Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

Ενδιαφέρον και σήμερα, μετά την διακοπή. Ενδιαφέρον για το πώς θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος ( ισχύει ; ) αλλά και πώς θα εφαρμόσουν όσοι πλέον δεν είναι άρρωστοι το πλάνο του πρπονητή. Ειδικά σήμερα που λείπει και ο κανονικός προπονητής και που ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Και μάλιστα τώρα που θεωρητικά η κορυφή πλησίασε.

Η ομάδα κατέβηκε με το γνωστό 4-2-3-1 και θα έλεγα με ενδεκάδα ανάγκης. Αυτό που λέμε, μετρημένα κουκιά. Εξτρέμ οι Βέρντε και Ντέλετιτς, πίσω από τον σέντερ φορ ο Μάνταλος, και δεύτερος κεντρικός χαφ, ο Σιμάο. Τι θα περίμενες; Να παίξουν τα εξτρέμ, κι όταν αυτά μπλοκαριστούν, να περάσει η μπάλα από τον αρχηγό ( μην γελάτε ). Όλο βέβαια αυτό το σχέδιο, θα είχε κατάληξη τον Ολιβέιρα. Δεν μπορώ να μιλήσω για κακό σχεδιασμό.

Αυτό που μπορώ να πω, είναι οτι δεν βγήκε το πλάνο. Τα εξτρέμ ήταν της πλάκας, ο αρχηγός ήταν κρυμμένος και ο Σιμάο της πλάκας. Μοιραία λοιπόν η ΑΕΚ είχε κακή επιθετική ανάπτυξη, και αναλώθηκε στο να παρακολουθεί τον αντίπαλο. Που φυσικά δεν έβγαλε μάτια κι αυτός, όμως στο γήπεδο έδειχνε πιο διαβασμένος, και πιο αποφασιστικός. Ήξερε ρε παιδί μου τι ζήταγε στο χόρτο. Ήταν σαφέστατα πιο επικίνδυνος από εμάς, κι αυτό φαίνεται στις τελικές φάσεις. Μπορεί να ήρθαμε ισοπαλία σε αυτές στο πρώτο μέρος, όμως οι δικές μας ήταν άστοχες κι ακίνδυνες, ενώ του Άρη ανέδειξαν κορυφαίο μας παίκτη τον Μπάρκα, που διατήρησε ανέπαφη την εστία.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε να έχει κάποιον καλό ρυθμό. Έλεγες θα δούμε κάτι. Αυτό κράτησε κανά δεκάλεπτο. Όταν οι παίκτες μας κατάλαβαν οτι οι άλλοι έχουν πλάνο κι οτι είναι πιο κοντρολαρισμένοι, επιστράτευσαν δύναμη στα μαρκαρίσματα ή θέατρο μπας και πάρουν κανά φάουλ για να κάψουν τον ρυθμό του αγώνα. Οπότε το παιχνίδι κατέληξε νευρικό με πάμπολλες διακοπές, που θύμιζε παιχνίδι σχολικό και ταλαιπωρούσε τον θεατή. Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον μας αφήνει πιο ικανοποιημένους, όπως και εμένα με την απορία, τι δουλειά είχε αυτός ο κόσμος ( τον υπολόγισα κανά οκτάρι χιλιάδες ) και πήγε στο γήπεδο.

Το δεύτερο μέρος αναμενόταν με κάποια κρυφή ελπίδα. Μπας κι ανέβουν κάποιοι. Όμως γρήγορα προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα. Κανένας ρυθμός και καμία αλλαγή πλεύσης. Ξυλίκι κανονικό και ανοργανωσιά. Μιλάω για εμάς. Διότι στον Άρη έβλεπες μια σοβαρότητα ακόμα και σε εκέινη την στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες. Να πω και κάτι γι΄αυτό. Φυσικά με το γράμμα του νόμου ( var ) είναι κόκκινη κάρτα, όμως υπάρχει και η ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Ο Ιντέγιε δεν κοιτάει καν τον παίκτη όταν τον πατάει.

Εν πάσει περιπτώσει, η ελπίδα έγινε μεγαλύτερη λόγω αριθμητικής πλειονότητας, όμως το γήπεδο δεν έδειξε τίποτα τέτοιο. Αντιθέτως η ΑΕΚ έμοιαζε να είναι κουτσή. Και την ώρα που γινόταν πλάκα, ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, φάγαμε και το γκολ, μετά από λάθος πάσα φυσικά του Μάνταλου. Ο οποίος ξέρει την θέση του μόνο στην εθνική ομάδα. Ρε δεν γαμιόμαστε με τον κάργα μαλάκα. Ας τον πάρει το κράτος να ησυχάσουμε.

Ο Κωστένογλου λοιπόν γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 αλλά με παλινωδίες. Να παίζει την κολοκυθιά και να έχει μπερδέψει τους πάντες. Και τελικά να καταλήγει σε απίστευτες επιλογές, όμως για να ηρεμήσουμε, έφερε τον Μάνταλο πίσω στο κέντρο κι έρριξε ό,τι είχε στον πάγκο μέσα στο γήπεδο. Μην λέμε τώρα οτι αυτά τα δούλεψε στην προπόνηση. Ήξερε κανείς τι βλέπει; Όχι βέβαια. Πράμα που συμπληρώθηκε με το var. Μετά από κανά πεντάλεπτο παιχνιδιού, ο καλύτερος πλέον παίκτης μας, ο Σιμόες, είχε κερδίσει πέναλτυ. Ο ανεκδιήγητος πειθαρχικά Ευαγγέλου, που εκτέθηκε μπόλικες φορές σήμερα, το καταλόγισε, κι ο Μάνταλος ισοφάρισε.

Παρωδία ποδοσφαίρου βλέπαμε πολευεπίπεδη. Σαν να βγήκαν αναρχικοί στην πλατεία Εξαρχείων να παίξουν μπάλα με τους αστυνομικούς. Πολύ γουστάρω την κατάληξη των τελεσιγράφων εκατέρωθεν. 15 μέρες να λήξουν οι καταλήψεις, 15 μέρες να παραιτηθει ο πασόκος. Κάτι θα γίνει, δεν μπορεί. Παραίτηση βέβαια του Κωστένογλου ή του Ολιβέιρα, δεν βλέπω εντός 15 ημερών. Δεν γράφω για μπάλα; Μα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Όλα ήταν τυχαία, στον γάμο του καραγκιόζη.

Ο οποίος έληξε με το γνωστό παραμύθι των υπεύθυνων της παραπληροφόρησης. Αυτό είναι αντί για δεξίωση : Η ΑΕΚ στο τέλος έπαιξε τον Άρη σαν την γάτα με το ποντίκι. Αρχίδια. Γιόμες, κανένας σχεδιασμός και φυσικά κανένα κίνητρο. Διότι αυτή είναι η ουσία. Η ομάδα είναι καράβι ακυβέρνητο που πάει όπως φυσάει ο αέρας και κάνει το κύμα. Διότι η ομάδα δεν πήρε τίποτα από τα πλάγια της και τίποτα από τον Μάνταλο. Άρα όλος ο σχεδιασμός ήταν στράφι, αλλά τι να λέμε τώρα; Δεν έχει προπονητή. Σάμπως έχει παίκτες; Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Μην λέμε τα ίδια. Σήμερα καταλάβαινες οτι δεν έχει ούτε πρόεδρο. Όποιος βλέπει πίσω από αυτό το παιχνίδι, που είχες παραπάνω παίκτη για ένα ημιχρόνιο, αυτό μπορεί να καταλάβει. Όπως μπορεί να καταλάβει οτι καμία επανεκκίνηση δεν έγινε, απλούστατα διότι καμία εκκίνηση δεν έχει γίνει. Είναι ακόμα σοκαριστικό μάλλον οτι ο Τσίπρας δεν είναι πρωθυπουργός.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

74 Responses to Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Νομίζω ότι ειναι ώρα ο Ιβιτς να παραδώσει τα κλειδιά στην Αρκάδη….

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Η ασίστ του σπυριαρη στο γκολ του Άρη θα μετρήσει στα στατιστικά του; μην την του κλεψετε του αρχηγού.

    Ο ναπολιτανος μουτσος πρέπει να είναι από τα μεγαλύτερα παλτα που έχουν έρθει στην ομάδα ( ever) .

    Η ομάδα δεν είναι ότι δεν έχει πρόεδρο. Απλά έχει πρόεδρο συνταξιουχο.

    Φύγε, φύγε, φύγε, παλιοαλητη.

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καποιος πρεπει να “εκθεσει”την διοικηση,να την φερει προ των ευθυνων της.Αυτη την στιγμη μονο ενας υπαρχει που μπορει να το κανει.Ο Κωστενογλου.Αν αγαπας την ομαδα και οχι την τσεπη σου και την θεση παραιτησου.Εκει να δουμε γλεντια.Φερε την αταξια στο χαος. Θα γελασει καθε πικραμενος.Εκει θα δουμε τον Ιλια και τον καθε Ιλια.Αυτο που κανεις ειναι να τους παρεχεις καλυψη και χρονο.Σηκω φυγε αγορι μου να ηρεμησεις

  4. Ο/Η JF λέει:

    Πληροφορίες που θέλουν ΚΑΙ την καθαρίστρια στα Σπάτα να έπαθε γαστρεντερίτιδα δεν επιβεβαιώνονται.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το επόμενο 15ήμερο θα είναι κρίσιμο, διότι περιμένουμε να αποκλειστεί ο Ερυθρός Αστέρας και να διώξουν τον Μιλόγεβιτς και να μπορέσει επιτέλους να εκπληρωθεί ο έρωτας του Ίβιτς για αυτόν.
    Διότι άλλοι προπονητές δεν υπάρχουν στον πλανήτη.
    Μιλόγεβιτς θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες.

  6. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Θα τους βλέπει ο Λιβάγια απόψε και θα γελάει. Ούτε φάση δεν κάνουν χωρίς αυτόν. Άντε, από το επόμενο παιχνίδι να κανονίζει την ενδεκάδα που θέλει, σε συνεργασία με τον πάτερ, μήπως τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Μιλάμε ότι η ομάδα πλέον βγάζει απίστευτο γέλιο, απορώ με αυτούς που τσαντίζονται πλέον, εφόσον και ο εγγυητής φαίνεται μάλλον να το διασκεδάζει.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ AEK LFC :Δεν γίνεται αυτό. Οι παλαίμαχοι είναι σαν τους οργανωμένους. Εκκλησία άφραγκη, και οργάνωση άφραγκη αντίστοιχα.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK T21 : Είπαμε οτι έλειπε σήμερα ο προπονητής. Αν λέιπει ο Δημήτρης, μπορεί να γαμήσει ο Γιώργος;

  9. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Τζόκερ,Αγγελικούλα και Ασλανίδης να μας εξηγήσουν,τι γίνεται στην ομάδα.Αφού δεν μπορούν, να βρουν επενδυτή.Η ομάδα έτσι κι αλλιώς είναι κερδοφόρα αφότου την έριξαν στην Γ!Για το γήπεδο θα τα βρει η ΠΑΕ με την ερασιτεχνική και μόνο,άντε μεΕΣΠΑ και Δούρου!χα!χα!

  10. Ο/Η bandog λέει:

    τι ηταν αυτο το πραγμα που ειδαμε ρε?

    να δειτε που αυτοι χουν βαλει στοιχημα οτι μπορουν και χειροτερα !

    αμυνα για τον πουτσο , κεντρα για τα μπαζα, εξτρεμ απο τα λιντλ , φορ απο πανερι…

    ποιον να πιασεις και ποιον να αφησεις.
    ο αλλος ο σπυριαρης ισοφαρισε τον αρη των 10 παικτων και πανηγυρισε κιολας αφου τους ειχε κανει προηγουμενως δωρο το γκολ,
    αρχηγος οχι αστεια…

    εν τω μεταξυ μου αρεσει που το καλοκαιρι ειπαμε οτι εχουμε κανονικους εξτρεμ επιτελους !!!
    εκεινος ο ντελετιτς , σαγιοναρα φοραει και παταει τα κροδονια του !
    ασε την ιταλικη μισοριξια…

    ρε παιδια , πειτε μας τελικα ποιος δινει και ποιος παιρνει τσιμπουκια εκει μεσα γιατι στο χορταρι τουλαχιστον αντρες δε βλεπουμε…

    ΥΓ: τιγρη , τελειωνει το γηπεδο ?
    γιατι βλεπω να αγριευουν τα πραγματα…

    στρωσε κανα πεζοδρομιο και βγαλε κανα drone να φαει εργα το ποπολο !

    ΥΓ2: επιβεβαιωθηκε ενας φιλος μου που μετα το διπλο στην τριπολη μου ειχε πει “να δεις ποσο θα την πληρωσουεμ αυτη τη νικη”

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν έχει κανένα νόημα η αναφορά σε Ίβιτς, Κωστένογλου και παίκτες. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Μελισσανίδη.

    Το ταξίδι του σε αυτή τη νέα περιπέτεια επικυρώθηκε ουσιαστικά τον Απρίλιο του 2013 όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BHMAτος: Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δέχτηκε για περίπου δύο ώρες 10 άτομα της «Original 21» στο γραφείο του, συζητώντας μαζί τους για το παρελθόν αλλά και για το μέλλον της ΑΕΚ. Τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει προσπάθεια ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν γίνει αυτό που λέγεται, αν η ομάδα εκκινήσει από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και εμπλακώ με κάποιο τρόπο ο στόχος θα πρέπει να είναι η επιστροφή της ΑΕΚ σε τρία χρόνια στην Α’ Εθνική με ομαδάρα και γήπεδο. Το παν τώρα για την ΑΕΚ είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

    ΣΗΜ. Δεν είχε πει ακριβώς ομαδάρα, είχε πει ΜΠΑΡΤΣΑ, για του λόγου το αληθές.

    Ο πάντα έγκυρος Αρναούτογλου, συμπλήρωνε το ρεπορτάζ των ημερών με ατάκες:

    «Σε 4-5 χρόνια, θα είμαστε πίσω και πρωταθλητές» σε Δέλλα-Λύμπε-Ζήκο, στο σκάφος του.

    «δεν θα κλαίμε τώρα τον νεκρό, τα αφήνουμε πίσω αυτά, ερχόμαστε».

    «Ρε γ…. τους. Όποιος θέλει ας έρθει. Όποιος δεν θέλει σήμερα, του χρόνου θα παρακαλάει».

    «Μαζί θα το φτιάξουμε, εγώ θα είμαι ο εγγυητής».

    Στην επίσημη δε, τοποθέτησή του τον Ιούνιο του 2013, έκλεισε με το εμφατικό: «Όλοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας».

    Προχωράμε ακάθεκτοι για 7ετία την άνοιξη. Ακόμα μία σε αυτήν την πολύπαθη χώρα ή σε μία σχέση-γάμο. Λέτε με τη συμπλήρωση να έχουμε τη διάλυση (της σχέσης) ή την ανανέωση-επικύρωση?

    Το πέταλο δεν έχει πάντως κανένα πρόβλημα. Όταν η ομάδα παίζει Champions League, διαλύει, καίει, ντροπιάζει, παρομοίως σε ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ χωρίς κανένα λόγο, καμία πρόκληση. Φέτος είναι όλα καλώς καμωμένα.

