A E K – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με βάση την βαθμολογία, και με βάση τα αποτελέσματα των δυό άλλων ομάδων που είναι από πάνω μας, πράγματι η ΑΕΚ με νίκη σήμερα, ανεβαίνει στην τρίτη θέση. Αυτό σημαίνει αντεπίθεση; Για εμένα όχι, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν καλύτερα από εμένα, και θα το θεωρούν μέγιστο κατώρθωμα. Γιατί να τους χαλάσουμε το χατήρι; Άρα το παιχνίδι δεν είναι ακριβώς χωρίς αύριο, είναι όμως χωρίς χθες για τους περίεργους που τα ξεχνούν όλα. Οι μόνοι δικιολογημένοι φυσικά είναι αυτοί που έχουν μικρά παιδιά, τα οποία δεν ξέρουν να διαβάζουν αριθμούς αλλά χαίρονται στο γκολ. Αυτά τα μικρά παιδιά, που δυστυχώς σήμερα δεν θα απολαύσουν στο γήπεδο τον πατριάρχη των ηθικών μας αξιών.

Οι δυό ομάδες ξεκίνησαν με 4-2-3-1, με την ΑΕΚ στημένη επιθετικά και τον Ατρόμητο, αμυντικά. Ο αντίπαλος θα έψαχνε κάποια αντεπίθεση, πολύ καλά διαβασμένος για τις ικανότητες μας στην παραγωγή παιχνιδιού. Και κάπως έτσι πήγε το πρώτο μέρος. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, τόσο σε κατοχή μπάλας όσο και σε ρυθμό, αλλά της ξέφυγε μία φάση. Εκεί που προηγήθηκε ο Ατρόμητος με την φάση του πέναλτυ.

Αυτό ήταν στην αμυντική λειτουργία όμως, και συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Διότι τα πολλά προβλήματα ήταν στην ανάπτυξη μας. Ο προπονητής μας επέλεξε να βάλει τον Λιβάγια αριστερά και τον Βέρντε στον άξονα, κι απλά πέταξε ένα εικοσάλεπτο. Μετά το διόρθωσε, αλλά οι παίκτες δεν είχαν την δυνατότητα να παράξουν επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο τέρμα. Ήταν φλύαροι και νωθροί, ενώ ήταν και προβλέψιμοι. Φυσικά εξαιρείται μια τρομερή τριπλή ευκαιρία που είχαμε, που όμως ήταν δημιούργημα σφάλματος αμυντικού του Ατρομήτου.

Όπως και νάχει όμως, το σκορ ήταν πλέον εις βάρος μας, και δεν γίναμε σοφότεροι για τις ικανότητες του ρόστερ μας. Από το οποίο έλειπε και ο αρχηγός – κότα, που πλέον φάνταζε και σαν όαση, αφού στην ανάπτυξη μόνο ο Κρίστισιτς ήξερε να είναι πάντα ξεμαρκάριστος και αρκετά ψύχραιμος μπας και γίνει κάτι. Σε ένα πρώτο μέρος σκοπιμότητας από μεριάς αντιπάλου, αλλά απόλυτα δικαιολογημένης αφού το πλάνο είχε επιτευχθεί. Σε ένα κακό παιχνίδι στην ουσία, που όμως είναι αρκετό για τις αποφάσεις γενικότερα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ άσχημα σαν θέαμα. Κάτι μικροτραυματισμοί, κάτι μικροκαθυστερήσεις, κόψανε τον όποιον ρυθμό και μόνο μπάλα δεν βλέπαμε. Το σκηνικό ήταν περίπου ίδιο, όμως η ΑΕΚ πήρε μια σαφή εδαφική υπεροχή κι άρχισε να πιέζει και να κλείνει τον αντίπαλο, πολύ μέσα στα καρέ του. Δεν μιλάμε οτι τυφλωθήκαμε αλλά όπως και να το κάνεις έβλεπες μια διάθεση να γίνει κάτι. Κι αυτό το κάτι έγινε ελαφρώς ανέλπιστα. Σε μια φάση ακίνδυνη και που κανείς δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα, σούταρε ο Ολιβέιρα και μετά από κάποια καραμπόλα, ισοφαρίσαμε. Ήταν μια δικαίωση  για το τρέξιμο που ρίξαμε, και για το αντιποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα του Αναστασίου.

Ο Κωστένογλου έβαλε μέσα και τον Αλμπάνη μετά, και πλέον όλοι πίστευαν στην ανατροπή. Ξαναλέω οτι η ομάδα δεν έβγαζε μάτια, όμως το πάθος ήταν εμφανές. Κάτι που είδαμε στο δεύτερο γκολ. Βεβαίως ήταν ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και καμία δική μας προσπάθεια, όμως έβλεπες τον Ολιβέιρα να κυνηγάει μια φάση, που δεν προδίκαζε τίποτα. Δικαιώνοντας τον εαυτό του αφού πλέον ήταν σκόρερ δυό τερμάτων και κάτοχος του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη μας. Παιχνίδια της μοίρας είναι αυτά. Μια μοίρα που δικαίωσε λιγάκι αργότερα και τον Τσιντώτα, που έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το προβάδισμα μας.

Μικρές ομάδες παιδιά. Παιδικό παιχνίδι, άναρχο κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Κακό θέαμα, σαφέστατα σχεδιασμένο μεν, αλλά με παίκτες λίγους που δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν τα σχέδια δε. Μέχρι κι ο Κωστένογλου δεν ήξερε τι τρίτη αλλαγή να κάνει. Τελικά επέλεξε να μην κλείσει την ομάδα πίσω με τρίτο σέντερ μπακ, αλλά να κρατήσει κάποια άμυνα στο κέντρο. Αν με τόσα λάθη του αντιπάλου που έπαιζε με πούλμαν, υπήρχαν ευκαιρίες, όλο και κάτι θα γινόταν όταν αυτός θα έβγαινε μπροστά μπας και ισοφαρίσει. Καλή σκέψη, που μάλιστα δομήθηκε σωστά από την καλή παρουσία του Αλμπάνη. Που αποδομήθηκε όμως από την ποιότητα του συνόλου. Αυτά δηλαδή που λέμε πολύ καιρό τώρα. Η νωθρότητα δεν είναι μόνο θέμα κούρασης. Είναι θέμα προσωπικότητας και τεχνικής κατάρτισης. Η ισοφάριση ήταν γεγονός. Αστεία πράματα.

Όμως είχαμε και συνέχεια. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο τελικά κορυφαίος σήμερα, ο Ολιβέιρα, είχε κι άλλο γκολ. Να πω οτι ήταν αδικία; Να πω οτι ήταν τυχαίο; Τίποτα από αυτά. Ο άνθρωπος μόχθησε και δικαιώθηκε. Και χάρισε σε μας ένα πλούσιο θέαμα, και μια νίκη που μας ανεβάζει στην βαθμολογία και χαροποιεί όλα τα παιδάκια που πήγαν σήμερα στο γήπεδο. Και που μαζί με μας, δίνουμε συγχαρητήρια στους συντελεστές κι ευχές για καλύτερη συνέχεια, που θάναι δύσκολη φυσικά. Όπως και να το κάνεις, η φανέλα μας είναι ακόμα πολύ βαρειά.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to A E K – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Δεν φτάνει που σου έκοψαν το μεροκάματο εκεί στην ΑΕΚ, αλλά ήρθε ο Ολιβέιρας να σε κάψει απόψε… Λογικά ξέρεις πως θα τ’ ακούσεις και μπορεί να χάσεις και τον ύπνο σου απόψε.. Αναμένω στην οθόνη μου για το ιντεράκτιον που λέει και ο παππούς μου..

  2. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Πάμε χωρίς προπονητή, με αυτόματο πιλότο. Είδαμε και το Λιβάγια αριστερά, ίσως τον δοκιμάσουμε και αμυντικό χαφ..Όλα γίνονται σε αυτή την ομάδα πλέον. Αμυντικός Οικονόμου δεν υπάρχει, πραγματικά το παιδί είναι πολύ λίγο. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η τιμωρία του παλαβού, αλλά με Οικονόμου Τσιγκρίνσκι θα έχεις σε κάθε παιχνίδι 2 γκολ παθητικό. Κατά τα άλλα, νίκησες μια ομάδα που δυο χρόνια σε κέρδιζε, η οποία όμως με εξέπληξε πολύ αρνητικά. Πολύ κακός ο Ατρόμητος. Πάμε τώρα κόντρα στο Δώνη και το βάζελο, που δε θυμάμαι από πότε έχουμε να τον κερδίσουμε εκτός έδρας.

