Α Ε Κ – ΒΟΛΟΣ

Στην Ριζούπολη σήμερα τελικά, θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εγώ από την τηλεόραση αφού έτρεχα να φτάσω σπίτι μετά την επιστροφή μου από το πανέμορφο Λουξεμβούργο, το οποίο και συστήνω για όσους δεν έχουν πάει. Όπως με συστάσεις θάναι το παιχνίδι με τον Βόλο. Την σύσταση του Μπέου, που πάντως έχει φτειάξει μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα. Την σύσταση του διαιτητή που σφυράει, που πλέον δεν κρατάει ούτε καν τα προσχήματα ο Περέιρα. Στον απόηχο της σύστασης του ελληνικού var , όπως διάβασα οτι έκρινε το χθεσινό παιχνίδι στο τηγάνι.

Ξεκινήσαμε με το αναμενόμενο και πλήρως λογικό 4-2-3-1. Για τη νίκη – μονόδρομο, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Μια συνέχεια βέβαια, που έχει να κάνει με τον στόχο της ομάδας. Το να χαρακτηρίζεις κάτι δύσκολο όταν δεν έχεις προσδιορισμένο στόχο, δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό, αλλά δεν βαριέσαι τώρα. Όπως δεν βαρεθήκαμε κι εμείς στο πρώτο μέρος. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που τα είχε όλα.

Ένα πρώτο τέταρτο, που η ΑΕΚ ήταν τέλεια. Πίεσε ψηλά, έκλεισε τον αντίπαλο στην περιοχή του, δεν τον άφησε θα έλεγα να περάσει την σέντρα, κι έβγαλε και δυό ομαδικούς συνδυασμούς, που είχαμε καιρό να δούμε. Δούλεψαν τα δύο άκρα καλά, ξέρανε ακριβώς τι να κάνουν, είτε από τα φτερά είτε από τον άξονα, αλλά το σκορ δεν άνοιξε. Οπότε ο Βόλος ισορρόπησε το παιχνίδι. Με ξεκάθαρη κι αυτός τακτική : Όχι μαζική άμυνα, κι όχι πανικός καθώς αναζητάμε την αντεπίθεση. Μια αντεπίθεση που ήταν στοχευμένη : Πολύ γρήγοροι κι ευέλικτοι επιθετικοί, πάνω στο βαρύ αμυντικό μας δίδυμο.

Κι ήταν πιο τυχερός από εμάς. Κατώρθωσε και προηγήθηκε με ένα καταπληκτικό γκολ του Τόρες, που κι ο πιο αδαής είδε την διαφορά του από τον δικό μας μπροστινό. Αυτό το άνοιγμα του σκορ, φανέρωσε κι όλες τις κατ’ ουσίαν αδυναμίες μας. Πλέον χάθηκε η εμπιστοσύνη προς την δεξιά πλευρά και προσπαθούσαμε κύρια από τα αριστερά, όπου εντοπίστηκε όλη η δύναμη πυρός μας : Ο κορυφαίος σήμερα Λιβάγια, ο Μάνταλος κι ο Χούλτ. Επίσης φάνηκε ξεκάθαρα και τι επιδίωκε ο αντίπαλος. Να κάνουν παιχνίδι τα στόπερ μας.

Την πάλεψε την τακτική αυτή, όμως η ΑΕΚ ισοφάρισε. Ήταν μια φάση που δικαίωσε τον Λιβάγια, κι αυτή όμως με κάποια δόση τύχης, αφού για εκατοστά της τρίχας, δεν βρήκε την μπάλα ο Βέρντε. Μια τύχη που μας γύρισε την πλάτη μερικά λεπτά αργότερα, όταν ο Λιβάγια πέτυχε μια τρομερή γκολάρα, που ακυρώθηκε όμως από το var, αφού η κορυφή της γόβας ήταν ένα πόντο πιο μπροστά. Όμως η ΑΕΚ είχε γυρίσει πλέον το παιχνίδι.

Ξαναβρήκε την αυτοπεποίθηση της, κι έδειξε και στον Κωστένογλου τι της έλειπε : Όταν βλέπεις τον Λιβάγια να αφήνει την αριστερή πτέρυγα και να γυρνάει στο κέντρο για να φτειάξει το παιχνίδι, κατανοείς οτι χρειάζεσαι κάποιον χαφ. Διότι εκεί ήταν και η άλλη αδυναμία της ομάδας. Οτι το παιχνίδι δεν γινόταν από το κέντρο. Σε μια τέτοια φάση εδέησε η μοίρα να φέρει τον Μάνταλο εκεί, και να κερδίσει την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου του. Τα πράματα μοιάζανε στοιχειωδώς πιο εύκολα για το δεύτερο μέρος.

Εφόσον βέβαια βοηθούσε κι ο πάγκος. Που προσπάθησε να το κάνει βέβαια, αλλά με μια αμφίβολη έμπνευση. Τον χαφ τον έψαξε στο πρόσωπο του Μάνταλου, και η ομάδα πήγε σε ένα περίεργο 4-4-2, με τον αρνητικότατο Ολιβέιρα μέσα και τον Λιβάγια έξω αριστερά, πολύ μακριά από τον επικίνδυνο χώρο της δράσης του. Άλλο τραβιέμαι έξω και δημιουργώ πρόβλημα στην άμυνα, κι άλλο παίζω εξτρέμ. Δηλαδή αντιμετωπίζω τακτοποιημένη άμυνα. Μπέρδεμα χονδρικά και σύστημα αδούλευτο που πιο πολύ θα στηριζόταν σε γιόμες για τους δυό ψηλούς και με δεδομένη την παθητικότητα του αντιπάλου.

Και το αλαλούμ, πράγματι έκανε την εμφάνιση του. Μια τραγική ανάπτυξη, άναρχη, και το σύστημα ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Το μόνο που είδαμε ήταν μια σαφέστατη βελτίωση στην φυσική κατάσταση. Όπως επίσης κι ένα παιχνίδι καλό σε ρυθμό και σε πάθος, που το έβλεπες ευχάριστα αν δεν ήσουν σε συναισθηματική εμπλοκή με την ομάδα. Μια ομάδα που δεν είχε αρχή και τέλος, αλλά είχε μια πολύ βαρειά φανέλα, που της έδωσε δυό γκολ – και τα δύο με τον Μάνταλο, που υποχρεωτικά μπήκε στους διακριθέντες – αλλά και τον Γιακουμάκη που έδωσε δύναμη και πίεση μπροστά, όπως και την ασίστ για να κερδηθεί το πέναλτυ.

Αυτό λοιπόν το χάος, υποχρεωτικά έδωσε και το μπέρδεμα στον πάγκο. Περαιτέρω εννοώ, πέραν του αρχικού. Τι να μπει ο Παουλίνιο, τι να μπει ο Κρίστισιτς ή ο Ντέλετιτς, σε τι να γυρίσει το σύστημα, και βάλτε ό,τι θέλετε σε μια ρουλέτα. Κανείς δεν καταλάβαινε τι γινόταν, ούτε ο Τσιντώτας που είχε πάει στην γωνία του τείχους κι έφαγε ένα αστείο γκολ, ούτε εμείς που δεν καταλαβαίναμε την αριθμητική υπεροπλία των παικτών μας, ούτε φυσικά και οι κάμερες για μια μπάλα που σαφώς είχε περάσει την γραμμή αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Για την ιστορία απλά να πω οτι κερδίσαμε 3-2, κι οτι όσοι παίκτες έπρεπε να μπουν μπήκαν, αλλά θέλανε και μια καθοδήγηση ρε αδερφέ. Έλεος με τον Κωστένογλου που φίλαγε τα δάχτυλα του.

Συμπερασματικά, θέλω να πω οτι το παιχνίδι μου άρεσε κι ήταν σαφέστατα παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος δυό πολύ αφελών ομάδων. Κι ο Βόλος πολύ καλά κάνει. Απολαμβάνει την τρέλα του ροκ προπονητή του, που δεν έχει στόχους. Θα μου πεις οτι και η ΑΕΚ το ίδιο σου δείχνει. Ένα μικρό ταμπού είναι, πού θα πάει, θα το ξεπεράσουμε. Κι εγώ κι όσοι πήγαν σήμερα στο γήπεδο, που ήταν αρκετοί. Το πρόβλημα είναι αλλού. Οτι η ΑΕΚ δεν έχει ροκ προπονητή. Έχει κάποιον που πιστεύει οτι δουλεύει, και φυσικά είναι το ακριβώς ανάποδο από το ροκ. Που όμως έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Και δεν παίρνει τη νίκη επειδή κάνει τα ορθολογικά, αλλά επειδή κάθονται οι συζεύξεις των πλανητών ή των αγίων. Και βέβαια η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, οπότε και η τρίτη θέση είναι ένας καλός στόχος και θέλει κι αυτό δουλειά. Δύο γκολ από τον Βόλο; Επικίνδυνες καταστάσεις μυρίζομαι. Ευτυχώς δεν θα το δω, θα λείπω στην Σικελία λόγω υποχρεώσεων.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

55 Responses to Α Ε Κ – ΒΟΛΟΣ

  1. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για μένα φέτος η μονιμοποίηση του Νικόλαου ήταν απόφαση-σταθμός. Έδειξε τις διαθέσεις για το υπόλοιπο της σεζόν. Τα υπόλοιπα περι ρίσκου τα ακούω βερεσέ. Όλοι ξέρουν πως ο Αναστένογλου είναι ανύπαρκτος και ήταν εντελώς προσωρινό το καλό κλίμα με τις 1-2 νίκες. Όπως τότε που απέλυσε τον Gus. Τότε είχα πει πως αν τον κρατήσει σημαίνει πως σκοπεύει να φτιάξει σοβαρή ομάδα. Δεν έφτιαξε τίποτα. Πασαλείματα μόνο. Και φέτος είχα πει πως μετά την λαίλαπα αν φέρει σοβαρό προπονητή σημαίνει πως θα προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα.
    Δυστυχώς η ομάδα μοιάζει να έχει αποδεχτεί την μοίρα της απο πολύ νωρίς. Και σιγά τα εκατομμύρια της αποζημίωσης του Καρντόσο. Αν είναι δυνατόν μια ΑΕΚ να κολλάει σε τέτοιες αποζημιώσεις ενω οι άλλοι αγόρασαν καινούριες ομάδες απο την αρχή.
    Αυτή η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρει κανέναν εκτός απο όσους βγάζουν μεροκάματο στην πλάτη της.

  2. Ο/Η AkisT λέει:

    Ήμουν σήμερα στη Ριζούπολη. Ωραίο γήπεδο βρε παιδί μου, ποδοσφαιρικό. Βέβαια, έχεις ένα κακό. Αν έχεις ένα πέταλο με ούγκανα, μπορεί να βάζεις γκολ και να πετάνε μέσα μπουκάλια, αλλά οκ, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό αφού αρέσει στη διοίκηση. Η ομάδα ήταν αγχωμένη και σε γενικές γραμμές κακή. Λογικό, αφού σε αυτά τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις αγχώνεσαι. Άμα δεν έχεις και προπονητή στον πάγκο, αγχώνεσαι ακόμα περισσότερο. Και αν έχεις και σέντερ μπακ κάποιον Οικονόμου, που στο πρώτο γκολ ξάπλωσε κάτω με κακό θεατρινισμό, ενώ σε κάποια φάση έχασε κεφαλιά από ένα παίκτη που ήταν γύρω στο 1,55, ε αγχώνεσαι ακόμα περισσότερο. Καλοί Μάνταλος, Λιβάγια, μέχρι εκεί όμως. Το παιχνίδι της άλλης Κυριακής είναι περίεργο. Μπορεί να γράψει και πολλά, μπορεί και να το πάρεις, αφού θα παίζεις χωρίς άγχος και θα έχεις και το Βράνιες…Αν και ο Μαρινάκης για την ώρα κάνει επίδειξη δύναμης με το var κάθε Κυριακή…Και για το τέλος. 4 κάρτες έχει δεχτεί ο Λιβάγια, τις 2 σε φάσεις που έχει τη μπάλα και ρίχνει σφαλιάρα σε αντίπαλο…Έλεος…

  3. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.... λέει:

