ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΥΣΚΕΨΙΣ

Μάρτιος παιδιά και με τελειωμένες Απόκριες. Επομένως τα στελέχη άρχισαν από τώρα τον προγραμματισμό. Μιλάω για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Όπως μιλήσανε κι αυτοί. Οι Λυμπερόπουλος και Χιμένεθ. Που βεβαίως κανείς δεν ξέρει αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, αλλά αυτό μάλλον είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Εξ άλλου οι ομάδες έχουν μια συνέχεια. Και ο εκάστοτε προπονητής, όταν αποχωρεί, παραδίδει στην διοίκηση μια έκθεση την οποίαν παραλαμβάνει ο επόμενος από τα χέρια της διοίκησης κι έτσι πορεύεται. Κάπου το διάβασαν αυτό οτι γίνεται στο εξωτερικό, κι έπεσαν με τα μούτρα στην σύσκεψη.

Στην οποίαν αποφάσισαν – πάντα χωρίς τον ξενοδόχο – οτι η ομάδα θα χρειαστεί το καλοκαίρι, έξι παίκτες. Ενδεκαδάτους μιλάμε. Για ενίχυση της κάθε γραμμής, και κύρια της επιθετικής όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Φυσικά με την προϋπόθεση της καλής υγείας όσων θεωρούνται κορμός, και φυσικά χωρίς να γίνουν πωλήσεις. Και βέβαια δεν ασχολήθηκαν με πιθανό ξεσκαρτάρισμα, που κι αυτό λεπτομέρεια μάλλον είναι, όπως προφανώς κατανοείτε. Διότι αν πρόκειται κάποιοι να κριθούν ανεπαρκείς, είναι προφανές οτι το νούμερο που αποφασίστηκε, μάλλον θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο.

Στην άμυνα λοιπόν, θεωρούν οτι χρειάζεται ένας σέντερ μπακ. Για πόδια δεν μίλησαν αλλά ούτε όνομα ανέφεραν. Σίγουρα όμως με μια καλή διαπραγμάτευση με την ομάδα του, ο Βράνιες είναι καθ’οδόν. Του ξεφυγε κι αυτουνού, και πού να ψάχνεις τώρα; Επίσης συμφώνησαν οτι χρειάζεται ένα δεξί μπακ, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Γκάλο. Ή δεν του ανανεώσουμε εμείς. Νομίζω σοφή απόφαση διότι μόνο με τον Μπακάκη ή την επιστροφή του Βασιλαντωνόπουλου, δεν πάμε και πολύ μακριά.

Στο κέντρο αποφάσισαν οτι χρειάζεται ένας κόφτης. Βέβαια σαν τέτοιο έφερε ο Λυμπερόπουλος τον Κρίστισιτς, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Και γυναίκα παίρνεις, και μετά από κάποιο καιρό την χωρίζεις. Βέβαια είπαν οτι σαν τεχνικό χαρακτηριστικό θα θέλανε να έχει ύψος, όγκο και εκτόπισμα, δηλαδή κάτι σαν τον Ντιοπ, οπότε η απορία για τον Σέρβο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Διότι μπορεί ο παίκτης να αποφάσισε οτι είναι οκτάρι, αλλά σίγουρα δεν άλλαξε στην πορεία το δέμας του. Αυτό είχε και πριν. Το γιατί δεν το είδε ο Νικόλας, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.  Όπως άλλου παπά δουλειά είναι η προσπάθεια του Άλεφ να ρίξει την ρήτρα του, την ώρα που η ΑΕΚ δεν φαίνεται να θέλει να τον κρατήσει. Εκτός αν είναι διαπραγμάτευση κι αυτή, οπότε τα στελέχη μιλάγανε ερήμην του εγγυητή.

Στην επίθεση όμως ήταν κάθετοι. Θέλουμε δυό εξτρέμ, κι εναν σέντερ φορ. Πρακτικά καινούργια επίθεση, αν σκεφτούμε το 4-3-3, αλλά ας μην επιμείνουμε σε αυτό. Διότι όπως βαφτίζεται το κρέας ψάρι, άνετα κι ένα άλλο σύστημα μπορεί να κρύψει τις καθαρές θέσεις. Στις οποίες θέσεις των ακραίων, συμφώνησαν και οι δύο, οτι καλό είναι να έχουν οι παίκτες και τα δύο πόδια – λες και στον σέντερ φορ δεν μετράει αυτό -, να είναι μπουκαδόροι, να έχουν καλή ντρίπλα και σέντρα και να σκοράρουν. Φυσικά το άκρως απαραίτητο είναι το αριστεροπόδαρο εξτρέμ, αφού ο “παικταράς” Μπογιέ, μας άφησε προ πολλού. Ζητάνε πολλά; Είπαμε οτι budget κάνουν και δήθεν προγραμματίζουν έγκαιρα την νεα χρονιά.

Με βάση λοιπόν το δικό μου ρεπορτάζ, ξέρω οτι έρχεται ένας τερματοφύλακας για να πλαισιώσει τον Τσιντώτα, που πάει για βασικός, αφού ο Μπάρκας αποχωρεί με μεταγραφή. Θεωρώ οτι θα είναι αυτός του Αστέρα, που μένει ελεύθερος. Γιατί ψάχνουν μόνο ένα στόπερ, δεν μπορώ να το καταλάβω, αφού Σβάρνας και Τσόσιτς είναι στα όρια της ανεπάρκειας πλέον, και ο Τσιγκρίνσκι έχει τα θέματα του. Κι αν είμαι υπερβολικός διότι δεν μπορείς να αλλάξεις όλη την ομάδα, άντε κι ο Σβάρνας να πάρει κάποια ευκαιρία. Ο άλλος τι να πάρει;

Στο κέντρο καλά το σκέφτονται μεν, αλλά θα πρέπει να μάθουμε τι σύστημα θα ήθελε να παίξει, ακόμα κι ο Μανόλο. Διότι όταν χτίζεις μια ομάδα από την αρχή και μιλάς για έξι ενδεκαδάτους, έχεις την πολυτέλεια τώρα τον Μάρτη, να προσαρμόσεις το ρόστερ στις απαιτήσεις σου, κι όχι να προσαρμοστείς εσύ επάνω στο υπάρχον. Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε την αξιοποίηση των λοιπών υπαρχόντων, Μπακασέτα, Γαλανόπουλου, Μάνταλου ( ένας θεός ξέρει αν αρνήθηκε κάποιος τα λεφτά από την premier ) και Κρίστισιτς, και το μόνο που μπορούμε με σιγουριά να καταχωρήσουμε στην μνήμη μας, είναι οτι ξεκάθαρη θέση έχει μόνο ο Σιμόες, που σε μια ΑΕΚ κανονική, είναι και κανονικός παίκτης. Πάντως ένας ψηλός με εκτόπισμα και δύναμη χρειάζεται, κι ακόμα καλύτερα αν μπορεί και να σπρώχνει την μπάλα μπροστά.