  3. Ο/Η mporat λέει:

    Ρε το ταγάρι που είχε διώξει ο βαγγελας από τη νοτιγχαμ πώς έκανε χατ τρικ; Εγώ ήξερα ότι τη βρίσκει μονο με το καλάμι.
    Με την ομάδα δε θα ασχοληθώ, τα έχετε πει εσείς καλύτερα από όλους, η διαχείριση είναι αστεία.
    Απλά μπήκα να δω τι γίνεται με αυτό το πορτογαλικό γίδι που έδιωξαν οι εγγλέζοι.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @κωστας
    Άστα να πανε ξέρεις τι ειναι να μη σε πληρώνει ο γάτος; Που ειναι και γνωστό ποςο ανοιχτοχέρης ειναι ο μπαγασας.
    Απο αυτόν περίμενα να ζήσω…
    τη τελευταια συναλλαγή που είχα μαζί του τον ρωτήσαμε σου ήθελε για μια σουίτα και δεν ήξερε να μας πει για κανα μηνα…

    @ Sweden
    Το ότι ειςουν για μια εικοσαετία ο αντιπαλος μου δε σε κανει αυτόματα μεγάλη ομάδα. Μέχρι το 1992 είχα αντίπαλο πχ την εβερτον που είχε και 2 πρωταθλήματα παραπάνω απο σενα. Πιο πριν είχα τη Νότιγχαμ του Κλαφ.
    Αυτη ειναι η διαφορα της μεγάλης ομάδας άπο σενα: εγω ΠΑΝΤΑ ειμαι παρών δε χανωμαι 30 χρονια. Σε σαιζόν που ειμουν καφένειο σήκωνα UEFA και CHL.

    Απλα έκανες την αρπαχτή σου, ενα κύκλο και ξαναγύρισες εκει που ανήκεις ιστορικά εδω και ενα αιώνα, να παλεύεις τη δεκάδα.
    Και η μπαρτσα μέχρι να βγάλει τη φουρνιά του 2006 έπαιζε ΟΥΕΦΑ, αυτο δε την εκανε μεγάλη ομάδα. Ιστορική ναι, μεγάλη οχι. Οπως βλεπεις μόλις τελειώσουν μέσι Σουάρεζ θα ξαναγυρίσουν κει αυτοι εκει που ηταν.

    ΥΓ ωραιο το polestar

    @ Mporat
    Ταγάρι ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η γίδα. Το οτι έβαλε μια τρισποντη και του εκανε ο άλλος δώρο το δεύτερο παρε βαλε μπορεί στα μάτια σου να το κανει παικταρά. Αυτο δε σημαίνει οτι ειναι κιόλας. Μια γίδα όρθια ειναι που έτυχε και έβαλε γκολ μετα απο προσπάθειες ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ.
    Διάβασα το live- σιγά μη καθωμαι να βλέπω τα πτώματα να σέρνονται:
    Ειναι αλήθεια οτι η παικτουρα εκανε ενα σουτ ατο 40 και βγήκε ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ?
    Χαχαχαχαχα. Πλάγιο ρε συ; Ειναι δυνατόν;
    Ετσι έγραφαν- ψέμματα λένε?
    Τη βρήκε γεμάτη η με το καλάμι πάλι?

    Το οτι μπήκες να μου τη πεις ( είχα μια φαγούρα ποςα γκολ θα βάλει το ΑΜΠΑΛΛΟ τι να σου πω) δειχνει μονο ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΗΧΗ. Το να νικάς στο 90 με καραμπόλες τον ατρόμητο ειναι όντως τεράστια νίκη..
    ΥΓ δεν τον εχει διώξει μονο η Nottingham. Τον εχει διώξει και η Swansea και η Norwich και η πακο φερειρα και η Ριο Αντε και η Ρεν και η Reading
    Γενικά όπου παει τον διώχνουν αρον αρον. Ολο το βιογραφικό του δανεισμό και ΞΟΥΤ γράφει εδω και 10 χρονια.

    ΥΓ ΜΕχρι στιγμής εχω 3 στα 3 ατη πρόβλεψη μου που έκανα μετα το ματς της Λάρισας.
    Εχω πει νίκη με Βόλο, άστα βραστά με γαύρο και κανα χηναρι η οριακά νίκη με ατρόμητο.
    Το ιδιο εχει πει και για ζελα.

    Ποσες καραμπόλες να κανει η παικτουρα;

    ΥΓ2 λαοθάλασσα διάβασα σημερα στο γηπεδο.. Κρίμα που δεν ηταν και ο εγγυητής να δει το κούκο και τους τρεις να ανοίξει γ καρδιά του.

    Μη μενει μονο άτι θέαμα το club..

    Ξέρεις το ειναι το χειρότερο; Δεν ειναι το χοντροκομμένο κράξιμο που ρίχνω εγω η το πιο εκλεπτυσμένο που ρίχνουν άλλοι. Αυτο που πραγματικά ενοχλεί ειναι οτι ξέρετε οτι ολα αυτα ειναι αλήθειες.
    Απλα επειδή πονάνε ζορίζεστε να τις παραδεχτείτε.

    No worries.

    Sent from my iPhone.

  5. Ο/Η Mporat λέει:

    Προφανώς και είναι αλήθειες ρε Snitch, γι’αυτο και δεν σχολιάζω, σας απολαμβάνω. Απλά είπα να σε πειράξω επειδή έγινε αυτό απόψε και είχε πλάκα μια και τον κράζεις. Να είσαι καλά.

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το αποτέλεσμα έσωσε την”παρτίδα” και ανανέωσε τη μουρμούρα για μια βδομάδα.
    Ζουμε σαν τον Ράμπο. “day by day”.

    Oρίστε,τί φωνάζετε; Η ομάδα απέχει μόλις(!) 6 και 4 βαθμούς αντίστοιχα από τους δύο “Ολυμπιακούς” της βαθμολογίας. Ασε που ο Ολιβέιρα έβαλε τρία γκολ. Αυτό που το πας;

    Πως διάολο γίνεται αυτός ο ΠΑΟΚ,ενώ τρώει δύο γκολ ανα αγώνα να είναι παραπάνω από εμάς και μάλιστα αήττητος; Ομορφο σπορ το ποδόσφαιρο.
    Ο Αλαφούζος σφάχτηκε στο γόνατο αλλα την-άλλη μια- ανακοίνωση της ομάδας μέσω της οποιας κανει την λέζάντα του, είναι πιο πιθανό να την έχει γράψει ο Σαββίδης παρα κάποιος Παναθηναικός.

    Το καραμαιμού πέναλτι με το οποίο ισοφαρίστηκε το αποκαλεί “αμφισβητούμενο” (πρέπει να είσαι πολυ μαλάκας ή εγκάθετος για να αποκαλείς κάτι που-θεωρεις πως-σε αδίκησε ως “αμφισβητούμενο”. Γιατί απλά “αμφισβητούμενο” σημαίνει πως μπορεί και να είναι πέναλτι.Εϊναι σαν να “αμφισβητείς” τις προθεσεις κάποιου που οδηγώντας περνά στο αντίθετο ρεύμα. Μιλάμε ότι μονο συγχαρητήρια δεν έδωσαν.
    (παρεμπιπτόντως να πουμε ότι ο VAR στον αγωνα ήταν ο Τζίλος. Ναι ο γνωστός.)

