ΛΑΡΙΣΑ – Α Ε Κ

Μονόδρομος για την νίκη, διάβασα. Φυσικά. Φέτος όλα τα παιχνίδια θα είναι μονόδρομος και ντέρμπυ, κι άρα όλα θα έχουν ενδιαφέρον όσο η βαθμολογική διαφορά θα παραμένει σε ανεκτά επίπεδα. Όμως το σημερινό παιχνίδι ξεχωρίζει αφού ο κοντός πρόεδρος έχει φροντίσει να έχει χωράφι για γήπεδο, αλλά να θεωρείται και κομβικός λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με τους δυό ανταγωνιστές εγγυητές.

Η ομάδα κατέβηκε με το αναμενόμενο 3-5-2. Ξεκίνησε με κάποια διάθεση να παίξει μπάλα, όμως προσέκρουσε πάνω στην καλά οχυρωμένη Λάρισα, αλλά και στον κακό αγωνιστικό χώρο. Όταν μάλιστα ξεπέρασε ο αντίπαλος το αρχικό του μούδιασμα και βγήκε ελαφρώς μπροστά, στον χώρο του κέντρου εννοώ, χάσαμε την συνοχή μας και φάγαμε και κάποιες κατεβασιές στην περιοχή μας.

Η ΑΕΚ υπέφερε λόγω του φανερά ανέτοιμου Ολιβέιρα. Δεν υπήρχε ο συμπαραστάτης στον Λιβάγια, ούτε κι ο αποδέκτης κάποιων προσπαθειών από τα πλάγια που κάναμε. Όμως ο πρωταγωνιστής ήταν άλλος : Η δύναμη και οι πολύ σκληρές προσωπικες μονομαχίες. Που φέρανε κακές αναπτύξεις εκατέρωθεν, και μπόλικες μακρινές μπαλιές. Οπότε το θέαμα πήγε περίπατο σαν ποδόσφαιρο, δίνοντας την θέση του στο ξυλίκι. Σε αυτό το ξυλίκι, ήταν πιο επικίνδυνη η ΑΕΛ, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.

Φυσικά κι εμείς δεν απειλήσαμε σοβαρά, όμως άντε να έχουμε το ελαφρυντικό της προσαρμογής σε αυτό το κρανίου τόπο γήπεδο, που εύκολα τραυματίζεσαι. Όμως παρότι δεν είδαμε μπάλα, το παιχνίδι και ο Ουάρντα μας κράτησαν ζωντανούς. Διότι η μπάλα αναβοκατέβηκε μπόλικες φορές και η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά και πάθος. Ψηλή ένταση και αγωνία, που πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σε κρατάνε να δεις κάποιους αγωνιστές. Έστω κι αν τα συστήματα έχουν πάει περίπατο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την είσοδο του Ντέλετιστς και την έξοδο του Ολιβέιρα. Με το σκηνικό περίπου ίδιο. Ξύλο, τζαρτζαρίσματα και πολύ δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο διάστημα όμως είχαμε και τρεις ζόρικες τελικές. Ένα τρομερό σουτ του Λιβάγια που βρήκε στο δοκάρι, και δυο θανατηφόρες τελικές της Λάρισας, που το γκολ σώθηκε πάνω στην γραμμή μας στην κυριολεξία. Στη δεύτερη ανακατεύθηκε το var, δεν δόθηκε κάποιο πέναλτυ, την ώρα που μας είχε χαρίσει και μια κόκκινη ο διαιτητής στον Παουλίνιο.

Το παιχνίδι ανέβηκε σε ένταση, με τα εξής χαρακτηριστικά : Η Λάρισα ήταν πιο επικίνδυνη σε κατά μέτωπον τελικές, ενώ η ΑΕΚ προέταξε ένα φλύαρο passing game, που όμως έφερνε κατοχή μπάλας και κάποιους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, όπου ψαχνόταν κάποια ατομική ενέργεια ή κάποιο μακρινό σουτ. Το σίγουρο ήταν οτι είχαμε δυσκολία στην ανάπτυξη, αφού κι ο Μάνταλος ήταν ξανά ωσεί παρών. Πάντως όσοι μπορούσαν, προσπαθούσαν.

Ροντέο λοιπόν προμηνυόταν, ειδικά όταν σε αυτό το ρινγκ, μπήκε κι ο Ζεράλδες. Κατά τύχη μπήκε. Δεν είδε κάτι ο προπονητής, απλά χτύπησε ο Μπακάκης. Κι είναι τέτοιο το βάθος του ρόστερ, που σου επιτρέπει να βλέπεις τους πάντες παντού. Όπως έβλεπες τα δεκάδες φάουλ και τα δεκάδες λάθη. Σε ένα τέτοιο, και μετά από πίεση του καλύτερου σήμερα και πάλι, Λιβάγια, παραλίγο να πετύχουμε κι ένα γκολ. Αυτό δεν ήρθε, ήρθε όμως η κανονικότητα στο τέλος, με την έξοδο του Μάνταλου – είναι τουλάχιστον αστείο να βγάζεις έξω δεύτερη φορά τον υποτίθεται καλύτερο σου – και με την τακτοποίηση της άμυνας πίσω με τον Οικονόμου.

