ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Ντέρμπυ το λένε κι αυτό. Βάσει ονομάτων ομάδων, είναι. Επειδή λοιπόν η Ελλάδα ακόμα ζει με την Ακρόπολη, γιατί να μπούμε στην ουσία; Να ψάξουμε τώρα να βρούμε παικτικές ή προπονητικές αξίες ή στελέχωση τμημάτων. Σε παρακαλώ κύριε. Αυτά δεν είναι για το τερέν. Αυτά είναι για τους λοιπούς ορόφους των εταιρειών. Στο τερέν βγαίνει η ψυχή. Όπως βγήκε εξ άλλου και του γαύρου προχθές με την Μπάγιερν. Και τι κατάφερε; Το απλό : Έπεσε μαχόμενος υπέρ πίστεως και πατρίδος. Άπαξ κι έχουμε τον ήρωα, τι να μας νοιάζει η συνέχεια; Εγώ λέω, άτυχη η χώρα που έχει πολλούς ήρωες.

Όπως είναι κι άτυχη η ομάδα, που διοικείται από τους ποδοσφαιριστές της. Δηλαδή δυο τρεις, που απλά βγήκαν μπροστά από τους άλλους, που είναι της απόλυτης πλάκας. Όπως είναι και άτυχη, που δεν έχει προπονητή. Κάτι απίθανοι τύποι που ήταν επιφορτισμένοι με τις ακαδημίες, ξαφνικά βρέθηκαν κουμανταδόροι. Όπως κάποιοι απίθανοι το παίζουν scouters και παπάρια μάντολες, αλλά από όλη την λατινική Αμερική, δεν έχουν φέρει ούτε μισό παίκτη. Αν θες να δείξεις σοβαρότητα, πρώτα ρίχνεις τα μπετά με τα στελέχη, και μετά ψάχνεις τους ήρωες του λαού.

Καλά, αυτά σκέφτεσαι κατηφορίζοντας για το τηγάνι; Τι να πούμε στο αυτοκίνητο δηλαδή; Αν βάλει τον τάδε ή τον δείνα; Αυτά που λέγαμε παλιά; Δεν υπάρχουν πλέον αυτά. Οπότε ασχολούμαστε με τα άλλα, που μπορούμε να προσεγγίσουμε. Πώς γίνεται ρε πούστη μου οι Βόλοι, οι Πανιώνιοι και οι Οφηδες, να βρίσκουν παίκτες; Πώς γίνεται να μην έχουμε ψηλό αμυντικό χαφ, να μην έχουμε εξτρέμ, να μην έχουμε σέντερ φορ; Πού να ποντάρουμε για την Κυριακή; Στον Λιβάγια; Καλά ελεύθερο θα τον έχουν;

Όμως ας τα αφήσουμε αυτά. Κι ας πούμε το σωστό. Το αποτέλεσμα του αγώνα, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία. Ας θυμηθούμε τον τεράστιο Φάντροκ, μια που πρόσφατα τιμήσαμε και τον θείο Λουκά. Ας θυμηθούμε τον άνθρωπο, που έμαθε στην Ελλάδα μπάλα. Που έφτειαξε την μεγαλύτερη ομάδα της ΑΕΚ, που εγώ έχω δει. Θες να μιλήσουμε για τον αγώνα; Ξέχνα το αποτέλεσμα. Φυσικά αυτό το έλεγε αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι. Εγώ το λέω, πριν αυτό αρχίσει. Τι να πει στην ΑΕΚ το αποτέλέσμα; Κι αν κερδίσει, της έχεις εμπιστοσύνη για μετά; Κι αν χάσει, τι θα γίνει; Θα ξεφτιλιστεί ο Αεκτζής; Θα φύγει ο προπονητής; Ξέρετε πώς ξεκίνησε φέτος ο Μελισσανίδης σε κουβέντα του με κοινό φίλο; Αν πάρω όλα τα παιχνίδια, ακόμα και να χάσω τα ντέρμπυ, το πρωτάθλημα θα το πάρω.

