Α Ε Κ – ΛΑΡΙΣΑ

Χιονιάς σήμερα. Τζάκι, κάστανα κι άραγμα με την ευχή να δούμε και κάτι της προκοπής κόντρα στον μοντελοπνίχτη. Απουσίες βέβαια πολλές αλλά κι από τις δυό πλευρές. Όμως ο καιρός θα αναγκάσει σε πολλά τρεξίματα.

Η ομάδα κατέβηκε με 3-5-2. Το πρόβλημα ήταν οτι και ο αντίπαλος έτσι παρατάχθηκε, οπότε μαζί με την βροχή, δημιουργήθηκε ένας συνωστισμός στο κέντρο, με ελάχιστους κενούς χώρους στις επιθέσεις και στην ουσία είδαμε ένα πρώτο ημιχρόνιο σούπα.  Είδαμε όμως την ΑΕΚ να προσπαθεί ορθολογικά και με τρομερή υπομονή να παίξει μπάλα. Είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κρίστισιτς και τον Βέρντε, πήρε την κατοχή της μπάλας, κι όσο μπορούσε έτρεξε.

Από την άλλη μεριά, η Λάρισα περιορίστηκε σε μια παθητική άμυνα, κι έψαχνε κάποια αντεπίθεση κύρια με τον Ουάρντα. Το πρώτο μέρος λοιπόν, ήταν βούτυρο στο ψωμί των προπονητών, αλλά όχι των θεατών. Κούρασε αρκετά, όσο κι αν η ομάδα μας προσπαθούσε και από τα πλάγια και από τον άξονα. Όμως το τουρλουμπούκι εκατέρωθεν δεν δημιούργησε φάσεις και τελικές. Είναι χαρακτηριστικό οτι η Λάρισα είχε μία τελική, κι εμείς δύο.

Η δεύτερη τελική ήταν το γκολ μας στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Φαινόταν μια φάση χαμένη αφού η περιοχή του αντιπάλου ήταν άδεια. Ο Ολιβέιρα λοιπόν γύρισε την μπάλα από τα πλάγια περιμένοντας τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη, κι εκεί πετάχτηκε ο Σιμόες που σημείωσε ένα απίστευτο γκολ. Ένα γκολ που πρέπει να ομολογήσω οτι δικαίωσε την υπομονή  και την διάθεση μας. Και φυσικά το πέτυχε ο Σιμόες αφού όλα τα ατού μας είχαν εξουδετερωθεί. Κι ήταν ένα γκολ που μάλλον θα βγάλει λίγο πιο μπροστά την Λάρισα μπας και δούμε κάποιο καλύτερο ημιχρόνιο.

Πριν προλάβουμε όμως να δούμε τις διαθέσεις του αντιπάλου ή τις δικές μου προβλέψεις, το παιχνίδι είχε κλειδώσει. Με ένα πολύ όμορφο κι εντελώς προσωπικό γκολ του Ολιβέιρα. Μιλάω για το πρώτο πεντάλεπτο. Από εκεί κι έπειτα, η Λάρισα γύρισε το σύστημα της σε 4-3-3 και η ΑΕΚ έκανε πάρτυ. Βρήκε πάμπολλους κενούς χώρους κι έπαιξε ένα πολύ στρωτό αλλά πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Με ρυθμό, με εναλλαγές στην ανάπτυξη και με μπόλικες τελικές φάσεις, ενώ πίσω δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά.

Βεβαίως έπαιξε ρόλο οτι είχαμε πετύχει λόγω των κενών χώρων κι ένα τρίτο τέρμα με τον Λόπεζ, αλλά τα κύρια κλειδιά ήταν το εξαιρετικό ανασταλτικό παιχνίδι του Σιμόες – κορυφαίος σήμερα -, όπως και του Κρίστισιτς που μαζί με τον Σβάρνα, πήραν την ταυτότητα του Ουάρντα. Αν βάλετε λοιπόν αυτά, μαζί με την απογοήτευση του αντιπάλου, έχετε στο πιάτο όλη την εικόνα του δεύτερου μέρους. Η ΑΕΚ έκανε επιθέσεις με όποιον τρόπο ήθελε και η Λάρισα απλά προσπαθούσε να αποφύγει την συντριβή. Κάτι το οποίο το κατάλαβαν και οι παίκτες μας, και φρέναραν κι αυτοί. Δίνοντας μάλιστα και χώρο για προπόνηση στον Μπότο και στον Γιούση.