Στην επίθεση βέβαια, είναι σχεδόν σίγουρο οτι ο Πόνσε δεν θα μείνει. Και θα ξαναγίνει προσπάθεια για τον Αραούχο. Για μένα είναι καλύτερο αυτό με βάση αυτά που εχω δει στο γήπεδο, και χωρίς να με ενδιαφέρει η στατιστική. Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει η προσήλωση που δείχνει ο φετινός στην τακτική. Η ΑΕΚ μπροστά θέλει παίκτη αλάνας και με σοβαρά απρόβλεπτα προσωπικά χαρακτηριστικά. Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο να δει τακτικές αλλά ενέργειες ποδοσφαιρικές. Όπως επίσης φυσικά και χρειάζονται δυό εξτρέμ – αυτό το έρμο περσινό καλοκαίρι που τα λέγαμε – με την προσθήκη οτι εντάξει να πάρει μια ευκαιρία ο Αλμπάνης, αλλά ποτέ ως λογιζόμενος βασικός, και φυσικά να φύγει άμεσα ο Γιαννώτας. Απλά δεν υπάρχει αυτός σαν παίκτης.  Και φυσικά να κοιτάξουν οι ανοιχτομάτηδες και μια πιθανή αντικατάσταση στον σέντερ φορ, αν δεχτούμε οτι σαν δεύτεος αριστερός εξτρέμ, θα μπορεί κάποιος φορές να χρησιμοποιείται ο Λόπεζ.

Κάποια πειράματα δηλαδή θα γίνονται κάποιες φορές, αλλά δεν πειράζει αν υλοποιηθούν όλα τα υπόλοιπα. Διότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει επιτέλους κορμό. Και μπορεί φυσικά να μην κατακτήσει κάτι και του χρόνου, αλλά θα μπορεί ήρεμα να δει αυτό που χρειάζεται για την μεθεπόμενη χρονιά. Αν δηλαδή υστερεί σε αξία κάποιου παίκτη σε κάποια συγκεκριμένη θέση σε σχέση με κάποιον ανταγωνιστή της, ή αν κάποιος παίκτης μπορεί ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο σύστημα που έχει επιλέξει ο προπονητής της. Ενώ τώρα ας πούμε, σε αυτό το φετινό σκορποχώρι, ειδικά με τον Χιμένεθ, τι να κρίνεις ; Αν κάνει ο Μπακάκης αριστερά, αν ο Μπακασέτας μπορεί να παίξει όλη την αριστερη πλευρά, ή αν ο Μάνταλος ή ο Λιβάγια αλλάζοντας θέσεις γίνονται και πασπαρτού και ανταποκρίνονται κι όλας;

Υγ. Ο υπουργός θέλει αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Κανείς φυσικά δεν ξέρει γιατί επιμένει σε προεκλογική χρονιά. Αυτό του λέει κι ο Σαββίδης. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος, οπως και η απόφαση της ΕΠΟ, είναι απλά κουρελόχαρτα στο μπουρδέλο που ζούμε. Βέβαια η όλη ιστορία παίζεται στην Λειβαδιά αυτήν την στιγμή και πουθενά αλλού. Ο Απόλλων έπεσε, και ο ΟΦΗ θα πέσει. Όμως ενώ δείχνει μοιρασμένο το παιχνίδι, μην το παίρνετε και τελεσίδικο, αφού στη μέση υπάρχει και το τυράκι της λίγδας 2, κι εκεί μπορεί τα χρήματα είναι αρκούντως καλά για τους επαγγελματίες παράγοντες. Πάντως το όλο θέμα είναι καθαρά πολιτικό, κι αυτήν την στιγμή ο Γραμμένος εμφανίζεται κόντρα στον πατρόνα του. Το οτι είμαστε γελοίοι είναι πασίγνωστο γι’ αυτό και Φούσεκ και Χούμπελ πραγματικά γελάνε.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΥΣΚΕΨΙΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nnektaruos
    Τι εχει η κατάσταση της Bayern? Πρωταθλήτρια ειναι, εμεις τέταρτοι περσυ. Είχε 2 ελλείψεις (ρομπεν κιμιχ) είχα δυο ελλείψεις (ναμπυ-Γκόμεζ) με το δεύτερο να ειναι το βασικό μου δεξί CB τραυματίας εδω και καιρό. Έκανα αναγκαστική αλλαγή στο δεκάλεπτο το αμυντικό μου χάφ χθες, στο πρώτο ματς δεν είχα το βασικό μου CB (VVD).
    Μια χαρα παίξαμε, δυο φαςεις φάγαμε σε ολα το ματς χθες και μια στο πρώτο παιχνίδι. Αν δε λυσσάγε ο ΜΟ χθες να βάλει με το ζόρι γκολ θα είχανε ρίξει τάληρο.
    Απώλεια π Robbocop στο επόμενο ματς. Βλέπω το παιδι λάστιχο Milner δεξί μπακ αλλα αμα παιζει ο μέσι έχουμε θεμα.

    Απλα ειμαςτε LIVERPOOL και οποίος πέφτει μαζί μας εχει θεμα στην Ευρώπη συνήθως. Όποιος δε το εχει μάθει 50 χρονια αυτο ας κατςει στο παγωτό και τα ξαναλέμε. Γιατι πετάγονται διάφοροι πουθεναδες και βγάζουν γλώσσα ενίοτε.

    Αν θα περάσουμε στους 4; Μπορεί ναι μπορεί οχι. Τετράδα ειναι δεν έχουμε συμβόλαιο οτι θα παιζουμε τελικό κάθε χρόνο. Δε θέλω city, δε θελω γενικα αγγλους. Θελω βαριές φανέλες. Μπαρτσα η Γιούβε και αν οχι τοτε κατι εύκολο στυλ πόρτο.
    Προσωπική προτίμηση παντα, η ομάδα δε μασάει με όποιον και αν πέσει.

    ΔΕ ΦΟΒΩΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ LIVERPOOL

    Tweet John Henry (ιδιοκτήτης):
    75% of the earth is covered by water.
    The other 25% is covered by VIRGIL VAN DIJK..

    @ stevie τέρμα νομιζω πήραμε του ατρόμητου. Στα αλλα συμφωνούμε αλλα με ενα μικρό τοςο δα προβληματάκι. Οσο αξία είχαν η σύσκεψη και τα αποτελέσματα της αλλο τοςο σημασία-ίδιας βαρύτητας- εχει και αν τα λέγαμε μεταξύ μας σε ενα τσίπουρο. Ξέρεις που τις εχει γραμμένες τις συσκέψεις ο άλλος. Στο ίδιο σημείο που είχε την έκθεση του πογιετ, τις προτάσεις του μαιστοροβις και τις περσυνες του Μανώλη..
    Σε λιγο θα μας πουν οτι ο μελισσανιδης οχι μονο εχει επιτελείο αλλα ακούει και τις συμβουλές τους! Να το ακούσουμε και αυτο και τι ατο κοσμο

    ΥΓ Αυτη η ψυχή ο …..Μπαρμπαλιας τι λεει; Χαχαχαχα

    Sent from my iPhone.

  2. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξέχασες το Λαμπρόπουλο στα μπακ….Κατά τα άλλα, μια χαρά ο σχεδιασμός..6 ενδεκαδάτους αποφάσισαν να πάρουν, όχι 6 καλόυς παίκτες. Αν σκεφτείς ότι ενδεκαδάτοι στην ΑΕΚ είναι ο Τσόσιτς, ο Οικονόμου, ο Γαλανόπουλος και ο Μπακασέτας με το Μάνταλο, ε τέτοιους όχι 6, 16 μπορούν να βρουν…

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nmektarios
    Κατι που ξέχασα: 3 ζευγάρια Άγγλοι-Γερμανοί στους 16
    3 στα 3 εμεις. Ακομη και οι Spurs περάσαν ανετα, μη πουμε και για τη city που το γύρισε σε τσόντα.
    Λεω απο περσυ-ιςως και παραπάνω- οτι οι Άγγλοι ερχωνται. Ειναι θεμα χρόνου και μονο. Ο λόγος απλός: έχουν παικταράδες, αλλα το πιο βασικό έχουν το καλύτερο πρωτάθλημα που κανει τις ομάδες τους να ειναι στη τσίτα παιζωντας συνεχώς δυςκολα ματς στα ίσια.

