ΒΟΛΟΣ – Α Ε Κ

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα, που συναντήθηκαν οι επενδυτές και εγγυητές, με πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Στον Βόλο απέναντι στην καλή τοπική ομάδα. Ένα ενδιαφέρον που μεγαλώνει αφού η ΑΕΚ θα έχει ένα εκτεταμένο rotation καθώς και την πρώτη συμμετοχή του Σιμάνσκι. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που μπορείς να δεις την προπονητική δουλειά αλλά και το τεχνικό τημ να δει ποιοί θα πάρουν κάποια ευκαιρία.

Η ομάδα παρατάχθηκε με το αναμενόμενο 3-5-2 και τήρησε μια πολύ παλιά παράδοση : Όσο λιγότεροι την βλέπουν, τόσο πιο καλά και αποδίδει. Χωρίς καμία υπερβολή, η ΑΕΚ ήταν ομαδάρα με όλη την σημασία της λέξης στο πρώτο μέρος. Πρεσάρισε πάρα πολύ ψηλά, κι αν η μπάλα πέρναγε, έπνιξε τον αντίπαλο στο κέντρο. Ήταν μια ομάδα χάρμα ειδέσθαι στην αμυντική της συνοχή και αλληλοκάλυψη. Γέμισε όλους τους χώρους, κατάπιε χιλιόμετρα και μας έδωσε μια εικόνα καλοδουλεμένης μηχανής. Αρχηγοί στην αμυντική προσπάθεια ήταν οι τρεις του κέντρου. Οι άριστοι Σιμόες και Σαμπανάζοβιτς, τους οποίους τους ακολούθησε από πολύ κοντά και ο νεοαποκτηθείς Πολωνός, που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Κύρια οτι έπαιζε με το κεφάλι ψηλά αλλά και με πολύ θράσος στην επιθετική δημιουργία.

Αν όμως η ομάδα ήταν σφιχτή στην συνοχή της, έβγαλε μάτια με την επιθετική της απόδοση. Καθοδηγούμενη από έναν καταπληκτικό Αλμπάνη κι έναν πολύ ορεξάτο Κλωναρίδη, έφτειαξε δεκάδες συνδυασμούς, έβγαλε πάρα πολλούς αυτοματισμούς, ήταν μια συνεχής πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία, την οποία φόρτωσε με δύο γκολ. Ένα από στημένη φάση, κι ένα από μια υποδειγματική αντεπίθεση. Ο διαιτητής της αρνήθηκε ένα πέναλτυ, ενώ ήταν αδύνατον να την σταματήσει η χαλαρή άμυνα του Βόλου.

Ανέφερα μερικά ονόματα, όμως στην ουσία αδικώ όλους τους άλλους παίκτες. Διότι στην ουσία κανείς δεν υστέρησε. Είχαν όλοι τρομερό πάθος και όρεξη, όχι μόνο να νικήσουν, αλλά να παίξουν μπαλάρα. Ήταν ένα πρώτο ημιχρόνιο στο οποίο είδαμε έναν καθολικό μονόλογο της ομάδας μας με τον Βόλο να μην κάνει ούτε τελική. Και φυσικά εδώ άνετα προσθέτω αυτό που είπα στην αρχή : Η δουλειά του Καρέρα. Άψογη τακτική αλλά και άψογη εμπέδωση και εφαρμογή της από τους παίκτες. Καταλάβαινες, ένοιωθες αλλά και έβλεπες οτι αυτά τα πράματα δεν έγιναν τυχαία στο γήπεδο. Ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά, ούτε όταν δημιουργείο κάποια αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος περίμενες να δώσει η ΑΕΚ το γήπεδο και να ψάξει πιο πολύ τις κόντρες, ελέγχοντας τον ρυθμό. Ευτυχώς διαψεύστηκα. Η ομάδα μας συνέχισε σε πολύ ψηλό ρυθμό να πρεσάρει και να βγάζει επιθέσεις κι ευκαιρίες. Φυσικά βρήκε πιο πολλούς ελεύθερους χώρους λόγω της προσπάθειας του Βόλου να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως αυτό δεν αλλάζει την ουσία της δουλειάς του Καρέρα, όπως βέβαια και την σούπερ απόδοση όλων των αθλητών.

Την ώρα που μπήκε το τρίτο γκολ με τον Κλωναρίδη μετά από οργανωμένη επίθεση και σούπερ ασίστ ενός εκ των κορυφαίων σήμερα ( Λόπεζ ), χαιρόσουν να βλέπεις όλον τον παγκο μας που ήταν γεμάτος από τους βασικούς μας παίκτες, να χειροκροτάει την ομάδα σαν να σου λέει οτι κάτι άλλαξε στα αποδυτήρια. Και μετά στον υπόλοιπο αγώνα, χαιρόσουν κι εσύ σαν Αεκτζής να χάνεις το μέτρημα από το επιθετικό κρεσέντο και τις κλασσικές ευκαιρίες που έφτειαχνε αυτή η σημερινή σούπερ ενδεκάδα. Ευκαιρίες που άλλες χάθηκαν λογικά κι άλλες από επιπολαιότητα. Ειδκά αυτή του Ντέλετιτς δεν την χάνει ούτε νοικοκυρά που την ίδια στιγμή μαγειρεύει γιουβαρλάκια.

Συμπερασματικά όμως είδαμε φέτος το κορυφαίο παιχνίδι της ΑΕΚ. Φυσικά αυτό αποδεικνύεται από το οτι κανείς βασικός δεν χρειάστηκε να μπει σαν αλλαγή αλλά κι από μια στοιχειώδη εξώφθαλμη στατιστική ρυθμού, κατοχής μπάλας και τελικών μεγάλων ευκαιριών. Ταυτόχρονα όμως και με καμία αμυντική απειλή ενώ το γκολ που δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό ήταν το κόστος που πλήρωσε ο Μπάρκας που επι ενενήντα λεπτά παρίστανε την παγοκολώνα.

Σε τέτοιες εμφανίσεις είναι πολύ άδικο να ξεχωρίσεις κάποιον. Διότι όλοι δώσανε τα πάντα για να εξυψώσουν την ομάδα. Να θυσιάσουν το εγώ τους μπροστά στο γενικό καλό. Αν αυτό είναι πράγματι η επιδίωξη του Καρέρα και δεν είναι τυχαίο φαινόμενο, τότε μιλάμε οτι έχουμε πολύ καλό δρόμο μπροστά μας. Εγώ απλά εδώ να ξαναπώ οτι ο Αλμπάνης ήταν φοβερός, όπως και ο Λόπεζ με τον Σιμόες με πολύ κοντά όμως τον Σιμάνσκι και τον Σαμπανάζοβιτς. Ειδικά ο Πολωνός θεωρώ οτι έλειπε, θεωρώ οτι θα βοηθήσει αρκετά και θεωρώ οτι φέρνει στοιχεία του Γιόχανσον.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και ακόμα καλύτερη συνέχεια.

 

Υγ1. Αν σου δίνουν 4 μύρια για μια όρθια γίδα και δεν την πουλάς, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Υγ2. Χρήστο, χρόνια καλά κι ευτυχισμένα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

36 Responses to ΒΟΛΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    Η ομαδα με ενθουσιασε με τη νοοτροπια της περισσοτερο απο την αποδοση.

    Νομιζω βρηκαμε λαχειο στον πολωνο. Εξαιρετικος για τα μετρα μας.ενας γιοχανσον με πολυ επιθετικη διαθεση.

    Ανεβασμενος πολυ ο λοπεζ οπως κ μικρος σαμπαναζοβιτς.

    Παμε να γαμησουμε τον πουστη τωρα!

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Σαν κάτι να γίνεται εκεί μέσα,μετά το άσκοπο-δεν ξέρω για εσκεμένο-χάσιμο χρόνου.
    Φυσικά ο άμεσος χρόνος,ως το τέλος της σεζόν θα δείξει αν πρόκειται για ριζική αλλαγή νοοτροπιας ή για πρόσκαιρη βελτίωση λόγω αλλαγής προπονητη. Κατι το οποίο είναι έτσι κι αλλιως αναμενόμενο,μιας και το είδαμε το βεγγαλικό αυτό τελευταία με την αναληψη του παπα Κωστένογλου και τους υμνους από Τραπεζουντα που έγιναν κατόπιν βρισιές. Και λογικά.

    Μακάρι τουλάχιστον να βρούμε ένα δρόμο διετίας-τριετίας. Ελεος με τις δοκιμες και με τον Μελισσανίδη δύο χρόνια να παριστανει τον τροχονόμο των δύο άλλων “επενδυτών”. Το πως θα παίξουμε-και το πως θα παιχθούμε από τα κοράκια- στα πλαίυ-οφ,θα τα δείξει όλα.
    Καλό,το ότι ο Σιμανσκι μπήκε αμέσως και αποδίδει σαν παλιός. Δύο ακόμα προσθήκες θα τις θέλαμε,αλλά ας μην είμεθα και πλεονέκται.
    Εϊμεθα σε καλό timing για το επόμενο ματς που είναι με αυτόν που “είπε μαμά 20 χρόνών” ο οποίος όμως έχει άκρες ωστε να μας κρατά μακρυά από είδη κιγκαλερίας made in USA.

