Α Ε Κ – ΛΑΡΙΣΑ

Πολύ παρασκήνιο αδερφάκι μου για το σημερινό παιχνίδι. Που αποφάσισε να το παρακολουθήσει καμιά δεκαριά χιλιάδες κόσμος, υπομονετικός αλλά με καλό καιρό για βόλτα στο ΟΑΚΑ. Απέναντι σε αντίπαλο που έχει κάποιο κίνητρο αλλά αγωνιστικά είναι πολύ λίγος για μια ΑΕΚ που θεωρητικά θέλει μια νίκη γοήτρου και τιμής με μια καλή προπόνηση εν όψει κυπέλλου.

Η ομάδα μας κατέβηκε με το αίτημα να ξαναμπεί στο κουπόνι του συστήματος και με σύστημα 3-5-2 με εκτεταμένο rotation. Κατέβηκε όμως και με διαθεση να τρέξει και να επιτεθεί. Η Λάρισα από την άλλη, είχε παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, χτισμένη όλη γύρω από τον Μώρα, κι έψαχνε κάποια αντεπίθεση.

Το πρώτο ημιχρόνιο είχε λοιπόν έναν κιτρινόμαυρο μονόλογο, κύρια στην αμυντική λειτουργία. Η ΑΕΚ δούλεψε πολύ στον τομέα αυτόν και πραγματικά εξουδετέρωσε τον αντίπαλο, τοσο στο κέντρο όσο και πίσω στην άμυνα της. Πήρε όμως πολύ κακό βαθμό στην ανάπτυξη της. Ενώ έφτανε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, της έλειπε η τελική καλή πάσα στον άξονα, η τελική καλή σέντρα προς τον σέντερ φορ, ή κάποιο μακρινό σουτ. Θα μπορούσα να πω οτι δεν είχε καμία τελική με εξαίρεση μια στραβοκλωτσιά του Μάνταλου που πήγε προς το τέρμα.

Εγώ το σύστημα το είδα λάθος. Μπορεί να έλειπε ο Λιβάγια, αλλά αυτές οι κλειστές άμυνες ανοίγουν κύρια από τα πλάγια. Εκεί που πρακτικά δεν είχαμε δύναμη πυρός, παρά μόνο έναν παίκτη. Τον Γκάλο δηλαδή αφού από την άλλη ο Κλωναρίδης δεν νομίζω να πιάνεται. Επίσης στο σύστημα αυτό είχαμε έναν Μάνταλο που ήταν πολύ εγκλωβισμένος αλλά και δεύτερο επιθετικό τον Μπογιέ. Αστεία πράματα δηλαδή, όπως αστείο ήταν και το γκολ που η ΑΕΚ έφαγε σε μια στατική φάση, που αδράνησε το σύμπαν, κι έφερε το παρασκήνιο να πετυχαίνει να προηγείται.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πιο σωστά. Ο προσκηνιακός Μανόλο, άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3 βάζοντας τον Χουλτ μέσα, και τακτοποιώντας στα δύο άκρα, τους Μπογιέ και Κλωναρίδη. Η ομάδα απέκτησε ισορροπία και κυριάρχησε στο γήπεδο. Όχι δεν έβγαλε μάτια, το γήπεδο ήταν παραχωρημένο από την Λάρισα. Όμως έβλεπες κάτι να γίνεται πιο σωστά, που έφερε και μία δυό  καλές τελικές. Και τα πράματα γίνανε ακόμα πιο σωστά, όταν βγήκε και ο Κλωναρίδης.

Ο Μάνταλος είχε γυρίσει σε δεκάρι και τα άκρα ενισχύθηκαν πολύ με Μπακάκη στην αρχή και Αλμπάνη αργότερα, που πήρε την θέση του Άλεφ. Δεύτερος αμυντικός μέσος δεν χρειαζόταν απέναντι σε ομάδα που για κανά εικοσάλεπτο δεν είχε περάσει την σέντρα! Με την ΑΕΚ να είναι πάλι προβλέψιμη μεν, αλλά σαφέστατα πιο επικίνδυνη. Πιο πιεστική εν άλλοις για να αναγκάσει σε λάθος τον αντίπαλο.

Ένα λάθος που τελικά δεν ήρθε. Οι σέντρες πήγαιναν όλες εκεί που έπρεπε και δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα το κεντρικό δίδυμο της Λάρισας. Όπως δεν είχε πρόβλημα και η παραμονή της στην κατηγορία, κι όπως δεν είχε κανένα πρόβλημα κι ο Τσιντώτας μαζί με τον Μάνταλο, που ξεφτίλισαν την φανέλα της ομάδας μας. Όπως και κάποιους συμπαίκτες τους, που πραγματικά προσπάθησαν αλλά ήταν μονάδες απέναντι σε ένα οχυρωμένο παρασκήνιο. Το οποίο νίκησε, όπως ήθελαν οι φήμες. Αν όμως δεν νίκησε και το παιχνίδι ήταν καθαρό, τότε πραγματικά η ΑΕΚ πρέπει να βρει καμιά ντουζίνα παικτών μπας και κάνει ομάδα της προκοπής. Και ο νοών νοείτω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

34 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΡΙΣΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Kostas

    Φιλε ειναι σουργελα και ως τετοια ΜΙΑ ΖΩΗ ρεζιλευωνται. Μετα απορουν γιατι οπου πανε τους βριζουν απαντες, σα τους γαυρους. Πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ οχι σαν ροστερ αλλα σαν οργανισμος, να μην εχεις ιχνος αξιοπρεπειας για να καθεσαι να χανεις σα κοτα με 4 απο την Everton να το παιξεις και καλα εκτος στοχων.Κοντραρεις δηλαδη Παρι και Μπαρτσα πριν 10-20 μερες αλλα σου πεφτει βαρια η …. Everton. Σου ειπα θα τους δω στο δεκαλεπτο τη Τεταρτη. Οχι οτι η City και η Liverpool περιμενουν τους Πογμπαδες για να τους νικησουν αλλα οκ μη το κανεις ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ. Γι αυτο θα μεινουν με τους Ολε-Γκουναρ Κωστενογλου και τους Μαρσιαληδες να παλεουν την εξαδα μπας και πανε στο Europa. Τον ειδες το Πογμπα σημερα. Αν μπορουσε θα ξαπλωνε στη σεντρα. Με εμας εφαγε τις καλτσες του να τρεχει και να μαρκαρει..

    Το αγαπημενο σεναριο βεβαια ξερεις πιο ειναι: να τους κανει κανα μαγικο o Brendan..

    ΥΓ. Gunners- Palace 2-3. Καλα κρασια..

    @ Bandog

    Θα στο παω απο το τελος στην αρχή
    Απο το 81 κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ με 2 διαλλειματα 7 χρόνων.
    3 ο μητσοτακης και αυτα με 151 βουλευτες και οικουμενικες και αλλα 4 ο χοντρος της ραφηνας
    Άρα δεν ειναι 4 αλλα 34.

    Τον καπετανιο τον εχουν κυνηγησει με το Costa σε βαθμο απιστευτο. Χαρας το κουραγιο που ειχε καθως και την αγαπη για το τοπο του. Ειναι πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτο που εχει κανει αλλα και ο αγαπημενος μας προορισμος στην Ελλαδα εδω και χρονια. Οχι μονο σαν σουιτες και οργανωση αλλα και για τον επαγγελματισμο τους το service και την ευγενεια τους. Το οτι π.χ μας στελνουν mail με offers -20/30% οχι σε νεκρη περιοδο αλλα σε high season ειναι προς τιμην τους, οπως και οτι μετα τη τριτη-τεταρτη φορα ΠΟΤΕ δε πληρωσαμε οτι επρεπε αλλα παντα λιγοτερα συνηθως μας κανουν δωρο 1-2 μερες εξτρα χωρις χρεωση. ΟΚ μας εχουν στησει αγαλμα τοσες φορες αλλα ΔΕΝ ειναι και υποχρεωμενοι να το κανουν. Με μεγαλη διαφορα το καλυτερο που υπαρχει και εχουμε δει πολλα.

    Στο αεροπλάνο -που θα πούλαγε- έβαλε μενού γαρίδες και σαμπάνιες γιατι δεν είχε το κοροιδο ο Σαμαρας. Απο εκει που έτρωγαν διπλοπιττα για να τους πιάσουν, έμαθαν και τις γαρίδες..
    Απο εκει που έπιναν μια μαυροδάφνη στα έξι έμαθαν τις Dom.
    Απο εκει που έκανε στριφτό με κανα δίφυλλο, γυρω γυρω με το Καρανικα έμαθε τα Doble Corona που αμα τον δεις πως το κρατάει θα βάλεις τα γέλια, νομιζεις οτι κραταει παϊδάκι.

    Προχθές παρουσίαζε στη συνέντευξη ως επενδύσεις ΤΟΥ (δικες του) αυτές που κατηγορούσε το Σαμάρα ως γερμανοτσολιά οτι ξεπουλάνε στη Μερκελ (τη go back): τη Fraport με τα αεροδρόμια, τη Cosco, τον ΟΛΘ στη Θεσσαλονικη, το ΟΣΕ που κατηγορουσε ο Σταθακης τον Σαμαρα οτι το ξεπουλαει 300εκκ και τον πουλησε 45… τους δρόμους που φώναζε δε πληρώνω! Στην ουσια δηλαδη ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ (5 παρα 3 μηνες ειναι Ιανουαριος 14-Οκτωβριος 19), παρα μονο τελειωσε αυτα που ειχε ξεκινησει η κακια ‘δεξια’ που τα βριζαμε. Οπου δε μπορουσε, εβαλε φρενο Cosco Πειραιας ενω ειπε και το Ελληνικο!!! το ΛΑΜΟΓΙΟ που δεν εχει γινει 5 χρονια τίποτα. Τολμησε και ανεφερε το Ελληνικο που ουτε μια φτυαρια δεν εχει πεσει. Το μονο που εγινε ειναι να φιλοξενούν μεταναστες 3 χρονια ( σε ενα χωρο που δεν καν δικός τους μιας και εχει πουληθεί στο Λατση-Καταρ) και πέρναγες απ έξω και έβλεπες να κρεμωνται στα κάγκελα μαντήλες βρακιά και οτι σκαταβρωμιες κουβαλάμε μαζί τους αυτα τα ζώα.

