AEK – Kραϊόβα

Επι 2 ώρες κάθομαι και κοιτάω την οθόνη προσπαθώντας να βρω απο κάπου να αρχίσω να περιγράφω αυτό που είδαμε σήμερα.

Πιστεύω πως ούτε ο πιο απαισιόδοξος ΑΕΚτζής δεν περίμενε τέτοια εικόνα.

Όμως ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ είχε την δυνατότητα να κάνει αλλαγές, να πειραματιστεί και να κάνει οικονομία δυνάμεων με μια απλή διαχείριση του επαναληπτικού, αφού θα γινόταν σε άδεια έδρα και μας συνέφερε να παίξουμε σε χαμηλό τέμπο αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

Έτσι ο προπονητής ξεκούρασε τον Χούλτ και ξεκίνησε με Μπάρκα, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνα, Λόπεζ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Ζεράλδες (αλοίμονο..), Μάνταλο, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Για πρώτη φορά στην 11άδα και ο Κρίστιτσιτς που είχε να παίξει απο πέρυσι, και ο Ολιβέιρα.

Στα πρώτα λεπτά ο αντίπαλος προσπάθησε να πιέσει την άμυνά μας που είχε το εύκολο λάθος αφού το κέντρο αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να την προωθήσει μπροστά. Ο Κρίστιτσιτς συνεπής στην ανυπαρξία που θυμόμαστε απο πέρυσι, και ο Σιμόες να τρέχει για 3 παίκτες.

Αποτέλεσμα να μην περνά η μπάλα μπροστά, και να μην δημιουργούνται ευκαιρίες. Όμως ευτυχώς και οι αντίπαλοι ήταν κατσαπλιάδες και δεν είχαν κάτι αξιοσημείωτο.

Μετά απο ατομική προσπάθεια του Μάνταλου καταφέραμε να σκοράρουμε ενα γκολ και έπειτα η ομάδα χειροτέρεψε.

Ο Ολιβέιρα βαρύς και ασήκωτος (δεν πήρε καθόλου μπάλα), ο Ζεράλδες ανύπαρκτος και η ομάδα δεν ήξερε τι θέλει να κάνει στο γήπεδο.

Κανείς δεν κατάλαβε ποιό ήταν το σχέδιο και τι ακριβώς μάθαιναν εδω και 2 μήνες. Δηλαδή είπαμε πως η ομάδα θα γινόταν πιο επιθετική αλλά τελικά ξεχάσαμε και την άμυνα και την επίθεση.

Στο β’ ημίχρονο βγήκε ο Λιβάια για να μπεί ο Βέρντε, ο Κρίστιτσιτς για να μπεί ο Σιμάο και ο Σιμόες για να μπεί ο Γαλανόπουλος.

Η εικόνα της ομάδας χειροτέρεψε, και ο αντίπαλος βγήκε μαζικά μπροστά. Λογικό, αφού δεν υπήρχε πλέον ο Λιβάια που απασχολούσε 2-3 παίκτες. Ποιός να τους τρόμαζε ο Ολιβέιρα ή ο Βέρντε?

Η Κραϊόβα άρχισε να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, τους ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ και στο καπάκι μας ισοφάρισαν με μια κεφαλιά σαν σε προπόνηση. Στη συνέχεια αναθάρρησαν και έβγαλαν και άλλες ευκαιρίες ενω οι παίκτες της ΑΕΚ σερνόταν στο γήπεδο πλακωμένοι απο το άγχος.

Ο πολυδιαφημισμένος Βέρντε στο τέλος έχασε δυο ευκαιρίες απο αυτές που ακόμα και ο Βαγγελάκης ο Πλατέλλας την μια τουλάχιστον θα την έριχνε μέσα.

Κάπου εκεί έληξε το παιχνίδι στο 1-1 που στέλνει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση όπου θα βρεί αντίπαλο την Τράμπζονσπορ η οποία εκτός απο δυνατή έδρα είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά και ανώτερη ποιοτικά.

Θα πρέπει να εμφανιστεί μια άλλη ΑΕΚ για να έχεις ελπίδες έστω 50-50 να περάσεις τους Τούρκους.

Και μέσα σε μια εβδομάδα δεν βλέπω πώς μπορούν να αλλάξουν τόσα πράγματα προς το καλύτερο.

Οι μεταγραφές που μας έφαγαν το καλοκαίρι δεν έχουν δώσει τίποτα μέχρι στιγμής, και απογοητεύουν.

Ο προπονητής φαίνεται πως προτιμά τους “δικούς του” παίκτες εις βάρος των υπολοίπων, με τον Λιβάια να δείχνει την δυσαρέσκειά του την ώρα της αλλαγής (απο τον συγκεκριμένο έχουμε δει χειρότερα για πιο ασήμαντες αφορμές), σημάδι που δείχνει πως τα αποδυτήρια χάθηκαν απο τώρα.

Ο μοναδικός παίκτης που δεν ανήκει στην ΑΕΚ παίζει 90λεπτα και είναι εξαφανισμένος. Παρόλο που σε κάθε παιχνίδι είναι ο χειρότερος θα παίξει βασικός ακόμα και με πατερίτσες.

Ο Ζεράλδες και ο Μάνταλος απαγορεύεται να παίζουν στην ίδια 11άδα. Το ρόστερ είναι γεμάτο αγύμναστα στρουμφάκια χωρίς τσαγανό και ταχυδύναμη.

Η σεζόν δεν άρχισε καθόλου καλά. Η εικόνα της ομάδας είναι το ίδιο οικτρή με το πρώτο φιλικό που είδαμε τον Ιούλιο.

