Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Να ευλογήσουμε τα γένεια μας τώρα; Από την Τετάρτη γράφω οτι η ΑΕΚ δεν πρέπει να κατέβει με 3-5-2. Όμως ο προπονητής έτσι κατέβασε την ομάδα και φυσικά την άφησε εντελώς γυμνή. Κεντρικά κι επιθετικά. Ο αντίπαλος κατέβηκε με το γνωστό του σύστημα, κι αφού κυριάρχησε στον άξονα, άρχισε να ντουμπλάρει τους παίκτες μας στα πλάγια – κύρια στα αριστερά μας – και να μας πολτοποιεί.

Η ΑΕΚ δεν είχε καμία λύση ούτε στο πώς να κρατήσει την μπάλα, ούτε στο πώς να επιτεθεί – άλλωστε μόνο τον Μάνταλο και τον Λιβάγια διαθέτει -, αλλά ούτε και στο πώς να διώξει την μπάλα. Βρέθηκε να παίζει τον σάκκο του μποξ, ενώ σε κάποιες αντεπιθέσεις έβλεπες έναν  να τρέχει άναρχα και να πέφτει επάνω σε τέσσερις αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Που έμοιαζε με ομαδάρα, κι έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Με αποκορύφωμα τις τρομερές επιθέσεις με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας μας. Ναι βρε κουτά, αυτά που ο Κετσεντζόγλου είχε δει οτι φτειάξανε και διορθώθηκαν. Όπως είχε προβλέψει οτι δεν θα άνοιγαν τα εκδοτήρια σήμερα, που ίσως να ήταν και πιο σωστό για να δουν λιγότεροι από σαράντα χιλιάδες άνθρωποι αυτό το ναυάγιο. Το ναυάγιο που περιγράφεται με ένα γκολ εις βάρος μας, με τρεις θανάσιμες τελικές και με ένα χαμένο πέναλτυ.

Για ένα μισάωρο, που η ομάδα ήταν νωθρή και πελαγωμένη, και δεν καταλάβαινες τι είχαν δουλέψει μεσοβδόμαδα. Χωρίς πάθος, χωρίς προσανατολισμό και χωρίς να ξέρεις σε ποιόν σεντράρανε τα πλάγια μπακ. Παίκτης μας δεν υπήρχε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τριάντα λεπτά του πήρε του προπονητή για να παραδεχτει δημόσια οτι ήταν μαλάκας με το σύστημα αυτό και φυσικά το άλλαξε σε 4-2-3-1. Εν των ενόντων βέβαια, με τις γνωστές αλχημείες.

Τουλάχιστον ισορρόπησε ο ρυθμός, ο αντίπαλος οπισθοχώρησε κι έκανε κάποιες τελικές η ομάδα μας, φυσικά με σουτ εκτός περιοχής. Άντε τώρα να έχεις δουλέψει όλη την εβδομάδα άλλο σύστημα, και να ζητάς από τους παίκτες να παίξουν άλλα. Μιλάμε για την απόλυτη τρικυμία, που έβγαλε ένα αντάριασμα αλλά χωρίς ουσιστικό κίνδυνο για τον αντίπαλο. Δεν θυμάμαι ούτε μία επέμβση του αντίπαλου τέρμα, κι ούτε κάτι οργανωμένο. Αυτό που θυμάμαι ξεκάθαρα είναι οτι το σκορ έπρεπε να ήταν τρία γκολ εις βάρος μας και φυσικά να μην έχουμε ούτε έναν στοιχειωδώς διακριθέντα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την υποστήριξη της αλλαγής που έκανε ο προπονητής μας, κι άρα μπήκαν οι Ντέλετιστς και φυσικά ο Γιακουμάκης. Λέω φυσικά, διότι δεν νοείται ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς σέντερ φορ. Και φυσικά είδαμε όλα τα αποτελέσματα της ορμής της ομάδας μας που ήταν και συνέπεια του συντηρητισμού που ήθελε να δείξει κι ο ΠΑΟΚ. Αυτά, μαζί με την δύναμη του κόμσου, φέρανε την πολύ γρήγορη ισοφάριση, χωρίς φυσικά να εντυπωσιασθούμε από κάποια τρομερή ενέργεια.

Δεν ήταν η ισοφάριση προϊόν κάποιας μπάλας ή κάποιου συστήματος. Ήταν μια συγκυρία, που βέβαια διορθώθηκε αμέσως με το δεύτερο γκολ του αντιπάλου. Και η ΑΕΚ πάλι έτρεχε. Να κυνηγήσει τους γρήγορους επιθετικούς και να ανακόψει την ανώτερη σωματοδομή των παικτών του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι σου είχαν δείξει πιο είναι το αφεντικό του αγώνα. Σαφέστατα πιο κοντρολαρισμένοι και σαφέστατα πιο παίκτες. Σαφέστατα σου έδειχναν οτι όποτε γουστάρουμε βάζουμε γκολ. Αυτή ήταν η εικόνα κι όλα τα άλλα είναι μπούρδες και life style  για τα χάπατα.

Η ΑΕΚ προσπάθησε με τα γνωστά γιουρούσια και με το πάμφτωχο ρόστερ που διαθέτει. Να τρέξει να χτυπηθεί και να βγάλει ψυχή και καρδιά. Ξέροντας οτι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, κι απλά δεν την τελείωσε όταν η μπάλα έκαιγε. Αυτό φάνηκε ακόμα και μετά την οριστική ισοφάριση της ομάδας, με δυό φάσεις, που φέρανε ακόμα και τον Μπάρκα στους διακριθέντες. Διακριθέντες, που έφερε κι άλλους η αλλαγή της τακτικής : Κρίστισιτς και Τσιγκρίνσκι, που με την ψυχραιμία τους είχαν σωθεί ακόμα και την ώρα του ναυαγίου, αλλά βέβαια κι ο Γιακουμάκης, που στην κυριολεξία έφερε τα πάνω κάτω, κι ας μην πέρασε στους σκόρερς.

Που λίγο μας αφορούν πλέον, αφού κι ο πλέον αδαής είδε σήμερα, οτι η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα. Τυχαία πήρε τον βαθμό, και δικαιότατα είχε αρνητικούς τους Λιβάγια και Μάνταλο, που ειδικά ο τελευταίος πρέπει να είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν, και δικαιότατα έγινε αλλαγή με κάποιον Κλωναρίδη ! Φευ με τον γελοίο παίκτη, την καρακοτάρα, που πραγματικά σου έσπαγε τα νεύρα και φυσικά χάλαγε τα πάντα.

Όμως το παιχνίδι μας άφησε με καλές εντυπώσεις σε σχέση με το ρυθμό και το θέαμα. άνοιξε τα μάτια σε πολλούς σε σχέση με την χρήση σέντερ φορ ή όχι, και κάποιοι ίσως και να συνειδοτοποίησαν οτι η ΑΕΚ η σημερινή, δεν μπορεί να έχει κανέναν στόχο παρά μόνο να μην διασύρεται στα παιχνίδια. Αν την βοηθήσει και κάποιος προπονητής, διότι ούτε τέτοιον διαθέτει. Οπότε αν δεν έχεις προπονητή και δεν έχεις και παίκτες, τράβα αγόρι μου να σερβίρεις κανά καφέ σε κάποια καφετέρια, και μην παριστάνεις την ποδοσφαιρική ομάδα. Είσαι της πλάκας, και φυσικά έβγαλες ισοπαλία σήμερα, διότι ο ΠΑΟΚ ξαναέδειξε τον γνωστό φουκαραδισμό και κομπλεξισμό του όταν παίζει στην Αθήνα. Κι όταν νομίζει οτι δίνει κάποιο ντέρμπυ, ακόμα κι όταν παίζει κόντρα σε μια ομάδα της πλάκας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

43 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Η καυλα που λεγαμε χθες.Εχεις χασει ενα ημιχρονο,εχεις χασει κατα κρατος απο παιχτες που ουτε οι ιδιοι καταλαβαν ποσο ευκολο ηταν να κανουν το 0-3 στα πρωτα 45`, και επειδη στο β` κανεις τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ξαφνικα εχεις κατοχη (ανουσια μεν…) ,εχεις παιχτη στην περιοχη του ΠΑΟΚ, κανεις δυο-τρεις καλες ευκαιριες,αλλα εχεις ξεχασει τελειως την αμυνα που δεν υπαρχει σχεδον καθολου. Και ειναι αποριας αξιον,γιατι θα πρεπει καθε φορα να χανουμε ενα ολοκληρο ημιχρονο,και στο β` να κυνηγαμε την ανατροπη !!! Η διαφορα στους παιχτες ηταν εμφανεσταση ως προς την ποιοτητα, και επειδη ολοι ξερουμε τι “μεσον” εχει ο Μανταλος και παιζει ,δεν ξερουμε το “μεσον” του Λοπεζ που πραγματικα το παιδι πρεπει να ειναι βαπτιστηρι του Ντον Κορλεονε….
    Λεγαμε για τους Ελληνες διαιτητες,αλλα κι αυτοι οι ξενοι ειναι για τον πουτσο καβαλα τις περισσοτερες φορες. Ειδικα οι εποπτες ειναι σκετοι δολοφονοι .

  2. Ο/Η bandog λέει:

    στηβεν γραφεις ακριβως αυτα που ελεγα στην παρεα βλεπονατς το ματς στο ημιχρονο.

    φυσικα τα ιδια ελεγε οποιςο ηξερε στοιχειωδη μπαλα.
    ηταν απογοητευτικο να βλεπεις την ομαδα να δεχεται 5-6 φασεις και δυο γκολ στην πλατη της αμυνας.

    3-5-2 και δυο επιθετικυος που κανεις τους δεν ειναι φορ , με το μανταλο οργανωτη, τον κριστισιτς τουριστα και τον τσιγκρινσκι να παιζει κατι σαν αριστερο στοπερ απεναντι στον λημνιο που φανταζε μεσι χαρη στα δεκα χρονια διαφορας και την εκρηκτικοτητα του.

    νταξ στο δευτερο αλλαξε το συστημα , μπηκε ενας ακραιοςλ μπηκε ενας φορ και ειδαμε κατι ορθολογικοτερο αλλα το ιδιο κακο τεχνικα..

