Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμιά σαρανταριά χιλιάδες κόσμος πήγε στο γήπεδο αυτήν την ψιχαλιστή βραδυά. Να δει το ντέρμπυ των ονομάτων. Κακά τα ψέματα η κύρια προσπάθεια θα ήταν του Ολυμπιακού να μην χάσει βαθμούς. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τι της λείπει και να φτειάξει κάτι για του χρόνου. Με στόχο το κύπελλο αν πάρει κάτι φέτος.

Με 4-3-3 κατέβηκε η ομάδα, που φυσικά ήταν ολοκληρωτικό λάθος. Όταν μια ομάδα μπαίνει χωρίς τον κλασσικό της κορμό – δεν έχει σχέση η ποιότητα – σημαίνει οτι πάει να εξυπηρετήσει κάποιο τερτίπι. Σαν την γκόμενα που δεν το έχει αλλά το παίζει χαριτωμένη μπας και την κοιτάξει κανάς ξέμπαρκος. Φυσικά η ομάδα μας χάθηκε στο τερτίπι αυτό, αφού τα στοιχεία του ψηλού πρεσαρίσματος αλλά και η όποια διάθεση για επιθετική δημιουργία, απλά δεν είχε έκφραση. έφτανες στην γκόμενα και διαπίστωνες οτι έχει κυτταρίτιδα.

Ο προπονητής διόρθωσε όμως το σύστημα αυτό με το οποίο είχε αιφνιδιασθεί είναι αλήθεια ακόμα κι ο αντίπαλος. Το γύρισε σε ένα μπέρδεμα ή σε ένα 4-4-1-1. Μπήκε μέσα ο Ολιβέιρα και πήγε αριστερά ο Λιβάγια. Δεν άλλαξε τίποτα βέβαια σε ένα παιχνίδι που διακρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και ποιός είναι πιο γερός στα τράκα.

Τράκα και στρακαστρούκα ήταν το πρώτο μέρος. Με τον Ολυμιακό πιο επικίνδυνο χωρίς όμως ουσιαστική φάση. Η ΑΕΚ έψαχνε να βρει πατήματα και φυσικά να παίξει κάτι που δεν το είχε προπονήσει. Ο Σιμάνσκι βασικός με μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων; Αλλαγή συστήματος τόσο γρήγορα; Τι να περιμένεις; Αυτό που είδες. Κλωτσοσκούφι με τον αντίπαλο να προσπαθεί να κάνει κάτι και την ΑΕΚ να έχει κορυφαία γραμμή της, την τελευταία : Την αμυντική της με κορυφαίο τον Βράνιες. Χωρίς κατοχή μπάλας, με αναιμική επίθεση, με πανικόβλητο κέντρο και φυσικά μηδενική επίθεση. Θα μπορούσες να μιλήσεις για εμφανή διαφορά ποιότητας ή χρημάτων, αλλά κι αυτό ακόμα δεν φάνηκε. Αυτό που φάνηκε είναι ένα κακό θέαμα όσο κι αν η ΑΕΚ βρήκε κάποια ισορροπία στις γραμμές της.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ πιο ζωντανή. Είναι εκεί που παίρνει θάρρος ο επίδοξος εραστής και σου λέει οτι ελέγχω την γκόμενα. Ένα δεκάλεπτο ήταν αυτό. Το παιχνίδι ξαναγύρισε στην διαφορά ποιότητας. Είσαι εραστής με τον Ολιβέιρα και τον Βέρντε μπροστά; έχοντας μάλιστα παροπλίσει τον Λιβάγια στα αριστερά; Η τύχη σου είναι δεδομένη. Όπως και η δουλειά σου στις προπονήσεις. Αν κρατήσεις το σλιπάκι σου, το κράτησες.

Ένα επίσης πολύ κακό παιχνίδι είδαμε, και φυσικά σε αυτό φταίει ο Ολυμπιακός. Που δεν μπορούσε να συνδυαστεί. Που είχε μια τρομερή ευκαιρία με το δοκάρι του, αλλά δεν είχε τίποτε άλλο. Καμία δημιουργητικότητα στο κέντρο και καμία φαντασία στην επίθεση. Με υποψίες φάσεων και με μία ανούσια κατοχή της μπάλας. Όσο κι αν φόρτωσε η ομάδα του με ποιοτικούς και μεσοεπιθετικούς.

Αυτό όμως είναι δικό του πρόβλημα. Το δικό μας είναι οτι αμυνθήκαμε πολύ πίσω και φυσικά δεν κρατήσαμε τίποτα στο κέντρο. Για επίθεση δεν μιλάω. Κι άρα δεν μπορώ να μιλήσω για τελικές. Αυτό μπου μπορώ να πω είναι οτι στην αμυντική προσπάθεια, είχαμε έξοχους τον Λόπεζ και τον Οικονόμου ( έχω μιλήσει για την άμυνα αλλά όταν παίζει παίκτης με σπασμένη μύτη θέλει μνεία ), όπως και τον Σιμόες με τον Κρίστισιτς. Ήταν συγκινητικοί όλοι, ειδικά όταν φάγαμε την κόκκινη και πλέον η ομάδα γύρισε σε βωμούς και εστίες.

Κι έλα να μου πεις, σε παλιό Αεκτζή, αν είσαι χαρούμενος. Που πήρες έναν πόντο; Που δεν είδες τίποτα αλλά μια φουλ άμυνα μπας και χαρούν τα χάπατα στην κερκίδα; Αλήθεια, χάρηκαν τα μαλακισμένα που φωνάζανε; Τι με νοιάζει; Εμένα με νοιάζουν αυτά που είδα. Ένα χάλια παιχνίδι με την ΑΕΚ να παίζει άμυνα λες κι απέναντι της είχε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα ή οτι κέρδισε κάτι με αυτή την εμφάνιση, εκτός από το να δώσει ένα προβάδισμα στον Ρώσσο. Κάτι άλλο δεν βλέπω εγώ. Το να πεί κάποιος οτι έπαιξε για την ιστορία της, εγώ τα ακούω βερεσέ. Κι ο νοών νοείτω.

Και δεν κερδίσαμε τίποτα κι εμείς σαν θεατές. Ίσως μόνο οτι δεν πήγαμε στο γήπεδο. Κάτι είναι κι αυτό βέβαια και σε σημαδεύει και στο κάνει και θέση ισχυρή μέχρι να πεις οτι θεωρητικά μπορείς και κάτι να κοντράρεις. Οτι έχεις τα όπλα δηλαδή. Και να παρηγοριέσαι βέβαια με τον Ολυμπιακό. Που αν αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει αυτήν την ΑΕΚ, πραγματικά τι ψάχνει να κάνει; Αλλά είπαμε, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Αν ο εραστής τελικά δεν την ρίξει την γκόμενα, ή έχει άλλους λόγους ή πραγματικά δεν μετράει.

Υγ. Για να το πω πιο καθαρά, για όποιον δεν κατάλαβε. Η ΑΕΚ ήταν για λύπηση σήμερα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

41 Responses to Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Ηταν ,το λιγοτερο, τραγικη.
    Τις λεπτομερειες τις ειπες. Δεν κραταγε την μπαλα στο κεντρο,δεν αλλαζαν τρεις μπαλιες σωστες, τυχαιες μεταβιβασεις σε οποιον βρισκοταν στην επιθεση ειτε με σεντρα ειτε με κατα τυχη μπαλιες. Και η αμυνα ” διασωθηκε “,μονο και μονο γιατι η μπαλα πηγε δοκαρι κι οχι γκολ.
    Δεν ξερω ποσο ταλεντο,ποση μπαλα πρεπει να ξερεις για να κανεις μια μπαλια σωστη,η απλα μια μεταβιβαση κατα πλατος . Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε στο τελος. Τα ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΑΣΙΚΑ….