    Όσα δις και να ρίξει η κάθε Παρί αμα κερδιζει προπόνηση 5-6 μηδέν τα εγχώρια ματς πέφτει στη κάκιστη και μιςη referee και γίνεται ρόμπα. Δε μιλαω για τη πρόκριση μιας και το πέναλτυ για μένα ηταν εφεύρεση μιλαω για το πως έπαιξε σε ολο το ματς που τους πήρα το σκαλπ μεςα στο Παρίσι.

    Οι Ισπανοί τελειώνουν, μεγάλωσαν και οι νέοι ΔΕΝ ειναι ουτε Πουγιόλ ουτε μέσι ουτε Σουάρεζ ουτε τσαβι ουτε ινιεστα. Δεν ειναι καλοί απλα δεν ειναι ίδιοι.

    Τυχόν συμαντηση με μπαρτσα θα ειναι ιδιαίτερη. Θα δούμε τα δικά μας παιδια Κουτινο Σουάρεζ πάλι στο Anfield. Αν ο πρώτος ειναι so so ο δεύτερο ειναι άρρωστος red.
    Αν δε το ξέρεις έρχεται συχνά και βλέπει την ομάδα!! στο γηπεδο. Συχνά εννοώ 2-3 φορες τη χρονια..

  4. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Steven

    Μονο που λες οτι ”Που βεβαίως κανείς δεν ξέρει αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, αλλά αυτό μάλλον είναι μια μικρή λεπτομέρεια” καταλαβαινω οτι θα αποχωρησουν.Επισης πιστευω οτι αυτοι οι δυο δεν εχουν ιδεα αν ή ποιους εχει κλεισει ο εγγυητης.

    Να πω παντως οτι σιγουρα ο Αθανασιαδης εχει κλεισει μιας και το ξερω απο περισυ.Το παιδι εκανε φανταστικη χρονια και συνεβαλε στο περσινο πρωταθλημα της ΑΕΚ κοβωντας βαθμους με τον Αστερα στο παιχνιδι με τον ζμπαουγκ.Αδερφος ο Γιωργακης!!

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Ναι αυτόν τον τέρμα λέω. Όπως επίσης ξέχασα να αναφέρω και τον αριστερό που έχουμε πάρει απο την Λάρισα. Αν ο Σαμπανάζοβιτς ήταν και ψηλός, ήδη θα είχαμε τις δυό μεταγραφές.

  6. Ο/Η spyros kilkis λέει:

    @Steven

    Οποτε μενουν αλλες τεσσερις η τρεις?
    Βαζω στοιχημα οτι ο Φιλιατρας με το Μανωλακη δεν ξερουν τιποτα για αυτους τους παικτες!χαχαχ!

    Πλεον φιλε μου ο ΑΕΚΤΖΗΣ κοιταζει μονο τα εργα του γηπεδου για να νιωσει καπως καλυτερα.
    Δεν θα πω οτι πικραθηκα φετος τελειως με την εικονα της ομαδας γιατι βλεπω να τρωω και μια ακομα πικρα στο κυπελλο αλλα να πω οτι τον μοναδικο στοχο που ειχε αυτη η ομαδα τον επιασε απο κει και μετα το χαος για φετος.

  7. Ο/Η ΦΙΡΦΙΡΙ λέει:

    Οσο μενει ο λυμπε ΤΔ,σαπακια θα βλεπουμε,οι αλλοι εφερναν και κανενα παικτη της προκοπης.Απο την αλλη,ειμαστε κολλημενοι στα ιδια ονοματα,αραουχο,ηξεις αφιξεις.Αν δεν αγορασεις ενα φορ περιοχης που να ειναι γκολτζης να του κανεις ενα συμβολαιο 2+1,καθε καλοκαιρι θα ψαχνεις τον αντι αραουχο,τον αντι πονσε.

    Δεν εχεις και το ευκολο γκολ απο πισω,ουτε κεφαλοσφαιριστες να τα καρφωνουν απο στημενα,δεν εχεις και ακραιους να πλαγιοκοπουν τις αντιπαλες αμυνες,ειμαστε βαρετοι/προβλεψιμοι.

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch

    Η Μπάγερν είναι πρώτη σε ένα πρωταθλημα της πλάκας σε σχέση με την Premier League. Δεν ξέρω αν ξενίζω κάποιους με αυτό, αλλά έτσι είναι. Δεν έχει καμία σχέση με την Μπάγερν του Χάινκες ας πούμε.

    Όσο για την ΑΕΚ, ναι, μπάλα θελουμε να δούμε, αλλά σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον η τοποθέτηση του αντιπεριφερειάρχη. Μετά τις απαλλαγές Λουτσεσκου, Ουαρντα…τι να περιμένουμε του χρόνου; Ίσως Αραουχο, Βρανιες προκειμένου να συμμαζευτούμε και βλέπουμε. Τώρα που είπα Βρανιες, αν είχε μυαλό θα σκότωνε στην Premier League….

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι Robbo ειναι τρίδυμοι. Απλα κανει μαγικά ο κλοπος και εμφανίζεται απο ενας σε κάθε θεςη. Άλλος μπακ άλλος χάφ άλλος εξτρέμ σε ενα λεπτό μεςα.
    Ο τύπος ειναι η επιτομή του scouring η Αλλοως πως με 5εκκ παίρνεις ενα τύπο και το κανεις το καλύτερο αριστερο μπακ στο νησι.
    Η ομάδα εχει παράδοση σε Σκωτους Alan Hansen Mc Ateer king kenny graham sounes to name a few.
    Περιστατικό στο εστιατόριο, ψηλά στο main stand:
    Sallah Hendo robbο. Κοριτσάκι ζητάει αυτόγραφο απο το Robbo !! πετάγεται ο Μο και λεει γελώντας: you are a left back who wants signed of a left back?
    Οποτε γυρνάει ο Robbo και λεει: I may be a left back mate but I am all over the place all the time, where are you??
    Γέλια ολοι, άχνα ο Μο !

  10. Ο/Η Oko λέει:

    Στηβεν λύσε μου μια απορία, ο πόλυς τι σχέση έχει με την ΑΕΚ? Η τι σχέση ΘΑ έχει στο άμεσο μέλλον?