    τυχεροι που πηραμε βαθμο και ακομη πιο τυχεροι που εχασαν το πεναλτυ γιατι το κοντερ θα εγραφε βαρυ σκορ.

    ΥΓ: αν εξαιρεσουμε τον βρανιες , 0 βοηθεια απο τις μεταγραφες μεχρι στιγμης.

    τρομερη μεταγραφικη επιτυχια.

    ο παουλινιο καμια σχεση με γκαλο , το δεκαρι μεταξυ παγκου και εξεδρας, ο ιταλος βιρτουοζος ακομη πιο περα, ο σεντερ φορ μεταξυ φορειου και παγκου…

    εκεινος ο σιμαο που θα εδινε λιγα τρεξιματα και λιγο νευρο σημερα αντι του κριστισιτς , γιατι παραγκωνιστηκε τοσο συντομα ?

    επειδη ηταν επιλογη της φλωρετας?

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δε γίνεται οι άλλοι να έχουν 3πλάσιο μπάτζετ και να είσαι εσυ ο μάγκας κάθε χρόνο. Και που το πήρες μια φορά ούτε του Νικόλαου να μην το πείς.
    Μας έχουν πρήξει με τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους. Με το ζόρι να γίνουν ομάδα στα λόγια. Κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα τους φούφουτους της κατηγορίας και δώστου πανηγύρια. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε δηλαδή.
    Και φυσικά στα δύσκολα νιαουρίζουν. Διότι τόσο μπορούν.
    Ολο το σχέδιο του Νικόλαου είναι “δώστε τη μπάλα στον Λιβάια να κάνει μερικές σβούρες και να μπεί με τη μπάλα στα δίχτυα”.
    Σε κάποιες περιπτώσεις έπιασε και νομίσαμε οτι πιάσαμε τον Νικόλαο απο τα @@.
    Σήμερα όμως δεν έπιασε, γιατί είχε και ο αντίπαλος σχέδιο. Πίεζαν στο ανύπαρκτο κέντρο μας που δεν κρατούσε μπάλα, και πέταγαν εύκολες πάσες σαν σε προπόνηση στις πλάτες των ψευτοαμυντικών Λόπεζ και Μπακάκι. Μιλάμε για το δίδυμο της συμφοράς στο οποίο επιμένει να χρησιμοποιεί ο Νικόλαος εδω και 1 μήνα.
    Έχουμε φάει γκολ καρμπόν, έχουν δώσει μπέναλτ καρμπόν, αλλά ο Νικόλαος επιμένει.
    Όπως επιμένει και σ’αυτό το κακέκτυπο του Λάζαρου, τον Αλμπάνη. Τον παίκτη του 10λεπτου.
    Επιμένει να παίζει χωρίς φορ αλλά παρόλα αυτά ο χαζοΠαουλίνιο σεντράρει λες και είναι ρομπότ. Προπονεί τους αντίπαλους σέντερ μπακ.
    Τι να πείς και τι να πρωτοσχολιάσεις. Σε μια φάση πήγε ο διαιτητής να δει το VAR και πήγε ο Νικόλαος και στήθηκε να του μουρμουρίσει.
    Όταν δεν υπάρχει προπονητής ολα είναι πιθανά.

    **Ρε πρόεδρε δώστου κανα φράγκο του ανθρώπου να πάει να πάρει ενα κοστούμι της προκοπής. Τον βλέπω και τον λυπάμαι με το παντελόνι δυο νούμερα μικρότερο κολλημένο στον κώλο του.

  4. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Δηλαδή αυτός ο πάτερ, δεν είδε στο Αγρίνιο ότι δε μπορούσε να βγάλει φάση ούτε εκεί χωρίς σέντερ φορ???Έλεος ρε πούστη μου….Το παιχνίδι χάθηκε από τον πάτερ. Απέναντί μας είχαμε μια ποιοτική ομάδα, που όμως κουβαλάει ακόμα σύνδρομα κατωτερότητας…Αλλά έτσι όπως κατεβήκαμε, απορώ πραγματικά που δεν καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι ο γάβρος θα μας καθαρίσει σαν αβγό και τους δύο και θα πάρει κι αυτός με τη σειρά του αήττητο πρωτάθλημα…

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Βλεπότανε το ματσάκι.Καταφερε να μη χάσει η ΑΕΚ. Συμφωνω με τον Steven οτι πλέον η ΑΕΚ είναι σε θέση αμυνομενου σε τετοια ματς,απόροια του πτωχου πλην τιμιου ροστερ.
    Ελεγε και εγω, οτι ισως παρουμε τη νικη.Κατι οι προηγουμενες νικες,κάτι το κομπλεξ του ΠΑΟΚ,κάτι ο κόσμος,η συγκινηση,κάτι τα λογια του παπα…
    Αλλα μπα… κάτσαμε στα κυβικα μας. Οποτε ηθελε έφτανε στο τέρμα μας ο ΠΑΟΚ, ο οποιος ομοιαζε με την Μπαγερν επι Μπεκενπάουερ.
    Εψαχνες διασωθεντα στο τελος του ματς. Ισως δυο τρεις. Οι βασικοι-που θα έπρεπε να σειρουν και το καρο- κινηθηκαν σε ριχα επίπεδα. Και καλα ο τρελολιβαγια,έχει δικαιωμα για ενα κακο ματς (αλλωστε εχει ρεκορ με πολλα περισσοτερα στο προσφατο παρελθον).Αλλωστε ηταν και-αναμενομενο-με δυο και τρεις αντιπαλους κοντα του συνεχεια. Τι εμενε; Οτι ειχε πει-και αδικως περιμενε να συμβει- ο Steven στο προηγουμενο αρθρο του,περι της ενεργοποιησης του σκατομουρη του Μάνταλου Φευ φυσικα. Κρυφτηκε η κοταρα. κουβαλαγε πεντε μετρα τη μπαλα εκει στο κεντρο και μολις εφτανε δεκα-δεκαπεντε μετρα απο την περιοχη, αμεσως η ευκλη “λυση” Πασούλα σε συμπέκτη και “δεν γαμιεται.Ας βγάλει άλλος τα καστανα απο τη φωτια.”.
    Τι μέσο έχει αυτο το χτικιο και βρισκει θεση στην ομαδα-ακομα και στα χαλια αυτου του ροστερ-πραγματικα απορω. Και να φοράει και το αρχηγικο περιβραχιόνιο ενιοτε.
    “αγαπημενο παιδι” και “πουλεν” του “εγγυητη”. Ε, βέβαια. Ο Μελισσανιδης τα πάει περιφημα με τους παλαβιαριδες και τους δειλους. ΜΕ τους λογικους έχει ένα θεμα μονο. Λογικο το βρισκω. Ο λογικος,θα σκεφτει λογικα,θα φτασει σε λογικα συμπεράσματα και λογικα θα κανει λογικες προτασεις και ισως προβει και σε λογικες λυσεις. Και αυτα τα πράγματα ως γνωστον φέρνουν αναγουλα στον “εγγυητη”, ο οποιος αγαπα τους υποτακτικους τυπου Μανταλου και τους ψυχασθενεις τυπου Βρανιες. Πως θα φαινεται ως “μονοφθαλμος”,αναμεσα σε τυφλοποντικες διαφορετικα.

    Κατι Λοπεζ,κατι Μεντεζ, κατι μεντες,κατι αγριοφραουλες,κατι Βερντες κατι Ολιβειρες,κατι Παουλινιους και κατι Κριστισιτς που έχει μαζεψει -και μαζευει συνεχχεια-απο τα πεζοδρομια της ποδοσφαιρικης “λαικης”,είναι το τίμιμα για το γηπεδο-ταφος που ετοιμαζει στον εαυτο του ο Ναβουχοδονοσορας από τη Κοκκινια, που μαζευει ντοματες σαπιες απο το δρομο αφου “γιατι να πάνε τζάμπα.Κανουν ωραια σάλτσα”.
    Ποτε θα μάθει να μη φοραει ελβιελες με καρο πουκαμισα; Ποτε θα μαθει οτι τα τελευταια 68 χρονια,κοροιδευει τον εαυτο του κυριως και πρωτα από ολα;
    Μα φυσικα ποτε.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Χωρις βιερινια,χωρις μαουριτσιο,χωρις πασχαλακη,χωρις ματος,με 4 βασικους εκτος και παλι ημασταν,ειδικα στο α ημιχρονο για 0-4.

    Ενας χεσμενος κωστενογλου που δεν ξερει τι κατεβασε και τι συστημα επαιζε,τοσο καραγκιοζης.

  7. Ο/Η Fotzio λέει:

    Καταρχήν συμφωνώ καθολικά σε όσα γράφει ο Steven και ο “Πίσσα και πούπουλα” απλά βάζω κι άλλη μία παράμετρο μιας και είμαστε όντως ομάδα της πλάκας….Απλά να υπενθυμίσω ότι ορισμένοι είχαν γράψει πριν το ματς με τον Παναιτωλικό., ότι αν κερδίσουμε στο Αγρίνιο, τότε το παιχνίδι με τον πρωταθλητή των Πρεσπών είναι X2. Eπίσης όταν ένα ματς είναι λίγο ή πολύ “μιλημένο”, τότε κυρίως ο προπονητής με τις επιλογές του ή ακόμη και ορισμένοι “αμυντικοί” κάνουν τα πάντα για να επιβεβαιώσουν τις επιθυμίες του Προέδρου. Συνωμοσιολογία μπορεί? Όμως με μηδέν μεταγραφές, με καμένους παίκτες (Μανταλος) και με λανθασμένες επιλογές (προπονητής) τότε αγαπητοί αεκτζήδες, η Προεδράρα μας μπορεί να συνεχίζει να μας δουλεύει μέχρι την ολοκλήρωση του γηπέδου. Περαστικά μας και υπομονή..τα χειρότερα έρχονται!!!

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2-2

    (Ότι πήρες τον ένα βαθμό το λες και επιτυχία)

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αυτό το πράγμα που είδαμε κυρίως στο Α’ ημίχρονο ήταν το δημιούργημα του Μελισσανίδη.