Όμως αυτό δεν αλλοιώνει το καλό παιχνίδι που είδαμε. Που τελικά φάνηκε πόσο σημαντικό ήταν που προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος. Μετά, είχαμε τον ρυθμό και την κατοχή που θέλαμε, ενώ φάνηκε κάπως και η παρέμβαση του Ιταλού προπονητή με τους παίκτες πολύ σωστά τοποθετημένους τακτικά. Που αυτό ενδιαφέρει και περισσότερο για την συνέχεια και το μελλοντικό χτίσιμο. Κι αυτό το λέω, όχι λόγω του μεγάλου σκορ, αλλά λόγω της εμφάνισης στο πρώτο μέρος που η μπάλα έκαιγε. Εκεί φάνηκε η δουλειά της προπόνησης, όπως και στο δεύτερο μέρος στην σωστή επίθεση με χώρους και την άψογη αμυντική αλληλοκάλυψη. Συγχαρητήρια λοιπόν στο τεχνικό τημ και στους παίκτες, που μακάρι να ενισχυθούν με τις προσθήκες που γίνονται.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΡΙΣΑ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    εμενα μου αρεσε η ομαδα γιατι προσπαθησε να παιξει ως ομαδα.

    ανεβασμενος ο σιμοες , καλος ο ολιβεϊρα, σταθερος ο κριστισιτς , εξαιρετικςο ο λοπεζ , ενω ακομη και ο μπακακης εβγαλε στοιχεια απο τον καλο μπακακη του 2018.

    μεχρι και ο σπαστικος μανταλος εβγαλε δυο ασιστ….

    μου ελεγε προχθες φιλςο παοκτζης ” αν παιζατε με εμας χωρις τον λιβαγια θα παιρνατε διπλο”.
    σαμπως εχει δικιο.
    παιχταρας ο κροατης αλλα δεν ειναι για ομαδα….

    ΥΓ: ο σιμοες πρεπει να εχει δει 20 ριπλεϋ του γκολ που εβαλε για να πιστεψει οτι οντως το εβαλε αυτος….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ban
    Logitech Slim Folio. Ακριβο αλλα …. θαυματουργο. Worth every penny.

    @ Reth
    Εχεις δικιο και εγω ειχα 30-35? χρονια να τη πω. Απο τοτε που κυκλοφορουσαν οι φλορετες με κατι τσοπαναρεους και ντουμανιαζαν το συμπαν..
    Τεχνολογια DDR, οχι αστεια!

    Η θερμοκρασια στο Manchester θα ειναι απο -16 η υψηλη ως -30 η χαμηλη για σημερα.

    Ενδεχεται μεσοβδομαδα να παει -19 και -33 αναλογα, μολις παιξουμε και αυτο που χρωσταμε.

    Ντυθειτε καλα με τους Μαγκουαιρ τους Χουαν Μπισακα τους Λιντελοφ τους Φρεντ και τα αλλα ΠΑΛΤΑ που εχετε ψωνισει. Η αληθεια ειναι οτι τα χρυσοπληρωσατε αλλα μπροστα σε τετοιο ΠΟΛΙΚΟ ψυχος, τι ειναι καμμια 400αρα εκατομμυρια της special παρακαταθηκης. Ειδικα αυτος ο τελευταιος που εβαλε στο 90 και δεν ακουμπησε το τοπι, μας ειπαν εδω διπλα οτι τον κουβαλησε ο ανοιχτοματης ΜΟΝΟ με 20εκ λιρες! Αμ ο αλλος ο Οικονομου-Ματιτς των 75εκ? Ο αλλος ο Λιντελοφ 35εκ?

    ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ λεμε

    Η αλλιως οταν σε ‘ντερμπυ’ που επρεπε να εισαι 6-0, νικας μονο με 2 με σκορερ το CB σου και ασσιστ απο το τερμα σου.

