ΠΑΟΚ – Α Ε Κ τελικός κυπέλλου 2019

Με την αστυνομία σε πλήρη ανάπτυξη για να δουν οι τρεις χιλιάδες αστυνομικοί -βισματίες τον αγώνα, και τους μπράβους μαζί με τους φεουδάρχες στο γήπεδο – πόσο νούμερο πρέπει να είσαι για να έχεις φάει τιμωρία αποκλεισμού από γήπεδο στην Ελλάδα -, οι ομάδες παρατάχθηκαν μπροστά σε 65000 άδειες καρέκλες, μπροστά στο var και φυσικά μπροστά στους πέντε Γερμανούς λογιστές.

H AEK κατέβηκε με 4-2-3-1 και με τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει. Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με το ίδιο σύστημα και με λίγη θεωρώ προσοχή στα μετόπισθεν. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν εντελώς μοιρασμένο και πολύ κακό σαν θέαμα. Πιστεύω οτι φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Τακτικά φυσικά το παιχνίδι ήταν μάλλον άριστο.

Η ΑΕΚ είχε πιο πολλές επικίνδυνες κατεβασιές και πάταγε πιο εύκολα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Όμως είχε πιο πολύ φόβο και σε πολύ κακή μέρα τους δημιουργικούς της όπως και τον Πόνσε, που πραγματικά πρέπει να φύγει χθες. Το πρώτο ημιχρόνιο ανέδειξε στα μάτια μου για άλλη μια φορά την υπεροχή της σωματοδομής των κρίσιμων παικτών του ΠΑΟΚ σε σχέση με τους δικούς μας. Όπως φυσικά ανέδειξε και την διαφορά στα χρήματα που έχουν πέσει. Φαινόταν στο κέντρο και στο στρώσιμο της μπάλας στην αντεπίθεση, όπως και τις φορές που ο ΠΑΟΚ μπήκε την περιοχή μας. Το γκολ βρώμαγε, ενώ οι δικές μας φάσεις ήταν αναιμικές. Το ημιχρόνιο έκλεισε με τον αντίπαλο να προηγείται μετά από σωρεία λαθών των παικτών μας και το θεωρώ μαγική εικόνα σε σχέση με μια λευκή ισοπαλία, που θα αντιπροσώπευε το πολύ κακό θέαμα που είδαμε.

Το δεύτερο ημιχρόνιο ήταν η απόλυτη απαξίωση του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ, αντί να ρίξει τέσσερα γκολ σε έναν αντίπαλο απόλυτα φοβισμένο και ανίκανο, μαζεύτηκε πίσω και δημιούργησε αυτές τις ψευδαισθήσεις που κουβαλάει πάντα ο Έλληνας. Να ήταν πέναλτυ αυτό που είδαμε στο var ή νάταν το άλλο που δεν είδαμε με τον Τσιγκρίνσκι; Λεπτομέρειες στις φάσεις που πάνε πλέον να καταστρέψουν το άθλημα και να ταιριάζουν στις γκόμενες.

Διότι υπάρχει και μια ουσία. Αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ, το έπαιξε και παίρνει άριστα. Κακώς βέβαια το έπαιξε έτσι, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Στα δικά μας θέματα, η ΑΕΚ αυτό που ήθελε να παίξει, δεν μπόρεσε να το παίξει ή μάλλον το έπαιξε και πήρε μηδέν. Ήταν απίστευτα νωθρή και φυσικά απροετοίμαστη να βγάλει μια επίθεση της προκοπής. Ήταν άνευρη και φλύαρη χωρίς να μπορέσει να βρει τους χώρους για να κάνουν κάτι καλό οι Μπακασέτες και οι Μάνταλοι, που αυτοί είχαν την ευθύνη του παιχνιδιού, αλλά φυσικά δεν βοηθήθηκαν καθόλου από τα άκρα, με αποκορύφωμα το αδερφίστικο παιχνίδι του Χούλτ, ούτε κι από τον Πόνσε, που δεν βγήκε μόνος του στο διάλειμμα να περάσει σέντερ φορ ο Οικονόμου.

Και φυσικά με κορυφαίο παίκτη τον Τσιγκρίνσκι ενώ δεν πιέζεσαι, δεν μπορείς να πας πουθενά. Ή μάλλον πας σε ένα οριζόντιο ποδόσφαιρο και σε μια προβλέψιμη κατάληξη των φάσεων. Πάνω στηνπραγματική δύναμη του ΠΑΟΚ, που ήταν όλη την χρονιά φέτος : Το κεντρικό του δίδυμο. Αλλά κι όταν έγινε και κάποια φάση έμμεσα, εκεί ήταν ο Πόνσε για να την χάσει. Όποιθος έχει δει τον παίκτη αυτόν φέτος, πραγματικά μπορεί να θυμηθεί οτι είναι σέντερ φορ δωματίου.

Όμως να μην συνεχίσουμε διότι δεν υπάρχει κάποια πίκρα αλλά τσαντίλα από το θέαμα. Πολύ δίκαια η ΑΕΚ έχασε, διότι το 2019 πρέπει να στιγματίσει όλους αυτούς που σχεδίασαν αυτήν την ομάδα. Για ποιό λογο να έπαιρνε η ομάδα το κύπελλο και να μπαίνανε όλοι οι άχρηστοι στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Και να μπερδεύανε τον κόσμο για το πώς κρίνεται η χρονιά τελικά. Μια χρονιά κάργα αποτυχημένη, έτσι θα ήταν και με νίκη σήμερα, που όμως κάποια χάπατα θα την βλέπανε αλλιώς και θα μιλάγανε για άλλες τρίχες. Οπότε τώρα καλύτερα διότι τα αναθέματα θα είναι οργανωμένα και ενορχηστρωμένα. Δεν θα κουραστούμε εμείς τόσο πολύ σαν τον Κετσεντζόγλου και την προπαγάνδα του. Εμείς εδώ δεν κουνήσαμε από την θέση μας, όσο κι αν ο συναισθηματισμός έκρυβε κάποια ελπίδα αμυδρή.

Η ΑΕΚ ήταν της πλάκας με όλο το γήπεδο και όλη την κατοχή της μπάλας δική της. Δεν ήξερε πώς να επιτεθεί και φυσικά σε κάθε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, πάθαινε τρικυμία και δεν ήξερε πώς να διώξει την μπάλα. Σε κάθε οργανωμένη επίθεση του αντιπάλου, απλά δεν υπήρχε τρόπος να αναχαιτίσει τον Ολλανδό ή ακόμα και τον Πέλκα. Ενδεικτικό της αξίας του ρόστερ της αλλά και του ψυχισμού των παικτών, που ήταν έτοιμοι λέει να πεθάνουν στο γήπεδο. Μάλλον πέθαναν πριν μπουν σε αυτό. Όπως και ο Χιμένεθ που έκανε συνέχεια αλλαγές αλλά κανείς δεν ήξερε τι έιχε στο μυαλό του. Όμως αυτός έχει σήμερα την μικρότερη ευθύνη. Οπότε ολόσωστα, στγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το ντάμπλ. Στα μάτια μου, φαντάζει απόλυτα δίκαιο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

68 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ τελικός κυπέλλου 2019

  1. Ο/Η Dimitris λέει:

    Το πώς είναι να πεθαίνει κάποιος στο γήπεδο για τη νίκη, το είδαμε στο Anfield Road και στο Amsterdam Arena… Στο ΟΑΚΑ απόψε το μόνο που πέθανε, ήταν τα μάτια μας…

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Εχοντας δει τις ματσαρες της ευρωπης,ειναι καπως δυσκολο να πεισεις τον εαυτον σου να σηκωθει ” αγρια χαραματα” να δει τελικο κυπελου.Την αγγαρεια την κανεις λογω ΑΕΚ φυσικα,ξεροντας πανω-κατω τι θα δουμε. Και τι ειδαμε ? Το απολυτο τιποτα. Συμφωνω απολυτα με τον Steven, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.Και ισως το καλυτερο σημειο της αναρτησης ειναι το “περι κολυμπηθρας του Σιλωαμ”, αφου οι ειδικοι του ρεπορταζ της ΑΕΚ ηταν ικανοι να πεισουν κοσμο οτι τελικα “ηρθαμε”…. Τρεις χαμενοι τελικοι,ειδικα ο σημερινος ηταν να μασας και να φτυνεις,μιλαω για την ΑΕΚ παντα,αφου οι ευκαιρειες δεν ηταν αυτο που λεει η λεξη,αλλα τυχαιες μπαλιες. Τα`χουμε πει ολα για την φετινη εμφανιση της ομαδας,που ξεκινησε σαν “εργοτελης” και τελιωσε σαν “ΑΕΚ Αγγελοκαστρου”.Τελειωσαν και οι λεξεις ,και θα πρεπει να παμε σε χαρακτηρισμους παικτων που δεν το γουσταρω.Και δεν το γουσταρω γιατι κανεις απο ολους αυτους δεν ηρθε με αιτηση στην ομαδα.Τοσο ξερουν τοσο παιζουν. Τους εφεραν αφου τους ειδαν και τους διαλεξαν αφου η ομαδα “αυτους” χρειαζοταν για το κατι καλυτερο. Ολα τα αλλα ειναι να`χαμε να λεγαμε…..

  3. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Καλησπέρα σε όλους. Δεν θα σχολιάσω το πόσο ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ έχει καταντήσει η ομάδα. Μου θύμισε εποχές δημητρέλου αδαμίδη. Μόλις άκουσα δηλώσεις του μάνταλου στο ράδιο. Μιλάμε ο τύπος δεν μπορεί να συντάξει πρόταση. Και αυτό το πράμα το έχουμε για αρχηγό. Ντράπηκα και μόνο που τον άκουσα.

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    Κλείνει άλλη μια χρονιά που όσον αφορά την νοοτροπία και τα θέλω της ομάδας οχι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Είναι η εποχή του εγγυητη της οποίας οι βασικές αρχές φανερά αποκαλύφθηκαν στη συνάντηση της περασμένης 26 Οκτωβρίου 2018 από τον ίδιο τον εγγυητη σε τραπέζι που παρέθεσε στους ρεπόρτερ της ομάδας μας.
    Ως ανθρωποι που εκτός από τα αληθινά συναισθήματα για την ομάδα διαθέτουμε και κάποια λογική είναι επόμενο ότι όταν μπαίνει ταβάνι ο Πετρακης θεωρώ ότι αφενός μεν δε πρέπει να περιμένουμε πολλά, αφετέρου δε αντιμετωπίζουμε την όλη κατάσταση αποστασιοποιημενοι.
    Ο σημερινός τελικός δεν με εξέπληξε, γιατί δεν περίμενα και κατι παραπάνω. Κλεφτοπολεμος μπας και τύχει και πάρουμε το κύπελλο. Το κύπελλο που χάνεται τρεις φορές στη σειρά από τον ίδιο “μικρό” αντίπαλο, και το οποιο θα χαθεί πιθανόν και του χρόνου.

    Η μεγάλη προσωπική διαφορά στην σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι το παιχνίδι το είδα πολύ άνετα, δε με χάλασε καθόλου η εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε το πανέμορφο μαγιατικο σαββατοβραδο μας με ωραία διάθεση για μαγιατικο ξενύχτι.

    Ποιος ξέρει ίσως καταφέρουμε να απεξαρτηθουμε εντελώς από την “κακία” συνήθεια να παρακολουθούμε την ομαδαρα του εγγυητη. Το καλό πλέον είναι ότι δε μας χαλάει πλέον τη διάθεση. Οπότε σήμερα είχα μια νίκη, μικρή δε νίκη δε…

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve, χαρά στο κουράγιο σου που το κρίνεις μόνο αγωνιστικά. Κατά τη γνώμη μου τα σημάδια ήταν ορατά μέσα στην εβδομάδα. Ρεπόρτερ τσάτσοι που έγραφαν για μονόδρομους, παίκτες που έδιναν απλόχερα τη ζωή τους και ένας άφαντος πρόεδρος που κατηφόρισε για τυπικούς και μόνο λόγους. Για να αυτό ταπεινωθεί, για ΟΛΑ αυτά που εισέπραξε από την περσινή χρόνια.

    Σε φιλικό του Αυγούστου περισσότερη ένταση θα βγάζαμε, τυπική διαδικασία.

    Πρώτος αυτός λοιπόν και όλοι οι υπόλοιποι μαζί, ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ρε, κέρδιζε εύκολα τον παοκ του Κουφά με δυο παίκτες!!!

    Τραβάτε όλοι μαζί από εβδομάδα, να δώσετε ένα χέρι στην τοποθέτηση του στεγάστρου, στα μπετά…δεν είστε για τίποτα περισσότερο…

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ξύλο έπεσε πάντως στις εξέδρες. Καθιερωμένα. Ας ήταν τρεις και ο κούκος.
    Αρα είχαν δίκιο οι ιθύνοντες που το έκαναν -σχεδόν-κεκλεισμένων. Ηθελα να ήξερα πως το μυρίστηκαν.
    Από μπάλα,τα ανάλογα. Γενικά να μασάς και να φτύνεις.
    Κερδισμένος ο Ρωσσοπόντιος και οι πονεμένοι που έχασαν την Μακεδονία αλλά κέρδισαν νταμπλ φέτος. Δεν υπάρχει σύγκριση,νομίζω και σωστά.
    Οπως σωστά γελάει όλη η Ευρώπη καθημερινά με αυτόν τον αρτσούμπαλο,μπαχαλάκη και κουτοπόνηρο λαό και τις κυβερνήσεις του-δηλαδή τους καρπαζοεισπράκτορες επ άμοιβή.

    Νομίζω ότι άλλος λόγος πέραν του συναισθηματικού-το οποίο τίνει να μετατραπεί σε τραύμα-δεν υπάρχει για να παρακολουθεί κάποιος που σέβεται τον εαυτό του ελληνικο ποδόσφαιρο. Ουτε καν μακρώθεν. Δηλαδή ουτε τηλεοπτικά.
    Ποσο δε μάλλον επι πληρωμή και δια ζώσης. Πρέπει να εισαι ψυχάκιας.

    Η χρονιά ηταν αποτυχημένη για τους φίλους της ΑΕΚ,για την ΑΕΚ την ίδια επίσης,αλλά φουλ πετυχημένη για τον ίδιο τον εγγυητή,αφού παριστάνοντας τον “τροχονόμο” για να περάσει ο άλλος του Βορρά,διασφάλισε έτσι τα δικά του επίσης συμφέροντα και την επιβίωση του (γενικά μιλώντας). Αυτή η ΑΕΚ πόσους θα σώζει και για πόσο. Ειδικά αυτόν τον μασκαρά πρέπει να τον έχει “ξεπλύνει” πάνω από δεκα φορές. Αυτή δεν έιναι ΠΑΕ. Ο Μπάτμαν είνα, μεθυσμένος,που σώζει συνέχεια τον Πόντιο Τζόκερ.
    Οσο για σε,φίλε που πλήρωνες φέτος συνδρομές και εισητήρια,”δε γαμιέσαι”.
    Περίμενε την Αγία Σοφία. Και από ότι λένε θα έχει τρομερή ακουστική. Μπορεί μπάλα να μη βλέπεις,αλλά θα κάνει κάτι συναυλίες ο Γαιτάνος,αξέχαστες. Θα ακους τον πλάγιο τέταρτο και θα σου σηκώνεται η τρίχα.

  7. Ο/Η Akis λέει:

    Δίκαια το πήρε ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ 20 μέρες να έπαιζε, γκολ δεν έβγαζε. Παράλληλες πάσες, και ξανά παράλληλες πάσες, ταχύτητα και εκρηκτικότητα μηδέν, ένας παίκτης να μπορεί να περάσει μια μπαλία δεν υπήρχε. Ο Πόνσε, θυμάσαι Steven, πως είχαμε πει ότι είναι ένας βελτιωμένος Νίλσεν. Ο οποίος Νίλσεν, για όσους θυμούνται, μετά από μια πολύ παραγωγική χρονιά, την επόμενη δεν έβρισκε ούτε εξ επαφής ελέφαντα, οπότε τον σουτάραμε και προωθήθηκε ο Χριστοδούλου, που ήξερε μπάλα τουλάχιστον. Από την ομάδα που πήγε πέρσι στην Τούμπα και έφερε άνετα ισοπαλία, έλλειπαν οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Αραούχο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μασούντ…Κάποιοι από αυτούς, συν το Γιόχανσον, λείπουν απελπιστικά φέτος και αντικαταστάθηκαν από κάποιους της πλακας..Εκείνη η παικτούρα ο Άλεφ αλήθεια που ήταν??Ο Χιμένεθ έκανε λάθη, αλλά τί να του ζητήσεις???Σάμπως έχει και τίποτα καλύτερους??Άντε να πούμε ότι δεν έβαλε τον Αλμπάνη…Τί να συζητάμε. Η χρονιά είναι κάργα αποτυχημένη, θα ακούσουμε βέβαια ότι θα πρέπει να μην είμαστε αχάριστοι γιατί ο μεγαλομέτοχος μας πήρε από τη Γεθνική, που μας έριξε βέβαια, και μας φτιάχνει γήπεδο….Κάναμε άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ, χάσαμε 3 σερί κύπελλα από τον ΠΑΟΚ. Μπράβο σε όλους…

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ευτυχως που ειδοποιησε ο Μελισσανιδης και φοβηθηκαν οι αντιπαλοι,δεν γαμιωμαστε λεω γω.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    μαπα παιχνιδι με ανουσια φλυαρια απεναντι σε εναν πιο ουσιαστικο αν και χαλαρο παοκ…

    η ομαδα νοσει και απαιτειται θεραπεια το καλοκαιρι.

    εκτος απο τον χουλτ και τον οικονομου (που ομως ειναι οικονομου) οι υπολοιποι δεν ειχαν καταλαβει οτι επαιζαν τελικο.
    οση διαφορα ποιοτητας και να εχεις απο τους αντιπαλους ατομικα ή συλλογικα , ενα τετοιο ματς ειναι ματς παθους και χαρακτηρα.

    ο παοκ περσι κατεβηκε και γυαλιζε το ματι του. ετσι θα επρεπε να κατεβει και η αεκ φετος.

    ανευρα παιδακια που νομιζουν οτι οι στοχοι αυτης της ομαδας και οι προσδοκιες του λαου της καλυφθηκαν με εναν τιτλο περσι και απο δω και περα ο,τι βρεξει ας κατεβασει.

