ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το πρώτο πράμα που κάνει γκελ σε κάποιον σκεπτόμενο φίλαθλο, είναι το ποιός είναι ο προπονητής της ομάδας. Ο υπεύθυνος παραγωγής θεάματος. Φυσικά κανείς δεν ξέρει πώς θα ταιριάξει η χημεία του άσημου Καρντόσο με αυτήν της ΑΕΚ, είναι όμως προς την σωστή κατεύθυνση η κίνηση της διοίκησης. Να διώξει τον προηγούμενο καραγκιόζη με τον οποίο όλοι ξέραμε τι μπάλα θα παίζαμε και φέτος.

Θα μου πείς βέβαια οτι μπορεί κι ο καινούργιος να προκύψει καραγκιόζης. Ακριβώς, το είπες σωστά. ΘΑ σου πω, δεν στο λέω από τώρα. Άσε να τον δούμε στο γήπεδο, άσε να δούμε τι τακτική θα παίξει κι αν οι παίκτες που διάλεξε ταιριάζουν στο σχέδιο του, άσε να δούμε αν θα μάθουν κανά αυτοματισμό οι παίκτες, κι εδώ είμαστε. Το σίγουρο είναι οτι η κίνηση της διοίκησης έπιασε επικοινωνιακά αφού δημιούργησε ελπίδα, και φυσικά ευχόμαστε να πιάσει και τεχνικά.

Από την άλλη, έχουν γίνει κι επτά μεταγραφές. Γρήγορα και πριν την αυριανή πρώτη της ομάδας. Πολύ θετικό κι αυτό. Να ξέρει ο προπονητής με ποιούς έχει να δουλέψει. Το πιο σημαντικό όμως για εμάς – που πάντα έχουμε διαφορετική σκοπιά – είναι οτι ήρθαν παίκτες εκεί που πόναγε η ομάδα. Ό,τι σύστημα και να παίξει. Διότι αυτά που γράφαμε πριν κανά μήνα, νομίζω οτι έγιναν και μάλιστα με το παραπάνω μέχρι τώρα. Μένει να γίνουν και οι επόμενες δυό κινήσεις για εξτρέμ και σέντερ φορ, κι είμαστε πλήρεις σε θεωρητικό επίπεδο πάντα.

Όμως, δυό δεξιούς μπακ και δυό αριστερούς έχουμε. Στο τέρμα και στα στόπερ – υπάρχει κανείς που βλέπει λάθος την επιστροφή Βράνιες; – είμαστε γεμάτοι και πάμε στα πιο ενδιαφέροντα. Στο κέντρο. Υπάρχει καλό back up στα αμυντικά χαφ επιτέλους αλλά κι αρκετές επιλογές για οκτάρια, αν λογίσουμε τέτοια τον Σιμάο, τον Κρίστισιτς, τον Μάνταλο, ακόμα και τον Ζιράλδες. Λέω ακόμα και γι’ αυτόν, διότι πιο πολύ τον βλέπω πίσω απο τον επιθετικό αλλά κύρια κάπου στο πλάι. Ένας παίκτης που έχει και καλά στημένα εκτός από την ντρίπλα του αλλά και την πάσα του.

Μπροστά τώρα είναι και το αναμενόμενο boost. Αν δεχτούμε οτι το ένα εξτρέμ ήρθε, θεωρητικά το σέντερ φορ και το δεύτερο εξτρέμ, πρέπει να είναι κράχτες, που θα κάνουν την όποια διαφορά σε σχέση με την περσινή ομάδα, αλλά και απόλυτα για την ομάδα που χτίζεται για να μπει ο κορμός της στο καινούργιο γήπεδο. Βλέπω πολύ θετικά ακόμα και την επιστροφή Γιακουμάκη. Πάντα σαν back up φυσικά για να δώ και τι ψάρια πιάνει ο Καρντόσο στην εξέλιξη κάποιων παικτών. Κι εκεί είναι ένα στοίχημα σοβαρό.

Όχι δεν γράφω διθυράμβους. Μην το πάρετε περίεργα. Απλά λέω οτι εμφανίζεται μια πληρότητα και μια σωστή κάλυψη θέσεων. Την αξία των παικτών δεν την ξέρω, ούτε αν θα προσαρμοστούν στα αποδυτήρια μας. Αυτά θα τα δούμε στο γήπεδο. Λαχεία είναι οι παίκτες που είναι φθηνοί και άγνωστοι. Όμως αυτή είναι η πολιτική του μεγιστάνα και την δεχόμαστε κάνοντας κι εμείς τα κουμάντα μας. Παίρνεις διαρκείας διότι πιστεύεις ή δεν παίρνεις και περιμένεις να σε αναγκάσει η μπάλα που βλέπεις από την τηλεόραση να σε στείλει στο γήπεδο. Τώρα αν θα σου έρθει πιο ακριβά το κάθε παιχνίδι που θα δεις, αυτό είναι δικό σου θέμα. Εγώ ας πούμε προτιμώ την δεύτερη επιλογή.

Ευχές λοιπόν για την καινούργια σαιζόν. Ευχές κατ’ αρχάς για υγεία των αθλητών. Ευχές να είναι οι κινήσεις του τεχνικού επιτελείου σωστές. Ευχές να δούμε καλύτερη μπάλα. Ευχές για μια καλύτερη διοργάνωση πρωταθλήματος και κυπέλλου, και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μακάρι να έρθει κι ένας τίτλος, που όμως δεν είναι αυτοσκοπός.

Υγ1. Είναι πραγματικά αστείο ο απατεώνας με την βούλα της δικαιοσύνης Γκαγκάτσης, που διώκεται και για δεύτερο κακούργημα σε εκκρεμότητα, να κηρύσσεται μεν έκπτωτος αλλά να παίρνει κι όλη την αποζημίωση της σύμβασης του. 120 χιλιάρικα παρακαλώ. Αυτό αποφάσισε η πλειοψηφία των ΠΑΕ, κι αυτό δείχνει φυσικά το πώς αντιλαμβάνονται οι πρόεδροι το γενικότερο θέμα. Δεν μιλάω για το ποδόσφαιρο αλλά για την οργάνωση της κοινωνίας. Μια πλειοψηφία μάλιστα, που υποτίθεται οτι έχει εκλέξει τον δικό μας για πρόεδρο.

Υγ2. Το θέμα με την αλλαγή του κανονισμού σε σχέση με την αφαίρεση βαθμών για οποιοδήποτε αδίκημα ήταν να αποφασιστεί στην ΕΠΟ την Παρασκευή. Το μπλόκαρε η επιτροπή της Ουέφα προς στιγμήν. Αυτό σε απάντηση σε κάποιον που πιστεύει οτι δεν έχουμε ποδοσφαιρικό μνημόνιο αλλά κι οτι θα κινηθεί νομικά για κάποιον Περέιρα και για κάποιον Χούμπελ. Για να μην τρώτε κουτόχορτο. Είναι πολλά τα λεφτά πλέον και το γήπεδο τα ζητάει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

42 Responses to ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven
    Μήπως έχεις κι άποψη για το φετινό ανταγωνισμό;… Γαυρος, παοκ;…. Παρασκήνιο;

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Παοκ τα πάντα σε θεσμικά όργανα και ομάδες. ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Οποτε,δεν εχουμε και αγχος.Μια ανακοινωση απο δω,μια φωτο της Αγιας Σοφιας απο κει…
    Με ομαδες και οργανα να γερνουν μονοπατα,εισαι απελευθερωμενος απο την πιεση του πρωταθληματος,και η ιστορια εχει δειξει πως οποτε βρισκεσαι σε τετοια κατασταση παιζεις καλη μπαλιτσα. Ειμαστε σε καλο δρομο….

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλή χρόνια στην ομάδα μας, με υγεία, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε ο Steven.

    Ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο, προς το παρόν τουλάχιστον, μιας και είμαστε ο άγνωστος Χ.

    Εξωαγωνιστικά, το αλισβερίσι με τους δανεικούς αλλά και η σύμπραξη με τους Ευρωπαίους απατεώνες δεν μας κάνουν να αισιοδοξούμε. Δείχνουμε μια τάση να γίνουμε ξανά ενεργοί, αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να γυρίσει ο τροχός.

    Προχθές συνάντησα τον Ανδριοπουλο στο τένις…δυστυχώς, πάμε για 2021…

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Συγνώμη Steven αλλά δεν θυμάμαι πραγματικά πότε ο Μάνταλο λογίστηκε ως οκτάρι στην ΑΕΚ. Άρα γιατί να λογιστεί ως 8 τώρα;

    Άντε και καλή χρονιά.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios

    Καλή ΧΡονιά να Έχουμε…

    Δηλαδή αν είναι για 2021, η προτεραιότητα των φετινών εισιτηρίων διαρκείας για την Αγία Σοφία είναι ένας ακόμη μύθος. Και του επόμενου χρόνου τα διαρκείας θα έχουν αφετηρία το ΟΑΚΑ.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Koreas

    Ήθελα απλά να μεταφέρω τα λόγια του υπευθύνου του project και σοβαρου συνομιλιτή (αυτό έχω διαπιστώσει εγώ τουλάχιστον).

    Από τη στιγμή που το πρόβλημα δημιουργείται εξαιτίας του δημοσίου και των έργων υποστήριξης, ίσως υπάρξει άλλος τρόπος παράκαμψης, με μία προσωρινή 6μηνη άδεια ας πούμε, στην Ελλάδα είμαστε. Αυτή είναι δική μου σκέψη, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Σωστός, χωριό και παρασκήνιο δε γίνεται.

    Έχεις κάποιο σχόλιο για την αναμενόμενη αλλαγή στον πρωθυπουργικο θωκο;

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Σχόλιο, τι σχόλιο; Πρόκειται να αλλάξει κάτι;

  10. Ο/Η Dimitris λέει:

    Εύχομαι οι φετινές επιλογές σε όλα τα επίπεδα ν΄αποδώσουν τα προσδοκώμενα. Καλή αρχή και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Αμέ, ποιο κόμμα θα διαχειριστεί το δημόσιο ταμείο…. Υπάρχει κάποιο άλλο ζητούμενο;

    Τα έχουμε ξαναπεί, εμείς δεν ελπίζουμε σε κοινωνική σωτηρία, απλά βήμα βήμα να βελτιωνουμε τον εαυτό μας. Κι αυτό βέβαια τεράστια κουβέντα, ας πούμε να ξεστραβωθουμε…

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Φέτος,απαλλαγμένη από το άγχος κάποιου τίτλου-κατακτήθηκε πρόπερσυ,έστω και από “καραμπόλα”- αλλά και χωρίς να ξαναχρειαστεί να κάτσει “στην πάντα”-όπως στην σεζόν που μόλις τελείωσε- και με το γήπεδο να σηκώνεται, η ομάς δεν έχει κανένα λόγο να μη πάει σε ποδόσφαιρο αλάνας και με την ουσία να περνά σε δεύτερη μοίρα. Ετσι κι αλλιώς ένα Eυρωπαικό εισητήριο θα το πάρει,το δίχως άλλο.

    Οπότε ορθό το σκεπτικο της ΠΑΕ-δηλαδή του μαστρο-Μήτσου- να πάει σε ποδόσφαιρο αλέγκρο και όποιον πάρει ο χάρος.
    Λογικά ο Βαγγέλας θα σηκώσει το κατσαρόλι στο τέλος της επόμενης χρονιάς-είναι αρκετά τα δύο χρόνια στην “απ’έξω” και μάλιστα με στην Ν.Δ. να χρωστάει πολλά γραμμάτια στον ταπεινό αυτό δημοτικο σύμβουλο του Πειραια,που είπε να απαλλάξει τη χώρα από τον αριστερό μπούφο, φέρνοντας στις γερές πλάτες του τον Γκούφη της Πειραιώς. Που δεν ξέρει ακριβώς αν έχουμε βγει η όχι απ τα μνημονια.ώστε αναλόγως να μιλάει και να πράττει. Μη και πηγάινοντας σε καποια επόμενη Συνοδο Κορυφής,του σπάσει κανένα μπουκάλι κρασι στο κεφάλι χάριν αστείου ο Γιούνκερ τώρα στα τελειώματα του. Δυσθεόρατο πρόβλημα.Αγχος. Τί λες τώρα…

    Αλλα δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος σοβαρού πολιτικού ή οικονομικού “ατυχήματος” έτσι κι αλλιώς. Ας είναι καλά η Πρεσβεία. Οσο μαλάκας και να είναι ο -εκάστοτε- ένοικος του Μαξίμου, υπάρχει στενή “ιατρική παρακολούθηση”. ( μόνο στην περίπτωση του ΓΑΠ έπεσαν λίγο έξω στις εκτιμήσεις τους έξω οι “γιατροί” αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο. Μιλάμε για μια περίπτωση στα 100 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην παγκόσμια βιβλιογραφία).

    Ευχομαστε λοιπόν καλή μπαλίτσα να δούμε και στο τέλος ας κερδίσει αυτός που πρέπει.
    Τελείωσαν τα μνημόνια. Εμεινε η ισχυρή εποπτεία. Καιρός να γελάσουμε λίγο,πια.
    Aλλωστε έρχεται και η “ισχυρή ανάπτυξη”. Γιατί η σκέτη,είναι πλέον δεδομένη.
    Ο Τσίπρας τα μαζεύει λέγοντας στον Κούλη το ποιητικό “εγώ φεύγω…εσύ να δούμε τώρα”.
    — “Kazan-Kazan” είναι η απάντηση.

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα

    να σου πω ένα σενάριο (το οποίο βέβαια δεν πιστεύω ότι θα το δούμε) που θα ήθελα να προκύψει από τις εκλογές.

    πρώτος ο παραμορφωμένος στο harvard αλλά όχι αυτοδύναμος, δεύτερος ο αγράμματος “πιάνω πουλιά στον αέρα”, κι αναγκάζονται να συγκυβερνήσουν, εννοείται για το καλό της χώρας πάντα και επειδή αξιωματικά στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

    εκεί να δεις οι αγκαλιές, τα τραπεζώματα μεταξύ πολάκηδων και αδώνιδων , τα φιλιά στο στόμα μεταξύ του “εναλλακτικού ” τσακαλώτου και του “ειδικού της ανάπτυξης” κωστή χατζηδάκη, ο ρασπούτιν θα εξαφανιστεί και το “μέγα σκάνδαλο” novartis μια γλυκιά ανάμνηση του μακρινού παρελθόντος.

    καινούριες κουμπαριές και καινούρια ειδύλλια θα αναπτυχθούν.