    Στον πάγκο, επιλογή ενός στυλάτου Σέρβου (επιλογή του Μελισσανίδη), κάποιος τύπος που παριστάνει τον προπονητή. Αντιγράφω τα προφητικά του λόγια στον Ντέλετιτς μετά την Τρίπολη: ‘’Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, στο πάρκινγκ βρέθηκα με τον Κωστένογλου και μου είπε ότι θα βάλεις γκολ με τον ΠΑΟΚ και θα βγάλεις τη φανέλα σου. Μην το κάνεις γιατί θα πάρεις κόκκινη κάρτα! ‘’. Για special guest του Λιακόπουλου κάνει, για ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν κάνει.

    Μέχρι να αλλάξει τη διάταξη και αφού ο Φερέιρα διαπίστωσε ότι οι Κρίστιτσιτς-Γαλανόπουλος είναι για λύπηση, με τον Μάνταλο να έχει αράξει στην επίθεση, άφησε μόνο τον Αουγκούστο (τους έχει σου λέει μια χαρά) στο κέντρο και έφερνε τον Μίσιτς καθαρά δεξιά, μαζί με Λημνιό και Ροντρίγκο. 3 τον αριθμό σε εκείνη την πλευρά, υπεραριθμία σε σχέση με τον Λόπεζ και τον Μπακάκη που θα παίζει ότι και να γίνεται.

    Ζήσαμε να δούμε τον παοκ να μας κάνει πλάκα και να μην κερδίζει 0-3 από ατυχία.
    Προσωπικά, μόνο τον Τσιγκρίνσκι είδα ως πάικτη επιπέδου ΑΕΚ χθες.

    Steve, διαφωνώ περί φουκαραδισμού και κομπλεξισμού του παοκ. Ποιός να τον εμφυσήσει? Μία ομάδα που μας κέρδισε σε 3 συνεχόμενους τελικούς, με ξένους παίκτες και προπονητή, με μία διατησία πάντα ευνοϊκή και ένα αίσθημα ασφάλειας από τον πρόεδρο, την κυβέρνηση και τους φουσκωτούς, τι κόμπλεξ να βγάλουν απέναντι στην ΑΕΚ? Άτυχος ήταν στο Α, 2 ακόμα μεγάλες ευκαιρίες έχασε στα τελευταία 10 λεπτά, το κυνήγησε, δεν έμεινε για το Χ.

    Κόμπλεξ και φουκαραδισμό έχει αυτή η ΑΕΚ και μόνο. Προερχόμενα από παίκτες που έχασαν 3 συνεχόμενους τελικούς, δεν αισθάνονται ασφάλεια, δεν έχουν προπονητή, ούτε και πρόεδρο. Υπάρχει κάπου? 2019 και έχει μαζέψει στον πάγκο Κωστένογλου, Αλεξόπουλο, Ατματζίδη (σαν premier league team ένα πράγμα) μαζί με μία από Δημητριάδη…αν είναι όνειρο, μην με ξυπνάτε.

    Έχω μία απορία. ΣΙΜΟΕΣ. Μας είπανε ξαφνικά την Παρασκευή για πρόβλημα. Τότε εμφανίστηκε και ποιό ήταν τελικά το πρόβλημα?

    ΥΓ. VAR. Καμία γραμμή για το αν πέρασε η μπάλα, καμία γραμμή για τη θέση του Λημνιού, δεν άνοιξε ποτέ το πλάνο. Επιπρόσθετα, ο Σιδηρόπουλος, προσπάθησε να ακυρώσει και το γκολ της ισοφάρισης, φέρνοντας τη φάση 3 πάσες πριν!!!! Δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ και πουθενά.

  10. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ευτυχώς είδα μόνο φάσεις εχθές…αλλά όπως λέτε είναι εμφανές ότι ο πάτερ τα ‘κανε σκατά και ότι το ρόστερ μας είναι κατώτερο των άλλων 2. Τόσα χρόνια από-επένδυσης αυτά κάνουν. Μας έκατσε και είχαμε ένα ρόστερ 12-13 παικτών πρόπερσι -με τα στραβά του κι αυτό- που πήρε ένα πρωτάθλημα…ενώ οι άλλοι δυναμώνουν τακτικά και επενδύουν, ακόμα και αυτό το ρόστερ το διαλύσαμε…και κρεμόμαστε πάλι από ένα Λιβάγια και ένα Μάνταλο.
    Απορία: Ευαγγελιζόμαστε ότι το τωρινό ρόστερ έχει βάθος στα ακραία μπακ. Θέλει, λέει, να ξεφορτωθεί και το χουλτ διότι 300 είναι ΠΟΛΛΑ…Εγώ χθες τρελάθηκα όταν είδα Λόπεζ και Παουλίνιο αντί των 2 αμυντικογενών, ειδικά αφού παίζαν μόνοι τους. Καντουρί, Λημνιός και Μπίσεσβαρ τους κάναν πουτάνες. Αναμενόμενο. Ο πάτερ τι όραμα είδε, απορώ? Καίει και τον αλμπάνη με τη χρήση σε θέση φορ…Αφού έχεις μόνο Γιακουμάκη (ας πρόσεχες…), βάλτον και όσο αντέξει!
    Άμα ξεκινάς με κατώτερο ρόστερ και χειρότερη σωματοδομή και φυσική κατάσταση, τουλάχιστον στήσε το σωστά….

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πριν 15 μερες εγραψα ξεκαθαρα οτι με Παναιτωλικο και Ζμπαουγκ εχεις 2-4 ποντους. Αυτο λεει η ποδοσφαιρικη λογικη. 2 ισοπαλιες δηλαδη η αντε μια νικη με το Αγρινιο με τα χιλια ζοριας μιας και αυτο το Ζμπαουγκ ΔΕΝ τον κερδιζεις 500 φορες να παιξεις. Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

    Και τι δεν ακουσα (παλι) 15 μερες. Απο βρισιες για το Βαγγελα! (ο βαγγελας κουβαλησε τα αμπαλλα στην ΑΕΚ, ο κυρ Σαββας εφερε το πατερ προπονητη) μεχρι οτι η ομαδα ….πεταει. Ο Βαγγελας σας φταει. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ εσεις και θα πατε μπροστα.

    Αμα εισαι αφελης, αστοιχειωτος και μυρωδιας τα παντα πετανε, απο το χαρταετο μεχρι και το … γαιδαρο.

    Δε χρειαζεται καμμια αναλυση οποιος εχει ματια βλεπει. Σε ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Ουτε σε μια (ισως στο τερμα αλλα το τερμα ΔΕΝ βαζει γκολ μονο τα σωνει). 0-3 επρεπε να ειναι στο 28’. Δυο ευκαιριες χαμενες σε σχεδον κενο τερμα και ενα πεναλτυ δοκαρι με το σκορ ηδη στο 0-1. Στο Β’ ξαναβλεπει- απο την 11 πρεπει να ειχε ωραια θεα- το Λημνιο (αν ειναι δυνατον ρε, ο Λημνιος?) να κανει πλακα σε μια κουρσα 30 μετρα και να θυμιζει Σαλαχ-Λουιζ με την Arsenal.

    Οταν εσυ κανεις αλλαγη τον Γιακουμογυφτακη που το μονο προσον του ειναι να παιζει πλατη εκτος περιοχης λες και παιζουμε σουμο, και ο αλλος σου βαζει τον Ακομπ στα τελειωματα, η κουβεντα σταματαει. Πολυ καλος παικτης ο Αγγλος και το ξαναεδειξε χθες. Αγγλικο στυλ- δε τα παρατω/δε πεφτω κατω, δυνατο παιδι με τρεξιματα και καλη τεχνικη. Αν δεν ηταν ο Μπαρκας σε 2 φασεις – ειδικα στο πλασε στο Γ- ανετα εχανες.

    Πριν 2-3 χρονια πηγαμε με το Stevie στον Απολλωνα. Ειδαμε ενα ματς στη Ριζουπολη πρωτη-δευτερη αγωνιστικη με το Ζμπαουγκ ειχε ερθει 0-0. Στο τεταρτο γυρναω και του λεω, αυτος ο Μπισεσβαρ ειναι πολυ καλος παικτης. Ανασες δεν εχει, αν το φτιαξει αυτο ειναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ο καλυτερος στην Ελλαδα. Κραταει μπαλλες, μοιραζει, κοβει ρυθμο, ειναι πολυ καλο χαφ. Συμφωνησαμε απολυτα. Αυτο για την ιστορια.

    Κατσε εσυ να πετας με το Κωστενογλα που παιζει το συστημα: παμε και τους φαγαμε και η Παναγια μαζι μας. Μολις μεινεις καμμια δεκαπενταρια ποντους πισω, παρε τηλεφωνο το Μανωλη, ξερεις εσυ. Η φερε κανα Μοραις. Η το Δελλα που ΄ψηθηκε’. Λυσεις υπαρχουν. Λεφτα δεν υπαρχουν αλλα αυτοι ολοι δε θελουν και πολλα.

    Παρατηρησεις

    Νο1
    -Μια χαρα παμε σημερα!
    -Μα προεδρε απο τυχη δε χανουμε 0-3 στο 28’, οι αλλοι εχασαν και πενατλυ, τι λες?
    -Ρε για τα προβατα στις εξεδρες λεω, κοιτα ποσα μαζεψα παλι να τους δειξω Κωστενογλα, που ειναι και …κυριος, το νουμερο!
    Αυτος ειναι ικανος να τους βαλει με 3-5-2 ακομη και για τουαλετα.
    Καμμια 40αρα ηρθαν να βοσκησουν, βγαλε 10 οι καρτες μια 30αρα Χ 20 μεσο ορο, τη τσιμπησα τη 500αρα-600αρα παλι.
    – Ναι αλλα κατα τυχη δε χασαμε, οχι απλα δε χασαμε, δεν αρπαξαμε κανα ταληρο!
    – Δε ξερω για ταληρο, εγω μισο χαρτι το μαζεψα. Τι μου λες εσυ τωρα..

