ΟΦΗ – ΑΕΚ

Άλλο ενα παιχνίδι που το αποτέλεσμα δεν εξέπληξε πολύ κόσμο.

Συνηθίσαμε στην ποδοσφαιρική μιζέρια του προέδρου που αφήνει τα “εύκολα” για το τέλος (που λέει και ο γέρων Αντρέας), για να είναι η αναμονή μεγαλύτερη και να χαρούμε πιο πολύ.

Σήμερα ο Κωστένογλου κατέβασε την ομάδα με 3-5-2, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να υπάρχει μια ανούσια κατοχή μπάλας που όμως δεν μπορούσε να μετουσιωθεί σε ευκαιρίες και γκολ.

Ο ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά είχε μαζευτεί πίσω και έδινε την εντύπωση οτι προσπαθούσαν να μας “ψυχολογήσουν” και οτι κάτσει σε κάποια αντεπίθεση. Ο Βράνιες έκοψε αρκετές τέτοιες, με συνέπεια να πάμε στο ημίχρονο με ενα χαλαρό 0-0.

Η ΑΕΚ ναι μεν κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι όπως έπαιζαν σου έδινε την εντύπωση πως με κάποιο τρόπο θα φάμε ενα γκολ και θα καταρρεύσουμε.

Πράγμα που συνέβη με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, και κάπου εκεί η ομάδα παρέδωσε πνεύμα.

Ο Κωστένογλου συνέχισε την παράδοση βάζοντας Αλμπάνη και Γιακουμακούχο, με αποτέλεσμα να ανεβάσουμε τα στατιστικά μας όσον αφορά τα επιθετικά φάουλ, μιας που το πρόβλημα δεν ήταν η έλλειψη φορ αλλά πως η μπάλα δεν έφτανε σωστά στον Ολιβέιρα.

Δηλαδή ο πάτερ νομίζει πως αν βάλει 5 φορ ξερωγώ θα κερδίσει 12-0. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Παρόλα αυτά το σύστημα το κράτησε 3-5-2 για αρκετή ώρα και το άλλαξε σε 4-4-2 όταν κατάλαβε πως όταν χάνεις δε χρειάζεσαι πια 3 σέντερ μπακ. Το γκολ το έφαγες, τώρα πρέπει να ισοφαρίσεις.

Στη συνέχεια έβγαλε και τον Κρίστιτσιτς με αποτέλεσμα να χαθεί και η κατοχή στο κέντρο, και κάπου εκεί η παράσταση έλαβε τέλος.

Ο Βράνιες συνέχισε και αυτός την παράδοση παίρνοντας κόκκινη κάρτα και αφού έκανε καλούτσικη εμφάνιση απόψε. Σε μια φάση που προσπαθούσαμε (λέμε τώρα) να ισοφαρίσουμε. Τι είχες Γιάννη – τι είχα πάντα.

Παίζει η ΑΕΚ, χάνει εύκολα απο τον κάθε φούφουτο και δεν συγκινείται πια κανείς.

Συνηθίσαμε.

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to ΟΦΗ – ΑΕΚ

  1. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Ντεφορμέ ο Λιβάγια σήμερα, κακώς είπε στο βοηθό του να παίξουμε 3-5-2. Βέβαια έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και πέρασε και κάποιες πάσες σε συμπαίκτες του, αλλά δεν έφτανε αυτό. Ο Βράνιες έριξε 2 αγκωνιές στον αντίπαλό του, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να αποβληθεί. Ο πάτερ τα είδε όλα καλά, μια μικρή πτώση στην απόδοση του β ημιχρόνιου διαπίστωσε, αλλά όλα οκ. Πραγματικά δεν μπορώ να πω ούτε ότι η ομάδα είναι ένα μπουρδέλο. Τιο μπουρδέλο έχει μια δομή, μια ιεραρχία, η ΑΕΚ δεν έχει ούτε αυτά. Εντάξει όμως, ο εγγυητής δεν κόλλησε στα δύσκολα, στα εύκολα θα κολλήσει, όπως μας ανέφερε και κάποιος που πληρώνεται για να κάνει το γραφείο τύπου και κάποτε το έπαιζε σκληρός ποδοσφαιρικός κριτής..Αλήθεια ρε Αντρέα, αν ο Χιμένεθ ήταν παπατζής, αυτοί που έφερε το αφεντικό σου τί είναι????
    Ντροπή σε όλους ρε ρεζίλια, ούτε για φτύσιμο δεν είστε πλέον..Από εγγυητή, μέχρι τον τελευταίο παγκίτη..

  2. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Συμφωνα με τον Δηματο, ο διαχειριστής ειναι στον Πειραια και σχεδιαζει τους καμπινεδες του γηπεδου!

  3. Ο/Η Dimitris λέει:

    Θλίψη. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Δεν βλέπεται.
    Η πλάκα είναι οτι με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής αύριο, φυσιολογικά, Ρούλης και Ξάνθη στέλνουν την ομάδα μας (που πήγαινε για τίτλο όπως πίστευαν ορισμένοι) στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μονο λεφτα για διαρκειας ζητανε,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειχα πει πολλες φορες οτι απο τον ΟΦΗ η αεκ ΔΕΝ περναει ουτε με σφαιρες. Δε το ειπα πριν 2 μερες, παει εναμισης μηνας τωρα. Ο ΟΦΗ ειναι καλυτερη ομαδα γιατι ειναι ομαδα και οχι 11 χαβαλεδες που ο καθενας κανει οτι του ερθει. Δεν ειναι θεμα ποιοτητας μονο- που στα εξτρεμ του ειναι με διαφορα καλυτερος- ειναι θεμα οργανισμου καθαρα. Ο ΟΦΗ ειναι μια κανονικη ομαδα με τα πανω της και τα κατω της, η αεκ ειναι ενα τσιρκο που το τρεχει ενας κλεφτης με 3-4 τσιρακια απο κατω του. Που εξαφανιζει ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομμυρια ετσι απλα με μια δηλωση.