    Δεν ξέρω αν το πρόβλημα(?) είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή το FBI. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι η ΑΕΚ. Και είναι μεγάλο, γιατί αυτό το πράγμα…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

  12. Ο/Η JF λέει:

    Εγώ πάλι είμαι απαισιόδοξος ακόμα και για το γήπεδο. Το θέμα με το αγωνιστικό είναι ο κόσμος όπως έχετε γράψει εδώ μέσα. Όσο πηγαίνουν έστω και αυτοί οι 5-6-7 χιλιάδες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “nnektarios”: Ετσι,για να συγκρίνουμε “εγγυήσεις” και πως αυτές ειναι βολικες και πότε όχι,να πούμεκαι το εξής,το οποιο και δεν ανέφερες (τι να πρωτοθυμηθει κανεις άλλωστε) από το σύντομο απάνθισμα υποσχέσεων του “εγγυητου” που αναφέρεις στο σχόλιό σου.
    Είχε πεις λοιπόν το 2013 στην παρουσίαση του γηπέδου όταν ερωτήθηκε για τον τρόπο χρηματοδότησής του και κατά πόσο θα συμβάλουν οι “άλλοι”: “εγώ μπορώ να εγγυηθώ μόνο για τον εαυτό μου.Για κανέναν άλλον…”
    Εκεί γιατι δυσκολεύτηκε άραγε να παραστήσει τον εγγυητή,αλλά για την επάνοδο της ΑΕΚ από την Γ στην Α εγγυήθηκε;
    Γιατί απλά το δευτερο όχι μονο δεν έχει-οικονομικο- κόστος αλλά παράλληλα μπορεί να αποφέρει-όπως αποδείχθηκε-και έσοδα.
    Με άλλα λόγια και απολύτως απλά, ο άνθρωπος στην προκειμένη περίπτωση “τζάμπα μάγκας”.
    Και εγώ μπορώ να εγγυηθώ την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία για την επόμενη εβδομάδα. Μη σου πω για όλο το μήνα και σε τρελάνω….
    …Αλλά μη μου ζητάς να μπλέξουμε με νούμερα και πολύ περισσότερο να πληρώσω εγγυήσεις.
    Με το στόμα όλα…
    “Η αξια ενός ανθρώπου είναι ανάλογη με τα πράγματα με τα οποία καταπιάνεται”. έλεγε μια ψυχή που είχε διατελέσει και Αυτοκράτωρ της Ρώμαικής Αυτοκρατορίας.
    Ποιος Μελισσανιδης τώρα; Με κατσαρότριχες ασχολούμαστε. Δεν βαριέσαι.
    Ας παίζει ο καθένας το εργάκι του. Εκεινος ότι “εγγυάται” για την ομάδα και εμεις ότι “εγγυόμαστε” για τον ίδιο.
    Μη νομίζεις και εμεις έχουμεβάλει στοιχημα με τις πιθανότητες να μην ειναι και πολύ καλές,ότι ο Μελισσανιδης δεν θα ξαναβρεί κανενα τρελοΤροχανά.
    Αλλωστε το είχε πει πριν ασχοληθεί: ” οποιος ασχοληθει με την ΑΕΚ θα είναι ή τρελός ή λαμόγιο”.
    Τον τρελό ψάχνουμε πλέον.

  14. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Πίσσα και Πούπουλα,

    συμφωνώ και επαυξάνω, μόνο που όταν είχε πει για τον τρελό ή το λαμόγιο η ΑΕΚ ήταν σε τραγική, μη αναστρέψιμη κατάσταση.
    Αυτός την παρέλαβε ΚΑΘΑΡΗ, κατά παραγγελία, οπότε η ρήση ουσιαστικά δεν ισχύει.

    ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΓΙΑΤΙ έφυγε ο ΡΟΚΚΑΣ στην αρχή της πορείας προς την κορυφή?

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
    Όταν ανέλαβε στη Γ΄υποχρέωσε την καλή κυρία που έχει συγγένεια με παλιό παίκτη της ΑΕΚ και δούλευε στο τμήμα marketing (ακόμα εκεί είναι νομίζω) να αγοράσει διαρκείας στα VIP με 4,000, χρεώνοντας την κάρτα της!

    Για να μην πω για ποιο λόγο ”μπλέχτηκα” αναγκαστικά, αφού έλειπαν πράγματα για τα οποία δεν υπήρχαν κονδύλια!!

    Τα έβλεπα τα σημάδια από τότε και απορώ με τον εαυτό μου. Συμπεριφέρθηκα σαν άτομο που θέλει να θάψει, να σβήσει και να υποκρίνεται ότι όλα πάνε καλά.

    Δεν είναι κακό να πιαστείς μαλάκας. Μπορεί να συμβεί. Κακό είναι να μην το δεις κάποια στιγμή και να το παραδεχθείς.

  15. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Ναι αλλά η ομάδα δεν χρωστάει ευρώ!

    Βέβαια εγώ νόμιζα πως υπάρχουν υγιή δάνεια βασισμένα σε ένα πλάνο που θα αποφέρει κέρδη, μετρώντας ROI, NPV και λοιπά αλλά βέβαια δεν υπολογίζω 2 βασικά πράγματα:

    1) Εδώ δεν επενδύουμε τα πεντακάθαρα έσοδα μας, θα δανειστούμε κιόλας;
    2) Τι ξέρω εγώ, 34 χρονών παιδάκι μπροστά στον εγγυητή;

    ΥΓ. 1 Ευτυχώς είδαμε παπάδες απ τον Μάνταλο στη φυσική του θέση με τρομερή ασιστ!
    ΥΓ 2 Όπως κι άλλοι φίλοι λένε παραπάνω, απλά συμπληρώνω, θα ήμασταν χειρότερα με Λαμπρόπουλο αντι Οικονόμου (ευτυχώς βέβαια έπαιξε ο μικρός και φιλότιμος Σβάρνας εχθές), Κονέ αντί Σιμάο (δεν βάζω καν Γιοχανσον στην εξίσωση) Μπαρμπόσα αντί για Ντέλετιτς, Πλαττέλα αντί Βέρντε, Πέκχαρτ αντί Γιακουμάκη, Αραβίδη αντι Ολιβέιρα, Γκάλο αντι Παουλίνιο, Μπακασέτα αντί Μάνταλου;
    ΥΓ 3, Όχι ότι αμα έχεις έναν γκολτζή επιθετικό θα νικάς συνέχεια, κάποιος πρέπει να την πάει μπροστά τη ρημάδα τη μπάλα αλλά πόσο δύσκολο και ακριβό είναι να πας σε μια Β κατηγορία της Λατινικής Αμερικής και να πάρεις έναν πρώτο σκόρερ; Δεν πέτυχε η συνταγή με Μπλάνκο;

    iPhone, iTypos, iApologize

  16. Ο/Η Koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα
    @ nnektarios

    Συγγνώμη που παρεμβαίνω στην κουβέντα σας, αλλά ο μιμίκος δεν είναι απλά τσάμπα μάγκας, είναι ΑΛΗΤΗΣ και μάλιστα παλιοαλήτης του χειρίστου είδους.

    δεν έχει να κάνει ούτε με τις υποσχέσεις – εγγυήσεις που έδωσε, δεν έχει να κάνει ούτε με τους παίκτες ή τους προπονητές που δεν πήρε, δεν έχει να κάνει ούτε με τις μάχες που δεν έδωσε για την ομάδα, δεν έχει να κάνει ούτε με τα χρήματα του champions league που πήγαν στην τσέπη του, δεν έχει να κάνει ούτε με τις περιπέτειες τις ομάδας στις χαμηλότερες κατηγορίες, κτλ, κτλ

    έχει να κάνει ότι φέρεται στο σύλλογο ως σαν νταβατζής σε ξεπεσμένη πουτανίτσα. έχει μικρύνει τόσο πολύ το σύλλογο, που δεν ακούς μια καλή κουβέντα για το σύλλογο από πουθενά, ούτε από φίλους ούτε από εχθρούς. Αυτό για εμένα είναι ασυγχώρητο.

    εμείς ως αεκτζήδες αποδεχτήκαμε ότι θα πάμε στη γ΄εθνική , επίσης αποδεχτήκαμε ότι θα ζούμε ίσα βάρκα ίσα πανιά, αλλά δε δεχτήκαμε ούτε να παίζει ο μαλάκας με τη ψυχή μας ούτε να στήνει την ομάδα όποτε του σκάσει ο πούτσος.

    Προσωπικά για μένα ο τύπος έχει τελειώσει (νομίζω ότι το έχει αποδεχτεί κι αυτός άλλωστε ότι είναι τελειωμένος , γι αυτό και κρύβεται).

    Όσον αφορά την ομάδα πιστεύω ότι σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλύτερο από δαύτον, αρκεί να μην έχει χρεωμένη την ομάδα, αν και πιστεύω ότι σύντομα θα εμφανίσει από το πουθενά “πολύ μεγάλο αλλά διαχειρίσιμο χρέος”.

    Tέλος βρίσκομαι και θα βρίσκομαι όποτε μπορώ κοντά στην ομάδα. Δε θεωρώ ότι πιάστηκα μαλάκας. εμείς την ομάδα στηρίζουμε κι όχι τον κύριο αλητομαλάκα. σιγά μην μας πουν ότι στηρίζουμε και το σπυριάρη.

  17. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Μερικές παρατηρήσεις για το χθεσινό πατιρντί και όχι μόνο:
    1. Συγχαρητήρια στον Άρη που ήταν εμφανώς καλύτερος και άξιζε να κερδίσει.
    2. Το μπακάκι, ο γαλανό και ο κάπτεν, λέει, δείχνουν τι μπάλα ξέρουν στην Εθνική. Περίπου….η διαφορά ΔΕΝ είναι που τους βάζει ο Βανσχίπ να παίζουν…η διαφορά είναι ότι τώρα η ΑΕΚ έχει τόσα σαπάκια μαζί τους στην 11δα, που είναι απλά αδύνατο να πάρουν κάτι από αυτούς, ώστε να κάνουν και κάτι να αναδειχθούν. Προσοχή, αυτοί οι 3 δεν είναι ο TDA, ο καντέ κι ο κουτίνιο!…απλά είναι τόσο μέτριοι (αλλά όχι και τόσο κακοί ή καλοί) ώστε να μη μπορούν να πάρουν πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο με κάποια Α πιθανότητα θετικού αντικτύπου στο παιχνίδι. Χρειάζονται πάντα κι άλλοι δίπλα τους…να τους πάρουν από το χεράκι. Αυτοί λοιπόν είναι οι καλύτεροι μας παίκτες στη σημερινή μας ομάδα και καταλαβαίνουμε το χάλι των υπολοίπων. Μπράβο στον εγγυητή για την αποψίλωση της ΦΤΗΝΗΣ ομάδας που μας το πήρε το ’18 ή ακόμα και των προηγουμένων…
    3. Ο κάπτεν γίγαντας χθες. Έκανε μεγάλη 30ρα ασιστ (μαλακία, ήταν στον αντίπαλο όμως), έπιασε κορόιδο στο πέναλτι ένα 18χρονο στην πρώτη του συμμετοχή στη λίγδα και, το σημαντικότερο, όταν έφαγε τη σχαριά του Ιντέγε, έδειξε ΑΜΕΣΑ το αποτύπωμα της στο μπούτι του στον κόρακα….και κέρδισε και την αποβολή. Μέγιστη συμβολή στην επιθετική μας ανάπτυξη…
    4. Θέλω εικόνες από ντρόουν από αγιά σοφιά ΤΩΡΑ…
    5. Χθες ήταν τόσο χάλια το παιχνίδι (μας) που παράλληλα έψαχνα συνταγές για αυγολέμονο (μαγειρεύω εγώ στο σπίτι). ΟΜΩΣ….βρήκα καλή, έκανα και καλή εκτέλεση και δε μου έκοψε τελικά, ήταν μούρλια! Στην υγεία του εγγυητή, λοιπόν!

  18. Ο/Η Κώστας λέει:

    Άσχετο.. Αυτός ο ΠετροΜάνταλος πρέπει να πάρει και βραβείο ηθοποιού ή καλύτερα του επιτυχημένου κομπάρσου. Μετά από κάθε στραβή μετατρέπεται σε κλαίουσα ιτιά.. πότε πιάνει το κεφάλι του, πότε πέφτει κάτω απογοητευμένος, πότε παίρνει αυτό το βλέμμα τύπου “ΕΜΕΙΣ Η ΑΕΚ ναπούμες χάσαμε από δαύτους”… ο άνθρωπος το έχει πιάσει το νόημα, έχει μάθει τι πονάει και σέβεται ο κάθε ΑΕΚιτζής να ‘ούμε και κάθε φορά (σε κάθε στραβή) υποδύεται τον ρόλο του αναλόγως..

    Αυτά έχει μάθει το (κάθε και εκάστοτε ελληνικό) πόπολο στις κερκίδες και ο Μάνταλος απλά του το προσφέρει απλόχερα… “ΝΑΙ ρε μαλάκες να πούμε, δεν είναι Campiasso να πούμε, αλλά αυτό να πούμε που ξέρει, να πούμε το δίνει στο 150% να πούμε, για την ΑΕΚ, την Αγιά Σοφιά, για τη μεγάλη μας τη Διδώ τη Σωτηρίου να πούμε…”

  19. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ (ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ) Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ (@#!$).
    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΕΙΧΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΡΑΓΙΚΑ.
    ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ(!) ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΕΙΧΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 20 (@#!$) Η ΤΟΥ 21 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.(ΤΙ ΠΙΝΕΙ?)
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 4-2-3-1 ΑΡΑ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….. ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΕΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΞΑΝΑ ΓΚΕΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ.
    ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΡΕΤΙ. ΕΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΕΡΝΤΕ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. (ΒΕΡΝΤΕ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ ΚΛΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΥΛΙΝΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ)
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ. ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΛΛΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΧ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΧ ΕΝΑ ΣΟΥΗΔΟ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ 7 ΜΕ 12 ΓΚΟΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΙΤΣΙΡΕΤΙ . ΑΝ Ο ΒΕΡΝΤΕ ΒΑΖΕΙ 2 ΓΚΟΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΤΣΙ 1. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΤ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΧΟΥΛΤ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ…
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΧ ΕΝΑ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΙΤΑΛΟ ΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΧ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 2 ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.(ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ) ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΑΕΚ ΙΩΝΙΚΟΣ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 2-0 Η 3-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ. Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΛΟΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. (ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΤΣΟΤΡΙΓΚΟ) Ο ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ. ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΞΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΑΚΗ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ . ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΧΑΑΑΑΑΧ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΙΟ. ΕΔΙΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΤΡΕΧΕ ΞΑΝΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΞΑΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

  20. Ο/Η Akis λέει:

    @ Steven,snitch

    Καλησπερα…
    Διαβαζα σε ελληνικη ιστοσελιδα που ασχολειται με οικονομικα ζητηματα στην πλειοψηφια των θεματων της,τραπεζες,επιχειρησεις,οικονομικα νεα κτλ ενα ενδιαφερον αρθρο…
    Εχει μια στηλη λοιπον που αναφερει πως σε μια απο τις…τεσσερις μεγαλες Παε,πραγματοποιηθηκε συμφωνια του ιδιοκτητη της με εφοπλιστικη οικογενεια που θα ανακοινωθει το καλοκαιρι!!
    Πωληθηκε το 50% οπου σε συνδυασμο με το 10% της ερασιτεχνικης ο νεος ιδιοκτητης θα εχει την πλειοψηφια.
    Συνολο 60% δηλαδη,οπως αναγραφει…
    Τονιζει μαλιστα πως θα αλλαξουν τα πραγματα διοτι η νεα …ιδιοκτησια εχει μεγαλη δυναμη!!
    Αν ειναι παντως αληθεια πιο πολυ για τον Παο μου κανει το σεναριο παρα για εμας…
    Θα μπορουσα να βαλω και το link αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται,ειδικα ο snitch που ειναι …λατρης επι των οικονομικων θεματων θα εχει σιγουρα καλυτερη αποψη απο εμενα…
    Εσεις γνωριζετε αν υπαρχει κατι…σε κιτρινομαυρο φοντο;

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Akis : Εγώ προσωπικά αγνοώ. Το link πάντως δεν απαγορεύεται.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Υπάρχει περίπτωση poyet ακομη η μας έχει τελειώσει αυτος.

