Πανηγυρτζήδες

Γίνονται πραγματάκια στην ΠΑΕ.
Μετά την θύελλα με την Ξάνθη απολύει την λαίλαπα Καρντόσο-Λύμπε.
Σπεύδει να φέρει πίσω τον Ίβιτς γνωρίζοντας πως χαίρει εκτίμησης απο την συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων.
Δηλώνει πως του δίνει τα κλειδιά (το πιάσαμε το υπονοούμενο) αλλά οχι και το ΡΙΝ για το ΑΤΜ.
Το κόλπο πετυχαίνει αφού ο κόσμος ηρέμησε πιστεύοντας πως ίσως για πρώτη φορά τα πράγματα θα μπούνε σε μια σειρά.
Αφήνει τον πάτερ να βγάλει το φίδι απο την τρύπα στην Τουρκία αφού και να χάναμε ουδείς μπορούσε να πει το παραμικρό διότι υπάρχει μια “κατάσταση” δρομολογημένη απο τον Ιούλιο που δύσκολα αλλάζει σε 3 μέρες.
Η ομάδα απελευθερωμένη απο το άγχος του αποτελέσματος κερδίζει τους χαλαρούς Τούρκους.
Μετά απο 3 μέρες οι παίκτες κερδίζουν στην Τρίπολη καταθέτοντας πσυχούλα στο χορτάρι.
Φυσικά ολο αυτό το πιστώνεται ο καλός στρατιώτης Νικόλας, και μάλλον δίκαια αφού μετέδωσε στους παίκτες ηρεμία την ωρα που και οι ίδιοι έψαχναν να δώσουν απαντήσεις.
Είναι συνηθισμένο ολο αυτό το έργο μετά απο μια αλλαγή προπονητή.

Ακόμα και ο Σόλσκιερ ξεγέλασε ολόκληρη Manchester UTD.. η ΑΕΚ θα γλίτωνε?
Μετά το ματς στην Τουρκία κάποιοι ΑΕΚτζήδες άρχισαν να αναρωτιούνται “βρε μήπως..? ”
Χτες λοιπόν μετά τη νίκη στην Τρίπολη αυτές οι φωνές πλήθυναν και ο πρόεδρος “έπιασε το σφυγμό” του κόσμου και των παικτών.
“Όλοι θέλουν Κωστένογλου”.
Όλως τυχαίως τη γνώμη των παικτών και του κόσμου τη μετράμε μόνο όταν είναι να γλιτώσουμε λεφτά.
Εδω και 3 χρόνια που ο κόσμος φωνάζει για κανα χαφ και κανα εξτρέμ της προκοπής ο πρόεδρος “κωφεύει” (κοινώς μας γράφει στα παπάκια του).
Αλλά όσον αφορά το Νικόλα, σπεύδει να ικανοποιήσει την λαϊκή επιθυμία.
Α ρε πρόεδρε, πόσο καλά τους ξέρεις..
Η πλάκα είναι πως από τα ονόματα που “έβγαιναν” όλοι έτρεχαν να ξεψαχνίσουν λέει τα βιογραφικά τους.. ποιες ομάδες ανέλαβαν, πόσες κούπες πήραν κλπ.
Του Νικόλα το βιογραφικό δε μας ενδιαφέρει που είναι λευκό, ούτε μας νοιάζει που δε στέριωσε πάνω απο 3 μήνες σε ομάδες επιπέδου Απόλλωνα Αθηνών.
Πήρε 2 νίκες – είναι δικό μας παιδί – δουλευταράς – δεν έχει τρελές απαιτήσεις – αρα μας κάνει. Δατς Ολ.
Οπαδοί της νίκης είμαστε τελικά.. οχι της ΑΕΚ. Λαός πανηγυρτζήδων.
Όταν χάσει η ομάδα βλέπουμε το φως το αληθινό και βγάζουμε στη φόρα τα προβλήματα, ενω με την πρώτη νίκη τα ξεχνάμε ολα και καταπίνουμε τα σανοσφηνάκια του προέδρου.
Άντε με τις υγείες μας

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to Πανηγυρτζήδες

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τσιμπα και ενα Κωστενογλα μεχρι το τελος της σαιζον και μια χαρα εισαι. Ειπαμε μετα τους Τουρκους-κατσε να κανει κανα δυο νικες και αντε κουνα τον. Ειπαμε οταν ακους μετα το ματς, διαχειριζεται σωστα, βρηκε χημεια (ειναι ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ο πατερ), βρηκε ισορροπια (ειναι ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ σαν αυτους που περπατανε στα σχοινια) και αλλες τετοιες επικες μπουρδες, τοτε ετοιμασου να βλεπεις κυρ-Νικο ολη τη σαιζον, μεχρι τις γιορτες, η μεχρι να γραψει καμμια τεσσαρα σε κανα ντερμπυ- whichever comes first που λενε και στις εγγυησεις.

    Επομενα βηματα: ο πατερ θα: βρει ρολο στην ομαδα στα αμπαλλα, θα αναδειξει τις αρετες του ροστερ, θα παει με πλανο και δουλεια, θα εχει χαμηλα το κεφαλι και λοιπες σαχλες που λεμε καθε χρονο τετοιες μερες. Τα λεγαμε στη παρελαση συνηθως αλλα οκ εξελισσεται ο κοσμος.

    Μια χαρα τσαμπα του βγηκε του εγγυητη η σαιζον. Θα φερει και 1-2 ιτς/λαβρακια ελευθερους με κανα 80αρι το κομματι και παμε ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ -30. Συνηθισμενα πραγματα δηλαδη, οτι γινεται καθε χρονο.

    Αιλουρε, αυτο με τα ‘κλειδια’ στον Ηλια παντως ηταν επικο. Φαντασου οτι μεχρι και ο Ηλιας το εχαψε οτι θα κανει κουμαντο – ασε τα χαπατα τους ποντιος21 – και θα εχει και λεφτα για ξοδεμα. Ακομη πιο επικο ειναι η πληροφορια: ο Ηλιας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!

    Αποφασισε αυτο που γραφαμε εδω και 10 μερες δηλαδη. Απλα τον ‘βοηθησε’ στην αποφαση ο νιαου: Λιακο ο Νικολας ειναι μια χαρα παιδι. Αστο που να τρεχουμε τωρα, δωστου εκει μια 80αρα, δωσε και ενα κοσαρι στον αλλο Λιακο, με πρηξατε. Τα ξαναλεμε στις γιορτες.

    ΑΜΗΝ!

    ΥΓ Να υποθεσω οτι ο Νικολας ‘χτιζει’ πλεον την ομαδα της Αγ.Σοφιας σωστα?

    Μπα σε καλο σας θα μας πνιξετε απο τα γελια.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Δυστυχώς για άλλη μια φορά επικράτησε η αδυναμία του εγγυητη για τσάμπα –
    Φτηνές λύσεις…. Οι Ρώσοι λένε μια παροιμία ότι το φτηνό το πληρώνεις δύο φορές……. Οπότε και η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά χαμηλών προσδοκιών, με στόχους να εκμεταλλευτουμε τα οποία σταβοπατηματα των αντιπάλων μας και να μη φάμε καμία εξαρα πενταρα τέσσερα…

    Κατά τα άλλα όλα καλά, το σκεπαστρο προχωράει, η υπογειοποιηση είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει κι οδευουμε ολοταχώς προς το επί 10 πρωταθλήματα γήπεδο…..

    Ρε ιβιτς τόσο νηστικος είσαι;…… Σήκω φύγε από εκεί να τον εκθέσεις, έχεις την αυταπατη ότι με αυτόν θα κονομησεις;….. Κονομησε κανεις από όσους συνεργαστηκαν με δαυτον;

  3. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Μεγαλε να ξερεις οτι ειμαι πολυ χαπατο και αμα λαχει να ουμε τα παιρνω και ληγμενα.