    ΥΓ Καταλαβαινεις ποτε ειναι η ‘σωστη αγγλικη ατμοσφαιρα’ οταν τα απεναντι φωτα στο Kenny Dalglish Stand δε φαινωνται καθαρα απο την υγρασια και το θερμομετρο στο κινητο γραφει 1 βαθμο.

    Sent from my iPad

  3. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που είδα την ΑΕΚ να σημειώνει τρία (3) ΟΜΟΡΦΑ γκολ σε παιχνίδι. Δε μπορώ…
    Ο Ολιβέρα, όπως είπε κι ο Ντίμι, εκτελεστής είναι κάτω του μετρίου. Αλλά σε κίνηση και ομαδική λειτουργία είναι μια χαρά για Γιουνάν μπεηλίκ…
    Γίνεται δουλειά και ο προπονητής φαίνεται να έχει κατανόηση του υλικού και πως μπορεί να το αξιοποιήσει καλύτερα. Τρίτοι θα βγούμε, εντάξει….κάτι είναι κι αυτό έτσι όπως ξεκινήσαμε. Άντε και του χρόνου ομίλους Γιουρόπα και βλέπουμε. Σε αυτή τη φάση έχουμε καταντήσει βατράχια ανάμεσα στα 2 βουβάλια….και να λεγα πως είναι και τίποτα μπαρτσελώνες…μετριότατες ομάδες είναι και τους κάνουμε μάγκες με τις μαλακίες και την αποεπένδυση μας.

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    http://www.kreidler-fahrzeug-museum.de/images/fahrzeuge/gt.jpg
    Οχι και DDR. Εκ Kornwestheim Στουτγάρδης καταγομενη.
    Με 10 Παγκοσμιους τιτλους κατασκευαστων και 8 οδηγων οταν υπηρχε κατηγορια 50cc. Διχρονιλα του κερατα,αλλα και πανευκολο DIY σερβις.Παντου και ΠΑΝΤΑ.
    Στον συνδεσμο ειναι το μοντελο του 67 το GT ,πενταρι, σαν αυτο που ειχε αγορασει ο πατερας μου και εν συνεχεια περασε σε μενα.Ενας διαλος και μισος μεχρι να λαδωσει το μπουζι.Παντα μαζι μου 2-3 μπουζι,μπουζοκλειδο και “πιπα”-μπουζοκαλωδιο και τα αναλογα εργαλεια.Η εργαλειοθηκη στο τελος της σελας μεσα σε θηκη με καπακι.Ωραιες εποχες και αναμνησεις.Εφευγες μπανιαρισμενος και μετα απο 150 μετρα μυριζες λαδιλα χαχααααα
    Οσο για την ομαδα καημο το εχω να τους ριξουμε μια 4αρα.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    vamos bien…
    Σαν κάτι ελκυστικό ποδοσφαιρικά άρχισε να εμφανίζει η ομάδα μας……μου άρεσε πολύ το γκολ του ολιβέιρα. πόσο καιρό είχαμε να δούμε σεντερφορίσιο γκολ;………..περιμένουμε τουλάχιστον 2 προσθήκες-ενισχύσεις…….. φυσικά κανονίζεται ταξίδι με το γαύρο την προσεχή κυριακή……vamos bien

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τη τεχνολογια DDR ειπα οχι το Μade in. Οχι οτι παιζει κανενα τρελλο ρολο-400km αποσταση ειχαν τα εργοστασια και η δυτικη με την ανατολικη γερμανια μισο τσιγαρο δρομος αμα εισουν δυτικος η μια σφαιρα απο καλασνικοφ στο κεφαλι αμα εισουν ανατολικος και ηθελες να εγκαταλειψεις τον κομμουνιστικο αριστερο παραδεισο του Honeker.

    Μικρη η διαφορα, το ιδιο μοτερ το ιδιο σασι ειχαν, τα ΄δυτικα’ Kreidler, Zundapp μαζι με τα ανατολικα ΜΖ (o λεγωμενος και μεζες) ηταν ιδιας απαρχαιωμενης γερμανικης τεχνολογιας: διχρονιλα, λαδιλα και πικρα απο πλευρας design και ποιοτητας. Μια κινουμενη ρυπανση- οπως αλλωστε και ολα τα διχρονα.