  11. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Steven λες ο Μπαρκας θα πουληθει…ο φετινος Μπαρκας ειμαστε σιγουροι οτι θα πουληθει? και ποσο ? δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει 2-3 εκατ. Αν τα πιασει βεβαιως και τον στελνεις πακετο…αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι γιατι οι τερματζηδες δεν εχουν την παραμικρη βελτιωση στην ομαδα? οποιον και αν φερουν χειροτερος θα εμφανιστει στην πορεια του χρονου..
    Επισης να πω πως θα ηταν καλο να κανουν κινηση για τον Πασαλιδη του Αστερα…κεντρικος αμυντικος…βασικος εδω και 2 χρονια…
    αν δεν πουληθει και καποιο απο τα 10αρια μας βλεπω παλι να παιζουμε χωρις εξτρεμ για να χωρανε Μπακασετες,μανταλοι και λιβαγιες…οποτε αν βρεθει μια προτασουλα ας σπρωξουν το ομορφοπαιδο…και εκτος του βασικου φορ χρειαζεσαι αλλο ενα οπωσδηποτε…με Γιακουμακη δευτερο δεν…
    στα χαφ τωρα καλο θα ηταν να σπρωξουν τον Γαλανοπουλο…
    Νομιζω πως Μπαρκας, Γαλανοπουλος, Μανταλος θα ειναι αυτοι που θα βγουνε στην βιτρινα , ο θεος να την κανει τετοια…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Oko : Επίσημα καμία τώρα. Ανεπίσημα κάτι λεφτά έχει δώσει. Στο μέλλον δεν βλέπω κάποια εμπλοκή αυτήν την στιγμή.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924: Είμαι σίγουρος οτι θα πουληθεί γύρω στα πέντε. Ξέρουν πολύ καλά οι ξένοι οτι η Ελλάδα δεν βελτιώνει κανέναν. Αυτό δεν τους απασχολεί καθόλου. Μακάρι να βγουν και οι τρεις.

  14. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Αλλη μια αγιογραφια για τον “εγγυητη” σημερα στα “σφηνκια” απο τη μοσχαροκεφαλη τον Κετσετζογλου ο οποιος εξελισεται σε “Κοντογλου”. Αρα καλον ειναι να αλλαξει τον τιτλο της στηλης σε “κερια και λιβανια”.
    “Ευτυχως που υπαρχεις”, ” τι θα γινομασταν χωρις εσενα” και “θα μεινεις στην αιωνιοτητα” και “τι θα καναμε χωρις βαρβαρους” (κυριολεκτικα) λεω εγω.
    Και αναθεματιζει τους ΑΕΚτζιδες που ισως πιστευουν οτι αυτα τα γραφει καθε φορα που η ομαδα αγωνιστικα σερνεται (δηλαδη σχεδον καθε βδομαδα) και κατ επεκταση αμφιβαλει για την βυζαντινογγεννητη ΑΕΚοφροσυνη του
    “Να πατε αλλου,δεν ειστε ΑΕΚτζιδες,παρα οπαδοι του…Γαβαθιωτη,δεν σας θελω,σας απαγορευω να διαφωνειτε κατω απο τα αρθρα μου και θα πεφτει ” ψαλιδι” σε οσους σχολιαζουν απο κατω αμφιβσλλοντας για την αεκοσυνη μου και ,εξαιρουνται αυτοι τους οποιους δεν μπορω να διαγραψω η αφαιρεσω τα σχολια” κλπ κλπ.
    Αυτα ειναι.

    Το οτι δεν επηραμε μητε ενα ντερμπυ φετος,οφειλεται εις το οτι αγορασαμε το πουλμαν της Ντορτμουντ,το οτι ειμεθα 20 βσθμους απο την κορυφη ευθυνεται το οτι το γηπεδο βρισκεται 20 μερες μπροστα απο το προκαθορισμενο χρονοδιαγραμμα. Ετσι ειναι αυτα,κατι δινεις κατι παιρνεις.
    Ακομη, το οτι η ομαδα δεν εκανε μεταγγραφες, οφειλεται εις το γεγονος οτι αναμεναμε την υπογειοποιηση και φυσικα τα κακιστο θεαμα οφειλεται στην απροσκοπτη υψωση των πυλωνων στη Φιλαδελφεια οι οποιοι στερουν ουσια και θεαμα απο το τεραιν στο ΟΑΚΑ. “Πως γκενεν αυτο” μη με ρωτατε. Οσο για την αλλαγη προπονητη,δηλαδη την επαναφορα στα ιδια,φταιει η αγορα των στρεματων στα Σπατα,για την δημιουργια δυο ακομα γηπεδων προπονησης.
    Αμα μια ομαδα δεν εχει εφτα γηπεδα προπονησης,οσους παικτες και να παρει,οσα εκατομμυρια και να ριξει,δεν γινεται τιποτα.
    Δεν βλεπετε τα χαλια της Μπαρτσελωνα,που εριξε το βαρος στις κουπες και δεν μπορει να βγαλει παικτη απο τις ακαδημιες της; Ενω εμεις,οι δικοι μαςτης Κ19 ειναι περιζητητοι απο μεγαλες λιγκες πολο του εξωτερικου.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    PORTO.
    Πως το εγραψα χθες?
    Θελω Η βαρια φανελλα ΜΠΑΡΤΣΑ Η αν ειναι παμε χαλαρα με ΠΟΡΤΟ? Αν περασουμε παιζουμε και με τους 2! Μεγαλη πιθανοτητα Αγγλικου τελικου. Ο σοβαρος Ajax που δε θα κατεβει οσα πανε και οσα ερθουν, περναει αερα τη Γιουβε δε θα κανουν το προχθεσινο ματς οι Ιταλοι ξανα ευκολα.

    Η λογικη λεει: Barca-Liverpool και City-Ajax. AN περασουμε σε τελικο ειναι καλο. Ουτε η City ουτε κανεις μας φοβιζει. Ενα ματς μεν, πολυ καλοι δε, αλλα οκ. Αν περασεις σε διπλο ματς το Μεσι ειναι τεραστιο πραγμα και αν δεν εχεις θεμα απουσιων πας με αλλο αερα εχωντας καθαρισει 2 θηρια πριν.

    @ nnektarios
    Σε σχεση με τη Premier δηλαδη βαθμο δυσκολιας, ποιοτητα παικτων-ομαδων, ενταση παιχνιδιων κλπ ΟΛΑ τα πρωταθληματα ειναι της πλακας. 2 ομαδες κυρια και αλλες 1-2 ως ουρες στην Ισπανια, 1-2 στη Ιταλια, 1 στη Γερμανια, 1 στη Γαλλια, εναντιων top 6 ομαδων που περσυ ειχες 5 στους 16 και φετος 4 στους 8 τα λεει ολα. Την ενταση και τη δυσκολια ανεκαθεν την ειχαν. Επεσε και το χρημα, ηρθαν παικταραδες και προπονητες-τεχνικα team και εδεσε το γλυκο αντε πιαστους. Σε πια ομαδα της top 6 θα παει ο Κοβατς προπονητης? Να αλλαξει ποιον? Το Πεπ, το Ποστετινο, το Σαρι, τον Εμερι η το Κλοπ? Ουτε στη West Ham δε το παιρνουν, δε διωχνεις Πελεγκρινι για Κοβατς..

    Η βασικη διαφορα με αλλες χωρες ειναι οτι δεν εχεις μονο 1 αντε 2 ομαδες οπως η Ιταλια ειχε παλια τη Μιλαν η εχει τη Γιουβε τωρα και μετα το χαος, η την Ισπανια που εχει τους 2 κυρια αντε και το ταμπουρισταν του Σιμεονε 3-4 χρονια και τελος. Εδω εχεις τουλαχιστον 3 με 4 καθε χρονο και αλλους 2-3 απο πισω που μονο που τους βλεπεις τρεμεις. Στο Europa φετος π.χ εχεις Cheslky και Arsenal και οι Ισπανοι κατεβαζουν κατι Θελτες οι Γερμανοι κατι Αιντραχτ. Μη πουμε για τους Ελληνες που θα στειλουν τον Ουαρντα και το Μανταλο φετος. Ειναι χαωδης η διαφορα ακομη και εκει.