    ας σοβαρευτουν στη διοικηση γιατι στο τελος θα παιζουν σε αγια σοφια και θα τους βλεπουν μονο οι παπαδες της και οι διακονοι της….

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και περυσι νοσουσε η ομαδα,δεν ειχε ενισχυθει καταλληλα,δεν ειχε ουτε καν παγκο,αλλα ειχαμε μια αυταπαρνηση,ειχαμε αποδυτηρια ενωμενα,καναμε ανατροπες,ειχαμε αηττητο στο γιουροπα.

    Φετος τι να μετρησουμε σε αρνητικο ρεκορ,μηδεν κερδισμενα ντερμπι,ντροπιαστικες ηττες εντος εδρας απο τον κουγια,μηδεν βαθμους στο τσαμπιονς λιγκ,23 ποντους πισω απο τον πρωτο,κακη φυσικη κατασταση,σαπακια μεταγραφες,το χαμηλοτερο μπατζετ απο τους τρεις.

    Ο παοκ ενιωθε αδικημενος,ειχε και κινητρο,στην ΑΕΚ μολις το πηραμε περυσι,ολοι τα παρατησανε και πηγανε διακοπες στη μυκονο και περιμενανε τα νεα συμβολαια 700-800 χιλιαρικα απο τον μελισσανιδη,που φυσικα δεν τα ειδανε ποτε.

    Πηρανε ολιβειρα δανεικο απο την πορτο,πηρανε ακομπ,ενισχυθηκανε,πεσανε λεφτα οχι αστεια,30 εκ ευρω μπατζετ εχει ο τσετσενος,δεν μπορεις εσυ με τα μισα λεφτα να κανεις το μαγκα καθε χρονο.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @conpater

    Προσπαθω να καταλαβω και να συγκρινω τις δυο χρονιες,περυσι και φετος,περυσι ενας μελισσανιδης που εβγαινε και μιλουσε για μαο μαο,τους εσκιζε με τον σκουτερη δικαστικα,ειχε μια ομαδα που ειχε αηττητο στο γιουροπα,εκανε ανατροπες,ειχε αυταπαρνηση,ειχε ενωμενα αποδυτηρια.

    Φετος,που πηγε ο μελισσανιδης,πως ανεχεται για τον εαυτο του και την ομαδα αυτη να διασυρεται με τετοιο τροπο,αγωνιστικα,παρασκηνιακα,δεν μπορω να βρω τις δικαιολογιες εκεινες που θα πατησουμε πανω για τα φετινα χαλια.

    Στην αρχη λεγαμε,εκανε στην ακρη ο τιγρης,για να το παρει ο τσετσενος,γιατι εχει βαλει πολλα λεφτα και κατι πρεπει να παρει και αυτος,μετα ειπαμε για το πρεσπαθλημα,οτι το πηρανε για πολιτικους λογους,για να μην κανουν συλλαλητηρια για το μακεδονικο κλπ.

    Δηλαδη 3 κυπελα χαμενα,1 πρωταθλημα με διαφορα 23 ποντους,για κατσε ρε,ειπαμε να κανεις στην ακρη,εσυ επεσες και στο χαντακι μεσα.Eιναι παρα πολυ ασχηματα πραγματα οπως εξελισσονται,θα ασχολουμαστε ολο το καλοκαρι με τα ιδια ονοματα,τον βρανιες,τον πονσε,τον αραουχο και με το σκεπαστρο της cimolai.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αγαπητέ που δεν σε ξέρω από κοντά, κατανοώ την πολύ μεγάλη στενοχώρια σου. Όμως σε έχω κόψει για σοβαρό άνθρωπο. Δεν υπάρχει ΑΕΚ. Ένα ιδεατό σύμβολο είναι και κάποιοι που θέλουν να πιστέψουν. Γιατί γράφουμε ; Την πλάκα μας κάνουμε και φυσικά γουστάρουμε να βλέπουμε γραφικούς να πλακώνονται. να βλέπουμε την Ελλάδα να ξεκατινιάζεται για το ποιός έκλεψε λιγότερα. Ο Σαββιδης φταίει και που βρήκε τα λεφτά, ή ο Μελισσανίδης και πώς τα κατάφερε. Ελλάδα η χώρα της ευκαιρίας. ή η χώρα που ο κάθε τίποτας μπορεί και να το παίζει άρχοντας. Τύπου ΜΆΝΤΑΛΟΥ που είναι κι αρχηγός.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΘΕΛΑΝΕ. ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΟΧΑΛΑΣ.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. Και να σου πω κι άλλο. Ξεπέρασαν και τις ζώνες των ΜΑΤ. Τα οποία ΜΑΤ ήταν απλά καμουφλαριμένα ανθρωπίδια των ζωνών και στρατών των δύο επιχειρηματιών. Μπορώ να πω οτι ήταν πιο δυνατός ο Ιβάν. Απ’ όσο κατάλαβα από τα δημοσιογραφικά. Πίσω από κάτι συρματοπλέγμαρα κοτετσιού. Εκεί που κατάλαβα κι άλλα. Ρε τον καημένο τον εγγυητή. το άφησε για του χρόνου. Τίποτα δεν άφησε. Απλά έχασε.

  14. Ο/Η conpater λέει:

    Steven,οπως και να`χει,ενας πονος υπαρχει.Μπορει η πραγματικοτητα να ειναι αυτη που λες,αλλα το συναισθημα δεν μπορεις να το εκμηδενισεις.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Οπότε για πες μας την ατζέντα για να βοηθήσουμε είτε λεκτικώς μεταξύ μας είτε να το διαβάσει ο Μπάγιεβιτς. Έφυγε; Μπα, για πες μας.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Ο πόνος που υπάρχει δεν περιγράφεται. Κ αν φυσικά από την απέναντι μεριά υπάρχει λογική, ουδέποτε δεν θα κάνεις πλάκα με τον πόνο του άλλου. Θα πας αλλιώς ποδοσφαιρικά και θα κάνεις καζούρα . Ουδέποτε δεν θα παίξεις με το βαθύ συναίσθημα. Όμως δεν έχω απαιτήσεις ή μάλλον ξέρω. Ξέρω το πρόβατο πώς γίνεται ότσν ο στρατός τον κάνει απλό δεκανέα.

  17. Ο/Η conpater λέει:

    @Ανωνυμος…
    Δεν ξερω φιλε μου,και ουτε με απασχολει πλεον. Ξερεις,οταν φτανεις ηλικιακα καπου,υπαρχουν πολυ σοβαροτερα πραγματα που πρεπει να σκεφτεις καθημερινα. Μεσα και η ΑΕΚ,αλλα οχι στον βαθμο οπως πριν 10-15 χρονια. Οτι βλεπω λεω πλεον εδω μεσα,γιατι εγω δεν μπορω να απαιτησω απο τον Μελ. να βαλει λεφτα. Ουτε ντε και καλα να φερει παιχτες 2-3 εκατομμυριων. Αυτο που μπορω να κανω,ειναι να κοψω το γηπεδο,ασχετα αν το`χω κοψει χρονια. Λεμε δυο κουβεντες εδω μεσα εδω και καποια χρονια, για την παρτη μας. Ειναι ,αν θες ενα club,σοβαρων αεκτζηδων λιγο πιο περα απο τον οχλο,που το μονο που κανουν ειναι να συζητουν ,ενιοτε και με εντονες αντιπαραθεσεις και υπερβολες. Μην ψαχνεις να βρεις τις 10 διαφορες,η να ενωνεις τις τελειες οπως καναμε μικροι. Δεν υπαρχει λογος,κατσε κοιτα το παιχνιδι,πετα κανα καντηλι,πανηγυρισε σε κανα γκολ… Ετσι οπως το εκαναν το ελληνικο ποδοσφαιρο ,για μεχρι εκει ειναι….

  18. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven, conpater

    Κανένας πόνος, μόνο το κενό που υπάρχει όταν η θρησκεία σου γίνεται χουι.

    Το έχω ξαναπεί ο εγγυητης (και οι συν αυτών) ποτέ δεν υπηρέτησε και δεν υπηρετεί την ομάδα, τη βλέπει σαν όμορφη γκομενα που του φέρνει τα φράγκα. Παραξενευσε που τη σπιτωνει;

    Νταβατζηδες ήταν και Νταβατζηδες παραμένουν… Το αει ξηρησου σε αυτούς πάει κι ας μην έχουν μούσι.

  19. Ο/Η netrino λέει:

    Αν εξαιρέσεις τη χρονιά που πέσαμε πιο μιζερη ΑΕΚ δεν θυμαμαι από την φετινη.Τα πράγματα είναι απλά, η ομάδα θέλει στελεχωση σε ολες τις βαθμιδες κ χρηματοδότηση

  20. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steven,

    αγάπησα την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, όπως και το ποδόσφαιρο, μου αρέσει σαν άθλημα. Θα δω την ΑΕΚ στο μπάσκετ ή και στον πινγκ-πονγκ ακόμα, αλλά δεν υπάρχει δέσιμο.

    Δεν θα ανοίξω παραπάνω το θέμα, για την Ελλάδα, γιατί αυτό χρειάζεται ώρες. Είμαι άνθρωπος του ελεύθερου χώρου, αυτοδημιούργητος (στο επίπεδο που είμαι) χωρίς να έχω κληρονομήσει τίποτα και χωρίς να έχω την παραμικρή σχέση σε όλη μου τη ζωή με πολιτικούς, γνωστούς…ή το ΠΑΣΟΚ καλύτερα, ορθόδοξο ή μη.

    Με ότι ασχολούμαι το κάνω με ΠΑΘΟΣ, αλλιώς δεν έχει νόημα για εμένα, δεν έχει αξία. Προφανώς τα ΠΑΘΗ έχουν καλές στιγμές αλλά και πολύ πικρές. Δεν θα με ευχαριστούσε να κάνω την πλάκα μου με την ΑΕΚ, έχω σταματήσει να τη βλέπω και για χρόνια, συνεχόμενα (Netmed μέχρι Ντέμη). Αν δεν με ευχαριστεί, κατεβάζω το διακόπτη και επανέρχομαι σε μια φυσιολογική κατάσταση.

    Τι είναι η ΑΕΚ λοιπόν? Η ΑΕΚ που γνώρισα και αγάπησα ήταν μία φύση επιθετική ομάδα, που πάλευε απέναντι σε δύο βρώμικους γίγαντες με ότι μέσα διέθετε, κάτι που με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Το 1996 είδα ότι καλύτερο εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Δεν είδα την ΑΕΚ του τέλους του ’70, οπότε ας πω από το ’80 και μετά. Έχει τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφιαριστή όλων των εποχών, τον πρώτο σκόρερ, τις περισσότερες κερδισμένες θέσεις πρώτου σκόρερ και σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ψηφοφορία για την καλύτερη 11αδα όλων των εποχών, 5 στους 11.

    Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα με τον ΓΕΝΕΡΑΚΗ, χειροκροτούμενη σε ΟΛΑ τα γήπεδα, όχι επειδή είχε αγοράσει τις επαρχιακές ομάδες.

    Η ΑΕΚ είχε μία νίκη παραπάνω απέναντι στον ΟΣΦΠ μέχρι να έρθει ο Κόκκαλης.

    Τα ξέρεις, μη γράφω άλλα.

    Τι είναι σήμερα η ΑΕΚ ή τι θα ήθελα να είναι? Μία νοικοκυρεμένη ομάδα που θα παίζει τα παιχνίδια, όπως πέρυσι δηλαδή. Η στενοχώρια μου δεν απορρέει από την απώλεια ενός κυπέλλου, τρίτου συνεχόμενου, από μία ομάδα που την είχαμε για ΠΛΑΚΑ. Αυτό που με θλίβει είναι η ηττοπάθεια, η ταπείνωση, ο φόβος, η μοιρολατρική αναμονή του τέλους. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Με θλίβει σαν άνθρωπο, όχι σαν οπαδό της ΑΕΚ.

    Είπες για τον Μάνταλο. Ειλικρινά, πιστεύεις ότι αν ο Μάνταλος φορούσε τη φανέλα του παοκ και ο Πέλκας της ΑΕΚ, θα είχαν την ίδια εικόνα? Τα ζήσαμε ξανά με τον Κόκκαλη, που έβλεπες τον Αμανατίδη με τον Ανατολάκη να παίζουν λες και είναι κάποιοι. Όταν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, έχεις ΟΜΠΡΕΛΑ τον Ρώσο και το στρατό του, σε συνοδεύει παντού, σου τάζει διαμέρισμα και ο διαιτητής ακόμα και με VAR σε πάιζει ΠΡΙΜΑ, κατεβαίνεις με άλλη ψυχολογία. Όταν είσαι από την απέναντι, εμφανίζεις την εικόνα κακομοίρη, κομπάρσου, σαν το αφεντικό σου.

    2017, Βόλος. Ιούλιος της ίδιας χρονιάς…ω! Τι έκπληξη! Να, η άδεια για το γήπεδο.
    2018, ΟΑΚΑ 1. Έξοδος στο Champions League, αποφυγή Grexit.
    2019, OAKA 2. Πουτανάκι του Ρώσου, για το νταμπλ του, τα ρεκόρ του, την ευχαρίστησή του.

    ΕΛΛΑΔΑ. Είναι αλήθεια χώρα?

  21. Ο/Η Ειστε ολοι μπινεδες λέει:

    Ξεφτιλιστηκαμε,μας εδειξε τα @@ του ο giorgis και ο λουτσεσκου μας λυπαται κιολας.Tου χρονου 5 χιλ διαρκειας με το ζορι και μεταγραφες γιαννιωτες.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επειδή δυσκολεύομαι να δακρύσω, μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να παίξει ένα λυπητερό σόλο στο βιολί;

    Οχι απλα δεν ειδα το ματς δεν ασχοληθηκα καν χθες με χασιμο χρονου- σημερα ειδα τι εγινε.

    Αγωνιστικη παρενθεση: Απο οσο διαβασα οι Λιβαδιαδες οι Οικονομου και οι Πονσηδες μαγεψαν παλι. Ειδικα λεει αυτος ο Πονσε εκανε λεει θεικο ματς. Αυτο απλα ως reminder σε κατι που ελεγα οταν τον ειδα και τη δευτερη φορα και σιγουρευτηκα πληρως: δεν υπαρχει ποδοσφαιρηστης Πονσε.

    Πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μαθουμε οταν βλεπουμε κατι να καταλαβαινουμε τι ειναι αναξερτητα των θελω μας.

    Οποιοσδηποτε παιζει CF στην ΑΕΚ θα βαλει 15 γκολ, 12 ειχε ο Πιου σε μιση σαιζον που επαιξε επι Δελλα τοτε. Στα 30-40 ματς της σαιζον το 95% των αντιπαλων ειναι αμυνες Πας-Κομποτης-Λαρσα που κανεις 10 τελικες. Δηλαδη 300 τελικες το χρονο. Οποιοδηποτε γυμνασμενο παιδι 22-25 χρονων με απλα προσοντα νορμαλ παικτη της Β Εθνικης θα σου κανει 15 γκολ, απο αυτες τις 300 θα εχει συμμετοχη/επιτυχια στις 15, ειναι ενα ποσοστο 0,5%. Δηλαδη ο Ματζιος πριν 3 χρονια ποσο χειροτερος ειναι απο το καθε Πονσε? Τι διαφορα εχει? Να σου πω τι εχει. Κανει 150 και δεν ειναι αργεντινος να παιζει στη ‘ρομα’. Παπαριες καμαρωτες που λεει και ο Αντουαν (καλη επιτυχια ευχωμαι), και ο Ντιντακ στη Μιλαν επαιζε (1 συμμετοχη σε κυπελλο εκανε) και ο Τσιριτς στη Μπαρτσα. Απο την αλλη ο Σαβεφσκι στη Βανταρ και ο Μπατιστα στον Εθνικο. Και ο Ζιο στη Μπαρτσα επαιζε. Μονο που ο Ζιο ηταν ο βασικος και ο Τσιριτς ο αναλογος Πονσε – κλεινει η παρενθεση

    Σημερα λοιπον ειδα στο internet τι εγινε μιας η χθεσινη μου ελληνικη αθλητικη ενασχοληση ηταν να γραψω 2 γραμμες αφου διαβασα για τα μετρα ασφαλειας της ELL-ASS και γελασα η αληθεια ειναι με τη ψυχη μου.

    Τα οποια μετρα μετα τη παρουσια +3000 ματατζηδων για 850 ατομα (αναλογια 3,5/1 και οχι απλοι 3,5 αλλα 3,5 full gear με ασπιδες-κρανη-γκλοπ κλπ) το συναγερμο και τους 3 ελεγχους ταυτοπροσωπιας, δεν ειχαν και τοσο μεγαλη επιτυχια απο οτι λεει και ο ‘εκπληκτος’ Σαμπρακος.

    Τωρα πως γινεται να εχεις δωσει ονομαστικες προσκλησεις να κανεις 3 ελεγχους ταυτοπροσποπιας και να μη ξερεις ποιοι ειναι οι πιστολαδες αυτο μονο αμα εισαι Ελλην αστυνομικος γινεται. Οπως ειχαμε π.χ τη Βρεττακου που ως επικοινωνια ΠΑΕ ΑΕΚ αλλα και μπατσινα εν ενεργεια, επι 3 χρονια πολεμουσε να βρει ποιοι ειναι στις φωτογραφιες απο την Original Κυψελης που της διεκοπταν τα ματς και τελικα ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. Δεν ειμαι σιγουρος αν ακομη και σε περιπτωση που οι μπαχαλακηδες αφηναν επιτοπου βιογραφικο με φωτο-τηλεφωνο-πληρη στοιχεια η ELL-ASS θα μπορουσε να τους βρει. Μαλλον οχι.

