Λαμία – ΑΕΚ

Τρίτο παιχνίδι του Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, και αυτή τη φορά ξεκίνησε ακόμα πιο αμυντικά τοποθετώντας στην ίδια εντεκάδα Παουλίνιο Μπακάκι Βράνιες Τσιγκρίνσκι Λόπεζ  στο κέντρο Σιμόες – Κρίστιτσιτς, και μπροστά η γνωστή τριάδα.

Με τόσους πολλούς άτεχνους παίκτες στην ίδια εντεκάδα ήταν επόμενο πως οι φάσεις θα γινόταν με το σταγονόμετρο καθώς η επίθεση με το κέντρο ήταν ασύνδετα και η μπάλα δεν περνούσε μπροστά εκτός απο κάποιες φάσεις φλυαρίας του Λιβάια.

Οσο περνούσε η ωρα αντί να ανεβαίνει η ομάδα άρχισε να βγάζει επιθέσεις η Λαμία με τους τροφαντούς μέσους.

Η ΑΕΚ σε ολο το πρώτο 45λεπτο δεν πρέπει να έκανε υποψία ευκαιρίας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε απο νωρίς την απώλεια του Ολιβέιρα λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του ο μοναδικός διαθέσιμος φορ Γιακουμακούχο.

Στο β’ ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ο Μπακάκης λόγω ίωσης και πέρασε στο παιχνίδι ο Αλμπάνης, και η επίθεσή μας έγινε λίγο πιο ζωντανή με αποκορύφωμα ενα μπέναλτ που δεν μας δόθηκε αφού ο διαιτητής δεν πήγε ούτε στο VAR για να το δει.

Νομοτελειακά λοιπόν το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο καθώς αυτό βόλευε και τις δυο ομάδες μετά απο δημόσια παραδοχή των προπονητών.

Και αν τον Μάνζιο τον βόλευε επειδή είναι η Λαμία, για τον Καρέρα αυτή η κυνική αντιμετώπιση των παιχνιδιών έχει αρχίσει και προβληματίζει.

Διότι δεν είναι μόνο πως παίζουμε αμυντικά κλπ.. γενικότερα δεν παίζουμε τίποτα.

Δηλαδή και με Gus προσέχαμε περισσότερο την άμυνά μας, αλλά μπροστά έβλεπες οτι προσπαθούσε να εφαρμόσει κάτι, ενα σχέδιο τέλος πάντων άσχετα αν δεν έβγαινε πάντα.

Τούτος εδω φαίνεται πως είναι πιο πολύ Μανόλο-style, δηλαδή φυλάμε τον κώλο μας και αφήνουμε τα υπόλοιπα στην προσωπική πχιότητα των επιθετικών.

Η διαφορά είναι πως ο Μανόλο είχε Αραούχο Λάζαρο Γιόχανσον Κονέ κλπ και τούτος εδω έχει κάτι κουρασμένα και αγύμναστα παλικάρια που σέρνονται.

Παίρνει βελτιώσεις αυτό το συνονθύλευμα όπου όλοι φαίνεται να’χουν αποδεχτεί τη μοίρα τους?

Αρκούν 2-3 φτηνο-μεταγραφές που ετοιμάζεται να κάνει ο Ίβιτς τον Ιανουάριο?

Έχουν στην ΠΑΕ drones με night vision?

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Λαμία – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Pontios”: Σιγά τα αίματα. Τα “20 εκατομμύρια του Μελισσανίδη” είναι τα παραπανισια 10 εκ από τα- ψευδως- 15 εκ αναφερθέντα του C.L. και φυσικά ακόμα τόσα (10 εκ περίπου) από τα ποσοστά των εισητηρίων διαρκέιας από τις χρονιές 2013 και εντεύθεν. Δηλαδή 6 χρονιές. Και μια του χρόνου,7. (και μάλιστα με την χρονιά του 2013 η ομάδα να μην ειναι ΠΑΕ αλλά ερασιτεχνική όπως θα ενθυμέισαι και άρα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των διαρκείας πήγαν στην Ερα. (sic)
    Αρα όπως βλέπεις,τα ποσά συμφωνούν.(για να μη σου πω ότι περισσεύουν και σε σκανδαλίσω).
    Και τέλος πάντων,το θέμα δεν είναι πόσα έβαλε-αν έβαλε ποτέ- ο Μελισσανίδης. Το θέμα είναι να γινει το γήπεδο,αφού ομαδάρα έχουμε έτοιμη, αλλά είναι ανέστια.

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση ήταν τα αναμενόμενα, δε μας εξεπληξαν. Έχεις καμιά αγωνιστική διαφορά από τη Λαμία, δε νομίζω. Συνεχίζουμε λοιπόν στην πορεία που έχει ορίσει ο εγγυητης – μεγιστάνας – φουκαρας.