    Προς AKIS T.
    Σε κάποια από αυτά που γράφεις μπορεί να έχεις και δίκιο.Αλλα να λες για κακό θεατρινισμο στην φάση του πρώτου γκολ είναι λάθος. Κοίτα πάλι την φάση και θα δεις ότι έχεις 100% άδικο.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μπτράβο για την νίκη. Πάνω που λέγαμε οτι έχει απογοητευτεί από το πουλέν του ο “εγγυητής”,με τα δυο γκολ που έβαλε,ανανένωσε στην εμπιστοσύνη του στον ανοιχτομάτη πρόεδρο για ακομα ένα χρόνο. Δεν θα γλυτώσουμε ποτέ από δ’αύτον. Μονο ο Ιβιτσ θα μας σώσει αν βρει κανενα κορόιδο να τον “σπρώξει”. (Αλλωστε γι αυτό προσελήφθει. Για να “μοσχοπουλήσει” και όχι για να “μοσχοαγοράσει” όπως ίσως κάποιοι εσφαλμένα πιστεύουν
    ).
    Θα ξαναγυρίσει στο 3-5-2 (για να μη πουμε στο 5-3-2) ο παπα Νικόλας την ερχόμενη αγωνιστική. Οταν τρως 2 στα 2 απο το Βόλο παριστάνοντας ότι άλλαξες σύστημα,το καυλύτερο(!) που έχεις να κάνεις κατόπιν είναι να φυλάξεις τον κώλο σου.
    Τώρα θα μου πεις “σιγά,με τη Μπαρτσα θα παίξουμε”; Οχι. Αλλα είμεθα πολύ λίγοι. “Ολίγιστοι” που λέει και μια ψυχή. Ποιοτικά μιλώντας,μη παρεξηγηθώ.
    Φυσικά ο Θεός της μπάλας(αν υπάρχει και τέτοιος) μπορεί να σχεδιάζει άλλα. Γι αυτό και είναι ο βασιλιάς των σπορ το ποδόσφαιρο. Γιατί μπορεί και ο τίποτας να πάρει κάτι.
    Γιατί μπορεί και ο Μελισσανίδης να ρίξει φάπα στον Μαρινάκη ο οποιος αυτην την εποχή βρίσκεται στα καλύτερά του από κάθε άποψη,εν αντιθέση με τον “δικό” μας ο οποιος ζει “λάθρα”. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν κάνει καθόλου θόρυβο,σαν καπάτσα νυφίτσα, μη και ξυπνήσουν τα σκυλιά και τον πάρουν στο κατόπι.
    Το πιο πιθανό είναι ο χοντρός,στο “τιγάνι” να κάνει επίδειξη στον Τουταχγαμόν της Φιλαδέλφειας μετατρέποντας το VAR σε PACMAN. Να του δείξει πως δουλευουν αυτα τα μηχανήματα.
    Τρώει σφαλιάρες από τους δυο εγγυητές (του Βορρα και του λιμανιού) αλλά άχνα δε βγάζει ο Μήτσος. Πράος άνθρωπος. Χριστιανικοτάτων αρχών. Γυριζει τα μάγουλα απανωτά. Ορεξη να εχεις να ρίχνεις.
    Περισσότερο φωνάζει ο Αγγελόπουλος στο μπάσκετ παρά ο Μελισσανίδης.
    Πως καταντίσαμε λοχία…

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    – Πόσο ωραίο να βλέπεις αγώνα σε τέτοιο γήπεδο;
    – Πόσα ΖΩΑ έχουμε μαζεμένα;
    – Υπάρχει προπονητής;
    – Που είναι ο πρόεδρος;
    – 3η αλλαγή προπονητή(;) στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή;
    – Αισθάνεται καλύτερα ως δεξί στόπερ ο Οικονόμου;
    – Τώρα που είδαμε τον Τσιντώτα να στέλνει τη μπάλα στο βενζινάδικο της Aegean, φαίνεται μέτριος με τη μπάλα στα πόδια ο Μπάρκας;
    – Θα κατόρθωσει να κάνει ένα μέτρο εμπρός ο Σιμόες;
    – Θα δεχθεί ανταλλαγή Βέρντε-Τόρρες ο Αχιλλέας;

    Τέλος, ο Βελλίδης βαλσαμωμένο πουλί…πιάνει στην Τούμπα;

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Και κάτι ακόμα : Ο Μάνταλος κατάλαβε γιατί έβαλε δυό γκολ εχθές;

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steve: Είχε και μια έξυπνη ασίστ. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε, τον συμπαθώ, αλλά η δίκη μου ΑΕΚ, αυτή που ελπίζω να δούμε κάποια μέρα ξανά, θα πρέπει να απαρτίζεται από πολύ καλύτερους παίκτες.

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    @πισσα και πουπουλα
    Του Αγίου Δημητρίου προσεχώς και ο εγγυητης θα κοπανησει τις ουισκανες του θα καθίσει στο Ferrari γραφείου του ( συλλεκτικό) και θα ετοιμαστεί για την πατροπαραδοτη πλέον συνάντηση με τους υπαλλήλους του συγγνώμη τους ρεπόρτερ της ομάδας. Θα πάει η ατάκα σύννεφο και φέτος.

    Τον απασχολουσε πολύ τελευταία τα είκοσι της περιφέρειας να γίνουν 21 . Σημαδιακος αριθμός για ένα ενωσιτη. Φυσικά το κατάφερε…
    Τελικά όπως το πάει μπορεί να άργησε λίγο για το γήπεδο ( εφτά χρόνια παλεύει) , αλλά δε θα πληρώσει ούτε για τις χεστρες, θα είναι ευγενική χορηγία του Δήμου χαλκηδωνας.

    @NNEKTARIOS

    ΤΟ γηπεδακι της ριζουπολης είναι πολύ συμπαθητικό κι ωραίο. Το δε ξύλινο “κυλικείο” φαιρνει σε λουιζιανα σε κεντακι.
    Ζώο είναι και το δελφίνι ζώο είναι και το γουρούνι.
    Προπονητής ο κύριος κωστενογλου
    Ο πρόεδρος συνήθως είναι στην ακτή μιαουλη
    Την Κυριακή δεν χάνεις, οπότε ο κύριος κωστενογλου παραμένει αήττητος, κι ο Θεός βοηθός.
    Ο οικονόμου φυσικά κι αισθάνεται καλύτερα ως δεξί στόπερ, είναι επιλογή ουζουνιδη.
    Και ο μπαρκας και ο τσιντωτας είναι καλοί τερματοφυλακες. Στις άλλες θέσεις θέλουμε σχεδόν είκοσι παίκτες.
    Ο Σίμοες το ένα μέτρο μπρος το κάνει, πίσω ποιος θα φυλάει;
    Οχι ο Αχιλλέας δε θα δεχτεί, δεν τον αφήνει ο γιωργακης.

    Και μια ερώτηση, χθες στο θέατρο των ονείρων γιατί στείλατε τη δεύτερη σας ομάδα; ΣΑ λυκοπουλα παιζατε. Ο συνδυασμός ρεντας και ντοπας που έχετε κάποια στιγμή τελειώνει.

    @steven
    Στο πολύ εργαλείο, στο αρχηγός, προστέθηκε πλέον και το ο Άγιος Πέτρος, το βαρύ χαρτί. Πείτε τον και μεγά ναπολεοντα, μπας και ξεγελαστει κάποιος και τον πάρει, και βάλουμε κανένα σοβατεπι στο γήπεδο από τη μετεγγραφη του.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Κατάλαβε οτι πρέπει να παίζει σαν οκτάρι και να βγαίνει από το κέντρο;

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Πράγματι, είναι η μοναδική θέση που μπορεί να αποδώσει, έστω σε αυτά τα παιχνίδια. Για ευρωπαϊκά ή ντέρμπι, δύσκολα, μετά από δυο χιαστούς δεν είναι εύκολο να κοντραρεσαι στο χώρο του κεντρου.

    Προς Koreas: Δεν είδα τον αγώνα, αλλά θυμίζετε παοκ δεκαετίας 80. Ένα παιχνίδι το χρόνο. Μόνο που ο παοκ το κέρδιζε. Πολύ μικρή ομάδα που αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Τώρα, για την ντόπα, πρώτη φορά το ακούω, αν ισχύει, η Σίτυ παίρνει διπλάσια ποσότητα. Αν και στο μεταξύ σας κάνει ένα διάλειμμα λόγω ανοιγμένων ποδιών. Για τη ρέντα, μπορείς να μετρήσεις τα εκατοστά από το σουτ του Τσάμπελε εν.

  11. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Δεν έχω δώσει ακόμα αυτά που μπορώ” δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ολιβέιρα…και έκτοτε ο παπα-Νικόλας κυκλοφορεί με τσιγκινο σώβρακο,δια παν ενδεχόμενο.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    John Simon Bercow MP is a British politician who has been the Speaker of the House of Commons since 2009. He concurrently serves as the Member of Parliament for Buckingham. Prior to his election as Speaker, he was a member of the Conservative Party.

    Σημερα- οπως εχει κανει στο παρελθον ΔΙΣ με τη May- απερριψε νεα ψηφοφορια ιδια με αυτη τη διεξηχθει το Σαββατο. Και ειναι και συντηρητικος! Που να ηταν εργατικος..

    Η αλλιως οταν εχεις εναν προεδρο της βουλης που τους ‘εχει’ (συντηρητικους, εργατικους και λοιπους) με το πιο φλεγματικο τροπο που μπορει να υπαρχει.

    Οπως ειναι και το σωστο.

    Ordeeeeerrrr!

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios
    Παοκ με 80-66? Δε νομίζω….. Παοκ με 13 premier έναντι καμιάς; δε νομίζω….. Όπως και να έχει δοκίμασα να σε πειράξω. Ούτε κι εγώ είδα το παιχνίδι, και δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον για τα της man utd….

    Πώς βλέπεις το παιχνιδι της Κυριακής;

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @ steven

    Να σου πω από που φαίνεται ότι είσαι τεράστιος αεκτζης;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Θέλεις να σου πω κάτι;

  16. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ
    Μπροστά μου έγινε η φάση. Έξυπνα βάζει σώμα ο άλλος και τον πετάει με τον ώμο. Για σέντερ μπακ επιπέδου ΑΕΚ να πέφτει έτσι κάτω ο παίκτης, με συγχωρείς, αλλά δεν παίζει. Άλλωστε σηκώθηκε αμέσως, δείγμα του ότι μάλλον δεν ήταν και πολύ δυνατό χτύπημα..Αν πάντως ήταν ο Βράνιες στην ίδια φάση,θα είχε πέσει πιστεύεις ή θα τον είχε δαγκώσει?? Ο Οικονόμου δυστυχώς πολύ συχνά εκβιάζει επιθετικά φάουλ, εκτός των άλλων που (δεν) κάνει. Ακόμα θυμάμαι πέρσι στο Χαριλάου που ξάπλωσε στο χορτάρι και σηκώθηκε όταν μας είχαν βάλει γκολ. Τώρα αν εσύ το θεωρείς φάουλ, οκ, δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό.

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς koreas: Κανένα πρόβλημα! Το πείραγμα είναι καλοδεχούμενο όταν οι προθέσεις είναι καλές 🙂

    Τώρα, για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να μεταφέρω το σκεπτικό μου. Καραισκακης. Γήπεδο που αγαπάει να μας ζορίζει. Απαγορεύονται οι soft, άρα Αλμπάνης, Βέρντε, εκτός αποστολής. ΟΣΦΠ. Δυνατά άκρα, άρα δεν θα πήγαινα με 3-5-2. Ελπίζω να πήρε το μήνυμα με παοκ. Θα έπαιζα με τα δίδυμα στα άκρα (Μπακακης-Παουλίνιο)-(Χουλτ-Λόπεζ), 3 κεντρικά ΧΑΦ, Σιμοες, Γαλανοπουλο και μπροστά τους τον Μάνταλο και προωθημένο τον Λιβάγια. Το Χ στην παρούσα, είναι εξαιρετικο.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : 4-4-1-1 ?

  19. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Ουσιαστικά ναι, σε προφανή αμυντικογενή διάταξη και με το 1 κολλημένο πιο κοντά στα αμυντικά ΧΑΦ, παρά στον προωθημένο.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ποδοσφαιρική λογική σε νορμαλ συνθξες λεει πολλα με λίγα.
    Η ΑΕΚ κανει μαγκιές μονο στους Βόλους και στους παναιτωλικους.
    Μόλις βρίσκει οργανωμένο σύνολο απέναντι της χάνει τα καλάθια.
    2 κατεβάσεις διαβάζω έκαναν οι άλλοι 2 γκολ έφαγες. ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟΣ ειμαςτε με 1-2 παίκτες κρατιέται στο όριο το ρόστερ.