    Nothing more nothing less.

    Η ομαδα εχει 18 ποντους στη 4-5 θεση (ισοβαθμει με το Κουγια) και μπορει να βρεθει το βραδυ στην 6-7η (αν νικησει ο Ρουλης) η ακομη και στην 7-8η θεση (αν νικησει και η Ξανθη).
    Τη προβλεψη μου την ειχα γραψει πριν εναμιση μηνα για τη πενταδα των παιχνιδιων και με εξαιρεση το Χ στο Ρουλη (ειχα πει νικη) στα αλλα επεσα μεσα. Ερχεται ο νιονιος-εχω πει νικη αλλα πλεον δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Ειναι ΚΑΚΗ ομαδα ο νιονιος φετος παντως. ΟΚ δεν εχει τον αρχηγο το δικο μας αλλα ειναι κακη ομαδα.

    Ειχα κλεισει με τη φραση: Αρα χονδρικα 10-15 ποντακια και 11 που εχεις πας στα 21-26. Καλα ειναι. Μπορει και χειροτερα.

    Αφου μπορει λοιπον, ειπαν τα παιδια να το εκμεταλλευτουν. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η αεκ να κλεισει τον Α Γυρο με λιγοτερους απο 20 ποντους. Ση καλυτερη θα εχει 21!
    Υπαρχει επισης μεγαλη πιθανοτητα στις γιορτες να εχει κατω απο 25 ποντους: Στη Ξανθη ΔΕΝ περνας, στη Λαμια θα ειναι ζορικα αν και ‘δικια μας’ ομαδα.

    Φορτιστε τις μπαταριες στα drone. Εχουν πολυ δουλεια να βγαλουν για τα προβατα..

    Για να πουμε και κατι για το Λιακο.
    Κυριοι: Αμα ο Λιακος ηταν καλος θα δουλευε για το γατουλη με budget κουλουρι-τυρι? Ειναι καλυτερος απο τον αλλο το βαζελορουφιανο? Σιγουρα. Ειναι καλος? Ουτε με σφαιρες. Ενας γιουγκος που αντι να σου φερει τον Ιταλο πλατελα θα σου φερει κανα Μπαρμποσα. Αντι για κουτσος δηλαδη ο παικτης θα εχει 2 ποδια και θα κανει τα βασικα, δηλαδη δε θα κανει ΜΟΝΟ γκαφες. Θα κανει και ενα 20-30% κανονικες ενεργειες. Αυτο στα προβατα θα φανει ‘ουαου’! Μετα θα χαθει η χρονια εκει γυρω στο Νοεμβριο παλι.
    Οπως η ΓΙΔΑ ο Ολιβειρα- που χαθηκες βρε ψυχη εσυ τοσες αγωνιστικες? Τι εγινε δε βρηκε στη πλατη κανενος τερματζη το ‘σουτ’ η δε σκοτωσες κανα 19χρονο που εκανε γκαφα?

    H o Λιβαδιας που πλεον εδω και 3 ματς κανει παλι τις γνωστες εμφανισεις που ολοι ξερουμε. Τι εγραφα τον Σεπτεμβιο? Δειτε τον τωρα γιατι σε κανα διμηνακι ξεχαστε τον. Ο τυπος κανει καθε χρονο 2-3 μηνες υποφερτη μπαλλα και μετα εξαφανιζολ. Ειμουνα κακος τοτε ε?

    Ο Ηλιας ηρθε στη αεκ για ενα και μονο λογο: Πηρε ‘πακετο’ τα παντα στην ομαδα. Απο ‘προπονητικο’ μεχρι χορηγιες, φανελλες και αλλα πολλα. ΧΕΣΤΗΚΕ ο Ηλιας να βρει προπονητη. Ουτε λεφτα εχει ουτε κανα σοβαρο μπορει να φερει ακομη και να ειχε. Περιμενει να σουταρουν τον αλλον να τον παρει με 300 χιλιαρικα. O Gus ζητησε 500 + το team του + ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ budget και απορριφθηκε. Και ο Gus –για την αεκ- και ο ΕΞΑΡΑΣ τον Ηλια ατζεντη εχουν. Γιατι λετε οτι δεν εκλεισε το deal?

    Αντε μην ανοιξω το στομα μου- που ελεγε και μια ψυχη παλια..

    ΥΓ Οσους Twataknisnon και να βαλέτε εκει στο Manchester στο -11 θα μεινετε. Μιλαω για τη City οι αλλοι δεν υπαρχουν στο χαρτη-παλευουν τον υποβιβασμο. Αυτο που κανατε χθες δεν εχει προηγουμενο: Μπαινει ο δευτερος τερματοφυλακας και πριν καλα καλα προλαβει να μιλησει- εστηνε το τειχος και μιλαγε στους συμπαικτες του στη ΑΝΑΠΟΔΗ γωνια απο εκει που καθεται κανονικα και κολλημενος στο δοκαρι (οπως κανουν ΟΛΟΙ οι τερματοφυλακες στο πλανητη) ο twatkninson σφυριζει ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΝΕ να εκτελεσθει το φαουλ! Τετοιον ΚΡΑΞΙΜΟ σε διαιτητη εχω χρονια να ακουσω. Τετοια ΞΕΦΤΙΛΑ και τετοιο unfair εχω χρονια να δω. Δε σας εκατσε ομως. Οποτε -11 και καλη συνεχεια.