  2. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Εγώ είδα προσπάθεια για 95′. Είδα και ένα προπονητή που ναι, έκανε λάθος και έκανε στο 30′ παρεμβάσεις και βελτιώθηκε η εικόνα. Επίσης είδα, όπως κι εσείς, καλή άμυνα, ένας Οικονόμου που τουλάχιστον του λέει τι να κάνει και το προσπαθεί. Ακόμα και ο Λόπες αμύνθηκε καλά για το στυλ του. Σιμόες και Κρίστισιτς έχουν επίσης αρχίσει να έρχονται στα συγκαλά τους. Μπροστά, όπως τα βλέπεις κι εσύ…λίγοι, πολύ λίγοι και άμυαλοι…έχουμε τον αρχηγό (πάλι σήμερα πήρε τα στημένα!!!!! έλεος!!!!!) και τον ποκοπίκο να τρέχουν τρέχουν τρέχουν και μονίμως στο τέλος τζούφιοι…

    Στα πρώτα 10′ μας κάνουν 2 πολύ καλές φάσεις στην κόντρα, προφανώς τους έβαλε τις φωνές και συμμαζευτήκανε. Επίσης να παρατηρήσω ότι επιτέλους κάνουμε άμυνα στα στημένα (το δοκάρι ήταν από ασίστ του βράνιες, που ήταν συγκλονιστικός στο υπόλοιπο παιχνίδι) και διεκδικούμε κάτι και από τα δικά μας. Σημάδι δουλειάς κι αυτό.

    Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη και γδυμένη από παίκτες αξίας. Ειδικά μπροστά. Η όποια πρόοδος είναι εδώ και 3-4 εβδομάδες, η γαβριέλα δουλεύει εδώ και 1.5 χρόνο, έπαιξε και τσουλού φέτος. Ο προπονητής ορθότατα ξεκίνησε να καταστρέψει και ότι βγει (και νομίζω αυτό πήγε καλά). ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ! (και φανταστείτε που θα ήμαστε αν μας είχε ξεμείνει η λουμπίνα ή ο πάτερ….)

    Η γαβριέλα όλο λάδι λάδι κι από τηγανήτα τίποτα. Νομίζω ότι ο ζμΠΑΟυγΚ έχει ακόμα τα ένσημα των Πρεσπών προς εξαργύρωση, αλλά και τη φόρα και τη δομή της περσινής και προπέρσινης ομάδας, οπότε είναι ένα βήμα μπροστά από τη τους γαύρους του νότου. Εμείς 3οι και καταϊδρωμένοι.

    Οπότε…η ΑΕΚ είναι για λύπηση από πέρυσι, σήμερα για μένα ήταν ένα βήμα μπροστά, αλλά είμαστε ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΑΥΡΟΥΣ! (ας ευχαριστήσουμε όλοι τον εγγυητή γι’ αυτό).

    ΥΓ: Τελικά ο Ολιβέιρα είναι φορ?

  3. Ο/Η Márton Esterházy λέει:

    Βροντερη διαψευση της προβλεψης μου για Νικη σημερα και μαλιστα μετα απο ”προκλησεις” σε φιλους γαβρους που εκανα απο το πρωι καθως ημουν πεπεισμενος οτι η ΑΕΚ ειχε το momentum και θα επαιρνε το ματς.

    Καμια σχεση απολυτως. Μια φοβικη ΑΕΚ που δεν μπορουσε να αλλαξει πανω απο 3 μπαλιες, κατι γιομες απο την περιοχη στα κουτουρου, οι γαβροι να εχουν την ολοκληρωτικη κατοχη του κεντρου και η ΑΕΚ να βρισκεται να παιζει εντος εδρας στο μισο γηπεδο. Τραγικη εικονα.

    Μιλουσα με ενα φιλο μετα το ματς που γενικα ειναι πιο πεσιμιστης απο εμενα και ειχε κρατησει μικρο καλαθι και μεσα στα νευρα μου του ελεγα οτι αυτος ο Βερντε δεν παλευεται και μαλιστα αμφιβαλλω απο τα χειροκροτηματα που εκανε προς την κερκιδα στην αλλαγη του (λες και εκανε οι διος κανα σπουδαιο ματς και ο κοσμος τον αποθεωνε) αν εχει συναισθηση της πραγματικης του αξιας που ειναι για Ατρομητο και Αστερα Τριπολης. Ενα εξτρεμ που σε μιση σαιζον εχει 2 γκολ εκ των οποιων το ενα με μπεναλτυ και 1 ή 2 ασιστ.

    Συγνωμη για το cliché αλλα ειναι αληθεια οτι στις εποχες που ειδα εγω την ΑΕΚ να παιζει μπαλαρα στα ’90ς και που ειναι το δικο μου benchmarking ενας τετοιος παικτης οντως ”ουτε περαστκος απο την Δεκελειας δεν θα περνουσε”.

    Θα μου πεις αυτος σου φταει για την σημερινη ανεπαρκεια ? Ναι και Οχι. Απο την μια θελω ο καθε παικτης σε αυτη την θεση να μπορει να κανει την διαφορα και απο την άλλη η υπαρξη του στην ομαδα δειχνει ποσα λάθη εχουν γινει και ποσα πρεπει να αλλαξουν.

  4. Ο/Η Φιλαθλέος λέει:

    Νομίζω ότι το υστερόγραφο τα λέει όλα. Ο προπονητής θα δείξει με τους παίκτες που θέλει τι σκέφτεται να κάνει αλλά ακόμα και τώρα θα μπορούσε μια επιθετικότερη άμυνα να τολμήσει περισσότερα. Ειδικά σ αυτό το τόσο άτεχνο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού.

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η ΑΕΚ…Ήταν αυτό το πράγμα ΑΕΚ??Για όσους την έχουμε δει στα κανονικά της, αυτό το πράγμα είναι ιστορική προσβολή. Για όσους την έχουν ζήσει την τελευταία δεκαετία, μπορεί να θεωρηθεί καλή. Η ομάδα έχει μικρύνει πολύ, παίζει για να μη χάσει κόντρα σε γάβρο και ΠΑΟΚ. Και θεωρεί ποιοτικό παίκτη ένα κριάρι μπροστά, που ανάθεμα αν έκανε κάτι σωστό στα 60 λεπτά που έπαιξε, ένα κοντρόλ, μια πάσα, ένα σουτ ρε παιδί μου, κάτι…Και που ζητάμε για αυτό 6 μύρια….Ο προπονητής το παλεύει, αλλά τι να κάνει κι αυτός? Γυρνάει να δει πάγκο και βλέπει Σβάρνα, Κλωναρίδη, Αλμπάνη, Τσιντώτα….Steven, τουλάχιστον αυτό το κριάρι μπροστά λες να το πουλήσουν, μήπως και έρθει κανένας που θα μπορεί να κάνει έστω τα βασικά του ποδοσφαίρου? Η θα μας μείνει αμανάτι και θα το παίζει και στενοχωρημένος?

  6. Ο/Η bandog λέει:

    τραγικη εμφανιση, η ομαδα φωναζει οτι χρειαζεται παικτες με συγχρονα χαρακτηριστικα ταχυδυναμης και ηγετες στον αξονα που δεν θα κρυβονται.

    στα δικα μου ματια κορυφαιος ηταν ο βρανιες που επαιζε ντερμπατα και διπλα του ο λοπεζ και ο κριστισιτς.

    ο οικονομου , θελει το παιδι αλλα δεν κανει.

    οπως θελει και ο σιμοες αλλα δεν μπορει.
    εκλεβε την μπαλα και την εδινε στον οικονομου να κανει γεμιστα στο πουθενα.
    θελουμε χαφ με πρωτη πασα.
    εν τω μετξυ τον τελευταιο χρονο παιζει περισσοτερο με τα χερια παρα με τα ποδια.
    προεβλεψα την κοκκινη 5 λεπτα πριν την δεχτει…

    ο λιβαγια ενας πουθενας στα ντερμπυ , ο ολιβεϊρα αν εχει προταση εστω και 500 χιλιαρικα πρεπει να πουληθει χθες ενω ο μανταλος δεν πρεπει να πουληθει.
    να δωθει δανεικος στη λαμια να ψηθει , πρεπει!

