα και πηγε να το πνιξει μπροστα σε ολο το κοσμο, στα 40 του θα μασαγε? Η δε τον ξερουμε τι ειναι?

    Ειναι πραγματικα ηδονη να βλεπουμε οτι αυτα που γραφαμε μηνες-χρονια πριν να εμφανιζωνται. Δε λυπαμαι κανενα και ειδικα τα ΚΟΡΟΙΔΑ (και σορρυ αλλα αμα σε δουλευει ο Μελλισανιδης που ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ προβλεψιμος εισαι αξιος της τυχης σου), που ετρεξαν να παρουν διαρκειας και μας ελεγαν ειμαστε ‘πρωταθλητες’ θα κανουμε λεει repeat!! και νικες στο CHL και αλλα κουραφεξαλα.

    Ευτυχως οι μαλακιες που διαβαζω και μενουν και ειναι γραπτες και καταχωρουνται στο αρχειο. Γιατι ο μονος τροπος αντιμετωπισης των ηλιθιων ειναι να τους τριβεις στη μουρη αυτα που ελεγαν οι ιδιοι παλιοτερα. Αλα Τσιπρα. Δε χρειαζεται αντιπολιτευση δε χρειαζεται καμμια κοντρα. Απλα τους λες: KOITA TI ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ και σταματα να πετας κοτσανες.

    Γιατι η τοτε εισουν μαλακας η τωρα. Διαλεξε το χρονικο σημειο δηλαδη. Γιατι ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι ετσι κι αλλιως.

    Με το Μαρινο Ουζουνιδη και το Οικονομου παει! Του χρονου απλα δε θα ειναι ο Σαχλαμαρινος αλλα ο Παπατζο-μανωλης η ο επομενος ΙΤΣ. Σας εκμεταλλευεται ΞΥΠΝΑΤΕ. Οσα και να δωσετε ΟΣΑ και να μαζεψει ΠΑΛΙ θα σας δουλευει. Μη περιμενετε ΚΑΝΕΝΑ παικτη ουτε το καλοκαιρι. Θα φερει εκει 2-3 Κριστισιτς για τις κρυες νυχτες του χειμωνα (χθες πρεπει να ξεκινησε αποσβεση φορεθηκε καλα με το κρυο) με κανα μυριο τη χρονια ολοι μαζι και απο εδω παν και αλλοι. Που θελετε και Ευρωπη τρομαρα σας εκει στην ΑΕΚ. Ρε καραμητροι καθηστε στα αυγα σας να κλωσσησετε. Ουτε προπονητη εχετε, ουτε παικτες, ουτε οργανωση ουτε τιποτα. Τα φραγκα τσεπωσατε και γινατε ΡΕΖΙΛΙ. Το ΜΟΝΟ που εχετε ειναι HOOLIGAN που ειναι εδω μαζι σου. Ποινικους και χασικληδες. Εκει και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ η ΑΕΚ ειναι συνεπεστατη στο ‘ροστερ’ που κατεβαζει καθε φορα και οχι μονο. Κανει και αναβαθμιση. Ξεκινησε με απλες μπουκες, μετα με ξυλο μεσα εξω στο γηπεδο, το προχωρησε σε μαχαιροβγαλτες και τωρα πλεον πεταει και μολοτοφ! Το πενταετες πλανο αλητειας πετυχε 100%. Πειτε μου αλλη ομαδα, αλλο γηπεδο, αλλους –ειναι εδω μαζι σου- στο πλανητη (κυριολεκτικα πειτε μου ΜΙΑ ομαδα) που πετανε μολοτοφ σε γηπεδο. Και εδωσε λεει η UEFA αναστολη. Ναι οκ. Και με τον Αγιαξ με αναστολη ειμασταν. Ρε αλλαζουν οι αχρηστοι? Του χρονου παλι οι ιδιοι δε θα ειναι εδω μαζι σου? Ο Λυσσανδρου και η Αρκαδη δε θα τους ‘εποπτευουν’? Κατι που δεν αλλαξε πεντε χρονια γιατι να αλλαξει τον εκτο δηλαδη?

    ΕΙΝΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟ- MARK MY WORDS- ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΑΛΙ. Τωρα θα ειναι καπνογονα, θα ειναι ξυλο με τα ΜΑΤ, με τους απεναντι, θα πεσει καμμια πιστολια-μαχαιρια δε ξερω αλλα ξερω οτι ειναι 1000% ΣΙΓΟΥΡΟ. Το λεω σημερα 24/02/2019 δυο μερες μετα τη νεα ‘αναστολη’ και βαζω ΟΤΙ στοιχημα θελετε.

    Το καλοκαιρι στο VIP (τρομαρα σας) bar ειχε αναψυκτικα-πατατακια και 2-3 ξυδια σε πλαστικο ποτηρι super market β’διαλογης. Ο Απολλωνας που πηγαιναμε με το Stevie περσυ στην αρχη πιο μεγαλη ποικιλια ειχε και δε κανω καμμια πλακα. Ηθελε ο Liam να παρει λεει Pint Guinness να πιει. Που νομιζεις οτι εισαι ανθρωπε μου? Ακου Pint. Ακου Guinness! Παρε εκει μια νερωμενη Cola αμφιβολου προελευσεως και πολυ σου ειναι. Αντε να βρεις καμμια Amstel –το κατουρο- να κανεις το μπετατζη στο γιαπι. Γιατι μονο γι αυτο ειναι η Amstel. Σου δινουν και το καπελο-εφημεριδα του μαστορα, να κανεις το Παπαμιχαηλ το 1960.

    ΥΓ Διαβαζω οτι ο –κουβαλαω καφασια στη λαικη και στα διαλλειματα κανω το CB- Οικονομου διεπρεψε παλι χθες. Αμα εισαι μπαλλαδορος αμα το εχεις ρε παιδι μου, δε ξεχνιεται με τιποτα. Τι ειχα γραψει το καλοκαιρι?

    ‘Δεν ειναι τυχαιο που οι αλλοι αγορασαν τον Βρανιες 3,5 και εσυ πηρες τον Οικονομου 200 δανεικο. Οτι πληρωνεις παιρνεις’.

    Γιατι μπορει ο αλλος να ειναι για ιδρυμα με το γνωστο γιλεκο και τα πισω μανικια, αλλα μπαλλα επαιξε. Απλα θελει να του τριβεις στη ζουλα κανα-δυο ZANAX στο φαι καθε μερα να στανιαρει. Down boy, down. Σα τα σκυλια.

    Ουτε ειναι τυχαιο που σου εβαλαν buy-out για αυτο το ΓΙΔΑ το Λιβαδια και οχι για τον Αραουχο. Εχω λιωσει 5 πληκτρολογια να φωναζω τι ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι απο τη πρωτη μερα. Οταν πηγε να γινει η αγορα μαλλιασε η γλωσσα μου. Η απαντηση ηταν: εγω ειπα θα δωσω 5εκκ για το γηπεδο και θα ονομαστει η κεντρικη αιθουσα εις μνημην του πατερα μου. Θα αγορασω και μια σουιτα να την εχω. Οχι οτι παταω αλλα λεμε τωρα. Αφου θελει να παρει το βλαμμενο ας το παρει.Τι να τον κανω του το ειπα, να τσακωθω? Δεν ακουει. Θελει λεει να το πουλησει λογω CHL. Ας κανει οτι νομιζει.

    Ε.. ΕΚΑΝΕ

  11. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @koreas

    Δεν μπορεις να φανταστεις τι μπουρδελο ειναι αυτη η looserpool εκει πισω με αυτον τον matip και τον fabinio.Ειλικρινα μακαρι σημερα να χασει αυτο το τσιρκο του σαχλοklopp.Τους εβλεπα με τη μπαγερν τι τρικυμια τους επιανε οταν πηγαινε να πατησει περιοχη η Μπαγερν.Μπορει να κανει σημερα το θαυμα του ο solskjaer?

    υγ Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι καποιοι πρεπει να χασανε τη μασα και σταζουνε πολυ χολη για την ΑΕΚ.

  12. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Προς Steven
    Έχεις στο πρόγραμμα κάποιο άρθρο για τις γεωπολιτικές εξελίξεις; Το γεγονός ότι οι Τούρκοι όχι απλά φέρνουν γεωτρύπανα αλλά μας ανακοινώνουν που θα τρυπήσουν και δεν ακούγεται κιχ από πουθενά να μας ανησυχεί;

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ: Δεν έχω κάτι σχετικό και για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθώ το θέμα. Πάντως δεν βλέπω κάτι επικίνδυνο, άντε να γίνει και μια συνεκμετάλλευση στα χειρότερα.

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @ a better tomorrow

    Αγαπητέ, Εννοείται όχι. Το ερώτημα είναι ρητορικο με ειρωνικη διάθεση, μπας και γίνει κάποιο σχόλιο χιουμοριστικο από την ομηγυρη. Επί της ουσίας αναδεικνύεται και η στασιμοτητα ή το αδιέξοδο στην οποια βρισκόμαστε ως αεκ.