    14 ματς-13 νικες-1 ισοπαλια-40 ποντοι.

    Και μια και το θυμηθηκα: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ρε ΞΕΦΤΥΛΕΣ? Ειπαμε να γυρισετε στη φυσικη σας θεση αλλα τοσο βιασυνη πια?

    ΥΓ2 Θεωρω οτι ο γαυρος σημερα το εχει το ματς. Αν παιξει οπως στο Λονδινο στο Α’ θα κανει βολτα αρκει να κατεβει ορθολογικα και να μη κανει τις γνωστες κουταμαρες ο προπονητης του που αφηνε το Γαλλο στο παγκο 80 λεπτα! Δεν υπαρχει ζμπαουγκ. ΧΕΣΤΕΣ ειναι.

    ***Twat: person regarded as stupid or obnoxious./ a woman’s genitals.
    Atkinson: Both of the above.

  6. Ο/Η Κώστας λέει:

    @ twat και cunt είναι γνωστοί όροι της Αγγλικής/βρετανικής γλώσσης. Το bastard επίσης χαίρει ανάλογης προτίμησης. Μόλις έψαξα την ηλικία του, διότι τον θυμάμαι εδώ και χρόνια να διαιτητεύει και να σφυρά -όχι στα τρένα όπως τους στέλνει ο δικός σας να ούμε- και είδα πως ο κερατάς είναι μόλις 48. Σε μπερδεύει λίγο και το μαλλί.. Εντάξει φέτος δεν το χάνει η Liverpool… βέβαια εκεί είναι Αγγλία και έχουν γίνει ξανά μανά χοντράδες, αλλά δεν πιστεύω να καταρρεύσει η Liverpool στην πορεία, τόσο ώστε να την απειλήσουν οι Manchestrαίοι. Τελικά ο κατσαπλιάς ο Μουρίνιο βρήκε πάλι μεροκάματο.. Μα καλά, ντιπ για μπιτ μαλάκες είναι εκεί στην Tottenham…;

    Arsenal Fan TV για όλους όσοι αισθάνονται πως πρέπει να βάλουν τέρμα στη ζωή τους. Αυτούς ξέρω τα τελευταία χρόνια και αυτούς εμπιστεύομαι.

  7. Ο/Η Pontios λέει:

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ

    ΤΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ

  8. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΣΤΟ 3-5-2 ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ) ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΜΕΝΕΙ ΓΥΜΝΗ Η ΑΜΥΝΑ.
    ΣΤΟ 5-3-2 ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ. ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΟΦΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΕΜΕΔΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ (ΠΧ ΒΡΑΝΙΕΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΦΗ ΟΥΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ 0-0 ΑΝΤΙ 1-0? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ. Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ. (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ). ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
    ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…

  9. Ο/Η placebo λέει:

    . + 1
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ

    ΤΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ .

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Απέρριψα την πρόταση να μπω στην ανασυγκρότηση ΣΥΡΙΖΑ. Μου βάλανε συνεργάτη την Τασία. Εγώ ήθελα Νοτοπούλου ή Αχτσιόγλου. Παραμένω δεξιός.

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Στο μεταξύ ο γαύρος πάει να διώξει τον προπονητή που τους πέρασε στο CL και τους έχει πρώτους στη βαθμολογία.
    Αν ήμασταν εμείς στη θέση τους θα είχαμε στήσει ενα θρόνο στα Σπάτα και θα τον προσκυνούσαμε 3 φορές τη μέρα σαν τους μουσουλμάνους που προσεύχονται στον Αλλάχ. Τον πρόεδρο θα προσκυνούσαμε. Οχι τον προπονητή.
    Θα είχε ο γαύρος 500 χιλιάρικα να δώσει αποζημίωση και δεν θα τον έστελνε στο διάολο, αλλά θα καθόταν να μετράει πενταροδεκάρες για να γλιτώσει 50 χιλιάρικα ξερωγώ, καταστρέφοντας και τις επόμενες σεζόν εκτός απο τη φετινή.
    Αλλά είπαμε.. άλλος κάνει πρωταθλητισμό και άλλος σχεδιάζει χέστρες
    Αυτόν τον Σεμέντο του ΟΦΗ που τρέξανε τα σάλια κάποιων, διάβασα πως τον βρήκε ο Σαμαράς απο μια Ολλανδική ομάδα. Όπως φυσικά και ολη την ομάδα του ΟΦΗ την έφτιαξε ο Σαμαράς με μπάτζετ ψίχουλα.
    Τι είναι ο Σαμαράς? παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
    Δηλαδή δεν είναι απλά οτι βάζουμε σε όλες τις θέσεις παλαιμάχους.
    Βάζουμε τους πιο ανίκανους γιεσμεν παλαιμάχους που είχε ποτέ η ΑΕΚ. Ολο τον κατιμά.
    Και τα περι “δικών μας παιδιών” κατάντησε ποντιακό ανέκδοτο.