Να σχολιάσω οτι ούτε ξέρει τι του γίνεται; Ούτε καν με ενδιαφέρει. Άλλα λέω. Λέω οτι η ομάδα πρέπει να υποστηρίξει το dna της. Εξ άλλου στα ντέρμπυ, οι τακτικές πάνε περίπατο. Υποχρεωτική τετράδα πίσω, και πλήρης ενίσχυση στα άκρα. Στα αριστερά είναι μάλλον μονόδρομος, στα δεξιά παίζεται για τον Βέρντε, εκτός αν κιοτέψει κι αυτός, όπως διάβασα. Οι δυό του κέντρου, δεν έχει κανένα νόημα να είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, αφού αυτοί καβουκώνουν την ομάδα. Υποχρεωτικά μέσα όποιο χαφ είναι διαθέσιμο, έστω κι ο Μάνταλος αν ξεπεράσει τον κοτισμό του κι αυτός. Μπροστά θα είναι ο Λιβάγια σίγουρα και φυσικά θέλουμε υποχρεωτικά κάποιον ευέλικτο για το αργό και γκαφαδόρικο κεντρικό δίδυμο της ομάδας που έχει σύμβολο μια δαφνοστεφανωμένη αδερφή και τίποτα άλλο. Αυτά τα θρύλε γερά με τσαμπουκά, είναι για να πείθονται οι τρίχες Έλληνες που τον υποστηρίζουν, που σίγουρα είναι οι πιο πολλοί αλλά εξ ίσου σίγουρα είναι το κατεστημένο, που όμως τους κυνηγάει κάποιο άλλο κατεστημένο.

Η διάταξη που υποστηρίζω είναι το 4-4-1-1. Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε. Εδώ κύριε είναι ανδρικό παιχνίδι. Αυτά που θέλουμε να βλέπουμε κάθε Κυριακή. Τι να βλέπουμε; Τις ομάδες δορυφόρους σε γήπεδα χωράφια με αμφίβολους διαιτητές και με ελληνικό var; Δεν μου χρειάζονται. Κάθε Κυριακή κόντρα υποτίθεται των καλύτερων παικτών, και των προέδρων με τα ατού τους. Γιατί να φτιασιδώσω μια ισοπαλία ή να παίξω με πούλμαν ; Για να μου μπει ο Μάνταλος την άλλη Κυριακή και να βάλει δυό γκολ με τα πράσινα πουλιά; Δεν με ενδιαφέρει. Είμαι με τον Φάντροκ : Είμαι με την εμφάνιση κι όχι με το αποτέλεσμα. Ας του πάρω τα σώβρακα, κι ας χάσω. Κι επιτέλους ας εκτεθούν οι ήρωες, κι όσοι δεν μπορούν, ας πάρουν τον πούλο. Πώς θα κάνεις ξεκαθάρισμα του ρόστερ; Παίζοντας με το Αγρίνιο;

Διότι την Κυριακή, η ΑΕΚ πρέπει να βγάλει το θράσος της στις θέσεις που το έχει. Και φυσικά δεν πιστεύω οτι ο ΟΦΗ έχει καλύτερους παίκτες, για να απαντήσω στον Δημήτρη. Μπορεί να έχει καλύτερη ομάδα, αλλά όχι καλύτερους παίκτες. Είπαμε, δεν έχουμε προπονητή. Όμως αυτόν θέλανε οι δυο τρεις που διοικούν. Οπότε ας τον κάνουν να φαίνεται Μίχελς. Το να ταμπουρωθούν, δεν θα ευχαριστήσει κανέναν. Ούτε καν τον αντίπαλο, που πάλι θα μιλήσει οτι κέρδισε μια θλίψη. Ενώ θέλει πάντα να κερδίζει ομαδάρες, όπως μας λέει κι ο άτυχος Σάββας.

Ειλικρινά δεν έχω να φοβηθώ κάτι για την Κυριακή. Ούτε η ΑΕΚ θα μικρήνει, ούτε και θα αλλοιωθεί πουθενά. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι ίσως μια απαρχή για σκέψεις κι εξελίξεις. Ή ξεκατίνιασμα ή ενίσχυση. Θετικά και τα δύο. Σε έναν μαραθώνιο, στον οποίον βλέπουμε σίγουρα ποιός είναι η καλύτερη ομάδα : κακά τα ψέμματα, κι ο έχων όμματα, ορά. ΠΑΟΚ κύριε. Όλα τα άλλα είναι απλά για την ποδοσφαιρική πλέμπα και για τα πρωτοσέλιδα.