    ο προπονητης καταλαβε σχετικα γρηγορα το λαθος του να παιιξει χωρις φορ αλλα ας αφησει λαθη των προηγουμενων που πανε αν χωρεσουν με το ζορι στην ενδεκαδα μανταλους και λιβαγιες αλλαζονατς τους θεσεις .

    δεν γινεται να παιζει ομαδα με δυο μαυρους σεντερ μπακ και εσυ να μην εχεις μεσα φορ και να μην πιεζεις ψηλα.
    βρειτε μου ομαδα να εχει δυο αφρικανους αμυντικο διδυμο και αν μην της κανουν παρτυ!
    ο μπα και ο σισε ηταν διδυμο. ημαρτον !

  7. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Το πρωί ελέξαμε τους καμπινέδες της γλύκατζη,όλα καλά μη χέσω.Όυτε με Θ(ε)ώδη,Τανίδη και Ακριβόπουλο στα χαφ.Πόσο χειρότεροι είναι Γκέσιος και Κώτης απ’τονΟλιβάρες;

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Ποιός να τον πάρει;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    – Anything from the bar?
    – I ‘d love a gin tonic and some crisps
    – yeah right. There’s lemon and orange soda or coke. You can also choose sparkling or not, IF you are lucky dear! What’s gonna be?
    – Seriously?

    Αυτό ηταν το πιο ενδιαφέρον σημείο του γηπέδου σημερα.
    Μια ομάδα ΚΑΚΗ με κατι ταγάραδες που ήθελαν 3 λεπτά να στρίψουν.
    Αμ ο άλλος ο τρικυμίας στο πάγκο; Να χαρω τη προετοιμασία που έκανες ρε μάγκα μια βδομάδα τωρα. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις και εσυ…

    Τα ίδια Παντελάκη μου.
    Πρωτη φορα τους ειδα απο περσυ και σίγουρα τελευταια. Φτανει για φετος. Του χρόνου πάλι και αμα. Απορώ ποιος πληρώνει να βλέπει αυτο το θίασο. Ουτε με πρόσκληση δε ξαναπάω, ειναι αηδία.

    Γι αυτο άλλωστε η φιλη μου προφασίστηκε αδιαθεσία και εκει στο 70’ φύγαμε.

    αεκ= χάσιμο χρόνου
    Δε παλεύεται αυτο το πράγμα.

    ΥΓ Επτά (7) χρονια πέρασαν ρε μπαγάσα. Ολη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία ποτε θα τους ειδοποιήσεις’.

    ΥΓ 2 Δε ξερω αν θα προλάβουμε το -20 που έλεγα το καλοκαίρι. Πέτυχα το -10 των Χριστουγέννων άρα 50%. Το παλεύει σοβαρά η ομάδα πάντως για το 100%. 6 ποντακια τα έχουμε χαλαρά.

    Η αγωνία μου ομως ειναι άλλη:
    Τι καλλυμα θα διαλέξει ο εγγυητής για να ντύσει το γηπεδο; Θα ειναι πρασινογαλαζομενεξεδί η
    κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινο;

    Γιατι εκτος απο τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις που τον βοήθησαν να μας δειχνει αυτη την αρμάδα μετα απο 7 χρονια προσπαθειας, διακρίνεται και για το λεπτό γούστο του..

    ΥΓ3 Ποσα ειπες θες για το γίδα, 6,5?
    Τα £2εκ λίρες που σου είπαν πρέπει πλεον να τα κοιτάς σα ξερολούκουμα. Οχι τίποτε αλλο έφυγαν τρεχωντας οι άνθρωποι και δε ξανάκουστηκαν.

    Sent from my iPhone.

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πισωγύρισμα ή στασιμότητα; Μάλλον ταβάνιασμα. Αυτό είναι.Δεν μπορεί κάτι καλύτερο-απο πλευρας θεάματος με ανάλογους αντιπάλους η ομάδα. Δεν περιμέναμε τον αγώνα αυτον φυσικά για να του πούμε. Εδώ πάει να κλείσει 2 χρόνια χωρίς να έχει πάρει ντέρμπυ. Μας οικτίρουν και οι τυφλοί πλέον.

    Ενα συμμάζεμα στην άμυνα έχει γίνει. Εχουν πάψει να κλωθογυριζουν με τη μπάλα δεξια-αριστερα-πίσω και τούμπαλιν. Μπροστά και όπου πάει.
    Τι “μπιλντ-απ” και μαλακίες. Για να τα κάνεις αυτά,πρέπει να έχεις και ανάλογο μπάτζετ. Και όχι με Οικονόμου Λοπεζ και Μπακάκιδες.

    Οπότε ορθά ο Ιταλός τους απαγορευει να ζαλιζουν τη μπαλα με χασομερια στην άμυνα,πράγμα που απλα θα λέγαμε έχει κανει την ΑΕΚ λιγότερο εκνευριστικη για τους (τηλε)θεατές. Κάθεσαι δηλαδη απέναντι απο την tv και δεν αποκοιμιέσαι ή δεν υπάρχει μεγάλος κινδυνος να την πετάξεις απ΄το παράθυρο. Κάτι είναι και αυτό.

    Πέραν τούτου, ουδεν. Και πως αλλιλως δηλαδή. Θαύματα δεν γίνονται. Φτιασιδώματα μόνο. Οπως οι προσόψεις που τσέκαρε ο “εγγυητής” χθες για το νέο γήπεδο.
    “Οι πάικτες τα έδωσαν όλα στο γήπεδο” είπε ο Καρέρα. Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.
    Το ίδιο και ο Μελισσανίδης. Μονο που εκεινος τα δινει στο δικό του.
    Υπάρχει μια δυσαρμονία όσο νά’ναι,ανάμεσα στα δύο μέρη.
    Κάτι μου λέει πως το “είμαι απλός φίλαθλός της ΑΕΚ” που είχε ξεστομήσει παλιότερα, το εννοεί.
    Αμα σου βαστάει ρε μπαγάσα, γίνε και κάτι περισσότερο.

  11. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Έχουμε καταντήσει να αγωνιούμε αν θα έρθει ο παίχτης(αξιόλογος δε λέω) Β΄εθνικής Ισπανίας, βασιζόμενοι αν θα μας δώσουν πάνω από 4 εκ.για ένα τραγί….
    Αντί να του βάλουν κορδέλα και δώρο τον Βέρντε σαν τα καφέ, καπουτσίνο και νερό 1,90….

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Τελικά παίζαμε εκτός ή εντός έδρας;

  13. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Η εικονα του αγωνα είναι ο Μανταλος στο τελος ξαπλωμένος στο χορτο χωρις ανασα ουτε στα τοπικα δεν πεφτουν ετσι κατω οι παιχτες

  14. Ο/Η YannisDoctor λέει:

    Aek365, aek1924, enwsis, aekpassion, aekexperience, δεκάδες μπλόγκερς, τα έχω πάρει σβάρνα απ’το πρωί και διαβάζω.

    Δεν υπάρχει ΕΝΑ άρθρο να πει την ωμή αλήθεια: πως με ΑΥΤΟ το ρόστερ δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτα παραπάνω. Πως με ΑΥΤΟΥΣ τους παίκτες δεν μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσια γαύρους βορρά και νότου. Πως η ποιότητα της ομάδας είναι κακή και δε συγκρίνεται πουθενά με την ιστορία αυτής της ομάδας.

    Δεν γράφει ΚΑΝΕΝΑΣ πως είναι ΝΤΡΟΠΗ να παίζεις ΕΝΤΟΣ έδρας με το γαύρο και για μισή ώρα στο τέλος να κάνεις έως και καθυστερήσεις για να πάρεις την ισοπαλία !!!