  12. Ο/Η Pontios λέει:

    Και τωρα ηρθε η ωρα του γελιου.

    Σταμάτης Βούλγαρης.

    Εγώ αν ήμουν Ίβιτς ΔΕΝ θα βιαζόμουν για έναν απλό λόγο. Γιατί η επόμενη επιλογή θα καθορίσει όλο το μέλλον της ΑΕΚ. Και ναι έχει και παρακάτω, αλλά το ματς με τον Πανιώνιο μέσα στο ΟΑΚΑ, ας το πάρουν τα ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ και ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΕΝΑ. Ας πάρουν ένα gamwπαίχνιδο φέτος…
    Ναι έχει περάσει καιρός, ο «Κωστέ» έπρεπε να τελειώσει μετά τον Παναθηναϊκό, αλλά τα δεδομένα κάθε μέρα ήταν και είναι διαφορετικά. Κάθε μέρα όσο περίεργο και αν ακούγεται.
    Το ότι υπάρχει ο Νίκολιτς αλλά δεν τον κλείνει, σημαίνει ότι ο Ίβιτς ψάχνει κάτι καλύτερο. Και πολύ καλά κάνει. Ο οποίος Νίκολιτς δεν υπήρχε από το καλοκαίρι στο χάρτη, προέκυψε μετά τον Παναθηναϊκό και μετά τον Άρη.
    Τι έχει κάνει ο Ίβιτς λοιπόν… Το καλοκαίρι πήγε στον Αμπελάρδο ήταν πανάκριβος (θέλει πάνω από 1,5 μύριο με συνεργάτες). Πήγε στον Πογιέτ ήθελε επίσης 1 μύριο και δεν διαπραγματευόταν (χρήματα που ΔΕΝ τα αξίζει μιας και η πορεία του δεν έχει δείξει κάτι άλλο). Πήγε και στον Γιοβάνοβιτς που ήθελε να αράξει μέχρι το 2020 (μάλλον λόγω ρήτρας στο «διαζύγιο»).
    Από το φθινόπωρο και μετά ψάχτηκε για τον Πελέγκρίνο και για τον Λαμπαντία, αλλά ο πρώτος δεν θέλει να δουλέψει τώρα και ο δεύτεροος δεν ήθελε να ακούσει για Ελλάδα.
    Γκράθια, Σετιέν, Παούνοβιτς, εξετάστηκαν όλοι, αλλά οι δύο πρώτοι ήταν αρνητικοί και ο τελευταίος δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και μυρωδιά από Ευρώπη. Ο Μιλόγεβιτς ήταν και είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
    Αυτές τις περιπτώσεις ξέρω μόνο εγώ (και κάποιες άλλες που «κάηκαν» δίχως να απασχολήσουν ιδιαίτερα). Φανταστείτε τώρα ποια θα είναι η λίστα του Ίβιτς. Σήμερα ή αύριο μπορεί να έχουμε νέο προπονητή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ψαγμένη επιλογή από όλες τις απόψεις… Ίδωμεν…

    εχουμε να φαμε κωστενογλα στη μαπα..

    πραγματικα εχει γελασει και ο καθε πικραμενος.Το κανει επιτηδες?

  13. Ο/Η Stelathen λέει:

    Από τη στιγμή που αξιόλογη περίπτωση δεν προκύπτει, και ψάχνουμε κάτι προσωρινό. Και μιας και η εθνική Βοσνίας θέλει τον πρίγκηπα σαν τρελή, γιατί δεν βάζουμε τον πρίγκηπα προσωρινά στον πάγκο?
    Όταν βάλαμε τον Ντράγκαν στον πάγκο στο μπάσκετ πήραμε ευρωπαϊκό και κύπελλο. Πιο μάγκας είναι ο Αγγελόπουλος δηλαδή?

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    θυμάσαι που μιλούσαμε για αιγαίο, καραμανλή και συνεκμεταλλευση;…ο κούλης έκλεισε (σχεδόν χαρίζονται) 4 US αντιτορπιλικά Arleigh Burke. ανακοινώνόνται κατά πάσα πιθανότητα το γενάρη.

    ME αυτά απ’ ότι λένε οι ειδικοί το αιγαίο για καμιά δεκαριά χρόνια κλειδώνει υπέρ μας.

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    1. όλη η αγορά-παράγκα από τον ιβαν περιμένει να ζήσει;…..συγγελίδης, πανόπουλος, μπέος, κούγιας, μητροπουλαίοι…….

    2. ο πολυχρώνης συγγελίδης δεν ήταν που είχε το βόλλει του γαύρου επί κοκκαλη, άντρας της μιλένας, “σπιτονοικονύρης” του οπαπ προ τσέχων, διαφημιζόμενος στο μελ με jeep και lancia;

    3. ο εγγυητής έχει να προσφέρει κάποια επιπρόσθετη υπηρεσία στον ιβαν;

    4. τα χρήματα του ιβαν πότε τελειώνουν;…μήπως να ξανασχοληθούμε τότε;

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κατεβαζεις τα 5/11 αναπληρωματικους.
    Στο μισαωρο εισαι 3-0. Κλεινεις το ματς με ταληρο, εχωντας χασει και αλλα 3 σιγουρα, στο ενα ο Sadio περασε και το τερμα και εκανε πλακα.
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ματς ο Shaq. Μεστος, πολυ τρεξιμο, ενα γκολ ωραια εμφανιση. Μπραβο του.
    Ε δε το λες και ‘ντερμπυ’.