    Α,ναι. Υπήρχε και συνάντηση σήμερα στο Μ.Βρετάνια.( Βάλτε με το νού σας ποιοι συναντιούνται σε ξενοδοχεία).Τι αποφάσησαν; Τα πάντα αλλά τίποτα. Ο τι αποφάσησαν και στη διάσκεψη του Βερολίνου οι άλλοι οι κατσικοκλέφτες: Οπως πάει,μια χαρά είμαστε. Να μας έχει ο Θεός γερούς, να αναταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Steven, σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ. Ναι είναι και εσύ γερός, δυνατός όπως και όλοι στο σπίτι.

  4. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Παρα πολυ καλη η ομαδα σημερα.Εκτειθοντε οι αποφασεις και τα προσωπα,αλλα χαλαλι τους για μια ακομη φορα.
    Στηβ την Κυριακη ποιον βαζεις αριστερα;
    Κεντρο επιστρεφει ο Κριστισιτς;
    Επιθεση Ολιβειρα,αν ειναι ακομη εδω,και πισω του Λιβαγια;
    Αυτα ειναι τα ωραια θεματα.Σαν τον παλιο καιρο που συζυταγαμε ποιον θα βαλει και ποιον οχι.
    Αντε να ασχοληθουμε και λιγο με μπαλλα.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Θεωρώ οτι θα κατέβει με το ίδιο σύστημα και μέσα τον Τσιγκρίνσκι. Σίγουρα ο Κρίστισιτς μέσα και ο Ολιβέιρα όπως κι ο Λιβάγια.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Νέος Φίλαθλος..είναι πολύ ωραίο κι ενθαρρυντικό να λέγεται κ να γίνεται ομαδάρα ξανά κάποια ομάδα που πέρασε από διάφορα στάδια αλά και κάποιου είδους παρακμής.Για όλο αυτό σίγουρα κάποιος θα είναι ο λόγος .Ας είναι καλά οποίος κι αν είναι,αρκεί να δίνει χαρά σε όλους τους φιλάθλους παλιούς κ νέους ….

  7. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Έτριβα τα μάτια μου σήμερα…αν η ομάδα είχε και κανονικό φορ μπροστά μπορεί και να είχε λήξει 1-6….πολύ ωραίο στήσιμο από τον Ιταλό και νομίζω βλέπουν όλοι ότι γίνεται δουλειά εκεί μέσα.
    Και τα παιδιά που δεν είχαν ευκαιρίες βλέπουμε πως σκίζονται, μαρκάραν σα σκυλιά όλο το παιχνίδι. Και όλοι τους είχαν καθαρές εντολές (και τις εφάρμοζαν) στο τι να κάνουν μόλις πάρουν τη μπάλα. Δε γίναν ξαφνικά Φαν Ντάικ και Χέντερσον, αλλά, διάολε, βλέπεις ότι δουλεύουν και προσπαθούν. Για το ελληνικό πρωτάθλημα με τα παραρτήματα των δανεικών και των παικτών του 50ρικου, δε βλέπω γιατί να μην μπορούν να κάνουν σε όλους πλην των ντέρμπι τα ίδια μέσα έξω….
    Μου αρέσει ο Πολωνός και ο μικρός Σαμπανάτζοβιτς έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Στα πλάγια ο Λόπες μπακ χαφ (μην πω εξτρέμ….) είναι και το σύστημα του πάει. Με 4 πίσω νομίζω καλύτερα ο Χουλτ (επειδή η ομάδα δε μπορεί να αλλάξει όλη, νομίζω πρέπει αυτό το δίδυμο να παραμείνει).
    Είτε 3-5-2 είτε 4-3-3, στο κέντρο έχει τα 3 χαφ που μαρκάρουν σκυλίσια και έτσι πρέπει να είμαστε στα εκτός και τα ντέρμπι. Ελλείψει τεχνικής και εκτελεστικής ικανότητας τι μένει? Μαρκάρισμα διαρκές από ψηλά να γίνουν λάθη από τον αντίπαλο και είτε μπούκα είτε πάσα ΜΠΡΟΣΤΑ! Επιτέλους σταματήσαν αυτή την άσκοπη πίσω ή πλάγια πάσα διαρκώς.
    Έβαλε δύο γρήγορους (αλλά τραγικούς εκτελεστές) μπροστά και τι κάνει? Το λογικό: Μακρινές πάσες στον ανοικτό χώρο να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους.
    Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά φαίνεται ότι αυτός ο προπονητής είναι εξαιρετικός για το επίπεδο αυτό (το ότι έχει σηκώσει κούπα σε πρωτάθλημα ΑΝΩΤΕΡΟ από το δικό μας κάτι πρέπει να λέει επίσης). Εύχομαι να τον αφήσουν να δουλέψει και να τον υποστηρίξουν με καλούς παίκτες και πειθαρχία και δικαιοσύνη στα αποδυτήρια.
    VA BENE!!!!!!!!!!!!!

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο γαρατζέος : Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι απίστευτο αυτό που είδα, ΔΕΥΤΕΡΗ φορά. Αν τριτώσει το καλό, τότε θα είμαι σίγουρος.
    υγ. Στα παλιά μέρη θα είμαστε για την κοπή της πίττας. Επιλογή των εργαζομένων. Θα πιω κάτι στην υγειά σου.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Είδα μόνο το Β’ ημίχρονο και έτριβα κι εγώ τα μάτια μου, ενώ φαντάζομαι ότι το Α’ θα ήταν καλύτερο.

    Μοντέρνα στοιχεία, ένταση, τρεξίματα, πρέσινγκ, ταχύτητα και ωραία κίνηση χωρίς τη μπάλα. Άνοιγμα του rotation, ενσωμάτωση νέου παίκτη, αυτοπεποίθηση σε άλλους (Αλμπάνης) που είχαν πρόβλημα. Είναι πραγματικά γελοίο να παίζει στην Εθνική ο Μασούρας(!) και εμείς να κάψουμε (και) τον Αλμπάνη. Πραγματικά, τι σχέση έχουν ΤΕΧΝΙΚΑ αυτοί οι 2 παίκτες?

    Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας προπονητής είναι το 50% τουλάχιστον μίας ομάδας, ο συγκεκριμένος δείχνει αυτή τη στιγμή, κανονικός και καλός, με καλό γυμναστή. Δεν είναι εύκολο να παραλαμβάνεις μία ομάδα μετά την πορτογαλική λαίλαπα και την χριστιανορθόδοξη επιδρομή.

    Η ομάδα χρειάζεται σίγουρα ένα ΚΑΛΟ στόπερ μέχρι το καλοκαίρι, ένα εξτρέμ και τον Αραούχο, χωρίς να φύγει ο Ολιβέιρα, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις το καλοκαίρι. Τα ΧΑΦ, με τον Πολωνό, την ενεργοποίηση του Σάμπα, την καλυτέρευση των Κρίστιτσιτς-Σιμόες και την επιστροφή Γαλανόπουλου θα μας πάνε μια χαρά.

    Γιακουμάκης, Ντέλετιτς, είναι να φεύγουν ΤΩΡΑ.

    Κάτι ακόμα για τη συνάντηση των BIG 4. Λέμε και ξαναλέμε πολλά και δικαίως για τον Μελισσανίδη και την ποιότητά του ως άνθρωπο. Χθες, όμως, έκανε κάτι που δεν τόλμησε ποτέ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ναι, εδώ γελάνε δυνατά)! Κάτι που συζητάω πολλές φορές με φίλους και συνεργάτες. Είμαστε (οι Έλληνες) αυτοί που είμαστε, αλλά εσείς ρε κουφάλες ευρωπαίοι είστε μακράν πιο διεφθαρμένοι, διαχρονικά. Σωστοί επιφανειακά και με καλούς τρόπους, αλλά όταν κλείσει η πόρτα, βγάζετε τη ΣΑΠΙΛΑ σας. Παιδεραστές, κτηνοβάτες, εκμεταλλευτές του Γ κόσμου, διεστραμμένοι, διεφαρμένοι σε υψηλό πάντα επίπεδο (Daimler, VW, Siemens) και πάνω απ’ όλα, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, άψυχοι.

    Αντιγράφω: «Δηλαδή οι εκλογές στην FIFA και την UEFA πώς γίνονται; Πώς βγάζετε πρόεδρο εσείς; Έρχεται παπάς και κάνει κλήρωση; Εσείς δεν κάνετε lobbying; Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι! Είστε μήπως αγγελικά πλασμένοι; (σ.σ. ανέφερε και συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς και σκάνδαλα των τελευταίων ετών σε FIFA/UEFA). Τόσα χρόνια που είστε εδώ, τι έχετε πετύχει; Εμείς οι τέσσερις που είμαστε εδώ, πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο. Ενώ εσείς πληρώνεστε! Εγώ αρνούμαι το καπέλωμα! Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όπως ορίζει το Καταστατικό της ΕΠΟ»!

    NAI! Στα μούτρα σας! Άλλη μία, για να το εμπεδώσουμε: “Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι! Είστε μήπως αγγελικά πλασμένοι; (σ.σ. ανέφερε και συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς και σκάνδαλα των τελευταίων ετών σε FIFA/UEFA). Τόσα χρόνια που είστε εδώ, τι έχετε πετύχει;”

    ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ γελοίος Έλληνας πολιτικός, δεν τόλμησε να πει: ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΜΟΝΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, μας κουνάτε το δάχτυλο?