    Νο2
    Το καλοκαιρι, εγω ο γαυρος, εγραφα επανειλημμένα: Οταν θα φυγει ο ‘προπονητης΄ (που δε βγαζει αγιασμο οχι παρελαση) ολους αυτους τους Πορτογαλους ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ?
    Νομιζω απαντηθηκε χθες: Εκτος αποστολης. Αμα εχεις ‘ματι’ εκει στην ΑΕΚ αφηνεις ΟΛΕΣ (πλην ενος) τις μεταγραφες σου εκτος αποστολης σε εντος εδρας ντερμπυ: Τον Ιταλο Πλατελα, τον αλλο το Σιμαο που φημες λενε οτι τον προσπερασε μια γιαγια με ενα ΠΙ στο τρεξιμο, τον νεο Ιμπραιμοβιτς που πηγε να κανει κεφαλια εκανε καλαμια και τσακιστηκε (αλλα θα βαλει 357 γκολ το μηνα), και φυσικα το Γκουσγκουνη της ομαδας. Αυτον που την εκανε κομπολοι κατα τους μπαλαδορους εδω μεσα. Με τον οποιον Γκουσγκουνη εγινε και ενας τρικουβερτος μεσοβδομαδα μιας και ψαχνουν να τον γυρισουν πισω- να γλυτωσει και κανα ψιλο ο εγγυητης- και οι αλλοι ΦΥΣΙΚΑ αρνουνται. Εναν εβαλες και τον εβγαλες αρον αρον στο ημιχρονο.

    Τι τον πηραμε τον Ηλια και του ΄δωσαμε τα κλειδια’ αν δε μπορει να διωξει κανα παικτη? Για να παρει? Εστω ελευθερο? Εστω δωρεαν?
    Πατε καλα ρε σεις? Και τα ‘μισθα’ (ετσι τα λεει) ποιος θα τα πληρωσει? Και ολους αυτους που εχουμε τι θα τους κανουμε, στιφαδο? Ειδατε εσεις 30 μερες το Σεπτεμβριο να ακουγεται (οχι να υπογραφει απλα να ακουγεται εστω ως σεναριο φαντασιας απο αυτα που γραφει ο προβατογλου) ΕΝΑΣ παικτης για μεταγραφη? Ειπαμε τα ‘κλειδια’ δωσαμε, οχι και το ταμειο. Εδω το Χουλτ θελουμε να ξεφορτωθουμε και δε μπορουμε. Τι να τους κανει ο ‘εγγυητης’ ολους αυτους? Τριτος βγαινεις (στη κανονικη διαρκεια) και με το Μανταλο.

    Νο3
    Επισης το καλοκαιρι, βλεπωντας την αρμαδα του αλλου του μυρωδια να απλωνεται στις 4 γωνιες για να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο κατοχης (ετσι μας γραφανε οι προβατογλου και οι μπαλαδοφατσες εδω μεσα), ειπα για -30 φετος. Η αληθεια ειναι οτι μια μικρη βελτιωση υπαρχει οποτε ΙΣΩΣ ειναι εφικτο το -20. Εισαι ηδη πεμπτος, εχεις χασει μεσα στο Σεπτεμβριο 5 βαθμους στην εδρα σου. Νομιζω ειναι ενας στοχος που με λιγη τυχη, με λιγο Μπακακι και Μανταλο ακομη, και φυσικα με 3-5-2 και Κωστενογλα. Που ειναι και κυριος.

    3-5-2 δεν εχει διανοηθει να παιξει ο Klopp με ομαδες τυπου Brighton και με ροστερ τον VVD με το Fabinho και τον Hendo που εξαφανιζουν οτι περναει. Το παιζει ο πατερ ομως με το Τσιγκι που κανει τα 30 μετρα σε 2 μερες..

    Γελασα με το: **Ρε πρόεδρε δώστου κανα φράγκο του ανθρώπου να πάει να πάρει ενα κοστούμι της προκοπής. Τον βλέπω και τον λυπάμαι με το παντελόνι δυο νούμερα μικρότερο κολλημένο στον κώλο του.
    Ειναι κολπο. Για φορμα το εχει παρει και ειναι ετσι κολλητο (να δειχνουμε και καλα αθλητικοι), αλλα ταυροχρονα ειναι και κοστουμι για ‘κυριλε’. Δυο σε ενα. Απο ενα τυπο που μολις σκοραρει η ομαδα κανει το …σταυρο του, μη περιμενουμε και πολλα!

    Νο4
    Στα σοβαρα νεα: Επτα στα επτα, 21 ποντοι, +5 απο το δευτερο. Κακο ματς απο μας προχθες αλλα εκει μεσα θα αφησει ποντους πολυς κοσμος. Η οπως πεταξε τη μπηχτη στον αλλον: Καλυτερα να νικας 8 φορες με 1-0, παρα μια φορα με 8-0.
    Μας ζαλισες ρε Πεπ. Ασχολησου με την ομαδα σου και ασε μας εμας. Κοιτα εκει τους Γκουντογκαν και ασε μας εμας να κανουμε οτι κανουμε. Στο τελος οποιος ειναι να το παρει θα το παρει. Και το ενα και το αλλο.

    Τεταρτη ειμαστε μεσα για το πρωτο φετεινο ματς εκει που ανηκουμε, στο CHL. ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΥΓ Αν χασεις σημερα μενεις στην ενδοξη εντεκατη θεση. Αν νικησεις ( με το Σωκρατη παιζεις ελεος αν δεν ) πας ως εκτος σε ισοβαθμια με αλλους πεντε. Με χηναρι ανεβαινεις δεκατος. Αμα εχεις Κωστενογλου της Νορβηγιας μεγαλουργεις.

    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ. ΟΤΙ κανατε 20 χρονια με τα αλογοδανεια και το σπρωξιμο, θα τα λουστειτε εις διπλουν.

  12. Ο/Η byron λέει:

    Tι ακριβως περιμενουμε απο ενα ‘προπονητη’ που απολυθηκε απο Λαρισα, Ξανθη, Απολλωνα σε διμηνο-τριμηνο ακομα και απο τη Δοξα Δραμας ? Ειδικα οταν εχει να διαχειριστει ενα ροστερ αγυμναστο, χαλια δομημενο, με κοντους παικτες και ανυπαρκτες λυσεις?

    Ο ανθρωπος ειναι αυτονοητα χειροτερος του ασχετου Ουζουνιδη που εστω ειχε δειξει κατι σε μικρες ομαδες, απλα δε θελουμε να το δουμε γιατι ειναι δικο μας παιδι.

    Τι ακριβως περιμενουμε να δουμε οταν παιζουμε ενα απτα 2 πιο δυσκολα ματς με τον πρωταθλητη και ριχνουμε τα ζαρια να μας ξελασπωσουν ο Γιακουμακης κι ο Ντελετιτς που ηταν οι δυο τελευταιοι παικτες του ροστερ (δανεικοι ειχαν δοθει) και γυρισαν πισω. Και ο Κλωναριδης που ηταν για ξουτ. Να βαλουμε σε λιγο και το Μοραν ακομα εδω ειναι.. Ο Μπακακης δε πρεπει να παιζει επι τεσσερα χρονια αριστερο στοπερ ενω ειναι κοντο δεξι μπακ που και εκει δεν εχει βγαλει ποτε σεντρα. (ο γκαλο τους εφταιγε Η ΠΑΙΚΤΑΡΑ).

    Μια ομαδα χωρις ακραια μπακ, χωρις δημιουργικα χαφ, χωρις ανθρωπο να κρατησει μπαλα, χωρις ακραιους, χωρις σεντερ φορ, χωρις αρχηγο, χωρις προπονητη. Που εχει απλα εναν Λιβαγια (τον μονο που αγορασε) και τιποτα αλλο. Ο οποιος θα καθαρισει μια τριπολη μια λαμια ενα αγρινιο, αλλα δεν θα κανει 30 τετοια ματς.

    Ο μπαοκ μας επνιξε απτο λαιμο στο κεντρο -που ειχε και απουσιες Εσιτι, Μαουρισιο και εναν ακομα- και με κατι Λημνιους απτα πλαγια που εμοιαζαν σα τον Οβερμαρς και οποτε ηθελαν εβγαζαν τελικες για θανατο. Το οτι πηραμε βαθμο δε το λεμε ουτε του Παπα.

    Η ομαδα ειναι μακραν πιο αδεια και χειροτερη απτην κακιστη περσινη κι αυτο φαινεται βλεποντας τον παγκο.

    Σε κανα μηνα στο -10, θα αρχισει το αφηγημα οτι ο Ιβιτς θα φερει παικταραδες το γεναρη να διορθωσουμε τα εγκληματα του Καρντοσο, και θα παρουμε κανα Μοραν Κριστιτς με 300.000, επειδη ”δεν υπαρχουν πολλοι ελευθεροι και δε θα παρουμε μονο για να παρουμε”

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΕΚ

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Για Χ το κόβω και λέω να το παίξω κιόλα. Δε φταίει και τόσο ο Νορβηγός, όσο οι κατσαπλιάδες που τον κράτησαν επειδή, λέει, πέρυσι νίκησε κάτι παρίες και έκανε ένα ψευτοκαλό σερί.. Πάντως, όπως έχω ξαναγράψει, αυτοί θα κάνουν ίσως και παραπάνω από τη Liverpool, να φτάσουν στο σημείο που ήταν.

    Κατά τ’άλλα, καλό ματς, για τα ελληνικά δεδομένα χθες. Πάντως, Τάσος Πάντος, όταν ο ΠΑΟΚ φαντάζει 2 και 3 σκάλες πάνω απ’ εσένα υπάρχει χοντρό, σαν τον Βαγγέλα που γλύφεις, πρόβλημα. Πραγματικά στο πρώτο ημιχρόνιο πήγαινε για βιασμό μετά φόνου..Σε καφενείο χθες το τι Κ Α Τ Α Ρ Ε Σ ηκούσθησαν -από ΑΕΚτζήδες πάντα- για αυτόν τον Μάνταλο δε λέγεται.. Μέχρι και εγώ που καμιά φορά ξεφεύγω, ειδικά μετά από τσίπουρα, κοκκίνησα.. Και καλά αυτόν τον ήθελε ομάδα της premier…βρε, δε γκόου φακ ολλ τουγκέδερ το γουάιτ…

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κωστας

    Μη το ακουμπησεις το ματς σημερα. Ειναι 2 ΚΑΚΕΣ ομαδες, αρα απροβλεπτες. Τα κανονια μπροστα δεν ειναι (θεωρητικα παντα) ασχημα με Oba-Pepe- Lac αλλα δεν εχουν παικτη να τους δωσει τη μπαλλα. Με τον αλβανο παιζουν οργανωτη αστα βραστα. Πισω με Σωκρατη (με κανει ρομπα το Λιχτενσταιν) και Λουιζ ειναι βοηθεια μας. Μπορει 89 λεπτα να κανουν ματσαρα και στο 90 να συνδυαστουν για να στο καρφωσουν.