    Ασε το ότι όπως “καταγγέλει” στην “φλογισμένη” ανακοίνωσή του η ΠΑΕ-twitter, μέλη της “άρπαξαν” ψιλές,βρισιές και προπηλακισμους στη φυσουνα και στα αποδυτηρια στο τέλος του αγώνα και ζητά μετ επιττάσεως,επιτέλους δηλαδή να κάνει πράξη την κάθαρση ο ηγητωρ του Βορρά “…εάν πραγματικά υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο”. (Εκτός και αν αποτείνεται στον Βαγγέλα,σαν εναλλακτική.Αλλωστε τι διαφορά μπορεί να έχει-πλέον ο Σκάυ από το Μέγκα).
    Μόνο συγνώμη δε ζήτησε για την καθυστέρηση της λήξης του αγώνα όπου αν δεν ισοφάριζε με κάποιο τρόπο ο γαύρος του Βορρά θα γινοτανε η Τούμπα “after”,αφού θα παίζανε σερί μέχρι το ξημέρωμα.

    Δηλώσεις για “Μαρινακιστάν” έκανεκαι ο Μπέος εν τω μεταξύ-όχι θα έχανε την ευκαιρία. Τον Αλέξη δεν ακουσαμε ως τώρα. Οχι ακόμα. Στο ΠAOK-ΑΕΛ θα παίξουν στοίχημα ακομα και οι κάτοικοι του πρώτου νεκροταφείου. Και πιο πριν έχει Κρήτη.Και τέλος Νοέμβρη,πάει στο “τηγάνι”.

    Τι έχουμε να δούμε και να ακουσουμε ως τον Μάιο,καλά να είμαστε να τα απολαύσουμε.
    Μελισσανίδη μια χαρά κάθεσε στην άκρη.Χεστους.Αστους να βγάλουν τα μάτια τους. Κοιτα να “κλέψεις” καμια κότα μέσω των πλέυ-οφ στο τέλος και άστους να πάνε να γαμηθούνε. Οταν υπάρχει ένας μονοκράτορας και οφελείται αποκλειστικά ο ίδιος,αυτοματα αδικείσαι εσύ. Αν όμως είναι οι επιδοξοι μνηστήρες,άστους να βγάλουν τα μάτια τους.Εκατέρωθεν απώλειες τους,είναι κέρδος για σένα.
    Κάτσε στην πάντα και κοιτα τον Τραμπ στη χωρίστρα.Γιατί μονο από εκει υπάρχουν -όποιοι-κινδυνοι.Εδω μέσα,είμαστε μια χαρά.
    Τι μπουρδέλο θα ήμασταν άλλωστε αν δεν είμαστε “τακτοποιημένοι” ως χωρα,ως οικονομια,ως κοινωνια και άρα-αναπόφευκτα- ως πατσαβουροποδοσφαιρομάνα,

  7. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μετά το χθεσινό χακ τρικ του κίλερ αναρωτιέμαι ποιος είναι καλύτερος, αυτός ή ο Πίου;;
    κάθε βοήθεια δεκτή……

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD 04/11/2019

    Ολοκληρωθηκε πριν λιγο στο 874’ λεπτο το πρωτο ημιχρονο των καθυστερησεων στη Τουμπα.
    Μετα απο ενα διωρο διαλλειμα για ενα γρηγορο υπνακο και κατι προχειρο να τσιμπησουμε, το ματς θα συνεχιστει κανονικα μεχρι να κερδισει πεναλτυ ο τσετσενος η να νυσταξει η αμυνα του ζελα μπας μπει ‘γκολ’

    Σχολια στο: # δε_το_ληγω_αν_δε_νικησω και περιγραφη στο: τσετσενος.com

  9. Ο/Η DNAEK λέει:

    Πώς αλλιώς ο ΜΠΑΟΚ,ο πρωταθλητής ΜΠΑΟΚ,ο πρωταθλητής και κυπελλούχος ΜΠΑΟΚ,ο πρωταθλητής και αήττητος ΜΠΑΟΚ,ο ΜΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββιδη ,ο ΜΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης,ο ΜΠΑΟΚ της συμπρωτεύουσας θα διατηρούσε το αήττητο για να έχει να λέει ο Μήνος-Μπάτσας και λαός.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πως θα κινηθουμε τον γεναρη,τι λεφτα θα δωθουν και αν γινει πωληση μπαρκα πχ,παλι για το γηπεδο θα τα βαλει ο τσιγκουναρας?

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Από τη στιγμή που ο μιμίκος ζαλίζεται από τις υψηλές πτήσεις και η ομάδα δεν πάει για κάτι, το πρωτάθλημα είναι χορός για δύο. Το χαίρομαι και το γουστάρω το μαλλιοτράβηγμα παοκ γαύρου. πιστεύω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή και τα πράγματα θα εκτραχυνθούν πάρα πολύ.

    από την μία πλευρά το καυκάσιο αυθεντικό savoir vivre των σαββίδιδων σίγουρα ο γιωργάκης, (και ο ιβαν σε guest εμφανίσεις), ο μπέος, οι γεωργιανοί κομάντος και η χρόνια αίσθηση της αδικίας του βορρά από το νότο (δικαιολογημένη ή μη δεν το εξετάζουμε) κι από την άλλη ο μπάρμπα σάββας, ο καραπαπάρας, οι τσουκαλαίοι με μαλλί χιόνι, κι η απαράμιλλη γαυροσύνη της κλεψιάς, της ψευτομαγκιάς και του ο γαύρος να νικάει και όλοι οι άλλοι να πάτε να κοιμηθείτε…. Γουστάρω με χίλια.

    Φέτος ίσως καταλάβουν για τα καλά οι γαυραίοι τι σημαίνει να σε αδικούν καθώς και τα απεριόριστα όρια της ανθρώπινης καφρίλας (πρώτοι διδάξαντες). Υπόψη στο μέσο έλληνα η αδικία και η καφρίλα ενοχλεί μόνο όταν είσαι το θύμα, σε άλλη περίπτωση είσαι μάγκας, τσαμπουκάς, αλεπουδιάρης.

    ο μιμίκος τώρα βγάζει δοντάκια κι εδώ και καιρό κρύβεται από τον ιβαν.
    ο αλαφούζος σε ρόλο το κοριτσάκι με τα σπίρτα.
    ΝΑ σε δούμε τώρα εσένα ρε χονδρέ θα παίξεις στα ίσα και δυνατά ή θα κρύβεσαι πίσω από το ακαταλόγιστο ( γεροντάκια και υπαλλήλους.) γουστάρω με χίλια.

    PS.1 αν ήμουν ο τζήλος δε θα κυκλοφορούσα και πολύ εκτός σπιτιού.

    PS2. κυριάκο είσαι γάτα. την έχεις καταλάβει τη δουλειά και παρόλη την πίεση δεν παίρνεις θέση. Απήλαυσε το κι εσύ….κι όταν βγει ο νικητής εμφανίζεσαι χαμογελαστός.

  12. Ο/Η Κώστας λέει:

    @DNAEK H συμπρωτεύουσα της Ιταλίας και της Σουηδίας, ποιά είναι; Με αφορμή αυτήν την πασοκική μαλακία, την ονοματοδοσία χωρίς κανένα νόημα ή αλλάζουμε τις λέξεις χωρίς κανένα πάλι νόημα και ουσία, είχα κάποτε στο πανεπιστήμιο τσακωθεί με ένα -μετέπειτα φίλο- από Κοζάνη. Το πιστεύουν αλήθεια.

    Αυτός έχει σπάσει το γραφικόμετρο εδώ και πάρα πολλά φεγγάρια. Το κακό δεν είναι πως πολλοί γελάνε με έναν άρρωστο άνθρωπο, αλλά πως πολλοί σκέφτονται σαν αυτόν και συμπεριφέρονται με την ίδια γραφικότητα.

    @the snitch Μπα, δίνει και σουίτες ο κύριος Τίγρης; Κάπου διάβασα πως ο δικός σας ο ταγάρας, το γίδι (δικό σου το copywrite), εγώ το κατσαπλιάς χρησιμοποιώ για τέτοιες περιπτώσεις, έγραφε, πως παίρνει εκατομμύριο. Ισχύει; όχι πως το έχω απίθανο, αλλά να ξέρω να τρολάρω ανηλεώς φίλους ΑΕΚιτζήδες.

    @ΧΑΡΗΣ Εάν ο Ολιβέιρα είναι killer, ο Πίου είναι mass murderer.

  13. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    @snitch Σε 2 χρόνια κι ένα εκπληκτικό, πλήρως ηλεκτρικό SUV.