    Αλλά, ποιος να μιλήσει? Ο GO BACK που μόλις του γέμισαν την τσέπη, μεταλλάχθηκε ή ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ που η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του είναι ΠΑΚΕΤΟ σε ένα ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΡΤΑΡΙ με ετικέτα…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ?

    Για το χθεσινό και μόνο, Μελισσανίδη, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  10. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβ Καλημερα
    Το μηνυμα ηταν αρκετα ισχυρο στις πριμαντονες?
    Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα υπαρχει μια πιο ορθολογικη προσεγγιση?
    Διαφενεται καποια διαθεση να “αναπτυχθει” η ομαδα σε συνδυασμο να πεσουν και καποια χρηματα?
    Διαισθηση,αλλα ειναι σαν να ερχεται ο γαμπρος να δει το προξενιο,και πρεπει τη νυφη να την κανουμε “κουκλα” να την “φτιασιδοσουμε”???????

  11. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    προς προσφυγάκι: Ανταποδίδω και χαίρομαι εκ βαθέων που με θυμάσαι και με μνημονεύεις (ακόμα!). Ο μεγάλος γιός σου που βρίσκεται σε αυτή την υδρόγειο πια?
    Εγώ ακόμα στις εξοχές πέριξ της Λόνδρας (όλη η οικογένεια μια χαρά εδώ), αλλάζω και εργοδότη οσονούπω (με κάνουν και Team Leader οι Καναδοί, τρομάρα τους….)…

    Την Κυριακή, νομίζω, κοιτάμε προσπάθεια, προσήλωση στο σχέδιο, διάρκεια καλής απόδοσης και πόσο οργανωμένοι θα μπούμε τακτικά, όχι αποτέλεσμα. Η πίεση πρέπει να είναι με τις γαυριέλες.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο γαρατζέος : Εγώ χαίρομαι για σένα και πάντα εύχομαι τα καλύτερα. Ο μεγάλος μοιράζεται μεταξύ Λουξεμβούργου που δουλεύει στο LIST ( Luxemburg institute of science and technology ) σαν ερευνητής και κάνει phd στο Βέλγιο στο Leuven.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Για νύφη δεν ξέρω αλλά όλα πάνε καλύτερα.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποιος θελει να ειναι ανεξαρτητος και να μη του λεει κανεις τι να κανει, μενει και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ανεξαρτητος και δεν απλωνει το χερι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για τον οβολο της UEFA μεσω ευρωπαικων διοργανωσεων που σκοτωνεται να συμμετασχει για να εισπραξει και μονο μιας και αδιαφορει πληρως για το ‘θεαμα-διασυρμο’ που παρουσιαζει.

    Με λιγα λογια αποποιειται οποιοδηποτε εσοδο (10 απο το Europa και 30 απο το CHL πηρε η αεκ σε 2 σαιζον- αλλα +30 ο Βαγγελας φετος κ.ο.κ) και μετα κανει οτι νομιζει με τη ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ τσεπη. Επισης αφου ειναι τοσο ‘μαγκας’ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ οτι εχει εισπραξει μεχρι τωρα και κοιταει να βγαλει ακρη οπως αρχικα ελεγε με δανεισμους για να τελειωσει το γηπεδο του και οχι με τα λεφτα των διεφθαρμενων.

    Οταν η UEFA εχει σκασει 30 χρονια τωρα πανω απο ενα ΔΙΣ σε εσας τους 4 σε σημερινες αξιες (αν πουμε οτι μεσο ορο βγαζεις μια ομαδα 30εκ στο CHL και αλλη μια 10εκ στο Europa), το να καθεσαι και να μιλας για σαπιλα ΕΣΥ που ζητας απο μονος σου εποπτεια και ‘ξενους’ διαιτητες κλπ, την ωρα που παρακαλας να συμμετεχεις στους θεσμους της ειναι τουλαχιστον αστειο για να μη πω γραφικο.

    Το μαγαζι ειναι της UEFA. Τα λεφτα ειναι της UEFA. Οι κανονες ειναι της UEFA. ΑΝ θες συμμετεχεις- κανεις δε σε πιεζει. Αν συμμετεχεις θα συμμετεχεις με τους κανονες της UEFA.

    Αν θεωρεις οτι οι αλλοι ειναι διεφραμενοι και λαμογια (που ειναι αλλα ΔΕΝ εχεις ουτε καν αποψη επ αυτου- για να μη πουμε οτι εισαι χειροτερος) τοτε ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ- στη καλυτερη- τη χρηματοδοτηση τους και στη χειροτερη βγαινεις απο το διεφθαρμενο μαγαζι και καθεσαι μονος σου να παιζεις με τη Τριγλια και τον Εθνικο Δραπετσωνας στο CHL Αττικης-Πειραια και Νησων.

    Ολα τα αλλα ειναι φθηνες ‘μαγκιες’ για το ποπολο που δεν τις ξεστομιζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ συλλογοι τυπου Liverpool-Real-Bayern αλλα τις λεει καποιος εγγυητης που δεν ειναι καν ιδιοκτητης-μετοχος-παραγωντας αλλα ‘απλος φιλαθλος’.

    Αφου 5 λεπτα πιο πριν ειχε φωναξει τη κακια και διεφθαρμενη UEFA να τους κανει το μπαμπουλα μιας και μονοι τους ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να συννενοηθουν!

  15. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven

    Επιβεβαιώνεις κι εσυ δλδ?

    η θα τα μαθουμε ολα το καλοκαιρι?

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Δεν επιβεβαίωσα τίποτα. Για την ομάδα μίλαγα και την μπάλα που παίζει.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα συμφωνησω με το Τσοχο: Βγήκε λευκός καπνός, είχε σχήμα ανοικτής παλάμης.

    Εξαιρετικο αρθρο αν και διαφωνω πολλες φορες μαζι του οπαδικα μιας και ειναι αντι-Liverpool. Aλλα σε τυπο που ειναι Arsenal μονο οικτο μπορεις να δειξεις.
    Εχω βαρεθει να τους παρηγορω και να ακουω τη μιρλα τους.

    Διαβαζω απο το Stevie οτι η αεκ παιζει καλα με τον Garelli. ΜΑΚΑΡΙ, δεν την εχω δει, για αρχη να δειχνει σημαδια ποδοσφαιρικης ομαδας. Γιατι μη γελιωμαστε ΑΥΤΟ ειναι το βασικο εγχειρημα να θυμηθουν οτι ειναι ομαδα αρχικα και μετα βλεπουμε συστηματα και παικτες. Ας αρχισουν -εστω τωρα- να τρεχουν, να μαρκαρουν να δειχνουν οτι κατι γινεται-ενα εγωισμο ρε αδελφε και τα αλλα ειναι για αργοτερα.

    Θα τον αφησουν το Garelli- δηλαδη θα του δωσουν οπλα να ξεσκαρταρει τη σαβουρα- να το κανει η θα παει αλλα Gus και αυτος?

    Θα τους δω φετος πρωτη φορα με το γαυρο μιας και με εψησαν (με προσκλησεις φυσικα) να παμε και κατεβαινουμε αυριο, οποτε θα εχω και αποψη κανονικη. Μονο το γηπεδο δινει πληρη εικονα για μενα μιας και εγω εχω μαθει να βλεπω και αλλα πραγματα- εκτος απο εκει που παιζεται το τοπι καθε φορα.

    Εγω κοιταω και την αλλη μερια του γηπεδου, κοιταω πως κινειται και που στεκεται ενας παικτης οταν ΔΕΝ εχει τη μπαλλα, κοιταω πως ξεμαρκαρεται η γραμμη, πως δημιουργεις ενναλακτικη πασα και αλλα διαφορα. Μετα απο +35 χρονια ‘εκπαιδευση’ τα βλεπεις ανετα ολα. Και τα αμπαλλα και τους τεμπελοκρυψυνους στο παιχνιδι και αυτους που τρεχουν χωρις λογο. Απλο πραγμα το ποδοσφαιρο. Αρκει να ξερεις. Αρκει να παρακολουθεις και οχι να βλεπεις. Μεγαλη διαφορα.

    ΥΓ Ο Sean Dyche ηταν ο ανθρωπος μας χθες.

    Κλασσικος Ginger Αγγλαρας, η φιγουρα: αντε να τελειωνουμε να παμε για pints, που παιζει ποδοσφαιρο 70’ς (ουτε καν 80’ς): τακλιν καρωτιδας, κλωτσια που παει συννεφο, γιομα-σεντρα για header.

    Good old sport που λενε και εδω και το εκτιμουν οι νεανιες των +70 που αυτο ξερουν αυτο εμπιστευωνται : Εμεις 4-4-2 μαθαμε απο το παππου μας, δε θα μας αλλαξετε εσεις το κοσμο μας.

    Χθες εριξε αλλη μια φαπα καποια Burnley στο περιοδευωντα ΘΙΑΣΟ- εντος εδρας αυτη τη φορα- και αυτοι που δηλωναν οτι θα μας εσπαγαν το αηττητο (ακομη γελαμε στο Merseyside) ρουφηξαν 2 και στο 60’ αδειασαν το γηπεδο.

    ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ.

    ΗΔΗ τα πληρωνετε και οχι μονο αυτο αλλα χθες ακουσθηκε πρωτη φορα οτι το ταμειο ειναι και μεσα 150. Special δε θελατε?

    Η μηπως νομιζατε οτι μια ζωη θα ζειτε με αλογοδανεια?