    Ο Χαινκες δεν ειναι παλια. Περσυ ηταν με το ιδιο ροστερ ακριβως. Απλα η ομαδα εχει φαει τα ψωμια της πλεον δε γινεται να μου κυνηγας να περασεις τη Liverpool και να μου βαζεις το Ριμπερι στα 35 του η να μου λες για το Ρομπεν στα 36 του οτι ειναι απωλεια. Τον εβαλε κατω ο ΤΑΑ 20 χρονων, το Ριμπερι και του εβγαλε τα συκωτια στο ημιχρονο ζηταγε οξυγονα ο αλλος λογικο ειναι. Τις λιγες φορες που εφαγε τη τριπλα απλα τον προλαβαινε και τον ξαναμαρκαρε στα 5 μετρα, πως να γινει? Αυτο ΔΕΝ αναιρει οτι ειναι η Μπαγερν και ειναι μια απο τις 4-5 παραδοσιακες φανελλες στην Ευρωπη. Με καλη ομαδα, με εδρα, με δυναμη. Οχι μια ξεπεσμενη Μιλαν δηλαδη. Και παικτες εχει και επιρροη εχει.

    Οι γερμανοι- τα εχω γραψει δεκαδες φορες παλια- εχουν καλες ομαδες γιατι εχουν μεγαλη ομοιογενεια και ειναι στρατιωτακια εσωτερικα. Αναλογα ειναι και η Εθνικη τους, δηλαδη η Μπαγερν με το εθνοσημο + 2-3 διπλα τους. Ως παικτες ατομικα ειναι αμπαλλοι γι αυτο και ελαχιστοι ως κανενας γερμανος εκτος της χωρας του δε εκανε καριερα σοβαρη. Δηλαδη να ειναι ενας καταλυτης σε μια ξενη φανελλα οπως ειναι ο Αζαρ, ο Μεσι, ο Σουαρεζ. Ειδαμε πολλους Μπαλακ δεν ειδαμε ποτε ενα Owen ενα Rush ενα Lineker για να μη παμε σε Ολλανδους καλη ωρα. Το εξαγωγιμο προιον τους ειναι ο Kroos ενας ΑΣΤΕΙΟΣ που για καποιο λογο τον θεωρουν ποδοσφαιρηστη αντι για μπογιατζη. Βλεπεις αναλογα το Μπουσκετς διπλα και κλαις απο τα γελια. Αφηνω τους original Λατινους εξω φυσικα. Ενα Σβαισταιγκερ πηγαν να βγαλουν ως το καλυτερο εξαρι- ετσι μας ελεγαν- και με το που πηγε στο νησι γελαγαν τα πλακακια στο Manchester. Οπως γελανε τα πλακακια στο Bridge με αυτον τον Rudiger το Γερμανο Οικονομου σε Black εκδοση.

    Για την ΑΕΚ μη βιαζεσαι. Κατσε να δουμε τη τελικη συμβαση οταν ερθει η ωρα και μετα μιλαμε. Μακαρι να ειναι ετσι αλλα πρωτον το βλεπω δυσκολο και δευτερον ποτε μου δε πιστεψα πολιτικαντηδες ειδικα σε περιοδο εκλογων. Καπου εχει catch, δε γινεται να μην εχει. Καπου στα αντισταθμιστικα κρυβωνται φραγκα. Θες στη ενοικιαση-παραχωρηση, θες στους ορους χρησης, θες σε ανταποδοτικα μεσω διαφημησεων-χορηγιων-ονομασιας, καπου ειναι 80εκκ χωμενα.

    Τωρα τα αλλα με Αρουχους κλπ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εχω ηδη γραψει. Ξαναζεσταμενες σουπες τριτη φορα για να πουλαμε σωτο στο ποπολο. ΔΕ ΜΑΣΑΩ τα εχω ακουσει 500 φορες. Εχουμε ακουσει ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ για μεταγραφες 10εκκ πριν 3 χρονια. Δε κανω καμμια πλακα μιλαω 100% σοβαρα. Μονο αμα δω κανονικο παγκο και ροστερ κανω κουβεντα. Συσκεψεις και σχεδιασμους εχω ακουσει 500. Εδω ελεγε ΝΑΙ στο Πογιετ και μετα απο ενα μηνα τον εβγαλε στο τακο ως τρελλο που ζηταγε 4εκκ, τι μου λες τωρα? Για συσκεψεις ανθρωπων 5 μηνες πριν τις μεταγραφες που δε ξερουν αν θα ειναι καν στην ομαδα? Ποιος προπονητης- παραγων η παικτης βαζει το χερι του στη φωτια οτι στην ΑΕΚ του Μελ θα ειναι στη θεση του σε 5 μηνες? Εδω τον Μαιο φιλιωντουσαν στη κατακτηση ολοι μαζι με χαρες, και το μανωλη τον εστειλε σε 10 μερες, 4 τους εστειλε σε ενα μηνα και με αλλους 3 τσακωθηκε το Νοεμβριο για να τα βρει με 2 το Ιανουαριο. ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ειναι εκει μεσα ακομη να το παρετε χαμπαρι? Στη μαφια λιγοτερες ‘αγκαλιες’ που γινωνται μαχαιρωματα βλεπεις.
    Αλλα αντε και το φαγαμε αυτο.

    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ σε σχεση με περσυ και φετος θα κανουν τα μισα απο οσα λενε? Θα παμε για πρωταθλημα στα ισια? Αν ναι ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και αναλογα να κρινουμε τις κινησεις τους. ΠΕΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο Klopp που το λεει με αντιπαλο το ΠΕΠ και τα ΔΙΣ των αραβων ειναι χαζος? Αναλογα κανε κινησεις να σε δουμε. Προσοχη: δε λεω να το παρεις 100% αλλα να δουμε οτι το εννοεις με την αναλογη στελεχωση ροστερ ΚΑΙ παγκου. Το αν θα σου βγει η οχι δεν ειναι λογος καταδικης. Η ΜΗ προσπαθεια και η κοροιδια με τα εξτρεμ του Κουγια ομως ειναι. Εκτος αν θες ειδικη συσκεψη και σχεδιασμο για να παρεις το Ντελικατεσεν απο τη Λαρισα ως ελευθερο δηλαδη με μηδενικη προσπαθεια. Τον εκλεψε λεει απο τα χερια του Βαγγελη. Ναι ρε χοντροτζογλου, εκλεψες τον Αζαρ μεσα απο τα χερια της Ρεαλ, τρελλη κινηση!

    Αλλιως ας κατσουν εκει με τους Κριστισιτς- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- και ας πουλανε τη παραμυθα σε αυτους που τα χαφτουν οτι ο τιποτας δε μας δειχνει το απειρο ταλεντο του επειδη παιζει σε λαθος θεση με αντιπαλο το Νικολια και το Σιωπη και πρεπει να αναδειχθει μονο αμα παιζει με αντιπαλους ΑΜΕΑ. Εχει μπολικα ζωντανα που τα χαφτουν αυτα.

    Ξαναρωταω, το Μπαρμπαλια τον φωναξατε στη …’συσκεψη’ η τσαμπα παει το ταλεντο που εχει οργωσει το κοσμο στο scouting και πας και παιρνεις γιουγκους απο το Κουγια?