    Το οτι δε θα παίξει ο γάλλος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήγμα, ειναι άλλη ομάδα ο γαύρος χωρις το κοντό που οχι μονο τους ανοίγει στο χωρο αλλα τπυς αλλάζει καο το tempo μεςα στο ματς.
    Ο γαύρος αύριο εχει ενα ζόρικο ματς με μια Μπάγερν που έρχεται απο γκέλα. Οτι και μα γινει θα ειναι ενα ματς που ακομη και ντορτι να φάει θα κάψει μπόλικη βενζίνη.
    Αυτος ο γκναμπρι παει με χίλια, θα πέσει γέλιο εκει.

    Ως ομάδα ειναι μακραν ανώτεροι απο μας- τπυς εχω δει ΜΟΝΟ στα ευρωπαϊκά ματς τπυς- και αν πιάσουν ρυθμό παίζουν ορθολογικά.

    Αυτος ο γελοίος που κάθεται στο πάγκο μας αυτος ο απίθανος καραγκιόζης ειναι 100% σίγουρο οτι θα παει για το Χ. Και οταν πας για το Χ ξέρουμε τι γίνεται.

    ΥΓ Το οτι το σκορποχώρι που ειναι στη 13η θεςη ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ με τη βοήθεια του Atkinson χθες που ηταν ο μονος που δεν είδε το φάουλ πριν το γκολ, μιλάει στην ΕΞΑΚΙΣ και ΝΥΝ πρωταθλήτρια Ευρωπκης εχει τη πλακα του..
    Μιλάνε τα Zastava στην Aston Martin για αυτοκίνητα….

    Sent from my iPhone.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αυτό περιμένει κι ο γαύρος. Αμυντικογενή κι ηττοπαθή ΑΕΚ. Ενώ είναι της πλάκας ομάδα. Για μένα δεν έχει κανένα νόημα η άμυνα. Μπαίνεις για να κερδίσεις στα ίσια με ό,τι έχεις. Τετράδα πίσω, πλάγια κανονικά με αυτά τα εξτρέμ που έχουμε, ή έστω μια απλή παραλλαγή στα αριστερά με Λόπεζ, Σιμόες με Κρίστισιτς, Μάνταλο και Λιβάγια. Με θράσος και τσαμπουκά. Αν δεν παίξει ο Σέρβος, πίσω ο Μάνταλος και μπροστά ο Αλμπάνης. Το να κάτσεις πίσω, δεν σε πάει πουθενά.

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Ίσως να έχεις δίκιο, το ζήτημα είναι, μπορεί ο Αλμπάνης, ο Ντέλετιτς ή ο Βέρντε να δώσουν το κάτι παραπάνω μπροστά και να ντουμπλάρουν τα μπακ; Στο κέντρο, από τη στιγμή που λείπει ο Γάλλος, πιθανόν να τα καταφέρουμε. Ευτυχώς παίζει ο Βράνιες. Ίσως η παρουσία του Ίβιτς να διώξει ενδεχόμενο φόβο και ηττοπάθεια.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αγαπητέ, ο Κωστένογλου περιμένει τίποτα; Υπάρχει περίπτωση να μείνει και να χτίσει κάποια ομάδα; Όχι. Άρα η μεγαλύτερη υπηρεσία του είναι να κατεβάσει την ομάδα με αυτό το πλήρες ρόστερ που λέγανε οι ηλίθιοι ρεπόρτερ της ομάδας, κι ας βρέξει ό,τι θέλει. Δηλαδή κι αν φάνε 5, θα τιμωρηθεί κανείς; Θα αλλάξουμε ομάδα; Έλεος πλέον με την ηττοπάθεια. Ας αντιγράψει τον ΟΦΗ που τον χόρεψε εκεί. Τι, έχουμε χειρότερους και από τον ΟΦΗ; Να τελειώνουμε με την μαλακία της ΑΕΚ που έχει άγχος πέντε βαθμούς πίσω. Στο φινάλε κι ο ΠΑΟΚ μαζί μας είναι.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Εννοείται ελεύθερα.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακριβως επειδη δε περιμενει κανεις τιποτε, ακριβως επειδη ΟΥΔΕΙΣ εχει ενα στοχο- κατι να μετρηθει, ακριβως επειδη ολοι τους ειναι περαστικοι και μονιμοποιουνται οχι λογω αξιας-βιογραφικου-εμπειριας αλλα επειδη ‘εκατσε’ και ‘ετυχε’, ολοι κοιτανε να ‘κατσουν’ οσο γινεται παραπανω.
    Οχι μονο για τα τωρινα λεφτα, αλλα κυρια για να ‘εξαργυρωσουν’ μετεπειτα το ονομα ΑΕΚ στον επομενο -φυσικα μικροτερο- εργοδοτη τους.

    Ποιος ειναι ο στοχος της ΑΕΚ φετος? Το πρωταθλημα μηπως? Γιατι ΚΑΝΕΙΣ δε το λεει επισημα? Να το θεσει στοχο και ας μη το πετυχει. Ο Klopp και ο Pep που το λενε δηλαδη ειναι τιποτε χθεσινοι?
    Και αντε και δε λες αυτο. Μπορει ΕΝΑΣ να πει οτι ο στοχος μας ειναι να μαζεψουμε Χ βαθμους το λιγοτερο? Οτι το Χ στη Λαρσα πχ ειναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ?
    Να πει οτι αν δεν μπουμε στους ομιλους του Europa ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ?
    Να πει οτι αν χανουμε 3 φορες σερι τελικο απο το Λημνιο, κατι κανουμε λαθος ρε αδελφε!

    Τι θα πει θα δουλεψουμε σκληρα και κατω το κεφαλι?
    Ξερει κανεις καμμια δουλεια που καποιος παει και λεει: θα κολοβαραω και θα σας κοιταω αφ υψηλου?

    Για να το κανουμε απλο: Που θα επαιζε ο Μπακακης αν δεν τον ειχαμε εμεις? Στο γαυρο η στο ζμπαουγκ? Ουτε αποστολη δε εμπαινε. Που θα επαιζε ο Οικονομου, ο Γιακουμακης και αυτη η παλατδουρα ο γκολεαδορ των 2!!! γκολ σε 4 μηνες?
    Ο τυπος απο το 2010 παει δεξια αριστερα δανεικος και αγυριστος (ποτε δε πηρε μεταγραφη) και τον ξαποστελνουν ποδοσφαιρομανες βεληνεκους Norwich, Reading, Nott’s Forrest (επαιζε για το Βαγγελα προπερσυ δηλαδη και τον πεταξε), Swansea κλπ. ΟΛΟΙ τυφλοι ειναι? ΟΛΟΥΣ κοροιδα τους πιασαμε? Τοσο πια εξυπνοι ειμαστε εμεις και τοσο βλακες ΟΛΟΙ οι αλλοι 10 χρονια?

    Που θα προπονησει ο σαχλος που σταυροκοπιεται στα γκολ μολις παρει ποδι απο μας? Η τελευταια του δουλεια ηταν η Δοξα Δραμας και αντεξε 3 μηνες. Ουτε του παππα –κυριολεκτικα- να το ελεγε το καλοκαιρι οτι θα προπονουσε την ΑΕΚ!

    Αρα? Αρα ειναι απλο. ΞΕΡΟΥΝ πολυ καλα και τι δυνατοτητες εχουν και μεχρι που μπορουν και αντεχουν.
    Δεν ειναι τυχαιο που ενας παικτης που ηταν παγκο στη Λας Παλμας, εμας μας δειχνει κατι αναμεσα σε Firmino και Zlatan και αυτο για κανα τριμηνο.
    Και λεω τριμηνο γιατι ειναι ο τριτος χρονος του και ακομη σαιζον φουλ δεν εχει βγαλει. Το λεω γιατι δε ξεχναω πως κλωτσαγε μετα τη ληξη του ματς αντιπαλους απο το παγκο και κρεμαγε το club σε αγωνες CHL τιμωρημενος. Αλλοι ξεχνανε ευκολα, ΕΓΩ ΟΧΙ.

    Ουτε ειναι τυχαιο οτι ο αρχηγος, ο ηγετης, ο ‘μπαλαδορος’ ειναι ο πετρακης 5 χρονια τωρα.
    5 χρονια ΔΕΝ εχει βρεθει παικτης να ειναι ο ‘αρχηγος’. ΑΥΤΟ περιγραφει ΑΚΡΙΒΩΣ τη ποδοσφαιρικη καταντια της ΑΕΚ.

    Δεν ειναι θεμα ηττοπαθειας, απλα ειναι θεμα να καλυψουν το κολο τους. Αλλο να χασεις 2-0 η 2-1 και αλλο να πεσει ντορτι.
    Σε μια νορμαλ ηττα ανοιγεις το λεξικο της δικαιολογιας και τα μπαλωνεις. Αμα σε ξεβρακωσει ο αλλος τι να πεις? Ειμεθα ατυχοι τεσσερις φορες σερι?

    Απαγορευται να φας 4? Οχι φυσικα. Και 4αρες και 6αρες και παραπανω εχουν πεσει σε κανονικες ομαδες (και ουχι καφενεια σα την ΑΕΚ) και μαλιστα σε ανυποπτους χρονους:
    Οταν τα σπιρουνια εβαζαν πρωτοι γκολ στη Μπαγερν και τους ειχαν κανει και αλλες 2-3 καθαρες ευκαιρειες μεχρι το 15’, ποιος περιμενε την εφταρα?
    Ολοι θα φανε ταληρα, και η Liverpool που ειναι top αυτη τη στιγμη μπορει να παει αυριο και να μαζεψει τρελλη ξεφτιλα. Μπαλλα ειναι.
    Αλλο ομως να τυχει και αλλο να φυλλαγεσαι επειδη και φοβασαι αλλα και ενδομυχα ξερεις οτι δε θελει και πολυ να γινεις ρομπα.

    Ο Αναστο εχει εκφρασει –παλιοτερα- την ελληνικη νοοτροπια με 100% ακριβεια σε ενα ματς που ο γαυρος ηταν για πολλα στην αναπαυλα του παιχνιδιου εκεινου.
    Η ‘ατακα’ μου εχει μεταφερθει απο το Πανουτσο χρονια πριν: Ζορικα τα πραγματα κοουτς, αρα καθωμαστε πισω αν ειναι χανουμε 1-0 και τα ριχνουμε στη διατησια..

    Ξαναλεω και επιμενω: Η ποδοσφαιρικη λογικη λεει πολλα με λιγα. Παμε σε μια εδρα κατηφορα για εμας 8 στις 10, απεναντι σε μια ομαδα κατα πολυ καλυτερη που ειναι ομαδα και που εχει οποτε πρεπει, οτι πρεπει, με το μερος της. VAR, BAR, κορακια, πλαινους κλπ.
    Εμεις απο την αλλη δεν εχουμε ουτε ομοιογενεια ουτε ομαδα ουτε αμυνα, ο καθε πικραμενος οποτε κατεβαινει μας βαζει γκολ για πλακα.
    Το ποσο θα επηρεασει το σημερινο ματς απο κουραση με το οποιο αποτελεσμα τον αντιπαλο, οπως και η απουσια του Γαλλου, θα κριθει στο χορτο.
    Αλλο να καθεσαι καναπε να βλεπεις TV με το ποτακι σου και αλλο να κυνηγας τον καθε Γκαμπρι και τον καθε Κιμιχ 1,5 ωρα.

    @ Stevie, δε θελω να σε στεναχωρησω φιλε μου αλλα ΝΑΙ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο μας μεχρι στιγμης. 1 βαθμο διαφορα εχουμε εχει βγαλει 2 εδρες ζορικες γι αυτον (ΑΡΗ-ΠΑΟ) με 4 βαθμους συγκομιδη και η ‘παραφωνια’ του- αν μπορεις να τη πεις για το βεληνεκες του- αυτες τις πρωτες 7 αγωνιστικες ηταν η ηττα στο Βολο. Μη ξεχναμε οτι μιλαμε για τον ΟΦΗ μια ομαδα Β’ Εθνικης που στο ροστερ του εχει παικτες αξιας 150? χιλιαρικα και αμα. Για τη δυναμικη του (δε θα τη συγκρινω με την ΑΕΚ), η οποια μπαλλα που παιζει και η συγκομιδη του ειναι παρα πολυ καλη αυτους τους πρωτους 3 μηνες.