    Οι αλλοι ειναι μια χορτα χωρις λαδι. Φαντασου οτι παιζει μπαλλα ο Πογμπα και ειναι λεει ο καλος τους. Αμυντικα ειναι για τα θηρια και αυτοι με κατι Λιντελοφ και κατι Young. Φαντασου οτι στο Μαγκουαιρ ειπαμε 35 το καλοκαιρι για ΜΗ βασικος και ΑΝ εφευγε η Λοβρενια και ειπε οχι. Μετα βρεθηκε ο ανοιχτοματης ο Νορβηγοκωστενογλας και εσκασε 80 λιρες! Αν ο Χαρυ (που δεν ειναι κακος αλλα δεν ειναι και κανας top class) κανει 80, ο Βιργιλιος ποσο κανει? 3 ΔΙΣ?

    ΠΟΤΕ δε φταει ο υφισταμενος. ΠΑΝΤΑ φταιει ο προισταμενος. Που τον διαλεξε, που τον αφηνει, που τον πληρωνει.
    Υπαρχει λογος που υπαρχει ιεραρχια στη ζωη μας. Αλλιως ας κανει ο καθενας οτι νομιζει και να εχουν ολοι ιδιο μεριδιο ευθυνης.

    Η να κανουν το μοντελλο μελισσανιδη. Που ΠΟΤΕ δε φταει για ΤΙΠΟΤΑ. Ολοι αυτοι οι απιθανοι μονοι τους μπηκαν εκει μεσα. Μονο το Thor με το σφυρι δε μου εχει κουβαλησει.

    6 χρονια μπαλλα δεν παιξαμε ΠΟΤΕ. Κατι ημιχρονα, 2-3 συνεχωμενες νικες στο +90φευγα, 1-2 ματς ψιλο-υποφερτα, και ενα πρωταθλημα που το εχασε ο αλλος πιο πολυ με τις τιμωριες παρα το πηραμε εμεις. Το ομολογησε αλλωστε ο ιδιος οτι ηταν ανελπιστο. Δικαιο μεν, ανελπιστο δε.

    10-15 Προπονητες μετα, +100 παικτες μετα, 4-5 τεχνικους διεθυντες μετα, 5-6 διαφορετικα πλανα (απο Ελληνικο σε Γεωργιανο σε Πορτογαλικο σε Ουρουγουαη σε Ισπανια σε Ελλαδα, πισω τα καραβια σε Ισπανια, σε Πορτογαλια, ξανα μανα σε Ελλαδα κλπ) μετα, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.

    ΑΡΑ?

    Αρα γελαμε και παρακολουθουμε τον ‘καταφερτζη’ να εφαρμοζει πιστα το σχεδιο:οτι ναναι.
    Μεχρι να τελειωσει το ρημαδι να τα πουλησω ολα πακετο να ησυχασω.

    Αχαριστοι που εν ετη 2019 σας κατεβαζω σε ντερμπυ το Γιακουματσι και τον Κλωριδη και δε λετε ενα ευχαριστω.

    Δε λετε Μελισανιδης και να κλαιτε..

  15. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρες κι απο ΄μένα…
    Snitch αναλύσαμε και τα έχουμε πει για τα κακώς κείμενα της ομάδας αλλά επειδή εσύ είσαι άνθρωπος που έχει…διορατικότητα θέλω να σου κάνω τις εξής ερωτήσεις…
    Έχω καταλάβει από τα γραπτά σου πως έχεις κάπως αποστασιοποιηθεί απο τον μικρόκοσμο που υποστηρίζουμε σε κάποιο βαθμό,αυτον της ΑΕΚ, κι ασχολείσαι περισσοτερο με LFC…Και πολυ καλα κάνεις βέβαια!!

    Αλλα επειδή είσαι ανθρωπος που έχει πληροφόρηση, θελω την άποψη σου για το πως βλέπεις να προδιαγράφεται το…μέλλον της ΑΕΚ (εχεις πει βεβαια για επιπλωμενο μαγαζι και πωλητήριο) μεσα στα επόμενα ενα δυο χρονια…

    Εφερες εναν Ιβιτς,θα του δώσεις εχέγγυα για μεταγραφές,προπονητή,γυμναστές κτλ..Σε γενικές γραμμές ξερω τις απόψεις σου διότι ομολογώ απολαμβάνω τα κειμενα σου απλως θα ήθελα να μας δώσεις μια κάπως…ειδικη κατεύθυνση.

    Επίσης μιας και βλεπουμε γήπεδα,σκέπαστρα κι αναμένουμε υπογειοποιήσεις στο θέμα του χορηγού-ονοματοδοσίας πως τα παει ο Μέλ;
    Αν δεν κανω λάθος είχες αναφέρει πως είναι σε καλό δρόμο κι είχε κανει κάποια συνάντηση στην Γερμανια γι αυτο το θέμα,αν θυμάμαι καλα…

    Καλή συνεχεια και συνέχισε στο ίδιο μοτιβο,έτσι γουστάρουμε snitch αλλωστε…

  16. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν…..
    Και το αιλουροειδές μία από τα ίδια.
    Ντου στα αποδυτήρια και στους διαιτητές στο ημίχρονο παρέα με το ‘δεξί χέρι’ του Παπαδόπουλο για παράπονα στους διαιτητές….ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ !!!
    Αυτά ξέρουμε , αυτά κάνουμε….

  17. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Θα ήθελα να έρθω στο ζουμί: Αφήνοντας στην άκρη τα καθημερινά και τεχνικά θέματα (και κάπου εδώ να παρατηρήσουμε ότι τελικά ο πάτερ τουλάχιστον έχει καταφέρει οι ποδοσφαιριστές του να παίζουν γι’ αυτόν…ώσπου να…μην παίζουν και κάπου εκεί θα τελειώσει και αυτή η θητεία του), ο εγγυητής απλά στόχευε σε ένα για την ΑΕΚ: Να είναι σε καθεστώς επιτήδειου ουδέτερου-μονίμως τρίτου-πολύφερνης νύφης….

    Τελικά χθες ξεγυμνώθηκε για πολλοστή φορά το ρόστερ μας-αποτέλεσμα πολυετούς ΑΠΟ-επένδυσης, μπορεί ο Λιβάγια -και δικαίωμα του, δημοκρατία έχουμε- να θέλει να ονειρεύεται πρωταθλήματα, αλλά ο εγγυητής άλλο θέλει: να είμαστε απλά ρυθμιστές στο ποιος από τους άλλους δύο θα το παίρνει. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, όπου πουλάμε έναντι πινακίου φακής ποδοσφαιρικές ενώσεις, ψηφαλάκια, εκδουλεύσεις, κοψίματα βαθμών (χθες κόψαμε 2 για χάρη ενός γαύρου που θα τους χρειαστεί όταν κάνει την φυσική κοιλιά του από Νοέμβρη)….

    Υποτίθεται ότι κάποια στιγμή, ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ οι δυό τους είναι διαλυμένοι ή ανίκανοι ή κορεσμένοι όπως πρόπερσι, ότι θα πάρουμε κάνα κατσαρόλι που θα πέφτει από το τραπέζι μαζί με διάφορα άλλα ψιχία (και σε συνεργασία με τον ένα από τους 2 νταβάδες για να μην το πάρει ο άλλος και γιγαντωθεί…ή και με τους δύο!).

    Είναι αυτή η μοίρα μας και η φυσική μας θέση? Θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι καλύτερο, ειδικά όπως ήρθαν τα πράγματα το 2013 μετά από 20 χρόνια λαθών και λαμογιών? Υπήρχε ή υπάρχει κάποιος άλλος εγγυητής με κάποιο καλύτερο σχέδιο?

  18. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Η απορία μου είναι η εξής:
    Τα παράπονα τα έκανε στα ελληνικά ο αίλουρος και τα μετέφραζε ο Γιάννης; ή τα έκανε απ ευθείας ο γλωσσομαθής εγγυητής μας ;
    Αυτά ΑΕΚ εν έτος 2019…

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Μελ μολις τελειωσε απο τον ΟΠΑΠ.

    Ανακοινωσεις μεσα στην εβδομαδα.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Τι ψάχνεις να βρεις ρε συ Μπάμπη; Αν είχαμε φάει τα τρία γκολ, τα φάουλ θα του φταίγανε;

  21. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Ίσως απλά να το έκανε για τα μάτια του κόσμου. Δηλαδή όταν του ορίζανε αυτό το διαιτητή και το Σιδηρόπουλο στο var δεν είπε κουβέντα και κατέβηκε στα αποδυτήρια που θα τον βλέπανε όλα τα μάτια για να διαμαρτυρηθεί κόσμια, όπως αναφέρει και ο Δημάτος????Αλήθεια, με την ιστορία στις ΗΠΑ τί γίνεται????

  22. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Οι παίκτες της ΑΕΚ κυνηγούσαν ολο το α’ ημίχρονο σαν τους ποκοπίκους, γλιτώσαμε την π@@τσα απο τύχη και ο πρόεδρος πήγε να φωνάξει στον Ελβετό διαιτητή για τα φάουλ.
    Μιλάμε για κωμωδία.

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Μιλάμε για εξαγορά; Ή απλά τον πετάνε από το παράθυρο; Εγώ πάλι σήμερα έμαθα ότι με την Αμερική καθάρισε οριστικά.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Ίσως, όλα είναι πιθανά. Πού να ξέρω εγώ από μεγαλοεπιχειρηματίες;

  25. Ο/Η DNAEK λέει:

    @snich
    Αν κατάλαβα καλά μια 300άρα περίπου στη τσέπη.
    Έτοιμα για “επένδυση”.

  26. Ο/Η Koreas λέει:

    Η επίσκεψη στα αποδυτήρια ήταν έθιμοτυπικη. Η τριάδα των Ελβετων ήταν από το γαλλικό καντονι ε και μιας και γαλλομαθης ο εγγυητης κατέβηκε να του πει κάνα δυο γαλλικά έτσι για το καλως ήρθες.

