ΣΙΚΕΛΙΚΗ Α Ε Κ

Προβληματίστηκα αν έπρεπε να γράψω για την ΑΕΚ σήμερα, ή για τις εντυπώσεις μου από την τετραήμερη περιπλάνηση μου στην Σικελία. Και πού δεν πήγα, με την καθοδήγηση του προέδρου των ξεναγών, ελληνόφωνος Ιταλός, από Παλέρμο μέχρι Κατάνια, κι από Agrigento μέχρι Νότο και την πλατεία στην Ορτυγία, που περπάταγε τότε η Μόνικα. Από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μέχρι την βυζαντινοχριστιανική περίοδο, την πολιτισμένη αιγυπτιακή, και την βάρβαρη μεσαιωνική των Νορμανδών. Γύρισα γεμάτος, κι ευτυχώς απέφυγα και το τηγάνι.

Σ’ εκείνο το Παλέρμο, μια ερώτηση επικράτησε : Γιατί δεν ανακαινίζουν τα σπίτια; Γιατί έστω δεν τα καθαρίζουν με ένα απλό πιεστικό νερού; Ο Ματέο μου απάντησε οτι προτιμάνε να αφήνουν τον χρόνο να ζωγραφίζει. Κι όμως ρε παιδί μου, αν η μαφία έφευγε, θα ήταν μια άλλη πόλη, και φυσικά ολόκληρη η Σικελία, δεν θα προσέλκυε μόνο πέντε εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. Είχα τις εμμονές μου κι εγώ. Τελικά όμως κατάλαβα οτι έτσι θέλουν να ζουν οι άνθρωποι. Άνθρωποι που αισθάνονται περήφανοι που τα γεωργικά τους προϊόντα τα εξάγουν ( ! ) στην Ιταλία, κατά πώς έλεγαν.

Και θυμήθηκα ξανά τον Μελισσανίδη, δηλαδή την ΑΕΚ. Που όποτε πάει καλά η ομάδα είναι τρομερός και ασχολείται. Όπως βέβαια, ισχύει και το ανάποδο. Όποτε δεν πάει καλά η ομάδα, δεν φταίει αυτός και το τημ του, αλλά απλά ο ίδιος δεν ασχολείται. Κι αυτά που γράφω, δεν τα βγάζω φυσικά από το μυαλό μου. Είναι η γνωστή κωλοτούμπα που ακούγεται, μαζί με το περίφημο βαρίδι που πλέον είναι η ΑΕΚ, αφού ο άνθρωπος τρέχει με εκατομμύρια άλλα projects, όπως λέει και δεν έχει χρόνο.

Κι ας πούμε οτι έτσι είναι. Το καλοκαίρι όμως ασχολήθηκε. Πήρε προπονητή και πήρε και παίκτες. Έβαλε όλα τα ανδρείκελα να γράφουν οτι έχουμε πολύ πλήρες ρόστερ επίσης.  Λίγο πριν την απόλυση του Καρντόσο μάλιστα, του έκανε και συστάσεις για το πώς να παίζει η ομάδα, και ποιοί δεν πρέπει να βγαίνουν από την ενδεκάδα. Όταν τον απέλυσε, έδιωξε και τον Λυμπερόπουλο, κι έφερε ακαριαία τον Ίβιτς. Και τον Πογιέτ πλησίασε, άσχετα που αυτός δεν κάθισε. Στα γήπεδα είναι συνέχεια παρών, ενώ στα Σπάτα μέχρι τώρα, έχει πάει μπόλικες φορές. Όλο αυτό το σκηνικό, δείχνει άνθρωπο που δεν ασχολείται; Εγώ λέω οτι παρασχολείται, κι απλά απέτυχε. Δεν είναι κακό. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Εκτός αν δεν ασχολείται πλέον με την ανθρώπινη υπόσταση του. Την έχει αποποιηθεί ρε αδερφέ. Και δεν μιλάει με τον κόσμο πλέον, αφού δεν του ταιριάζει πλέον η λαϊκή φύση του.

Και τα καταλαβαίνω όλα. Θα ευχόμουν κι ο κόσμος να καταλάβαινε, αλλά και σε αυτό δεν μπορώ να επιμένω. Όπως και να το κάνεις, ο πίτουρας είναι χρήσιμος. Δεν θα είχαμε κοινωνική διαστρωμάτωση αλλιώς. Μπορεί βέβαια να είχαμε μια γενική αντίληψη κι ίσως να είχαμε κοινό με απαιτήσεις, και βέβαια να μην είχαμε και όλους αυτούς τους ιδιοκτήτες στις ελληνικές ομάδες. Θα ήμασταν καλύτερα; Θα ήμασταν πιο καλά αν είχαμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Θα μπορούσαμε να πηγαίναμε όπως παλιά, παρέες μεικτές στα γήπεδα; Πού να ξέρω; Εδώ δεν έχει απαντησει ακόμα το Παλέρμο.

Αυτό όμως που μπορώ να πω, είναι οτι ο εγγυητής ασχολείται μόνο με το γήπεδο και την μελλοντική ιστορία που θα γράφει το όνομα του. Λέμε τώρα, κι εφόσον τα πράματα πάνε φυσιολογικά. Διότι πάντα υπάρχει η περίπτωση κάποιου ατυχήματος, που σοβαρεύει και την γραφή της ιστορίας. Αλλά ας μην ασχοληθώ με ακραίες καταστάσεις. Άλλο θέλω να ρωτήσω : Αφού δεν ασχολείται με την ομάδα, γιατί δεν το δηλώνει; Έχει δοκιμάσει να την νοικιάσει; Η ομάδα – δηλαδή αυτό που δεν υπάρχει σήμερα -, είναι πακέτο για να ολοκληρωθεί το γήπεδο; Ουδείς γνωρίζει.

Όπως ουδείς γνωρίζει, ποιές είναι οι ηθικές αξίες της ΑΕΚ, που προσεβλήθησαν από τις αναρτήσεις του Βράνιες. Έψαξα στο google, ξεφύλλισα το τεράστιο βιβλίο της ομάδας μας, και τριγύρισα τις αναμνήσεις μου. Δεν βρήκα τίποτα σχετικό, που να έχει προσβληθεί επειδή τέσσερις Σέρβοι χόρευαν μεθυσμένοι ή που ένα σέντερ μπακ μισθωμένο και δανεικό, αντέδρασε σαν άνθρωπος όταν ολόκληρο τηγάνι, του έκανε πλάκα για μια βιζιτού που ελεγε οτι ήταν μικοτσούτσουνος. Κι αυτός απλά έγραψε – για προσωπικό του θέμα – οτι τουλάχιστον αυτός την πήδηξε, ενώ ολόκληρη θύρα 7 απλά την έπαιζε. Και πολύ σωστά έγραψε. Η ΑΕΚ, πού ακριβώς προσεβλήθη; Ποιός είναι τέλος πάντων αυτός ο σημερινός θεματοφύλακας, στον οποίον ο άγνωστος θεός της ΑΕΚ έχει παραδώσει τις πλάκες με τις ηθικές της αξίες; Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ. Για να μιλάμε και την γλώσσα των καινούργιων τζακιών, που δόξα τω θεώ την ξέρουμε και πριν τα πανεπιστήμια.

Που τον πείραξε τον εγγυητή οτι την ομάδα την βλέπουν και μικρά παιδιά. Που έγινε και πατέρας τους και νονός τους τώρα, λες κι αυτά δεν έχουν οικογένειες. Μαλακίες στο απόγειο. Διότι τα λάθη, κι εμένα δεν με πειράζουν. Όπως δεν πειράζουν κι εκείνον οι ήττες. Με πειράζει όμως να λέει κάποιος οτι δεν ασχολείται, αλλά τον κόσμο τον θέλει για τον οβολό του. Με πειράζει ρε παιδί μου να δουλεύεις τον βλάκα, εσύ ο έξυπνος. Όπως με πειράζει κι αυτή η τύφλωση, που ο κόσμος νομίζει οτι δεν έχει σωτηρία πλέον. Με πειράζει η σικελική ΑΕΚ. Ναι ρε φίλε που θα πεταχτείς. Την προτιμώ στο ερασιτεχνικό παρά να βολοδέρνει κι απλά καθημερινά να ατιμάζεται με κύριο έμβολο κάποια φερέφωνα δημοσιογραφάκια, που κάνουν το άσπρο μαύρο. Λες κι εμείς είμαστε τίποτα μπαλαδόφατσες, που τα γράφαμε από τον Αύγουστο.

