ΠΑΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΟ

“Τελικός με αλλοδαπούς διαιτητές,δίχως θεατές,σε άδειες κερκίδες,παρά μόνο μερικές ντουζίνες “μπράβοι” όπου πλακώθηκαν και έτσι, μπας και καταδειχθεί ποιο από τα δύο αφεντικά την εχει μεγαλύτερη την…προστασία.Στο τέλος,ένας δοτός υπάλληλος του κράτους παρέδωσε ένα κιούπι μεταλικό στον νικητή και τελικά,ανακουφισμένοι όλοι έδωκαν ραντεβού για το Σετέμπρη”.

Οχι,δεν συνέβησαν αυτά σε περιοχή της Κεντρικής Αφρικής,όπως λογικότατα υποψιάζεστε,παρά στην Ελλάδα,η οποία ούτως η άλλως ΚΑΙ γεωγραφικά περισσότερο γειτνιάζει με την Μαύρη Ηπειρο και την Μέση Ανατολή,παρά με την Ευρώπη.

Και αντιπαραβάλοντας κανείς όλα αυτά-αναπόφευκτα- με τα πρόσφατα Ευρωπαικά μάτς που είδαμε, καταλαβαίνει για ποιο λόγο αυτή η χώρα έιναι απολύτως ανυπόληπτη,του πεταμού και για γέλια.
Πρέπει να αρχίσουν να ξύνουν το κεφάλι τους,ακόμα και οι εναπόμέιναντες μπαχαλάκιδες.
Εμειναν μερικές εκατοντάδες να παρακολουθούν την ενδοποντιακή παρεξήγηση ,δηλαδή μια βατραχομυομαχία στα βαλκανικά λασπόνερα.Με ακόμα δυο-τρεις λιμανομάχους να τσαλαβουτούν με θόρυβο,θέλοντας να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών της φάρμας και προσμένοντας μακροβούτια.
(Ανέκαθεν τα λιμάνια ανήκαν στην μαφία. Αν δεν πιάσεις τα στενά,τα πορθμεία και τα σημεία εισόδου-εξόδου των “προιόντων”, τότε τί σκατά μαφιόζος είσαι);

Ολοι οι άλλοι,δηλαδή μερικά εκατομμύρια,ούτε που παρακολουθούν. Μαθαίνουν απ’τις ειδήσεις-και πολές φορες μερικές μέρες μετά- για τα αποτελέσματα των αγώνων. Ουδείς δίνει δράμι. Και σωστά. Οταν έχεις δορυφορικό πιάτο στο σπίτι, πρέπει να είσαι για τα σίδερα να καταναλώσεις χρόνο παρακολουθώντας μπροστινούς των πρεσβειών να παριστάνουν τους “μεγιστάνες” και τους ακόλουθους τους πραιτωριανούς και τσανακογλύφτες να διαγκωνίζονται για ξεροκόμματα,μέρες δύσκολες που είναι.Με ομάδες-σκαριφίματα και παράγοντες στην καλύτεροι άχρηστους στη χειρότερη με ποινικο μητρώο.Μερικές φορές και τα δύο.
Αθλητικογράφους που συναγωνίζονται με χάρη την ξετσιπωσιά των συναδέλφων τους του πολιτικού “ρεπορτάζ” και μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρνουν εξίσου καλά. Το μεροκάματο μωρέ να βγαίνει.

Ο “μάο-μάο” ξανακέρδισε και ανακουφισμένος ο δικός μας “καζαμπούμπου”,που έπαιξε με τη φωτιά και παρολίγο να καεί, μπορεί ήρεμος πια να παριστάνει τον Ιουστινιανό σουλατσάροντας ανάμεσα στα μπετά. (Ο καπιταλισμός μπορεί και συγχωρεί, αν με καποιο τρόπο ο “παρανοήσας” μπορεί να εξιλεωθεί,φέρνοντας κέρδη,η διευκολύνοντας αυτά.Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά με άλλα συστήματα)