    Το ‘καμαρι μας’ ενα BSH Μ20 του 1941 που καθεται στο γκαραζ σε αψογη κατασταση-Fully original restored : 500cc, 13 ολοκληρα αλογα με ροπη που σκοτωνει ταυρο (ξεκινας χωρις ‘πατινι’ με 4η ανετα), πλαγια βαλβιδα, ρυθμιζωμενη αναρτηση! και υγρο πολυδισκο συμπλεκτη- ολα απο τη μανα του.
    Εχει και ενα λεβιε πισω απο τις ταχυτητες που το πατας με το ποδι και σε βγαζει στη νεκρα ασχετα απο τι εχεις μεσα στο κιβωτιο.

    Ολα αυτα το 1941!!!

    Ακου τωρα και το κουλο:

    Εχει μια ιδιαιτεροτητα- ως Αγγλικη για να μη ξεχνιωμαστε:

    Οι (4) ταχυτητες ειναι δεξια και το φρενο αριστερα. Αναποδα δηλαδη.

    Πρωτη ΠΑΝΩ οι αλλες τρεις ΚΑΤΩ.
    Επισης αναποδα στο Pattern.

    Αν μπορεις οδηγησε την.

    ΥΓ Ελληνικο ποδοσφαιρο: Γινεται διαβασα τωρα συναντηση των 4 μεγαλων εκ των οποιων:

    O δικος μας δηλωνει ενωπιον της Ελληνικης δικαιοσυνης- πριν 2 μηνες- απλος φιλαθλος και δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ θεσμικη η αλλη (μετοχικη-εταιρικη) ιδιοτητα. Αρα παει ως τι?
    Μετοχος ΔΕΝ ειναι. Υπαλληλος ΔΕΝ ειναι. Προεδρος ΔΕΝ ειναι. Στο Δ.Σ ΔΕΝ ειναι. Τι σκατα ειναι?

    Ο εταιρος λαθρεμπορας εχει φαει απαγορεψη εισοδου για 3 χρονια λογω ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ και την αλλαξε εντελως τυχαια ο καλαουζος της ΕΠΟ.
    Περασμενα ξεχασμενα τα κουμπουρια. Στην ελλαδα απλα μπαινεις με οπλο μεσα και αντι να σε ριξουν στη Β με δια βιου απαγορευση, 1 χρονο μετα σε φωναζει ο υπουργος για ραντεβουδακι.

    Ο τριτος Βαγγελας εχει απαγορεψη ενασχολησης με το ποδοσφαιρο λογω εκκρεμοτητας για στημενα και εγληματικη οργανωση και παει σε συσκεψη για το ποδοσφαιρο!
    Σου λεει αφου εχει οραγνωσει την εγκληματικη (κατηγορειται – δεν εχει δικασθει ποσο μαλλον τελεσιδικησει βεβαια) να μη μας δωσει τα φωτα του και στη κανονικη?
    Αν δε κανω και λαθος η ερευνα ξεκινησε απο την UEFA. Δεν ειμαι και σιγουρος.

    Ο τελευταιος Αλαφουζος παει για να κλεισει το καρε στη ξερη. Γιατι απο λεφτα στο ζελα, μονο το Μελισσανιδη εχει ξεπερασει.
    Τουλαχιστον αυτος δε δινει αλλα δε κλεβει κιολας.

    Οχι οτι δε θελει, απλα ουκ λαβεις εκ του μη εχοντος.

    Τελος ο ‘υπουργος’ κανει συσκεψη για το ποδοσφαιρο της χωρας μονο με 4. Οι αλλοι στα παπακια μας. Ο ΟΦΗ, ο ΑΡΗΣ και οι υπολοιποι 8 στο πηγαδι κατουρησαν!
    Δεν ειναι ομαδες αυτοι, δεν εχουν κοσμο-διοικηση, αρα δεν εχουν αποψη, απλα τους εχουμε εκει αναγκαστικα, για το ξεκαρφωμα.