    Και τα μιλάει τα γαλλικά ο άτιμος, φαρσι. Ποντιακα γαλλικά βέβαια.

    Για τις μετοχές του οπαπ υπάρχει ανοικτή δημόσια πρόταση 9,12€/μετοχη σε μετρητά. Η αγορά μιλάει για πολλή καλή τιμή προσφοράς. Οι περισσότεροι μέτοχοι της αρχικής ομάδας της Emma μου φαίνεται την έχουν αποδειχτεί κι έχουν ήδη πουλήσει (κι αρκετοί μικρομετοχοι επίσης).

  27. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Όταν λες μεγάλο επιχειρήματιες σε ποιον αναφέρεσαι, αν αναφέρεσαι στον εγγυητη όπως πάει θα μείνει μόνο με την αεκ στο τέλος τέλος.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Μα αυτό είπα, κι όχι μόνο. Επιχειρηματίες που ασχολούνται με την ελληνική μπάλα για να διαπλέκονται; Σιγά τα ωά.

  29. Ο/Η conpater λέει:

    @Koreas
    Ασχημα ειναι να μεινει μονο με την ΑΕΚ? Εγω δεν βλεπω καποιο κακο . Στα 70 γιατι να ασχολειται και με αλλα !
    Το τι λεμε εμεις εδω με τα καλα και τα ασχημα,η ιστορια θα γραφτει κατα τετοιον τροπο που η αρχαιοελληνικη φιλοσοφια των Μυρμηδονων θα βρει εφαρμογη.
    Και δεν με βρισκει διαφωνο κατα βαση.
    Ανηκει στα εθιμα της χωρας.
    Η EMMA πουλαει.Το ποιος αγοραζει ειναι το ζητουμενο.Το γιατι ειναι αλλο ευαγγελιο.Καποιος θα παρει τα περισσοτερα κομματια και τον ελεγχο. Τον μπροσταρη στην κινηση θελω να δω.Αλλωστε Ελληνες υπαρχουν σε ολες τις πετρες στον πλανητη…

  30. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ…
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ.
    ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. 3-5-2 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕ 5 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. ΜΕ 5-3-2 (ΟΧΙ 3-5-2)ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΑΠΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΟΥΛΤ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ (ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ) ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΟΠΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΨΩΡΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΙΜΟΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΔΡΑΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΙΜΟΕΣ-ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Μπαμπη: Μιλαγε τα Νικαιωτικα, I speak England very best. Μπορει να του ευχηθηκε good success σα τον αχαστο τον Αλιεξη που το ανοιγει και πεφτουν τεζα ολοι. Παντως και μονο η παρουσια του στο χωρο ειναι παραπτωμα.

    @ Surrey: Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ. NOW u r talking. @ Her Majesty’s pleasure που λεμε.

    @ Akis: Δεν υπαρχει κανενα εχεγγυο, κανενα πλανο και καμμια προβλεψη. Αρπα κολας ειναι παντου. Η ονοματοδοσια εχει παγωσει, γιατι δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα παραδοσης εργου απο τη στιγμη που αν δεν τελειωσει η υπογειοποιηση γηπεδο δεν μπαινει σε λειτουργια, οσα σκεπαστρα μεταξωτα και Mark Jakobs πολυθρονες να βαλεις. Ετσι κ αλλιως ΟΤΙ εσοδα και να ερθουν τσεπη πανε.

    @DNAEK: ΔΕΝ ειναι αυτα τα λεφτα μιας και ξεχασες την αρχικη (~160 αν θυμαμαι) αλλα και την ongoing επενδυση. Τα οποια και θα εμπαιναν σε ΄βαθος χρονου΄, καταλαβες ετσι? Δηλαδη ποτε. Παρτε απο τα διανεμομενα καθε χρονια και θα τα βρουμε. Επισης πρεπει να υπολογιζεις (οπως και σε καθε project, το κοστος χρηματος). Οι 100 μοναδες στη πιο κακη περιπτωση σου δινουν ενα 3,5% με μηδενικο ρισκο. Καντο cumulative στη πενταετια, ειναι 18,7 μοναδες μονο τοκοι στη πιο της πλακας τοποθετηση.
    ΑΝ παρει μια 80αρα στο τελος ειναι ζητημα (μη ξεχνας και το φορο υπεραξιας).

    @ NN: Δεν υπαρχει διαφορα. Οπως ισως γνωριζεις υπαρχει η εξαγορα και η συμμετοχη. Στη πρωτη σε πετανε εξω, στη δευτερη ακομη και σε εξαγορα πλειοψηφικου συνεχιζεις να συμμετεχεις. Ειτε με μειωμενη επιρροη, ειτε χωνεις και κρατας το επιπεδο σου. Το μονο ευκολο ο νεος μεγαλομετοχος ειναι να κανει μια ΑΜΚ και να σε σβησει. Αρα φευγεις οσο μπορεις στη τιμη προσφορας, αρα μιλαμε οτι σε πετανε εξω. Δεν υπαρχει κανενας λογος παρουσιας στον οργανισμο, αυτη ηταν αναγκαια (ως local partner) για να γινει το κονε της πωλησης με τα εδω λαμογια της κυβερνησης. Τωρα πληρωνεται η προμηθεια- επισημως- και τελος. Αλλωστε ο Μελ στον ΟΠΑΠ δεν ειχε ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχη σε τιποτε.

    Τελος θα αναφερω κατι προς ολους:

    Ο Μελισανιδης μετα την ιστορια της Αμερικης τελειωσε επιχειρηματικα. Δεν ειπα φαληρισε, ειπα τελειωσε.
    Ο Μελ τρεχει μονο το project ΑΕΚ: τη φτιαχνουμε κατασκευστικα μπας και τη σπρωξουμε μια 80-100αρα. Τα εχω πει ΠΡΩΤΟΣ πριν 4 χρονια αυτα πριν καν βγουν οι αδειες.

    Στα υπολοιπα ειναι τελειωμενος. Η Αμερικη οχι απλα ναυαγησε αλλα εχασε και την οποια αξιοπιστια του να κανει στο μελλον σοβαρη δουλεια. Δε γινεται να αρνεισαι ελεγχους στα αρχεια σου και να κρυβεσαι. Να εξαφανιζεις τους server στην Μιαουλη και να μην εμφανιζεσαι. Απλα δε γινεται. Οποτε τι μενει? Λιγα πραγματα σε σχεση με τους αλλους. Μιλαω για τη κατασταση ΤΩΡΑ.

    Ο δικος μας ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ επιχειρηματικα πλεον. Και δε βλεπω και φως στο μελλον με τον διαδοχο.

    Αν δωσει την ΑΕΚ δεν εχει αλλο μεσο πιεσης για να κανει μπιζνα. Ουτε στα Media ειναι, ουτε σε κρατικες χωμενος ειναι με συμβολαια, ουτε το εδω μαγαζι εχει κανα σοβαρο συναιτερο. Μονος του ειναι. Θα ειναι σε 6 μηνες σε 2 χρονια, δε ξερω ποτε αλλα εκει παει.
    Και μονο με μια ομαδα δε κανεις τιποτε παραπανω απο το φτωχο συγγενη.

    Μη ξεχναμε οτι ειναι και 70 ετσι? Δεν ειναι μεγαλος αλλα δεν ειναι και μικρος. ~15-20 χρονακια με το Βαγγελα και τον Ιβαν δεν ειναι και λιγα.

    Εγω βλεπω ενα Cash Out που λενε και στο Καζινο. Κοιτας το τραπεζι, βλεπεις τις μαρκες σου και λες ωραια ηταν, περασε η ωρα, παμε ταμειο οσο τα εχουμε μπροστα μας.

  32. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Καταλαβαίνω τα εξής: Πρόκειται για προαιρετική πρόταση και όχι επιθετική εξαγορά. Αν δεν τελεσφορήσει, η μετοχή θα κατρακυλήσει μετά.

    Δελεάζουν τους μετόχους ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟN ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ αλλά τους θεσμικούς επενδυτές (ταμεια, επενδυτικά κεφάλαια, αμοιβαία) με τιμή λίγο μικρότερη από ότι ειναι σήμερα, πολύ υψηλή πάντως γιατί έχει προεξοφληθεί η άνοδος, ήδη. Αυτό σημαίνει ότι το θέλουν πολύ, το τι θα γίνει στις 4 εβδομάδες που θα κρατήσει η διαδιασία αποδοχής και τι στάση θα κρατήσουν οι μέτοχοι είναι άγνωστο, η λογική λέει ότι θα πουλήσουν επειδή η τιμή που τους προσφέρουν είναι υψηλή. Ρίχνουν 2 δις.

    Αν δεν γίνει αποδεκτή η προαιρετική προσφορά, θα είναι όλα όπως και πριν, με εξαίρεση ότι χρηματιστηριακά, θα είναι λιγότερο θελκτική η μετοχή ή και θα πέσει αρκετά. Γιατί θα είναι μετοχή που δεν αγοράστηκε σε καλή τιμή.

    Όσον αφορά την ΑΜΚ, θα έπρεπε να ξέρουμε που και σε ποιους είναι η διασπορά και ποιανών συμφερόντων είναι (υπάρχει 67% διασπορά). Γιατί όποιος μπει σε αυτή την διαδικασία να την ξεκινήσει θα πρέπει να εξασφαλίσει από πριν το 50% + 1 μετοχή, αλλιώς κάλλιστα και εύκολα, μπορεί να ξοδέψει για παράδειγμα 100 εκατ και να καταφέρει να έχει αντί για 30% το 37%. Πάλι δεν θα είναι αυτόνομος και θα έχει ξοδεψει και πολυτιμη ρευστότητα.

    Αν τελικά φτάσει στο cash out, όπως πολύ ωραία είπες και πάρει μία 300άρα, δεν θα είναι καθόλου άσχημα μαζί με τα 100 νομίζω από την Aegean.

    70+ ετών, διαδοχή δεν υπάρχει, αράζει στη σουίτα, ανάβει το πούρο έχοντας ανακηρυχθεί Πατριάρχης…not bad at all…

    ΥΓ. Να καλέσουμε και τον Καζαμία στην συνέντευξη τύπου να ρωτήσει τον κύριο Νίκο τι όνειρο είδε αυτή την εβδομάδα για τον αγώνα της Λάρισας?