  14. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Αν ο διαιτητής ήθελε να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν έδωσε αμέσως το πέναλτι, που κατά τη γνώμη μου ήταν πέναλτι χαζό μεν αλλά πέναλτι, και χρειάστηκε το VAR ήταν τόσο σίγουρος ότι θα του πουν κοίταξέ το; Τα δε 36 δευτερόλεπτα αφού πέρασε το πεντάλεπτο μετά από τις καθυστερήσεις που έκανε ο Διούδης τα θεωρώ δικαιολογημένα. Ας είμαστε δίκαιοι. Έχουμε τους γαύρους του νότου και του βορρά να μας κάνουν καινούριο συκώτι με τη γραφικότητά τους.
    Αν παίζονται παιχνίδια με τη διαιτησία εγώ δεν το ξέρω. Αυτά όμως που γίνονταν για 20 χρόνια με το άσπρο να βαφτίζεται μαύρο και όταν ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει παιχνίδι για να πατήσει κορυφή καταργούταν η λογική εγώ δεν τα βλέπω.

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    αυτός θα γίνει ο νέος ΜΠΛΑΝΚΟ είπε ένας για το ταγάρι Ολιβέιρα, χτες μετά τον αγώνα…
    κάγκελο εγώ!

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο Ολιβέιρα είναι καλός παίκτης. Δυνατός, παίζει πολύ ωραία με πλάτη στον αμυντικό και με καλή τεχνική. Δεν έχει κάνει σωστή προετοιμασία και τραυματίστηκε χάνοντας τον ρυθμό. Έχει παίξει ουσιαστικά 4 90λεπτα και έχει 4 γκολ (ουσιαστικά 5), 2 ασιστ και 2 κερδισμένα πέναλτυ νομίζω. Έχει 17 συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλιας στην οποία μάλλον θα κληθεί ξανά. Επιπρόσθετα, παίζει σε μια μέτρια έως κακή ομάδα, χωρίς ΧΑΦ και αυτοματισμούς. Αυτό για κάτι Μπλάνκο και Δημητριάδηδες που στην τωρινή ομάδα, δεν θα ακούμπαγαν καν τη μπάλα.

    Τον Μάνταλο όλοι αγαπάνε να τον βρίζουν, αλλά όταν λείπει τον αναζητούν. Χθες βοήθησε πολύ και προσπάθησε πραγματικά.

    Έχω δει Πεπέ και Μανώλη Παπαδόπουλο, αλλά αυτός ο Οικονόμου είναι απίστευτη περίπτωση.

    Μιας που είπαμε για Μάνταλο, θυμήθηκα τον Λόπεζ που μετά τον χιαστό και ειδικότερα χθες ήταν για λύπηση. Δύο έχει ο Μάνταλος.

    Ο Αλμπάνης…δεν μπορώ να βγάλω ακρη. Ήταν εξαιρετικός. Τα έχει σχεδόν όλα. Ύψος, ταχύτητα, ξεμαρκάρισμα, δύο πόδια, τρίπλα. Δεν γίνεται ο σαφώς υποδεέστερος Μαδούρας να παίζει Εθνική και ο Αλμπάνης να μην είναι βασικός.

    Ο Βέρντε δεξιά, δεν ήταν κακός. Δεν κρυπφτηκε, ζήτησε και πήρε μπάλες και ήταν άτυχος.

    Τι να σου κάνουν όμως όλοι, όταν δεν υπάρχει προπονητής. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Κάθε αγωνιστική, εμφανίζει και εξαφανίζει παίκτες, δεν καταλήγει σε κάποιο πλάνο, ένα σχεδιο, ένα κάποιο στυλ.

    Απολαυστικές οι στιγμές ξεκατινιάσματος της γαυρίλας (Β/Ν) στο Μαρινακιστάν (credits στον Μπέο). Είναι τόσο λίγος ο Μελισσανίδης που χάνει ιστορική ευκαιρία για πρωταθλημα φέτος, εκμεταλλευόμενος την διαμάχη τους, που θα οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα πιστεύω.

    Προς Koreas: Ποιόν φοβάται τελικά, τον Σαββίδη (και γιατί;) ή τους Αμερικάνους;

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Και το πεναλντυ ηταν πεναλντυ,και η καθυστερημενη καθυστερηση ηταν σωστη. Για να ξερουμε τι λεμε. Το ερωτημα ειναι αν ηταν αντιθετες οι ομαδες σε αυτο το σημειο,θα εδινε το πεναλντυ στον ΠΑΟ ? Φυσικα και οχι ειναι η απαντηση.Και εκει γινεται ολο το πανηγυρι κι ο τζερτζελες.Γιατι περι αυτου προκειται,να χαμε να λεγαμε ειναι ολοι τους. Εδω ενα Χ εφερε ο γαυρος ο οριτζιναλ και τους τελειωσε το Α4 απο τις ανακοινωσεις .Πραγματικα,ειναι τοσο γελοιοι οι ανθρωποι που γελανε μαζι τους και τα ψαρια…Ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε. Εν τω μεταξυ, η διοικηση της Liverpool αρνηθηκε να μεινει σε ξενοδοχειο 5* για το πρωταθλημα συλλογων στην Ντοχα,γιατι εψαξε και βρηκε πως για να φτιαχτει το resort δουλευαν οι “σκλαβοι” στους 45 βαθμους για 12 ωρες και για 8 λιρες μεροκαματο!!! Ενταξει,δεν το καταπινεις και αμασητο,αλλα οπως και να χει εχει αντικτυπο στον κοσμο. Οποιαδηποτε συγκριση νοοτροπιας διοικησεων συνιστα ποινικο αδικημα …..

  18. Ο/Η Δημήτρης ΑΕΚ λέει:

    Μπράβο σε όλους σας. Όσα γράφονται εδώ μέσα είναι απολαυστικά.
    Ίσως με ένα σοβαρό προπονητή και δύο κανονικές μεταγραφές είχαμε κάποιες ελπίδες στα play off…

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ισμαελ Μπλανκο εγραψε σε 3,5 χρονια 72 τεμαχια σε 169 αγωνες, εχωντας ενα ποσοστο 0,42 γκολ/ματς.
    Ουτε αυτος ειχε κανει ‘προετοιμασια’.
    Λεω 3,5 γιατι το τελευταιο χρονο εμπαινε αλλαγη στο 80 η επαιζε στον ασβεστη για να χωρεσει καποιος Μπαχα-αναλογο ταγαρι του Ολιβειρα.
    Αμα ξερεις μπαλλα το δειχνεις ειτε εισαι προεδρος, ειτε εισαι στο παγκο αλλωστε. Αμα κοβει το ματι, τυφλα να εχει η καρεκλα.

    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΙΔΑΣ Ολιβειρα στα αναλογα 4 τελευταια χρονια του εχει σε 120 εμφανισεις 33 γκολ, ενα ποσοστο 0,27 γκολ/ματς.
    Δηλαδη λιγο πανω απο το μισο και μαλιστα αγωνιζωμενος σε ομαδες Β’ Εθνικης (championship) Αγγλιας.
    Επειδη εκανε και ρεκορ καρριερας με 12 (ολοκληρα) γκολ το 2016-17 ανεβαζει και το συνολικο στατιστικο του που κανονικα ειναι στο 0,22.
    Ο μεσος ορος του ειναι 6 γκολ/σαιζον και μαλιστα στις μεγαλες χρονιες – με πολλες συμμετοχες:
    2010/11> 31 ματς/5 γκολ
    2011/12> 22 ματς/3 γκολ
    2012/13> 31 ματς/4 γκολ
    2015/16> 29 ματς/9γκολ
    2016/18> 70 ματς/20 γκολ

    Στη δε εθνικη Πορτογαλιας- την υπερδυναμη που νικησε ΔΥΟ φορες εντος εδρας ο ….Μιχαλης Καψης εχει βαλει 2 γκολ στις ποδοσφαιρομανες του Παναμα (σε φιλικο) και των Φεροε και αυτα εντος εδρας.

    Σοβαρευτητε. Ελεος με τον αμπαλλο που ειναι 10 χρονια σεντερ φορ και εχει βαλει 60 γκολ.