Δεν άλλαξε τίποτα, δεν βελτιώθηκε τίποτα. Ίσως να είναι και χειρότερη αφού τώρα μπαίνει και ο παράγοντας κούραση.

Για πρόκριση σε όμιλο ούτε συζήτηση.. το θέμα είναι πως θα ξεμπλέξουμε απο ολο αυτό.

“Νευρίασε ο πρόεδρος και φώναζε στον Λυμπερόπουλο” λέει.. σοβαρά ρε παιδιά? Δηλαδή ολα αυτά που έβλεπαν εδω και 2 μήνες τους άρεσαν και απόψε έπεσαν απ’τα σύννεφα?

Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά ασπούμε? ή στο φιλικό με την Μπασάκσεχίρ που μπροστά μας έμοιαζε μεγαθήριο και ο γαύρος τους είχε για πρωϊνό?

Δύσκολα τα πράγματα και φοβάμαι μην παίρνουμε τηλέφωνο τον Χιμένεθ κατα τον Οκτώβριο. Για τέταρτη φορά.

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to AEK – Kραϊόβα

  1. Ο/Η Theo λέει:

    Το ότι δεν θυμάμαι στα 47 μου χειρότερη ΑΕΚ με 2 καραφλούς ο ένας με ακουστικά στον πάγκο να παρακολουθούν τι ;
    Μόνους τους να τους άφηναν να αποφασίσουν πως θα παίξουν θα έπαιζαν καλύτερα !
    Τέτοια νεύρα δεν θυμάμαι ούτε όταν πέσαμε….

  2. Ο/Η Dimitris λέει:

    Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ γελοιωδέστερη εμφάνιση. Αυτή η ποδοσφαιρική ύβρις ξεκίνησε για να πάει πού; Καθίσταται πλέον δυσδιάκριτο το όριο μεταξύ ανικανότητας και ανηθικότητας. Πού τελειώνει το πρώτο; Πού αρχίζει το δεύτερο;
    ΟΚ. Για μένα η χρονιά έχει τελειώσει. Πριν ξεκινήσει. Ποιος θα τη μαζέψει αυτήν την αισχρή κατασκευή; Ο προπονητής δεν μπορεί. Πέρυσι στο Johan Cruijff Arena φάγαμε λιγότερο ξύλο. Θα μου κόψουν το γήπεδο, δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι άλλο. Άλλωστε το έκτρωμα αυτό δεν ξεμένει από πελάτες…
    Η ζωή συνεχίζεται…

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Και τώρα θα βγει ο κάθε πικραμένος και θα κράξει την ομάδα.
    Μη βιάζεστε βρε.
    Εδώ ο Παρθενώνας χρειάστηκε 2.500 σχεδόν χρόνια για να γινει ερείπιο. Οχι η ΑΕΚ τώρα…
    Ανήμερα της Παναγίας και σίγουρα η Θεοτόκος θα είχε την τιμητική της.στα στόματα των φίλων της ΑΕΚ.

    Ομάδα ίδια με τον Μεγαλοδύναμο εφτιαξε ο Μελισσανίδης:: χωρίς αρχή και τέλος. Ηθελα να ήξερα εκείνος ο καλόγερος στον οποίο είχε υποσχεθεί πρίν μερικά χρόνια στο Φανάρι πως: “πάτερ,θα κάνω την ΑΕΚ παγκόσμια”, να ζει ή να αυτοκτόνησε;.

    Ο οποίος Μήτσος,στο 80′ του αγώνα δεν αντεξε και έφυγε απο την θέση του εκνευρισμένος λέει και πήγε και κάθησε δίπλα από τον κολλητό και χρήσιμο για κάθε άλλη δουλειά εκτός από αυτη που τυπικά αναγράφεται στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Πήγε να του κάνει παράπονα του Νικόλα; Για ποιο λόγο; Τι άλλο να κάνει το παιδί. Το οποίο το έχει και κορώνα στη κεφάλα του. “Τι γαμήθηκες ρε με το Λυμπερόπουλο; Τι σου έκανε; Μια χαρά παιδί είναι.Τίμιος και δουλευταράς.” είπε σε κάποιον από τους πολλους μαζωμένους και αμίλητους δημοσιογράφους σε μια πρόσφατη εκδηλωση όπου καθως θα θυμάστε τους τα έσουρνε μεθυσμένος και κεινοι οι μαλάκες με τις κεφάλες κατεβασμένες σα Μαγδαλινές ακούγανε τα μπινελίκια του “Παναγιώταρου”. Αντί να του πούνε “εντάξει,στη δουλεψή σου τον έχεις και δικάιωμά σου,αλλά γάμισέ μας τώρα. Αμα αυτός είναι τεχνικός διευθυντής εγώ είμαι ο Λάρυ Κινγκ”. Αλλά άμα για μερικά ψύχουλα σου φοράει στριγκ ο άλλος, καλά να πάθεις. Περιστοιχισμένος από μετριους,αποτυχημένους και υπόδικους,έτοιμοι όλοι για λογης-λογής χάρες. Ο Ναβουχοδονόσορας της χαβούζας.
    Ο Αγάς με την “Αυλή”. Αυλή έχει και στη φυλακή. Αλλο “αυλίζομαι”, άλλο “προαυλίζομαι” και άλλο “μαλακίζομαι στα γεράματα”.

