AEK – Ξάνθη 1-2 & Η επόμενη μέρα

Είναι ίσως η πρώτη φορά που μετά απο έναν αγώνα της ομάδας δεν εχω να γράψω τίποτα.

Πέρασε και δεν ακούμπησε, σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το παιχνίδι.

Τί νόημα έχει να γράψεις για αυτά που βλέπαμε σε επανάληψη το τελευταίο δίμηνο?

Πως η ΠΑΕ είναι γεμάτη αχαμνοξύστες που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κρατάνε την ουρά τους απ’έξω σε κρίσιμες καταστάσεις?

Πως ένας παπατζής καραγκιόζης με μηδέν βιογραφικό τους παραμύθιασε όλους σε τέτοιο βαθμό που γέμισε η ομάδα Πορτογαλικά σαπάκια?

Πως ένας τύπος εδω και μερικά χρόνια παριστάνει τον ΤΔ της ΑΕΚ και όπου έχει δουλέψει δημιούργησε μόνο προβλήματα?

Υπάρχει έστω ένας παίκτης που να “έβγαλε” στην ΑΕΚ ή τον ζέλα? υπάρχει κάποιο έργο που άφησε κάπου και δεν το ξέρουμε?

Απο τότε που έφυγε ο ζέλας πάει κάθε χρόνο και καλύτερα.

Οτι ήταν ως ποδοσφαιριστής (δηλαδή ιντριγκαδόρος και κλικαδόρος) μια απ’τα ίδια ήταν και ως manager. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος.

Όμως η ΑΕΚ τον εμπιστεύθηκε διότι ήταν βολικός και.. Δατς Ολ. Βολικοί όμως ήμασταν και εμείς γι’αυτόν, δηλαδή η ΑΕΚ.

Χτες λοιπόν ο πρόεδρος διαπίστωσε the hard way οτι το Δατς Ολ δεν αρκεί για καράβια του μεγέθους της ΑΕΚ.

Εκεί χρειάζονται και άλλα πράγματα.

Αφού λοιπόν αγωνιστικά είδαμε μια απο τα ίδια (και χειρότερα) χάσαμε στην πρεμιέρα απο την Ξάνθη. Δεν είχε ηττηθεί ξανά η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ απο αυτήν την ομάδα. Αλήθεια αφού τον είχαν για σούτ τον Καρντόσο γιατί πήγαμε μ’αυτόν στην πρεμιέρα?

Πάμε παρακάτω.. οι εξελίξεις δείχνουν πως ο Gus έχει καλές πιθανότητες, αλλά μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.. φύλαγε τα ρούχα σου μην μας αρέσει ξαφνικά ο Νικόλας και ως γνωστόν στην ΑΕΚ ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

Και για ΤΔ διάβασα κάποιες καλές περιπτώσεις όπως του Ίβιτς.. κάνω υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσουν ολα.

Πόσα χρόνια γράφουμε γι’αυτόν τον έρμο τον Gus.. απο την πρώτη μέρα που έφυγε.

Και ban φάγαμε για χάρη του, και τα σχόλιά μας έσβησαν οι διάφοροι κεφτέδες.

Ας είναι.. προφανώς έπρεπε να φτάσουμε στο απροχώρητο για να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα αυτονόητα.

Ελπίζω αυτή τη φορά να τον βρούμε τον δρόμο προς την λογική. Υπάρχουν πολλά να γίνουν, αλλά πρώτα να βρεθεί ο ηγέτης που θα αξιοποιήσει αυτό το σύνολο σαπακοειδών μέτριων.

Και εις άλλα με υγεία

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to AEK – Ξάνθη 1-2 & Η επόμενη μέρα

  1. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Μαρεσει ρε Χατζηαβάτη που μιλάς για παρασκήνιο.
    Πραγματικά δεν ξέρεις τιποτα και δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται!
    Σε σενα μιλαω ρε snitchel κοτόπουλο.
    Κάθεσαι και αναλύεις αναλύεις τι κάθε μαλακια και μας παίζεις τα συκώτια με τι μιζέρια σου.
    Χαίρεσαι τόσο πολύ για το φίλο σου το βαγγελα και θες να του φιλήσεις τα παπούτσια.
    Κολογαυρε!