    ΥΓ Εχω ενα σπιτι στο Σουνιο. Μεγάλο αρκετά μιας και το είχε κανει ο πατερας μου για μόνιμη κατοικία. Οπως τα περισσότερα σπίτια εδω άλλωστε μιας και η περιοχή ειναι ετσι γενικα χωρις μαγαζια, χωρις μπαρ στις παραλίες με καγκουρες κλπ. Κοντα εκει που και καλα «νοικιάζει» το ΖΑΒΟ, 2-3 χλμ πιο δίπλα. Εκτος απο το οτι γεμίζουμε μπατσους που μας κοιτάνε περίεργα λες και ειμαςτε τίποτα ποινικοί (ειμαςτε 50 χρονια εδω και ήρθαν οι χθεσινοί με υφακι κιολας) δε φαντάζεσαι το καλοκαίρι τι γίνεται με τα ελικόπτερα πέρα δώθε κάθε μερα πανω απο 10 φορες. Το εχει κανει και αυτος και η βλάχα η γυναίκα του ( μιλάμε για ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ) ταξί κανονικό. Μέχρι και οι ξενοι που φιλοξενώ κάποια στιγμη αγανάκτησαν περσυ με τη φασαρία πανω απο το κεφάλι μας. Μου θέλει και δείπνα στο Grecotel κατω απο το ναό Ο ΤΥΡΟΒΛΑΧΟΣ. Ειχε Grecotel και στη Κυψελη βλεπεις. Ηθελε και γνωριμίες αλλα δεν ειναι της παρούσης αυτα. Πόρτα μάζεψε χαλαρά και με βρεττανικο στυλ. Ας κρατηςει τις σελφι με το πέτσιτη και το καρανικα. Αυτο μας ελειπε τωρα να χαριεντιζωμαστε με το τιποτα.

    @ Iron

    Η φιλη μου ειναι Αγγλίδα. Μαζί 8 χρονια. Εχω γνωρίσει και ζηςει στο Λονδίνο δεκαδες ανθρώπους της, μιας και λογω δουλειας- αλλα και σαν άνθρωπος- ειναι ιδιαίτερα κοινωνική. Ηθοποιους, τραγουδιστες, γενικα show biz μιας και εκει ανηκει.
    Με πολλους κανουμε διακοπες μαζί συνεχεια επι χρονια- με μια Ολλανδέζα κολλητή της περνάμε το μισο καλοκαίρι παρεα και έχουμε φτάσει σε βαθμό ‘αδελφικό’ πλεον με την Famke, εχει τύχει να λείπει η δικιά μου 3-4 μερες και αυτη να ξεμενει εδω δηλαδή.
    Αυτο με κανει Άγγλο;

    Στο Liverpool εχει επίσης την Everton.

    Αεκ ειναι και ο Μπάγεβιτς – οταν ΔΕΝ ειναι στο γαύρο, ο λυμπεροπουλος -οταν δεν ειναι στο ζελα, ο κοντός- ανάλογα ποιος και ποςα θα του στάξει ο εργοδότης (τωρα ειναι ο Ιβαν), η Αρκαδη-οταν δεν ειναι γραμματέας του Κόκκαλη και ο Δηματος οταν δε κανει το σκυλακι του Ρεστη. ΑΕΚ ειναι ο Αδαμιδης και οι Θανοπουλαιοι. ΑΕΚ και μαλιςτα φανατικά ειναι και ο ΧΧ αλλα το χάσαμε το παλικάρι εδω και 6 χρονια καπου εκει στην Αγ.Παρασκευη. Καλυτερα πιο ουδετερος και αρτιμελης παρα ‘αεκ’ και να σου λειπουν 3-4 δαχτυλα.

    Εχει πολλούς ‘αεκ’. Οπως το κεφτετζογλου που εχει κανει την ΑΕΚ επαγγελμα και κονομαει. Γιατι αμα κλεισει η ΑΕΚ αυριο (αν επεφτε στη Γ και εμενε στο ελεος) τι θα πουλησει το ΚΕΦΤΕΣ? 365 τροπους να τυλιγετε το σουβλακι, η 365 τροπους να φτιαξετε τριπλοσαγωνο σα και μενα?

    Ο Χρησταρας ειναι ο μυρωδιάς του ποδοσφαίρου. Τον ακολουθεί ο σπυροπουλος, αλλα μετα τις μαπες που μαζεψε ψιλοεξαφανιστηκε και εχει μαζευτει. Ειναι πραγματικο κατορθωμα να σε δερνουν οι οπαδοι της ομαδας σου. ΔΙΣ. Πεταει ΜΟΝΙΜΑ μπαρούφες και το παιζει ταχα μου γνωστής ενώ δεν εχει ιδέα τι βλέπει. Δε ξέρει καν τους κανονισμούς!

    Θα θυμίσω-ξανά- μια μονο: σε εκτέλεση κόρνερ του Milner φετος ΕΠΕΜΕΝΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ οτι παίκτης μας ηταν offside!!! Εκει που η μπαλλα μπορεί να παει δηλαδή ΜΟΝΟ προς τα πιςω μιας και ηδη ειναι στημένη στο τέρμα του γηπέδου στη γραμμη του αουτ! Πιο ΧΑΖΟΣ ειςαι εγκεφαλικά νεκρός.

    Σημερα ειπε το απιθανο: Η Liverpool εκανε νεο ρεκορ ποντων στην ιστορια της. ΟΚ δεκτο αυτο. Αλλα επειδη ειναι ΒΛΑΞ ειπε να το αποδειξει:
    Δε φτανει μονο οτι εκανε ρεκορ, αλλα μαζεψε περισσοτερους ποντους απο οτι μαζευε οταν επαιρνε πρωταθληματα!
    Εκει ξεκινησε να αναφερει 2-3 πρωταθληματα και ποσους ποντους ειχε παρει, καπως πρεπει να μας δειξει οτι ειναι το υπερτατο ον ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ.

    ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΣΟΒΑΡΑ? ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? Δηλαδη υπηρχε περιπτωση να εχει κανει ρεκορ σημερα, αλλα να εχει παρει πρωταθλημα με περισσοτερους ποντους απο το ρεκορ της?

    Εισαι μαλακας οπως σε βλεπω η μαλακας οπως με βλεπεις? Προλαβαινεις να βαλεις στο ΤΣΥΡΙΖΑ υποψηφιος? Κατι τετοια διαμαντια ο Αλι6ης τα καταλαβαινει απολυτα..

    Τον εχω δει στο γηπεδο, ενας γλιτσας, αξύριστος, σα το γύφτο, τζαμπατζης να προσπαθεί να χωθεί δείχνωντας το πάσο σε μερη που ΔΕΝ πέρναει. Ενα νουμερο.Ενας ποντικομουρης κανονικός.

    Ξερεις γιατι τον εδιωξαν απο την Ερτ που ειχε διορισθει 20 χρονων! ως γνησιος πρασινοφρουρος και 22 χρονων ΣΚΑΤΟ εγινε παρουσιαστης Αθλητικης Κυριακης? Τον επιασαν να φουσκωνει εκτος εδρας εξοδα. Το 1985 πήγε στην Αγγλία για να μεταδώσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Λίβερπουλ ΠΑΟ. Μαζεψε λοιπον η ‘γατα’ ολα τα εκτος εδρας, φαγητα- διαμονες -εισητηρια κλπ και τα χρεωσε και στην εφημεριδα και στην ΕΡΤ. Μιλαμε για ψιλικατζη οχι αστεια, τον επιασαν δε να το εχει κανει και αλλες φορες. Και τον σουταραν και οι δυο.

    Ξερεις πως τον εδιωξαν απο το Mega? Πηγε να κανει το πολλα βαρυ στο Γιαννη (τον ανθρωπο που εκανε το Mega αυτο που ηταν επι 20 χρονια) και καλα θα κανεις οτι λεω εγω. ΝΥΧΤΑ εφυγε.Ξερεις οτι στον SportFM απο ιδιοκτητης ειναι υπαλληλος? Ακομη και στο Cosmote ξεκινησε βασικος και αν θυμαμαι Διευθυντης αθλητικου και πλεον βαραει τα Γερμανικα νουμερα τρεχωντας δεξια και αριστερα μεσα στα κρυα, απο τα μονιμα πανελ στο στουντιο τον εχουν πεταξει εξω. ΔΕΝ ειναι τυχαια ολα αυτα.
    Ενάς μαλακας που το παιζει εξυπνος και βγάζει ΜΟΝΟ κακίες για την ομάδα, οι δε προβλέψεις του κανουν τον αλεφαντο να δειχνει κράμα Δαλαι Λάμα με Γκάντι.

    Το οτι τρέχει στα γήπεδα ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και εχει παρει και 5 συνεντευξεις με τα χιλια παρακαλια ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, δε σημαίνει οτι καταλαβαίνει τι βλέπει. Και εγω και εσυ αμα παμε με διαπιστευση αναγκαστικα θα μιλησουμε με το Χ-Ψ παικτη/προπονητη, ειναι στα συμβολαια με τους παροχους αυτα, ειναι υποχρεωμενος ο Klopp ο Pep να μιλησουν.
    Οπως μας έλεγε και ο Πανουτσος και κλαιγαμε απο τα γελια:και η Μαριγώ (μια σκυλα που είχε παλια) τρέχει σα διάολος αλλα δε τη βάζουμε σεντερ φορ..