    Τον Σαμπρακο δεν τον ειχα σε εκτιμηση αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει σοβαρευτει εδω και λιγα χρονια σε μεγαλο βαθμο. Ειδες τι κανει μια γυναικα τελικα? Ο Σαμπ εχει λοιπον ενα αρθρο που καλογραμμενα και συγκεντρωμενα λεει αυτα που φωναζω και εγω και ο Stevie εδω και χρονια. Εγω εφτασα στο σημειο πριν 1,5 χρονο να τους σιχαθω τοσο που σταματησα να γραφω. Τι λεει ο Σαμπ? Κανω μια επιλογη φρασεων, το νοημα δεν αλλοιωνεται πιστεψτε με, αλλωστε ειναι πανευκολο να διαβασετε το original κειμενο στο site που γραφει:

    -Εκτός από ντροπιαστική και εξευτελιστική, ή και προσβλητική για την χώρα και τον πολίτη της, αυτή ήταν και μια πολύ χρήσιμη εικόνα, διότι ήταν/είναι απολύτως αντιπροσωπευτική της σημερινής Ελλάδας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Βρέθηκαν οι “Πολύ Σημαντικοί Άνθρωποί” τους. Προφανώς γι’ αυτό οι θαμώνες ήταν στην πλειονότητά τους κάφροι και μπράβοι. Είναι πολύ χρήσιμο που κυκλοφορούσαν κάφροι και στις θέσεις των προσκλήσεων που είχε στη διάθεσή της η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, διότι η εικόνα είναι μια καθαρή απόδειξη των οραμάτων της για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ χρήσιμη η εικόνα εντάσεων και επεισοδίων σε ένα ματς με λιγότερους από χίλιους θεατές και περισσότερους από τρεις χιλιάδες αστυνομικούς. Διότι είναι μια καθαρή απόδειξη ότι η Αστυνομία, διαχρονικά, δεν θέλει να μπλέκει με τον κόσμο και τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό προτιμά να τους αφήνει να φεύγουν από τον τόπο των επεισοδίων χωρίς να τους συλλαμβάνει.
    Από τους Έλληνες της διοίκησης του τόπου και του αθλητισμού δεν μπορείς να περιμένεις απολύτως τίποτα. ‘Η είναι βολεμένοι, ή είναι φοβισμένοι. Αυτοί είμαστε.

    Τι ειχα γραψει εγω ΤΡΕΙΣ μερες πριν?

    -Τα υπολοιπα ΔΕΝ με απασχολουν και πραγματικα μετα ΚΑΙ τα χθεσινα που εζησα για αλλη μια φορα, μου ειναι αδιαφορο ενα ματσακι μεταξυ κουτσων-αναπηρων στο χορτο, και μπραβων-ποινικων στην εξεδρα ποιος εχει το μεγαλυτερου διαμετρηματος κουμπουρι η ποιος καθεται ‘πορτα’ στο Χ-Ψ-Ζ κολαδικο.

    Θα μου πεις τωρα τους αγαπησες παλι και ξαναγραφεις? Πρωτον δεν ειμαι αρθογραφος και δευτερον ακομη και αν ειμουν-ξαναγινομουν, ΟΧΙ φυσικα γι αυτο αλλωστε και το 99% των σχολιων μου ειναι για τη κανονικη μου ομαδα, για τη Premier για το CHL. Εκει δηλαδη που μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εκει που μιλαμε για διαχειρηση Budget-Roster και οχι λαμογιες των Φιλιατρων να μασησουμε κανα δεκαρικακι με το ΣΕΡΒΟ ΠΑΡΕΑ.

    Εκει δηλαδη που σε αντιμετωπιζουν ως πελατη, σε σεβωνται αναλογα και εχεις κατι ως προσδοκια σε επιπεδο θεαματος και ως διαδικασια αφιερωνωντας το χρονο σου και τα χρηματα σου. Γιατι ωραια τα λεμε, αλλα μονο αυτη την εβδομαδα ειναι 2 ταξιδακια για χαρη τους 1500χλμ. Οπως σημερα που ειμαστε για το τελευταιο ματς και λογικα θα χασουμε ενα πρωταθλημα με 94-95-97 ποντους. Αλλα θα χειροκροτησουμε μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σαιζον που εκανα μια (1) ηττα, εφτασα δευτερη συνεχωμενη φορα σε τελικο CHL και εκανα τη δευτερη μεγαλυτερη ανατροπη στο θεσμο. Τι συμπτωση τη πρωτη παλι εγω την εχω κανει το 2005 σε ενα ημιχρονο οχι σε 2! Εκει λοιπον θα αφιερωσω χρονο-χρημα και συναισθημα σε ΟΛΟΥΣ αυτους που το αξιζουν και μου το παρεχουν πρωτοι.

    Σας πρωτεινω να κανετε το ιδιο. Βρειτε μια ομαδα στη Premier που σας αρεσει και ακολουθηστε τη εστω απο τη TV. Καντε αποτοξινωση απο τη πρεζα της Ελλαδας και σε μια σαιζον θα δειτε τι διαφορα. Βγειτε απο τη λογικη: το κορακι, η ΕΠΟ, οι ΕΠΣ, ποιος εδειρε ποιον, ποιος ειναι τεταρτος και πλαγιος, ποιος ειναι παραρτημα.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ και στη Premier μαλακιες αλλα μεχρι εκει: μαλακιες. ΝΑΙ ΕΚΑΤΣΕ η Referee να χασει γιατι ειναι ομαδουλα και κομπλεξικοι, ναι ειναι αλλιωση οταν με μενα σκιστηκε και αναλογα η αναλογη Everton οχι μονο δε μου εκατσε αλλα μου εκοψε επισης 2 ποντους-πρωταθλημα. Αλλα μεχρι εκει. Παντα θα υπαρχουν συμπαθειες και ξεφτιλισμενοι στο πλανητη, αλλα εκει βαζουμε τελεια. Η City ειναι πολυ καλη ομαδα και λογικα θα το παρει γιατι εχει παικταραδες γιατι επαιξε μπαλλα γιατι εχει καλο προπονητη και γιατι ξοδεψε παραπανω και εχει λυσεις που εγω π.χ δεν εχω. Δεν εχω 300 εκκ αμυνα 80 παικτες, εχω 90εκκ πως να το κανουμε τωρα? Μπραβο τους και παμε του χρονου να τους το παρουμε αν μπορουμε.

    Απλα και MARK MY WORDS που λενε στο χωριο, ερχεται γοργα αυτο που λενε οι Βρεττανοι Turning point. Τωρα θα ειναι σε 1 σε 2 σε 3 χρονια δε το γνωριζω. Δε μιλω φυσικα για την ΑΕΚ, δεν υπαρχει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ αυτα ειναι απλα ονοματα. Ας αφησουμε τους αλλους και ας πιασουμε το ΑΕΚΑΚΙ. Που ΑΕΚΑΚΙ το καταντησαν: μια τεχνικη εταιρεια που χτιζει ακινητα, και που εδω και 30 χρονια ειναι η ασπιδα προστασιας και το μεσο πλουτισμου του καθε τυχαρπαστου.

    Ναι αλλα δε χρωσταμε, ναι αλλα κανει γηπεδα, γραφεια κλπ. Εχω πει πολλες φορες 1000 μπραβο για τα κατασκευαστικα και οτι μονο αυτος μπορουσε να το πετυχει. Για το δε χρωσταμε ναι οντως ετσι ΔΕΙΧΝΕΙ. Το αν οντως ειναι πραγματικοτητα η οχι θα το δουμε στη μεταβιβαση-αποχωρηση απο την ΑΕΚ τοτε που θα γινει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ελεγχος. Για να μη το παμε πολυ μακρια, ο ιδιος ιδιοκτητης μεγαλουργουσε, δε χρωστουσε και πεταγε σε μια αλλη εταιρεια του που λεγεται AEGEAN, μεχρι που βγηκαν στη φορα κατι περιεργα και λειπουν 300εκκ. Και εκκρεμουν FEDERAL μηνυσεις και οχι μονο εταιρικες. Οποτε let’s wait till the fat lady sings. Να δουμε δηλαδη συμβασεις, ισολογισμους κλπ κλπ επισημους και οχι τι βγαζει το λογιστηριο της ΑΕΚ.

    Ειμαστε σε ground zero που λενε οι Αμερικανοι. Ειχα μια προσφατη γνωριμια με τον VP (Vice President) μιας τεραστιας εταιρειας Αμερικανικης για μια δουλεια που συζηταμε. Τεραστιας εννοω εισηγμενης και Fortune 500 με ΔΙΣ τζιρους. Γνωριμια κυριως στα γραφεια τους στο Λονδινο- to know us better που ελεγε και ο Εξαρχος και να δουμε τι πως και αν. Δεν εχω ξαναδουλεψει με Αμερικανους δε τους ξερω σε πραγματικο χρονο. Εχω ακουσει διαφορα, εχω δουλεψει indirect- μεσω τριτων- αλλα μεχρι εκει. Ιδια κουλτουρα Αγγλοσαξωνικη αλλα πιο αμεση, ετσι μου φανηκαν. Πιο γρηγοροι πιο αποτελεσματικοι απο τους Ευρωπαιους: ο τυπος πηρε το αεροπλανο απο NY και ηρθε να δει τι γινεται στο Λονδινο. Ευρωπαιος VP για να κανεις ραντεβου σε αυτο το επιπεδο θες 500 παρακαλια και να περασεις απο 200 φιλτρα απο τους απο κατω. Η δε δουλεια προχωραει με ρυθμους απιστευτα γρηγορους, ενα NDA ηρθε-εφυγε απο μενα, πηγε εσωτερικα Λονδινο, πηγε NY υπογραφηκε και επεστεψε μεσα στη Παρασκευη και με -8 ωρες διαφορα. Εδω ο μεσος ορος NDA κανει και κανα οκταμηνο χαλαρα, αμα δε εχεις να κανεις και με δημοσιο βαλε τριετια με λαδωματα και εισαι μεσα- βλεπε γηπεδο ΑΕΚ.

    Ground zero ειναι το σημειο του εδαφους πλησιεστερο στην εκρηξη της ατομικης βομβας. Εκει δηλαδη που ειναι η απολυτη καταστροφη- το σημειο μηδεν. Εκει που ειναι το ΑΕΚΑΚΙ. Γιατι μεγαλο δε σε κανουν τα μεταχειρισμενα πουλμαν τα στεγαστρα και οι πισινες στα προπονητικα ως ομαδα. Καλα ειναι αυτα αλλα μεγαλο σε κανουν οι παικτες σου. Η μονη πισινα που ειχε ο Αρδιζογλου ηταν αυτη απο τις λακουβες στους Θρακομακεδονες καθε φορα που εβρεχε. Οταν εμπαινε ομως μεσα κατι κατι Κουδες και κατι Σαραφηδες τους περναγε οπως ο Μανε το Πικε προχθες που του εριχνε στο σπριντ 5-6 μετρα, φρεναρε εκει στο αουτ και τον ξαναπερναγε καπακι.

    Μεγαλο σε κανει γι αρχη ο ιδιοκτητης. Quiz: ονομαστε τους ιδιοκτητες της Arsenal, της Liverpool της City. Πειτε μου ποτε εχετε δει η ακουσει τον ιδιοκτητη της Liverpool. Αν τον ξερετε εξ οψεως δηλαδη. Ο τυπος εχει προσωπικη περιουσια 2,7ΔΙΣ, τον εχω δει 2 φορες, μια στο Bar πανω χωρις μπραβους χωρις πουρακλες χωρις τιποτα. Απλος προσιτος μιλαγε με το κανονικο κοσμο πινωντας το ποτο του σα να ειναι σε παρτυ στο σπιτι του με καλεσμενους.

    Πειτε μου ποτε ακουσατε τον Ανιελι της Γιουβε να μιλα για γκρανκασες, τον Περεθ της Ρεαλ για ερχωμαστε και τον Abramovic (τον ενα οχι τους δεκα) για φουρω.

    Μεγαλο σε κανουν οι συνεργατες που επιλεγεις να βαλεις σε καιρια ποστα στη δουλεια σου. Σκεφτητε ποιοι τρεχουν την ΑΕΚ και απολαυστε υπευθυνα που λενε και στα ξυδια.

    Τελος σκεφτητε το μελλον: τι προοπτικες και τι διαφορετικο μπορει να παρουσιασει ΑΥΤΗ η κατασταση.

    Ποιο ειναι το Turning Point? Οποιος πει το γηπεδο καληνυχτα. Αυτα ειναι ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ του Μελλισανιδη που οντως νομιζει οτι με το γηπεδο θα κανει προκοπη. Οικονομικα σιγουρα ο ιδιος και μπορει ως ομαδα αν και εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα. Γιατι θα γεμισει τις 2 πρωτες σαιζον απο τους περιεργους, απο τους βλακες που μιλανε για θρησκειες-καψουρες και μπουρδες απο τους ‘πρωταθλητες’ και τους αναλογους 21, τα 4000 καμμενα, και μετα θα γυρισει εκει που ηταν οσο υπηρχε ΝΦ, η ειναι στο ΟΑΚΑ. Δηλαδη 10-12 αντε 15,000 κοσμο. Τοσους μαζευε στα 90’ς τοσους μαζεψε εδω και 4 χρονια τοσους μαζεψε και περσυ ως πρωταθλητρια με αγωνες CHL μεσα στα διαρκειας. Οποιος παραμυθιαζεται για Full House με αυτο το πλευρο να κοιμαται.

    Turning Point ειναι εκει που πιανεις πατο δηλαδη σημερα. Εκει που απο μεσα σου ξερεις οτι καλα τα σκεπαστρα αλλα το ΕΜΨΥΧΟ δυναμικο της ομαδας σου ειναι μηδενικης αξιας: πειτε μου ΕΝΑΝ παικτη που μπορει να πουλησει φετος η ΑΕΚ στις μεταγραφες.

    Πρωτα κλεινεις συμφωνιες, πρωτα κοιτας τι κανεις απο τζιρους απο προσωπικο απο πελατες και μετα πιανεις χλιδατα γραφεια. Αλλιως εχεις τα γραφεια και τα κοιτας με το Δημητριαδη και το Δηματο μεσα να κανουν κοντρες ποιος θα πει τη μεγαλυτερη μπαρουφα. Η την Αρκαδη που ζει σε ενα παραλληλο συμπαν 15 χρονια πριν η 2 μετα και νομιζει και δηλωνει επισημα οτι η εδρα της ομαδας δεν ειναι το ΟΑΚΑ αλλα η ΝΦ. Μαλλον γι αυτο τυπωσαν στα διακρειας την Αγ.Σοφια αλλα παιζουν στο ΟΑΚΑ. Εχουν παραισθησεις τα παιδια απλα.

    Κοινα νουμερα δηλαδη που δε βρισκεται ΕΝΑΣ να τους ριξει μια σβουριχτη ΜΠΑΣ και συνελθουν. Να μου πεις ποιος θα το κανει? Αυτος που τους προσελαβε?

    Η το καταλαβαινεις και κανεις κατι να δουλεψει, η οχι και κλεινεις-φευγεις. Η αλλη λυση ειναι να αναλαβει καποιος που κατανοει οτι δε γινεται να κανεις τελικο με πιστολαδες και να χανεις 30,000 Χ 30 ευρω= 900,000 μονο απο τα εισητηρια σε 2 ωρες. Δε γινεται να κανεις τελικο χωρις κοσμο και να αδιαφορουν απαντες, γιατι του χρονου το καναλι που θα ερθει να σου κλεισει το συμβολαιο θα σου πει -30% στα φραγκα που θα παρεις και αμα θες. Αμα δε θες no worries και απο δω παν κι αλλοι. Στο ειπε ηδη η Nova φετος. Γιατι να διαφημηστει καποιος σε ενα event που δεν απασχολει κανενα, δεν εχει παρουσια κοσμου και δε το βλεπουν ουτε οι ιδιοι οι συμμετεχωντες? Μηπως και πουλησει π.χ Pame Stoixima στους πιστολαδες? Ναι απο αυτους ειναι οι μοσχαροκεφαλες που παιζουν ΟΠΑΠ..

    ΦΥΣΙΚΑ και θα κατσω να δω το τελικο κυπελλου Αγγλιας. Εκατονταδες εκκατομυρια κοσμου το κανει σε ολο το πλανητη. Γιατι ειναι ο αρχαιοτερος θεσμος γιατι ειναι Ο τελικος και ας μη παιζει η ομαδα μου. Ποσοι φιλαθλοι στην Ελλαδα καθωνται να δουν τελικο αμα δε παιζει η ομαδα τους? Εδω η ΑΕΚ παιζει και αναθεμα και αν το 1/3 του κοσμου της καθεται να χασει 2 ωρες Σαββατο βραδυ να βλεπει τη κακοποιηση του αθληματος. Το δε γαμιεστε ειναι η πλειοψηφια.

    Turning Point ειναι οταν σου γυρνανε οι πελατες σου τη πλατη. Μαγαζι χωρις πελατες δεν ειναι μαγαζι απλα ενα κτιριο που στεκει αδειο. Ειτε γραφει ΑΕΚ ειτε Liverpool ειτε Φωστηρας ενα και το αυτο. Τι ειναι το Anfield χωρις το κοσμο του? Ενα κουφαρι. Ποιος θα τραγουδησει YNWA τα ντουβαρια και τα καθισματα? Εχουν αλλαξει οι καιροι οποιος το καταλαβει εχει καλως.

    Οποιος ονειρευεται μεγαλεια θα προσγειωθει αποτομα αν δε το εχει κανει ηδη. Ομαδα ΜΗ ανταγωνιστικη δεν εχει εσοδα αρα δεν υπαρχει. Αρα Η κλεινει Η βολοδερνει. Επειδη ομως τα εξοδα τρεχουν και τριτη φορα δεν υπαρχει να στριψεις με αρθρα 44 και Γ Εθνικες, αναλογα πραττεις η γινεσαι Αλαφ-ΟΥΖΟΣ με Δωνηδες, μωρα και σαχλαμαρες να παλευεις την πενταδα και να σου κατασχουν για προστιμα πριν καν εισπραξεις.

    Τα γραφω πανω απο 5-6 χρονια. ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΡΑΕΙ. Για να κανεις ταμειο θες ανταγωνιστικη ομαδα οχι απλα 15 μαλακες Μανταλους και προπονητες που εχει απολυσει ηδη 2 φορες αλλα σου κανουν 5 μηνες μετα, για να κανεις ταμειο θες πελατες, για να κανεις ταμειο θες Ευρωπη δηλαδη CHL, τα Europa ειναι για τους Πανιωνιους που εχουν Budget 5εκκ.