Υγ1. Το παιχνίδι δεν θα το δω αφού θα βρίσκομαι στο εξωτερικό. Την κάλυψη του θα την κάνει ο Αλέξανδρος ο Παρατηρητής.

Υγ2. Άκουσα σήμερα τον Τσακίρη, κατά τύχη. Κι αφού είπε οτι η ΑΕΚ έχει το πρόβλημα του Μάνταλου και του Μπάρκα, ανέφερε οτι χτύπησε κι ο Ζεράλδες. Πήγε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια. Δηλαδή αν ήταν καλά, θα έμπαινε στο γήπεδο; Στον εσωτερικό κανονισμό, δεν έχουν γράψει οτι όποιος τραυματιστεί επειδή φοράει τακούνια, σηκώνει πρόστιμο;

Υγ3. Έγινε πάρτυ προχθές και φυσικά μέθησε όλη η τέως γιουγκοσλαβική παροικία. Μάλιστα το σχετικό βίντεο το ανάρτησε η γυναίκα του Λιβάγια. Δεν κατάλαβα τον λόγο του προστίμου. Επειδή ξενύχτησαν; Ας τους λέγανε οτι στις 11 το πάρτυ τελειώνει. Τι τους άφησαν μέχρι τις 3 το πρωί; Να δουν αν θα τηρήσουν τον κανονισμό; Ή τους λείπουν τα χρήματα από τα πρόστιμα; Ή μήπως δεν τους λείπει τίποτα, αλλά απλά κατανόησαν κι αυτοί, οτι άλλοι διοικούν; Κι αντί να τους αφήσουν εκτός ομάδας, τους ρίξανε τα πρόστιμα ; Σάμπως και τα παιδιά δεν ξέρουν οτι μετά από αυτά, δεν υπάρχει τίποτα; Σπουδαία διοίκηση !!! μην πει κανένας για τα συνθήματα. Αυτά τα είπαν οπαδοί, που φυσικά έχουν το ακαταλόγιστο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

19 Responses to ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

  1. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λιβάγια, άντε και Λόπεζ, Σιμόες, είναι παίκτες που μπορούν να σταθούν καλά σε ένα ντέρμπι, είτε λόγω εμπειρίας, είτε λόγω ποιότητας και προσωπικότητας. Οι υπόλοιποι είναι βοηθητικοί. Ο Ολιβέιρα δε μου λέει κάτι, είναι χειρότερος του Πόνσε, τον οποίο θεωρούσα ένα βελτιωμένο Νίλσεν. Ο Βέρντε έχει την ταχύτητα, αλλά εκεί σταματάμε. Ο Κρίστισιτς πολύ λίγος και πολύ βαρύς. Μπακάκης, Χουλτ, Παουλίνιο απλά τρεχαντήρια. Για Μάνταλο τί να πεις…Αν και αν θες να έχεις ελπίδες, αυτός πρέπει να παίξει. Ο Λιβάγια θα είναι πολύ καλά κλεισμένος. Προπονητή επίσης δεν έχουμε, ενώ όσοι έχουμε στον πάγκο είναι κόκκινα πανιά για τους γάβρους. Ατματσίδης, Δημητριάδης, Αλεξόπουλος…Τα καραγκιοζιλίκια στο πάρτι του Βράνιες είναι ένα ακόμα κακό σημάδι. Οι παίκτες δε φταίνε, τόσο μυαλό έχουν και το ξέρουμε, εδώ πρόπερσι έτρεχαν γυμνοί με το μποξεράκι στη Γλυφάδα. Οι άλλοι, από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, που ήταν εκεί πριν, δεν τους έκοψε να καθήσουν μέχρι τέλος για να προλάβουν τέτοιες κακοτοπιές?? Τέλος πάντων, προετοιμασμένοι για το χειρότερο είμαστε, ας ελπίσουμε να μας διαψεύσουν…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    1-4 εύκολα, οκ αναμενόμενο ηταν αλλα: το δεύτερο γκολ του OX ειναι κατι που πρέπει να ξέρεις ΠΟΛΥ μπαλλα για να το κανεις. Πραγματικά αξίζει να το δείτε.