    Το οτι η ΑΕΚ του εγγυητη εχει πεσει στο επιπεδο της Ξανθης και του ΟΦΗ ειναι αλλωστε και η μεγαλυτερη ηττα που εχει ο συλλογος: Εισαι (θα εισαι?) τριτος επειδη δεν υπαρχει τεταρτος. Με ενα κανονικο ΠΑΟ πχ θα εισουν ΧΑΛΑΡΑ εκτος play off. Αυτη δεν ειναι και η διαχρονικη εγγυηση αλλωστε? Οτι θα μεινεις ο αιωνιος τριτος? Ακομη και τωρα που εσπασε το διπολο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ καταφεραμε και μειναμε ΠΑΛΙ τριτοι. Μας περασε ο κουμπουρας που γελαει ο κοσμος μια φορα καθε 35 χρονια.

    ΥΓ Οταν γραφω απο κινητο το autocorrect κανει μαγικα: Το τους για παραδειγμα το κανει τπυς, το σ το κανει ς μεσα στη λεξη, αλλαζει τα η σε ξ, κλπ κλπ. Apologies και τα παραπονα στον Tim Cook!

  26. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Η προσέγγιση που περιγράφεις είναι όμοια με αυτή της Τραπεζούντας. Υπάρχουν όμως διάφορες.

    – Ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερος από την Τράμπζον.
    – Δεν θα μας υποτιμήσει, το αντίθετο. Με εμάς θα παίξει 100%, με τον (κάθε) ΟΦΗ, παίζει 30%.

    Δεν είναι ηττοπάθεια ένα πιο κλειστό παιχνίδι εκεί, τακτική θα το έλεγα. Συνήθως όταν παίζουμε έτσι το παίρνουμε με μία αντεπίθεση.

    Ο παοκ είναι με το συμφέρον του μόνο και με άγαρμπο τρόπο. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά ο Τσετσένος είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού που είχε πει ένας Τούρκος πολιτικός (δεν θυμάμαι το όνομα) για τους Έλληνες, δηλαδή: «Όταν κάνεις χειραψία με Έλληνα κοιτά να δεις αν σου λείπει κάποιο δάχτυλο».

  27. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    αδυνατό να εκφέρω άποψη για το πως τακτικά πρέπει να κατέβει η ομάδα…..αυτό όμως που οφείλουμε να παραδεχτούμε έιναι ότι τα χρόνια που είναι ο μελ στην ΑΕΚ η ομάδα με ηττοπάθεια δε νομίζω να έχει κατέβει σε κανένα παιχνίδι…..

    είναι διαφορετικό να μπεις να παίξεις ένα παιχνίδι και να αποδειχτεί ότι δεν το έχεις , δε μπορείς ρε αδερφέ, ο απέναντι είναι καλύτερος ή είναι σε καλύτερη μέρα και άλλο η ηττοπάθεια.

    προσωπικά ηττοπάθεια δε θυμάμαι, ίσως ίσως στο κύπελλο του βόλου με τον παοκ, και πάλι ίσως….

    ιδιαίτερα φέτος η ομάδα δείχνει όρεξη να παίξει, να πρωταγωνιστήσει, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί…

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Εγώ όμως θυμάμαι, με πιο πρόσφατο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    οχι steven……..η ομαδα δε μπήκε με ηττοπάθεια, ήμουν μέσα, είχαμε πολλή μεγάλη διάθεση να παίξουμε, μπήκε για τη νίκη, για παιχνίδι χωρίς άυριο….απλά δε μπορεί….κι όταν λέμε δε μπορεί περιλαμβάνουμε και τον προπονητή……εκτός αν ηττοπάθεια εννοείς κάτι άλλο, από αυτό που καταλαβαίνω εγώ….

    προσωπικά το πρόσφατο παιχνίδι με τον παοκ το θεωρούσα πιο δύσκολο (και το είχα πει, ότι ξεκινούσε από το 2) από το κυριακάτικο. την κυριακή διαισθάνομαι ότι το παιχνίδι δεν είναι τόσο δύσκολο, θα πάρουμε αποτέλεσμα.
    πιστεύω θα κατέβει με 3-5-2 (δε ξέρω αν είναι σωστό), όπως στην τραπεζούντα. με γαλανόπουλο – σιμόες στο κέντρο και ολιβέρια – λιβαγια μπροστά, μπακάκη – χουλτ στα άκρα. τριάδα πίσω βράνιες-τσιγκρι-οικονόμου και τον άγιο πέτρο πασπαρτού.

    ο κωστενογλου πιστευω είναι πολύ προβλέψιμος

    όσο και να φανεί παράξενο πιστεύω πολύ στο 2.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Μακάρι να δικαιωθείς. Εγώ δεν το βλέπω έτσι ως προς το σύστημα. Επίσης Μάνταλος πολύ δύσκολα θα είναι μέσα.

  31. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Δε ξέρω αν έχεις προσέξει τους τίτλους από τα κείμενα που βάζεις. Τι εννοώ;….. Λες για παράδειγμα Α Ε Κ – Βόλος. Το αεκ είναι γραμμένο με κεφαλαία και κενά μεταξύ των τριών γραμμάτων, η αντίπαλη όμαδα ποτέ με κενά. Θα πει κάποιος ότι το κάνεις επειδή είναι μόνο τρία γράμματα. Αμ δε. Το ΠΑΟΚ – Α Ε Κ το γράφεις πάλι με κενά μόνο στο αεκ κι όχι σε κάποια άλλη ομάδα.
    Η επόμενη ερώτηση είναι ότι το κάνεις πάντα; Αμ, δε. Οταν η ομάδα δε σε έχει ικανοποιήσει ή καλύτερα σε έχει απογοητεύσει το γράφεις χωρίς κενά. Για παράδειγμα στο ΑΕΚ – ΚΡΑΙΟΒΑ, ή ΑΕΚ – ΤΡΑΜΠΣΟΝΣΠΟΡ ή ΑΕΚ – ΞΆΝΘΗ. σε όλα τα άλλα είναι με κενά. Το έχεις προσέξει;

    Ειναι τρεις μήνες που σε παρατηρω και καταλαβαίνω από τον τίτλο πανω κάτω τα συναισθήματα σου.
    στο δικό μου μυαλό αυτό δείχνει δύο πραγματάκια, ότι ο τίτλος μπαίνει συνήθως αφού τελειώσεις το γραπτό σου (άσχετο) και εκφράζει και υποσυνείδητα δείχνει την αγάπη σου για το σύλλογο.
    Είσαι τελικά τεράστιος αεκτζης.

  32. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβ εστειλα ενα σχολιο πριν κανα 3ωρο .Μαλλον χαθηκε.Αντιγραφω.Χασουμε νικησουμε θα αλλαξει κατι?ΟΧΙ.Αν χασεις θα ερθουν παικτες προπονητης ?ΟΧΙ .Αυτοι χρειαζονται λεφτα.Οποτε θα ηθελα να νικησουμε για να γινουν και αυτοι λιγο μπουρδελο ειδικα αμα συνδυαστει και με κανα περιεργο αποτελεσμα σημερα.
    Διαβαζω Μανταλος ισως εκτος.Ενδιαφερον αυτοι χωρις τον κοντο και μεις ζωρις τον αρχηγο.Για να δουμε?Παντως οι απουσιες του καλο μας εκαναν παρα κακο.Ελπιζω πιστευω και δεν φοβαμαι

  33. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μολις ειδα τα επεισοδεια των οπαδων της ομαδας που διδασκει ηθος.Σε αγωνα νεων…..
    Αμεσως επεσε η γραμμη στα γνωστα site για παραξενο συμβαν με εισβολη αγνωστων.Πραγματικα η προπαγανδα εχει παει σε αλλο επιπεδο.Ηταν αραγες αεκτζηδες που εβαλαν κοκκινα σκουφια και φορμες και πηγαν να δειρουν τους οπαδους της Μπαγιερν για τις περσινες ηττες?Βριζανε και πολλυ αυτα τα παλιοπαιδα περυσι χοροπηδαγανε και πηγανε να μας χαλασουνε το γηπεδο.χαααάα
    Ισως παλι να ηταν οπαδοι της σαιντ παουλι που εχουνε κατι ανοιχτους λογαριασμους με αυτους της ΜπαγερνΙσως παλι ηταν εξωγηινοι η οπαδοι του Τσιπρα.
    Ειναι απλα τραγικο η παραπληροφορηση που τρωνε.Πλεον ειναι απροκαλυπτα ξεδιαντροπη
    Ημαρτον

  34. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ εχω στειλει 3 ποστ και δεν εχει ανεβει κανενα?

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Είναι πραγματική αξιοσημείωτη η παρατήρηση σου, όμως πρέπει να σου πω οτι το οτι κάπου δεν μπαίνουν κενά, είναι τελείως τυχαίο. Την ΑΕΚ, πάντα στους τίτλους επιχειρώ να την βάζω με κενά. Εκεί που δεν υπάρχουν είναι από ξεχασιά. Επίσης όταν πρόκειται να κάνω κριτική αγώνος, ο τίτλος μπαίνει εκ των προτέρων αφού είναι κάτι γνωστό. Στα άλλα κείμενα, πράγματι ο τίτλος μπαίνει τελευταίος. Τέλος για τις κριτικές, πρέπει να επαναλάβω – οι πιο παλιοί το ξέρουν -οτι γράφω έναν πρόλογο πριν το ματς, γράφω στο διάλειμμα για το πρώτο μέρος και στο τέλος για το δεύτερο κομμάτι και ίσως συνολικά. Άρα τα συναισθήματα μου είναι αυτά που νοιώθει ο μέσος φίλαθλος την ώρα του αγώνα.
    Ήθελα να σου πω οτι ναι, θεωρούσα τον εαυτό μου τεράστιο Αεκτζή. Όχι πλέον.

  36. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ ειμαι ο Ανωνυμος ΟΚ

  37. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δημητρη το επιπεδο του disinformation εχει φτασει σε αλλονεπιπεδο.Η κατασταση στην ενημερωση ειναι οργουελικη.Ο μπερλουσκονι μπροστα τους ειναι γατακι.Διαβαζω ρεπτοραζ σχετικα με τα επεισοδεια και νομιζω οτι φυαιω και ισως τα προκαλεσα εγω.
    Αλλα αυτα γινονται οταν θεσμικοι παραγοντες συναντιουνται με πρων αρχηγους οργανομενων.Τους δινεις αξια και πρακτικα υποβοβαζεις τον εαυτο σου.Αντι να βρεις τους δραστες της επιθεσης στον Τζηλο αυτους που πεταξαν τον οπαδο μας απο τον 2 οροφο συναντας αυτον τον τυπο?Ειναι δυνατον? Θα το εκανε ποτε ο αντιστοιχος βρετανος υπουργος???
    Τελος ειναι η πιο βρωμερη ομαδα στον πλανητη χρονια τωρα.Απλα ο τωρινος προεδρος τοθς τους το εβγαλε-επιτρεψε ακομη περισσοτερο.
    Τα παραπανω δεν αποτελλουν συγχωροχαρτι στα δικα μας καμενα.Αλλωστε απο εδω τα εχω κραξει απειρες φορες

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Εγώ τα βλέπω όλα

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Το προβλημα με το καθε Κουντουρη δεν ειναι ποιον συναντα αλλα τι θεσμικη θεση καταλαμβανει. Που τον βαζει ο καθε ενας δηλαδη και τι εκπροσωπει. Αν ο Χ-Ψ-Ζ υποδικος, καθαρμα, τοποθειται σε μια θεσμικη θεση μιας εταιρειας και ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να τον συναντησει, δεν φταει εκεινος.
    Ο Αυγενακης συναντα ως υφυπουργος, τον Κουντουρη ως προεδρο του Ερασιτεχνη. Θεσμικη ειναι η συναντηση οχι προσωπικη και αυτο ΔΕΝ ειναι δικαιολογια επειδη ο Αυγενακης ειναι ΝΔ.
    Και ο Ζμπαουγκ εχει στο ΔΣ 2 θεσεις απο τη Θ4 αν δε κανω λαθος αναλογες, και την ΑΕΚ επι δεκαετιες την εκπροσωπουσε καποιος ΧΧ και ως Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μιας original που εχει σκοτωσει τον Γιώργου Παναγιώτου, 17 χρόνων. Ξερω δεν αποδειχθηκε ποτε τιποτε.Οπως και στο Μπλιωνα και σε τοσους αλλους που σκοτωνουν-αφηνουν αναπηρους-μαχαιρωνουν οι ‘ειναι εδω μαζι σου’ καθε χρωματος.
    Τελος θα σου θυμισω οτι ο μοναδικος με φυλακη στη πλατη του ειναι ο δικος μας. Τι ψαχνεις τωρα? Αν τα κοκκινα τα μαυρα τα πρασινα η τα κιτρινα σκατα βρωμανε πιο πολυ?