    Με εχουν πει ασχετο, γραφικο, τοξικο και οτι αλλη παπαρια μπορεις να σκεφτεις. ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ εσεις οι μη τοξικοι και σχετικοι. Οταν λιβανιζατε το μεγαλο ηγετη που σας εκανε ‘πρωταθλητες’ αυτα σας εδειχναν απομακρα. Αυτη δεν ειναι η ιστορια της Ελλαδας? Αυτος δεν ειναι ο Ελλην? Που εχει και σιγουρα κιολας – κουνωντας και το δαχτυλο τρομαρα του- τα κυπελλα και τα χαιλικια την ωρα που δεν μπορει να αλλαξει 5 πασες σερι? Που νομιζει οτι ενα κυπελλο αλλαζει τη πραγματικοτητα.

    Ελεγα προχθες: ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ. Που θα σε ΠΡΟ-πληρωνω απο το καλοκαιρι να μου απαγορευεις την εισοδο και οταν και αν θελει ο καθε πρεζακιας θα μπαινω για να βλεπω τους σαχλαμαρινους και τους πονσηδες. ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Ξερεις ποσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοσμου το εχουν πει? Ευκολο ειναι, υπολογισε ποσους οπαδους μπορει να μαζεψει η ΑΕΚ, κοιτα ποσους πραγματικα μαζευει και εχεις την απαντηση σου. Δες που πηγαν π.χ οι 70,000 του πρωτου κυπελλου με το γαυρο- ΚΑΙ ΕΚΕΙ το διακοψανε τα κολοπαιδα.

    Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ, δε φυγαμε μονοι μας επειδη τρελλαθηκαμε μετα απο 40 χρονια. Ας κατσουν να λουστουν οσοι θελουν το ποδοσφαιρο αυτο, το θεαμα αυτο, τι τακτικες αυτες και ολη αυτη τη ΣΑΠΙΛΑ.

    Η εκμεταλλευση αγαπης και το πουλημα ελπιδας εχουν και τα ορια τους

  23. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    (άλλη μία) χρονιά τελείωσε.
    Η ΑΕΚ πέτυχε τους (ποιους?) στόχους της!!!
    Μην μπερδευόμαστε με πέρυσι που έκατσε από τη μία ο ζμΠΑΟΥΓΚ να αυτοκαταστραφεί και από την άλλη 3-4 παίκτες με προσωπικότητα και ένας προπονητής που κάπως κατάφερε να κρατάει ένα σύνολο προσηλωμένο, σφικτό και στην τσίτα. Γι’ αυτό και πήγαμε καλά και στην Ευρώπη. Το μπάτζετ μας ήταν με διαφορά 3ο, η οργάνωση μας 4-5η (κάτω και από Ατρόμητο).
    Τελικά ο εγγυητής τι ήθελε για φέτος?
    1. Τα μαρούλια του Τσου Λου (για το γήπεδο)
    2. Τα λεφτά για το γήπεδο (δες 20ρικο από Περιφέρεια, τον οβολό διαφόρων μεγαλοσχημόνων και φυσικά τα 25 του Τσου Λου). Φυσικά other people’s money ΜΟΝΟ
    3. Όπως είπε και ο Χρήστος πάνω, να επιπλεύσει τώρα που το νερό έφτασε στη μύτη (δες τα τρεχάματα με την Ετζήαν στην Αμερική κλπ)

    Σε όλα αυτά, και αυτό το βιώνω και στον τωρινό μου εργοδότη, διάλεξε middle management, αποκλειστικά και μόνο με τα ακόλουθα κριτήρια:
    1. Να είναι μετρίων και κάτω ικανοτήτων για να μην κινδυνεύει
    2. Να του ικανοποιούν τον εγωισμό και να τον γλύφουν
    3. Τα καθημερινά προβλήματα να λύνονται τσάτρα πάτρα ώστε να συνεχίσει απλά το καράβι στην πορεία του.
    4. Να του κοστίζουν και οι ίδιοι και οι πράξεις τους μόνο όσα δίνει (κοινώς όσα περισσεύουν εκτός του παγκαριού της αγιασοφιάς)

    Εκ των υστέρων νομίζω μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι έμμισθοι της ΑΕΚ Fc καλύψαν τις απαιτήσεις αυτές.

    Το αποτέλεσμα ήταν:
    -3η θέση στο πρωταθλημα (λογικά) με 27 πόντους λιγότερους από τον 1ο
    -Τελικός στο κύπελλο, όπου χάνουν από το ΖΜΠΑΟΥΓΚ στο χαλαρό. Το χειρότερο είναι ότι προσπάθησαν, αλλά ήταν προφανές ότι ΟΛΟΙ οι ΖΜΠΑΟΥΓΚ είναι 1 κλάση επάνω, ειδικά σωματικά. Ένας μπίσεσβαρ, ένας κρέσπο και ένας βαρέλα φτάναν για ένα 1-0 και πάμε σπίτια μας.
    -Όμιλοι Τσου Λου με 0 βαθμούς. ΟΜΩΣ βγήκαν 25 χαρτιά υπέρ Αγιάς Σοφιάς (και όχι για να επενδυθούν στην ομάδα)

    Τούτων δοθέντων, εγώ πιστεύω ότι Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. Επίσης, ο Μανόλο πέτυχε (ή μάλλον ΔΕΝ απέτυχε) και δικαίως θα κρατήσει την ομάδα και του χρόνου ΜΠΑΣ και κάτσει καμιά 2η θέση (3η είναι ο βασικός) και όμιλοι Γιουρόπα. Και φυσικά όλα με το γνωστό μπάτζετ των 10 περίπου χαρτιών (1/3 των άλλων 2).
    (αυτοί είναι νομίζω οι στόχοι του).

    Όσον αφορά τους διάφορους παίκτες, νομίζω είναι λάθος να εστιάζουμε σε άτομα. Απλά για εμένα ΟΛΟΙ είναι προς πώληση. Δεν νομίζω ότι κανείς (πλην Σιμόες ίσως και των αμυντκών, εφόσον ενισχυθούν με 2 γρήγορα μπακ), αφού ΟΠΟΙΟΣ κι αν φύγει θα ξεχαρβαλωθεί η ομάδα, αφού οι προδιαγραφές της είναι για 3η. Μάλλον καλό θα κάνει και στις 2 μεριές αν κάτι Μάνταλοι, Μπακάκηδες, Λιβάγιες κλπ πάνε πουθενά αλλού. (Μπογιέ, Πόνσε, Μπάρκα είναι δεδομένο ότι δεν τους ξαναβλέπουμε). Ε, τον Ατρομητο και τον Άρη ΜΑΛΛΟΝ τους έχουμε (δε βάζω και στοίχημα). Τους 2 γαύρους ξεχάστε τους, απλά να μη διασυρόμαστε.

    Παρατήρηση: Ο “λαός” της ΑΕΚ δεν υπάρχει πουθενά στα παραπάνω. Ποιος τους γαμεί? Και το σημαντικότερο, μάλλον παραπάνω του κοστίζουν με τιμωρίες και κεκλεισμένων, το διαρκείας είναι κάνα 100ρικο…όλα μαζί άντε να του βγάλουν τους μισθούς κάνα 2 δανεικών…οπότε απλά ΔΕΝ δανείζεται ακριβούς και ΔΕΝ πληρώνει να τους αγοράσει.

    Συγγνώμη που ξεκίνησα ήδη την ανασκόπηση, είμαι μηχανικός (και δει στην οικονομοτεχνική μεριά) και ξέροντας ότι ο Steve είναι κι αυτός δε μπορώ…εκφράζομαι σύμφωνα με τη φύση μου.

    Οπότε…έρρωσθε και ευδαιμονείτε και για τη σεζόν 2019-2020…

  24. Ο/Η Akis λέει:

    Κάτι έγραψε ο επίσημος προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ στο 365 για πολιτικό ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαρίσει προκειμένου να επενδύσουμε χρήματα…Νέο αφήγημα βλέπω, αφού οι προσπάθειες να τα ρίξουμε στο Γερμανό διαιτητή τρώνε τέτοια καντήλια από τον κόσμο που σταμάτησαν εν τη γενέσει τους…Να δούμε τί άλλο θα πούνε προκειμένου να μη σπρώξουν χρήματα για καμιά μεταγραφή…

  25. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Eίδαμε την ίδια ΑΕΚ που βλέπουμε τα 4 τελευταία χρόνια, με μικρή εξαίρεση το περσινό πρωτάθλημα λόγω της προσωπικότητας κάποιων παικτών.
    Πόσα εκατομμύρια θέλουν λέει για τον Πόνσε? 6?

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    @ the snitch Εγώ φίλε απ’ όταν ήρθε ο Κούγιας στον ΠΑΣ, τότε πραγματικά κατάλαβα τι γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο -και τα προσβάλουμε τα μπουρδέλα και μόνο που τα επικαλούμαστε για το ελληνικό πρωτάθλημα- έκοψα γήπεδα, εκδρομές και πορείες για τα συμφέροντα του εκάστοτε Χριστοβασίλη. Ευτυχώς κατάλαβα από μικρό τότε και τώρα που περπατάω στα 30 με 31 δεν μου λείπει Τ Ι Π Ο Τ Α. Με εξαίρεση κάνα δυο, τρεις καλές φιλίες, διότι αφού δεν ασχολείσαι με τον ΠΑΣ δεν υπάρχεις για αυτούς.

    Πηγαίνω τα ΣΚ στο καφενείο ενός φίλου και βλέπουμε πραγματική μπάλα. Έχει κασκόλ του ΠΑΣ και της Λιβερπουλ παντού και παίζει μόνο premnier και φυσικά όταν έχει αξιόλογα ματσάκια σε άλλα πρωταθλήματα. όταν του λένε να το γυρίσει στα ελληνικά ματς σε “ντάρμπυ” και καλά καταλαβαίνεις τι μπινελίκι πέφτει. Ακούμε και metal, πίνουμε και κανα τσίπουρο, οπότε δεν αργεί να πέσει η χριστοπαναγία. Εδώ και τόσα χρόνια μπορώ να σου πω την ενδεκάδα π.χ. της Tottenham, ενώ φέτος πέραν 3-4 παιχτών δεν ξέρω παραπάνω στον ΠΑΣ.

    Χτες λόγω δύο καλών του φίλων ενός ΑΕΚτζη και ενός ΠΑΟΚτσή έβαλε το ματς… τιμής ένεκεν των προσκεκλημένων, θαμώνων μάλλον. Γίνεται κατανοητό πως στο δεύτερο ημίχρονο ανάθεμα και αν γύρισε κάποιος το βλέμμα στην τελεόραση.

    Όπως λες.. ξένη μπάλα και μόνο ξένη μπάλα. Το έχουν πιάσει το νόημα αρκετοί. Στη γειτονιά που μένω έχει πολλές καφετέριες και πολλούς φοιτητές. Πολύ συχνά μπαίνουν στα μαγαζιά και ρωτάνε θα δείξετε το Inter-Milan, το Tottenham-Man Utd κλπ.. Ας παίζουν οι ελληνικές και δικές τους ομάδες.

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απο paok.στιβεν καλημερα.εσεις εδω τα λεγατε αλλα ποιος σας ακουγε.και εξηγουμαι.περσι πηρατε το πρωταθλημα απολυτως δικαια γιατι τα δικα μας καραγκιοζιλικια επρεπε να τιμωρηθουν.τελος.και οταν λεω τα λεγατε εννοω την ελλειψη ικανων στελεχων να πλαισιωσουν την παε ΑΕΚ σε καιριες θεσεις.δεν γινεται ρε φιλε ο βαρελα να παιζει κουτσος τον μισο τελικο και να μασαει σιδερα ο ακπομ να βαζει γκολ και να κλαιει και ο σιμοες που θα πεθαινε στο γηπεδο να ειναι αλλου για αλλου.απο πισω υπαρχει ενας ολοκληρος μηχανισμος να εξηγει τι και πως.και να σου πω την αμαρτια μου τον λουτσεσκου δεν τον πολυχωνευω μετα τα περσινα αλλατο σωστο σωστο.ιδια φαση ητανε με σας μετα την κατακτηση αλλα παρουσιασε μια ομαδα το λιγοτερο σοβαρη.τελειωνοντας πλακα πλακα εχεις καμια ιδεα που να εκτονωσουμε εδω πανω την εμφυτη μιζερια και γκρινια μας τωρα που μας τελειωσε το” για ολα φταιει η αθηνα”?

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς paok : Αδερφέ, να σου πω και προσωπικά συγχαρητήρια. Φυσικά δεν είδαμε κανά υπερθέαμα, αλλά τα ντέρμπυ τα κερδίζει η αποφασιστικότητα και η σοβαρότητα. Κι αυτά περίσσευαν εχθές από την ομάδα σου. Εγώ το ματς από πλευράς τακτικής το είδα 100-0 υπέρ της ομάδας σου. Τώρα για το τελευταίο που με ρωτάς, και μόνο που αυτοσαρκάζεσαι, εσύ προσωπικά δεν έχεις πρόβλημα, ούτε και ανάγκη εκτόνωσης. Πάντως δεν είναι μόνο στοιχείο του βορρά αυτό που αναφέρεις. Είναι ελληνικό στοιχείο γενικά.Πάντα φταίει κάτι άλλο και ποτέ εμείς.

  29. Ο/Η Θωμας Π. λέει:

    Steven δεν ηθελε για χ,ψ λογους ή απλα δεν μπορουσε ?
    δεν μιλαω για την αεκ κοντρα στο παοκ…μιλαω για τον εγγυητη κοντρα στον ρωσο..

    κατα τα αλλα πιστος στην υποσχεση που ειχα δωσει στον εαυτο μου εδω και καιρο και αυτο το ματς περασε επιδερμικα απο εμενα…δεν με γεμιζει η ομαδα ουτε στις νικες της..και φυσικα δεν με πικραινει στις ξεφτιλες της..( αλλο οι ηττες και αλλο οι ξεφτιλες)..
    με αφηνει αδιαφορο..πλεον μονο ειρωνια και χαβαλες για αυτο το κακομοιριλικι μου βγαινει στο facebook ( γιατι σε αθλητικες σελιδες ή δεν γραφω ή εχω μπαναριστει)..
    συμφωνω 100% με Σνιτς .. περπατω στα 39 μου πλεον και εδω και καιρο ασχολουμε μονο με Λιβερπουλ…οχι Λιβερπουλ,Ατλετικο,Ντορτμουντ,Μιλαν…μονο Λιβερπουλ…και οσο μπορω θα προσπαθω να τραβηξω κ τον γιο μου μακρια απο την χαβουζα που καλειται ελληνικο ποδοσφαιρο…

  30. Ο/Η stelathen λέει:

    να βγει ο ασλανιδης και η αρκαδη να μας πουν τι σκοπους εχουν για την ομαδα, αν δε μπορουν ας φυγουν.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Θωμας Π. : Μεγάλη ιστορία. Πάντως ας πούμε οτι υπάρχει φόβος κι οτι περιμένει να σκάσει η φούσκα.

  32. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μετά τον συναρπαστικό τελικό έχω την απορία, ο τέταρτος πυλώνας προχωράει;
    Το ξενοδοχείο στα Σπάτα θα γίνει;

  33. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Dimi πάτο δεν πιάσαμε ακόμη. Ground lever αργεί ακόμη. Μόλις κοπούν τα χρήματα από τα κανάλια και μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη όπως κάνανε με τους ¨Άγγλους μπορεί να γίνει κάτι.
    Εδώ και καιρό ακολουθώ την συμβουλή σου πάντως, βλέπω μόνο ευρωπαικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ που μου αρέσει…

  34. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Συγγνώμη που επιμένω, στην απάντηση σου προς το Θωμά Π. Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; φόβος για ποιο πράγμα υπάρχει;

  35. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Δυστηχώς το αγωνιστικό κομμάτι αυτά τα χρόνια ο Μελισσανίδης προτιμάει να το έχει δευτερεύον. Το έχει πει 3000 φορές οτι το πιο σημαντικό είναι το γήπεδο. Το οποίο κάνεις δεν θα μπορούσε ποτέ να φτιάξει. Καλώς ή κακός τα 20-25 μύρια απο ευρώπη απο δικές του ενέργειες τα κέρδισε η ομάδα. Προτίμησε να τα ρίξει όλα στο γήπεδο. Μπορεί από την τσέπη του να καταφέρει να μην βάλει μία και να κάνει το γήπεδο, αν και δε το πίστευω. Παρέλαβε πάντως ένα τίποτα, μην το ξεχνάτε αυτό. Απο την αρχή μας είπε ότι η ομάδα θα ζει χωρίς το Μελ. Απλώς θα είναι η εγγύηση που χρειάζεται η ομάδα. Αν δεν βρισκόταν αυτός δεν νομίζω να ήταν η ομάδα στην πρώτη κατηγορία.Ας πούμε ότι απο του χρόνου θα έχουμε γήπεδο, γραφεία έχουμε, το προπονητικό θα έχει τελειώσει.
    Καλή ομάδα δεν έχουμε, το πιο σημαντικό βέβαια. Θέλω να είμαι αισιόδοξος οτι κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό. Μην περιμένει κανένας ποτέ να γίνουμε ομάδα σε οργανώση και ποιότητα όπως στην Αγγλία π.χ. Γιατί να γίνουμε Snitch; Μπορούμε να γίνουμε; Αξίζουμε; Μπορείς εγώ να γίνω τοσο επιτυχημένος όπως είσαι εσύ π.χ. Με τι γνώσεις; Λύκειο τελειώσα. Και πάλι καλά είμαι με δικιά μου δουλειά. Μακάρι να μπορούσα να γίνω λαθρέμπορας αλλά …
    Απο εδώ μέσα άμα γράφουν 30 άτομα οι 20 πετάνε τα σκουπίδια απο το παράθυρο του αμαξιού τους. Σε τι να μοιάσουμε τους Ισπανους και του Αγγλούς;
    Τεσπα υπομονη, οποιος μπορει και αντεχει ας στηριξει την ομαδα. Η δυναμικοτητα παντα ηταν γυρω στις 12 χιλιαδες φιλαθλοι απο παλια, αρα και οι παιχτες που αξιζουμε ειναι για 12 χιλιαδες.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς koreas : Φόβος μην τον ανατινάξει, τι άλλο να σου πω;

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Χαρης: αυτο ακριβως εννοω. Καπου το εγραψα, ΗΔΗ η Nova σου εκοψε 30%.