    MONO AEK τίποτε άλλο!

  2. Ο/Η bandog λέει:

    προπονητικα τον πογιετ δεν τον εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση.

    ειναι ομως εμβληματικη ποδοσφαιρικη φυσιογνωμια , εχει πολλα ενσημα στην μεκα του ποδοσφαιρου , ειναι ουρουγουανος και αν μη τι αλλο εχει παιξει μπαλα!

    πηγαν και εφεραν προπονητη που δεν εχει μυρωδια απο μπαλα.
    ειδατε εχθες πως μαζευε την μπαλα στα αουτ?
    δεν εχω ξαναδει προπονητη να μην δινει τη μ παλα με το ποδι κ να σκυβει να την πιασει με τα χερια!
    ρε τα ball boys την ξερουν καλυτερα απο αυτον.
    αλλα πραγματι καποιοι πιστεψαν οτι πετυχαμε το νεο μουρινιο???

    λοιπον η ομαδα χρειαζεται προπονητη με ενσημα , παραστασεις και προσωπικοτητα να βαλει μαι ταξη.
    τα εχει ο πογιετ?
    τα εχει!

    κλειστε τον για να γλυτωσουμε τα πειραματα.

    αλλα αν τον κλεισετε , στηριξτε τον.
    ακουστε τον και καντε ο,τι σας πει.

    αν μη τι αλλο οταν του ειπαμε φερε εναν παικτη στα χαφ , μας εφερε δανεικο απο τη σιτυ εναν αργεντινο 22 χρονων και διεθνη .

    οχι πορτογαλο δανεικο απο τη ριο αβε….

    οχι αλλη μιζερια…..

    και επιτελους ανοιξτε 1-2 καναλια με μανατζερ.
    μου θελετε να πουλησετε και τον μπαρκα 10 μυρια χωρις σπρωξιμο.
    βαλτε τον στο ebay καλυτερα ρε

    να πουλαει ο χοντρος καποιον ρετσο 20 μυρια (εστω δεκα πραγματικα) και η αεκ να πουλαει ενα βρανιες 3 επειδη ο τιγρης ζει στο 1990.

    να δημιουργει η αεκ υπεραξια σε δανεικους και να παιρνει τα @@ της , την ωρα που ο ιβαν εβγαζε 10 χαρτια απο τον λαμπριακο της σερβιας…

    συνελθετε. 2019 εχουμε!

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    Πάντως η επόμενη μέρα δε μπορείς να πεις είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη, ε;

  4. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις δε μπορείς να πεις τίποτα

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    @ο παρατηρητής
    Εμείς είμαστε οπαδοί, στη φήμη αγοράζουμε, που σημαίνει δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει. Ο πογιετ είναι ο καινούριος προπονητής της ομάδας. Ο ilia ο καινούριος τδ. Το μαχαίρι στα δόντια και Βουρ για πόλεμο και τίτλους. Το βουρ ισχύει και για το 12 παίκτη. Θέλω να πιστεύω επίσης ότι υπάρχει χρόνος για δύο μεταγραφές, center back και χαφ ή τσοσιτς και χαφ.

  6. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΓΙΟΥΧΑΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΝΤΑΣ. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ) ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ. (ΠΑΙΖΕΙ 4-2-3-1) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΑΡΔΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ (ΣΙΜΟΕΣ) ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΩ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ 4 ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 4-2-3-1) ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ. (ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ.) ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΡΑΒΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΕΞΩ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΡΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο ΤΡΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ. ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ. ΑΚΡΑΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΓΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ΑΜΕΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 4-2-3-1 ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ. Ο ΑΜΕΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ. (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ) ΓΥΜΝΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΠΑΙΖΕΙ 4-2-3-1. ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ. ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ: ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΜΑ Η ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΗΔΑΜΕ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ.
    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΓΙΕΤ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΩΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ) 4-2-3-1). ΠΑΙΖΕΙ 4-3-3 ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 4-3-2-1 ΣΥΧΝΑ. (ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ). ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ. Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ PLAY OFF (ΣΕ ΛΙΓΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.) ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΚ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ πχ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ. ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ 4-3-3 ΣΕ 4-4-2 ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΕΒΑΖΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΙΜΟΕΣ. ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΡΝΗΤΙΚΑ: ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ. ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΓΕΤ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ) ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