Και η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στην ολική ψυχοπάθεια. Είναι τοις πάσι γνωστό οτι ο Μελισσανίδης δεν αφήνει κανέναν διευθυντή του να υπογράψει ούτε για εκατό ευρώ. Και βγαίνει δημόσια και λέει οτι έδωσε τα κλειδιά στον Ίβιτς. Ο οποίος έφυγε από τον γαύρο για τους λόγους που δεν αντέχει ο εγγυητής. Αδύνατον να πειστώ. Όπως αδύνατον να πάω στο γήπεδο πλέον, με όλους αυτούς που είναι διορισμένοι δασονόμοι, όπως στην Σικελία. Ναι αγαπητοί. Δασονόμοι είναι οι περισσότεροι κάτοικοι για να έχουν έναν μισθό. Στο νησί, που δεν υπάρχει ούτε ένα δάσος. Τι πάνε και βλέπουν όλοι αυτοί στην ΑΕΚ; Για μπάλα δεν πάνε; Για τίτλους δεν πάνε; Γιατί πάνε λοιπόν και δεν τον αφήνουν εκεί μαζί με την οργάνωση;

Αλήθεια την Κυριακή, πάλι συσπείρωση; Για την ΑΕΚ θα πείτε. Ρε χαζά. Η ΑΕΚ έχει κόσμο. Δεν θα χαθεί ποτέ. Εδώ δεν χάθηκαν οι Πόντιοι που δεν έχουν ούτε έδαφος να κάτσουν. Πλάκα κάνετε; Κάντε μια ωραία αποχή. Αφείστε τους μόνους τους εκεί μέσα. Αφείστε τους άντρακλες Σέρβους να γαμάνε στην Γλυφάδα με το στόμα και να λένε στην θεούσα το σύστημα που θα παίξει. Αφείστε τους να σκοτωθούνε μεταξύ τους για το ποιός την έχει πιο μακριά από τον Μάνταλο. Αφείστε την ομάδα να πάει στην δέκατη θέση – δεν θέλει και πολύ προσπάθεια κι από την ίδια. Όχι για να την τιμωρήσετε. Όχι απλά να δείτε αν ασχολείται ο εγγυητής ή εγώ τρώω κουτόχορτο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΣΙΚΕΛΙΚΗ Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πλησιαζει η ωρα?? !!

  2. Ο/Η Spyros pontios λέει:

    @steven

    Δεν εχεις απλα δικιο εχεις ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ σε οσα παρεθεσες.Συμφωνω σε ολα.
    Επισης θελω να σε ρωτησω δημοσια.

    Ειναι αληθεια οτι διαβαζει το blog τουτο ο Μελ?

  3. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @Steven
    Η πλάκα είναι ότι το ίδιο γίνεται και στο μπάσκετ. Γίνεται περίγελος η ομάδα σε όλα τα νησιά, την καρπαζώνει το Περιστέρι ( και κάνουν και ένσταση μετά…) και αν πεις κάτι σου λένε, ο Μάκης, το Μάκη και τα μάτια σας, αν φύγει χαθήκαμε…Μιλάμε ότι το θέμα πάει να εξελιχτεί σε επιδημία..Οι αναντικατάστατοι μεγαλομέτοχοι-εγγυητές της ΑΕΚ, που φτιάχνουν γήπεδα και αδυνατούν να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι κατά πως μας τα λένε…..Γενικά το club σε όλα τα επίπεδα είναι σε οργασμό. Διακοπή συμβολαίου στο ποδόσφαιρο στο Βράνιες, διακοπή συμβολαίου στον τερματοφύλακα στο handball, ε λογικά θα τιμωρηθεί και κάποιος στο μπάσκετ. ..Έχουμε και την original θεματοφύλακα αρχών του συλλόγου και το Μελισσανίδη να μιλάει για παιδικά ινδάλματα και σεβασμούς και νιώθεις ότι είσαι σε τάγμα Μορμόνων από τις τόσες αρχές…

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς spyros pontios : Λες να διαβάζει αυτά που λαδώνει;

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Με το μπασκετ δεν ασχολούμαι, ούτε ξέρω τι είναι αυτό το φρούτο που λέγεται Αγγελόπουλος. Το μόνο που ξέρω είναι οτι όποτε έχουν δύσκολο παιχνίδι χάνουν, κι οτι η οργάνωση διαφωνεί με τον προπονητή, κι οτι ακόμα ψάχνουν την θέση 1. Παίζουν μπάσκετ χωρίς play maker; Μιλάμε για μπασκετόφατσες.

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω,απλα, να υπενθυμισω πως πριν λιγο καιρο σχολιασα το ποσο ευκολο η δυσκολο θα ειναι η πωληση γηπεδου-ομαδας. Δεν εχω κανει ουτε μεντιουμ ουτε προφητης. Αλλα ,βλεποντας το τι γινεται εδω και χρονια οσον αφορα το ονομα ΑΕΚ και την περιμετρο της,καταλαβαινει κανεις ευκολα το τι θα επακολουθησει.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα βαζω μαζεμενα:

    @ Stevie: ενα απο τα καλυτερα κειμενα σου, οσο σε ξερω, δηλαδη πανω απο δεκαετια πλεον. Μπραβο πραγματικα.

    @ Ανώνυμος
    Ο εγγυητης ‘δανειζεται’ με το ετσι θελω λεφτα απο το ταμειο της ΠΑΕ για να κανει ιδιοκτητο γηπεδο. Ναι αυτα τα εσοδα που θα ζουσε η ομαδα οπως μας ενημερωσε με σπουδη. Λες και υπαρχουν μαγαζια που δε ζουν με τα εσοδα τους αλλα με τα εσοδα του διπλανου τους. Τωρα απλα αποφασισε οτι ειναι καλυτερα να ζει ο ιδιος (δηλαδη η δικια του Δικεφαλλος Α.Ε) με τα λεφτα της UEFA παρα η αεκ. Λογικο. Ποιος δε θελει να ζει με τα λεφτα του αλλου?

    Η αεκ και με το τανκ των 2 γκολ μια χαρα ειναι να παλευει με τον ΟΦΗ την πεμπτη θεση. Δε χαθηκε και ο κοσμος. Πρωταθλημα δε παιρνεις αρα τι τριτος τι πεμπτος? Εκει θα τα χαλασουμε? Στο τελος αν κινδυνευουν τα play-ωχ, ολο και καμμια επισκεψη σε κανα διαιτητη θα κανουμε και θα ‘μπουμε’. Μονο να μη ξεχασουμε τις καμερες για την αγιοποιηση. Αλλο να μη γραφουν καθολου και αλλο να γραφουν και να τις σβηνουμε, τη διαφορα του την εχει το θεμα.
    Τωρα βεβαια και που μπαινουμε και σκυλιαζουμε για την Ευρωπη τι καταλαβαινουμε? Σαμπως και που παμε κανουμε και τιποτα?
    Ολοκληρος σαματας για να βγουμε και μολις το καταφερνουμε με τα χιλια ζορια, κατεβαινουμε με το σαχλαμαρινο και τις πορτογαλεζικες αδελφες..

    Προβατα που βελαζουν ‘ζητω ο προεδρος’ υπαρχουν μπολικα.

    @ Γιαγκος
    H ΕΦΑ (Ενωση Φιλων αεκ) εχει το μετοχικο πακετο μεσω συνεχων ΑΜΚ που γινωνται συνηθως τετοια εποχη. Εντελως συμπτωματικα το ποσο της ΑΜΚ, διαολεμενα καθε χρονο μοιαζει πολυ (μη σου πω ειναι ιδιο) με το 40% του ποσου των διαρκειας που πληρωνει ο κοσμος ως ‘δωρεα’ στην ΕΦΑ. Με λιγα λογια ο κοσμος ΠΛΗΡΩΝΕΙ δωρεες, για να μπορει η ΕΦΑ να μαζευει λεφτα και μεσω ΑΜΚ να αγοραζει ποσοστο στην αεκ. Η ΕΦΑ ειναι συμφερωντων γατουλη φυσικα με ‘μπροστινους’ αλλαζει ο ανθρωπος?

    Γιατι υπαρχει η ΕΦΑ? Μα για να ‘ξεπερεαστει΄το ασυμβιβαστο του 15%.
    Γιατι πρεπει ο κοσμος να κανει τσαμπουκα δωρεες? Ξερω γω? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ στη τσεπη του πανε.

    Στο Διοικητικο Συμβουλιο ως προεδροι και ΔΣ ειναι μια Αρκαδη και καποιος Μπαγεβιτς – συμπτωματικα τα ονοματα. Μια αλλη επισης -διαβολικη- συμπτωση ειναι και καποιος Αγγελοπουλος, εδω ‘κουμπωνει΄ και το δεκαρικο του να εισαι ‘φιλος’ και ουχι εχθρος ανα ετος. Αυτος ο Αγγελοπουλος ειχε αρχικα- δε ξερω αν αλλαξε δε τους προλαβαινεις στις αλλαγες εκει μεσα- και το 45% της ΕΦΑ. Επισης ‘συμπτωματικα’ και αυτος οπως συμπτωματικα πηρε την αεκ στο μπασκετ και δε προλαβαινει να μετραει σφαλιαρες απο την μεικτη ψαραδων και το σωματειο υδραυλικων του καθε χωριου που παει να παιξει. Η καλη μπουγαδα αλλωστε απαιτει και συνεχεις αλλαγες στα ‘ροστερ’ να γυρναει το χρημα.
    ΚΑΙ αυτος ‘χτιζει’ γηπεδο για τα μιλουνια των 500-1000 οπαδων που κατακλυζουν το….μπασκετ.

    Καλα την ειπα Αθλητικη Ενωση Κατασκευαστων. Τοσο μυστρι ουτε ο Παττακος δεν ειχε ριξει.

    Αυτη η αεκ ρε παιδι μου, εταιρικα εχει τοσες ‘συμπτωσεις’ που ουτε ο γκαστονε δεν ειχε απο τυχη.