    Κατσε να δεις ποσα διαρκειας θα κανει φετος παλι 7? η 8? Η Λιγκα δε καταφερε να κανει 1εκκ εισητηρια- ολες οι ομαδες. Η Liverpool εκανε 2.052εκκ μονο στα εντος εδρας, μονο στο πρωταθλημα.

    Τι νομιζεις οτι θα κανει η Ευρωπη- στο κανει ΗΔΗ οταν σε βαζει να παιζεις 2 προκριματικα- με τους Ελληναρες που μπηκαν στο CHL και παντελονιασαν την 25αρα? Νομιζεις οτι ειναι χαζοι οι εξω δε βλεπουν οτι κοροιδευεις και κατεβαζεις μια ομαδα που μετα δυσκολιας παιζει στη Championship? Δε βλεπουν οτι οχι δε κανεις μεταγραφες αλλα πουλας και αυτους που εχεις? Θα κατσει η UEFA να ανεχεται τους Μελλισανιδηδες να φτιαχνουν γηπεδα με τα λεφτα της? ΘΕΑΜΑ θελει να προσφερει οχι καραγκιοζηδες που κανουν -13 γκολ και 6 ηττες σερι. Τα λεφτα δινωνται για αναβαθμιση των ομαδων οχι για ιδιωτικα γηπεδα. Τα ιδια θα σου κανει και η TV και οι χορηγοι και ολοι.

    Το διανοεισαι οτι η ΑΕΚ εφαγε 13 γκολ σε 6 ματς και η Liverpool 21 σε 38?

    2018-2019

    Γιορτη σημερα. Αναγνωριση-χειροκροτημα-συγκινηση πολυ συγκινηση, για το τελευταιο μας παιχνιδι στο πρωταθλημα.

    Δυο πρωτοι σκορερ (Μανε-Σαλαχ) μαζι με Ομπαμεγιανγκ απο 22 γκολ.
    Οποτε ΔΥΟ χρυσα παπουτσια

    ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ (21) clean sheets! Χρυσα γαντια και εκει.

    Μολις μια ηττα (1). Καλυτερη αμυνα 21 γκολ παθητικο.

    89 γκολ επιθεση, 97 ποντοι.

    Καλυτερος παικτης της PL ο VVD.

    Ηρθαμε δευτεροι για ενα ποντο. Συγχαρητηρια στην ομαδαρα, 1000 μπραβο σε παικτες και προπονητες, μελη του stuff (ολους απο φροντιστες μεχρι διαιτολογους), διοικηση. Εκπληκτικη σαιζον, δευτερος τελικος CHL σερι, 3 τελικος Ευρωπης σερι. 3 στη Παρι, 3 στη Μπαγερν (εκτος) 6 στη Πορτο (4 εκτος) 4 στη Μπαρτσα με ανατροπη.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Αυτο ηρθε σε ολων τα κινητα –ναι γινωνται αυτα αμα σεβεσαι το κοσμο σου- με τη ληξη:

    This team has done us proud ❤️ Our Premier League campaign might be over but we’re not finished yet. We’ve shared plenty of special moments together this season. One game remains. See you in Madrid ✊

    WE ARE LIVERPOOL, THIS MEAN MORE

    YNWA

  38. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Οκ. Αυτό δεν ισχύει και από την ανάποδη;

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Aλεξης
    Μεχρι το καλή ομάδα δεν έχουμε, συμφωνω απολυτα, αλλα:
    Οι οποιες γνωσεις η οποια μορφωση δεν εχουν καμμια σημασια με το σεβασμο που δειχνεις, με τους τροπους, με το πως συμπεριφερεσαι, με το τι κανεις στη ζωη σου. Οπως επισης η επιτυχια δε μετριεται ουτε με το ποσα εχεις ουτε με το ποσοι σε γλυφουν. Ξερω ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ που γελανε πισω απο τη πλατη τους, ξερω οριακα μισθοσυντηρητους που ειναι ΚΥΡΙΟΙ.
    Δυστυχως πετανε ‘σκουπιδια’ γενικως, το βλεπεις σε ολες τις πτυχες της ζωης. Ο βοθρος δεν ειναι μονο υλικος.
    Γιατι να μη γινω σα τον Αγγλο δε καταλαβα? Ξερεις τι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που εχει ο Αγγλος? ΣΕΒΕΤΑΙ τον εαυτο του αρα το τροπο ζωης του, αυτο που συνυπαρχει. Σεβεται για να τον σεβωνται ειναι μια αμοιβαια συνθηκη, τοσο απλα. Οταν εσυ καταδεχεσαι (το εσυ δεν ειναι προσωπικο) να σε κοροιδευει ο καθενας, εσυ πρωτος δειχνεις οτι δεν αξιζεις και δε θες να ζεις σε ενα πολιτισμενο κρατος. Οι εγγυητες, οι ηγετες, οι αρχοντες, οι πραξεις στη τελικη πηγαζουν και προερχωνται απο το λαο. Αυτος μοιραζει εξουσιες και ανοχες.
    Οσο ανεχεσαι να σε κοροιδευει λοιπον ο καθε Μελισανιδης που επιβραβευει τα πρεζονια και τους τραμπουκους, τοτε καλα σου κανει. Αστον εκει ΜΟΝΟ με αυτους να δεις τι ωραια που ειναι. Να δεις πως θα σφιξουν οι κολοι και θα κανει κολοτουμπες μολις μεινει με τα πρεζονια παρεα που δε εχουν μια.
    Θες να σου πω ενα ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? Τι θα εκανα ΕΓΩ αν ειμουν CEO για το θεμα του τελικου?
    Κυριοι εχω μια database 10-15 χιλιαδων διαρκειας. ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΟΛΗ ΤΗ 34 και τους οργανωμενους μιας και ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ με βαζουν να παιξω χωρις κοσμο, κραταω 50 προσκλησεις για τις αναγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ και κανω κληρωση (ενας λαχνος ανα ατομο- ηλεκτρονικη κληρωτιδα) αναμεσα στους ‘νοικοκυραιους’ των αλλων θυρων. 400 ατομα λοιπον δωρεαν, 200 λαχνοι + 1 συνοδος, αν θελουν να ερθουν να δουν το παιχνιδι. Ετσι δειχνεις ενα ΕΛΑΧΙΣΤΟ συγνωμμη για το ποσο μαλακας εισαι ως εταιρεια.
    Τι εκανε ο Μελ και ο Λυσσανδρου? Καλεσαν 400 τραμπουκους, πιστολαδες, μπραβους και τα αρχι-πρεζονια να πανε στο γηπεδο. Αυτους δηλαδη που εξαιτιας τους τιμωρηθηκες αρχικα, τους επιβραβευσε και ξαναεγιναν τα γνωστα: ξυλο, φασαριες κλπ. Ποιος θα τα σκεφτει αυτα? Ο μελλισανιδης, η αρκαδη η ο λυσσανδρου?
    Και μου λες για στηριξη? Ρε δε πα να ****** τα αεκακια εκει μεσα και να μας δωσουν και την εισπραξη?

    Ο κοσμος στηριξε το 2013 εκανε δε θυμαμαι ποσες καρτες κανα 20αρι νομιζω
    Ο κοσμος ηρθε στο γηπεδο 70,000 με το γαυρο οταν εισουν στη Β Εθνικη και τον εδιωξες πριν τελειωσει το ματς
    Ο κοσμος πληρωσε και πληρωνει τιμες Premier League να βλεπει το Μανταλο και να του τριβεις στη μουρη οτι εσυ αυτον γουσταρεις και τον πληρωνεις. Με τη διαφορα οτι οκ δικο σου ειναι το μαγαζι αλλα ΑΛΛΟΙ πληρωνουν για να βλεπουν το θεαμα.

    Ξερεις ποσο εχει το διαρκειας μου στη Liverpool? £ 1029 δηλαδη 1200 ευρω και ειναι το ακριβοτερο στο L6.

    Πισω απο το παγκο οπως βλεπεις δεξια σειρα 10. Εχω μαθει τις οδηγιες του Klopp σαν να ειμαι στο ροστερ πλεον, τοσες φορες που τον ακουω σα να ειναι διπλα μου.
    Αφου λεω θα μπω αλλαγη και δε θα με παρουν χαμπαρι, απ εξω τα εχω μαθει. Αμυνα επιθεση transition τα παντα. Το τι παιρνεις με 1200 νομιζω το ξερεις. Προχθες πχ. βλεπαμε το Μεσι στα 20-30 μετρα μιας και επαιζε απο τη μερια μας στο Α’ …

    Αμα εισαι senior citizen δηλαδη πανω απο 65 εχεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ 30% εκπτωση ΟΠΟΥ και να εισαι στο γηπεδο. Τη ιδια που δινει ο μαλακας ο καραμουζας αμα εισαι πρεζονι.

    Ξερεις ποσο εχει το ΑΕΚ το αναλογο διαρκειας? 4500 ΕΥΡΩ!

    Ο Μελλισανιδης ο Λυσσανδρου η Αρκαδη και το κακο συναπαντημα θεωρουν οτι πρεπει να δωσεις 3 φορες παραπανω για να βλεπεις Μανταλο-Πονσε-Οικονομου εναντιον Κομποτιακου απο το να βλεπεις Μανε-Φαμπινο-VΑΝ DJIIK εναντιον Μεσι-Νευμαρ-Αγκουερο!

    Οι ανθρωποι ειναι για τα καγκελα κανονικα. Και μου λες για στηριξη?

    ΦΑΠΕΣ θελουν μονο μπας και συνελθουν και να τους αγνοεις μπας και την ακουσουν στο ταμειο.

    Μονο ετσι θα καταλαβουν. Να μπουν στη Αγ.Σοφια και μετα απο κανα χρονο να δουν μισο-αδειο το γηπεδο. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ.

  40. Ο/Η Savvi λέει:

    Όπως καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις έχουμε ηττηθεί κατά κράτος. Τουλάχιστον ας προσπαθήσει να κρατήσει την αξιοπρέπεια του αν έχει!!! γιατί ο ΑΕΚτσής έχει και να κάνει 5-6 μεταγραφές για να μην τρόμε ντορτια του χρόνου. Με παίκτες των 100-200Κ δεν έχουμε στο ήλιο μύρα.

    Να ρωτήσω τι γνώμη σου αν οι μέθοδοι και η εισαγωγή ανατολικού τύπου δημοκρατιών Πούτιν και Ερντογάν εκτός από ποδόσφαιρο έχουν και πολιτικές βλέψεις χειραγώγησης; Αυτό το λέω γιατί ως γνωστόν το οικόπεδο ανήκει στους Αμερικάνους(αν η απάντηση είναι ναι τότε γιατί οι Αμερικάνοι μαλακίζονται;;)

    @The Snitch

    Νομίζω ότι η Τότεναμ ήταν ότι πιο δύσκολο μαζί με την σίτυ που θα μπορούσαμε να έχουμε στον τελικό. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς.

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς koreas : Δεν νομίζω. Είναι αυτό που λέγαμε παλιότερα. Όταν το παίζεις συνέχεια ο γαμάω κι επιβάλεις τον νόμο της ζούγκλας, θα βρεθεί υποχρεωτικά και κάποιος δυνατότερος. Λέγαμε λοιπόν οτι θα έπρεπε να έχουν αλλάξει τα δεδομένα ούτως ώστε να μην υπάρχει περιθώρειο να παρισφρήσει άλλος γκάνγκστερ. Δεν άκουσε.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Μεγάλη κουβέντα για να πω την γνώμη μου. Ας πούμε λοιπόν οτι το οικόπεδο είναι δικό τους και τελειώνουμε εδώ. Το ποιοί το κατοικούν τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Λέω να μην συνεχίσω.

  43. Ο/Η conpater λέει:

    Ακουσα δηλωσεις Klopp και παικτων μετα την ληξη με την Γουλβς. Πρωτα εδιναν συγχαρητηρια στην City και μετα αναφερονταν στην ομαδα τους. Ενα καρφι το πεταξε ο Klopp για την διαφορα χρηματων ,εστιαζοντας στην “ασυδοσια” να κατακτηθει ενα πρωταθλημα. Και που επι της ουσιας εχει 100% δικιο,με τρανα αποτεσματα την Τσελσυ και την United.. θα μπορουσε και η Τοτεναμ ,παραλληλα με το γηπεδο,να ειχε κανει και 4-5 μεταγραφες στα 30+ εκ. , αλλα δεν ……
    Εχτισαν ενα γηπεδο στα 900εκ. οσα κανουν ΟΛΑ τα ελληνικα γηπεδα μαζι και παλι περισσευουν. Και λενε για αποσβεση σε βαθος 8 ετιας αν διαβασα καλα !!!
    Ειμαι σχεδον σιγουρος ,πως την νεα χρονια,θα αυξηθουν οι πωλησεις σε NOVA και COSMOTE TV, γιατι ολο και περισσοτερος κοσμος πλεον στρεφει το βλεμμα του στο εξωτερικο ποδοσφαιρο.Υπηρχαν βραδιες που μην εχοντας τιποτα αξιολογο η tv, καπου καπου το αφηνα σε κατι Αστον Βιλλα,σε κατι Μπορνμουθ,Μπραιτον κτλ,και πραγματικα μπορει να εβλεπα και ολο τον αγωνα ,μαγνητοσκοπηση μιλαμε τωρα.
    Το “δεν ακουσε” ειναι ολο το ζουμι Στηβεν. Ποτε δεν ακουει, περαν αυτου που σκεφτεται. Ειχε την δυνατοτητα να “φτιαξει” πεντε πραγματα ,η να φτιαξει αν θελετε, αλλα δεν… Μονο εχθρους βλεπει γυρω του. Σημερα ,θα ηταν ισως καπως καλυτερα τα πραγματα και για την ΑΕΚ και για το ελληνικο ποδσαφαιρο. Δεν μιλαμε για παπαδες,ενα 10% καλυτερο να γινοταν καθε χρονο ,τωρα θα χαμε φτασει λιγο πριν την μεση. Αλλα αυτη η γαμημενη νοοτροπια σε πιανει απο το χερι στα 10 και σε συνοδευει μεχρι να κλεισαεις τα ματια……

  44. Ο/Η Akis λέει:

    Χθες πηγαίνοντας κατά τις έξι Φιλαδέλφεια για να δω το παιχνίδι με φίλους σε ένα μαγαζί, στο ύψος της Νέας Ιωνίας σκάνε περίπου 60-70 μηχανάκια με τους “επίσημους” της ΠΑΕ ΑΕΚ. Με αυτούς δε θα ήθελα ούτε να είμαι στα 20 μέτρα απόσταση, όχι να πάω γήπεδο μαζί, και η ΠΑΕ τους επέλεξε να μπουν στο γήπεδο. Μιλάμε για νούμερα, που νομίζουν ότι απευθύνονται σε νούμερα. Δεν είδα αν ήταν μαζί και το παλικάρι που πέταξε τη μολότοφ με τον Άγιαξ, λογικά πρέπει να είναι επίτιμο μέλος. Ευτυχώς πάντως, ο κόσμος σαν να ψιλοξύπνησε. Η συντριπτική πλειοψηφία κράζει όσους είπαν κάτι για τη διαιτησία, και τα χώνει κυρίως στη διοίκηση. Αν δώσει πάνω από 3500 διαρκείας του χρόνου, με δεδομένη και την ευρωπαική τιμωρία, θα ανοίξουν σαμπάνιες στην ΠΑΕ.

  45. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Δε νομίζω ότι ο εγγυητης χάνει στα γκαγκστερλικια και στις μανουρες, ίσα ίσα εκεί είναι ακόμη το δυνατό του σημείο. Τα μειονέκτηματα του αλλού είναι.

    Το μεγάλο μεγάλο πρόβλημα είναι το αγωνιστικό. Μιλάμε για κατάρρευση εν μέρη κατανοητή λόγω ουζουνιδη – κόλλα και καβουρομανας.

    Ps. Ο spyroskilkis που χάθηκε;

  46. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Νομίζω σας είχα προειδοποιήσει για το ποιοί θα παίρνανε τις προσκλήσεις. Φυσικά η μεγάλη μάχη δόθηκε στις προκλήσεις της ΕΠΟ. Η πρόσκληση πρέπει να έφτασε και τις δέκα χιλιάδες.

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Χάνει διότι πλέον το παίζει κύριος και είναι παλιάς κοπής. Ο καινούργιος δεν σταματάει πουθενά, δεν τον νοιάζει να χαρακτηριστεί έτσι – ίσα ίσα που το θέλει – και φυσικά είναι λίγο παραπάνω από τους Γεωργιανούς που φυλάνε τον εγγυητή. Δεν ξέρω αν ξέρεις τις μεθόδους της κάθε φυλής. Πάντως ο ένας τους έχει για άμυνα, ενώ ο άλλος για επίθεση. Αν βάλεις το βίντεο το περσινό με την μπούκα, ίσως προσέξεις αυτό που λέω.

  48. Ο/Η Akis λέει:

    @Steven
    Το ίδιο δεν είχε γίνει και με τον ΟΣΦΠ άλλωστε??Θα ήθελα να έβλεπα αυτούς που είχαν έρθει από την uefa να δουν το παιχνίδι, πώς θα πέρασαν με όλους τους μπράβους και τα πρεζόνια δίπλα τους….

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Αυτοί πιστεύουν οτι έτσι είναι οι Έλληνες. Οπότε δεν πάθανε καμία πλάκα. Ξέρουν για ποιο λόγο το γήπεδο ήταν άδειο, γιατι κινδυνέψαμε με grexit, γιατί υπήρχαν ξένοι διαιτητές, γιατί είμαστε υπο επιτήρηση. Φυσικά μπορώ να πω κι εγώ, οτι έτσι είναι οι Έλληνες. Μια εξαίρεση του 10 ή του 20 τοις εκατό, δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

  50. Ο/Η spyros kil λέει:

    @koreas

    Εδω ειμαι φιλε μου παρακολουθω τις αναλυσεις και τα σεντονια που γραφουν.

    Εχετε μπει σε ενα τρυπακι για το ποιος ειναι πιο μαγκας.
    Το ειδαμε ποιος ειναι πιο μαγκας περισυ με τις αποφασεις του σκουτερη.
    Ειδαμε επισης ποιος ειναι πιο μαγκας στις τωρινες εκλογες της λιγκας.(που θα πεταχτει τωρα ο steven να μας πει οτι δεν μετραει πλεον αυτο)
    Ειδα ποιος ειναι πιο μαγκας με το χτισιμο του γηπεδου και το περσινο πρωταθλημα.