    Συμπεριφέρονται όλοι σα να ξημέρωσε μια ακόμη Δευτέρα… Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ντέρμπι σχεδόν 2 χρόνια τώρα (τυχαίο ότι τόσο περίπου καιρό έχει επιστρέψει ως βασικός κι ο χτικιάρης απ’το δεύτερο χιαστό του) και όλοι πέρα βρέχει. Ασχολούμαστε αν θα έρθει ο Αραούχο, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της γραμμής 421 ενόψει υπογειοποίησης, τι δήλωσαν ο Λόπεζ, ο Μπακάκης, ο Μάνταλος, αν θα επιστρέψει η Γουλβς με βελτιωμένη πρόταση για τον Ολιβέϊρα.

    Δεν γράφει ΚΑΝΕΙΣ ότι για να δούμε την ΑΕΚ που θέλουμε, για να διεκδικήσουμε τίτλους κι όχι την 3η θέση απ’τον πτωχευμένο βάζελο, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να αλλάξουν οι 8 απ’τους 11 βασικούς με ΑΝΩΤΕΡΗΣ ποιότητας (άρα και ακριβότερους) παίκτες. Όλοι στα κέφια του εγγυητή. Πάμε στο τσάμπα και βλέπουμε…

    Απογοήτευση
    Εκνευρισμός
    Κατάντια

  15. Ο/Η Pontios λέει:

    Ολιβειρα σε Ιβιτς:θελω να μιλησω με το προεδρο.

    Ιβιτς σε ολιβειρα: ο προεδρος σε περιμενει να μιλησετε.

    Προεδρε υπαρχει μια περιπτωση να παω σε ενα πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα.

    τιγρης σε ολιβειρα : υπαρχει και η αλλη περιπτωση.Να τρεχεις γυρω γυρω για τον επομενο εναμιση χρονο!

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχω ‘σπασει’ το κεφαλι μου να θυμηθω που γελαγα με τον Garelli. Ειναι μηνες τωρα που μου ερχεται ενιοτε η σκεψη και δε μπορουσα να θυμηθω.
    Οποτε τηλεφωνο στον Ian σημερα στο Liverpool μετα τη μαγικη χθεσινη βραδυα που αντεξαμε 65-70 λεπτα μεχρι να σηκωθουμε να φυγουμε και αναλογη ερωτηση, που διαολο τον θυμαμαι αυτον.
    Η απαντηση ηρθε αμεσα μιας και ο Ian δουλευει καμμια 30αρια χρονια ως steward για το club σε ΟΛΑ τα εντος εδρας παιχνιδια στον ελευθερο χρονο του και το google σε θεματα Liverpool δε πιανει μια μπροστα του.

    – Ian does the manager name: Carrera says anything to you?
    -Carrera, ah yes, it’s that Italian CLOWN who said he is not afraid of Anfield 3years ago, when he came as a manager of the Russians, Moscow something.
    The game finished Liverpool- Moscow: 7-0. Look it up, he’s a fucking twat.
    – Cheers mate!

    Αυτο ηταν, ειχε δικιο, το θυμηθηκα αμεσως. O Garelli ειναι ο τυπος που δεν φοβοταν σε ευρωπαικο παιχνιδι να παιξει τη Liverpool στο Anfield!
    Δηλαδη ρε συ Garelli για να καταλαβω: αν δε φοβασαι το Anfield ειδικα σε ευρωπαικο ματς, τι διαολο φοβασαι? Τη Δοξα Δραμας?

    Αυτο ονομαζεται αυτοκτονικη ταση σε ηπια μορφη, αγνοια κινδυνου σε λιγο πιο βαρια, η μαλακια εγκεφαλου στη καθομιλουμενη.

    Massimo τσιμπα την ΕΦΤΑΡΑ και μη χανεσαι ρε ψυχη..

    https://www.bbc.co.uk/newsround/42262909

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Έλειπα για δουλειά στη Γερμανία, αλλά κατάφερα να δω το Β.

    Πραγματική λίγη η ΑΕΚ, αλλά ποια η διαφορά με τη νίκη Πογέτ, απέναντι μάλιστα σε 10 και 9 αντιπάλους; Σίγουρα, ότι ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερος από τότε. Καλύτερος μεν, αλλά και πάλι δεν είδα ούτε 5-10, όχι ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Ξεκάθαρης υπεροχής, πίεσης.

    Είναι ξεκάθαρα ότι Μάνταλος και Λιβάγια δεν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα. Ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι δεν γίνεται να στέλνεις τον Λιβάγια αριστερά να βοηθάει τον Λόπεζ στα μαρκαρίσματα. Και πάλι, ήταν ο μόνος που απείλησε, μιας και ο Ολιβέιρα δεν ήταν στο γήπεδο, είτε γιατί είναι στραβωμένος, είτε γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν πάρει τη μπάλα στο κουτί. Σε ένα τέτοιο πλάνο, ο Κλωναριδης θα ήταν σαφώς πιο χρήσιμος, όπως και ο Αλμπάνης αριστερά. Με λίγα λόγια, μια τριάδα με ταχύτητα τουλάχιστον μπροστά, προκειμένου να εκμεταλλευτείς χώρους, αφού δεν είσαι ικανός να παράγεις παιχνίδι.

    Αν ήμουν σκάουτερ πάντως, μόνο το όνομα του Βράνιες θα σημείωνα από όσους ήταν στο γήπεδο.

  18. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Και εκεί που λέγαμε ότι το θέμα πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ θα περάσει έτσι, τσουπ, ήρθε εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό. Και τώρα ποιός θα τους γλυτώσει??Και πώς??

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλητεια να τα βαζουν με το πρεσπο-πρωταθλητη και τη ξανθη.
    Ακου εκει συν-ιδιοκτησια!
    Που να ψαξουν και κανα ΠΑΣ κανα Παναιτωλικο.

    Απαραδεκτο η οπως λεει ο υπουργος: Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση.

    Υπουργε, η ποινη οσο και να θες να γλυψεις τον Ιβαν ειναι αυτη. Δεν ειναι η πλεον επαχθης, δηλαδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΝΗΣ, ειναι μοναδικη και ειναι αυτη: ανακληση πιστοποιητικου συμμετοχης.

    Οπως επισης υποβιβασμος ειναι και η μπουκα με το οπλο. Τη κανατε γαργαρα μια, η δευτερη οσο ‘επαχθης’ και να ειναι- οσο και να μη σου αρεσει δηλαδη- ειναι εκει για να εφαργμοζεται για ΟΠΟΙΟΝ παρανομει.

    Δεν γνωριζα η αληθεια ειναι οτι οι ποινες επιβαλλωνται αναλογα με την ιστορικοτητα της ομαδας!!!

    Τετοια μαλακια θελει μεγαλο μυαλο για να τη ξεστομισεις, ΣΑΧΛΕ.

    ΥΓ Ειχα γραψει οτι θα πεσει καμπανα. Η αληθεια ειναι οτι περιμενα μονο τη Ξανθη να πεσει, αλλα ο Βαγγελας το εχει παρει προσωπικα το θεμα εδω και καιρο.
    Κατα τα αλλα καθησαν λεει στο ιδιο τραπεζι!