    Απλα δύο πραγματάκια από το χθεσινό αγώνα ενδεικτικά του φουκαραδισμου της ομάδας:

    1. Οι πέντε κίτρινες σε ένα αγώνα με τη Λαμία ( ας πούμε το πιο φιλικό σου σωματείο).

    2. Ο λοπες έκανε αλλαγή σε πλαγιο άουτ, πόσα χρόνια είχα να δω τέτοιο πράγμα.

    Μετεγγραφές δεν αναμένονται, άλλωστε το γήπεδο προχωράει.

    Καλες γιορτές σε όλους τους αγνους αεκτζηδες, οι οποίοι υπομενουν αυτό το πράγμα. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ.

  3. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Αντιγραφω δηλώσεις Manolo-Carrera από δημοφιλές ομαδικόν σάιτ:

    «Πράγματι θεωρώ χαζό να διαμαρτύρονται οι παίκτες, γιατί και τη συγκέντρωση τους χάνουν και δεν κερδίζουν τίποτα. Θεωρώ τις κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία τις πιο χαζές. προτιμώ αν είναι να πάρει ένας παίκτης μου κάρτα να την πάρει για ένα ανόητο φάουλ, παρά για διαμαρτυρία».

    «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω αποφάσεις και δεν στρέφομαι εναντίον διαιτητών. Αν το έδινε ο διαιτητής, θα ήταν πέναλτι, από τη στιγμή που δεν το έδωσε δεν είναι πέναλτι»

    ΑΝ διαβάζω σωστά, και ο ΜΚ και ο Ίλια (ο εγγυητής δεν ασχολείται εδώ και 6 χρόνια) έχουν πλήρως απογοητευθεί με την κατάσταση της ομάδας και των παικτών. Για να είμαι ειλικρινής δε βλέπω τρομερό πρόβλημα φυσικής κατάστασης και πως να έχουν άλλωστε τα παιδιά, 1 φορά τη βδομάδα παίζουν σε μία κουτσουρεμένη λίγκα των 14 ομάδων όλων κι όλων που έχει ξάνθες, πανιώνιους και λοιπά παραμάγαζα που απλά επιβιώνουν με δανεικούς από τους 2 χαλίφηδες. Η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζουν είναι ανάλογη και μέσα σε αυτή κινούμαστε κι εμείς

    Χαίρομαι λοιπόν που ο Μανόλο Καρρέρα εστιάζει σε θέματα πειθαρχίας και δεν ασχολείται με διαιτητικές αποφάσεις. Αυτό δείχνει ότι μαζί με τον ΤΔ έχουν ένα κάποιο σχέδιο να συμμαζέψουν κάποια πράγματα. Η φετεινή χρονιά έχει τελειώσει για την ΑΕΚ και με 0-0 και 1-0 θα προσπαθήσει να βγει στα μουλωχτά τρίτη. δε θα υπάρξει καμία αγωνιστική ή τακτική παρέμβαση ή βελτίωση, ούτε στα πλέη ωφ, διότι εκεί θα παίζει εναντίον καλύτερων ομάδων και θα πάει σίγουρα 5-4-1, ή μάλλον 7-2-1.

    Πάντως δε θα με χάλαγε κάποια στιγμή να βγάλει και το λιβάγια από εκεί έξω αριστερά που χαραμίζεται και πιο μέσα στο κουτί. Τον έχει κάνει κανονικότατο εξτρέμ….επίσης να απαγορέψει στον αρχηγό να εκτελεί στημένα διότι είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ, μόνιμα πάνω στο 1ο δοκάρι χαμηλά για να τα διώχνει ο 1ος αμυντικός, έλεος πια!

  4. Ο/Η bandog λέει:

    μια χαρα η ομαδα.

    μπορω πλεον να παιζω το ταβλακι μου χωρις αγχος να βλεπω το ματς.
    απλα το ακουω στην τιβι.

    ΥΓ: τον καρρερα τον πηραμε για porsche και μας βγηκε mountain bike μαλλον…

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

     UEFA Champions League
     UEFA Super Cup
     FIFA World Cup

    Η μοναδικη Αγγλικη ομαδα που εχει κατακτησει και τους τρεις διεθνεις τιτλους σε μια σαιζον.
    Μας ελειπε μονο το Παγκοσμιο κυπελλο συλλογων, τωρα μπορει να μπει στη συλλογη μας και αυτο,14 διεθνεις τιτλοι συνολο.