    ΥΓ Σημερα- για να κανω τον ιστορικο- αν ζουσε ο Bob θα ηταν 101.

    6 πρωταθλήματα, 3 League cup, 6 Charity Sheild, 3 Champions League, 1 UEFA cup, 1 European super cup. Με μια ομαδα αμειγως Βρεττανικη, χωρις αγορασμενη τη μιση Λατινικη Αμερικη.

    Mε μοναδικο ‘ξενο’ τον ισως μεγαλυτερο wacko-ψυχασθενη ποδοσφαιριστη στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο τον South African Bruce Grobbelaar που εχει παιξει τερμα στο Kop μπροστα με τα χερια στο εδαφος και τα ποδια στον αερα…

    18 κούπες οι 6 ευρωπαϊκές σε 9 χρονια.

    Και κάποιοι που δε ξέρουν κατι λενε για καποιο special και σαχλαμάρες.

    Πλακα σας εκανε ο big Bob.. Μεγαλη πλακα.

    YNWA

  18. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    με το χέρι στην καρδιά ποιος πιστεύεις είναι μεγαλύτερος μυρουδιάς – αλλού για αλλού ο εγγυητής ή ο αλαφού;

  19. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Είναι αστείο,από τη μία να επιπλήττεις τους περισσότερο-αυτονόητο είναι αυτό,αφου τα συμφέροντα και τα “πακέτα” είναι απείρως μεγαλύτερα- διεφθαρμένους και από την άλλη να απαιτείς σχεδόν ξένους διαιτητές. Και ο επόμενος αρχιδιαιτητής να είναι επίσης ξένος και απλά να “είναι κάποιος έμπιστος”.
    Οι έξω ειναι περισσότερο διεφθαρμένοι,όχι γιατί είναι χειρότεροι άνθρωποι από τους Ελληνες,αλλά γιατί τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πολλαπλώς μεγαλύτερα από τα ένδον,οπότε ο “θόρυβος” είναι ανάλογος.
    Ολα είναι θέμα σύγκρισης. Και ο κάπελας νερώνει το κράσι,και ο “εφοπλιστής” απ’την άλλη νερώνει το πετρέλαιο. Ποιος είναι περισσότερο “κλέφτης”; Και οι δύο. Αναλόγως των δυνάμεων των και των δυνατοτήτων των,κλέβουν. Αν τους αντιστρέψεις στις δράστηριότητές τους, θα έχεις το αντίστροφο αποτέλεσμα.

    Ο Μελισσανίδης εξεφώνησε “Φιλιππικό” λόγο έναντι στους-όποιους – παριστάμενους εκπροσώπους
    της ΟΥΕΦΑ μόνο και μόνο ώστε να είναι ευθυγραμισμένος με την ήδη εδώ και καιρό πασίδηλη αντιευρωπαική στάση του Τράμπ,δηλαδή της USA με την οποία έχει κάτι “μικροδιαφορές” ακόμα. Εϊτε καταφέρεται κανείς ενάντια στο ΝΑΤΟ,είτε κατα της Ε.Ε, είτε κάποιου αθλητικού,βιομηχανικού η όποιου άλλου Ευρωπαικού λομπυ,είναι αυτόματα συμπαθής στο State Dep. Παμπόνηρος άνθρωπος είναι,πάει με τα νερά του “θείου Σαμ”,μπας και εξευμενήσει τους “θεούς” στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.
    Την πάρτι του δηλαδή υπερασπίστηκε ο άνθρωπος και όχι κανένα “ελληνικό φιλότιμο”. Για τον εαυτό του δουλεύει.Συνέχεια. All the time.
    Οπότε,ας αφήσουμε τις δάφνες για κανένα κεφάλι πραγματικά αδιάφθορο και έντιμο. Και όχι για την ξεροκεφάλα κάποιου που τον κυνηγάνε στη μισή υφήλιο και εξαγοραζει μέρες ελευθερίας είτε με τη σιωπή είτε με την ψευδοδιαμαρτηρία εν ειδει εκδούλευσης.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν κατανοώ την ερώτηση. Ο Αλαφούζος δεν έχει ιδέα από μπάλα και την ομάδα την έχει για τους διαπλεκόμενους λόγους του. Ο Μελισσανίδης ξέρει μπάλα, άσχετα αν σαν μέγεθος αυτήν την στιγμή είναι στην απέξω κι άρα δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

  21. Ο/Η Pontios λέει:

    @Πίσσα και πούπουλα

    Σε περιμενα πιο καυστικο και πιο ειρωνικο.

    Παντως αυτο που καταλαβα εγω για την συναντηση ειναι οτι ηθελε να πει ο ενας το ελεγε ο διπλανος του.

  22. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Πόντιος”:Ισως είναι το ότι αρχίζει να προκαλει οίκτο ο “μεγιστάνας” πλέον.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    ‘Χαλασε’ το VAR χθες- εντελως τυχαια τη ωρα που ο αλλος ηταν offside- και ‘κερδισε’ ο πρεσποπρωταθλητης ζμπαουγκ.

    Ο ενας λεει για συμμορία της εξυγίανσης και ανουσια συναντηση (σσ: σωωωωωπα σοβαρα? Ηταν ανουσια? Μαζευτηκαν 4 γκανγκστερ που κουβαλανε ολο το ποινικο κωδικα της Ελλαδας-και το μισο της Αμερικης- στη πλατη και δε συμφωνησαν για την υγεια και το καλο του ελληνικου ‘ποδοσφαιρου’? Δεν μοιρασαν δηλαδη τις περιοχες οπως οι κανονικοι και ηθελε ο ενας το κομματι του αλλου? Φερτε μου ενα συννεφο να πεσω!!!)

    Ο αλλος λεει τον Βαγγελα γηγενή υπόδικο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΣΦΠ κατηγορούμενο για τον μισό ποινικό κώδικα (σσ: τον αλλο μισο για οπλοφοριες και λαθρεμπορια τον εχει ο μη γηγενης)
    Επισης παρεξηγηθηκε που τον ειπε Ρωσο και θα παει λεει στην UEFA, (αυτη που ο δικος μας ‘απλος φιλαθλος΄ δε θελει να ανακατευεται στο ελληνικο ποδοσφαιρο) για ρατσισμο.

    Δεν γνωριζα οτι το να αποκαλεις καποιον με την εθνικοτητα του ειναι ρατσιστικο. Αν πεις καποιον Ελληνα ας πουμε ειναι οκ. Αν τον πεις Αγγλο, Ιταλο η Ρωσο ειναι ρατσιστικο.
    Δεν ειναι ομως ρατσιστικο αν σε πουνε Ποντιο-συμφωνα με την ανακοινωση. Μηπως γιατι ο Ποντος δεν ειναι κρατος αρα δε πιανει ως ‘βρισια’? Μηπως γιατι ο Ποντος ποτε δεν ηταν Ελλαδα? Ποιος ξερει? Αχανες το μυαλο του Ρωσου-ουπς του μη-γηγενη ηθελα να πω. Που ειναι Ρωσος πολιτης και πρωην Ρωσος βουλευτης αλλα ειναι ποντιος-αρα μη γηγενης Ελληνας που δε μιλαει ελληνικα.

    Τωρα τι δουλεια εχει το Ροστοφ της Ρωσσιας που ειναι πχ απο τη Σαμσουντα- στο κεντρο του Ποντου- 1500 χιλιομετρα μακρια, οσο ειναι η Αθηνα απο το Μιλανο, η Ρωμη απο το Λονδινο κλπ, δε το ξερω. Αλλα εγω –ευτυχως- δεν ειμαι Ποντιος για να μπαινω σε τοσο βαθια διλημματα. Μπορει με την ιδια λογικη- αν παω να βαλω καμμια μπουγαδα- να ειμαι Μιλανεζος. Ποτε δε ξερεις..

    Υπαρχει ομως μια παροιμια-ελληνικη φανταζωμαι- που περιγραφει τη κατασταση ακριβως: πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια.

    Στα του ελληνικος ποδοσφαιρος λοιπον ολα κυλουν κανονικα. Δε θα αφησουμε εμεις κατι γατακια UEFAτζηδες και μια κολοσυναντηση να μας χαλασουν το μαγαζι που με τοσο κοπο χτισαμε 30 χρονια.

    Ο ‘απλος φιλαθλος’ φυσικα δεν εβγαλε αχνα.
    Ειναι large.
    Υπερανω.
    Τι να πεις εκει στο -13?
    Γιατι να παρεις θεση και να στεναχωρησεις το ‘μελλοντικο’ σου συναιτερακι?
    Εκλογες ερχωνται.
    Αστο εκει και το πολυ πολυ αμα γινει κανα περιεργο μεθαυριο ριχνουμε καμμια ‘ατακα’ να εχουν να γραφουν καμμια βδομαδα οι ογλου.

    Δευτερη ελληνικη παροιμια: Οταν μαλωνουν τα βουβαλια τη πληρωνουν τα βατραχια.