    Θα μου πεις τωρα 10/15,000 φιλοι με 10 ευρω ειναι 100-150κ, σιγα τα αυγα, Θα σου πω 100 απο εδω 150 απο εκει, 25 παραπερα (επεσε ‘τιμωρια’) μια χαρα βγαινει ενα ΕΞΤΡΑ ποσο και ερχεται ενας καλος παικτης που ΔΕΝ εχεις στα εξτρεμ. Η μηπως ο ιταλοπλατελας στοιχησε παραπανω?
    Ο Γιακουμακης δηλαδη ποσα παιρνει? 120 και αμα. Για κανα 100αρικο τον εχω.
    Για να γινει βεβαια αυτο πρεπει να προλαβει να μεινει και κανα κερμα στο ταμειο. Προλαβαινει??

    @ The Rest

    Κανενας δεν υπαρχει, οι μονοι 4 που ακουμε ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι ο Ντοναλντ με το Χιουι τον Λιουι και το Ντιουι.
    Ηταν και ο Gates με τον Bezos και τον Cook, αλλα μετα τη δουλεια στο D.o.D τη Τεταρτη που τα σπασανε οι 2 πρωτοι (η μεγαλυτερη προμηθεια της δεκαετιας 10ΔΙΣ USD) , παγωσε το ενδιαφερον για το τσαντηρι με τις τεντες του γατουλη.

    Ο Φιλαρετος ΑΝ εφθασε στο να ακουσει το νουμερο (που πολυ αμφιβαλω), πρεπει να γελαει ακομη, τελος Οκτωβριου.
    Και αυτο επειδη λυσσαξε ο δικος μας να γινει κουβεντα εμπλοκης.
    ΑΝ θα ξανασυζητησει θα ειναι για πολυ, πολυ ομως κατω απο τα μισα. Ο αλλος νομιζει οτι παει να πουλησει τη Ρεαλ Μαδριτης, οταν ο ΟΣΦΠ (με τα αναλογα εσοδα και πελατειακη βαση) πουληθηκε ‘καθαρα’ 65εκ πακετο (110 μεικτα με τα χρεη). Γιατι κανω συγκρισεις? Μα ειναι πολυ απλο.

    Ο αλλος π.χ κοβει 20κ διαρκειας/χρονο ακομη και σε χρονια που ΔΕΝ παιζει CHL. Η αεκ συνηθως τα μισα και αμα, μονο τη περσυνη με CHL μεσα εκανε 14,5κ. Φετος 10. Αρα ει απο πλευρας δυναμικης στο καλυτερο σεναριο στα μισα. Αν η δυναμικη της ταξεως 100 κοστολογηθηκε 65εκ, γιατι η αεκ που εχει δυναμικη 50 να κανει +100εκ?
    Επειδη εχει το οικονομου και τον Βερντε? Η επειδη εχει τον Μπαρμπαλια και ο αλλος εχει τον Καρεμπε?
    Το ΙΔΙΟ πακετο ειναι. Γηπεδο προπονητηριο ομαδα.

    Ο γαυρος (καλως η κακως ΔΕΝ ενδιαφερει τον αλλον που βαζει τα φραγκα) παιζει- να πουμε 7? στις 10 στο CHL. Αρα στη δεκαετια παιρνει 7Χ25= 175εκ απο την UEFA το λιγοτερο. Η αεκ ποσα παιρνει? Στα 5 χρονια μια φορα πηγε. Να παει αλλη μια στα αλλα πεντε? 2Χ25=50 εκ στο καλο σεναριο γιατι ειμαι και Large με την ομαδα του μπακακι.
    Μας λειπει μια +100αρα μονο απο εκει και βαζω το minimum ποσο (25εκ) χωρις market pool, πιθανη βαθμολογικη συγκομιδη, η καμμια προκριση στους 16.
    Ο αλλος πχ φετος εχει κανει στα προκριματικα μια ισοπαλια και 5 νικες. Στον ομιλο πηρε και ενα Χ με τα σπιρουνια, 900 χιλιαρικα.
    Η αεκ τι εχει κανει? 2 νικες και μια ισοπαλια.
    Ας βαλουμε λοιπον τα εσοδα του ενος που επαιξε και κεκλεισμενων τα 2 εντος εδρας της, και τα εσοδα του αλλου που εχει γεμισει το γηπεδο του ΗΔΗ 5 φορες να συγκρινουμε.
    Τοσο απλο ειναι.

    Θα μου πεις μολις γινει το δικο μας θα το γεμιζουμε και εμεις. Μαζι σου θα απαντησω και εγω. Με μια προυποθεση: Να φθασεις να παιξεις αγωνα. Γιατι αμα κατεβαινεις στα προκριματικα με τους Ολιβειρες και τους Βερντηδες αντι να παιζεις CHL, παιζεις κανα φιλικο με το Φωστηρα. Και σε φιλικο με το Φωστηρα ουτε οι ‘ειναι εδω μαζι σου’ δε πατανε.

    Ο γατουλης για καποιο λογο ΝΟΜΙΖΕΙ οτι επειδη καποιος εχει λεφτα ειναι και ηλιθιος και η αφεντια του ειναι ο εξυπνος που θα του τα φαει στο ονομα μιας ομαδας.
    Λες και αμα θελει ενας να βαλει μπουγαδα μεσω ποδοσφαιρου δε παει να παρει το ρουλη με το 1/10 των χρηματων, με επισης ιδιοκτητο γηπεδο. Τοσα χρωσταει ο ρουλης αν θυμαμαι- γυρω στο δεκαρικο.

    Οπως μπηκε ο ρωσσος στον ζμπαουγκ ας πουμε. Το γατο περιμενε να τον δαγκωσει! Αμα παει καποιος στο Ρουλη και ριξει π.χ ενα 20αρικο στη τριετια μαζι με την ομαδα και φερει και 10-15 παικτες και προπονητες, θα τον σταματησει ο νιαου νιαου με το Κωστενογλα και το Μανταλο. Οσο σταματησε τον αλλο Ρωσσο που τον εχει τρελλανει στη φαπα με το Λημνιο και κανουμε το σταυρο μας που δε φαγαμε ταληρο στο μισαωρο. Ρε τι εχουμε να ακουσουμε ακομη, τα αυτια νας βουιζουν απο τις σφαλιαρες και εμεις ‘ζουμε’ στη κοσμαρα μας.

    Νομιζουμε οτι ειμαστε η Liverpool ενω δεν ειμαστε καν η Southampton.

    Υπαρχει φυσικα κουβεντα ονοματοδοσιας. Αν και νομιζα οτι η αεκ ειναι ιδεα, ποσο μαλλον οταν ηδη εχεις δωσει ονομα αγιας καπου θα δειχνει περιεργος ο χορηγος.
    Τι θα λεμε δηλαδη? Αγια-Adidοσοφια, η μηπως Αγ.Σοφια η Emiratοκρατουσα, για να παρουμε το παραδειγμα της Arsenal?

    Απλα δεν μπορει να γινει τιποτε- να πεσουν λεφτα δηλαδη- αν δε προχωρησει τουλαχιστον μεχρι τη μεση η υπογειοποίηση γιατι χωρις αυτην γηπεδο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Αν δε τελειωσει ο δρομος και ΦΥΓΕΙ το εργοταξιο ξεχναμε το γηπεδο. Κανεις δε προκειται να δωσει αδεια να σουλατσαρει 30,000 κοσμος με γυναικοπαιδα και να εχεις εργοταξιο στα 50 μετρα με μηχανηματα, τρυπες και σιδερικα ως οπλοστασιο για τα καμμενα. Φανταζεσαι 500 ατομα να πλακωνωνται σε ενα εργοταξιο και να τους εχεις και διαθεσιμα οπλα: φτυαρια, γκασμαδες, σιδερα κλπ? Βιετναμ θα γινει.

    Αναφερωμαι φυσικα στην υπογειοποίηση του κολλητου του γατουλη:
    ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΤΕ! Του Γαυρου ΝΤΕ! Ναι αυτου που μας κατεστρεψε, που μας εκλεψε, του σιχαμενου ντε!
    Εκει δεν εδωσε τη δουλεια- παρεα με το εικοσαρικακι σε συνεργασια με τη Δουρου- ο αεκαρας ο γατουλης?
    Ναι μωρε αυτη τη Δουρου που ετρωγε με το Βαγγελη! Αυτη λεω.
    Τι? οχι? Αλλος Κοκκαλης, αλλη Δουρου και αλλος Μαρινακης ειναι?
    Στο σιχαμενο-ασπονδο εχθρο του- τον Ολυμπιακαρα? Να το κανουμε ΠΑΡΕΟΥΛΑ το εργο να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ?

    Τι εγινε? ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ επεσε? ΚΙΧ δεν ακουω για το συναιτερακι του αεκαρα. Τι παθατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ? Μουγκα?
    Δεν εχει προδοσιες, σιχαματα και ιερο πολεμο?
    Ενας γαυρος που εικοσι χρονια σας εκλεβε στο χορτο, που σας διελυσε το γηπεδο, που σας διελυσε την ομαδα, εγινε συναιτερακι και δεν εχουν σηκωθει τα λαβαρα της επαναστασης?
    Τωρα που ο γατουλης τακιμιασε (ξανα) και επισημα με το ΚΟΚΚΑΛΗ για το εργο, ηδη με καποιο μαγικο τροπο ξεμπλοκαρε η Ιντρακατ, δε μιλαμε?