    Παλι καλα που δε φωναξαν Τσουκαλα, τον Σουγια21, τον dealer7 και τον αλλο το καραγκιοζη απο τη ‘δικη’ που παρεα με το κουγια και τον μπεο ‘δικαζουν’ 30 χρονια αποκτωντας PhD στη σαχλαμαρα και τις ‘αποκαλυψεις’ του λοκου, μαζι με τον αλεφα, το κυρ Σαββα και το γιωργο μινο.

    Σας επιασε το κοψιμο για το ‘ποδοσφαιρο’ των δανεικων, των δορυφορων και τον αγορασμενων.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απορία:διαβάζουμε ότι ο Μελ παίρνει τη μια ένωση μετά την άλλη.

    Την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι τέτοιο συνδυάστηκαν τα κονέ από τον Μελ και τα λεφτά του Σαββίδη.

    Τώρα Σαββίδης δεν υπάρχει.να επενδύθηκαν από το μελ για να τα πάρει μελλοντικά πίσω, δε νομίζω. Όποτε????
    Ποιος πληρώνει τα ταγαρια?ο ασπονδος εχθρός?

    Και τι ρολο μπορεί να παίξει πλέον η ΕΠΟ.θα ελέγξει την ΚΕΔ?

  8. Ο/Η bandog λέει:

    προταση 4 μυρια λεει για τον ολιβεϊρα.

    ο παικτης θελει να φυγει και ορθα η ομαδα απαιτει την ρητρα. 6.5 μυρια αφου για αγγλικη ομαδα ειναι τα ρεστα απο το ψωμι.

    δλδ ρε τιγρη , μια φορα εκανες μπιζνα με εναν σοβαρο ατζεντη (μεντεζ) και θα βγαλεις κερδος Χ5 μεσα σε 6 μηνες !

    αντε μπας και ξεστραβωθεις και δεις πως παιζεται το ποδοσφαιρο τον 21ο αιωνα!

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και να πάρεις την ΕΠΟ,αν δεν έχεις ροστερ και το υπόλοιπο αγωνιστικό πακετο τότε θα κάνεις μια τρύπα στο νερό.

  10. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 1-2 ΧΑΡΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΡ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΝ 5 ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ 5 ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 50% ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΙΡΑ (ΤΟ BABY FACE ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΕΡΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΑ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ) ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΡΑ.
    ΣΤΗ ΤΣΕΛΣΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ 3-4-2-1.ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΑΜΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ ΣΕ 5-4-1. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ 4 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ 4 ΓΥΡΙΖΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ 2 ΓΥΡΙΖΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΣΤΟ 4) ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ 4-4-2.
    ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΠΑΙΖΕΙ 3-5-2 ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ 5-3-2 ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.

  11. Ο/Η koreas λέει:

    @ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.

    φέτος παρακολουθώ (πλην της αεκ φυσικά και του μεσι) την ιντερ και την τσελσυ, περισσότερο γιατί μου αρέσει όταν μια ομαδα ειναι promising, δηλαδή όταν χτιζεται. γενικά στη ζωή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό.

    μπορώ να σε ρωτήσω;

    1. σε όλα αυτά τα συστήματα που περιγράφεις ο κάθε παίκτης κάνει κινήσεις συνέχεια ανεξαρτήτου αν έχει τη μπάλα; αν ναι, βλέπεις διαφορές στο πως παίζει ο ένας προπονητής ένα σύστημα και πως ο άλλος; δηλαδή διδάσκονται όλα αυτά ή είναι στην ιδιαίτερη ικανότητα του κάθε ενός παίκτη (δηλαδή ο παίκτης κουμπώνει με ένα συγκεκριμένο σύστημα);

    2. μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός με τον καρέρα, τι εννοείς ταβάνι; τι ομάδα περιμένεις να δούμε;

    3. δεν πρόκειται ο εγγυητής να δώσει 5 για τον αραούχο. σε αυτά είναι μανούλα. ούτε για τον εμπαπε δεν δίνει 5 μύρια αυτός.

