ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

Ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους. Για μας να δούμε κάποια πρόοδο, για τον αντίπαλο που δεν έχει σταυρώσει βαθμό μέχρι τώρα, και για τους δυό εγγυητές των ομάδων, που χτυπιούνται σήμερα έμμεσα. Σε σωστή ώρα για όσους πρόκειται να βγουν, αλλά και σε ωραιότερη θερμοκρασία χωρίς την γνωστή ζέστη.

Η ΑΕΚ κατέβηκε προσεκτικά και σφικτά, όπως αναμενόταν, με 3-5-2. Καλή ενδεκάδα και καλό σύστημα, για όσους γνωρίζουν τα προβλήματα της. Έβγαλε ένα πολύ ωραίο εικοσάλεπτο στο οποίο και κυριάρχησε. Δεν κινδύνεψε πουθενά, παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής, κι έφτειαξε και κάποιες τελικές, που όμως δεν είχαν αίσια κατάληξη. Η κυριαρχία αυτή ήταν αποτέλεσμα τρεξίματος, σωστού συστήματος αλλά και φόβου του αντιπάλου, που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Ακόμα κι όταν το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, άλλαξε μορφή. Η ομάδα μας έχασε μέτρα στο γήπεδο, άρχισε να έχει μπόλικα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχασε την κατοχή της μπάλας, κι έφαγε τελικές, που όμως δεν ήταν και κάτι το επικίνδυνο. Ουσιαστικά ο αριστερός εξτρέμ του Παναιτωλικού ήταν δυσκολοκάτβλητος, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε και τόσο πολύ, αφού δεχόταν ένα διπλόμαρκάρισμα από τον Βράνιες και τον Παουλίνιο.

Το παιχνίδι όμως ήταν ευχάριστο. Είχε ρυθμό, είχε ένταση και πάθος και σε κρατούσε ζωντανό. Μιλάω πάντα για το ελληνικό επίπεδο. Ένα επίπεδο που έφερνε πρωταγωνιστή τον Βράνιες πίσω, τον Κρίστισιτς στο κέντρο σχετικά καλό, και τον Αλμπάνη μπροστά να προσπαθεί. Αλλά δεν ήταν αρκετοί κι αυτοί για να ανοίξει το σκορ. Οπότε οι δυό ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία, δίκαια, ο καθένας έχοντας τα ελαφρυντικά του. Αυτά που κράτησαν κι εμάς να συνεχίσουμε την τηλεθέαση, μπας και μπορούσε κάτι να βελτιωθεί.

Και βελτιώθηκε πολύ η εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο τέταρτο. Ανέβηκε ο Λιβάγια, ανέβηκαν τα δυό πλάγια μπακ μας καθώς και ο Σιμόες, και η ΑΕΚ κυριάρχησε ξανά. Πήρε το γήπεδο, πήρε την μπάλα, και είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα, απείλησε πολύ, μπήκε με τρομερές αξιώσεις στην αντίπαλη πέριοχή, και πλέον δεν μιλάμε για κάποιες τελικές, αλλά για κλασσικές ευκαιρίες. Με άψογη μάλιστα αμυντική συνοχή και με συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο.

Με άψογο πρεσάρισμα σε όλους τους χώρους, και με τον Κωστένογλου να δείχνει τις προθέσεις του βάζοντας και τον Γιακουμάκη μέσα. Δηλαδή κρατώντας κι άλλο πίσω τον αντίπαλο, αλλά και βάζοντας πίεση στα αντίπαλα σέντερ μπακ. Και που δικαιώθηκε κάπου στο μιάσωρο, όταν σε ένα κλέψιμο στον χώρο του κέντρου, ο καλύτερος μας και σήμερα, Λιβάγια, με ένα ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής, μας έβαλε μπροστά στο σκορ, απόλυτα δίκαια και σωστά, βάσει της όλης ομαδικής προσπάθειας.

Και μετά ξεκίνησε μια σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Ο Κωστένογλου έκανε το χρήσιμο rotation διατηρώντας την ίδια τακτική, χωρίς να κλειστεί καθόλου. Αντιθέτως είδαμε τον αντίπαλο να μην κάνει ούτε μία τελική, ενώ η ΑΕΚ απείλησε κι άλλο, με εκείνο το φοβερό δοκάρι του Λιβάγια. Μπροστά σε έναν φοβερό κιτρινόμαυρο κόσμο, ναι αυτούς που πήγαν μεμονωμένα αλλά βρέθηκαν στο γήπεδο οργανωμένα – τι γελοίος νόμος – που δεν σταμάτησε στιγμή να ενισχύει την ομάδα μας.

Την ομάδα μας που πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ψυχολογία της εν όψει συνέχειας. Και που μαζί με αυτό, πήρε το χαμόγελο μας αλλά και τα συγχαρητήρια μας. Για το τρέξιμο, την προσπάθεια αλλά και την υλοποίηση του άψογου πλάνου της τεχνικής ηγεσίας. Σε παιχνίδι δύσκολο, που προσωπικά το φοβήθηκα πολύ. Και διαψεύστηκα αλλά και χάρηκα πολύ με την όλη εικόνα και απόδοση.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

35 Responses to ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι η ομάδα βγάζει μια συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα…Όσο και αν μπορεί να το υποτιμάμε, περάσαμε από 2 έδρες που παραδοσιακά παθαίνουμε κηδείες. Περιμένουμε τώρα τον ΠΑΟΚ. Αν και μειονεκτούμε σωματικά, θεωρώ ότι δε χάνουμε. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Έκανε κάτι δηλώσεις έμαθα ο προπονητής τους, ότι δεν του πήραν παίκτες και τον έχουν έτοιμο για σουτ. Εσύ Steven, τί βλέπεις?

  2. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Να είμαστε δίκαιοι: Το Αγρίνιο είχε κάποιο σχέδιο με προσπάθεια να χτυπήσει με κάθετες πίσω από την άμυνα μας. Και τρέξαν πολύ. Αλλά ως εκεί. Νομίζω η ποιότητα των παικτών τους είναι για φούντο φέτος.

    Αλλά…όντως το παιχνίδι είχε μια χαρά ρυθμό ως το τέλος! Εξεπλάγην που η ΑΕΚ ακολούθησε, αλλά όπως λες…σωστή διαχείριση από τον πάτερ (το 3-4-3, οι αλλαγές με παίκτες με ενέργεια στη σωστή ώρα, η χρήση πίσω 2 γρήγορων στόπερ, η ελευθερία των 3 μπροστά, με τρεξίματα κατά βούληση).

    Είδαμε και κάποιο μεταλλάκι τόσο δα…όπως και στην Τριπολιτσά. Και ο Κρίστισιτς κάπως συνέρχεται, έχει και Σιμόες-Γαλανόπουλο να κάνουν τα δέοντα. Καλός και ο Μπάρκας. Μόνη παραφωνία ο Λόπες αμυντικά.

    Γενικά, αυτή η στάνη καλύτερο γάλα δε μπορεί να βγάλει, ο πάτερ μέχρι εδώ παίρνει 101% και είναι προφανές ότι και οι παίκτες τον πιστεύουν. Και φυσικά έχουμε τον ψυχάκια το Λιβάγια σε τρομερή φόρμα, ας ευχηθούμε ότι θα συνεχίσει έτσι και δε θα πλακώσει πάλι κανέναν στα κουτελίδια.

    Τουλάχιστον θα βγούμε 3οι και μπορεί να πουλήσουμε και κανέναν 3-4 μύρια να βγει και η επόμενη χρονιά…πάντως αδιάφορους τους παίκτες και τον προπονητή εκτός τόπου και χρόνου δεν τους λες…

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ξεκινάω με μια απορία. Υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης; Αλλά έδειξε το Β (όπως και στην Τρίπολη).