  7. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Μα πως θα υπογράψει ο Πογέτ ? Αφού ζητούσε 59 μύρια για 1 χρόνο συμβολαίου στη πρώτη του θητεία. Τώρα άντε να ζητάει 35. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Μήπως να μας διαφωτίσει λίγο ο Κεφτές λέω εγώ. Δεν μου βγαίνουν τα μαθηματικά.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Koreas
    Αυτόν τον Gus πόσα χρόνια τον μελετάμε..
    Για να ρίξει τα μούτρα του ο πρόεδρος και να τον φέρει αυτό για μένα δείχνει πολλά.
    Μόνο ως θετικό μπορώ να το δω. Άργησε αλλά κατανόησε.
    Με το τσιγκέλι? με το τσιγκέλι τι να κάνουμε
    Πάμε για ωραίο δίδυμο προπονητή+ΤΔ. Θα αξιοποιήσουν ακόμα και τον πιο ξεχασμένο παίκτη και θα γίνει ξεσκαρτάρισμα.
    Και επιτέλους θα κάνουμε καμιά περήφανη πώληση με τους τσομπάνηδες που μπλέξαμε που δε μπορούσαν να πουλήσουν ούτε νεράκι στην έρημο.

  9. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Από το να φέρνανε το Δελλα η κάποιον τύπου Δελλα, ο Πογετ είναι όαση. Κανονικός προπονητής βασικά. Τώρα τι θα προλάβει να αλλάξει δεν ξέρω. Η ομάδα είναι αγυμναστη και αδουλευτη τακτικά. Επιπλέον, το ροστερ είναι κακό, αν και ο Μελισσανιδης σήμερα είπε ότι είναι το καλύτερο από τότε που ανέλαβε. Προφανώς, έχει διαγράψει από τη μνήμη του την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα…..Αλλωστε, δεν περίμενε να το κατακτήσει η ομάδα του…. Τεσπα, και ο Ιβιτς από το άλλο το βλαχαδερό είναι τεράστια αναβάθμιση. Δύο πράγματα χρειάζονται. Να μην ανακατεύεται στα πόδια τους ο εγγυητής και να πάρει τους παίκτες που θα του πουν. Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

  10. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Εγκυρο 100%. Απο ανθρωπο πολυ κοντα στον Μελισσαν. Τα αποδυτηρια μπουρδελο, με σκηνικο που εγινε στην Πολωνια και το πηραν χαμπαρι οι παικτες. Εγινε κολαση. Κανενας δεν τολμουσε να το πει στον Μελισσαν. Το εμαθε πριν λιγες μερες.

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τι σκηνικό?

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ολη η ευθυνη στον μελισσανιδη,οσο και αμπαλοι να ειναι οι παικτες,καποιος τους φερνει και αποφασιζει για αυτους.

    Οταν παιρνεις πρωταθλημα και την επομενη χρονια τερματιζεις 25 ποντους πισω,την μεθεπομενη παλι με κλωναριδηδες,γιακουμακηδες και σβαρνες,ενταξει,δεν ειμαστε χαζοι,καποια πραγματα τα καταλαβαινουμε.

    Το να σηκωνεται και να φευγει απο το γηπεδο στο 70-80,ειναι προσβολη για ολους εμας που πληρωνουμε ειστηριο και διαρκειας για να μην κανει ουτε μια μεταγραφη απο το πανω ραφι,ευτυχως ο μητσοτακης ειπε θα μειωσει τη φορολογια δλδ.

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    @J. Patikas Μήπως έβγαλε ο μικροτσούτσουνος καμιά φώτο πάλι και την έστειλε σε καμιά Πορτογαλίδα;

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    H AEK βρισκεται σε ‘κριση΄εδω και χρονια.

    Ο λογος ειναι απλος: Δεν υπαρχει καμμια διαδικασια κανενας ελεγχος σε τιποτα. Ολα πανε με ενα και μονο προαπαιτουμενο. Να το γουσταρει ο προεδρας.