    15 ματς. 14 νικες- 1 ισοπαλια- 0 ηττες, 43 ποντοι.

    Ο κοντος πρεπει να παιρνει τη χρυση μπαλλα οσο ειναι ενεργος παικτης. Μονο και μονο που υπαρχει, ακομα και αν ειναι εκτος αποστολης.
    Σπιτι του να ειναι, του τη πας πακετο με Courier.
    Λογω ταλεντου και κυρια για κατι που οι Αγγλοι (και εγω φυσικα) αγαπανε: Proven track record ΚΑΙ Consistency: 700 εμφανισεις 613 γκολ ειναι εξωπραγματικο.
    Περσυ ομως ΔΕΝ εκανε τη καλυτερη χρονια. Εχει ομως ενα μοναδικο προσον: χωρις αυτον η Μπαρτσα ειναι αλλη μια Θελτα. Τοσο απλα.

    Ο Βιργιλιος- ως αμυντικος- βοηθησε την ομαδα να κρατησει 17 Clean Sheets, εφτασε 97 ποντους στη PL, εφτασε τελικο το Nation’s Cup με την εθνικη του (μια ομαδα που πριν ειχε αποκλειστει απο το ΠΚ), πηρε το Champion’s League, πηρε το UEFA Super Cup.
    Βγηκε καλυτερος παικτης στην PL σε ενα θεσμο που ψηφιζουν οι συναδεφλοι του ποδοσφαιρηστες. Περσυ εβαλε και 6 γκολ. Ο ‘αρχηγος’ της αεκ στο πρωταθλημα εβαλε 5…
    Ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παικτης που ολη τη σαιζον σε Premier και CHL, ΔΕΝ εφαγε ΜΙΑ (1) τριπλα. Ειναι εκπληκτικο να μη σε τριπλαρει κανενας σε 51 παιχνιδια με αντιπαλους τον Μεσι το Λεβα το Αγκουερο το Κειν τον Αζαρ τον Νευμαρ κλπ.

    Στο Μοναχο εκανε τη 40αρα ασσιστ στο 0-1 και καθαρισε το ματσακι με το 1-2. Σε 2 ματς ο πολυς Λεβα ηταν αναφορα στο Φ.Α.
    Στο μεταξυ μας παιχνιδι νικησε και απεκλεισε τη Μπαρτσελονα. Ισως γιατι ειχε βγει η φημη οτι ετοιμαζεται να την αγορασει ο τσαμπας και αγχωθηκαν τα παιδια.
    Ακομη και ο Μεσι να εισαι, μονο στη σκεψη οτι θα γυρνας στο παγκο και θα βλεπεις το Βασιλομπιλαρο-Johnny η θα κοιτας στις -αδειες- εξεδρες και θα βλεπεις το μεγιστανα της Monopoly με τα πουρα να τη πεφτει σε οποιον δε γουσταρει σε πιανει κρυος ιδρωτας.

    Ο Βιργιλιος επρεπε να παρει τη Χρυση Μπαλλα. Ξαναλεω το παιδι ειναι Centre Back. Επειδη ειναι ο Βιργιλιος ομως και ειναι Gent, ειπε απλα οτι ο Μεσι ηταν καλυτερος.

    Το οτι ο Klopp βγηκε καλυτερος προπονητης και 4 απο τα παιδια του ειναι στη δεκαδα των καλυτερων της Ευρωπης τα λεει ολα.

    ΥΓ 1 Ο μικρος εχει ξεφυγει: Απο περσυ εχει δωσει 18 ασσιστ + αλλες 4 στο CHL συνολο 22! Ο μικρος παιζει δεξι μπακ, ειναι πρωταθλητης Ευρωπης, 4ος στο ΠΚ προπερσυ, και εχει παιξει και αλλους 2 ευρωπαικους τελικους. Ειναι 41 φορες διεθνης με την Αγγλια (το 2017 πηρε και το ΠΚ στο U19) και εχει και 70 συμμετοχες στη Premier. Ο μικρος εγινε 21 πριν ενα μηνα και μενει με τους γονεις του, ειναι γεννημα θρεμα Liverpool και η μονη φιλοδοξια του- οταν ρωτηθηκε αν θελει να παιξει αλλου- ειναι να γινει αρχηγος της ομαδας.
    Ο ατζεντης του ειναι ο αδελφος του και οπως λεει δεν εχει και πολυ δουλεια: Καθε τρια χρονια υπογραφει την ανανεωση..
    Ειναι στο Club απο εξι χρονων και θεωρειται παιδι του Gerrard. Τις +40αρες που βγαζει συνεχεια δεν τις εχει ΚΑΝΕΝΑΣ παικτης στο πλανητη. Πλεον εχει κολλησει και το Robbo απο αριστερα και αλλαζουν μπαλλιες απο τη μια ακρη του γηπεδου στην αλλη οπως αλλαζουν πασες στη προπονηση.

    ΥΓ 2 Το οτι στο γηπεδο ειχε χθες καλυτερο καιρο (6 βαθμους) σε σχεση με το Λονδινο (-1) ειναι κατι που δε θυμαμαι να το εχω ξαναζησει.