    Εξαιρετική ΑΕΚ, πειστική, επιβλήθηκε στο Β, απαίτησε τη νίκη και την πήρε, με 0-1, αντί 0-4. Ο Λιβάγια είναι ένα επίπεδο πάνω από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο ελληνικό πρωταθλημα. Ο Παουλίνιο δυο επίπεδα πάνω από τον Μπακακη. Ο Σιμόες ολοένα και καλύτερος, μακάρι να είχε ένα καλύτερο ΧΑΦ δίπλα του. Όσο άντεξε ο Αλμπάνης ήταν πολύ καλός, μιας και έτρεχε και για τον Μάνταλο που περπατούσε, με μόνη καλή ενέργεια την ασιστ στο τετ-Α-τετ του Λιβάγια.

    Η αλλαγή του Γιακουμάκη θεωρητικά ήταν σωστή, απλά το παλικάρι δεν κάνει, πολύ λίγος. Αυτή του Χουλτ όμως ήταν σεμιναριακού επιπέδου.

    Αρνητικό στοιχείο το διώξιμο της μπαλας από τον Μπάρκα με βαθιά βολε…περάσαμε στο άλλο άκρο. Στο Καραϊσκάκη δε στέκεσαι αν δεν μπορείς να βγάλεις τη μπαλα από την άμυνα.

    Υπάρχει μια περίεργη συσπείρωση μετά την Τουρκία, δεν μπορώ να την εξηγήσω, αλλά έχει δώσει μια δυναμική στην ομάδα.

    Προς Steven: Ο Σαββίδης…είναι εγγυητής και αυτός;

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Η ομάδα θα κατέβει με 3-5-2. Άρα θα είναι προσεκτική. Δεν θεωρώ οτι είμαστε χαμένοι από χέρι, αντιθέτως μας δίνω ένα κάποιο προβάδισμα λόγω έδρας και κομπλεξισμού του αντιπάλου. Η διαιτησία θα είναι και φουλ καθαρή αφού στο πλευρό μας είναι κι ο γάβρος. Τι βλέπω; Ισοπαλία, που αφήνει και τους δύο ικανοποιημένους. Για αύριο, δεν πιστεύω οτι ο Άρης μπορεί να κάνει κάτι. Να ξέρουμε και τι εστί Καρυπίδης…

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αν δεις τα εργομετρικά στις 11/09 θα τρομάξεις. Οι καινούργιοι γυμναστές έδωσαν βάση στην αποφόρτιση και στην ανεορόβια. Έτσι κάποιοι επανήλθαν στην έκρηξη. Να σου θυμίσω οτι και ο προπονητής του Παναιτωλικού, σε ακαδημίες δούλευε. Εκεί υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, τελικά. Εγγυητή τον λέω κι αυτόν, αφού πιστεύω οτι οι Πόντιοι αντιγράφονται. Η συσπείρωση είναι δεδομένη και νομίζω οτι μας αρκεί. Είμαστε καλά, με μηδέν κέρδος βαθμών σε σχέση με πέρσι, και με ένα παιχνίδι μπροστά μας, που δεν τρομάζει τόσο πολύ, όσο κι αν ο Μάνταλος επανήλθε.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    Σήμερα συν γυναιξι και τεκνοις Βρεθήκαμε στο ποδοσφαιρικό φιλικό γήπεδο του παναιτωλικου. Για το παιχνίδι δε θα πω πολλά πράγματα, άλλωστε δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος. Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι αυτό που είπα και την προηγούμενη Κυριακή με τη Λαμία, ότι η ομάδα βγάζει μια σοβαρότητα και μια πολλή καλή διάθεση να παλέψει όλα τα παιχνίδια.

    Θα αναφέρω όμως την εντυπωσιακή παρουσία του ενωσιτικου κόσμου ο οποίος ήταν πραγματικά ο δώδεκατος παίκτης της ομάδας. Η ομάδα παίρνει τεράστια ώθηση από τον κόσμο της. Προσωπικά μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια και τις καυτές κερκίδες που δημιουργουσαμε στις επαρχιες.

    Την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο οακα. Μόνο ενωσιτικη ανθρωπαρεα θα εκδραμουμε με πάθος και πώρωση για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει τη νίκη. Την ερχόμενη Κυριακή, μόνο νίκη…

  7. Ο/Η bandog λέει:

    το φετινο πρωτα8λημα ειναι δυο κατηγοριες ομαδων.
    οσφπ,παοκ, αεκ στην πρωτη και οι υπολοιπες στην δευτερη.

    μονο αν παρουσιαστουν αυτοκαταστροφικες οι ομαδες της αεκ , του γαυρου και του πρεσπαθλητη θα εχουν απωλεις απο μικροτερους.
    εξαιρεση ισως τα παιχνιδια με αρη και τα παιχνιδια ειδικων συνθηκων (καιρικες συνθηκες, απουσιες παικτων, αποβολες, δυσλειτουργεια var , επεισοδια κλπ)

    ετσι το πρωταθλημα θα κριθει στα ντερμπυ οπου νομιζω οτι ειναι εμφανες οτι μειονεκτουμε εναντι παοκ και γαυρου σε ταχυδυναμη , ποιοτητα και βαθος ροστερ.

    σημερα ημασταν καλοι για τα δεδομενα της ομαδας οπως τα ζουμε τον τελευταιο μηνα.
    εχουμε τον ποιοτικοτερο παικτη του πρωταθληματος και 5-6 αξιολογους γαι τα ελληνικα δεδομενα παικτες αλλα μετα το χαος…

    κοιτας στον παγκο μας και βλεπεις τον ιταλο πλατελα , τον αγαπητικο της προτογαλεζας βοσκοπουλας, τον οικονομου , τον σιμαο και τον γαλανοπουλο…

    βλεπω πχ τον γαυρο με βαλμπουενα βασικο δεκαρι , μπενζια αναπληρωματικο ,φορτουνη στην αναμονη και ενα 8αρι οπως ο γκιλιερμε και σκεφτομαι οτι εμεις περιμενουμε να μας κανει το παιχνιδι ο μανταλος ή ο ζερλαδες και να βοηθα ο κριστισιτς !

    καπου εκει καταλαβαινεις οτι μπορεις να απολαμβανεις νικες στα αγρινια καισ τις αρκαδιες αλλα μεσα μας ξερουμε οτι δυσκολα θα γλυτωσουμε φετος την καζουρα απο τους λιμανισιους…

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρα σε όλους

    @steven and all
    Την Κυριακή νομίζω κι εσύ και πολλά άλλα παιδιά (οι οποίοι παραμένουν ενθερμοι και ανιδιοτελεις υποστηρικτές της ομάδας) πρέπει να είστε στο γήπεδο. Όχι φυσικά για το νούμερο εγγυητη, ο οποίος έχει ξεμπροστιαστει και τον οποίο αγνοουμε πλήρως, αλλά για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε αθλητική ΕΝΩΣΗΣ. Οχι μόνο για να κερδίσουμε τον παοκ, αλλά κυρίως για το χειροκρότημα για τις εμφανίσεις της ομάδας σε τραπεζουντα, Τρίπολη, Αγρίνιο.

  9. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.... λέει:

    Mαγκες να πουμε και κατι αλλο. Το κοντρολ που κανει 2 φορες ο πουστης ο κροατης απο τοσο ψηλα, εγω εχω να το δω παρα πολλα χρονια απο παικτη. ΣΤΗΒΕΝ η γνωμη σου?