    Sent from my iPhone

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Δύο σύγχρονοι ‘επιστήμονες’ οπαδοί Λίβερπουλ.

    Αντί να πάνε στη Γκενκ (Genk) πήγαν στη Γάνδη (Gent), διαφορετικες φυσικα πολεις στο Βελγιο 150χλμ αποσταση μεταξυ τους, και εκτός από 220€ εξοδα + τα εισητηρια, έχασαν τον αγώνα και λίγη αυτοεκτίμηση.

    Προς τιμήν της, η Γάνδη τους προσκάλεσε στο σημερινό αγώνα του Γιουρόπα με τη Βόλφσμπουργκ.

    Ποιος ειπε οτι η βλακεια εχει ορια?

  4. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Αυτόν τον Μάνταλο , κότα τον ανεβάζεις κότα τον κατεβάζεις. Τις πρώτες φορές δεν έδωσα σημασία γιατί έλεγα μέσα μου ότι τα λες για να τον πικάρεις(ας πούμε). Μετά από καιρό, αφού άρχισα να παρατηρώ ότι πάντα τραυματίζεται(τυχαία) πριν από ντέρμπι , το κατάλαβα. Κοτάρα θα συμπληρώσω, όχι απλά κότα. Να είσαι ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, να παίρνεις εκατομμύρια , και αντί να ανυπομονείς για αυτά τα 2-3 ντέρμπι (ο θεός να τα κάνει) που υπάρχουν κάθε χρόνο, εσύ να χέζεσαι. Να τον χαίρεται τον άντρακλα η αδερφή της Φαρμάκη.
    Διάβασα σήμερα το πρωί τίτλο άρθρου σε γνωστό αθλητικό σάιτ ” Αρέσει ο Τόρρες στον Μελ”. Μπαίνω να διαβάσω , και εκεί που πίστευα ότι θα είναι κανένας ισπανός ή αργεντίνος από καμιά δευτερότριτη ομάδα ισπανική ή αργεντίνικη (τύπου λας πάλμας), βλέπω το όνομα του εξτρέμ του Βόλου. Του Βόλου ρε φίλε. Δηλαδή πραγματικά τώρα. Πόσο χαμηλά έχει πέσει η ομάδα . Και άντε να δεχτώ ότι ο Τόρρες του Βόλου είναι παιχτάρα. Πόσο καλύτερο σκάουτινγκ έχει ο ΒΟΛΟΣ(το γράφω και δεν το πιστεύω) από εμάς που ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ παίχτη που μας αρέσει. Ή μάλλον , πόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ είναι το δικό μας σκάουτινγκ? Ο ΒΟΛΟΣ όλα αυτά.

    Β Ο Λ Ο Σ

  5. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ PREGAME ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒ. ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΜΕΣΟ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΤΕ ΨΗΛΟΣ ΕΙΤΕ ΚΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΤΗ. ΨΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 2 ΨΗΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ (ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΑΡΠΑΞΕ 3 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑΛΗΡΟ Η ΟΜΑΔΑ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 60-65% ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΑΝΕΤΑ) ΕΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ 65% Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (70-75%) ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΜΕΝΟΥ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ. ΑΝ ΠΧ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΚΟΥΡΑΣΗ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΦΑΜΕ 3 ΕΩΣ 6 ΓΚΟΛ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ 3-4 ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? ΟΧΙ
    ΒΕΒΑΙΑ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ. ΕΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης Περισσός : Μα αυτά ακριβώς δεν έγραψα επάνω; Τώρα για τον Μάνταλο, υπάρχει σαφώς η δικαιολογία των τραυματισμών. Αυτό όμως το εξηγείς στους υπεύθυνους. Ακόμα κι εδώ, φέρεται σαν κότα.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο ( ξέρει αυτός ) : Αυτά που ισχυρίζεσαι, δεν αφορούν το κοινό του site. Επομένως, κανένα κείμενο σου δεν πρόκειται να δημοσιευτεί, ακόμα κι αν βάλεις όνομα, το οποίο και επαληθεύσω. Πρώτον διότι αφορά προσωπική σου κόντρα, και δεύτερον διότι δημοσιογραφικά δεν στέκει τίποτα, αφού δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό υλικό. Γι΄αυτό σου αρνήθηκε και η φίλη σου. Εγώ όμως το πάω παραπέρα. Αν πραγματικά χρειάζεσαι βοήθεια, μου στέλνεις τα πάντα το mail μου, και καθαρίζω την μπουγάδα, εφόσον βέβαια τα στοιχεία είναι πραγματικά αληθινά. Πρώτα δηλαδή θα κάνω διασταύρωση για να δω οτι ήσουν αμέτοχος.