    Εκεί να δεις kazan – kazan (οθωμανικής έμπνευσης)

  14. Ο/Η bandog λέει:

    νομιζω οτι ολοι εχουμε την αισιοδοξια πως φετος θα δουμε καλυτερα πραγματα απο περσι.
    οι φημες λενε οτι ο καρντοσο ειναι ενας προπονητης που θελει ποδοσφαιρο κατοχης, πρωτβουλαις και φουλ επιθεσης και αυτο ταιριαζει στον αεκτζη.

    μεταγραφικα η ομαδα εχει ξεκινησει καλυτερα απο περσι. αποκτηθηκαν παικτες νωρις , εκει που η ομαδα εχει αναγκη και ειναι της επιλογης του προπονητη.
    ελπιζω να υπαρξει μια ποιοτικη προσθηκησ την επιθεση εκει που χρειαζεται η οικονομικη υπερβαση.
    αν ο προπονητης σου δηλωνει οτι αρεσκεται στο επιθετικο ποδοσφαιρο θα ειναι κριμα να τον αφησεις με μια επιθετικη μετριοτητα.

    ακουω οτι παμε για τον βερντε της ρομα και διαπραγματευομαστε την τιμη αγορας.
    θα ελεγα να ρωτησουμε τον μανατζερ του λιβαγια αν ειναι διαθεσιμος προς πωληση και διατεθιμενος να ερθει ελλαδα ο λουκας πιατσον της τσελσυ.
    αυτη θα ηταν μια ποιοτικη υπερβαση αν και αμφιβαλω οτι η ομαδα εχει σκοπο να κανει την οικονομικη υπερβαση παρα τα ευρωπαϊκα εσοδα του τσουλου.

    το ζητουμενο ειναι η ομαδα να κανει ενα καλο ξεκινημα για να εχει ψυχολογια καθως και οικονομικο και επικοινωνιακο κερδος απο ευρωπαϊκη προκριση στους ομιλους.
    θυμιζω οτι δινουμε τους ρποκριματικοςυ κεκελισμενων των θυρων.

    θυμιζω επισης οτι φετος ο τιτλος θα κριθει σε πλεϋ οφ οποτε μια κοιλια λογω ευρωπαϊκων αγωνων μπορει και αν μην παιξει κανενα ρολο στο πρωταθλημα.

    αντιθυετα θα παιξουν σημαντικο ρολο οι συμμαχιες και η μεταγραφικη ενισχυση του γεναρη.
    αυτο φυσικα αφορα ολους τοςυ ανταγωνιστες.

    ΥΓ: στα πολιτικα , ευτυχως ξεκουμπιζονται η μετριοτητα , η ανικανοτητα , η τσαπατσουλια , η ψευτια , η κωλοτουμπα και η χυδαιοτητα απο την κυβερνηση της χωρας.

    θα μου πειτε “οι αλλοι ειναι καλυτεροι”?

    ΝΑΙ , ειναι καλυτεροι και οφειλουν να το επιβεβαιωσουν για να μπει η χωρα στην κανονικοτητα και να αρχισει να λειτουργει με ευρωπαϊκους κανονες και οχι με κοτσαμπασο-σοβιετικες παρλαπιπες.

    σε επιπεδο πολιτικων αρχηγων τουλάχιστον , η διαφορα ακαδημαϊκου, γνωστικου , πολιτικου και ηθικου αναστηματος μεταξυ μητσοτακη και τσιπρα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τις 9 μοναδες , υπερ του πρωτου.

    ελπιζω η ΝΔ -την οποια θα ψηφισω για πρωτηη φορα σε βουλευτικες εκλογες- να βγει αυτοδυναμη για να μπορει να ασκησει την πολιτικη της χωρις αναστολες και εκβιασμους .

    φυσικα ελπιζω να σοβαρευτει τελευταια στιγμη ο ελληνας ψηφοφορος και να αφησει ετκος βουλης βαρουφακηδες, βελοπουλους , λεβεντηδες και λοιπα νουμερα.

  15. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς koreas: Πιθανοτητα συγκυβερνησης του δικομματισμου δεν υπαρχει καθοτι αυτος (ο δικοματισμος) συμπραττει μονο υπο ειδικες συνθηκες,δηλαδη οταν υπαρχει κινδυνος να χαθει η μπαλα και κατεπεκταση η κουταλα. Οπως επι οικουμενικης η προσφατα το 2012.
    Τωρα, επανερχομαστε στη γνωστη παραμυθα των δυο πολων. Και νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων αμην. Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.
    Θα κερδιζει οποιος θα τρεχει γρηγοροτερα και θα κοβει το νημα στο κεφαλοσκαλο της Αμερ. Πρεσβειας.
    Μεχρι να ξαναχρειαστει να πιαστουν χερι χερι,ισως μετα απο καμια δεκαπενταρια χρονια. Ποιος θα θυμαται αληθεια.
    Το ποπολο εχει μνημη χρυσοψαρου και κριση αιγοπροβατου.

    Οσο για το “σκανδαλο νοβαρτις” νομιζω δεν εχεις παραπονο για το-ακομα ενα- αλληλοσφουγγαρισμα. Ο καλυτερος τροπος να αθωωσεις τον -φερομενο- αντιπαλο σου, ειναι να στησεις μια προχειρη δικη ωστε να καταδειχθει η “σκευωρια” την οποια υφισταται.
    Ολα καλα λοιπον. One more time. As usual.
    Αλοιμονο σε οσους πιστευουν σε καποια διαφορετικοτητα μεταξυ των δυο αυτων στημενων κοινοβουλευτικων πολων. Ουε.

    Το επομενο στοιχημα,θα ειναι ποιος αμωμος θα κατοικησει στο Προεδρικο μεγαρο. Βενιζελος η Καραμανλης.
    Διαμετρικα αντιθετες προσωπικοτητες βεβαια. Ο ενας απυθμενα θρασης ο αλλος απεραντα δειλος. Δυο ειδικα και απαραιτητα προσοντα για να πας σημερα μακρυα και ψηλα. Οποτε αμφιρροπο το ντερμπυ,αν και βλεπω τον δεξιο tavernoterminator να κερδιζει τον μπιφτεκα συνταγματομαγειρα.
    Οπως και να εχει ομως,οι τουαλετες θα παρουν φωτια.
    Οι καθαριστριες του προεδρικου οικου θα βλαστημισουν την ωρα και τη στιγμη που προσεληφθησαν εκει.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Το ζητουμενο ηταν – και ειναι – η Χρυση Αυγη να ξεμπαστακωθει απο την τριτη θεση,και να την παρει το ΚΙΝΑΛ,πρωην ΕΛΙΑ, πρωην ΠΑΣΟΚ….
    Αν δεν φτασει το ποσοστο του Κιναλ για συγκυβερνηση με την ΝΔ ,τοτε ανοιγει ο δρομος για τους Μωβ-Λιλα ,οπως καποτε εγιναν οι Τυρκουαζ….
    Κουνησε μαντηλι ο Ρουμανος στον ΠΑΟΚ. Αν ειναι αληθεια τα 4 εκ. τον χρονο,τοτε ειναι πολλα τα λεφτα Ιβαν !
    Κατι ο ΠΑΟΚ της καρδιας μου,κατι το καλυτερο κλιμα σε ομαδα που εχω δουλεψει,κατι ειναι ο καλυτερος προεδρος και δεν υπαρχει αλλος πηγανε περιπατο μολις κουνηθηκε η βενταλια των δολλαριων…. Αυτα για τους Παοκτζηδες,που νομισαν πως ο Λουτσεσκου μολις γεννηθηκε ειπε ΠΑΟΚ αντι για μαμα.Και τωρα τι χαμπαρια μαστρο-Ιβαν ?

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Μιλανε ,απλα μιλανε,με τον Παμπλο Γκαρσια για τον παγκο. Να τον παρετε παιδια ,θα ειναι χαρα για ολες τις ομαδες ,για σας δεν ξερω. Αφου σε καθε αγωνα σχεδον,θα τον αποβαλλουν απο το γηπεδο κι ο Παοκ θα παιζει μονιμα με 10 παιχτες απο το 70`…. Τι να εχεις τον Γκαρσια στον παγκο τι να εχεις ενα βαρελι ΤΡΙΝΙΤΡΟΤΟΛΟΥΟΛΗ (ΤΝΤ) το ιδιο και το αυτο ειναι….

  18. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Εγω θα τολμησω να πω οτι εαν η ομαδα παρει εναν εξτρεμ,ενα σεντερ μπακ ακομα επιπεδου και ενα φορ δυνατο παμε για πρωταθλημα.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σε ΚΣ (Κανονικες Συνθηκες) τριτος επειδη δεν υπαρχει τεταρτος. Αν υπηρχε, τεταρτος επειδη δεν υπαρχει πεμπτος. Ομαδα με μαθητευομενο μαγο για προπονητη, που παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο με το με Μανταλο.. που θελει κανα τεταρτο να περασει τη σεντρα, με δανεικους χωρις οψιον. Δηλαδη ΜΙΑΣ χρησης. Παικτακι της σειρας των 400 χιλιαδων ο ενας, τσαμπα ο αλλος και παει λεγωντας. Ξεκινησε η ‘προετοιμασια’ και το ταμειο λεει πωληση Τρακασετα 700, αγορα Σιμαο 400. Εχει βγαλει και 3 κατοσταρικα δηλαδη μεχρι στιγμης και ακουω για σοβαροτητα λεει στις κινησεις για σχεδιασμους (θελει σχεδιο και scouting να παρεις το Βρανιες!) και για οτι αρλουμπα κατεβαινει στη κεφαλα του καθε εικοσαρικακια-ασχετιδη. Στο παγκο ο απολυτος τιποτας – δεν εχει κερδισει ουτε κυπελλο ΕΒΓΑ- βοηθος του τιποτα στις μεταγραφες ο Φιλιατρας και στις κερκιδες 3,000 καμμενα που εδωσαν λεφτα στο Μελλισανιδη σε ανανεωσεις διαρκειας (ναι οντως ΥΠΑΡΧΟΥΝ αναμεσα μας ανθρωποι που πληρωνουν να δουν Μανταλομπακακια). Α ναι: γυρισε και ο γιος του Σαμπανατζοβιτς. Τωρα ησυχασα και εγω αλλα και ο Βαγγελας με τον Ιβαν. Κλαιει ο Πεπ με το Κλοπ αγκαλια που χασανε το γιο, το αστερι, την ελπιδα.

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟ ΑΕΚ. Αφου με δουλευει ο Μελισσανιδης θα τον δουλευω και εγω: ουτε πιο εξυπνος απο μενα ειναι και σιγουρα ειναι αμορφωτος. Για ατακες καλος ειναι, εκει οντως ειναι ‘πρωταθλητης’ σα κατι αλλους που τον εξυμνουσαν και τωρα το κραζουν. Επισης ειναι καλος για το γηπεδο και οτι εχει να κανει με αυτο- εκει του βγαζω και το καπελο και τον ευχαριστω για ολα. Οπως θεωρω οτι στο ΧΑΛΙ του Ελληνικου ποδοσφαιρου με τα κουμπουρια, ο Μελισσανιδης ειναι πολυτελεια για την ΑΕΚ μπορουσε ανετα να εχει ενα Αλαφουζο η να συνεχισει με δικηγορους απο το Λονδινο που παρατησαν τη κακομοιρα τη μανα τους για ενα χιλιαρικο το μηνα και ενα κινητο. Απο μπαλλα αστα να πανε και ας κοψει καποιος το παραμυθι οτι ξερει μπαλλα ο Μελισσανιδης. Τη τυφλα του τη μαυρη ξερει, το επιπεδο του ειναι Α Ερασιτχενικο. Ξερει να παιζει με τα κορακια τις ΕΠΟ τις ΕΠΣ και ολο το κακο συναπαντημα. Εκει μια χαρα ειναι. Απο μπαλλα- κανονικη μπαλλα- δεν εχει ιδεα. Σας εχει πηξει στους Τσοσιτς στους Αρθρο στους Μπογεδες και στους Τριστασον ενω αγαπημενος του ειναι ο Μανταλος! Πρεπει να εισαι εγκεφαλικα-ποδοσφαιρικα νεκρος για να σου αρεσει ο Μανταλος. Μη πουμε για το Λιβαδια και το αλλο το ατι που κουβαλησε με 2 κατοσταρικα αυτο το μισοπλεμονο (εκφραση Αλεφαντου) το Γιουγκο που ειναι λεει παικταρας και γελανε τα παγκακια.

    Ολους αυτους δε, τους πληρωνετε (εσεις τους πληρωνετε οχι ο Μελ) πιο πολυ απο τους αλλους αναπηρους, την ωρα που εδιωξε τον Γιοχανσον για 2-3 κατοσταρικα και ετοιμαζωνταν να κανει το ιδιο και στο Σιμοες! Ειδαμε το κεντρο χωρις αυτους- δε κοβει ουτε με βαλε. Μου κουβαλησε καποιον Αλεφ στη θεση του Γιακομπ τον ειδα σε 2 ματς και εκανα αμεσως προταση μιας και το κονταρι ηθελε αλλαγη στη σκουπα. Ο ΞΥΛΙΝΟΣ που ειχε και ρητρα τρομαρα του αντι να παρακαλανε να το κρατησουμε τσαμπα. Δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανει για να σας δειξει οτι δε ξερει τα βασικα? Να φερει τιποτε ΑΜΕΑ με καροτσακια? Καθε χρονο κουβαλαει καμμια δεκαρια, παιζουν οι μισοι, τους αλλους μισους δε τους εχουμε δει ποτε κατι Ντιαζ κατι Βινισιους κατι Τριστασον κατι Φαγε και ξανα μανα τα ιδια. Μη πουμε για τη μεγαλυτερη μεταγραφη μετα το Ριβαλντο- κατα Κεφτετζογλου- αυτο το νοσκοκομειο το Τζοναρα το Λεσκοτ το καραμπουζουκλη που ως αλλος ΓΑΠ σκοτωθηκε με το ποδηλατο. Παλι καλα που δεν εκανε κανο να το ψαχνει το λιμενικο παλι οπως προχθες.. Εχουν παρελασει +150 απο το 2013 και το ‘αστερι’, ο ‘αρχηγος’ ο ‘καλος’ παραμενει ο Μανταλος! Στατιστικα εχουν παιξει και 3-4 σα το Μπαρκα (φωναζα απο τον Ατρομητο παρτε τον και αμα ειχαν μυαλο θα τον ειχαν δωσει απο περσυ αλλα εκανε το βαρυμαγκα στα 8εκκ) ο Σιμοες ο Γιακομπ και ο Γκαλο. Αντε και λιγο ο Αραουχο οταν το το θυμωταν. Οι υπολοιποι 145 περασαν και δεν ακουμπησαν. Αλλα ξερει μπαλλα ο προεδρας- θα χαλασουμε το παραμυθι τωρα?