    Στο κανονικο ποδοσφαιρο: 23 παιχνιδια-22 νικες-1 ισοπαλια- 67 βαθμοι! Αηττητοι 40 παιχνιδια σερι στη PL και 1000 μερες (χιλιες) στο γηπεδο μας που εχουμε να χασουμε απο το 2017. Δυσκολο ματς χθες με μια εξαιρετικη ομαδα- εχω γραψει για το Σαντο και τη Wolves. Το ξεραμε οτι θα πεσει ζορι οπως ειχε πεσει και στο εντος εδρας. Τεραστιος Henderson με ενα γκολ και μια ασσιστ αλλα κυριως με το παιχνιδι που θυμισε Gerrard στα ΠΟΛΥ καλα του. Εκοβε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εραβε, ετρεχε παντου, πιεζε και φωναζε σε ολο το κοσμο συνεχεια. Απιστευτος!

    Οποιος ειδε τη χθεσινη Wolves- η τους εχει δει φετος γενικα- θα καταλαβει οτι ο γιδας δεν εχει καμμια τυχη να παιξει μπαλλα σε αυτο το επιπεδο. Θα παθει θλαση στο ζεσταμα.
    Γι αυτο και οι ‘προτασεις’ των 6,5εκ (μη γελατε) ‘σταματησαν’ μεσα σε 2 μερες: Μια που τις ειπαν και δυο που τις ξεχασαν.
    Γατουλη: παρε τωρα το τριαρακι -αν ξαναρθουν- και μη το πεις ουτε του παππα. Θυμισου πως τη πατησες με το Σιμοες με το Gus και ασε τα πολλα-βαρυς γιατι θα τον φας στη μαπα δωρεαν τον ‘γκολεαδορ’ του νιονιου και του κουγια και θα το φυσας και δε θα κρυωνει.

    TAA: 22 ασσιστ απο περσυ, δεξι μπακ. Χθες μοιρασε αλλη μια και εκανε 5-6 φορες κατι +40αρες απο τη μια ακρη στην αλλη λες και πασαρε στα 3 μετρα.
    Κοστος ΜΗΔΕΝ (0) λιρες. Αξια σημερα +100εκ.
    Πως τους χορεψες παλι ρε Bobby στο 2-1? Κατι τετοια κανεις και τα βλεπει καποιος Ζεσους που παιζει βασικος στη Βραζιλια επειδη το θελει η σπανιολα, και κλαινε αγκαλιτσα με μαυρο δακρυ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ -16 με ενα ματς λιγοτερο. Για τους αλλους στο -33 με ενα ματς λιγοτερο που μπορει να παει στο -37 δηλαδη (με τα σφυρια εκτος ειναι το χρωσοτουμενο) δε μιλαμε καν. Η οποια συγκριση εχει ξεπερασει την αναλογια Trabant-Bentley πλεον.

    ΥΓ Ο αχαστος μπερδεψε το γαμο της Κανα με το πολλαπλασιασμό του άρτου και των Ιχθύων. Εδω μας ελεγε οτι ο Οδυσσεας εκλεισε τα αυτια του στις Σειρηνες, για να μη θυμηθουμε ολα τα αλλα μαργαριταρια που πεταει καθε εβδομαδα, στα θρησκευτικα θα κολλαγε? Εχουμε ακουσει ρουκετες τοσα χρονια τι να πρωτοθυμηθουμε.

    Don’t even get me started on the murder of English language. I speak England very best ειναι ο τυπος.

    Εξαλλου το παιδι δηλωνε αθεος και οτι δε θα παει ποτε σε εκκλησια γιατι ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. Μη κοιταμε που τρεχει τη μια στους επιταφιους και τις αναστασεις, την αλλη να σταυροκοπιεται και φιλαει χερια στο παπαδαριο και τη τριτη να αμολαει περιστερια σε αγιασμους υδατων. Αυτα δεν πιανουν.

    Ειδικα αμα εισαι ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και ΜΠΟΥΦΟΣ.
    Δηλαδη συγκεντρωνεις ολα τα στοιχεια για να μην εισαι ενας απλος αριστερος αλλα ο αρχηγος τους..

    ΥΓ2 Συνιστω- τωρα που μου ηρθε- το εργο The Death of Stalin. Ο Michael Palin των Monty Python ως Molotof ειναι οπως παντα εξαιρετικος, αλλα ο Jason Isaacs ως σταταρχης Zhukof απλα δινει ρεστα.
    Το εργο αφορα το θανατο του Σταλιν και τη παρανοια που επικρατουσε πριν αλλα και αμεσως μετα απο μια συμμορια ΗΛΙΘΙΩΝ που ‘κυβερνουσαν’. Μπορει να το δειτε ως κωμωδια η παρωδια αλλα ΔΕΝ ειναι. Τα γεγονοτα ειναι αληθινα και περιγραφωνται οπως εγιναν- υπαρχει μονο μια μικρη αλλαγη μιας και ο Λαυρεντης Μπερια ‘δικασθηκε’ και εκτελεσθηκε απο τους κολλητους ‘συντροφους’ οπως δειχνει το εργο αλλα στη πραγματικοτητα ειχε και αλλους- επτα νομιζω- μαζι του δεν ηταν μονος οπως δειχνει το εργο.

    Δυστυχως ειναι η αριστερη κομμουνιστικη πραγματικοτητα που ακομη μερικοι οραματιζωνται..

    Sent from my iPad

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    η ερώτηση μου ήταν 100% ειρωνεία.

    ο αλαφου είναι ο ορισμός του άσχετου από μπάλα, νομίζω δεν αμφισβητείται από κανέναν.
    πες μου όμως πως γίνεται ο άσχετος:

    1. να διατυπώνει (φέρεται για την ακρίβεια) καλύτερες απόψεις από τον “γάτο”; ο άσχετος φέρεται να είπε ότι από το 1993 η διαιτησία είναι το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου και το με το var το τελευταίο χρόνο η κατάσταση έγινε καλύτερη, να δούμε πως θα την κάνουμε καλύτερη.
    ο “insider γάτος” το μόνο που βγήκε ότι συνεισέφερε στη συζήτηση ήταν ότι εμείς σας πληρώνουμε κι εσείς πληρώνεστε (σιγά κουβαρντά μου), κι ότι οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν με το υπάρχων εκλογικό σύστημα γιατί είναι θέμα εθνικής ανεξαρτησίας και αυτοδιαχείρισης ( με άλλα λόγια, σου λέει εγώ ως μαλάκας τρέχω και μαζεύω κατσαπλιάδες προεδρίσκους από τις ενώσεις, θα μου το χαλάσετε κι αυτό;
    (κι ο μαλάκας εξ ορισμού έχει και φαντασία, άσε που δεν ενοχλεί και κανέναν. ούτε μαλάκα δεν μπορείς να τον πεις το “μυημένο”, αυτός όχι φαντασία δεν έχει αλλά μας έχει κατσικωθεί στην ομάδα και δε ξεκουμπίζεται με τίποτα.)

    2. να “διασώζει” την ομάδα του από τη ξεφτίλα του υποβιβασμού, την οποία θα φέρουμε αιωνίως βαρέως εμείς από επιλογή του “μυημένου γάτου”; Επιπρόσθετα, επιστρέψαμε για να κάνουμε είτε την ορντινάτσα του χοντρού, είτε την ορντινάτσα του ιβάν;

    3. να έχει επιλέξει κανονικό προπονητή για την ομάδα του, να βοηθάει την ομάδα του με μετεγγραφές για να πάει καλύτερα, κτλ….το κόβω γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια….

    Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ STEVEN ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ.

    Μιλάω με πάσα ειλικρίνεια…..Όλα τα παραπάνω τα ξεχνάω, τα σβήνω σε ένα λεπτό, ξέρεις τι είναι αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου;….η ομάδα φαίνεται ότι έχει ένα καλό προπονητή, ο οποίος μπορεί να τη ξανακάνει ανταγωνιστική. (δεν το λεώ εγώ ο άσχετος αλλά οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν λίγο από ποδόσφαιρο)……Φέρε ρε νούμερο 2 παίκτες, στήριξε τον ρε περιπτερά, μας τα έπριξες ρε σωφεράτσα…..(και δε νομίζω ότι έχει πέσει έξω επιχειρηματικά, που δεν μπορεί, μια χαρά πορτοφόλι έχει)…..Άντε χάσου ανθρωπάκι……

    Ps . όσον αφορά τη συνάντηση των 4 δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε. προσωπική γνώμη είναι ότι το σημαντικότερο είναι τα οικονομικό για τις ελληνικές ομάδες. κατάλαβε κάποιος να έγινε κάποια πρόταση για το πως θα μεγαλώσει ο τζίρος των ελληνικών ομάδων, πως το όποιο πρωτάθλημα μας θα προκαλέσει το ενδιαφέρον επενδυτών και καινούριων εσόδων. Αστεία πράγματα…

  25. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch. Για κανονικό ποδόσφαιρο (επιτέλους).