    4. τον ολιβέιρα τον πιστεύεις τόσο πολύ;

    5. για τον ιβιτς έχεις άποψη;

    6. στο κέντρο μας με την προσθήκη του πολωνου δε δημιουργείται συνωστισμός; αν υποθέσουμε ότι υπάρχει και ο γαλανο + το σάμπα + τους 2 (σιμόες , σέρβος) , πολλοί δε μαζεύονται;

    7. είναι κρίμα η αεκ να μην πάρει σεντερ μπακάρα + εξτρεμάρα

  12. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Αν όντως μας δίνουν 6,5 μύρια για αυτό το ταγάρι από την Πορτογαλία, απορώ πως και δεν τον έχει πάει ήδη ο Μελισσανίδης στο αεροδρόμιο για να τον ξαποστείλει. Μια ο Πόνσε πέρσι, μια αυτός φέτος, βαρεθήκαμε να βλέπουμε άμπαλους μπροστά που κεντάνε με τον Ατρόμητο και τη Λάρισα. Ας φέρει τον Αραούχο πίσω. Θα δούμε και μια ενέργεια βιρτουόζικη, μια καλή συνεργασία με τον άλλον τον παλαβιάρη το Λιβάγια, κάτι που θα μας μένει μόλις τελειώνει ο αγώνας βρε παιδί μου. Και θα δούμε και ένα παίκτη που θα έχει την προσωπικότητα να πάρει μόνος του ένα ντέρμπι.

  13. Ο/Η Savvi λέει:

    Η ΑΕΚ μετά από το πρωτάθλημα προσπαθεί να βρει τον αντί Βράνιες, τον αντί Αραούχο και τον αντί Λάζαρο. Τι έκανε; Έφερε ξανά το Βράνιες και όπως φαίνεται θα ξανά φέρει τον Αραούχο. Αυτό δείχνει την ανυπαρξία μας στο να βρούμε παίκτες. Κύριοι μην γελιέστε παίκτες όπως ο Βράνιες, Αραούχο και ο Λιβάγια δεν είναι παίκτες είναι μόνο για την σκεπαστή την θύρα 4, την θύρα 7 κτλ. Ο Αραούχο μετά την ΑΕΚ έχει παίξει μπάλα;;;;;; Άρα το να δώσεις 3 χαρτιά για τον φέρεις πίσω είναι έγκλημα. Η τεράστια διαφορά του Ολιβέιρα με τους προαναφερόμενους είναι ότι είναι κανονικός παίκτης δηλαδή επαγγελματίας γι’ αυτό και οι άλλοι θα πληρώσουν την ρήτρα. Η ΑΕΚ δεν έχει υλικό άρα αν πάρει 6 πρέπει να τα ρίξει και τα 6 στην ομάδα και να φέρει 3 παίκτες ένα σε κάθε γραμμή. Έτσι όπως μας έχει συνηθίσει όμως βλέπω να παίρνουμε κάνα Λάζαρο το καλοκαίρι ελεύθερο χαχαχαχαχα!!!!

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το οτι οι Αγγλοι εχουν λεφτα (οι κινεζοι της Fosun ειναι ιδιοκτητες στη Wolves, ενα επενδυτικο Fund που παιζει και στο Ελληνικο) δε σημαινει οτι ειναι ηλιθιοι.
    Οποιος εχει παρακολουθησει τη πορεια της προσφορας της Εθνικης Ασφαλιστικης και πως οι ‘γατοι’ του ΤΣΥΡΙΖΑ (Δραγασακης-Φλαμπουραρης) πηγαν να κανουν το κολπο λες και ειναι ηλιθιοι οι αλλοι, καταλαβαινει. Τα κινεζια στο τελος εκαναν ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ προσφορα, με λιγα λογια κουνησαν μαντηλι και οι ΄γατοι’ εμειναν με το ΤΣΥΡΙΖΑ στο χερι AS USUAL.
    4,5 χρονια το μονο που καταφεραν να υλοποιησουν ειναι οι μπαφοκαλλιεργιες και οι μουσαμαδες του ‘μετρο θεσς/νικης’.
    Αλλωστε σε αυτο ειναι και oι δυο ειδικοτητες τους, ο μπαφος και η μουφα.