    Εσενα μια φορα το στοματακι στο μπουκωσε καλα ο Ολιβειρα!

    @all

    Αυτη ειναι η ΑΕΚ σημερα κυριοι.Τα αποτελεσματα γνωστα εδω και καιρο προπονητικο γηπεδο κτλ ας μην τα επαναλαβω.Παντως η ΑΕΚ του Αγαπουλα,του Ντεμη,του Αδαμιδη και κατι αλλον λαμογιων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

    Τι να κανουμε δλδ?Αυτον εχει προεδρο η ΑΕΚ σημερα αυτα κανει!

    Οποιος εχει κατι καλυτερο με εγγυησεις ας παει να αναλαβει πιστευω οτι ο Μελ μετα χαρας θα την παραδωσει.

    17 χρονια αστεγοι ημασταν βολοδερναμε δεξια κι αριστερα με κατι κατιδηδες και κατι κουρελες!ουτε διοικηση ειχαμε.Εσεις τα λεγατε εδω μεσα.

  4. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    “Ενισχυμένο τιμ θα έχει ο Κωστένογλου” έγραφαν απ’το πρωί όλοι οι υπάλληλοι ρεπόρτερ . Μόλις βγήκε γνωστός ρεπόρτερ στο ράδιο και είπε πως αυτή η ενίσχυση είναι ο Αλεξόπουλος-Βούλγαρης +1 που δεν πρόλαβα να ακούσω όνομα. Τέτοια ανακύκλωση ονομάτων και “στελεχών” ούτε στους μπλε κάδους.

  5. Ο/Η FLEVEND λέει:

    10 προπονητές-5 τεχνικοί διευθυντές και συνεχίζουμε ψάχνοντας ακόμη για κανονικό προπονητή και κανονικούς παίκτες.

    Μια μικρή σύγκριση,ο γαύρος πήρε ότι πήρε στις μεταγραφές και τώρα κοιτάζει για χαφ μεταξύ τριών ελεύθερων.

    ΄Εχει κανείς καμιά απορία για οτιδήποτε;

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Φέρτε όσους ελεύθερους γουστάρετε ρε. Λεφτά να μη θέλουν μόνο.. 😛

  7. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Εγω λεω μετα χαρας να το βαλει το γηπεδο και το προπονητικο στον πατο του για αρχη και να μην ξανακουσω το ονομα του να αναφερεται στον αιωνα τον απαντα

  8. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Δε νομίζω ότι μάσησε ο κόσμος,απλά βαρέθηκε να τα χώνει.Αυτό θα φανεί και στην προσέλευση στο γήπεδο.Απλά έφερε τον Σέρβο για να ενεργοποιηθεί του χρόνου στην «Εκκλησια» (ποιος ζει ; )και μια συμφωνία με τους Ορίτζιναλ να στοχευθούν αλλού οι αποδοκιμασίες!Κι έτσι άρχισε η ορχήστρα να παίζει μονότονα το σκοπό του αναβαθμισμένου σε Πατριάρχη (μόλις εγράφη) πρώην πατέρα-Κωστένογλου!Σεκανά 2 βδομαδες θάχουμε επιστροφή στην αντικανονικότητα!

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Ολα τα λεφτα ειναι η απαντηση του Ιβιτς στον Gus.Δεν ξερω τι ειπωθηκε,αλλα θα θελα να ημουν απο μια μερια να εβλεπα τις μουρες και των δυο. Τον ενα που θα του λεει και του αλλου που θα ακουει…Κι εκει που σκεφτεσαι πως ο μεγαλος ειναι στριμωγμενος,πως δεν τον παιρνει αλλο, θα την κανει την κινηση,σου πεταει ενα #ρ%&&!(η^)@ο**8$ και τελειωνει το εργο.
    Και μενει τωρα να δουμε την αντιδραση Ιβιτς. Γιατι καλα τα λογια,τα κλειδια και τα αντικλειδια, αλλα την πρωτη χλαπατσα την εφαγε.Εξυπνο παιδι ειναι ,ξερει οτι θα ακολουθησουν κι αλλες. Εκτος κι αν λειτουργησει μεσα του το Γιουγκοσλαβικο ….

  10. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΡΗΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ?. ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΔΕΛΛΑΣ)
    ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΣΕΝΤΕΡΜΑΚ. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ Η ΓΙΟΥΧΑΡΕΣΑΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΕΙΧΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΗΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΣΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΛΥΜΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 4 ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΤΙ ΦΟΒΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΛΑΥ ΟΦ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -30) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ). Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ 5-3-2 ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΜΠΑ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 4-2-3-1 ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΦΑΕΙ 5.
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ.,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ, ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΑ ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΛΠ.ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΑΕ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ . ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ 7 ? ΑΛΛΑ 14? ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ) ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ? ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΤΥΦΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΡΧΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ . ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ . ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ… ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ήταν θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο πατ-πατ στην πλάτη του Ίβιτς.
    Απλά ο Ίβιτς δεν είναι Λυμπερόπουλος.

  12. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.
    Τα σχόλιά σου είναι ενδιαφέροντα αλλά φιλικά σου λεω πως τα κεφαλαία δε διαβάζονται με τίποτα.

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater
    Φίλε μου τι σε κάνει και πιστεύεις ότι ο ιβιτς είναι κάποιος;……. Φυσικά και δε συμφωνώ με την επιλογή παπά Νίκου αλλά βλέπω και κάποια λίγα θετικά. Εκεί όμως που εγώ νομίζω ότι είναι 100% λάθος είναι η επιλογή ιβιτς. Η ομάδα αν ήθελε τδ θα έπρεπε να έρθει κατευθείαν από το εξωτερικό. Ποιος ιβιτς; και σαν παίκτης και σαν τδ τι έχει να επιδείξει;

    Αρπαχτη έρχεται να κάνει κι αυτός. Δεν έχει καταλάβει όμως με ποιόν έχει μπλέξει. Για να κονομησει θα φτυσει αίμα, κι αν μπορέσει.

    Ο τδ που θα έρθει στην αεκ αν η ομάδα χρειάζεται τέτοιον, όπως και ο προπονητής, θα πρέπει να είναι πολλοί καταξιωμενοι, ώστε πέρα από το ποδοσφαιρικό να έχουν τεράστιες προσωπικοτητες. Όταν ακούς για αλλαξοκωλιες, για Johnny Walker,
    Για κολλητους ορντινατσες του προέδρου, γι; κλικες πορταγαλικες είναι πασιφανες ότι Στην ομάδα έχει χαθεί ο σεβασμός, από όλους προς όλους. Νομίζεις οι παίκτες δεν το καταλαβαινουν αυτό;
    Ποιος θα εμπνεύσει το σεβασμό με την προσωπικότητα του, ο ιβιτς;….. Αστεία πράγματα

    @ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.
    ενδιαφερουσες οι απόψεις σου, έλειπε από το blog, μόνο που δε μπορούμε να τις διαβάσουμε. Αν σου είναι εύκολο μη γράφεις κεφάλαια. Τα post τα βλέπουμε από κινητό. Στραβωθηκαμε αδερφέ…

  14. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Bασικά ο Ίβιτς και οι προηγούμενοι δεν είναι ΤΔ με την ευρεία έννοια.
    Η ΠΑΕ ΑΕΚ και στο κομμάτι αυτό είναι μια κατηγορία μόνη της καθώς τον ΤΔ τον θέλει απλά για διαχείριση της φτήνιας.
    Δεν υπάρχει σοβαρό μπάτζετ για να γίνουν ούτε καν διορθωτικές κινήσεις.
    4 Σεπτεμβρίου και ολα κρέμονται απο την αποζημίωση του Καρντόσο.
    Μιλάμε τώρα για ποσό γύρω στα 400 χιλιάρικα αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν.
    Θα είχε ο χοντρός την ομάδα του στο “περίμενε” για 400 χιλιάρικα?
    Ακόμα και τα καύσιμα και τα κωλόχαρτα της “Βέρας” περισσότερο κοστίζουν.
    Ο Ίβιτς ουσιαστικά “σύρθηκε” στην επιλογή Κωστένογλου γιατί δεν υπάρχει χρήμα.
    Απλά επειδή έχει 5 γνωριμίες παραπάνω απο τον κατσαπλιά Λυμπερόπουλο ελπίζουμε πως θα κάνει καλύτερη διαχείριση της φτήνιας που τρώει τον παρά της ΑΕΚ η οποία αντί να αγοράζει παίκτες πληρώνει αποζημιώσεις και ζημιές.
    Για να αλλάξει η ΠΑΕ τακτική και οργάνωση πρέπει πρώτα να αλλάξει ο σκιώδης πρόεδρος και η σκιώδης ιδιοκτησία της.