  15. Ο/Η FLEVEND λέει:

    20 πρωταθλήματα,+15 νίκες περισσότερες και ο @snitch τα “στρογγυλεύει” όπως θέλει και μιλάει για σπρώξιμο αρκούδας,ρέφερι και βάζει στην εξίσωση πρεμιέρ και Ολυμπιακό του Κόκ.Καλό το πάθος για την ομάδα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

  16. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ρε σπυρο απο το κιλκις, τι πινεις και δεν μας δινεις;
    Εχει εδω και καμια δεκαρια σχολια που σε εχει κανει με τα κρεμμυδακια, σου απανταει σε ολα τα οικονομικα και τρως ταπα, σου (μας) τα εξηγει με παραδειγματα και αντι να πεις οκ εισαι top, του λες οτι πιθανον εχασε την μασα μεσα απο την ΑΕΚ; Σοβαρα τωρα ; Απο τα λεγομενα του σου φαινεται για τυπος που εχει αναγκη; Και για να τον πειραξεις του λες αυτα για την liverpool; Για σαχλοκλοπ κλπ.;Τιμη σου θα πρεπε να ειναι οπως και ολων μας που ασχολειται και σπαταλαει τοσο χρονο και μας γραφει εδω μεσα. Αντε τραβα στο 365.
    Αλεξης απο Τρικαλα
    Υγ. Μαθηματα Liverpοol πως να χασει 1ακομα πρωταθλημα.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μεγαλε εδω μας εγραφες προχθες οτι στο Λονδινο πανε τανκερ. Και στον Ολυμπο ιστιοφορα θα προσθεσω εγω. Γιατι ως γνωστον το Λονδινο ειναι και μεγαλο…. λιμανι! Ασε που ηξερες οτι ο Μαρινακης πηρε τηλεφωνο το Σαββιδη και ο Ιβαν πηρε τηλεφωνο στην αγγλικη κυβερνηση και ξεμπλοκαρε το tanker! Αληθεια απο τι εχει μπλοκαρει? Δε γυρναγε η μιζα, χαλάσε καμμια αντλια βενζινης, η εσκασε κανα λαστιχο? Δε μπορει αφου ακουσες ολα τα τηλεφωνα και του Βαγγελη και του Ιβαν και της Αγγλικης κυβερνησης, να μην ακουσες και τι ειπαν, τι διαολο διπλα δεν εισουν? Ταυτοχρονα σε 3 μερη? Εσυ και ο Superman. Αντε και ο Batman, o κανονικος οχι του Ζμπαουγκ. 2-3 εισαστε δεν εισαστε πολυ. Αυτα που γραφεις στειλτα στη Marvel, μια χαρα σεναριο βγαζεις.

    Ασε που εβγαλε ανακοινωση η Downing Str. με την ουρα στα σκελια, οτι μετα απο εντολη Σαββιδη η ιδια η May ετρεξε πανικοβλητη στο …. λιμανι (του Λονδινου ετσι? μη ξεχνιωμαστε) αρον αρον και ξεμπλοκαρε το καραβι. Με τα χερακια της το εσπρωξε να ειναι σιγουρη οτι δε θα τη μαλωσει ο Γκιοργκι στο Ιντσταγραμ. Τον τρεμουν το Γκιοργκι εκει στο Νο10 να ξερεις.

    Εγω φταιω που καθησα να σου εξηγησω πραγματα τα οποια και ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχεις βαθια μεσανυχτα. Δε πειραζει οσο ζω μαθαινω και κανεις μπαμ σιγα σιγα τι 365 εισαι.

    Δε θα σπασει ο διαολος το ποδι του να σε πετυχει καπου το μπουρδελο? Παρε μονο κομπιουτερακι μη χασεις το μετρημα απο το σαχλοΚλοπ. Γιατι αμα η Πορτο μαζεψε ΠΕΝΤΕ στο γηπεδο της στους 16 (εκει που αποκλειεται το τσιρκο συνηθως), η City μαζεψε 5 στα προημητελικα και η Ρομα 7 στα ημιτελικα, η Παρι εφυγε με τριμπαλλο φετος, φαντασου τι θα μαζεψει ο Οικονομου που ζοριζεται με τον Απολλωνα Σμυρνης. 10 σωβρακα αλλαξιες να παρεις μονο γιατι θα φτασει το σκατο στη καλτσα.
    Παλι πρωτος ειμαι στην Αγγλια. Κοιτα εσυ να χωθεις στη τετραδα στο νησι με τα χιλια ζορια που παλευεις με το Σωκρατη στο ποντο και ασε με εμενα.
    Οσο για τη Μπαγερν πηρε φορα προχθες και μας *** μια μαντρα. Μιση τελικη εκαναν ενα σουτ απο 30 μετρα. Κοιτα τα χαλια σου που μαζεψες (και εκει) το ντορτι εσυ και ασε με εμενα να παιζω περσυ τελικο και φετος στους 16. Αμα περασω περασα. Αμα δε περασω οκ, με τη Μπαγερν επαιξα και εχασα. ΕΧΩ ΗΔΗ 5 CHL παρκαρισμενα μη σκας.

    ΥΓ Ναι χασαμε τη μασα. Την ΑΕΚ περιμεναμε 50 χρονια για να ζησουμε και το Μελισσανιδη το χουβαρντα. Μου εκοψε το συμβολαιο ειναι η αληθεια και δεν εχω να παρω γαλα. Γι αυτο παρακαλαγανε απο τη ΠΑΕ για διαρκειας φετος.

    FLEVEND

    Μεχρι το 1992 δεν υπηρχες. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ εισουνα κυριολεκτικα. Eιχες 7 πρωταθληματα σε 114 χρονια ιστοριας. Ενας ΖΜΠΑΟΥΓΚ σε καλυτερη εκδοση δηλαδη που επαιρνε καθε 15 χρονια ενα, αντι για καθε 30. 2 πριν το πολεμο 3 τη δεκαετια του 1950 και 2 του 1960. 100 φορες τα εχουμε πει. Referee united δε σε λεει κανενας snitch. ΟΛΟ το νησι σε λεει ετσι. Η Tottenham, η Chelsea, η Arsenal, εμεις, ΟΛΟΙ ακομη και η δικοι σου της City που ειναι στην ιδια πολη. Απο το Blackpool μεχρι το Canterbury και απο το Plymouth μεχρι το Newcastle. Οπως λες εσυ εδω τους γαυρους πετσινους. Ε ολο και κατι θα ξερουν ΟΛΟΙ τους δε τρελλαθηκαν ΜΟΝΟ με τη ομαδαρα σου. Ειχε φαει σπρωξιμο οποτε επρεπε εκει στα early 90’s ειδικα και μαλιστα της αρκουδας.. Εκει που διαλυθηκαν ολες οι ομαδες με τον αποκλεισμο κι βρηκες ευκαιρια και πεταχτηκες γιατι αμα δε διαλυωνταν ολοι οι μεγαλοι τοτε με πρωτους εμας, ακομη με το κυαλι θα εισουνα και τα 7 θα ειχαν γινει 9 αντε 10 με το ρυθμο 1 στα 15 χρονια που κερδιζες.

    Σπρωξιμο δεν ειναι μονο διαιτησια. Σπρωξιμο ειναι να πιεζει το κομμα τον Sir John Hall τοτε να πουλησει το Cole ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και να γινεται θεμα στη βουλη με ολη αυτη την αναστατωση. Να μπαινει η Sharp ευθεως και παρανομα να χρηματοδοτει την αγορα (βγηκαν στη φορα) με μαυρα. Εφαγε τοσο μπουκοταζ που εκλεισε και αποσυρθηκε και τα 3 καταστηματα της στο Newcastle και 7 στο N.East μεσα στο χρονο. Ουτε βιδα δε πουλαγε. Τι θες τωρα να αρχισω να γραφω τις ομορφιες?

    Θυμασαι τη κλωτσια αυτης της γιδας του Καντονα στον οπαδο? Εφαγε φυλακη που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκανε. ΠΟΤΕ δε πηγε μεσα ο βρωμογαλλος.

    Θυμασαι τη κλωτσια του ΑΛΗΤΗ του Kean στον Haaland που του εσπασε το ποδι στα 2 και πηρε απλα μια κιτρινη καρτα? Ο Haaland δε ξαναεπαιξε ποδοσφαιρο! Ε μη πειραξουνε και τον ‘αρχηγο’ μια καρτουλα φθανει. Προσπαθησα να τον χτυπησω δηλωσε ο ΑΛΗΤΗΣ μετα και δεν εχω καμμια ενοχη. Fuck it ειπε χαρακτηριστικα! Αυτοι εισαστε. Το σιχαμα του νησιου.

    Αλλα αστα αυτα, εχετε κανει δεκαδες και ας πουμε οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι που ΔΕΝ ειναι.

    Θες να παμε στα σοβαρα? Αρχες δεκαετιας 2000 η Referee United ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ οικονομικα. Οι Γκλαζιερς χρωστανε £790 εκκατομυρια λιρες (1,3 ΔΙΣ ευρω με το τοτε rate 0.60) σε δανεια στις τραπεζες για να αγοραζει τους παικταραδες. Σου θυμιζει κατι? Μηπως κατι Μιγκ και κατι Ντεταρι?

    Ακου τα ωραια τωρα: Τα δανεια παιρνουν εγγυησεις τα club assets!! Δηλαδη η τραπεζα δινει π.χ 50εκκ, η Referee παιρνει τον Ronaldo και τον V.Nistelroy με εγγυηση το Ronaldo και τον V. Nistelroy! Γαματο ετσι? Σου θυμιζει κατι? Κατι Σωκρατηδες που νυχτα εσβηναν τα 28 απο τα 31 ΔΙΣ δραχμες και διακανονιζαν τα 3 σε 240 δοσεις με εγγυησεις τα λεφτα που τους εσβυσαν? ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΟΛΟΙΔΙΟΙ.

    Φυσικα τα ΚΟΡΟΙΔΑ- ολοι οι αλλοι δηλαδη- δεν εκαναν τις λαμογιες και δε σηκωναν ΄κουπες’. Εφερναν Σωτηρη Κυργιακο επειδη τοσα μπορουσαν, οχι Σταμ και Φερντιναντ που τους πληρωνε ο …. Σταμ και ο Φερντιναντ. Κανονικα επρεπε να μην υπαρχετε. Να εισαστε μια Leeds η μια Nottingham να παιζετε με το Βελλιο στα χωραφια.

    Ακου και αλλες ωραιες ιστοριες: Η AIG συμμετεχει στο Fund που δινει λεφτα στο Glazier να παρει το club. Ταυτοχρονα ομως το 2006 η AIG κλεινει συμφωνια μαμουθ στη φανελλα. Η AIG δηλαδη απο τη μια πληρωνει τα εξοδα του club και απο την αλλη εισπρατει εσοδα απο την AIG που πληρωνει τη χορηγια! Πως λεμε KOKKAΛΗΣ-SIEMENS? Ε ναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.

    Αλλα βλεπεις εισαστε η Referee United το club της ΚΛΑΨΑΣ και των μονιμα αδικημενων επειδη πριν 50 χρονια επεσε το αεροπλανο. Την ιδια στιγμη που η κυβερνηση (ολες) και η αστυνομια κατηγορουσε επι 30 χρονια εμας και μας κυνηγαγε, για τους 96. Για να αποδειχθει τελικα οτι η αστυνομια, οι ιατροδικατες, ΚΑΙ το γραφειο του δημοσιου κατηγορου ΕΣΤΗΣΑΝ τα ολα report, η αστυνομια ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπευθυνη για το ατυχημα, η SUN εγραφε ψεμματα, και να φτασει ο Cameron ως PM (Prime Minister) να ζητησει ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ συγνωμμη απο το βημα της βουλης για ολες τις κατηγοριες απο τις οικογενειες των θυματων. Το λεγωμενο και ‘double injustice’
    Θες και αλλα? Γιατι εχει και αλλα ΜΠΟΛΙΚΑ. Σεντονια εχω να σου γραψω. Πως οι οπαδοι σας ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΛΛΟ CLUB την FC United of Manchester (εχετε και φαντασια στα ονοματα παναθεμα σας) με αυτους που ηταν απεναντι να φορανε πλεον πρασινα-κιτρινα σαν εμφανιση.

    Κατσε τωρα εσυ σα τους γαβρους να μου λες 44 εμεις και 34 ολοι σας.

    Εφυγε ο τσιχλας, χαλασε το μαγαζι και εισαι παλι εκει που ανηκεις 5 χρονια τωρα. Και εκει θα παραμεινεις. Το εκανες το θαυμα σου, τελειωσε το παραμυθι, το εζησες. Σημερα εβαλες το χοντρολουκακου που εχει γινει 200 κιλα αηδια, να παιζει στον ασβεστη και το Πογμπα να κανει το στοπερ. 6-5-0 επαιζες, τοσο ΚΟΤΑ. Και ερχεται και η Τεταρτη. Παρτο αποφαση. Παρακαλα να πουλησει ο Γκλεζιερ στον Αραβα που σπρωχνει 3,2ΔΙΣ λιρες, να τον αφησει η κυβερνηση να γινει το deal γιατι ειναι και λιγο ζορικα (ειναι ο τυπος που τεμαχισε το Κασογκι στη πρεσβεια) γιατι αλλοιως σε βλεπω με Σολσκιερ, Γιανγκ και Λουκ Σο να ζεις ολη τη χρονια για να με κερδισεις σε ενα ματς και να μη μπορεις. Σα το ΖΜΠΑΟΥΓΚ 30 χρονια.

  18. Ο/Η Akis λέει:

    Οκ, βλέπουμε superleague και γελάμε με όσα γίνονται. Αυτό που έγινε όμως με τον τερματοφύλακα της chelsea στον τελικό με τη city, δεν γίνεται ούτε σε τοπικό Αιτωλοακαρνανίας…

  19. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Μεγαλε σταζεις πολυ χολη για την ΑΕΚ και αυτο εχει μια εξηγηση οτι καπου σου κοψανε τη μασα.(το καταλαβαινει ο καθενας εδω μεσα) και καλα σε κανανε!
    για το διαρκειας ειπες οτι δεν ενδιαφερθηκε η παε και τωρα λες οτι σε παρακαλαγανε?
    Λες μπουρδες και μαλιστα με το τσουβαλι!
    θες να σου πω ποια ειναι πρωτη μπουρδα που εχεις πει?
    Οτι εγινε συμφωνια να παει το πρωταθλημα επανω γιατι τα ποσοστα του συριζα ειναι 8%!!!
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!

    ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ!20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!(εμεις δλδ γιατι εσυ δεν εισαι ΑΕΚ και ουτε αξιζεις να εισαι)

    Συνεχεια κανεις υποθεσεις απο αυτα που ακους στην επικαιροτητα.και μετα ερχεσαι εδω και προσπαθεις να κλεψεις τις εντυπωσεις.
    τα ψεμματα που λες να πας να τα πεις στη σουιτα (κι αυτο δεν το πιστευω) με την παλιοπαρεα γιατι δεν σε πιστευει κανεις!που θα μιλησεις και για παρασκηνια.

    Υγ 1 Xanax λεγεται οχι zanax!και βλεπω να σου χρειαζονται αμεσα!
    Υγ 2 θελεις να σου γραψω κι αλλες μπουρδες που εχεις πει?
    Υγ 3 με εχεις κανει αντι looserpool και σημερα πολυ το γουσταρα!τρεις αναγκαστικες αλλαγες εκανε η united και δε μπορεσες να τη κερδισεις!με rashford τραυματια ολο το 90λεπτο!

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Για την μάσα έχεις καραάδικο. Τον άνθρωπο τον ξέρω προσωπικά. Ήταν βαρύ αυτό που είπες. Νομίζω οτι τώρα πρέπει να επέμβω κι αυτό κάνω, διότι δημιουργείται μια κόντρα άνευ λόγου. Για τα υπόλοιπα, είναι δικά σας θέματα και δεν επεμβαίνω.

  21. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    θα ζητησω συγνωμη μονο απο σενα steven.ναι ητανε βαρυ αλλα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
    τοσο υποτιμιτικα να μιλαει για την ΑΕΚ δεν το ανεχομαι.

    μεγαλε
    αμα σου φαινονται τοσο χαλια πανε να την αναλαβεις (αμα εχεις μπαλακια) μην παριστανεις τον εξυπνο εξω απο το χορο!αντε να δουμε τι ψαρια πιανεις!εχουμε τα παοκια,εχουμε και σενα εδω!

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Δεν χρειάζονται συγγνώμες. Είμαστε όλοι Αεκτζήδες απλά ο ένας είναι αδιάφορος ( εγώ ), ο άλλος πιο παθιασμένος ( εσύ ), και ο τρίτος πιο έντονος στην κριτική. Αν ξεφύγεις από το ύφος του Δημήτρη, θα βρεις τις αλήθειες που κι εσύ τις ξέρεις. Οπότε ας κλείσουμε το θέμα διότι εμείς σαν πελάτες, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Σε ευχαριστώ.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οκ οτι πεις ρε βλάχο απο το Κιλκίς. Εγω φταίω που άνοιξα διάλογο. Με Το ορφανό του 365. Ξέρεις 10 χρονια τωρα στο χωρο εμφανίζωνται κάθε τοςο νούμερα. Απλα τωρα ειναι η σειρά σου να ακούσουμε τίποτε κουλά. Έχουμε ακούσει οτι θες τοςα χρονια. Μέχρι οτι οι Γερμανοί πολέμησαν τους ρωσσους στις στεπες της σιβηριας έλεγε ο αλλος τι ψαχνεις τωρα; Λογική στη ασχετοσυνη; Συνέχισε εχεις ρέντα ειδικά αυτο με τηλέφωνα ηταν κορυφαίο.

    ΥΓ Μάθε ελληνικα. ΣΟΥ κάνανε οχι ΣΕ κάνανε. Πήγαινε ειναι το ρήμα, δεν υπαρχει λέξη πανε, σταματήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βιάζετε τα ελληνικα. Το μονο καλο που σου είχε γράψει ο ζπαουγκ ηταν που τον εκραζες για μαλαματινες ενώ εκει στο Κιλκις τρώτε ξύλο απο μικροί για να πίνετε Perrier και να κάνετε μπάνιο σε ροζέ Moët.

    ΥΓ2 φυςικα και το χάρηκες. Ειμαι μονος πρώτος, ειςαι στο -15 στην έκτη θεςη και ο έβδομος εχει ενα ματς λιγότερο. Αν το πάρει η Τσελσυ πας εβδομος στη φυσική σπυ θεςη. Ειναι να μη χαίρεσαι; Συνηθισμένος σε φάπες ειςαι με αυτα θα χαρείς. Αμα πάρεις κανα Χ κανεις πάρτυ. Οχι συνεχεια ντορτι δε λεει.

    ΥΓ3 Το Λονδίνο ειναι λιμάνι. Αυτο κρατάω απο σενα. Το ανάλογο νουμερο λεει οτι η Λεσβος και Μυτιλήνη ειναι 2 νησιά. Ίδιοι αγράμματοι είσαστε.