    Θα εγραφα παραπανω αλλα με εχει πιασει νευρικο γελιο, μονο που σκεφτωμαι τις φατσες ολων αυτων που μας λενε για αντιπαλοτητες προεδρων, κοντρες, ποιοι ειναι καλοι και ποιοι οι κακοι, ποιοι ειναι οι αγιοι και ποιοι οι …σιχαμενοι, γιατι αμα πχ εχεις φιλους η μιλας με ενα πρασινο-κοκκινο-μαυρο-πορτοκαλι εισαι ‘προδοτης’ και αλλα τετοια ομορφα.

    Να ναι καλα τα παιδια, ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΥΓ1 ΟΛΑ τα λεφτα η παιδαγωγικη ‘ατακα’ του προεδρα: μας βλεπουν μικρα παιδια.
    Πραγματικα δηλαδη πανω που πας να πεις δεν εχει τι αλλο να πει ο μπαγασας, πεταει αυτο και λες δε μπορει θα υπαρχουν στιγμες που τα πιστευει…

    ΥΓ2 Πανω που πηγε να ξεκινησει το τεραστιο σχεδιο του ζελα που θα σαρωνε – σα το δικο μας- την υφηλιο , μας πιασανε με τη κατσικα στη πλατη. Οχι απλα κατσικα. ΚΟΠΑΔΙ ολοκληρο.
    Φυλακη ο ενας, τον ψαχνει το FBI τον αλλον με 31 κατηγοριες για ισοβια και κρυβεται με παγωμενη περιουσια στα States. Απατες, inside trading, συνωμοσία και αλλα ομορφα. Απο το NY μεχρι το Λονδινο και με σταση το Μονακο τους μαζεψαν ολους. O ‘Ελβετος’ δειχνει να τη γλυτωνει- οι Αμερικανοι παντα στο πρωτο που μιλαει τη ‘χαριζουν’
    Κριμα για το μπαμπα φαρκακεμπορο που δεν ειχε ακουστει κατι τοσα χρονια. Αυτα παθαινεις αμα εισαι ΑΠΛΗΣΤΟΣ.

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Συστήνεις Σικελία? Εδώ και 3 χρόνια που έχουν μεγαλώσει οι μικροί, επιλέγουμε ένα προορισμό κάθε Πάσχα. Λατρεύω την Ιταλία, θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο, αλλά είπα να αλλάξουμε προορισμό (πέρυσι περάσαμε πολύ ωραίες ημέρες στην Emilia Romagna). 5 ημέρες είναι αρκετές για Σικελία? Αν χρειαστεί και το αποφασίσουμε θα σε ρωτήσω εκτενέστερα (ιδιωτικά).

    Σε αυτά που γράφεις, για τον Βράνιες, τον Μελισσανίδη και τα παικτάκια που γαμάνε με το στόμα, όπως γράφεις, έχω να πω τα εξής:

    – Δεν έχει δουλειά ο (κάθε) Βράνιες να ανοίγει διάλογο μέσω του πιο σατανικού όπλου της Ελίτ, των social media, φυσικά. Πραγματικά θεωρώ ότι διασκεδάζουν αφάνταστα παρακολουθώντας αμέτρητους χαζούς, να νομίζουν ότι έχουν λόγο για να δείχνουν στο τέλος ποιοι είναι.
    – Ο Μελισσανίδης για όσο είχε τον Μπάγεβιτς, κατάφερε πράγματα. Την 1η φορά να πάρει πρωταθλήματα, να βγει από τη φυλακή και πρόσφατα να σηκώσει άλλη μία κούπα (+1 κυπελλάκι) και πάλι με τον Μπάγεβιτς.
    – Παικτάκια. Ωραία, δεν έχουμε καλό ρόστερ, κατανοητό. Υστερούμε. Δηλαδή, ο ΜΑΥΡΟΣ, στα πέτρινα, αρχικά 80ς χρόνια…με ποιο ρόστερ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ μία αποδεδειγμένα καλύτερη ομάδα τότε? Εδώ δεν μιλάμε για συγκρίσεις με Σάμπα και Σαβέφσκι. Τον Σταύρο τον Σταμάτη δεν μπορούν να τον πλησιάσουν τα χάφ που έχουμε!

    ΥΓ. Εννοείται ότι προτίμησα να δω την Λίβερπουλ.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Kαι κατι ποσφαιρικο: League Cup χθες, εχουμε 2 κυπελλα στο νησι.
    Ο θεσμος που βαζουμε τους πιτσιρικαδες, αυτους που γυρνανε απο τραυματιες και οσους θελουμε να φορτωσουμε λεπτα συμμετοχης να βρουν ρυθμο.
    Liverpool-Arsenal.
    Σκορ αγωνα: 5-5
    Σκορ πεναλτυ: 5-4
    Δηλαδη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Οκ ειχε και πιτσιρικαδες μεσα αλλα ηταν ματσαρα με ανατροπες με γκολ και πολυ ενταση.
    Ο Brewster δειχνει οτι το εχει απεναντι σε μια κατα τα 3-4 κανονικη αμυνα της Arsenal. Καλο CF, καλες κινησεις, δυνατο σκαρι.

    Ο Klopp ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ξεσπασε: Η μας βαζετε σε μια νορμαλ ημερομηνια η αποχωρουμε απο το θεσμο.
    Ο επομενος αντιπαλος μας ας προκριθει ανευ αγωνα, η ας παιξει η Arsenal στη θεση μας.
    Η ομαδα απο την επομενη εβδομαδα εως τις αρχες Ιανουαριου εχει ΚΑΘΕ εβδομαδα 2 παιχνιδια σε 5 θεσμους: Premier League, Champions League, 2 Κυπελλα και Club World Cup στο Καταρ.

    “If they don’t find a place for us, an appropriate place, not 3am on Christmas Day, then we don’t play.
    “But we will not be the victims of this problem, we played tonight, we wanted to win it, we did that.
    “I think a lot of people from the Premier League were sitting in front of the television hoping that Arsenal can do it. But, I’m sorry!”

    Τι σου λεει ο boss? Μας εχετε φορτωσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ το προγραμμα που αν δεν το αλλαξετε εσεις θα το κανουμε εμεις για εσας. Καταλαβαινουμε οτι ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, αλλα δε θα σας κανουμε τη χαρη να διαλυσουμε το ροστερ μας με συνεχεις αγωνες καθε 3 μερες επι μηνες, για να σας περασει.

    ΑΥΤΟΣ ειναι Manager. Πρωτα νικησε, πρωτα προκριθηκε και μετα μιλησε.

    Οχι ρουφαμε το αυγο και μετα το παιζουμε αυστηροι κατοπιν εορτης..
    Μας βλεπουν και μικρα παιδια που λεει και μια ψυχη..

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Από τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνω. Ούτε να το σκέφτεσαι. Κλείστα όλα από τώρα. 5 ημέρες είναι το τέλειο.

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    εχω ταξιδεύσει στην ιταλία 12 φορές. με παρέα αλλων δύο φίλων με ποδήλατα από την ancona στο san remo, ερωτευμένος καγκουρας στούς δρόμους της bologna….στη σικελία δυστυχώς (και γενικά στη Magana grecia ) ποτέ…

    αν έχεις χρόνο κι όρεξη θα ήταν πολύ ωραίο να μας περιγράψεις τις εντυπώσεις σου από το ταξίδι.

  12. Ο/Η nikos λέει:

    Πολύ ωραία post έχετε κάνει. Γενικά μονο εδώ και στο kitrinomavro forum διαβάζεις και τίποτα σοβαρό.

    Πάμε παρακάτω:

    Ο ψιψιν μπήκε από την αρχη με λογική επενδύω μηδέν στην ΠΑΕ και 10 στο γήπεδο. Ο ίδιος τα είπε πάνω-κάτω.

    Η λογική αυτή μπάζει εξ αρχής. Δεν γίνεται χωρίς λεφτα. Μονο καμια φωτοβολίδα τύπου 2018. Θα μου πει κάποιος ότι δεν είναι μονο τα λεφτα, είναι και άσχετος. Σωστό, αλλά ο άσχετος με τα λεφτα γίνεται σχετικός. Και τελος πάντων δεν τον περιμέναμε ως μπαλαδοφατσα, ως μεγιστανα τον περιμέναμε, τουλάχιστον εγώ και πολλοί ακόμα.

    Διερωτώμαι λοιπόν πώς πήγε και μπήκε με αυτήν την λογική. Νόμιζε ότι θα τελειώσει το γήπεδο σε 3 χρονια και μετά πουλάω ή φεύγω, γεια σας; Πιθανό.