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    @ο παρατηρητής
    Δηλαδή ο ιλια έρχεται ως άλλος Αλέξης τσιπρας; να διαχειριστεί τη φτώχεια;…… Αστειεύομαι….. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

    Νομίζω ότι ο ιλια έρχεται σε ένα διευρυμενο ρόλο γενικού κομιντατουρ κάτω από το θηρίο, με την ” εμφανή” στήριξη του θηριου τουλάχιστον στα λόγια. Έπρεπε βέβαια να του δωθει και κάποιος τίτλος, έτσι επιλέχθηκε ο τίτλος του τδ.

    Το να κάνεις διαχείριση σε έναν οργανισμό ο οποίος βρίσκεται ας πούμε σε καθεστώς μόνιμης έλλειψης πόρων είναι ακριβώς ο ορισμός του management. Ας ξεκινήσουμε από το απλό, νομίζεις ότι ο ιλια μπορεί να το κάνει αυτό; ( δε σου βάζω στην εξίσωση το θηρίο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα σε σκοτιζει μέρα νύχτα κι οπότε αυτό γουστάρει)

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πιστεύω πως ο Ίβιτς ήρθε για να διαχειριστεί την μόνιμη κατάσταση “βλέποντας και κάνοντας” των τελευταίων ετών (και οχι μόνο).
    ΤΔ χωρίς μπάτζετ. Με 350 χιλιάρικα διαθέσιμα για προπονητή και γω τον Κωστένογλου θα έπαιρνα.
    Τώρα αν καταφέρει και σμπρώξει τίποτα Μάνταλους και Μπάρκες στους κουτόφραγκους, θα είναι όλοι ευτυχείς.
    Μη σου πω πως επιλέχθηκε κυρίως για αυτή τη δουλειά, διότι ακατέργαστα διαμάντια απο τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη έβρισκε και ο προηγούμενος.

  17. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η άποψη μου είναι ότι ο Ιβιτς θα λειτουργήσει ως manager στην ομάδα με βασικό σκοπό να κάνει ότι δεν μπόρεσε ο καρό σακάκι, την επιτυχή πώληση κάποιον παιχτών πχ Μπάρκα σε όσο το δυνατόν γίνεται υψηλότερη τιμή για όφελος της ομάδας και κατ επέκταση και του…ιδίου! (όταν λέω όφελος της ομάδας εννοώ να πάρουμε κανένα παίχτη των 500χλδ από την ταρίφα που είναι 200-300 που είναι σήμερα. Τα υπόλοιπα στις χέστρες της Αγιάς Σοφιάς για τον sparo21 να τις πιτσιλάει στο ημίχρονο…)
    Τώρα κατά πόσο θα το κατορθώσει αυτό ή όχι άγνωστο, σίγουρα έχει συντριπτικά πολύ περισσότερες πιθανότητες από τον ψευτο Ισπανό
    Τα περί παράδοσης κλειδιών της ζώνης παρθενίας κλπ που ξεστομίζει ο νιάου, είναι για κάτι χάπατα σαν αυτά που κατόρθωσαν και έπαιξε χωρίς κόσμο η ομάδα στην Ευρώπη και για κάποιους αφελείς που νομίζουν ότι αν αύριο έρχονταν κάποιος σοβαρός επενδυτής για την ΑΕΚ ο τίγρης που έγινε γάτος θα του την παρέδιδε έτσι απλά!
    …. και πιστεύουν ότι φέτος θα πάρουμε πρωτάθλημα! Με τον Κωστένογλου. και τον Βέρντε, και τον Ντέλεσιτς….

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Ιβιτς δεν ειναι Λυμπε,οπως δεν ειναι και Καρεμπε. Για να πουλησει τον εφερε μαλλον παρα για να φερει. Για να φερεις πρεπει να δωσεις λεφτα ,που στην ΑΕΚ ειναι απαγορευμενες κουβεντες αυτες.
    Εξυπνο παιδι ειναι, καποιο δικτυο το εχει φτιαξει,φιλοχρηματος . Καλα κανει βεβαια ,αλλα στην ΑΕΚ δεν προκειται να υπαρξει με αυτες τις συνθηκες τ.δ.
    Θα αρχισουν και οι σφαλιαρες μολις κολοκατσει η ομαδα σε 3-4 αγωνιστικες ,θα μεινεις καμια 10αρια βαθμους πισω ,χωρις αγχος πλεον για το πρωταθλημα θα παιξεις μια στοιχειωση μπαλιτσα μπροστα σε 5-6 000 νοματαιους ,και παμε για αλλα μεχρι τα Χριστουγεννα. Αν πουλησει τον Μπαρκα ειναι ετοιμη η μεταγραφικη βομβα του Τσιντωτα ,Οχι οτι δεν ειναι καλος,αλλα θα παρουσιαστει σαν “μεταγραφη”, δικο μας παιδι ειναι αλλωστε,γιατι να ξοδευτουμε σε αμφιβολιες? Τον Μανταλο θα τον σπρωξει απο κανα τρενο γιατι ομαδα δεν βλεπω να υπαρχει. Και που να παει τωρα,που να τρεχει …Μια χαρα ειναι εδω. Τελικα,απο κει που με την ΑΕΚ δεν επλητες ποτε,μαλλον εχει αρχισει η ανια και η βαρεμαρα….

  19. Ο/Η Ορφέας λέει:

    Μάταια σχολιάζετε και σχολιάζουμε τα της ΑΕΚ πλέον.

    Σύμφωνα με τον μύθο ο Ορφέας κατέβηκε στον Άδη για να πάρει πίσω την Ευρυδίκη του και την πήρε με αντάλλαγμα να μην την δει πριν βγουν στο φως του ήλιου. Λίγο πριν βγουν όμως δεν κρατήθηκε και γύρισε να την δει. Αίφνης αυτή έγινε ξανά σκιά και χάθηκε για πάντα ενώ οι πύλες του Άδη έκλεισαν για πάντα αυτή τη φορά και δεν υπήρχε πια επιστροφή καθώς ο ήρωας αγνόησε τον βασικό εσωτερικό νόμο: Η ευκαιρία παρουσιάζεται μόνο μια φορά. Αν μείνει ανεκμετάλλευτη, χάνεται και το πιθανότερο είναι να μην επανεμφανιστεί μέσα στον κύκλο μιας ενσάρκωσης.

    Έτσι και ο εμείς. Κατεβήκαμε στον Άδη της Γ’ με τον Μελισσανίδη για άρπα ώστε να φέρουμε την ΑΕΚ ξανά στο φως του ήλιου. Δεν κρατηθήκαμε όμως και χαρήκαμε Πρωτάθλημα πριν την ώρα μας όπως είπε και ο Μελισσανίδης που όλο και κάτι θα του είχαν σφυρίξει όταν το έλεγε. Από εδώ και πέρα μας περιμένει όσους αγαπάμε την ΑΕΚ η μοίρα του Ορφέα όταν έχασε την αγαπημένη του.