    ΝΟΜΙΖΕΙ οτι καταλάβαινει και μας τα σπάει ανάλογα, τέραστια η διαφορα. Ξέρεις πόσος κοσμος στο γηπεδο πιστεύει οτι καταλαβαίνει μπαλλα; Ουτε το 1/10 δε παίρνει χαμπάρι απο όσα βλέπει. Δεν ειναι κακο: εγω ανάλογα απο μπάσκετ εχω μαύρα μεσάνυχτα. Μήνες να με βάλεις να βλέπω δε καταλαβαίνω ουτε συστήματά ουτε ποτε γίνεται φάουλ ποτε οχι μιας και ειναι ψιλοgay ολοι αυτοι και μολις τους ακουμπησεις κανουν βαβα. Αυτο δε το pick n roll που ακούω συνεχεια μου δειχνει κβαντική φυσική. Δε με ενδιαφερει, δε θελω να το μάθω. Αλλα το λεω οτι ειμαι μυρωδιας, δε το παίζω έξυπνος.

    Οπως εχει πει και ο Μυρτσος: και εγω παω κάθε βράδυ παω στο Καρρα αλλα μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω…

    Sent from my iPhone.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Λες και το ξεραμε…χαχα

  3. Ο/Η Akis λέει:

    Ντροπή σε όλους!!!Ας μας πουν αύριο τί λαμπτήρες θα βάλουν στους πυλώνες της Αγιά Σοφιάς να ενθουσιαστούμε. Εξοργιστική ομάδα, εξοργιστικός προπονητής, ακόμα πιο εξοργιστική διοίκηση. Μια σέντρα σε όλο το παιχνίδι είχε η Λάρισα, κανείς δεν πήδηξε από τους αμυντικούς για κεφαλιά, ενώ το τέρμα έπεσε λες και είχε αρθριτικά…Σαν πολλά δεν έχουμε δει φέτος από δαύτους???Είμαι πολύ περίεργος να δω τί θα κάνουν στο κύπελλο……

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Οχι πως θα χάναμε μόνο σε παιχνίδι αβαβά.
    Αυτό το σάπιο σύνολο θα πάει σέρνοντας ως τον τελικό, και εκεί ελπίζω να μην γίνουμε “υπερήφανοι χορηγοί” του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του παοκ.

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Μια εμεινε ακομη. Και δεν ξερουμε τι θα γιορτασουμε. Δωσε και μενα μπαρμπα θα ειναι η τελευταια αγωνιστικη.ΟΦΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ, και ΠΑΣ με τον εναν απο τους τρεις να κουναει μαντηλι. Οι δυο τελευταιοι παιζουν εντος εδρας και ο ΟΦΗ με Ατρομητο. Προσωπικα,το παιχνιδι θανατου θα ειναι στο Περιστερι,οπου βλεπω τον ΟΦΗ μαλλον να φερνει τα μαντηλια απο την Κρητη…Ειναι και το γαμημενο το αητητο που θελουν οι Παοκτζηδες και καπου εκει μπλεκει λιγο τα πραγματα,αφου το Χ στελνει τους Γιαννιωτες να το παιξουν κυρα-Φροσυνη στην λιμνη.Απο την αλλη,πως να αφησεις δικια σου ομαδα να πεσει,αλλα για ολα υπαρχει λυση,αφου ξεκαβλωσαν με την απονομη,θα κρατησει κανα τριημερο το “πανηγυρικο της κατακτησης”,θα ξεκουρασουμε τους βασικους…. Για τον Αστερα ,δεν νομιζω να ανησυχει κανεις,αφου ο Πανιωνιος εξασφαλισε τον ποντο σωτηριας σημερα για τους Αρκαδες. Για την ΑΕΚ,δεν εχω να πω κατι,δεν το ειδα το παιχνιδι,αλλα διαβαζοντας την αναρτηση καταλαβα …. Θα μπει και στο κουπονι του χρονου ????

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν είδα καν το παιχνίδι σήμερα, διαβάζω συνέχεια δηλώσεις και άρθρα των πρωταθλητών. Α! Και τη δήλωση του κοντοκορλεονε για τον νιαου-νιαου γατούλη όπως είπε.

    Εντυπωσιάζομαι από το μένος εναντίων της Αθήνας. Πραγματικά με ξεπερνάει ότι αυτή είναι η κυρια σκέψη τους και όχι ο τίτλος. Να σου μιλάει για Περικλή ένας πρώην καπνεργάτης από τη Ρωσία. Τον ήξερε και στο Ροστόφ φαντάζομαι. Ίσως να κουνήθηκε το μυαλό του από τη σφαλιάρα που έφαγε πληρώνοντας ξανά.

    Μεγάλη στιγμή τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού. Ποιος ξέρει; Χάρηκε που τα κατάφερε; Πέρυσι μάλλον το ξέχασε.

    Μπορούν επιτέλους, να κατέβουν στον τελικό, όπως μπήκε ο Μίλνερ σήμερα; Όποιος τον είδε , καταλαβαίνει. Για ποσό ακόμα θα ανέχονται ένα ΒΛΑΚΑ με μπλούζα Σούπερμαν, έναν 56 χρόνο αλήτη, προπονητή, που πήρε το πρώτο του πρωταθλημα μόλις και έναν ακόμα ΧΑΖΟ γιο του μπαμπά;

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το φετινο χαλι ειναι ενα μεγαλο αυτομαστιγωμα απο τον μελισσανιδη ωστε να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,που μου θελατε και ριπιτ.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Να καταλαβαίνετε. Εγραψε το παπαγαλάκι, πάμε για πολλά γκολ απόψε. Στην ισοπαλία το είχαν παιξει, δεν κάθισαν καλά τα κόκκαλα. Την επόμενη φορά, θα πάρουμε σοβαρά την δήλωση, έρχεται η ανερχόμενη δύναμη της Ευρώπης. Δεν τα είπαν υπάλληλοι αυτά. Τους βάλανε και τα είπαν αυτά. Φυσικά περιμένουμε τον Δημάτο για να μας πει τα στατιστιστικά. Του κουπονιού. Αν δεν ήταν του κουπονιού, απλά βλέπουμε κάθα σοβαρό να την κάνει.

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρες και Καλή Εβδομάδα σε Όλους.

    όσο βλέπω εγώ (είμαι ήδη 45) ΑΕΚούλα ήτανε και ΑΕΚούλα παραμένει.

    @steven
    1. αληθεύει ότι χθες “είχε ταχθεί πριμ” για να βάλει η ομάδα πάνω από 5 γκολ;

    2. ο μεγιστάνας πότε σκοπεύει να εμφανίσει μια ομάδα καλύτερη ή τουλάχιστον ισάξια από αυτή που εμφάνισε ο Μάκαρος-ψωμιάδης;…πόσα χρόνια ακόμη θέλει για να το πετύχει αυτό;

    PS. υπόψη όσες δουλειές γίνονται αυτή την εβδομάδα στα φιλαδέλφεια είναι ιερές, και το μπετόν αυτής της εβδομάδας ιερό.

  10. Ο/Η Koreas λέει:

    Επίσης Να Πω Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

    Πάντα τέτοια. Μόλις είδα φωτογραφίες από τα επινίκια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Μπράβο σου ΠΑπαστρουμφ, έβγαλες μια θεσσαλονική στους δρόμους, προχώρα μπροστά κι άφησε τους “αθηναίους παράγοντες” να κοροϊδεύουν τους φουκαράδες τους.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανεξαρτητα κυπελλου που δε νομιζω οτι εχει ελπιδα αυτη η ΑΕΚ ουτε 1% ποδοσφαιρικα οχι επειδη ειναι το ΖΜΠΑΟΥΓ κατι αλλα επειδη ειμαστε το απολυτο τιποτα εμεις, τα πραγματικα στατιστικα θα φανουν εκει που μετραει στο επομενο διαστημα δηλαδη σε 2 πραγματα.

    1) Ποσα χρηματα θα δοθουν στο ροστερ. Ροστερ ειναι ΟΛΟΙ παικτες-προπονητες. Εκτος αν φυγει ο Μανωλης να φερουμε κανα ΔελλαΜαρινοΤιμουρ, για να ξαναγυρισει ο Μανωλης εκει γυρω στις γιορτες.
    2) Ποσα διαρκειας θα κανεις- δηλαδη πια θα ειναι η αντιστοιχη ανταποκριση του κοσμου. Τα αλλα ΟΠΑΠ-NOVA-ΕΠΟ εσοδα, αλλα και τρεχουσα εξοδα τα ξερουμε ηδη.

    Με λιγα λογια οπως ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ: τι θα γραψει το ταμειο. Γραφεις νουμερο? Δειχνεις προθεση. Γραφεις cartoon? Παλευεις τη τελευταια αγωνιστικη με το πεσμενο Κομποτη τη τριτη θεση.

    Το πρωτο ειναι το γνωστο οτι πληρωνεις παιρνεις. Δηλαδη θα δωθει κανα διφραγκο σε δοσεις. Δωθει εννοω βγει απο τη τσεπη σπαστα. Οχι σπρωξαμε 5 τον Χ και δωσαμε 5 για το Ψ. Οχι δηλαδη οπως τον Αραουχο που ο προεδρος ειχε βαλει στο χερι στη τσεπη με 1εκκ μεν αλλα ειχαν ξεχασει να πουν οτι ΠΡΙΝ το βαλει στη τσεπη ξεφορτωθηκε τον Ουγκο με 500+εφορια και πηρε και 300 απο το Ντιντακ. Αρα ο Αραουχο κοστισε? 200 με το ζορι.. Ε? Τα λεω καλα η παλι δε ξερω τι μου γινεται?

    Τα εχουμε γραψει απο τη στιγμη που βγηκε η αδεια αυτα: αν δε μπει ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ξεχαστε την ομαδα. Το εχει πει ξεκαθαρα ο ιδιος: εγω κοιταω ΜΟΝΟ το γηπεδο.

    Το δευτερο ειναι ποσοι θα δωσουν λεφτα να βλεπουν αλλη μια χρονια το Μανταλο. Γιατι αν με πρωταθλημα κανεις 14, με αυτο το χαλι θα κανεις 7-8 οπως εκανες? Θυμιζω οτι τα 3,5-4 πανε στα καμμενα οποτε μιλαμε για κοινο 5,000? Και αμα..Αυτο ειναι το Brand Name ΑΕΚ. 5000 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ.