    1. Ο Κλόπ κινδυνεύει να εκτεθεί και να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα εξαιτίας του απαράδεκτου Σαλάχ. Μου θυμίζει Ρονάλντο. Τον σιχάθηκα χθες, έγινα έξαλλος, όπως και ο Ox στη φάση που δεν του έδωσε την μπάλα προκλητικά. Πρέπει να γίνει κάτι με αυτό το θέμα, είναι κρίμα να χαλάσει μια τόσο ωραία ομάδα.
    2. Ευτυχώς γυρίζει ο Φαμπίνιο και αργότερα ο Κεϊτά. Ο Ox ξέρει μπάλα, αλλά στο σύστημα του Κλόπ με 3 ΧΑΦ σκυλιά δεν αποδίδει. Η παρουσία του αριστερά, μαζί με την απουσία του Μανέ, επέτρεψαν στο Τραορέ να οργιάζει από δεξιά (βάσει σχεδίου) απέναντι στον μόνο και έρημο Ρόμπερτσον.
    3. Ελπίζω να μην λείψει για πολύ ο Μανέ. Είναι μακραν πιο σημαντικός από τους 3 μπροστά.
    4. Βλέπαμε τον αγώνα με ένα φίλο και είπαμε αυτό ακριβώς. Τι να κάνει εκεί ο Ολιβέιρα; Πώς να παίξει σε αυτό το ρυθμό; Σημειωτέων, εγώ δεν τον απαξιώνω όπως εσύ, είναι καλός για αυτό το πρωτάθλημα(;), αλλά πραγματικά, αν έχει πάθει εδώ δύο θλάσεις ήδη, εκεί θα του κοπούν και οι τένοντες.

  26. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    @koreas
    ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ.
    ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ (ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ) ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Ο ΚΑΡΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΑΝΣΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΣΧΑΤΩΣ)
    ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΦΙΦΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ. (ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ) ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ. (ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΧ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Η ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΛΠ?) ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ.
    ΕΝΩ ΣΤΟ ΝΟΤΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 40-45% ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΕΚ -ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ 50-100 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 10.000+ ΚΟΣΜΟ. (ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    1. Ειναι εξαιρετικά δυσκολο να εκτεθεί ο κλοπ. Ως απιθανο. Θα δεις με το καιρό οτι γ αντίληψη-σχέση που υπαρχει εδω μεταξύ οπαδών και ομάδας δεν εχει καμμια σχέση με την Ελλάδα. Ποςο μάλλον οταν λέμε για το Γερμανό που ειναη σε αλλο επίπεδο.
    Εδω ο Ράφα έρχεται συχνά στο γηπεδο απλα να δει ματς και γίνεται χαμός. Τα ίδια και με τον Ουγιε επίσης έρχεται και πει στο KOP.

    Συμφωνω χθες το παράκανε ο Μο αλλα απξ την άλλη ειναι και δυο φορες πρώτος σκόρερ σε 2 σαιζόν. Πρέπει να γινει πιο ομαδικός το τραβάει απο τα μαλλιά όντως πολλές φορες. Ο Μο οπως καο οι άλλοι 2 βοηθάει πολυ και στη πίεση της πρώτης πασάς-εινει ο πρώτος που βγαίνει να πιέσει αν προσέξεις 9 στις 10 και εχει και το καλο επειδή ακριβώς ειναι ο Μο κρατάει χαμηλά την αντίπαλη αμυνα.
    Οι δουλειές που κανουν πι παίκτες δεν ειναι μονο οι ρολοι που τους ξέρουνε στην Ελλάδα.

    2. Ο Flaco γύρισε (το παρατσούκλι του fab) και ο Naby ηταν και χθες έτοιμος. Δε μπήκε λογω του χαρακτήρα του ματς καθαρά, θα παίξει στο επόμενο λογικά.
    Δεν ειναι ακριβώς ετσι: ο κλοπ χθες επέλεξε να αφήσει δεξιά τους χωρο, οταν βγήκε ο Sadio έβαλε τον minamino δεξιά μαζί με το σαλαχ λαι φόρτωσε την απέναντι πλευρά. Άφησε άριστερα χωρις τριτο παίκτη για να πηγαίνει επίτηδες η μπαλλα στο τράορε. Είχε μονο χάφ τον ox και μπακ το robbo και οταν έβγαινε η κόντρα έπεφτε π Βιργίλιος δεξιά. Αποτέλεσμα ηταν ο τραορε να σκάσει στο 65-70 απο τις κούρσες και να ειναι ακίνδυνος. Δε γίνεται να κανεις 50αρια σπριντ κάθε ενα λεπτό.
    Ο Ox ειναι τρομερό εργαλείο, δε γίνεται στα 3 χάφ να ειναι κοφτές και οι 3. Gini και Hendo ειναι πιο σκυλιά-αμυντικά χάφ, ο ox θα σου βγάλει πιο ανερα κάθετη θα κανει μπούκα θα κρατηςει μπαλλα. Αν δε παίξει αυτος θα παίξει ο Naby η ο Ads που χθες ηταν με ίωση. Θες ενα τέτοιο παίκτη μεςα παντα. Οποτε έβαλε τον μιλνερ στη θεςη του αναγκαστικά λογω τραυματισμών είμασταν πολυ αργοί

    3. Θα λείψει τη Κυριακή στο κυπελλο- δεν εχει αγωνιστική- Τετάρτη με τα σφυριά ατο Λονδίνο για το εκ αναβολής (θα παω!!! Γυρνάω τριτη πρωι) και με τπυς Αγίους το Σάββατο μεςα. Μπορεί ο Divoc ανετα να τα βγάλει αυτα τα ματς.

    4. Δεν υπαρχει ποδοσφαιρηστης Ολιβέιρα. Ενα περιφερόμενο νουμερο ειναι. Ο Ματζιος στα τελειώματα στο Κομπότη ηταν 2 φορες πιο χρήσιμος. Ενας σαχλαμαρας με 5 γκολ τη σαιζόν σε β εθνική κυρίως – εκει έβαλε τα πολλα- ειναι για κανα ΟΦΗ και πολυ σου λεω.
    Αμα κανει τα 20 σπριντ ΜΕ ΟΥΣΙΑ που εκανε ο Χιμένεθ χθες θα παθει ανακοπή.
    5 χρονια ηταν ατο νησι αν άξιζε θα είχε μείνει. Ελεύθερος ήρθε στην αεκ μη τρελαίνεσαι. Βρήκε εδω κατι ανάλογους τελειωμένους και έβαλε 5 γκολ. Μαλακιες να ασχολούμαστε με παίκτες που ακομη και στην αεκ του ψωμίαδη δε θα πέρναγαν Απ έξω. Μη πουμε για πιο πιςω.

    Πολυ ωραια ομάδα η Wolves και μου ειναι εξαιρετικά συμπαθής ο Σάντο και ας ειναι σα Ταλιμπάν. Παιζει ωραια μπαλλα και απξ ορι λένε ολοι ειναι και κύριος και ωραίος τύπος.

    Κλεινω με ενα tip: θα αποκτηθεί εξαιρετικός τοπ Ευρωπαίος παίκτης για μπροςτα το καλοκαίρι. Δε λεω παραπάνω αλλα ειναι σε καλο δρομο το θεμα. Μπορεί να υπάρξει και πώληση αναλογη μιας και οι υπεραξίες ειναι απίθανες.
    Αν έρθει αυτος που μας είπαν ο σαλαχ θα φύγει. Εκει βεναι θα μιλάμε οχι απλα για τη καλύτερη ομάδα στο κορμό ( εκει ειμαςτε ηδη) αλλα για αλλα πράγματα.
    Εχει σκυλιάσει ο Γερμανός να αφήσει ιστορία.
    Επιπλέον το χρόνου εχει Αφρικανικό Κυπελλο Ιανουάριο και θα λείψουν σαλαχ μανε Κεϊτά για 30-40 μέρες.
    Καταλαβαίνεις οτι δε γίνεται να μην έχουνε λύσεις.

    Sent from my iPhone

  28. Ο/Η bandog λέει:

    δικαια κραζει ο γαυρος νοτου τον γαυρο βορρα για τη φαση του γκολ.
    μα να κολλησει το var στην μια επιμαχη φαση του αγωνα.
    τοσο ατυχια?

    ο γαυρος βορρα απο την αλλη οφειλει να τρεξει στην ουεφα για ρατσιστικη συμπεριφορα τον γαυρο νοτου.
    απαραδεκτες ανακοινωσεις με ηθος τρουμπας την επομενη μαις συναντησης με αξιωματουχους της ουεφα.
    και διαφωνω με τον snitch καθως η αναφορα στην εθνικοτητα ειχε σαφεστατη ρατσιστικη συμπεριφορα.
    φαντασου να εβγαινε ο προεδρος της α αγγλικης ομαδας και αν ελεγε για τον αμπραμοπβιτς , τον αλ φαγιετ κλπ ” θα αφησετε εναν ρωσο , εναν αιγυπτιο να ελεγχει το ποδοσδφαιρο”
    την αλλη μερα θα ζηταγε γονατιστος συγνωμη!

    ΥΓ: δλδ στη γουλβς μας λενε οτι υπαρχε9ι ενδεχομενο ο ολιβεϊρα να παιξεισ τη θεση του χιμενεζ εστω καισ ε φιλικο ή εκεινο το πουλαρι ο τραορε να δωσει τη θεση του στην πορτογαλικη μισοριξια του αγυρου?

    και μαλιστα θα πληρωσουν για αυτους συνολικα καμια 35αρια μυρια?

    ρε μας κοροϊδευουν και το χαφτουμε????

    ΥΓ2: τελικα εκεινςο ο αραουχος ερχεται ή να μη βαλω βενζινα στο αμαξι για αεροδρομιο?

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Οταν γραφω απο τα i, ο κειμενογραφος της apple εχει δικια του λογικη. Ενω πετυχαινει γενικως τους τονους, στις λεξεις τα κανει ροιδο.
    Μπορει να φταιει το British setup- δεν εχω φυσικα American (there is no such thing as American English, there is English and wrong English) αλλα με τα ελληνικα εχει ενα θεματακι. Πεφτει μπερδεμα απο οσο εχω δει με τα ι-η-ει-οι κλπ με τα ε-αι με τα ο-ω και με το τελικο σιγμα. Λογικο μιας και εδω δεν τα εχουν αυτα.