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….: Συμφωνώ πλήρως. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    To έργο είναι το εξής: οσο τραβάει ο Λιβάια θα κερδίζει η ομάδα. Αμα μπουκώσει ο Λιβάια πάπαλα η ομάδα.
    Ολοι περιμένουν τα πάντα απ’αυτόν. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης και ο πιο αποτελεσματικός μέχρι σήμερα.
    Κάποιο άλλο σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ δεν υπάρχει.

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Οσο νικαει η ομαδα ολα ειναι καλα και ανθηρα.
    Στο ντερμπυ με ΠΑΟΚ θα εισαι πολυ πιο σφιγμενος ομως. Βεβαια με τον ΑΡΗ σημερα ειδα καποια πραγματακια που σε συνδυασμο με τις συνεχομενες νικες της ομαδας και το ανεβασμα της ψυχολογιας ,ολα ειναι πιθανα. Εγω θα ξεκιναγα απο την νικη και θα εφτανα ΤΟ ΠΟΛΥ στην ισοπαλια. Σε τρελη φορμα ο Λιβαγια,οσο την εχει θα ξελασπωνεις. Το απο κει και περα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
    Ειναι τελειως ατοπο να συγκρινουμε την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακο. Ενταξει,ειναι σιχαμα, ουτε φυματικη ροχαλα δεν του δινω,αλλα σαν ομαδα ειναι πεντε κλικ πανω απο μας. Να ξερουμε και τι μας γινεται. Εμεις εχουμε τον Λιβαγια που τον λιβανιζουμε γιατι δεν εχουμε αλλον και αυτοι θελουν 10 βουλγαρικα θυμιατα για τους παιχτες τους. Την Κυριακη πιστευω πως θα αποκατασταθει η ταξη και ελλειψει ΠΑΟ θα περασουμε στην φυσικη μας θεση στον πινακα .

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εφυγε ο Καρντόσο και μέσα σε 20 μέρες οι παίκτες επανήλθαν στην κανονική τους φυσική κατάσταση και η ομαδα τρέχει και μετά το 60.
    Με πόσους είχε πάει ο πούστης;Το ξεζούμισε το ρόστερ ο μπαγασας. Λίγο ακόμα να καθοτανε και θα δηλώναμε συμμετοχή στο 5Χ5.
    Μέχρι και τον “εγγυητή” πεσμένο τον έβλεπα…Τώρα έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.
    Μουρουνέλαιο παιδιά. Και ιπποφαές.
    Λένε ότι κανένα θαύμα δεν κρατά πάνω από τρεις (αγωνιστικές) ημέρες.
    Για να δούμε.Εϊμαστε στο όριο. Ισως η παρουσία του “παπά” στον πάγκο, μαζί με κάτι μετάνοιες και εξορκισμους στα κολασμένα αποδυτήρια να απεδωσαν καρπούς.
    Γιατί όχι; Εδώ διαβάζουμε συνέχεια για εικόνες που δακρύζουν.Να,χθες λεει,άνθησε ένα ξερό ακανθινο στεφάνι σε κάποιον σταυρό κάποιου ναού.
    Και οι φαλακροί βγάζουν μαλλιά σε αυτήν την ορθόδοξη και παράδοξη χώρα. Οπου στα εύκολα λειτουργεί παράδοξα και στα δύσκολα ορθολογικά.
    Που βλέπεις το παράξενο;

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater
    Καλά πιστεύεις ότι υπάρχει ομάδα γαυρος;……. Δε βλέπεις ότι πρόκειται για ψοφαλογα;….. Κάτι ψοφαλογα, κάτι φαφουτιδες, και κάτι κοντοστουπες…. Μην τους φοβάσαι….. Κι αυτοί και ο παοκ ελέω var θα χάσουν πολλούς βαθμούς φέτος.

    Ως πρώην αθλητής μπασκετικος φαίνεται ότι στην ομάδα μας έλειπαν άνθρωποι με προσωπικότητα. Μάλλον οι ιβιτς και ο κυρίος κωστενογλου εμπνέουν σεβασμό στους αθλητές, πράγμα που είναι φανερό ότι έλειπε στην ομάδα μας. Μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστες είναι παιδιά 20 με 25 χρόνων. Φαντάζομαι ότι όλοι θυμόμαστε την κατασταση που είναι ένας άντρας 25 χρόνων.

    @πισσα και πουπουλα
    Ps1. Θα ήθελα να παρακαλεσω να μην αναφερόμαστε στον κύριο κωστενογλου ως παπάς, νεοκορος, εξορκιστης κτλ. Κύριος κωστενογλου παρακαλώ, αντε μπας και το πιστέψουμε

    Ps2. Η λουμπινα ζεραλδες κάπου δήλωσε ότι ο ποντενσε είναι ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ. Τους φαντάζεστε ζευγάρι;…. Οψω

    Ps 3 ο γνωστός μαλακας του blog γιατι όταν η ομάδα πετάει εξαφανιζεται; γιατί άραγε;

  15. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Πίσσα και πούπουλα. Οι φαλακροί βγάζουν μαλλιά λόγω Βελόπουλου. Ε, ο ίδιος δεν κρατάει στοκ.

    Προς:Conpater. Είπαμε, δεν λέω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα ή υλικό, αλλά το 5 κλικ είναι μεγάλη υπερβολή.

    Μετά τη χθεσινή εμφάνιση του ΟΣΦΠ και αυτές του παοκ εδώ και δυο χρόνια στην Ευρώπη, μπορώ να αποθέωσω την ΣΚΛΗΡΗ, ΑΝΤΡΙΚΗ ομάδα του 2018. Με πολύ λιγότερες επιλογές, χωρίς ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και χωρίς ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…μόνο με προσπάθεια…ΑΞΙΑ!

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα σε ολους τους συνοδοιπορους.Μεχρις στιγμης η ομαδα παιρνει τα αποτελεσματα χωρις απαραιτητα να παιζει καμοια μπαλαρα.Βασιζεται στην ατομικα ποιοτητα κυριως του Λιβαγια.Σε σχεση με περυσι εχουμε ακριβως τους ιδιους βαθμους ,στα ιδια παιχνιδια.Τα δυο επομενα ειναι τα πιο σημαντικα,Παοκ-Αελ,διοτι περυσι ειχαμε μολις 2 βαθμους.Αν καταφερεις δυο νικες αμεσως εισαι στο +4 απο περυσι.Για αυτο παμε σεμνα και ταπεινα με συγκεντρωση και σοβαροτητα.Δειτε τι παθανε οι γαυροι που ονειρευονταν 4& 5 γκολ στο πτωμα του Παο.

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Ρε παιδια,εγω λεω τι βλεπω στο χορτο. Αυτοι,με 5 πασες ειναι εξω απο την αντιπαλη περιοχη ,εμεις θελουμε 15 οριζοντιες και 5 καθετες !
    Εχουν 4 παιχτες που σου κανουν παιχνιδι κι εμεις εχουμε ΜΙΣΟ ! Να ξερουμε και τι λεμε και τι βλεπουμε. Οκ,λαθος τα 5 κλικ ? Στα τρια εισαι σιγουρα. Τις μοναδες που εχουν δεν τις εχεις. Αυτο λεω,τιποτα περισσοτερο,για αυτο και προσπαθεις να παιζεις σφιχτη αμυνα να μην τους αφηνεις χωρους . Και κατι πολυ σημαντικο. Εχουν προσωπικοτητα που τους βγαινει στο χορτο σε αντιθεση με το φιλοτιμο και τον “πατριωτισμο” των δικων μας.
    Την Κυριακη το παιχνιδι ειναι 90% ασσος. Το 10% ειναι “ασταθμητοι ” παραγοντες….