  23. Ο/Η Dimitris_astros λέει:

    Υπάρχει περίπτωση poyet ακομη η μας έχει τελειώσει αυτος.

  24. Ο/Η Akis λέει:

    Ο Joker του emea αποκαλύπτει σήμερα την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ ιδιόκτητη μεγάλης ΠΑΕ και εφοπλιστικής οικογενείας για την αγορά του 50% των μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

    Στο κλειστό – και άτυπο – “club” των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της χώρας περιλαμβάνεται η ποδοσφαιρική εταιρεία ο ιδιοκτήτης της οποίας προχώρησε σε συμφωνία προκειμένου να εκχωρήσει το 50% του μετοχικού κεφάλαιου.

    Το deal, όπως μαθαίνει ο Joker, θεωρείται «κλεισμένο», αλλά για λόγους που αφορούν μέρος της συμφωνίας αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο πλαίσιο και άλλων σημαντικών νέων που συνδέονται με την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εταιρεία. Ωστόσο το μέγεθος, τόσο της ομάδας, όσο και του νέου αγοραστή ο οποίος θα ελέγχει ουσιαστικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, αφού βάση του σχετικού νόμου οι ερασιτεχνικές ομάδες ελέγχουν το 10% των ΠΑΕ, θα δημιουργήσει
    νέα δυναμική.

    Το deal αυτό, επίσης, σύμφωνα με παράγοντες που συνδέονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο θα δημιουργήσει νέα δυναμική, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως το ξέρουμε σήμερα.

    Την επόμενη εβδομάδα ο Joker θα σας ανακοινώσει τα ονόματα όλων των εμπλεκόμενων σε αυτή την επιχειρηματική συμφωνία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ΠΑΕ είναι εταιρείες που μπορούν να παράξουν πολλά – πολλά χρήματα!

    Αυτο ειναι το δημοσιευμα Steven απο την ιστοσελιδα
    emea.gr λοιπον…
    Υγ.Ευχαριστω για την απαντηση σου…

  25. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @akis

    Μηπως το αρθρο που διαβασες ειναι παλιο???αχαχαχ!

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris_astros : Θα είναι έκπληξη αν έρθει.

  27. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ήταν δεδομένο πως οι εξελίξεις θα αναγκάσουν τον Ίβιτς να ψάχνει προπονητή.
    Καλά το σκέφτηκαν στο μυαλό τους πως θα έβγαζαν τη χρονιά με τον μπάρμπα-Νίκο, αλλά η σταθερά φθίνουσα πορεία της ομάδας τους πιέζει με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν φοβούμενοι τα χειρότερα.
    Και τώρα τι κάνουμε? όποιος και να έρθει θα ξέρει πως είναι ο προσωρινός του προσωρινού αφού τόσο καιρό ξερογλείφονται με τον Μιλόγεβιτς.
    Ποιός σοβαρός προπονητής θα βάλει το κεφάλι στα σκατά για 5-6 μήνες και μετά να του πούνε “χαρήκαμε για τη γνωριμία” ?
    Κορόιδο ψάχνουν, οχι προπονητή. Για να αποσυμπιεστεί λίγο η κατάσταση.
    Αν ήθελαν σοβαρό προπονητή θα τον είχαμε εδω και 1 μήνα τουλάχιστον.
    Απο τον Σεπτέμβριο είχαμε τρείς 15ήμερες διακοπές των εθνικών ομάδων.. 1,5 μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μπορούσες οχι μόνο να βρείς προπονητή, οχι μόνο να μάθει την ομάδα χωρίς την πίεση των βαθμών, οχι μόνο να οργανώσεις φιλικό, αλλά να διορθώσει και πράγματα.
    45 ημέρες χωρίς αγώνες είναι μεγαλύτερο διάστημα και απο το καλοκαίρι.
    Ούτε τον Ιούνιο δεν κάθονται τόσο. Τρία 15ήμερα λουκούμι. Για να ξεπεραστούν τραυματισμοί, να μπεί στο κλίμα, να γίνει γνωριμία και να δουλευτούν πράγματα χωρίς την βιασύνη του Κυριακάτικου αγώνα.
    Αλλά κουτοπόνηρα και εντελώς καιροσκοπικά νομίζαμε πως οι παίκτες θα τρώνε ολη τη χρονιά φιλότιμο με τον μπαρμπα-Νίκο που τους κάνει τα χατήρια. Πως δεν θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω απο αυτόν, και θα τη βγάλουμε τσάμπα.
    Έπρεπε να τη φάμε για να το πάρουμε απόφαση.
    Άντε τώρα να πείσεις κάποιον σοβαρό επαγγελματία να ασχοληθεί με αυτό το τσίρκο γνωρίζοντας μάλιστα πως είναι και ο ίδιος προσωρινός γιατί ο ΤΔ δε μπορεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για τον Μιλόγεβιτς.

  28. Ο/Η Akis λέει:

    Spyros pontios
    Πριν σε πιασει νευρικο γελιο , μπορεις να κοιταξεις στην ιστοσελιδα,κι αφου …”σκρολαρεις” θα δεις την ημερομηνια του αρθρου!!
    Παρασκευη 22/11/2019
    Οποτε συμφωνα με το σκεπτικο σου ειναι καπως παλιο,τριων ημερων ηδη!!!

  29. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “nnektarios”. Mπα, και τώρα που “μηδένισε” από χρέη η ΠΑΕ,πάλι για τρελό θα ψάχνει,αφού το δίχως άλλο,δεν πιστεύω να υπάρχει πορτοφόλι που τα έχει “400” στην αγορά και να θέλει να “σπρώξει” στο Μήτσο 80 και 100 μύρια που ζητάει,ενώ του στοίχησε “0” (μηδέν). Εκτός και αν υπάρχουν τόσα πολλά για “πλύσιμο”,πράγμα δύσκολο για τα ενδοελληνικά μεγέθη.
    (εκτός και αν ο…εφοπλιστής που διαβάζω ότι ήδη προαγόρασε και αναφέρθηκε σε κάποιο site ένας φίλος εδώ, είναι ο ίδιος ο “εγγυητής”. Δηλαδή να πουλήσει στον εαυτό του. Γιατί; Δεν τον έχεις ικανό;)

    Αν είναι να “ξεπλύνω”,δεν τα κάνω τα λεφτά μια γύρα στα νησιά-πλυντήρια,παρά θα τα δώσω στο Μελισσανιδη; Τι είναι; Πιο μάγκας; Και δεν τα καίω καλύτερα;
    Και δεν είναι το ότι θα πρέπει να ακριβοπληρώσει την αγορά της ΠΑΕ ο …φερόμενος αγοραστής, αλλά θα πρέπει να είναι και σίγουρος ότι δεν έχει “φίδια” στις αποθήκες. Για τον Μελισσανίδη μιλάμε. “Πιστόλιασε” την εταιρεία που “έτρεχε” 25 χρόνια. Για την ΑΕΚ τώρα;
    Αλήθεια τώρα: Ας υπόθεσουμε ότι διαθέτεις-διαθέτω, όχι 100 ή 80 προς επένδυση (ή ξέπλυμα) αλλά έστω 20 εκατομμύρια. Θα τα έβαζες στην ΑΕΚ για να πάρεις ΤΙ; Η για να στο πω ανάποδα: θα έδινες στον Μελισσανίδη την ευκαιρία να πει “καλός μαλάκας αυτός.Αγόρασε “με 100″ κάτι που πήρα τζάμπα”; Εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ. Ακόμα και αν είχα τον χρυσό της Βαβυλώνας.

    Με τρεις τρόπους βγαίνουν χρήματα μέσω εταιρειών. α) τις “τρέχεις” προσδοκώντας οφέλη ανάλογα των ρίσκων και των επενδύσεων. Β) τις “πιστολιάζεις”-αφού έχεις κάνει τις πουστιές σου με εικονικά τιμολόγια,τραπεζικά δάνεια κλπ- αφήνοντας τους πάντες σύξυλους” ή γ) παραλαμβάνεις ένα “χρέπι”, σβύνεις τα χρέη του φορτώνοντας τα στο γκοβέρνο (δηλαδή στις πλάτες του μαλάκα φορολογούμενου) πριμοδοτείσαι -και πάλι από το “γκοβέρνο”- ώστε να την φέρεις στα ίσα και αφού τη βάψεις τη νύφη την πασάρεις σε κάποιον που-για δικους του λόγους-θέλει να “παίξει μπαλίτσα” με δ’αύτην και φεύγεις με το πακέτο στην τσέπη.
    Ο Μελισσανιδης έχει κάνει-μεταξύ άλλων- και τα τρία. Η τουλάχιστον το τρίτο το προσπαθεί. ( δεν θα μπορούσε αυτό να το κάνει σε καμία από τις ‘αλλες εταιρείες που συμ-μετείχε γιατί απλά δεν ήταν κουμανταδόρος,αλλά μπροστινός. Ως γνωστόν ένας μούτσος,αν πληρωθεί καλά,μπορεί να βουλιάξει ένα καράβι. Αλλά όσα και να του δώσεις,δεν μπορεί να το ξαναφτιάξει. Εκτός και αν πρόκειται για “βάρκα” τύπου ΑΕΚ .Δηλάδη για μέγεθος ανάλογο του μούτσου. Αλλο FBI και άλλο Πατούλης και Δούρου.
    Τέλος πάντων. Αντε να δούμε. Ας του δώκουν ότι του δώκουν εκει πέρα να ξεκουβαληθεί. Αρκέτα προσέφερε. Ας πάρει το “εφάπαξ” του από την ΑΕΚ. Ετσι για καλά γεράματα,γιατί έχει ακριβύνει και το φασκόμηλο.
    Να κάθονται με το Μπάγεβιτς στα μάρμαρα της Αγια-Σοφιά arena να πίνουν ουϊσκο-τσάϊ με πάγο και να ανα-πωλουν (χα) τα παλιά. Τι να κάνει το “μουσείο”; Ονειρα και σχέδια ; Οχι. Μνημόσυνα κάνει.
    Αντε να δούμε τέλος πάντων αυτή η ομάδα πως θα βρει το δρόμο της.

  30. Ο/Η conpater λέει:

    Αν αληθευει το δημοσιευμα,μιλαει για 50% .Ερωτηση,ποσο τιμαται το 50% αυτην την στιγμη.Με δεδομενο οτι μιλαμε για την ΑΕΚ, κι οχι για αλλη ομαδα.
    Ποσα εκατομμυρια ειναι αυτο το 50%. Και μιλαει για τις μετοχες της ΠΑΕ, πουθενα δεν αναφερεται το γηπεδο.Φυσικα,τετοιες λεπτομερειες δεν βγαινουν προς τα εξω,πριν την ολοκληρωση της συμφωνιας. Αρα,απο μονη της η “διαρροη” της συμφωνιας ειναι περιεργη.
    Εφοπλιστικη οικογενεια να παρει μια ελληνικη ΠΑΕ , ας πουμε την ΑΕΚ, τι “ονειρο ” μπορει να ειδε το προηγουμενο βραδυ ? Αν μιλαμε για ελληνικο εφοπλισμο,την κατσαμε την βαρκα.Με την εννοια οτι θα αρχισουν τα ” κυβερνητικα δωρα “. Ισως ,απο την αλλη,να ειναι μια ξενη εφοπλιστικη οικογενεια που να συνεργαζεται με ελληνικη .
    Εγω,θα εστιασω σε κατι που ισως ειναι ολα τα λεφτα,ισως και το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ.
    Το δημοσιευμα δεν αναφερεται σε καποιον εφοπλιστη ,η σε εταιρια που ασχολειται με τον εφοπλισμο.Μιλαει ξεκαθαρα για εφοπλιστικη οικογενεια.
    Να δουμε καποιες απο αυτες…
    Αγγελικουσης,Φραγκου,Προκοπιου,Οικονομου,Τσακος,Μαρτινος,Μαρινακης,Κωνσταντακοπουλος,Βενιαμης,Χανδρης Πολεμης….Υπαρχουν κι αλλες εφοπλιστικες οικογενειες οπως του Παληου,του Ρεστη,του Κουστα, του Χατζηιωαννου,του Μουνδρεα,του Λασκαριδη.
    Απο ολα αυτα τα παραπανω ονοματα εκτος τριων, κανενας δεν εχει ασχοληθει με το ποδοσφαιρο. Και απο τους τρεις ο ενας ειναι ιδιοκτητης Παε,αλλος εχει συμβαλλει οικονομικα σε εγχειρημα με αλλον μπροστινο που πηγε απατο με ευθυνη του μπροστινου ( αν ειναι ο ιδιος ,γιατι απο οτι διαβασα στο blog,ειναι κατι ξαδερφια με το ιδιο ονοματεπωνυμο) ,κι ο τριτος ειναι αυτο που λεμε,,,οπου τον ακουμπησεις λερωνεσαι.
    Ορεξη που την εχεις να γραφεις στις 3 τα ξημερωματα θα πειτε οι περισσοτεροι και μαλλον εχετε δικιο. Να υπενθυμισω ενα σχολιο μου πριν μερες ,οσον αφορα το γηπεδικο και ποιος μπορει να ειναι αυτος,αυτη η και το μυστηριο ακομα που μπορει να αγορασει το ” πακετο”…….

  31. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Έρχονται Τσιτσιρέτι,Τσιπιρίπο κι ο ξάδελφος του Τσιτσιπά,ολοι αεροδρόμιο,θα πέσουν τα τσιμέντα «κυριολεκτικά»!Προπονητής ο καθηγητής Μυστήριος!

  32. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @Akis

    πλακα κανω φιλε!

    αμην και ποτε να ερθει καποιος και να παει στο καλο ο μητσος.