    Ξερετε γιατι δεν τον ενδιαφερει τον Μελ το αγωνιστικο?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
    Ενω οι εγκαταστασεις και τα ντουβαρια μενουν.Εσεις ολοι σας τα εχετε πει αυτα.
    Για τα λαμογια που γαμησανε την ομαδα και τη διασυρανε στα χωραφια τις Γ εθνικης κρεμαλες γιατι δεν στηνετε?
    Αχαριστος εγω δεν προκειται να γινω.Απο σημερα θα γινω ο πιο Μελισσανιδικος που υπαρχει.Μας εριξε ο τσετσενος στην εσωστρεφεια????Ποιος?Η ρωσσικη προπαγανδα!
    ΑΕΚ-παοκ στο ΟΑΚΑ χερι του σακχοφ μεσα στη περιοχη τιποτα η διαιτησια
    Χθες χερι καθαρο με VAR ΤΙΠΟΤΑ!!
    Δυο αποφασεις στερησανε δυο νικες!δωσε τα πεναλτι να σου πω εγω τι ματς θα δουμε μετα!Να τους βγαινουμε στην κοντρα μετα εμεις!
    Που να μην πηγαινε στο περειρα τι θα γινοτανε!

    Εν παση περιπτωση βρειτε ρε παιδια εναν επενδυτη εσεις ολοι να παω αυριο το πρωι να τον διωξω τον μελισσανιδη.

    Επισης αυτο που ξερω ειναι οτι τα λεφτα τα οποια ειναι δικα σου τα σεβεσαι και δεν τα ξοδευεις αλογιστα.
    Οταν δεν ειναι δικα σου τα ξοδευεις αλογιστα.

  51. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος Κιλκίς : Το σχόλιο δεν αφορά εμένα φυσικά αλλά η παρένθεση μου δίνει την ευκαιρία να υπενθυμίσω : Το πρωτάθλημα θα φύγει από την λίγκα και θα πάει στην ΕΠΟ, εξ ου και η μετατόπιση του Δέδε εκεί. Αυτές ήταν οι δηλώσεις και οι σκοποί Μελισσανίδη αντίστοιχα όπως διαβάζεις. Γιατί; Διότι όλο το θέμα είναι η διαιτησία. Την οποίαν δεν την ελέγχει η λίγκα. Τι κέρδισε λοιπόν; Έναν ψήφο στην εκτελεστική; Επειδή είναι τσάμπα ; Δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι πλέον και μην διαβάζεις πολύ Κετσετζόγλου διότι θα παραμορφωθείς. Και να σου πω και κάτι ακόμα για να είσαι ψιλιασμένος. Μεταγραφές δεν κάνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.

  52. Ο/Η nnektarios λέει:

    Θα προσπαθήσω να βάλω κάποιες σκέψεις μου, απορίες και πληροφορίες σε μία σειρά και όποιος θέλει απαντάει. Χωρίς την παραμικρή διάθεση να θίξω κανέναν και το αναφέρω γιατί μερικές φορές από το γραπτό κείμενο μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

    – Δεν είδα κανέναν να γράφει (σε αυτόν εδώ τον χώρο πάντα) ΠΡΙΝ τον αγώνα για την ΗΤΤΑ του Μελισσανίδη και την επερχόμενη βόλτα του Σαββίδη. Δεν διάβασα για το ΦΟΒΟ του Μελισσανίδη, για άμυνες, επιθέσεις και ανατινάξεις. Ναι, Steve, στα γραφόμενά σου κυρίως αναφέρομαι. Αν ήταν ΠΡΙΝ τον αγώνα κατατεθειμένα θα σου έδινα τα συγχαρητήρια μου όπως έκανα για την πρόβλεψή σου στο Λίβερπουλ – Μπάρτσα. Εγώ λοιπόν τα δέχομαι όλα, το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς το έδειξε άλλωστε. Έχω όμως ΑΠΟΡΙΕΣ, προερχόμενες από αυτά που έγιναν πέρυσι και για τα οποία ΞΕΡΩ πράγματα. Θα εστιάσω στον αγώνα της ΤΟΥΜΠΑΣ και στις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αίθουσες.

    – Πέρυσι λοιπόν ΓΙΑΤΙ δεν φοβήκε στην ΤΟΥΜΠΑ? Πώς ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ, πήρε τα ΣΩΒΡΑΚΑ του Ρώσου, ΜΕΣΑ στα αποδυτήρια της ΤΟΥΜΠΑΣ, κανονίζοντας την ΑΠΟΔΡΑΣΗ του Κομίνη? Τον ΚΟΜΙΝΗ ο Μελισσανίδης τον έβγαλε από τα αποδυτήρια, αφού πρώτα ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ την ασφάλεια της γυναίκας του με ενορχηστρωτή τον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ. Διασφάλισε λοιπόν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πλησιάζει το σπίτι του και μετά ο Κομίνης έγραψε αυτά που ΕΠΡΕΠΕ και εν τέλει χρησιμοποιήθηκαν για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

    – Πέρυσι λοιπόν, ΓΙΑΤΙ δεν φοβήθηκε να ενεργήσει απέναντι στον ΣΚΟΥΤΕΡΗ που πληρώθηκε δεύτερη φορά από τον Ρώσο μετά το πρώτο 1,5εκ που κόστισε η 1η απόφαση του? Την δεύτερη φορά ο Ρώσος έδωσε 3εκ, αλλά τον παρακολουθούσε. Πώς αποφάσισε να καλέσει στο ΚΟΤΕΡΟ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ και ΚΟΝΤΟΝΗ και μάλιστα ο τελευταίος να πάρει τηλέωφωνο τον Σκουτέρη και να του πει αυτό που έγραφε το πανό στο ΟΑΚΑ, δηλαδή, ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ?

    Από που προκύπτει ότι ο Μελισσανίδης το έπαιζε συνέχεια ο γαμάω? Εκτός αν αναφέρεσαι στα χρόνια του Ιωνικού. 20 χρόνια άλλος ήταν ο γαμάω, σωστά? Αυτό μάλλον θα έπρεπε να το πεις για τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ, μιας και στο δικό του παιχνίδι, μπήκαν ο Μελισσανίδης με τον Σαββίδη. Αυτός που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δύο χρόνια τώρα έχασε ΠΟΛΛΑ, είναι ο Μαρινάκης.

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Σαββίδη για τις εκλογές της Λίγκας, έδειξαν ΗΤΤΑ και μάλιστα μεγάλη, ήττα που δεν περίμενε και τον πείραξε, μιας και εκεί ‘’αγόρασε προσκλήσεις’’. Δεν χρειάζεται να διαβάσει κάποιος κανέναν Κετσετζόγλου για να διαπιστώσει τη ΝΙΚΗ της ΑΕΚ εκεί.
    Οι 14 ομάδες αντί των 16 που επέμεινε ο Ρώσος (αν επικυρωθεί στο τέλος βέβαια) είναι μία ακόμα ΗΤΤΑ, δεν θα αυτομαστιγωνόμαστε μόνο, να τα λέμε όλα.

    Τι γίνεται με τη ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ? Πώς είναι δυνατόν, αυτός στον οποίον βαράνε ΠΡΟΣΟΧΗ (όπως κάποτε στον Βαρδινογιάννη) μέχρι και οι αξιότιμοι αστυνομικοί να μην μπορεί να προχωρήσει αυτή τη διαδικασία?

    Έχω δύο πληροφορίες. Η μία πηγή μου είπε ότι ο Κόκκαλης εκτός της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, εμπλέκεται και με την ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ. Δεν το ξέρω, συνεργάτες είναι πάντως και καλοί.

    Η φούσκα, που είπε ο Steve, περιμένουν να σκάσει σε δύο χρόνια. Σήμερα που μιλάμε είναι πανίσχυρος.

  53. Ο/Η spyros kil λέει:

    @steven

    Τι να κανω?Να διαβασω Καραγιαννη η Δεδε τι προτεινεις?

    Τα βλεπω με τα ματακια μου αγαπητε το τι εχει κανει.Δεν χρειαζεται να μου πει ο κεφτες τιποτα και να παρω κανεναν τηλ.
    Εσυ εχεις παιξει πολλες φορες με σημαδεμενη τραπουλα?Μονο που οταν ο Τσετσενος πηγαινε ο Μελ ερχοτανε για δευτερη φορα.
    Ο αλλος εριξε μια νταλικα λεφτα και αυτος πηρε το πρωταθλημα χωρις ουτε ενα ευρω.
    Και καλα εκανε γιατι πρωτος αυτος μας την φορεσε μεσα στο Βολο και μετα πουλουσε και ειρωνια.Οπως και εχθες μας την φορεσε με το γερμανο και μετα ελεγε τρια χρονια ζητουσαμε VAR!Εδω ειμαστε και θα δεις παλι μπουκες.
    Θα δουμε παλι το ιδιο εργο αναμεσα σε αυτους τους δυο.

    Η ΑΛΕΠΟΥ 100 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙΑ 101 ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ.

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επιστροφη Ελλαδα. Για 2 μερες ανεβηκαμε εβδομαδα κλεισαμε. Οποτε αναμενουμε στο αεροδρομιο και διαβαζουμε διαφορα εκπληκτικα:

    Εχει πολυ πλακα ο Ελληνας τελικα. Εκει που το κυπελλο ηταν δικο μας 100%, εκει που ο Ιβαν Ιγκανιετβιτς φοβοταν!!! και η κουπα για οποιον δεν το ειχε καταλαβει ηταν ηδη στη τροπαιοθηκη, ξαφνικα και αφου επεσε μεγαλειωδης φαπα, ο ελληναρας αρχισε το εθνικο σπορ: τη κολοτουμπιαση.

    Ξαφνικα λοιπον δεν εγινε και τιποτα, ενα κυπελλο χασαμε (που ειναι και προσκαιρο οπως ελεγε και μια αλλη κοντη ψυχη) το βασικο ειναι να καταλαβει λεει ο Μελ οτι πρεπει να χτισει ομαδα. Μιλαμε για τον ιδιο Μελ κοντα στα 70 χρονια του, που διοικει την ΑΕΚ επι 6 σαιζον και ο ιδιος την αφησε να καταρρευσει μεσα σε 3 μηνες. Αυτος ο Μελ πρεπει να καταλαβει οχι ο διδυμος αδελφος του..

    Επισης καμμια ηττα δεν υπεστει ο πανισχυρος γατος αφου πηγε λεει και ηπιε καφε με το αρχιλαμογιο το Πορτογαλο. Μαλλον γι αυτο δε πηρε και το ‘πεναλτυ’ (δε το ειδα αλλα εκει εχουν πεσει ολοι οι χαβαλεδες στο ματς- σε μια φαση) και τον καπελωσε ο Ιβαν Ιγκνατιεβιτς. Οπως τον ειχε καπελωσει στο Βολο πριν 2 χρονια. Και εκει με 1 γκολ το εχασε ο ισχυρος γατος. Το οτι αλλη φαση δεν εκανες μια ωρα δε μας απασχολει. Το οτι ενας ΖΜΠΑΟΥΓΚ της πλακας ως ομαδα απλα ειχε κατσει να τελειωνει το διαδικαστικο δε σε προβληματιζει.

    Εξαλλου ολα αυτα ειναι ποδοσφαιρο, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? Εμας μας απασχολει ο προεδρας, η ΕΠΟ, τα κορακια, οι ΕΠΣ και ολα τα αλλα εκτος χορτου. Στο χορτο ασε τους κουτοφραγκους να σφαζωνται.

    Ξαναακουμε οτι τα ντουβαρια ειναι λεει πιο ισχυρα απο μια κουπα στην ομαδα. Σας το εχει μαθει καλα το ποιημα δε λεω. Συμφωνω οτι ενα εργο που θα μεινει 50-70 χρονια ειναι μακραν πιο ωφελιμο απο μια κατσαρολα. Ως ΕΠΕΝΔΥΣΗ και μονο για τη τσεπη του ιδιοκτητη του.

    Απο την αλλη ειδα την Arsenal που εχει μακραν το καλυτερο γηπεδο (δεν εχω παει στη Tottenham λενε οτι ειναι εκπληκτικο) και παλευει 10 χρονια με καποιον Σωκρατη λεει να μπει τετραδα και αποτυγχανει.

    Οποτε τραβατε και πειτε τα αυτα σε κανα gunner- εχω να σας συστησω οσους θελετε- τις παπαριες με τα γηπεδα τα στεγαστρα και τα προπονητηρια.

    Θα μαθει μπαλλα ο καθε Μπογιε αμα παιζει στη ΝΦ, ενω στο ΟΑΚΑ μας κρυβει το ταλεντο του. Μολις δει ο Οικονομου το στεγαστο των Iταλων θα γινει Van Djiik, τωρα τον επηρεαζει ο Καλατραβας ως Ισπανος και τη βρισκει με το ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΙ την ωρα που του κανει πλακα καποιος Ακομπ.

    Καθηστε να δουμε τις συμβασεις και σε ποιον ανηκει το γηπεδο, ποιος θα πληρωσει αυτα τα 60-80εκκ γιατι η ιστορια μας δειχνει οτι ο γατουλης εχει δαγκωσει την δικια του εταιρεια 300εκκ, οποτε δυσκολευωμαι ιδιαιτερα να πιστεψω στα χουβαρνταλικια απο ενα ανθρωπο που δε δινει ενα ποτηρι νερο στη μανα του αν δεν εχει εξασφαλισει πιο πριν οτι θα του μεινει μια πισινα ανταλλαγμα.

    Ερχωνται μεγαλες αλλαγες απο του χρονου που αλλαζουν τα κοζια, αλλα μεχρι τοτε ο Μελ εχει φαει τοση φαπα σε 1 χρονο που δεν εχει φαει σε 20 μαζεμενα. Απο τη μια τα κρατικα λεφτα δυσκολα τα κοντραρεις, απο την αλλη εχουμε και τα κολλητηλικια με την απερχωμενη κυβερνηση. Οποτε αλαργα λιγο με τις νικες και τις ηττες γιατι απο περσυ τετοιο καιρο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ η αεκ οχι απλα ειναι ηττημενη αλλα τρωει το ξυλο της αρκουδας: ρεζιλι στην Ευρωπη, -25 στο πρωταθλημα, τριτο κυπελλο χαμενο σερι, και ο αλλος σου κανει πλακα μιας και αλωνιζει οπου θελει. Μεχρι ο Ουαρντα σου εκανε κολοδαχτυλα μεσα στο σπιτι σου και τον ξετιμωρησε μεσα σε 48 ωρες.

    Ο Μελ παλευε 3 χρονια για 2,6 στρεμματα, ο αλλος πηρε 21 μεσα σε 2 μηνες. ΗΔΗ εχει αρχισει στη βουλη- το ξαναειπε ο Κυριακος προχθες, να αναφερεται καποιος ΟΠΑΠ για κατι συμβασουλες. Και ειναι πολυ ασχημο να μνημονευει ο επομενος πρωθυπουργος – σε λιγους μηνες- το μαγαζι σου πριν ερθει καν. Οχι οτι χαθηκε ο κοσμος αλλα αυτα ειναι δηλωσεις προθεσεων.

    Τελος τη Λιγκα τη πηρες με τη συμφωνη γνωμη του Βαγγελα. Αμα δεν ελεγε ναι ο Βαγγελας ο Μελ θα ειχε παρει τη λιγκα κατω τραχανοπλαγιας. Εχουν αλλαξει τα κοζια και ακομη δεν εχουν εκδηλωθει καθαρα οι νεες καταστασεις. Για να πει ναι ο Βαγγελας καποιο λογο ειχε. Η οχι?

    Το ειπε ο Stevie: Μεταγραφές δεν κάνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.

    Καποια στιγμη θα καταλαβετε οτι η δυναμη του Μελ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ηταν οι συμμαχιες. Απο μονος του ειναι πολυ λιγος να τα βαλει με το Βαρδινογιαννη, το Κοκκαλη, το Μαρινακη, το Σαββιδη. Γιατι αμα αυτος εχει 5 μαγκες οι αλλοι εχουν 15. Και απο κονε και φραγκα μη το συζητησουμε καλυτερα. Εκτος αν θεωρειται δυναμη ο κοκαλιαρης και οι αλλοι δε το ηξεραν, μονο ο γατος το ειχε κρυφο μυστικο!

    Οπως και να εχει το πραγμα, αλλο να δουλευεις με ποσοστο και αλλο να εισαι το αφεντικο. Δεν ειναι το ιδιο.

    Αυτα τα ολιγα για τωρα αφου ετσι θελετε να αντιλαμβανεστε το ποδοσφαιρο. Δηλαδη ποιος λαδωσε ποιος απειλησε ποιος εκλεψε. Μονο κανα παικτη κανα προπονητη και τιποτε στο χορτο μη δουμε.

    Ετσι οπως παει το πραγμα, δηλαδη ΑΝ μπεις Europa και με κανα 8αρι οριακα διαρκειας, δε θα δουμε να ειστε σιγουροι. Εδω δε βρηκε με την 25αρα στη τσεπη ποδοσφαιρηστες, θα βρει με τα αμφιβολα 10 και αμα? Θα δειτε εκει καμμια ξαναζεσταμενη σουπα στυλ Αραουχοβρανιες και ευχαριστημενοι να εισαστε.

    Γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ.

    Τρια κυπελλα σερι απο το ΖΜΠΑΟΥΓΚ μονο εσυ μπορεις να χασεις και να νομιζεις οτι εισαι ισχυρος απο πανω…

    Αντε να κανουμε και καμμια δουλεια τωρα, επομενο ματς ειναι 1 Ιουνιου. Ματς κανονικο, με ποδοσφαιρηστες στο χορτο με κοσμος στις εξεδρες και με τη κουπα με τα μεγαλα αυτια ως τροπαιο. Οχι κυπελλο Κρι-κρι

  55. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch,

    όταν θέλουμε να μιλήσουμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, μιλάμε για την Premier League αρχικά και το Champions League ακολούθως. Εγώ, τουλάχιστον. Είπαμε, έχουμε και διαστροφές, εδώ ετοιμάζεται (δεν το έχω καθόλου σίγουρο) για πρωθυπουργός ένας τύπος που όταν εμφανίστηκε στα παράθυρα, είπαμε όλοι με μια φωνή, να, το επόμενο παρατράγουδο της Αννίτας!