Εν πάσει περιπτώσει, αν το ζητούμενο ήταν να βγάλει η ομάδα ψυχή και καρδιά, μάλλον την έβγαλε όπως θα γράψουν αύριο οι ψυχάκηδες. Και θάναι και χαρούμενοι. Διότι όπου φτωχός, κι η μοίρα του. Κι η μοίρα του φτωχού είναι να υμνεί τον ηρωισμό του, και να παραδέχεται εμμέσως οτι είναι κι άτυχος που δεν έχει παίκτες. Ούτε στην επίθεση, ούτε στο κέντρο. Αλλά αν τα είχαμε αυτά, φυσικά δεν θα ήμασταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Ενώ τώρα είμαστε διότι αντέξαμε τα πλακώματα. Έτσι είναι και μην ασχολείσθε με άλλα. Αν είχες παίκτες, δεν θα χρειαζόσουν την ψυχή.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

34 Responses to ΛΑΡΙΣΑ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μία χαρά οι παίχτες Στήβεν αλλά αν δεν έχεις παρασκήνιο δεν έχεις τίποτα.Ο Κουμπαρακης μία χαρά τό πήγε το ματσάκι.2 κίτρινες κάρτες γρήγορα, γρήγορα και κάθε ξαπλωμα στην περιοχή φάουλ.Δεν τον χάλασε το Χ,να μην έχουν να λένε κιόλας. Εμένα ποιο πολύ αυτό με πειράζει.Αν είχες δικό σου ρεφ σήμερα, λαου λαου θα το έπαιρνες το ματς.Αλλα είσαι ανυπόληπτος. Εμένα αυτό με χαλάει ποιο πολύ φίλε.Θα μου πεις,θες να περνεις τα ματς έτσι; Ναι θέλω γιατί καί οι άλλοι δεν παίζουν στα ίσα.Τα είδαμε και τα μπουρδέλα τους στην Ευρώπη. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…..(δεν με αφήνει να γράψω όνομα από κάτω).

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καί για νά τά λέω όλα, ήταν πέναλτι του Μπάρκα αλλά καί κόκκινη του ΚΑΤΣΕ.Γιαυτο σού λέω ότι ήθελε το ματσάκι να τό φέρει Χ. ΑΚΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ…ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Νο Λιβάια, Νο Party.
    Ήξερες σε ποιό γήπεδο θα πας να παίξεις, και ήξερες ποιός είναι ο αντίπαλος.
    Σιγά τη Manchester City στην τελική.. μας έχει κάνει πελάτες ο Κούγιας, εδω και χρόνια δε μπορούμε να πάρουμε ενα διπλό στην έδρα του.

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Ορθοτατο…Αν εισαι ΔΥΝΑΤΟΣ δεν εχεις ηρωες….

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Αφού η ΑΕΛ έχει καλή σχέση με τους άλλους δύο ανταγωνιστές και εμάς μας χτυπάει, τότε γιατί την κρατήσαμε στην κατηγορία πέρσι με το διπλό στο ΟΑΚΑ???Ρητορικό το ερώτημα.
    Κατά τα άλλα, μια από τα ίδια. Οφθαλμική ταλαιπωρία, ο Λιβάγια προσπάθησε λίγο αλλά στο τέλος θύμισε με τη συμπεριφορά του γιατί ξέπεσε εδώ. Ο πάτερ δεν είδε κανένα όραμα και όταν έβγαλε τον Ολιβέιρα, έπαιξε πάλι χωρίς φορ ( αλήθεια ο Γιακουμάκης που είναι του ξύλου, γιατί δεν προτιμήθηκε σε αυτό το παιχνίδι?). Εντάξει όμως, τις βρήκαμε τις αιτίες του κακού, το γήπεδο και ο διαιτητής. Με τις υγείες μας.

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Εδώ και χρόνια ο κοντός τον έχει μετατρέψει τον εγγυητή από τίγρη σε νιάου …

  7. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Γηπεδο χωραφι οπως παντα.

    Ξυλο μεχρι αηδιας και προκληση στο φουλ!

    Πνιξιμο στο 14′ καθαρης κοκκινης που θα αλλαζε ολο το ματς και μπορει να μιλουσαμε για μεγαλη νικη απεναντι σε μια κωλοομαδα που καθε χρονο μας παιρνει το βαθμο της ισοπαλιας παντα μεσα στο χοιροστασιο της παντα με διαιτησια.

    Εκτος απο την κοκκινη που χαρισε στην αλβαναρα του τσετσενου εχει χαρισει και αλλες καρτες οπως για παραδειγμα στο μιλοσαβλιεβιτς.

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Χαίρομαι ιδιαιτέρως που δεν είδα το κατς και πώς θα μπορούσα άλλωστε μετά τη Λίβερπουλ και την Premier League?

    Χωρίς διάθεση προσβολής κανενός, πρώτο τοποθετώ εμένα, μήπως έχουμε πρόβλημα? Είναι δυνατόν ένας φυσιολογικός άνθρωπος να παρακολουθεί αυτή τη διοργάνωση? Με εισιτήριο ή χωρίς. Εδώ ζούμε θα μου πείτε. Σύμφωνοι. Καθρέπτης αυτού του μπουρδέλου που λέγεται Ελλάδα, τι άλλο θα ήταν?

    Εσκομπάρ, Ρώσος Μαφιόζος, Λαθρέμποροι (2), ένας υπερασπιστής δολοφόνων-απατεώνων-σατανιστών, ο αγαπητικός του Πορτοσάλτε και ένας μπαταχτσής που φέσωσε εκατοντάδες εταιρίες στη Β. Ελλάδα (ή Ν. Μακεδονίας, διαλέγετε και παίρνετε), κυλιούνται στις λάσπες της βρομιάς όπως ακριβώς τα γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν άλλωστε.