    Αυτη η ΑΕΚ που χανει 0-1 απο το Κουγια και φερνει Χ με τη Λαμια, μονο μια πιθανοτητα εχει να παρει κυπελλο αν φτασει στο τελικο. Να ειναι οι αλλοι οι μισοι στα μπουζουκια και οι αλλοι μισοι στις παραλιες και να μη κατεβουν. Σε Head to Head παιχνιδι ΟΥΤΕ αυτο το καρναβαλλο που λεγεται ΖΜΠΑΟΥΓΚ και του ριχνει τριμπαλλα η Βιντεοτον και η Μπατε, δε μπορεις να κερδισεις.

    nn. Εκπληξη το μισος κατα της Αθηνας ε? Οταν τα εγραφα στο ζμπαουγκαρα μου ελεγε οτι ειμαι σε παραληρημα. Κοιτα τωρα ποιος ειναι σε παραληρημα, την ωρα που παιρνει τιτλο μετα απο 35 χρονια το μυαλο του να ειναι στην ΑΕΚ στο Γαυρο.. Οταν βεβαια επαιρνε τη ΕΠΟ με ψηφους των ΑΘΗΝΑΙΩΝ μια χαρα καθαρο μυαλο ειχαν ε?

    Οι ανθρωποι ειναι ΟΡΚ, καταλαβε το. Ειναι στοκοι τελειως, οι γαυροι μπροστα τους ειναι επιστημονες που ελεγε και ο Αργυρης. Γι αυτο αλλωστε- Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ- τους εστειλε και τα μπραβο ΤΟ ΖΑΒΟ. Τοσο κοπο και τοσο γλυψιμο, τοσο σιγονταρισμα και τοσο ΑΧΝΑ για το Μακεδονικο μη πανε χαμενα. Τοσα ρουβλια εχει ριξει εχει εξαγορασει τα παντα εκει πανω. 4 χρονια δεν εχει πει μπραβο σε αλλη ομαδα. Μονο στα ΖΜΠΑΟΓΚΙΑ μεσα σε μια ωρα ετρεξε και εστειλε και το Φλαμπουραρη να βγαινουν αγκαλια φωτο. Λιγο το εχεις να κανουν ΜΟΥΓΚΑ ενα χρονο τωρα στο ξεπουλημα ολης της Β.Ελλαδας, πρωταθλημα πηραμε αφου..
    «Ω, Αθηναίοι, σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι, να έχετε πιο καθαρό μυαλό!» και να μπουκαρετε με κανα οπλο. Ειπε ο λαθρεμπορας απο το Ροστοφ που του εδωσαν το πρωταθλημα στο πιατο με τη δευτερη ως ανταλλαγμα. Γιατι τη πρωτη ΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ το εχασε μονος του. Οποτε:

    ΚΑΝΕΝΑ μπραβο στο ΖΜΠΑΟΥΓΚ, η μαλλον οσο μπραβο εδωσα στο Κοκκαλη που χοχοχοχο ηταν πρωταθλητης απο τον Αυγουστο. Οποιος εχει 2 –οχι παραπανω- ουγκιες μυαλο βλεπει 2 χρονια πως (και γιατι) σπρωχνουν τα ΟΡΚ.

    Εχουν οντως πλακα στη χωρα που γινεται κανονικο παρτυ ολη τη χρονια. Τελευταιες αγωνιστικες στη Ελλαδα να παιζεις τζογο- αν δεν εισαι αυτος που τον διεξαγει υπο ολες τις εννοιες- ειναι σα να παιζεις ρωσσικη ρουλλετα σε εξασφαιρο αλλα αντι για μια σφαιρα εχεις πεντε μεσα. Και αμα σου κατσει?

    ΥΓ Το καλυτερο που μου εστειλαν: Αν η Sansa του GoT ήταν ομάδα θα ήταν η Λίβερπουλ.
    Τίμια, έμαθε απ’τα λάθη της και πουλάει τσαμπουκά, έχει περάσει πολλά και στο τέλος θα χάσει από ενα πλουσιοκόριτσο.

    Sent from my iPhone.

  12. Ο/Η spyros kil λέει:

    Σε μια χρονια με σημαδεμενη τραπουλα πολυ καλα τα πηγε η ΑΕΚ!
    Περασε ομιλους CHL και θα παρει και το κυπελλο!

    Στο πρωταθλημα κοιταξε να κανει πολιτικη με συμμαχιες δηλαδη εδωσε παιχνιδια δεξια αριστερα βοηθησε το βαγγελα να μην γινει συρραξη στο καραισκακη βοηθησε εχθες το κουγια να μεινει στην κατηγορια εσωσε τον ΟΦΗ εδωσε το ματς στον ΑΡΗ και πηρε ΨΗΦΟΥΣ για να παρει την ΕΠΟ και την super liga!

    Μερικους τους καταλαβαινω να πονανε τοσο πολυ για το μελ!

    θα σας το ξαναπω!

    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΕ!

    Ο αλλος εχθες πηρε πρωταθλημα και το μυαλο του ητανε σε εμας!

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @spyroskilkis

    Επομένως Σπύρο κλείνει μια άκρως επιτυχημένη χρόνια. Μπράβο μας λοιπόν.

  14. Ο/Η nnektarios λέει:

    @koreas

    Συγνώμη αλλά μάλλον η ΠΙΚΡΑ σε κάνει να πεις κάτι σκληρό και αναληθές. Από τον περσινό αγώνα της Τούμπας, μέχρι το γκολ του Τακαρου, από τον κορυφαίο Ελληνα παίκτη όλων των εποχών, τον κορυφαίο σκόρερ, την αναδείξω περισσότερων πρώτων σκόρερ, μέχρι τα 5/11 σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ψηφοφορία για την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών, Η ΑΕΚ είναι ΜΕΓΑΛΗ.

    Θα στο πω και αλλιώς. Τι λέω από παλιά και το χαίρομαι.

    Όταν ο ΟΣΦΠ & ο ΠΑΟ, πάρουν πρωταθλημα με πρόεδρο τον Γενερακη, χωρίς ΕΠΟ, ΕΠΑΕ και πλέον ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΣΠΕΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, τότε θα γίνουν τόσο μεγάλες ομάδες όσο η ΑΕΚ, που μέχρι την εμφάνιση του Κοκκαλη, είχε
    Μια νίκη παραπάνω απέναντι τους.

    Ο χοχοχο δεν ασχολήθηκε ποτέ, ειδικά σε τέτοιες στιγμές με τους «άλλους», γιατί ήταν δυνατός….ο Ρώσος…παραμένει;

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν αν ο σαββιδης συνεχισει να σπρωχνει χρημα σε ροστερ και ξεκινησει γηπεδο σημαινει οτι δεν ειναι μπροστινος και ηρθε για να μεινει η αυτοι που τον τοποθετησαν εχουν μακροπροθεσμα συμφεροντα?

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΟΚ : Κατ’ αρχάς, συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που προσωπικά το βλέπω απόλυτα δίκαιο. Έχω ξαναπεί εδώ μέσα οτι δεν είναι κάποιου μπροστινός ο Σαββίδης. Αυτό όμως δεν σημαίνει το δεύτερο σκέλος του συνειρμού σου. Διότι μπορεί και να μείνει εδώ αλλά όχι έξω ( που κι αυτό δεν το βλέπω ). Αν πάλι είναι μπροστινός, τότε σίγουρα τα σχέδια είναι μακροπρόθεσμα αλλά δεν μπορώ να τα πιάσω. Το οικόπεδο εδώ είναι αμερικάνικο κι όλα είναι τελειωμένα σε περίοδο ειρήνης. Δεν πασπαλίζω με εκλογομαχίες διότι κι εκεί μετρημένα κουκιά είναι. Μιλάω γεωφυσικά.

  17. Ο/Η Spyros kil λέει:

    @steven
    Φάνηκε από τις δηλώσεις του τι είναι ο Σαββιδης.
    Είναι κάποιος που ήρθε να διχάσει.Αυτο κατάλαβα εγώ από τις χθεσινές του δηλώσεις που συνεχίζει να τις επαναλαμβάνει ενίοτε!
    @koreas
    Αγαπητέ θα το ξαναπώ και θα το λέω συνέχεια.
    ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗΝ ΤΗ ΦΟΒΑΣΕ.

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπέρα. @Snitch. Σε διαβάζω με ενδιαφέρον και συνήθως συμφωνώ με τις απόψεις σου. Μάλλον με ενοχλεί λίγο η υπερβολή σου στην περίπτωση του Χρηστάρα. Ένας φίλος μου επιμένει ότι ο Νταλάρας είναι υπερτιμημένος και ότι ο Σμοκοβιτης (Καλημέρα ήλιε) ήταν πολύ ανώτερος. Ε λοιπόν εύλογα αναρωτιέμαι γιατί ο ένας έχει τη μεγάλη καριέρα που έχει και ο άλλος τίποτα το ιδιαίτερο? Η απάντηση του φίλου μου είναι ότι ο μεν είχε όλες τις διασυνδέσεις και τους καλύτερους συνθέτες, ενώ ο άλλος όχι. Αρκεί ως αιτιολογία? Δεν νομίζω. Δεν αμφισβητώ αυτά που λες (δεν έχω ιδέα), ωστόσο δεν πιστεύω ότι μόνο λόγω γνωριμιών βρέθηκε στα 20 του στην αθλητική Κυριακή. Και επί σειρά ετών Νο 1 στο Mega. Νομίζω ότι έφυγε όταν όλοι έφευγαν από το Mega. Cosmote δεν έχω και δεν παρακολουθω δυστυχώς. Αν πετάει και κάποιες λαλακιες, ποιός δεν το κάνει? Τέλος πάντων, στη συνείδηση των περισσότερων νομίζω ότι θεωρείται από τους κορυφαίους στο… Ελλαντα (αν λέει κάτι αυτό, αφού όπως λέει και ο Στίβεν είμαστε ένα μπουρδελο). Τελικά θα το σηκώσουμε, τι πιστεύεις? Είμαι κι εγώ Liverpool. Iron Jim 21.