  33. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Πίσσα και πούπουλα,

    το πρόβλημα της ΑΕΚ (και του ΠΑΟ ενδεχομένως) είναι ότι δεν βρίσκονται σε λιμάνι. Δεν είναι καθόλου τυχαία η τοποθέτηση των Μαρινάκη – Σαββίδη σε κομβικά σημεία και η εκμετάλλευση τους. Λιμάνια, ΜΜΕ και πολιτική διαπλοκή είναι κυρίως οι λόγοι για να ασχοληθεί κάποιος με ελληνικό ποδοσφαιρικό σωματείο. Δεν βλέπω και εγώ πώς και που θα πουληθεί η ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι θα ζητήσει ο Μελισσανίδης, την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τις προθέσεις των υποψήφιων αγοραστών, εκτός αν υπάρχει από την αρχή κάποιος πίσω από το εγχείρημα, κάτι που δεν βλέπω, ούτε γνωρίζω. Στο κόστος, όπως έχω πει ξανά εδώ, θα συμπεριληφθούν η άδεια, οι 5 νίκες του ΣΤΕ και τα χρήματα της Περιφέρειας. Είναι όλα προσωπικές επιτυχίες, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας. Ακόμα και το 40% από τα διαρκείας, θα αναφερθεί ως προσωπική επιτυχία και άρα δικό του ποσό. Εγώ θα το έκανα σίγουρα στη θέση του.

    Θεωρητικά, ποδοσφαιρικά,

    μία διέξοδος θα ήταν η αγορά και η χρησιμοποίηση της ομάδας από ένα μεγάλο μάνατζερ, όπως έχει κάνει ο Μέντες στην Πορτογαλία.

    Ίσως ένας πολυεθνικός κολοσσός όπως η RED BULL, να δώσει και το όνομά της στο γήπεδο.

    Πρακτικά όμως, μοιάζει αδύνατο και παράλογο οτιδήποτε από τα παραπάνω.

    Ξέπλυμα, Ρώσοι, Μαφιόζοι, οτιδήποτε από αυτή την κατηγορία, μοιάζει πιο λογικό, αλλά και πάλι…τι μπορούν να προσδοκούν από την ΑΕΚ?

    Με τον Μπάγεβιτς, δεν τους βλέπω να κάθονται ξανά μαζί. Αντί για άσπρο άλογο, του έδωσε ένα γραφείο (της πλάκας) στο ΟΑΚΑ και τον είχε sth σκιά να κάνει τη βρώμικη δουλειά μέχρι να τον εκπαραθυρώσει ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος. Ο πρώην πρίγκιπας, έφυγε με τον τρόπο που άρμοζε στην συμπεριφορά του απέναντι στην ΑΕΚ.

    Μένει να δούμε πώς θα φύγει ο πρώην προμηθευτής του Αμερικάνικου στόλου.

    Η ΑΕΚ?

    Η ΑΕΚ ήταν άτυχη όταν κατάφερε να προσελκύσει ανθρώπους όπως ο Νοτιάς, ο Παππάς και οι υπόλοιποι. Την πρόδωσε ξανά ένα δικό της (χαχα) παιδί.

    Ωραία θα ήταν να είχα ηχογραφημένη τη συνομιλίας μας το καλοκαίρι του ’96, όταν οδηγούσε προς την Αλεξανδρούπολη….όχι, δεν είχε κλείσει ακόμα κάπου….

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει καμμια εμπλοκη της αεκ στο ‘δημοσιευμα’

    Αν υπηρχε τετοιο θεμα θα το ξεραμε ΠΟΛΥ καιρο πριν.

    1. Το εν λογω site δε το ξερει κανεις, εχει 5 ατομα προσωπικο κυριολεκτικα
    2. Το εν λογω ‘δημοσιογραφο’ δε το ξερει ουτε η μανα της μανας του.

    50% σε ΠΑΕ δε γινεται. Η τη παιρνεις ολη η τιποτα.
    Το 10% της ΕΡΑ ειναι 10% της ΕΡΑ. Δεν εχει ιδιοκτητη και δεν μπορει ΠΟΤΕ να αποκτησει. Γι αυτο λεγεται ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ!
    Τοσες μαλακιες μαζεμενες σε ενα αρθρο σπανια διαβαζεις, ελεος!

    Τα λεφτα που σκεφτεται ο γατουλης δεν υπαρχουν απλα. ΑΝ παρει 75 ειναι τρελλο ριξιμο για τον αγοραστη.
    Αυτη τη στιγμη η αεκ ΟΡΙΑΚΑ πιανει το 50αρικο. Αυτα τα συναισθηματικα με τα αγια χωματα και τη προσπαθεια του τιγρεως ειναι για IQ ραδικιου.

    Το πακετο ΧΡΩΣΤΑΕΙ +30εκ ευρω αυτη τη στιγμη στη καλυτερη. Τα λεφτα της UEFA που εισεπραξε η αεκ 2 σαιζον (10+30 χονδρικα ) και εκαναν φτερα.
    Το αν πηγαν στο γηπεδο, στη καντινα, η στη τσεπη του αιλουρα λιγο ενδιαφερει.
    Ειτε η αεκ εδωσε +30 στη δικεφαλος αρα χρωσταει η δικεφαλλος στη παε, ειτε εγιναν ‘νυχτα’ αρα λειπουν +30εκ απο τα ταμεια της αεκ.
    Either way που λεμε και εδω περα Η ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ PLUS ΛΕΙΠΕΙ απο τα ταμεια. Το αν λειπει απο το ταμειο Α η το ταμειο Β μικρη σημασια εχει.

    Ο κωστενογλας απολυθηκε Κυριακη βραδυ.
    Γηπεδο πριν το 2021 ξεχαστε το.
    Μεταγραφες για φετος ξεχαστε τις. Τιποτε τζιτζιφιογκους του 100αρικου που ‘βρηκε’ ο Λιακος και αμα.

    Στις 7/10/2019 στο post ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ εγραψα τα παρακατω:

    20/10 Βολος μεσα, λογικα 3 ποντοι > DONE
    28/10 Gay εξω, αστα βραστα >DONE
    03/11 Ατρομητος μεσα, να πουμε Χ? Αντε ασσο ζορικα.>DONE
    10/11 Ζελας ‘εξω’ δηλαδη ΟΑΚΑ. Και εκει κανα χηναρι βλεπω> DONE
    24/11 Ρουλης μεσα. Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι> ΝΟΤ DONE
    30/11 ΟΦΗ εξω, ξεχνα το οπως ειναι ο ΟΦΗ τωρα.
    07/12 Νιονιος μεσα Λογικα το παιρνεις αρα 3 ποντοι

    Αρα χονδρικα 10-15 ποντακια και 11 που εχεις πας στα 21-26. Καλα ειναι. Μπορει και χειροτερα.

    Σημερα 26/11/2019 εναμισυ μηνα και 5 ματς μετα εχουμε 18 ποντους. Με 2 ματς να μενουν μπορεις να πας Max 24. Ολα οκ λοιπον στη προβλεψη.
    Επεσα εξω με το ρουλη. Που να περιμενω οτι δε μπορεις να νικησεις τον Αμπου Μπα?

    Το βλεπω για 21-22 (προσοχη μη μεινεις ΚΑΤΩ απο 20 μονο) αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.
    Το θεμα ειναι οτι πλησιαζει η αναλογια ματς/ποντο στο 1:1,5.
    Εντεκα ματς 18 ποντοι. Στον ΟΦΗ το ξαναλεω ΔΕΝ περνας με τιποτε ποδοσφαιρικα. Μονο αμα γινουν ομορφιες. Αρα πας στο 12-18
    Οπως εχω πει εδω και καιρο οτι ο ΟΦΗ ειναι καλυτερη ομαδα και μαλιστα με διαφορα (χθες εχασε στο 95 αλλιως θα ειμασταν ισοβαθμοι), αν παρεις υπ οψιν τη δυναμικη του καθενος σε ολα τα επιπεδα.
    Ο ΟΦΗ εκανε διπλο εκτος στο ζελα και ισοπαλια στο ρουλη. Εμεις χασαμε στο ζελα και εντος με το ρουλη ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ πηραμε ποντο.
    Μπορει να μη μας αρεσει λοιπον αλλα ΕΙΝΑΙ καλυτερος, πως να το κανουμε τωρα? Δε βλεπω τα ματς, βλεπω ομως τη ροη και τη συνεχεια/συνεπεια της καθε ομαδας.
    Δε φταιει ο ΟΦΗ γι αυτο φυσικα, ο καθε ΟΦΗ κοιταει τη δουλεια του και καλα κανει.

    Παμε πριν κλεισει το σετ αυτο να βγαλουμε μεχρι τα Χριστουγεννα το προγραμμα, με τη προυποθεση να μη σταματησει να εγγυαται ο ‘θα λετε και θα κλαιτε΄και να συνεχισει να κανει κουμαντο το παρεακι Μανταλου-Λιβαγια-Μπακακη με ΤΔ τον Ηλια το παρταολα και προπονητη το κομποσχοινια στην ΑΕΚ:

    30/11 ΟΦΗ εξω, ξεχνα το οπως ειναι ο ΟΦΗ τωρα.
    07/12 Νιονιος μεσα Λογικα το παιρνεις? αρα 3 ποντοι. Μη γινει καμμια κηδεια μονο…

    14/12 Ξανθη εξω. Ξεχνα το
    18/12 Αστερα μεσα. Ειπαμε οτι ειμαστε καφενεια αλλα οχι τοσο: 3? ποντοι
    21/12 Λαμια εξω. Αν και φιλικο, το βλεπω ντερμπακι. Να πουμε Χ κανονικα, διπλο στο οριο?

    Συνολα:
    Τελος πρωτου γυρου η αεκ του εγγυητη θα εχει γυρω στους 21-22 ποντους. ΟΥΑΟΥ!
    Τελος της χρονιας ΑΝ ειναι τυχερη θα παει στους 25. ΟΥΑΟΥ δις.

    Σημαντικος ο βαθμος για τη μαχη της εξαδας μιας και κρατας τον εβδομο τακουνια σε αποσταση μιας νικης: ΑΕΛ 15 βαθμοι, αεκ 18 βαθμοι και στο ντερμπυ τον εχεις εντος.
    Ποιος ειπε οτι η ομας δε εχει πλανο? Στο Β γυρο θα το τσακισουμε το Μορα των 38,5 ετων.

    Ολα αυτα δεν ειναι για να κανω τον εξυπνο. Απλη καταγραφη κανουμε πλεον και καποιες προβλεψεις βαση πραγματικοτητας και οχι επιθυμιας.
    Οταν ο αλλος πχ βαζει 4,5 γκολ μεσο ορο εδω και 10 χρονια ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να βαλει 20-25 σε μια χρονια εκτος αν παιζει με τα τσικο.
    Αντε να τα κανει 10-15 επειδη ειμαστε καφενεια αλλα μεχρι εκει. 5 εχει βαλει εκ των οποιων τα 3 σε ενα ματς με καραμπολες πως θα γινει τωρα?
    Σαλαχ με το ζορι?
    Αλλωστε ουτε εγγυητης ειμαι, ουτε το ‘ματι’ ολων εκει μεσα εχω.
    ΕΥΤΥΧΩΣ κιολας…

    Η αεκ ειναι ενας οργανισμος που προσκυναει, απο το κηπουρο μεχρι τον προεδρο (Ασλανιδη), και κολογλυφει το αφεντικο. Οσο υπαρχει αυτη η κατασταση ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ για τον απλο λογο οτι προσελκυει τους αναλογους υπαλληλους. Και απο τη στιγμη που μαζευεις μονο ΚΟΛΑΚΕΣ μαζευεις ΛΑΜΟΓΙΑ. Γι αυτο εισαι αυτο-και εκει- που εισαι.

    13 Παιχνιδια πρωταθληματος: 37 ποντοι, 12 νικες 1 ισοπαλια. 30 παιχνιδια αηττητοι σερι.
    Αυριο εχουμε τη Ναπολι.
    Στο ΦΥΣΙΚΟ μας χωρο, στο Anfield για το Champions League.
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    Εχει αυτο το αγγλικο κρυο που σε τρυπαει με αυτη τη διαολεμενη υγρασια- 90% ειχε χθες βραδυ. Θα τα δουν ολα τα Ιταλακια..

    This is FOOTBALL.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τη ομαδα U19 στελνουμε στο κυπελλο με προπονητη απο τις ακαδημιες.
    ΟΛΗ η πρωτη ομαδα, με τους αναπληρωματικους της και του βοηθους του Klopp θα ταξιδεψει στο Καταρ για το παγκοσμιο κυπελλο συλλογων.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ που δε μασησε απο τις απειλες της F.A και ορισε μεσα σε 24 ωρες 2 παιχνιδια στην ομαδα που ειναι στην αλλη ακρη της γης!

    Μονο αστειους μπορεις να τους πεις και καλα εκανε και διακωμωδει το θεσμο στελνωντας τα 16χρονα.

    Χαλαλι σας το Carabao cup, χαλαλι σας και τα 200! χιλιαρικα του ματς.
    500 εσκασε το Καταρ μονο σε παροχες για το Club (εξοδα ομαδας, προσκλησεις VIP σε κοσμο, μεταβιβασεις κλπ)
    Αφου θελετε να κανετε τσιρκο το θεσμο, carry on και ας το παρει η καραφλη , του το χαριζουμε.
    Οταν περσυ βεβαια η σπανιολα ζητησε αναβολη για το CHL τη δωσατε μεσα σε 2 ωρες.

    Εμεις παμε κατω για τη κουπα του World Cup και για τα 8εκ σε 3 μερες.

    Εσεις καθηστε να δειτε Villa-U19..