    Υπομονή όμως είπαμε. Τωρα σκαρώνει την ομάδα ο Πορτογάλος. Τον οποίον βλέπω στο-κοντινό- μέλλον να του τις “βρέχουν”.. Τώρα ο Λιβάγιας θα είναι,ο Μελισσανίδης εξ αντιπροσώπου θα είναι,δεν ξέρω.
    Ας ασχοληθούμε με τίποτα πιο σοβαρό αυτην την εποχή: Καλές βουτιές. Και αν κάποιος κάνει ψαρεντούφεκο και πιάσει κανένα καλό ψάρι,να το στείλει στον “εγγυητή”. Ξέρει από υψηλή ραπτική. Πετάει το μέσα και τιγανίζει τα λέπια.
    Αμα είσαι άρχοντας ρε παιδί μου…

  4. Ο/Η DNAEK λέει:

    Ποιός να τόλεγε ότι θα ξαναβλέπαμε ΑΕΚ σαν αυτή του Μοράις και του Κετσπάγια.Τι διάολο, το έχουν οι καραφλοί; Επειγόντως μαλλιά.
    Διορθώνεται αυτό το πράγμα;
    Αυτή η ομάδα χρειάζεται γενναία χρηματοδότηση (τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει) για άμεση ενίσχυση στο κέντρο στην άμυνα και στα εξτρέμ.
    Απαραιτήτως αμυντικό χαφ και στόπερ.
    Δεν θέλω να σκέφτομαι την στιγμή που αυτό αυτό το συνονθύλευμα θα βρεθεί απέναντι στους 2 γαύρους. Τώρα προέχει να μην επιτρέψουμε στους Τούρκους να κάνουν γεωτρήσεις στη περιοχή μας.Ο θεός βοηθός.

  5. Ο/Η DimKrit λέει:

    Πέρασαν δύο μήνες κι ακόμα να καταλάβουμε τι θέλει να παίξει αυτός ο καραφλόμαγκας Καρντόσο (και ούτε πρόκειται να καταλάβουμε αφού τα γραφεία του ΟΑΕΔ ήδη τον περιμένουν). Και πάμε στους ποδοσφαιριστές που έφερε. Ολιβέιρα. Όπως έγραψε σε ένα σχόλιο του ο Snitch, θα περίμενες από έναν ποδοσφαιριστή από την Τσάμπιονσιπ των 50 ματς το χρόνο, να έχει τουλάχιστον καλή φυσική κατάσταση. Τρομερά άνευρος παίχτης χωρίς ντρίμπλα και κάτι άλλο προφανές. Τουλάχιστον ο Πόνσε ήταν καλός στον αέρα. Βέρντε. Η φράση “ιταλός Πλατέλλας” αδικεί τον Πλατέλλα, ο οποίος ένα γκολ θα το είχε βάλει σίγουρα χτες. Παουλίνιο. Τρύπας αμυντικά, μέτρια τεχνική και κάνει τον Μπακάκη να μοιάζει Καφού. Ζεράλδες. Κατορθώσαμε και βρήκαμε παίχτη χειρότερο από τον περσινό Μάνταλο. Παίχτης-μίζα που δεν δικαιολογεί σε τίποτα όλο αυτό το ντόρο. Σιμάο. ΟΚ, τεχνίτης κλπ αλλά δεν κόβει με τίποτα. Συμπερασματικά, μόνο οι παλιοί Βράνιες, Λιβάγια (κι αυτός μάλλον φεύγει), άντε και ο Μάνταλος, δειχνουν να στέκονται. Οι υπόλοιποι μοιάζουν με ερείπια και ο προπονητής μοιάζει να τα έχει χαμένα. Τι τους δίδαξες στην προετοιμασία ρε φίλε;Πυρηνική φυσική και δεν μπορούν τα μάθουν; Συγγνώμη για το εκτεταμένο του σχολίου, αλλά δεν γουστάρω να βγαίνω ανήμερα της Παναγίας και να συγχίζομαι στις καφετέριες με αυτό την τραγωδία. Πάντως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όσο ο Μελισσανίδης δεν λέει να βάλει μυαλό, το νέο γήπεδο δεν θα φέρει τίτλους από μόνο του.

  6. Ο/Η spyros pontios λέει:

    όπως κάθετι καινούργιο θέλει χρόνο, υπομονή κι αγάπη…

    ΑΕΚ μεχρι να σβησει ο ηλιος.

  7. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Αυτό που είδα χθες με τρόμαξε…
    Καμία ανάλυση, όσα και να πούμε δε φτάνουν…

  8. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Να πω όμως κάτι, δε μπορώ:
    Αυτή η καραμέλα του εφησυχασμού και της επανάπαυσης στο σκορ του 1ου παιχνιδιού και 1ου ημιχρόνου πρέπει να φτυστεί ΠΑΡΑΥΤΑ….πρώτα απ’ όλα από το στόμα του προπονητή….ΤΡΑΓΙΚΗ, ΕΩΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ δικαιολογία

  9. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Aυτός ο θίασος βγάζει απίστευτο γέλιο.Τρεις πολύ παλιοί ΑΕΚτζήδες ξεραθήκαμε στα γέλια με το ”χτεσινό έργο΄΄.

    Ο ένας, ο πιο ”παλιός” γυρίζει και μου λέει ,όταν είδε ότι μετά τα ασυγκράτητα γέλια πήγα ν’ αρχίσω τα μπινελίκια:Κύριε(διότι απλά γνωριστήκαμε εκεί στην καφετέρια),μην μπινελικώνετε.Είναι αχαριστία με 3.5 γιούρα τον καφέ ,να έχετε ρίξει τόσο γέλιο και να χαλιέστε στο τέλος…Θα γελάγατε τόσο,αν πηγαίνατε σε θερινό σινεμά να δείτε κωμωδία κι από πάνω να σας στοίχιζε ένα 15 ευρω μαζί με μπύρα -πασατέμπο;;;

    Το σκέφτηκα.Κι έφυγα ευχαριστημένος.Διότι,αν αυτό το έκτρωμα -εικόνα και ομοίωση του γελοίου λαμόγιου που το διαχειρίζεται-το πάρει κανείς στα σοβαρά και χαλάει την μοναδική ζωή του,ε τότες είναι για τον ψυχίατρο.