    6+ χρόνια μετά:
    Προπονητικό(;)
    Προπονητικό team Β Εθνικής (και αν).
    Το δίδυμο Γιόχανσον-Σιμόες, μοιάζει με άπιαστο όνειρο.
    Βάργκας-Μπαρμπόσα, μοιάζουν με μεταγραφές αεροδρομίου.
    Ο Πλατέλας έβγαλε μούσια.
    Ο Ντίντακ κόβει ξύλα στην Βαρκελώνη.
    Σκέφτομαι τον Αραούχο και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.
    Το σπάσιμο του τσαμπουκά του Εσκομπάρ στον τελικό, έγινε εκ των προτέρων βιασμός με την τοποθέτηση του Ζαχαριάδη στο VAR (σου κάνει πλάκα εγγυητή της ΑΕΚ, το έχεις καταλάβει ε?).
    Οι ακαδημίες δεν έχουν πλησιάσει καν, να φέρουν ΕΝΑ παίκτη στην πρώτη ομάδα.

    Πώς το είχε πει στο Ωνάσειο? ”Ερχόμαστε σε ένα διαφορετικό τοπίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

    Χο χο χο (που κάνει ο φίλος και συνεργάτης σου)…

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Αν κι όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα βαδίζει χωρίς στόχους, αμεσους κι εμμεσους, οφείλουμε να παραδεχτουμε ότι είναι κι απροσταυτευτη όσον αφορά τη διαιτησία. Δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που δεν παίρνεις αυτά τα λίγα που δικαιουσε. Και στο παρασκήνιο λοιπόν τρίτος και καταιδρωμενος.

    Κάποιοι παιδιά από το blog μιλούσαν πέρσι για σύντομη κατάρρευση του Ιβάν και του παοκ όταν κάποιοι άλλοι τους λέγαμε ότι ο Ιβάν έχει ανοίξει το βήμα και δεν τον πιάνεις. Υπάρχει κανείς που να έχει ακόμη διαφορετική άποψη;

    Ο κοντός ποιον να πήρε πρώτον τηλέφωνο χθες μετά το παιχνίδι, τον Ιβάν ή το βαγγελα;

    Ps. Ο βαγγελας πάει να τους τη βγει μέσω championship. Η Nottingham πάει τρένο.
    Και δεν το λέω για άλλο λόγο πάρα μόνο γιατί από ότι φαίνεται κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν σωστά και με πρόγραμμα, ανεξάρτητα από το χαρακτήρα τους.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα ΔΕΝ ειδα το ματς. Προτιμω να βλεπω Telemarketing 2 ωρες τον ντολμαδοπαρασκευαστη. Ιδιους ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ με τον Ολιβειρα φτιαχνει.
    Πεταει η ομαδα ετσι? Παμε για διπλο. Ο λευκος Κρισαντους ΘΑ βαλει 25 γκολ.
    Ετσι μας γραφανε. Πειτε του μονο να τα βαλει γρηγορα γιατι περνανε οι αγωνες και εμειναν 20 ακομη. Εχωντας βαλει 2 ολα και ολα (τρομαρα του πολλα ειναι και αυτα) σε 10 παιχνιδια, θα πρεπει να βαζει επι 20 αγωνιστικες τουλαχιστον απο +1. Το αλλο με το τοτο το ξερουμε ολοι νομιζω..

    Φταιει το γηπεδο. Η αλλη ομαδα επαιζε σε αλλο γηπεδο, στο Emirates. Σας ειδαμε και στο ΟΑΚΑ που επρεπε να ειναι 0-3 (και βαλε) στο 30’ με το Ζμπαουγκ, σας ειδαμε με τη Ξανθη.

    Φταιει ο διαιτητης. Εβαλες 5 γκολ και σε αδικησε ο διατητης που τα ακυρωσε. Με τη ΛΑΡΣΑ παιζεις και σου φταει ο διαιτητης που κανονικα επρεπε να νικας 0-3 στο ημιχρονο.

    ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ ΓΑΤΟΥΛΗ, που ψαχνεις στα σπορια να δικαιολογηθεις που σε σφαλιαρωνει ο Μορας και ο Μπερτος. Ο Μορας ρε που ειναι 38 ΧΡΟΝΩΝ κανει καλα το τανκ τον ΑΜΠΑΛΛΟ που κουβαλησες.
    Ο ΜΟΡΑΣ 38 ΧΡΟΝΩΝ (το ξανα-τονιζω με κεφαλαια) 38 ΧΡΟΝΩΝ σε κανει καλα, ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ.

    Στα πιο σοβαρα τωρα περαν του κραξιματος (που θα πεφτει συνεχεια) στο γατουλη, το καλοκαιρι μετα απο 2 ματς στην ‘ευρωπη’ εγραψα καποια πραγματα:

    * Προπονητης δε βγαζει τον αγιασμο στα σχολεια. Ειχε πλανο και εφτιαχνε ομαδαρα μας γραφανε οι σανογλου και τα χαπατα. Οντως ειχε αλλα αλλο πλανο, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΟ.