    @Stevie εμπλεξα τους τερματοφυλακες. Αν και για του Ατρομητου εχει ακουσθει εντονο ενδιαφερον στο κυπελλο (1 ματς ειδα βεβαια) δεν ηταν κακος. Ο Μπαρκας ειναι πουλημενος απο περσυ, το εχω γραψει. Ελεγα μαλιστα οτι αρεσει στο Λονδινο πολυ, αλλα δε ξερω αν με τις φετεινες εμφανισεις στην Ευρωπη της ομαδας το νουμερο παραμενει το ιδιο. Τοτε ηταν κοντα 10εκκ, 8,5εκκ λιρες. Δεν το δωσανε-κακως- τη φαγανε τη πιτα. Σου κοστισε 600 και κανεις το δυσκολο στα 10? Με την ελπιδα τι ακριβως? Να τα κανεις 11? ΟΚ τσιμπα κανα +5 τωρα και παλι καλα να λες. Ειπαμε απο εμποριο οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα.
    Ειναι καλο τερμα εχει τεραστια προσοντα αλλα οπως ΟΛΟΙ στην Ελλαδα αδουλευτος. Απο την αλλη θα μου πεις ποιος να τον προπονησει? Ο Μαρινος η ο Κολα?

    Sent from my iPhone.

  16. Ο/Η bandog λέει:

    ο αθανασιαδης ειναι καλος τερματοφυλακας.
    αν εχουμε καλη αμυνα θα ειμαστε ψιλο οκ με διδυμο τσιντωτα-αθανασιαδη.

    για καλη αμυνα πρεπει να παρουμε ενα βασικο στοπερ και εναν αναπληρωματικο ωστε να συμπληρωσουν τους τσιγκρινσκι-οικονομου-σβαρνα.
    ο τσοσιτς εδειξε οτι δεν κανει το παιδι και λειπει ο βρανιες παρα την μουρλια του….

    απο ακραιους στα αριστερα ειμαστε σουπερ οπως και στα δεξια ειμαστε καλα αν μεινει ο γκαλο ή επιστρεψει ο βασιλαντωνοπουλος. θα ηταν περιττο να ξοδεψεις χρηματα για δεξι μπακ οταν εχεις καλες προσιτες επιλογες …

    στα χαφ πρεπει να πωληθει ενας εκ των μανταλου-μπακασετα και να ερθει ενα χαφ που να σκαμπαζει μπαλα .
    η λογικη λεει οτι θελεις 2 δεκαρια , 2 οχταρια και 3 εξαρια για να ειναι πληρες το ροστερ σου σε μεσους.
    οποτε παιρνεις εναν λατινο μπαλαδορο να τρεχει και να μοιραζει , ενα δευτερο 8αρι μαζι με το κριστισιτς και ενα 6αρι πισω απο σιμοες και γαλανοπουλο.
    πιστευω οτι ο αλεφ θα πρεπει να μεινει αν πεσει η ρητρα του.

    στην επιθεση εχεις σιγουρο τον λιβαγια και μαλλον τον αλμπανη. πας για ενα φορ τυπου αραουχο δλδ να κατεχει την μπαλα , να σπαει τους αστραγαλους σε καναν ρομαο και να εχει παθος. ενδεχομενως και εναν επιθετικο που να εχει υπομονη να λογιζεται ως τριτος , αρα ειτε νεαρο ειτε συνταξιουχο.
    και θελεις δυο εξτρεμ για βασικους. ενας μπορει να ειναι ο γκαρσια του αρη…

    χοντρικα λοιπον θελεις τουλαχιστον 8 μεταγραφες αν θες να κοιταξεις τους αντιπαλους σου στα ματια και ειδικα τον παοκ που εχει γεμισει το ροστερ του για τα καλα.

    παντως υπαρχουν πολλοι ποιοτικοι παικτες που μενουν ελευθεροι και μπορουν να καλυψουν τις παραπανω θεσεις.
    καποιοι απο αυτους ακουστηκαν στο ρεπορταζ της ομαδας σε προηγουμενες μεταγραφικες περιοδους ή σε φημες ( ναρσινκ, πετερσον, ραντογια, σαμαρης κλπ)

    @snitch

    το μεγαλο πλεονεκτημα των αγγλικων ομαδων ειναι το πρωταθλημα τους.

    και αλλοι ριχουν εκατομυρια αλλα αναλογικα με τα κυβικα τους η παρι παιζει μονη της , η μπαγερν το ιδιο , οπως και η γιουβε ενω η μπαρτσα με μια ρεαλ .

    στην αγγλια εχεις 5-6 ομαδες που ξεκινανε επι ισοις οροις για τιτλο και μπορει να τον χασουν απο μια λεστερ !

    οσο για τη λιβερπουλ , εχει αποδειξει οτι τα δυσκολα ειναι τα ευκολα της.

    οταν μιλαμε για λιβερπουλ , πιο πολυ φοβαμαι ενα διπλο στη γουλβς παρα ενα διπλο στη μπαγερν.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Διωξτο λυμπε ρε βλακα,διωξτον αχρηστο που το παιζει και μανατζερ,που δεν μπορει να σηκωσει ενα τηλεφωνο να μιλησει.

  18. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch,

    AEK: Φυσικά και θα περιμένουμε μέχρι τέλους για τη σύμβαση, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται κάτι άσχημο, αρνητικό. Λόγω ακριβώς της ανοργανωσιάς, το ξαναζεσταμένο έστω φαγητό των Αραουχο, Βρανιες, μόνο κακό δεν ειναι. Κακό είναι αυτό που (δεν) συμβαίνει και έχεις απόλυτο δικιο σε όσα λες.

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μιλούσα για τον Χάινκες που τα σήκωσε όλα. Η PL, είναι μακραν το καλύτερο πρωταθλημα, αλλά η ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν συγκρίνεται με την ΑΓΓΛΙΑ. Η Εθνική Γερμανίας είναι μια μεγάλη ομάδα, η Αγγλία, όχι. Η Γερμανία έριξε 7 στη Βραζιλία, στην έδρα της. Αξεπέραστο. Ένας τίτλος και αυτός αμφισβητούμενος, ίσως στο επόμενο Euro, ισοφαρίσει την Ελλάδα στις κατακτήσεις των Euro, sad but true. Γερμανό προπονητή δεν έχει η Λιβερπουλ; Κάποτε, κάποιοι Γερμανοί σήκωσαν την Ίντερ. Δηλαδή, Ρουμενίγκε, Φελερ, Κλινσμαν, ήταν λίγοι; Ήσουν άδικος σε αυτό το θέμα. Ο Σανέ μια χαρά τα πάει στη Σίτυ.

    Δεν είμαι σίγουρος ότι θα περάσει η Σίτυ. Κακή κλήρωση, ίσως δώσει το πρωταθλημα στη Λίβερπουλ. Δεν γίνεται να καθαρίσει απλά σε πρωταθλημα και Ευρωπη την Τότεναμ.

  19. Ο/Η Hokan λέει:

    Αύριο δύσκολα θα γλυτώσουμε.

  20. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Στη διάρκεια συζήτησης με εκπροσώπους της Original 21, ο Τίγρης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος πονάει περισσότερο απ’ όλους και τόνισε πως δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί ανάλογη εικόνα από την ομάδα σε κανένα παιχνίδι. 