    ΥΓ 4 Χρονια Capital Controls χθες. Ειμαστε η μοναδικη χωρα στο πλανητη και στην συγχρονη ιστορια των εθνων που επι 4 χρονια εχουμε κλειστες τραπεζες. Και πριν βιαστει καποιος να πεταξει τη σαχλαμαρα του: οχι δεν μας φθανουν τα 4 χιλιαρικα το διμηνο ως μεταφορα στο εξωτερικο, οχι δε χρειαζεται να δικαιολογω με 500 χαρτια γιατι πρεπει να πληρωσω μια εισαγωγη π.χ 100 χιλιαρικα και ναι θελω να μπορω να κανω οτι γουσταρω με τα λεφτα μου χωρις να παιρνω αδεια απο τη τσακαλωτα και το σκαφατο με τα πουρα. 8 και σημερα και στα τσακιδια ολοι τους αλλα περισσοτερο αυτοι που τους στηριξαν και μας ελεγαν για πλατειες για ελπιδες και για παπαριες επειδη ειναι τεμπαλχαναδες και το μονο που ξερουν και εχουν ως κατορθωμα στη ζωη τους ειναι να ζουν ως παρασιτα, στις πλατες, στους κοπους, και στις περιουσιες των αλλων.

    ΥΓ2 2ΕΚΚ κοστισε ο Sepp van den Berg που ηθελε και η Bayern. 17,5 χρονων, 1,89 CB, διεθνης με ολες τις ομαδες της Ολλανδιας. Ο Ραιολα πηγε για υπνο και ας σκασουν τα 75+15 μιζα τα κοροιδα για τον Ντε Λιχτ που θελει και εγγυημενες συμμετοχες. Παικταρας μεν αλλα οχι και 90 για ενα 19χρονο. Αμα σε 2 χρονακια ο μικρος κανει και αυτος καμμια 100αρα τοτε τα λεμε. Οι υπολοιποι αναμενωνται με τη ληξη των διεθνων υποχρεωσεων. Θα ερθουν αλλοι 2 σιγουρα, ο Γαλλος και μαλλον ο Ολλανδος και βλεπουμε. Το οτι το club πουλησε £22,2εκκ λιρες (26εκκ ευρω) τον Danny Ings, και £5εκκ λιρες (5,9 ευρω) το Rafael Camacho δηλαδη ειναι ηδη στο +30εκκ το ταμειο, και παει να δωσει και τη Λοβρενια αλλα 25 το αφηνω ασχολιαστο.

    Ο τυπος χαλαρωνε οικογενειακα στη Μεσσηνια το ΠΣΚ, βγαλαμε (παλι) και τις αναλογες φωτο στη παραλια με μαγιω και μπυρες και ολα πανε μια χαρα. Τα γραφαμε το 2016 οταν ηρθε:

    ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ

  20. Ο/Η Koreas λέει:

    @spyroskilkis

    Εννοείται ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αρκεί η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη και να ρολαρει λίγο στην αρχή. Στην πορεία του πρωταθληματος με τη θερμη που θα παίρνει η ομάδα από τον κόσμο της και τη δουλειά του προπονητή της θα υπάρξει πολλή μεγάλη βελτίωση.

    Θεωρώ πολύ μεγάλο προσόν του προπονητή ότι έχει δουλέψει με επιτυχία και σαφή αποτελέσματα σε τμήματα υποδομής σπουδαιων ευρωπαϊκών συλλογών.

    Επίσης θεωρώ πολύ μεγάλο συν την δίψα του ενωσιτικου κόσμου να δει μπάλα μετά από πολλά χρόνια.

    Θέλω Να πιστεύω ότι πάμε για μια χρονιά αλλά 2004 με σαντος, συν ωραίο δημιουργικό ποδόσφαιρο, με γεμάτο οακα, με party time κάθε δεύτερη Κυριακή. Από εκεί και πέρα αεκ είσαι, αλίμονο να μην πηγαίνεις για πρωτάθλημα, εδώ πάει ο χοντρός με κάτι γυφταιους και κάτι γέροντια.

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    Για το αγωνιστικό κομμάτι, καλό είναι να κάνουμε υπομονή. Βλέπουμε και κατά τι 31 Αυγούστου μιλάμε. Προσωπικά δεν θα στρογγυλέψω καμία γωνία, όπως κακως έκανα πέρυσι. Από τη στιγμή που είδα 11 προπονήσεις στην προετοιμασία στο εξωτερικό, έπρεπε να καταλάβω τι κατσαπλιά είχαμε για προπονητή.

    Μου άρεσε πολύ ο Cardoso στην παρουσίαση και η παρουσία του στο ELITE SOCCER, όπου μεταξύ άλλων, έγραψε και ο Πουσετίνο, σίγουρα δεν δείχνει κάποιον…τίποτα. Κάπου υπάρχει στο χάρτη και κάποιοι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ τον διάβασαν.

    Τέλος πάντων, υπομονη και τα λέμε όσο αντικειμενικά γίνεται αφού έχουμε μια εικόνα.

    Μέχρι τίποτε θα πω δυο λόγια και γιατί σύμφωνα με τον Snitch, είμαι ένα ακόμα κορόιδο.

    Είμαστε οπαδοί, θέλουμε παίκτες, θέλουμε να δούμε μπάλα και καλά κάνουμε! Αλλά, πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Σήμερα που μιλάμε, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να προσελκύσει ούτε 33άδες ‘’τελειωμένους’’ για ένα καλό συμβόλαιο. Πάνε στην Κίνα και στην Μ. Ανατολή. Η ΑΕΚ, παραδοσιακά, είχε το 3ο μπάτζετ. Εξαιρώ την περίοδο Μπάρλου, που δεν έζησα και μάλλον δεν ίσχυε αυτός ο κανόνας. Αναγκαζόταν να προσπαθήσει να χτίσει μία ΟΜΑΔΑ, να πάιξει ποδόσφαιρό, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Έτσι, κατόρθωσε να γίνει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα, με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 1ο σκόρερ όλων των εποχών, καλύτερος Έλληνας παίκτης του Αιώνα, περισσότερες αναδείξεις 1ου σκόρερ και τέλος, 5/11 στην πανελλήνια ψηφοφορία γα την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών.

    Η ΑΕΚ, βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία της. Όλοι εμείς ΖΟΥΜΕ τις ημερες που θα μνημονέυονται και μετα από 50 χρόνια. Έχω ακούσει δεκάδες φίλους και εμένα τον ίδιο, να ΛΕΜΕ, να γίνει το γήπεδο και ας κάνουμε 10 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα! Το λέγαμε, ΟΛΟΙ! Το ξεχάσαμε? Ξέρεις τι είναι να κάνεις ΓΗΠΕΔΟ σε κατοικίσιμη περιοχή, μέσα σε άλσος και με δήμαρχο, υπηρέτη Μαρινακικών συμφερόντων? Είναι μεγαλειώδες, είναι ιστορικό και αξίζει την ΥΠΟΜΟΝΗ και την ΑΝΟΧΗ μας, στα λάθη, στα δύσκολα.

    Εμείς λέμε για τη δική μας πλευρά, έχεις μπει ποτέ στη θέση του Μελισσανίδη? Είναι παράλογο να κάθεται στο κότερό του και να λέει σε φίλους το δικό ΤΟΥ παράπονο?

    Δεν μπορεί να πει…Ξεκίνησα από τη Γ’, πήρα hot ταλέντα νικώντας τον ΟΣΦΠ, ακόμα και στη Β’ με έσφαξαν στο κύπελλο, όταν παρουσίασα μία εξαιρετική ομάδα στο Καραϊσκάκη. Μπήκαμε ξανά στον ευρωπαϊκό χάρτη, ξεκινώντας στη 250 θεση, 14 αγώνες αήτητοι στο Europa League, μπήκαμε στο CL, έχουμε ένα μαγαζί όπου δεν ΧΡΩΣΤΑΜΕ, σε πάικτες, μάνατζερ, ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ. Όπως χρώσταγε πάντα η ΑΕΚ. Πήραμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ, με προσωπικές μου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Έχω να αντιμετωπίσω τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη, πρέπει να διαχειριστώ τη σχεση του Σαββίδη με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γιατί έχω και εγώ σχέση και πρέπει να κρατησω τις ισορροπίες. Έκανα λάθη, διαχειρίζομαι τα χρήματα, βάζοντάς τα στο γήπεδο αντί σε παίκτες, αλλά κάνω στο μέγιστο βαθμό, αυτά που υποσχέθηκα.

    Εγώ λοιπόν, τα έβαλα σε μία ζυγαριά. Ναι, έχω παράπονα από τον Μελισσανίδη, στη ζυγαριά μου όμως, ζυγίζουν λιγότερο από τα καλά του, για αυτό ανανέωσα με χαρά, δίχως δεύτερες σκέψεις το εισιτήριο μου, για να ενισχύσω την ομάδα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά πηγαίνοντας και στο γήπεδο, με την παρουσία μου. 99%, δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, ελπίζω όμως να δω φέτος μία ομάδα που δεν θα κάνει πίσω γιατί έτσι έπρεπε και να προσπαθήσει να παίξει επιτέλους ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έτσι θα περάσει πιο γρήγορα ο χρόνος για να γυρίσουμε στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Όταν γυρίζεις στο σπίτι σου, ακόμα και μετά από διακοπές ή μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι, αισθάνεσαι ζεστασιά και ασφάλεια. Το ίδιο θα αισθανθεί και η ΟΜΑΔΑ, ζεστασιά και ασφάλεια…ακόμα και σαν ένα παιδάκι που ο πατέρας του είναι ναυτικός και αισθάνεται ανασφάλεια απέναντι στα άλλα παιδιά που το πειράζουν…όταν έρχεται ο ΜΠΑΜΠΑΣ του, λέει αυτό που θα ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, εκεί…στο ΝΑΟ…

    ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!

    ΜΟΝΟ ΑΕΚ!

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αφου λοιπον απευθυνεσαι σε μενα:

    Σιγα μη γαμησετε αποτομα και παθετε κανενα ατυχημα απο το πολυ κοκο! Κατουρατε και λιγο αμαρτια ειναι. Θυμαμαι και τοτε στη παλια ΝΦ αν εξαιρεσεις μια τετραετια 1991-95 ποσο γαμησαμε ολα αυτα τα χρονια. 50 χρονια τωρα πηρε ο Μπαρλος 2 κουπες και αλλες 3 οι υπολοιποι. 5 στα 50 ειχες δηλαδη, για να κοπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Μπαλλα αμα ξερεις παιζεις σε ολα τα γηπεδα τα αλλα ειναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    Το οτι ειμαστε οπαδοι δε σημαινει οτι ειμαστε τυφλοι και οτι ξεχασαμε τα βασικα του ποδοσφαιρου. Το οτι ειμαστε οπαδοι δε σημαινει οτι μπερδευουμε το τι θελουμε με το τι βλεπουμε.

    Εγω π.χ ειναι οπαδος της Liverpool. Tης Liverpool που ειναι στο TOP 3 του πλανητη οχι μιας ομαδας καπου στην Ελλαδα που τερμαιτζει -30 απο το Λημνιο. Λεω οτι θελουμε ενα CB TOP επιπεδου, ενα αριστερο μπακ επιπεδου top 4 Premier και ενα δεξι χαφ επισης top επιπεδου. Και τα λεω αυτα ως πρωταθλητης Ευρωπης! Δε γυρισα ποτε να πω οταν φτιαχθηκε το Main Stand, για ναυτικους και παπαριες. Λεω για το Anfield που ως γνωστον ειναι η πιο δυσκολη εδρα στο πλανητη αλλα εχω και ομαδα 1 ΔΙΣ απο πισω. Οταν ειχα το Σωτηρη Κυργιακο CB τι να πω δηλαδη οτι θα αποκλεισω το Μεσι? Ειμαστε σοβαροι? Φανταζεσαι να ερχωταν καποιος Καρνροσο στο παγκο? Να γελασω η οχι?

    Ο καθε καρντοσο ειναι ενας τιποτας και ως τιποτας ηρθε στο τιποτα που λεγεται Ελλαδα αλλιως θα πηγαινε καπου σοβαρα, οσο για τα καλα λογια του καθενα θα θυμησω τα καλα λογια του αναλογου κεφτε για τον γουιλι που και εκεινος ειχε λεει κανει υποδομες, εφτιαχνε ομαδες και φτυαριζε το καρβουνο με ανεπαληπτη συνεπεια. Το καρβουνο που σας ταιζει ο Μελισσανιδης και ως ΚΟΡΟΙΔΑ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑ) τον πληρωνετε να σας ξαναδειξει σε ΠΕΜΠΤΗ version το εργο: ο Μανταλος αρχηγος. Εισαστε δε τοσο ΚΟΡΟΙΔΑ που ως αποδειξη ο αριθμος εκτος απο χαμηλο μονοψηφιο ειναι και σταθερος: 8-10,000 καρτες κανει τη χρονια με τις μισες να πανε στα πρεζακια. Αρα μενουν κατω απο 5,000 ΚΟΡΟΙΔΑ που πληρωνουν να δουν Μανταλιαδα. Η δε παρουσια του κοσμου ειναι ΚΑΤΩ απο 10,000 στη σαιζον. Αν δεχτουμε οτι η ομαδα εχει μισο εκκ? χονδρικα οπαδους ανηκετε στο 0,01% του κοσμου. Ε ναι αυτο εγω το λεω ΚΟΡΟΙΔΑ και οχι μονο εγω, μαζι μου συμφωνουν αλλοι ~495,000 κοσμος που δε παταει το ποδι του. Γιατι ακομη και τις λιγες φορες που το πατησε- ως παραλογη εκφραση της αγαπης προς το Club- φροντισαν οι υπολοιποι ειτε να διακοψουν παιχνιδια ειτε να παιζουν με κλειστες πορτες ειτε να κινδυνευει η ζωη μας απο το καθε χαπακωμενο που θελει να με σφαξει η να με καψει. Και επειδη εσυ τα ανεχεσαι αυτα δε σημαινει οτι θα τα ανεχτω και εγω. Επειδη εσυ πας και τα σκας ΩΣ ΚΟΡΟΙΔΟ στο Μελλισανιδη και παιζεις με τη πιθανοτητα ανα πασα στιγμη (σε μια εισοδο θυρας πχ η σε ενα ντου) καποιος να σαλταρει και να σε χαρακωσει επειδη ετσι γουσταρει δε σημαινει οτι θα τα ανεχτω εγω. Δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ ορεξη εκει που καθωμαι να φαω καμμια μολοτοφ απο το πουθενα και να βλεπω τη ΠΑΕ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΤΑ.