  36. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @Akis, Π&Π, Παρατηρητή: Φυσικά και σκορπίζει γύρω γύρω “φήμες” ότι έχει γίνει ντηλ. Ήρθε η ώρα να βάλει, άλλωστε, κι εκείνα τα 15 χαρτιά που είχε υποσχεθεί για το μαυσωλείο (ρε παιδιά καμιά φρέσκια πανοραμική από ντρόουν δε θα δούμε να ξεχάσουμε την εμφανισάρα μας?)….μπήκε η 40-45ρα από τους λοιπούς (έσοδα από Ευρώπη, εικοσάρα περιφέρειας, δίσκος στους λοιπούς μεγαλόσχημους), μπαίνει μπρος και η υπογειοποίηση, οπότε δεν έμεινε και κανείς άλλος να βάλει χέρι στην τσέπη πια, το έργο περνάει στα τελευταία στάδια που πια χρειάζονται προμήθειες από τρίτους κι εγκαταστάσεις (κοινώς, πρέπει να δοθούν μαρούλια και σε κάναν άλλο)…οπότε ήρθε η ώρα για το επόμενο κορόιδο (συγγνώμη, εννοούσα επενδυτή)…

  37. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Γιώργη, αν δεν τα βάλει εκείνος,θα τα βάλω εγώ. Τι; Δεν με πιστεύετε;

  38. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πάμενα δούμε αν θα πέσουμε μέσα στον επόμενο προπονητή. Με την εις άτοπον απαγωγή:
    Η πιθανότητα να είναι ελληνοφων ειναι σχεδόν μηδενική,μετά το πείραμα Κωστένογλου,αλλά και την ανάγκη να σφίξουν τα “λουριά” στα αποδυτήρια.
    Περίπτωση σοβαρού-δηλαδή με κάποιο πλάνο αλλά και αξιώσεις,πάρα πολύ δύσκολο,ίσως και περισσότερο από την παραπάνω περίπτωση,διατί πολύ απλά εβρισκόμεθα καταμεσης της χρονιάς και ουδεις σοβαρός δεν κάθεται να βγάλει την κοπριά του προηγούμενου,δεδομένης μαλιστα και της “σφίξης” του “εγγυητού”,δηλαδή της ανυπαρξίας στην ουσία μπάτζετ.
    Βορειοευρωπαίος δύσκολα,έστω και πειραματικά,γιατί υφίστανται όλοι οι παραπάνω λόγοι.
    Κεντροευρωπαίος επίσης ακομα πιο δύσκολα.
    Ισπανός μάλλον όχι,αφού ο Χιμένεθ δεν ημπόρει. (ποτέ μη λες ποτέ βέβαια) Κανεις δεν θέλει να πάει παρακάτω -ως βιογραφικό-από εκει που είναι. Εκτος του Μανόλο.
    Δεδομένης και της ανάγκης για σφιχτά αποδυτήρια,αλλά και για σφιχτο αμυντικό αγωνιστικό προφιλ,η λογική λέει πως πάνε για Ιταλό,ή Αργεντίνο.
    Αμα γίνει κάτι τέτοιο,έχουμενα δούμε κουτουλίδια στις προπονήσεις ανάμεσα στον νεοφερμένο και στους Λιβαγιοβράνιες,που θα πάει καπνός.
    Και κούτσα-πούτσα,θα φτάσουμε στον-ακόμα ένα Ιούνιο, όπου θα ξεκινήσουμε μια νεα επανεκίνηση με νέες φουρνιές ασήμων και ακόμα περισσότερες καραβιές ανυπόληπτων.
    Μέχρι να κόψει την κορδέλα του νέου γηπέδου ο Μητροπολητης Φιλαδελφείας,θα πούμε το ψωμί “ψωμάκι”.
    Κατόπιν ίσως φάμε κανένα παξαμά η κανένα κριτσίνι πολύσπορο.
    Το πολυτελείας και το προζυμένιο,ξέχνατα.
    Προς το παρόν,φρυγανιά,μέχρι να γίνει το σκατό τσιμέντο.
    (αλήθεια,γιατί δεν κάθεται ο Ιβιτς στον πάγκο; Προπονητής και τ.δ Και να παιξει θα μπορούσε μη σου πω. Καλύτερος είναι ο Βέρντε και ο Γιακουμάκης από τον κυρ Ηλία;) Μη σου πω και για πρόεδρος. Τι διάολο κλειδιά του έδωσε ο άλλος; Γκαραζόπορτας); Αλήθεια,που είναι κρυμένος ο “εγγυητής”; Ούτε για ψυχές ακούμε,ούτε στα αποδυτήρια κατεβαίνει, ούτε στα Σπάτα. Πουθενά. Αφαντος.
    Λες να ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον εαυτό του για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχώνε,νατο παρεχωρήσει κατόπιν στον Γιώργη (όχι στον Γαρατζαίο) και κατόπιν ο Γιώργης να το πακετάρει σε κανένα Τσέχο όπου και αυτοί θα το δώσουν στον “εγγυητή” ο οποιος θα εγγυάται τα λεφτά τους με το αζημείωτο;
    Δωστο μωρέ στον Πέτρο να βλέπουμε και τη Ματσούκα στα επίσημα. Καλύτερη ήταν η Βανδή;
    Ολες θέλουν να γινουν “κυρία προέδρου”. Ως και η Ευγενία και η Σϊα

  39. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Ο ένας τοποθετουσε ιδιοκτήτες βουλκανιζατερ για προεδρους νοσοκομείων και τότε οι άλλοι χαλουσαν τον κόσμο. τώρα οι άλλοι ήρθαν στα πράγματα και τοποθετούν γεροξεκουτηδες, αποστρατους και γκομενες στις εμμισθες διοικησεις των νοσοκομείων, μήπως είναι άρτια εκσυγχρονισμενα και λειτουργούν ρολόι;

    Υπάρχουν τόσα και τόσα παιδιά με αρτιες σπουδές στο χώρο της διοίκησης νοσοκομείων, τόσοι και τόσοι επαγγελματίες του χώρου με ικανότητες που μπορούν να προσφέρουν, γιατί αυτή η χώρα δε μπορεί να κάνει ούτε τα αυτονόητα; Οι ίδιοι πριν ένα χρόνο δεν περιγελουσαν τον πολακη;….. Γιατί ήμαστε τόσο τιποτενοι και χαληδες τελικά;

    Γκρινιαζαν που δε “έχει η χώρα σύνορα” , τώρα σου λένε το πρόβλημα είναι μεγάλο, πολύπλοκο και δύσκολο. Τα ίδια και τα ίδια, η ίδια πάντα χιλιοπαιγμενη κοροιδια. Και οι άλλοι περιμένουν το φεκ για το μεταναστευτικο και το φεκ για το επενδυτικό και να εκτελέσει προϋπολογισμό ο κουλης.

    Μήπως τελικά ο μελισσανιδης και η κοροιδια μας αξίζουν;

    Μήπως ο σπυριαρης και ο κωστενογλου μας είναι πολύ;

  40. Ο/Η Koreas λέει:

    Οι spurs πρέπει να έχουν μια από τις καλύτερες διοικησεις. Ιστορικά η δεύτερη ομάδα του Λονδίνου ( ακολουθεί τους gunners) σε όλα, βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

    Είχαν έναν πολύ καλό προπονητή ο οποίος για δύο χρόνια έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δυστυχώς όμως δεν άντεξε στον αδυσωπητο πρωταθλητισμο. Φιναλίστ σε champions league, καινουρια γηπεδαρα, και τσουκ ο special one.

    Ο τύπος δε ξέρω τι ψάρια πιάνει ως coach ( μόλις κοιτούσα δηλώσεις του) αλλά είναι χαρισματικός στην επικοινωνία. έχει μαζέψει όλα τα φώτα επάνω του. Έχει κάνει τα σπιρουνια μέσα σε μια εβδομάδα σημείο αναφορας παγκόσμια.

    Αυτές είναι διοικησεις ομάδων. Βήμα βήμα προς την κορυφή και την καταξίωση.

    Δήλωση μουρινιο : είμαι ο πατέρας, ο φίλος, η γκομενα για τους παίκτες μου. Απίστευτος.

    Ps. Σήμερα μετά από πολύ καιρό θα δω παιχνίδι του γαυρου, λόγω του γρήγορου ρυθμού που δίνουν τα αγκλακια στα εντός έδρας παιχνίδια τους και του special one. Απίστευτος τύπος.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιωργο ενα θα σου πω μονο: ο τυπος που εφερε τη μικροφωνικη εγκατασταση τοτε στο πανυγηρακι της αδειας πριν 2,5 χρονια απληρωτος ειναι..
    Μιλαμε για 8 χιλιαρικα και ο ανθρωπος αφου εκοψε τιμολογιο πληρωσε και το ΦΠΑ στο κρατος φυσικα απο τη τσεπη του!
    Το δεκαρικο (1 αρχικο + 9 μετα) στη δικεφαλλος μπαινει για να εχει τον ελεγχο της Α.Ε (33%). Αναγκαστικα δηλαδη, αυτο ομως σε σημαινει οτι ειναι απο τη τσεπη του. Αμα κατσεις και κανεις τα νουμερα, ποσα ηθελε να δανειστει – ο ιδιος το ειπε για ομολογιακο οχι εγω- και ποσα τελικα ως δια μαγειας ‘εμφανιστηκαν’ βγαινουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τα εσοδα που θα ζουσε η παε οπως μας ειχε ενημερωσει. Αλλωστε ο ‘δανεισμος’ ειχε παρει το οκ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ, πραγμα που μου εχει επιβεβαιαβωσει ο ιδιος ο ‘δανειζων’. Σιγα μη ξεκιναγε μαγαζι ο αιλουρος χωρις να εχει κλεισει τα φραγκα. And then some που λενε εδω οι φιλοι μας.
    Μετρημενα κουκια ειναι και δεν εχει δα και 500 τραπεζες η funds η Ελλαδα…

    Νομιζα οτι εχει υγρασια κατω. Εδω τωρα που το ειδα ειναι στο 92%! Ομιχλη, flood lights κανονικα. Τυπικο βραδακι δηλαδη. Θα ειναι ωραια αυριο..

    ΥΓ 1 Ο Αστερας μετα απο 16 ματς ειναι πρωτος με 43 ποντους. Οι αλλοι ειναι πισω με 36. Αρα-λογικα- θα το παρει, δεν εχει και καμμια τρελλη μαχη το πρωταθλημα 3 ομαδες ειναι ολες και ολες. ΛΟΓΙΚΑ οπως ειναι τα πραγματα θα προκριθει στο Europa. Πειτε μου ΕΝΑ λογο που ο προπονητης του θα αφησει την ομαδα για να ερθει στο καφενειο του αιλουρου να παιζει κουτουλιδια με τους Λιβαδιες και τους Μανταλους. Εναν μονο. Η προοπτικη που εχει το club? Το ροστερ του? Η στιβαρη του διοικηση? Το Budget του μηπως? Να ερθει να κανει ΤΙ? Να παλεψει με τον ΟΦΗ το Europa? Η μηπως εχει καμμια τυχη στα play-ωχ? Θα νικησει που και ποιον? Στο ταψι? Στη Τουμπα? Εδω στο ΟΑΚΑ και επρεπε να τρωμε 5 στο μισαωρο, θα δει το ματς ο χριστιανος και θα παθει ταρακουλο! Που να παει να μπλεξει?

    ΥΓ 2 Ο ξαδελφος ΔΕΝ ηταν μπροστινος και ακομη και τωρα που μιλαμε πληρωνει. Οχι φραγκοδιφραγκα αλλα εκατομμυρια. Ο ξαδελφος πληρωσε το Λιβαδια, το μοναδικο παικτη μαζι με το Μπαρκα που μπορει η αεκ να πουλησει, η να διαπραγματευτει ως αξια στο ροστερ της. Ο ξαδελφος μονος του εχει την υπολοιπη οικογενεια στα νουμερα το ιδιο. Καλο θα ειναι αμα ειμαστε νυχτωμενοι να μη πιανουμε στο στομα μας ανθρωπους που δεν εχουμε ΙΔΕΑ τι ειναι και κυριως τι εχουν προσφερει στην αεκ +40 χρονια..

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Προφανώς. Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία αμφιβολία. Ποιός Κούλης τώρα; Εδώ δεν ελέγχει την Μαρέβα, θα ελέξγει τους υπουργούς που ο καθένας έχει από δυο off shore; Δηλαδή γιατί μπήκαν στην πολιτική; Για να μην φάνε; Ξέρω κι άλλα, πάμπολλα, αλλά δεν βαριέσαι τώρα.

  43. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    @Steven : Αν δεν κανω λαθος νομιζω ειχες πεταξει κατι στα ματς μας με την Βιντι (ή οταν οι Ουγγροι ρηξανε ενα διφραγκο στα μΠΑΟΚια μεσα στην Τουμπα ? δεν θυμαμαι τωρα σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις ) οτι αυτος ο Νικολιτς φαινεται καλη περιπτωση…

    Μου ειχε κανει εντυπωση τοτε η Βιντι ποσο die hard ομαδα ηταν, κατι επιτελους προσωπικα αυτο θελω να ξαναγινει η ΑΕΚ.

    Κατι ακουγεται αποψε για Νικολιτς (μακαρι) – ξερεις κατι ?

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Marton : Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα και περιμένω κι εγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω επιλέξει πλήρη αποστασιοποίηση.Πάντως εξακολουθώ να βλέπω τον Μιλόγεβιτς. Είναι ταμάμ για τις ξεφτίλες. Μετά την σημερινή, του έρχεται άλλη μία στο τηγάνι.

  45. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Προς Στηβ:Εμείς στας Σέρρας σιχαινόμαστε τους μπαουξήδες,δεν φαντάζεσαι πώς σκέφτονται.Τουλάχιστον οι γαύροι είναι χορτάτοι,μόνο Γιουρόπες αναζητούν,κυρίλεψαν,οι άλλοι υπάνθρωποι κι ανυπόφοροι όπως έλεγε ο κυρ-εισαγγελέας, μ’αυτό το αίσθημα της αδικίας στυλ Φουντουκίδη στα 70ς.Καλύτερα οι σκατόγαυροι!Τι 50 τι 51 γι’αυτούς;

  46. Ο/Η conpater λέει:

    @snitch,αν αναφερεσαι στο δικο μου σχολιο για τον “ξαδερφο”,μαλλον πρεπει να το ξαναδιαβασεις…

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάγκος : Αδερφέ, εγώ στην ζωή μου δεν ασχολούμαι με τον διπλανό μου. Εγώ κοιτάω την ΑΕΚ και τίποτε άλλο. Ποδοσφαιρικά μιλάω. Το τι κάνει ο Γερμανός ή ο Έλληνας ή ο Τούρκος, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ήταν πολλά χρόνια πριν στην Αμερική, όταν δεν είπα καλημέρα σε κάποιον μαύρο πορτιέρη στην Φλώριδα. We are brothers my friend and we are all on the same boat. Από τότε, που δεν είχα κάνει κάτι επίτηδες, κατάλαβα οτι μόνο με την δική σου στάση μπορείς κάτι να φτειάξεις.

  48. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μάλλον θα πρέπει να μάθεις οτι για ανθρώπους που δεν εχεις τη παραμικρή ιδέα και μου ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΆΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ -εκτος απο παλιότερα συνεργατες και συμαιτεροι -καλο θα ειναι να μη κανεις σχόλια και σποντιτσες για μπροστινούς καφενείακου επιπέδου για να πεις την εξυπνάδα σου.

    Που θα μου βάλεις ενα ΚΥΡΙΟ που δεν εχει δωςει ποτε κανενα δικαίωμα σε κανενα επίπεδο της ζωης του στην ίδια πρόταση με το φυλακόβιοι το Ρεστη και θα μου λες να ξαναδιαβασω λες και ειμαι ηλίθιος και δε καταλαβαίνω το διαβάζω.

    Ουδέποτε ηταν η είχε μπροστινό, αγόρασε και πλήρωσε το μεγαλύτερο πακέτο στην αεκ, απλα είχε εκπρόσωπο το Γκικα μιας και ουτε το χρόνο διαθέτει αλλα κυρίως δεν εχει την διάθεση να εμφανίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ ποςο μάλλον σε γήπεδα.

    Οταν ηρθε η ωρα να φύγει ηταν ο μονος που ειπε: ποςα χρωστάω και τα πλήρωσε ΜΕΤΡΗΤΑ μέχρι σεντ.
    Απο τοτε έδωσε λεφτα τουλαχιςτον άλλες 3 φορες που γνωριζω εγω και μαλιςτα προσπάθησα να τον αποτρέψω οσο μπορουςα.
    Ξαναέδωσε πάλι ενα τάληρο πριν 1,5 χρόνο χωρις να εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

    Μια χαρα ξερω και να διαβάζω και να καταλαβαίνω τι διαβάζω.

    Οποτε ξαναλεω και επιμένω: Καλο θα ειναι αμα ειμαστε ΒΑΘΙΑ νυχτωμενοι να μη πιανουμε στο στομα μας ανθρωπους που δεν εχουμε ΙΔΕΑ τι ειναι και κυριως τι εχουν προσφερει στην αεκ +40 χρονια

    Sent from my iPhone.