    Καλή μας διασκέδαση λοιπόν…

    Τα σέβη μου Χρήστο.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απο τότε που χαιρέτησε ο Μπάγεβιτς η ομάδα κάνει ενα βήμα μπρός και τρία πίσω.
    Αυτός που κρατούσε τα αποδυτήρια και οτι συνέβαινε το έλυναν εσωτερικά, δεν υπάρχει πλέον. Απο τη μέρα που παραιτήθηκε διαλύθηκαν τα αποδυτήρια και ο καθένας κάνει οτι του καπνίσει. Και κάθε τόσο αναλαμβάνει ο πρόεδρος να τους βάλει τις φωνές λες και είμαστε στην δεκαετία του 80 όπου οι διαφορές λυνόταν με τα γκάζια του εκάστοτε βλαχοπροέδρου. Και μιλάμε για μια σημερινή ΑΕΚ που κατα τα 70% έχει ξένους παίκτες.
    Η ομάδα είναι ενα απέραντο δημόσιο με αυλικούς που όπως είχε πει ο Κετσπάγια.. δεν παραγγέλνουν ούτε καφέ αν δεν ρωτήσουν τον Μελισσανίδη.
    Μετά απο 2 χρόνια το “ξέρει μπάλα ο Μελισσανίδης” ακούγεται πλέον σαν ανέκδοτο.
    Δε μπορούν να σταυρώσουν παίκτες και προπονητή ούτε καν απο τα μεσαία ράφια. Ο επόμενος είναι χειρότερος απο τους προηγούμενους.
    Και τώρα έφεραν τον διαπλεκόμενο απο την Πορτογαλία που χτίζει δημόσιες σχέσεις στην πλάτη της ΑΕΚ καθώς την βλέπει ως σκαλοπάτι και καλά κάνει.
    Και άντε πες πως τονε διώχνεις. Με τα 5-6 παλτά που μας κουβάλησε τι κάνεις?
    Εδω δε διώχνουμε τον Τσόσιτς και το Μοράν για να μην πληρώσουμε αποζημίωση, και τους κρατάμε να κάθονται εις βάρος της ομάδας.
    Και επιτέλους πόσο “καλό παιδί” είναι αυτός ο δατς ολ που δεν πετυχαίνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί στις μεταγραφές εδω και 3 χρόνια?

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ποδοσφαιρο γενικα- στην Ελλαδα ειδικα- ειναι το πιο απλο πραγμα στο πλανητη:

    Τα εγραψα πριν 2 μηνες. Αρχες Ιουνιου για το ‘προποπονητη’. Δε χρειαζεται καν στα σχεδον 52 μου με κοντα +35 χρονια επαγγελματικης εμπειριας στη πλατη (δουλευω απο τα 16 μου ειτε part time οσο σπουδαζα η υπηρετουσα τον ενδοξο ΠΝ, ειτε full time μετα), να δω ουτε φωτο ουτε να ακουσω καποιον αμα ειναι να κανω μια δουλεια. Κοιταω πλεον το CV του και μεσα σε 20 δευτερα εχω καταλαβει αν αξιζει να μιλησω η οχι. Ε με ανθρωπο που αλλαζει 4 δουλειες σε 2 χρονια και δε στεριωνει εξαμηνο σε μια εταιρεια ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΝ. Δε τυπωνω καν το CV του, τσαμπα το χαρτι και το μελανι.Τσαμπα τα 0,0001 λεπτα ρευμα του εκτυπωτη τσαμπα η φθορα στο counter.

    Ε αυτον το σαχλα ο Μελ (ο μπαλλαδορος μη ξεχνιωμαστε) τον διαλεξε και τον εβαλε υπευθυνο! Ειπαμε πριν 20 μερες στα φιλικα: ΜΑΖΕΨΟΥ, ασε τις θεωριες και φερε κοντα τις γραμμες με πιο σφιχτη την ομαδα. Παρε ενα κανονικο ΧΑΦ και ενα κανονικο CB. Αυτο το ροστερ ουτε μπαλλα ξερει, ουτε αντοχες εχει που θες να παιξεις και Κλοπ τρομαρα σου με τους Παουλινιο.

    ΞΕΚΟΛΛΑ με τους Πορτογαλους. Τα εχω επισης γραψει: θα ερθει η ωρα –μαλλον γρηγορα- που θα παει ΟΑΕΔ ο ‘προπονητης’ και θα σου μεινει αμανατι μια παροικια ξενερωμενων αμπαλλων πορτογαλων που φυσικα ΔΕΝ θα τους θελει ο επομενος και θα τους εχεις μονο ΒΑΡΟΣ να σου λεει κιολας: εγω εδω τους βρηκα. ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ 5-6 παικτες απο την ιδια χωρα εκτος αν ειναι η Εθνικη Αργεντινης/Ουρουγουαης/Βραζιλιας και παλι ειναι ΕΠΙΦΟΒΟ να σου κανουν κλικα. Εδω τη κανουν στις χωρες τους στο ΑΕΚ θα μασησουν? Ποιος θα τους σταματησει? Ο ΔΗΜΑΤΟΣ Ο ΝΤΟΛΜΑΣ? Η ο Johnny-Billaro-Walker?

    Για τους παικτες που τους ειδα 2 ματς + το χθεσινο:

    Ζεραλδες: πολυ κλο κλο και τηγανητα τιποτα. Παιρνει φορα, παει και τρακαρει στα αντιπαλα στοπερ και τελος. Πολυ σοφτ- πολυ εφε- μηδεν αποτελεσμα. Ενας λιγο πιο ψηλος, ιδιος χτικιαρης Μπουονανοτε.