  19. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Καλησπέρα. @Snitch. Σε διαβάζω με ενδιαφέρον και συνήθως συμφωνώ με τις απόψεις σου. Μάλλον με ενοχλεί λίγο η υπερβολή σου στην περίπτωση του Χρηστάρα. Ένας φίλος μου επιμένει ότι ο Νταλάρας είναι υπερτιμημένος και ότι ο Σμοκοβιτης (Καλημέρα ήλιε) ήταν πολύ ανώτερος. Ε λοιπόν εύλογα αναρωτιέμαι γιατί ο ένας έχει τη μεγάλη καριέρα που έχει και ο άλλος τίποτα το ιδιαίτερο? Η απάντηση του φίλου μου είναι ότι ο μεν είχε όλες τις διασυνδέσεις και τους καλύτερους συνθέτες, ενώ ο άλλος όχι. Αρκεί ως αιτιολογία? Δεν νομίζω. Δεν αμφισβητώ αυτά που λες (δεν έχω ιδέα), ωστόσο δεν πιστεύω ότι μόνο λόγω γνωριμιών βρέθηκε στα 20 του στην αθλητική Κυριακή. Και επί σειρά ετών Νο 1 στο Mega. Νομίζω ότι έφυγε όταν όλοι έφευγαν από το Mega. Cosmote δεν έχω και δεν παρακολουθω δυστυχώς. Αν πετάει και κάποιες λαλακιες, ποιός δεν το κάνει? Τέλος πάντων, στη συνείδηση των περισσότερων νομίζω ότι θεωρείται από τους κορυφαίους στο… Ελλαντα (αν λέει κάτι αυτό, αφού όπως λέει και ο Στίβεν είμαστε ένα μπουρδελο). Τελικά θα το σηκώσουμε, τι πιστεύεις? Είμαι κι εγώ Liverpool. Iron Jim 21.

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.παντως ωραιο σεναριο για χολιγουντ στιβεν θα ηταν να ειναι τελικα με τους αμερικανους.τι εκτη αισθηση και τι house of cards.ελλαδαρα παντα μπροστα.

  21. Ο/Η Akis λέει:

    @the snitch
    Σωστά μιλάς…Όλα τα δείχνει το ταμείο…Από την ώρα βέβαια που τρέχει τις μεταγραφές ο Λυμπερόπουλος καταλαβαίνουμε ότι θα δούμε μια από τα ίδια. Για τα διαρκείας, θα πετάξει και καλά την προτεραιότητα για θέση στο νέο γήπεδο. Αν και να πάρεις προτεραιότητα για να δεις το Μάνταλο και το Σβάρνα είναι αστείο..Αν πάρει το κύπελλο ίσως δώσει κάποια, αλλιώς θα κάνει αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων.
    @Steven
    Του χρόνου με Μπέο και εμάς στο κουπόνι θα δούμε λες ομορφιές του ποδοσφαίρου???Και πώς βλέπεις να καταλήγει ο εμφύλιος στο μεγάλο λιμάνι??

  22. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios

    Καταρχήν δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Σε ευχαριστώ που με επανεφερες. Εχεις δίκιο, είμαι αρκετά παρορμητικος με οτιδήποτε αγαπάω. Απλά έβαγα τη σούπα χθες, διάβασα και σήμερα για τα “κουπόνια και τρελάθηκα.

    Χωρίς καμία αμφισβήτηση η αεκ είναι τεράστια. Δε με νοιάζει το αντικειμενικο, στη δική μου καρδιά μια και μοναδική και παγκόσμια.

    Επι της ουσίας όμως κι αυτό που ήθελα να έκφρασω είναι ότι σχεδόν πάντα παιζουμε ως outsider, σχεδόν ποτέ ως φαβορί. Κι οπότε παιζουμε ως φαβορί συνήθως χάνουμε. Επίσης, δείχνουμε μια ανοχή στην εκάστοτε διοίκηση που έχουμε η οποία αγγίζει τα όρια της δουλοπρεπειας.

    Προσωπικά δε θα ήθελα να ισοπεδωσουμε τα πάντα, αλλά να στήνεται η ομάδα σε βάρος της; ……Να βγάλει τι;…….. Τρελαίνομαι…..

  23. Ο/Η Koreas λέει:

    @παοκ & steven

    Α ν μου επιτρέπετε να μπω στην κουβέντα σας, να προσθέσω ότι:

    1. η γεοπολιτικη δεν είναι ντετερμινιστικη, αιτιοκρατικη. Εδώ υπάρχουν τα πιθανα πολλά σενάρια και τα πιθανα πολλά αποτέλεσματα τα οποία έχουν και πολλές ανατροπές. Σίγουρα υπαρχουν τα συμφέροντα των μεγάλων παικτών, σίγουρα όμως παιζει ρόλο και ο τοπικός πολιτικός παράγοντας και το τοπικό πολιτισμικο υπόβαθρο.

    Ολα αυτά ακούγονται θεωρητικά, ( το καλό οικόπεδο της έλλαδας σίγουρα είναι αμερικάνικο, όχι στο 100% βέβαια μιας και υπαρχουν και οι Γερμανοί, βέβαια υπάρχει και το δεύτερο οικόπεδο) στην πραξη να πούμε ότι ο Έλληνας είναι πολιτισμικα λόγω της ορθόδοξη ταυτοτητας πιο κοντά στο ρωσο πάρα στον Αμερικανό (για το Γερμανό δε το συζητάω καν).

    (να το χονδρινω λίγο;)

    Καταρχην πιστεύω ότι ο Ιβάν δεν είναι μπροστινός, αλλά…
    2. Στη σύγχρονη Ελλάδα από την αρχή της επίσημης δημιουργίας της μέχρι σήμερα το πολιτικό της προσωπικό μοιράζεται σε φίλο αγγλικό ή φίλο Αμερικανικο στην πορεία, σε φίλο ηπειρωτικης Ευρώπης στην πορεία φίλο Γερμανίκο και σε φίλο ρωσικό στην πορεία σε ΚΚΕ.
    Οταν “ατονισε” το ενδιαφέρον των Αμερικανών για την περιοχή τα μεγάλα κόμματα μετατραπηκαν σε φίλο γερμανικά, τα οποία συνεργαζονταν και άριστα μεταξύ τους(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ).
    Οταν ο Αμερικανός ξαναασχοληθηκε με την περιοχή δημιούργησε το ΣΥΡΊΖΑ ως φίλο αμερικάνικο κόμμα.

    Ποιος μας λέει ότι οι Ρώσοι δε θα ξαναδημιουργησουν αν μπορούν το φίλο ρωσικό κόμμα;
    Ή Ποιος μας λέει ότι δεν ενδιαφέρονται για μερίδιο στο άσχημο οικόπεδο; (εννοείται ότι στο καλο ελληνικό οικόπεδο δεν πλησιάζει κάνεις.)
    Μήπως ο Ivan γίνεται μπροστινός;
    (λέω εγώ τώρα)

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Γιατί δεν τις βλέπουμε και φέτος; Δεν βλέπω κάποιο πόλεμο στο λιμάνι. Αύριο μαζί θα πίνουν καφέ και θα κάνουν πίπες ο ένας στον άλλον.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    AKIS
    Αυτή η ΑΕΚ το μονο κυπελλο που μπορεί να πάρει ειναι το 3 γεύσεις βανίλια σοκολάτα μπάνια της Δέλτα. Κανενα αλλο. Ειδα κανα δεκάλεπτο με τη Λαμία κατα τύχη και λεω ΔΕΝ ειναι δυνατόν κάποιος μας κανει πλακα. Κάποιος εχει βάλει παλιό έργο του Benny Hill με κίτρινες φανέλες και όπου να ναι θα σκάσει και η κλασσικος γεράκος που του έριχνε τις φαπιατες οι δε παίκτες ειναι στη πραγματικότητα οι κλασικές που εβαζε ο benny και όπου ναναι θα τα πετάξουν as usual.
    Εχω χρονια να δω ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ. Ρε αυτοι ειναι χειρότεροι απο οσο είχε δει στο chl απο τοτε είχα να τους δω..
    πρέπει -και Σορρυ που θα το πω ετσι χοντρά- να εχεις θεμα σοβαρο για να πληρώνεις λεφτα και να σπατάλες χρόνο να βλεπεις αυτο το πράγμα..

    @ Iron Jim

    Θα σου πω πρωτα ενα βασικο πραγμα: Εγω- οπως ολοι- ακομη και οταν αρθογραφουσα εκφραζω τη γνωμη μου την οποια δε ζητω να ασπαστει κανεις. Προσπαθω ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ να την ενισχυω με γεγονοτα για να μπορει να γινει και συγκριση. Πολλες φορες χυμα μιας και ΔΕΝ μιλαω ετσι στη καθημερινη μου ζωη, οσοι με γνωριζουν και απο εδω προσωπικα ειναι αρκετοι ξερουν τι εννοω. Ισως το κανω πολυ παραπανω γιατι ΘΕΩΡΩ (μπορει λανθασμενα) οτι οσες φορες ειτε απο εκφραση λογου ειτε απο θεματολογια πηγα σε κανονικο ρυθμο -και περαν ποδοσφαιρου-ο κοσμος δυσκολευεται να ακολουθησει σε ενα αθλητικο site. Δε σου κρυβω οτι ενας βασικος λογος που σταματησα ηταν αυτος: βαρεθηκα να αναμασαω τα ιδια και τα ιδια. Υπαρχουν και αλλοι λογοι που δεν ειναι της παρουσης, αλλα οπως και ολα στη ζωη τιποτε δε μενει σταθερο.

    Δευτερον σε οτι ειπες το πρωι και ειδα μετα το σχολιο μου δημοσιευμενο: Εγω ΔΕΝ διαμορφωνω αποψη απο τη TV, και μαλιστα μαζικη, οπως ο καθε Λαζοπουλος, η απο τα Media οπως ο καθε Κουγιας. Για το λογο αυτο δε γινεται να υπαρχει-απαντηση σε αυτα που γραφω-γραφουμε. Οπου υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, ας πουμε στη ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντησεις και δινωντουσαν αλλα και γραμμες αλλαζανε.