    Ο αθλητικος διευθυντης της Liverpool, Michael Edwards (ο …Ηλιας δηλαδη) εχει καταφερει να φερει στην ομαδα Andy Robertson, Mo Salah και Takumi Minamino για £51.5m.
    Στο ιδιο διαστημα πουλησε τους Dominic Solanke, Kevin Stewart, Ryan Kent, Danny Ward και Andre Wisdom για £51.5m.
    Ναι υπαρχει και αυτο: μπορεις –θου Κυριε- να πουλησεις παικτες που δε σου κανουν. Η αεκ τους κανει αρχηγους και φερνουν τα χηναρια με τις Λαμιες και τους Ρουληδες οταν δε χανουν απο τους ΟΦΗδες και το ….Κολοβετσιο!

    Υπαρχουν σοβαρες κουβεντες για τον Kai Havertz της Leverkusen: κεντρικο-δεξι χαφ/1.83/20 χρονων. Θεωρειται , ετσι μας ειπαν εδω, ο καλυτερος Γερμανος παικτης αυτη τη στιγμη.
    90 ΔΕΝ δινουμε αλλα 55-60 δινουμε. Η πληροφορια ειναι 100% τσεκαρισμενη, ειμασταν στο ιδιο ξενοδοχειο με την ομαδα 5 μερες.

    Virgil στον OX σημερα το πρωι οταν εσκασε με πατεριτσες (πεταξε πισω η ομαδα το πρωι): You look like Spiderman with Tony Stark’s suit. Πεσανε ολοι κατω απο τα γελια.

    +10 απο τον εναν , +11 απο τον αλλον με ενα ματς λιγοτερο. Boxing Day (26/12) στο Leicester. Αν δε χασεις εκει τα πραγματα ειναι πολυ καλα.

    ΥΓ Για τη Λαμια δεν υπαρχει παραπανο, στις 26/11 ενα μηνα πριν εγραψα:
    21/12 Λαμια εξω. Αν και φιλικο, το βλεπω ντερμπακι. Να πουμε Χ κανονικα, διπλο στο οριο?
    Επισης στις 7/10 δηλαδη 2,5 μηνες πριν εγραφα:
    Τελος πρωτου γυρου η αεκ του εγγυητη θα εχει γυρω στους 21-22 ποντους. ΟΥΑΟΥ!
    Τελος της χρονιας ΑΝ ειναι τυχερη θα παει στους 25. ΟΥΑΟΥ δις.

    Δεν εβλεπα τη νικη στη Ξανθη-εκει ειναι η διαφορα των 3 ποντων απο τους 28 που εφτασε η ομας.
    Η αληθεια ειναι οτι με εριξε εκος προγραμματος ο Garelli-μοτοποδηλατος προπονητης μας, πηγαμε στο +3 απο τη νορμαλ ροη οποτε ας καει και το παλιαμπελο..
    Επεσα ομως μεσα απο το -10 που ελεγα το καλοκαιρι για τα χριστουγεννα, που μαλλον παει για -12.

    Απλο πραγμα το ποδοσφαιρο!

  6. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Έστειλα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Του ζήτησα μετά το μπάσκετ να μας αδειάσουν επιτέλους στ΄ αλήθεια τη γωνιά και στο ποδόσφαιρο. ΡΕ ΟΥΣΤ. ΟΥΣΤ ΡΕ.

  7. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Για την ομαδάρα μας μία είναι η λύση. Καινούριος προπονητής κάθε αγωνιστική. Να κάθεται στον πάγκο για έναν αγώνα και στις κερκίδες να παρακολουθεί ο επόμενος. Μέχρι πρωτάθλημα παίρνουμε.

  8. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    http://www.england365.gr/article/211467/%CE%A4%CE%B1-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%8E%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CF%86%CF%83%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-VAR-(pic)-
    Ούτε τη γραμμή του οφσάιντ είχαν, ούτε στην ίδια ευθεία ήταν η κάμερα. Πολύ καλά έκαναν στο VAR και άφησαν τη δύσκολη φάση στον επόπτη. Δε λέω ότι είναι οφσάιντ αλλά μου κάνει εντύπωση που όλοι το θεωρούν σίγουρο ότι δεν είναι. Φωνάζουν βέβαια τα γαυράκια γιατί ψήνεται σιγά σιγά η επιστροφή στο πρότερο παρελθόν της “όμορφης” 20ετίας. Απορώ επίσης γιατί λείπει το όνομα του δικού μας από την ανακοίνωση.