    Είχαμε στο μεταξύ και μια ευκαιρία μέσα στο παραπάνω δράμα να αναβαθμιστούμε εταιρικά τουλάχιστον και να κοντράρουμε τους άλλους με 20+ εκατομμύρια στο πορτοφόλι αλλά την απολέσαμε και αυτή. Δεν θα υπάρχει άλλη όπως είπαμε. Ο Μελισσανίδης βέβαια δεν ξέρει από εσωτερικούς νόμους παρά μόνο από πρέφα αλλά στο κάτω κάτω της γραφής αυτά ενδιαφέρουν όσους την αγαπούν και ο Δημήτρης δεν έδειξε ποτέ κάτι τέτοιο.

    Καλά μας κουράγια λοιπόν μέχρι τον επόμενο κύκλο ενσάρκωσης.

  20. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Αυτα τα περι αλλαξοκωλιας ειναι μουφες και ψεμματα.

    Αυτο που εγινε ειναι οτι ο λιβαγια απο τα νευρα του εσπασε ολο το δωματιο και εκανε 3000 ευρω ζημια.
    Επισης ο keep walking εκανε 1800ευρω σε ουισκια και πιτσες αλλα επειδη εχουν πολυ καλες σχεσεις με τον ιδιοκτητη τα διεγραψε.

    Γιατι να παρουμε κυριοι τον πογιετ?Για να πληρωσουμε 1 εκατομμυριο και κατι το χρονο?σε κλειστο 3ετες?Με ενα ματς την εβδομαδα?Αφηστε θα παμε με αναστενογλου!Και ας παει ο πογετ στη μπετις με 600χιλ.Για μαλακες μας περνατε?

    Αφελης ειναι καποιος ο οποιος πιστευει οτι η ΑΕΚ δεν εχει διοικηση.

    Περιμενω με ανυπομονησια ποτε θα ξεκινησει το γηπεδο η ομαδα της Τουμπας.
    Περιμενω να δω ποτε θα πληρωσει τα δανεια του Καραισκακης ΑΕ ο χοντρος.
    Περιμενω να δω βαζελο καθαρο.

    Το ειπε καθαρα Θα φτιαξω μια ΑΕΚ αυτονομη που θα στηριζεται στα ποδια της θελει κοπο και θυσια αυτο.

  21. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @Ορφέας

    μπραβο ρε φιλε τα ειπες ολα.

  22. Ο/Η conpater λέει:

    @spyros pontios
    Δεν βλεπω να ξεκιναει η νεα Τουμπα.Οι λογοι πολλοι , μην τρωμε χρονο.Τον ΠΑΟ σε βαθος 10ετιας ισως τον δεις καθαρο,οπως κι αν το εννοεις. Ουτε τα δανεια της Καραισκακης θα πληρωθουν ,οπως δεν πληρωσε κι ο παππους,για τον απλουστατο λογο πως δεν…θα πληρωθουν !
    Οταν με το καλημερα ο νεος ιδιοκτητης της ΑΕΚ θα θελει 10 μυρρια για ομαδα,σε ποδια θα στηριζεται? Και περιμενε να δουμε ποσο αυτονομη θα ειναι,γιατι αυτα με τις εταιριες που φτιαχνουν το γηπεδο,που θα το χρησιμοποιει η ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ειναι ιδιοκτησια της ερασιεχνικης που η ομαδα θα πληρωνει ενοικιο και…και… ειναι δυσαναλογα με το αυτονομη που αναφερεις εσυ και οπως το εννοεις.

  23. Ο/Η Κώστας λέει:

    Η ΑΕΚ έχει διοίκηση, αλλά είναι κατσαπλιάδες και κακομοίρηδες. Αυτό νομίζω λένε οι περισσότεροι εδώ μέσα.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΛΑ, ολα ομως, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ειναι (ορθοτατα) υπο την ιδιοκτησια του Μελλισανιδη και σε διαφορετικες εταιρειες, διαφορετικα ΑΦΜ, στις οποιες και ο ιδιος εχει πολλες φορες απο μηδενικη εως μικρη συμμετοχη. Δεν θεωρειται δηλαδη καν βασικος μετοχος.

    ΟΛΑ: Προπονητικο, Γραφεια, Γηπεδο, Ενωση Φιλων ΑΕΚ που ελεγχει τη ΠΑΕ κλπ.
    Η ΑΕΚ ΠΑΕ αποκτηθηκε ΔΩΡΕΑΝ και ας αφησουμε στην ακρη πως γινωνται ΑΜΚ, πως γινωνται εισροες χρηματων απο την Ενωση Φιλων και πως αυτη αποκτα ελεγχο της ΑΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Που πληρωνει ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ, μια ιδιωτικη εταιρεια του Μελλισανιδη να αποκτα ελεγχο ΑΥΤΟΣ στη ΠΑΕ. Που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ μιας και δεν εχει κανει ΠΟΤΕ Γ.Σ απο το 2013.

    Η παραχωρηση του γηπεδου-οικοπεδου εγινε δια βοης σε μια συνελευση της ΕΡΑ που ειχε κατω απο 100 ατομα (σε συνολο κατι χιλιαδων) σε ενα παραχωρητηριο που ΔΕΝ ανεγνωσθει και ακουστηκε η ιστορικη ‘ατακα’: Δηλαδη δε με πιστευετε?

    ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

    Γιατι να σε πιστεψουμε δηλαδη?

    Λογω προτερου εντιμου βιου?

    Μεχρι ο εγγυητης να δωσει ΕΝΑ ευρω απο τη τσεπη του, μεχρι να ΄χαρισει’ 0,10 σεντ στην ΑΕΚ, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΝΟΜΙΜΑ και οχι δια στοματος, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ που διαβαζω απο τα χαπατα ειναι για τα σκουπιδια.

    +30 χρονια εχω ακουσει για πλυντηρια με το Τροχανα (2ΔΙΣ δραχμουλες τοτε το 1994) , για πλυντηρια με τους Ολλανδους, εχω δει καταδικες και φυλακες για λαθρεμπορια, εχω δει δικαστηρια και εισαγγελεις για ΚΛΕΨΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ, εχω ακουσει για μαυρα, εχω δει μουφες ανεφοδιασμους με 15% καπελο, εχω δει ‘αιμοπτυσεις’, το μονο που δεν εχω δει ειναι να ΔΙΝΕΙ ενα ευρω απο τα δικα του για οτιδηποτε.

    Η ΑΕΚ θα ζει –ως ΠΑΕ και ομαδα- με τα εσοδα εξοδα.

    Αυτο δεν μας ειπε? ΣΩΣΤΑ, συμφωνω και μαζι σου μεγαλε αιλουρε.

    Η ΠΑΕ στη Γ και στην Β ειχε αστεια εξοδα και σχετικα μεγαλα εσοδα. Οντως ο αιλουρος μπηκε μπροστα και ως ονομα εφερε στην ΑΕΚ 2-3 εσοδα που ετσι κ αλλιως οποιοσδηποτε ιδιοκτητης λογω ονοματος θα εφερνε. ΟΚ μπορει να μην ειχε 2,5εκ απο τον ΟΠΑΠ στη Β’Εθνικη και να ειχε 1,5-2εκ αλλα και παλι ΑΕΚ εισαι, οχι απολλωνας μαυρονεριου…Καταλαβες ΧΟΝΤΡΕ?

    Ετησια η ΠΑΕ εχει εσοδα κανα 13-15αρι εκ.

    3,8 ειναι το τηλεοπτικο, κανα +3αρι τα διαρκειας, 2,5 ο ΟΠΑΠ + αλλα εσοδα (super league- απλα εισητηρια-διαφημισεις-χορηγιες κλπ). Ποσο που καλυπτει ΑΝΕΤΑ ολα τα εξοδα της ΠΑΕ (συμβολαια-μισθους-OPEX. Αρα μια χαρα ειναι εκει και βγαζουμε το καπελλο.