  8. Ο/Η conpater λέει:

    @Γιαννης Περισσος
    Φιλε,ειχα γραψει καιρο πριν,πως γινεται καποιες ομαδες οπως ο Αστερας, ο Παναιτωλικος,αντε φετος κι ο Βολος,να φερνουν καραβιες παιχτων του 100 ρικου το πολυ,και μεις να μην βρισκουμε ελεφαντα κρυμμενο πισω απο παπαρουνα. Ειδικα τα τελευταια χρονια,οι δυο πρωτες ομαδες εχουν 7-8 παιχτες στην ενδεκαδα τους απο Αργεντινη,Βραζιλια, Γουινεα,και απο κατι χωρια ιθαγενων στα βαθη του Αμαζονιου που αμα δεν επιανε φωτια δεν θα τα βρισκε ουτε η google ….
    Τους βγηκαν ολοι? Οχι φυσικα ,αλλα κατι μεταπωλησεις τις εκαναν και στις μεγαλες ομαδες. Λες για τον Τορες,που ανετα θα επαιζε σε αυτη την ΑΕΚ. Εχεις Μπαραλες?
    Ενα παραδειγμα εφερα μην κατσουμε πανω στο ονομα και γραφουμε τις καλτσες μας τωρα….
    Ο Μπακος δινει καθε χρονο 200.000 σε αυτον που πρεπει λεγοντας του φερε μου 7 ,να μου βγουν οι 2 και θα παρεις και το ποσοστο σου. Τα ιδια κονε κι ο Αχιλλεας,σου λεει στους 10 ενας-δυο να πουληθουν μια χαρα ειμαστε. Για να καταλαβω,η αγωνιστικη διαφορα της ΑΕΚ με αυτες τις ομαδες που ειναι?
    Στηβεν,προς το παρον ειχα μια ανησυχια,αλλα αποκατεστησες την ταξη.Οχι οτι με νοιαζει, αλλα με τοσα πρωιναδικα …

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα σου εχει αφήσει φοβία τραυματισμός, πράγμα οχι παράλογο, φοβασαι σε ολα τα ματς. Δε γίνεται να μη φοβασαι στο χ-ψ χωράφι της Λάρισας η σε ενα ζόρικο ματς με τη Τραπεζούντοα αλλα να φοβασαι τα ΔΗΘΕΝ ντέρμπι ης Ελλάδας που μαρκάρουν με τα μάτια και ο ρυθμός ειναι χελώνας με σπασμένο πόδι.
    Δηλαδή αμα πας να παιξεις σε καμμια Αγγλία ( ετσι δε μας έγραφαν;) τι θα λες στο manager?
    Δε μπαίνω γιατι τρέχετε πολυ; Δε μπαίνω γιατι βρεχει και γλιστράει και θα κανω βαβα;
    Δε μπαίνω γιατι αυτα που στην Ελλάδα ειναι κάρτες εσείς δε τα δίνετε ουτε φάουλ;

    Και οταν έρθει η ωρα να σε μαρκάρει κανας Fabinho τι θα κανεις; Θα πας μα κλειστείς στην εντατική;

    Ο τύπος φοβάται μεν αλλα τη ξεφτίλα.

    Τίποτα αλλο. Την ουρά του έξω βγάζει, ως συνήθως. Οπως τοτε που δηλώνε: μη ξανάρθετε ατο γηπεδο.
    Τωρα θα τον μάθετε τον ηγέτη- της Ξάνθης;

    Και στη τελική αν ο αρχηγός σου κοτευει τι σκατα αρχηγος ειναι;

    Έχουν περαςει μπόλικοι ηγέτες άπο την ομάδα. Άλλοι παικταραδες στυλ γκαμαρα άλλοι μπαλαδόρο στυλ μπατιστα Ντέμη και άλλοι πιο τσουρουκες στυλ Μανωλά Ζήκου.
    Ποδοσφαιρικά μιλαω.

    Ηγέτη και αρχηγό δε σε κανει το ποςο τόπι ξέρεις αναγκαστικά. Ο Σαβέβσκι ήξερε 10 τόνους μπαλλα αλλα αρχηγος ΔΕΝ ηταν. Το ιδιο ο Αρδίζογλου παλιότερα, ο σκοκο πιο μετα

    Σε μας αρχηγος ΔΕΝ ειναι ο σαλαχ. ΔΕΝ ειναι ο Firmino ΔΕΝ ειναι ο MANE.

    O Hendo ο Milli και ΜΕΤΑ ο Βιργίλιος.

    Αρχηγος καο ηγέτης ειναι αυτος που τα ‘σέρνει’., αυτος που εχει βαρος ως προσωπικότητα ατο γηπεδο σε συμπαικτες και αντιπάλους . Αρχηγο δε σε κανει η συμπάθεια του αφεντικού σε κανει το χόρτο μονο.

    Ο Gatusso ο Lampard o Bergamp. Αρχηγος ειναι ο Gerrard. Ο Maldini, ο Deshamps Αρχηγος ειναι ο Βιέρινια στο ζμπαουγκ.

    Ο πετρακης το μονο που σέρνει ειναι ο κολος του.

    Sent from my iPhone.

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Αρχηγος σε ελληνικη ομαδα μπαινει συνηθως ο κολλητος του προεδρου. Πως αλλιως θα υπαρχει η φωνη του προεδρα στα αποδυτηρια. Ο αντι αυτου ειναι . Κι οχι μονο στην ΑΕΚ,παντου και παντα αυτο γινοταν. Δε πα να μην εστριβε ,να κοντρολαρε με τις 4, αρχηγος εμπαινε και μπαινει ο συμπαθης,ο “αναμεταδοτης”. Ενιοτε χαλαγε η μανεστρα μεταξυ των, και εβλεπες κατι ασχετους με το περιβραχιονιο μεχρι να βρεθει ο επομενος…..

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    @all
    Μιας και μιλάμε για προεδρους Θα ήθελα να δείξω κάτι άσχετο. Να πω συγχαρητήρια στον Ιβάν σαββιδη για τη σειρά το κόκκινο ποτάμι. Μόνο και μόνο ότι μαζεύω όλη την οικογένεια μου και κάποιος άλλος με τόσο ωραίο τρόπο τους εξιστορεί την ιστορία της πατρίδας για εμένα είναι αξία ανεκτιμητη. Μπράβο στον Ιβάν, μπήκε στη δική μου καρδιά, είναι ο μοναδικός που τόλμησε να παρουσιάσει την ιστορία μας και να πούμε ότι δεν ξεχνάμε.

    Κάθε φορά που κατεβαίνω στην Κύπρο περνώ πάντα από τα φυλακισμενα μνηματα, προσκυνώ και λέω στον εαυτό μου: ΠΟΤΈ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε ξερω πως γινεται αρχηγος καποιος στην Ελλαδα. Οπως και σε ολα τα αλλα, θα γινεται με μια διαδικασια παρωδια. Οταν εχεις ανθρωπους που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ειναι οι πεπειραμενοι, οι παλιοι, αυτοι που ξερουν (και ολα τα μεγαλοστομα που μας αραδιαζουν) και μετα βλεπεις τον Βασιλομπιλλαρο ημιμεθυσμενο να ραντιζει δοκαρια και το μπαρμπα Σαββα με το Καραπαπα, τον ενα να βριζει και τον αλλον να απειλει τους παντες απο την αλλη, η τον Μιχελς να κυνηγα διατητες και το Κωσταντινιδη να παιζει ξυλο, γιατι οι αρχηγοι να ειναι πιο σοβαροι?
    Δηλαδη θα ειναι γελοιος ο προισταμενος και σοβαρος αυτος που διαλεξε ως υφισταμενο?

    Αν δε κανω λαθος τους εκλεγουν λεει κατοπιν ‘συστασης’ οι παικτες. Λες και ειμαστε σε τηλεπαιχνιδι με μοντελλα και η αυτη που εχει τις πιο καλες δημοσιες σχεσεις και ειναι η πιο ‘γλυκουλα’ κερδιζει. Ηρθαν εννεα νεοι παικτες, εκ των οποιων οι 7 ειναι ξενοι και μεσα σε 20 μερες με 1 μηνα στη προετοιμασια καταλαβαν οτι ο Πετρακης ειναι η ηγετικη φυσιογνωμια που τους εκφραζει την ωρα που δε μιλανε καν 10 λεξεις ελληνικα. Πραγματικα η ανοησια δεν εχει πατο.

    Αρχηγο στο νησι ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο MANAGER μιας και ο αρχηγος ειναι ο καθρεπτης του ιδιου στο γηπεδο. Μεταφερει εντολες στους αλλους, μιλαει με το Ref, ειναι υπευθυνος για ολη την ομαδα αγωνιστικα αλλα κυριως πειθαρχικα. Ως εικονα στο γηπεδο.

    Ο αρχηγος δεν σηκωνει μπαιρακι, δε διαλεγει που θα παιξει, αν θα παιξει και ποτε θα παιξει. Δεν ειναι η πριμαντονα. Ο αρχηγος δε λεει στο κοσμο μη ξαναρθετε στο γηπεδο, δεν ειναι 2 σαιζον ακομη και απο τραυματισμο εκτος ομαδας γιατι πολυ απλα δε μπορεις να ηγεισαι καπου που δεν υπαρχεις.

    Αρχηγος στην ομαδα ειναι ο Milli ο οποιος εχει κανει χρονια και αρχηγος των Λιονταριων.
    Οταν ειναι και ο Hendo μεσα το παιρνει αυτος λογω παλαιοτητας. Ο νυν αρχηγος της Εθνικης Αγγλιας δηλαδη.
    Επομενος αρχηγος λογω φυσιογνωμιας μπορει να ειναι ΜΟΝΟ ο Βιργιλιος: Ηγετης, ηρεμος, ετσι και αλλιως ‘προπονητης’ μεσα στο γηπεδο- 8 στις 10 σε αυτον μιλαει ο Klopp οταν ΔΕΝ βλεπετε απο τις καμερες πχ η μπαλλα ειναι μπροστα η εκτος. Και αυτος αρχηγος της Εθνικης Ολλανδιας.

    Περιβραχιονιο σε αυτο το ροστερ δικαιουνται ΜΟΝΟ ο Σιμοες και ο Καλογερος. Με το δευτερο να ειναι στα πιτς το μισο χρονο μενει μονο ο Αντρεας.
    Εξελιξημος ειναι ο Μπαρκας αλλα αρχηγος και τερμα δεν ειναι πολυ καλη ιδεα στην οικονομια του παιχνιδιου.
    Οι αλλοι ειναι για γελια.

    Αυτη δεν ειναι η νοοτροπια της ομαδας αλλωστε και ο καθενας κανει οτι του κατεβει?
    Ποιος θα τους ‘μαζεψει’ να μη μπεκρουλιαζουν και να γινεται το club ΡΟΜΠΑ σε μια εκδηλωση που ηταν μεχρι και ο ‘προεδρος’ παρων?
    Ο Μανταλλος? Ελα τωρα..

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Χωρίς να θέλω να σας το χαλάσω για τον Μάνταλο και τον φόβο (του) της ξεφτίλας, παραθέτω γραμμές από το κείμενο του Steven:

    ”Ειλικρινά δεν έχω να φοβηθώ κάτι για την Κυριακή. Ούτε η ΑΕΚ θα μικρύνει, ούτε και θα αλλοιωθεί πουθενά.”

    Ο Μάνταλος, που έχει ήδη, δύο 4άρες στο κεφάλι στο Καραϊσκάκη, τι περισσότερο έχει να φοβηθεί? Μία τρίτη? Και? Δεν θα πληρωθεί ή θα χάσει την αγάπη (χαχα) του κόσμου?

    Άλλοι φοβούνται, αυτό που το λένε VAR, το οποίο χειραγωγούν, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Έκαναν μία φορά το κόλπο με την κάμερα από το φεγγάρι, δύο, να μην πάει κάποιος διαιτητής, άντε μία τρίτη μέχρι να έρθει η γραμμή. Που θα πάει, θα φτιάξει. Εκτός αν η εταιρία που το καλύπτει και θα ελέγχουν, το εξαφανίσει. Έχουν ταλέντο σε αυτό, εξαφάνιση βίντεο, κάμερες (ασφαλείας) κλπ. Τεχνογνωσία.

    Ας το βάλουν να δούμε αν ήταν οφσάιντ το NOOR1 όταν έκανε τη μεταφορά, να κλείσει κάποτε η υπόθεση. Κρίμα είναι.
    Όπου να ναι θα συμπληρωθεί 11άδα ΝΕΚΡΩΝ μαρτύρων (8 προς το παρόν). Όχι άλλο αίμα!

    Άρα, ενόψει του αγώνα, ζητείται αρχηγός-ηγέτης για να οδηγήσει την ομάδα στο Τηγάνι.

    Γενικά στις αγγελίες, για όποιον ενδιαφέρεται πάντα, ανακριτής. Just in case.

  14. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    @Κoreas Η ιστορία των χριστιανών του Καυκάσου δεν έχει καμιά σχέση μ’αυτό το δημοφιλές σήριαλ!Όπως κι κι ο κάθε Λαζογεωργιανός που τυγχάνει ορθόδοξος.Μη μπερδεύουμε Μπάφρες και Καρς με Πόντιους και Ρωμιούς!Πόντος=θάλασσα!Αν βρεις κανα πρόσφυγα εκ Πόντου παραθαλάσσιο-τηλεγράφησε!

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    @γιαγκος

    Θα μπορούσες να γίνεις πιο αναλυτικός;…. Οι πόντιοι που ήρθαν στην Ελλάδα τι ακριβώς είναι;

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Γιαγκο,δεν θελει και πολυ να γινει η κατασταση κωλος-μουνι-γαρυφαλλο…

  17. Ο/Η bandog λέει:

    ενταξει , δεν εχουμε την αισιοδοξια αλλων εποχων αλλα δεν μπορουμε να μην πουμε

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

    ΥΓ: snitch

    ευχαριστουμε τους αγγλους για δυο πραγματα.

    το ποδοσφαιρο και το χιουμορ τους :

    https://twitter.com/i/status/1188271071105036295

  18. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    @γιαγκος

    την πρωτη μαλακεια την ειπες!
    περιμενω να ακουσω και τις υπολοιπες.

    κοιταξτε μην κανει κανα διπλο μεσα στο τηγανι η ομαδα και μετα να σας δω ολους πως θα τα μαζευετε!

  19. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Το θέμα scouting θέλει ανθρώπους με μεράκι, με όλη τη σημασία της λέξης, για μπάλα που “κόβει” το μάτι τους. Πάντως δεν είναι και ότι πιο εύκολο ποδοσφαιρικά. Τον Virgil van Dijk π.χ. η Λίβερπουλ τον πήρε 85 μύρια. Που ήταν το scouting τον μεγάλων ομάδων; Πόσο δε μάλλον ότι δεν ήταν και κανένας άγνωστος. Από την ομάδα των U19 τον καλούσαν στις εθνικές ομάδες.
    Το παιχνίδι σήμερα θέλει πίεση ψηλά. Έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός στην ανάπτυξη από την άμυνα και καταφεύγει σε γιόμες, όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Ίσως θα ήταν προτιμότερος ο Γιακουμάκης.