    Διοικηση-παικτες-προπονητες ακομη και κτιρια ακομη και εργα που δεν εχει ιδεα, τελουν υπο την εγκριση του προεδρα. Αμα πει αυτος το οκ ερχεται ο Καρντοσο. Αμα πει οχι, ακομη και ο Κlopp με βοηθο το Pep ειναι αχρηστοι.

    Αν ο προεδρας γουσταρει μανταλο ΟΤΙ και να του λεει ΟΛΟΣ ο πλανητης, οτι και να βλεπει με τα ματια του 5 χρονια τωρα, δεν τον αλλαζει ουτε με τον De Bruyne. Γιατι ο προεδρας εχει ματι. Βλεπει κριστισιτς, αρθρο, κρισαντους βλεπει βινισιους, μπακακι, ντιντακ. Βλεπει τους καλυτερους απο τοτε που γυρισε. Γιατι ο προεδρας ξερει αυτα που δε ξερει ουδεις αλλος.

    Αν ο προεδρας ζητησει χαμαμ και κουρεια σε ποδοσφαιρικο γηπεδο!!! θα το εχει. Δεν εχει σημασια αν δε κολλανε πουθενα, δεν εχει σημασια να παραβλεπεις αλλες πολυ περισσοτερο λειτουργικες εγκαταστασεις για το συγκεκριμενο σκοπο, ο αρχιτεκτονας θα τα χωρεσει. Αν ο προεδρας ζητησει τρουλλο πανω απο το γραφειο του θα τον εχει. Γιατι ειναι ο προεδρας- το μεγαλο αφεντικο. Και εχει και γουστο ο προεδρας. Κατι αναμεσα σε Ζωζω Σαπουτζακη και Γιωργου Μαγκα του γνωστου κλαρινοπαιχτη. Στα σακακια αλλωστε οι διαφορες κανονικου Μαγκα και προεδρα-μαγκα ειναι λιγες.

    Ο προεδρας ειναι μηχανικος ΚΑΙ μηχανολογος και διαλεγει κτιρια-γηπεδα-γραφεια, ειναι scouter παικτων και διαλεγει ροστερ, ειναι διπλωματουχος προπονητης και διαλεγει προπονητες, ειναι HR /Recruiter και διαλεγει εμπορικους διευθυντες και διοικητικο προσωπικο, ειναι Manager και διαλεγει τεχνικους διευθυντες. Ο Ηλιας πχ τοσα χρονια δε ακουγωταν οχι επειδη στη δουλεια του ειναι καλος η κακος- δε μας νοιαζει αυτο- αλλα επειδη οσο ηταν ο κολλητος ηταν persona non grata. Για ευνοητους λογους…

    Ο προεδρας μιλαει αψογα τουλαχιστον 3 γλωσσες, Νικαιωτικα-Καραβισια-ενα τυπο Ελληνικων με ειδικευση τα ‘αλανικα’ και εχει μακρα επαγγελματικη πειρα απο τη σχολη οδηγων και το λαθρεμποριο στο οποιο αλλωστε εχει κανει και φυλακη.

    Ο προεδρας ποτε δε κανει λαθος. Λαθος τον συμβουλεουν οι αλλοι. Σε περιπτωση που ο προεδρας εχει λαθος συμβουλες τοτε αναλαμβανει το PhD που εχει στη ψυχολογια: μπουκαρει στα αποδυτηρια και σε ενα κραμα Σουηδων-Κροατων-Πορτογαλων-Ουκρανων και Ελληνων ριχνει τον ‘δεκαρικο’ για να ‘στρωσουν’ τα πραγματα στα ‘αλανικα’. Μετα ξαναγινωνται τα ιδια στο χορτο, ξαναπαει στα αποδυτηρια κλπ κλπ. Ειναι ενας τροπος εκτονωσης, μια συμβιωτικη σχεση μεταξυ των 2 πλευρων που ο απλος κοσμος δεν μπορει να κατανοησει. Γιατι ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ.

    Ο προεδρας ειναι χιουμοριστας αλλα και ανθρωπος της δρασης. Πεταει ‘ατακες’ ως αλλος ‘ζηκος’, αλλα βουταει και απο τα κασκολ να πνιξει οποιον δε γουσταρει, μπουκαρει σε καμαρακια και απειλει οποιον δε του καθεται καλα. Ο προεδρας ειναι του σαλονιου και του λιμανιου. Μπορει να παιξει κουμπουριες με τον ‘αντιπαλο’ αλλα ως Gent θα τον βαλει στο payroll μετα απο καποια χρονια. Γιατι ο προεδρας ειναι ανωτερος ανθρωπος.