    Με μια μικρη διαφορα:

    Προπερσυ η ομαδα εφτασε τους 32 του Europa και πηρε περιπου 12εκ ευρω.
    Περσυ η ομαδα πηρε MINIMUM 25εκ ευρω απο το CHL , το συνολικο ηταν γυρω στα 30.

    Αυτα τα 35-40εκ ευρω ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? Δεν ειναι εσοδα της ομαδας? Εδωσε η ομαδα μεταγραφες και συμβολαια 35-40εκ ευρω εδω και 1,5 χρονο?

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΣ Α.Ε για το χτισιμο ενος ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, αλλης εταιρειας ασχετης με τη ΑΕΚ ΠΑΕ λεφτα που ανηκουν σε αλλη Α.Ε?

    Δινωνται ως δανειο?

    Αν ναι αυτο σημαινει οτι η ΑΕΚ ειναι ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ στο χτισιμο του γηπεδου (που ειναι ετσι και αλλιως) αρα ΔΕΝ θα πληρωνει ενοικιο μιας και αυτη εχει χτισει το ακινητο σε ενα οικοπεδο της ΕΡΑ.

    Αντε δηλαδη να δινει το 10% που ηδη δινει απο τα εισητηρια, και ενα ΜΙΚΡΟ ενοικιο για την εκμεταλλευση ενος ακινητου επι 50? χρονια μιας και το ακινητο θα παραμεινει ιδιοκτησια της ΕΡΑ.

    ΤΙ ? ΟΧΙ?

    ΥΓ Οταν αγοραζετε διαρκειας ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ τον Μελισσανιδη 40% επειδη ειναι εγγυητης. Το 60% παει στη ΠΑΕ το 40% στο μητσο για να σας εγγυηθει οτι δε θα κλεψετε τα λεφτα σας απο τη τσεπη σας. Δινεις π.χ 500 ευρω και ΜΟΝΟ ΤΑ 300 πανε στη ΠΑΕ. Τα αλλα 200 πανε στο μητσαρα. Για να αγοραζει τη ΠΑΕ με ΑΜΚ. Για το καλο σας βρε …. κουτα.

    ΥΓ2 Οχι απλα γεμισε πουστακια η ΑΕΚ, οχι απλα επεσε γρασο στο γυαλι, αλλα εχει γινει τρελλο ΡΕΖΙΛΙ με ολο αυτο το σκηνικο. Γιατι ειναι ωραια τα φουρω αλλα οταν σε πιανουν να τα εχεις κατεβασμενα εσυ (ως ομαδα) και σε κραζουν σε ολα τα στεκια, εχει το γελιο του.

    ΥΓ3 ΔΕΝ μας νοιαζει τι κανει ο ρωσσος και ο βαγγελας. Δε μας νοιαζει τι κανει ο μπροστινος του ζελα. Δε με νοιαζει τι κανει ο ρουλης και ο ΟΦΗ. Ας λυσει τα δικα της θεματα η ΑΕΚ, να μη κουβαλαει πουστακια που πηδανε το προπονητη, να παιξουν καμμια μπαλλα και να μη τη βρισκουν με το καλαμι, να μη χανουν απο τη Ξανθη εντος εδρας, και μολις καταφερουμε και εχουμε στο παγκο π.χ προπονητη και οχι μαθητευωμενο ιερωμενο τοτε κοιταμε να βοηθησουμε και τους αλλους.

    Μιας και ειμαστε και μεγαλοκαρδοι και δε κοιταμε τα χαλια μας αλλα τι κανει ο απεναντι. Ο καθε Βαγγελας και ο καθε ΄θειος’ ΕΚΛΕΨΕ και καμμια 20αρια πρωταθληματα, οχι μονο το γηπεδο. Και ΚΛΕΒΩΝΤΑΣ τα φραγκα εφερε και 10-20 Ζιοβανηδες-Καρεμπεδες-Ζαχοβιτς παλιοτερα (εις υγειαν των κοροιδων) και εδωσε και κανα φραγκο π.χ φετος και εκανε μια χαρα ομαδα. Που ΗΔΗ εβγαλε αποσβεση στο CHL.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΡΛΑ. Οχι μονο λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο. Οχι μονο ‘ολιβειρα’ που τσακιστηκε Ο ΤΑΓΑΡΟΣ και τωρα θα παιξεις 1 μηνα με το Γιακουμακη που τον εδινες δανεικο τη Παρασκευη και το γυρναγες ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ τη Τριτη.

    Μεχρι τοτε φατε Ηλια με ‘κλειδια’, φατε Παουλινιο και Ολιβειρα, φατε Ζεραλδες με γρασο και Κωστενογλα. Παλι καλα να λεμε, μπορουσε να ΞΑΝΑ-γυρισει ο Μανωλης.

    Ποτε δε ξερεις. Μπορει να πεταξει ο Θωμας τα χαβανεζικα να παιξει ενα ημιχρονο στα 60 του. Απο αυτους που εχουμε χειροτερος σιγουρα ΔΕΝ ειναι. Τουλαχιστον κεφαλια με το καλαμι να παθαινει θλαση, δε θα μας ΄δειξει΄’.

  25. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η ψέματα τα κλαρίνα του προφέσορα, αλλά κάτι πουλάκια είπαν οτι στα Σπάτα έδωσε εντολή να του στενέψουν τις φόρμες λέει και τελικά επειδή οι φόρμες ως γνωστόν δεν στενεύουν του φέρανε ρούχα απο τις εφηβικές ομάδες.
    Γιατί ήθελε στενά ρουχαλάκια ο μίστερ για τις προπονήσεις? για να τονίζονται οι καμπύλες του? και να τις βλέπει ποιός? ο Βασιλομπίλαρος και ο Λυμπερόπουλος?
    (καταδικάζω φυσικά)
    😂😂😂😂😂

  26. Ο/Η Κώστας λέει:

    @ Ο Παρατηρητής Μάλλον τα ξεσκόνιζε τα κουρτινόξυλα ο δικός σας.. Τώρα αυτά που ο Λιβάγιας τα πήρε και τα έσπασε και ο άλλος τα έτρωγε σε πίτσες (προσοχή έ.. πίτσες και όχι με “ου”) δεν τα χάφτει ούτε λοβοτομημένος. Δηαλαδή έγιναν τόσο μπουρδέλο, επειδή τα πήρε ο τζες;

    Φυσικά ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ του, αλλά διαμορφώνονται και άλλες υπαλληλικές σχέσεις.. συμπάθειες, αντιπάθειες, γκομενιλίκια.. Μάθαμε εάν πήγε σε άλλη ομάδα ο κύριος καθηγητής;

    Τώρα με Κωστένογλα.. με το σταυρό κυριολεκτικά στο χέρι και χριστοπαναγίες μέχρι να βγάλουν οι Μayhem τον καινούριο δίσκο…

  27. Ο/Η conpater λέει:

    @spyros pontios
    Αν προσεξεις καποιες προτασεις στo σχολιo του snitch για τα οικονομικα,θα καταλαβεις τι εννοω λεγοντας για το αυτονομη.
    Κι οσο για το “Καραισκακης” μην περιμενεις ποτε να αποπληρωθουν τα δανεια. Ειναι θεμα πολιτικης αποφασης που ποτε κανεις δεν θα παρει,καμια κυβερνηση .

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Glen Kamara: 23 χρονων, 1,81, δεξι χαφ, εκανε χθες την Ελλαδα να ψαχνεται. Τον πηρε ο Gerrard με 450 χιλιαρικα στη Rangers και εχει μισθο 55 χιλιαρικα/χρονο. Σωστα διαβαατε παιρνει 4500 το μηνα οσο ενας καλος manager η μετριος Director.

    Tim Sparv: 32 χρονων, 1,94, αριστερο χαφ, ακομη τον ψαχνουν. Αξια 300 χιλιαρικα.