  49. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λεμε εμεις για το Κωστενογλα αλλα ειναι και οι αλλοι για τα θηρια.
    Εχω δει σχεδον ολα τα ματς του γαυρου στην Ευρωπη- δεν εχουμε και καμμια αλλη ομαδα ετσι κ αλλιως- ειναι και η συγκυρια να παιζει αναποδα απο τη Liverpool στις μερες.
    Αυτος ο Μερια ειναι για κρεμασμα κανονικα. Ο τυπος ειναι απιθανος τσαφακιας και χθες παιζει να εδωσε το ματς στο αντιπαθεστατο με αυτο που εκανε. Τα ιδια εχει ξανακανει αλλες 3 φορες φετος. Μιλαμε για Φερουζεμ κανονικο. Μια φορα ειναι ατυχια. Δυο φορες ειναι συμπτωση. Οτιδηποτε πανω απο δυο ειναι ανικανοτητα.

    Θα μου πειτε τωρα υπηρχε περιπτωση ελληνικη ομαδα να παιξει αγγλικη και μαλιστα μεσα στην Αγγλια στα ισια? Φυσικα και οχι. Αλλο αυτο ομως και αλλο να κανεις δωρο το 1-2 στο 46’. Βαλτους εκει με 0-2 στα αποδυτηρια ρε βλακα και αστους να τρωγωνται με τα ρουχα τους.

    Ο γαυρος σταθηκε μια χαρα στο Α’ και στο Β’ απλα κατερρευσε λογω δυναμεων. Οσο ετρεχε ο Ποντενσε κατι εκανε, μολις κλαταρε αυτος παρεδωσε πνευμα η ομαδα, αλλος παικτης να κραταει τη μπαλλα στο δευτερο τριτο του γηπεδου δεν υπηρχε. Περιμενε το 80 να βαλει το Βαλμπουενα η γατα των παγκων. ΕΝΑ παικτη εχεις να κρατησει τη μπαλλα και καθεσαι και το κοιτας 80 λεπτα! Ειναι εκπληκτικο..
    Εβλεπε να του εχουν ριξει το Μοουρα και τον Οριε δεξια πανω στο ….Τσιμικα και κοιμωταν τον υπνο του δικαιου!
    Ο Μασουρας μαρκαρε με τα αυτια, εβαλαν στη μεση το μικρο και τελειωσε το παρτυ.
    Ειναι πραγματικα απιθανο πως ενα απλο αθλημα οπως το ποδοσφαιρο μοιαζει τοσο δυσκολο για καποιους.

    Οχι οτι αν εβαζε ενα μαρκαρισμα σωστα θα τη γλυτωνε αλλα: Ρε τεραστιε εχεις ενα 0-2 στα χερια σου απο το 19’, οι αλλοι εχουν πελαγωσει και συνεχιζεις με το ιδιο συστημα απλωμενος μεσα στο Λονδινο? Να κανεις τι? Το 0-4 μηπως? Τι ελπιζεις? Να τους το παρεις στο τρεξιμο και στο Physical?
    Ο αλλος ο σαχλος, ο πιο ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, σου το αλλαζει με τον Ερικσεν στο 29’και εσυ απλα κοιμασαι και μου κρατας τις αλλαγες βαζωντας σεντερ φορ στο 85’ με 4 στη πλατη? Να κανεις τι? Το 4-4 σε 5 λεπτα?
    Γυρνα το σε 5-4-1 ρε μεγαλε με 3 CB στην ευθεια να τελειωνει. 0-2 εισαι τι φοβασαι μη σε κατηγορησει ο ΚΕΦΤΕΣ οτι εβαλες πουλμαν να κρατησεις το αποτελεσμα? Ολοκληρη ‘καριερα’ εχει χτισει ο γελοιος ετσι.

    Αβυσσσος η ψυχη του ανθρωπου πραγματικα!

    Βασικοι κανονες ποδοσφαιρου:

    • Οταν ερχεται η μπαλλα συρτα στην αμυνα ΔΕΝ σηκωνεις ΠΟΤΕ το ποδι απο το εδαφος. Εκτος αν εισαι ο Van Djiik η ο παικταρας ο Godin και τη στοπαρεις. Αν δεν εισαι, δε θα τη βρεις γεματη αρα δε θα παει η μπαλλα εκει που θες και παιζει και να μη τη βρεις καθολου οπως χθες.
    • Οταν πας να σουταρεις ριχνεις το βαρος μπροστα και οχι πισω. Αν πας προς τα πισω αλλαζεις τη γωνια του σωματος και η μπαλλα φευγει ψηλα. ΠΑΝΤΑ.
    • Αν παμε να διωξουμε με τη λογικη φτου ξελεφτερια η μπαλλα ΠΑΝΤΑ φευγει ευθεια, ΠΑΝΤΑ ψηλα και προς τα μπροστα. Αν δουμε οτι δεν μπορουμε να το κανουμε τοτε τη πεταμε στην εξεδρα. Ποτε των ποτων ω ποτε δε διωχνουμε στα τυφλα γιατι 9 στις 10 θα παει σε αντιπαλο – μιας και αυτος ειναι σε θεση επιθεσης αρα εχει παικτες εκτος περιοχης- γιατι απλα ξαναδινουμε αμεσα νεα επιθεση και μαλιστα σε ανοργανωτη αμυνα.

    ΥΓ1 Απο σαχλαμαρα παμε σφαιρα. Χθες μαθαμε οτι η Tottenham!!! (η πια?) ειναι η δευτερη ομαδα του Λονδινου. Καπου μας ξεφυγε η Τσελσκυ βεβαια (για να μη πουμε για αλλες πιο ιστορικες Fulham,Palace, QPR) αλλα οκ. Εδω γραφαμε οτι οι Ρωσσικες στεπες ειναι στην Ανατολικη Ευρωπη και οι Ρωσσοι εκαναν ναυμαχιες!!! στο ΒΠΠ, ασε που βγηκαν νικητες με τις….. ατομικες βομβες μεσω της διασκεψης της Τεχερανης (που εγινε 2 χρονια πριν τη ληξη του πολεμου) εδω εχουμε γραψει οτι ανιστοριτη και ασχετη μπαρουφα μας κατεβαινει, στη μπαλλα θα κολλησουμε?

    ΥΓ2 Μας τα πρηξανε ολη τη βδομαδα με το τσαρλατανο-τηλεσχολιαστη. Τι εκανε τι ειπε τι δεν ειπε και διαφορα αλλα αστεια λες και στη μπαλλα μετραει ποιος θα κανει το καραγκιοζη πιο καλα να γελαει ο κοσμος.
    Ο τυπος που μολις τρια χρονια πριν -2016-δηλωνε: πως δεν θα μπορούσε να αναλάβει ποτέ την Τότεναμ, εκφράζοντας την αγάπη του για τον κόσμο της Τσέλσι και δηλώνοντας οπαδός της.
    Μετα απο κανα μηνα η αγαπη πηγε περιπατο, εγινε Referee και εκανε δαχτυλακια (περσυ) εντος εδρας στην ομαδα που ειναι οπαδος.
    Ο γραφικος κολοτουμπακιας τωρα εγινε Tottenham γιατι οπως δηλωσε: αυτο ισχυε πριν τον ξανα-απολυσουν.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ, ειναι τρομερο. Οπαδος εισαι οσο σε πληρωνουν!!!!

    Και ομως υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ στα σοβαρα…

    Χθες στο pregame βγαινει ο Carra και λεει μια ατακα μονο:

    Last 52 games in Premier League: 44 wins, 7 draws, 1 defeat 2-1 from City away.
    88% wins .
    It’s that simple.

  50. Ο/Η Alexandros λέει:

    Mas exeis prhksei me thn Liverpool se blog ths A.E.K.
    Les kai se exei diorisei kanenas na kaneis plysh egefalou gia mia omada pou exei na parei protathlima 30 xronia!!! 30 xronia !! re megale. Kai mas kounas to daktylo san ton Kolka. Nai san ton Kolka. Afto einai to yfaki sou kai to epipedo sou

    Tha mou peis esy eixes grapsei prin merika xronia oti makari na epefte h Liverpool me thn A.E.K se prokrimatiko CH L gia na mas valei 6 goal kai na to efxarisththeis.

    Bes se kana forum ton scousers na antalaksete apopseis kai na kaneis to komati sou. Edo ti akrivos kaneis. Ton eksypnakia afto kaneis.

    Egrapse ena paidi oti h Tottenham einai h defterh omada tou Londinou kai epeses san to arpaktiko na ton katasparakseis. Kai na sou po kati re eksypnakia. Dikio exei. Pos na to kanoume. Epeidh ksepetaxthke h Chelsea me ton Roman kapoia stigmh afto den alazei thn istoria tom omadon.

    Poia htan h Chelsea prin ton Abramovic? Ena tipote.

    Ante mas kounas kai to daktylo kai mas to paizeis kserolas

  51. Ο/Η Koreas λέει:

    Ρε το snitchelako, και τον είχα παρεξηγησει. Επιθεωρησιακος τύπος. τον ασημακη γιαλαμα τον ήξερες;

  52. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για την ιστορία με τον Καλτσίδη τί γίνεται? η ΠΑΕ προς το παρόν “διέψευσε”..

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    Άγεωγραφητος, σαχλαμαρας Ενας μπαρουφακης που πεταει τη μια κοτσάνα πιςω άπο την άλλη. Οταν δε παρακαλάει.
    Ενας γλυφτακος που προσπαθεί ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ να εκφράζει και άποψη. Που εντυπωσιάστηκε ( μετα τον Ουζουνίδη) απο ενα τύπο που προχθές -πριν 3 μερες- δήλωσε οτι σταμάτησε να ειναι οπαδός επειδή σταμάτησαν να τον πληρώνουν!
    Ωραια πρότυπα εχεις εύγε!

    Αυτο εισουν αυτο ειςαι αυτο θα ειςαι. Για τη ταμπακέρα κουβέντα:
    Οι ναζι νίκησαν τους ρωςσους ατις στέπες μεγάλε.
    Στις στέπες του Σεφερλή που θες και ιστορικές αναλύσεις τρομάρα σου και μπερδεύεις την Μογγόλια στην Ασία με τη Βορειο- Ανατολική Ευρώπη. Ενα λαθάκι 8.000 χλμ έκανες μονο.
    Σε πια …. ναυμαχία νίκησαν οι Ρώσοι τις …. ναυτικές δυνάμεις άραγε; Στη ναυμαχία της Σαλαμίνας μήπως;

    Θες και ιστορικές αναδρομές που κανεις κοπυ παστε άπο το Ίντερνετ οτι βρεις και το πετας σα ‘γνώση’ χωρις να τσεκάρεις καν τις ημερομηνίες:
    Ακου εκει η Τεχερανη εγινε μετα το τελος του πολέμου! Το 1943 έγινε η διασκεψη ανιστόρητε. Δυο (2) χρονια πριν τελειώσει ο πόλεμος. Αφου οι αγαπημένοι σου Σοβιετικόι τα έσπασαν (Σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ) με τα συναιτερακια,τους Ναζί. Δε σας τα έμαθαν αυτα εκει στην τιμημένη αριστερά που στηρίζεις επι γενεές οπως μας έγραφες;

    Που μαθαινεις ιστορία απο τα σήριαλ!! του καναλιού του Τσετσένου. Γραφικέ. Λογικο να πετας τη μια μπαρούφα μετα την άλλη με αυτές τις πηγές..

    Οσο για τον εταίρο αγράμματο. Μάθε να γραφεις ελληνικα και μετα φθάνεις να τα διαβάσεις κιόλας. Αν άδυνατεις ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Δικο σου το πρόβλημα.
    Οτι θελω θα γράφω, δε το ξέραμε να σου ζητάμε την άδεια. Αν θέλει ο ιδιοκτήτες τα δημοσιεύει. Αν δε θέλει τα πεταει.

    Εγω τα γράφω. Αυτος αποφασίζει αν τα δημοσιεύσει. Ο καθενας αποφασίζει αν τα διαβάσει. Ετσι παει το πράγμα εδω και πολλα χρονια.
    Δε το ξέραμε να ασχολούμαστε ολη μερα με τη μουτσούνα του Μάνταλου αποκλείστικα.
    Ποιος σου ειπε οτι ειναι ΜΟΝΟ μπλογκ της αεκ;

    ΕΠΤΑ είχα πει οτι θελω να σου βάλω κακομοίρη. Αμα σου χώνει τριμπαλλο ο Κολοβέτσιος τα ΈΠΤΑ λίγα ειναι. Πάλι καλα να λες. Δεν ειδες τι έπαθε χθες ο προπονηταρας του άστερα; Οπως ειπε και ο Stevie: ταμάμ για τις ξεφτίλες. Ο Μαρίνος -ο προπονητής δεκαετίας κατα τον απο πανω αετοματη εξάρα δε μάζεψε. Ενα βήμα πιςω λοιπον το λες. Δε εμαθες να σε παει πιςω ο … πρόεδρος; Χαχαχχαχα

    Για να μαθαινεις και λιγο ιστορία σαν τον αλλο τον ανιστόρητο απο πανω:

    Η Τσελσυ ΠΡΙΝ το ρωσσο είχε ενα πρωτάθλημα, 3 κύπελλα, 2 league cup, 2 κύπελλα κυπελλουχων (τα παλιά UEFA) και ενα ευρωπαϊκό super Cup.
    Ειναι απο τις παραδοσιακές δυνάμεις του Λονδίνου με ομαδαρες και παικταραδες λαι εμα παραδοσιακά πολυ δυνατο (καο πλούσιο) club.
    ΠΡΙΝ το ρωσσο. Γκούλιτ, Βιαλι, Τζολα, Μτι Ματέο, Πογιετ, Ντεσαγί, Τόρες, Ντεσαμπ, Καζιραγκι,Χιουζ, Χοντλ ειναι παικτες που το αεκ δε τους εχει δει ουτε στον υπνο της…

    Ενα γκαμαρα έφερες πριν 20 χρονια και εχεις να το λες ακόμα.

    Το οτι εσυ την έμαθες πρόσφατα, το μονο που αναδυκνευει ειναι την αμάθεια σου.

    Παμε να δούμε live κανονικό ποδόσφαιρο τωρα.
    Εσυ κάτσε στη τηλεόραση μπας και καταλάβεις τι ειναι το άθλημα. Και μη ξεχασεις το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής: Μάνταλος ενάντιον Κουτρουμπη, σα να βλεπεις εσωτερικό διπλό της
    Β εθνικής πριν 5 χρονια.
    Back to the future..

    Sent from my iPhone.

  54. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ασχετο, αλλα τι αρρωστο γκολ εβαλε η τοττεναμ το Σαββατο. Απιστευτη ενεργεια dele alli.
    Και ματσαρα την αλλη μερα σιτι – τσελσυ. το κακο με λιβερπουλ στην κοσμοτε ειναι ο σπικερ. δεν εχουν αλλον βρε πουστη μου;

    υγ. snitch, αναψε ενα πουρο και απολαυσε τους θαυμαστες σου. τελικα κανεις καλα που απαντας.ετσι πρεπει.

    υγ2. κορεα, εσυ δεν ειχες στο ψευδονυμο το ”πρωταθληματικος”, τι εγινε αυτο;

  55. Ο/Η conpater λέει:

    @snitch
    Ξαναλεω λοιπον, οτι ολοι αυτοι του “2004” ,ειχαν εμπιστευθει τον Νικολαιδη ,ειχαν χρισει τον Νικολαιδη ,παρτο οπως θες, του εδωσαν τα λεφτα τους να τα διαχειριστει για να ξανατρεξει η ομαδα ,κι αυτος ,ο Νικολαιδης, που ηταν ο μπροσταρης τα εκανε σκατα .Εσυ απο που καταλαβες οτι εγραφα για Γκικα ? η για οποιονδηποτε αλλον περαν του Νικολαιδη? Για αυτο σου ειπα ξαναδιαβασε το.Ετσι απλα…..