    Το Emirates αν δεν κάνω λάθος ήταν το πιο κερδοφόρο γήπεδο το 2016, με 132εκ ευρώ. Θα μου πεις μεταγραφές έκαναν τον Δεκέμβριο που φαινόταν ότι δεν βγαίνει η χρονιά? Όχι, αλλά η ομάδα είναι υγιής, ίσως πάρει το Europa, το οποίο φυσικά δεν πλησιάζει καν το Champions League, αλλά κάτι είναι μιας και φέρνει και το εισιτήριο για την καλή διοργάνωση.

    Πάρα πολύ σωστά γράφεις για τον Μελισσανίδη ότι η ΦΑΠΑ πήγε σύννεφο φέτος, τώρα για τα κόζια λόγω ΝΔ, ας περιμένουμε να δούμε. Τον ΟΠΑΠ πάντως με τον Σαμαρά και τον Φαήλο τον πήρε, σωστά? Επίσης, ερχόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ τον ΟΠΑΠ δεν μνημόνευε? Του έκαναν τα μούτρα κρέας δίνοντάς του πρόσφατα δώρο 40 εκ.

    Ο Μελισσανίδης, τελικά, πήρε τα 2,6 στρέμματα, την ΑΔΕΙΑ, όλες τις αποφάσεις του ΣΤΕ, την υπογειοποίηση και 20εκατομμύρια, έτσι, για τα έξοδα. Ο Ρώσος πήρε 29 και όχι 21 στρέμματα…μόνο που τα 7 είναι στο ΥΠΕΡ-ταμείο. Πρακτικά, δεν έχει πάρει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι στιγμής.

    Τη ΛΙΓΚΑ την πήρε με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρινάκη, ο οποίος βεβαίως χρησιμοποιήθηκε αυτή τη φορά ως ουρά του Μελισσανίδη μιας και πέρυσι στο Sofitel, προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Σαββίδη. Συμμαχίες, σαφώς, έχουμε δρόμο ακόμα.

    Όχι, δεν αντιλαμβανομαι έτσι το ποδόσφαιρο και έχεις δίκιο, σχολιάζουμε λόγω της αρρώστειάς μας, αυτό το κάτι σαν ποδόσφαιρο που σε 3-4 χρόνια δεν θα έχει θέση ούτε στο Europa League. Για κάτι άθλιους όπως εδώ, ετοιμάζει την 3η διοργάνωση η ΟΥΕΦΑ.

    Μη γελάσετε, θα πω κάτι ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ. Αν υπήρχε χώρα και σοβαρότητα, δεν θα διοργάνωνε κανένα τελικό, θα έπαιρνε την απόφαση του 5ετους αποκλεισμού ΟΛΩΝ, μέχρι να κάνουμε κανονικό ποδόσφαιρο κάποια στιγμή. Αλλά, το πρόβλημα μίας χώρας(?) που έχει για πρωθυπουργό τον Τσίπρα και εν δυνάμει νέο τον Μητσοτάκη…είναι το ποδόσφαιρο…..?

    Τεράστια η ΞΕΦΤΙΛΑ να χάνεις 3 σερί κύπελλα από τους ΖΜΠΑΟΥΓΚ, αλλά και ο ΟΣΦΠ 3 χρόνια κυπελλικές σφαλιάρες από την ΑΕΚ έφαγε και με δηλώσεις του στυλ, ΑΥΤΟΥΣ θέλουμε στον ΤΕΛΙΚΟ κλπ.

    Δεν νομίζω ότι αισθάνεται κανένας δυνατός στην ΑΕΚ, ταπεινωθήκαμε ΟΛΟΙ μαζί το περασμένο Σάββατο, σε όλα τα επίπεδα.

    Τέλος, για την 1η Ιουνίου, ελπίζω αρχικά ο ΚΛΟΠ να μην δει (πάλι) κανένα περίεργο όνειρο και να έχει plan B και τα μάτια του ανοικτά την ώρα του αγώνα απέναντι στον τεράστιο Ποτσετίνο. Στο Άνφιλντ του άλλαξε τρεις φορές τη διάταξη και δεν έκανε τίποτα μέχρι την ισοφάριση, όπου ρίσκαρε αναγκαστικά και δεν το έχασε λόγω VVD και Σισοκό.

  56. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @nektarios

    Έχω μάθει να ξεχωρίζω ανθρώπους στη ζωή μου και να μην τσουβάλιαζω.
    Έχω δει ανθρώπους αχάριστους με όλη την σημασία τις λέξης.
    Κριτική κάνω μετά από πολύ σκέψη.
    Ένα μεγάλο λάθος που έκανα όμως ήταν να στείλω μυνημα μετά το τον αγώνα σε έναν άνθρωπο και να του πω πες τον πρόεδρο να βάλει το γήπεδο στο πάτο του και μετά να πιαστώ και λεκτικά μαζί του.
    Για μένα ο Μελ είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφαλαία στην ΑΕΚ και τον ευχαριστώ για ότι έχει κάνει και ότι θέλει να κάνει.Εχει κάνει πολλά στην ΑΕΚ και το ξέρουνε αυτοί που τον κατακρίνουν και τον φωνάζουν λαμόγιο.ξεχασαν να μας πούνε όμως ποια είναι τα πραγματικά λαμόγια και ποιοι φέρανε την ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού και τώρα κάνουν εκπομπή στο κανάλι του Τσετσένου.
    Όσο και να τον κατηγορούν όσο ανάθεμα και αν ρίξουμε ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ δεν έχει κανένας εδώ μέσα!
    Η υπομονή λοιπόν είναι μεγάλη αρετή.
    Πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλες αλλαγές από δω και μπρος.Κανεις από όλους μας δεν ξέρει καλύτερα από αυτόν το ποδόσφαιρο και άσε να γράφουνε σεντόνια και αναλύσεις επι αναλύσεων.

  57. Ο/Η Panteleimon - Anders λέει:

    “When Liverpool throw away the Premier League”.
    (Αντιλιβερπουλιακό σκετς με ιρλανδική προφορά).
    https://youtu.be/UV5Vsj7zz9s

  58. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα σε ολους σας.
    Αεκτζης δεν εγινα στα 70’s γιατι παιζαμε μπαλαρα.Δεν φορτονωμουνα τον πατερα μου για 8ωρο ταξιδι με το τρενο και αυθημερον επιστροφη για τα πρωταθληματα .Το εκανα γιατι αυτη η ομαδα παντα επαιζε “ωραια” μπαλλα.Δεν με πειραζει η ηττα οταν βλεπω οτι τα εχουν δωσει ολα.Η νικη δεν ειναι αυτοσκοπος ,τουλαχιστον για μενα.Θεωρω οτι ο Μελ ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που θα μπουρουσε να μας φτιαξει το γηπεδο,και προπονητηριο, κλπ.
    Αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι φοβαμαι οτι οι εξελιξεις στο ποδοσφαιρο μας προσπερνουν.
    Βλεπουμε στην Ευρωπη μια λαιλαπα απο”επενδυτες”,Ρωσους,Κινεζους,Αραβες ,Αμερικανους κλπ.Βλεπουμε ομαδες με “ανυπαρκτη”φανελλα να γιγαντωνονται και να ξεπερνανε παραδοσιακες δυναμεις στην χωρα τους.Το κανουν αλλωτε με αλαζονεια,PSG,και αλλοτε με πλανο,καταληλους επαγγελματιες οργανωση κλπ,CITY,με κοινο παρανομαστη βεβαια τον πακτωλο χρηματων.Απο την αλλη οι παραδοσιακες δυναμεις η επιλεγουν να εξελιχθουν να κινηθουν εξυπνα μιας και δεν μπορουν να τους κοντραρουν στο χρημα για να παραμεινουν ανταγωνιστικες η παραμενουν στασιμες στην κλασικη καραμελα της φανελας και τις τρωει το μαυρο σκοταδι.Ετσι λοιπον και στα δικα μας δεν με “ενδιαφερει” αν ο Παοκ εχει 1 η 2 η κανενα πρωταθλημα,δεν με “ενδιαφερει” αν του ριχνω καρπαζιες εδω και 90 χρονια.
    Με ενδιαφερει οτι ηρθε ο αλλος με αλαζονια με χρημα αλλα και σχεδιο και πηρε μια ομαδα και την προχωραει μπροστα,μια ομαδα με αξιολογους παικτες και με ενα γαμημενο σχεδιο στο χορταρι.Μια ομαδα χωρις μεταλο και “φανελλα” και την εξελισει την δυναμωνει.Με αγορες παικτων αλλα και καλες πωλησεις.Εδω ερχομαστε εμεις και ποια ειναι η αντιδραση μας-επιλογη μας?Τακτικες 20ετιας,τα δικα μας παιδια ,παικτες με συγκεκριμενο ταβανι ψευτομαγκιες ,δανεικους που ποτεε δεν μπορουμε να τους αγορασουμε προωθηση της ομαδας με ορους παρωχημενους.Περιμενοντας τους πελατες να ερθουν χωρις να εχουμε κατι ουσιαστικο να προσφερουμε.Ξεδιαντροπη εκμεταλλευση της λεξης ΙΔΕΑ της φανελας και γενικα αλλα λογια να αγαπιομαστε.Αυτο ειναι το ανησυχητικο κατ εμε.Οτι δεν μας βλεπω να εξελισομαστε αλλα οσο περναει ο καιρος παθαινουμε δεινοσαυριαση.Οι οποιοι στο τελος εξαφανιστηκαν.
    Επισης δεν ακολουθουμε τις εξελιξεις και στο χορταρι.Πιστευω απο αυτα που βλεπω οτι το αθλημα παει σε παικτες γρηγορους δυνατους και με μια νορμαλ τεχνικη.Παει σε μια λογικη μπασκετ οσον αφορα την επιθεση,δηλαδη εκδηλωση γρηγορων επιθεσεων μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα ωστε ο αντιπαλος να εχει μικρο χρονο αντιδρασης.Η αμυνα ειναι σημαντικη αλλα οχι το α και το ω.Βλεπω οτι υπαρχει προσπαθεια σε καθε γραμμη να υπαρχει ενας παικτης αναφορα ωστε και οι γυρω του να προσπαθουν περισσοτερο μα και να βελτιωνονται.Στην ομαδα μας δεν βλεπω ενα παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα ταχυτητας-εντασης-ποιοτητας.Βλεπω παικτες αργους οχι μονο στα ποδια αλλα και στην ταχυτητα αντιληψης-εκτελεσης.
    Αυτα τα λιγα και ευχομαι ο καπετανιος να αλλαξει την ροτα και να σταματησουμε τα κολλυρια.
    PS Για τον snitch επειδη μας τα εχει “ζαλισει”
    Σεντ φρομ μαι Σαμσουνγκ

  59. Ο/Η spyros kil λέει:

    @ΑΕΚ LFC

    Φιλε αυτη ειναι η πιο σωστη και σεβαστη κριτικη που μπορει να κανει ενας πραγματικος φιλαθλος και οπαδος της ΑΕΚ και θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου.

  60. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ NN

    Φυσικα οταν μιλαμε για μπαλλα μιλαμε ΜΟΝΟ για PL.

    Για τη ΝΦ: Αδεια ειχε βγαλει-αρχικα- και ο Γρανιτσας, μη κοιτας που ειναι αγαθιαρης και τον εφαγε σε ενα βραδυ ο θειος. Η αδεια δεν ηταν προβλημα ο πολεμος που δεχωταν ηταν, με τις προσφυγες.

    Η αναφορα απο τη ΝΔ στον ΟΠΑΠ εγινε ακριβως για το δωρακι που αναφερεις. Τα 20εκκ ΔΕΝ τα εδωσε το ελληνικο κρατος ειναι ποσα της Ε.Ε, εχει παρει αναλογα εδω και 2 χρονια 7εκκ ο Αλαφουζος για να …βαψει τα καγκελα στη Λεωφορο και να κανει κατι ‘σουιτες’ της κακιας ωρας που νομιζεις οτι εισαι στο Alcatraz.

    H συμμαχια ειναι Βαγγελας-Μελ, εγραφα εδω και μηνες οτι οποιος πιστευει οτι ειναι τσακωμενοι καλα θα κανει να αλλαξει πλευρο και τι δεν ακουσα απο τους ‘πληροφορημενους’ τσοπαναρεους. Εχουμε ακουσει και διαβασει σαχλαμαρα απο ανθρωπους που δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ επαφη, και μεχρι προχθες μας ρωταγαν να μαθουν τι γινεται αλλα ξαφνικα τα ξερουν ολα.

    Χθες ηταν Ιβαν-Μελ προχθες Ιβαν-Βαγγελας και παει λεγωντας. Τι ψαχνουμε τωρα, loyalty σε αυτους τους τυπους? Εδω πιστολιες εχουνε παιξει (κυριολεκτικα επεσαν πυροβολισμοι) και τωρα ειναι φιλαρακια με τον αλλον. Τι ψαχνεις? μπεσα σε ποινικους? Οι συμμαχιες στους μαφιοζους ειναι καλες οσο δεν εμφανιζεται μια καλυτερη προσφορα που θα σε κανει να τα ‘ξεχασεις’ ολα. Το θρυλικο I will make him an offer he can’t refuse.

    Ο Ποτσετινο ειναι για μενα στη τριαδα μαζι με Κλοπ και Πεπ.

    ΥΓ Δεν εχω παει στο νεο γηπεδο της Tottenham. Δε προλαβα, ετρεχα, δεν εκατσε, whatever δεν ειμαι και Tottenham να το παρω κατακαρδα. Λογικα θα παω του χρονου μια βολτα να το δω μαλλον σε tour. Ακουω απιθανα πραγματα ως facilities. Εχει ενα bar 65 μετρα, εχει αλλα 65 σημεια πωλησης φαγητου/ποτων, και κατω απο το χορτο εχει βιοτεχνια παρασκευης μπυρας!!! που παραγει 1εκκ pints Craft μπυρας και μπορει να βγαλει 10,000 pints το λεπτο. Σωστα διαβαζεις τα νουμερα, οι τυποι σου λενε εχουμε 62,000 κοσμο, τι θελουν στο ημιχρονο? Μπυρες. Αρα βγαζω μπυρες και σε 6 λεπτα εχω σερβιρει ολο το γηπεδο.

    Τοσο απλα. 65 σουίτες ιδιωτικες σουιτες (κατι εχει με το 65 ο αρχιτεκτονας προφανως!), τραπεζαρία Michelin και το ειδικο τουνελ που επιτρέπει στα μέλη να παρακολουθούν τους παίκτες καθώς περπατούν από τα αποδυτηρια μέχρι το γήπεδο μέσω μιας σήραγγας με τοίχο από γυαλί. Α ναι, στο γηπεδο ΔΕΝ εχει πουθενα μετρητα, ολα μεσω app (Apple Pay η NFC) η ηλεκτρονικα με καρτες που ΗΔΗ στο Λονδινο θεωρουνται ξεπερασμενες..

    Τραβα εσυ να κανεις χαμαμ με κουρελουδες και κουρεια. Ο καθενας οσο ξερει, οσο μπορει και οτι καταβολες εχει. Γιατι αμα δε δειξεις τη γυφτια σου- ελπιζω να βαλει και τους πυρσους που ειχε η μακετα- τι αλλο εχεις να δειξεις? Οτι ζεις στο 21 αιωνα ας πουμε? Μπα.. εκει κολλημενος στο 1800 μια ζωη. ΠΟΝΤΙΟΣ.

    Γι αυτο πας οπως πας: μια χαρα χαλια.

    @LFC

    Λεμε τοσα χρονια οτι ο ανθρωπος ειναι 5 δεκαετιες πισω στο μυαλο. Τι ψαχνεις τωρα? Μετα απο 6 χρονια η ‘επιτυχια’ ειναι να καλεις κοινους ποινικους στο γηπεδο (εξαιτειας των οποιων στο εχουν κλεισει επανειλημενα), να γινεσαι ρεζιλι 3 φορες σερι απο κατι επαρχιωτες της κακιας ωρας και στην Ευρωπη να γελανε τα πομολα με τις ξεφτιλες σου που δε μπορεις να σταυρωσεις ουτε ενα χηναρι στην εδρα σου.

    Να εχεις καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟΣ με τις επισκεψεις στα αποδυτηρια 70 χρονων να το παιζεις μαντροσκυλο καθε τρεις και λιγο για να σε γραφουν εκει που δε πιανει μελανι, ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ!

    Να παρουσιαζεις μια ομαδα οπου αρχηγος ειναι ενας αργοκουρουτας επειδη τον ‘γουσταρεις’. Λες και αυτοι που σε πληρωνουν ΩΣ ΚΟΡΟΙΔΑ δε θελουν να ερθουν να δουν ομαδα-παικτες-αποτελεσμα, αλλα τι γουστα εχεις εσυ τρομαρα σου.

    Α ναι πηρες και ενα κιουπι επειδη βρεθηκε ενας ακομη πιο βλακας απο σενα και εφαγε παραπανω τιμωριες επειδη την ειδε Wyat Earp στην Αγρια Δυση της επαρχιας που κρεμανε μηχανακια στα καγκελα. Αν εξαιρεσεις αυτη τη χρονια ολες τις αλλες τελειωνεις μεταξυ -20 και -30.

    Ειναι ομως ‘μαγκας’ και πεταει ωραιες ατακες, ειναι αστειατωρ… Μπορει απο μπαλλα να εχει μεινει πισω καμμια εικοσαετια αλλα δε μασαμε. Ξερει. Γι αυτο εχει το Μανταλο που τον γουσταρει (ειναι και ομορφοπαιδο ο ατιμος), μας ελεγε τον Αρθρο παικταρα, πληρωσε ενα εκκ τον Οικονομου!!! και τον πιασανε κοτσο με το Λιβαδια που το πληρωσε καραβισιο για να μη παιξει ΚΑΝΕΝΑ ματς Ευρωπη (σορυ 62 ολοκληρα λεπτα και εχει και αλλες 2 αγωνιστικες τιμωρια για φετος), στην Ελλαδα να παιξει 4? απο τα 30 χωρις να σερνεται.

    ΑΕΤΟΜΑΤΗΣ ο προεδρας.