    ***Centre ειναι σωστα η λεξη, center τη λενε-λαθος- οι Αμερικανοι.

  17. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch …. Και ο Αλέφαντος σέντρε το προφέρει..Εννοείται πως το άξιζε, αλλά είναι φουλ “αντιεμπορική” η θέση του. Νομίζω πως μόνο εκείνος ο Καναβάρο έχει χρυσή μπάλα από σέντρε μπακ. Αγνός περίπατος φέτος στο πρωτάθλημα. Ξέρεις κανέναν εκεί στους Spurs να στείλω βιογραφικό; Νομίζω πως με τον κατσαπλιά που πήραν για προπονητή πρέπει να βρίσκονται σε ψιλοάδιαφορο mood και όπως πάει η χρονιά, οπότε για κανά μεροκάματο, μπορεί να πάρουν ακόμη και εμένα κάπου. Ξέρω ‘γω, να τους ζεσταίνω το τσάι εκεί στα ημιχρόνια ή να μεταφράζω Kane στους Άγγλους συμπαίχτες του..

  18. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    η κουβεντα για τον κορυφαιο εχει αλλαξει παλι…
    για καποια περιοδο το βραβειο πηγαινε σε αυτον που εκανε την καλυτερη χρονια σε προσωπικο επιπεδο χωρις να το συγχεουν με τις επιδοσεις της ιδιας της ομαδας..αλλες φορες βλεπαμε βραβεια σε ποδοσφαιριστες που συνδυαζανε καλη χρονια κ επιτυχια ομαδικη…Μοντριτς,Καναβαρο(να γελας),Ζαμερ, ακομα και τα Ροναλντο, Μεσι τα δινανε σε οποιο κερδιζε το πιο σημαντικο τροπαιο μεσα στη σεζον…φετος δειχνει να πηγαινει παλι στην προσωπικη επιτυχια…ο κοντος ειναι εξωγηινος…περυσι εκανε απιθανα πραγματα σε προσωπικο επιπεδο…51 γκολ σε 50 εμφανισεις…δλδ, ενταξει…ακομα κ μεσα στο Ανφιλντ στην 4αρα ο ιδιος εκανε οτι μπορουσε και ο Αλισον ηταν απιστευτος αλλα κ οι συμπαικτες του σημαδευανε εξεδρα σε καθε του ασιστ..!!
    Ειναι το ποδοσφαιρο το ιδιο…οσο παιζει μπαλα η προσωποποιηση του ποδοσφαιρου θα πρεπει να σταματησει ο διαγωνισμος και να κλειδωθει το βραβειο σπιτι του !!

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κώστας

    Η Tottenham παντα ηταν η τεταρτο-πεμπτη ομαδα του Λονδινου. Ιστορικα αλλα και ως κοινο. Μη κοιτας τα τελευταια χρονια που λογω χρηματων αλλαζουν και οι τασεις της μοδας: Πηγε πχ καλα 2-3 σαιζον και ξαφνικα βλεπεις ενα ματσο Κινεζους στο γηπεδο να το γεμιζουν. Ο Daniel Levy -τον ξερουμε απο τοτε στην αεκ- ειναι καλος σε αυτα. Τωρα για τον αλλον ειναι γνωστη η συμπαθεια που εχω αρα δε εχω κανενα σχολιο. Θα του φαει καμμια 500αρα σε 2-3 σαιζον, θα παρει και κανα κυπελλο και θα τη κανει. Αλλαζει ο ανθρωπος?

    Σα κινηση να πας σε ενα μεγαλο ονομα ειναι λογικη, νεο γηπεδο εχεις θες να το γεμιζεις και να κονομας και απο την UEFA τα λιγα και απο την PL τα πολλα.. Με εμας τη city τη παντα υπολογισιμη Τσελσυ, αν κανει ενα μικρο μπραφ η Arsenal (αν και ΔΕΝ ειναι τετοιοι ανθρωποι, το ξερω μιας και ο δικος μας ειναι μετοχος εκει) σε πετανε εκτος τετραδας ευκολα. Ευκολα εννοω οτι και τα 4 club ειναι και μεγαλυτερα κατα πολυ ως Brand και εχουν –αν θελησουν σε αντιθεση με σενα- βαρια πορτοφολια: Ποιος top class παικτης παει μεταγραφη στη Tottenham? Να κανει τι? Δεν εχω βαλει καν τη referee μεσα στο κολπο, αυτοι θα κανουν καιρο να σηκωσουν κεφαλι, ΑΝ το σηκωσουν θα ειναι μονο με το Καταριανο.

    Ωραιος προπονητης ειναι ο Nuno Espírito Santo. Το ειχε ο Φερειρα στο team του στο ζελα το 2010 βοηθο.
    Επαιξε ομορφο ποδοσφαιρο η ομαδα του περσυ και εβγαλε και καλα παικτακια. Και φετος παιζει καλη μπαλλα το να εισαι πεμπτος στη PL με τη Wolves δε το λες και λιγο!
    Στρωτο ποδοσφαιρο, ωραια αναπτυξη, μαζεμενη ομαδα. Απλα πραγματα
    Αυτος ο Jiménez ειναι καλο εργαλειο οπως και ο Traore και ο Neves και ο Μουτινιο. Γενικα το ροστερ του ειναι καλο με ισοβαρη κατανομη στις γραμμες και οι αξιες των παικτων του ανεβαινουν συνεχως και κατα πολυ.