    ΥΓ2 Γατουλη αχνα εσυ. Ειπαμε τη παροιμια με τα βουβαλια και τα βατραχια…

  20. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ (ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΩΝ).
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΠΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.
    Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΑΦ. ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΤΑ ΑΡΓΑ ΧΑΦ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ, ΣΙΜΟΕΣ (ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ) ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΑΓΟ ΣΤΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΠΧ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΛΝΕΡ ΒΑΙΝΑΛΝΤΟΥΜ ΚΑΙ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ. Ο ΚΛΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΦ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ.
    Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ .
    ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΦΟΡ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤA ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΚΩΝΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ. Η ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΙΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΜΠΑΛΑ . Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1977 ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΟΡ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.) ΜΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΙΡΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ 4.5 ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ 1.5 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΚΡΙΒΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΝΗΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Η ΕΛΕΙΨΗ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΔΕΙΛΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΠΟΞ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.
    ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΒΗ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ). ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΟ…

  21. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Βιαστηκες πολυ να μεγαλωσεις,και πανω στην βιασυνη σου εκανες λαθη.Το χρημα δεν καλυπτει τα παντα.Τελικα το σεντονι ηταν μεχρι τα γονατα.
    Α ρε Ελλαδαρα με τους πολιτικους τους επιχειρηματιες και παραγοντες που σου αξιζουν.Βορεια Κορεα κανονικα σε επιπεδο ενημερωσης.
    Τελικα ειναι μεγαλη μαγκια να κανεις τους βρωμιαριδες, μπροσταρηδες της “καθαρσης”
    Και συ τωρα πρεπει να δυναμωσεις το σπιτι σου,να το κανεις να αντεξει γιατι απεναντι εχεις αδιστακτους.Α να θυμυθω να πω σε ολους τους αβανταδορους,αντε και γαμηθειτε, που θα πρεπει να διαλεξω νταβατζη μουνοπανα.
    Αλοιμονο σε οποιον παει να το κανει αυτο εις βαρος μας.
    ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΥΓ Συμβαινουν τοσα ,αρνητικα,γυρω μας και θα κανουμε την επανασταση για την μπαλα?

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ : Ο Μαύρος ήταν αριστερό εξτρέμ ή μάλλον εκεί ξεκίναγε. Φυσικά είχε τον Μπαγιεβιτς δίπλα του. Ο Ολιβέιρα με τον Αραούχο πίσω του, θα πέταγε. Καλά το έχουν σκεφτεί. Όλη η ιστορία είναι να πουληθεί ο Λιβάγια αφού ο Μάνταλος είναι το χαρτί του Οπαπ στην ομάδα.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αν δεν μπορούμε για την μπάλα, τότε ας μην ψάχνουμε άλλα. Παρασυμφωνώ σε ό,τι λες. Η Ευρώπη όμως φεύγει, διότι δεν θέλει άλλο μικροφεουδαρχίες. Την ΑΕΚ την φάγανε Αεκτζήδες και βέβαια την Ελλάδα Έλληνες.

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παρεα με τον θωμα μητροπουλο στην κοπη πιτας ΕΠΣΑΝΑ ο κυρ δημουτρης,μαιστα.

    Ο τσετσενος σκουζει γιατι ξερει πως αυτη ειναι η τελευταια του χρονια και θα χασει και το πρωταθλημα απο τον χοντρο/μητσοτακη.

    Φαινεται πως τελικα υπαρχει πολυιδιοκτησια και θα φανε καποια τιμωρια,εστω και για τα ματια του κοσμου,ασχετως αποφασης που εβγαλε η ΕΕΑ.

  25. Ο/Η conpater λέει:

    Γνωμοδοτησε η ΕΕΑ , και πανω που λες οτι μαλλον βλεπεις ονειρο,ερχεται ο Αυγενακης και σου λεει πως για να πεσουν ιστορικες ομαδες πρπει να υπαρχει απολυτη τεκμηριωση της γνωμοδοτησης. Κατσε ,σου λεει, να βγαλουμε μια ανακοινωση γιατι θα μας αναγνωρισουν απο τους κυνοδοντες αυριο-μεθαυριο…
    Ο οποιος Αυγενακης,ειναι αυτος που αλλαξε τα δυο απο τα πεντε μελη της επιτροπης που μαζι με εναν ακομα εδωσαν το 3-2. Οι δυο που “εφυγαν” ηταν απο την Ξανθη. Η ετσι η γιουβετσι θα ηταν το αποτελεσμα. Στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ μιλαμε τωρα,που ο Κοντονης εβαλε την Μαρουπα και την εξαναγκασε αργοτερα σε παραιτηση. Πεντε ανθρωποι,μαζευτηκαν ,διαβασαν οτι ηταν να διαβασουν και κατεληξαν οι τρεις οτι υπαρχει αδικημα και αλλοι δυο πως δεν τρεχει καστανο. Εχουν παρει τον νομο στα χερια τους ,κι αλλος τον διαβαζει ετσι κι αλλος αλλιως …
    Στην συγγενεια θα παιχτει το αποτελεσμα ,αλλα αυτος που ειναι να τον κλαινε οι ρεγγες ειναι ο Αυγενακης. Μεγαλε,αμα ανακατευεσαι με τα σκατα ετσι γινεται. Τρεχα τωρα στις Μοιρες και στην Αλικαρνασσο για καμια ρακι να ακουσεις κι απο κει κατι “μαντιναδες” ….

  26. Ο/Η conpater λέει:

    Κοντευα να το ξεχασω, με την περιπτωση του ΣΤΗΜΕΝΟΥ με την Βεροια ,με ΠΕΝΤΕ μαρτυρες ,τι χαμπαρια μαστορα Αυγενακη? Η θα στην “κανουν” κι εσενα αλλα Κοντονη σε αλλο υφυπουργειο?
    Αγαπητε ΑΕΚ LFC, θες δεν θες παντα θα καλεισαι να διαλεξεις νταβατζη,γιατι μονο αυτοι υπαρχουν στην πιατσα,κοτσαμπασηδες και κουτσαβακια. Αντε βρες τους 5 αλλους αναμεσα σε χιλιους .Και τι εγινε? Μεσα σου θα εισαι καλα,καλο αυτο, αλλα απο περιβαλλον μια απο τα ιδια. Ερασιτεχνισμος λεγεται αυτο ,χωρις βεβαια να ειναι και η κολυμπηθρα του Σιλωαμ.Η τελευταια προταση του Στηβεν τα λεει ολα…..

  27. Ο/Η nnektarios λέει:

    Λέμε για ποδόσφαιρο (ο Θεός να το κάνει), για τους μαφιόζους που το λυμαίνονται, ΕΠΟ, ΕΠΣ, όλες αυτές τις ομορφιές. Πλέον όμως περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Αυτό με τη διχοτόμηση της Ελλάδας το ακούμε χρόνια από τους Μπούζους και τους κοπρίτες, καφενόβιους, της Θεσσαλονίκης και παρακαλώ πολύ μη θιχτεί κάποιος από εκεί, εδώ τις χρυσές Παρασκευές που στην Αθήνα γινόταν κόλαση, αυτοί ήταν στις 11 στην παραΛΛΛία για καφέ.

    Τώρα το εκστόμισε ΕΠΙΣΗΜΑ ο Ρώσος, απαίτησε να φύγει ένας Υπουργός και απείλησε τη συνοχή της χώρας. Αν υπήρχε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, θα έπρεπε να του δώσει 24 ώρες διορία για να ζητήσει συγνώμη και να ανασκευάσει, αλλιώς να τα μαζέψει και στο καλό.

    Σε κάθε περίπτωση, για εμένα είναι ξεκάθαρα αμερικανικός δάκτυλος, ενοχλεί εδώ και χρόνια, κάποιος απασφάλισε και ο χρόνος μάλλον ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα.
    Ο Βαγγέλας έχει κάνει ανάλογες ομορφιές με ΑΜΚ μέσω offshore. Τα έχει πει ο Πέτρος, κάτι ξέρει. Ο Πέτρος, πρώην ΑΕΚΤΖΗΣ και μέλος της Original ΝΥ και μετέπειτα γιος του μπαμπά.

    Είναι πολύ πιθανό να έχουμε πολλά, πιπεράτα επεισόδια ανάμεσα στο πιο σιχαμένο σωματείο που γέννησε ο πλανήτης και σε αυτό που το θαύμαζε και ζήλευε τόσο, ώστε να γίνει το ίδιο και χειρότερο.