    Στο κινητο το προβλημα ειναι μεγαλυτερο μιας και δε βλεπω καλα το On board στο tablet με το μεγαλυτερο πληκτρολογιο ειναι καλυτερα τα πραγματα.

    Οποτε sorry για τα κουλα αλλα τα παραπονα στο μηλο!

    Sent from my iPhone

  30. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch.

    Αν αυτός που λες είναι ο Mbappe, τι να πω, ζαλίζομαι και μόνο στη σκέψη. Κατά τη γνώμη μου, στη θέση του Σαλάχ θα ήταν τέλειος και ο Σανέ. Ο Σανέ, ήταν ο περσινός παίκτης κλειδί στην τελική ευθεία, γύρισε και έσωσε αρκετά ματς, έλειψε φέτος (εκτός της άμυνας σαφώς) από τη Σίτυ.

    Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη ανάγκη επιθετικού ΧΑΦ, γιατί με αυτά τα μπακ, οι επιλογές δημιουργίας είναι απίστευτες. Άσε που ο Χέντερσον μια χαρά μπαλιές βγάζει, μεγάλη χαφάρα.

    Την πλήρωσε όμως την επιλογή να «κουράσει» τον Τραορέ, αν ήταν σχεδιασμένο, δεν πέτυχε.
    Επίσης, ο Μιναμίνο ήταν ψαρωμένος και δεν φανηκε τόσο επιθετικά, αλλά ήταν τακτικά άψογος, μιας και είχε σύνθετο ρόλο. Γύριζε πιο πίσω και ταυτόχρονα ο σχηματισμός σε 4-4-2.

    Η πλάκα είναι ότι ο Σάντο ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΟ. Η WOLVES μπορεί να σηκώσει το Europa, ώστε να γίνει repeat από το νησί, μιας και το UCL θα παραμείνει εκεί που είναι. Θα ήθελα απλά τη ΡΕΑΛ στον τελικό.

  31. Ο/Η Pontios λέει:

    @snitch

    Είσαι ο Σαββας Θεοδωρίδης της Αγγλίας!

    Μου θύμησες το κυρ Σάββα μετά το ματς με τον Άρη!

    Εγώ πάντως δεν θέλω να φυγει ο Ολιβέιρα για να έρθει ο αραουχο.
    Θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω.

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Υπαρχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σχέση παίκτη- με Κλοπο κατ ευθείαν, o δε παικτης εχει πολλες φορες προσφατα εκφρασει δημοσια το θαυμασμο του στο Γερμανο και στο Club.
    Αυτα τα λεφτα πάντως ΔΕΝ τα δίνει. Απο την αλλη Γαλλικο πρωταθλημα για τετοιας εμβελειας παικτη δεν υπαρχει και η Παρι ειναι καταδικασμενη να ειναι κομπαρσος στην Ευρωπη αφου ΔΕΝ δοκιμαζεται στο πρωταθλημα της με αποτελεσμα μολις βρει πραγματικα ανταγωνιστικο αντιπαλο να αποκλειεται.

    Επισης δε δίνει και τα λεφτα του Σαντσο που αν με ρωτήσεις τον προτιμω. Πιο μικρός, δεν εχει πιάσει ταβάνι άρα τον εξελίσσει όπως θέλει, χειρότερος στα τελειώματα- αυτο φτιάχνει, πολυ καλύτερος στη τριπλά και αυτο φτιάχνει αλλα πιο δύσκολα.
    Μη ξεχνάς οτι υπαρχει χρήμα μεν- δεν έγιναν μεταγραφές περσυ- αλλα ο κλοπ δε ειναι ουτε πεπ ουτε Μουρίνιο: πάρε λεφτα χασάπη και βάλε κρέας.

    Ακομη πιο βασικό ο Mike Edwards εκ του αποτελέσματος μονο κορόιδο δεν είναι. ‘Κότσους’ εχει πιάσει πολλούς απο το 2017 ο ίδιος σπάνια-σχεδόν ποτε- εχει πιαστεί.

    Ο Σανε παιζει αριστερά γι αυτο τον έφαγε αυτη η μιξα ο Sterling. Τεσπα μη το κουράζουμε ειναι νωρίς ακόμα.
    Πάντως απξ οσο μαθαίνουμε και ειναι καλη η ‘πηγη’ παει γι δυνατό χαρτί.

    Δεν εχεις δίκιο, ο Τραορε μετα το 65 χάθηκε. Εκανε μεν κούρσες αλλα στο τελος έσκαγε και εκανε λάθη βεβιασμένα σε πάσες και σουτ ασε που οποτε έφτανε στο Βιργιλιο της έδινε μια και όπου παει.
    Οταν σε πλησιάζει ο Ολλανδός σου φεύγουν λιγο, οτι και να ειςαι.
    Συμφωνω 100% και αν δεις τα στατιστικά του Τακουμι τακτικά ηταν πολυ καλός.

    Takumi Minamino vs Wolves;

    93% passing
    27/29 passes
    2/2 dribbles
    2 tackles
    2 clearances
    1 shot

    Πρώτο ματς και σε δύσκολη έδρα (φετος ιςως η πιο δυςκολη που παιξαμε) ειναι εξαιρετικά νούμερα. Έπαιξε πιςω απο το Μο υποστηρικτικά οποτε μη περιμένεις επιθετική εμφάνιση. Ειναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμενος, ξέρει τι να κανει, πως να σταθεί, που να πασάρει, πως να αλλάξει, αυτα τα βλεπεις σε 10 λεπτά μεςα.

    @ban

    Πλακα κανεις ετσι;
    Ρώσος ειναι ο Ιβαν μη τρελλαθουμε τωρα που ειναι η εθνικότητα βρισιά.
    Δηλαδή εγω αμα απευθυνόμενος σε σενα πω που πας ρε Έλληνα, σε βρίζω;

    Αμα πω για τη φιλη μου οταν ειμαςτε Ελλάδα με τη παρεα μας, θα αφήσετε μια Αγγλίδα να αποφασίσει που θα παμε για φαγητο? πχ προσβάλλω κανενα, ποςο μάλλον αυτήν?

    Ρωσικό κράτος υπαρχει, ποντιακό οχι. Δε θα ξεχάσουμε αυτα που ξέρουμε με τις politically correct αριστερές μπουρδολογίες που μας προεκυψαν εσχατως.

    Γεννήθηκε στη Ρωσσια, μιλάει Ρωσσικα ( γρι ελληνικα) Ρωσσος πολίτης πρωην βουλευτής της ρωσσικης βουλης. Άρα ΡΩΣΣΟΣ. Το αν εχει την οποία καταγωγή ( προςωπικα ΔΕΝ πιςτευω καν οτι εχει καποια σχεςη ) δεν αναιρεί την αρχική υπηκοότητα και την εθνικότητα του.
    Και εγω εχω και UK διαβατήριο κατι που ειναι δύσκολο να πάρεις , αυτο με αναιρεί ως Έλληνα η αν κάποιος μιλήσει και με αναφέρει ως Έλληνα ειναι ρατσιστής; Μα πολλοί -Βρεττανοι- στη παρέα με φωνάζουν Greek! Και αυτοι ρατσιστές?

    ΥΓ Αυτα που λες δε γινωνται εδω. Και οταν έγιναν τον έδιωξαν με τις κλωτσιές τον Abramovic. Του ανέστειλαν μονιμα την visa και του απαγόρεψαν την είσοδο ως ρωσσο πολίτη. Αναγκάστηκε να γινει Ισραηλινός πολίτης για να μπει στο UK και ακομη και τωρα απαγορευεται να έργασθει η να εχει πολλές απο τις εμπορικες του πλεον δραστηριότητες. Μεχρι και τη σουιτα στο γηπεδο του πηρανε.

    Ο Al Fayed ΔΕΝ έπαιρνε αγγλική υπηκοότητα επι δεκαετίες. Ακομη και οταν είχε τη Fulham και το Harrods ανάμεσα σε ολα τα αλλα και είχε δηλώσει: πληρώνω πανω απο 300εκ φόρους και δε με κανουν Βρεττανο πολίτη.
    Μεγάλε: τυχερός ειςαι που εσυ τουλαχιςτον ζεις. Με ποιους νομίζεις οτι άνοιξες ‘πόλεμο’; Με το Καραμανλή η με το Τσίπρα; Μαγκιές στο παλάτι εδω και 80 χρονια κανει μονο μια και τη λένε Ελισαβετ.

    Δε τους ξέρεις καλα τους Αγγλους, σιγά μη ζητήσει Άγγλος, πόσο μάλλον επίσημος, γονατιστός κιόλας, συγνώμη!Θυμισε μου τα τελευταια 500 χρονια εχεις δει πολλούς Άγγλους να γονατίζουν; Για Brits μιλας, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ και ουτε θα γινει. Εγω-ιστορικα- εχω δει να κυβερνανε με το σπαθι παλιοτερα, το κουμπουρι μεταγενεστερα και το City τωρα.

    Τι τους πέρασες; Ραγιάδες; 500 χρονια το κοσμο δε το κυβερνάς με συγγνώμες.
    Ουτε ειςαι η παγκόσμια οικονομικη δύναμη αμα δε μοιράζεις ‘φάπες’ εδω και κατι αιώνες.