    Και πάλι ομως ως επιχειρηματίας πλέον ξεφτιλίζεται. Δλδ οκ το γήπεδο έστω με πολλους αστερίσκους, παντως έδειξες μέγεθος εκεί. Αλλά στην ΠΑΕ είναι δυνατόν να είσαι ο μοναδικός «μεγιστάνας» που δεν επένδυσε ευρώ; Να σε έχουν της φάπας ο Βαγγελης κι ο Σαββιδης; Να δείχνουν ΤΟΣΟ μεγάλη οικονομική διαφορα απέναντι σου και να μην σε πειράζει;

    Αναρωτιέμαι τελικά μήπως απλά μέχρι εκεί ηταν οι δυνατότητες του εξ αρχής. Μήπως δεν μπορούσε παραπανω κι απλά του έμεινε η ΑΕΚ στα χέρια λόγω καθυστέρησης στο γήπεδο που προφανέστατα επιπόλαια είχε υπολογίσει ότι θα το φτιάξει σε 2-3-4 χρονια.

  13. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ Ο STEVEN.
    .
    ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?
    ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ?
    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΕΤΥΧΕ?
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ!
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!

    (ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.)
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΓΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ (ΣΙΜΑΟ) ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΥΦΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΝΩΝΑΝΕ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΟΝΕ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ) ΦΥΓΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΛΟΓΟ) ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥΣΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.#@!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΣΤΟ WIKIPEDIA ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ. (ΒΕΡΝΤΕ ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΖΕΡΑΛΔΕΣ) ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΟΣΑ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ (ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ.
    ΤΟΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ
    ΕΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ?
    Η ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ?
    .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΧ.ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΟΡΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΤΟΣΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΟΥΛΤ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΚ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ( Ο ΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΑ. ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΑΝ ΜΠΑΚ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ)
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΟΥΛΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ Η ΘΕΣΗ.
    ΑΝ ΠΧ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΓΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΑΧΥΣ ΒΡΑΝΙΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΓΟ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΞΤΡΕΜ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ Η ΑΝ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ 1 ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ?
    ΣΚΕΨΕΙΣ…

  14. Ο/Η conpater λέει:

    Οσο δεν ξεκαθαριζει το τοπιο,ο καθενας μπορει να καταθετει τις αποψεις του,οσο κι ακραιες μπορει να φαινονται. Εκ του αποτελεσματος θα φανει αν ηταν η οχι. Μιλαμε για μια ομαδα,καλυτερα για μια Α.Ε που παντα υπηρχε μια θολουρα οσον αφορα τα διοικητικα της και τις μετοχες της. Που παντα υπηρχαν οι “προεδροι” ,και παντα την ομαδα την “ετρεχαν” οι απο πισω,μην ξεχναμε την εποχη Ζαφειροπουλου που ” πουλησε ” στον Γιδοπουλο (οπως ελεγε ο ιδιος τοτε) αλλα τα νταραβεριλικια τα εκαναν οι Καγιαδες,που παρεμειναν για λιγο διαστημα και επι Μελ-Καρρα.
    Τα μετα Τροχανα,τα ξερουμε ολοι πλεον…
    Τιποτα δεν αποκλειεται οταν μιλαμε για την ΑΕΚ. Να ειναι εγκλωβισμενος λογω χρονοδιαγραμματος παιζει σοβαρα. Μην ξεχναμε ποσο αργησε η αρχη λογω Βασιλοπουλου κι αλλων επιφανων δυναμεων και γειτονων του γηπεδου. Ολα αυτα ειναι ιστορια βεβαια, κι εδω που εχουμε φτασει ας τελειωσει και βλεπουμε. Να τελειωσει ολο το εργο εννοειτε κι οχι μονο καθαρα το γηπεδο.
    Καλα τα σκεπαστρα,καλες οι μεμβρανες,αντε κανεις κι ενα κλικ απο περιεργεια,αλλα απο ομαδα γιοκ. Με την πεποιθηση πως τεταρτος -τριτος θα βγεις,θα ελεγα πως σοβαροτερο προβλημα ειναι η πωληση του “πακετου”. Μην αρχισουμε και βλεπουμε κανα “Τσακα”, καποιον “Παιροζ”, η κανα φαντασμα τυπου “Κοζωνη” απο το Αμερικα. Ενα γηπεδακι 30.000 θεσεων ειναι μια χαρα για την ΑΕΚ και τα ελληνικα δεδομενα ,αλλα εξ`αρχης το βγαζεις off απο τα πλανα της uefa για καποια διοργανωση. Δεν εισαι Μονακο με το Louis II. στον δευτερο οροφο του κτιριου.
    Δεν λεμε πως δεν υπαρχουν δυνατοτητες εισπραξιμοτητας και παραπλευρων εσοδων,λεμε πως ενας δυνατος επενδυτης θα το σκεφτει δυο και τρεις φορες για την αγορα,σε ενα προαστιο,μεγαλο μεν αλλα.. προαστιο των Αθηνων. Δεν ειναι Αγγλια εδω,που ο αλλος θα παρει μια ομαδα με το γηπεδο της που ισως χωραει και 18-20.000 ατομα. Απο οσο γνωριζω ,εκτος των μεγαλων ομαδων ,οι περισσοτερες εχουν γηπεδα μεχρι 20-25 αντε μεχρι 30.000 θεσεων.Που ειναι ομως γεματα σε καθε αγωνα ,ειτε πρωτη ειναι η ομαδα ειτε τελευταια, ειτε παιζει στην ιδια κατηγορια με Λιβερπουλ κλπ,ειτε σε κατι λειβαδια με μαδερια για κερκιδες.
    Κατι “αλλο” πρεπει να δει ο αγοραστης ,παραλληλα με το πακετο που θα ειναι ο κραχτης του “ηρθα”. Ουτε ο Ρομαν ηταν απο μικρος Τσελσι, ουτε οι διαφοροι Μαλαισιανοταιλανδοι που κατεκλησαν την Ευρωπη μαζι με τους Αραβες ειχαν στα τσαντηρια τους φανελες των ομαδων που πηραν. Ας μη μιλησουμε για την Ελλαδα γιατι θα την γαμησουμε την συζητηση.
    Να εμφανιστει καποιος που θα αρχισει το παραμυθι πως η κουνια του ηταν κιτρινομαυρη,η πως το μπιμπερον του ειχε το σημα της ΑΕΚ , μαλλον θα μας κανει να τρεχουμε “ως συνηθως”.
    Να ερθει κανεις και να αρχισει τα της ιστοριας της ΑΕΚ ,για χαμενες πατριδες και ιερα χωματα,μαλλον θα πρεπει να τον τρεξουμε εμεις στον λοφο στην Τριπολη.
    Να ερθει καποιος και να πει ,μαγκες παιρνω την ΑΕΚ και το γηπεδο πακετο,γιατι θελω να ανοιξω δουλειες με την Ευρωπη και αναγκαστικα θα ριξω χρημα να κανω πολυ καλη ομαδα να ακουγεται στην Ευρωπη συνεχεια το ονομα,αλα Γαυρος, το βρισκω ισως σαν την πιο καλυτερη λυση. Το ερωτημα ομως παραμενει,θα βρεθει …?

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος ( φυσικά ) : Κι εγώ σου λέω οτι θα μου κλάσεις τ’αρχίδια. Και ξέρεις πώς. Πρόσεξε το αυτό διότι όταν βγεις στο φως, υπάρχει διάολος κι από πάνω. Κάτσε λοιπόν εκεί με τον Σάββα, και μην με προκαλείς. Σαν κατσαρίδες είστε χρήσιμοι, αλλά όταν μπαίνετε στον χώρο μου, σκεφθείτε και τα εντομοκτόνα.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Ριχνεις προστιμο στα ‘παιδια’ επειδη εισαι ασχετιδης και δε μπορεις τοσα χρονια να οργανωσεις ενα τμημα που να μη συμπεριφερεται σαν ΟΡΚ εκθετωντας την εταιρεια σου.
    Θα μου πεις καλυτερος εισαι εσυ?
    Οχι βεβαια, το ψαρι ΠΑΝΤΑ βρωμαει απο το κεφαλι.
    Τα ιδια και χειροτερα δε κανεις οταν τα τσουζεις και βγαινεις και λες για φουρω και γκρανκασες?

    Παμε ομως στο ‘βασικο’: ΕΝΑΣ (1) με IQ πανω απο ραδικιου εκει στη ΠΑΕ, δε βρεθηκε να το διαχειριστει σωστα το θεμα επικοινωνιακα?
    Να πει και να κανει δηλαδη το αυτονοητο που λενε πχ οι κουτοφραγκοι:

    Η ΠΑΕ αεκ χαριζει αυτα τα 25,000 ευρω μεσω δωρεας στο Χ νοσοκομειο, στο Ψ γηροκομειο, στο Ζ ιδρυμα?
    Αγοραζει ισοποσης αξιας φαρμακα, δινει ισοποσης αξιας π.χ 5000 γευματα για αστεγους, τοσα και τοσα εχει που μπορεις να κανεις!
    Να το παω και λιγο πιο κατω? Βαζεις αυτα τα βλαμμενα να κανουν 5 πραγματα ως κοινωνικη εργασια, δεν ειπαμε να σκαψουνε, να πανε πχ να βοηθησουν σε μια διανομη σισσυτιου και δειχνεις και κοινωνικο-τρομαρα σου- προσωπο.
    Ποιος θα τα σκεφτει αυτα? Η Αρκαδη η ο Καραμουζας? Μηπως ο Λυσσανδου? Ελα τωρα…

    Ρε συ ψιψινελ: Αυτα τα λεφτα ετσι κ αλλιως θα τα εδινες. Σε συμβολαια ηταν δε ηταν τιποτε εξτρα.
    Τσεπη ΚΑΙ ΑΥΤΑ?
    ΠΟΣΟ ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ εισαι ρε αδελφε μου πλεον? Ποσο ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑΣ?