    Οταν ξαναβρουμε Μπλανκο (18 γκολ επι τεσσερα χρονια ΚΑΘΕ χρονο σερι) τοτε τα λεμε. Μεχρι τοτε:
    Πρεπει να εισαι ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ για να σημαδευεις τερμα και να τη βγαζεις πλαγιο! Μιλαμε οτι θελει ταλεντο οχι αστεια.
    Πρεπει να εισαι ΤΡΕΛΛΟ ΤΑΓΑΡΙ για να πηγαινεις για κεφαλια και να κανεις καλαμια! Αυτο ξεπερνα τα ορια του ταλεντου και σε βαζει στη κατηγορια ΓΚΟΥΦΗ.

    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ισμα ειναι ο κορυφαιος σκορερ της τελευταιας 30ετιας πισω φυσικα απο το κοντο με 186 και τον Δημητριαδη με 81 (που επαιξε ενα ετος παραπανω)
    Ολοι οι αλλοι ειναι πισω του σε ματς/γκολ:
    Σαβεφσκι 356-51
    Κωστης 105-55
    Αλεξανδρης 89-49
    Τσιαρτας 98-37
    Λυμπεροπουλος 141-67
    Μπατιστα 90-39

    Ακομη και ο Μπαγεβιτς παλιοτερα βεβαια, σε 106 ματς εβαλε 65.

    Οποτε λιγο ΣΕΒΑΣΜΟΣ δε βλαπτει.

    Απο την αλλη βεβαια στην αεκ που ο πηχης σερνεται στο πατωμα και ο μανταλος ειναι αρχηγος που ανεβαζει την ομαδα… ο γιδας δειχνει παικτης επειδη εβαλε μια τρισποντη και του εκανε μουφα δωρο ενα 19χρονο που μετα εβαλε τα κλαματα, αλλο ενα γκολ.
    Που να βαλει και κανα γκολ σε ντερμπυ.
    Θα ψαχνουμε μαρμαρο να του σκαλισουμε αγαλμα!
    Ειναι πραγματικα απιθανο πως ‘μασαει’ ο κοσμος που ψαχνει ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ καπου να πιαστει.
    Αναλογη μασα ακουγαμε βεβαια και για τον Πονσε που του εκατσε μια χρονια και φετος στη Σπαρτακ ξαναγυρισε στο φυσικο του περιβαλλον: 12 ματς-1 γκολ.

    One season wonder τους λενε αυτους εδω.

    @Κωστας
    Ναι ενα εκατομμυριο παιρνει. Σε τι νομισμα δε μας ειπε μονο. Αν ειναι ΛΕΚ, Δηναρια, η Ρουβλια και αυτο για 3 λογους.

    Α) Ο απιθανος αυτος ποδοσφαιρικος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ στη καρριερα του παει δανεικος και αγυριστος μονιμα απο την αρχη της καρριερας του. Παικτης του πεταματου δηλαδη.
    Β) Πες μου ΕΝΑ παικτη που παιρνει ενα εκ στην αεκ. ΕΝΑΝ. Το πιο βαρυ συμβολαιο ειναι ο καλογερος με 550 και μετα ο Λιβαδιας με 500. Κοντα στα 600 ειχε παρει ο Αραουχο αλλα δεν ειχε συμβολαιο ηταν δανεικος γι αυτο και τον πηραμε τελευταια στιγμη, να πεσει λιγο η τιμη απο τα 900 που ηθελε.
    Γ) Ο προεδρος ειναι γνωστος χουβαρντας που μοιραζει τα εκατομμυρια εδω και χρονια. Τα βγαζει απο τη δεξια τσεπη και τα βαζει στην αριστερη.
    Δε βλεπεις πως ρεει το χρημα? Δενουμε τα σκυλια με τα λουκανικα που λεει και ο Αντωνης.
    Μιλαμε για τον ιδιο προεδρο που μανουριασε για τα 80 χιλιαρικα του Λαμπροπουλου, τα 200 του Σιμοες και τα 150 του Μπακασετα. Ο τυπος δηλαδη που προτιμησε να πεταξει εκτος ομαδας τρεις βασικους παικτες για λιγοτερα απο 500 χιλιαρικα αυξηση και να τη κανει ανω κατω, εξι μηνες μετα πηγε και εδωσε σε ενα παντελως αγνωστο 1εκ.
    Αυτος που δεν εδινε 200/χρονο παραπανω στο Γιακομπ που τον ηξερε και τον ειχε ξελασπωσει επι τριετια, εδωσε 1εκ.
    Αυτα τα φουμαρα δε τα πιστευουν ουτε προνηπια.

    ΥΓ Φημες λενε οτι μαλλον εληξε το ματς στη Τουμπα. Δεν εχει εξακριβωθει ακομη.
    Για μενα το ματς θελει μιση ωρα, η δυο πεναλτυ ακομα, φερεται να δηλωσε απο την αραπια ο κλεφτοκοτεσκου.

    Δε ξερω και τι λεει και αυτος ο gentleman των γηπεδων ο Βιερινια που αφου πλακωθει στα κλωτσιδια μετα ζηταει ‘συγνωμμη’.

    Ναι βρε αυτος ο Βιερινια που πηδηξε με τη χερουκλα τεντωμενη πανω απο το κεφαλι με το Βολο αλλα καποιος Τσαμούρης δεν ‘ειδε’ κατι και φυσικα ο ιδιος ηπιε το αμιλητο:

    https://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/lamia-paok-to-penalti-poy-zhthsan-oi-ghpedouxoi-sto-xeri-toy-vieirinia.5378766.html

    ΥΓ2 Sadio Mané so far this season;

    Premier League:

    ⚽️ 11 Games
    🥅 6 Goals
    🎯 4 Assists

    Champions League:
    ⚽️ 3 Games
    🥅 2 Goals
    🎯 1 Assist

    Super Cup:
    ⚽️ 1 Game
    🥅 2 Goals
    World Class 🔥

    Ο Sadio ΔΕΝ ειναι CF…

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    H Liverpool δεν μπορει να αλλαξει το κοσμο. Και ναι στη καινουργια συμφωνια με τη Nike πλεον πολλα προιοντα κατα μεγαλη πιθανοτητα φτιαχνωνται στο Μπαγκλαντες απο μικρα παιδια που δε ξερω αν παιρνουν καν 8 λιρες την ημερα. ΟΛΕΣ οι πολυεθνικες τετοιου βεληνεκους τα ιδια κανουν.
    Οποτε μια λυση θα ειναι να παιζουμε με χειροποιητα σανδαλια που θα φτιαχνει ο Γιουργκεν οσο κανουν προπονηση οι αλλοι με χλαμυδες.

    Αυτο που μπορει να κανει-οσο μπορει να το κανει- η ομαδα το κανει και με το παραπανω.
    ΠΑΝΤΑ το εκανε εδω και δεκαετιες. Γι αυτο αλλωστε ειναι Liverpool και δεν εχει καμμια σχεση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα.
    Εχω γραψει παλια για το Liverpool Foundation https://foundation.liverpoolfc.com/ τι κανει για τη τοπικη κοινωνια, για παιδια, αστεγους, για βετερανους πολεμου κλπ.
    Εχω γραψει για το project σε συνεργασια με το δημο και τις τραπεζες για τα 250 σπιτια γυρω απο το Anfield και την αναβαθμιση ΟΛΗΣ της περιοχης (αξιας £300million) , για την αναβαθμιση του Stanley Park, για την αναβαθμιση μεχρι και των τοπικων συγκοινωνιων.
    Μεχρι και στην αστυνομια κανει δωρεες, οχι για να κανει τα στραβα ματια οταν ο Klopp με τον Henry μπουκαρουν κατα λαθος στα δωματια των διαιτητων.

    Αυτο που εκανε χθες μπορει να μοιαζει τιποτα αλλα δειχνει 2 πραγματα.

    Πρωτον και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: Καποιος ασχολειται με την εικονα που δειχνει το club ακομη και στα πιο μικρα πραγματα οπως ενα ξενοδοχειο στην αλλη ακρη της γης. Σε καποιον/καποιους δηλαδη μπηκε η περιεργια να ψαξουν να δουν σε ποιο βαθμο μια πιθανη συσχετιση του club μπορει να ειναι κακη για την εικονα του.