Σε λίγο ξεκινάει το στέγαστρο. “Οι απώλειες τίτλων είναι προσορινές,το έργο θα είναι μόνιμο”. Αυτό θα πρέπει να αναγράφεται στη είσοδο του εργοταξίου. Το οποίο θα ξαναεπισκεφτεί για έλεγχο ο Μελισσανίδης,το δίχως άλλο. Είναι σαν να κανονίζεις για τα μάρμαρα του τάφου κάποιου που δεν γνώρισες ποτέ,μόνο και μόνο γιατί γαμάς τη χήρα του. Είναι μια υποχρέωση. Εντάξει.

“Και να δίνει και εντολές για την πρόοδο των εργασιών” όπως λέει και ο αδέκαστος τσαλαπετεινός Κετσετζόγλου. Δίνει εντολές ως τί; Ως αρχιτέκτων, η ως τοπογράφος,η ως μηχανικός;Δίνει εντολές ο αγράμματος στον πανεπιστημιακά καταρτισμένο,για την δουλειά του; Η μήπως ως χρηματοδότης,για να ξεραθούμε τελείως απ΄τα γέλια.

Οσο για το αμειγώς ποδοσφαιρικό; Εντάξει.Δίνουμε και την ψυχή μας. Τί παραπάνω να ζητήσεις; Τι πράγμα; “μεταγραφές ποιοτικών παικτών”; Και τι ξέρουν από ψυχή αυτοι; Σε παρακαλώ τώρα. Θα πετάμε τα λεφτά μας για καλοδουλεμένα σώματα,που φθείρονται και χαλάνε,ενώ η ψυχάρα διατίθεται δωρεάν και είναι άφθαρτη;
‘Η είμαστε Χριστιανοί ή δεν έιμαστε. Και μην ακούτε τί λέει ο Καβάφης. Κουράγιο.

Δεν μας είπες μόνο,από πότε να αρχίσουν να φοβούνται οι απροειδοποίητοι.
Πριν βγάλεις τις μασέλες, ή κατόπιν;
Γιατί εγώ ήδη νοιώθω μια ανατριχίλα να διαπερνά την σπονδυλική μου στήλη από πάνω ως κάτω και να καταλήγει ανάμεσα στα αρχίδια μου.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to ΠΑΕΙ ΚΙ’ ΑΥΤΟ

  1. Ο/Η placebo λέει:

    Πέραν του διασκεδαστικού και επιμορφωτικού το κάθε μοίρασμα σας , δημιουργείται
    κάθε φορά σε εμένα τουλάχιστον και μία αναζήτηση,λοιπόν στήν σημερινή μου ανάγνωση μου δημιουργικέ η αίσθηση της επαναλήψεως στίς αναφορές σας .
    και ο συνειρμός μου τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου .
    Συναντάω που λές (και με αντιγραφή και επικόλληση) ένα τυχαίο δείγμα …
    Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως Αρχαίο Ελληνικό Ρητό
    Η ορθή σκέψη χάνει τη δύναμη και το κύρος της, αν την επαναλαμβάνεις πολύ συχνά. Μωρουά
    Ο Χέγκελ λέει κάπου ότι όλα τα γεγονότα και οι προσωπικότητες της ιστορίας επανεμφανίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ξέχασε να προσθέσει: την πρώτη φορά ως τραγωδία, τη δεύτερη ως φάρσα Μαρξ Καρλ
    Όλα τα γεγονότα και οι προσωπικότητες της ιστορίας επανεμφανίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Χέγκελ Γκέοργκ.

    Τι συμπέρασμα βγάζω λοιπόν από όλα αυτά , εκτός ..οτι ζούμε για την εικόνα και για τον λόγο.
    Πού έχουμε στραμμένη την οπτική μας και τί καταλαβαίνουμε από αυτά που ακούμε,
    Γιατί εκτός από το διαφορετικό του να είσαι ΑΕΚ ..αλλά τί ΑΕΚ & ποίας εποχής , είναι πάνω από όλα νά είσαι άνθρωπος ..καί μάλιστα πολιτισμένος .