  18. Ο/Η Koreas λέει:

    @aeklfc conpater
    Εγώ πουθενά δεν είπα ότι είμαστε ομαδαρα ούτε ότι την Κυριακή είναι standard άσσος.

    Απλα λέω ότι είμαστε επιτέλους σοβαροί, μεθοδικοι ( πάντα στα δικά μου ματιά) και ότι η ομάδα σιγά σιγά χτίζει ψυχολογία νικητή . Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο γαυρος δεν είναι καμία ομαδαρα κι αυτό θα φανεί λίαν συντόμως. Όσο για τον παοκ αν την Κυριακή τον περάσουμε μετά νομίζω ότι δεν μας ξαναπιανει ( μιλάω πάντα για την κανονική διάρκεια).

    Τέλος πιστεύω ότι θα χαθούν πολλοί βαθμοί από όλους ελέω var……..offside πέναλτι δώρα τέλος….

  19. Ο/Η DNAEK λέει:

    Οκ η ομάδα βελτιώθηκε σε σύγκριση πάντα με το Καρτντοσιανο συνονθύλευμα αλλά απέχουμε πολύ από το να λέμε ότι “πετάει”η ομάδα.
    Συμμαζευτηκε λίγο το κέντρο είναι σε καλό φεγγάρι ο Λιβάγια η ψυχολογία ανεβασμένη ,ότι πρέπει πριν το ντέρμπυ με τον βορειόγαυρο .
    Τον οποίο ΠΑΟΚ πετυχαίνουμε με βασικές ελλείψεις και πεσμένο ηθικό .
    Οι συγκυρίες βοηθάνε για να αισιοδοξούμε για άνετη επικράτηση αλλά ΑΕΚ είναι αυτή ,ποτέ δεν είσαι σίγουρος.
    Λογικά ο Κωστένογλου θα επιλέξει 3-5-2 για να καλύψει πρώτιστα τα νώτα μας και το δίλημμα είναι η τριάδα πίσω.Μπακάκης η Οικονόμου.
    Με Οικονόμου κερδίζεις σε ύψος χάνεις σε ταχύτητα και κάλυψη χώρων.
    Εκεί θέλεις πασπαρτού Μπακάκη .Δεδομένης της απουσίας Μάτος νομίζω ότι ο Μπακάκης θα είναι η τελική επιλογή.
    Αν βοηθήσει και η τύχη με γκόλ στο δεκάλεπτο μπορούμε και τρίμπαλο.
    Αισιοδοξώ περισσότερο λόγω momentum και συγκυριών παρά πίστης ότι μπορεί αυτή η ΑΕΚ να φτάσει ψηλά.
    Άντε να δούμε ,θα ζήσουμε μια εφήμερη χαρά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ η θα φάμε κι άλλη σφαλιάρα από τα ξαδέλφια.

  20. Ο/Η conpater λέει:

    @Koreas
    Τιποτα δεν τελειωνει με το VAR. Εδω ειναι Ελλαδα και θα αργησει παρα πολυ εστω και με το var να παιζονται κανονικα τα παιχνιδια. Μια πρωτη γευση πηραμε στο ΟΣΦΠ-ΑΣΤΕΡΑΣ. Τρεις τετοιες περιπτωσεις υπερ του γαυρου και παραλληλα στραβοπατηματα του δευτερου και τριτου στην βαθμολογια χτιζουν μια διαφορα απο 5 εως 9 βαθμους και αντε πιαστον μετα. Το var ειναι βοηθεια στον διαιτητη,που αν κατσικωθει στο σφυριγμα του δεν πα να φλεγεται το συμπαν.αυτος αν γουσταρει να σπρωξει τον γαυρο και το var να παει να δει,θα τον σπρωξει.

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα σε όλους,

    χθες το βράδυ, στο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ναι, αυτό που αγαπούσε ο Ντούσκο) εθεάθη 11δάτος παίκτης του παοκ (παντρεμένος)…με την Ειρήνη Παπαδοπούλου…

    …καλό νέο θα πω για το παιχνίδι…δείχνει την εικόνα της ομάδας…

  22. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater
    Οντως το ρωμαιικο είναι ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά μιλάω σχετικά. Δήλωση σε σχέση με τα δώρα των προηγούμενων χρόνων προς τους μεγάλους από τους διαιτητές, τα δώρα από εδώ και πέρα έχουν ελλατωθει. Θυμάσαι κάτι δωράκια offside στου Καραϊσκάκης;

    Πες μου και κάτι άλλο, τον κεντερη ή τη Θάνου τους θεωρουσες αθληταρες;

  23. Ο/Η conpater λέει:

    @koreas
    Βεβαιως και τους θεωρουσα αθληταρες. Και εξηγουμαι γιατι μαλλον ηρθε αποτομα η απαντηση. Εκει που εχει φτασει ο επαγγελματικος αθλητισμος,παγκοσμια, αν θελεις να εισαι στην κορυφη η κοντα σε αυτην ,να απολαμβανεις τα κερδη απο τις συμμετοχες σου,τα λεφτα των χορηγων,να εχεις σπονσορες,να εχεις εν τελει μεταλια για να εχεις ολα τα προηγουμενα πρεπει να ακολουθησεις την πεπατημενη.Δηλαδη ΝΤΟΠΑ.
    Θεωρω πως σε αυτους τους αγωνες κορυφης,ΟΛΟΙ ντοπαρονται.Ειναι δηλαδη αγωνες μεταξυ ντοπαρισμενων. Η διαφοροποιηση υπαρχει στο ποιος εχει καλυτερη “καλυψη” και τι φαρμακα παιρνει κανεις . Τον Μπεν Τζονσον,τον καθαρισαν με συνοπτικες διαδικασιες γιατι ηταν η εποχη του Λιουις,και απλα χαλασε την μανεστρα της NIKE, και των εταιριων που τον πατροναραν .Αλλωστε στα σπριντ,μεχρι τοτε υπηρχαν ΜΟΝΟ Αμερικανοι. Το ιδιο εγινε και με τον Κεντερη και με την Θανου,κατι που δεν εγινε με την αρση βαρων,γιατι εκει οι υπεδυναμεις δεν επαιζαν σοβαρη μπαλα,και υπηρχε ανοιχτο πεδιο. Ισως η σοβαροτερη δηλωση για το αν ειναι η οχι ντοπαρισμενη οι αθλητες ανηκει διακαιωματικα στον Τζεκο. Στο ποδοσφαιρο,ισχυει το ιδιο ακριβως,γιατι να αλλαξει κατι. Ξερουμε ολοι μας περιπτωσεις ποδοσφαιριστων ελληνων και ξενων.
    Οταν στους ολυμπιακους αγωνες ,αλλα και στα διεθνη τουρνουα ρεει το χρημα ,να παει ο αλλος ο αντοπαριστος να κανει τι? Να γινει ρεζιλι η να διαφημισει τον ροματισμο του ερασιτεχνικου αθλητισμου? Αμα δεν θελει δεν ακολουθει. Αμα ακολουθησει το συστημα ,θα παει απο την πεπατημενη του ντοπα κι αγιος ο Θεος. Τους θεωρουσα αθληταραδες λοιπον γιατι ετρεχαν σε αγωνες μεταξυ ισων και βγηκαν πρωτοι. Αυτο δεν παει να πει οτι ειμαι υπερ της ντοπας,ειναι δικο τους προβλημα αν θελουν να εχουν μουρη σαν αλογα και να καταστρεφουν τα σωθικα τους.