    Ολιβειρα: Κρισαντους σε λευκη version. ΔΕΝ μπορει το παλλικαρι λεμε τι δε καταλαβαινεις? Παικτης 2 χρονια στην Αγγλια που τον ΔΙΩΧΝΕΙ η Νοριτς. Ξερετε τι ειναι η Νοριτς? Η Δοξα Δραμας και αμα. Παιξαμε πρωτο ματς μαζι τους τη Παρασκευη στο 28’ ηταν 3-0 και στο ημιχρονο ηταν 4-0. Τωρα αυτα οτι τον διαλεξε ο Σαντος ειναι παπαριες για να μασανε τα βλαχακια και δοξα το Βουδα εχει μπολικα. Προεπιλογη τον εκανε, χαρη εκανε σε καποιους ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που πανε να πουλησουν στα βλαμμενα ελπιδα ως παικτη εκανε. Ο ανθρωπος ζοριζεται να σταθει ορθιος στο κουτι. Θα βαλει εκει 15 γκολ με τιποτε Βολους και τιποτε Ξανθες ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ και αυτο ηταν. Το οτι θα καταφερνε ο Μελλισανιδης να βρει παικτη πιο κριαρι απο το Πονσε θελει οντως ματι. Και απο τετοιο εχει ο μπαγασας τεραστιο. Ο Αθρο-ξαναλεω- ειναι παικταρας! Μη παμε σε κατι Τσοσιτς που τον κοβανε το πρωι στα ιατρικα και τον περναγαν το απογευμα (αυτο ΔΕΝ ειναι υπερβολη ειναι 100% ΑΛΗΘΙΝΟ) σε κατι Μοραν σε κατι Βινισιους σε κατι Ντιαζ σε κατι Μπογεδες σε κατι Κιστριστς-Ζοριτς και αλλα γουνινα που φοριουνται στα χοντρα κρυα.

    Βερντε: Ιταλος πλατελας. Μαλλον αδικω τον Πλατελα ποδοσφαιρικα. Γιατι στα οικονομικα τουλαχιστον ο Βαγγελης επαιρνε και 60 χιλιαρικα- οσο αξιζε και ειχε ερθει και ελευθερος. Τιμια πραγματα δηλαδη.

    Ρε συ Παουλινιο. Αστο αγορι μου. Αστο να παει στο διαολο…Το κουραζεις, μας κουραζεις, χωρις λογο.

    Εννοειται οτι τα νουμερα που ακουστηκαν για ολους ειναι ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΩΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ- ΑΛΑ ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ.

    ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ‘ΔΩΘΕΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ουτε καν τα μισα.

    Πριν 2 χρονια τετοιες μερες https://dailytripes.gr/blog/2017/08/01/jakob-johansson/ εγραφα:

    ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΚΟΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ.

    Την ιδια αποψη εχω και για το Σιμοες. Το οτι ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ ΚΑΡΝΤΟΣΟ τον εχει καψει δε μου λεει τιποτα: Αμα βαλω τον Trend να παιξει επιτελικος μεσος θα σερνεται. Αμα τον αφησω δεξι μπακ θα ειναι ο πρωτος σε assist στη Premier και στο CHL οπως περσυ. Απλο πραγμα το ποδοσφαιρο. Ο Σιμοες για να αποδωσει θελει εναν πιο στατικο παιξτη διπλα του, να μη ξανοιγεται δηλαδη (οπως ο Γαλανοπουλος), για να του καλυπτει χωρο και να μην τον αφηνει μονο του. Τον Γιοχανσον τον διωξαμε γιατι ζητησε τα λεφτα του Ουγκο Αλμειδα και του Μανταλλου. Εβλεπε τον εναν να χλαπακιαζει 30 πιτσες και 10 προφιτερολ να του φυγει η γευση, τον αλλον 2 χρονια τραυματια να αραζει ξαπλα ν να παιρνουν τα διπλα απο αυτον, την ωρα που ο ιδιος εσπαγε τα ποδια του στο καθε κολοχωρι.

    Ο ποδοσφαιρικα ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ που εκτος απο τσιγγουνης δεν εχει ΙΔΕΑ απο μπαλλα, τον εστειλε (οπως εκανε και στους 3 περσυ για κανα τριμηνο) επειδη του φανηκαν πολλα τα 800 (απο τα 300 που επαιρνε) που ζηταγε και με 600 θα ειχε συμφωνησει. Απο τοτε εχει κουβαλησει κατι απιθανοπουλους Αλεφ και κατι απολυτους ΤΙΠΟΤΕΣ στυλ Κριστισιτς , τους εχει πληρωσει ολους μαζι ισως και παραπανω και παικτη δεν εχει.

    Ενταξει μητσαρα το μυρισες το κρινο? Ειναι πολλα τα 600-650 ρε γατε η οχι τελικα?

    Αστο ρε Μητσο η μπαλλα ΠΟΤΕ δεν ηταν το φορτε σου. Εισαι καλος για ‘ατακες’, για να παιζεις τιποτε φαπες στα καμαρακια με τους ref, και για να λαδωνεις αναλογες μουρες με τη δικια σου στις ΕΠΣ και στις ΕΠΟ. Μεταξυ κατεργαρεων εισαι μια χαρα πρωτος στο χωριο. Σε αυτα σου βγαζω το καπελλο εισαι μανουλα. Στα ‘παρασκηνια’ της πλακας, σε μια χωρα που ειναι της πλακας. Στο χορτο η σου δειξουν μπαλλα η το πεπονι του ραγκμπυ το ιδιο τα βλεπεις. Οπως τον Αρθρο που ειναι παικταρας. Η τον Μοραις και τον Μανωλη που του εχεις βγαλει διαρκειας στην Iberia και το εχει κανει Ομονοια-Συνταγμα.