    Sent from my iPhone.

  24. Ο/Η FLEVEND λέει:

    @snitch

    Συνεχίζεις να τα ανακατεύεις όλα γράφοντας για συνωμοσίες στις μεταγραφές(λες και δεν κάνουν τα ίδια όλες οι ομάδες σε όλον τον πλανήτη αρπάζοντας παίχτες όπως μπορούν,ΟΚ μόνον η Λίβερπουλ είναι αγία..),οικονομικά προβλήματα(δεν είχε οικονομικά προβλήματα ποτέ η Λίβερπουλ και εμπλοκές με τράπεζες και δικαστήρια;σοβαρά τώρα;),αποκλεισμούς από Ευρώπη(η Μάντσεστερ δεν ήταν αποκλεισμένη;) και διάφορα άλλα.Και δεν παραδέχεσαι τα αυτονόητα.Χονδρικά και οι δύο είχαν από δύο καλές δεκαετίες περίπου.Στην πρεμιερ συνέβη και η Μάντσεστερ κέρδισε λίγους παραπάνω τίτλους στην ακμή της,τελεία και παύλα.Αν δεν το παραδέχεσαι και βλέπεις συνωμοσίες πρόβλημα σου.Απλά κάθε ομάδα έχει τα πάνω της και τα κάτω της.Τι κάθεσαι και γράφεις για 6η/7η θέση;Δεν βρέθηκε ποτέ η Λίβερπουλ εκεί; Και μιλάς για ΖΠΑΟΥΓΚ και 30 χρόνια λες και εσείς μετά τις καλές σας δεκαετίες το παίρνετε συχνότερα….
    Τέλος πάντων διαφωνούμε καθώς εύκολα κολλάς και επίθετα τύπου ανύπαρκτοι,κλάψες κτλ πράγμα που δεν κάνω και αναγνωρίζω τα καλά της ομάδας σου.Καλή η οπαδική αγάπη για την ομάδα αλλά να υπάρχει και κάποια λογική.Τέλος από εμένα και δεν ασχολούμαι ξανά καθώς δεν γίνεται διάλογος έτσι.

  25. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    Εκτος απο μπουρδες σε εχω πετυχει να γραφεις και ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    Εχεις πολυ φαντασια ομως και τα γραφεις κι ωραια.
    Μου θυμιζεις παρα πολυ το Ψευτοθοδωρο στο ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!

    Με ποιον ειπες οτι γευματιζες?Με Τονι Μπλαιρ?αχΑΧαχαχαΑΧαχΧΑΧ!!!!
    Μηπως επαιζες σφαλιαρες και με την θατσερ γιατι δε σου πετυχαινε τη ζαχαρη στο καφε?
    Το ποιος ειναι ΝΟΥΜΕΡΟ φανηκε!

    υγ Ποντιος ειμαι και το παραδεχομαι.

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Αυτό με τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη, μέχρι το Γυμνάσιο και εγώ το μπέρδευα. Έπρεπε να πάει εκδρομή το σχολείο για να το ξεκαθαρίσω. Εγώ είχα κρατήσει τα λεφτά για να πάρω το συλλεκτικό box set των Maiden. 6 διπλά cds… 2α Γυμνασίου, τι ωραία χρόνια. Ενώ μου την έπεφτε και μία νεαρά κορασίδα, αλήθεια χωρίς πλάκα, πέρα από heavy, black, death, thrash, speed, doom, power metal δεν έβλεπα και δεν με απασχολούσε τίποτα άλλο. Ούτε έχω αλλάξει μέχρι τώρα.. Αλλά για το Λονδίνο γνώριζα πως δεν είναι λιμάνι, χωρίς να έχω πάει. Εκτός εάν σε ποτάμια -πλέον- μπαίνουν τανκερ. Πιο european oriented από μικρός.

    Αν και το έπιασα στο στοίχημα το Χ, ξενέρωσα που δεν πήρε το διπλό. Αλλά πιστεύω πως και η City κάπου θα ξανασπάσει. Αμαρτία έτσι όπως πήγε φέτος το πρωτάθλημα να το χάσει. Πάντως ο Κλόπας μέσα στο προγραμματικό του σχέδιο είναι. Είπε, όταν ήρθε, μέσα σε 5 χρόνια πρωτάθλημα και πιστεύω θυα το πετύχει.

  27. Ο/Η Savvi λέει:

    @spyros kilkis

    Συγνώμη φίλε μου, αν και δεν μου πέφτει λόγος, του είπες ότι κάνει τον κουτό, του είπες ότι του έκοψαν την μάσα, τον αποκαλείς ψεύτη τον ειρωνεύεσαι για την Liverpool και για τον κύκλο του και στο τέλος τον αποκαλείς και νούμερο.

    Έλεος αδερφέ Ε Λ Ε Ο Σ!!!

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλή Εβδομάδα σε Όλους

    @steven
    Πραγματικά πιστεύεις ότι στο snitch το θέμα είναι στο ύφος του;………εγώ μπορώ να σχολιάζω τη γνώμη σου ή τα σχόλια τα δικά σου ή κάποιου άλλου χωρίς καν να τον ξέρω και να τον προσβάλω συνέχεια;……….θα μου πεις και σωστά ότι είναι θέμα προσωπικής αγωγής κι αν θέλει να εκτίθεται έτσι ο άλλος ας εκτίθεται, κι εγώ θα σου πω ότι είμαστε κατά ή υπέρ του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους;…..

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : O καθένας έχει το στυλ του. Όποιος θέλει διαβάζει, όποιος θέλει σχολιάζει, όποιος θέλει μπαίνει σε προσωπικό διάλογο μέσω του χώρου αυτού. Εγώ δεν επιλέγω σχόλια, ούτε και επιβάλω ύφος απαντήσεων. Επίσης δεν κρίνω και το περιεχόμενο των σχολίων και μάλιστα αν είναι και κάποια απάντηση, πολλές φορές δεν την διαβάζω.

  30. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Savvi

    Και μυνηση θα του κανω για τις μαλακιες που γραφει.Σοβαρα σου μιλαω θα τον παω στα δικαστηρια!

    Οχι ψευτης.ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ειναι.

    εσυ liverpool εισαι?

  31. Ο/Η Koreas λέει:

    Συγγνώμη , εγώ δεν πρότεινα ούτε να νουθετήσεις κάποιον, ούτε να επιβάλεις τι θα γράφει και πως θα το γράφει. Απλά ρώτησα αν είναι θέμα ύφους ή αγένειας. Εκλαμβάνω ότι είναι θέμα στυλ (ύφους).

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend

    Πρωτα απο ολα γνωριζωμαστε χρονια και ξερεις οτι το οπαδικο το βαζω για να κουρδισω τη κουβεντα. Ξερω μετα απο 10 χρονια και τι και πως γραφω, οπως ξερω και ποιος διαβαζει τι. Πολλες φορες ξερω και ποιος θα απαντησει σε τι. Υπαρχουν ανθρωποι που απαντανε ΜΟΝΟ για την ΑΕΚ σε κουβεντα για το Brexit π.χ. Αλλοι ενδιαφερωνται και για Premier. Αλλοι και για αλλα θεματα πολιτικα π.χ. Καζουρα κανω μη ψαρωνεις, τοσα χρονια διαβαζεις και μιλαμε. Προχθες μπηκα στο ταψι και η πρωτη κουβεντα στους γαυρους ηταν πηγαιντε πιο κει βρωμαει ψαριλα. Δε θα σου πω τι ακουσα στο 4-1 μπορεις να το φανταστεις νομιζω.

    Παμε παρακατω:
    Τα τραπεζικα δανεια του ‘αερα’ και πως δε ακολουθησατε τη τυχη αλλων τοτε μεγαλων της εποχης, ειναι γεγονοτα και οχι συνωμοσια φιλε μου. Συνωμοσια ειναι να σχεδιαζεις εν κρυπτω την ανατροπη μιας καταστασης. Αν υπηρχε η ιδια πολιτικη οπως με τη Nottingham απλα θα τους κανατε παρεα- ακομη και σημερα τραβαει ζορια. Οπως απλα εκμεταλλευτηκατε το πενταετη αποκλεισμο και απο εκει που χαροπαλευατε 30 χρονια γινατε ομαδα.

    Καλα κανατε μεν – και εγω το ιδιο θα εκανα- αλλα οχι και να το εχουμε κορωνα στο κεφαλι μας οτι καναμε λαμογιες. Δε γινεται να βουλιαζει ΟΛΟ το αγγλικο ποδοσφαιρο, ομαδες θρυλλοι να εξαφανιζωνται και μονο εσεις οχι απλα να μη επηρρεαζεστε αλλα να πηγαινετε σφαιρα. Ειναι παραλογο πως να το κανουμε?