    * Η ομαδα θα αποκλειστει στη Ευρωπη ΕΥΚΟΛΑ. Θελετε και Europa κατσαπλιαδες που σας νικαει εντος ο Μπαξεβανιδης. Σας ειδαμε και περσυ ρεζιλια με 6 ηττες σερι.

    * Αν εισαι τυχερος θα παιξεις καπου στο -20 στη κανονικη σαιζον. Εχεις χασει 7 ποντους σε 6 ματς και το μονο ‘σοβαρο’ αν ειναι αυτο ηταν με το Ζμπαουγκ εντος. Οι αλλοι 5 ποντοι ειναι σκουπιδια κανονικα. Αρα με αυτο το ρυθμο θα τελειωσεις στη καλυτερη με -24 απο το maximum, που σημαινει γυρω στους 55 ποντους.

    * Αυτο το κολπο με τους 50 Πορτογαλους στην ομαδα ειναι για γελια. Οπως για γελια ειναι ο αετοματης μπαλαδορος γατουλης που εδιωξε το Γκαλο για να παρει αυτο το παικταρα τον Παουλινιο! Ειναι αετοματης ο προεδρας, Μοραν, Ντιντακ, Αρθρο και φυσικα Μανταλλος, οι αγαπημενοι του, δειχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ (ακριβως ομως) ποσο σχεση εχει με το ποδοσφαιρο, η οπως ιστορικα εχει πει ο Μυρτσος: και εγω παω καθε μερα και τα σπαω στο Καρρα, αλλα δεν εμαθα να παιζω μπουζουκι..

    Πας τωρα με το κωστενογλα με 3-5-2 με το στανιο, ειτε παιζεις με τη Τραπεζουντα εκτος, ειτε με το Ζμπαουγκ εντος, ειτε με τι Λαρσα εκτος, δηλαδη με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικες ομαδες και απαιτησεις παιχνιδιων, να κανεις προκοπη.

    Πας με κατι Πορτογαλακια που αμα τον ελεγαν Ολιβεριδη Βερντοπουλο και Παουλακη, ηταν δηλαδη ελληνακια δε θα εβλεπαν οχι ομαδα αλλα ουτε αποστολη. Αλλα επειδη ειναι ‘μεταγραφες’ πρεπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να ειναι και παικτες.

    Οποιος θελει ειναι πραγματιστης (δεν ειναι θεμα δορατικοτητας Akis), οποιος δε θελει, βλεπει ιπταμενες ομαδες, παικταραδες, τιγρηδες και ιπταμενους γαιδαρους. Οσο φτανει η κριση και το νιονιο του καθενα. Το αποτελεσμα λεει 7 ποντοι χαμενοι σε 6 ματς (παλι καλα που δεν ειναι παραπανω), ΚΑΜΜΙΑ ελπιδα ανακαμψης και 4η θεση που μπορει να γινει 6η ευκολα ακομη και σημερα. Κατσε εσυ με το κωστενογλα και κοιτα. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.

    3 X8 = 24. Tοσο απλα: Jürgen Klopp. Παμε τρενο, με τα ups and downs παντα, αλλα τρενο. Premier παιζουμε, θα κανουμε και κακα ματς, θα εχουμε και δυσκολα ματς.

    Εχω γραψει παλιοτερα για τον James Milner. 529 εμφανισεις premier league, 61 φορες διεθνης και χρονια αρχηγος της εθνικης Αγγλιας, τον πηραμε – η μαλλον ηρθε μονος του (αυτοπροταθηκε) το 2015, ΔΩΡΕΑΝ. Σε 16 χρονια εχει σκοραρει 49 φορες (τη μια 2 γκολ σε ένα ματς). Σε αυτά τα 48 παιχνίδια που σκοραει, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. O τυπος εκτος του οτι παιζει απο μπακ, ανασταλτικο χαφ, δημιουργικος, δεξι εξτρεμ μεχρι και CF, αμα τον δεις απο χτισιμο ειναι μποξερ κανονικος. ΝΤΑΜΑΡΙ που δε καταλαβαινει τιποτα, σκυλι του πολεμου.
    Δωσε πονο στα μανταλα Milli και ασε τα ζαβα να λενε Μελισσανιδη και να κλαινε. Οντως για κλαματα, ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που εχουν πεσει μεσα. Αλλα κανει ωραιο στεγαστρο, να τα λεμε και αυτα.

    ΥΓ Μας αρεσει ο David Neres εμαθα. 1,76/22χρονων/45mil/right winger. Γρηγορος παικτης, μπουκαδορος, εχει το γκολ (25 σε 2 σαιζον).
    Και εμενα μου αρεσει η αληθεια ειναι. Δινεις +100 το Μο παιρνεις παικταρα και σου μενει μια +50αρα. Not bad. Not bad at all dear.

    ΥΓ ΟΛΗ η ευρωπη (barca-real-juve-bayern-city κλπ) εψαχνε παικτη στη θεση στοπερ- ακομη με το Μπουσκετς παιζει η Μπαρτσα. Εκατονταδες εκκατομυρια εχουν ξοδευτει και γελανε τα πλακακια. Ο Normal one εφερε το Fabo με 60 περσυ και ειπε: ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ λιγο, θα τον ετοιμασω να παιξει μολις κρινω εγω οτι ειναι οκ. Περιμεναμε 2-3 μηνες και πλεον οποιος θελει να δει τι σημαινει στοπερο-εξαρι ας δει τι κανει ο τυπος στο γηπεδο. Τσαμπι σε νεα εκδοση, ρωτηστε το Μπουσκετς με το Ρακιτιτς τι επαθαν περσυ.