    Δευτερον: Με αυτη τη κινηση και την επιρροη που εχει το club εμαθε ολος ο κοσμος τι εχει γινει στο εν λογω ξενοδοχειο. Θα αλλαξει κατι? Πιθανοτατα οχι. Αλλα ακομη και ΕΝΑΣ πελατης να κανει αναλογη ακυρωση, μονο κερδος μπορει να υπαρχει.

    Αυτο ειναι αφιερωμενο σε οσους κρυφογελασαν οταν ειπα να μη παντελωνιασει ο γατουλης τα 25χιλιαρικα απο το ‘προστιμο’ (που θα εδινε ετσι και αλλιως) αλλα να δωσει π,χ 5,000-10,000 γευματα των 2-3 ευρω σε αστεγους.
    Ειναι τοσο δυσκολο να σηκωσεις ενα τηλεφωνο και να το κανεις σε συνεργασια με ενα μεγαλο super market και την εκκλησια για παραδειγμα ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΦΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥΘΕΝΑ? Δεν ειναι αναγκαια συνθηκη να τα δειχνουμε ολα.
    Ειναι τοσο δυσκολο να πας να δωσεις απο 5,000 σε 5 γηροκομεια?
    Ειναι τοσο δυσκολο να πας μαζι με τον ΟΠΑΠ (δικο σου μαγαζι ειναι) να βαλει και αυτος αλλα τοσα και να παρετε ενα ακριβο μηχανημα σε ενα νοσομειο? Να συντηρησετε 10 ασθενοφορα? Να κανετε ΚΑΤΙ, οτιδηποτε, κατι αλλο εκτος απο το να τρεχετε μονο σε παρτυ για τη κολο-ομαδα σας να μπεκρουλιαζετε?
    Δεν ειναι φυσικα, ειναι αλλος τροπος σκεψης που απλα δεν τον εχουμε. Δε περναει απο το μυαλο μας εκει στη ΠΑΕ αεκ, δε μας κανει κουκου, μας δειχνει δυσκολος, χωρις λογο, δεν ασχολουμαστε ρε αδελφε.

    Εμεις σκεφτωμαστε αλλιως: Ναι αλλα ο Βαγγελας εκανε το Χ, ο Ιβαν εκανε το Ψ, ο Μπεος εκανε το Ζ.
    ΑΡΑ εμεις ειμαστε καλυτεροι. Οι αλλοι ειναι σιχαμενοι, εμεις ειμαστε αγγελικα πλασμενοι.
    Αλλωστε το ειπε και ο θεματοφυλακας των ηθικων αξιων μας: Μας βλεπουν και μικρα παιδια.Την αλλη μερα εφαγε 10 χιλιαρικα προστιμο και ενα μηνα απαγορευση εισοδου για τους τραμπουκισμους του. Οταν κατεβαζει καντηλια αυτος ειναι ηθικος. Οταν κατεβαζει καντηλια ο καθε Βρανιες ειναι το κακο..

    Γι αυτο δεν εχουμε πιασει ΠΑΤΟ ως κοινωνια? Ασε την ομαδα. Εκει ειμασταν παντα διαφορετικοι…

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Όχι Δημήτρη μου, δεν τον βλέπουν μικρά παιδιά. Είναι για άνω των 18 ετών. Εκεί δηλαδή που ο ίδιος στην ουσία λέει οτι πλέον δεν υπάρχουν ηθικές αξίες, κρίνοντας φυσικά εξ ιδίων.

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Με τη λογική των αριθμών λοιπόν, ο Βασίλης Δημητριάδης είναι κράμα Φαν Μπάστεν και Ρουμενίγκε, σκοράροντας τις 2 πρώτες χρόνιες 1γκολ/παιχνίδι.

    Εμένα ο Μπλάνκο δεν μου άρεσε ποτέ, όπως δεν μου άρεσε ο Δημητριάδης ή ο Πρίγοβιτς, τι να κάνουμε τώρα, θα τιμωρηθώ?

    Ναι, ο Ολιβέιρα είναι καλύτερος τεχνικά από τους προαναφερθέντες, για εμένα και κάποιους άλλους, θα μας απαγορευτεί το δικαίωμα να το πιστεύουμε?

    Ο Πόνσε τουλάχιστον, τράβηξε το ενδιαφέρον της Ρόμα για να φύγει από τη χώρα του, όχι της ΑΕΚ και σήμερα που μιλάμε παίζει σε μια καλύτερη ομάδα, έχοντας σκοράρει 5 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

    Επαναλαμβάνω επίσης, με ποιους έπαιξαν συμπαίκτες και σε τι ομάδες.

    Η Championship είναι καλύτερη και δυσκολότερη του γελοίου αυτού πρωταθλήματος.

    Ας θυμηθούμε πόσο μάτωσε τα δίχτυα ο Μπλάνκο…μετά την ΑΕΚ…

    2011-2012 Σαν Λουίς ΦΚ 15 (2)
    2012 Λέγκια Βαρσοβίας 6 (0)
    2012-2013 Μόναχο 1860 13 (0)

    Η υπερδύναμη που νικήθηκε από την επερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης, έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης και με τόσο υλικό που είχε, έχει και θα έχει διαχρονικά, δεν είναι για φτύσιμο οι 17 συμμετοχές. Προφανώς δεν είναι top class παίκτης, αλλά δεν είναι για πέταμα.

    Για εσένα είναι ΓΙΔΑ, μια χαρά, σεβαστό, δεν προσπαθώ και δεν θέλω να σε πείσω, αλλά η καταγραφή να γίνεται σωστά, το δώρο που του έκανε ο πιτσιρικάς το κυνήγησε, πίεσε, έτρεξε και ο τρόπος που το τελείωσε απέναντι σε άλλη μία αντιπαθητική γλίτσα…ήταν γαμάτος.

  23. Ο/Η Spyros Pontios λέει:

    Μιλάμε για πολύ πόνο ο σνιτσελακος!

    Σουρωτή στους Γλύφτες του βαγγελα!

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @nnektarios

    δε ξέρω αν και ποιον φοβάται ο μιμίκος. (δεν ασχολούμαι με παρασκήνια και απατεώνες). χιούμορ προσπάθησα να κάνω, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα.

    να το πω αλλιώς ότι είναι παρτίδα poker, όπου ο μιμίκος λέει συνέχεια πάσο, ο αλαφού δεν πηγαίνει, και του χονδρού του τα κρατούν άλλοι τα χαρτιά γιατί τα χέρια του τρέμουν.

    για το παιχνίδι της κυριακής με τους βαζέλες, τι βλέπεις;
    άλλη μία αχώνευτη ομάδα.
    λόπεζ και οικονόμου θα ξαναπαίξουν;

  25. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ είμαστε όλοι…ακόμα και οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ.
    Στο άκουσμα του δευτέρου γυρίζει το κεφάλη η μισή χώρα. Ειδικά σε προεκλογική περίοδο.

    Εγώ θα πω το δικό μου. Για να το εμπεδώσω εγώ:

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Α-Ε-Κ-Α-Ρ-Α!!!!

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για αλλη μια φορα παρουσιαζεις τα πραγματα οπως ΘΕΣ και οχι οπως ειναι.
    Για αλλη μια φορα ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ κοιτας τι κανουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ και οχι εσυ ως αεκ.
    Ο κατατρεγμενος αεκτζης που του φταινε οι αλλοι μονιμα. Ο αδικημενος της κοινωνιας.

    Εγω λεω τι εκανε ο Μπλανκο στην αεκ, δεν υποστηριζω ουτε τη Σαν Λουίς ΦΚ ουτε τη Λεγκια. Αδιαφορες μου ειναι.
    ΕΔΩ στην αεκ, στην Ελλαδα, εβαλε 72 γκολ. Στη Λεγκια ειτε εβαλε 2 ειτε 152 το ιδιο και το αυτο μου κανει.
    Αν αυριο φυγει η ΓΙΔΑ και παει και βαλει 50 γκολ με τη καθε σετουμπαλ και τη καθε Λουντογκορετς, ΕΠΙΣΗΣ αδιαφορο μου ειναι.