    Τα νουμερα που ακουτε απλα ΔΕΝ υπαρχουν.
    Κοντα στα μισα ειναι η πραγματικοτητα και αυτα που λενε οι ρητρες ειναι για να λενε: H οποια ρητρα μπαινει εχει αξια μονο αν εχει νοημα στο πραγματικο κοσμο.

    Παραδειγμα: Ο Μεσι εχει μια ρητρα 300εκ και ενα επισημο μισθο 40εκ, χωρις ΟΛΕΣ τις αλλες παροχες-συμβολαια που λαμβανει και τον πανε πανω απο 70.
    Σε 5 μηνες- την επομενη σαιζον δηλαδη- γινεται 33 ετων.
    Υπαρχει ποτε περιπτωση να πληρωσει οποιαδηποτε ομαδα τη ρητρα και ενα διετες δηλαδη 300+140=440εκ για ενα παικτη 33 ετων ακομη και για το Μεσι?
    Χωρις να βαλουμε ολα τα αλλα εξτρα του (π.χ εφοριες) που θα παει πανω απο μισο δις?
    Φυσικα και οχι- ειναι οικονομικη αυτοκτονια να το κανεις.

    Ο γιδας στην αεκ ηρθε με λιγοτερα απο 500 χιλιαρικα.
    Non Disclosed τον εχουν καταχωρημενο τα 2 επισημα σοβαρα managers site (δε μιλαω για το Transfermarkt φυσικα) – δεν εχει ανακοινωθει καν το κοστος.
    Ειναι αυτες οι δουλειες του γατουλη που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι ο μονος εξυπνος και ολος ο υπολοιπος πλανητης ηλιθιος..

    Ενας παικτης που το καλοκαιρι γινεται 29, με μεσο ορο 5,6 γκολ τη χρονια (56 σε 10 χρονια) τα μισα στη Β’ Εθνικη, που τον εδινε δανεικο 4 χρονια η Swansea, η Nottingham, η Norwich, η Reading μπας και τον ξεφορτωθουν και δεν επιασε πουθενα, ενας παικτης με ΚΑΚΟ παρελθον στο νησι.
    Ενας παικτης που υπεγραψε??? 2 χρονια συμβολαιο (στην αεκ δε πιστευω ΤΙΠΟΤΕ αν δε το δω με τα ματακια μου, ιστορικα λενε ολοι ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ) με ολα αυτα τα χαρακτηριστικα ΔΕΝ μπορει να εχει ρητρα 6,5εκ. Ειναι παραλογη και δε θα πληρωθει ποτε.

    Η αεκ λογικα παλευει το τριαρακι αντε και λιγο παραπανω. Το οποιο ειναι πολυ καλο αν σκεφτεις οτι ο παικτης εβαλε μεν αυτα τα 9 γκολ που μας εχουν ζαλισει ολοι αλλα τα εβαλε απεναντι σε κατι 19χρονα του νιονιου και σε κατι αναλογους χαβαλεδες της Λαρσας. Οποτε πετυχει κανα τελειωμενο τον σκοτωνει ο κερατας η αληθεια να λεγεται.

    ΟΚ δεν ειναι τοσο προβατα οι αλλοι- βλεπουν τους αντιπαλους που σκοραρει το γιδι. Και ο Μασουρας της Χαλκηδωνας 9 εχει βαλει. Για το Helleincos podosfairos μιλαμε. Στα ματς που ειναι λιγο πιο ζορικα εξαφανισμενος ειναι ο τυπος.

    Τωρα αυτα τα σεντερφορισιες κινησεις κλπ ειναι πολυ ωραια μεν, αν εισαι αοματος δε. Εχει πεσει τοσο ποδοσφαιρικη πεινα στην αεκ που αμα κανει ο αλλος το αυτονοητο 2-3 φορες τον βγαζουμε ΟΥΑΟΥ οτι κατι εγινε. Τι ακριβως ειναι η σεντερφορισια κινηση που εκανε ο γιδας για να καταλαβω? Που πλασαρε στην απεναντι γωνια? Τι λε ρε παιδι μου! Εκανε τετοιο πραγμα επαγγελματιας ποδοσφαιρηστης?
    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ! Αυτα τα εκανε ο μαυρος και ο μπαγεβιτς πεντε φορες σε καθε ματς. Ακομη και αυτο το στυλιαρι ο Χοκαν τα εκανε για πλακα μη πουμε για τον αμπαλλο Μπλανκο.