  11. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @snitch. To φοβόμουν το χθεσινό περισσότερο από όλα ως τώρα. Βλέπω γιατί ο Κλόππας τους πήγε με τσίγκινο σωβρακάκι και τους σέβεται τόσο. Μου άρεσε που η ομάδα επιτέλους έχει και το πιο αργό και προσεκτικό παιχνίδι στο ρεπερτόριο της (στο οποίο ο ΤΑΑ έχει μεγαλύτερο ρόλο λόγω των εκπληκτικών πασών του…πόσο είναι αυτός ακόμα? 20?).
    Μου άρεσε και η Λέστερ που και αυτή πήγε κόντρα στη φύση της (όσο την έπαιρνε). Έχει μία νέα γενιά παικτών που είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αυτό δείχνει ότι δεν είναι ομάδα φωτοβολίδα, αλλά με πολύ σοβαρές υποδομές. Και ο μπρένταν φαίνεται να εξελίσσεται εκεί. Στη Σέλτικ δεν πήγαινε πουθενά, εδώ ο Ουζουνίδης και ο Κλωναρίδης του κάναν κηδεία…αν καταφέρει και βγει φέτος πάλι CL θα είναι πραγματικά τεράστια πρόοδος. Για να δούμε…
    Νομίζω με ένα Χ στο ντέρμπυ κοιτάμε αισιόδοξα. Αλλά και πέρυσι χάσαν 8 βαθμούς διαφορά…αν και φέτος βλέπω ότι η ομάδα είναι πολύ πιο ώριμη και δε νομίζω ότι θα χάσει τέτοια διαφορά….

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    3 σερι χρονιες χωρις διπλο στη λαρισα,μας ξεφτελιζει ο κουγιας.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @surrey
    20 χρόνων, εχει παίξει 2 τελικούς CHL, βγήκε τέταρτος στο ΠΚ με την Αγγλία, δεύτερος περσυ στη Premier για ενα πόντο!!
    Ειναι πρώτος σε ασίστ σε Ευρώπη καοι Premier περσυ, και φυςικα πρωταθλητής Ευρώπης.
    Ειναι στη ομάδα απο 8 χρόνων, γέννημα θερμά Liverpool.
    Υπέγραψε μαζί με το αλλο Τούρμπο τον Robbo νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 για 30εκ με την αξία του σημερα να ειναι στα 80εκ.

    Μενει με τους γονείς του και τον αδελφό του στο πατρικό τους 5 λεπτά απο τι Anfield ατο οποίο παει με τα ποδια…. Ντίβα ε?

    ΥΓ1 Γιατι Χ? Ρε να τπυς ξεφτίλιςω θελω τους ρεζίλιδες. Σιγά μη τα λυπηθώ κιόλας τα σούργελα.

    ΥΓ2 Έλα ρε Wolverhampton ομαδάρα,..

    Sent from my iPhone.

  14. Ο/Η Κώστας λέει:

    2 μεσ’ στο χωριό η Wolves…!!

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα
    Τις 2 προηγουμενες σεζον καναμε τα χειροτερα μας παιχνιδια απεναντι στους ακατανομαστους.
    Σε δυο βδομαδες πρεπει να τους νικησουμε και ει δυνατον να τους γλεντησουμε.Ημαρτον πια

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Βλεπω οσφπ και εχω ετσι μερικες παρατηρησεις.
    Ωραια κυκλοφορια μπαλας
    Στα στημενα κινδυνος θανατος γιατι εχουν πολλα ψηλα κορμια.
    Παιζουν απο πλαγια και λιγο απο αξονα
    Αν τους δωσεις χωρο την πατησες.
    Θελουν επιθετικη αμυνα.
    Αν χασουν την μπαλλα εχουν θεματακια στο αμυντικο transition κυριως στον αξονα.
    Πρεπει να τους παιξεις με καθαροαιμα εξτρεμ.Τα αμυντικα χαφ πρεπει να τρεχουν δαιμονισμενα.
    Τα λεω γιατι σε λιγες μερες παμε τηγανι.Πραγματικα δυσκολη αποστολη δεδομενου και του ροστερ που εχουμε.
    Αρκει να νικησουμε τον Βολο βεβαια πρωτα.
    2 βαθμους πανω απο την ζωνη του υποβιβασμου.Παμε να τους δωσουμε λιγο πονο

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    2 ποντους πανω απο τη ζωνη του υποβιβασμου ειναι. 12η θεση μαζι με τη Sheffield. Πως θα το χαρω να τους δωσουμε αλλη μια να πανε πιο κατω. Οχι να πεσουνε, αλλα να βολοδερνουνε εκει παρεα με την αλλη μιξα την Everton ποιος θα σωθει.
    Θα σκυλιασουνε με εμας κλασσικα παλι..

    PS Η σκια τους Rafa τους ρεζιλεψε σημερα..

    Sent from my iPhone

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Εξτρέμ; Το δυνατό μας σημείο. Να τρέχουν δαιμονισμένα. Δυνατότερο σημείο τα εργομετρικά μας. Δεν είναι αποστολή. Είναι αυτοκτονία. Κι όποιος είναι γνήσιος Αεκτζής – καμία σπόντα – ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

  19. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Και τέσσερα να φάμε τί έγινε??Το πολύ πολύ να διώξει το Δημητριάδη και τον Κωστένογλου και να αφήσει πρώτο τον Ατματσίδη ή να φέρει πίσω το Χιμένεθ. Που έτσι όπως είμαστε, για τόσα είμαστε δυστυχώς..