    Αλλο ενα πραγμα που στην αεκ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ: πως να παιρνουμε ενα παικτη με 1εκ και μετα απο 2 σαιζον να τον πουλαμε 8-10εκ. Δυσκολα πραγματα αυτα ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ MANAGEMENT. Στην αεκ οι παικτες ερχωνται μας δειχνουν το κολο τους και μετα φευγουν ελευθεροι την ωρα που η ‘διοικηση’ πανηγυριζει που ξεφορτωθηκε το συμβολαιο, για να παει να φορτωθει τα αμεσως επομενα. Μαγοι των οικονομικων ειναι οι κεραταδες.
    Τωρα θα μου πεις αμα ΚΛΕΒΕΙΣ δεκαδες εκατομμυρια θα κατσεις να σκασεις για 500-800 χιλιαρικα? U got a point there..

    Βεβαια ο Santo πηγε με 1,5εκ οποτε για το γατουλη ειναι απλησιαστος. Ενω αμα πετας 500 στον εναν και 500 στον αλλον 2-3 φορες το χρονο, κανεις οικονομια αλλα το κυριοτερο φτιαχνεις και ομαδα..
    Ασε που δεν το λενε SantoVIC οποτε που πας ρε Καραμητρο?

    Γράφεται centre, προφέρεται Σεντ-α-ρ (σαν το Τσεεεενταρρ χαχα) με το τονο στο Α, τα φωνήεντα τραβηγμένα και το ρ στο τελος ισα που ακούγεται.
    Οι αμερικανοί αντίθετα το λένε σεντερ κανονικά με το τονο στο σε.

    Υπαρχουν πολλές διάφορες στα British-US English άπο ορθογραφία μέχρι λέξεις και εκφράσεις.

    Για να το παω στα ‘δικά μας’ οι Άγγλοι στις ελληνικές λέξεις που ειναι ολες οι επιστημονικές ορολογίες γράφουν με ae/æ η oe/œ anaesthesia, encyclopaedia, κλπ (απο τα Λατινικα), ενώ οι Αμερικανοί μονο με e.
    Οι Αμερικανοι π.χ γραφουν με καταληξη ize σε αντιθεση με εμας που γραφουμε ise: realise, recognise κλπ.

    Μη παμε σε λεξεις, ο Αγγλος δε θα πει ποτε Lift παντα λεει Elevator, δε λεει Vacation λεει Holiday και αλλα πολλα.

    Αν μιλας British -οπως εγω- καταλαβαίνεις πιο εύκολα τις διάφορες σε αντίθεση με τους Αμερικανούς που απλα τους δείχνουν περίεργα. Οι αμερικανοί προφέρουν οτι γράφουν, οι Άγγλοι τρωνε σύμφωνα , πολλές φορες τελείως -το house για παράδειγμα λέγεται αους- και τραβάμε φωνήεντα: οσο πιο ‘old school’ μιλας τοσο πιο πολυ τα τραβάς.

    Ο Αλέφαντος ειναι σε δικιά του κλάση. Οχι οτι οι άλλοι ειναι τίποτε προφεσορες: αμα ακούσεις το μελισανιδη να μιλάει απλα κλαις απο τα γέλια. Δεν ειναι σαν αυτον του Εδεσσαικου, αλλα ενα σοκ το τρως..

    Sent from my iPhone.

  20. Ο/Η YannisDoctor λέει:

    Με απασχολεί η έλευση του νέου αυτού προπονητή. Ποιός είναι ο Καρέρα; Με Πόρσε φαντάζομαι καμία σχέση…

    Μας παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ διθυράμβους και μεγάλη Ιταλική σχολή και μαθητής του Κόντε κλπ κλπ… Και ο Μοράϊς ήταν για χρόνια δεξί χέρι του Μουρίνιο. Και;;; Τι έκανε όταν ήρθε;;; Πατώσαμε !!! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δουλειά του Καρέρα είναι ένα πρωτάθλημα με την Σπάρτακ Μόσχας. Οκ, δεν το λες και λίγο, αλλά υπάρχει (ας πούμε) περίπτωση η ομάδα να ήταν ήδη στρωμένη από τον προηγούμενο;;; Θυμάμαι τη χρονιά που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Βασίλης Δημητριάδης. Είχαμε μαζευτεί μία παρέα και πήγαμε σπίτι του να του δώσουμε λουλούδια και να πούμε ένα “αντίο”. Ο άνθρωπος μας υποδέχθηκε, μας έκατσε στο σαλόνι του, κουβεντιάσαμε για την ομάδα. Πρώτος προπονητής τότε ο Ραβούσης αφού ο προδότης είχε φύγει για λιμάνι. Τον ρωτήσαμε είναι τόσο καλός ο Ραβούσης και παίζετε τόσο καλή μπάλα;; Η απάντησή του: “παιδιά μη γελιέστε. Η ομάδα είναι του Μπάγεβιτς. Ο Πέτρος μας βάζει να τρέχουμε για φυσική κατάσταση και παίζουμε ό,τι μας έχει μάθει ο Ντούσαν”

    Επιστρέφω στον Ιταλό. Μετά τη Σπαρτάκ (που παρεμπιπτόντως ΚΑΤΑΦΕΡΕ να αποκλειστεί από τα ορκ) τι έκανε; που πήγε; Πουθενά. Άνεργος από το καλοκαίρι και μάλιστα φημολογείται ότι απέρριψε πρόταση του μπάογκ και ενδεχομένως ΚΑΙ δική μας ! Και ερωτώ: αν του κάναμε πρόταση τον Σεπτέμβριο και την απέρριψε, πώς διάολο “πείστηκε” τώρα τρεις μήνες μετά;;; Ο μάνατζέρ του δηλώνει ότι ο Καρέρα ήθελε πρόταση από ομάδα που θα είχε να του παρουσιάσει σοβαρό πλάνο για να δεχθεί. Δηλαδή το Σεπτέμβριο το πλάνο μας δεν ήταν καλό και έγινε τώρα;;;;;;;; Με Ίβιτς και τότε με Ίβιτς και τώρα;;;;;;; Κάτι δε μου κολλάει σε αυτή την ιστορία………