    Robin Lod: ο παλιος του Ζελα. 26 χρονων, 1,80 εφυγε με 400 απο το ζελα. Μπουχαλακης και Σταφυλιδης χθες ΔΕΝ τον εκοβαν ουτε με λασο.

    Pyry Soiri: 22 χρονων, 1,83, αριστερο χαφ, εκανε το Κουρμπελη και το τοροσιδη αλογα χθες. Ο πρωτος απο τυχη δε πηρε και δευτερη καρτα ο δευτερος βγηκε με κραμπες στο 70. Αξια 350 χιλιαρικα.

    Teemu Pukki: 29 χρονων, 1,80, CF. Ο ακριβος 2εκκ. 3 αγωνιστικες στη Norwich 4 ΓΚΟΛ. Αντικατεστησε τον Ολιβειρα των 70 ματς 20 γκολ.

    Η ΑΕΚ ψαχνει λεει ψηλους παικτες. Η ΑΕΚ ψαχνει (και δε βρισκει επι 6 χρονια) κανονικους παικτες. Οχι τον Fabinho και τον Van Djiik, ικανους παικτες να νικησουν τη Ξανθη ας πουμε..

    2 χαφ, 2 εξτρεμ, ενα CF.

    Λογικο αν ψαχνεις στο ροστερ του ΟΦΗ του ΠΑΣ και του Κουγια να μη βρισκεις , η να βρισκεις καποιον Ντελεσιτς που δεν τον βαζεις σε 6 ματς ουτε αποστολη!

    5 ΤΥΧΑΙΟΙ παικτες που ειδαμε χθες, χωρις να κανουν κατι εξεζητημενο, απλα επαιζαν νορμαλ στις θεσεις τους, κανουν 3,5εκκ με τους 4 πρωτους να κοστιζουν το 1,5.

    Δυσκολο πραγμα το ποδοσφαιρο. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ απο μπαλλα αλλα καλος στα τουβλα. Τα κανονικα του γηπεδου, τα ποδοσφαιρικα του χορτου και τα υποστηρικτικα στις κερκιδες.

    Ποσο ειπαμε κοστισαν τα 2 ματς κεκλεισμενων στην Ευρωπη Αυγουστο μηνα? Να πουμε οτι θα μαζευες 30 χιλιαρικα στο καθενα? 60Χ30 ευρω = 1,8εκκ.
    Οσο κανουν οι 4 πρωτοι και σου μενουν και 300 ρεστα να δωσεις αποζημιωση στο καθηγητη..

    Αθλητικη
    Ενωσης
    Κατασκευαστων

  29. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @conpater

    Γηπεδο

    20 εκατομμυρια 15 Μελ + 5 υπολοιποι

    20 εκατομμυρια πακετο απο την Περιφερεια

    τα αλλα 20 ποιος τα εβαλε?

    (πιθανον και το πιστευω κιολας τα 15 που ειπε οτι θα βαλει ο Μελ να μην τα εβαλε απο την τσεπη του)

    περσι ο προεδρος ειπε οτι εχουμε 20 μυρια εξοδα 22 εσοδα.

    τα οικοπεδα στα σπατα ποιος τα πηρε?και με τι? Ασε το προπονητικο και τα γραφεια!αυτα δεν τα βαζω καν.

    Τωρα με το ποιος θα κανει κουμαντο και ποιανου θα ειναι αυτο αφηστε να το δουμε στη πορεια!

    Υ.γ Τιγρη Ευχαριστω.

  30. Ο/Η Koreas λέει:

    @spyros pontios

    Μπορείς να μου πεις τους φετινους στόχους της ομάδας; ( όπου και τους περσινους)

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειπε λεει ο μελισανιδης οτι έχουμε 22 έσοδα!
    Και 29 έξοδα με ρόστερ το Τσοσιτς τον λαμπροπουλο και τον μπακακη!

    Εν τω μεταξύ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ CHL πήρε εγγυημένα 25 με το market pool του ζπαουγκ μεςα και χωρις τα έξτρα.
    Ο ίδιος ανακοίνωσε οτι πήρε αλλα 5 απο τη Capelli.
    Η ΝΟVA του δίνει αλλα 3.8 ετήσια
    Ο ΟΠΑΠ αλλα 2,5
    Εκανε 14700 μονο άο τα διάρκειας που ειναι πανω απο 3,5 εκ
    Αν θυμάμαι καλα παίρνει πανω απο 1εκ απο τη σούπερ λίγδα.

    Μονο αυτα χωρις άλλες χορηγίες, κανονικά εισητηρια, συμμετοχή στο κυπελλο, χωρις τα 3,5 του Βρανιες, χωρις διαφημισεις γηπέδου κλο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ μας κανουν +40 εκ
    Αν βάλουμε καο τα αλλα ειναι κανα 50αρι.
    Μονο περσυ αυτα.

    Αλλα ο μελισανιδης ειπε 22 και εμεις που τα τρώμε αμασητα το χάψαμε.
    Ειναι που ζορίζωμαστε να κανουμε πρόσθεση βεβαια.

    Τωρα βεβαια πως πήραμε 22 οταν μονο η UEFA μας έδωσε στάνταρ 25, ε εντάξει μελισσανιδης ειναι αυτος.

    Εδω ‘ εξαφανίστηκαν ‘ 300 εκ δολάρια απο την μαμά εταιρεία στο αμερικα στην αεκ θα κολλήσουμε για καμμια Σαραντάρα;

    Ε εντάξει έδωσε και 3,5 για το σπάτο και 700 χιλιάρικα στα γραφεία. Επισης απο επισημες ανακοινωσεις τα ποςα αυτα. Μη το κακολογούμε το παιδι.
    Πήρε 50 ‘ χάθηκαν’ τα 35. Καλα ειναι.

    Για κατασκευαστική εταιρεία ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ μια χαρα τα παει.

    Γι αυτο και εχει μαζέψει ολους τους μπετατζηδες στην ομάδα άλλωστε.

    Καλα τους κανεις μητσαρα. Φαντάσου οτι υπαρχουν ακομη κορόιδα που σε βλέπουν σαν ηγέτη. Δώσε πόνο στα χαπατα.

    Sent from my iPhone.

  32. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @Koreas

    Εαν ρωτουσες σημερα τον ποδοσφαιριστη της ΑΕΚ η τον προπονητη η τον φροντιστη τι απαντηση θα επαιρνες?

    και απο εμενα την ιδια θα παρεις.Πρωταθλημα

    Το τι θα γινει αφηστε να το δουμε.Εχω πιστη.

  33. Ο/Η Theo λέει:

    @spyros pontios
    Καλοδεχούμενη η πίστη αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πλάνο η δε ενναλακτικες είναι πάντα below average.
    Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει είναι πιο γρήγορο με άριστη φυσική κατάσταση δυστυχώς στην ΑΕΚ μας το ρόστερ αποτελείται κυρίως από μετριότητες …
    Επίσης επέτρεψε μου ότι από ότι φαίνεται ο snitch τουλάχιστον πρόσθεση γνωρίζει …

  34. Ο/Η conpater λέει:

    Αμα βλεπω νουμερα που προερχονται απο πηγες και ρυακια της ΠΑΕ, μου ειναι τοσο αδιαφορο οσο και το να αγορασω οικοπεδο με θεα την γη στη σεληνη. Απο εποχης Σκουρτη,Στρατου στην ΠΑΕ , που γινοταν πολεμος κανονικος,και μετα,δεν ασχολουμαι με τους αριθμους τους γιατι ξερω πως τιποτα δεν ειναι αληθεια. Μην παω μετα σε Τροχανα, ENIC και βαλτε να πανε πηγανε…
    Εκ του αποτελεσματος θα δουμε τι και πως.
    Εδω οι γαυροι χτισανε το λυωμενο και πανηγυριζαν σαν γυφτικα σκεπαρνια οτι ειναι το δικο τους σπιτι. Και μετα ανακαλυψαν τις ρεμουλες του “παππου”,τις λαμογιες της “θρυλος” και οτι το μισο ανηκει στον Λαυρεντιαδη,κι ολοι μαζι χρωστανε κοντα στα 20 εκ,που δεν τα εχει αναζητησει ακομα καμια κυβερνηση !!!
    Για αυτο σου λεω ,να τελειωσει,να “μπει” ο καινουργιος επενδυτης,και τοτε θα μαθουμε,ΚΑΙ ΕΑΝ, τα νουμερα και σε ποιον θα ανηκει το γηπεδο,το οικοπεδο,ο αερας, η ταρατσα κι οι ακαλυπτοι χωροι……

  35. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Ποσο κοστιζει το γηπεδο χωρις την υπογειοποιηση?