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFV λέει:

    Στηβ η αποκαθηλωση εχει ερθει.Επεται της σταυρωσης.Οποτε να σου πω δεν θελω και αλλο καρφι.Ουτως η αλλιως τα παπαγαλακια παντα θα βρισκουν κατι να πουν,Var,Κεδ,Γεναρης,Ιουνιος ,Γηπεδο κλπ κλπ………

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis T21 : Να το κάνει κι αυτό. Αλλιώς δεν μαθαίνει. Όταν μείνει μόνος, μπορεί και να σκεφτεί.

  22. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    άστε τον με τη Λιβερπουλ,θα πάει στο χωριό με τη μάνα του οσονούπω να καθαρίσει και το σιχενεται!Θα σπάσουν τα μάτριξ για λίγο!

  23. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @snitch: Διευκρίνιση ότι όταν λέω ντέρμπυ εννοώ με τη ΣΙΤΥ, όχι με τη Μάρκετινγκ Γιουνάιτεντ. Η ΜU, όπως και οι toffies ζουν όλο το χρόνο για 2 παιχνίδια (σαν τον Κούγια με μας ένα πράμα…..μουα χα χα χα!). Με Μάρκετινγκ περιμένω διπλό. Αν μείνει στους 8 η διαφορά ΜΕΤΑ και τα δύο μπουλούκια του Μάντσεστερ, νομίζω πάμε πολύ δυνατά. Είδα λίγο σήμερα τη Σιτυ, δεν πατάνε καθόλου καλά! Στο 1ο γκολ ο οταμέντι πέφτει κάτω σα σακί με πατάτες, ο μαυράκος τον ξεβράκωσε….(πολύ ωραίος παίκτης αυτός!).
    Πλάκα πλάκα η Τσέλσι το πάει καλά, χαλαρά ξεχωρίζει από τις λονδρέζικες. Φέτος τους βλέπω ψιλοάνετα τρίτους και σε 2-3 χρόνια θα χτυπάνε πάλι πρωτάθλημα αν συνεχίσουν έτσι. Έχουν πολύ καλή φουρνιά νέων παικτών. Αλλά πρώτα η LFC έχει μία δουλειά φέτος και μία 30χρονη φαγούρα να ξεμπερδεύει….

  24. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Ας υποθέσουμε ότι μένει μόνος και σκέφτεται. Υπάρχει λύση? Υπάρχει (ακόμα) δύναμη, διάθεση, τρόπος? Αμφιβάλλω. Δείχνει να καταρρέει επιχειρηματικά και να συνθλίβεται ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Αν είχε στόμα η ΑΕΚ, θα αναφωνούσε, story of my life…

  25. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Βρίσκουν χλιαρες και υποτονικές τις διαμαρτυριες της ΠΑΕ και προτεινουν να ανεβασουν level,οι γραφιαδες-αυλοκολακες.
    Να κρυφτουν τα χαλια πίσω από κάποια φάουλπου δεν δωθηκαν η από καποιο πεναλτι που κερδισε μια αλλη ομαδα (πχ. ΠΑΟΚ η ΟΣΦΠ) σε καποιο αλλο γηπεδο.
    Αυτο φταιει!
    Ο Μελισσανιδης γελαει φυσικα με ολα αυτα αφου εχει κατσει εσκεμενα πισω. Μα ειναι και βολικο θα μου πεις. Δεν χρειαζεται να ξοδεψειςενα καρο λεφτα σε μεταγραφες οι οποιες υπαρχει κινδυνος να σου φερουν καποιον τιτλο. Ενω αυτος (περσυ και φετος τουλαχιστον) ειναι καπαρωμενοι από τους δυο άλλους “εγγυητες”.
    Αμα θελει ας κανει πωςδιεκδικει κατι,δηλαδη ας χαλασει “την ταξη των πραγματων”.
    Να δει ποσα απιδια βαζει ο σακος.
    Δεν πειραζει.Κατι χανουμε κατι κερδιζουμε σε αυτην την καρμικη σχεση που εχει αναπτυχθει αναμεσα στην ομαδα και στον απιθανο αυτο παρτακια που δεν διδει εις τον αγγελο του νερο. Μπορει ποδοσφαιρικα να ειμεθα του γελωτος και του πεταμου,αλλα ορθώνουμε γήπεδο.
    Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη τη ζωη. Ειδικα αμα μπλέξεις με γαιδουρια που τρωνε από τα αχυρα διπλανων γαιδαρων αφηνοντας τα δικα τους αθικτα.
    Ας ειμεθα ανεκτικοι μαζι του. Δεν ειναι δα και ημιθεος. Ουτε καν ανθρωπος δεν ειναι ακομα. Αρα εχει δρομο ακομα. Ας μην ειμαστε αυστηροι του. Και ομαδα Και γήπεδο;
    Ο Μπάρλος είναι;

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Ο κακομοιρογλου στο παγκο παντως ειναι τυχερος. Παρελαση εστω μαθητικη κανονικα θα προλαβει μιας και το Gay-AEK ειναι απογευμα της 27ης αρα ειναι οκ.
    Τωρα για τη μεγαλη τη στρατιωτικη, την επομενη μερα ορκο δε παιρνω.