    Όσον αφορά το ζήτημα της στελέχωσης του ρόστερ, ο Μελισσανίδης τόνισε: «Να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε», ανέφερε και μάλιστα στη συνέχεια διευκρίνισε ότι θα γίνουν άμεσα κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

    Όσον αφορά τους παίκτες που αποκτήθηκαν, ανέφερε: «Κάναμε δέκα μεταγραφές το καλοκαίρι και δεν παίζει κανείς. Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Βάργκας είναι διεθνής με τη Βενεζουέλα και στο ντέρμπι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Άρθο είναι παικτάρα και θα το δείτε».

    Τα χει πει ξανα αυτα. Τοτε που εβλεπε τον Αρθο παικταρα.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @JPatikas

    Αν ποναει να τον κερασουμε ενα Depon. Επειδη νιωθω large θα του δωσω 1000αρι αναβραζων. Μεχρι εκει δινω για την ΑΕΚ: κατω απο 1/3 του ευρω. Οχι τιποτε αλλο να του φυγει ο ‘πονος’ κριμα ειναι να μη βοηθησουμε το πονεμενο συνανθρωπο.

    @nn

    Sorry ξαναζεσταμενα δε τρωω. Οταν πεινασω τρωω φρεσκο. Δεν εχω μαθει να λεω το μη χειρον βελτιστον, δε καταλαβαινω απο ‘ελληνικες νοοτροπιες’. Ειμαι zero tolerance οχι για το αποτελεσμα αλλα για τη προσπαθεια επιτευξης του.
    Τα ντορτια απο το γαυρο και τις ξεφτιλες που σηκωσαν μυτη και οι νοτιομακεδονες! δε τις ξεπλενουν οι σχεδιασμοι. Οι πραξεις μονο. Πας δηλαδη και του ριχνεις ντορτι ΕΣΥ του χρονου και στον εναν και στον αλλον. Μπορεις? Αυτο ξερω, τα αλλα ειναι παρηγορια στο ψοφιο.

    Αλλιως να βαλουμε τον Ανδριοπουλο CF και καθε φορα που θα τρωμε το τριμπαλλο να τους δειχνει μια κατοψη τα κουρεια. Γκολ εσεις? Αρχιτεκτονικη μελετη εμεις. Θα τους πεθανουμε στο Autocad και στο Staad Pro.

    Υπαρχει λογος που οι πρωην γκομενες ειναι πρωην και οχι νυν.

    Οι Εθνικες ειναι ΑΛΛΗ ιστορια και ΑΛΛΗ οι ομαδες μη μπερδευεσαι. Η Αγγλια εχει ενα ΠΚ. Πηγαινε ριξε τους Μανταλους στη Premier να δουμε βγαζουν οχι μηνα αλλα 2 ματς σερι σε 3 μερες η θα ειναι ολοι με μυικα εξω να μαζευουν ταληρα στη καλυτερη η τιποτε δεκαρικα στο Anfield?

    Σου δειχνουν υπερβολικα? 10 εφαγε η Σαλκε προχθες, 10 ειχε φαει απο μας η Μαριμπορ περσυ, 5 η Πορτο σε προημιτελικο CHL μεσα στην εδρα της, 7 η Ρομα σε ημιτελικο, σου φαινωνται πολλα τα 10 η να βαλω παραπανω? Γιατι οταν ελεγα περσυ οτι αμα πεσει κανα Liverpool-AEK πατε για 7αρες σας φανηκαν πολλα και ειμαι υπερβολικος. Θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ να σταματησουμε στα επτα οπως ανεβαζε η Σαλκε προχθες τουιτ: please no more! Στο 6-0 νομιζω. Μη σπασει το ρεκορ του γαυρου και γραψει διψηφιο να λες. Εγω παντα μιλαω ασχημα και λεω υπεροβολες. Οταν τα βλεπουμε μπροστα μας μετα απο κατι μηνες, μας φαινωνται ζορικα και ακουω τα ‘δικιο ειχες’. Η ΑΕΚ με ΟΠΟΙΑ σοβαρη ομαδα παιξει και αυτη δε βαλει φρενο, τα ταληρα και τα εφταρια τα εχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Τρια στο Νοιερ και το Χουμελς ριξαμε εκτος λες να εχει θεμα ο αλλος να ριξει 7-8 στον Οικονομου και το Τσοσιτς?

    Η Ολλανδια εχει τα ιδια Euro με την Ελλαδα και τη Δανια. ΜΠΡΑΒΟ στους Ελληνες που το πηραν αλλα ειναι ντροπη να λεμε οτι οι Ολλανδοι, αφου εχουν ιδιους τιτλους με τους Δανους και το …. Ζηση Βρυζα ειναι και ιδιοι. Να βαλουμε τον VVD με τον Οικονομου, η τον Ρομπεν στα 36 του με τον Τρακασετα? Να βαλουμε τον Gini με το Γαλανοπουλο? Το Ντε Γιονγκ με το Μανταλο? Μη πεφτουμε στη λογικη μπουζουκι-οργανο-αστυνομικος σε παρακαλω.

    Οι Γερμανοι που αναφερεις δεν κατεκτησαν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτος απο ενα UEFA το 1990. Οτι περισσεψε, οτι δε συμμετειχε η Μιλαν, τα αποφαγια. Παραμαζωμα τα πηρε ολα η Μιλαν των Ολλανδων τοτε. 5 πρωταθληματα, 3 CHL μεχρι και στο Super Cup UEFA παλι φαπα επεσε. Σε Ιταλια και Ευρωπη. Οποτε το μονο που ‘σηκωσαν’ ηταν η ορεξη μας- ειναι γνωστο οτι ειμαι Μιλαν- για ‘αγκαλιτσες’ καθε χρονο. Και επεσε πολυ ‘αγαπη’ τα χρονια εκεινα. Η Ιντερ πηρε τους Φριτς και το μακρυ, η Μιλαν τους Ολλανδους και τα παντα. 5 Ματεους ηθελε ο Γκουλιτ σα κορινες τους περναγε, 15 Κλινσμαν ο Μαρκο.

    Κλινσμαν ναι. Κανονικοτατο διαρκειας αλλα χωρις τα N μεσα.

    Κανε μια μεικτη αποστολη (22 παικτες) κοσμου και βαλε μου μεσα ΕΝΑ Γερμανο.

    Βγαλε μια ενδεκαδα μεικτη Ευρωπης. Ασε εξω ολους τους Νοτιο Αμερικανους δηλαδη. Πες μου ΕΝΑΝ Γερμανο που θα εβαζες. ΕΝΑΝ ετσι για το γαμωτο να ξεχωριζει. Να πεις π.χ ο Χ- Φριτς ειναι το καλυτερο CF/εξαρι/CB/τερμα κλπ και τον βαζω βασικο.

    Πες μου ΕΝΑ γερμανο σημερα που μπορει να παρει μεταγραφη σε ομαδα top 4 στην Αγγλια. Εβλεπα αυτον το Ντραξλερ της Παρι και νομιζα οτι ηταν ο Ανακογλου: ετρεχε δεξια αριστερα χωρις νοημα χωρις ουσια χωρις πασα χωρις τιποτα. Το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδεν. Τα ιδια και ο Κροος. Πουληματα της μπαλλας, μαρκαρισματα της πλακας, παντα δευτερος στη φαση, ΤΣΙΜΠΑ 4 απο τα πιτσιρικια και αντε γεια υπερτιμημενε πουθενα. Τσιμπα και 3 στο κυπελλο, τσιμπα και αλλη μια ηττα στο πρωταθλημα εντος και κατσε και τραγουδα οσο θες.