    Ο Σαλαχ στη τσελσυ εκδιωχθηκε απο τον αλλο τον αετοματη εχωντας βαλει ΔΥΟ γκολ.
    Σε εμας εχει βαλει 59 στο πρωταθλημα μονο βγαινωντας 2 φορες σερι πρωτος σκορερ. Να το διωξουμε επειδη δεν εβαζε γκολ με τη Τσελσυ?
    Ο Μανε στους αγιους εβαλε 21 σε 67 ματς . Σε εμας 51 σε 103. Εχει αυξησει σχεδον 50% το ποσοστο του. Να τον γυρισουμε πισω και αυτον?
    Ο Ιαν- τον λεω με το μικρο του γιατι καθωμαστε διπλα στο γηπεδο και τραβαμε και βιντεακια παρεα- ειχε το εκπληκτικο 182-109 σε εμας.
    Πηγε στη Γιουβε και ΔΕΝ επιασε 29-7.
    Γυρισε πισω επαιξε αλλα 300 ματς για μια δεκαετια και κολλησε αλλα 120 τεμαχια. Πως το βλεπεις, ειναι γαματος η να λεμε οτι ειναι χαλιας?
    Ψαξε να δεις ποιος ειναι ο Ιαν.

    Οταν λοιπον η ΓΙΔΑ φτασει τα 72 ελα να μιλησουμε ξανα. Μεχρι τοτε χαζευε τον- δικαιωμα σου φυσικα- γι αυτο αλλωστε και ο καθενας θαυμαζει οτι πιστευει..
    Το 72 ΕΓΡΑΨΕ και ειτε σου αρεσε ειτε οχι ειναι γεγονος. Ουτε εμενα μου αρεσε σα παικτης, αλλα τον πηρα για να μου βαζει γκολ δε το πηρα για να βγουμε για μπυρες να κανουμε πλακα. Και γκολ ΕΒΑΖΕ.
    Ο πονσε ναι τραβηξε το ενδιαφερον. Επισης τραβηξε και ΜΗΔΕΝ (0) συμμετοχες στη Ρομα μιας και βολοδερνει και αυτος επι τετραετια στο καθε πικραμενο, απο το πολυ ενδιαφερον…Φαντασου οτι απο το 2015 που ενδιαφερθηκε.. η Ρομα εχει αλλαξει 5 ομαδες βαζωντας 2 γκολ στη Γραναδα, 2 στη Λιλ, και φυσικα 16 στο υπερπρωταθλημα της Ελλαδας. Τωρα μεγαλουργει στη Ρωσσια.. Αυριο ποιος ξερει? Εχει πρωταθλημα και η Μπουργκινα Φασο, αν δε κανει scouting ο γατουλης και τον φερει πισω. Αρκει να ειναι φθηνος. Αν ειναι φθηνοτερος, τοτε να δεις πουλο που θα παρει ο γαματος. Ο πρωτος θα ειναι η ο τελευταιος?

    Ο Δημητριαδης ειναι αμπαλλος αλλα τη δουλεια του την εκανε. Συμφωνω με πολυ καλους συμπαικτες διπλα του αλλα την εκανε. Ο Μυλερ στη Μπαγερν δηλαδη ειναι κανας παικταρας και τον κρατανε? Μαγεψε κανενα με τις τριπλες του? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, απλα κανει τη δουλεια του. Τον σιχαινωμαι αλλα γκολ βαζει.

    Τελος μπορεις να πιστευεις οτι θες, σε ελευθερη χωρα ζουμε.
    Ακριβως επειδη το γενικο πιστευω ειναι εκει που ειναι, ο πηχης εχει πεσει ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ. Γι αυτο γυρνας στο 95 παιχνιδι εντος με αντιπαλο 19χρονο τερματοφυλακα που βαζει τα κλαματα μεσα στο ματς!!!! και χαιρεσαι.
    Η χανεις απο τον Πανοπουλο και στεναχωριεσαι. Ετσι πανε αυτα. Η αεκ πλεον δινει το υπερπαντων αγωνα με ομαδες που σε ΚΣ (κανονικες συνθηκες) επρεπε να τις εχει 3-0 στο ημιχρονο, επειδη εχει μαζεψει οτι φθηνο ΣΚΟΥΠΙΔΙ υπαρχει. Στα ντερμπυ ειναι ευχαριστημενη αμα δε φαει τεσσαρα μεσα εξω. Χανει σβηστα 3 κυπελλα, χανει σβηστα με 2-0 στο ταψι και λεει παλι καλα που δε παθαμε και τιποτα. Ειναι και ευχαριστημενη απο τη …. προσπαθεια!
    Γι αυτο και αποκαλεις ενα τυπο που σημαδευει τερμα και πετυχαινει πλαγιο ως …γαματο. Εκει εχετε καταντησει.

    Το οτι συζηταμε τη Πορτογαλια ως σοβαρη ομαδα- με προπονητη το κατα τα αλλα συμπαθεστατο δον-Φερναντο που διδασκει τη μεθοδο ταμπουρι αψογα- που πηγε τελικο με 3 ισοπαλιες στο ομιλο ως τριτη σε ισοβαθμια γκολ, αποκλειωντας τις ποδοσφαιρομανες Πολωνια στους 8 και Ουαλια!!! στον ημιτελικο σταματα τη κανονικη ποδοσφαιρικη λογικη.
    Και η Ελλαδα εκανε ταρζανιες αλλα τουλαχιστον νικησε Γαλλια και την ομαδαρα Τσεχια τοτε. Και υπερδυναμη δε θυμαμαι να την ειπε ποτε κανεις, ισα ισα που γελαγαμε με το Χαριστεα σεντερ φορ!
    Σημασια δεν εχουν μονο οι συμμετοχες. Σημασια εχει ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ.
    Το να σε φωναζουν στα φιλικα με το Παναμα και τα φεροε ειναι μεν συμμετοχες αλλα ειναι για να γελανε τα τσιμεντα.

    Ο καθενας οσο ξερει και οσο πιστευει, ουτε εγω θα σου αλλαξω γνωμη αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ εσυ δε θα με μαθεις ποδοσφαιρο.
    Ουτε θα αλλαζεις τη στατιστικη της αεκ κατα πως σε βολευει καθε φορα βαζωντας μεσα Λεγκιες.

    Δοξα το Βουδα ματακια-ακομη- εχουμε και βλεπουμε. Και δοξα τον Αλλαχ εγω με το στανιο ‘ηρωες’ δε ψαχνω να πιαστω απο καπου ντε και καλα.
    Εχω φαει χιλιαδες (κυριολεκτικα χιλιαδες) LIVE παιχνιδια στο νησι εχω δει μεγαλη Μιλαν στα 90’ς εχω δει επισης χιλιαδες παιχνιδια σε ολα τα πρωταθληματα στη τηλεοραση, εχω φαει +35 χρονια στα γηπεδα να βλεπω αεκ, και καταλαβαινω αν ενας παικτης ειναι η δεν ειναι.
    Εσυ απο την αλλη ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ βλεπεις και απο ενα διαφορετικο γαματο.
    Πρωτα γαμει ο Κρισαντους. Μετα γαμει ο Πεκαχρτ. Μετα ο Αλμειδα. Μετα ο Αραουχο. Μετα ο Πονσε. Τωρα ο ΓΙΔΑΣ.
    Κατουρατε και λιγο ρε παιδια θα σας πεσει κανα νεφρο!
    Μετα παιρνει το πουλο ο προηγουμενος και ερχεται ο επομενος γαματος. Και η ζωη συνεχιζεται.

    Εκει στη τριτη θεση….
    Εκει στο μειον εικοσι…
    Γαματα….

