Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αμεση και σκληρή.Οχι παίζουμε. Μπορεί να ήρθαμε καλεσμένοι  στο πάρτυ σου κύριε Βράνιες αλλά πάνω από όλα είναι η ομαλή λειτουργία της ομάδος.

Μπορεί να μην .εχουμε ομάδα,αλλά έχουμε ορθή εσωτερική λειτουργία. (σαν να χτυπάς  σιωπητήριο και να κάνεις έλεγχο για απόντες σε νεκροταφείο ένα πράγμα).

Οχι που νόμιζες πως θα μας υποχρεώσεις με δυο-τρία ποτηράκια και ένα κομμάτι γηπεδότουρτα.

“Γιατί μας βλέπουν και μικρά παιδιά και είμεθα και προτυπα”.(sic) (θα έχετε ασφαλώς προσέξει,πως αρκετά,ολοένα και περισσότερα Ελληνόπουλα,καταφθάνουν στο σχολείο τους συνοδευόμενα από μεταναστόπουλα,τα οποία τα έχουν “προσλάβει” ως συνοδεία έναντι μιας σοκοφρέτας. Μπάινουν στις τάξεις βρίζοντας,κρατώντας στο στόμα σοκολατένια πουράκια  μονολογώντας “φέρτε μου αυτόν τον πούστη τον απουσιολόγο να τον τσιμεντώσω”  σα μικροί “Κορλεόνε”.(μερικά απο αυτά κρατάνε και απο ένα κασκολ.Δεν ξεύρω γιατί) Είναι μια μόδα. Και μια τάση της εποχής. Η δίνουμε το καλό παράδειγμα ή όχι.

Δεν σου άρεσε κύριε Μελισσανίδη ο επαγγελματισμός του άρτιου σε όλα και άψογου Γιόχανσον και φάνηκες φτηνός στο λάδι και ακριβός στο ξίδι.Παρά γουστάρεις τους παλαβιάριδες τύπου Βράνιες. Δώστου λοιπόν τώρα κιροζίνη και ρίχτον στην…εξέδρα. Καθήστε και δίπλα-δίπλα.Σάμπως έχεις περισσότερο μυαλό από δάυτον;

 

Χάλασες το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα για…200 χιλιάρικα. Πόσο έχει κοστίσει αυτό στην ομάδα;  Ψάχνεις τάχα μέσω του-τάχα τεχνικού διευθυντή για-τάχα- κλασσάτους όπως διαβάζουμε από την “Ψώρα” στόπερ και πάει λέγοντας. Με “τάχατες” λεφτά φυσικά. Και “εξτρέμ” τάχατες διαβάζω. Και επιτελικό μέσο ταχατένιο επίσης. Μη το παρακάνεις μόνο και ρίξεις την ομάδα στα βράχια.

“Επίχειρα” ονομάζονται αυτά.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ποσες φορες είδαμε φέτος τον μελισσανιδη να φεύγει από το γήπεδο μαινόμενος πριν τελειώσει ένα παιχνιδι,πόσες φορές πήγε στα Σπάτα να κράξει παικτες.Αυτό με τον βρανιες,μας ξεφτιλισε.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “ανώνυμος”: Υπέυθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος υπάρχει; Τεχνικός δ/ντής υπάρχει; Αρχηγός της ποδοφαιρικής ομάδας υπάρχει;
    Τί δουλειά έχει να κυνηγάει τους πάικτες εδώ και κει και να κάνει μια τον ψυχίατρο,μια τον ιερέα,μια τον εξομολογητή,μια τον παιδονόμο,την άλλη το χωροφύλακα και την παραλλη τον καλεσμένο;
    Τη δεκαετία του 50 γίνονταν αυτά. Την εποχή του Μπέμπη και του Μουράτη.
    Ελεος πια.
    Οταν πάει στον οδοντίατρο-που παει,βλέπω εγώ την κάτω σιαγώνα την έχει περάσει “ρεκτιφιέ” πρόσφατα,- τον ρωτάει “τι νεότερη μέθοδος υπάρχει” ή του “λέει “πιάσε ντόκτορα τη τανάλια,το στόκο και τα μασέλια”;
    Το πρώτο φυσικά. Εκει, γιατι επιζητά το νέο και το σύγχρονο αλλά στην ομάδα λειτουργεί όπως και την εποχή της ποτοαπαγόρευσης;
    “Γιατι είναι ξεροκέφαλος” είναι η απάντηση.
    Καλά να πάθει λοιπόν. Ας “λουστεί” τους τρελο”Βράνιες” και τους μαλακοΜάνταλους.

  3. Ο/Η nikos λέει:

    2 ερωτησεις εχω εγω:

    -ειναι ή δεν ειναι πλεον συζητησιμο το αν εχουμε στην ΠΑΕ την χειροτερη διοικηση της σουπερ λιγδας? ναι, πιστετω οτι αν αφησουμε εξω το καρπουζι του γηπεδου που ειναι σε απεναντι μασχαλη, τοτε το καρπουζι της ΠΑΕ ισως το κραταει η πιο αχρηστη,κουτοπονηρη, γυφτικη, τζαμπατζηδικη, γερικη μασχαλη της λιγκας. ομιλουμε για την μοναδικη διοικηση που κοιταει να σπρωξει χρονο κοροιδευοντας, καμια αλλη δεν το κανει αυτο. ολοι οι αλλοι καιγονται να πανε καλα οι ομαδες τους, δεν σπρωχουν απλα χρονο κοροιδευοντας.

    -αν οι σουβλακοφαγοι ΓΕΛΟΙΟΙ αρδ δεν εγλειφαν τον ΤΙΠΟΤΑ και ζητουσαν στην κριτικη τους να ψαξει καναν επενδυτη, θα εκαναν καλο ή κακο στην ομαδα?

    Δεν ξερω, ρωτω…

  4. Ο/Η Stelathen λέει:

    Οι νουθεσιες του μελ στο λιβαγια μου θυμισαν τα λογια του ακη στο σμπωκο: ρε γιαννακη αφου εισαι καλο παιδι εσυ, φερε μου τα λεφτα. Ετσι και ο μελ: ρε μαρκο αφου εισαι καλο παιδι μην κανεις μαλακιες.

    Επεισόδια βγαινουν στη φορα, ευτυχως που εχουμε ηγετικη μορφη για αρχηγο, τον πετραν ντε και τα ελεγχει ολα. Τι δεν ειναι αυτος ο ρολος του? Και ποιου ειναι? του βασιλομπιλαρου η του δηματου? Εγω αμφιβάλω πλεον αν πατάει κανεις διοικητικος στα σπατα, μαλλον συναντιωνται πριν τους αγωνες.

    Το σαββατο παιζει ξεναγηση στα σπατα, δεν ειχα καμια ορεξη να παω, αλλα με τρωει να παω να κοψω φατσες.

  5. Ο/Η Stelathen λέει:

    @νικος. Νομιζω η χειροτερη ηταν επι αδαμιδη, απο σκηνικα που μου εχει αφηγηθει φιλος που τότε ηταν στην διοικηση του ηρακλη. Και επικινδυνη μαζι.

  6. Ο/Η Koreas λέει:

    @nikos
    Μα επενδυτης βρέθηκε και μάλιστα τρανος. Ο πακης. Το αντίπαλο δέος στον πρόεδρο ερντοαν. Ξέρεις τη δυναμική θα έχουμε με τη συνεργασία εγγυητη +πακη;