    Προς Snitch,

    τη γλύτωσαν το 2018 γιατί ο Μελισσανίδης τους τη χάρισε, ο Βαγγέλας θα τους είχε ρίξει εύκολα. Από τη στιγμή που ο Κομίνης δεν έγραψε στο ΦΑ ότι ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ το εκμεταλλεύτηκαν και προφανώς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απέφυγαν να τον τελειώσουν, ανακουφίστηκαν. Ήταν μία απλή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από την ΑΕΚ, που είχε έννομο συμφέρον ώστε να παρέμβει ο Δικαστής και να διαπιστώσει αυτά που είχε δει έτσι και αλλιώς στην τηλεόρασή του, ένα αξιωματούχο να ΑΠΕΙΛΕΙ τον διαιτητή μπροστά σε ΟΛΗ την Ελλάδα και ένα ιδιοκτήτη να το κάνει έμμεσα με ΟΠΛΟ.

    ΥΓ. Είναι οργανωμένοι πάντως, το παραδέχομαι, πρόλαβαν και έφτιαξαν πανό σε χρόνο ανάλογο με την προετοιμασία εκείνης της νύχτας.

    KARMA is a BITCH motherfuckers…

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ηρθα για 4 μερες στο μπανανισταν και ειδα τα εξης:

    Πρωτη μερα Σαββατο: ‘φιλαθλοι’ ομαδων εχουν δωσει ραντεβου για σκοτωμα και ΜΑΤ τους ψεκαζουν για να τους διαλυσουν ολα αυτα μεσα στη πολη.

    Δευτερη μερα Κυριακη: παμε στο ‘ντερμπυ’ οπου παιζουν ο πρωτος με το τριτο. Το ματς ειναι τοσο ΧΑΛΙΑ που στο 70’ ειμασταν ηδη μεσα στο αυτοκινητο στο parking και φευγαμε τρεχωντας. Η δε φιλη μου δηλωσε ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αμφιβολο να ξαναπατασει σε ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα.
    Η εκφραση ειναι I doubt it που στη κυριολεξια μεταφραζεται μεν σε: αμφιβαλλω αλλα ουσιαστικα σημαινει: ξεχνα το. Οι Αγγλοι αλλα λενε και αλλα εννουν, αν δε τους ξερεις καταλαβαινεις διαφορετικα πραγματα.
    Μαζι της 1000%

    Τριτη μερα Δευτερα: Προεδρος ομαδας και ευρωβουλευτης της χωρας απειλουν ο ενας με αποσχιση και πρωτογνωρα επεισοδια, ο αλλος με παραιτηση αν εφαρμοσθει αποφαση ανεξαρτητης αρχης!

    Σημερα αναχωρηση. Ελπιζω μεχρι να φτασουμε Λονδινο, η Ελλαδα να ειναι στην Ε.Ε και σε ενα κομματι.
    Μη βαλω κανα BBC και ακουσω για τη αποσχιση της αυτονομης νοτιομακεδονιας με προεδρο τον Ιβαν τον κουμπουροφορο και νομισμα το ρουβλι.

    Το θεμα εχει δρομο ακομη, αλλα χθες επεσε η πρωτη προειδοποιητικη βολη.

    Τα εχω γραψει ΟΛΑ πριν κανα χρονο εδω μεσα οταν εμπαινε ο ζμπαουγκτζης (που χαθηκες ρε νοτιομακεδονα εσυ) και μας κουναγε το δαχτυλο με το πρεσπο-πρωταθλημα.
    ΟΛΑ- χαρτι και καλαμαρι- και για τα δανεια και για τη χρηματοδοτηση και για τη Dimera και για τα φεσια και για τα ΔΣ και τις ιδιοκτησιες.
    Οπως γραφτηκαν και οι μαυρες μερες που θα ερθουν.
    Τωρα απλα βγαινουν στον αφρο ενα-ενα. Δε πειραζει θα μαθετε? να διαβαζετε εκει πανω σιγα σιγα.

    Ο Βαγγελας δεν ειναι γατουλης να τον σφαλιαρωνει 3 χρονια σερι ο Ρωσσος και να καθεται να πεταει ‘ατακες’ επειδη του ειπε ο Φλαμπουραρης να το βουλωσει για 20εκ.
    Ηταν ο ΜΟΝΟΣ επι παντοκρατορειας των σιχαμενων που τα εβαζε μονος του με ολο το ΤΣΥΡΙΖΑ, με Τσιπρα-Παππα-Τζανακοπουλο-Καμμενο ΚΑΙ Τσακαλωτο ταυτοχρονα την ωρα που ΟΛΟΙ οι αλλοι δηλωναν υποταγη. Οχι μονο τα εβαλε μαζι τους αλλα τους σφαλιαρωνε σε καθε ευκαιρια: ΔΟΛ-MEGA-ONE για να πουμε τα γνωστα και να μη πιασουμε αλλα πιο δυσκολα.

    Επισης ο Βαγγελας ΕΙΝΑΙ ιδιοκτητης του γαυρου και μπορει απο αλλες πηγες, επισης ιδιοκτησιας του, να βαζει χρηματα- αν υπαρχει εστω 0,1% μετοχικη σχεση, η ακομη και αν ακολουθειται νομιμος δανεισμος εκ τριτου. Οπως αλλωστε εχει κανει και η αεκ πριν 3 χρονια με εταιρεια συμφεροντων γατουλη. Κοιτα να δεις πια ειναι η πλακα τωρα μιας και σε αυτα ειμαι στο ‘στοιχειο’ μου:

    H εταιρεια αυτη που ‘δανεισε’ 2,7εκ ευρω ΑΤΟΚΑ στην αεκ προφανως απο τη καλη της τη καρδια, δηλαδη η Oil Tank Engineering and Consulting (με βαση τη Fujairah και ιδρυση στα Marshall στις 15 Μαριου του 2010) ειναι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ η εταιρια που ‘εξαφανισε’ τα 300εκ δολλαρια απο την AEGEAN του γατουλη στην Αμερικη.
    Να αρχισω να γραφω τωρα η δε κανει?

    Ο Ρωσσος ΔΕΝ ειναι ιδιοκτητης και η ΑΜΚ ειναι δευτερη αιτια υποβιβασμου, για να μη παμε στο ποινικο που μπλεκει η αρχη για το ξεπλυμα μαυρου χρηματος.

    Παμε τωρα στα αλλα:

    1) Aμα εισαι σοβαρος, σημερα το πρωι ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ τον Ζαγορακη μονο και μονο επειδη απειλησε οτι αν δε γινει το δικο του (οποιο και αν ειναι αυτο) θα φυγει. Ενας ευρωβουλευτης απειλει την δικαιοσυνη και τις ανεξαρτητες αρχες οτι αν δε του αρεσει η αποφαση θα αποχωρησει!
    Επισης του ζητας πισω την εδρα (για να τον αναγκασεις να εξευτελισθει) δινωντας ΓΡΑΠΤΩΣ μια δηλωση και λεγωντας οτι εισαι ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ αρα εξελεγεις στο επικρατειας για να εκπροσωπεις ΤΗ ΧΩΡΑ και οχι το ζπαουγκ η τη Θες/νικη. Τελος τους θυμιζεις οτι βγηκε βουλευτης με την ασπιδα του κομματος πανελλαδικα και οχι μονος του. ΑΡΑ αφου αφηνει το κομμα, αφηνει και την εδρα και στις επομενες βαζει μονος του (η οπου αλλου θελει) και ας κανει οτι θελει. Οπως εκανε ο Αδωνις δηλαδη απο το ΛΑΟΣ που ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ τις βουλευτικες τους εδρες οταν απαχωρησαν μαζι με το Βοριδη. Ετσι κανουν οι αντρες, οχι μονο ‘τεστοστερονη’ του λοκου. Γκε γκε Λιλλικα?