    Η Wolves εχει δωσει 37 ματς απο τον Αυγουστο και θελει να βρει παικτη για τα ρεπο του Raul Himenez που κανει πολυ καλη χρονια στο νησι, το μονο παικτη που τον πληρωσε ακριβα (38εκ) και μαλλον θα τον δωσει το καλοκαιρι τα διπλα και βαλε σε κανα κοροιδο. Οταν λεμε κοροιδο καπου παει το μυαλο μας ετσι?
    2 κοροιδα εχει το νησι. Το παρταολα-φαληριζω ομαδες και τον αλλον που πηγε και εσκασε €160εκ για τον Μπισακα και τον Μαγκουαιρ και προχθες κλαιγαμε απο τα γελια.

    Πηρε ηδη τον Leonardo Campana-ανακοινωθηκε χθες- και ειναι παικτης του Mendez, ψαχνει αλλον ενα μιας και αυτος ειναι πιτσιρικας.

    Αν συνεχισει ο δικος μας να το παιζει ιδιοκτητης του Sallah και να θελει να πουλησει +10 φορες πανω απο το κοστος 6 μηνες μετα, απλα θα πανε παρακατω.
    Δεν υπαρχουν τα νουμερα που γραφουν ξαναλεω και με +6εκ υπαρχουν 3 καραβιες καλυτερα σεντερ φορ απο τον αμπαλλο σε ολη την Ευρωπη.
    Επισης οι αγγλοι, ποσο μαλλον οι ‘μικρες’ ομαδες, σε αντιθεση με το γατουλη, παιρνουν ενα παικτη για να τον πουλησουν μετα απο δυο-τρεις σαιζον 2 και 3 φορες απανω.
    Το καπεταν-τσοπανη στα 31-32 του ποσο θα τον δωσουν δηλαδη? 20εκ?

    Οχι μονο για το γιδα αλλα και για το Ποντενσε που παιζει ΒΙΑ στο εικοσαρικο, ενα νουμερο που ειναι το ταβανι της ομαδας τις τελευταιες 4 μεταγραφικες σαιζον:
    Rui Patricio €18mil, Johnny Otto €20mil, Adama Traore €20mil, Diogo Zota €14mil, Willy Boly €12mil, Pedro Neto €18mil, Patrick Crutone €18mil αυτον τον εδωσαν στη Φιορεντινα δανεικο ηδη.

    Τωρα οποιος πιστευει οτι η Wolves ξαφνικα μαγευτηκε απο τα κατορθωματα των 2 στην ελληνικη σουπερ-λιγδα, no worries και παμε παρακατω.
    Εδω πιστευουμε οτι ο Μελ δε βγαζει λεφτα απο την αεκ – το κανει απο τη καλη του τη καρδια ο μπαγασας- και οτι οι big 4 θα συναντηθουν για το ‘καλο του ποδοσφαιρου’.

    2 Λαθρεμποροι (ο ενας και πιστολερο), ενας κατηγορουμενος για στημενα και εγκληματικη οργανωση, με ενα ποδοσφαιρικα αφραγκοπουλο θα μας σωσουν!
    Εδω ο αλαφ-ουζος δε μπορει να σωσει το μαγαζι του με τος Δωνηδες, τα μαγαζια των αλλων τον μαραναν.
    Μονο πριν μας ‘σωσουν’ να μας πουν ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    Η Δοξα Δραμας η ο Α.Ο Χανιων?

    Ετσι κ αλλιως οτι και να παρει ο εγγυτης θα το εγγυηθει στη τσεπη του ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    Οπως αλλωστε ειχε πει και το ΖΑΒΟ σε μια πυροπληκτη στο Ματι που εχασε το σπιτι της: αμα σου δωσω τα 2000 ευρω θα τα χαλασεις!

    Ενω αμα τα βαλει ο εγγυητης στη τσεπη θα ειναι ‘εγγυημενα’.

    Για την αεκ παντα βρε κουτα!