    Θα ανεχωσουν εσυ, ο Stevie, εγω η οποιοσδηποτε νορμαλ ανθρωπος να συνεργαζεται, ποσο μαλλον να τοποθετει σε θεσμικη θεση που τον εκπροσωπει, ενα κοινο ποινικο τραμπουκο?

    Το θεμα λοιπον- επετρεψε μου- δεν εχει να κανει με το αν οι Βρεττανοι (που ειναι απιθανοι μαλακες σε πολλα θεματα) θα δεχωντουσαν ως υπουργοι ενα τετοιο τυπο.
    Οχι δεν θα το δεχωντουσαν γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να κατεχει θεσμικη θεση και να εκπροσωπει ενα club- ειδικα αναλογου βεληνεκους μια Arsenal μια Tottenham ενας τετοιος ανθρωπος.

    Αλλωστε το χθεσινο OUT LOUD για τον John Simon Bercow, που εχει γινει star πλεον με το περιφημο Ordeeeeeerrrrr αυτο λεει. Tους θεσμους τους ΣΕΒΩΝΤΑΙ δε πα να ειναι ο αλλος πρωθυπουργος, δε πα να ειναι αρχηγος των Tories- του δικου σου κομματος δηλαδη, δε πα να εισαι οποιος θες. Θα συμπεριφερεσαι, θα μιλας και θα σεβεσαι οπως πρεπει αλλιως σε πεταμε εξω.

    Δες αυτο, για να συγκρινεις προεδρο βουλης πως βαζει στη θεση του υπουργο, χωρις φωνες χωρις τσαμπουκαδες και με απολυτη ευγενεια.
    Pure Class: https://www.youtube.com/watch?v=HiiVcZmeBhI

    Το προβλημα λοιπον ειναι οτι τετοιοι τυποι ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ κυκλοφορουν ελευθεροι και με την ανοχη της ελληνικης κοινωνιας που απλα αδιαφορει.
    Το προβλημα ΔΕΝ ειναι ο καθε Κουντουρης ο καθε ΧΧ. Το προβλημα ειμαστε ΕΜΕΙΣ ως κοινωνια που οχι μονο επιτρεπουμε στους Κονυντουρηδες να υπαρχουν
    (αυτο δε μπορεις να το αποφυγεις-μπορεις μονο να το περιορισεις) αλλα τους ανεχωμαστε στο κοινωνικο ιστο μας.
    Προχθες καποιος φιλος εγραψε, τα μπουκαλια που πεφτουν δε μπορεις να τα αποφυγεις.

    ΛΑΘΟΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Μπορεις να τα αποφυγεις αρκει να θες. Απλα δε σε ενδιαφερει να τα αποφυγεις ως κοινωνια, ως θεατη, ως πληρωνων, αυτους που αφηνουν τα πεταλα να πετανε μπουκαλια. Μπουκαλια χθες, πυρσους προχθες, μολοτοφ περσυ, μαχαιρια προπερσυ.

    Εσυ, εγω, ΟΛΟΙ μας νομιμοποιουμε αυτο το πραγμα με τη παρουσια μας. Ασε την ΑΕΚ και τη καθε ΑΕΚ, μονη της να εχει ΜΟΝΟ τα ζακια σε καθε ματς να δεις πως αλλαζει η κατασταση. Οταν θα παιζει με 3,000 χαπακωμενα που οι μισοι ειναι τσαμπατζηδες και οι αλλοι μισοι πληρωνουν 100 ευρω/χρονο, βγαινει 5 ευρω το ματς αν κανεις τη διαιρεση, τοτε θα δεις χαρες που θα κανει ο εγγυητης μολις δει εισπραξη κανα 8αρι χιλιαρικα.
    Μπορειτε να το κανετε?
    Εγω ναι το κανω 3 σαιζον πλεον. Και με ευχαριστηση κιολας. Αμα θελω να δω μπαλλα δοξα τον Αλλαχ και το Βουδα, γηπεδο να παμε εχουμε..

    ΥΓ Δε ξερω τι εγινε με τον ‘οπαδο’ μας. Ξερω ομως οτι 40 χρονια στα γηπεδα ειναι ζητημα να ‘κινδυνεψα’ και αυτο της πλακας απο σχετικα μακρια, 2 φορες. Μια στη ΝΦ με ουγκανα ζπαοκια, που εβγαιναν τοτε απο την 21 πισω απο το αλσος προς τη παλια 3 (απεναντι απο τα μαρμαρα) και μια στο ΟΑΚΑ οταν ακομη υπηρχαν οπαδοι και των 2 ομαδων και μας την επεσαν κατι βαζελια αλλα ηρεμα σχετικα. Να τους δωσουμε τα κασκολ δηλαδη. Μας ξελασπωσε με το που εμφανιστηκε γνωστος ζελας τοτε. Αν θελανε ας κανανε κ αλλιως.
    Με λιγα λογια για να φτασεις να σε πετανε απο οροφο- ολο και καπου χωθηκες και εσυ..

    Παω να δω Bayern. Μακαρι να πεσει καμμια ζορικη φαπα να χαρουμε λιγο. Ενα ντορτακι δε μας χαλαει, τοσα διαβαζω τρωγανε και οι μικροι.
    Δες τον Γκναμπρι.

    Sent from my iPad

  40. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Ανώνυμος AEK LFC: Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος-ύποπτος για πολλές εγκληματικές ενέργειες, στέλνει φουσκωτούς για να χτυπήσουν 2 συγκεκριμένους οπαδούς μετά τον μεταξύ μας τελικό το 2016, τι περιμένεις από τους οπαδούς;

    Μιλάμε για την ομάδα που προσέλαβε 500 άτομα από την 7, επι Κόκκαλη, στους οποίους μοίραζε δελτία του στοιχήματος και δημοσιοποιούσε τις ανακοινώσεις τους από το επίσημο φαξ της ΠΑΕ.

    Μιλάμε για αυτή την ομάδα που υπερασπίστηκε υπόδικο, δις καταδικασθέντα χούλιγκαν, που έσπασε το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ. Φαντάσου ότι ο Γιαννακόπουλος είχε προσλάβει τον Λυκουρέζο.

    Τους δράστες του Τζήλου τους ξέρουν εδώ και καιρό, από τον ενορχηστρωτή μέχρι το εκτελεστικό όργανο.

    Και αυτόν που έστησε το ΟΣΦΠ-Βέροια ξέρουν. Ναι, αυτόν που ανάλογα το στήσιμο, έβγαινε στη σουίτα, μπροστά (είναι και ογκώδης) με ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.

  41. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @AEK LFC
    Φίλε μου, δεν είναι θέμα ομάδων ότι συμβάινει. Οι ομάδες είναι προκάλυμμα για άλλες δραστηριότητες. Οι περισσότεροι οργανωμένοι είναι πλέον σε μεγάλο βαθμό κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου. Καθαρά οργανωμένες συμμορίες. Και παλιά υπήρχαν αντικοινωνικά στοιχεία στις τάξεις τους, αλλά ήταν ελεγχόμενη η κατάσταση. Τώρα, σε όλες τις ομάδες, ΑΕΚ,ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Άρη, Ηρακλή, Πανιώνιο, ακόμα και σε κάτι Αιγάλεω, Ατρόμητους και Ιωνικούς, υπάρχουν συγκεκριμένοι σύνδεσμοι που είναι μέσα ναρκέμποροι, νταβατζήδες, άτομα που πουλάν προστασία και άλλα μπουμπούκια. Τα δήθεν επεισόδια δεν είναι τυχαία, είναι απλά αντιγραφή του υποκόσμου. Πώς λένε ότι η τάδε συμμορία που πουλάει προστασία έκανε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την άλλη. Ε έτσι και εδώ. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια, άμα δεις φωτογραφία από πέταλο οπαδών όλοι φοράνε κουκούλες, full face ή βάζουν στα πρόσωπά τους κάλυψη. Δεν είναι τυχαίο επίσης που υπάρχουν συγκεκριμένα profil στο facebook και αλλού που ανεβάζουν τα “κατορθώματά” τους. Φίλος μου τις προάλλες μου έλεγε διάφορα για παράδειγμα για σύνδεσμο της original στα Εξάρχεια και το ρόλο που έχει παίξει. Μπορεί και να μην ισχύουν, δεν παύουν όμως να είναι εντυπωσιακά όταν τα ακούς. Όσο για τους προέδρους??Από τον ίδιο χώρο προέρχονται οι περισσότεροι, οπότε όλα καλά, όλα ωραία. Αν δε ρίξεις μια ματιά στα ερασιτεχνικά σωματεία των μεγάλων ομάδων και ποιοί κάνουν κουμάντο εκεί, θα καταλάβεις πολλά….

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Αυτούς που δέρνανε τα γυναικόπαιδα του ατρόμητου στον αλλο τελικό τους ξέρουν;

    Αυτόν που πήγαινε και ΕΦΤΥΝΕ τον αντίπαλο προπονητή στο ιδιο ματς ως πρόεδρος της αεκ τον ξέρουν;

    Αυτούς που ειναι σε φωτο με τα κίτρινα κασκόλ και τα μαχαίρια τους ξέρουν απο το Βόλο;

    Αυτούς που πέταγαν μολότοφ περσυ μεςα στο γηπεδο τους ξέρουν;

    Αυτούς που μπούκαραν στον κυπελλο με το γαύρο απο τη 34 και το διέκοψαν οταν είμασταν ακομη στη β τους ξέρουν;

    Αυπρυς που διέσχισαν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ απο τη 34 να πανε στη άλλη μεριά να δείρουν καμμια 100αρια Γιαννιώτες πριν 3 χρονια τους ξέρουν;

    Αυτούς που μπούκαραν στη Καλλιθέα σε φιλικό αν θυμάμαι και έδειραν τον Μπάγεβιτς τους ξέρουν.;

    Πραγματικά τωρα ψάχνεις να βρεις ποιος ειναι ο χειρότερος;

    Sent from my iPhone.

  43. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Δεν χρειάζεται, ούτε έχω σκοπό να κάνω συγκρίσεις, γιατί δεν έχει υπάρξει τίποτα χειρότερο (δεν μιλάω για οπαδούς ή χούλιγκαν) παγκοσμίως από το σίχαμα του Πειραιά. Με επιβεβαίωσαν μόλις χθες, ενεργώντας για μία ακόμα φορά με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ της διοίκησης.

    Ποιός άνοιξε τις πόρτες? Δεν υπήρχε security? Αστυνομία? Και αφού ο ΟΣΦΠ είναι ευρωπαϊκός και οργανωμένος σύλλογος, ΓΙΑΤΙ δεν έκλεισαν τις ΠΟΡΤΕΣ για να μείνουν εκεί οι μάγκες?

    Ποια άλλη διοίκηση εκφράζεται μέσω γνωστής εκπομπής, συγκεκριμένης αισθητικής?