    2) Καταθετεις μηνυση ως Αυγενακης/υπουργος – η οποια αν δε κανω λαθος ειναι και αυτοφορη- για τις δηλωσεις περι συνοχης της χωρας σε αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ το Γκαγκατση. Καπακι δευτερη μυνηση για απειλη κατα δημοσιας ταξης (αυτα που θα γινουν θα ειναι πρωτογνωρα) και προτροπη καταλυσης κρατους (θα χωριστει η χωρα στα δυο). Με την ευκαιρια: μπουζουριασε και το πατερα του που εχει φαει ΠΕΝΤΕ χρονια για εκεινη τη καρτα αθλητη που εκλεψε 13εκ ευρω.

    Στα πιο Light: O Βαγγελας θα σας παει ορθοπεταλια μεχρι τελους. Και ΔΕΝ τη παει μονος του. Εχει στηριξη ΣΟΒΑΡΗ απο πισω του για αλλα θεματα που δεν εχουν να κανουν με το ποδοσφαιρο. Το ποδοσφαιρο ειναι η βιτρινα, η μπαλλα που παιζει ο Βανζελ ειναι σε αλλα γηπεδα που ο Ρωσσος δε τα εχει δει ουτε στον υπνο του.

    Για το δικο μας δε μιλαμε καν αυτος ακομη κανει ‘παρεα’ με το Μητροπουλο και διαλεγει πλακακια για το γηπεδο: 50 χρονια πισω ειναι ο ζηκος.

    Τελος στο ποδοσφαιρο- πλεον το λεω επισημα- υπαρχει ‘αγαπη’ Βαγγελα-γατουλη. Με λιγα λογια γιναμε της προσκολλησεως. ΠΑΛΙ. Το ειπα πριν λιγο καιρο απ’ εξω απ’εξω τωρα το λεω κανονικα. ΚΟΤΑ ο δικος μας που ταχα μου δε παιρνει πλευρα, αλλα κοτα αφραγκη και ΠΡΩΤΙΣΤΑ ξεπουπουλιασμενη πολιτικα.

    Δε πα να αποσυρετε ολες τις ομαδες και ολα τα αθλήματα? Αδιαφορο τελειως. Σιγα μη δε δουμε το ζμπαουγκ στο βολευ και χασει η Βενετια βελονι.
    Δε πα να σκουζετε οσο θελετε? Επισης αδιαφορο. Μια επαρχιωτικη ομαδουλα της πλακας εισαστε που ολο σκουζει 100 χρονια για να παρει 2 πρωταθληματα και να της κανουν δωρο το τριτο. Οπως φαγανε το Ηρακλη νυχτα, οπως επεσε ο Ρουλης, οπως επεσε η αεκ, οπως επεσε ο γαυρος στο μπασκετ, επειδη το ελεγε ο νομος ετσι θα πεσετε και εσεις. Αιντε νουμερα που θελετε και ‘αποσχιση’ αμα δε περναει το δικο σας.

    Μπουρτζοβλαχοι που ακομη δε μπορειτε να μιλησετε ελληνικα και σας επιασε το πατριωτικο για το ζμπαουγκ αλλα οταν σας ξεπουλαγαν ως νοτιομακεδονες ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΥΓ Εχω πετυχει μπαμπα Γκαγκατση στο Heathrow πριν 2-3 χρονια περιπου. Με τη γκαγκατσενα και το γκαγκατσακι – αυτη τη μυξα του ζμπαουγκ- να παλευουν ανεπιτυχως (επεφταν κατω τις ξανασηκωναν κλπ) με 2-3 καροτσια ΦΟΥΛ στις βαλιτσες στις παραλαβες. Ο Θυμιος στη πολη κανονικα..

    Δε κρατηθηκα: Μπορειτε να δωσετε £10 λιρες στον porter να σας πανε τα πραγματα σας στο ταξι αντι να ξεφυσατε κατακοποι. Τα προεδριλικια σας μαραναν τρομαρα σας..

    Με κοιταξαν λες και τους ειπα να ξοδεψουν κανα εκαττομυριο!

    ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΥΡΟΒΛΑΧΟΣ?

    Sent from my iPad

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    @all

    υπάρχει έστω κι ένας σώφρων άνθρωπος που πιστεύει ότι θα πέσει κατηγορία ο ΠΑΟΚ;αστεία πράγματα

    (προσοχή ο τόνος είναι στο σώφρων, όχι στο ένας)

  30. Ο/Η Stelathen λέει:

    @snitch συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις αλλά οι παπαριές των πολιτικών καθώς και οι συναντήσεις των μπαφων,δεν είναι τοπικά φαινόμενα.

    Τα βλέπεις πλέον σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Εδώ έμαθαν και ανάβουν καπνογόνα και κάνουν ντου στις βόρειες χώρες.δε μιλάω για Ισπανία,Ιταλία, γαλλια., Αγγλία (εκτός γηπέδου για να προστατευτεί το προϊόν)

    Επίσης για τη σοβαρότητα των πολιτικων, νομίζω το έχεις συναντήσει τόσο εδώ , όσο και στο νησί. Είναι η ιδιότητα που προσδίδει τα χαρακτηριστικά αποτι φαίνεται.

    Οι παοκτζηδες δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από χωριάτες που τους πείραξαν τη στάνη και ξεσηκώθηκαν. Στις Πρέσπες δεν είχαν άδεια να μιλήσουν και έκαναν μόκο.τους απάντησαν ωραία τα Αρειανα, αλλά πάντα οι ηλίθιοι κάνουν θόρυβο.αν ασχοληθείς μαζί τους γίνεσαι χειρότερος,αν τους αφήσεις μένουν μόνο αυτοί.

    Ο γκαγκατσης πριν λιγδωσει το ανώτερο ήταν σαν τυρεμπορας στη γγα,γνωστός και ως ναυτης, λόγω αμφιεσης

    (Από stelathen )

  31. Ο/Η Pontios λέει:

    @the snitch

    Καλα τα λες.

    και εγω αυτα περιμενα αλλα ΔΕΝ.

    Ποιος ξερει τι μαγειρευουν και τι πασαρουν στο κοσμο.Πολλα μπορει να φανταστει ο καθενας μας.

    Εχει και ο βαγγελας δικαστηριο με τα στημενα ομως!
    Αυτος πως θα τη γλιτωσει????Κατι θα βρει και ο Κουλης ο γουρλοματης και γι αυτον.

    Δείτε τον πίνακα της δεύτερης κατηγορίας, Football League, των «φτωχών» της Αγγλίας, όπου ο κ. Μαρινάκης εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της Nottingham Forest. Δίπλα στα ονόματα των ιδιοκτητών εάν προσέξετε εκτός από την σημαία της ιθαγένειας εκάστου εξ αυτών υπάρχει και η στήλη με την εκτιμώμενη οικονομική τους επιφάνεια.

    Στα 650 εκατομμύρια υπολογίζουν οι Άγγλοι την δική του. Αν και το ποσόν είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό -ποιος ξέρει γιατί- ανήκει στους φτωχότερους πλούσιους εκ των ιδιοκτητών Κινέζων, Ρώσων, Ινδονήσιων και άλλων, με δισεκατομμύρια- billion και όχι εκατομμύρια δολάρια εκτιμώμενη θέση.

    ποιος μαρινακης ρε αδερφε???

    το βραδυ βγαζουν νομο και τρωει ενα -3 και ολα μελι γαλα!

    πολυ ευκολα γινονται οι συμμαχιες σημερα ζμπαουγκ αεκ αυριο ζμπαουγκ ολυμπιακος!κρατα μικρο καλαθι μην δουμε παλι μαζι τους ποντιους.
    Η σιωπη του τιγρη που μας εγινε τελικα γατακι ειναι πολυ υποπτη!
    κατι εγραψε και ο κεφτες οταν τον ειπε ρωσσο ο βαγγελας ο large!ουτε τα μισα απο αυτα τα κρατικα του ρωσσου δεν εχει!