    Δεν ειπα οτι δεν ειναι Liverpool. Το οτι ειναι καποιος κατι δε μου λεει τιποτα. Εδω εχουμε ακουσει ΔΡΑΚΟΥΣ, τη μια εξυμνουν την ομαδα και μετα απο 6 μηνες τη βριζουν, τη μια ειναι πρωταθλητες ειναι παικταραδες σουξου μουξου και την αλλη γατακια-νιαου αχρηστοι κλπ. Φτυνουν εκει που γλυφουν και μετα γλυφουν εκει που φτυνουν. Μη σε παραξενεψει αν γινει κανα θαυμα και ερθει κανα 3-0 στο τελικο: εχεις να δεις κολοτουμπα του στυλ ειμαστε ομαδαρα αλλα δε το πηγαμε σοβαρα, με 3 παικτες τους χτυπαμε στα ισια , παμε μωρη αρρωστια, εγω παντα πιστευα στην ομαδα και λοιπες μπουρδες. Ελληνες ειναι σημερα με το χωροφυλαξ και αυριο με τον Αστυφυλαξ που απλα αρνουνται τη πραγματικοτητα για χαρη ικανοποιησης της επιθυμιας τους. Αυτο με λιγα λογια ονομαζεται μωρια η μωριαση (δε ξερω πιο ειναι το σωστο νομιζω το πρωτο).

    Το τι ειναι καποιος, δε δινει αυτοματα πασο εξυγιανσης προς αφεση αμαρτιων μικρων η μεγαλων. Ειπα οτι ειναι γλιτσας και καραγκιοζης. Ειπα οτι με τη Bayern τον ειδα στο γηπεδο: αξυριστος, ντυμενος σα το λετσο με κατι ημιβρωμικα ρουχα και υφος 1000 καρδιναλιων και καλα εγω εχτισα το Anfield και παιζω φαπες με τον Henry. Χαλαρωσε ρε τζαμπατζη σου επεσε το δισεκαττομυριο- σα κατι ψυχες αλλες.

    Αλλος ενα καραγκιοζης που σε εκπροσωπει: Ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι ηταν ευπρεπεστατα ντυμενοι, καθαροι, στη τριχα, εμεις στειλαμε το μπιχλη. Η δε συγκριση με μια –εδειχνε βορεια μαλλον Ολλανδεζα? γυναικα δημοσιογραφο ηταν και το αποκορυφωμα μεσα μου. Μιλησε με το Klopp: Μια γκομενα γυρω στο 1,75, ξανθια, ομορφη, με το ταγερακι της, κουκλα, φτιαγμενη στη κεραια. Του μιλαγε στα ισια οχι με αυτο το υφακι του υποτακτικου σας παρακαλουμε δωστε μας σημασια. Μονο που εβλεπες το ΟΠΤΙΚΟ εκανες τη συγκριση με το ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ και εβλεπες τη μιζερια της Ελλαδας. Δε καταλαβα ΓΙΑΤΙ πρεπει να βγαζω αυτη την εικονα πραγματικα.

    Οσο γι αυτο που αναφερεις ως αδυναμια διαλογου εχω να σου πω το εξης: Ως συνδρομητης Cosmote (κινητα-σταθερα-TV Χ2 σε σπιτια γραφεια) εχω στειλει πριν κανα χρονο και, επιστολη στην εταιρεια διαμαρτυρωμενος. Οταν φορτωνω το κανω αυτο εχει γινει και με την ΑΕΚ τοτε με τις τιμωριες. Μου απαντησαν οτι και καλα ειναι δημοσιογραφια κλπ κλπ. Δε ξερω αν εφτασε στα χερια του-αδιαφορο μου ειναι- αλλα ξερω τη πορεια του που ειναι αυτη που σου εγραψα με γεγονοτα. Το οτι εγινε απο αφεντικο-υπαλληλος στο μαγαζι του δεν ειναι δικια μου ευθυνη. Οι δε γνωσεις του ειναι απλα αντιγραφες απο το Google η αλλα εγκυκλοπαιδικα site: δε ξερω απο ποτε θεωρειται γνωση το αραδιασμα-παπαγαλια ΑΣΧΕΤΩΝ στατιστικων. Ειναι παναευκολο ειδικα τη σημερινη εποχη που ολ ειναι 2 κλικ μακρια, πριν απο το ματς Wolves-Brighton να κατσω 10 λεπτα να βρω αναλογες ‘γνωσεις’ στο Ιντερνετ. Ποιος επαιζε CB το 1952 και ποτε ξαναβρεθηκαν οι 2 ομαδες και ποσο ηρθαν η ποιος ηταν προπονητης το 1936 που εβαλε γκολ στο 94 ο Χ-Ψ-Ω. ΣΙΓΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

    Τελος θα σου πω οτι ολοι λεμε αρλουμπες με πρωτο εμενα. Αλλα ολοι δεν εχουμε δημοσιο λογο, ποσο μαλλον να το παιζουμε και ξερολες. Η να το πω απλα: Ας πουμε οτι θα ακουγωμουν μιας και ειμαστε ουτε 15 μετρα πισω απο το παγκο του Klopp στο παιχνιδι με τη Μπαρτσα. Φυσικα θα ειμαστε μεσα- δε το συζηταμε αυτο. Ας πουμε οτι δεν ειχε τα +120Db που εχει στα ευρωπαικα ματς που ωρες ωρες νομιζεις οτι τρεμει οχι η κερκιδα (αυτο ειναι νορμαλ) αλλα το χορταρι απο τη φασαρια και τα τραγουδια. Κουνιεται ολο το Anfield σε αυτα τα ματς.
    Φανταζεσαι να σηκωθω στο εντος εδρας να φωναζω στο Klopp οδηγιες στο στησιμο της ομαδας? Ποσο γραφικος μπορει να ειμαι αν το κανω? Οταν λοιπον το κανει ο σαχλος καθε φορα γιατι πρεπει να ειναι διαφορετικο? ΟΥΔΕΙΣ ρωτησε το χρησταρα το ποντικομουρη, ουτε τη γνωμη του ουτε τι θα εκανε ουτε ποιον θα εβαζε. Ο Speaker εν ωρα αγωνα κανει ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Περιγραφει ΜΟΝΟ οτι γινεται. Χωρις κρισεις, χωρις τη γνωμη του, χωρις ιστοριες για αγριους, χωρις στατιστικα χωρις τιποτε. Αυτα ΑΝ εχει καποιο διαλλειμα (κανενα τραυματισμο η καμμια αλλαγη π.χ) τοτε μπορει να πει 2 βασικα και τελος. ΟΛΑ τα αλλα ειναι δουλεια αναλυτων PRE και POST GAME που τα βλεπεις ΑΝ θες και σιγουρα οχι την ωρα του αγωνα. Περιγραφες Premier σπαθι εκανε μονο ο Δημήτρης Τσακίρης. Τονους γνωσεων (οχι στατιστικων και ιστοριων), λιτος, σοβαρος, χωρις κραυγες και ουρλιαχτα, και παντα to the point.

    ΥΓ Τη δεκαετια του 80 αν εισουν με το πρασινο ηλιο οχι Αθλητικη Κυριακη αλλα μεχρι και …τραπεζες αγοραζες. Δε ξερω αν τα εχεις ζησει ηλικιακα αλλα ΕΚΕΙ στην Ελλαδα ανδρωθηκε η ΠΑΣΟΚΙΛΑ (εχω το copyright στη παρεα μου για την εκφραση), οπως και αναλογα φιλος εχει τη λεξη: Κοσκωτανθρωπος. Κοσκωτανθρωπος ειναι ο –συνηθως- χοντρος με rolex-πουρο-cayenne, ξανθια γκομενα-γλαστρα, Ολυμπιακος, 4-5 φορες τη βδομαδα στα μπουζουκια που ζει απο πακετα Ντελορ, επιδοτησεις και λαμογιες.

    ΥΓ2 Για να το σηκωσουμε πρεπει να κανει τσαφ η City. Θεωρω οτι τα δικα μας ματς θα τα παρουμε. Αλλα η City εχει πολυ καλη ομαδα και δυσκολα θα στραβωσει. Τη Referee United δυσκολα τη περιμενω να κανει κατι. Μακαρι αλλα τους σιχαινωμαι τοσο που δε μπορω να εκφρασω αποψη. Δε ξερω αν κανει κατι ο Brendan και αν μπορει βεβαια ειναι δυσκολο. Εμεις μονο Rafa εχουμε εκτος και εχει σωθει απο οσο ειδα. Και ο Rafa ειναι δικο μας παιδι οσο μπορει να ειναι ετσι κ αλλιως.

    ΥΓ3 Συνηθως στο γηπεδα δε φοραω φανελλες. Αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ξεθαψω τη κοκκινη Louis Suarez με το 7 για το ματς. Αγαπαμε Louis, μας λατρευει και αυτος περσυ ηταν στο γηπεδο με τη Ρομα αναλογα στον ημιτελικο, ειναι δικος μας ανθρωπος. Μεγαλη τρελλα ο τυπος.

    Sent from my iPad

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Πλάκα μάλλον κάνεις. Οι Άγγλοι δηλαδή τι είναι σε σχέση με τους Αμερικανούς; Φυσικά και υπάρχουν και Γερμανοί, αλλά αυτοί είναι λογιστές. Το οικόπεδο είναι 100% αμερικανικό και πολύ σωστά είναι αφού στο βάθος Ρωσία και Αμερική είναι αγαστά φιλαράκια και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, όχι τώρα αλλά στους αιώνες των αιώνων.

  27. Ο/Η Hokan λέει:

    @nnektarios
    Αδελφέ, εντάξει με τα άλλα. Τον Πασχαλάκη όμως, επειδή τόχεις ξαναπεί, γιατί τον λες βλάκα? Τον ξέρεις καλά?

  28. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    @Snitch. Δημήτρη, ευχαριστώ για την αναλυτική σου απάντηση. Με κάλυψες. Λυπάμαι που ακούω το πως εμφανίζεται σαν λετσος, όταν ο πατέρας του στο Παγκράτι ήταν Κύριος με κουστούμι και γραβάτα κάθε μέρα! Παρότι πλησιάζω τα 48 δεν είχα ακούσει τις λέξεις Πασοκιλα και Κωσκωτανθρωπος, με εντυπωσίασες!