    Δεν έχει διαβατήριο, έδινε (δίνει ακόμα?) το παρών μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ύποπτος για ΑΡΧΗΓΟΣ εγκληματικής οργάνωσης, για στημένους αγώνες, για ανατινάξεις φούρνων, με συνεργάτες που διακινούν πλοία με ΗΡΩΪΝΗ αξίας 30εκ. τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ οι ίδιοι και γραφεία μέσα από τα οποία ενορχηστρώνονται επιθέσεις σε διαιτητές…ούτε η ΚΑΜΟΡΑ της Νάπολι δεν τον ακουμπάει. Συγνώμη, ξέχασα, χρηματοδότης της ΧΑ και χορηγός 20εύρων πριν τις δημοτικές εκλογές…τρομερό βιογραφικό. Μπορούμε να ρωτήσουμε και τον πρώτο ΜΑΝΑΤΖΕΡ (τον έρημο) του ΡΕΤΣΟΥ που ευγενικά αποσύρθηκε πριν την μεταγραφή στη Λεβερκούζεν…μία γνώμη για το παιδί…όχι τίποτα άλλο…α, ναι, δεν μπήκε φυλακή όμως….αθώος, επιτυχημένος, επιχειρηματίας.

  44. Ο/Η Koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα

    Η βία είναι τεράστιο θέμα με πάρα πολλές πτυχές και προεκτάσεις. Δύσκολο να καταλήξει κάποιος τι τη δημιουργεί. Σχεδόν πάντα δεν έχει χρώματα, και είναι ανούσιο να μιλάμε για βία των κόκκινων των κιτρινων των μπλε.

    Υπάρχει μια καταπληκτική ταινία που διαπραγματευεται αποκλειστικά το θέμα της βίας την οποία οι περισσότεροι πιστεύω τη έχετε απολαύσει.

    Το κουρδιστο πορτοκαλί φυσικά.

    Τα πράγματα περιπλεκονται ακόμη περισσότερο όταν η βία συνδυάζεται με τον πόνο. Και ο πόνος σε πολλούς φαιρνει αποστροφη σε κάποιους όμως φαιρνει και ηδονή. Μαρκησιος ντε σαντ από τη μια, λεοπολδος μαζοχ από την άλλη…

    πίσσα και πούπουλα έχεις άποψη;

  45. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Δηλωσε το διορισμενο φερεφωνο της διοικησης Κεφτετζογλου :
    ” η εικονα στο παρτυ Βρανιες δημιουργει εξτρα υποχρεωσεις για το καραισκακης”

    και ερχομαι και αναρωτιεμαι : τι σημαινει εξτρα υποχρεωση οταν πας να παιξεις ενα παιχνιδι και μαλιστα ντερμπι? η υποχρεωση ειναι μια και ειναι η νικη…υποτιθεται οτι εχεις το καλυτερο ροστερ της εποχης εγγυητη οπως επισης υποτιθεται οτι πας για πρωταθλημα οπως δηλωνει ο εγγυητης..αλλα και να μην τα ειχες παλι ετσι θα ηταν…
    αρα ποια ειναι η εξτρα υποχρεωση ? τετοια δηλωση παραδοχης κατωτεροτητας δεν εχω ξαναδιαβασει…δλδ, ερμηνευοντας την δηλωση ,λεει πως πηγαιναμε για μια αξιοπρεπη ηττα ή ισοπαλια στην καλυτερη…και η εξτρα υποχρεωση που δημιουργειται ειναι η νικη..
    που βεβαια ετσι ειναι…για ηττα με λιγα παμε…αλλα να το φωναζουμε κιολας πλεον?καταντια…

  46. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ nn (και παλι οχι μονο)

    Παρασυρεσαι παλι απο το οπαδικο και χανεις το νοημα της κουβεντας. Επισης κανεις ξανα το λαθος- αν μου επιτρεπεις- να πεφτεις στη γνωστη ελληνικη λουμπα δικαιολογησης των πραξεων της μιας πλευρας, βασιζωμενος στα πεπραγμενα της αλλης.

    Ορθα-ορθοτατα αναφερεις το κλιμα τρομοκρατιας στο τηγανι και το ξυλο που εχει πεσει ΚΑΙ σε δημοσιογραφους θα προσθεσω. Αλλα οταν σου αναφερω το ξυλο που φαγανε γυναικες και παιδια!!! του Ατρομητου στο τελικο, εγιναν δηλαδη τα ιδια και χειροτερα, οταν σου αναφερω το ξυλο που εφαγε ο τοτε υπευθυνος ποδοσφαιρικου τμηματος ΜΑΣ (μπορεις να τη πεις και ενδοοικογενειακη βια, χαχα) στη Καλλιθεα, οταν σου αναφερω τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ (δε θυμαμαι σε αλλο γηπεδο να εχουν πεταξει μολοτοφ να καψουν ζωντανους δεκαδες κοσμου) μου απαντας οτι δε κανεις συγκρισεις. Τι διαφορα εχει να δερνεις ενα παικτη στη φυσουνα, απο το να δερνεις τη γυναικα του και το παιδι τους στις κερκιδες? Χειροτερο ειναι να σηκωνεις χερι σε γυναικα! Τι διαφορα εχει η μολοτοφ στη κερκιδα του Αγιαξ απο τα χθεσινα καδρονια? Κατακρινεις -σωστα- που του ανοιξαν το κεφαλι χθες οι ‘σιχαμενοι’ αλλα ο δικος μας που πηγε να ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ? Επειδη το καδρονι τον πετυχε ενω η μολοτοφ αστοχησε, η μαλλον δε εκαψε κανενα?

    Πως περασε μεσα μπουκαλι με βενζινη, πως περασε μεσα στο γηπεδο ο συγκεκριμενος, πως ΒΟΛΤΑΡΕ το μισο ΟΑΚΑ με τη μολοτοφ στα χερια ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ που αφησε ελευθερα τα ‘παιδια’ να κανουν οτι γουσταρουν σε ευρωπαικο ματς CHL? Τι θα γινωταν αν ενας απο τους δεκαδες πυρσους επεφτε πανω στο μπουκαλι με τη βενζινη του χαπακωμενου, σε μια θυρα με 3000 κοσμο στιβαγμενο και πλαστικα καθισματα αναμεσα τους? Θα φθαναμε το Hillsborough η οχι λες?

    Και για να στο κανω κοπυ παστε απο το κειμενο σου, που λεει και ο γιδοβοσκος:
    Ποιός άνοιξε τις πόρτες? Δεν υπήρχε security? Αστυνομία? Και αφού η ΑΕΚ είναι ευρωπαϊκός και οργανωμένος σύλλογος, ΓΙΑΤΙ δεν έκλεισαν τις ΠΟΡΤΕΣ για να μείνουν εκεί οι μάγκες?

    Αυτα που αναφερεις, δεν μπορω να γνωριζω αν ισχυουν η οχι. Δεν ειμαι δικαστης, δεν ειμαι Interpol. Θεατης ειμαι στην υποθεση και μου ειναι αδιαφορη η εκβαση, με ενδιαφερει ΜΟΝΟ ως πολιτη η ποινικη τιμωρια ΟΠΟΙΟΥ ειναι υπευθυνος. Προς το παρων ειναι κατηγοριες και οχι τελεσιδικες αποφασεις. Για το Noor απο οσο γνωριζω- μπορει να κανω λαθος- δεν εμπλεκεται δικαστικα ο Βαγγελης. Προσπαθησαν πολιτικα να τον εμπλεξουν- καταγγελιες εκκρεμουν κατα Καμμενου ακομη και ειναι προς εκδικαση αντιστοιχα- αλλα δεν ‘εκατσε’. Αναφερωμαι στη συστηματικη και εξαναγκαστικη ΥΠΟΔΕΙΞΗ- με 21 κλησεις- προς τον μαρτυρα οχι για να κατεδειξει τον οποιο υπευθυνο αλλα για να κατονομασει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το Μαρινακη με απειλες για τη οικογενεια του.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ λεω οτι ειναι αθωος η ενοχος- ΔΕΝ το γνωριζω, γνωριζω ομως οτι για να κρινεις καποιον ως ενοχο σε μια τοσο σοβαρη κατηγορια προυποθετει ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι υποθεσεις, εικασιες, και ευσεβεις ποθους κανενος. Φανταζωμαι συμφωνεις στην a priori αθωωτητα καποιου μεχρι αποδειξεως του εναντιου οπως οριζει και το συνταγμα σε καθε πολιτισμενο κρατος και οχι το αναποδο. Λεω τι συμβαινει αυτη τη στιγμη και σε ποιο σταδιο ειναι το θεμα.

    Αν καταδικαστει τελεσιδικα και εγω μαζι σου ΠΡΩΤΟΣ απ’ ολους εχω γραψει χρονια πριν αλλωστε κειμενα ΚΑΤΑ του Βαγγελη για το συγκεκριμενο θεμα και μαλιστα πολλα.

    Εξαλλου οπως πιθανα γνωριζεις υπαρχουν δεκαδες αποφασεις ‘αθωωτικες’ για διαφορους σε παρομοια αδικηματα. Ο δικος μας πχ δεν πηγε να πνιξει τον αλλον με το κασκολ, ονομαζεται ανθρωποκτονια με προθεση, απλα του το εδεσε λιγο πιο σφιχτα να μην αρπαξει κανα κρυωμα. Η τα 300εκ USD που εξαφανιστηκαν απο το Αμερικα, ΚΛΕΒΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ μεσω των ταμειων τους, καπου παραπεσαν και επι 7 η 8 χρονια που γινωνταν το κολπο με την εκχωρηση σε ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ εταιρεια, ο μεγας κατα τα αλλα γατος επιασθει κοροιδο και δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο που μανουριαζε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για τα 200-300 χιλιαρικα του Γιοχανσον και τα 120 χιλιαρικια του Λαμπροπουλου, αλλα κατα το ‘πορισμα’ τη εν λογω ‘δουλεια’ την εκαναν οι απο κατω του και αυτος δε πηρε χαμπαρι τιποτε!
    Εξαλλου 300εκ ειναι ενα μικρο καθημερινο ποσο που σε ολους μας μπορει να διαφυγει. Ποιος δεν εχει 300εκ καπου στη γωνια ξεχασμενα?
    Σε ποιον δε μπηκαν 300εκ στο λογαριασμο του (δικια του ειναι η εταιρεια που πηγαν τα λεφτα) καποια στιγμη και απλα δεν εδωσε σημασια? Οπως κανουμε πχ για μια χρεωση 0,50 σε μια πληρωμη η για κατι τοκους μερικων ευρω (και αμα) που βλεπουμε στα μηνιαια ενημερωτικα των τραπεζων ολοι μας?

    Ετσι δε διεφυγαν αλλωστε και τα πετρελαια? Για τα οποια ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ?
    Φανταζωμαι γνωριζουμε ολοι οτι με το λαθρεμποριο πλουτιζει μεν ο λαθρεμπορας, αλλα τα εσοδα του κρατους που λειπουν καποιοι και καπως καλουνται να τα αναπληρωσουν. Μαντεψε ποιοι..

    Ο Μακης δεν ηταν ο μεγαλυτερος λαθρεμπορος χρυσου, δεν ειχε και δε διακινουσε τιποτε στα νυχτερινα μαγαζια του κεντρου και ως γιος παππα συνοδευωνταν απο 3 διακονους με ΟΠΛΑ μεσα στο γηπεδο τα οποια αρκετες φορες ‘αφηναν’ να φανουν για να κοβεται ο ‘αερας’ γενικως. Τα εχω δει ΔΕΚΑΔΕΣ φορες, με τον εναν ασβερκο μαλιστα ειχαμε ‘γνωρισθει’ στο τοτε Members, ξερεις οι γνωριμιες χαιδευτικα: My Ass is grass (αυτο σε Slung σημαινει: πλησιαζει το τελος σου). Καλο ‘παιδι’ ειναι παντα χρησιμες αυτες οι γνωριμιες, ποτε δε ξερεις μεσα στο γηπεδο ποιος παπαρας θα πεταχθει να κανει το καμποσο. Ο Γρηγορης σε απλα ελληνικα μου λεει τοτε: αμα μιλησει κανας μαλακας κανε νοημα. Κοντα μας καθωντουσαν στα 5 μετρα και αμα, στη 18 ο ψηλος με τη πουρακλα και τη κουστωδια του.

    Να πουμε μηπως τι εγινε με εναν Αμερικανο μπασκετμπολλιστα ονοματι Ντανι Βρεινς και κατι ΑΠΑΓΩΓΕΣ, αναμεσα στα αλλα, που εγιναν?
    Να πουμε μηπως πως εμφανισθηκε μεσανυχτα με τους ασβερκους στο σπιτι του Ντεμη?
    Δε θα παω επισης στην δραση του κατα τη περιοδο της Χουντας και οτι εχει ειπωθει απο μαρτυρες για βασανιστηρια σε μπουντρουμια της ΕΣΑ, γιατι επισης δεν εχει αποδειχθει/τελεσιδικησει κατι εις βαρος του. Προεδρος της ΑΕΚ σε ποδοφαιρο και μπασκετ δεν ηταν ο Μακαρος?