    Τωρα το οτι εχει η Liverpool γερμανο προπονητη και το αναφερεις απλα το προσπερνω. Ναι εχει και τι σημαινει αυτο? Και η Σιτυ πηρε κουπες με Χιλιανο προπονητη. Η Referee οπως και εμεις σαρωσε με Σκωτους (Τσιχλας-Shankly). Υπαρχει σκωτσεζικο ποδοσφαιρο η χιλιανο? Ασε που ο Klopp οπως τον βλεπουμε και γνωρισαμε μονο ‘Γερμανος’ δεν ειναι πλεον ο ανθρωπος. Μπορει να ειναι στο διαβατηριο σε ολα τα αλλα ο τυπος ειναι οτιδηποτε αλλο θες. Εγω ειδα ενα τυπο Αγγλο στον αυτοσαρκασμο και στο χιουμορ, Ιταλο κυριο στους τροπους και συμπεριφορα, αψογα καταρτισμενο στο αντικειμενο του. Καμμια υπεροψια, φιλικοτατος σα μεσογειος, μονο κρυοκολος Γερμανος δεν ειναι αυτος.

    ΥΓ Ο Robbo απο το πανω κατω πρεπει να εχει σκαψει 3-4 ποντους το εδαφος απο αριστερα με τις ταπες, KOP-Anfield road στην ευθεια. Ασπιρινες για τη ζαλαδα παιρνει ο Klopp τοσες φορες που περναει αερας απο μπροστα του. Ειναι ομως Σκωτος και δε θα τον δεις ΠΟΤΕ σε διεθνες επιπεδο, ενω αμα ηταν Γερμανος θα σηκωνε κανα ΠΚ η κανα Euro. Και θα ηταν ‘πετυχημενος’ σα το Μιουυυλερ –οχι αποτυχημενος που κατα 99.99% θα ειναι με τη Σκωτια. Ο Μιουυυυλερ που σε κανονικη ομαδα ειναι να ξε-αραχνιαζει τα ταβανια. Ο Πεκχαρτ της Γερμανιας που τη κατεβαζει με το καλαμι και τον εχουν αρχισκορερ οι αμπαλλοι. Οι Μιουυυυλερ μεταγραφη ουτε στη Φουλαμ δε πανε.

    Sent from my iPhone.

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Kαλημέρα Snitch.

    Ως γενικός κανόνας, το ξαναζεσταμένο φαγητό, προφανώς δεν είναι όπως το φρέσκο. Αλλά, δεν μιλάμε ούτε για φαγητό, ούτε για γκόμενες. Δεν μου αρέσει ο παραλληλισμός των ανόμοιων. Φυσικά μία γκόμενα που την έχεις βιώσει, ξεζουμίσει, τι να την ξανακάνεις?
    τόσες.
    Ο ΜΠΑΤΙΣΤΑ ας πούμε μια χαρά δεν ήταν και τη 2η φορά? Ο ΔΕΛΛΑΣ, ο ΖΗΚΟΣ? Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΡΑΟΥΧΟ θα είναι ξανά σούπερ.

    Όσο για τις Εθνικές, ακολούθησα απλά την αναλογικότητα που έθεσες. Το ΠΚ της Αγγλίας είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αμφισβητούμενο στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αν δεν κάνω λάθος έχει προκαλέσει ένα σωρό υποτιμητικά σχόλια μέχρι το πρόσφατο world cup οπου έδειξε ότι είναι ικανή για το επόμενο Euro.

    Δεν αντιλέγουμε για την Premier League, την λατρεύω, δεν μπορώ να δω άλλο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να παίξει με την Λίβερπουλ για να φάει 5, τα τρώει εύκολα και από την Γουλβς.

    Η επιτυχία της Ελλάδας ήταν τεράστια, νικώντας μάλιστα την διοργανώτρια χώρα δύο φορές, τη δεύτερη (που ήταν υποψιασμένη) στον τελικό. Για εμένα έχει άλλη βαρύτητα η κατάκτηση οποιουδήποτε τρόπαιου στη χώρα σου και έξω από αυτή.

    Οι Γερμανοί που ανέφερα έπαιζαν στην ΙΝΤΕΡ. Άλλο ΙΝΤΕΡ, άλλο ΜΙΛΑΝ, για αυτό οι ΙΔΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ πέρασαν πριονοκορδέλα τους ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ στο World Cup του 1990. Γερμανοί απέναντι σε Ολλανδούς, χωρίς ΙΤΑΛΟΥΣ που άλλαζαν τις ισορροπίες, γιατί φοβεροί οι Ολλανδοί της Μίλαν, αλλά θυμάσαι ΚΑΛΑ ποιους είχαν συμπαίκτες. Ο ΜΑΤΕΟΥΣ ήταν άλλη θέση από τον ΓΚΟΥΛΙΤ και ήταν απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Όλο το σημερινό κέντρο της Λίβερπουλ δεν κάνει για να του δέσει τα κορδόνια. Εδώ που τα λέμε, ούτε τον Ματίας Ζάμερ δεν φθάνουν. Μιλώντας για την Λίβερπουλ, αυτό ακριβώς είναι το σημείο που ΥΣΤΕΡΕΙ. Το κέντρο της. Δεν έχει ΕΝΑΝ παίκτη να κάνει κάθετη κίνηση, να βγάλει κάθετη πάσα, να πατήσει περιοχή και να βάλει 5-6 γκολ στο πρωτάθλημα που χρειάζονται για να ξεκολλήσει την ομάδα όταν έχει πρόβλημα.

    Σήμερα που λες, Σανέ, Γκουντογκάν παίζουν ήδη στην Σίτυ, σωστά? Ο Τερ Στένγκεν είναι μακράν καλύτερος του Άλισον των 70εκ. (για όνομα του ΘΕΟΥ όμως)! Kimmich, Gnabry, Sule (να μία καλή επιλογή για τη Λίβερπουλ) και Werner παίζουν. Ο Werner ας πούμε, από αυτή τη κοπριά τον Higuain ταιριάζει πολύ καλύτερα στο ρυθμό της PL.

    O ΚΛΟΠ, είναι γέννημα-θρέμμα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ποδοσφαιριστής και προπονητής. Το τι είναι σαν προσωπικότητα είναι άλλο θέμα. Ποδοσφαιρικά, είναι Γερμανός, όπως ο ΜΕΣΣΙ, ΙΣΠΑΝΟΣ και όχι Αργεντίνος.

    Ο Πέκχαρτ είναι καλύτερος τεχνικά τα Μίλερ, χάχα, 100%.

    *** Μιας που έχεις επαφή με το περιβάλλον του ΕΣΚΟΜΠΑΡ (Βαγγέλη όπως τον λες), ίσως επιβεβαιώσεις μια πληροφορία μου. Έμαθα λοιπόν, ότι στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού της υπογειοποίησης, υπήρχε και μία Καναδέζικη εταιρία. Με καλύτερη προσφορά από αυτή του ΚΡΟΚΟΥΣ. Αλλά, κόπηκε. Εταιρία που έφερε ο ΕΣΚΟΜΠΑΡ για να δημιουργήσει πρόβλημα μιας και αν δεν τελειώσει η υπογειοποίηση το γήπεδο δεν παίρνει άδεια λειτουργίας. Άρρωστος, πραγματικά…