    Ο προεδρας απολυει, προσλαμβανει τους ιδιους ανθρωπους ξανα και ξανα με μια ακατανοητη λογικη για τους κοινους θνητους. Καποιος π.χ που φευγει νυχτα πριν 2 χρονια ερχεται με χαρες και τραγουδια σημερα. Γιατι ‘ξερει’ και γιατι λειτουργει με τη λογικη της χλωρινης. Εμπιστευεται μονο οτι γνωριζει ο ιδιος, δηλαδη τα παντα.

    Ο προεδρας ειναι οικονομολογος ΚΑΙ οικονομικος διευθυντης (CFO). Ειναι σφιχτος στις μεταγραφες σε σημειο δυσκοιλιοτητας, αλλα ανοιχτοχερης στις αποζημιωσεις σε σημειο ηλιθιοτητας. Μπορει π.χ να μη παιρνει ενα προπονητη με 1εκκ για του δειχνει ακριβος, αλλα δεν εχει προβλημα να πληρωνει 500αρες ρητρες σε Καρντοζους καθηγηταρες για 2 μηνες δουλεια, την ωρα που πληρωνει και τον επομενο Πογιετ-Κωστενογλου-Μανωλη αλλα τοσα και βαλε.

    Ο προεδρας δεν εχει επισης κανενα προβλημα να μοιραζει για την ιδια θεση αποζημιωσεις και μισθους. Δελλας-Πογιετ-Μανωλας-ενας περαστικος γυμναστης που παιξαμε play off δε θυμαμαι πως τον λενε- Τιμουρ-Μοραις-Μανωλης ολοι εβγαλαν μεροκαματακι στο κεφαλι του κασιδη (το παγκο της ΑΕΚ δηλαδη) 7 ατομα μεσα σε 1,5 σαιζον.

    Ο προεδρας ειναι large. Με τα λεφτα των αλλων. Πληρωνεις π.χ 500 ευρω διαρκειας και καπακι τρεχεις να βρεις σε πιο καφενε πρεπει να πας καμμια ωρα πριν να βρεις θεση αναμεσα σε αλλους 50 να δεις το ματς.

    Ο προεδρας ειναι large και με τους ‘κολλητους’. 2 τελικοι και 2 ευρωπαικα ματς (χωρις τα πρωταθληματος) με γρηγορους υπολογισμους 100-120 χιλαδες κοσμος των 30 ευρω ειναι 3-3,5εκκ ευρω τζιρος. Αλλα μπροστα στο ξεχαρμανιασμα των κολλητων με μολοτοφ, φωτιες, μπουκες, μαχαιρωματα, ξυλο με τα ΜΑΤ και τη ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ας καει και το παλιαμπελλο. Μια ζωη την εχουμε.

    Ο προεδρας ξερει. Χτιζει μια ομαδα 6 χρονια και 12 μεταγραφικες σαιζον και ο μονος ‘σιγουρος’? ειναι ο τερματοφυλακας. ΟΛΟΙ οι αλλοι παικτες-προπονητες-τεχνικο team κλπ, ειναι στην ομαδα ειτε επειδη μας πιασανε κοτσους περιπτωση Λιβαδια (και αυτο μια φορα που σας ακουσα και αγορασα παικτη) ειτε απλα ως ήλθον, είδον και απήλθον.

    H AEK βρισκεται σε ‘κριση΄εδω και χρονια.

    Γιατι η ΑΕΚ ειναι ο προεδρας της και μονο.

    Και ο προεδρας ‘ξερει’.

    ΥΓ Hats off σε οποιον- χωρις να ψαξει στο ιντερνετ- μου πει τον ιδιοκτητη της Arsenal, οποιον θυμαται φυσιογνωμικα τον ιδιοκτητη της Liverpool, αυτον της Ρεαλ της Μπαρτσελονα. Οχι τους προεδρους, αλλα τους μεγαλομετοχους.