    Να πουμε για ξυλοδαρμους ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ παικτων, μιας και βλεπω οτι ειναι ενα θεμα που ορθα σε προβληματιζει, στους Θρακομακεδονες το 2004? Τι ξυλο εφαγαν οσοι δεν ‘υπεγραφαν’ για τα χρωστουμενα- ολως τυχαιως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ- στην ελευση του ‘εξυγιαντη της λιμνης’ κοντου? Ποσο ξυλο εφαγε ο κακοκοιρης ο Κασαπης και που κρυβωταν ο Τσιαρτας στα locker που τον εψαχναν ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ τα καλοπαιδα? Βλεπεις ηταν το μεγαλυτερο συμβολαιο 1,2εκ το οποιο και δικαστικα κερδισε απο την ΑΕΚ και πηρε τα λεφτα, αν δεν απατωμαι 2-3 χρονια μετα γυρω στο 2006.

    Το Γιώργου Παναγιώτου, 17 χρόνων φιλαθλο του ΟΣΦΠ το 1991 δε το σκοτωσαν καφροι της ΑΕΚ στη ΝΦ με πυροβολισμο φωτοβολιδας στη κοιλια?
    Σου κανει αυτο, ο ΦΟΝΟΣ εκ προμελετης δηλαδη ως παγκοσμιο σιχαμα, η μας πειραζει μονο ο Φιλοπουλος?
    Ποιος ζωνεται με οπλα και μαχαιρια για να παει στο γηπεδο?
    Σου κανουν σα σιχαματα αυτα, οι ξυλοδαρμοι, οι απαγωγες, ο φονος, οι κλεψιες +200εκ δυο φορες μια το 2004 και μια το 2013, η το σιχαμομετρο δε φτανει?

    Τι θελω να πω για να μη πλατιαζουμε: ο φιλος AkisT21 γραφει ενα πολυ καλο σχολιο, ακριβως to the point που λενε στο χωριο μου. Διαβασε το, συμφωνω απολυτα σε ολα, I couldn’t agree more indeed, που επισης λενε στο χωριο μου/ ειναι μεγαλο χωριο.

    Αυτο που κανει ο εκαστοτε ‘προεδρος’ ειναι να χρησιμοποιει τον εκαστοτε στρατο κατα το δοκουν η κατα το ποσες ανοιχτες ‘δουλειες’ εχει ως μετρο εκφοβισμου. Ειτε με το κρατος ειτε με τη δικαιοσυνη.

    Για καθε ενα που κανει ο ενας εχω να σου πω 10 που εχει κανει ο απεναντι και αλλα 20 που κανει ο απεναντι του απεναντι.
    Το μονο που εχεις να διαλεξεις ειναι μια πλευρα και θα σου πω αμεσως της αλλης.

    Περσυ ο Ιβαν εφτασε στο σημειο με ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΑΕ να απαγορευει στους φιλους του ΖΜΠΑΟΥΓΚ συγκεντρωσεις πριν τη υπογραφη της γνωστης συμφωνιας και μαλιστα να τους λεει ξεκαθαρα: Θα σας πω ΕΓΩ ποτε θα κανετε συγκεντρωση. Και μετα μου λενε οτι ΔΕΝ ηταν το πρωταθλημα των Πρεσπων.

    BTW ο Ιβαν ΔΕΝ ειναι οπως ξερεις ο πρωτος που μπουκαρε με πιστολα σε γηπεδο. Τον εχουν προλαβει αλλοι, χρονια πριν αλλα δεν τους ‘πειραζουμε’ γιατι δε μας παιρνει να τους πειραξουμε.

    Οι ομαδες ειναι απλα το προκαλυμμα των εκαστοτε ‘προεδρων’ για να ξεσαλωνουν με ασπιδα προστασιας τον υπεροχο κοσμο. Τιποτε παραπανω τιποτε λιγοτερο. Ο προεδρος κανει τη δουλεια του, οι ειναι εδω μαζι σου τη δικια τους: Πουλανε προστασια, και το γνωστο εμπορικο τριπτυχο της επιτυχιας: γυναικες, οπλα, narcos. Both parties gained. Τοσο απλα.
    Δεν εχουν σχεση πλεον με τη μπαλλα, δουλεια κανουν και μονο. Η ομαδα ειναι η καλυψη, το γηπεδο το ξεκαρφωμα και το οπαδιλικι η στρατολογηση μελων.

    Ο Carl von Clausewitz, Πρωσσος και στρατηγος και θεωρητικος, δηλώνει ότι η αξία του ‘πολιτικού σκοπού’ δηλαδή του στόχου για τον οποίο μια κοινωνία αποφασίζει να αντιπαρατεθεί, πρέπει να καθορίσει τις θυσίες που πρέπει να γίνουν γι’ αυτήν την αντιπαράθεση, τόσο σε διάθεση πόρων όσο και σε διάρκεια. Με άλλα λόγια, μια κοινωνία για να επιθυμεί να επιτύχει τους πολιτικούς στόχους, πρέπει να είναι διατεθειμένη να πληρώσει γι’ αυτούς.

    Οσο ο απλος κοσμος, εσυ, εγω, ο χ-ψ-ω τους ανεχεται και τους νομιμοποιει τοσο θα ξεσαλωνουν. Τολματε να κοψετε ΟΛΟΙ το γηπεδο να μεινει μονο με τους ειναι εδω μαζι σου να δει τη γλυκα? Να μπει στο νεο γηπεδο και να βλεπει ενα πεταλο χαπατα, εισπραξεις 10 χιλιαρικα/ματς, και ολο το υπολοιπο μαντρι ΚΕΝΟ?
    Εκει να δεις αμα εχει η ΠΑΕ εξοδα 100 και εισπραξεις μισο του μισου. Ουτε διαρκειας, ουτε απλα, ουτε μπουτικ, ουτε καφε. Σαλιο. Να βγαινει η ομαδα και να παιζει με κοινο σκαρτους 3 χιλαδες ‘πεταλωμενους’ του πενταευρου και αμα. ΜΟΝΟ που θα κοστιζουν σε τιμωριες, κεκλεισμενων, προστιμα, φθορες κλπ 1000 φορες οσα ‘πληρωνουν’.

    Εκει να δεις πως πανε πισω τα καραβια και καθαριζει το σκηνικο μεσα σε 2 μηνες. Θυμασαι τι γινωνταν επι Μακη που εσκουζαν εξω απο τη σκεπαστη οι βρωμιαρηδες και το γηπεδο μεσα ηταν γεματο?
    Υπηρχε ποτε περιπτωση τα αλεπουδακια να κανουν στην αλεπου μαγκιες? 10 Χ.Χ ηθελε ο ψηλος να του αναβουν τη πουρακλα.
    Τολματε (και βαζω και μενα μεσα) το ΠΡΩΤΟ που θα διανοηθει να περασει μπουκα να τον πιασετε και να τον πατε στη διοικηση με την απειλη οτι αν δεν του απαγορεψουν δια βιου την εισοδο, γυρνατε τα διαρκειας σας πισω? Η την επομενη φορα που ΔΕΝ θα σε αφησουν να δεις αυτο που προ-πληρωσες να γυρισετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα διαρκειας σας πισω και να μη ξαναψωνισετε οπως καναμε μερικοι εδω μεσα?

    Για κανε οτι αναβεις τσιγαρο!! στο Afield. Απαγορευεται το καπνισμα στα αγγλικα γηπεδα. Σε εχουν μαζεψει και σε εχουν πεταξει εξω πριν τραβηξεις τζουρα, οι ιδιοι οι οπαδοι με τους stewards. Τσιγαρο, δε μιλαμε τωρα για μπουκες και οπλισμο κλπ. Εχει τυχει να αγορασει η φιλη μου κραγιον πριν το ματς (τι μεγεθος εχει ενα κραγιον?) το ειχε μαζι της φυσικα στη τσαντα της σφραγισμενο και στην εισοδο, ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ, απ εξω εννοω μας ξερουν προσωπικα μιας και ειναι και γνωστη, μας λενε: η το ανοιγετε/σκιζετε το πλαστικο να δουμε οτι οντως ειναι κραγιον, η το κατασχουμε ΤΩΡΑ.
    Εχει τυχει σε μερικα ματς να μας λενε να κανουμε power on, να παταμε δηλαδη να αναψουν τα κινητα μας και να κανουμε ενα οποιοδηποτε Open σε ενα προγραμμα, αντι απλα να τα κραταμε στο χερι στην εισοδο για να δουν οτι οντως ειναι κινητα. Ελεγχο αεροδρομιου κανονικο. Για να το κανουν καποιο λογο εχουν.
    Τοσο απλα.

    Περσυ αναψαν ΕΝΑ καπνογονο στο KOP στα ~50 ματς της σαιζον, τους αναγνωρισαν ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ απο τις καμερες, τους βρηκαν στην εξοδο με το τελος του παιχνιδιου και τους απαγορεψαν ΔΙΑ ΒΙΟΥ την εισοδο περνωντας τους και τις καρτες ΕΠΙΤΟΠΟΥ. ΧΩΡΙΣ αποζημιωση και με παραπομπη στην αστυνομια/τακτικη δικαιοσυνη οπου και καταδικαστηκαν με βαρια προστιμα, αν θυμαμαι £2.000 λιρες ο καθενας, 2 ατομα για εκθεση τριτων σε κινδυνο.

    Το ιδιο εγινε στη Tottenham με ενα τυπο που πεταξε μια μπανανα στον Obe.

    Μαντεψε: Ελληνοκύπριος ηταν ο καφρος. Τσιμπησε 4 χρονακια απο ΟΛΑ τα γηπεδα του UK (οχι μονο της Tottenham) και £500 προστιμο. Για να δουμε ξαναπετας μπανανα η τη βαζεις εκει που πρεπει για 4 χρονακια?

    ΥΓ Σημερα παιζει η ομαδα. Θα παιξει ο Naby απο οσο καταλαβα, δε παιζει ο ΤΑΑ και θα δουμε για το Φαραω. Ως γνωστον εχω ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ στον ADS, τη μπαλλα που ξερει αυτος δε τη ξερει το μισο ροστερ μαζι. Ειναι πραγματι κριμα που ταλαιπωρηθηκε τοσο 2 χρονια με τραυματισμους και απο οσο εμαθα ΔΕΝ θα του ανανεωσουν το συμβολαιο. Μακαρι να παιξει και να τους αλλαξει γνωμη. Τη δουλεια του προχθες την εκανε στο 85’ και τους αφησε 1 ποντο πανω απο το relegation εκει που ειναι η πραγματικη θεση τους.

  47. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο ”αρχηγός” θα παίξει με τον γαύρο;;;
    ποιος βάζει στοίχημα στο ναι……

  48. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Δεν παρασύρθηκα οπαδικά, να είσαι σίγουρος. Γενικά, ναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, κάπως έτσι έχει η κατάσταση με τους προέδρους. Δεν θέλω να μπω σε καταγραφή πράξεων οπαδών, ξέρω πολλά. Η δίκη μου ένσταση σε ότι έχει να κάνει με τα γραφόμενα σου, έχει να κάνει με τη γενίκευση με κάποιες μικρό διάφορες. Όχι, δεν είναι όλοι ίδιοι. Και όχι, καμία άλλη ομάδα δεν είχε τέτοια σχέση με δολοφόνους-απατεωνες-εγκληματίες, όσο ο ΟΣΦΠ, του Κόκκαλη αρχικά και του Μαρινάκη μέχρι σήμερα. Όσα και να γράψεις για τα «δικά μας» θα είναι για πάντα ένα τίποτα, μπροστά στο ΒΙΝΤΕΟ που χάθηκε από το κλειστό κύκλωμα για τον αγώνα με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

    Δεν λέω να κρύψουμε τα δικά μας, αλλά αυτό που με παρακινεί να γράφω για τους σιχαμένους, είναι η τόσο δηκτική σου στάση για τα δικά μας, όταν τα αλλά είναι 100 φορές χειρότερα. Δεν δικαιολογώ τίποτα από τα κακώς κείμενα, αλλά όχι, είναι ελάχιστα μπροστά στα αίσχη τους.