  24. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πάνω που θα πλήρωνε τους συνεργάτες της για το προηγούμενο-καλοκαιριάτικο-τρίμηνο η Thomas Cook ξαφνικά άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο και απεβίωσε.Ξημερώματα. Πάνω που θα άρχισε να πληρώνει.
    Τι ατυχία… και τί τύχη! Ολα είναι θέμα timing.
    Αν είναι να πεθάνεις,να συμβεί την κατάλληλη στιγμή.Είναι σαν να περιμένει ο γιατρός της εντατικής τους συγγενείς του ετοιμοθάνατου να έρθουν να προφτάσουν να πουν ένα “αντίο” στον μελλοθάνατο,κρατώντας αντίγραφα της διαθηκης και από ένα στιλό στο χέρι ο καθένας.
    Απο δω και μπρος θα απολαύσουν πραγματική ελληνικη φιλοξενία οι…εγκλωβισμένοι.
    – Ουαν μορ μουσάκα πλιζ.Οου..αντ του μπιρς… αντ πατατες.
    – Τράβα να τα φτιάξεις μόνος σου ρε μαλακα.Και θα πληρώσεις πριν φας. Αμα θες.Αλλιως, τράβα να μαζέψεις πεταλίδες και κοιμήσου στα βότσαλα.
    Στη Μάνη,σκέφτονται να πατσίσουν διαφορετικά. Τους “εγκλωβισμένους” Αγγλους -μιας και πλησιάζει και η περίοδοςγια το λιομάζωμα,- θα τους κρατήσουν να δουλέψουν στα χωράφια Υποχρεωτικός αγροτουρισμός δηλαδή.
    Καλώς εχόντων των πραγμάτων,θα επιστρέψουν στην Βρεττανία κοντά στα Χριστούγεννα,κρατώντας από ένα βάζο μπουράκλες. Αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν όλοι…

  25. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Παρουσία φάση ομίλων Champions League:
    15.250.000€ (παρουσία) +
    Χ€ (βαθμοί) + 1.108.000€ (“μετοχές”) +
    Y€ (100% ή 55% ελληνικού market pool) > 16.358.000 ευρώ.

    Η τελευταία ελληνική ομάδα που βρέθηκε σε ομίλους Champions League ήταν ο Ολυμπιακός το 2015-2016, όπου τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του και εισέπραξε 16.134.000 ευρώ από το market pool, ως μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας. Η ΑΕΚ περιμένει μικρότερο ποσό από αυτό, ωστόσο σε περίπτωση που είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση, θα εισπράξει το 100%, οπότε περιμένει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 5.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που προκριθεί και ο ΠΑΟΚ, τότε η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια θα περιμένει το 55% του ελληνικού market pool και οι Θεσσαλονικείς το 45%.

    Νομιζω σημερα διαβασαμε ολοι τα νεα για το που πανε τα χρηματα του chl.

    o μαλακας του blog ακουει?

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε Βλαχο ΞΕΝΙΔΗ,

    Mεχρι τωρα ξεραμε οτι εισαι αγεωγραφητος μιας και μας ελεγες (με επιμονη κιολας επι μερες) οτι το Λονδινο ειναι λιμανι που αραζουν τανκερ!!
    Επισης μας ελεγες με σιγουρια (100%) οτι η ΑΕΚ θα παρει το κυπελλο και πηρε τα 3 (κυριολεκτικα τριτη φορα σερι), η Liverpool δε θα παρει τιποτα (και πηρε μονο το CHL ΚΑΙ το Super Cup!!!).
    Επισης με ελεγες και Χατζηαβατη επειδη ειπα οτι ο γαυρος θα περασει ΑΝΕΤΑ σε ομιλους. Οχι μονο περασε αλλα εκανε και 2 νικες μεσα-εξω και εριξε 1- 6 συνολο!

    Δε περασε δηλαδη απλα, τους ξεφτιλισε. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΤΩΡΑ?

    Μετα μας ελεγες οτι ο προπονητης (η αδελφαρα του κερατα) κανει σοβαρη δουλεια και οτι ο Ζεραλδες τη κανει κομπολοι!

    Σε ολα μεσα πεφτεις χοντρε, δωσε καμμια προβλεψη ακομα να γελασουμε.

    Σημερα αποδεικνυεις οτι εισαι, εκτος απο αγραμματος, και ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ μιας και αδυνατεις να κατανοησεις μια απλη προσθεση που λεει 15,250,000 που ειναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑ και αλλα 16,358,000 που ειναι το MARKET POOL , δηλαδη 2 ξεχωριστα νουμερα μας κανουν συνολο 31,608,000.

    Πραγματικα εισαι τελειως ΣΤΟΚΟΣ που ακομη δεν εχεις μαθει μετα απο 30 χρονια οτι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ και ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ MARKET POOL.

    Η UEFA μοιραζει 4 διαφορετικα ποσα:
    Starting fees (€488m) ,
    Fixed amounts (€585m),
    Coefficient ranking (€585m),
    Market pool (€292m)

    Συνολο Forecast amounts (total €1.95bn)

    Γι αυτο λεγεται market pool ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΗ, ειναι αναλογο της χωρας, της λιγκας, και της συμμετοχης απο τηλεοπτικη καλυψη, βαθμολογια ομαδας μεχρι και βαθμολογια πρωταθληματος αναμεσα σε αλλα .

    Μου θες και αναλυσεις ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ και δε ξερεις να κανεις προσθεση ακομα, γιδοβοσκε.

    Βαλε καποιον που ξερει αγγλικα να σου μεταφρασει μιας και εσυ εισαι επιπεδο δημοτικου ακομα, τη διανομη των χρηματων απο το επισημο site της UEFA.

    https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2562033.html

    Εταιρε ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗ:

    Επειδη η υπομονη εχει ορια και νομιζεις οτι επειδη σε γραφω σε επανηλλημενες βρισιες σου εδω και μηνες ως γλειωδης τυπος που εισαι, αυτο μεταφραζεται σε ελευθερο πασο: Μπορουμε στο επομενο ματς που θα βγεις απο το κατσικοχωρι να συναντηθουμε στο ΟΑΚΑ σου και να δουμε ποιος ειναι ο μαλακας.
    Απο κοντα να σε δω και εσενα (να σου εκπληρωθει και το ονειρο που με ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ να συναντηθουμε) και το χοντρο να μου λετε αυτα που θελετε να πειτε, αφοβα μιας και η μαγκια σας τρεχει απο τα πατζακια.
    Εχεις το mail μου απο τοτε που παρακαλαγες για πληροφοριες καθημερινα και μας τα ειχες κανει τσουρεκια, βαλε ενα να βρεθουμε να μου πεις ελευθερα τις αποψεις σου.

    Αιντε γιατι πολυ φορα πηρατε ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ και το παιζετε πολλα βαρυδες απο τη ασφαλεια του Ιντερνετ και απο μακρια.

    Δε φταιτε εσεις που εισαστε κουτσαβακια. Ετσι εχετε μαθει στα κολοχωρια σας, οπου στα γαμιδια ειναι.