  56. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven

    Αυτό με το 50% και τον καλτσιδη είναι τακτική του εγγυητή;

  57. Ο/Η bandog λέει:

    στην καλαματα κυκλοφορησε μια φημη για εμπλοκη του καλτσιδη στα της αεκ.

    στο θεμα προπονητη το ευαγγελιο μιλησε για επαφες με παουνοβιτς.

  58. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Άμα είναι Ρώσος, μας πάει.

  59. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Το έχω ξαναπεί. Δεν ξέρω τίποτα. Οπότε περιμένω τους εγγυητές. Αν έχει μείνει από λεφτά για το γήπεδο δεν το αποκλείω – κατασκευαστική έχει ο άλλος – όλα γινονται. Μοιάζει εξ άλλου με την ιστορία του Τροχανά. Κρατάει κι ένα 10% με λιγότερο exposure, τρέχει και λίγο management, κι όλα καλά ΓΙΑ ΜΑΣ.

  60. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Τώρα τι να πω; Καλός ο Παούνοβιτς; Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο τον Φιλιππάκη.

  61. Ο/Η Pontios λέει:

    @Αλεξης

    Την σφουγγαριστρα μην ξεχασεις.

  62. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Απ’οτι δείχνει το έργο στην ΠΑΕ η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο μηδέν.
    Εφόσον το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων των προηγούμενων σεζόν πήγαν στο γήπεδο, ο αποκλεισμός απο την Ευρώπη έφερε φτώχεια στην ομάδα.
    Πρέπει να πλερώσει ενα σκασμό αποζημιώσεις σε παίκτες και προπονητές, και απο τις πωλήσεις δε φαίνεται φως γιατί εκτός των άλλων η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστικό τέλμα.
    Ποιός θα αγοράσει τους παίκτες μιας ομάδας σε παρακμή? Ακόμα και αν για κάποιους υπάρχει ενδιαφέρον θα τους δώσεις για ψίχουλα.
    Απο την άλλη το γήπεδο είναι περίπου στα μισά της διαδρομής, και είναι μια ρουφήχτρα που χρειάζεται συνεχώς χρηματοδότηση για να μη σταματήσουν τα έργα.
    Ποιός είναι ο μοναδικός “αιμοδότης” του γηπέδου? μα φυσικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Έτσι όπως τα’κανε ο Μελισσανίδης, η ομάδα πλέον δεν παράγει τίποτα και για να μην αρχίσει να συσσωρεύει χρέη θα χρειαστεί γενναία χρηματοδότηση, διαφορετικά το αφήγημα “νοικοκυριό” θα πάει περίπατο.
    Το λοιπόν δυο λύσεις υπάρχουν: η βάζει ο ίδιος οσα λ€φτά απαιτούνται για να πάρει η ομάδα τα πάνω της, η βρίσκει κάποιον και την φορτώνει για να τα βάλει εκείνος, και φυσικά να συνεχιστεί απρόσκοπτα το χτίσιμο του γηπέδου.
    Και φυσικά οταν μιλάμε για τον Μελισσανίδη η πρώτη option απλά δεν υπάρχει.
    Το θέμα είναι αν η άλλη πλευρά επιθυμεί να εμπλακεί απο τώρα, και μακάρι ο καπνός να έχει και φωτιά και να μη βγήκε αυτή η ιστορία την δεδομένη στιγμή απλά για να κερδηθεί χρόνος απο όσους βρέθηκαν τώρα σε δύσκολη θέση.

  63. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Πρεπει να ηταν το χειροτερο παιχνιδι απο ολες τις αποψεις που εχω δει επι Κλοπ. Ξενερα στο γηπεδο, εξαιρετικα υποτονικα, ξενερα στο χορτο. ΚΑΚΗ ομαδα, εξαιρετικα ΚΑΚΕΣ εμπνευσεις- αυτο με το Gomez δεξι μπακ θυμισε Κωστενογλα, κακο θεαμα. Μια αηδια και μιση. Παλι καλα που ηρθε Χ.. ΣΟΥΠΑ ΟΛΚΗΣ.
    Το μονο καλο της βραδυας ειναι οτι ακουσαμε απο σοβαρα χειλη το ονομα Σαντσο παλι. Θα δουμε..
    @ Con
    Μπροστινος ειναι καποιος που λειτουργει ως βιτρινα- ενας αυτοφορακιας- για να ΜΗ φαινεται ο πραγματικος μετοχος ο οποιος και νομικα δεν εμφανιζεται πουθενα. Δεν υπαρχει ως μετοχος, ως εκπροσωπος, ως υπαλληλος. Εκει που ο πραγματικος ιδιοκτητης ειναι ενα ξωτικο, ενα αερικο, στα χαρτια. Οπως ο αιλουρος που ειναι αφεντικο σε ολα (αεκ-Δικεφαλλος-Μεσογαια κλπ) αλλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ νομικα. Μπροστινη ειναι η Αρκαδη και ο Μπαγεβιτς στη Ενωση Φιλων αεκ που εχει τη πλειοψηφια των μετοχων της ομαδας. Μπροστινος ειναι ο Γιωργος στη Δικεφαλλος. Μπροστινος ειναι ο αδελφος στη AEGEAN. Ο ‘εγγυτητης΄ειναι ο μιστερ αφαντος. Οταν τον τραβανε στα δικαστηρια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δηλωνει απο υπαλληλος ως απλος φιλαθλος σα και σενα και μενα. Μια φορα δηλωσε τη πραγματικη του ταυτοτητα και κατεληξε στη ΦΥΛΑΚΗ. Τοσο ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
    Η αεκ του 2004 ΔΕΝ ειχε μπροστινους. Ειχε μετοχους, ΔΣ και CEO οπως ολες οι εταιρειες. Ο Γκικας ηταν απλα εκπροσωπος του Πολυ μιας και ο ιδιος ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ τη δημοσιοτητα γι αυτο εξ αλλου δεν τον εχεις δει ποτε και πουθενα σε γηπεδα, σε κοσμικα, και λοιπες δηθενιες που κανουν ολοι. Δεν υπαρχει πουθενα, με τα χιλια ζορια θα βρεις φωτο δικια του. Ο κοντος ηταν προεδρος και CEO. ΔΕΝ ηταν μπροστινος.Αλλο πραγμα να διαχειριζεσαι μια Α.Ε αλλο να τη τρεχεις αλλο να εισαι βιτρινα. Βιτρινα ειναι ο Ασλανιδης.
    Τελος το οτι βαζεις στη ιδια προταση το Χατζηιωαννου! με το φυλακοβιο το Ρεστη- ενα κοινο ποινικο-, η τον Αγγελικουση το Μαρτινο με το Μαρινακη απλα με ξεπερνα.
    Τελικα ΑΥΤΟ αξιζει στη αεκ. Πρωτα να διωχνει ανθρωπους που εχουν και τα λεφτα και τη αγαπη να τη κανουν σοβαρη, και μετα να μαζευει τα λαμογια που βαζουν μπουγαδες και κλεβουν τα ταμεια. Οποτε μια χαρα ειναι ο γατουλης. Κονομησε και μια 50αρα στη πενταετια, αφησε και την ομαδα με τα μπαζα και εις υγειαν των κοροιδων (ξανα).

    @ Αλεξης: Διαβαζω ασυναρτησιες επι μηνες. Οτι ναναι, οτι μας κατεβει στη κεφαλα η ψαρεψουμε απο κανα site το πεταμε ετσι χυμα για να δειξουμε οτι κατι κανουμε.
    Ανακατεουμε ιστορικα-πολιτικα-οικονομικα σε ενα αχταρμα λεγωντας ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να δειξουμε οτι εχουμε ‘αποψη’ και ειμαστε ψαγμενοι.
    Ειναι σα να αρχισω εγω να γραφω για μπασκετ η για το εμπορικο τομεα που ασχολειται π.χ ο Stevie για τον οποιο εχω ΜΑΥΡΑ μεσανυχτα.
    ΕΛΕΟΣ πλεον.

    Ο αλλος σε εκεινο το site που εβαλε ο Akis (και καλα εκανε και ρωτησε ο ανθρωπος) ελεγε προχθες για ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ οικογενεια. Εγω ειπα οτι αν ειναι εφοπλιστες απο πισω θα το ξεραμε. Εκτος πια αν ειναι κανενας παλαβος που δε μιλαει ουτε στο καθρεπτη.

    Σημερα λεει ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ με τη ‘ειδηση’ του Καλτσιδη! Ο Καλτσιδης ειναι Ρωσσος και εχει τσιμεντα. Τι σχεση εχουν τα ρωσσικα τσιμεντα με την ελληνικη εφοπλιστικη οικογενεια? Πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα. Δικαιωθηκε και αυτος ομως…

    Δεν γνωριζω για κανενα Καλτσιδη. Ειναι και εκτος του κυκλου μου και εκτος των οποιων εμπορικων-οικονομικων παρακολουθω: Δεν ασχολουμαι με πλυντηριαδες και λαμογια της πρωην ΕΣΣΔ που σε μια νυχτα μοιρασαν την αχανη χωρα και εγιναν ‘μεγιστανες’ απο αποθηκαριοι. Ειτε λεγεται Καλτσιδης ειτε Αμπραμοβιτς.

    Ξαναλεω οτι μια 50αρα καθαρη- χωρις τα +30 που εχει βουτηξει ο ‘θα λετε και θα κλαιτε’ ειναι οχι απλα καλα αλλα σουπερ. 75 ελεγα αλλα αντε να γινουν 80 μιας και στο να κοροιδευει ο γατουλης κοσμο ειναι μανουλα. 300 εξαφανισε στο Αμερικα να μη δαγκωσει και εδω 10-20 παραπανω? Μηδεν εβαλε στην αρχη σουπερ ειναι. Καλα το ειπε ο Stevie: ΑΝ ισχυει βρηκε το Τροχανα του 2020. Αλλαζει ο ανθρωπος?

    Τοσα χρονια κραζουμε το Τσετσενο οτι ξεπλενει χρημα και οτι ειναι μπροστινος για αλλα συμφερωντα της βαθιας Ρωσσιας. Τωρα που παμε να κανουμε τα ΙΔΙΑ- αν ισχυει αυτο δεν εχω ιδεα προς το παρον- τι ειμαστε? Μακαρι – αν αληθευει- να γινει αυτο. Θα το πιασουνε κοτσο καμμια τριετια και βαλε μεχρι να ‘μαθει’ οπως ολους, θα πληρωσωξεπλυνει και αυτος κατι εκατομμυρια αλλα αυτο λιγο ενδιαφερει το ποπολο. Και στη τελικη λιγο και εμενα. Ας τα ‘χωσει’ στην αεκ ΑΝ τα χωσει, να βγαλουμε και εμεις το κεφαλι απο τα σκατα:αφου ειμαστε μεσα στο βοθρο του Βαγγελα και του Ιβαν τουλαχιστον ας αναπνεουμε. Οχι μονο μακροβουτι στο σκατο.

    Μια χωρα που εχει αποδεχθει τη μοιρα της και θελει τα λαμογια ειναι απλα αξια της τυχης της.

    Sent from my iPhone.

  64. Ο/Η Koreas λέει:

    snitchelako, εμένα μου αρέσουν οι κόντρες, τις γουστάρω, σου το έχω ξαναπεί όμως ότι τις ανοίγω μόνο με μάγκες.
    τώρα με σεφερλήδες, δελφινάρια, βέμπο, γλάστρες, σούργελα, σακελλάριους του πληκτρολογίου (κάπου εκεί μέσα στα προηγούμενα σε κατατάσσω) τι κόντρα να ανοίξω;

    @αλεξης
    πολύ καλά θυμάσαι, εγώ υπέγραφα ως koreas πρωταθληματικός και το γούσταρα πολύ……θυμάσαι εσύ όταν το διάβαζες πως αισθανόσουν τη σουφρίτσα σου; μεγάλωνε; μήπως πονούσες; μήπως ηδονιζόσουν;
    αν θέλεις μου λες για να σε βοηθήσω και να το ξαναβάλω. δεν κοστίζει τίποτα copy-paste είναι.

  65. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΒΙΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΑΕΙ 5-6 ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 5-6 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΑ ΠΛΕΥΟΦ?
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-2-3-1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 5-3-2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΜΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ. ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΓΙΑ 0-4 ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΧΙ.
    ΑΚΑΜΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 4 ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 6 ΠΑΝΤΑ ΑΚΑΜΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ. ΤΟ 5-3-2 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΤΟ 4-2-3-1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΩΟΥΤΣ. ΣΤΟ 5-3-2 ΜΕ 3 ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ 1 ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΦΟΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ 80%+.
    ΤΟ 4-2-3-1 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ 4-4-2 ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΔΥΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ) ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ) ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 ΝΑΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 4 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΦ. (ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ -2 ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ) Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ (ΠΑΙΖΕΙ 4-3-3) ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ 3 Ο ΜΕΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 2 ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΙ ΜΕ 1 ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΡΙΜΠΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΡΥΠΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ 3 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΕΠEΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 2 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ 4 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΙΜΟΕΣ ΣΙΜΑΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΙΟ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ. (ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ 4-3-3 Η 4-3-2-1 ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ). ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΙΒΑΓΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ 4-2-2-2. ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Ο ΓΚΡΑΘΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΟ. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΞΟΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 3 ΠΧ ΜΑΝΤΑΛΟ ΚΑΙ ΒΕΡΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΙΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ. (ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ) ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΧΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΡΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
    ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ) ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΩ ΣΕ 2-3 ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

  66. Ο/Η JF λέει:

    Το μόνο που ελπίζω ΑΝ ισχύει είναι να μοιάζει μόνο η ιστορία Τροχανά με την ιστορία Καλτσίδη και όχι να μοιάζει ο Τροχανάς με τον Καλτσίδη.

  67. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ολόκληρη ΑΕΚ περιμένει τον Ζοζέ των Βαλκανίων να φάει καμιά 4αρα και να αποκλειστεί για να μας κάνει την τιμή να απολυθεί και να έρθει στην ΑΕΚ χωρίς να πληρωθεί η ρήτρα του.
    Και μετά θα είμαστε εμείς αυτοί που θα τρώμε τις 6άρες που έφαγε ο Αστέρας μ’αυτόν προπονητή.
    Που πάμε και μπλέκουμε ρε?

  68. Ο/Η The Snitch λέει:

    O μοναδικος ανθρωπος που μπορει να σε κοντραρει ειναι το ινδαλμα σας ,αφου εισαστε οικογενεικως εαμ-ελλας οπως εχεις δηλωσει, ο Αλι6ης -το ζαβο – Τσιπρας.
    Αν δεν εισουν τσυριζαιος αλλωστε δε θα διακρινωσουν σε τοσες ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ σε ολους τους τομεις.