    πρεπει να κραταμε παντα μικρο καλαθι τελικα

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Α ρε Σολομωντα.
    Γλυτωνεις τον ΠΑΟΚ απο τον υποβιβασμο,και θα σου χουνε και υποχρεωση…..
    Δινεις τον τιτλο στον κουμπαρο-εξυγιαντη………
    Εμεις απλα κοιταμε……
    Ρε λες να την κανει ο Ιβαν?????
    Για ποσα χρονια συνεχομενα θα παιρνει πρωταθλημα ο γαυρος??????
    Η νομοθεσια δεν “καταπατα” το αυτοδιοικητο της ΕΠΟ?
    FIFA UEFA τουμπεκι ,τα μεγαλυτερα λαμογια,δες περιπτωση Παρι…..
    Στην τελικη ρε φιλε πολιτευτη τι μηνυμα περνας?
    Χρημα εξουσια διαπλοκη και καθαρισες?
    Μαλλον δεν εχει να κανει με το τι μηνυμα περνας γιατι εισαι βεβαιως σε ποιους απευθυνεται…….μπε μπεεεεεε
    Ρε ζαγορακη μην το κανεις σε παρακαλω κλαιω,ο τοπος σε χρειαζεται pleaseeeee
    Ρε ποσο τους εχουν ταισει,δεξια και αριστερα.Μεγαλο το μισθολογικο κοστος…
    ΥΓ Δημητρη αν θυμασαι κανα μηνα μετα τις εκλογες σου ειχα πει οτι νομιζω πως τιποτα δεν αλλαξε παρα μονο τα προσωπα και οι νταραβερητζηδες.
    Δυστυχως επιβεβαιωνομαι……………

  33. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ορίστε! Τί φωναζετε; Βρέθηκε λύση.Πανάκεια: Νομοθετική ρύθμηση με διαδικασία “κατ’επίγοντος”. Οπως σε τόσο και τόσα άλλα. Δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία.
    Οι νόμοι είναι για να αλλάζουνε. Εδώ ετοιμάζονται “τα δύο μέρη” για Χάγη, για να χωριστεί το Αιγαιο στη μέση και συ μου λες για κάποια πολυιδιοκτησία σε κάποιο κωλοπρωτάθλημα; Θα χωριστούμε στα δύο για μια μαλακία, τώρα που είμαστε έτοιμοι για συνεκμετάλευση; Οχι αδελφοί.
    Εϊναι δυνατόν να υπάρχουν ποινές δρακόντιες για πράγματα που γίνονται κάθε μέρα; Σε παρακαλώ. Στην Ελλάδα του ήλιου και του κρασιού είμαστε.

    Οπότε: Μειον κάποιους βαθμούς ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη στο διάολο δεν μας νοιάζει, ο γαυρος του Πειραιά καβάλα στο άλογο,διαγραφή Ζαγοράκη αλλά με το μισθό να πέφτει κανονικά και όλα μέλι-γάλα. Τί σκούζετε; Αυτες οι “λύσεις” δεν βρίσκονται πάντα σε κάθε κυβερνητικό σκόπελο; Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα λύνονται.
    Ευχαριστημένοι όλοι,εκτός από τον Κούλη,που τους έχει στρέψει όλους εναντίον της “επιτελικής και έτοιμης από καιρό” κυβέρνησης.
    Αλλά τί να γίνει;
    Το να παίρνονται αποφάσεις ερήμην του πολιτικού κόστους,είναι προσον των μεγάλων πολιτικων ανδρων,άλλωστε. Ετσι δεν λένε;
    Μέχρι και ο Αυγενάκης θα συμφωνεί,που έκανε την ΕΕΑ άνω-κάτω ωστε να έχομεν αυτήν την “απρόσμενη εξέλιξη”. Ο πρωθυπουργός τον στηρίζει…
    -Τι είχες Γιάννη- “τί είχα πάντα”.
    Χαίρε ,ω χαίρε ελευθεριά.

  34. Ο/Η nnektarios λέει:

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Πάμε όλο μαζί παιδιά (ελπίζω και τα GOLDEN BOYS του ΚΟΥΛΗ)

    Σε περιμένω να ‘ρθείς και πάλι
    μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
    να ‘ρθεις σαν άνοιξη να λιώσεις τα χιόνια
    να τραγουδούν στα δέντρα πάλι τ’ αηδόνια

    Ο ουρανός θα ‘ναι γαλάζιος και πάλι
    απ’ τον βοριά ως το πιο νότιο ακρογιάλι
    και στην ψυχή μας θα υπάρχει γαλήνη
    γιατί η καρδιά αγάπη μέσα της κλείνει

    Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι
    μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
    μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
    Ζήτω η Ελλάδα
    Ζήτω η θρησκεία
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία (ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ) λαλαλα (παχύ πάντα το Λ)

    Εμείς το μίσος την κακία ξεχνάμε
    και το συμφέρον τώρα πάντα κοιτάμε
    για μας τα χρώματα δεν έχουν αξία
    γιατί πιστεύουμε Πατρίδα Θρησκεία

  35. Ο/Η JJ λέει:

    Το πόσο απολαμβάνω όλο αυτό το πανηγύρι που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες δεν περιγράφεται. Απ’τη μια να τα διαβάζω και να γελάω και απ’την άλλη να πέφτω σε βαριά μορφής καταθλιψάρα. Και όλα αυτά για ένα άθλημα. Δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται σε σοβαρότερα θέματα τα οποία είναι πολύ πιθανό να μη μάθουμε και ποτέ.Δεν υπάρχει το μπουρδέλο που ζούμε. Υπάρχουν στιγμές που παρακαλάω να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην έχω αυτή την “Α” αντίληψη που έχω. Να ξυπνήσω και να είμαι απλά ένας ακόμα ηλίθιος. Πιο καλά θα περνάω. Και όσο μεγαλώνω, αυτές οι στιγμές πληθαίνουν.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Robert Williams

  37. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Χρηστο Π&Π ακριβως αυτο το απλο θεμα και ο χειρισμος δειχνει το ποιον των ανθρωπων.Πραγματικα φοβαμαι τι κανουνε σε πιο σοβαρα θεματα, η μαλλον καλυτερα φανταζομαι απλα δεν θελω να το πιστεψω

  38. Ο/Η Stelathen λέει:

    @το φως, πιστεύεις πως οι καλλιτέχνες (τουλάχιστον ενός στερεώματος και πάνω)πρέπει να εκφράζονται πολιτικά?

    Πχ στον Θεοδωράκη έκανε καλό στο όνομα του οι πολιτικές θέσεις ανά καιρό και αυτό που αφήνει στο κοινό? Μπορεί να διαχωριστεί η καλλιτεχνική δημιουργία από την πολιτική θεση?

  39. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios

    φαντάζεσαι κάποιος να είναι και με τη νέα δημοκράτια και με το γαύρο;

    ps. φυσικά οι παρόντες εξαιρούνται

  40. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Τραγικό ξεβράκωμα κυβέρνησης πάντως, δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαίς..Αυτοί οι τύποι θα πάνε λέει να διεκδικήσουν και ΑΟΖ και τα κάνανε πάνω τους μόλις βγήκε σε εκπομπή ο υιός Γκαγκάτσης να μιλάει για βορά και νότο…Και άντε και τους ρίχνουν απλά ποινές βαθμολογικές, η Ξάνθη θα συνεχίσει να έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη?

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Stelathen : Φυσικά και πρέπει ή μάλλον δικαιούνται να εκφράζονται. Φυσικά και μετά κρίνονται σαν να μην ήταν καλλιτέχνες. Αν κάποιος μπερδεύει το ταλέντο κάποιου ή την επιστήμη κάποιου ή το οτιδήποτε κάποιου, με μια απλή δημόσια θέση, είναι δικό του πρόβλημα. Όχι αυτουνού που εκφράστηκε.