    Εισιτηρια: Παλευει τα 12,000 διαβασα. Αρα απο τα 14,600 περσυ εχεις μειωση 18%. Μονο στην ΑΕΚ μπορεις να παρουσιαζεις το -18% ως επιτυχια! Ειναι και αυτο ενα ταλεντο δε λεω.. Σα το ΖΑΒΟ που μας εβγαλε- και καλα- απο τα μνημονια. Μονο που ξεχασε να μας πει οτι μας εβαλε κιολας τετοιες μερες το 2015 (κλεινωντας και τις τραπεζες).

    Προκριση με τα μεμετια ΑΥΤΗ η ΑΕΚ δε κανει ουτε η ιδια η Αγ.Σοφια να κατεβει να παιξει CF. Δε στριβει καν, 2 ηττες μεσα εξω παει να κανει και ευκολα μαλιστα. Η παρελαση δειχνει μακρινο μελλον για τον ‘προπονητη’. Στην Ελλαδα θα βγεις? τριτος επειδη δεν υπαρχει τεταρτος. Η τεταρτος επειδη δεν υπαρχει πεμπτος. Μιλαω με τα δεδομενα που ειδα απο το φιλικο και τα 2 ματς με μια ιδιαιτερα ΑΔΥΝΑΜΗ ομαδα αντιπαλο. Που ΔΕΝ αλλαζουν σε μια εβδομαδα.

    ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ Ο ΦΙΛΙΑΤΡΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΕ ΡΕ ΓΑΤΕ.

    Τον Φιλιατρα ΕΣΥ τον εβαλες στη θεση- αφου τον ειχες διωξει με γαμοσταυριδια πριν- να το ‘παιζει’ τεχνικος διευθυντης. Ο τυπος – σα και σενα- δε μιλαει καν αγγλικα, αυτος τους κουβαλησε ολους αυτους τους απιθανους? Η αυτος τους εκανε ‘scouting’ τρομαρα του? Αυτος δε μπορει να ανοιξει το στομα του- τον ειδα απο κοντα περσυ και δε κρατηθηκα να μη γελασω- ο τυπος ειναι επιεικως ΑΣΤΕΙΟΣ. Αυτος μιλησε μαζι τους η αυτος διαπραγματευτηκε και εστησε τα συμβολαια? Ειναι δυνατον να εχεις υπευθυνο ενα ανθρωπο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαβασει ενα συμβολαιο που υπογραφει η ΠΑΕ?

    ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ τη παραμυθα τη ειπες 1-2-3-4-54. Δε βαρεθηκες? Αμα παρω εγω μεθαυριο ενα πωλητη που δε μπορει να πουλησει παγωμενο νερο στην ερημο, ο πωλητης θα φταιει?

    ΥΓ Το Champion’s Wall δεν προλαβαινει να αλλαζει. Γραψε σβησε τον εχουμε τον ανθρωπο. Το 11 εγινε 12 τον Ιουνιο, 13 προχθες. Ενας ευρωπαικος παραπανω απο τα διπλα, καποιων αλλων δηλαδη που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι κατι κανουν. 13-6 και συνεχιζουμε. Η οπως λεγαμε και χθες βραδυ σε καζουρα ΑΕΚτζηδων (ειναι Gunner αυτος) που βλεπαμε το ματς: πλεον ειμαστε στο +1 Ευρωπαικα Liverpool- πρωταθληματα ΑΕΚ.

    Αυτο που ειχε προτεινει ο Ζιζης να μας δωσει λεει 80εκκ και τον Ισκο για το Μανε πρεπει να το λενε στο Melwood καθε φορα που θελουν να γελασουν. Ρε τη ΖΙΖΗ, πλακα εχει. Aμα θες με 80 και τον Ισκο σου δινουμε το Milner που παει και στα 34. ΠΛΑΚΑ θα σας κανει ο sergeant εκει κατω αναμεσα στις λουλουδες. 5 Ισκους και καμμια δεκαρια Μαρσελους θελει ο Yorkshire για πρωινο.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το αεκ ειναι η ομάδα που δηλώνει στη λίστα τον Κλωναρίδη που ειναι τραυματίας και ΔΕΝ μπορεί να παίξει και τον Γιακουμάκη που τον έδωσε δανεικό στον ΟΦΗ επίσημα απο Δευτέρα , για τον αγώνα με τους Τούρκους.
    Ο προπονητής αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ με τον τεχνικό διευθυντή ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ δηλώνουν στη λίστα παίκτες που ΔΕΝ θα ειναι παρόντες και αφήνουν έξω άλλους που ειναι οκ εςτω ιατρικά!
    Μπορούν λεει να κανουν 2 αλλαγές. Που θα τις κανουν μιας και αυτοι οι 2 ΔΕΝ θα ειναι στην ομάδα.

    Παράνοια; Ασχετοσύνη; Βλακεία; Οχι. Απλα ΑΕΚ.

    Και εσείς τωρα κάθεστε και περίμενετε απο το ΝΟΥΜΕΡΟ και τα ΝΟΥΜΕΡΑ εντός και εκτος χόρτου να δείτε μπαλλα..
    Με το ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΟ στο τιμόνι το αετοματη που δε μπορεί να κανει καλα 20 κολοπαιδα 23-27 χρόνων.