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρες…

    @placebo
    Δίποδο και πολιτισμένος δε γίνεται… (ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ)

    @spyros_kilkis
    αγορίνα, μην ξεχνάς ότι εμείς στην ίδια θρησκεία πιστεύουμε. βέβαια εμείς γιορτάζουμε τον Όσιο Λουκά, κι εσείς την Αγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη. Μικρή η διαφορά όντως.

    Η μεγάλη διαφορά όμως είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να έχουν τις κεραίες τους στραμμένες στη δύση , (όπου δύση liverpool, barca, aston villa, everton, διάλεξε εσύ ότι νομίζεις). σου είπε κανείς ότι θαυμάζουμε και παραδειγματιζόμαστε από τον ΠΑΟΚ ή τον παπα στρουμφ;

  3. Ο/Η Spyros kilkis λέει:

    @koreas

    Το μπαλάκι άλλου πήγαινε αδερφέ.
    Είμαι αρκετά μικρότερος 36 όποτε σωστά μίλησες για τον άγιο Δημήτριο το μυροβλητη.
    Η θρησκεία δεν αλλάζει ποτε.
    Όπου θέλει ας στρέψει τις κεραίες του αν εννοείς τον Μελ.
    Εγώ δεν έγινα ΑΕΚ ούτε για κύπελλα ούτε για τα πρωταθλήματα.

  4. Ο/Η spyros kil λέει:

    Αυτο τωρα με τον Βολο και τον Ηρακλη τι παιχνιδι ειναι?

    Αξιωνει ο μπεος 2 εκατομμυρια το ΑΦΜ του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ.

    και πληρωνει ο Τομ Παπαδοπουλος

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    @πισσα και πουπουλα

    Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω κάτι. Τα εγκαίνια στην Αγία Σοφία πως τα φαντάζεσαι;

    Με γαιτανο να ψελνει, τον εγγυητη με ποντιακη φορεσια, το Ντούσαν καβαλα σε άσπρο άλογο, και τον κουλη να κόβει την κορδέλα;

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Koreas”: Περίπου. Τον Μπάγεβιτς στα τέσσερα ντυμένο στα λευκά και στη ράχη του ο “φίλος” Ντιμήτρης. Τον “Τζόκερ” να παριστάνει το Σάντζο Πάντσα,την Αρκάδη δίπλα στον Γαιτάνο στα επίσημα και παραδίπλα ο “Τζάμπο” Βακάκης.
    Εις την σέντρα, η χορωδία της ΕΡΤ (τζάμπα θα είναι) ο Σπανουδάκης στην μπακέτα και με το θυμιατήρι στο χέρι ο Δεσπότης Ν.Φ.

    Θα κληθεί ασφαλώς και από την Πόλη ο Βαρθολομαίος,μα δεν θα έρθει,γιατί είναι ο πιο νουνεχής όλων. Ξέρει πολυ καλά ότι όποιος πλησιάζει τον Μελισσανίδη, η αρρωσταίνει βαριά και πεθαίνει βερυ σουν, η απλά πεθάινει “του σουν” χωρίς παθολογικό προηγούμενο .Αδόκητα που λένε. Ετσι απλά,με μια χειραψία.Μπαμ και κάτω.
    Μιλάμε για τη “μαυρη χηρα” της ναυτιλίας.
    Βάλε ένα μικρό στοίχημα με τον εαυτό σου: Οταν γίνουν τα θηρανοίξια του γηπέδου,μέτρα στον χρόνο που θα παρέλθει,από τότε, και πόσοι εκ των παρευρισκομένων θα “χαιρετήσουν” τον μάταιο τούτο κόσμο.
    Γιατί νομίζεις ότι δεν τον πλησιάζει κανείς εκ των ισχυρών της ναυτιλίας,ή άλλος παράγων; Οπου πάει, συναντά έρημα γραφεία. Το πολύ πολύ να συνενοηθεί με καμια ανυποψίαστη γραμματέα ή κανενα πορτιέρη που το παίζει κορώνα γράμματα για μερικά χιλιάρικα. Ουδείς άλλος. Με sms και τηλεγραφήματα αν παραστεί ανάγκη.
    Οποιος άλλος κάνει το λάθος για δια ζώσης συνομιλίες,βλέπει τα ραδίκια ανάποδα,πρωτου αλέκτωρ λαλήσει τρις.
    Αυτός που έχει αργήσει κάπως είναι ο Φλαμπουράρης. Τον Φλεβάρη του ’18 πλησίασε τον νεκροθάφτη με το πούρο στο ΟΑΚΑ. Ακόμα να τα “τινάξει”. Γερή κοκκάλα ο Αλέκος.Αλλα όπως και να’χει,το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ακου τα χαμπέρια του σε λίγο καιρό.