  17. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ.... λέει:

    Στήβεν το ενδεχόμενο να είναι πίσω από τόν Μελισσανίδη, παλιοί μέτοχοι(παπάς, Νοτιάς)καί δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος παίζει; Να έχει βγει μπροστινός όπως στις περισσότερες δουλειές για πάρουν και αυτοί κάνα φράγκο απ’τά χαμένα τότε.Εγω φιλαράκι δεν το αποκλείω αυτό καθόλου, γι’αυτό πιστεύω και η τόση δυσκοιλιότητα με το χρήμα. Θέλω την γνώμη σου.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….: Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δεν είναι φίλτατε. Και μάλιστα είμαι κάθετος σε αυτό που λέω.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD 2/11/19

    *Ο Πέτρος Μάνταλος κατάφερε να… διαψεύσει το ιατρικό τιμ της Ένωσης με αποτελέσμα να προπονηθεί κανονικά στα Σπάτα και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

    Θαυμα-θαυμα! Ο ‘αρχηγος’ ειναι καλα. ΟΥΔΕΙΣ το περιμενε οτι θα ‘αναστηθει’ η ΚΟΤΑ. Φερτε μας ενα συννεφο να πεσουμε..

    *Κωστένογλου: Δεν κοιτάμε την βαθμολογία, αλλά τον επόμενο αγώνα.
    Λογικο. Τι να κοιταξεις να δεις? Το -8 σε 8 αγωνες, η τη πεμπτη θεση που βρισκεσαι τελος Οκτωβριου?
    Ας τα να παν στο διαολο, οσο δε τα κοιτας μια χαρα εισαι. Λες και αν τα κοιταξεις μπορεις να κανεις και τιποτα η μηπως θα σου ζητησει κανεις ευθυνη?

    *Προβατογλου: Αν δείξει καλή διαγωγή, μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα ο Βράνιες.

    Γιατι τι εχει η διαγωγη του? Τσακωνεται δημοσια με μια βιζιτα, βριζεται με τους αντιπαλους καφρους, παιρνει στο κυνηγι συμπαικτες του να τους πλακωσει στο ξυλο, γραφει στα παπαρια του τον εργοδοτη του και γινει στουπα βριζωντας.

    Δηλαδη το αφεντικο του που κοπαναει τα τσιβας και βουταει τον εναν να το πνιξει, τον αλλον τον βριζει on camera, το τριτο σε συνεντευξη τυπου κλπ ειναι καλυτερο? Η μηπως ειναι καλυτερος ο αλλος ποδοσφαιρικος διευθυντης που και αυτος ΣΤΟΥΠΑ παει και τσακωνεται στις φυσουνες οταν δε ραντιζει δοκαρια?
    Και στη τελικη ποιος τον εφερε και ποιος τον κραταει υπαλληλο το Βρανιες? Ο Γενερακης?

    * Ο Ίβιτς στο Μόναχο: Ετοιμαζεται ‘ταλεντο-λαβρακι’ παλι, εκτος αν πηγαμε για τις γνωστες πωλησεις Μπαρκα-Γαλανοπουλου. Γιατι απο οσο ξερω παικτη με 200 χιλιαρικα σε δοσεις και μαλιστα απο τη Γερμανια δε παιρνεις ουτε στο PlayStation..

    ΥΓ. Μπερδευτηκε στον αγωνα με του ζμπαουγκ λεει ο γατουλης και μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ασυναίσθητα χωρίς να το αντιληφθεί.

    Ναι ΑΥΤΟ ισχυριστηκαν οι ‘δικηγοροι’ της αεκ στο δικαστη!!!!!

    Λογικο ακουγεται, σε ολους μας εχει συμβει στο γηπεδο, να θες να πας τουαλετα, να θες να πας στο bar να παρεις κατι να πιεις και χωρις να το καταλαβεις να βρισκεσαι-ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΑΣΒΕΡΚΟΥΣ ΠΑΡΕΑ- στο δωματιο των διαιτητων.
    Τι πιο συνηθες?

    Εγω παντως αν ειμουν δικαστης θα εριχνα και μια καμπανα στους δικηγορους ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Αλήθεια, την καλή διαγωγή, πού να την επιδείξει; Στην εξέδρα, όταν δεν θα παίζει;

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    – 9ος και βασικούς μάρτυρας του NOOR1 πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Μένει χωρίς βασικούς παίκτες η ομάδα.
    – 3000 χιλιάδες μερίδες φαγητού μοίρασε ο μη έχων διαβατήριο. Ναι, όπως ο Χίτλερ ή η ΧΑ στα καλά της, πριν λίγα χρόνια. Ποιος την χρηματοδοτούσε; Ε, καλά τώρα.
    – Απειλές σε αθλητές της Κ19 μετά από ήττα. Αν δεν πιάσουν, έχουν εναλλακτική. Τον κύριο με τις μπούκλες. Αυτός βέβαια, πάντα από απόσταση. Η βόλτα μέσα σε σκουπιδοτενεκέ επι της Δεκελείας στην πρώτη επίσκεψη του πρώην πρίγκιπα, του άφησε τραύματα.
    – Ο φοβερός πρωθυπουργός, Κούλης, δέχθηκε μια χαρά τον Σαββίδη. Όλοι αγαπάνε τους Ρώσους τελικά;
    – Ναι, δεν έχω να πω κάτι για την ΑΕΚ…υπάρχει κάπου;

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie: Πολυ θελει στην εξεδρα να πλακωθει με κανενα ο ναζι? Η θα ειναι η πρωτη φορα?

    @ all: Ετσι με Atkinson στο Var που δεν ειδε τη χερουκλα του Ενχελς.
    Εχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ ολοι με τη Liverpool, σημερα ‘κληρωθηκαμε’ την ΙΔΙΑ μερα που παιζουμε στο Καταρ το παγκοσμιο κυπελλο συλλογων, να παιξουμε και στο …. League Cup στο Birmingham!

    Ετσι στο 94 ρε Sadio να τους ποναει πιο πολυ.
    28 αγωνες ΑΗΤΤΗΤΟΙ σερι.

    ΞΥΔΑΚΙ και παμε στο ντερμπυ.

    ΥΓ1 Για καποιο λογο

    α)ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειμαι συνηγορος του Βαγγελα. Δε πα να φαει τρεις ισοβια? Τι με νοιαζει εμενα? Μετοχες εχω η θα σκασω νομιζεις?

    β) προσπαθεις να ξεπλυνεις τα χαλιας μιας αεκ με τα χαλια του απεναντι: αφου ο απεναντι μαλλον ειναι χειροτερος, αρα εμεις ειμαστε οι καλοι.
    Και λεω μαλλον γιατι μεχρι στιγμης οι αποδειξεις ακουν στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ επιχειρημα: ‘Ε, καλά τώρα.’
    Μιλαμε για τερας εισαγγελικης επιχειρηματολογιας.

    γ)Τη ιδιοτητα του ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥ την εχει μονο ο εγγυητης προς το παρων. Αυτος που ‘μπερδευτηκε’ και μπουκαρε με 2 πιστολαδες στο δωματιο του διαιτητη: Sorry για κατουρημα ηθελα να παω, μπερδεψα τις πορτες ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΟΑΚΑ, αλλα μια και σε πετυχα ‘τυχαια’ κοιτα σφυρα καλα μη σου κοψω κανα δαχτυλο..

    Η αεκ δεν ειναι πουθενα. Το ιδιο λεμε: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ…Απο το κεφαλι μεχρι τα νυχια.

    ΥΓ2 Η δεκατη θεση ειναι μια χαρα. Ειδικα οταν εχεις κανει μια νικη σε 5 ματς ολη και ολη. Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι εχουν εξαφανισθει ολοι οι λαλιστατοι φιλοι της σιχαμα-united εδω και καιρο. Μη φοβαστε βρε βγειτε απο τα λαγουμια. Εγω εγραφα οταν επαιζα με το Μπαλοτελι και τον Σκρετλ και εβγαινα 7ος, εσεις τι παθατε? Φοβαστε οτι εχει και πιο κατω? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ. Εχει και πιο κατω..

  23. Ο/Η nikos λέει:

    Προς The Snitch

    Δικαίωσή σου για Μάνταλο

    Για τον Βρανιες τι να λέμε. Κάθε φορα στα δύσκολα (συχνά Καραισκακης) το αφεντικό ψάχνει προσωρινό κυματοθραύστη να σπρώξει χρόνο. Επόμενος λογικά ο πατερ ΑΝ υπάρχουν λεφτα για αντικαταστάτη βέβαια.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Γνωρίζεις γιατί το γήπεδο έχει παγώσει εδώ και δύο τρεις μήνες;

  25. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Όχι. Την έχουμε κάνει την κουβέντα. Δεν ξεπλένω κανένα, δεν γουστάρω τον Μελισσανίδη, το επαναλαμβάνω, για αυτό δεν τον αναφέρω με το μικρό, που δηλώνει συμπάθεια και οικειότητα.