    ΥΓ Ενα πουλάκι που πίνουμε αραχτοί τα ποτάκια μας σφύριξε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ οτι ο Πορτογάλος αν δε περαςει, δε θα δει ουτε αγιασμό στα σχολεία. Αυτη ηταν ακριβώς η έκφραση που ακούστηκε. Απο ατάκες άλλωστε ειμαςτε μανούλες. Στο ποδόσφαιρο τ έχουμε κανει σα τα μούτρα μας.
    Το …. πουλάκι σπανίως πέφτει έξω.

    Sent from my iPhone.

  13. Ο/Η bandog λέει:

    Μη γκρινιαζετε ρε θα γινουν διορθωτικες κινησεις να στρωσει το πραγμα.ολο κ καποιος φουκαρας χαφ θα ειναι ελευθερος….

  14. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Ωχ ωχ αρχίσαμε νωρίς φέτος…με προπονητή.
    Πάντως ο Βέρντε κι ο Ολιβέιρα κάνει μπαμ ότι έχουν πολύ καιρό να παίξουν…
    Σε δύο μήνες ίσως είναι άλλοι παίκτες.
    Τώρα με τους Τούρκους θα μιλήσει η καρδιά των παικτών.

  15. Ο/Η davor λέει:

    ο Ζινταν ηταν καλος ποδοσφαιριστης αλλα ποτε δεν ηταν ηγετης και ποτε ποιοτικα καλυτερος απο τουλαχιστον καμια 30 αρια παικτες απο τα80ς μεχρι και σημερα!αφηστε τον DIO10 και τον Μεσι …εχουμε δει Μπατζιο-Ντελ Πιερο,Ρεδονδο,Ροναλντο(ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ο ιδιος ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ τον ειπε κορυφαιο ολων)Γκιγκς,Σκοουλς,Φραντσεσκολι,Γκασκοιν,Ροναλντο(σημερινος)Ματεους,Τζεραρντ,Τσαβι,Ινιεστα,Μιτσελ,Φουτρε,Ρουι Κοστα,Σουστερ,Μπομπαν,Μπερκαμπ,Ανρι,Λαντρουπ(Μπραιαν),Στοιτσκοφ,Ρικελμε….και ισως ξεχναω και αλλους απο 1980 μεχρι σημερα!!Αλλοι υπερτερουσαν του Ζιζη ποιοτικα και αλλοι σαν ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!Απλα ο τυπος εχει την προστασια των MEΓΑΛΩΝ ΧΑΡΟΓΙΑΚΑΔΩΝ της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ!

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παλι σακάκια έφερε ο λυμπε,έλεος πια.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στις 9/8/2019 εγραψα:

    Οπως δειχνουν τα πραγματα σημερα:

    Ο Γαυρος -λογικα- περναει. Η λογικη λεει οτι θα μπει και ομιλους- ειναι ευκολη η κληρωση του.

    Η ΑΕΚ το ιδιο περασε ηδη, αλλα με τα μεμετια ΑΥΤΗ η ΑΕΚ θα εχει τεραστιες δυσκολιες και αν μου ελεγες να παιξω στοιχημα δε θα το ακουμπαγα. Οι Τουρκοι δεν ειναι καμμια City αλλα ειναι ομαδα, οχι Ρουμανοι χαβαλεδες.

    Οι Νοτιομακεδονες ειναι η συνηθης ευχαριστη νοτα του καλοκαιριου και πριν πεταχθει κανενας και πει με το Αγιαξ παιζουμε, θα πω εγω: ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΓΚΕΙΜ που κοροιδευατε την ΑΕΚ και φαγατε 2 φαπες μεσα εξω ξεγυρισμενες.

    Είπαμε πριν κανα 20ημερο οτι ΖΜΠΟΥΓΚ ΔΕΝ μπαινει σε όμιλο, οπως επίσης οτι ο γαύρος λογικά θα περαςει στου ομίλους μιας και η κλήρωση του ειναι εύκολη.
    Εύκολη δεν σημαίνει αναγκαστικά και παντα στο ποδόσφαιρο οτι η άλλη ομάδα ειναι χειρότερη, αλλα πολλές φορες οτι παιζει στα μέτρα σου. Την εχεις δηλαδή, σoυ κανει ως αντιπαλος. Οπως μας εκανε εμάς η Γκενκ προπερσυ που ειναι μεν πλουσιοτερη ομαδα αλλα σε 2 ματς δε την νοιωσαμε καν.

    Φυςικα αυτα ειναι γι αυτούς που βλέπουν ποδόσφαιρο και μπορούν να κατανοήσουν τα βασικά του αθλήματος.
    Κατάλαβες τωρα ποιος ειναι ο Χατζιαβάτης; Ντορτι και εύκολα έριξε ο άλλος γιατι εκανε τα βασικά-απλα του ποδοσφαίρου.
    Έδωσε 5 φράγκα πήρε ενα καλο σεντερ μπακ να δεσει καλα την αμυνα του να μη παιζει με το Σβαρνα, και 2-3 παίκτες που δε τη βρίσκουν με το καλάμι στα χαφ.
    Για να μπει ομίλους και να πάρει τη τριάνταρα . Τοσο απλα. Τωρα το τι θα κανουν μετα δε το ξέρουμε γιατι δεν ειμαςτε μέντιουμ. Αυτη την αεκ πάντως που ειδαμε με τους Ρουμανους 2 φορες, αυτος ο γαυρος ο χθεσινος χαλαρά 20 ποντακια πιςω. ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ οχι απλα χαλαρα.