    Καλα κανεις και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ τη πολιτικη της ΑΕΚ που θελει πρεζακια-χασικληδες-εμπορους-μαχαιροβγαλτες και κοινους ποινικους στο γηπεδο. Γιατι αμα κανατε πραξη αυτο που ειπαμε προπερσυ π.χ με το Stevie οτι ΚΟΡΟΙΔΙΑ τελος και κατσε με αυτους που επελεξες ως πελατες, ισως, ισως λεω να ηταν αλλιως τα πραγματα. Ισως αναγκαζωταν και θεαμα αλλα και ασφαλεια να προσεφερε στα ΚΟΡΟΙΔΑ που τον πληρωνουν. Γιατι οπως αλλωστε ο ιδιος παραδεχτηκε στη ΝΦ θα ειναι αλλιως. Αρα δεν ειναι οτι δε μπορει, ειναι οτι δε θελει.

    Εσυ το λες οπαδιλικι εγω το λεω ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα, ποτε δεν ηταν. Μια ζωη ηταν, ειναι, και θα ειναι, ΤΡΙΤΗ. Τωρα αυτα για το μεγαλυτερο παικτη και το μεγαλυτερο σκορερ ειναι πολυ καλα μεν, αν εισαι δωδεκαχρονο δε και παιζεις με χαρτακια. Οι μεγαλες ομαδες οταν παιζουν μπαλλα μετρανε ΤΙΤΛΟΥΣ τα αλλα ειναι για παιδακια.Oταν ειχε οντως καλο ροστερ πηρε τιτλους. Ο Μαυρος και ο Αρδιζογλου ο Βιερα και ο Νικολουδης, επειδη τους εχω προλαβει και δει live, δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να προπονουνται στα χωραφια των Θρακομακεδονων και να παιζουν μπαλλα σε αναλογα χωραφια της τοτε εποχης. Σε κανενα γηπεδο δε μασησαν και κανενα γηπεδο δεν εβαλαν δικαιολογια οτι ειναι κρυο, ζεστο, σπιτι, γκαρσονιερα, σε νοικι, με ζαχαρη η με καιμακι. Αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ: Εγω οταν δουλευω ενα project το δουλευω βαση των γνωσεων μου και των ικανοτητων μου, αυτες δεν αλλαζουν αμα το γραφειο μου κανει 10,000 η αμα κανει 1,000 ευρω. Ξερεις μπαλλα μπαινεις μεσα παιζεις. Δε ξερεις μπαλλα ψαχνεις δικαιολογιες.

    Θυμισε μου ενα HOT ταλεντο απο το παιδομαζωμα του 2014-15 που ως τετοιο φανταζωμαι ειναι στην ομαδα. Αν δεν ειναι σε εμας πες μου που ειναι και που εκανε καρριερα στην Ελλαδα η εκτος. Οσο για την Ευρωπη θα περιμενα οταν εχεις φαει 6 στα 6 ηττες και -13 γκολ, οταν εχει γινει το ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ως η ομαδα που πηρε ΜΗΔΕΝ ποντους σε ομιλο, τουλαχιστον να μη μιλας για το ΡΕΖΙΛΙΚΙ που εφαγες. Αυτα τα 14 αηττητα που εβαζες γκολ στο 96’ και τη γλυτωνες μπορει να θαμπωνουν ως νουμερο αυτους που δε τα εχουν δει, αλλα επειδη ειδαμε και τη Ριεκα και την Αουστρια ομαδες που ακομη και στο κακιστο Ελληνικο πρωταθλημα με το ζορι (ειδικα η Ριεκα) θα ηταν στη δεκαδα πες τα σε καναν αλλον. Οσο για τη Μιλαν, φαντασου οτι μια καλυτερη version της την απεκλεισε ενα χρονο μετα ο ….Φορτουνης!!!

    Ποιος θα αισθανθει ζεστασια και ασφαλεια? Ο Καρντοσο? ο Βρανιες η ο Σιμαο? Γιατι φανταζωμαι οτι αφου εχουν ζησει ‘ξενιτεμενοι’ τοσα χρονια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ με το που θα μπουνε στο γηπεδο θα ανεβασουν 50% αποδοση μιας και θα ειναι σπιτι τους. Ο Μανταλος π.χ θα κανει κατω απο λεπτο τα 20 μετρα και ο Λιβαδιας δε θα κλωτσαει ΣΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οποιον βρει μπροστα του. Το γηπεδο φταει που αποβαλλεται Η ΓΙΔΑ συνεχεια οχι οτι ειναι μαλακας.. Εχουμε καταλαβει οτι το ροστερ- ακομη και οι Ελληνες- οταν υπηρχε η ΝΦ ηταν οριακα μεταξυ δημοτικου-γυμνασιου ετσι?

    Ενα ΠΑΠΑΡΙ πηρες μεσα στη Τουμπα. Ας μη μπουκαρε ο αλλος τη μια με τη πιστολα και ας μη κανανε τα καφριλικια την αλλη με το γαυρο και σου ελεγα εγω τι ‘πρωταθλημα’ θα επαιρνες. Τελειωσες με +6 επειδη ο αλλος εφαγε -6 (-3 απο το γαυρο που ηταν για κανα ντορτι και -3 απο εμας). Που σημαινει οτι ακομη και με Χ επαιρνες οτι παιρνεις εδω και 25 χρονια μιας και εισουν 2 ποντακια πισω.
    ΕΛΕΟΣ με το οπαδιλικι και το συναισθημα στην ομαδα των κουτσων που τερματιζει μεσο ορο στο ΜΕΙΟΝ 20 καθε χρονο.

    ΥΓ Οι ζυγαριες ειναι για τους χοντρους. Οι νορμαλ αντε να βαλουν 3-5 κιλα και φροντιζουν να τα χασουν. Τα υπολοιπα ειναι ευχολογια οπαδων που τους λες η ομαδα δε βλεπεται και σου λενε ναι αλλα βαλαμε το στεγαστρο. Ε τοτε ας παμε να γινουμε ολοι ΑΚΤΩΡ η ακομη καλυτερα ΤΕΡΝΑ να πανηγυρίζουμε καθε φορα που θα πεφτει ενα ντουβαρι. ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ οχι για τοιχους.

    ΥΓ2 Η καραμελα του γηπεδου θα κρατησει κανα χρονο ακομη. Οσο και οι δικαιολογιες με το καθε απιθανοπουλο που ερχεται στην ομαδουλα του Μελισανιδη με ταβανι τα 300-400 χιλιαρικα μεσο ορο. Βαστα μονο μη ερθει καμμια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ομαδα και τοτε θα τα πειτε εκει στο ναο οταν θα λετε το δεσποτη αναποδα μπας και γλυτωσετε. Εχω πει δεκαδες φορες την ευχη να πεσουμε μαζι. Αλλα δε γινεται βλεπεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ το θαυμα- ισως γιατι το ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ CHL.
    Μια φορα μονο, ας πουμε του χρονου στο γηπεδο που θα νιωθετε και ζεστη σα ξενιτεμενοι ναυτικοι…, να δω Μανε-Μπακακη και VVD-Μανταλο και τι στο κοσμο. Nα δουμε αντεχει το ρεκορ του γαυρου η οχι?

    ΥΓ3 Φυσικα η αποψη ειναι το αποτελεσμα στο χορτο. Οταν βλεπω ομως budget 200αρακια και 300ρακια και ακουω για μελλον-δουλεια και κιτρινες παπαρο-πεταλουδες Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Καλο το μελλον καλη η δουλεια αλλα θες και κανα παικτη να δουλεψεις ακομη και αν εισαι ο Κλοπ. Το Μανταλο στη Liverpool να το πας παλι Μανταλος θα μεινει.

  23. Ο/Η Κώστας λέει:

    Φίλε Νεκτάριε, εάν το “ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ” πάει προς όλους, καλώς.. Μπράβο, δείχνει πως στα εργομετρικά είσαι ΟΚ. Εάν πάει προς τους λοιπούς βαρβάρους, εγώ σε ενημερώνω πως σα φτωχός -το τίμιος το αφήνω σ’ εσένα να το ελέγξεις- ΠΑΣολές δεν θέλω να φέρεις προφυλακτικό.. Μου αρκεί πως θα είμαι τύφλα από το τσίπρο, πρόσεξε όχι τσίπουρο, αλλά τσίπρο.

    Snitch, εάν καταφέρει και πάρει από κάποια ομάδα 25 εκ για τον Κροάτη Κουτρουμπή, να του στείλω και το δικό μου βιογραφικό να με χώσει αλά Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ σε καμιά εταιρία εκεί πάνω. Τον μόνο όρο που βάζω, είναι να έχω ελεύθερο χρόνο για αποκατάσταση μετά από τσίπρινγκ και κραιπάλινγκ.

  24. Ο/Η nnektarios λέει:

    @snitch

    Πρακτικά σε εσένα απευθύνθηκα μόνο ως προς το κορόιδο, καλά κανεις και θεωρείς έτσι τον οποιονδήποτε, δικαίωμα σου. Η δίκη σου καυλα είναι να βλέπεις τη φανέλα της Λίβερπουλ, η δίκη μου, είναι να βλέπω τη φανέλα της ΑΕΚ, το κάνω συνειδητά, όχι γιατί με παραμύθιασε ο (κάθε) Μελισσανίδης.

    Στην Ελλάδα, όταν ο ΟΣΦΠ & ο ΠΑΟ, πάρουν πρωταθλημα με τον ΓΕΝΕΡΑΚΗ, χωρίς ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, θα είναι τόσο μεγάλες ομάδες, όσο η ΑΕΚ. Εδώ οι ίδιοι, στην ψηφοφορία, ανέδειξαν 5 παίκτες της ΑΕΚ, μήπως είμαστε περισσότεροι τελικά;

    Όταν παίζαμε στη Β, ο Μάνταλος και ο Μπακακης, ήταν οι πιο αξιόλογοι στην Ελληνική αγορα, άσχετα με το πως εξελίχθηκαν.

    Πήραμε ένα ακόμα το 85 που ταξίδεψε για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης και ένα το 87, που πνίγηκε σε κατι ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΑΤΟΥΡΑ…ε;

    Για την ΤΟΥΜΠΑ, έγραψα ότι με ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του Μελισσανίδη, φύγαμε από εκει με το πρωταθλημα…τι να κάνουμε; Υπάρχουν πράγματα που γνωρίζουν και άλλοι άνθρωποι, δεν έχει κανένας το αποκλειστικό προνόμιο.

    Εσείς Κώστα, μαθημένοι είσαστε…σας ΓΑΜΗΣΑΝ μέσα στο ΣΠΙΤΙ σας, αυτοί που σας αγόρασαν. Σας τα έσπασαν, σας πέταξαν έξω από τις πληρωμένες θέσεις σας και σας έσφαξαν και σε στημένο αγώνα. Για μπόνους σας πέταξαν και στη Β. Εις υγειαν.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω βλέπω τη πρωταθλήτρια Ευρώπης και με 97 πόντους ομάδα στη premier league. Βλέπω την ομάδα που απέκλεισε Bayern Barcelona Porto και νίκησε Pari Napoli.

    Δε βαρέθηκες να λες το ποίημα του γενερακη; Κάθε φορα μόλις γινει μια κουβέντα το πετας. Έλεος πλεον με το γενερακη. Αλομη και ενα χαλασμένο ρολόι δειχνει σωστά την ωρα 2 φορες την ημέρα.

    Δε με νοιαζει πως έφυγε και απο που ο κάθε μαφιόζος. Σιγά μη χειροκροτήσω κιόλας το λαθρεμπορα που πριν ενα χρόνο ηταν αγκαλίτσα με το αλλο λαθρεμπορα με τη πιστολά αλλα μετα τα χάλασαν για να τα φτιάξει ο ´ προσωπική ενέργειά´ με το Μαρινάκη που σας παραμυθιάζουν οτι και καλα ειναι στη κόντρα και τα χάφτετε.

    Οταν παίζαμε στη β ο Μάνταλος καο ο μπακάκης ηταν καλοί. ΓΙΑ ΤΗ Β’ Απο τοτε εχουν περαςει 5 χρονια, παίζεις στην Α θες να παίζεις στο CHL και ακομη μάνταλο και μπακακι σου πουλάει το Αεκακι.

    Εγω βλέπω μια ομάδα που έπαιξε 3 ευρωπαικους τελικούς σερί και ειναι ΕΞΑΚΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. Δίνω 900 λίρες στη πιο ακριβή και κυριλέ θεςη για να βλέπω θέαμα παικταράδες ομαδαρα αντιπαλους τεράστια club εντος καο εκτος νησιού και φυςικα κλοπ. Το ΑΕΚ σε χρεώνει την ανάλογα θεςη 4500 για να σε καίνε και να σε μαχαιρώνουν ανα πασα στιγμη.

    Μάντεψε ποιος ειναι το ΚΟΡΟΙΔΟ..

    Αυτος που με τη παρουσία του και τα χρήματα του ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τις πρακτικές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μια χαρα κατάλαβες τη μίνι ανάλυση που σπυ έκανα με τα νούμερα έξυπνος ειςαι νομιζω.

    ΥΓ Μη μιλας πολυ για κυβερνήσεις γιατι το τσαντίρι με τις χεστρες ο ΤΣΥΡΙΖΑ στο έφτιαξε. Σου ψήφισε νόμους σου άλλαξε αλλους νόμους σε έσπρωξε στα φράγκα ακομη και προχθές 10 μέρες πριν τις εκλογές. Εκανε τα στραβά μάτια οταν έπαιρνες ΝΥΧΤΑ παραχωρητήρια σε ΓΣ δια βοης που δεν ηταν παρωντα τα μέλη.
    Θες πραγματικά να μπούμε σε αυτη τη κουβέντα;

    Οχι τίποτε αλλο, δε θυμάμαι κανενα αντιπρόεδρο της Βρεττανικης Κυβέρνησης να ειναι παρόν στα εγκαινεια του Main Stand. Ουτε θυμάμαι να δίνουν ΜΙΑ ΛΙΡΑ απο τα £140εκκ που κόστισε..