    Οταν ολοι οι αλλοι δηλαδη διαλυθηκαν ως ροστερ λογω εξοδων-εσοδων βρηκατε την ευκαιρια και μεγαλωσατε. Οταν εγω πουλαγα McManaman στη Ρεαλ και Rush στη Γιουβεντους για να επιβιωσω, εσυ αγοραζες Καντονα Καντσελσκις με Κιν. Που τα βρηκες τα λεφτα? ΟΛΟΙ οι αλλοι τοσο κοροιδα ηταν που στην ΙΔΙΑ αγορα χαροπαλευαν και εσεις οι μαγκες? Τις δεκαετιες 70-80 που η Liverpool διεπρεψε ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ αυτα τα οικονομικα δεδομενα. Ισα ισα που –για μενα- η προ Μποσμαν εποχη ειναι και τα κανονικα κυπελλα μιας και οι ομαδες δεν ηταν πορτοφολια-αγορασμενες αλλα κατα 9/11 με γηγενεις. Σημερα η καθε συνοικιακη ομαδα μπορει να βρει εναν Αραβα και να παρει κατσαρολια. Η City πηρε PL (αν ειναι δυνατον!), και η Παρι που ιδρυθηκε το 1970 εγινε λεει ο φοβος της Ευρωπης! Θα συγκρινω την ΑΕΚΑΡΑ του 1975-76 που προλαβα νεος μεν και εφτιαχνε ομαδαρα με 10 Ελληνες και τον Βαγκνερ , με την οποιαδηποτε ΑΕΚ του σημερα που αμα θελει ο αλλος λεει τσιμπα 50εκκ και φερε 2 Αργεντινους, 2 Σουηδους, 2 Ισπανους και 5 Βραζιλιανους να παρω κουπα? Τι σχεση εχει η σημερινη Liverpool με αυτη του 1980? Αγορασμενη ομαδα ειναι ΟΛΗ. Μονο ο ΤΑΑ και ο Hendo ειναι ‘δικοι μας’. Αντε και ο Milner που ειναι χρονια στην ομαδα ως Αγγλος free agent που ηρθε. Ολες τις φυλες του Ισραηλ εχω μαζεψει. Μεχρι κογκολεζο, σεναγαλεζο και γκαμπονεζο. Ολλανδους Βραζιλιανους Αιγυπτιο Ελβετο (sic) αστα να πανε. Καμμια ομαδα πλεον απο τις μεγαλες δεν ειναι-ειδικα στην Αγγλια- αυτο που λεει.

    Γι αυτο και -για μενα ξαναλεω- φυσικα και εχει τεραστια αξια η PL και το CHL αλλα καμμια σχεση με το CHL του 1981 και του 1983 που ειδικα οι ομαδες του νησιου κατεβαζαν 11 Βρεττανους να ανταγωνιστουν τους Ισπανους που οι μισοι ηταν Αργεντινοι με δικα τους διαβατηρια κολπο που τους εμαθαν οι Ιταλοι. Οι τους πορτογαλους που τα ¾ ειναι Βραζιλιανοι και αντε βρες εσυ τωρα –ειδικα εκεινα τα χρονια- αν ο σκουρος που μιλαει πορτογαλικα ειναι απο το Πορτο η απο το Ριο. Εδω ηρθε ο Μπουμπλης αν θυμασαι και ο Υβ Τριανταφυλλος! Κωμωδιες εχουν βγει για το θεμα..

    Αποκλεισμος απο την Ευρωπη ενω πηρα 3 πρωταθληματα στη πενταετια και ΔΕΝ επαιξα ξερεις τι σημαινει οικονομικα φανταζωμαι. Την ωρα που εσυ με το καλημερα ξεκινησες να εισπραττεις. Γιατι ναι ηταν αποκλεισμενη η ομαδα σου αλλα και που δεν ηταν τι αλλαζε? Επαιζες μηπως CHL? Απο που και ως που? Σε ενα κυπελλουχων και και δυο ουεφα δεν επαιξες ολα κ ολα. Ξερεις αναλογα που δεν επαιξα? 3 πρωταθλητριων, 1 κυπελλουχων και 2 ουεφα. Τα ιδια χασαμε? Το ιδιο ροστερ ειχαμε να συντηρησουμε το 1985-90, τα ιδια συμβολαια να πληρωσουμε? Η Liverpool το 1984 ηταν μαγνητης με 4 CHL στη φαρετρα της για ολους τους παικτες, η ομαδα σου τι ηταν? Αμα πεσει αποκλεισμος στη La Liga τι εσοδα θα χασει η Ρεαλ και τι η Θελτα και η Μπιλμπαο? Τι απωλειες θα εχει η Μπαρτσα απο το ροστερ της. Θα παει κανενας Κουτινο να παιξει μπαλλα?

    Ο ενας αποδομειτω και ο αλλος χτιζωταν. Με τα λεφτα να ειναι τουλαχιστον περιεργα. Σε καποιο σημειο εκει στο early 00’s η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη που απλα δεν ειχε νοημα. Οταν αναλογα αρχισε να ενισχυεται και ο ανταγωνισμος απλα ξεφουσκωσατε και δεν εννοω απο τιτλους μονο. Μια ο Ρωσσος μια οι Αραβες μια εμεις. Παλια αν ξεπεταγωνταν ενας παικτης (ενας ΤΑΑ η ενας Rashford ενας Delle Ali ενας Κane) υπηρχε μονο ΜΙΑ ομαδα που τον μαζευε. Τωρα υπαρχουν 5. Το ιδιο ειναι?

    Αμα πεσει ενας πενταετης στην Ελλαδα ποιος λες να οφεληθει? Ο ΟΣΦΠ με τα οποια OPEX (συμβολαια-εξοδα-γηπεδο), η ΑΕΚ που χτιζει ενα γηπεδο 100 εκκ μαζι με ολα τα αλλα (προπονητηρια κλπ) η ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ που εχει ανοιγμα μεν αλλα μικροτερο? Η ο Αρης που δεν εχει καθολου? Σε σχεση παντα με τους αλλους εννοω καθολου. Απο που θα πληρωσει ο Μελ το γηπεδο αν δε παιξει σιγουρα 5 χρονιες Ευρωπη σερι? Δε θα διαλυθει η ΑΕΚ και θα ζησεις μερες Αδαμιδη η τα +100 που τρεχουν στο λογαριασμο σημερα θα βρεθουν απο τα ματς ελληνικου πρωταθληματος? ΟΛΑ θα κοπουν. Τηλεοπτικα, χορηγιες, παικτες θα τη κανουν. Ποιος θα σου δωσει 2,5εκκ τηλεοπτικο και αλλα 2,5 ΟΠΑΠ? Να δειξει τι? Το Μανταλο να κοντραρει το Τσιμικα για το κιουπι ελλαδας που δεν εχει κανενα οικονομικο οφελος αφου δε παιζει ευρωπη? O Αρης χεστηκε κανονικα. Τι να χασει? Αυτα που δεν επαιρνε ετσι κ αλλιως? Η εχει να πληρωσει κανα ροστερ? Κερδισμενος θα ειναι που η καθε ΑΕΚ θα εχει τα αναλογα ταγαρια που εχει ο Αρης σημερα και θα τη κοντραρει στα ισια.

    Γιατι δε ξοδεψε η ομαδα σου λεφτα φετος? Γιατι ολοι βριζουν τον Γουντγορντ αλλα μονο χαζος δεν ειναι. Μια χαρα ειδε οτι με το κεφτε δε πατε πουθενα και οτι αμα εχωνε κανα 300αρι θα ηταν στο βροντο για να βγειτε πεμπτοι. Εισαστε ΚΑΚΗ ομαδα και 300εκκ ειναι με τα δεδομενα του κεφτε 2 αντε 3 παικτες. Ε με 2-3 ΔΕΝ σωνεται αυτη η ομαδα, στραφι θα πηγαινανε. Οπως πηγαν στους Λουκακου στους Μαρσιαλ στους Σαντσες κλπ κλπ. Σας εσωσε ο Γουντγορντ ταμειακα και ας γκρινιαζετε. Θα μπορεσει με ενα κανονικο Manager (Pochettino?) και αυτα τα 300 να αρχισετε να θυμιζετε ομαδα του χρονου.

    Φυσικα και ο μικροτερος ειναι κερδισμενος οταν χαμηλωνει ο πηχης, δεν το ειδες στην Ελλαδα του ΟΣΦΠ? Τι επαθε ο γαυρος μολις κοπηκε η Ευρωπη και τα αερατα? O παικταρας ο Melberg εγινε Νικολαου. Ο Καρεμπε –Φορτουνης και ο Γκαλετι-Τσιμικας και ο Ζιοβανι-Χαρα και Ιντεγε. Τι επαθαν ΟΛΟΙ οι αλλοι τα 20 χρονια που ο γαυρος εκλεβε τα CHL? Υπηρχε ποτε περιπτωση μια ομαδα οποιαδηποτε (ασε την ΑΕΚ) να κοντραρει το γαυρο των 50εκκ εσοδων με τα 4-5 που εγραφε ισολογισμο? Με τι? Με τα 1500 εισητηρια που εκοψε προχθες η με τα 9,000 μεσο ορο τη χρονια? Ποτε κοντραρε η ΑΕΚ το γαυρο? Οταν ειχε τον Αραβιδη και το Γιοχανσον να αντιμετωπισουν οχι το Ριμπο και τον Κοβασεβιτς αλλα τον Ντα Κοστα και τον Ανδρουτσο.