  7. Ο/Η spyros kil λέει:

    @Πίσσα και πούπουλα

    Ενα πραμα μητσοτακης δλδ?

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Α γειά σου…
    Μη σου πω και χειρότερα. Αν σκεφτείς ότι ο Μητσοδράκουλας πέθανε στην προσπάθειά του να συντάξει συγχαρητήριο τηλεγράφημα εις τον Μελισσανίδη για να του ευχηθεί ένα πρωτάθλημα.
    “Αγαπημένε μου φίλε Δημήτρη,σου εύχομαι του χρόνου να….” και εκεί έσβυσε.
    Ητο 29 Μαίου του 2017. Ωρα 01:00 μετα τα μεσάνυχτα.
    Φαντάσου τώρα.

    Αφου και εγώ που δεν πιστεύω σε αυτά και γελάω,έχσω αρχίσει να παίρνω τα μέτρα μου. Ποτέ μου δεν είχα παρει ούτε ασπίρίνη και από τότε που γράφω στο “Φως του Φεγγαριού” από το 2009,έχω πονοκεφαλους συχνούς και κάθε χειμώνα σχεδόν κάνω πυρετό. Ασε τις αλεργίες.
    Και τί κάνω; Απλα πληκτρολογώ καπου καπου το ονομα του ακατανόμαστου. Φαντάσου για τί πράγμα μιλάμε.
    Μπορεί να καταβάλει άντρα δύο μετρα,απολύτως υγειή και να τον πετάξει στο κρεβάτι της εντατικής, με ένα τηλεφώνημα.
    Μιλάμε για τον Λεξ Λουθορ της Γλυφάδας.

  9. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο εγγυητής….διθύραμβοι ανάμεικτοι με αναφορές σοκ και δέους από τα ΜΜΕξαπάτησης, ενισχυμένοι στον κύβο από τα οπαδικά φόρα και τους δημοσιογράφους της φακής….
    “Θα υπάρχξουν μεγάλες αλλαγές”…είπε με αυστηρό -αλλά και συμπονετικό συνάμα- τόνο ο εγγυητής.
    Τα καπάκι μαθαίνουμε ότι:
    -Ο Μανόλο μένει (και που να πάει….και ποιός να έρθει?)
    -Το “σύστημα” (δες αρκάδια, δημάτους κλπ) ζει και βασιλεύει…
    – Ο ΤΔ συνεχίζει απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του
    – Οι παίκτες μένουν…μέχρι να φέρουν προσφορά (….από ποιόν? και για πόσα? θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του εγγυητή?)….οπότε δε βλέπω και κανένα να φεύγει, εκτός από τους δανεικούς και όσους λήγουν συμβόλαια…

    Αλλά περίμενε….όπααααααααααααααααα!
    Φεύγει ο Ουρφάνο!!!!!
    Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και εφαρμογή των αποφάσεων του εγγυητή λοιπόν….Αλληλούια!!!!!