    Αλλωστε το συγκεκριμενο παιχνιδι παραδοσιακα ειναι και το ‘οροσημο’ που η ΑΕΚ απολυει τον ‘προπονητη’ της και επισημα ανακοινωνει ως ‘χαμενη’ τη χρονια.

    Χριστουγεννα παντως θα κανει σιγουρα στην οικογενειακη θαλπωρη του σπιτιου του. Μη το τρεχουμε αγιες μερες δε κανει.

    Sent from my iPhone

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ nn

    Τωρα να λεμε τα πραγματα σοβαρα:

    Εμποδισε καποιος τον εγγυητη να ‘σκεφτει’? Αντε και τον εμποδιζε σου λεω εγω.

    Να σκεφτει ΤΙ ακριβως?

    Μπορει να βαλει κατω ενα budget να δει οτι αυτα που πληρωνει σε προστιμα για τα ‘παιδια’ ειναι 50 φορες παραπανω απο οσα ‘βγαζει’ απο το πεταλο?
    Ποσο κανουν 3-4 χιλιαδες διαρκειας εκει μεσα? 200 χιλιαρικα σωστα? 100 ευρω το κομματι και οι μισοι και βαλε τσαμπατζηδες ειναι.
    Ποσα εχασε ΜΟΝΟ απο τα 2 κεκλεισμενων στην Ευρωπη? Να πουμε 25,000 κοσμο Χ 2=50? Με ενα 20αρικο ειναι ΕΝΑ εκ ναι η οχι?
    Ποσα αλλα εχασε σε πρωταθλημα? Ποσα εδωσε σε προστιμα ολα αυτα τα χρονια?

    Ποιος εβαλε φρενο στο οργανωτικο μυαλο του γατουλη για τη ΠΑΕ? Μηπως ο προεδρος Ασλανιδης?
    Τι του ειπε ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος ιατρος? Δε θα βαλεις το Βασιλομπιλλαρο να κοπαναει 1 Johnny (μπουκαλι) την ημερα να ραντιζει τα δοκαρια?
    Δε θα βαλεις το Καραμουζα να πουλαει λαμπαδες, αλλα ενα σοβαρο να φτιαξει μια μπουτικ της προκοπης και να κλεισει 2 χορηγιες και συνεργασιες μα κανα σοβαρο?

    Ποιος εβαλε φρενο στο μεταγραφικο ροστερ/προπονητη? Μηπως ο Λυπμεροπουλος?
    Ηθελε δηλαδη να δωσει τα εκαττομυρια να φερει παικτες και το σταματησε ο Φιλιατρας?
    Τι του ειπε δηλαδη? ΟΧΙ προεδρε εγω δε δεχωμαι να φερουμε εξτρεμ? Μη παρεις σεντερ φορ, θα φαρμακωθω? Ποιος ειναι η Χελμη στα κοκκινα φαναρια?

    Να μεινει μονος? Γιατι τωρα με ποιον ειναι παρεα και δε το ξεραμε? Εχει κανα συμβουλο διπλα του? Η στα 70 του, ακομη κανει μπουκες στους διαιτητες?
    Εχει κανα ΔΣ με κανα σοβαρο εκει μεσα η την Αρκαδη και τον Τζοκερ που τρεχουν με τα λιβανιστηρια ολη μερα?
    Τον ελεγχει κανενας? Τον συμβουλευει κανενας? Το σταματαει κανενας να κανει οτι του κατεβει στη γκλαβα?
    Ποιος του ειπε μια φορα, δε γινεται να κανεις το μαντοσκυλο στους υπαλληλους σου και να περιμενεις μετα να αποδωσουν?

    Να κανουμε τωρα αυτη τη κουβεντα?

    Για να βοηθησω ο θιασος του εγγυητη εχει τις εξης παραστασεις:

    20/10 Βολος μεσα, λογικα 3 ποντοι
    28/10 Gay εξω, αστα βραστα
    03/11 Ατρομητος μεσα, να πουμε Χ? Αντε ασσο ζορικα.
    10/11 Ζελας ‘εξω’ δηλαδη ΟΑΚΑ. Και εκει κανα χηναρι βλεπω
    24/11 Ρουλης μεσα. Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι
    30/11 ΟΦΗ εξω, ξεχνα το οπως ειναι ο ΟΦΗ τωρα.
    07/12 Νιονιος μεσα Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι

    Αρα χονδρικα 10-15 ποντακια και 11 που εχεις πας στα 21-26. Καλα ειναι. Μπορει και χειροτερα.

    Ανετα.

    Sent from my iPhone

  28. Ο/Η Akis λέει:

    Snitch γιατι για καποιο λογο πιστευω πως θα κανουμε σχετικα σοβαρη κινηση (για..τα δεδομενα μας παντα) στην θεση του προπονητη μετα την απομακρυνση του Κωστε;
    Μου εχει καρφωθει επαναπροσεγγιση σε Πογιετ αλλα ευλογα θα με ρωτησεις , τι να ερθει να κανει με τους…ασοβαρους.
    Ο Στηβεν αν θυμαμαι καλα εχει πει πως ο Ταιγκερ γουσταρει Μιλογεβιτς ,τωρα βεβαια με τις…φακες που δινουμε και με το…υπερπροτζεκτ που εχουμε αντε να πεισουμε σοβαρο προπονητη,αλλα κουβεντα να κανουμε.
    Απο τα γραφομενα σου παντως καταλαβαινω πως,βαρια βαρια ,απο Χριστουγεννα παμε για νεο…λαχειο!!