    Η Liverpool ΕΙΧΕ οικονομικα προβληματα αυτο ειπα. Γι αυτο ομως εκανε μεταγραφη το Σωτηρη Κυργιακο οχι το Γιαπ Σταμ. Τον Σαμυ Χιπια οχι το Van Nistelrooy.
    Ειδες τι ΚΡΥΟΣ ιδρωτας τους ελουσε προχθες στη Νυων? Μονο με τη σκεψη διετους αποκλεισμου τους κοπηκαν τα γονατα. Γιατι 2 Europa- αν περασεις φυσικα- ειναι ενα εικοσαρικο. Στην ΑΕΚ το 20αρικο ειναι τεραστιο νουμερο και το εχουν μετρησει 10 φορες στο project γηπεδο-ομαδα-προπονητηριο-γραφεια. Ποσο μαλλον τωρα με τα ανοιγματα που εχει κανει. H Liverpool πηρε 83εκκ επειδη περσυ επαιξε τελικο. Για σκεψου η ομαδα σου που αποκλειστηκε στους 16 τι μειονεκτημα εχει χρηματικα που σταματησε στα 30. Μονο απο μια χρονια εξτρα +50εκκ. Ασε το δελεαρ που εχεις στο να φερνεις παικτες που ειναι αναλογο. Ποιος παικτης ηθελε να ερθει στην ομαδα μου πριν 3 χρονια? Να κανει τι? Μπας και παρει το FA Cup? Οσους παικτες καλους ειχαμε στη δεκαετια κοιταγανε να φυγουν. Maserano-Suarez-Xabi Alonso-Couthino. Και ο Gerrard αν δεν ειχε ΚΟΛΛΗΜΑ θα εχει φυγει. Πιστευεις εσυ οτι στη σημερινη ομαδα σου θα ερχωταν ο De Hea που ειναι κορυφαιος τερματοφυλακας, μεταγραφη το καλοκαιρι? Τι να ερθει να κανει σε μια ομαδα χωρις κανενα μελλον που καιει παικτες? Να παιζει με αμυνα τον Γιανκγ και το Σο? Δε θα κοιταζε να παει στη city στη Παρι στη Ρεαλ? Η θα ερχωταν σε μας πριν 3 σαιζον ο Alisson?

    Αυτα ως αποψη ΜΟΥ για το πως κινηθηκε το ποδοσφαιρο τοτε.

    @ Savvi
    Μην ασχολησαι, δεν εχει κανενα νοημα εληξε το θεμα και πολυ κρατησε. Ισα ισα που ριχνεις νερο στο μυλο να ξεχειλωνει μια ανουσια ιστορια . Δε καταλαβες με τι εχεις να κανεις? Η δεν εχεις ξαναδει αναλογους?

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κωστας

    Ολοι θα ξανασπασουν, τα εχουμε πει αυτα εδω και μηνες, μπορει να παρεις εκτος τη City 0-3 και να χασεις εντος απο τη Μπερνλυ γιατι απλα ειναι Premier. 11 αγωνες ειναι ακομη ειναι εξαιρετικα δυσκολο να παρεις 11 στα 11. Για ολους.

    To οτι εχουμε ερθει στο σημειο που το Χ στο Old Trafford ειναι ‘αποτυχια’ νομιζω τα λεει ολα. Ασχετα αν χθες ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ καλα αλλα και δεν κινδυνεψαμε καθολου.

    Μαπα το ματς και εχω την εντυπωση- με το CHL να ερχεται- οτι μια χαρα ΄βολευτηκαν’ ολοι. Ο μεν Klopp πηρε ενα ποντακι στη θεωρητικα δυσκολη εδρα, βγηκε μονος πρωτος παλι και εχει τη Bayern, ο δε αλλος δεν εχασε και αναλογα θα παει για να μη γινει τιποτε περιεργο στο Παρισι με κανα δυσκολο σκορ. Γιατι η λογικη λεει οτι εχει αποκλειστει και το ξερει. Αλλωστε ο Klopp ειπε και τον επιασε η καμερα:

    Shit match today στον νορβηγο και ο αλλος συμφωνησε απλα με χαμογελο κουνωντας το κεφαλι. Τι να κανει και αυτος? 3 εξω και ενας μισος παλι καλα να λες. Παντως το ματς ηταν εξαιρετικα χαλαρο απο ενταση. Και οι τραυματιες απο μυικα ηταν οχι απο χτυπηματα.

    H Man κανει ΜΟΝΟ διαχειρηση παιχνιδιων να μη πεσει καμμια τσεκουρια. Μιλαω για τα δυσκολα ματς με μας, με city με CHL. O Νορβηγος δε ξερω τι ειναι σα προπονητης (για μενα δεν ειναι μιας και αυτες οι ομαδες θελουν βαραβατους manager) αλλα εχει καταλαβει οτι η ομαδα ΔΕΝ μπορει και το παει ορθα να μη φαει καμμια ξευτυλα. ΟΚ στα ευκολα ματς θα τα παλεψει και πολλα θα τα παρει. Αλλα σε ζορικα ματς δε θελει πολυ να πεσει κανα ταληρο και να ξαναμπει σε φασαριες. Απλα κοιταει λοιπον να τελειωσει η χρονια οσο πιο αναιμακτα μπορει. Οτι εκανε ο Κλοπ πριν 2,5 χρονια που ηρθε δηλαδη και εβλεπε τους Σκρετλ και τους Λουκας Λειβα.

    Ολοι μπορει να μπερδεψουμε κατι μεχρι το γυμνασιο. Στη ηλικια των 10-12 χρονων δηλαδη. Εμενα στο δημοτικο (εχει μεινει αυτο) μου ειχε κολλησει οτι η Μαγαδασκαρη ειναι μαζι με τη Τζαμαικα τα Αιτη τη Κουβα κλπ. Μαλλον επειδη την ειχα καταταξει στα εξωτικα ‘νησια’ τι να πω- βγαλε ακρη τωρα. Ε οκ στη εκτη δημοτικου νομιζω η καπου εκει τελος παντων μου πηραν μια υδρογειο και ξεστραβωθηκα. Αλλα μεχρι εκει.

    Οχι να εισαι Πρωθυπουργος να εχεις φτασει 40 χρονων και να αμολας τετοιες μπαρουφες σε ξενους ηγετες! Και να κορδονεσαι περηφανα κιολας. Εχει πει και αλλα: Νομος Ηπειρου!!! για παραδειγμα.

  34. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch

    Μεγάλη απογοήτευση. Η ομάδα γίνεται χειρότερη. Ναι, είναι PL, ναι, όλοι παίζουν όλα τα παιχνίδια, αλλά υπάρχουν κάποια εμβληματικά. Η τριπλέτα των 110, δεν είναι φθηνή με αυτή την απόδοση. ΤΡΑΓΩΔΙΑ, λίγοι. 4-3-3 με Φαμπινιο-Χέντερσον μαζί, δεν παίζει. Μόνο ο ένας από τους δυο χωράει ως κεντρικός ΧΑΦ. Ας έβαζε τον Φαμπινιο πίσω να έχει ένα επιπλέον όπλο στην ανάπτυξη. Τώρα που είπα ανάπτυξη, ο Κλοπ, δουλεύει στις προπονήσεις; Μηδέν ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. Νοοτροπία, προσωπικότητα παικτών. VVD, ανίκητος, αλάνθαστος. ΜΙΛΝΕΡ. Ο ένας και μοναδικός που ζήταγε μπαλα, έτρεξε, σκυλιασε, ΗΘΕΛΕ το παιχνίδι. Αν πω για αυτούς που ήρθαν από τον παγκο..θα βάλω τα κλάματα….

    Διαφωνώ ως προς το ότι δεν απειλήθηκε. Τεράστια ευκαιρία του Λινγκαρντ, μεγάλος κίνδυνος από Σμολινκ στο 90’ και 2-3 φάσεις από στατικά που ήταν οφσάιντ στο όριο. Καπως έτσι σώθηκε ο Ματίπ, μετά το επικό αυτόγκολ. Τραγικός. Όλα αυτά με τον Ρασφορντ μισό, αν ήταν ολόκληρος….

    Πλέον, η Λίβερπουλ δεν μπορεί να πάρει πρωταθλημα, αν κάποιος μπορεί να το πάρει ή να το χάσει, είναι η Σιτυ. Θα περιμένει και αν πέσει το τρόπαιο από τα χέρια της Σιτυ, θα το μαζέψει….

  35. Ο/Η placebo λέει:

    This is euphorically depressing !

  36. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Steven

    Η ομαδα γειτονιας-λουγκρα-παραρτημα διαμαρτυρεται και βγαζει στημενους τους διαιτητες (Παπαπετρου) πριν το ματς.

    θα μας κατσει σημερα μηπως?

    Γαυροgay-ΑΕΚ 1-2 περισυ διαιτητης Παπαπετρου.

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Καλός διαιτητής είναι. Η Χαλκηδόνα φωνάζει διότι έτσι πρέπει να κάνει. Λες κι άμα είχαν ξένο διαιτητή, αυτός θα ήταν ανεπιρρέαστος. Μην ασχολείσαι.

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Nnekarios

    Χαχα. Welcome to the world of English Footie. Δεν ξερω αν εισαι γενικα νεος στο Αγγλικο ποδοσφαιρο η μονο στη Liverpool. Αν εισαι μονο σε εμας σε καλοσοριζω στο club των ψυχικα διαταραγμενων. Ξεχνα οτι ξερεις: We are Liverpool.

    Ειμαστε η ομαδα που μπορει ΑΝΕΤΑ να σε στειλει στο ψυχιατρειο για λοβοτομη. Θα το δεις με τα χρονια. Μπορεις να κερδιζεις π.χ εκτος 0-5 τη Μπαρτσα τη Τεταρτη και να χασεις μεσα 0-3 απο τη Cardiff τη Κυριακη. Η να κερδιζεις 3-0 τη Μπορνμουθ στο 60’ και να χανεις 4-3 στο 90’. Το εχουμε κανει ΚΑΙ αυτο περσυ.