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Τον κανουν βλακα τα Φεροε (ΔΙΣ), οι Φιλανδιες και οι Ουγγαριες.
    Τον κανει βλακα ενας Dennis Salanović του Λιχτενσταιν που ως ομαδα εχει σκοραρει – στην ιστορια της- απεναντι σε ΔΥΟ (2) ομαδες: Την υπερδυναμη Γιβραλταρ (η συμπαθεια μου) και την ….Ελλαδα.

    Να δω ποσο θα κρατησει και ποτε θα σταματησει το ΑΝΕΚΔΟΤΟ του Κωστακη του ΤΣΑΦ-οπως τον λεω χρονια- του κορυφαιου ελληνα αμυντικου!

  37. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Εννοείται δεν το είδα το ματς, αλλά το είδα σήμερα το πρωί. Εκεί που τον κυνηγάει μπας και τον “κόψει” του γκαρίζει στ΄αυτιά, όπως κάναμε πιτσιρικάδες εμείς στα στενά που παίζαμε μπάλα…. μιλάμε ο τύπος είναι ανέκδοτο μεγάλο… εκεί στη Νάπολη θα δούνε επικές γκέλες φέτος… Κατά τ΄άλλα μαζί με τον Σώκρατες, σύμφωνα με τους μιζαδόρους οπαδογράφους “απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αμυντικά δίδυμα της Ευρώπης”….

    Ευτυχώς ξεκίνησε με γέλιο η μέρα, διότι έχουμε και διάβασμα ελέω εξεταστικής…

  38. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς»

    Χωρίς να έχει προχωρήσει σε κανέναν δανεισμό από τράπεζα η ΑΕΚ προχωράει σε φουλ ρυθμούς τα έργα για το νέο «σπίτι» της στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, το κόστος της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει φτάσει τα 35 εκατ. ευρώ!

    Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες πως μέχρι το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2020 η συνολική επένδυση θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ!

    Αυτή τη στιγμή τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για το νέο γήπεδο της «Ένωσης» υπολογίζεται πως έχουν φτάσει τα 22 εκατ. ευρώ για τις χωματουργικές αναλύσεις και τις εργασίες στο οικόπεδο, τις εκσκαφές και τα μπετά μαζί με τις εξέδρες που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

    Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση της τοποθέτησης του στεγάστρου που θα καλύπτει όλους τους θεατές και το κόστος ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη καταβληθεί στην Cimolai (απομένει η εξόφληση των 5 εκατ. ευρώ που θα γίνει με την αποπεράτωση του έργου)!

    πηγη:sport-fm.gr

    το καταλαβες ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ απο το Λονδινο?

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αρα-οπως μας λεει το ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ αρθρο το εργο κοστισε 35 μεχρι στιγμης και θα ξεπερασει τα 40.

    Μετα βεβαια πιο κατω μας λεει οτι εχει δωσει 22 εκ και αλλα 6 απο τα 11 για το στεγαστρο (απομένει η εξόφληση των 5 εκατ. Ευρώ)

    ΑΡΑ μεχρι στιγμης 22+6=35!
    Στο συνολο 22+11 = 40!

    Ετσι δε μας γραφεις? Νεα αριθμητικη αυτη, για καταναλωση σε ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ απο το ΚΙΛΚΙΣ.

    Εχεις τελειωσει δημοτικο? Μαλλον οχι, δε σε κοβω για τοσο προχωρημενο.

    ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ…ΤΑΝΚΕΡ!

    Στη προσθεση Γ Δημοτικου θα κολλησεις?

    Μου θες και οικονομικες αναλυσεις τρομαρα σου, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ. Κοιτα εκει να μαθεις Γ’ Δημοτικου αριθμητικη (προσθεση/αφαιρεση κλπ) και Δ’ Δημοτικου γεωγραφια (χωρες/πρωτεουσες) και ασε τα οικονομικα για αργοτερα..

    Τα λεφτα της UEFA 2 χρονια κανα 40αρι που ειναι? Τα λεφτα της Capelli αλλα 5εκ? Τα 3,5 του Βρανιες? Τα 700 του Μπακασετα? Απο αυτα δε ζει η ομαδα –ΩΣ ΕΣΟΔΑ- ετσι δε μας ελεγε ο ΄προεδρας’?

    Δε μας ελεγε οτι θα ΞΟΔΕΥΕΙ οσα ΒΓΑΖΕΙ?

    Οποτε η εκανε μεταγραφες αξιας 40+5+3,5+0,7= 49,2εκ εδω και 2 χρονια, η τα εχει καβατζα στο ταμειο, αφου ειναι εσοδα ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αρα της ΠΑΕ ΑΕΚ σωστα?
    Αν δηλαδη παμε ΣΗΜΕΡΑ στα γραφεια η ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ 49,2 ΕΚ ΕΥΡΩ στους λογαρισμους της. Ετσι δε σας ειπε ο νιαου-νιαου, σε εσας τα μαο-μαο?

    Για πες μας, το 40% απο τα εσοδα των διαρκειας ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΕ ΑΕΚ?)
    Γιατι εκδιδωνται ΔΥΟ (2) αποδειξεις οταν αγοραζεις το διαρκειας και οχι μια?
    Παιζει πουθενα μπαλλα η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ να παμε να τη δουμε? Αν ναι πες μας που. Αν οχι γιατι τη πληρωνει ο κοσμος? Εχει δωσει μετοχες στο κοσμο που πληρωνει ως ανταλλαγμα η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ?
    Εχει κανει ποτε Γ.Σ?

    Ποιανου ειναι η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ και ποιος εισπραττει αυτα τα λεφτα? ΩΣ ΤΙ τα εισπραττει? Τι δινει ως ανταλλαγμα στη ΠΑΕ ΑΕΚ η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ και παιρνει εκατομμυρια καθε χρονο απο το ταμειο της?

    ΥΓ Εχεις ακουσει εκει στο γιδο-Κιλκις για κατι λεφτα που δινουν ΑΛΛΟΙ για το γηπεδο? Κατι 5 ο ενας, 2 ο αλλος, 1 ο παραλος κλπ?
    Εχεις ακουσει πως θα ονομαζεται η κεντρικη αιθουσα προς τιμην του πατερα του πληρωνων?

    Παντως Ζωρας ΔΕΝ θα λεγεται. Αλλος ΤΑ ΣΚΑΕΙ αρα αλλουνου το ονομα μπαινει.
    Αλλος πληρωνει τους Λιβαγιες…

    Η Δικεφαλλος Α.Ε ειναι της ΠΑΕ ΑΕΚ η του νιαου? Αν ειναι του νιου ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΛΕΦΤΑ απο την ΠΑΕ ΑΕΚ?

    Αφου εισπραττει τα λεφτα για τη κατασκευη του γηπεδου απο την ΑΕΚ σημαινει οτι ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ στο Club- μιας και αυτο το πληρωνει- και δε θα ζητησει ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ. Ουτε ενοικια, ουτε εκμεταλλευση ουτε τιποτα.
    Θα τελειωσει το γηπεδο και ο νιαου θα πει ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ στην ΑΕΚ, αφου απο τα λεφτα ΤΗΣ το εχτισα και δε θελω ουτε ευρω.

    ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΞΕΝΙΔΗ?

  40. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Το αρθρο με τα 40 που εβαλε ο Μητσους, ειναι του εικοσαυερου του Βουλγαρη απο το enwsi. Που εδω δεν ηξερε για τα τσιμπουκια στο Κιελτσε αλλα ξερει τα χρηματοοικονομικα του γηπεδου καθοτι τα εμαθε αριστα στο καφενειο στην Πευκη που συχναζει

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο καθενας εχει το δικαιωμα να μιλα και να λεει οσο μπορει και οσο τον αφηνει το αστοιχειωτο μυαλο του. Οταν ομως ασπαζεσαι και παρουσιαζεις ως επιχειρημα (τρομαρα σου) αυτον που λεει 22+6=35 και 22+11 = 40, τοτε δειχνεις ποσο ΣΤΟΚΟΣ εισαι και ο ιδιος.

    Καλα κανει ο καθε ενωση, ο καθε 365 και ο καθε stokos.gr, και γραφει οτι ναναι εναντι μεροκαματου. Σε αυτους απευθυνωνται, αυτοι καταναλωνουν σανο με το τοννο καθε μερα.

    Εδω ο αλλος κυβερνησε 4,5 χρονια με τις μουφες, οι ογλου και οι Δηματοι με τους μητσους θα κολλησουν?

    Οπως βλεπεις ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ που οχι μονο σπαταλα το χρονο να τα διαβαζει, οχι μονο τα πιστευει, αλλα τα παρουσιαζει και ως ‘στοιχεια’, περηφανο κιολας για το μεγαλο εγγυητη της καθε ομαδας να’ουμ… Τα ιδια δε μας εγραφε και ο αναλογος ουγκανος ο ζμπαουγκαρας?

    Νομιζεις οτι η βλακεια κανει διακρισεις, η οτι εχει χρωμα? Εχει διαφορα ο ποντιος Α απο το ποντιο Β? ΙΔΙΑ ΧΑΠΑΤΑ ειναι. Απλα ο ενας ειναι κιτρινος-μαυρος και ο αλλος ασπρος-μαυρος.

    Αλλωστε αμα δεν υπηρχαν ΗΛΙΘΙΟΙ που δε ξερουν αριθμητικη, τι δουλεια θα εκαναν ολοι οι σανοπωλητες?

  42. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Ετσουξε βλεπω πολυ.

    Ουτε και που με ενδιαφερει ρε ψυχοπαθη αν εβαλε η δεν εβαλε λεφτα αν παιρνει και απο που τα παιρνει!

    Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ!!

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΝΤΕΝΕΚΕ?

    Το ψεμα και την αηδια που προσπαθεις να πουλησεις εδω μεσα σε εμενα δεν περναει!
    Σταματα τα ψεμματα κι εσυ και οι υπολοιποι για πιπες και τσιμπουκια γιατι δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα που γραφετε!

    Ισολογισμο δεν ξερεις να διαβαζεις?μπες μεσα και διαβασε.ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕ?

    Περαστικα Ντεμολαγνοι

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!

  43. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @snitch Το ρεπορτάζ αναφέρει και 7 εκατομ. ως πληρωμές προς την Dimand για τις έως τώρα μελέτες,άδειες και επίβλεψη του έργου.
    Παρ όλο που πολλές φορές βγάζεις ένα υπερμετρο ελιτισμο, σνομπισμο (στις παρυφές της αλαζονειας) στα γραπτά σου η αλήθεια είναι ότι γουστάρω να σε διαβάζω φανατικά και ψάχνω εναγωνίως τα comment σου. Συμφωνώ βέβαια στα περισσότερα και θεωρώ ότι είναι κρίμα που σταματήσες να αρθρογραφείς αλλά δεν έχω παράπονο γιατί με αποζημιωνεις με τα 《σεντονια》σου, τα οποία όμως δεν με κουράζουν ποτέ. Ελπίζω να μην κόψεις ρυθμό και περιμένω όση περισσότερη εσωτερική πληροφόρηση μπορείς να δώσεις. Ευχαριστώ.

  44. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μια χαρά ισχύουν τα κλαρίνα (νταλκάδες και τσαλίμια) και εκτός απο τα παιδιά που το έγραψαν εδω διασταυρώθηκε και απο τρίτη πηγή, απο άνθρωπο που είναι στο ΔΣ της ΠΑΕ.
    Και μάλιστα αυτός που το επιβεβαίωσε δεν μας πίστευε στην αρχή μέχρι που το έψαξε ο ίδιος.

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Perakas

    Μα φυςικα και ειμαι σνομπ. Δε το εχω αρνηθεί ποτε άλλωστε.
    Εχω Αλλεργια σε λαμόγια και σε καραγκιόζηδες. Εχω Αλλεργια σε λαθρέμπορους και κλεφτες που επειδή δεν ειναι φυλακή -εκει που ανήκουν κανονικά- το παίζουν ταχα μου ηγέτες. Με τα λεφτα των άλλων παντα.
    Εχω Αλλεργια σε αγράμματους και βλαχαδερα.

    Στο άρθρο που ειδα εδω μεςα ΠΟΥΘΕΝΑ δε αναφέρεται το πόσο των 7εκ.
    Επίσης σε κανενα -κανενα ομως- έργο οι μελέτες δεν κοστίζουν το 15% του συνολικού κόστους.
    Το ποςο ειναι ΤΡΕΛΛΟ και άλλη μια αρπαχτή του εγγυητή για να φάει λεφτα.
    Μια μελέτη για ενα τετοια έργο λογικά ειναι ζήτημα να φτάσει τα 200-250 χιλιάρικα.
    Και πάλι αυτο το ποςο ειναι παλαβό.
    Θες μα πουμε τα δίπλα επειδή ειμαςτε large?
    Μισό εκατομμύριο- ειναι επίσης αξωφρενικο νουμερο. Τα αλλα 6,5 που ειναι; Πλακα κανουμε τωρα; Μας δουλεύει ο Mini Cooper-σχολή οδηγών;

    Τωρα θα τον μάθουμε το μελισανιδη;

    Αυτος δεν ειναι που χρέωνε το δωνη 600 εκατομμύρια στη ΠΑΕ;

    Αυτος δεν ειναι που εξαφάνισε 300 εκατομμύρια στην Aegean στην Αμερική;

    Ρε αλλάζει ο άνθρωπος στα 70 του;

    Εδω η ερώτηση απλή: τι μεσολάβησε εδω καο 1,5 χρόνο και απο εκει που θα δανειζόταν ο εγγυητής -δικά του λογια- κάποιες δεκαδες εκκατομυρια ξαφνικά τα βρήκε; Που τα βρήκε;
    Πεσμένα ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ;

    Μα ΦΥΣΙΚΑ. ξεκοκαλλησε τα έσοδα της ΠΑΕ προς ίδιο όφελος. ΒΟΥΤΗΞΕ τα έσοδα της ΑΕΚ και χτίζει το γηπεδο ΤΟΥ.
    Που μετα θα το νοικιάσει στη ΠΑΕ και οταν έρθει η ωρα θα τι πουλήσει πακέτο.
    3 χρονια το γράφω.

    Του έκατσαν EUROPA CHL και τσίμπησε μια 40αρα και ολα καλα.
    Αλλοιως ας μας πει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που λείπουν απο τη ΠΑΕ για αρχή και βλεπουμε.
    Ας μας πει γιατι η αεκ που θα ζούσε απο τα έσοδα της, έφτασε να κουβαλάει τα πουστακια να παίζουν αλλαξοκολιες οταν εχει -ταχα μου- δεκαδες εκατομμύρια στο ταμείο της..

    Sent from my iPhone.

  46. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Δεν ανεβάζεις κανένα κείμενο από τα παλιά

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Το έκανα ήδη.