    Επισης με το γηπεδο,πιστευεις οντως καλο 22 και βλεποντας;

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios
    Πώς το είπες καταρρέει επιχειρήματικα;……. Ναι να τον λυπηθουμε…… Κάτι τέτοια έλεγαν όταν πουλούσε ο Κόκκαλης, πριν την κρίση χρέους της χώρας…….. Το νούμερο εγγυητης έχει τεράστια ρευστότητα. Το πρόβλημα του ειναι κυρίως νοοτροπίας και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΌ. Τι να καταρρέει πληρώνει και κάπου;

  30. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Snitch.

    Δεν το είπα εγώ, ερώτηση έκανα προς τον Steven. Σε όλα όσα γράφεις βάζω +1.

    Προς: Koreas.

    Νομίζω ότι έχει μια μεγάλη διαφορα από την εποχή που έμπαινε στο Χρηματιστήριο της ΝΥ και φωτογραφίζονταν μεγαλοπρεπώς. Όπως επίσης από την είσοδο στον ΟΠΑΠ και την επανάληψη του διαγωνισμού για τον ιππόδρομο, νικώντας τον Κόκκαλη. Βλέπεις κάτι διαφορετικό;

    Όσο για την ΑΕΚ, αυτός δήλωσε (το άκουσα ζωντανά) στο ίδρυμα Ωναση ότι η δίκη του ΑΕΚ θα μπει σε μια διαφορετική εποχή για το ποδόσφαιρο. Που να φανταζόταν ότι θα ΕΣΦΑΖΑΝ με το VAR?

  31. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Oτι θέλουν κανουν με τον-ελληνικου τυπου -var. (δεν εχει γραμμη για off side και γραμμη στο τερμα.Αρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ η ισχυς και αρα η δυνατοτητα αλοιωσης παραμενει στα χερια του διαιτητη η τελος παντων στον “ανθρωπινο παραγοντα”) Οχι οτι θα αγοράζαμε οτι κι ότι με μολις 10 Μυρια.Πηραμε το καλυτερο.Αυτο που πρέπει. Ελληνικου τυπου.

    Ο δε Μελισσανιδης,τώρα που οι “ανταγωνιστες” κανουν πουτανα το VAR οποτε θελουν,δεν βρισκει κασκολ να πνηξει. Τα κανει ολα γαργαρα. Δεν εχει καιρο,πνηγεται και ο ιδιος με τα τρεχαματα του μαυσωλειου της Φιλαδελφειας. Δεν φαινεται αυτη τη φορα να τον πνηγει το δικιο και ουδολως ενοχλειται που αδικειται (φαινομενικα).
    Ποιος ξερει. Μπορεί να εγινε πραγματικος χριστιανος και να γυρναει μαγουλα. Τοση συναναστροφη με αγιους, ιερομοναχους και ιερατεια,μπορει να μετεστρεψαν στα γεραματα.
    Δεν φαινεται να τον ενοχλουν οι διαιτησιες -ουτε-φετος. Ειδικα φετος,έχει πεταξει τη λευκη πετσετα μαζι με το φανελακι και το σωβρακο.
    Η ειναι κυκλοθυμικος, ή το αλυσιδακι με το οποιο τον εχουν δεσει στο παρκο δεν φτάνει μεχρι τα καγκελα.Και εχει κωλοκατσει το αιλουροειδες και γλυφει τα αρχιδια του βαριεστημενο. Περιμενοντας να περασει η ωρα. Και που να παει και αυτη. Αντε και περασε. Εσυ που θα απομεινεις ωρε μονος και ερημος με τα κερια λειωμενα ξωπισω και τη μαυρη μπέρτα να απλωνεται μπροστα σου σα συννεφο,μυριζοντας θειαφι και χωμα.
    Τρεξε την υπογειοποιηση,γιατι δεν σε βλεπω να προκαμεις.

  32. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εγώ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση γιατί αυτά που συζητάμε είναι γνωστά εδώ και χρόνια άλλωστε δεν κρύφτηκε ποτέ το γατί ίσα ίσα ήταν και τίμιος προς τον κόσμο όταν μας είπε θα ζούμε από ιδίους πόρους δηλ.εσοδα έξοδα η ΑΕΚ δεν θα έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη.Βεβαια τότε εμείς στα τάρταρα δεν δώσαμε μεγάλη σημασία αλλά ήταν η πιο κομβική δήλωση.Το ερωτημα μου είναι η διαδοχή κατάσταση που νομίζω ότι δρομολογείται και ο διάδοχος Φιλάρετος Καλτσιδης.Δεν ξέρω κατά πόσο μακριά το έχουν πάει ,αν συμβεί όμως αλλάζουμε 2 επίπεδα πάνω.Τωρα το θέμα είναι ισχύει αυτό που μου ψυθιριζουν ή όχι;

  33. Ο/Η Trikala 21 λέει:

    Καλημέρα λίγο πολύ όλοι μας νομίζω ακούσαμε το όνομα της διαδοχής Φιλάρετος Καλτσιδης .Η ερώτηση μου είναι όντως προχωράει το deal?

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Trikala 21 : Η λύση είναι καλή, αλλά δεν νομίζω οτι θα έμπαινε μόνος του.