    Θα κατσετε στη γεωγραφια θα σε ρωταει που ειναι οι ρωσικες στεπες και εσυ θα ψαχνεις καπου στη Λευκορωσια και στη Εσθονια στην Ευρωπη αντι για τη Σιβηρια στην Ασια.
    Μετα θα τον ρωτας εσυ που ειναι η Λεσβος και θα ψαχνει ενα νησι διπλα στη Μυτιληνη.

    Μετα θα πιασετε την ιστορια: εσυ θα ψαχνεις να βρεις ποτε οι μεγαλες ναυτικες (πλυθηντικος κιολας) δυναμεις ναυμαχησαν με τους Σοβιετικους στο ΒΠΠ και το ζαβο θα μας λεει πως ο Οδυσσεας εκλεισε τα αυτια του στις σειρηνες.
    Και οι δυο μαζι θα ψαχνετε τις ατομικες βομβες- ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ- που εριξαν οι Σοβιετικοι!!!!! και κερδισαν το πολεμο.

    Μετα αφου εχετε ξεφτιλισει την εννοια ΜΠΑΡΟΥΦΑ θα κανετε αγκαλιτσα μια στροφη 360 μοιρων για να πατε στην αντιθετη κατευθυνση απο οπου ξεκινησατε.

    Ολοκληρο αρχειο εχω με τις ΕΠΙΚΕΣ μαλακιες που πετας συνεχεια. Οπως πχ οταν εγραφες στις αρχες του χρονου (12/02/2019) για το Μελισανιδη: Ίσα ίσα που τον θεωρώ τεράστιο παράγοντα, και γενικά διοικει το σύλλογο με υπερηφάνεια. Μετα απο κανα εξαμηνο (24/11/2019) το γυρισες βεβαια σε: Φύγε, φύγε, φύγε, παλιοαλητη…

    Αμα ηθελα να ανοιξω διαλογο με ενα ανιστοριτο, αγεωγραφητο και αμπαλλο θα το εκανα απο τοτε που με ευχαριστουσες γλυφωντας καθημερινα και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ για συναντησεις. Εντος ΚΑΙ εκτος γηπεδου. Ευτυχως υπαρχουν ΟΛΑ τα μηνυματα που εστελνες και ζηταγες επι μονιμου βασεως. Μεχρι που σου ειπα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ και οτι θες ρωτα στο σαιτ. Παρατησες εμενα και επιασες αλλου πορτα μετα, ως απεγνωσμενος low life που εισαι. Εκει ‘στραβωσες’ τρομαρα σου και εγινες ‘μαγκακι’.

    Αυτο ομως δε σημαινει οτι τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που ξαμολας επι καθημερινης βασεως θα τις αφηνουμε ανα τακτα χρονικα διαστηματα αναπαντητες. Οχι τιποτε αλλο αλλα πετας τις ρουκετες του στυλ: ‘Μονο εγω ειμαι που βλεπω οτι ο Μαρινος ειναι προπονητης ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ?’ και επειδη κραταμε τη κοιλια μας απο τα γελια και δε σε κραζουμε εκεινη τη στιγμη, ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι πεταξες εξυπναδα. Μονο εσυ μιλαγες για repeat στο πρωταθλημα και μεγαλη πορεια στην Ευρωπη. Ναι ρε μεγαλε ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορουσες να τα δεις αυτα. Τετοιο νουμερο αλλο δεν εχουμε ευτυχως ακομα. Ειχαμε ενα Netrino παλια που πεταγε κατι αναλογες ρουκετες- μοιαζετε σα δυο σταγονες- αλλα την εκανε.

    Μονο εσυ πεταξες να φερουμε το Γιουπ Χαινκες προπονητη! Τετοια κοτσανα ειναι αδυνατο να τη σκεφτει αλλος.

    Μονο εσυ απο ολους εδω μεσα εβαλες τη λεξη πρωταθλητης- ως πενταχρονο- στο ονομα σου μπροστα. Κανενας αλλος. Το καμμενο του σαιτ.
    Σα το Σαββα στη διαφημηση παλια, ειμαι σιγουρος οτι γυρναγες κανα μηνα με τη φανελα στους καφενεδες να φωναζεις για να δειξεις οτι εισαι ‘πρωταθλητης’.

    Κουρντισε με κ αλλο να σου βγαλω και αλλες ΕΠΙΚΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ με ημερομηνιες και ωρες που εχεις πεταξει.

    ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ που απεκτησες και αποψη και θες και …κοντρες.

  69. Ο/Η The Snitch λέει:

    Zoζε των Βαλκανιων! Καλο δε λεω. Αν και αντι για Ζουζε τον βλεπω πιο πολυ ως Ζαβε των Βαλκανιων. Θελει τεχνη για να φας ΕΞΙ στην εδρα σου. Τοσο τεχνητης δεν ηταν ουτε ο ‘προπονητης δεκαετιας’ Μαρινος.
    Αν δεν απολυθει αυτος δε κανει ρουπι ο κλειδοκρατωρ Ηλιας. Σιγα μη δωσει αποζημιωση ο φυγε φυγε φυγε αλητης σε Σερβο. Εδω κοντεψαμε να βαλσαμωσουμε το Μοραν για 80 χιλιαρικα, μολις ανεβηκε το κοστος ταριχευσης ‘αποφασισε’ ο υπερηφανος τεράστιος παράγοντας να τον διωξει!

    Και για να πουμε και κανα σοβαρο:

    Lio Messi: 700 εμφανισεις-613 γκολ. Μονο που το λες, χωρις να κατσεις να το σκεφτεις, σε πιανει τρεμουλο.

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παικταρας που εχει βγει στο συγχρονο ποδοσφαιρο.

    Πισω απο τον Dios10 παντα.

  70. Ο/Η The Snitch λέει:

    Kαι μια ιστορικη αναδρομη στον αναλογο-επισημο- τσαρλατανο του 365:

    Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

    @ O Ντάρκο Ζόριτς λοιπόν φαίνεται πως θα είναι η πρώτη ψαγμένη μεταγραφή για το καλοκαίρι και την επόμενη σαιζόν. Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως αυτή είναι καλή και οι άλλες όχι. Και οι 7 παίκτες που έχει κλείσει η ΑΕΚ θεωρώ πως είναι καλές περιπτώσεις. Ολοι κι ας έχω ένα κλικ αδυναμίας παραπάνω στον Αραβίδη λόγω φάτσας, στιλ και… καταγωγής. Απλά ο μικρός Μαυροβούνιος είναι ψαγμένη περίπτωση γιατί οι 7 είναι όλοι από την Ελληνική αγορά και γνωστοί παίκτες. Ξέρουμε τι κάνουν, τους βλέπουμε κάθε Κυριακή και ξέρουμε σε μεγάλο βαθμό τι να περιμένουμε. Ο Ζόριτς είναι ένας παίκτης που πρέπει να τον ψάξεις, να τον βρεις, να τον τσεκάρεις και να τον πάρεις. Από ένα πολύ αδύναμο πρωτάθλημα αλλά μια χώρα που έχει βγάλει αλλά και βγάζει ακόμη παικταράδες. Μια χώρα από την οποία σαν ΑΕΚ έχουμε καλές αναμνήσεις με τον αξεπέραστο στην θέση του Σάμπα. Και βέβαια το Μαυροβούνιο έχει βγάλει και τον μεγαλύτερο για μένα Γιουγκοσλάβο ποδοσφαιριστή τον Ντέγιαν Σαβίσεβιτς. Σίγουρα έχει ψαχτεί καλά ο παίκτης αφού έχουμε τον Σάμπα εκεί αλλά και όση τεχνολογία θέλουμε.

    @ Αυτό που μου έκανε επίσης εντύπωση είναι ότι ο Ζόριτς ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ της Ευρώπης. Δεν είναι πάρα πολλά με τόσους πανάκριβους και μεγάλης αξίας παίκτες. Καβάνι, Τουρέ, Κόκε, Αζάρ, Ντάνι Αλβες κτλ. Είναι κι αυτό ένα καλό σημάδι για τον παίκτη χωρίς βέβαια να σημαίνει πως θα γίνει σαν τα πρώτα ονόματα της λίστας του γραφείου. Αν μη τι άλλο όμως συνδιαλέγεται με σωστούς επαγγελματίες και αυτού του επιπέδου οι μάνατζερ, σε αντίθεση με κάτι πουλιά στην Ελλάδα, κάνουν πολύ καλό στους ποδοσφαιριστές στο κομμάτι του επαγγελματισμού. Με την ευκαιρία είναι ανάγκη για την ΑΕΚ να μπει σιγά σιγά σε αυτά τα μεγάλα γραφεία. Δεν είναι πάρα πολλά στην Ευρώπη. Είναι 5-6 μάνατζερ – νταβατζήδες που όμως είναι και πάρα πολύ χρήσιμοι ιδίως τα τελευταία χρόνια που το επάγγελμα πλησιάζει στα επίπεδα της Αμερικής όπου είναι πραγματικά σχολείο σε αυτό το κομμάτι όπως και σε πολλά άλλα που αφορούν τον αθλητισμό, παρεμπιπτόντως. Η ΑΕΚ χάρη στον Μελισσανίδη μπορεί να φτιάξει ένα πολύ καλό κύκλο με την αφρόκρεμα των μάνατζερ της Ευρώπης ώστε όταν επιστρέψει στον πρωταθλητισμό και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας μπει στην Αγιά Σοφιά να είναι έτοιμη να κάνει τις μεγάλες κινήσεις. Το αφεντικό της ΑΕΚ είναι από τους λίγους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που μπορεί να παίξει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο. Κι αν ο Μαρινάκης έχει καταφέρει να κάνει κάποιες δουλειές προσοδοφόρες για όλους με Μέντεζ και Ραϊόλα φανταστείτε τι μπορεί να κάνει ο Μελισσανίδης και λόγω ισχύος αλλά και λόγω προσωπικότητας. Εκεί βέβαια πρέπει να παίξει μπάλα ο ίδιος προσωπικά. Η ΑΕΚ δεν είχε ποτέ αυτή την δυνατότητα, τώρα που την έχει δεν πρέπει να την χάσει. Αυτά. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε

    ΟΛΑ αυτα τα διαβασαμε. Για το μεγαλο εγγυητη της αεκ.

    Φυσικα και ηρθε η ψαγμενη μεταφραφη ο τιτανοτεραστιος Ζοριτς. Οι αλλοι 7 μη με ρωτατε ποιοι ηταν. Δε τους θυμαμαι και δεν εχω κανενα λογο να το κανω: ΝΥΧΤΑ ηρθαν, ξημερωμα εφυγαν.

    Με τη διαφορα ομως οτι στο σουτ που εφαγαν δε πρεπει να αναλωθηκε ουτε μιση γραμμη σε αντιθεση με τους υμνους που εγραφε η γνωστη μπαλλαδοφατσα ο ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ.

    Αλλωστε το εικοσαρικακι πεφτει στην αφιξη για να χαρουν τα χαπατα. Μετα ποιος ζει ποιος πεθαινει…

  71. Ο/Η Αλεξης λέει:

    @ποντιε,
    φίλε μου δεν έχω σφουγγαρίστρα, προτιμώ ταφ. Κάνει πιο καλή δουλειά. Δεν αφήνει τίποτα.
    @ Korea,
    copy paste μην κάνεις τα έγραψε ο άλλος εν’ ολίγις τι έχεις γράψει. Τότε σε διάβαζα, από την μέρα που έβαλες αυτή την παπαριά στο όνομα σου στάματησα. Έγραφες και για σέρι πρωταθλήματα και για ευρώπες και για Μαρίνους. Δεν καταλάβες τίποτα την επόμενη που τελείωσε το πρωτάθλημα που θα βαδίζαμε.
    Αν θες την γνώμη μου μην έχεις κόντρες εδώ μέσα με κανέναν. Γράψε κάτι, αντιπαραθέσου με τον snitch και τον καθένα μας, καλά κάνεις και θες να βρέθεις με κάποιους από δω μέσα (αν πέρασεις από Τρίκαλα έλα να συναντηθούμε και μαζί).
    Αυτά. Με την νική η ομάδα μας.

  72. Ο/Η conpater λέει:

    Για να τα κανουμε πιο απλα…@snitch…
    Γραφοντας μπροστινος,ενοουσα αυτο ακριβως που γραφεις.
    Σαν επικεφαλης του σχηματος τοτε ,αυτος φαινοταν ,αυτος φωτογραφιζοταν,αυτος εκανε δηλωσεις,αυτος εκανε ταμειο.Με αυτην την εννοια το εγραψα. Δεν ξερω ολους τους εφοπλιστες ,διαβασα σε ενα site καποιους και τους εγραψα. Ηταν κι ο Πολεμης,κι ο Ποταμιανος και ακομα μερικοι.Δεν θα καθομουν να γραψω 40 ονοματα απλα να γεμισω το σχολιο. Τον Γκικα ,και τον Πολυ προσωπικα δεν τους γνωριζω,γνωριζω ομως πολλα για αυτους λογω συγγενειας της αδερφης μου με καποιον απο αυτους. Το οτι δεν τα βγαζουμε στην φορα δεν σημαινει μαυρα μεσανυχτα,απλα δεν ειναι για δημοσιο θεαμα.

  73. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τη μια λες μπροστινός. Την άλλη οτι δεν εννοούσες μπροστινός αλλα αυτο που ειπα εγω. Αποφάσισε τι εννοεις να καταλάβουμε.

    Πριν 2-3 μέρες έγραφες: αν ειναι ο ιδιος ,γιατι απο οτι διαβασα στο blog,ειναι κατι ξαδερφια με το ιδιο ονοματεπωνυμο.

    Απο έδω δηλαδή πληροφοριθηκες ποιος εκανε τι και ποιος ασχολήθηκε με τι.

    Σημερα μου λες : γνωριζω ομως πολλα για αυτους λογω συγγενειας της αδερφης μου με καποιον απο αυτους.

    Δε καταλαβαίνω πως απο τη μια δε ξέρεις ποιος ειναι ποιος αλλα απο την άλλη γνωρίζεις πολλα επειδή εχεις και τη Χ συγγένεια.

    Τωρα πως γίνεται να γνωρίζεις πολλα για καποιον που δε ξέρεις αν ειναι ο ίδιος, το αφηνω σε σενα.

    Εγω απο την άλλη δε ξερω ποιον νομίζεις οτι κοροϊδεύεις. Θα σου πάντως οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δε κοροϊδεύεις έμενα.

    Τοςο απλα.

    ΥΓ φυςικα και τα ονόματα τα βρήκες απο το Ίντερνετ, ειναι φως φανάρι.

    Sent from my iPhone.

  74. Ο/Η conpater λέει:

    Εξηγησα ακριβως τι ενοουσα λεγοντας μπροστινος. Το ποιος χρηματοδοτουσε την ΑΕΚ το ξεραμε ολοι. Το αν ειναι ο ιδιος ,το εγραψα γιατι εδω μεσα αναφερθηκε για το ποιος ειναι ο “ενδιαφερομενος” για το “πακετο”. Δεν εχω καμια καουρα να συζηταω συνεχεια για την ομαδα ,ποσο μαλλον οταν δεν συζητανε ουτε οι ιδιοι συνεχεια για αυτην. Και ουτε προκειται να κανω τον εξυπνο αραδιαζοντας ονοματα που βρηκα στο ιντερνετ κατι το οποιο και το ανεφερα και μετα το επισημαινεις σαν υστερογραφο.Πιο απλα δεν γινεται….