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν ξέρω αν ακούσατε-είδατε το απόσπασμα με την “παρέμβαση” του Μελισσανίδη στην τελευταία εκπομπή του “σαγώνια”,με αφορμή τον μη καταλογισμό “μπενάλντι” στη φάση του Αλμπάνη. Σύντομη δυστυχώς,αλλά απολαυστική “…από το μουστάκι που αφήνεις,καταλαβάινει κανείς τί νούμερο είσαι. Είσαι σα μαιμού”. είπε στον “άμισθο” Κάκο. Ο Κούγιας η νυφίτσα κρυφογελούσε και φυσικά σε όλη την παρέμβαση, ήτο αμίλητος. Ο οποίος διερύγνειε τα ιμάτιά του για το μπενάλτνι που ήταν καραμπενάλτι, και κάποιοι απορούσαν: “μα μέχρι και ο Κούγιας είπε ότι είναι μπεναλντάρα. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Κούγιας δεν είναι και ο “Αριστίδης ο Δίκαιος” τότε καταλαβάινει κανείς ότι τα συντεχνιακά παραποδοσφαιρικά “μπλοκς” είναι σα ομορα κοτέτσια, όπου το κοτετσόσυρμα έχει τρύπες και μπαλώματα και οι “αλεπούδες” μπαινοβγαίνουν από το ένα στο άλλο με περισσή ευκολία. Το μονο που χρειάζεται έιναι μια καλή-δια τα μάτια του κόσμου-δικαιολογία και φυσικά ένα προσωπικό όφελος. Φόλοου δε μάνεϋ. Ορ, αβόϊντ δε τζελ. Μποθ, γιούζφουλ θινκς.

    Αυτό απαντά και στην -εύλογη-απορία του φίλου “ΠΕΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ”, που αναρωτιέται γιατί λείπει το όνομα του “δικού μας” από την ανακοίνωση. Αν παρατηρήσει πιο προσκετικά-ειδικά τα πρωτοσέλιδα του΄έντυπου οργάνου της ΠΑΕ,του “Πρωταθλητή” δηλαδή αλλά και τα ηλεκτρονικά “υποστηρικτικά” μέσα, δεν αναφέρονται,πια, στον Μελισσανιδη,εδώ και κάποιους μήνες. Λείπει η φωτό του απο τα μανταλάκια. Βλέπουμε τους άλλους γνωστους αγνώστους αλλά ο “Μήτσος” είναι εκτός κάδρου εδώ και κάποιο καιρό.Εχει εδώ και καιρό αποστασιοποιηθεί από τον Ρωσσοπόντιο του Βορά και έχει “ουδετεροποιηθεί” και προφανώς-ως πολύφερνη νύφη” δηλώνει ελέυθερος δια κάθε μελλοντική ενδιαφέρουσα πρόταση-συνεργσία. (sic) Καθ οτι ναούμε γνωρίζουμε και τα κατατόπια της ποδοσφαιρικής χαβούζας και είμεθα οι “λυνω-δένω” (τάχα μου).
    Το αν από “πίσω” “τρέχουν” και επιχειρηματικά σχέδια η ενδιαφέροντα που συνηγορούν η απαιτούν αλλαγές “πλεύσης” αυτό δεν το γνωρίζω,αλλά ο καθένας μπορεί να βάλει με το νού του ότι θέλει,δεδομένου ότι κατα βάση μιλάμε για ανθρώπους όπου οδηγούνται και αποφασίζουν με βάση το τρέχον συμφέρον και όχι τις “αγκυλώσεις του παρελθόντος”.
    Αυτες, είναι για όσους ζητάνε πολεμικές επανορθώσεις από το ’40. η κλαίνε και καταριούνται πάνω από τάφους καθημερινά.
    Οι καπάτσοι, πάνε “μπροστά” με τη γομολάστιχα στο χέρι.
    “Σφουγγάρι” δηλαδή,γενικά.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το ξέρουμε πως ο πρόεδρος δεν είναι κάνας ρήτορας.. είναι ένας λαϊκός άνθρωπος με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει.
    Αλλά το γεγονός πως θα καθόταν να ασχοληθεί με το τι λέει η τελευταία τρύπα του ζουρνά και θα σχολιάσει μέχρι και το μουστάκι του, ομολογώ πως με ξάφνιασε διότι μέχρι σήμερα η ΑΕΚ το παίζει “υπεράνω”.
    Αμα είσαι μάγκας να τα βάλεις με αυτούς που κινούν τα νήματα πίσω απο τον Κάκο.
    Τέτοια ξεσπάσματα έχουν και οι μπακαλιάροι κάθε βράδυ στις εκπομπές στα ράδια, εσυ είσαι ο “πρόεδρος” της ΑΕΚ.
    Βγήκε ο Μαρινάκης και είπε τους Σαββιδαίους “ποδοσφαιρικά σκατά”.
    Και εσυ βγήκες να πείς τον Κάκο μαϊμού και βλάκα.
    Καθένας εκεί που τον παίρνει.. έτσι δε λένε?

    Καλές γιορτές σε όλους, υγεία και κάθε επιτυχία οικογενειακή επαγγελματική και προσωπική.

  11. Ο/Η Pontios λέει:

    το deal αναμεσα σε καλτσιδη και μελισσανιδη εχει κλεισει.

  12. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Καλή χρονιά με υγεία, ότι επιθυμείτε.