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Γιώργη: Αυτό που είπε “…αν δεν μπορείτε,τότε φέρτε προτάσεις και φύγετε” ισχύει και για τον ίδιο; Δεν μας το ξεκαθάρισε.
    Πως τις θέλει τις προτάσεις; Να εχουν επίθετο και ρήμα ή όχι απαραίτητα.
    Δε κοιτάει να ξεφουσκώσει λίγο που έχει γίνει σα σημαδούρα και να παρατήσει τις προτροπές.
    Αυτούς θέλει, ( ή αυτούς μπορεί να έχει) αυτούς έχει,τοσο σε παικτικό,οσο και σε προπονητικό επίπεδο,οπως και σε όλους τους τομεις περιβάλεται από μέτριους τσανακογλύφτες. Του αρέσει το γλύψιμο του μπάρμπα τώρα στα γεράματα. Ας κοψει το σβέρκο του.

    Αυτά τα παραμύτθια και τις παχιες σα μυγες λεξεις, να τις δωσει στον τζοκερ και στους “ογλου” μπας και πεισουν κανεναν αμυαλο να συνεχισει να ειναι πελατης στο εκτρωμα που εφτιαξε εσεκεμενα η μη. Δεν με νοιαζει. Αμα ο αλλος καθεται να τον γαμανε,με νοιαζει εμενα αν πληρωνεται η αν ειναι με το βλεμα στο μελλον;

    Αντε με το ξεκουτη τωρα. Να δεσει μια πετρα στο λαιμο του και να παει να πνηγει. Ας κανει ότι θέλει. Ας βαλει δεκαρι την Αγγελικη και τερματοφύλακα τον δικηγορο του.
    Γελανε και οι πετρες πια. Σε λιγο θα γινει νουμερο σε παιδικες σκηνες καραγκιοζη.
    Γραφικος,ξεπεσμενος,ξεπερασμενος,ξεχασμενος, περασμενων εποχων,στημενος, σιτεμενος και μυριζει μπαουλιλα απο ενα χιλιομετρο.
    Νισαφι.Σα τσαλακωμενο μπρικι στο γιουσουρούμ κατάντησε.
    Δε κοιτάει μη του περασουνε “χαλκαδες” στα γεραματα,παρα δινει εντολες και τελεσιγραφα του κώλου σε παικτες περαστικους μισθοφορους. Δικης του επιλογης.
    Σιγά θα μου πεις. Αυτός “δάγκωσε” την ιδια του την εταιρεια. Τους υπαλλήλους τωρα…

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Μόλις διάβασα κι εγώ τη σημερινή επικαιρότητα της ομάδας. Πόσο προβλέψιμος τελικά ο εγγυητης. “Οσοι δε φέρεται προτάσεις από όσους δεν υπολογιζονται θα προπονήστε μόνοι σας “. Πραγματικά πόσο λίγος;

    @steven
    Ο τσιγκρι δήλωσε ότι από την νέα σεζόν να έρθουν παίκτες δουλευταραδες. Έχεις άποψη που αναφέρετε; μήπως έχει να κάνει με τους γιουγκους;

    Αναμένουμε λοιπόν τις ριζικές αλλαγες ή μάλλον δεν αναμένουμε και πολλά πράγματα αφού από ότι λένε ο Αλεφαντος παραμένει.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Σήμερα μίλαγα με τον κουμπάρο του. Με ρώτησε λοιπόν, πώς είδα την ομάδα. Αυτά που είπα, δεν γράφονται. Όμως είναι αντικείμενο σοβαρού ψυχιατρικού σχολιασμού. Γιατί ας πούμε να φύγουν οι παίκτες – ξέρει κάποιος οτι δεν υπολογίζεται ; αν αυτός που δεν υπολογίζεται, δεν φέρει πρόταση, θα υπολογιστει; – και να μην φύγουν οι καθ ύλην αρμόδιοι για τον σχεδιασμό; Οι σαρωτικές αλλαγές, ποιές είναι ακριβώς;

  13. Ο/Η spyros kil λέει:

    @koreas

    Ολο το λαθος δικο του ηταν αφου αυτος τα κανει ολα.
    Το θεμα ειναι το εξης:με αυτα που κανει και λεει εχει χασει τους παικτες.
    Να μην μιλησω για το θεμα της εφοριας των συμβολαιων οτι εχει ξενερωσει απο οσο ξερω μπακασετα και μπακακη και δεν ξερω γω ποιον αλλο.
    Ακομα και για τα λεφτα του chl που πηρε και δεν εδωσε πιθανων κατι στους παικτες.
    Ενω ο Ρωσσος ειναι large κατεβασε ολες τις γυναικες των παικτων κατω με δικα του εξοδα.Δινει καλα πριμ και χαρτζιλικια.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Αν και μελισσανιδικός φουλ, βρίσκεις τρωτά. Σε καλό δρόμο είσαι, ειδικά μάλιστα αν αναγνωρίσεις οτι η τσιγκουνιά είναι κουσούρι που σε κάνει φουκαρά. Και δεν λέμε να γίνει Μπάρλος. Λέμε απλά να μην το παίζει και μεγιστάνας, να μαζέψει τους τζάμπα στρατούς και να προσφέρει κάτι στην μπάλα. Οι τίτλοι λογικά να πάνε σε αυτούς που σκορπάνε, που δεν έχουν ΔΙΚΑ τους λεφτά. Φυσικά δεν θα συζητήσω αν είναι δικά σου αυτά που έχεις απο λαθρεμπόριο. Βαριέμαι να το συζητάω και προτιμώ τα μνημόνια για τους κακομοίρηδες που βλέπουν αγάπες για σύμβολα και φανέλες.

  15. Ο/Η spyros kil λέει:

    @steven

    Τι νομιζες ρε αδερφε ετσι γινονται τα λεφτα?Σκορπωντας τα δεξια και αριστερα?
    Εν πασει περιπτωση ας κανει ενα ανοιγμα ρε αδερφε σε αυτους που σκορπανε και δεν ειναι δικα τους.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Δεν είπα αυτό. Μάλλον δεν κατάλαβες. Ας κάνει λοιπόν στον Σαββίδη που δεν είναι δικά του ενώ τα δικά του τα έχει δουλέψει, κι ας φτειάξουν τον/την ΠΑΕΚ κι ας μας γεμίσουν με ποντιακά έθιμα και μουσεία μνήμης, λες και ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Εγώ αν ήμουν τόσ δυνατός, θα τα έφτειαχνα στην Τουρκία. Άντε γιατί έχω αρχίσει κι αηδιάζω με τις μαλακίες που ακούω και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα του γκάνγκστερ.

  17. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @steven avramidis

    Λιγη προσοχη με το ποντιακο στοιχειο γιατι πλησιαζει και η 19η μαιου.

    Θα βγει παλι εκεινο το νουμερο να μας υπενθυμίσει την ημερομηνια.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς spyros pontios : Ορίστε; Δηλαδή τι να προσέξω; Γιατί δεν σε κατάλαβα και ακριβώς. Για πες μου. Και δεν χρειάζομαι ιδιαίτερη υπενθύμιση λόγω πατέρα και γιαγια και παππού. Αλλά δεν κατάλαβα την ρήση σου. Άντε τώρα βραδυάτικο που θα μπεις στον χώρο μου και θα μου πεις και να προσέξω.

  19. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @steven

    Τιποτα δεν σου ειπα.Λαθος καταλαβες μαλλον

  20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πλανο ειναι ενα,τελειωνει η αγια σοφια,τελειωνουν τα προπονητικα κλπ,ερχονται τα λεφτα απο ονοματοδοσια,διαρκειας,κανει 1-2 μεταγραφες κραχτες και βαζει πωλητηριο 150 εκ ευρω,δεν βρισκεται κανεις λαμογιο η τρελος να αγορασει,τον τρωμε στη μαπα μεχρι να μπει στο φερετρο.

  21. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Α, ωραία. Να περιμένουμε δηλαδή.