    Sent from my iPhone.

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    Νεκτάριε είμαι 31, στα 23 μου σταμάτησε το παραμυθάκι του ΠΑΣ και γενικά αυτό που βλέπουμε εδώ. Προσωπικά, δε με γάμησε κανένας. Δε πα να καεί, να μαρμαρώσει και να πάει Δ Εθνική ο ΠΑΣ, στα μπρίκια μου.. Εσένα πάντως πέρυσι σε ΓΑΜΗΣΕ και μάλιστα παρά φύσιν ο Γάκης ο Σαββίδης. Έχεις εμπειρία από τέτοια πράγματα να πούμε, επαναλαμβάνω εμένα, που έχω 8 χρόνια και βάλε να δώσω 1 σεντ στον ΠΑΣ, ουδείς μου τον ακούμπησε.

    Ξεκίνησα αστειευόμενος, στο πρώτο σχόλιο, αλλά τώρα η απάντησή μου είναι ανάλογη του θράσους σου. Μπορεί να πήδηξε την αστυνομία, τα σαπάκια που δίνουν τα έουρος στον Χριστοβασίλη/Σαββίδη, τους οργανωμένους εδώ πέρα, ολάκερη τη λίμνη και τα καλάμια της, αλλά εμένα μου χάιδεψε τα φρύδια μου.

    Αντιθέτως εσύ… τα γράψαμε.. Από ποιόν; Όχι από αυτόν 1-0, αλλά από τον Ρώσοποντ…

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κωστας

    Ο Klop ηταν το περασμενο ΣΚ στο γνωστο μερος στη Πελλοπονησο. Εκει που καθεσαι αραχτος δηλαδη βλεπεις μπροστα σου το ψηλο με το καπελακι του μια χαρα ανετο να διαβαζει το βιβλιαρακι του με τη μπυρα του στη ξαπλωστρα. Ωραιος τυπαρας- τα εχουμε ξαναπει- αλλα αλλο να τον εχεις δει ακομη και προσωπικα η και στο γηπεδο και αλλο σε διακοπες. Πιστεψε ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ο τυπος απλα ειναι αλλου..

    Τη Λοβρενια παμε να τη σπρωξουμε στη Μιλαν. 25εκκ. Αν το κανει και αυτο πραγματικα δηλαδη ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ. Φυσικα ειναι ολοκληρη ομαδα απο πισω του δεν ειναι μονος του , αλλα μη ξεχναμε κατι βασικο: πουλας πρωταθλητη Ευρωπης! Εδω ο αλλος ηθελε 6εκκ για καποιο Πονσε που επαιζε απο τα λιμα της Ρομα στα λιμα της Ελλαδας, δε θα κανει 25 ο αρχοντας του σκοτους?

    ΥΓ Αυτο που τους εκανε με το πιτσιρικα το φυσανε και δε κρυωνει οχι τοσο στη Μπαγερν αλλα πιο πολυ στον Αγιαξ που τον ηθελε στη θεση του Ντε Λιχτ. Ο ψηλος ομως ως γατα που ειναι πηγε και τον χτυπησε με 2εκκ. Μου κανετε νουμερα με το Ντε Λιχτ? Να και εγω.

    Θα βγει? Θα δουμε, ολοι λενε οτι ειναι καλη περιπτωση και στα χερια του εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες γιατι ο Κλοπος α) δε μασαει να σε βαλει αμα δει οτι αξιζεις- ο TAA παιζει βασικος απο τα 18 του σε 3 τελικους Ευρωπης β) εχει διπλα το ΤΟΙΧΟΣ που λεγεται VVD και το πολυ καλο Gomez και θα παρει καλα στοιχεια.

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, οχι παμε να μαζεψουμε τα ρεστα απο τα παγκαρια και βλεπουμε..

  28. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the Snitch Καλημέρα. Κοίταξα λίγο στο transermarkt τις συμμετοχές του. Στην premier είχε 13, 3 στο ch. l. και από μία σε κύπελλο και league cup. Σύνολο 18. Όπως έγραψες, είναι όμως πρωταθλητής Ευρώπης. Τελικά μα πόση υπεραξία δίνει αυτό το ch. l.

    Κοιτώντας τις κινήσεις ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, αυτοί δηλαδή που έχουν στόχο τους ομίλους, καταλαβαίνω πως και αυτοί έχουν καταλάβει πόσο δύσκολο είναι και φέρνουν τριτο-τέταρτες επιλογές. Ειδικά ο ΟΣΦΠ πολύ δύσκολα θα μπει. Ο ΠΑΟΚ εάν είναι τυχερός σαν εσάς πέρυσι, σαν πρωταθλητής, και του έρθουν τίποτα ανίκανοι σαν αυτόν ίσως και να μπει.

    Πώς γίνεται αυτός ο Πορτογάλος ατζέντης και έχει πιάσει Ο Λ Α σχεδόν τα ταλέντα ή ακόμη και αυτούς που παρουσιάζονται σαν ταλέντα και κονομάει πάντα; Βάζει σκάουτερ και τους κλείνει; Ο Ντε Λιχτ όντως είναι και καλός και εξελίξιμος, αλλά ήμαρτον με τις τιμές. Όπως οι άλλοι οι ανύπαρκτοι της Man. Utd. έκλεισαν -λέει- παίχτη με 50 εκ λίρες από την Palace, ενώ την προηγούμενη χρονιά, κάτι μήνες πίσω δηλαδή έπαιρνε γύρω στις 20.000 κάτι βδομαδιάτικο. Ίσως και λιγότερο, δε θυμάμαι πάντως το διάβασα κάπου.

    Εγώ ανησυχώ λίγο για Σαλάχ, Μανέ ελέω Copa Africa. Ειδικά για τον πρώτο μιας και η Αίγυπτος παραδοσιακά προχωράει αρκετά στον θεσμό. Παίζουν μία διετία στο φουλ και ασταμάτητα. Μη τυχόν καούν κατά κάποιο τρόπο. Αλλά λογικά εκεί το επιτελείο του Κλοπ θα τους στρώσε για τη νέα σεζόν. Εάν και είναι ακόμη ΠΟΛΥ νωρίς, πάλι αυτοί οι δύο θα είναι οι διεκδικητές. Καλά η Man Utd είναι και θα είναι σε ψάξιμο, η Tottenham παραμένει η Tottenham, εκείνη η Chelsea τον Kovacevic πήρε, της έφυγε ο Βέλγος όμως και η Arsenal εντάξει, Arsenal FanTV είπαμε το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Επαναλαμβάνω είναι πολύ νωρίς.

  29. Ο/Η nnektarios λέει:

    @ΚΩΣΤΑΣ

    Για να το κλείσουμε, δεν σε ξέρω και δεν με νοιάζει στο ελάχιστο να σε μάθω (I don’ t give a shit που λένε και οι Αμερικάνοι), ούτε υπάρχει περίπτωση να μπω ξανά σε διάλογο μαζί σου. Δεν απευθύνθηκα ονομαστικά σε εσένα. Άρα, για να μάθουμε ελληνικά, ΕΣΥ απευθύνθηκες σε εμένα ονομαστικά και μάλιστα με ειρωνικό τόνο. Το συνέχισες δε και μετά το δεύτερο μήνυμά μου, που αφορούσε την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζεις, στοιχειοθετημένα, με απλή καταγραφή των όσων έγιναν, χωρίς και πάλι να χρησιμοποιήσω προσωπική αντωνυμία. Επειδή, προφανώς, δεν καταλαβαίνεις ελληνικά, ανέφερες ότι ΜΟΥ έκανε αυτό ή εκείνο ο Γιώργος Σαββίδης. Αν το ΕΣΕΝΑ, που έγραψες, δεν αφορούσε ΕΜΕΝΑ, αλλά το σύνολο των οπαδών της ΑΕΚ, ας υπάρχεις εδώ μέσα να σε χαιρόμαστε, δείχνουμε πολιτισμένοι εμείς οι Αεκτζήδες. Αν αφορούσε ΕΜΕΝΑ, προσωπικά, όταν ο Γιώργος ο Σαββίδης κατορθώσει να κερδίσει τα δικά ΤΟΥ χρήματα με την αξία του, ανοίξει μία επιχείρηση από το μηδέν και περπατήσει στο δρόμο μόνος ΤΟΥ, μπορεί να επιχειρήσει να μου κάνει ότι θέλει.

    @Snitch

    Είναι αρκετά αυτά που άφησα αναπάντητα και θα ήθελα να απαντήσω, δεν με πειράζει η διαφωνία, μιλάς με επιχειρήματα, μου κάνει και απαντώ:

    Είπες και μάλλον σωστά, ότι ο κάθε Cardoso είναι τίποτα και για αυτό έρχεται στο τίποτα. Δεν μοιάζει λάθος, αλλά ο Μάρκο Σίλβα, σχετικά πρόσφατα, πώς ήρθε στο τίποτα? Το λέω, γιατί προπονεί στην PL, μία μέτρια, έστω, ομάδα.
    Το που θα χρησιμοποιήσω τα χρήματά μου, είναι δικός μου λογαριασμός. Η τοποθέτηση του Steve για την αγορά η όχι διαρκείας, είναι απόλυτα σεβαστή. Όπως λοιπόν, εγώ, δεν λέω σε κάποιον, γιατί δεν αγοράζεις διαρκείας, δεν βοηθάς την ομάδα, έτσι δεν ανέχομαι να με χαρακτηρίζει κορόιδο ο οποιοσδήποτε. Δεν νομίζω ότι σου είπα κάπου να ανεχτείς και να συμμετάσχεις. Ελεύθερη αγορά είναι, εσύ δεν γουστάρεις, εγώ γουστάρω, ενήλικος είμαι και το αγοράζω με δική μου ευθύνη. Καλά κάνεις και σε ζηλεύω με την καλή έννοια που εσύ βλέπεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης και εγώ την ΑΕΚ, αλλά σέβομαι το ίδιο και αυτόν που βλέπει την Εράνη Φιλιατρών, δεν μου πέφτει λόγος γιατί του αρέσει.
    Για να ακριβολογούμε επίσης, πέρυσι έκανε 14,200 κάρτες.
    Δεν νομιμοποιώ κανέναν με την παρουσία μου, 2 ώρες περνάω και βλέπω την ΑΕΚ. Επειδή εσύ πήγες στο μπουθ του Μαρινάκη, σημαίνει ότι νομιμοποιείς με την παρουσία σου, έναν κατηγορούμενο για ΠΡΕΖΑ, αρχηγό ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης και επισκέπτη αστυνομικού τμήματος μία φορά το μήνα?

    Όταν η ΑΕΚ λοιπόν είχε καλό ρόστερ και ομαδάρα πήρε ΤΙΤΛΟΥΣ. Το ζήτημα είναι ότι υπήρξαν αρκετές φορές που κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις, ΔΕΝ πήρε και το ξέρεις καλά, γιατί και πώς. Οι ΟΣΦΠ/ΠΑΟ, πήραν πολλούς τίτλους χωρίς να έχουν καλύτερη ομάδα, απλά και μόνο γιατί ήταν μια ζωή το κράτος και το παρακράτος. Κάποτε, οι Γεωργιάδης/Ασημακόπουλος έκαναν ένα ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ, το οποίο κόπηκε φυσικά και το έβγαλαν βιβλίο, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, αν θυμάμαι καλά. Σε μία συνέντευξη του Αλκέτα Παναγούλια, ρώτησαν αν μπορεί να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Αλκέτας απάντησε: ‘’ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ. ΟΣΦΠ & ΠΑΟ στη Β’’. Αν θέλεις, όπως έγραψε κάποτε σε μία κρίση ειλικρίνειας ο οπαδός του ΟΣΦΠ και υπάλληλος τώρα του Μαρινάκη, Αντώνης Καρπετόπουλος: ‘’Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ’’. Μια χαρά έκανε τη δουλειά του ο ΜΑΥΡΟΣ το 85, στην Τούμπα, αλλά του ακύρωσαν το γκολ, όπως και αυτό του Εστερχάζι (αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο σε περιοδικά όπως το ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ), αλλά ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν πήραν! Το απένειμαν αλλού και δεν ήταν, ούτε η 1η, ούτε η τελευταία φορά.

    Αυτά που έκαναν μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ και μας έδωσαν το πρωτάθλημα, ισοφάρισαν απλά κάτι βαθμούς που πήραν στην ΞΑΝΘΗ, στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ, στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, κάνοντας περίπατο. ΣΩΣΤΑ? Να τα λέμε ΟΛΑ, όχι ότι συμφέρει την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους.

    Όσο για το βαρετό ποίημα περί ΓΕΝΕΡΑΚΗ, όχι δεν βαριέμαι, είναι ατράνταχτο επιχείρημα και δείχνει το πραγματικό μέγεθος των άλλων 2. Θέλεις να θυμηθείς τι έκαναν όταν δεν είχαν κάποιον ΓΙΓΑΝΤΑ, διαπλεκόμενο με το ΚΡΑΤΟΣ, στον προεδρικό τους θώκο? Ας πούμε, εποχή Σαλιαρέλη ή Αλαφούζου καλή ώρα. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Τι έκανε αυτή η ΑΧΤΥΠΗΤΗ ομαδάρα του θρύλου στην ΙΣΤΟΡΙΑ της στην ΕΥΡΩΠΗ? Πώς μεταφράζονται 44 πρωταθλήματα και απίστευτα (για Ελλάδα) ΧΡΗΜΑΤΑ επί 20 χρόνια? Κάτω από την ΑΕΚ στην ΕΥΡΩΠΗ. Ας φτάσουν πρώτα στους 4, ακολούθως στους 8 και στις 3 διοργανώσεις και μετά μιλάμε.

    Δεν αναφέρθηκα στην αξία των Μάνταλου-Μπακάκη, απλά, ακόμα και στη Β, τους διεκδικήσαμε από τον ΟΣΦΠ και τους πήραμε. Αυτό πίστωσα στον Μελισσανίδη, όχι ότι έφερε 2 παικταράδες.