  27. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Μιας και γίνεται αναφορά σε στατιστικά στοιχεία να πούμε πως υπάρχουν πλέον στο ποδόσφαιρο στατιστικοί πίνακες με μεταβλητές όπως είναι τα expected goals (xG) (Opta, the leading football data provider, describes xG as “the quality of a shot based on several variables such as assist type, shot angle and distance from goal, whether it was a headed shot and whether it was defined as a big chance”. In other words, it uses historical averages to determine how likely it is that a chance should be scored. Adding together all these numbers can indicate how many chances should have been scored, on average), οι Key Passes (KP) (The final pass leading to a shot at goal from a teammate και συμπληρώνω «εξουδετερώνει» τουλάχιστον έναν αντίπαλο), τα πετυχημένα τάκλιν, οι κερδισμένες εναέριες μονομαχίες κτλ που σου επιτρέπουν να αξιολογήσεις ακόμα καλύτερα τόσο μια ομάδα όσο και ατομικά ποδοσφαιριστές. Περισσότερα για τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα εδώ: https://understat.com/

  28. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν μίλησα για αδικία και κατατρεγμό. Είπα την άποψή μου και χρησιμοποίησα στοιχεία όπως εσυ.
    Τα πράγματα τα παρουσιάζεις εσυ όπως σε βολεύει, όπως η εικόνα που έχεις για το γκολ. Που έκανε λάθος ο τερματοφύλακας, την οποία δεν παρουσίασες όπως έγινε, αλλά όπως ήθελες για να τον υποτιμήσεις.
    Εγραψες ένα κατεβατό για το τι έκανε ο Ολιβέιρα πριν την ΑΕΚ. Άρα, να συγκρίνεις επιθετικούς με πεπραγμενα εντός ΑΕΚ, θα περιμενεις και μετά γλεντάς όποιον δεν γουστάρεις. Προς το παρόν, κάτι κάνει ο Ολιβέιρα.
    Ο τελευταίος παίκτης που θαύμασα στην ΑΕΚ και πήγαινα γήπεδο για αυτόν, ήταν ο Αραούχο.
    Προφανώς δεν ήταν επιπέδου Ρόμα ο Πόνσε, αλλά είναι 22 και στα 22 του, παίρνει 2,2 το χρόνο και έχει μέλλον. Εδώ, σε μια μέτρια ομάδα, τα πήγε μια χαρά. Αύριο δεν ξέρουμε.
    Ο πήχυς πηγαίνει όλο και χαμηλότερα κοινωνικά, θα ακολουθήσει και το ποδόσφαιρο.
    Βλέπεις που πάλι το παρουσιάζει όπως θέλεις; Όχι, δεν τον χαρακτήρισα γαματο, γαμάτο χαρακτήρισα τον τρόπο που την έστειλε στα δίχτυα. Έτσι όπως έπρεπε στα πουτανάκια του Σαββίδη και καμία φορά του Μαρινάκη.
    Σοβαρή, ασόβαρη η Πορτογαλία, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και Nations League. Η πλάκα είναι ότι νίκησε τη Γαλλία μέσα στην έδρα της.
    Δεν κατάλαβα, από που συμπέρανες ότι θα σε μάθω ποδόσφαιρο; Δεν επιβάλλω τη γνώμη μου σε κανέναν. Το αντίθετο συμβαίνει.
    Τη στατιστική δεν την άλλαξα, την παρέθεσα απλά όπως εσυ, δεν αλλάζει την πορεία του Μπλάνκο.
    Δεν ψάχνω ήρωες, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Είχα κάποτε έναν, στο δημοτικό, τον Θωμά Μαύρο.
    Δεν ξέρεις αν κάθε χρόνο βρίσκω ένα γαμάτο, δεν νομίζω να σου έχω αναφέρει ονόματα, επαναλαμβάνω όμως τον Αραούχο στα τελευταία χρόνια. Φέτος, δεν βλέπω κάποιον.

    Προς koreas: Κάποτε ο ΠΑΟ ήταν ο μισητός αντίπαλος και αξεπέραστο εμπόδιο. Τα καταφέρναμε καλύτερα. Με τον ΟΣΦΠ. Σήμερα δεν υπάρχει αίγλη. Δεν τον έχω δει, η φασαρία με τη διαιτησία είναι εις βάρος μας και έχουμε και το μόνιμο μειονέκτημα. Με όποιον και να παίξουμε έχουμε χειρότερο προπονητή. Ικανός είναι να βάλει Σιμάο και να αφήσει εκτός αποστολής τον Κρίστιτσιτς. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, έτσι όπως είμαστε, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η διαμάχη των σιχαμένων. Θα δω τη ματσάρα έτσι και αλλιώς.

  29. Ο/Η conpater λέει:

    …”Οχι οτι το καταπινουμε αμασητο….”
    Αυτο εγραψα και τελειωσα με τον αντικτυπο για τον κοσμο. Που παιζει πολυ σοβαρο λογο για την εικονα που βγαζεις στην κοινωνια . Απλα,εγω το εγραψα,το “μαζεψα” σε δυο προτασεις.

  30. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Το χθεσινό CL από τη ματιά των xG. Δεν μπορώ να ανεβάσω την εικόνα. Έχω αφήσει κενά ελπίζω να είναι ευανάγνωστα και να μην σας μπερδεύουν. Το FAIRNESS έχει να κάνει με το κατά πόσο αποδόθηκε δικαιοσύνη στο τελικό σκορ με βάση τα xG. Η Βαλένθια με 16 σουτ προς το τέρμα είχε xG 2.57 ενώ η Λιλ με 15 σουτ είχε xG 1.33 δηλαδή πιο καθαρές ευκαιρίες για τη Βαλένθια.

    CHELSEA: Shots 25, xG 5.19 – AJAX: Shots 8, xG 1.44 SCORE 4-4 FAIRNESS 57.5

    ZENIT: Shots 10, xG 0.97 – LEIPZIG: Shots 20, xG 1.06 SCORE 0-2 FAIRNESS 59.4

    BARCA: Shots 14, xG 2.17 – SLAVIA: Shots 4, xG 0.22 SCORE 0-0 FAIRNESS 59.9

    NAPOLI: Shots 29, xG 3.18 – SALZBURG: Shots 12, xG 1.71 SCORE 1-1 FAIRNESS 75.8

    LYON: Shots 13, xG 1.60 – BENFICA: Shots 16, xG 1.18 SCORE 3-1 FAIRNESS 76.4

    VALENCIA: Shots 16, xG 2.57 – LILLE: Shots 15, xG 1.33 SCORE 4-1 FAIRNESS 82.7

    LIVERPOOL: Shots 28, xG 2.74 – GENK: Shots 6, xG 0.80 SCORE 2-1 FAIRNESS 85.7

    DORTMUND: Shots 21, xG 3.18 – INTER: Shots 9, xG 1.46 SCORE 3-2 FAIRNESS 87.9

  31. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Περισσότερη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη χθες στο CL. Τα βρήκε σκούρα η PSG, τα χρειάστηκε η JUVE, ανέβηκε η ATALANTA στο β’ μέρος, πήγαινε για 0-2 με βάση τα xG του ημιχρόνου, απογοητευτικός ο γαύρος μόλις 0,10 xG. Διαβάζω καλά λόγια για τον προπονητή του αλλά προσωπικά στο δημιουργικό κομμάτι και απέναντι σε οργανωμένες άμυνες σε open play δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο σαν προπονητή. Μάλλον κάνω λάθος, η λογική μου πολλές φορές δεν συμβαδίζει με αυτή της πλειοψηφίας.

    PSG: Shots 10, xG 2.12 – BRUGGE: Shots 14, xG 1.92 SCORE 1-0 FAIRNESS 73.3

    LOKOMOTIV: Shots 18, xG 2.56 – JUVENTUS: Shots 17, xG 2.21 SCORE 1-2 FAIRNESS 73.4

    LEVERKUZEN: Shots 15, xG 1.61 – ATLETICO: Shots 14, xG 1.90 SCORE 2-1 FAIRNESS 73.7

    ATALANTA: Shots 8, xG 0.89 – MAN CITY: Shots 10, xG 1.92 SCORE 1-1 FAIRNESS 77.8

    CRVENA ZVEZDA: Shots 5, xG 0.74 – TOTTENHAM: Shots 17, xG 2.15 SCORE 0-4 FAIRNESS 80

    DINAMO ZAGREB: Shots 9, xG 1.98 – SHAKTAR: Shots 15, xG 2.84 SCORE 3-3 FAIRNESS 85.3

    REAL: Shots 20, xG 3.75 – GALATASARAY: Shots 7, xG 0.67 SCORE 6-0 FAIRNESS 93.9

    BAYERN: Shots 27, xG 3.28 – OLYMPIAKOS: Shots 3, xG 0.10 SCORE 2-0 FAIRNESS 95.6