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    δε διαφωνούμε, απλά το πήγα ένα βήμα παραπέρα (άνευ ουσίας βέβαια). το καλό οικόπεδο του ελλαδικού χώρου Κύπρο, Κρήτη, Αιγαίο, Πειραιάς, δεν το παραχωρεί η εκάστοτε θαλασσοκράτειρα δύναμη (παλιά Βενετιά, πριν Αγγλία, τώρα States, μετέπειτα άγνωστο) με τίποτα, ή σωστότερα μόνο με παγκόσμια σύρραξη, μιας και τα συμφέροντα είναι παγκόσμιας κλάσης.

    τώρα τα τρίκαλα, ή τις σέρρες ή τα ιωάννινα έχουν λόγο να τα “υποστηρίζουν”;

    Για τους Εγγλέζους έχω πει, είναι αυτοί που έδωσαν τη σκυτάλη στους αμερικάνους, αναφέρομαι στο παγκόσμιο εμπόριο και τον έλεχγο του.
    τώρα για εμάς αν δεν υπήρχε αγγλία (παρόλα τα όποια λάθη τους) δε θα υπήρχε κανένα κράτος ελλαδικό (κύπρος-ελλάδα). Μιλάω σοβαρά.

    η ρωσία δεν είναι τόσο δυνατή όσο νομίζουν κάποιοι. από την ευρώπη έχει εξαφανιστεί, τα συμφέροντα της είναι μικρομεσαία και η εξωτερική της πολιτική είναι στριφνή, θολή και απρόβλεπτη. βέβαια λόγω της σύγκρουσης των ΗΠΑ με την κίνα το ασιατικό κομμάτι της ρωσίας αποκτά ιδιαίτερο γεωπολιτικό ενδιαφέρον.

    οι γερμανοί λογιστές; με το χρέος μας στα χέρια τους; με το ΤΑΗΠΕΔ δικό τους για 200 χρόνια;.με τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, τα μεγαλύτερα κομμάτια της αγοράς δικά τους, κτλ λογιστές δεν τους λες. αδερφέ, οι οθωμανοί τι χειρότερο μας έκαναν;

    Να ξέρεις και κάτι άλλο, όσο καλά μας φέρθηκαν άγγλοι κι αμερικανοί τόσο πούστικα και ξεδιάντροπα μας φέρθηκαν οι φράγκοι διαχρονικά. πάντα μας κορόιδευαν και μας φέρονταν με το χειρότερο τρόπο.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα απιθανα της ελληνικης δημοσιογραφιας του ποδοσφαιρου:

    O Eμπαμπε λεει σε μικρότερη ηλικία έχει πετύχει περισσότερα γκολ απ’ όσα Μέσι και Ρονάλντο μαζί. Το οτι ο Εμπαμπε παιζει απο τα 18 του με συμπαικτες παγκοσμιας κλασης, μονο στην επιθεση εχει Νευμαρ-Καβανι, αλλα και αντιπαλους κατι ψαροχωρια της κακιας ωρας βεβαια δε το υπολογιζουμε. Ποσα εβαλε κοιταμε. Αμα δωσουμε μια Ferrari σε ενα πιτσιρικα στην Αττικη οδο μονο του και ενα Golf 1400 στον Φετελ στη Πατησιων, ο Φετελ θα μας δειχνει αργοκουρουτας…

    Κονσεϊσάο: «Ο ΠΑΟΚ με έμαθε να είμαι αρχηγός». Μαλιστα. Γι αυτο κερδισες το κυπελλο Εβγα με το ΖΜΠΑΟΥΓΚ 2 χρονια. Ειδικα τη χρονια 2010 που σας εδινε 2εκκ ο μιδας ‘χορηγια’ τα Molto απο τη Vivartia ως ανταλλαγη του Μαλεζα!!!! για να περναει ο Ολισαντεμπε το Μπροκολο σα να εχει παθει εγκεφαλικο, πρεπει να εισουν πολυ περηφανος ‘αρχηγος΄. Σα το Δελλα το δικος μας 2 μετρα βοδι που ξαπλωνε στα χορταρια αντι να τους πλακωσει στις μαπες- ετσι κ αλλιως χαμενο με 0-3 ηταν το ματς. Και μια και το θυμηθηκα ‘αρχηγε’. Porto-Liverpool σε 4 ματς: Τρεις ηττες, 2-αποκλεισμοι και 1-11 το σκορ. ΕΝΑ-ΕΝΤΕΚΑ. Δηλαδη εβαλες ΕΝΑ και εφαγες ΕΝΤΕΚΑ.

    Ο Ρονάλντο ζήτησε από τη Γιουβέντους να αποκτήσει τον Μανωλά- 2019. Ο Μουρινιο ζητησε το Μανωλα στη Referee United-2017/18. O Ζινταν ζητησε το Μανωλα στη Ρεαλ 2016/17/18. Η Μπαρτσα κοιταει Μανωλα (ολοι οι προπονητες) 2017/18/19. O Trump θελει να κανει τον Μανωλα υπουργο Αμυνας- 2018. Ο Μανωλας κοστιζει κατι μεταξυ του αποθεματικου του ΔΝΤ και του παγκοσμιου αποθεματος χρυσου. Ο Μαλωλας τελικα μενει στη Ρομα απο το 2014.

    Ο Ολε-Γκανερ-Κωστενογλου (Ολε Γκανερ ειναι στα νορβηγικα ο Νικος) ειναι προπονηταρα που καταλαβαινει το ‘πνευμα’ του club: δημοσιογραφοι στη προσληψη του στις 19/12/2018 και για κανα διμηνακι νικων με ενα προγραμμα 6-7 αγωνων που ο ακομη και ο Παρασχος το εβγαζε χωρις να σηκωθει απο το παγκο. Ο Σόλσκιερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο (τριετές κιολας μη χασουν το Πεπ) το Μαρτιο επειδη νικησε τη Wolves και ισοφαρισε τη Μπερνλυ εντος με 2-2 (εχανε 0-2) στο 92’. Η Γιουνάιτεντ σπάει τα αρνητικά ρεκόρ, ο διασυρμός από την Εβερτον ήταν η πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, το χειρότερο ρεκόρ από το 1981. Η αληθεια ειναι οτι το μονο που σιγουρα εχουν ειναι ‘πνευμα’. Τετοιο γελοιο εχουμε χρονια να ριξουμε.

    Και για να καταλαβουμε αυτο που ελεγα προχθες, βγηκε σημερα αυτο: Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψηφισαν ποιον θελουν να δουν πρωταθλητη φετος: Λίβερπουλ 36% – Μάντσεστερ Σίτι 64%. Λογικο, αλλα για να γινει αυτο πρεπει η Referee χανωντας να μεινει ΕΚΤΟΣ CHL. Προτιμουν με λιγα λογια να κανουν τεραστιο κακο στην ομαδα τους χανωντας απο το να παλεψουν και να παιξουν στα ισια να κερδισουν συμμετοχη. Μου θυμιζουν κατι αλλους που εσκαψαν το γηπεδο τους!!! για να μη παιξει η ΑΕΚ ενα ματς.

    Ειναι το ‘πνευμα’ που λεγαμε, του επαρχιωτη με τη κατσικα του γειτονα.

    Politics:

    Πρεπει να εισαι πολυ Πολακης για να καθεσαι να λοιδωρεις εναν αναπηρο που περαν του κινητικου προβληματος του ειναι εξαιρετος ανθρωπος πραγμα που τον κανει ακομη πιο αξιολογο. Πρεπει να εισαι περισσοτερο Πολακης αμα πας και τον ψηφιζεις για να σε εκπροσωπει στη βουλη. Αξιοι οι κρητικοι – για αλλη μια φορα- για την επιλογη τους με το κοπυ-παστε-χιβ γιδοβοσκο που πλεον το κραζουν και οι δικοι του..

    ΔΕΗ 2014: Κερδη προ φορων 91,3 εκκ ευρω. Πολεμος στη κυβερνηση Σαμαρα για τη μικρη ΔΕΗ που χαρακτηριζει το ΖΑΒΟ ως «εθνικό έγκλημα». «Η Μικρή ΔΕΗ είναι ένα εθνικό έγκλημα, που πρέπει να αποτρέψουμε». Τι ηταν η μικρη ΔΕΗ? Το σχέδιο «Μικρή ΔΕΗ», που απαντούσε τόσο στο πρόβλημα του μονοπωλίου της ΔΕΗ στον λιγνίτη, για το οποίο είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση της Ε.Ε. για τη χώρα μας, όσο και στο άνοιγμα της λιανικής αγοράς ηλεκτρισμού, προέβλεπε χονδρικά τη σύσταση μιας εταιρείας στην οποία η ΔΕΗ θα εισέφερε το 30% της παραγωγικής της βάσης, των πελατών της, των εργαζομένων αλλά και στοιχείων παθητικού και θα τη διέθετε μέσω διαγωνισμού προς πώληση.

    ΔΕΗ 2019 (αφου αποτρεψαμε το εθνικο εγκλημα): Ζημιές -μαμούθ πάνω από 900 εκατ. ευρώ, και όχι 542 εκατ. ευρώ, έγραψε στην πραγματικότητα το 2018 ο όμιλος ΔΕΗ, όπως προκύπτει από μια προσεκτικότερη ανάγνωση των αποτελεσμάτων της, επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο την εικόνα της. Σε μια προφανή προσπάθεια να εξωραΐσει την τραγική οικονομική της κατάσταση, η ΔΕΗ έχει εξαιρέσει από τα οικονομικά μεγέθη του 2018 τα αποτελέσματα των προς πώληση λιγνιτικών μονάδων της Μελίτης στη Φλώρινα και της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, τα οποία ήταν επίσης ζημιογόνα. Εάν προστεθούν κι αυτά, οι ζημιές ανεβαίνουν στα περίπου… 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα.

    Τι λεει λοιπον το μαγαζι?

    2014 ΚΕΡΔΗ 91ΕΚΚ.
    2019 ΖΗΜΙΕΣ 900ΕΚΚ.
    Διαφορα: 1 ΔΙΣ ευρω/ετος – τη χρονια παντα

    3,2 ΔΙΣ εισπρατει το κρατος απο τον ΕΝΦΙΑ. Μπορουσε ΜΟΝΟ απο τη ΔΕΗ να εχει κανει 30% μειωση. Αλλα τοτε πως θα ετρωγε σαντουιτς ο συντροφος Φωτοπουλος?
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και μη ξεχασεις να ψηφισεις τη Dream League (Dream Team ηθελε να πει το ζαβο αλλα οκ συνηθισαμε τις μπαρουφες πλεον) που εχει μεσα απο Παπαδημουλη που εβριζε το Σωκρατη Κοκκαλη, εχει Πετρο Κοκκαλη (συμπτωματικα γιο του Σωκρατη που επισης συμπτωματικα εχει παρει 750εκκ ευρω ‘αναθεσεις’ απο το ζαβο) ως το νεο-αφθαρτο-αγνο-προλεταριατο, εχει ακροδεξια ΑΝΕΛ-Κουντουρα αλλα και αναρχο-κουμμουνο υπερασπιστες της 17Ν ως μαρτυρες ΥΠΕΡ Κουφοντινα στη δικη, το γνωστο Λαμπρου. Απο ολα εχει ο μπαξες. Οτι θες παρε αρκει να μεινω στη καρεκλα 4-5 μηνακια ακομη να κανει τελευταιο καλοκαρι και η Pigeon ως κυρια πορδηπουργου.

    Bonus: H AEK συνολικά σε 13 παιχνίδια της φέτος στο ΟΑΚΑ (είχε κι άλλα δύο παιχνίδια, με Άρη και Ατρόμητη τιμωρημένη) έκοψε 125.077 εισιτήρια, δηλαδή κατά μέσο όρο είχε 9.621 εισιτήρια. Ετσι τα μαγειρεψε η Σουπερ Λιγδα. Που δεν ειναι σα την Ισπανικη La Liga με τα γατακια τους Μεσο-Σουαρεζ δηλαδη απλη, αλλα Super με φορτουνο-πελκες! Μισο ομως: 15 ματς εδωσε η ομαδα οχι 13. Δια 15 ειναι λοιπον.
    Δηλαδη για να καταλαβω ρε εξυπνοπουλια εκει μεσα: Αν η ομαδα ειχε π.χ 14 αγωνιστικες κεκλεισμενων και 1 ματς ανοιχτο και εκανε sold out τι θα λεγατε? Οτι εχει μεσο ορο 70,000 κοσμο? Που τα μαθατε ποιος σας τα ειπε αυτα? Ο Τσιπρας που κανει 360 μοιρες στροφη? Στατιστικη πρωτου εξαμηνου, πρωτου ετους ειναι αυτα ελεος με τη παραπληροφορηση.

    Το γιατι τιμωρηθηκε ΔΕΝ ειναι προβλημα μας ας προσεχε. Το μαγαζι ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα φωτα αναψαν οι υπαλληλοι ηταν στις θεσεις του μπαλλα παιχτηκε. Το οτι ο ιδιοκτητης (ΠΑΕ ΑΕΚ) ειχε κατεβασμενα τα ρολα και δε μπηκε πελατης μεσα ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ στο τζιρο. Ας φροντιζε να ειχε ανοιχτες τις πορτες, προβλημα του.
    Ο μεσος ορος κανονικα λοιπον ειναι 8.338 τεμαχια. Ε καπου τοσα ειπα προχθες 7-8 χιλιαδες για του χρονου και πολλοι ειναι. Αυτα τα νουμερα κανει η ΑΕΚ εδω και χρονια. Επειδη δε πεταμε στα αστερια (κυριολεκτικα) οσο παει ειναι και χειροτερα. Γιατι αμα με 14κ διαρκειας, πρωταθλητρια ομαδα και ομλιους CHL (δε μετραει αλλα φτιαχνεις ψυχολογια το κοσμο) και κανεις 8,5κ παρουσια αστα βραστα. Για φετος με το Europa (αν περασεις) και τα λιμα που εχεις στο ροστερ δυσκολα τα πραγματα.

    Ο Ολυμπιακός έκοψε 316.095 εισιτήρια και κατά μέσο όρο είχε 21.073. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στη δεύτερη θέση κόβοντας 279.590 εισιτήρια, έχοντας κατά μέσο 18.639. Ο Άρης με 126.926 με μέσο όρο 9.066. Ο ΠΑΟ 8.984. Αρα εισαι πεμπτος. Σε περασε ο Ρουλης και ο ζελας με τα 16χρονα. Αλλα: Εχεις διοικηση, στελεχη, πλανο και πανω απο ολα ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ.

    Καποια στιγμη θα καταλαβουν εκει μεσα οτι α) ο κοσμος δεν εχει λεφτα β) ειναι ενα σταθερο ποσοστο που πλεον παει στο γηπεδο και δε καταφερε ουτε αυτο να μεγαλωσει γ) Οι τιμες Premier: 20-30αρια για να βλεπεις Μανταλο Τεταρτη-Κυριακη σε Ευρωπη-Πρωταθλημα-Κυπελλο δε παιζουν ουτε σε καλες εποχες, να θες δηλαδη κανα 60αρι/ατομο, ειδικα αμα το κανεις Χ2 πας στο κατοσταρικο χαλαρα ανα δευτερη εβδομαδα- δε νομιζω να πηγαινει κανεις μονος του γηπεδο δ) Οσο κουβαλας Κριστισιτς για να σε κανουν γιο-γιο οι Λαμιες και οι Λαρσες (χωρις ι) τοσο θα σε κοιταμε απο μακρια με συμπονια.

    Τιποτε δεν ειναι τυχαιο, εκει στη ‘διοικηση’ που κοιμαται τον υπνο του δικαιου. Το τι εχουν τα ερμα αν δε το ξερετε εισαστε για γελια. Το γιατι ψοφανε ε δε θελει και πολυ μυαλο.

    ΥΓ1 Η Αστυνομία προτείνει 15.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα στον τελικό Κυπέλλου. Εδω σας κανουν 5 χρονια πλακα οι μπαχαλακηδες καθε βραδυ θελετε να κανετε και ποδοσφαιρικο αγωνα. ΚΛΕΙΣΤΟ εκει το ρημαδι να τελειωνουμε. Τι 30 τι 10 τι κανενας. Κλειστο οπως παραπροπερσυ, στριψτε και ενα διευρω ποιος θα το παρει και παμε σε απονομη κατ ευθειαν. Να γινει η εκδηλωση το Μεγαρο να πανε 200 νοματαοι upper class να το κανουμε Gala. Τι το κουραζετε?

    ΥΓ2 Χιμένεθ στους παίκτες: Τώρα να δείξουμε ποιοι είμαστε. Θα το σκοτωσουμε το νεκρο Κομποτιακο και τη Μπαρτσολαμια.. Ωπα Μανωλη κρατησου, μη μας τα δειξεις ολα αποτομα και μας τυφλωσεις. Δε ξερω γιατι κραταγες τα μποσικα και τα σκυλια δεμενα τοσο καιρο αλλα προσεχε αμα τους ξαμολυσεις ολους ταυτοχρονα μη σου φυγουν. Σα την ακρατεια..

  31. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Hokan,

    Με τα γαμάτο nick, δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικό και συγνώμη που τον είπα απλά, βλάκα, τον αποκαλώ νούμερο, πανυβλακα και ζώον. Μιλάμε για μαλακα με περικεφαλαία. Ειλικρινά πρέπει να τον γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις; Τέτοιον μαλακα, δεύτερο, δεν έχω δει στα γήπεδα.

    Ο άνθρωπος φόρεσε φανέλα Superman, σκέφτομαι σε επόμενο party που θα κάνω στα παιδιά μου να τον προσλάβω για να τα διασκεδάζει, θα χαιρόταν πιστεύω και ο ίδιος.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Απόλυτοι λογιστές. Οι Αμερικάνοι δεν ασχολούνται με μαλακίες τύπου αεροδρόμια ή λιμάνια ή τρίχες Ταιπεδ. Με την γεωπολιτική ασχολούνται και με βλέμμα μακριά, όχι γερμανικά κοντά να βγάλουμε κανά φράγκο.

  33. Ο/Η spyros kil λέει:

    Βιεϊρίνια: «Στόχος μας να έχουμε μια κυριαρχία σαν αυτή του Ολυμπιακού» ειπε ο λιμοκοντορος!

    Αν δεν ειχαμε Μελισσανιδη δεν θα παιρναμε οχι πρωταθλημα οχι κυπελλο οχι ομιλους CHL αλλα ουτε κουπα του καφε.
    Εκτος απο το βλακα το τσετσενο εβαλε λεφτα καποιος αλλος προεδρος σε καμια ομαδα?
    Εβαλε ο κοκκαλης?(τις μιζες απο την SIEMENS)μηπως ο μαρινακης?καθε χρονο chl την 50αρα εξασφαλισμενη και τωρα πιπιλα.
    Εβαλε κανενας αλαφουζος?
    Εβαλε κανενας καρυπιδης?

    Για μαλακα τον εχετε τον Μελ?Να κατσει να βγαλει απο την τσεπη του 120 εκατομμυρια??Μια χαρα ειναι και φτιαχνει και γηπεδο και προπονητικα και ξενοδοχειο και γραφεια και πουλμαν και οτι αλλο χρειαζεται!
    Παρασκηνιο?Μολις κερδισε και την ΕΠΟ και την λιγκα μεσα σε 5 λεπτα!τον αν φετος δεν ειχαμε εισητηρια το ξερει πιστευω καλυτερα απο τον καθενα μας εδω μεσα.
    Αν μας βαζανε να διαλεξουμε ποιον θελουμε για προεδρο απο ολους αυτους που βρισκονται σε αυτη την θεση αυτον θα διαλεγαμε.
    Τωρα το τι θα γινει του χρονου.. ιδωμεν

  34. Ο/Η Hokan λέει:

    @nnektarios
    ok. φίλε κατάλαβα. Καλή Ανάσταση σε όλους.