    Να μπούμε και στην κουβέντα για το γήπεδο, δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι. Ζούμε στην Ελλάδα. Άλλη η ζωή στην Ελλάδα, άλλη στην Αγγλία. Τα 20εκ. τα ενέκρινε ο Σγουρός, αν δεν κάνω λάθος της ΝΔ τότε. Χρήματα από τέτοιο ταμείο, δεν δόθηκαν μόνο στη ΝΦ, αλλά σε πολλές άλλες εγκαταστάσεις. Παραχωρήθηκαν επίσης 2,6 στρ. τα οποία μετά το πέρας του έργου, θα είναι μία πιο όμορφη έκταση από το ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ που ήταν πριν. Ο συντελεστής δόμησης είναι χαμηλότερος από το επιτρεπόμενο και στο ΣΤΕ, δεν βρέθηκε κάποια παρανομία. Ποια ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ακριβώς? Ποια η προσφορά της, το έργο της στην ΑΕΚ μέχρι να έρθει ο Μελισσανίδης? Καλά έκανε! Ακόμα και αυτό σε πειράζει? Υπάρχει το Καραϊσκάκης, αν θέλουμε να μιλήσουμε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Δεν ήταν όλα ρόδινα για το γήπεδο, υπήρξαν προβλήματα, φανερά ή κρυφά. Εσύ που έχεις (και καλά κάνεις) επαφή με τον Βαγγέλη, ρώτησέ τον όταν ξαναβρεθείτε, πώς την έλεγαν την εταιρία από τον Καναδά που κατέβασε χαμηλότερη προσφορά από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την υπογειοποίηση, αλλά κόπηκε στα ΤΕΧΝΙΚΑ?

    Δεν θέλω να σου την πω τώρα, ρωτάω πραγματικά, με ειλικρίνεια και ενδιαφέρον, γιατί ασχολείσαι με την ΑΕΚ? Εδώ, γράφοντας και μάλιστα με τέτοιο αρνητισμό. Κάποτε σου έγραψα ότι την αγαπάς παράφορα και έχεις πληγωθεί από την εικόνα της, αλλά το αρνήθηκες. Εγώ, ας πούμε, 2 φορές, μία την εποχή ENIC/NETMED και μία με Θανόπουλους/Αδαμίδηδες, δεν διάβαζα ούτε εφημερίδα. Σιχάθηκα, έφυγα, ούτε ματιά. Σίγουρα κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, αλλά μου κινεί την περιέργεια.

    Καλή σου ημέρα, καλή σεζόν στην ΑΕΚ και στην Liverpool φυσικά.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΝΝ

    Αν θεωρουσα οτι δεν αξιζει το κοπο πιστεψε με δε θα σου απαντουσα. Φυσικα και διαφωνουμε αυτο ειναι και το ωραιο αλλωστε. Ακομη πιο ωραια αναμεσα σε ομοθρησκους η διαφωνια, εχουμε την ιδια περιπτωση και στο γηπεδο με το Liam που ειναι πιο γκρινιαρης απο μενα αλλα ως μικροτερος και ηλικιακα αλλα και σε status- που ειναι τεραστιος- δε του μπαινω πολυ.

    Για καθε ενα Σιλβα εχουν ερθει πεντακοσιοι Μοραις. Για καθε ενα Βαλβερδε (που να πουμε οτι τον ειχε απορριψει η ΑΕΚ και προσωπικα ο κοντος μετα το Σαντος και τον αφησε συξυλο στο ξενοδοχειο στην Αθηνα να περιμενει) εχουν ερθει χιλιοι Ουζουνιδηδες. Με λιγα λογια στο κανονα υπαρχουν εξαιρεσεις η αλλιως το λεγωμενο στατιστικο λαθος. Ενας στους 100 στατιστικα ειναι οντως καλος π.χ Σιλβα Η σου βγαινει εσενα καλος π.χ Gus επειδη εδεσε με τους συγκεκριμενους παικτες. Υπολογισε σε 40 χρονια ποσους προπονητες αλλαξε μονο η ΑΕΚ και πες μου που θυμασαι να επαιξε ομορφο ποδοσφαιρο. Τελευταια φορα που ειδα μπαλλα-θεαμα ηταν το 92-95 και αν το πας απο πλευρας δυνατοτητων-σκοπου μια με το Σαντος το 2004-5 και μια με το Gus. Παιζεις μπαλλα μια φορα στα 15 χρονια δηλαδη. Αν βαλεις οτι αλλαζεις και 2 μεσο ορο τη χρονια (παραπανω ειναι αλλα οκ) εχεις ενα 3% επιτυχια. (2Χ15=30 προπονητες σου καθεται ενας, στους 100 τρεις).

    Εισιτηρια: ΜΙΑ (1) χρονια εκανε 14,200 και αυτο επειδη ειχε παρει το ‘πρωταθλημα’ τρομαρα της. Ως πανηγυρτζηδες και μονο- δηλαδη οι ΑΕΚτζηδες- ειχαν εκεινη τη χρονια στο τελος: 24η αγωνιστικη που ακομη παιζωταν το πρωταθλημα με το νιονιο εντος 13,000, 25η το ματς με το ΖΜΠΑΟΥΓΚ, 26η αγωνιστικη 27,000 με το Παναθηναικο – δεν ειχε βγει αν θυμαμαι η αποφαση ακομη- και 50,000 με το Κομποτιακο! Αυτο τι σου δειχνει? Οτι ο ‘κοσμος’ ειναι της πλακας και οι οποιοι περιεργοι πατανε στο γηπεδο – πλην των 10,000 ΓΡΑΦΙΚΩΝ- δεν εχουν καμμια σχεση με την ΑΕΚ αλλα εμφανιζωνται και εξαφανιζωνται στα γλεντια και στις επιτυχιες. Εκτος αν ξαφνικα 50,000 κοσμος ετρεξε να θαυμασει το Κομποτη 2 στροφες πριν απο το τελος.

    Ειναι δε η χρονια που λογω αυτων των γεγονοτων ο μεσος ορος πηγε στο 15,600: μονο απο το ματς με το Κομποτη ανεβηκε κατα +3,000 (εξτρα 45,000/15 ματς) μιας και σε ΚΣ το ΑΕΚ-Κομπτοτης παιζεται αν θα κοψει ταληρο. Τη χρονια 2015-2016 ως επιστροφη στην Α Εθνικη ειχες το μαγικο μεσο ορο 11.100, τη χρονια 2016-2017 8.100, περσυ τα ειπαμε (15,600) και φετος ως πρωταθλητρια GUESS WHAT: 9,600! Σε πηρε ο κατηφορος παλι δηλαδη και εφτασες στο σημειο να πουλησεις 14,000 καρτες και το 50% να σιχαθει τοσο πολυ που δε πηγε καν να δει αυτο που ειχε προπληρωσει!! Ειναι πραγματικα ισως παγκοσμια πρωτη αυτο στο ποδοσφαιρο. Μιλαω για μεσο ορο οχι για ενα ματς που λες οκ εγινε κατι και δε πηγε ο κοσμος (μια κακοκαιρια, ενα αλλο γεγονος π.χ). Επι 9 μηνες το 50% δε πατησε ενω πληρωσε, και λεω 50% γιατι απο τους 9.600 εχεις και σε απλα εισητηρια ενα 30% μεσα ευκολα, οι ολες καρτες δηλαδη ηταν κανα 7αρι. Για να σε προλαβω τελος στο θεμα και εδω κλεινω ο Καραμουζας επειδη ειναι γνωστη ‘γατα’ στο εμπορικο διαιρεσε τον αριθμο με τα ματς που ηταν ανοιχτες οι πορτες. Ειναι πραγματικα απιστευτο ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ η ποσο ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ εκει στη ΠΑΕ ΑΕΚ. Πηρε τα 125.000 του ετους και τα διαιρεσε με το 13 και οχι με το 15 που ειναι ολες οι αγωνιστικες για να δειξει νουμερο, ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. Αν δηλαδη με τη λογικη του Καραμουζα η ομαδα φαει 14 αγωνιστικες τιμωρια κεκλεισμενων και στη μια που θα παιξει με ανοιχτες πορτες κανει sold out ο ΜΑΛΑΚΑΣ θα σας πει οτι η ομαδα ειχε μεσο ορο 69,600 για τη χρονια.

    Ειναι σα να εχεις εσυ κλειστο ολο το μηνα το μαγαζι σου, να ανοιξεις μια μερα στις 30 να κανεις 10,000 τζιρο και να λες εκανα ταμειο 10,000 μεσο ορο! Μιλαμε για μυαλο οχι αστεια… γι αυτο αλλωστε παει η ομαδα ΑΠΑΤΗ εμπορικα.

    Εγω στο ταψι πηγα ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ. Οπως πηγα εγω πηγε π.χ γνωστος ζελας αρρωστος (ο ξαδελφος του χρηματοδοτει ανελλιπως την ΑΕΚ δεκαετιες) και αλλα παιδια που ειμαστε φιλοι 40 χρονια απο το σχολειο. Πηγαμε για το χαβαλε πραγματικα ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ποιος επαιζε. Και ΟΣΦΠ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ να επαιζε αμα ‘εδενε’ ως εξοδος παλι θα πηγαιναμε, οπως εχω παει και στο ζελα αλλωστε και μαλιστα σε Basket! ΔΕΝ πληρωσα κανενα, ακομη και 1-2 πουρα και κατι ποτα κερασμα ηταν, οχι σε μενα ειδικα αλλα σε ολη τη παρεα. Κερασε δηλαδη ο ανθρωπος 2-3 μπουκαλια και 8-10 πουρα μια παρεα 5-6 ατομων, 200-300 ευρω σιγα τα ωα. Χωρις να θελω να υπερασπιστω κανενα, ειναι οπως ειπες κατηγορουμενος σε αντιθεση με μια ΑΛΛΗ ψυχη που ειναι καταδικασμενη και εχει κανει φυλακη. Φανταζωμαι παει το μυαλο σου για ποιον λεω. Επισης κατηγορουμενη ειναι η ιδια ψυχη για μια υπεξαιρεσουλα 300 εκκ δολλαρια, για ψευδεις δηλωσεις στη επιτροπη κεφαλαιαγορας για ξεπλυμα ΜΑΥΡΟΥ χρηματος (προς αγνωστες κατευθυνσεις ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ) και αλλα ομορφα που εχει συνταξει ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ δικαστηριο (Federal Court) των ΗΠΑ.

    Οταν πληρωνεις συμμετεχεις. Οταν συμμετεχεις ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ την παρουσια κοινων ποινικων, τραμπουκων, εμπορων ναρκωτικων και πρεζακηδων. Αποκτας και μεταχειριζεσαι ΙΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ με το μπαμπη το σουγια και το τζιμη το εμπορο ηρωινης που δρουν σε πιο φθηνη θυρα μεν απο σενα, ΑΛΛΑ ΔΡΟΥΝ γυρω στα 50-100 μετρα αποσταση μακρια σου. Οταν πας σε ενα κλειστο club-οργανωση-φορεα (πες το οπως θες) και πληρωνεις συνδρομη ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στις δραστηριοτητες του οποιες και αν ειναι αυτες, παρανομες η νομιμες. Αν το club-οργανωση-φορεας παραβλεπει η σιωπηλα αποδεχεται στις εγκαταστασεις του να τελουνται αξιοποινες πραξεις (εμποριο ναρκωτικων-ριψη μολοτοφ-μαχαιρωματα-συμπλοκες με την αστυνομια- παραβιαση θυρων με ντου κλπ) θεωρησαι και εισαι αποδεχωμενος τις πραξεις αυτες αλλα ΚΑΙ συμμετεχων. Θα πηγαινες ποτε να γραφτεις και να πληρωνεις συνδρομη σε μια λεσχη που ξερεις οτι στις τουαλετες βαρανε πρεζα? . Θα πηγαινες ποτε να γραφτεις και να πληρωνεις συνδρομη σε μια λεσχη που τα μελη της παιζουν μαχαιριες με την απεναντι λεσχη? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Στην ΑΕΚ το κανεις ομως γιατι ειναι ΑΕΚ και σας εχουν μαθει οτι κανεις δε φταει για τιποτα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας βλεπει ΙΔΙΟΥΣ ως πελατες απλα εσυ εισαι λιγο καλυτερος (καθεσαι 50 μετρα πιο κεντρικα) μιας και καταναλωνεις οπτικα καλυτερα το προιον θεαμα- το λεγωμενο οφθαλμολουτρο που λεγαμε παλια. Εχετε ακριβως την ιδια αντιμετωπιση για να μη σου πω οτι ο τζιμης ο εμπορος ηρωινης εχει καλυτερη μιας και ειναι εξαιρετικα αμφιβολο αν πληρωνει καν τα 100 ευρω και ειναι σιγουρο οτι ακομη και σε κεκλεισμενων (τελικο κυπελλου φετος) η σε περιορισμενων εισιτηριων (π.χ Βολος) ο τζιμης θα προμηθευτει απο τη ΠΑΕ κανονικα τη θεση του να πουλησει πρεζα να μαχαιρωσει τον απεναντι τζιμη η να πεταξει καμμια μολοτοφ, ενω εσυ θα κοιτας απο τη TV. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ με τη παρουσια σου μια κατασταση και οχι μονο το κανεις αλλα τους παρεχεις ΑΛΛΟΘΙ να τη συνεχιζουν κανονικα. Αφου τα ΚΟΡΟΙΔΑ μας πληρωνουν και εμεις κλεινουμε πορτες, διακοπτουμε παιχνιδια, πεταμε μολοτοφ, μαχαιρωνωμαστε η παιζουμε ξυλο για να πεφτουν δακρυγονα ΜΕΣΑ στο ΟΑΚΑ γιατι να μη το κανουμε? Και οχι μονο το κανουμε αλλα τα ΚΟΡΟΙΔΑ ερχωνται και ξαναερχωνται. Αρα ολα καλα ολα ωραια και μια στο τοσο βγαζουμε και μια ‘ανακοινωση’ οτι πηραμε το μαθημα μας, δε θα το ξανακανουμε, θα παταξουμε τη βια, οι ενοχοι θα βρεθουν και φυσικα το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο. Καλα σας κανουν και σας κοροιδευουν και καλα να παθετε και ΕΥΧΩΜΑΙ να σας κανουν χειροτερα ΜΠΑΣ και βαλετε μυαλο και αντιμετωπισετε τη ΠΑΕ ΑΕΚ με το τροπο που της αξιζει, δηλαδη με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ μεχρι να σοβαρευτουν, να γινουν ΝΟΜΙΜΟΙ απο παρανομοι και να σεβωνται τους πελατες τους αν μη τι αλλο στο hospitality- φιλοξενια. Γιατι απο θεαμα η ομαδα ειναι για τα λιονταρια κανονικα.

    Fool me once shame on you, fool me twice shame on me λενε εδω οι χαζοι.