    Θες να γελασεις? Οπαδος/δημoσιογραφος τοπικος- εν μεσω πλακας/πικρας- λεει (περσυ νομιζω) σε συνεντευξη τυπου στο Κλοπ εχω σπασει 4 τηλεορασεις απο τα νευρα μου. Ο αλλος βαζει τα γελια και το club του στελνει μια τηλεοραση σπιτι του με σημειωμα: σε παρακαλω μη με σπασεις παλι! Τι ψαχνεις τωρα?

    Να απαντησω αν ο Klopp δουλευει στις προπονησεις? Για να ειναι μονος πρωτος με 11 ματς να μενουν, να ειναι στους 16 του CHL, ε μαλλον κατι κανει. Να ξερεις οτι ο Klopp ΔΕΝ κανει προπονησεις. Εννοω δε κατεβαινει πολλες φορες καν στο χορτο. Βγαινουν τα σχηματα και αλλοι τις κανουν, αλλοι κανουν φυσικη κατασταση- εκγυμναση, αλλοι αποκατασταση. Εχει 3 διαφορετικα Team που τα κανουν αυτα. Εχει ειδικο manager- ο μονος στο νησι- για τις εκτελεσεις πλαγιων.

    Ο Klopp ειναι ενας CEO που βαζει ροτες και κοιταει να γινωνται ολα οπως πιστευει. Περναει πολυ χρονο με το tactical team, μια ομαδα σε ενα computer room που αναλυει σχηματα, ατομικα χαρακτηριστικα, τροπους παιξιματος και δικα μας και των αντιπαλων και βγαζει ‘σεναρια΄ με software αναλογα το τι θελει να κανει στη διαρκεια του ματς. Σεναρια για καθε αντιπαλο, για διαχειρηση ροστερ μεσα στη χρονια με βαση τα εργομετρικα, για θεσεις και σχηματισμους της ομαδας. Στο χορτο θα κατεβει λιγο χρονο, θα φανε ΟΛΟΙ μαζι μετα και 3 φορες την εβδομαδα θα κανει αναλυση με την ομαδα για το τι θελει. Ειναι ο τροπος που ενας Manager- οπως τον εννοουν οι Βρεττανοι- δουλευει, εντελως αντιθετος με οτι ξερουμε εμεις ως προπονητη σε αλλες χωρες. Ξερεις τι λεει συνεχεια? You cannot have enough specialists.

    Δε μιλαω για την Ελλαδα που εχει προπονητες το Παρασχο, το Σαχλαμαρινο, το Δωνη και το Μανωλακη. Που το ετος 2019 ακους απο το παγκο της ΑΕΚ σε καθε φαση τη κραυγη ΕΞΩ, λες και απευθυνεσαι σε προβατα στη στανη. Τι ΕΞΩ ρε τυρογαλαδες? Εξω απο που? Απο το μαντρι? Γιατι δε το κανετε original? ΟΞΩ κανονικα και με προφορα βλαχικη, με σφυριγμα μετα. Παρτε εκει εναν απο το Μετσοβο με τη γκλιστα, να καταλαβαινουν τα προβατα. Επαγγελματιες παικτες δεν εχουν μαθει ακομη το τεχνιτο Offside και πρεπει να τους το φωναζεις εσυ? Αν ειναι δυνατον. Σε λιγο θα τους φωναζουν και εισπνοη-εκπνοη μη ξεχαστει ο Μανταλος και πεθανει απο ασφυξια!

    Φανταζεσαι το Βαλβερδε (το λεω επειδη εχει ερθει στο Μπανανισταν) να φωναζει εξω στο Πικε στον Αλπμα και στο Ρακιτιτς? Η τον Τουχελ στο Μαρκινιος στο Τιαγκο Σιλβα και στο Ντανι Αλβες?

    Απειλη δεχεσαι σε ενα ματς οταν υπαρχει συνεχωμενη πιεση και οι αλλοι σου βγαζουν φασεις. Απειλη δεν ειναι οι 2-3 -μεμονωμενες συνηθως- ενεργειες στα 90 λεπτα που θα βγαλει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα απεναντι σε μια αλλη. Εμεις οι 10 να μαζευτουμε που λεει ο λογος, αμα παιξουμε με την ΑΕΚ 90 λεπτα 2 φασεις θα τις βγαλουμε. Θα ειναι κανα σουτ καμμια γιομα κανα τσαφ αλλα θα βγουν. ΟΛΕΣ οι ομαδες 2-3 φασεις στα ματς τις βγαζουν. Δυσκολα θα δεις ματς με μηδεν τελικες, πρεπει να ειναι τεραστια η διαφορα ποιοτητας. Συνηθως σε κατι κυπελλα με ημι-επαγγελματιες. Ο Απολλων προχθες δε σου εβγαλε? ΟΚ με τη Referee United παιζεις εκτος, ειπαμε ειναι καρναβαλια παιξανε 5-5-0 ταμπουρισταν τα 85 απο τα 90 λεπτα αλλα ειναι και αυτοι που ειναι. Δηλαδη αμα δε σου κανουν αυτοι 2-3 φασεις στην εδρα τους ποιος θα σου κανει?

    Τα offside δε τα μετραω- ουτε τα δικα μας- γιατι ειναι ακριβως αυτο. OFFSIDE αρα μη γενομενο. Αυτο ειναι ολο το νοημα του Offside να βγαζεις τον αντιπαλο εκτος παιχνιδιου. Δεν υπαρχει λιγο OFFSIDE αυτη τη μαλακια που μονο στην Ελλαδα ακουω. Η εισαι η δεν εισαι. Οπως οι εγκυες. Τι λιγο και εκατοστα και σαχλαμαρες? Που τα διαβασαν αυτα οι Σωτηρακοπουλοι και τα τσαμπουνανε ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ που ειναι στο κοσμο? Λεει πουθενα η UEFA a player is a LITTLE BIT offside?Το μονο που λενε οι σχολιαστες εδω ειναι MARGINAL δηλαδη το δικο μας οριακο αναφερωμενοι στη φαση η στην αποφαση του Ref, ΟΧΙ στο παικτη. Οτι μπορουσε δηλαδη να τη σφυριξει η οχι, οπως νομιζε και να μη του πει κανεις τιποτα. Ο παικτης η ειναι η δεν ειναι. Τελος.

    Ο Matip δεν ειναι απλα τραγικος, ειναι για ευθανασια. Απο την αλλη ειναι ο τεταρτος στη σειρα- ας πουμε ο Σβαρνας στην ΑΕΚ. VVD (δε μιλαμε καν ο τυπος εχει παει σε αλλο επιπεδο τη θεση), Gomez, Lovren , Matip ειναι η σειρα. Επειδη ο Gomez βγαζει τραυματισμους και Λοβρενιες εχουμε δει μπολικες ΘΕΛΟΥΜΕ ενα CB σοβαρο. Ενα αναλογο του VVD δηλαδη τον Ντε Λιχτ. Οπως θελουμε και αριστερο μπακ, θα τον καψουμε το Robbo στο τελος. Θα δουμε το καλοκαιρι που λογια θα κοιταξει το πισω μιας και απο μεση και μπροστα ειμαστε οκ.

    Το Sergeant αστον. Ειναι απλα σκυλι του πολεμου. Τα εχω γραψει γι αυτον και τι κανει. Ο τυπος εχει καραγκουνιαση- γουσταρει να παιζει μπαλλα πρωι μεσημερι βραδυ. Και ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ Leeds να ξερεις ως γνησιο τεκνο του Yorkshire. Αυτος και ο Hendo ειναι και οι μονοι που αφηνει ο Klopp να ακουμπανε τη γνωστη πινακιδα στην εξοδο για τα ματς. Ουτε ο ιδιος δε το κανει. Η εντολη ειναι πρωτα θα παρετε τη PL και μετα θα αποκτησετε το δικαιωμα να ακουμπησετε, μια κινηση που εκαναν πολλες δεκαετιες ολοι οι παικτες μας.

    Η τριαδα μπροστα οντως ειναι πεσμενη. Γενικα. Μη συγκρινεις τη περσυνη χρονια ηταν παραλογο αυτο που εκανε ο Σαλαχ με 55 γκολ. Απο τη αλλη περσυ εβγαζες σπιθες- ειδικα μετα τις γιορτες και εισουνα στο -20. Τωρα ΔΕΝ το κανεις και εισαι στο +1. Ειπαμε: we are Liverpool. Τσακωμενοι με τη λογικη.

    Τελος θα σου πω ενα πραγμα. Αυτα που ξερεις στο ποδοσφαιρο στο νησι ΔΕΝ ισχυουν. Δεν υπαρχει δε μπορει να παρει πρωταθλημα. Γιατι δε μπορει δε καταλαβα? Ξεγραφεις τον πρωτο 11 ματς πριν το τελος? Για ποιο λογο? Επειδη δε πηρε νικη στο Old Trafford? Σοβαρα τωρα? Δηλαδη αμα εχανε απο τη Wolves που εχασε η City τι θα ελεγες? Μη τρως τη παραμυθα των Σωτηρακοπουλων που θελουν με το ζορι τη City. Επειδη ειμαι Ελλαδα 20 μερες τωρα και εχω δει ματς. Οτι κανει ο ΠΕΠ και η City ειναι ουαου. Οτι κανει η Liverpool ενταξει μωρε. Ο Fernadino ειναι οντως παικταρας τρομερος αλλα αμα τους ακουσεις μονο οτι περπαταει στο νερο και εκανε το ψαρι κρεας δε μας εχουνε πει. Κανει (οπως ολοι) μαλακιες και κρεμαει την ομαδα και παει αβαβα το θεμα. Ο Τσοχος ειναι γνωστος ΑΝΤΙ το εχει πει πολλες φορες. Ενω δεν ειναι κακος στον αγωνα ως μεταδοση, ΑΥΤΟ δε το λες γιατι εισαι δημοσιογραφος και οχι οπαδος. ΟΦΕΙΛΕΙΣ δηλαδη να εισαι αντικειμενικος, δεν εισαι καλεσμενος να εχεις οπαδικη η μη προτιμηση.