    Εσυ, σε ένα blog για την ΑΕΚ, χώνεις (και καλά κανεις) στον Μελισσανίδη, εγώ θέλω να χώνω στον πρεζεμπορα, αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, στερούμενο διαβατηρίου και παρόντα στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα. Δικαίωμα μου, νομίζω. Επιπρόσθετα, είναι ΠΟΥΣΤΗΣ, γιατί κρύβεται πίσω από ένα ξεμωραμένο, γερο, κερατά, χωρίς Θεσμική ιδιότητα για να λέει αυτά που του υπαγορεύει χωρίς κίνδυνο τιμωρίας.

    ΥΓ. Αυτό με το VAR σήμερα ήταν μεγάλη ΑΛΗΤΕΙΑ! Κρίμα, γιατί ρίχνει σκιά στην premier league.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν γνωρίζω, αλλά ούτε και με νοιάζει. Πάντως είναι αστείο να πηγαίνει ο εεγυητής σε κάποιον Πατούλη. Αυτό και μόνο δείχνει οτι είναι στην απέξω.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Morning Coffee, μαζι με λιγο δουλεια στον υπολογιστη:

    Στο Blog της αεκ- στο οποιο υπηρξα και ‘συν-ιδρυτης’ καμμια δεκαετια πριν- φυσικα θα γραψω για την αεκ.
    Τι να γραψω δηλαδη? Συνταγες μαγειρικης?
    Οταν θελω να γραψω για ποδοσφαιρο γραφω για την Premier για CHL και για τη Liverpool.
    Οταν ειναι να γραψουμε για σαχλαμαρες και ασημαντους τοτε γραφουμε για την αεκ και το ελληνικο ‘ποδοσφαιρο’.
    Ειναι πολυ απλα διαχωρισμενα τα πραγματα.

    Σε αντιθεση με πολλους, για να μη πω ολους, τους αεκτζηδες δεν εχω ουτε μανια καταδιωξης ουτε βλεπω φαντασματα να με κυνηγανε.
    Σιγουρα δε τρεφω αυταπατες για προσφυγιες, ποντιους, μιρλες και κλαψες. Αυτα ηταν το 1924, τωρα εχουν περασει 100 χρονια εχουν περασει 3 γενιες και ειμαστε στη τεταρτη, δεχωμενοι το γεγονος οτι μια γενια ειναι περιπου 30 ετη.

    Ειμαι εν γνωση μου ΤΡΙΤΟΣ στην Ελλαδα και τιποτας στην Ευρωπη. Ειμαι τριτος γιατι δεν υπαρχει τεταρτος. Πως να το κανουμε τωρα, με το ζορι θα αλλαξει αυτο?
    Ευκαιρεις υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρξουν στο μελλον να ανεβεις ενα σκαλι- να πας δευτερος. Ο ζελας παραπαιει και εμεις αντι να γινουμε ο αλλος πολος του διπολου καθωμαστε 7 χρονια και βλεπουμε ποσα τουβλα εβαλε ο λαθρεμπορας στο ιδιωτικο του parking. Φτασαμε να ειναι δυναμη οι νοτιομακεδονες, μονο και μονο επειδη εκαναν τα αυτονοητα περαν του παρασκηνιου: ΠΗΡΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ για να παιξουν μπαλλα. Οχι με το στανιο παικταραδες οπως τους βλεπουν αυτοι, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ οχι ΜανταλλοΜπακακηδες και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι πορογαλεζικα τανκ που ειναι ακομα στο βαστα Τουρκο να γεμισω 4 μηνες μετα. Παικτες δηλαδη που στην ιδια την αεκ μερικα χρονια πριν δε θα εμπαιναν καν αποστολη.

    Τωρα ολα αυτα που λες καλα κανεις και τα λες αλλα ειναι απλα ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ θεωριες, μεχρι να γινει η οποια δικη και να υπαρξει τελεσιδικη καταδικη, μετα το εφετειο δηλαδη. Εχουν γινει? Σιγουρα ΝΑΙ. Ειναι σε ολα ανακατεμενος? ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. Στα ποδοσφαιρικα ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. Οπως ειναι ολοι και ο καπετανιος και ο Σωκ και ο Μελ και ο Ιβαν και ΟΠΟΙΟΣ εχει ασχοληθει με το ελληνικο ποδοσφαιρο της μιζας του στημενου και ολης αυτης της παραστασης. Για τα αλλα επισης ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δε θα μπω σε κατηγοριες με επιχειρημα του στυλ: Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ. Αυτο στεκει-αν στεκει- μονο σε επαρχιακο καφενε με κοινο +100 ετων παππουδες.

    Τωρα για το τελος του κειμενου σου υπαρχει ενα – σε παραλλαγη- αγγλικο ρητο: Be careful what u wish for.

    Ο εγγυητης που δεν κρυβεται ποτε του (εδω ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ):

    • Στην εδω AEGEAN απλα δεν εμφανιζεται πουθενα ο ιδιος. Ειναι και ο λεγωμενος ιδιοκτητης ‘φαντασμα’ μιας και εμφανιζεται ο Ιακωβος Μελισσανιδης.
    • Στην Δικεφαλλος Α.Ε την ιδιοκτητρια του γηπεδου δηλαδη, Γενικός Διευθυντής της ειναι ο.. Νίκος Στράτος. Μετοχος ειναι ο Γεωργιος Μελλισανιδης.
    • Στην ΠΑΕ αεκ δεν εμφανιζεται πουθενα. Μετοχος ειναι η ΕΦΑ με αφεντικο την ….Αρκαδη
    • Στον ΟΠΑΠ δεν εμφανιζεται πουθενα. Ποτε του δε εμφανιστηκε. Μετοχοι ειναι οι Τσεχοι.

    Ο ανθρωπος ειναι ο Captain Marvel. Ειναι παντου και πουθενα. Αερινος, ξωτικο κανονικο. Κατα τα αλλα σε πειραξε ο Σαββας. Ο δικος μας ειναι ο αντρας και ο αλλος ειναι ο πουστης! Γι αυτο-ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ- στελνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ τους δικηγορους να λενε οτι ΔΕΝ εχει σχεση με την αεκ και ειναι απλος φιλαθλος. Οπως προχθες που ‘μπερδεψε’ τις πορτες και βρεθηκε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο δωματιο του διατητη. Ανοιξε τη πορτα- με συνοδεια 2 ΜΠΡΑΒΟΥΣ- ειδε τον διαιτητη και κατα λαθος μπηκε μεσα και του επιασε τη κουβεντα στα νικαιωτικα. Οι δε αστυνομικοι που ηταν απ εξω στο διαδρομο ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ τον αφησαν να τραμπουκιζει.
    Και καλα κανει. Αφου τον ανεχωνται και αυτο και τους αλλους που ειναι ιδιοι και χειροτεροι του.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Γιατί να μην πάει; πληρώνει τίποτα; εδώ με τη δουρου ψημοροβραδιαζοταν. Ο καφές δίνεται δωρεάν. σου λέει ότι αρπαξω κι από εδώ. Μη του βγει το όνομα;

    Στη σουμα να έχει βάλει δεκάρα τσακιστη για το τρίπτυχο ομάδα, γήπεδο, προπονητηριο;

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Είναι το περίφημο body language, που λένε. Εν πάσει περιπτώσει.

  30. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα Snitch, πολύ σωστά.

    Απλά, με την ίδια ευκολία που λες, «δεν έχει αποδειχθεί αυτό για τον Μαρινάκη», ενοχοποιείς τον Μελισσανίδη για την Αμερική, ενώ ακόμα δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία, εκτός αν κάνω εγώ κάτι λάθος.

    Το ότι ακούγεται το όνομα ενός συγκεκριμένου τύπου σε ένα σωρό βρωμιές, δεν είναι γιατί κάποιος του κάνει πόλεμο.

    Τον Βάτσιο αυτός τον κατονόμασε στημένο μπροστά στις κάμερες, δεν έβαλε τον Νεστορίδη. Μίλησε και 2-3 ακόμα φορές; Ο αλλος μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τον μαλακα, σε καθημερινή βάση. Έλεος!

    Νομίζω όλοι εδώ μέσα μιλάμε για τα κακως κείμενα της ομάδας και του εγγυητή. Εσυ, με όλο το σεβασμό, δείχνεις εμμονή. Φαντάζομαι πόσες αναφορές θα έκανες για το ντου σε ζωντανή μετάδοση αγώνα youth league. Δεν πέταξαν μολότοφ θα μου πεις, αλλά έστειλαν κάποιους αιμόφυρτους στο νοσοκομείο. Ταυτοποίησε κάποιον η ΠΑΕ; Όχι, τα ίδια σκατά με τη δίκη μας, μόνο που για τη δίκη μας θα το πεις 10 φορές.
    Και πάλι, καλά κανεις, καλά κάνω και εγώ να αναφέρω τα τεκταινόμενα μιας (Steven το δανείζομαι, ήταν υπέροχο) δαφνοστεφανωμένης πούστρας.