    Μιλαμε για τον ιδιο παναγουλια που γυρναγε την Εθνικη στα σουβλατζιδικα της Αστορια για να παιρνει 5,000 δολλαρια το κομματι ετσι? Για το Παναγουλια που πηγε να δωσει τα λεφτα και του τα πεταξε ο Μανωλας στη μουρη μεσα στα αποδυτηρια- φαντασου Μανωλας και να πεταει λεφτα σε ποιο σημειο ειχε φτασει. Ο Παναγουλιας την ειχε κανει τη δηλωση πριν η μετα τις ΔΥΟ φορες που δουλεψε στον Ολυμπιακο? Να ξερω ποσο σοβαρα να τη λαβω και ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ. Να ξερω ποσο σοβαρα να τον λαβω σα μια αλλη ψυχη που ειχε κανει το Καραισκακης-ΝΦ πηγαινε ελα σε Συνταγμα-Ομονοια και μας το παιζει και αεκαρας. Ενα δακρυ ετρεξε τωρα που τα θυμηθηκα η αλλιως οπως λεω: ας παιξει καποιος ενα λυπητερο σολο στο βιολι γιατι δυσκολευωμαι να κλαψω.

    Εχεις κανει εσυ-ως ΑΕΚ- αηδιες με Λαμιες και με ισοφαρισεις που παιζαμε μεχρι το 95 με το ζελα και με τη Ξανθη αφου θες να τα λεμε ολα. Οσο για το Γενερακη ειπα να μη πιασω τη κουβεντα μιας και προφανεστατα δεν εχεις ιδεα ποιος και τι. Ο Γενερακης ηταν ενας μπροστινος ενας αχυρανθρωπος για τις φωτογραφιες. Ειναι σα να μου λες οτι ο Ασλανιδης πηρε περσυ πρωταθλημα. ΕΛΕΟΣ πραγματικα με τη αφελεια. Ουτε μετοχες ειχε,ουτε φραγκα εβαλε ουτε την ομαδα ετρεχε με μεταγραφες-πληρωμες κλπ. Ουτε με διαιτητες εκανε μανουρες, ουτε ετρεχε στην ΕΠΑΕ (τη τοτε ΕΠΟ) ουτε τιποτα. Ενας ξυλινος ηταν. Καλος ανθρωπος, βαθια ΑΕΚτζης, ΚΥΡΙΟΣ, αλλα ξυλινος. Ο μπουζουξης τα εκανε ολα και αυτος καθαριζε και εντος αλλα και εκτος γηπεδου. Οποτε κοφτο αυτο με το Γενερακη εκτιθεσαι.

    Ξαναλεω , οι Μανταλομπακακηδες ηρθαν στη Β εθνικη. Αποδειχθηκε και πολυ γρηγορα μαλιστα οτι τα παιδια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ παραπανω. Οχι απλα δε μπορουν αλλα αν επαιζαν σε μια πιο μικρη ομαδα, ας πουμε ενα Ρουλη η ενα Ατρομητο θα τους ειχαν σουταρει στη διετια και τωρα θα βολοδερναν εκει που βολοδερνουν οι Ανακογλες και οι Κουτρουμπηδες. ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ παιζουν στην ΑΕΚ και μονο. Απο τη Β εθνικη περασε μια πεντετια. Απο τη Ραφηνα πλεον εφτασες να παιζεις με τον Αγιαξ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 5 χρονια? ΤΙΠΟΤΕ παλι με το Μανταλο παιζεις. Ειτε στο ξερο των Ζωνιανων ειτε στο Allianz με τη Μπαγερν εσυ εκει: μπακακι και μπανταλο. Αν αυτο δεν ειναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ δε ξερω τι ειναι.

    Παμε στο γηπεδο. Η ΓΑΙΔΟΥΡΟΥ μιλαγε για ‘σκανδαλο’ για τα 20εκκ του Σγουρου και ελεγε οτι θα τα κοψει. Φυσικα και ελεγε ΜΑΛΑΚΙΕΣ, μια απο τις πολλες που εχουν πει ολα τα βλαμμενα του ΤΣΥΡΙΖΑ. Εχεις μπερδεψει τα 20εκκ με τα λεφτα της υπογειοποιησης. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Δεν εχω κανενα θεμα με το γηπεδο και αν διαβαζες παλια εδω μεσα θα ηξερες οτι ειμουν ο μονος που εγραφα ΥΠΕΡ και οτι οχι μονο θα γινει αλλα και πως-ποτε με ΑΚΡΙΒΕΣ χρονοδιαγραμμα και χρηματοδοτηση. Οταν ο κατα τα αλλα σοβαροτατος (δε κανω πλακα) Ανδριοπουλος ελεγε σε συνεντευξη τυπου τον Ιουνιο του 2016 για αδεια τον Οκτωβριο του ιδιου ετους εγω εγραφα οτι δε ξερει τι λεει και η αδεια θα βγει το Πασχα του 2017. Επεσα εξω 3 μηνες λογω της κομπλας με την ΜΠΕ που ο Βασιλοπουλος εχει παρανομησει σε βαθμο κακουργηματος- δε μπορω 1 χρονο πριν να προβλεψω τι αδικηματα θα τελεσει ο καθενας. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ξεκινησε με πολεμο για αλλους λογους στο γηπεδο που δεν εχουν να κανουν το παραμικρο με την ΑΕΚ και μην ακους τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που λενε ανθρωποι που δεν εχουν ουδεμια σχεση με το τι παιζεται στη κεντρικη σκηνη. Μετα το γυρισε σταδιακα με τη ΓΑΙΔΟΥΡΟΥ και στο τελος επεσαν και ολα τα προσχηματα οταν ο φραπεδιαρης εκανε στη παντα το σκουρλετη και το πηρε πανω του. Αν δεν πηγαινε ετσι ακομη ραδικια θα μαζευες στο χωραφι.

    Τελος θα σου πω οτι ειμαι ΑΕΚ και λιγο με ενδιαφερει τι κανει ο γαυρος ο ζελας η ο ζμπαουγκ. Οπως και στη πολιτικη αλλα και στις δουλειες με ενδιαφερει τι κανει η ομαδα μου και οχι τι κανει ο απεναντι αντιπαλος για να δικαιολογησω τις μαλακιες μου, της ομαδας μου η της πολιτικης παραταξης που με εκφραζει. Ασχολουμαι με τη ΑΕΚ πολυ περισσοτερο απο σενα και πολλα παραπανω χρονια ως μεγαλυτερος σου. Αυτο δεν ειναι ΑΕΚομετρο φυσικα απλα ειναι γεγονος. Το γιατι το πως η το ποσο ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ και οχι δικο σου. Οπως φανταζωμαι οτι αν σου πει ο μπαμπης ο σουγιας εγω τρεχω σε ολα τα εκτος εδρας και χοροπηδαω με τη πλατη γυρισμενη 2 ωρες αρα ειμαι παραπανω ΑΕΚ απο σενα φλωρε, δε θα δωσεις καν σημασια.

    Σου ξαναειπα: Το οτι ειμαστε οπαδοι δε σημαινει οτι ειμαστε τυφλοι και οτι ξεχασαμε τα βασικα του ποδοσφαιρου. Το οτι ειμαστε οπαδοι δε σημαινει οτι μπερδευουμε το τι θελουμε με το τι βλεπουμε. Εσυ εχεις επιλεξει οτι ειναι κιτρινο να το πηγαινεις στο πιστευε και μη ερευνα. Εγω οχι. Ουτε μασαω απο αυτα που γραφεις για μεγαλυτερες ομαδες, παικταραδες και λοιπα. ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ηταν ειναι και θα ειναι η ΑΕΚ μια ζωη. Σε τιτλους σε λεφτα σε κοσμο σε ολα της. Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με αυτο και την εχω επιλεξει πριν 45 περιπου χρονια. Αυτο δεν αναιρει οτι ειναι τριτη. Αλλο το τι θελουμε και αλλο η πραγματικοτητα μη γινωμαστε αριστεροι.

    Οταν η ιδια η ΑΕΚ θα σταματησει να υποθαλπει κονους ποινικους και να τους επιβραβευει, οταν σταματησει να με κοροιδευει με δανεικους μιας χρησης και προπονητακια της πλακας, οταν σταματησει να μου ζηταει να πληρωνω για να βλεπω ενα θεαμα που σε ΚΣ δε καθεσαι ουτε πεντε λεπτα να δεις στη TV τοτε θα καταλαβεις γιατι τους κραζω. Οταν η ΑΕΚ θα καταλαβει οτι δε γινεται να πληρωνω ρουφιανους για να μου κανουν scouting τον Βρανιες!!!, να μου πηγαινοφερνουν το καθε Μανωλη ανα εξαμηνο που φευγει ως αποτυχημενος Ιουνιο και γυρναει ως σωτηρας το Νοεμβριο τοτε θα καταλαβεις γιατι τους κραζω. Οταν η ΑΕΚ φτιαξει ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ροστερ που θα εχει μεσα δυο εξτρεμ, δημιουργικο μεσο, σεντερ φορ και κανονικο σεντερ μπακ τοτε θα καταλαβεις γιατι τους κραζω. Οχι να χωρεσουμε με το ζορι το πετρακη και το καθε πετρακη για να συμπληρωσουμε με το στανιο ομαδα επειδη τον γουσταρει ο βλαχοποντιος. Αμα το γουσταρει να το παρει σπιτι του να το βλεπει. Εδω ειναι ομαδα δεν ειναι τα προσωπικα γουστα του καθενα.

    Τελος θα στο πω απλα: Εχεις τα κακαλα ως ΑΕΚ να βγεις να πεις ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στα ισια η μονο τα θα σας γαμησουμε ειναι για το γηπεδο και στα μεταξυ μας? ΕΣΥ ΩΣ ΑΕΚ ΠΑΕ, ΩΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ μπορεις να βγεις αυριο το πρωι και να πεις θα σας γαμησουμε? Οπως βγανει ο Πεπ ο Κλοπ ο Βαλβιδας ο Ζινταν ο χ-ψ-ζ που ειναι σιγουροι για τις ομαδες τους στις χωρες τους και ας το χασουν για 1-2-5 ποντους. Οχι για 20 και 30.
    Μπορεις να το πεις ΝΑΙ Η ΟΥ? Η καθε χρονο παμε με χαμηλα το κεφαλι και να χτισουμε και αλλες ΜΙΖΕΡΟ-ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΕΣ της προσφυγιας? Οι προσφυγες πεθαναν. Πεθαναν και τα παιδια τους 100 χρονια περασαν απο το 1922. ΦΤΑΝΕΙ πλεον με τη μιζερια και τη κακομοιρια του κατατρεγμενου. Αυτο που εσυ ο ιδιος εκανες το 1991-1995 που ελεγες ελατε να φατε ντορτι μπορεις να το πεις σημερα?

    ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. Απλα πραγματα.

  31. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Snitch

    Συμφωνούμε στη συντριπτική πλειοψηφία όσων εγραψες, σε κατάλαβα καλύτερα τώρα. Έχω επιλέξει να κάνω υπομονη ακόμα 1, 1-5, χρόνο. Τα βλέπω, μην έχεις καμία αμφιβολία και για τον Καραουζα, έχω προσωπική άποψη, λόγω αχάριστης συμπεριφοράς απέναντι μου.

    Έχεις επίσης δικιο, πρέπει να απαιτούμε την ΑΕΚ του 92-96, θα πω εγώ, μιας και το 96, έπαιξε την καλύτερη μπαλα που είδαμε ποτέ και ας δεν πήρε το πρωταθλημα, λόγω αυτού που είχε βάλει ήδη την κόκκινη φόρμα.

    Ελπίζω λοιπόν, να πιούμε μια μπυρα στηνΑΕΚ αρχικά, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση πλέον και στην Λίβερπουλ όπου θέλω να δω με τον μεγάλο μου γιο (12), σαν εκπαιδευτικό ταξίδι.

    Χαιρετισμούς.

  32. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @koreas

    Αστους να τραγουδανε φιλε η ομαδα παει για πρωταθλημα και θα δουμε μεγαλα πραγματα!
    Εμαθα οτι ο ζεραλδες ειναι παικταρα!την κανει κομπολοι!
    παουλινιο και σιμαο επισης πολυ καλοι.
    Ας ερθει ο βερντε και το σεντερ φορ το ψηλο και θα σου πω εγω μετα.

    Το ποδοσφαιρο που παμε να παιξουμε ειναι παιχνιδι κατοχης με πιεση ψηλα.Ειναι αρκετα δυσκολο.ο κοουτς ειναι ορεξατος και εχει τρελα.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ nn

    Οποτε μας βγει και χωρις την ΑΕΚ δεν ειναι αναγκαιο να εχω και το μαρτυριο του Μανταλου παρεα! Αλλωστε ενιοτε βρισκωμαστε-μιλαμε με κοσμο απο εδω συχνα , πολλες φορες με αρκετους καθολου για ποδοσφαιρο.

    Ακου τωρα- για να δεις συμπτωση- τι δηλωσε ο John Henry σημερα Δευτερα στο Λονδινο. Ο κοσμος βεβαια δε ξερει ποιος ειναι ο Henry, αλλωστε δεν ειναι και κανας ‘τιγρης’ να το κυνηγανε τα δικαστηρια ουτε κανας ‘βαγγελας’ οι εισαγγελεις, ουτε καν κανας ‘ιβαν ο κουμπουροφορος’ να το ψαχνει η αστυνομια και να κρυβεται ΩΣ ΚΟΤΑ, για να τον γνωριζουν..

    Ο Henry ειναι απλα ο ιδιοκτητης της Liverpool των Red Sox (baseball), μιας ομαδας Nascar, της Boston Globe, και αλλων μικρων εταιρειων με μια προσωπικη περιουσια πεσρυ 2,7 ΔΙΣ.

    Ενταξει δεν εχει και το OPEN με το κοντο και τη κοντη, ουτε εχει κανει φυλακη σα κατι μαγκες-προσφυγες αλλα θα το καταπιουμε και αυτο.

    Ειπε λοιπον ο Henry: To me winning in Europe is bigger than winning in England but I think it’s true the fans want it,” Henry told PA. “I know we’re going to be focused on winning the Premier League next year.”

    Μεταφραση για οποιον δε γνωριζει: Για μενα ο Ευρωπιακος τιτλος ειναι μεγαλυτερος απο τον εγχωριο (σημειωση: και για μενα που θελω τη Premier αλλα σα τη κουπα με τα μεγαλα αυτια ..) αλλα ειναι αληθεια οτι οι οπαδοι μας θελουν τον εγχωριο. Γνωριζω/πιστευω/θελω οτι θα ειμαστε συγκεντρωμενοι να κερδισουμε τη Premier League τον επομενο χρονο.