    Παμε παρακατω:

    Ο γατουλης απο τη πρωτη μερα ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ το 40% των εσοδων απο τα διαρκειας σε μια αλλη εταιρεια, ΑΣΧΕΤΗ με τη ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Δινει και δευτερη αποδειξη η οποια ως ενισχυση-αν δε κανω λαθος- δεν εχει και φορο.
    Αν πουμε με ιδιαιτερα χαμηλα νουμερα: 10.000 καρτες Χ 6 χρονια= 60,000 Καρτες (μονο τη πρωτη εκοψε κανα 15αρι, περσυ 14,500 κλπ)
    Να βαλουμε ενα μεσο ορο 300 ευρω? 150 εκαναν στο πεταλο, 300 στην 7-11, 500 στην 9, 650 στην 28 αν θυμαμαι. Ακομη παραπανω στα επισημα.
    Αυτο μας κανει χονδρικα 18εκ ευρω Χ40%= 7,2εκκ και παλι με χονδρικους υπολογισμους.

    • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 7,2ΕΚ ΕΥΡΩ που πληρωσε ο κοσμος (ατοκα εδω και 6 χρονια με cumulative %), που εχουν χρησιμοποιηθει, και για ποιο λογο μια ΑΣΧΕΤΗ εταιρεια συμφερωντων γατουλη, ΒΟΥΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΕ ΑΕΚ το 40% των εισπραξεων διαρκειας της?
    • Μπορει καποιος φιλαθλος της ομαδας ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ παρα μονο την ΠΑΕ ΑΕΚ στην αγορα διαρκειας του ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    • Οταν ενισχυεις με το 40% των χρηματων σου ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ την ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ, λαμβανεις καποιο ανταλλαγμα, π.χ μετοχες της εταιρειας? Σου δινουν κατι αλλο, εχεις καποιο δκαιωμα ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ?

    Να ρωτησω και αλλα που εχω μπολικα? Που πηγαν για παραδειγμα τα ΠΡΟΠΕΡΣΥΝΑ 10εκ του Europa League?
    Η τι εγινε και εκει που ο ιδιος μιλαγε για δανεια πριν 1,5 χρονο, ξαφνικα ‘βρηκε’ λεφτα απο το λεφτοδεντρο?
    Γιατι εχει και τη φημη του ‘χουβαρντα’ ο μπαγασας ο γατουλης αυτο να λεγεται.

    ΥΓ Προσεχτε τωρα που πετατε εκει ψηλα μη σας πιασει vertigo.
    Ανοιξτε και κανα λεξικο να δειτε τη μεταφραση, να μαθετε και τιποτε παραπανω τουλαχιστον εκτος απο το ΜΠΕΕΕΕ.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απολαμβανω τα σχολια μια στο τοσο.

    Οταν παμε χαλαρα γραφουμε 2 μπουρδες. Οταν εχουμε δουλεια δεν ασχολουμαστε καν. Πραγματικα δηλαδη περιμενες να γραψω σχολιο επειδη νικησαμε τον Παναιτωλικο?

    Σε αντιθεση με σενα που ο σκοπος της ζωης μου ειναι η ΑΕΚ και ξημεροβραδιαζεσαι πανω απο ενα πληκτρολογιο- μη εχωντας τιποτε αλλο να κανεις, ΕΓΩ ΕΧΩ και μαλιστα μπολικα.

    Αλλωστε δε χρειαζεται να λεμε πολλα για το ΤΣΙΡΚΟ που λεγεται ΑΕΚ. Το θεαμα και οι επιδοσεις της τα λενε ολα:

    Η ομαδα πεταει! Χαρταετο.
    Επειδη περασε τα ανυπερβλητα εμποδια του Παναιτωλικου των ΜΗΔΕΝ (0) βαθμων και του Αστερα των τριων (3) βαθμων!
    ΔΥΟ ομαδες που επαιξαν οκτω (8) παιχνιδια και καταφεραν να παρουν συνολικα/αρθροιστικα τρεις (3) βαθμους απο τους 24.
    ΔΥΟ ομαδες που εχουν κανει 7 ηττες και 1 νικη, ολες και ολες σε 8 ματς! H δε μοναδικη νικη σημειωθηκε χθες, του Αστερα 2-1.
    ΟΥΑΟΥ που λεει και μια ψυχη – αναλογα ηλιθια με σενα. ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ τον λενε και αυτον.

    Πρεπει να εισαι ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ για να τρεχεις στα γηπεδα να πληρωνεις για να βλεπεις το Λοπεζ και το Παουλινιο.
    Μεγαλος ΜΥΡΩΔΙΑΣ, για να σου πασαρεται ως ποδοσφαιρο και θεαμα αυτο το κλωτσοσκουφι.
    Τωρα θα μου πεις και ο Σεφερλης γεμιζει το Δελφιναριο συνεχεια, οποτε πασο εκει.
    Που εχει κορυφαιο το Λιβαδια που καταφερε να λαμπει στο Ελλαδισταν ως αστερας μιας και ΑΠΕΤΥΧΕ οπου αλλου πηγε. Ακομη και στη ποδοσφαιρομανα Λας Παλμας.
    Ο σοφος λαος λεει στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Ενας Λιβαδιας που κανει μισο φεγγαρι μπαλλα καθε χρονο κανα τριμηνο και μετα τον ψαχνουμε. 3 χρονια φετος σερι σαιζον δεν εχει βγαλει. Αλλα ειναι και αυτος ‘παικταρας’…

    Και μιας και το θυμηθηκα: Μπαλλιες απο το θεο που κατεβασε 2-3 φορες ο ‘αστερας’ σε 8 ματς μεχρι τωρα , κατεβαζει καμμια δεκαρια ο Μο, ο Sadio και ο Βobby 2 φορες την εβδομαδα και με αντιπαλους τη Barca τη City τη PSG τη Τσελσυ και τη καθε TOP ομαδα στο νησι και την Ευρωπη. Οχι να σε μαρκαρει ο Μπαλμπι και ο …..Μαλης. Για να μη πουμε για τον VVD που αυτα τα εχει για να περναει την ωρα του.

    Βλεπω μονο Premier League, τα εντος Live στο γηπεδο οποτε μπορω και αξιζει, τα εκτος απο τη TV. Η αν ειναι κοντα- οπως προχθες που κατηφοριζεις την Kings Road με τα ποδια κανα μισαωρο- και αν καταφερω να εχω προσβαση, παω. Για να δω την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ με το κορυφαιο προπονητη στο κοσμο, το κορυφαιο τερμα και το κορυφαιο CB, οπως βραβευτηκαν και χθες απο την UEFA. Που αν ειχε λιγο τσιπα πανω της θα εδινε στον VVD ΚΑΙ τη χρυση μπαλλα οπως τον ψηφισαν ως κορυφαιο παικτη οι συναδελφοι του απο ολη την Ευρωπη. Τωρα γιατι ο Μεσι που ΕΧΑΣΕ απο τον VVD στα μεταξυ τους ματς και ΔΕΝ πηρε και το CHL ειναι καλυτερος ειναι ενα θεμα που μονο η UEFA γνωριζει.

    ΔΕΝ ασχολουμαι με το ελληνικο πρωταθλημα.
    Ειναι ΚΑΚΟ θεαμα, εκνευριστικα αργο, με ατεχνους και αψυχους τυπους που παριστανουν τους ποδοσφαιρηστες.
    Με στημενα ματς, με κακες διαιτησιες με ακομη χειροτερες περιγραφες-αναλυσεις-εκπομπες.
    Ενα υπερτιμημενο προιον που κυριαρχουν λαθρεμποροι και κοινοι ποινικοι απο τη μια και κολογλυφτες δημοσιογραφοι και οπαδοι σα και σενα απο την αλλη.
    Δεν ειναι τυχαιο που ο μεσος ορος εισητηριων το 2018-2019 ειναι ΚΑΤΩ απο 8,000 ανα παιχνιδι με την ΑΕΚ να γραφει και ενα μεγαλοπρεπεστατο -5998/ματς η αλλιως μειον 38%. Στα φιλικα του καλοκαιριου κοβω 2 φορες παραπανω εισητηρια απο οσα κοβεις ολη τη χρονια στα επισημα , ρε κακομοιρη με την ομαδα που πεταει.

    ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ αυτο το πραγμα. Το χειροτερο παιχνιδι της Championship ειναι 10 φορες καλυτερο απο τις top ομαδαρες της Ελλαδας.

    Δε χανεις τυχαια απο τα Φεροε 2 φορες. Δε σου παιρνει τυχαια ισοπαλια το Λιχτενσταιν μεσα στην εδρα σου. Δε σε αποκλειει τυχαια η Ουγγαρια και η Αρμενια. Ο Σωκρατης που ονειρευεσαι να γυρισει στο ΑΕΚ στα 32 του, ειναι το ανεκδοτο καθε Κυριακη στο νησι.

    Γι αυτο δε σταυρωνεις ποντο στην Ευρωπη και εισαι ΣΟΥΡΓΕΛΟ. Μια ομαδουλα που τη κανουν οτι θελουν ΟΛΑ τα σοβαρα clubs με στοιχειωδη ποδοσφαιρικη λογικη.

    Την ΑΕΚ την εχω ΜΟΝΟ για να τη κραζω με τα καραγκιοζιλικια που κανει στο χορτο και τη διοικηση.
    Οπως ειπα πριν 3 σαιζον τη βραδια του τελικου του CHL: παραδιδω το διαρκειας μου μετα απο ΤΡΕΙΣ δεκαετιες (με διαλειμα αναλογα το 2009-2013), μιας και ο ‘εγγυητης’ ΔΕΝ εχει σκοπο να ασχοληθει με την ομαδα παρα μονο με τα κατασκευαστικα για να κονομησει ως συνηθως. Οπως κονομαγε και το κοντο αλλωστε.

    Επειδη ομως το Κ στο τελος ΔΕΝ σημαινει ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, εγω σταματαω να χρηματοδοτω κατι που δεν μου γυρναει τα λεφτα μου πισω- εστω στο ελαχιστο ως θεαμα/ανταμοιβη.
    Εννοειται οτι παραλληλα εχουν κοπει Nova και οτιδηποτε εχει να κανει με δυνητικο εσοδο στο καραγκιοζη, πχ Μπουτικ. Ουτε σεντ στο γελοιο τυπο που το παιζει ‘εγγυηση’ και ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ. Που ΒΟΥΤΑΕΙ το 40% των διαρκειας τσαμπουκα για να αγοραζει τη ΠΑΕ με ΑΜΚ δικιας του εταιρειας. Ενα λαμογιο δηλαδη που σε κλεβει μπροστα στα ματια σου και στο φωναζει ως χαπατο που εισαι.

    Μια ομαδα που ΔΕΝ καταφερε να μπει σε ομιλο Europa που παιζουν υπερδυναμεις οπως η Κρασνονταρ, η Ντουντελατζε, η Καραμπαγκ, η Λουγκανο και αλλες πιτσαριες/μπυραριες.

    Που μου κουβαλαει ΑΔΕΛΦΕΣ και μαλακο-θρησκευομενους στους παγκους, με κοντοτοπιθαρα ΑΜΠΑΛΛΑ στο χορτο, με τη διαφορα οτι το λενε Βερντε και ειναι Ιταλος και οχι Πλατελα να ειναι Ελληνας. Αυτο σας πουλησε ο ‘γατουλης’ μετα απο 5 χρονια: αλλαξε στο Πλατελα εθνικοτητα με 400 (ταχα μου) χιλιαρικα.
    Μου εβαλε το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ το κυρ-Νικο (ο αντιστοιχος γραφικος καραγκιοζης Κυρ-Τακης του γαυρου) και κοροιδευει με τη σοβαροφανεια.

    Το ποσο ΜΙΚΡΗ σαν ομαδα και ΜΙΚΡΟΙ σαν οπαδοι εχετε γινει εσεις οι 3-4 χιλιαδες που τρεχετε στα γηπεδα (οι αλλες 4-5 χιλιαδες ειναι τα χαπακωμενα στο πεταλο), το δειχνει το γεγονος οτι χοροπηδατε απο ευτυχια που νικησατε με 1-0 μια ομαδα που σε 4 ματς εχει κανει 23 τελικες ολες και ολες.
    Κανει δηλαδη πανω απο ενα τεταρτο για να κανει μια προσπαθεια σε μεσο ορο και αυτο ειναι αιτια πανυγηρισμων!
    Μια ομαδα που προχθες ΔΕΝ εκανε τελικη μεσα απο τη περιοχη σουταρε μονο εκτος. Μιλαμε για κατσαπλιαδες με PHD.
    Δεκα πιτσιρικαδες 15 χρονων απο μια αλανα να μαζεψεις στη τυχη, μια τελικη εντος περιοχης σε μιαμιση ωρα μπαλλα θα στη κανουν. ΕΝΑΣ απο φιλοτιμο, απο εγωισμο και μονο θα κανει μια μπουκα, οχι να βαραμε απο το γαμο του καραγκιοζη.

    Ειναι πραγματικα απιθανο ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΧΗΣ στο θεαμα που σας προσφερει ο εγγυητης που χαιρεστε κιολας που …πετατε τρομαρα σας.
    Λογικο οταν βλεπεις ‘ντερμπυ’ τους Παναιτωλικους και τις Ξανθες. Αλλα τα χανεις, αλλα τα παιρνεις. Γενικα ομως τελειωνεις μεταξυ -20 με -30 τις 4 απο τις 5 χρονιες.
    Τις δε 20-30αρες στις ριχνει ο Πελκας ο Λημνιος ο Τσιμικας και ο Μασουρας! Οταν δε σου παιρνει 3 τελικους κυπελλου σερι ο …. Πασχαλακης.
    Επιτυχια λεμε μεγαλη να εισαι τριτος επειδη δεν υπαρχει τεταρτος, λαμπαδα στον Αλαφ-ουζο εχει αναψει ο γατουλης.

    Και επειδη ΠΑΛΙ προκαλεις (οταν δε με κολογλυφεις να ζητας την αποψη μου παρακαλετος και δε ζητας και συναντησεις- υπαρχουν τα γραπτα ακομη) σου ξαναλεω οτι η ομαδα μου ειναι η Liverpool.

    Παντα αυτη ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα ΕΙΝΑΙ.

    Αυτη που πριν βγει ο Σεπτεμβριος εχει την αναλογη ομαδουλα-τσιρκο σου στο -10. Αναλογο Κωστενογλα καραγκιοζη εχετε και εκει. Σοβαρο ΝΟΥΜΕΡΟ και αυτος. Νορβηγικο.

    Αμα εισαι καραγκιοζης η εθνικοτητα δε παιζει ρολο. Λες ναι σε ολα, αρκει να κατσεις στη καρεκλα. Με μηδεν προετοιμασια, με μηδεν πλανο, με μηδεν εναλλακτικες, με μηδεν μεταγραφες, με μηδεν budget οπως ο ‘κλειδοκρατωρας’ ο Ηλιας, ολα μηδεν ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΕΞΑΚΙΣ Πρωταθλητρια Ευρωπης, με 2 πρωτους σκορερ ταυτοχρονα στη PL, με 97 ποντους περσυ και με ροστερ που οσο κανει το CB μου κανει η ΟΛΗ η ΑΕΚ + το γηπεδο+ το προπονητηριο+ τα γραφεια + οτι εχεις και δεν εχεις και μενουν και ρεστα καμμια ογδονταρα να σε ξανααγορασω αλλη μια, ολα μαζι.