    Πριν 3 σαιζον εγραφα επισης: Φερε με 1,5εκκ ενα χαφ που ξερει μπαλλα. Κανονικη μπαλλα οχι παπαριες Ζεραλδες και φουμαρα. ΜΠΑΛΛΑ.
    Συγκεκριμενα ελεγα φερε το Σναιντερ που εφευγε στα 33 του απο τη Τουρκια. 2 χρονακια ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο τελειωμενος Βαλμπουενα- που δεν φτανει ουτε στο κακο ποδι του Σναιντερ- πηρε το γαυρο απο το χερι και τον πηγε ταμειο με +30εκκ. Τιποτε να μη κανει ολη τη χρονια μονο τα +30 που εφερε εκανςε τη δουλεια του μια χαρα. Δινεις ενα ταληρακι, φερνεις 2 παικταραδες στη θεση του ενα 8αρι και ενα 6αρι ακομα, σου μενουν και 25 στη τσεπη αλλα το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: βαζεις υποψηφιοτητα να διεκδικησεις και του χρονου αλλα 25-30.

    Ποιος θα τα σκεφτει αυτα? Ο Μελλισανιδης που βλεπει παικταρα το Μανταλο? Ο Μελ που ειναι οτι αρπαξει ο κολος μας? Ο ανθρωπος απο οργανωση ποδοσφαιρου ξερει οσο ξερω εγω απο πλεξιμο. ΤΙΠΟΤΑ δηλαδη.

    Αντε να μας δουμε το βραδυ. Σε ενα ΠΑΛΙ αδειο γηπεδο, εις υγειαν των ΚΟΡΟΙΔΩΝ που τα σκανε στο Μελ και τους αφηνει να πληρωνουν τα 500αρικα για να τρεχουν στα καφενεια!
    Αμα εισαι ΓΑΤΑ χανεις 2 εντος ευρωπαικα με ενα 30-40αρι κοσμο δηλαδη μεσο ορο 70χιλιαδες εισητηρια των 30 ευρω αρα ενα διφραγκακι Αυγουστο μηνα.
    Χανεις 2 εκκατομυρια ευρω και βγαινεις και μιλας για επικοινωνιακες νικες των Λυσσανδρου και της βαφης ΝΟ57 ξανθο.

    Αφηνεις και την ομαδα μονη της- με καμμια πενηνταρια πιστολαδες που ειναι το συνηθες κοινο της- σε ευρωπη τελικους κυπελλων και ολα καλα. 2 τελικους 40,000 κοσμο με 30 ευρω ειναι αλλα 1,2εκκ + 2εκκ η Ευρωπη εχεις χασει MINIMUM 3-3,5εκκ ευρω σε 4 ματς.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΛΕΜΕ!

    ΥΓ1. ΠΟΛΥ παρασκηνιο αυτες τις μερες. Τοσο πολυ που ο κεφτες τη μια εγραφε οτι χασουμε κερδισουμε η ομαδα ακολουθει το πλανο της (Δευτερα) και μετα (Τριτη) μας ελεγε οτι αν δεν πιασει το πλανο τοτε υπαρχει θεμα.
    Φυσικα και τα 2 αρθρα κατεβηκαν αμεσα για ευνοητους λογους. Τι να κανει και αυτος? ΧΟΝΤΡΟΣ ανιρωπος ειναι, τελευταιος τα μαθαινει και τρεχει να μπαλωσει τα αμπαλωτα.
    Εχω πει: αυτος αν δεν περασει ομιλους τελειωσε. Η ομαδα ειναι ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ και ηδη υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ με τους Πορτογαλους που παιζουν και δε βγαινουν αλλαγη ακομη και με πατεριτσες
    Εγω μια απορια εχω μονο: Με 200 κιλα λιπος πως κανεις τοσες κολοτουμπες? Τετοια θαυματα κανουν 1-2 εικοσαρικα την ημερα?

    ΥΓ 2 Αμα βλεπεις ‘προπονητη’ να αρχιζει και να απολογειται γιατι εκανε αλλαγη τον εναν και γιατι τον αλλον, βρασε ορυζα. Τελειωμενη κατασταση ειναι. Ειναι σα να δινω εξηγησεις εγω στους πελατες μου γιατι αλλαξα ενα πωλητη η ενα αποθηκαριο!
    Ο υφισταμενος εξηγει τις κινησεις του ΜΟΝΟ στον προιοσταμενο του. ΜΟΝΟ.
    Μιας και ΜΟΝΟ απο αυτον κρινεται. Ολα τα αλλα δειχνουν οτι εισαι χαβαλες.
    Group Therapy και δημοκρατιες εχουν τα προβατα στις στανες. Οταν εχεις την ευθυνη για ενα τμημα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ-ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ και δε δινεις λογαριασμο σε κανενα εκτος των αμεσων συνεργατων σου και αυτο για την ομαλη λειτουργια του τμηματος-μαγαζιου σου.
    Οταν φθανεις να ζητας τη βοηθεια του κοινου με δικαιολογιες εισαι απλα για λυπηση.

    Sent from my iPhone.

  18. Ο/Η bandog λέει:

    εχθες ο γαυρος επαιξε ενα ματς των 30 εκατομυριων και ηταν απροβλεπτα σαρωτικος.

    σημερα παιζουμε ενα ματς τον 10 εκατομυριων και αναμενουμε να δουμε τουλαχιστον παθος.

    δεν μπορει να εχει ο αρης εναν μονοφθαλμο αμυντικο που ματωνει κυριολεκτικα στο χορτο 120 λεπτα με μπανταρισμενο κεφαλι και εμεις να βλεπουμε περιπατητες και μουρμουρες στις αλλαγες απεναντι σε ρουμανικους καφενεδες.

    οσο λιγος και να ειναι ο προπονητης , οσο αταλαντοι και να ειναι οι παικτες αυτα τα ματς κερδιζονται με την ψυχη…

    ματωστε και αν χασετε δεν θα σας πει κανεις τιποτα…