  33. Ο/Η akis λέει:

    Καλό μήνα σε όλους…
    Εξαιρετικά ευοίωνο παρουσιάζεται το μέλλον μας λοιπόν…
    Στη καλύτερη περίπτωση λοιπόν τρίτοι και καταιδρωμένοι,αν δεν δυναμώσει κι ο ΠΑΟ ,που λογικά κάποια στιγμή θα σηκώσει κεφάλι.
    Snitch αν κι ειναι αυτός που είναι θελω να πιστεύω πως την ώρα της…μετάβασης θα πράξει κατι σωστό.
    Θεωρω πως αν κι εχει τα όποια στραβά του λίγο κάποια…ευελιξία,λίγο κάποια κονε,αντε την οποια διαπραγματευτική ικανότητα θα πετύχει κατι ψιλοαξιόλογο.
    Αν πάλι επαληθευτείς.δυστυχώς φτωχοί συγγενείς…(προς εκεί πάει βέβαια)

  34. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Ποτε θα πεθανει θα μας πει κανεις?η μηπως αυτο δεν το ξερετε?

    Βριζουμε τον προεδρο αλλα το πουσταρα το κολορωσσο που μας την φορεσε για τριτη συνεχομενη φορα τιποτα ετσι?
    Σιδηροπουλοι ελβετοι μπασταρδοι μας πηγαιναν καροτσακι αλλα ολα τα φταιει ο Μελ.
    Καθαρο γκολ μας το βγαλαν οφσαιντ για να μας κοψουν το ρυθμο και να μας σπασουν τα νευρα μετα μας ειπαν για φαουλ επανω στον αουγκουστο αλλα φταιει και σε αυτο ο προεδρος.Που αν δεν υπηρχε αυτος τωρα δεν θα μιλουσαμε για ΑΕΚ αλλα για Αχαρναικο.

    Ολα θα γινουν ετσι οπως πρεπει καντε λιγακι υπομονη.
    Ραντεβου στου Κουγια το Σαββατο με Ολιβειρα και Σιμοες.Παμε για το διπλο Νεκταριε.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Akis

    H ιστορια μας λεει οτι βρηκε τον certified τρελλο κυρ-Μιχαλη τη πρωτη φορα. Η αληθεια ειναι οτι για να βρεις τετοιο παλαβιαρη ηθελες καλο ψαξιμο.
    Σαλεμενοι κυκλοφορουν μπολικοι, σα το Τραχανα λιγοι.
    Τη δευτερη φορα τα πραγματα ηταν πιο ευκολα μιας και ‘βοηθησε’ για το κατιτις του τον Κορνηλιο να ‘βρει’ τον Μακαρο το μεγαλοπρεπη.
    Που εβαλε τον Φίλωνα Αντωνόπουλο, τοτε προεδρο που τον αντικατεστησε ο διασημος Αλεχάντρο Σκλαβενίτης.
    Ολοι αυτοι ΑΝΕΤΑ κοντραρουν τη γνωστη παρεα των Looney Tunes της Warner.
    Τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι θα πραξει το σωστο τη τριτη, δε το γνωριζω.
    Μακαρι, αλλα οποιος αγνοει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να τη ξαναζησει και αυτο φυσικα δεν ειναι προσωπικη μομφη αλλα προς την ομαδα.

    ΥΓ Κατα τα αλλα οι γαυροι ειναι οι στοκοι επειδη ειχαν τον βασιλια των ρουμπινιων. Ενω εμεις με το βασιλια του μαγιω και τους αλλους επενδυτας παμε πισω!
    Η ηταν καλυτεροι οι πρασινοι στοκοι με το Βλασση και τους πριγκιπες που εσκαγαν με ταξι να ριξουν τα δις..
    Λες και αμα ο αλλος εχει τσιχλα στο εγκεφαλο, στο χρωμα της ομαδας θα κολλησει.
    Για χεσιμο να παει ο ‘προεδρος’ αυτοι γιασεμι θα μοιριζουν..

    @ NN

    Συμφωνω απολυτα.

    Επιθετικη εξαγορα εσωτερικα δεν μπορει να γινει, αυτη ειναι μονο απο τριτους ετσι κ αλλιως.
    Εσωτερικα ‘επιθεση’ κανεις μονο με ΑΜΚ και αναλογη δεσμευση (υπερ παλαιων η με αποκλεισμο).
    Φυσικα και μιλανε προς ολους, συγκεντρωση ποσοστου ειναι, δεν μπορεις να αποκλεισεις το υπαρχων σχημα.
    Ο στοχος φυσικα- επισης συμφνωνω- ειναι το 67% που ειναι ‘εξω’, το αλλο ετσι κ αλλιως ειναι ελεγχωμενο.

    Στις ΑΕ ο εχων το 33% ειναι αφεντικο. Δε θες 50% +1.

    Ο τσεχος που κανει το offer (Karel Komarek) ειναι ηδη μεσα, εχει ηδη συμφωνησει για το εταιρο ποσοστο (Jiri Smejc) και απλα παει να μαζεψει το μαγαζι οσο παραπανω μπορει.
    Τον ελεγχο τον εχει ηδη, δε βγαινεις ΠΟΤΕ με δημοσια προσφορα αν δεν εχεις εξασφαλισει απο πριν τον ελεγχο, ειναι 100% σιγουρο οτι στη χειροτερη θα χασεις κεφαλαιο με την υποτιμηση των μετοχων.

    Η μεγαλη διασπορα ειναι Funds που εναι μιλημενα πριν το offer. Ο Κοπελουζος πχ που ειναι με ενα 5% αν θυμαμαι εχει ηδη συμφωνησει –ως μικρος- για την επομενη μερα.

    Θα παρει πολυ λιγοτερα απο 300, μια 80-100 λενε προχειροι υπολογισμοι οτι θα μεινουν, αν εξαιρεσεις τα 160 της αρχικης + οτι αλλο κοστος χρηματος ειχες.

    Οι κινησεις που κανει δειχνουν cash out ΑΥΤΗ τη στιγμη. Ο χαρακτηρας του και η προιστορια του ειναι οι παραγωντες που αποτρεπουν σοβαρες συνεργασιες (θεσμικα) γι αυτο αλλωστε και ποτε δε τις εκανε.
    Για να το πω απλα: Θα εκανες ποτε δουλεια με το Μελισσανιδη? Για να βασιστεις σε τι? Στην αξιοπιστια του, στην οργανωση του, στο πλανο του, η στο οτι μπορει μια μερα θα σκασει με τους πιστολαδες ‘να μιλησετε’?
    Οπως εσκασε προχθες στο ΟΑΚΑ στον Ελβετο?
    Εχει κανει ποτε Business Plan, Budget, Cash Flow ο Μελισσανιδης για να στησει ενα μαγαζι η για να το τρεξει?
    Ουτε να διαβασει τις λεξεις δε ξερει, ασε δε τι σημαινουν. Δε τα βλεπουμε τοσα χρονια?

    Εδω ο αλλος μας εγραψε για οικονομια κλιμακας στο ποδοσφαιρο! Οτι ναναι κυριολεκλτικα, λες και το ποδοσφαιρο ειναι μοναδα παραγωγης…
    Τι ψαχνεις τωρα?

    Επειδη με τα θρησκευτικα δε τα πηγαινα ποτε καλα, κοιτα το εορτολογιο στο προγραμμα της ΑΕΚ.
    Εκει θα δεις και τον ονειροκριτη, μπορει πχ ξαφνικα οπως εμφανιστηκε καποιος Ντελεσιτς, να εμφανιστουν τα απολωλωντα πορτογαλεζικα προβατα που τα εφαγε η μαρμαγκα προχθες.
    Η να γινει καλα η αλλη η παικτουρα ο Ολιβειρα ο διχτο-cκιστηc των καλσον. Ποτε δε ξερεις τι θαυματα γινωνται.

    Αυτος που δεν βλεπω να ξανα-εμφανιζεται ειναι το YMCA τρελλο αγορι που πηραμε για 8αρι. Ο αγαπητικος της πορτογαλεζικης βοσκοπουλας.
    Εκτος αν σκασει με τιποτε leather και μαστιγια να κανει τη μαζορετα στο ημιχρονο. Ολα να τα περιμενεις απο το ‘προεδρο’.

    ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ..

    Sent from my iPhone

  36. Ο/Η Akis λέει:

    Snitch σε παρακαλω σταματα να ποσταρεις,με φοβιζεις με οσα γραφεις,χαχαχα….
    Η αληθεια ειναι πως παρομοια συλλογιστικη ακολουθω κι εγω αλλα αφηνω μια μικρη ελπιδα μηπως και βρεθει κατι…
    Αν το δουμε ρεαλιστικα,η κατασταση ειναι μαυρη τρυπα απλα οπως ειχες αναφερει καποτε ,αν θυμαμαι σωστα, λιγο το γηπεδο,λιγο οι οποιες εγκαταστασεις μηπως και “στραβωθει” κανενας!!
    Βεβαια ουτοπικα μιλαμε γιατι για να ασχοληθει καποιος με το…περιφημο Ελληνικο ποδοσφαιρο θα πρεπει να εχει μαλλον…ειδικο υποβαθρο!!
    Αναγνωριζω σε ο,τι εχεις πει ,ολα ειναι στο …κεντρο του στοχου, εδω ευχομαι να μην δικαιωθεις 🙂

  37. Ο/Η conpater λέει:

    Μα εναν τετοιον περιμενουμε κι εμεις,καποιον που να εχει το ειδικο υποβαθρο ενος Μαρινακη,ενος Σαββιδη …
    Καποιον που να αγαπα σαν τρελος την ομαδα και να κανει τα παντα γι αυτην,μην υπολογιζοντας προσωπικο και οικονομικο κοστος. Οι δυο προαναφερθεντες δεν ανεβαλαν τις ομαδες τους για προσωπικο οφελος,ουτε για να κανουν αλιβερισια με το κρατος,ουτε για να δημιουργησουν “προσωπικο στρατο”, ουτε για να ξεπλενουν χρημα,ουτε για να κανουν λαθρεμπορια, κι απορω με τους κακεντρεχεις και εμπαθεις ανα την επικρατεια πως τους μπηκε η ιδεα στο μυαλο τους πως ανακατευθηκε το ονομα τους με τετοιες καταστασεις.
    Ετσι λοιπον κι εμεις περιμενουμε τον ανιδιοτελη,τον λεφτα, την παιχτουρα με τα τανκερ γεματα χρημα να ερθει να αγορασει την ΑΕΚ και να αρχισει να τα σκορπαει για το καλο της ομαδας βεβαιως-βεβαιως,μεχρι να μπατηρισει οποτε θα γινει Μπαρλος στην θεση του Μπαρλου. Αγνα και καθαρα πραγματα. Οπως φυσικα και θα αρνηθει να μπει στον πειρασμο να κανει αλλαξοκωλιες με την εκαστοτε κυβερνηση αγοραζοντας καναλια και εφημεριδες για να επηρεαζει πολιτικες καταστασεις ,αυτα για αλλους οχι για αυτον.
    Αυτον περιμενουμε εμεις ,γιατι εχουμε τον κωλο μπροστα κι οχι πισω οπως ολος ο κοσμος.Γιατι εμεις ειχαμε τουαλετα κι οχι πηγαδι οπως οι αλλοι. Κι αν τυχει και λοξοδρομησει στην πορεια κοβουμε τις οποιες τωρινες η μελλοντικες επαφες μαζι του γιατι “μακρυα κι ας μη αγαπηθουμε ποτε…”
    Αμα τον βρουμε να μου το πειτε κι εμενα….

  38. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπερα…
    Conpater , αποψη μου ειναι πως το …αποσταγμα απο το παραπανω κειμενο(που εκανες πολυ σωστη αναλυση,αποψη μου αυτη) συνοψιζεται στην τελευταια φραση που χρησιμοποιησες!!
    Θεωρω πως ολοι,λιγο-πολυ,γνωριζουμε τι εστι Μαρινακης,Σαββιδης,Μελ, Ελλ.ποδοσφαιρο κτλ.
    Προφανως λοιπον αν”προσελκυσουμε” καποιον θα ειναι αυτης της…κατηγοριας διοτι ποιος σοβαρος θα θελησει να ασχοληθει με τη σαπιλα που υπαρχει σε αυτο το..δηθεν προιον;
    Απλως θα ηθελα στην ομαδα μου,σαν ΑΕΚτσης,να υπαρχει μια φυσιολογικη κατασταση,μια καποια…ομαλοτητα!!
    Φυσικα γνωριζω πως δεν προκειται να γινει κατι τετοιο…
    Αν τωρα το αναλυσουμε λιγο βαθυτερα,θα μου πεις με τι καθομαστε κι ασχολουμαστε αφου γνωριζουμε ,βλεπουμε τι γινεται…
    Οποτε μιλωντας για τον εαυτο μου,πεσ‘το διαστροφη,μικροβιο,μ@@ι@…δεκτα ολα!!
    Κουβεντα με αρκετες προεκτασεις,τελικο συμπερασμα :
    Μαλλον χανουμε τσαμπα,ανουσια το χρονο μας “υποστηριζοντας” αυτο το…προιον,εκει εχω καταληξει πλεον!!

  39. Ο/Η Spyros pontios ΧΑΠΑΤΟ λέει:

    @conpater

    Καλά είσαι σοβαρός τώρα;τι είναι αυτά που γράφεις;

    Τι;;δεν γίνεται νομίζεις;ξέρεις πόσοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν;παρέλαση γίνετε!
    Τι όμιλοι ελληνικού παρακαλάνε,τι όμιλοι που μπήκανε στα κόκκινα δάνεια!κολοσσοι!

  40. Ο/Η Akis λέει:

    Conpater
    Στο μηνυμα που αναγραφει ανωνυμος , το εστειλω εγω (Αkis)
    αλλα εμφανιστηκε χωρις ονομα τελικα…
    Απλως το αναφερω επειδη εκανα αναφορα κι ειχε το…ονομα-ψευδωνυμο σου ωστε να ξερεις απο ποιον συνταχτηκε το κειμενο.
    Σου ξανατονιζω παντως ο,τι συμφωνουμε μεχρι…γραμμαριο (που θα λεγε κι ο Μελ) 🙂

  41. Ο/Η conpater λέει:

    Σκεφτομαι οταν θα`ρθει εκεινη η ωρα της πωλησης του “πακετου” ,ομαδας -γηπεδου. Η μαλλον ,παμε στο πριν, στις συζητησεις.Με μια τιμη στα 100 εκ.
    Πλακωσαν εδω και μια 15ετια στην Ευρωπη,Αραβες,Ταιλανδοι,Κινεζοι,Μαλαισιανοι επενδυτες του ποδοσφαιρου.Ξεχασα και τους Ρωσους και τους πασης φυσεως πρωην της Σοβιετιας.
    Μπουμπουκια οι περισσοτεροι,αναθεμα κι αν ηξεραν οτι η μπαλα ειναι στρογγυλη,κι ομως εριξαν εκατομμυρια δολλαρια-ευρω για να αγορασουν ομαδες ειτε για ξεπλυμα ,ειτε για να μπουκαρουν με οχημα τις ομαδες στην αγορα της Ευρωπης. Αγγλια, Ισπανια,Γαλλια ,Ιταλια οι χωρες που προτιμησαν Κατα`δω,ηρθαν μπουμπουκια ,που μεχρι τωρα εμειναν μπουμπουκια.
    Για το “πακετο” ,τι σοι επενδυτες θα ενδιαφερθουν ?
    Σημειωνω,πως με 100 εκ.,στις πιο πανω χωρες ,αγοραζουν 2-3 παικτες οχι ομαδα και γηπεδο. Ερχεται λοιπον ο Κινεζος πχ, η ο Ταιλανδος, και δινει αυτα τα λεφτα. Φανταζεται κανεις τι εχει να γινει? Ο πολεμος των εσχατων. Ξεπουλιεται η “ιδεα”. Τα οσια και τα ιερα των προγονων Κωνστα/λιτων που ιδρυσαν την ομαδα τρεμουν στους ταφους τους. Και αλλα ποικιλα και χαριτωμενα σχολια μεταξυ δακρυων και οδυρμων,απο αυτους που αν γινει η πωληση τελικα θα γραφουν διθιυραμβους για τους επενδυτες μπας και χωθουν πουθενα για κανα μεροκαματο…
    Πορειες στην Δεκελειας και εξω απο το νεο γηπεδο που ο επενδυτης θελει να βαλει το ονομα του -δικαιωματικα . Ποια Αγια-Σοφια ,θα σου πει ο ανατολιτης. Δεν την ξερω την κυρια,εγω θα το ονομασω Ταζ-Μαχαλ.η Μαχα Βατζιλαρονγκρον και αντε βγαλε ακρη εσυ. Προυποθεση για να φτασουν εκει τα πραγματα ειναι να βρεθει καποιος απο αυτους . Και να μην ειναι κανα Τσακας…
    Επειδη μιλαμε ομως για ελληνικο ποδοσφαιρο(!), οχι για Αγγλικο η Ισπανικο, το βλεπω λιγο χλωμο να ρθει κατα δω καποιος απο αυτους. Εκτος αν του τα”ταξουν ” λαγους με πετραχηλια. Οτι μαζι με το “πακετο” παει παρεα κι ενας ουρανοξυστης στο ελληνικο,η τιποτα μαρινες ανα την επικρατεια. Ειδαλως να ρθει να κανει τι? Να κοιταει τον ηλιο και να φουσκωνει αιγαιοπελαγιτικο αερα κοπανιστο? Τα βρισκει και χωρις ομαδα και μαλιστα τζαμπα. Ελληνας ποιος να ενδιαφερθει? Αν εξαιρεσεις 5-6 που εχουν τα πακετα ,και που δεν ξερουμε αν ενδιαφερονται για ποδοσφαιρο και το μπλεξιμο που εχει στην Ελλας, δεν ξερω κανεναν αλλον. Να κανει μια κινηση η Santa Familly το βλεπω πιο πιθανο με καμια κοινοπραξια με ξενους επενδυτες σαν μια επενδυση οδηγο για τιποτα Αραβες .
    Τελικα,δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι να γινει η αγοραπωλησια και με τι προυποθεσεις.

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Δε μπορω να καταλαβω γιατι οι κατοικοι του Hong Kong δε θελουν να ενσωματωθουν πληρως με την κουμμουνιστικη Κινα του μεγαλου πατερουλη.
    Ο οποιος Σι Τζινπινγκ προσπαθεί να επιβάλλει τον νόμο που ισχύει στην ενδοχώρα, αυτόν της απόλυτης αλήθειας που κατέχει ο ….ιδιος (φυσικα) μεσω “πατριωτικής εκπαίδευσης” στα σχολεία της πόλης από το 2012.

    Εχουν φτασει το σημειο να ζητουν επιστροφη στη Κοινοπολιτεια και να κατεβαινουν με Βρεττανικες σημαιες στις διαδηλωσεις.

    Εγω σε πιο απλα ελληνικα ερωτω εδω και δεκαετιες:

    Δειξτε μου ΕΝΑΝ (1) κομμουνιστη που εφυγε απο την Δ. Ευρωπη η την Ελλαδα., για να παει να ζησει σε κομμουνιστικο καθεστως.
    Σε μια Κινα σε μια ΕΣΣΔ σε μια Β.Κορεα, οχι ως κομισαριος και μελος του κομματος, αλλα ως απλος πολιτης να απολαμβανει τα αγαθα του σοσιαλισμου και του κομμουνισμου.
    ΑΜΟΙΒΗ 1 ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ.

    As British administration ends, we are, I believe, entitled to say that our own nation’s contribution here was to provide the scaffolding that enabled the people of Hong Kong to ascend.
    The rule of law.
    Clean and light-handed government.
    The values of a free society.
    The beginnings of representative government and democratic accountability.

    British Governor’s Speech at Farewell Ceremony of Hong Kong Handover 1997.

    Christopher Patten.

  43. Ο/Η akis λέει:

    Καλημέρα…
    Δεν γράφω τίποτα παραπάνω…
    Συμφωνώ μέχρι και στις…τελείες!!!