    Ο ΧΧ, θα είναι για πάντα ένα αρνί, που γέμιζε απλά την τσέπη του, από καπέλα, repos (Εποχές UCL, με επιτόκιο 20-23%, είσπραξη εκατομμυρίων από 7-8,000 εισιτήρια και 6μηνη στην ΠΑΕ), ενώ ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ θα είναι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ του Φιλόπουλου. Το περιστατικό με τη φωτοβολίδα, μια πέτρα ή ένα μαχαιρι, μπορεί να συμβεί και έξω από το ΑΝΦΙΛΝΤ, με τη ΡΟΜΑ ας πούμε, δεν ήταν σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια.

    Σύντομα, ο Μελισσανίδης, λογικά θα φύγει, οπότε η ΑΕΚ θα εισέλθει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας (ξανά). Δεν θα ενοχλεί άλλο την αισθητική μας και θα δούμε τι πήρε, τι άφησε και πως θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα. Καλύτερα έτσι.

  49. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    το 2019 κοντά στο 2020 στην Ελλάδα τσακωνόμαστε αν πρέπει να επιτρέπεται το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους για παράδειγμα. Πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε ελληνάρα να μην παρκάρει στην ράμπα για ΑΜΕΑ στα πεζοδρομία στα πάρκα και πλατείες. Οτι αν οδηγάς μεθυσμένος μπορεί να σκοτωθείς, αυτά και χιλιάδες άλλα θέματα που σε όλη την Ευρώπη Αμερική Καναδά Αυστραλία τα έχουν λύσει πενήντα και βάλε χρόνια πριν.
    Το Ελληνικό ποδόσφαιρο με τους οπαδούς του προέδρους παίχτες και ότι υπάρχει γύρω από αυτό είναι πενήντα χρόνια πίσω
    Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της κοινωνίας μας…

  50. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @nnektarios
    Νομίζω ότι ο snitch είπε άπειρα παραδείγματα. Να προσθέσω το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που κάποιοι λεχρίτες μπούκαραν μέσα, καταδίκασαν τυπικά την ομάδα και έκλεβαν αθλητικό υλικό. Να θυμηθούμε πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ πρόπερσι τί γινόταν στην Αθήνα?? Ότι κάψανε ένα βανάκι με 5 άτομα μέσα??Ναι, ο Ολυμπιακός είναι ο πρωτοπόρος σε αυτά. Αυτοί έφεραν τον χουλιγκανισμό στην Ελλάδα αρχές δεκαετίας 80, σε αγαστή σχέση με τον τότε πρόεδρό τους Νταιφά. Στη συνέχεια με Κόκκαλη και Μαρινάκη εργαλειοποιήθηκαν πλήρως και καθετοποιημένα, έκαναν τα πάντα για το εκάστοτε αφεντικό. Αλλά και οι “δικοί” μας δεν πήγαν πίσω. Νωπές είναι ακόμα οι γενικές συνελέυσεις της ερασιτεχνικής, τότε που συζητάγανε για παραχωρητήριο στην Δικέφαλος ΑΕ και τα παιδιά “συνετίζανε” όποιον εξέφραζε αμφιβολίες. Να πάμε πιο παλιά, επί Αδαμίδη? Να δούμε πόσα λεφτά έπαιρνε τότε η ερασιτεχνική από την ΠΑΕ (με τους παίκτες της ομάδας απλήρωτους), με πρόεδρο της ερασιτεχνικής όλως τυχαίως από την Original, μια Original που δέχτηκε δωρεά από το Μπάγεβιτς?? Θες να μιλήσουμε για έρευνα επικινδυνότητας οπαδών από τη ΓΑΔΑ?? Ποιοί λες να ανακηρύχτηκαν πιο επικίνδυνοι?? Να δούμε μήπως 2 οργανωμένους που βλέπουμε πανό με τα πρόσωπά τους σε κάθε αγώνα στο πέταλο και ήταν μεγάλα κεφάλια στην “οργάνωση”, πώς άραγε σκοτώθηκαν??Οκ, οι γάβροι είναι υπάλληλοι μεγαλοεπιχειρηματιών, οι “δικοί” μας είναι φτωχομπινέδες και πάνε για τα ψιλά, τί να κάνουμε??Μην το ψάχνεις, όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη. Ο μόνος στην Ελλάδα που ξέκοψε τους οργανωμένους ήταν ο καπετάνιος. Όλοι οι άλλοι δεν κάνανε τίποτα. Λένε για το Ντέμη. Μα ο Ντέμης για να γίνει πρόεδρος αυτούς χρησιμοποίησε, με πολλούς τρόπους, μετά πήγε να τους αδειάσει..Ε, τον άδειασαν αυτοί….Διάβασα τώρα ότι η αστυνομία πήγε και έκανε εφόδους σε συνδέσμους..Αλήθεια, τι πρωτότυπο??Θέλουν οι κύριοι να κοπεί η βία. Λουκέτο όλων των συνδέσμων σε μια νύχτα, δημιουργία μητρώου φιλάθλων της κάθε ομάδας και άνοιγμα λέσχης, αν κάποιοι το επιθυμούν, υπό τον πλήρη έλεγχο της ομάδας, που θα υφίσταται και τις συνέπειες αν γίνει κάτι..Θες ΑΕΚ να στείλεις πούλμαν με οπαδούς στη Θεσσαλονίκη?? Πλήρη στοιχεία όλων, λεωφορέια ναυλωμένα από την ΠΑΕ, με καθορισμένες στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Και όποιος κουνηθεί, πρόστιμο και δια βίου απαγόρευση να πλησιάσει γήπεδο. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν το θέλει καμία ΠΑΕ, ούτε και η πολιτεία που έχει βολευτεί από αυτή την κατάσταση..

  51. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αρχικά, ζητώ συγγνώμη που καταχρωμαι το χώρο σας. Θέλω να σας επιβεβαιώσω για τον ιο του εγγυητου οτι είναι ένας ψυχοπαθής, ο τύπος είναι διαταραγμένος ψυχικα και συναισθηματικά. Επειδή αρνήθηκα να του κάτσω, ορμώμενος απο την αισθηση παντοδυναμίας του πατερα του εχει γινει η σκια μου εδω και 3 σχεδον χρονια. Ειναι ενας δειλός, αδυναμος ανθρωπος, ιδιαιτερα χειριστικος και ως παντελώς ηλίθιος και επικινδυνος. Κανει καταχρηση της εξουσιας του πατερα του γιατι ο ιδιος τα καταφερνει μονο με καμια Κωλέτσα. Ειναι μια persona, ανυπαρκτη προσωπικοτητα , ενα ανδρεικελο που με κατασκοπευει με ολα τα μεσα που διαθετει. Ειναι ένας αξιοθρήνητος σαδομαζοχιστής. Ενα μιασμα, μιαρό σκουλήκι. Ειχες δικιο σε οσα εγραφες καποτε. Ο, τι και να πω τα λογια ειναι περιττα. Χρησιμοποιω το χωρο αυτο προς επιρρωση των λεγομένων σου.
    Μια πρωην εργαζομενη της ΑΕΚ ιδιαιτερα αηδιασμενη απο το ανδρεικελο αυτο.
    Δυστυχως, δε μπορω να κανω κατι αλλο…αλλα ευχομαι ολα να πληρωνονται εδω.
    Στη διαθεση σου για οποιαδηποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Εγώ το έβαλα το κείμενο διότι απλά με ενδιαφέρει ό,τι πιο τρελό υπάρχει. Από εκεί και πέρα, πράγματι θέλω να μου διευκρινίσεις πολλά, μέσα στην ανωνυμία σου. Καλή συνέχεια στον Τσουκαλά.

  53. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς AkisT21: Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός. Αν κάτσω να αραδιάσω παράδειγμα οπαδών θα γράψω τόμο. Δεν συγκρίνω οπαδούς.

    Θα το πω, απλά, straight forward. Ο εκπρόσωπος της Μαφίας στην Ελλάδα, είναι ότι πιο σιχαμένο. Μελισσανίδης, Σαββίδης και λοιποί, είναι άγγελοι μπροστά του.

  54. Ο/Η conpater λέει:

    Ο χρονος εδειξε,αυτος που ηθελε πραγματικα να διαλυσει,εξαφανισει καποιους οργανωμενους,ηταν μονο ο Καπετανιος, η Ρινγκο,κατα κοσμον Γιωργος Βαρδινογιαννης. Ολοι οι αλλοι ηταν για τον πουτσο καβαλα,που οχι μονο τους συντηρησαν και τους συντηρουν αλλα τους επισημοποιησαν κιολας με θεσεις στην εταιρια τους. Σε οσους βεβαια εκοβε το μυαλο τους,ανελαβαν και θεσεις σε εταιριες των προεδρων περαν της ποδοσφαιρικης. Αν τωρα,το ζητουμενο ειναι ποιος εσφαξε με ματσετα,η ποιοι τιναξαν τον φουρνο,ποιος εκανε ντου με μαχαιρια στον συνδεσμο του αλλου την χασαμε την μπαλα και το ξερετε ολοι. Ακρη δεν βγαινει.
    Και ποτε δεν προκειται να βγει ακρη,οσο η πολιτεια δεν ασχολειται. Για τραβατε ρωτηστε τους βουλευτες στον Πειραια,σε ποιους ετρεξαν για να μαζεψουν ψηφους.Οχι μονο στην τωρινη κυβερνηση,αλλα και στην προηγουμενη. Μην παμε πιο πισω,καταλαβαινομαστε.Γιατι ο “καπετανιος” εγραψε στα αρχιδια του και τους διελυσε? Δεν ειχε αναγκη κανενα κρατος να κανει τις δουλειες του.Ηταν το ιδιο το κρατος.Αυτος οριζε υπουργους,γραμματεις,ο Σκιανης στον υπολογιστη δεν ειχε μονο παιχτες που ανηκουν στον ΠΑΟ.
    Ο καθενας για την ομαδα του θελει να ειναι ασπιλη,αθωα,και πρωταθλητρια.Να παιζει και καλη μπαλα. Αυτα γινονται μονο σε αμερικανικες ταινιες και σε πρωταθληματα οπως της Αγγλιας,Ισπανιας.Ενιοτε κι εκει παρουσιαζονται καποια φαινομενα “ελληνικης πραγματικοτητας”,αλλα ειναι και σπανια και τιμωρουνται αναλογως.
    Φερανε το VAR για κατι καλυτερο,και ανακαλυψαν πως δεν μπορει να δειξει τα οφ-σαιντ !!! Το νουμερο 1 σε φασεις αλλοιωσης αποτελεσματος ,δεν το πηραν πακετο !!! Τιποτα,απλα σηκωνεις τα χερια ψηλα…Τι να σχολιασεις !
    Προχθες μολις,ο Βικτωρας αραδιαζε ενα τανκερ παπαριες στιν Θωμαιδη για το αν ειναι ηθικο να παρει την NOVA ο Μαρινακης,και βγαινει η ΑΠΟΨΗ του,και ξαναγραφει για το NOOR αλλα για αλλα ναχαμε να λεγαμε…
    Το θεμα δεν ειναι να ξερεις να κλεβεις.Ειναι να μπορεις να κρυφτεις. Και κρυβεται καλυτερα οποιος εχει περισσοτερο κοσμο μπροστα του.Για αυτο υπαρχουν και οι “θυρες” που καποια στιγμη ο αρχηγος αναλαμβανει και ποστα.

  55. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κε Αβραμίδη,

    Περί Ιού ο Λόγος!!

    Η συνείδησή μου καθιστά επιτακτική την ανάγκη να καταχραστώ εκ νέου το φιλόξενο αυτό μπλογκ. Παρακαλώ θερμότατα να μου επιτρέψετε έχοντας πια πλήρη γνώση και συναίσθηση της ευθύνης μου, να εκφράσω την πλήρη μεταμέλειά μου, ανακαλώντας με το ίδιο περισσό θάρρος και θράσος κάθε λέξη που γράφτηκε από μένα για τον Κύριο.

    Με μόνη εξαίρεση οτι διαβάζω το μπλογκ σας.

    Με πάσα ειλικρίνεια,

    Πάντα

    Ας πούμε Θεοδωρής