    Λες συνέχεια για το (απαράδεκτο) ντου στο καμαράκι των διαιτητών. Στο οποίο τελικά αναφέρθηκε ο ίδιος ο διαιτητής και ο Μελισσανίδης τιμωρήθηκε. Δεν σε έχω δει να αναφέρεις ποτέ την ενορχήστρωση της μαφιόζικης επίθεσης στο Τζήλο, μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και της capital και είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλά σε ποιόν ανήκει η capital. Μιλάμε για μαγνητοφωνημένες συνομιλίες! Ξέρουν ξεκάθαρα ποιος έκανε και τι.

    Φυσικά πρέπει να κοιτάμε πρώτα τα δικά μας λάθη, να τα στηλιτεύουμε και να απαιτούμε κάτι καλύτερο. Δεν είναι όμως ο Μελισσανίδης, το χειρότερο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί το κατέστρεψαν για να παίρνουν ξεκούραστα τις 30αρες κάθε χρόνο και η ΑΕΚ ήταν μεγάλο θύμα τους, πολυεπίπεδα. Δεν είναι θέμα κλάψας, είναι απλά η αλήθεια. Η ΑΕΚ ήταν στην κορυφή, αυτήν έπρεπε να ρίξουν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα (είναι η Μακιαβελική φύση τους απλά) με σκοπό να αναρριχηθούν, γρήγορα και εύκολα.

    ΥΓ. Δεν είναι μόνο το πέναλτυ μαρς, που δεν φώναξε ο Άτκινσον, είναι και η ακύρωση του γκολ. Γελοία, στημένη απόφαση. Ακόμα και τη μασχάλη να βάλουν, το γόνατο καλυπτει τον Φιρμίνο, άσε που δεν δείχνουν ΟΛΗ την εικόνα για να δούμε ακριβώς ποτέ φευγει η μπάλα για να μπουνε η μπλε και η κόκκινη γραμμή. VAR=MATRIX, βρώμικη χρησιμοποίηση. Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνονται τέτοια γκολ.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σου εχω πει πολλες φορες: Δεν με ενδιαφερει τι κανει ο απεναντι προεδρος, το απεναντι μαγαζι, ο απεναντι αντιπαλος.
    Οπως δεν συμψηφιζω εγκληματα για να βαλω παραβατικομετρο στο ποιος ειναι μεγαλυτερος απατεωνας.
    Μου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορος ο Βαγγελης, με ενδιαφερει τι κανει η αεκ και ο ‘προεδρος’ φαντασμα που εχει.
    Τωρα ποιος εχει εμμονη και αναφερεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ανθρωπους ΕΚΤΟΣ αεκ ειναι ολοφανερο πιστευω.

    Σιγα το θυμα την αεκ και σιγα τη πρωτια που μας φαγανε. Σιγα τη κορυφη! ΕΛΕΟΣ πλεον. 2-3 χρονια (1992-1995) εκανες ενα καλο φεγγαρι, με ενα καλο ροστερ και με τον ιδιο λαθρεμπορο που τοτε σε χαντακωσε με το κυρ-Μιχαλη. Τον αεκαρα Μπαγεβιτς σου ‘πηρανε’ και την Αρκαδη, ολως ΤΥΧΑΙΩΣ πρωτοκλασσατα στελεχη και ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΠΑΕ αεκ σημερα….

    Συμφωνω ο αλλος σε κλεβει. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ για να μη σε κλεβουν εκτος απο το να κλαιγεσαι 30 χρονια?
    Και για να κλεισει η κουβεντα- δε βγαζει πουθενα οσο φορας τα κιτρινα γυαλια σου και δε θες να δεις οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ- θα σου πω οτι ναι τους εστειλαν τους Γερμανους αιμοφυρτους. Ναι εδειραν το Τζηλο. Οπως εδειραν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΕΠΣ Λευκαδας και τους εστειλαν στο νοσκομειο επειδη δεν ψηφιζαν Γραμμενο.

    Οπως οπαδος της αεκ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ οπαδο του ατρομητου- αν θυμαμαι πριν 3 χρονια το ειχα γραψει εδω: https://dailytripes.gr/blog/2016/04/05/12019/ – σε επισημο ματς Α’ Εθνικης και ο δικηγορος της ΠΑΕ αεκ Πετρος Καιμακαμης ετρεξε επισημα στο δικαστηριο να τον υπερασπισθει με την ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ αεκ.
    Η αεκ επισημα επισημα υπερασπιζεται μαχαιροβγαλτες και καθωμαστε και συζηταμε τωρα ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος!

    Οπως εβαλε ‘χερι’ ο βαγγελας στους Κ19 εχει βαλει χερι 50 φορες ο γατουλης στην αντρικη ομαδα. Με χριστοπαναγιες με απειλες και με διακοπες συμβολαιων περσυ σε 3 αν θυμασαι και στο Βρανιες μολις προχθες με 1 μηνα εξω. Δε καταλαβα που διαφερουν? Επειδη ο ενας πηγε στο Ρεντη και ο αλλος στο Σπατο?

    Να ξερεις- και στο λεω 1000% εγγυημενα- ο κυρ Σαββας ειναι αλλου. Μια ζωη ηταν κολλημενος σκατογαυρος αλλα πλεον εχει ξεμωραθει τελειως, δε μπορεις να συννενοηθεις. Θα μου πεις γιατι τον εχει ο αλλος στη παε? Εκει μαζι σου 1000% επισης. ΝΟΥΜΕΡΑ ειναι εκει μεσα ολοι τους για νουμερα τους εχουν και τα νουμερα κανουν. Καμμια εκπληξη.

    ΥΓ Το γκολ ΣΩΣΤΑ ακυρωθηκε. Ηταν για 0,0001 εκατοστο Offside, δεν εχει γονατο, μασχαλη κλπ. Η εισαι η δεν εισαι και αυτο δυστυχως ηταν.
    Οπως περσυ για 3,5εκατοστα δε περασε η μπαλλα ΟΛΗ τη γραμμη στο City-Liverpool να ισοφαρισουμε και χασαμε το πρωταθλημα.
    Οτιδηποτε ειναι torso/κορμος- δηλαδη οχι ακρο- πιανεται ως offside. Το Var στην Αγγλια δουλευει σωστα με 2 γραμμες και οχι μια οπως αλλου για να μπορει να κανει συγκριση των 2 εμπλεκωμενων παικτων και να μη το αφηνει στο ‘ματι’ του καθενα. Εκει δε μπορεις να πεις τιποτε, ειναι pro 100%.
    Το θεμα ειναι η μη χρησιμοποιηση του στο καθαρο χερι που εκανε ο Ενχελς και ειπε παιζεται.
    Ο Atkinson ειναι ο τυπος που δεν ειδε το φαουλ στον Origi με τη σιχαμα-United που δεν ηταν απλο φαουλ αλλα κιτρινη (κλωτσια στο ποδι απο πισω χωρις καμμια προθεση να παιξει μπαλλα ο παικτης). Τους ξερουμε καλα ολους, δεκαετιες τωρα στο νησι, τον Atkinson, τον Taylor, τον Oliver, πιο παλια το θρυλλο το Web που μονο με φανελλα της ΣΙΧΑΜΑ δε κατεβαινε.

    Δε τους φωναζουν τυχαια REFEREE UNITED οπου πανε και γι αυτο θελω να τους βλεπω να παλευουν τη δεκαδα. Αν δε τους αγορασει ο χασαπης που καθαρισε τον Κασογκι (εχει κανει προσφορα 3δις) να τους κανει super market οπως το παραρτημα της ιδιας πολης.

  32. Ο/Η Spyros Pontios λέει:

    @nnektarios

    Όταν εγώ λέω ότι γυαλίζει τα παπούτσια του βαγγελα δεν το λέω τυχαία.
    Του έκοψε τη μάσα γι αυτό βρίζει και καταριέται όλη μερα το Μελ.

  33. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    @snitch δεν κρυβόμαστε, εδώ είμαστε αλλά τι να πούμε; Μιλάτε εσείς όλη την ώρα για μας και μας φτάνει. Νικάτε στο τσου-λου, αναφέρεστε στη United, νικάτε την Βίλα, αναφέρεστε στη United, φέρνει η καλύτερη Liverpool των 15 τελευταίων ετών Χ με την χειρότερη United των 15 τελευταίων ετών και πανηγυρίζετε σαν τρελοί 🙂

    Πέρα απ την καζούρα πάντως, έχεις αναφέρει πως η United δεν είναι μεγάλη σαν ομάδα αλλά ποια ομάδα πέραν της Liverpool θεωρείς μεγάλη στο νησί; Την City και την Chelsea των νεόπλουτων; Την Tottenham που δεν κερδίζει ούτε τουρνουά πλατείας;

    Αν βγάλουμε και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εσείς κι εμείς είμαστε οι παραδοσιακοί αντίπαλοι και λόγω της ναυτιλιακής ανάπτυξης, κάτι που σήμανε πως τα μεγαλύτερα πλοία, πλέον δε μπορούσαν να έρθουν ως το Manchester, και χαμήλωσε τις δουλειές στο Manchester ενώ τις αύξησε στο λιμάνι (του Liverpool, όχι του Λονδίνου που λέει άλλος φίλος).

    iPhone, iTypos, iApologize