    Κι απ’την άλλη πες ότι ο άνθρωπος είναι αξιόλογος. Με ποιους παίκτες θα φτιάξει ομάδα;;;;;;; Με το χαϊδεμένο του μεγιστάνα που δε βγαίνει απ’την ενδεκάδα ακόμη κι όταν σέρνεται;;;;;;;;; Με τα χαφ που έχουμε τα οποία έχουν άγνοια του τι σημαίνει δίνω πάσα ΜΠΡΟΣΤΑ;;;;;

    Ο Ίβιτς που ΦΑΙΝΕΤΑΙ να είναι σοβαρός άνθρωπος θα καταφέρει να ΠΟΥΛΗΣΕΙ κανέναν από τους “αστέρες” μας;; Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος καλά ματς με την Εθνική. Λιβάγια έχει την ποιότητα για να πουληθεί σίγουρα στα χρήματα ίσως και λίγο παραπάνω από όσα ήταν η ρήτρα του. Θα φύγει κανείς να ανασάνει η ομάδα;;; Ή θα περιμένουμε να τους αναστήσει ο Πόρσε για να δούμε ξαφνικά μπαλάρα από τους αδιάφορους;;;

    Ευχαριστώ για την όποια απάντηση…

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    @thesnitch Έχω δει ένα βιδεο κλιπ στο youtube περι cockney προφοράς.. Γέλιο..

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κωστας
    Δε χρειαζεται να δεις βιντεο. Δες οποιαδηποτε ταινια με τον Michael Caine, Jason Statnam στην ομιλια ειναι τυπικοι Cockney δηλαδη η εργατικη ταξη απο East London (City και ανατολικα).
    Εμεις ειμαστε στην ‘αντιπαλη’ οχθη: West side (Belgravia-Knightsbridge κλπ).
    Πιο βαρια προφορα, λιγοτερα slang. Jeremy Irons, Anthony Hopkins.
    Ακομη και αν δε ξερεις, η διαφορα στους ηχους ειναι εμφανεστατη.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι ο Carrera, αλλα ο Aston Martin με το Ferrari να ερθουν αν δεν εχει ΠΑΙΚΤΕΣ δε κανεις τιποτε.

    Το Klopp με το Pep βοηθο να φερεις ο ΓΙΔΑΣ παλι με το καλαμι θα τη βρισκει. Θα βαλει και 10-15 γκολ και θα παει απο εκει που ηρθε οπως πηγαν και τοσοι αλλοι πριν απο αυτον.

    Οταν ηρθε ο Klopp σε εμας εγραφα: In Klopp we trust.

    Το εγραφα γιατι ξερω οτι εκτος απο ΑΡΙΣΤΟΣ προπονητης (για μενα με ΔΙΑΦΟΡΑ το ΝΟ1 στο κοσμο) και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, πηρε και διαβεβαιωσεις για το πως θα τον αφησουν να φτιαξει την ομαδα: Τρια χρονια μετα εχει μονο 3-4 παικτες απο οτι βρηκε και αυτοι ειναι παικτες που ετσι κ αλλιως οποιοσδηποτε προπονητης θελει στο ροστερ του: Hendo-Milner και για backup τη Λοβρενια (που πηγε να τον δωσει το καλοκαιρι) και τελος.
    Ολοι οι αλλοι αλλαξαν σταδιακα, χωρις παλαβομαρες να αγοραζουμε οτι πεταει και κολυμπαει, για να βλεπουμε αυτο που βλεπουμε σημερα, την ομαδα πρωταθλητρια Ευρωπης και με 14 νικες 1 ισοπαλια στο πρωταθλημα σε 15 ματς, να νικα ακομη και στις κακες της μερες.

    Μακαρι να μας βγει ο νεος προπονητης και να μη παει ακλαφτος σε κανα εξαμηνο.
    Αυτο θελουμε ολοι. Οχι απαραιτητα για να παρεις το ‘πρωταθλημα’ (προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οπως μου ηταν και προπερσυ, αυτα ειναι για να χαιρωνται τα χαπατα) αλλα για να μη πονανε τα ματακια μας και να μπορουμε να δουμε ενα ματς σαν ανθρωποι.

    Αν παιξεις καλη μπαλλα η κουπα θα ερθει. Σιγα τους αντιπαλους που εχουμε, τους Λημνιους και τους Μπουχαλακηδες, που δε μπορει μια κανονικη αεκ να τους κανει καλα!

    Για να γινει αυτο θελουμε κανονικους 11 παικτες ομως. Οι Ολιβειρες και οι Βερντηδες με τους Μανταλους ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για την αεκ. Με ΣΑΠΑΚΙΑ μπορει να κοροιδεψεις πολλους για λιγο διαστημα, η λιγοτερους για λιγο παραπανω, αλλα μεχρι εκει.

    Οποτε αναμενουμε με την ελπιδα -προσωπικα ΔΕΝ το νομιζω λογω προιοστοριας- να δουμε εστω για αρχη κατι νορμαλ στο ροστερ και οχι απλα μια φωτοβολιδα περιορισμενης διαρκειας.