    Για το Χρησταρα δε μιλαμε καν. Εχει παρει το CHL του αστειου εδω και χρονια σπιτι του. Ειναι ο τυπος – το εχω ξαναπει- που οχι απλα ζηταγε offside σε εκτελεση κορνερ του Milner αλλα επεμενε! 2-3 φορες κιολας οτι κακως δε δοθηκε. Ειναι πραγματικα τρομερο ενας τυπος που βλεπει 40-50 χρονια μπαλλα να λεει αυτες τις απιθανες μαλακιες και να μη βρισκεται ΕΝΑΣ να του πει shut it. Ισως γιατι οσο πιο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι τοσο πιο ψηλα φθανεις. Μεχρι και πρωθυπουργος γινεσαι εδω περα.

    Φυσικα και μπορει να το χασει η να το παρει αλλα οχι και να ξεγραφω το πρωτο που ειναι πρωτος συνεχεια απο την αρχη της σαιζον! Δηλαδη τι επρεπε να κανει να ειναι στο +20? Το εκανε περσυ ο ΠΕΠ γι αυτο αλλωστε και ειπαμε οτι εκανε (στο νησι) διαστημικη χρονια και το παραδεχωμαστε ολοι. Η City ειναι καλη ομαδα οπως και εμεις. Εχουμε και οι 2 απο 3 ‘δυσκολα’ ματς. Κατσε να δουμε τι θα γινει. Ειναι πολλα τα 11 ματς ακομη. Εχεις CHL ακομη. Δε θελει πολυ ενα τσαφ με κανα απιθανο μη νομιζεις. Να φας κανα γκολ και να μη μπορεις να το βγαλεις με τιποτα. Πολλα ματς 2 στοχοι (μη μου πεις οτι το CHL λογικα δε το υπολογιζουν ειδικα αυτοι που δεν το εχουν δει ουτε σε φωτογραφια).

    Μπορει να εχεις τραυματισμους-αποβολες μπορει να γινουν 1000 πραγματα. Δεν ειδες προχθες τα αποτελεσματα 2,5 χρονια της κεφτεδοδουλειας? Σα τα κοτοπουλα πεφτανε 4 κατω με μυικα και ειχαν και αλλους 2 εξω για τον ιδιο λογο. Μη μου πεις οτι τους κατεστρεψε ο Νορβηγος μεσα σε 3 μηνες. Αγυνμαστη και απροπονητη ομαδα ειναι και απλα κλαταρανε. Τοσο special ειχαν χρονια να δουν.

    Γι αυτο ειναι Premier League και οχι Super Λιγδα. Sit back and enjoy και μακαρι να το παρουμε. Οσο περνανε οι αγωνιστικες και ειμαι πρωτος, θελω παραπανω αλλα πιστεψε με δε με χαλαει καθολου. CHL εχω 5 και εχω παιξει και αλλους 3 τελικους. ΑΝ περασω φοβαμαι μονο τη Αθλετικο σε διπλα ματς οσο και να σου φανει παραξενο. Οχι οτι δε το θελω αλλα και με +0,0001 να τερματισω μια χαρα ειμαι.

    ΥΓ Οποιος παρακολουθει το θεμα Brexit, δε ξερω γιατι, αλλα παει ΑΚΡΙΒΩΣ KAI ΣΤΑ ΤΡΙΑ οπως τα ειπε ο Αντωνακης τα Χριστουγεννα και τα εγραψα εδω μεσα.

    Τοτε που ολα ηταν ακριβως αντιθετα θα θυμησω.

    Oι εργατικοι τελικα το γυρνανε σε νεο δημοψηφισμα, απο εκει που ο Κορμπυν δεν ηθελε ακολοθωντας τον… Αντωνακη, η May μιλαει για καθυστερηση (ηδη ανεβαλε τη ψηφοφορια) και o Γιουνκερ αρχισε να λεει για μια ‘πιθανη αναβολη’ μεχρι το 2021 κατω απο ειδικο καθεστως.

    Τελικα η αυτος κατι ξερει, η εγω ειμαι τοσο γαματος πολιτικος αναλυτης που βλεπω κανα τριμηνο μπροστα τη διεθνη σκηνη και πεφτω 100% μεσα σε ολα (χαραμιζωμαι στην MI-6 επρεπε να ειμαι), η- το πιο πιθανο- τα βγαζω απο το κεφαλι μου ολα. Να μη μπορω να βγαλω και 6 νουμερα στο Τζοκερ ρε γαμωτο τοσα χρονια..

    Sent from my iPhone.

  39. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch

    Φέτος που έβαλα CosmoteTV, είδα το Φως το αληθινό. Ακόμα και οι LaLiga, Bundesliga μου φαίνονται βαρετές. Το ελληνικό πρωταθλημα δε, έτσι έχω βαφτίσει Σπιναλόγκα.

    Αυτό που περιέγραψες ως μέθοδο του Κλοπ, εξηγεί πολλά, κυρίως τη ΜΗ φαντασία.

    Ο Σωτηρακόπουλος στην περιγραφή με τη Σιτυ ήταν προκλητικός, έχει ξεκάθαρη προτίμηση, τον αντιπαθώ. Οι γραβάτες δε που φοράει στο Sport Show θυμίζουν Ταμτάκο.

    Η Γιουναιτεντ όχι μόνο προχθές, γενικά αυτό κάνει, κλειστα πίσω, κούρσες Πογκμπα και γρήγορο transition με Ρασφορντ (εξαιρετικός παίκτης).

    11 ματς είναι πολλά για PL, χάθηκε ένα μαξιλαράκι που θα το είχε με Εβερτον ας πούμε. Θετική σκέψη και βλέπουμε.

    Για το Brexit. Έχω φίλους και συνεργάτες Άγγλους. Τέλος Ιανουαρίου που βρέθηκα μαζί τους σε μια έκθεση στη Φρανκφούρτη, όλοι μου είπανε τα ίδια. Δεν υπάρχει σχεδιο, αν προχωρήσει τέλος Μαρτίου μιλάμε για χάος, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι απλά δεν θα γίνει.

  40. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα
    Πριν καιρο ειχα πει σ’ενα σχολιο,με χιουμοριστικη,διαθεση,οτι LFC 7 ΑΕΚ μοιαζουν περισσοτερο απο οτι πιστευεις.Σημερα στο σχολιο σου βρηκα την καταλληλη εκφραση.”Τσακωμενοι με την λογικη”Τελικα αυτο ειναι.Μην βιαστεις σαφως και δεν αναφερομαι σε επιπεδα οργανωσης πλανου κλπ,εκει ειμαστε η μερα με το βαθυ σκοταδι.Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ενα γλυστρημα,για διαφορετικους λογους,εχει μεινει στην ιστορια και των δυο κλαμπ.Ιεροσυλια να βαζεις Μορα διπλα στο Gerard.Αλλα δεσ το ολο απο την χιουμοριστικη πλευρα του.Τοσα χρονια χωρις πρωταθλημα και οι δυο.Αλλα πρωτη το πηρε η ΑΕΚΑΡΑ.Βρισκεις τον γαυρο πεθαμενο και αντι να ριξεις 3 με 4 στο ημιχρονο στο τελος το χανεις.Ετσι και προχθες αντι να τους ριξεις ενα τριμπαλλο παει το ματσ σβηστο στο Χ.
    Γεγονος ειναι οτι δεν ειμαστε σε καλο φεγγαρι τον τελευταιο καιρο.Η City εκανε μεγαλη κοιλια την περιοδο των γιορτων.Εμεις δεν εχουμε κανει μεγαλη κοιλια αλλα ειναι παρατατεμενη.Ειδικα μπροστα ωρες ωρες παραειμαστε αλτρουιστες και δειχνουμε να σκαλωνει το μυαλο.Ενω με την ΑΕΚΑΡΑ δεν εχεις τετοια αγχοι, η ομαδα ειναι μονιμως σε περιοδο ντεφορμαρισματος.Πραγματικα θα ηθελα καποια στιγμη να παιξει ΑΕΚ LFC στην Ευρωπη.Ειμαστε ικανοι για διπλο στο Anfield και να φαμε ωσ ΑΕΚ μια ξεγυρισμενη 5αρα στην Αθηνα.
    Τσπ για να δουμε τι θα συμβει στο τελος ,απλα θελει απο λιγο εως πολυ χιουμορ η αντιμετωπιση των λιγοτερων σημαντικων απο τα σημαντικα .

  41. Ο/Η FLEVEND λέει:

    @ snitch
    Δεν υπάρχει θέμα ουτε με το κουρδισμα ουτε με την καζουρα.Απλα τα επιχειρηματα σου τα θεωρω αρκετα υπερβολικα.Γνωμη μου βεβαια.Τα λεμε σε αλλη ευκαιρια.