    Ποντιε δε καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλας.

    Αν μιλας για το Ρωσσο η απαντηση-αποψη μου ειναι απο πανω. Οταν καποιος λεει κατι σωστο μου ειναι αδιαφορο αν ειναι κοκκινος πρασινος η κιτρινος.

    Αν μιλας για παίκτη σε πληροφορώ οτι ειναι εξαιρετικά σπάνιο να πέσω έξω. Για τον απλο λογο οτι εχω μαθει κανονικη μπαλλα και οχι να βλεπω οτι μου πασαρουν οι ξυπνητζηδες στην Ελλαδα.

    Δεν υπαρχει Ολιβέιρα ποδοσφαιριστής. Στο λεω απο το καλοκαίρι δεν ακους.Οπως σου ελεγα οτι δεν υπαρχει ζεραλδες. Μου ελεγες θα βαλει 25 γκολ. Σου ελεγα αν βαλει 13-15 παλι καλα να λες. Φθάσαμε Φεβρουάριο και εχει βάλει 9 γκολ και αυτα στο νιονιό στο κουγια με το Μωρα στα 38 του και σε κανα πικραμένο ακόμα. Άφαντος στα ντέρμπι άφαντος στην Ευρωπη αφαντος οποτε τον χρειαζεσαι. Δε χρειαζωμαι κανενα Ολιβειρα για να νικησω τα 19χρονα στην εδρα μου.
    Το καλο Centre το θελω να μου καθαρισει Ευρωπαικη προκριση να παρω -ως ομαδα- τα εκαττομυρια της UEFA. Το θελω στο ταψι το θελω στη Τουμπα. Το θελω στα ματς που καιει το τοπι. Με τον επαναληπτικο για το κυπελλο με τον Αστερα βαζω και το Κλωναριδη.

    Ο πηχης εχει πεσει τοσο χαμηλα που βλεπετε ταγαρια και τα κανετε θεους. Οταν ερθει η ωρα ο ξενος παικτης που θα ερθει να κανει οντως τη διαφορα και θα δεις ενα Κετσπαγια ενα Μπατιστα ενα Οκονσκι ενα Γκαμαρα ακομη και ενα Σκοκο τοτε το συζηταμε. Τετοιου επιπεδου παικτες θυμασαι. Κανενας δε μνημονευει τον Ντιντακ, το Ζεραλδες, τον Μπαρμποσα, τον Σιμαο και τον Αρθρο που μας ελεγε ο αλλος ο αμπαλλος ο γατουλης οτι ειναι και παικταρας τρομαρα του. Τοσα ξερει τοσα λεει. Οι πραξεις και οι επιλογες του αλλωστε σε παικτες και προπονητες 7 χρονια τωρα δειχνουν και τη γνωση του απο ποδοσφαιρο: Μοραις-Καρντοζο-Κετσπαγια-Ουζουνιδης. Φτασαμε τον αλλον, απο ΠΑΠΑΤΖΗ (δικη του εκφραση) να μας δειχνει ο καλυτερος? που περασε απο το 2013.

    Αν μιλας για προεδρους ελπιζω να εχεις καταλαβει την αποψη μου για ολους με πρωτο το δικο μας. Οι αλλοι δε με νοιαζουν δεν ειμαι ουτε ζμπαουγκ ουτε γαυρος. ΟΛΟΙ στο ιδιο καζανι βραζουν. Ουτε το VAR,που φωναζουν τρομαρα τους, δε πληρωσαν. Και αυτο σε μενα και σενα το φεσωσαν. ΤΡΑΚΑ και εκει. Τωρα γιατι το ελληνικο κρατος δηλαδη εμεις, πρεπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να πληρωνουμε εκαττομυρια τον εξοπλισμο για τα μαγαζια του γατουλη του ρωσσου και το βαγγελα το αφηνω στη κριση σου.

    Sent from my iPad

  33. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Υπάρχει περίπτωση αύριο να παιχθεί κανένα αλισβερίσι με τους αχώνευτους γαύρους;

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ: Προσωπικά το αποκλείω αλλά τα πάντα φαίνονται στο γήπεδο.

  35. Ο/Η Pontios λέει:

    @snitch

    Χαβαλέ κάνω επειδή μιλούσες με κολακευτικά λόγια για την wolves!Το ίδιο έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης όταν κερδισε ο γαύρος τον ΑΡΗ.

    Καλά κανεις και έχεις την άποψη σου για τα παραπάνω σεβαστή και δεκτή μη σου πω ότι συμφωνώ κιολας.

    Θέλω να μας πεις αν υπάρχει Καλτσίδης.
    Ενίοτε λέτε εδώ ότι ο τιγρης θα πουλήσει!σε ποιον όμως;το μέλλον της ΑΕΚ που βαδίζει;

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχω ξαναγραψει 2-3 φορες για τη Wolves φετος, στο ΟΦΗ ΑΕΚ πχ στις 6-12 ελεγα:

    Ωραιος προπονητης ειναι ο Nuno Espírito Santo. Το ειχε ο Φερειρα στο team του στο ζελα το 2010 βοηθο.
    Επαιξε ομορφο ποδοσφαιρο η ομαδα του περσυ και εβγαλε και καλα παικτακια. Και φετος παιζει καλη μπαλλα το να εισαι πεμπτος στη PL με τη Wolves δε το λες και λιγο!
    Στρωτο ποδοσφαιρο, ωραια αναπτυξη, μαζεμενη ομαδα. Απλα πραγματα
    Αυτος ο Jiménez ειναι καλο εργαλειο οπως και ο Traore και ο Neves και ο Μουτινιο. Γενικα το ροστερ του ειναι καλο με ισοβαρη κατανομη στις γραμμες και οι αξιες των παικτων του ανεβαινουν συνεχως και κατα πολυ.

    Δεν το εγραψα επειδη νικησα, εξαλλου ολους τους εχω νικησει, δεν εχω αφησει αηττητο κανενα. Οποιος παιζει τρωει τη φαπα του.
    Απλα τη Wolves τη ‘παρακολουθω’ απο τις μικρες ομαδες και ειναι και η μονη που βλεπω στο Europa, μαζι με την Arsenal .. αναγκαστικα.

    Δεν γνωριζω τιποτε για το Καλτσιδη. Εχω ξαναπει οτι με ‘μεγιστανες’ που εγιναν σε μια νυχτα με τη διαλυση της ΕΣΣΔ δε ασχολουμαι. Ειναι 99,99% βρωμικα λεφτα, κλεμμενα απο το κρατος με τη βοηθεια του κομματος.
    Αν αυριο τα κανω πλακακια με το κομμα και μου χαρισει τη ΔΕΗ- οπως πηγε ο Αλιεξης να κανει το Καλογριτσα υπερδυναμη- αυτο δε με κανει μεγιστανα.
    Μπροστινος ειμαι με μια προμηθεια να τρωω ‘τη πλεμπα’ απλα.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ και μαλιστα προβαλωνται ως πετυχημενοι αυτοδημιουργητοι, μη φοβασαι. Αμα εχεις το ‘κομμα’ απο πισω μεχρι και γερμανικες πολυεθνικες εξαγοραζεις νταλα καλοκαιρι.

    Αλλωστε μια μικρη ερευνα αν κανει καποιος, το φωναζει απο μακρια.
    Επισης ειναι λεφτα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ, τι ‘δραστηριοτητες’ εχουν κλπ. Πιο μαυρα απο πισσα.

    Ποντιος και αυτος… το κανονικο του ονομα: Filaret Galchev, γεννημενος στη Τιφλιδα, ουτε 1000 χλμ απο το Ποντο. Μεγαλωμενος, σπουδαγμενος στη Μοσχα. Εκει μενει μονιμα.
    Μου θυμιζει ενα Kurt Rambis απο την Ιντιανα του …Ποντου που σε μια νυχτα τον κανανε Ραμπιδη.

    Για αν το πω πιο χοντρα: Στο ελληνικο ποδοσφαιρο των τραμπουκων, των μπραβων, της θ7-21-4-13 με τους dealers και των αναλογων προεδρων, αυτοι οι επενδυτες – πλυντηρια μια χαρα κολλανε. Τοσα χρονια φωναζουμε για το οργανωμενο εγκλημα ολων των πρωην Σοβιετικων και ΑλβανοΓιουκγων που τους βαπτησαμε ‘ποντιους’ και ομογενεις.
    Εδω ειχαμε φτιαξει και dream team το 2004 που αναθεμα και αν ΕΝΑΣ μιλαγε ελληνικα. Ενταξει τους πιασαμε λιγο με αλογοντοπες, μερικοι εκαναν και την αναλογη διακινηση αλλα αν μια ερασιτεχνικη αρση βαρων κανει τετοια, οι επαγγελματιες λαθρεμπορες γιατι να μεινουν πισω?

    Για την αεκ δεν υπαρχει τιποτε αυτη τη στιγμη. Αν γινει κατι θα το μαθουμε πολυ πριν γινει. ΑΝ υπηρχε ενδιαφερον η λογικη λεει οτι ενα μικρο ποσο 3-5εκ θα το ειχε ‘δωρισει’ για το γηπέδο οπως εκαναν αλλοι. Το πιο πιθανο ειναι να προκειται για αλλη μια μουφα του τσαμπα.

    Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα ειναι.