    Δες την ενδεκαδα σου: τεφαρικια ενας και ενας μαζεμενοι. Εκτος απο το τερμα, ολοι οι αλλοι ουτε για τον Ατρομητο.

    Αμα αλλαξουν 5 πασες οι παικταραδες του προεδρα ανοιγουμε σαμπανιες.

    Ξεκινησες με το Κουτρουμπη, συνεχισες με το Κολοβετσιο και κατεληξες μετα απο 6 χρονια με τον Οικονομου. Τεραστια βηματα τι να λεμε. Απο τα 30 χιλιαρικα στα 100 και απο εκει στα 200. ΧΑΜΟΣ!!!

    Οποτε ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ. Γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ. Τρια κυπελλα σερι απο το ΖΜΠΑΟΥΓΚ μονο εσυ μπορεις να χασεις. Θελει πραγματικα προσπαθεια να σε πιανει 3 φορες σερι κοτσο ο …. Πελκας με το Λημνιο και ο Κανιθαρες της Τουμπας αφου.

    Κανω embed απο το μαιλ του κινητου μου οταν ειμαι εκτος- συνηθως ταξιδευω- ολο το κειμενο που γραφω κατ ευθειαν στο site. By default οι συσκευες apple εχουν το Sent from my iPhone/ iPad αναλογα, στο κατω μερος το μαιλ.

    Πρεπει καθε φορα να το σβηνω. Βαριεμαι, το ξεχναω, δε με νοιαζει – διαλεξε οποιο θες.

  61. Ο/Η bandog λέει:

    τελικα αποδειχτηκε οτι η περσινη ομαδα ειχε πολυ ανωτερο υλικο σε ολες τις γραμμες .

    ποιοτικα δεν αντικατασταθηκαν επαξια βρανιες, γιοχανσον, κονε , μασουντ , λαζαρος , αραουχο

    δηλαδη ενας πολεμιστης στην αμυνα ,3 ποιοτικες μοναδες στο κεντρο και 2 παικτες με προσωπικη ενεργεια στην επιθεση.

    επενδυση (εδω γελαμε) σε δανεικους και φευγατους (σιγα μη πληρωνε ποτε η ομαδα αυτες της ρητρες) τους οποιους βαζει μεχρι το τελευταιο ματς και περιμενει αυτοι να παιξουν και να ματωσουν!!!

    και υποτιθεται οτι το καλοκαιρι θα πρεπει να αντικαταστησεις αυτους τους παικτες τα κενα των οποιων υπαρχουν ακομη + οποιους αλλους φυγουν (λαμπροπουλο, γκαλο κλπ) με παικτες καλυτερης ποιοτητας!

    κατα τα δικα μου κριτηρια η ομαδα θελει τουλαχιστον 8 μεταγραφες και να αρχισει να δινει ευακιριες σε κανα πιτσιρικα μαπς και βγαλουμε κανα λαγο απο το καπελο μας.

    πχ στην καλαματα ολοι λενε οτι ο σαρδελης που υπεγραψε περσι επαγγελματικο συμβολαιο (προσωπικα δεν τον εχω δει) ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγαλει η μεσσηνια ποιοτικα σε αυτη την ηλικια…
    και οτι εχει τον χαρακτηρα και το μυαλο να κανει καριερα…

    παντως και η διοικηση φετος ηταν αισθητα απουσα…

    δλδ περσι τραυματιστηκε ο λοπεζ και εκανε κινηση και πηρε τον χουλτ.
    τραυματιστηκε ο γιοχανσον και πηρε τον μασουντ που ηταν εκ των καλυτερων του πρωταθληματος.
    πηρε και τον μοραν για να κανει το χατηρι του προπονητη και να δωσει βαθος και ανασες στο κεντρο.

    φετος με εσοδα απο τσουλου , χαλια στο πρωταθλημα και αναγκη για ανακαμψη , δεν εκανε καμια ουσιαστικη βελτιωτικη κινηση που να κανει κλικ.

    μια ανεξηγητη παραιτηση απο ολους….

    ΥΓ: το sent from my iphone το ειχα γραψει ως απαντηση τρολαρισμα σε ενα τουητ της κουντουρα 😉

    αμφιβαλω βεβαια αν ενιωσε εστω λιγη ντροπη….

  62. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΟΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΝΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΜΙΣΟ ΕΩΣ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΙΑΤΣΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ 5-6- ΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ.. Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΧΟΥΜΕ 4 ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΑΚΑΚΗ ΚΛΩΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΝΣΕ. ΟΙ 3 ΚΛΩΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΠΟΝΣΕ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ. Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. ΠΕΡΣΙ ΟΙ ΒΡΑΝΙΕΣ ΛΑΜΠΡΟ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΟΥΧΟ ΣΩΖΑΝΕ ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΤΖΙΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΕΛΑΩ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ 5 6 ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ. ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 5-10% ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ 3 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΕΠΟΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΤΑ 2 ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. Ο ΓΙΟΥΣΗΣ ΚΑΙ 5-6 ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ 2-3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΧ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΠΟΓΕ ΑΛΕΦ ΤΡΑΟΥΣΤΑΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΑΣΤΡΙΤ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΑΝ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  63. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τρελλη μερα, κακος χαμος, αυτα παθαινεις αμα μαζευωνται: 58 αδιαβαστα e-mail απο χθες βραδυ.

    Γυρα στο Internet στα γρηγορα:
    14.503.954 εισητηρια σε 380 παιχιδια κοπηκαν φετος. 38,168 ο μεσος ορος μιας κι εχουμε και πολυ μικρα γηπεδα, ενα των 10,000 και αλλα 5 κατω των 25,000.
    Ο μεσος ορος ειναι £31 λιρες αλλα αυτο ειναι υπο κουβεντα μιας και οι μικρες ομαδες εχουν σχετικα φθηνοτερα εισητηρια, αλλο να δεις Bournemouth σε ενα γηπεδο των 10.000 θεσεων και αλλο Arsenal στο Emirates. Ως μεσο ορο φυσικα δεν εχει τα ακριβα-σουιτες κλπ μεσα, μιλαμε για το κοινο εισητηριο σε ολες τις θυρες. £ 450εκκ ειναι τα εσοδα για τις ομαδες απο εισητηρια (530εκκ ευρω).

    Αλλα £2.5ΔΙΣ (2,95 ΔΙΣ ευρω) μοιρασθηκαν απο τα τηλεοπτικα, που εχουν ενα πιο δικαιο τροπο. Βαζουν ενα minimum και μετα παει ανα ματς. Δεν ειναι οπως εδω που ο χουβαρντας ο υπουργος μοιρασε τα λεφτα ΜΑΣ μεσω ΕΡΤ στους πικραμενους που πεταξε εξω το συνδρομητικο. Εδω ο καθε Κομποτης εχει ενα στανταρ ποσο παιξει δε παιξει ανεξαρτητα αν τον βλεπει κανενας η οχι. Ελλαδαρα!!!

    Οι κουτοφραγκοι δινουν £12.5εκκ σε ολους και μετα £1.2εκκ ανα παιχνιδι μονο αμα παιξεις πανω απο 10 ματς. Σου λεει ο αλλος δε θα πληρωνω εγω να δειχνω το Λεβαδειακος-ΟΦΗ που δε το βλεπουν ουτε οι γονεις των παικτων. Λογικοτατο και 3 ομαδες ΔΕΝ πηραν παραπανω μιας και εδειξαν 8 ματς. Μη σας δειχνουν πολλα τα £12.5 (14.5 ευρω) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    Απο την αλλη μαντεψε ποια ομαδα ειχε τα περισσοτερα τηλεοπτικα. Yes mate, Liverpool με 29-ματς και £149.5 εκκ, μετα η City με 26 και £146 κλπ κλπ.
    Οποτε για εμας μονο μιλαμε για £180εκκ (211εκ ευρω) ΜΟΝΟ απο τηλεοπτικα και απλα εισητηρια φετος. Βαλε αλλα 107εκκ απο το CHL και να η 320αρα. Τηλεοραση-εισητηρια- Ευρωπη 320εκκ.

    Ολη η Λιγκα 3,5ΔΙΣ ευρω σε μια χρονια μονο απο το προιον πριν καν γινει η σεντρα, δηλαδη χωρις σουιτες-ακριβα διαρκειας-εσοδα γηπεδου,διαφημησεις, χορηγιες, μπουτικ, χορηγο φανελλας (ποιος σε ντυνει), εσοδα φανελλας (ποιος διαφημιζεται), social media, συνδρομες μελων κλπ κλπ.

    Αν νομιζετε οτι επειδη δεν υπαρχουν στο ουγκανισταν αυτα ειναι υπερβολικα, αναφερω οτι η ομαδα μου εκανε £81εκκ (95εκκ ευρω) εσοδα στο match day περσυ δηλαδη τις μερες των αγωνων μονο απο τα μπαρ-εστιατορια-μπουτικ. 5εκκ ευρω σε καθε εντος εδρας! Βεβαια δεν πουλαμε απο καφασι νερομενη coca cola και πανιασμενο σαντουιτς, ουτε η μπουτικ ειναι ενα isobox αλλα οκ το παλευουμε οσο μπορουμε. Δεν εχουμε Καρα-μ-ουζα δηλαδη.

    Ουτε φροντιζουμε να παιζουμε κεκλεισμενων, αλλα ταυροχρονα να προσκαλουμε ολη τη πλεμπα που μας το εκλεισε εξ αρχης το γηπεδο με τις ομορφιες του. Φανταζεσαι κεκλεισμενων Anfield?

    Πως λοιπον να κοντραρεις αυτους τους τυπους οταν βγαζουν σε μια σαιζον οσα εσυ σε 20 και αμα? Που να πας να παιξεις με αγγλικη ομαδα αντιπαλο? Πως ΔΕ ΔΙΑΝΟΗΣΑΙ ΚΑΝ να ζητησεις εστω δανεικο παικτη τους, απο που θα πληρωσεις το συμβολαιο του? Το Σουκου 6 μηνες εφερες μια φορα και τρομαξες να τον πληρωσεις γι αυτο και τον εδιωξες αρον αρον: οσα πηρε αυτος ως 22χρονος που απλα συμπηρωνε το ροστερ της City για 6 μηνες, δε τα εχεις δωσει ολο το χρονο στους Πονσομπογεδες.

    Θα συγκρινεις την Αγγλια με την Ελλαδα? Αυτη ειναι η καραμελα που ακουω συνεχεια. ΝΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΩ. Γιατι δεν ειχε τα κακαλα το ΑΕΚΑΚΙ (δε με νοιαζει ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ τι κανει) να παρει την ευθυνη να κανει τελικο με κοσμο? Μαγαζι δεν ειναι? Δε ξερει τους πελατες του? Ας ελεγε ΕΓΩ θα βαλω το κοσμο μου και το ΖΜΠΑΟΥΓΚ ας κανει οτι θελει. Αναλαμβανω ΟΛΗ την ευθυνη και γεμιζω το μαγαζι μου στο ποσοστο που μου αναλογει. Εχετε ακουσει ποτε το Σκλαβενιτη να κλεινει το καταστημα επειδη θα μπουν μεσα ποινικοι να πετανε τα σαμπουαν απο τα ραφια?

    Εχασε ναι η ου 30,000 κοσμο με 30 ευρω το λιγοτερο 900 χιλιαρικα μονο απο ενα ματς? Εχασε αλλα τοσα οταν τιμωρηθηκε με 3 κεκλεισμενων? Χανει δηλαδη 2-2,5εκκ ετσι ‘για πλακα’? Ασε τι χανει στη πορεια: ποιος γονιος θα παρει το παιδι του οταν βλεπει τους πιστολαδες σε ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ να παιζουν μπουκαλιες με τους μπατσους? Εδω δε μπορουν να κανουν καλα 3.000 ματατζηδες 800 ποινικους, θα παω εγω στο γηπεδο με 20-30χιλιαδες κοσμο το παιδι μου 7-8-10 χρονων? Η να κουβαλαω και πυροσβεστηρα μη καω απο καμια μολοτοφ?

    Αυτα δε τα ειδε η UEFA?

    Αμα ειμουν Cosmote στην επομενη χρονια η απλη κουβεντα ειναι η εξης: Κυριε γατε της πορδης, κυριε ρωσσο-κουμπουροφορε, κυριε Βαγγελα που διδασκεις ηθος και λοιπα λουλουδια του υποκοσμου, εμεις για να δειξουμε ‘τελικο’ του χρονου με 1000 μπραβους και χασικληδες να παιζουν ξυλο σας δινουμε αρχικα το 20% του περσυνου ποσου. ΑΝ φθασουμε να γινει κανονικο ματς με θεατες χωρις φασαριες κλπ και ΑΦΟΥ γινει τοτε το υπολοιπο 30% για να φθασετε στα μισα απο φετος. Οπως Αγγλια. Γιατι για τα ιδια λεφτα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Αν θελετε. Αν δε θελετε ας το δειξει ο open και ο closed. Αφου ειναι εισαστε τοσο large να πετατε εκκατομυρια δε θα σας πειραξει σωστα? Μπορειτε ανετα να τα πεταξετε αρκει να μη ειναι τα δικα μας. Αλλα και να μη το δειξουμε, ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ! Θα δειξουμε εκει κανα Liverpool-Barcelona- βαρετο το ξερουμε- μπας και περασει η ωρα.

    Οταν και ΑΝ αποφασισετε – που δε το βλεπω- να εχετε νορμαλ συνθηκες και φερετε και κανα παικτη μπας και κανει και καμμια τελικη (ε τιγρη μπαλλαδοφατσα-αετοματη?) τοτε το ξανακοιταμε.

    Καταλαβαμε πως λειτουργει ενα εμπορικο τμημα η να βγαλουμε λαμπαδες Henderson?

    ΥΓ Μελισσανίδης προς παίκτες ΑΕΚ: «Είμαι αποφασισμένος για όλα, φέρτε πρόταση και φύγετε»!

    Μεγαλε εσυ τους κουβαλησες ολους αυτους. Απο διοικηση και στελεχη μεχρι παικτες. Οποτε ασε τα μπραβιλικια και τις κουραδομαγκιες και αμα ψαχνεις ποιος ειναι για να φευγει κοιταξου στο καθρεπτη. Επειδη δε γινεται να φυγεις ομως κοιτα εκει και κανε στη παντα, παρε κανα κανονικο ανθρωπο να σου τρεξει το μαγαζι που ζει στο 2019 και οχι στο 1984, που ξερει τι ειναι budget, τι ειναι P&L, τι ειναι KPI, παρε ενα ανθρωπο που σκαμπαζει λιγο το ματι του και δε βλεπει παικταραδες τους Οικονομου και τους Πονσομπογεδες, βγαλε και ενα νουμερο για μεταγραφες και κανονικο προπονητη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ το αμα εχει κακαλα και shut the fuck up.

    Μας κουρασες, σε βαρεθηκαμε καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια. ΚΑΝΕΝΑ δε συγκινεις πια με τους τσαμπουκαδες και τις ομιλιες του κολου. Τη βαρεθηκαμε τη κασετα.
    Βαρεθηκαμε να σε βλεπουμε να κανεις το μαντροσκυλο μεγαλος ανθρωπος και να μας λες καθε χρονο οτι φταις εσυ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, δικο σου ειναι το μαγαζι, ποιος λες να φταει ο Δαλαι Λαμα?

  64. Ο/Η bandog λέει:

    κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να κανετε καμια ενσταση για τον τελικο και να μας ξεφτυλισετε κανονικα…

  65. Ο/Η conpater λέει:

    Τα`χωσαν στον Περειρα κι ο Πορτογαλος αλλαξε σταυροποδι γιατι του`χαν πιαστει τα αρχι…. ! Η πορτα ανοιξε,τελος ο Γκαλο….

  66. Ο/Η bandog λέει:

    ομορφο εληνικο ποδοσφαιρο!

    μπαραζ ανοδου-υποβιβασμου σημερα μεταξυ καλαματας-διαγορα.

    παγκοσμια πρωτοτυπια!
    ο νικητης προβιβαζεται στην ιδια κατηγορια (που αλλαζει ονομα) και η ηττημενος υποβιβαζεται στην ιδια ονομαστικη κατηγορια !

    μπερδευτηκατε?
    θεωρητικα θα ηταν ενα μπαραζ ανοδου στη β εθνικη αλλα με την αναδιαρθωση των κατηγοριων οι δυο δευτεροι παιζουν για το ποιος θα μεινει στην κατηγορια που πλεον δεν θα λεγεται γ εθνικη αλλα football league που ειναι πιο πιασσαρικο!

    για την ιστορια προβιβαστηκε-εμεινε στην κατηγορια ο διαγορας χαρη στο εκτος εδρας γκολ.
    το αξιοσημειωτο ειναι οτι η καλαματα μαζεψε 5.000 κοσμο σε ματς γ εθνικης πραγμα που μας κανει να αναρωτιομαστε γιατι εκεινοι οι τυποι στον αστερα τριπολης δεν κανουν μια συγχωνευση να φερουν την ομαδα στην καλαματα να μην πεφτει καρφιτσα καθε κυριακη.

    ζησαμε και τα ελληνικα παρατραγουδα ομως στο ματσακι.
    η καλαματα βαζει γκολ και ο σκορερ τρωει κοκκινη επειδη ειχε την εμπνευση να πνηγυρισει δειχνοντας τα @@ του στον αντιπαλο παγκο.

    καποιος λυποθημησε στην εξεδρα και εψαχναν γιατρο.
    βρεθηκε γιατρος και εκανε τον κομμαντο να σκαρφαλωσει καγκελα και συρματοπλεγματα επειδη δεν υπαρχει προσβαση απο μια θυρα στην αλλη !

    ποδοσφαιρο ευρωπαϊκης χωρας το 2019 !

  67. Ο/Η conpater λέει:

    Θελω να ειναι απο μια μερια να δω το ολο σκηνικο σε μια συζητηση συγχωνευσης ,λεμε τωρα. Απο την μια Μποροβηλος και σια ,κι απο την αλλη μπροσταρης ο … Γεωργουτσος και λοιποι ! Στους ποσους γυρους θα σταματησουν δεν ξερω,εκτος κι αν γινει κανα νοκ-νταουν….

  68. Ο/Η bandog λέει:

    οι ΑΕΚτζηδες αυτοσαρκαζομαστε παντως :

    http://prntscr.com/nqp9sv