    Εχω περισσοτερους Ευρωπαικους τιτλους 13, απο οσο εχεις πρωταθληματα 12, στο Μπανανισταν.

    Μονο περσυ απο το CHL εβγαλα 124εκ ευρω, ΜΟΝΟ απο το CHL. Οσο κανουν 2 γηπεδα της ΑΕΚ-σορρυ του Μελλισανιδη ηθελα να πω.

    Με το καλυτερο προπονητη στο κοσμο, με το καλυτερο τερμα, το καλυτερο CB και τη φονικοτερη τριαδα στην επιθεση. Με τα 2 ακραια μπακ μου να ειναι πρωτα σε ασσιστ σε CHL και PL.

    Την ΑΕΚ την εχω να περναει η ωρα να γελαω. Οπως εχω αυτοκινητα-μηχανες αλλα και ενα ποδηλατο αναλογα. Που το πηρα για να το εχω στην αποθηκη- αναθεμα και αν ασχολουμαι 2? φορες το χρονο.

    Αυτα που γινωνται εκει μεσα αν μπορουσαν να γραφτουν θα γελαγαν οχι τα τσιμεντα αλλα ο καθε πικραμενος.
    Αμα αρχισουμε και λεμε για σκηνικα του εγγυητη και για λαμογιες και κολοτουμπες ΟΛΩΝ, ο καραγκιοζης με το Χατζηαβατη θα πανε ΟΑΕΔ αυριο το πρωι.

    Οπως αλλωστε εχω και σενα που μας εγραφες οτι ο Μαρινος ειναι προπονητης δεκαετιας, η ΑΕΚ θα κανει πορεια στο CHL, θα κανει το repeat και αλλα τετοια.
    Σα τον αλλο το βλακα που μας ελεγε επι βδομαδες οτι το κυπελλο ειναι (100% κιολας) δικο μας.
    Εγω απο την αλλη ελεγα βγαζει δε βγαζει Χριστουγγενα, η ΑΕΚ θα κανει 6 ηττες και θα ειναι τυχερη αν τελειωσει στο -20.
    Το τι εγινε τελικα το ειδαμε. Ο Σαχλαμαρινος πηγε σπιτακι του στο εξαμηνο, η ΑΕΚ εκανε 6 ηττες και τελειωσε στο -23.
    Οπως ελεγα αρχες Ιουλιου, οτι ο προπονηταρας ο φετεινος ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ και δε τον εβγαλε. Εσυ απο την αλλη εβλεπες πλανο και σοβαροτητα! Ετσι μας εγραφες και οχι μια και δυο.

    Βεβαια εδω επισης μας εγραφες –αναμεσα στις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αμολας- οτι οι Ναζι πολεμησαν τους Ρωσσους στις Στεπες!!!!! Αληθεια εχεις ΙΔΕΑ που ειναι οι Στεπες δηλαδη ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ στην ΑΣΙΑ, απο τη μερια της Μογγολιας/Κινας (η λεγωμενη και Ματζουρια) η εισαι και εσυ Λεσβος Μυτιληνη = 2 νησια? Μαλλον το δευτερο, αγεωγραφητε.

    Εδω μας ειπες οι θαλλάσιες δυνάμεις (πληθυντικος κιολας μιας και ηταν και πολλες) πολεμησαν εναντίον της Ρωσίας. Σε πιο παραλληλο συμπαν? Πια θαλλασια δυναμη πολεμησε τη Ρωσσια?
    Εδω μας ειπες οτι η Ρωσσια νικησε στην Ευρωπη (αδιαφιλονικητα κιολας!) επειδη εριξε ατομικες βομβες η Αμερικη στην Ιαπωνια στην αλλη μερια του πλανητη. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ/ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ.
    Εδω μας ειπες οτι η νικη των Ρωσσων ολοκληρώθηκε με τις συμφωνίες της Τεχεράνης (που εγινε το 1943 ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ την ωρα που ο αξονας ειχε σχεδον ολη την Ευρωπη, πλην Βρεττανιας, υπο την κατοχη του), στα ποδοσφαιρικα θα κολλησεις?
    Ολα αυτα υπαρχουν αρχειο: ημερομηνιες, σχολια, κειμενα, ολα ταξινομημενα στο folder: Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ.

    Ενας μπουρδας- σαν το εταιρο βλαχο – που κανει κοπυ-παστε που λετε εσεις οι αγραμματοι, κειμενακια και φρασεις απο το google για να το παιξει καποιος.

    ΔΕΝ ειναι τυχαιο που τακιμιασες με τον αλλο τον αγραμματο που μας λεει οτι το Λονδινο ειναι λιμανι.
    Αιντε που προκαλεις και βριζεις επι μηνες και επειδη δε σου απαντω, θεωρεις οτι κατι εισαι. Εσυ και τα 2εκ ευρω σου, τρομαρα σου που μας τα εγραψες να…. ψαρωσουμε.

    Τραβα τωρα να μας πεις για το κυριο κωστενογλου. Εγινε και κυριος ο καραγκιοζης ολκης που τον εχουν απολυσει ο Απολλων, ο Ρουλης που δε καταφερε να τον ανεβασει απο τη Β’ Εθνικη, μεχρι και η Δοξα Δραμας! μετα απο ενα τριμηνο, αλλα ο εγγυητης τον κρινει ικανο να οδηγει την ΑΕΚ. Αφου ειναι τσαμπα, μια χαρα ικανος ειναι.. Γιατι δηλαδη η αδελφαρα που τη πληρωσε και μια 500αρα ηταν ικανοτερη? Στη μακρια γαιδουρα μπορει να ηταν καλος δε λεω. Ρωτ αυτους που το ΠΗΔΑΓΑΝ.

    Απο την αλλη βεβαια ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Αφου τα χαφτετε και λιγα σας κανει. Εγω θα σας εκανα ΠΟΛΛΑ παραπανω. Οχι το μαλακοΚωστενογλα και τον Μπαρμπαλια, τον Αλεφα και τον Τσουκαλα θα σας εβαζα στο παγκο και το Κουγια προεδρο, να καθωμαι να γελαω με τις φατσες σας. ΠΡΟΒΑΤΑ.

  28. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Την Κυριακή εγώ πάντως θα είμαι κατω θύρα 11 σειρά 09 θέση 36
    Έλα να στα πω και από κοντά.Κανενα πρόβλημα σιγά μη φοβηθώ κάποιον που γλύφει το βαγγελα για ένα κομμάτι ψωμί.

    Σε περιμένω Χατζηαβάτη.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Spyros pontios : Νομίζω είσαι υπερβολικός. Κανέναν Βαγγέλα δεν έχει ανάγκη και φυσικά δεν γίνεται να έρθει στην 11.

  30. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    Γλύφει τα παπούτσια του βαγγελα.

    Απειλές και μαγκιές από κουτσαβάκια σαν και αυτόν σε εμένα δεν περνάνε.
    Άμα θέλει είμαι έτοιμος.οπου θέλει να πάω να του τα πω.και στην 11 και στα επίσημα και όπου θέλει!

    ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Spyros pontios : Δηλαδή θα παίξετε και ξύλο για τον λαθρέμπορα;

  32. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στην ποδια του Μητσους σφαζονται παλικαρια 😀 😀 😀

  33. Ο/Η spyros pontios λέει:

    αυτος ξυθηκε.

  34. Ο/Η byron λέει:

    Σειρα 9 που πηγες και εβγαλες εισιτηριο, θα βλεπεις μονο τις διαφημιστικες με την Καπελι σπορτ

  35. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ούτε τον Βέρντε δεν θα βλέπει 😂😂😂😂😂😂😂