    Ετσι κανει ο κανονικος ιδιοκτητης. Επιλεγει τον Manager που ειναι και COO (Chief Operations Officer) δηλαδη προπονητης ΚΑΙ γενικος δερβεναγας για το χορτο, του δινει τα εργαλεια και μετα οπως ελεγε και ο Shankly απλα υπογραφει τις επιταγες και κοιταει το ταμειο. Οχι ποτε δε κατεβηκε στα αποδυτηρια, δε ‘μπουκαρε’ να κανει ομιλιες στο Melwood, και δεν εκοψε το πχ τον Hendo η τον Robbo για κανα διμηνο επειδη του εκατσε στραβα η σουπα στο στομαχι.

    Αντιθετα στον VVD εγινε το εξης το εχω ξαναπει: Ειπε ο Βιργιλιος θελω επεκταση συμβολαιου- ειχε μεχρι το 2023 με 150 χιλιαρικα την εβδομαδα!
    ΟΚ μεσα παρε 200 χιλιαρικα/εβδομαδα μεχρι το 2025 ειμαστε ενταξει?
    Μια χαρα Boss (μεσω Klop εγινε το deal) μεσα, που υπογραφω?

    Αναλογα στο Klopp τα 7εκκ τα εκανε 10εκκ/χρονο χωρις καν να το ζητησει ο γερμανος και του ζητησε επεκταση συμβολαιου- εχει επισης μεχρι το 2023.

    Εχει ανταγωνισμο τα ΔΙΣ των Αραβων με μια πολυ καλη ομαδα απεναντι του, εχει αλλες 3-4 ομαδες top επιπεδου (4 ομαδες επαιξαν σε 2 τελικους ευρωπης, αλλες 4 ομαδες ηταν στους 16 του CHL, συνολο 6 με εμας μεσα) και βγαινει και σου λεει στα ισια θελω το πρωταθλημα και εστιαζω εκει. Το αν θα το παρει ειναι φυσικα αγνωστο, μπορει ναι μπορει να το χασει για ενα ποντο και μια ηττα οπως φετος μπορει με παραπανω. Αλλα ΔΕΝ θα ειναι στο -20 και στο -30.

    ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ οτι κανουν οι πραγματικες ομαδες που θελουν να λεγωνται μεγαλες και να πρωταγωνιστουν, και επειδη ειμαστε Liverpool μαλλον σκεφτωμαστε ολοι απο τη κορυφη –Henry- ως το πατο – εμενα- με τον ιδιο τροπο. Ας βγει ΕΝΑΣ απο την επισημη ΑΕΚ αν εχει τα cohones να κανει το ιδιο να τους δω. Τωρα τους αλλους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ που λενε παμε για πρωταθλημα και παπαρολογιες τον Ιουλιο, επειδη ηρθαν 3-4 παγκοσμιως αγνωστοι παικτες απο τα πανερια με 2 κατοσταρικα- οσα επαιρνε ο Ανακογλας, και μετα το Οκτωβριο το γυρνανε στο κλεφτικο σε στυλ ‘σας τα ελεγα εγω’ και ‘θελουμε παικτες’ και ‘θελουμε προπονητη αξιας’ και αλλα ομορφα ξερεις ποσο τους υπολογιζω. Ειναι οι ιδιοι που τρεχουν να φωναξουν στα φιλικα τον Αυγουστο και μετα απο 5 μηνες που χανουν απο τους Ατρομητους εντος εδρας βριζουν και ειρωνευωνται αυτα που χειροκροτουσαν.
    Τον Ιουλιο οι μισοι ειναι πρωταθλητες και οι μισοι κανουν τις κοτες και δε μιλανε. Τον Φεβρουαριο εκει στο -20 ολοι μαζι ανακαλυπτουν το τροχο. Μια στις 25 σου καθεται και ενα κατσαρολι. Το μαθαμε το παραμυθι πλεον.

  34. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Μεγαλε σε ενοχλεί πολύ η ΑΕΚ τελικά και ο τιγρης!!
    Φρόντισε να το ξεπεράσεις και προχωρά στη ζωή σου παρακάτω.
    Για γραφικούς να πας να μιλήσεις στα μπουθ στο τηγάνι παρέα με το πρεζεμπορα!που αμφιβάλω αν έχεις περάσει απέξω!
    Μας τα χεις κάνει νταούλια με τις παπαριες που γράφεις και τις θεωρίες συνωμοσίας.
    Ολόκληρα σεντόνια για το τιποτα!πριχτη

    Μελισσανίδη θα λέτε και θα κλαίτε!

  35. Ο/Η Koreas λέει:

    @spyros pontios

    Ειναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για πρωτάθλημα και τέτοια. Έχω αισιοδοξία για τις κινήσεις που γίνονται αλλά περιμένουμε να δούμε. Mην ενθουσιαζομαστε με το λίγο, Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Μη βιαζόμαστε.

    Ps. Αν και δε γνωριζόμαστε είσαι τρελό Πόντιος τελικά. Τα παοκια εκεί πάνω τι λένε για τον πορτοφολα; για το champions league?

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα σου κανω μια φορα τη χαρη- κανονικα σε/σας αγνοω- να απαντησω μιας και δε συνηθιζω να ανοιγω διαλογο με χαπατα.

    Ποιος ασχοληται μαζι σου ρε Ποντιε που μας ελεγες οτι το Λονδινο ειναι… λιμανι?

    Οτι ο Ιβαν πηρε τηλεφωνο για να αφησει η αγγλικη κυβερνηση!!! τα Tanker του Βαγγελα και εσυ το ακουσες κιολας ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ απο τη στανη του Κιλκις?

    Μονο ο Τιγρης, που η αληθεια ειναι κατι τετοιους σαλιαγκες σα και του λογου σου τους εχει και αναγκη και μαζεμενους να του κανουν αερα και να γελανε με τις ‘ατακες’. Καπως πρεπει και αυτος να νιωθει ‘σημαντικος’ εχεις δει ποτε τσοπανη χωρις προβατα? Μια χαρα σε κοβω για να σου πεταει κανα ξεροκομματο- εχεις ολο το βιογραφικο: βλαχος-αγραμματος και γλυφτης. Ετοιμος για προσληψη. Ο Λυμπεροπουλος που δυσκολευεται να μιλησει ελληνικα πιο εξυπνος ειναι η λιγοτερο τσοπανης απο σενα?

    Δεν ειδες επιπεδο στη συγκεντρωση που εκανε? Εβαλε παλι για 300η φορα το ιδιο μπλε-κουρτινα, σακακι-αυτοκολλητο μαζεψε τους ογλου και τους παρατρεχαμενους αργοσχολους της ΠΑΕ να κανουν τους κλακαδορους, κοπανησε και 3-4 τσιβας (ετσι το λεει) και ξεκινησε το σοου.

    Ναι με ποναει ο Τιγρης. Το ονειρο μου- απετυχα ειναι η αληθεια- ηταν να τελειωσω το γυμνασιο της Νικαιας, να κανω μια σχολη οδηγων για βιτρινα να ξεπλενω χρημα και να γινω λαθρεμπορας, να κανω φυλακη, να παιζω πιστολιες στα γηπεδα και να με κυνηγαει η αμερικανικη δικαιοσυνη στα 70 μου και καθε μερα να βριζωμαι με τους αλλους αναλογους βοθρους Βαγγελο-κοκκινους και Ιβανο-μαυρους και να με κρεμανε στα μανταλακια μια ο Πρωταθλητης και μια τα Σπορ του Βορρα, οταν δε με μπινελικωνει ο μπαμπης-Θ4 και ο τζιμης-Θ7 απο τα ραδιοφωνα και τα σαιτ.

    Δε φανταζεσαι ποσο λυπαμαι που οποτε βγαινω απο το σπιτι μου δεν εχω και 2 γεωργιανες μοσχαροκεφαλες διπλα μου, να κυκλοφορω με αλεξισφαιρα για να κοιταω πισω απο τη πλατη μου μη με μπουμπουνισει κανενας.

    Μη διαβαζεις πραγματα που αδυνατεις να κατανοησεις και ανθρωπους-αποψεις-κειμενα που λενε και 5 πραγματα παραπανω εξω απο το τετραγωνο Μανταλος-Μελλισανισης-Δηματος-ΑΕΚΑΡΑ.

    Οταν βγαινεις απο το κουτι, δε τα καταλαβαινεις και σε εκνευριζουν, σε βγαζουν εξω απο μαντρι και σε υποχρεωνουν να σκεφτεις. Επειδη δε μπορεις να το κανεις, τσαντιζεσαι. Λογικο.

    Εσυ μεχρι Ψωρα για Σπορ και 365 εισαι. Εκει εχει ιδιους με σενα που λενε για το τιγραρο, την αεκαρα, και τους παικταραδες που τη κανουν κομπολοι να ουμ… Μη ξεχασεις και το προπονητη που θα πιεζει ψηλα και θα εχει κατοχη. Με το Οικονομου το Κριστιστς το Πετρακη το γνωστο τρεχαλατζη και το Κλωναριδη… Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ παλι στη παρελαση.

    ΥΓ Μεσα επεσες και για τη Liverpool που την ελεγες Looserpool. Μας απεκλεισε η Μπαγερν οπως ελεγες μετα μας απεκλεισε η Πορτο μετα μας απεκλεισε η Μπαρτσελωνα και χασαμε και το ΕΚΤΟ στο τελικο.

    Μιλαμε για ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ οχι αστεια.

  37. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Εγω βρε χατζιαβατη ασχοληθηκα μαζι σου?
    Λοιπον μεγαλε εσενα σου κοψανε τη μασα γι αυτο εχεις τετοια χολη και καλα σε κανανε.
    Σε μενα εσυ οχι χαρη ουτε τα παπουτσια μου δε σε αφηνω να καθαρισεις.
    Μας τα χεις κανει τσουρεκια με τις μπουρδες σου,με την χολη που βγαζεις συνεχεια μη σωσεις βρε ταγαρι να ξαναπας γηπεδο.
    Το παιζεις και ξερολας παναθεμασε σκετη παραπληροφορηση εισαι!
    Η αμερικανικη δικαιοσυνη το παγωσε το θεμα?τι εγινε τελικα ακομα να παει μεσα ο τιγρης?
    Ενα πραγμα ξερω οτι αν δεν ητανε αυτος οχι γηπεδο οχι πρωταθλημα αλλα δε θα υπηρχε ΑΕΚ.γι αυτο λοιπον οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

    ΥΓ δε θα δεις πρωταθλημα ποτε με τη looserpool!

    μην ξανασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω μεινε στη μιζερια σου η ομαδα μεγαλωνει σιγα σιγα καταλαβετο.μπορεις

  38. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Έχω ένα φίλο που βρισκόμαστε ψιλοσπάνια. Παντρεύτηκε, μαλακία του ας πρόσεχε, εγώ του τα έλεγα. Να μη μπορεί να βάλει δυνατά στο σπίτι του Maiden.. το Haig το προφέρει Χάιγκι.. όταν πάμε σε μαγιαζιά που δεν μας ξέρουν.. Γιάννενα γαρ, τον κοιτάνε και απορούν.. Καλά εκεί που ξερνάμε από την αηδία είναι όταν ζητά κανα τζιν και θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ gin London που ουδείς -σχεδόν- το έχει εδώ. Μία φορά που το πήρα από κάβα, μου φάνηκε ψιλοάθλιο. Το κατάλαβα από την τιμή. Φθηνό ήταν. Και μου έκανε εντύπωση. Λέω αγγλικό gin και να μην είναι καλό. Είχε πάει ταξίδι μέλητος στο Λονδίνο και λογικά κάπου θα το είχε πετύχει.

  39. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    @koreas

    Τι να πουνε και τα παοκια φάγανε το πούλημα του αιώνα και το βουλώσανε.οταν έλεγε ο Μελ ότι όλοι οι Ρουμάνοι είναι λωποδύτες είχε άδικο;τεσπα ούτε και που ασχολούμαι μαζί τους.

    Εάν ερθει ο Nelson Oliveira για τη θέση του φορ δε φοβάμαι τιποτα!
    Μιλάμε για άρμα!1,86 αριστερό πόδι διεθνής με την εθνική!
    Θηρίο!

  40. Ο/Η Koreas λέει:

    Δεν τον ξέρω τον κύριο Nelson. Όπως και να έχει φαίνεται ότι φέτος η διοίκηση κάνει αυτά που πρέπει για την ομάδα.

    Προσωπικά, αν η ομάδα προχωρήσει και σε “αξιόλογη ενίσχυση” οι λόγοι για τους οποίους απειχα από τα εισιτήρια διάρκειας της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια παυουν να υπάρχουν, μιας και προπονητής αξιολογος έχει έρθει και το όλο project φαίνεται ενδιαφέρον. Μένει βέβαια το θέμα της παρουσίας του Πετρακη, αλλά…

    Οπότε δύο εισιτήρια στην 9 μάλλον θα αγοραστουν κι επειδή εγώ έρχομαι maximum 10 παιχνίδια το χρόνο, μπορεί να βρεθεί τρόπος ώστε οποίο ή οποία από τα παιδιά του blog θέλουν μπορούν να τα χρησιμοποιουν και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Θα το ξαναδούμε το θέμα.

  41. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @koreas

    Ο Nelson ειναι αρμα!και βαζω στοιχημα απο τωρα οτι φετος θα κανει 25 γκολ και θα βγει και πρωτος σκορερ!
    Απο εκει και μετα παρα πολυ καλος μου εχουν πει και φαινετε απο τις προπονησεις ο Ζεραλδες.Περιμενεις και Βερντε και ψαχνεις μια ευκαιρια για ενα ακομη σεντερ μπακ.
    Φετος η ομαδα θα αλλαξει εντελως.Δεν θα ξαναδουμε τα περσινα.
    Η διοικηση φετος εχει κανει καποια πραγματα μεχρι τωρα.Κακα τα ψεμματα!

    Εγω ανανεωσα στην 11Α σειρα 9 θεση 36 ακριβως στο καγκελο.Αν καμια φορα κατεβεις εκει θα με συναντησεις.

  42. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ (ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΦ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΡΕΒΥΘΙΑ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ 4-2-3-1 (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ) ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 (ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΖΕΡΑΛΔΕΣ) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ? ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ. Ο ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ. ΟΙ ΣΙΜΑΟ ΣΙΜΟΕΣ ΓΑΛΑΝΟ ΜΟΡΑΝ ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ ΟΛΟΙ ΑΡΓΟΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 4.ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ…