Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΛΕΙΠΕ

Ανοίγεις την εφημερίδα και διαβάζεις : Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο. Θα συνεχίσεις το διάβασμα; Όχι βέβαια. Το ζωντανό είτε αναίτια είτε όχι, έκανε κάτι το φυσιολογικό για την φύση του. Αξία θα είχε η ανάποδη είδηση : Άνθρωπος δάγκωσε σκύλο. Εκεί, όλο και κάτι θα ψιλοδιάβαζες. Στοιχεία δηλαδή για τον άνθρωπο, που δεν χρησιμοποίησε άλλα μέσα που διαθέτει αλλά το στόμα του.

Ο Σαββίδης έχει στην ιδιοκτησία του δυό ομάδες. Και η ΕΕΑ πρότεινε την ποινή του υποβιβασμού για Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσεις το διάβασμα; Μόνο αν είσαι τουρίστας που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είσαι γηγενής και παρακολουθείς το πρωτάθλημα εδώ, απλά προχωράς σε άλλη είδηση. Ξέρεις πολύ καλά οτι υποβιβασμός δεν πρόκειται να γίνει. Όπως δεν έγινε όταν ο πιστολάς Σαββίδης μπούκαρε στο γήπεδο, όπως δεν θα γίνει με την παράνομη ΑΜΚ του ΠΑΟΚ, όπως φυσικά δεν έπαθε τίποτα κι ο Ολυμπιακός ενώ ο ιδιοκτήτης του έχει τρία χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με την μπάλα.

Η κυβέρνηση ψάχνει φυσικά να δικαιολογήσει όσα πρόκειται να γίνουν. Δεν καταλαβαίνω σε ποιόν θέλει να δικαιολογηθεί. Στους οπαδούς του Πανιώνιου και σε αυτούς του ΟΦΗ; Από αυτούς εξελέγη στους θώκους της διαφθοράς; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το ψάχνει. Στην Ελλάδα κυβερνάει, που δεν χρειάζεται κάποιος σοβαρός λόγος εξήγησης. Λες απλά είμαι λαμόγιο και καθάρισες. Λες να παρεξηγηθεί κανάς Έλληνας που ψήφισε παλιά ΠΑΣΟΚ ή λες να βγει από τα ρούχα του ο τέως χρυασαυγίτης ή ο συριζαίος που τώρα ψήφισε νέα δημοκρατία.

Και όσο βέβαια προσπαθείς να δικιολογήσεις την κωλοτούμπα και το πήδημα του νόμου, τόσο αλλιώνεις και τις λέξεις και τους άλλους θεσμούς, που φυσικά θεωρητικά υπάρχουν στην χώρα αυτή. Άκου η ΕΕΑ είναι γνωμοδοτικό όργανο. Αυτό το είπε το νούμερο ο Αυγενάκης, που για κάποιο λόγο βρέθηκε να τον βρίζουν και οι γαύροι του βορρά αλλά και του νότου. Αυτό ήθελε πραγματικά μεγάλη προσπάθεια αλλά το κατώρθωσε και φυσικά άκουσε τα εύσημα από τον Κούλη : του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Όπερ σημαίνει οτι πάμε για άλλα.

Όπως πάμε και τώρα για άλλα : Μια κατεπείγουσα νομοθετική ρύθμιση για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ. Μια ρύθμιση που ήταν γνωστή τοις πάσι, αφού η ΕΕΑ την είχε ψιθυρίσει εκεί που έπρεπε. Οπότε και το πανό στην Τούμπα ήταν έτοιμο – προκλητικότατο για τον Μελισσανίδη καθαρά ( μόνο οι μικρές ομάδες πέφτουν κατηγορία ) – αλλά και η ρύθμιση ήταν έτοιμη για να πάει στην βουλή σήμερα. Από έναν Κούλη για τον οποίον δήλωνε ο Σαββίδης οτι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, κι όταν έγινε πλάκωσε τις συναντήσεις μαζί του από την πίσω πόρτα του Μαξίμου για να προχωρήσει ο Ρώσσος στις απανωτές αγορές του στην μπανανία, που ο Κούλης τις ονομάζει ανάπτυξη.

Βέβαια ο τόπος δεν μπορεί να διχαστεί ξανά λόγω ποδοσφαίρου. Πρέπει να μείνει ενωμένος μέχρι τον οριστικό διχασμό του εν όψει συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου. Εκεί δυστυχώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε και πολλά για την συνεκτικότητα του αφού το οικόπεδο ανήκει αλλού. Οπότε ας είναι διχασμένο το πόπολο για εξωτερικό παράγοντα. Μέχρι τότε, ας ρίξουμε ένα μπατσάκι στον Ρώσο πιστολά, ας πάρει το πρωτάθλημα ο γαύρος, μπορεί την ΑΕΚ να την βολέψουμε με κάνά φλυτζάνι κυπελλικό και ο Αλαφούζος ας σβήσει την ποινή την ευρωπαϊκή του. Ο Ζαγοράκης τι να κάνουμε θυσιάστηκε. Βρε τον μισθό του θα τον παίρνει;

Όπως θα τον παίρνουν και οι εισαγγελείς που δεν θα μπορούν να δράσουν αυταπάγγελτα. Να ρωτήσουν ρε αδερφέ, αν αυτή η νομοθετική ρύθμιση έχει αναδρομικό χαρακτήρα. Να ψάξουν λοιπόν αν το πρωτάθλημα αλλοιώνεται με την πολυϊδιοκτησία. Ή μόνο τα στημένα τους ενδιαφέρουν που μέχρι την δικαστική τους επίλυση, ή έχουν παραγραφεί ή κανείς δεν θυμάται τι έγινε τότε. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα απονέμεται με παραγραφές.

Τρέχει κάτι; Όχι βέβαια. Το είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αυτής. Κάποιος Πέτσας : Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Τι είναι ο Πέτσας; Πολιτικός και εκπρόσωπος πολιτικών. Άρα τι λέει; Την αωμή αλήθεια αρκεί η είδηση να διαβαστεί σωστά. Τι θέλετε να κάνουμε; Εκβιαζόμαστε καθαρά και υποκύπτουμε. Κυβερνάμε την πιο διεφθαρμένη χώρα του πλανήτη, μας κρατάνε από χίλιες μπάντες οι φεουδάρχες που κάνουν κουμάντο εδώ, και προκειμένου να έχουμε ένα μισθουλάκο και μια τίμια κηδεία από φυσικά αίτια κι όχι από ενέργειες των γκάνγκστερ, πάμε σε μια νομοθετική ρύθμιση, που την θέλει ο Ρώσσος αφού κράτησε τους μακεδονομάχους και μας δώσανε την ψήφο τους. Και τώρα τα κρατάει που θα σκίζαμε την συνθήκη των Πρεσπών, κι άρα χρωστάμε.

Και φυσικά εδώ, χρωστάνε όλοι. Οπότε ούτε οι Ολυμπιακοί να εξεγείρονται, ούτε να σκίζουν τα ιμάτια τους Αεκτζήδες και Παναθηναϊκοί. Διότι και ο Αλαφούζος παρέμεινε στην κατηγορία με την αβάντα των άλλων, και ο Ολυμπιακός είναι στο απυρόβλητο, αλλά και η ΑΕΚ πήρε 20 μύρια για το γήπεδο, και ίσως πάρει κι άλλα. Και το οτι χρωστάνε όλοι, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Εδώ χρωστάει ο πλανήτης πέντε φορές το ΑΕΠ του και δεν ασχολείται κανένας με ποιόν δάνεισε όλα αυτά τα λεφτά.

θα μου πεις τώρα λοιπόν, αφού δεν θεωρείς είδηση τα αλισβερίσια των πολιτικών με όλους τους πιστολάδες κάθε τομέα, κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, πώς έγραψες αυτό το κείμενο; Θα σου απαντήσω. Αν εφαρμοζόταν ο νόμος, θα είχα τίποτα να γράψω; Μπορείς να γράψεις κάτι για το αυτονόητο; Όχι βέβαια. Ε, κάπως έτσι έγραψα κι εγώ σήμερα με την προσμονή και την ελπίδα, ο πόλεμος μεταξύ των γκάνγκστερ να γίνει επιτέλους πιο ορατός και νάχουμε και κάτι να ασχολούμαστε. Μας κούρασε η τηλεόραση που διακόπτει το πρόγραμμα για να δείξει 300 άεργους σε ζωντανή σύνδεση για την εκλογή της προέδρου της δημοκρατίας, που όλοι ξέρανε οτι θα βγει παμψηφεί. Όπως βέβαια μας κούρασε ήδη κι ο Κούλης με το παρεάκι του που μιλάει για μια άλλη Ελλάδα. Ας μιλήσει καλύτερα για τον πάτο του βαρελιού που βλέπει πλέον πολύ καλά. Ένα βαρέλι γεμάτο σκατά που τα πετάει έξω την ώρα που κολυμπάει κι αυτά πάνε στα μάτια της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΛΕΙΠΕ

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JJ : Σε σοβαρότερα θέματα; ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο μελισσανιδης τι θέση παίρνει για το θέμα? Σιγή και καμιά ανακοίνωση για τήρηση νομιμότητας.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Steven & JJ …
    Αν δεν υπηρχαν κι αυτα στο ελληνικο ποδοσφαιρο ,φανταζεστε ποσο ανιαρα θα ηταν ολα ?

  4. Ο/Η bandog λέει:

    η αναμενομενη εξελιξη ρε παιδια.

    το βαρος και η ευθυνη να πεσει στην κυβερνηση οπως σε καθε προβλημα σε αυτον τον μπουρδελοτοπο.

    μπατσος χαστουκισε γυφτακι ? να δωσει λυση ο υπουργος!
    μαθητης εβρισε καθηγητρια να δωσει λυση η υπουργος!
    ο παοκ τιμωρηειται? να δωσει λυση ο υπουργος !
    σου εβαλε καπελο 5 ευρω στη συναλλαγη η τραπεζα? τη λυση να δωσει ο υπουργος !

    οταν δεν λειτουργουν οι θεσμοι και τη λυση δινει ο υπουργος , εχεις τον απολυτο ορισμο της μπανανιας !

    πρεπει να εφαρμοστει ο νομος ?

    δικαστης : σαφεστατα!
    πολιτικος : κατσε να το δουμε σφαιρικα το ζητημα…

    προς τι η εκλπηξη οταν εναν θεμα της δικαιοσυνης γινεται θεμα της πολιτικης?

    ο πολιτικος θα βαλει στο τραπεζι την συμβιβαστικη λυση.

    αν πεσει ο παοκ θα εχω μπαχαλα στους δρομους , μπαχαλα στην ευρυθμη λειοτυργια δομων με κλεισιμο δρομων , καταλυψεις υπουργειων κλπ
    θα εχω καταρευση τηλεοπτικων συμβολαιων, αναδιαρθρωση χορηγικων και διαφημιστικων πακεκτων . θα εχωμπαχαλα στο ποδοσφαιρο με αξιωσεις επιστροφης βαθμων κλπ απο εχοντες εννομο συφμερον κλπ κλπ

    τι θα εκανε ο σολομωνατς?

    θα ικανοποιουσε τα δυο μερη!
    (που δεν εκανε αυτο στην πραξη αλλα λεμε)

    παρε ενα -10 κυρ παοκ και μεινε κατηγορια με αυστηρες συτσασεις γαι την απο εδω και περα συμπεριφορα σου ,
    παρε και εσυ βαγγελα την πολυποθητη διαφορα και τον τιτλο να φανεις παραγοντικςο αρχοντας του παρασκηνιου στο ποπολο σου

    τι θελω εγω ως πολιτης αυτου του τοπου απο τους θεσμους και την κυβερνηση?

    εφαρμογη νομου χωρις εκπτωσεις και τελειωστε τα λαμογια

    τι θελω ως οπαδος?

    να μεινουν κατηγορια ετσι οπως ειναι ξεφτιλισμενα λαμογια , να βαλει το χερι στην τσεπη ο καβουρας και να τους ξεκωλιαζω στο χορτο οπως εκανα το 2018 !

  5. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    Μην έχεις ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, ο “πόλεμος” μεταξύ των γκάνγκστερ θα γίνει τόσο ορατός που δε φανταζόμαστε, εκτός κι αν το παιδο-βούβαλο το μαζέψουν ……..το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό…..εννοείται ότι το απολαμβάνω όλο αυτό.

    η κατάθεση της τροπολογίας είναι το σφύριγμα της επίσημης έναρξης (πρόσεξε δε λέω η πρόταση υποβιβασμού, γιατί αυτή ήταν ανέκδοτο)

    οι σαββίδηδες με το καυκάσιο dna θα το πάνε μέχρι τέρμα, είναι η κουλτούρα τους τέτοια. επίσης (αν και συχαίνομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με το γαύρο) οι επάνω αυτή τη στιγμή είναι συσπειρωμένοι και μεγαλύτεροι κάφροι.

    διαφωνώ μαζί σου ότι ο κούλης πάει να μοιράσει………στον παοκ δε θα αφαιρεθούν βαθμοί…..ποιός θα τολμήσει να τους τιμωρήσει; ο κούλης;……χαχαχα…..(σου τα έλεγα για την απόφαση των -3 και με κόσμο το ματς) ……..θα τους αφαιρεθούν βαθμοί μόνο στην περίπτωση που χάσουν το πρωτάθλημα αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο και δεν θα παίζει κανένα ρόλο.

    PS1. το φίλο μου το μάκη λυπάμαι που πρέπει να πάει στη σαλονίκη για την agrotica το ερχόμενο ΣΚ

    PS2. στην περίπτωση wolves oliveira είχες κάνει ένα σχόλιο περί όρθιου γιδιού. δε διαφωνώ στο χαρακτηρισμό , απλά υπάρχουν λεπτομέρειες που δε ξέρουμε και ίσως τα γνωρίζουν στην αεκ και διαπραγματεύονται…….wolves και μέντεζ είναι διαφορετικές τσέπες.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αφού βουλευτές Μακεδονίας (νότιας) δεν έχουνε αρχιδια να καταψηφίσουν την τροπολογία, μην και δεν ξαναβγούν. Και από τη στιγμή που πολίτες ζητάνε συνδρομή βουλευτών για να μην πέσει η ομάδα τους και όχι μην τους αυξηθούν οι φόροι. Ε τότε να πάνα γαμηθουν όλοι τους.

  7. Ο/Η Stelathen λέει:

    Αν είχε αρχιδια. Ο Μητσοτάκης θα τους καθάριζε και τους 2 δικαστικά. Το έδαφος πρόσφορο ηταν.θα έχανε ψήφους από τα χαπάτα, αλλά θα είχε κέρδος από τους υπόλοιπους. Συν του ότι θα βουλωνε το στόμα στην αντιπολίτευση. Αλλά ο πολιτικός είναι πάντα πολιτικός.

    @koreas η εταιρεία που δουλεύω έχει σχέση με τη γεωργία (θαναι στην agrotica) και αναγκαστικά έχω συνεργασία με γεωπόνους β.ελλαδας. το τι έχω ακούσει τόσα χρόνια από μπαοκτζηδες δεν γράφεται .ρε δεν πάνα έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο, αν το μυαλό είναι κολλημένο, δεν ανοίγει με τίποτα.

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Koreas: Ο σωστός συνδυασμός ήταν ΠΑΣΟΚ και ΟΣΦΠ, αλλά έτσι και αλλιώς η ΝΔ τι είναι; ΠΑΣΟΚ με μπλε.

    Προς Steven: Ναι και καταστράφηκε έχει δηλώσει επειδή έγραψε τον ύμνο αυτό.

    Τελικά, οι πιο ωραίες Κυριακές ήταν αυτές στη Γ. Ηλιόλουστες, χαλαρά, με τα παιδιά, απλά μπάλα, χειροκρότημα και πάλι πίσω. Πραγματικά όμορφα. Μου λείπει. Ελπίζω σε ένα GREXIT.

  9. Ο/Η conpater λέει:

    @bandog
    Αν μου επιτρεπεις, λες για τους πολιτικους.Αφου σχεδον 9 στα 10 στραβα ξεκιναν απο αυτους. Και επειδη θελουν να τα εχουν καλα με ολους ,κανουν την κατασταση στο τελος κωλος-μουνι-γαρυφαλλο.
    Δεν εχω διαβασει το επιμαχο σημειο περι συγγενειας και σε ποιο βαθμο οριζεται η απαγορευση. Μου μετεφεραν πως σταματαει στον δευτερο βαθμο,και πως στην συγκεκριμενη περιπτωση “παιζει” τριτος ξαδερφος. Εγω αν ημουν ΠΑΟΚ,δεν θα γουσταρα ουτε τροπολογιες ουτε τιποτα ερμαφροδιτα … Και γιατι να δεχτω τους -5 η τους -10 ασχετα αν -ισως- ισχυουν απο το καινουργιο πρωταθλημα ?
    Και να δουμε φυσικα, τι θα βγει απο την ψηφοφορια,λαγοι ? κουνελια? αρκουδες?
    Και ονομαστικη μαλιστα? Βγαλτε τις σουβλες θαχουμε γλεντια…
    Koreas, η προσπαθεια να γινει το παιχνιδι κολαση με τον Βολο απετυχε παταγωδως. Θα περιμενε κανεις να καιγανε μεχρι και τον Λευκο Πυργο αλλα φευ… Δεν τους εκατσε και τρεχουν και δεν φτανουν. Τωρα,γιατι δεν γινεται το ιδιο και με τον Παναιτωλικο οπως με την Ξανθη,ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο .Κυριολεκτικα ομως. Οι βορειογαυριτες εχουν τρελαθει τελειως με την υποθεση αυτη, οπως και ο Σαββιδης φυσικα,ελα ομως που στην Ελλας δεν ειναι ολα ποδοσφαιρο,αφου το “ανοιγμα” εγινε απο τον Σαββιδη προς την κυβερνηση κι οχι το αντιθετο…..

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Stelathen : Ποιός να έχει αρχίδια; Ο κερατάς;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Το έχω ζήσει στον αστέρα 2004. Κανονική μπάλα με όλους μια χαρά. Πλάκα, αγκαλιά με αντίπαλους, καφενεία πριν και μετά τους αγώνες, και κανένα άγχος. Απόλαυση

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Φυσικά η ψηφοφορία θα γίνει και θα εγκριθεί. Μετά έχουμε τον δικαστή αλλά μετά έχουμε την ΕΠΟ δηλαδή την ουέφα. Εκεί υπάρχει ένα προβληματάκι με το άρθρο 5 εκτός αν καθυτσρεήσουμε σαν χώρα να τα πούμε και φτάσει Ιούνιος, που φεύγουν. Επειδή είμαστε υπό επιτήρηση. Όχι οτι έχουν λυθεί όλα διότι η επιτήρηση μπορεί να γίνει και με μιά έκθεση απλή. Κάτι σαν της αλογοτροφής δηλαδή το θέμα. Οπότε το grexit είναι πολύ επικίνδυνο. Όχι οτι με ανησυχεί εμένα αλλά λέμε τώρα σαν ρεπορτάζ. Πιο πολύ με ανησυχεί που λέει ο Τσίπρας οτι θα έχουμε πρόωρες εκλογές. Είναι δύσκολο το γεωφυσικό και θέλει έναν κλόουν για να το περάσει. Τα κόμματα με την βαρειά ιδεολογική δήθεν θρησκοληψία, είναι αρκετά ευάλωτα.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Stelathen
    Χουλιγκανισμος παντα υπηρχε. Τα φαινομενα που περιγραφω ειναι ελληνικα και σε συγκριση με οποιοδηποτε καλο πρωταθλημα. Δε μιλαμε για Αγγλια καν.
    Εχω Boris Johnson αν σου λεει κατι το επιπεδο. Αλλα εχω και ενα κρατος που οταν πηγε να κλεισει τη βουλη παραβιαζωντας κανονες, τον πηρε και τον σηκωσε.
    Οι ζπαουγκτσηδες ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, οπως και η πλειονοτητα των Θεσσαλονικεων που πιστευουν σε ‘κρατος των Αθηνων’ για να μην αναφερω ολα τα αλλα ευτραπελα, καθως και τα απιστευτα ΚΟΜΠΛΕΞ που κουβαλανε. Δεν ειναι τυχαιο οτι θελουν να τους λενε συμπρωτευουσα- ενα μοναδικα παγκοσμιο φαινομενο.
    Πρεπει να εχεις μεγαλη τσιχλα στο μυαλο το ετος 2020 για να μιλας για τετοια πραγματα. Φαντασου Μιλανεζο να μιλα για κρατος της Ρωμης!
    Σαχλαμαρες.

    @Pontios
    Πανω απο ΔΙΣ και μιλαμε για προσωπικες περιουσιες παντα που ΔΕΝ περιλαμβανουν αποτιμησεις εταιρειων. Τι εχει δηλαδη προσωπικα στην ‘ακρη’ σε κινητη και ακινητη περιουσια.
    Μιλαω για την Ελλαδα. Η Αγγλια ειναι αλλο κολπο-εκει εχεις να κανεις με παγκοσμιο πλουτο. Στην Ελλαδα και στο χωρο του ειναι ο πιο δυνατος παικτης. Αλλο το οπαδικο και αλλο το τι ισχυει μη το μπερδευεις.

    @LFC
    Μα φυσικα δεν αλλαξε κατι. Γιατι να αλλαξει? Ξερεις ποτε ΙΣΩΣ αλλαξει? Αν μας πεταξουν εκτος για 5 χρονακια και αναγκασουν με αυτο το τροπο να αποσυρθουν ολοι οι ‘μεγιστανες’ μιας και η ελληνικη κουπα δεν εχει ψωμι. Εκτος Ευρωπης σημαινει ξενοι παικτες γιοκ και θα παιζεις με μπακακι μεχρι τα 45 του. Σημαινει τηλεοπτικα τελος, σημαινει χορηγοι τελος σημαινει στοιχημα τελος. Για μενα μαλλον η μονη σωτηρια του αθληματος στην ελληνικη version του, απο τη στιγμη που εχεις να κανεις με μαφια που κανεις δε θελει να πειραξει.

    @all
    Μεγαλη ΗΤΤΑ της κυβερνησης. Σορρυ προσωπικα του Μητσοτακη θελω να πω που τα εκανε ΣΚΑΤΑ χωρις λογο.
    Που απλα συνεχιζει τη διακυβερνηση του Τσιγκοφ και του Βαλνερ εις τους αιωνας των αιωνων.
    Επικοινωνιακο χαος που αλλιως το βλεπει ο καθενας.

    Τι εχασε? Την οποια αξιοκρατια και ισοτητα ευαγγελιζωταν για το ποδοσφαιρο. Τιποτε αλλο.
    Μπουρδελο ειναι το ποδοσφαιρο μπουρδελο παραμενει. Δε το πηρε ο γκανγκστερ Νο1 και το πηρε ο γκανγκστερ Νο2, σιγα τα ωα.
    Μια χαρα πηγε το πραγμα κατα τα αλλα και αναιμακτα μεσα σε μιση μερα.
    Χωρις φασαριες, χωρις να κλεινουν δρομοι, να καινε λαστιχα και να γινει μπαχαλο.

    Τι κερδισε? Αρκετα, εκτος αν πιστευει κανεις οτι ΟΛΑ αυτα ειναι μια τυχαια αλληλουχια γεγονοτων που εγιναν σε 24 ωρες μεσα, κατι σα to Lemony Snicket’s series of unfortunate events.

    Πρωτον: ο ρωσσος πηρε το μυνημα οτι αλλαξαν τα κοζια.
    Γιατι αν δεν ειχαν αλλαξει δεν θα εμπαιναν στην επιτροπη αυτοι που μπηκαν για να ψηφισουν αυτο που ψηφισαν. Δεν θα ειχαμε καν αποφαση κατα δηλαδη.

    Δευτερον: ο ρωσσος ΞΑΝΑΧΑΝΕΙ (λογικα) τους χρυσους ομιλους του CHL. Καλες οι ΑΜΚ, αλλα δε γινεται αυτη η δουλεια (του Χοσε Κουερβο) καθε χρονο, ΗΔΗ το μαγαζι ειναι στο μειον εβδομηντα (-70) και ηδη εχει θεμα και ταμειακο και FFP. Ελεγχωμενο μεν το προβλημα ακομη, αλλα μεγαλωνει.

    Τριτον: Βγηκε η ταμπελα του Κυριακου οτι στηριζει το Μαρινακη που ηθελε (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) να πεσει ο ζμπαουγκ. Ο Βαγγελας -στο ποδοσφαιρο- θελει τη κουπα για να ξαναπαρει την ευκαιρια στα φραγκα του CHL. Χεσμενο τον εχει το ζμπαουγκ. Το αν θα ειναι μειον 10 η μειον 30 δεν τον νοιαζει. ΕΝΑ ποντο πανω να ειναι στο τελος αυτο μετραει ΜΟΝΟ.

    Τεταρτον: Ο ζμπαουγκ νιωθει και υποχρεωμενος γιατι αλλαξε ο νομος και δεν επεσε. Ξερεις τι ειναι να εισαι καβαλα στο αλογο και μεσα σε 24 ωρες να τρεχεις να το κυνηγας και να λες και ευχαριστω που δε σε κλωτσησε?
    Οχι μονο νιωθει υποχρεωμενος αλλα κανει τουμπεκι μιας και ειχε τοσο ‘δικιο’ που δεν βγηκε εστω για τα ματια να πει δε θελουμε τροπολογια και παμε –αφου ειμαστε αθωοι- στα δικαστηρια. Και δαρμενος και ευχαριστημενος δηλαδη.

    Πεμπτον ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ (για μενα μιας και η μπαλλα ειναι μοιιρασια γκανγκστερ): Ξεφορτωθηκε ενα βαριδι που ΔΕΝ ηθελε αλλα το ειχε αναγκαστικα και λεγεται ζαγορακης. Οχι μονο το ξεφορτωθηκε αλλα ειναι και απο πανω ετσι οπως πηγε το θεμα. Αλλο να τον διωχνεις και αλλο να σε κανει να το διωχνεις εχωντας και το κρα απο τη μιση εκλογικη του περιφερεια.

    Εκτον της πλακας μαι και μιλαμε για νουμερα: Εβαλε το ΤΣΥΡΙΖΑ να ψηφισει ΕΝΑΝΤΙΑ στο ζμπαουγκ! Να δω πως θα παει η τσακαλωτα – που χθες εσκουζε διαβαζω- στη τουμπα. Η να το πω πιο ευγενικα, να δω με αυτο το ρυθμο ποτε ερχεται το χαμηλο διψηφιο.

    Η υποθεση Ιβαν Σαββιδης εχει ΑΛΛΑ πολυ πιο σοβαρα προβληματα. Τα οποια και συζητηθηκαν στο Μαξιμου οταν πηγε (απο την εμπρος πορτα και ΟΧΙ απο τη πισω) κατ’ εντολη της Βασιλισης Σοφιας που δεν μπορει επισημα να εμπλακει. Τα ποδοσφαιρα ειναι για το Μινο και το Μελλισανιδη. Ποιος τους γαμει αυτους? Με 30-50 εκ το χρονο ασχολειται ο Μητσοτακης νομιζετε? Η αν θα παρει ο βλογιοκομενος η ο πελκας μια κατσαρολα?

    +17% απο το ζαβο στις μετρησεις χθες.
    2,5 ΔΙΣ ευρω στο 1,91% και καλυψη 18,8 ΔΙΣ (πανω απο 7,5 φορες)

    Αυτα μετρανε και μονο. Να ανοιγει η ψαλιδα και να γεμιζουν οι τσεπες- υπαρχει κατι καλυτερο?

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ειναι και μαλιστα Ελληνες. Ολα νορμαλ δηλαδη και ποιος γαμει τωρα ενα νομο?

    AMBER ALERT:
    Χαθηκε ηλικιωμενος κυριος 68 ετων τις παραμονες του ‘ντερμπυ’ με το νεο του φιλο.
    Την ημερα της εξαφανισης του φορουσε στολη τιγρη και διαλεγε πλακακια.
    Οποιος τον δει μη προσπαθησει να τον πλησιασει μιας και πεταει δηλητηριωδεις ‘ατακες’ και απειλει οτι θα ειδοποιησει.
    Ποιον δεν ξερουμε ακομη αλλα του εχει γινει εμμονη, μη δινετε σημασια.
    Καλεστε στο 365 τη Ψ-ΩΡΑ για σπορ, η τους Τσακιρηδες, μιας και στη λιμνη σαλιου νιωθει ασφαλεια, αλλα και εξημερωνεται με τη βοηθεια πολλαπλων νερων της φωτιας.

    ΥΓ Παμε σε κανονικο γηπεδο (London Stadium) να δουμε κανονικες ομαδες να παιζουν κανονικο ποδοσφαιρο.
    Να δω λιγο Bobby-Hendo-ΤΑΑ μπας και ξεπερασω το σοκ του γιδα και του λιβαδια που με καταδιωκει 3 μερες τωρα.

    ΥΓ2 Μπορεις να εισαι ΤΣΥΡΙΖΑ και αμορφωτος.
    Ο ιδανικος αχαστος συνδυασμος αριστερου που πεταει τη μια κοτσανα μετα την αλλη για να το παιξει ‘αποψη’, οταν δε φτυνει εκει που κολογλυφε 6 μηνες πριν, η τουμπαλιν.
    Ο ορος KOLOTOUMBA εχει γινει διεθνης πλεον, courtesy του ‘αχαστου’ αρχηγου σας.

  14. Ο/Η Stelathen λέει:

    ,ο Μητσοτάκης νομίζω πως επικοινωνιακά δεν έχει τόσα κέρδη, ακόμα και αν φάει τον αυγενακη, δίνοντας σε αυτόν το βάρος του Μπαχαλου που έγινε.

    Αν τους υποβιβαζε θα γινοντουσαν ωραία σκηνικά που θα οδηγούσαν στο grexit.εχασε ευκαιρία.

    Πρέπει βέβαια να λύσει και το θέμα του Σαμαρά, που κάποια στιγμή θα του εσκαγε.

    Επίσης περιμενω και την ερμηνεία της στάσης ΣΥΡΙΖΑ. Καταψήφισαν για να μην δείξουν ότι βοηθάνε το Σαββίδη?ήθελαν να πέσει ο ΠΑΟΚ? Ούτε αυτοί έχουν καταλάβει για να δώσουν και την ανάλογη γραμμή.

    Όσο για τον ΠΑΟΚ ελπίζω να κάνει προσφύγει στο κας, να ξαναγίνουν ρεζίλι και εκτός, όπως το 2018 που όλο θα έκαναν προσφυγή και τελικά έμειναν να κλαίνε στην ερτ3 μόνο.

  15. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ 3000+ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 15 ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5-6 ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ. ΑΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ UEFA ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ? ΟΙ ΔΕΚΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΗΔΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)…

    Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΕΡΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΤΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΧ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ? 5 ΜΥΡΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ Α ΑΠΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ.
    ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΟΦΗ ΤΙ ΗΤΑΝΕ?
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΠΟΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕΣΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ…

    ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ .
    ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ -2 ΒΑΘΜΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΣΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?
    Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 10 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ?
    Ο ΠΑΟΚ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ -2 ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
    ΑΝ Ο ΙΒΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ -6 Η Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ -2
    ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

  16. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Όλα είναι προσχεδιασμένα. Είναι σχέδιο του Κυριακού, ώστε να ισορροπήσει ανάμεσα στα συμφέροντα και κάνοντας σέρφινγκ στις πλάτες τους να εξυγειανει το ποδόσφαιρο. Μετά τα καφενεία, καιρός ήρθε και για το χώρο του ποδοσφαιρου να καθαρίσει από την καπνά. Η παίρνουμε αποφάσεις στα σοβαρά θέματα, η παίζουμε. Σειρά έχουν κατόπιν οι παιδικοί σταθμοί. Έλεος πια με τα επικίνδυνα ξύλινα αλογάκια και τις βλαβερες πλαστελινες

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα
    Σε βρισκω αρκετα ηπιο με το ολο θεμα.Δεν εχασε την αξιοκρατια και δικαιοσυνη για το ποδοσφαιρο αλλα την αξιοπιστια του,γενικα.
    Δεν γινεται το οτι ετρεχαν σε 24 ωρες να αλλαξει ο νομος να το ονομαζουμε απλα οτι εκλεισε το θεμα αναιμακτα.Καποιοι το ονομαζουν και κωλωπιλαλα στο χωριο μου.
    Γιατι να αλλαξει ο νομος; Ποτε θα το περασεις σαν κυβερνηση που ευαγγελιζεσαι το διαφορετικο και σαν μια παραταξη που θες να βαλεις μια ταξη; Δηλαδη αν αυριο καταδικαστει για στημενα ο ευαγγελος ΟΚ no problem εδω ειμαστε να αλλαξουμε το νομο; Γιατι δεν δειχνουν την ιδια ταχυτητα στην οργανωση αλλα ειναι γρηγοροι στην αποδιοργανωση,τομεων οπως η υγεια,παιδεια; Το γεγονος οτι τα εκανα και οι αλλοι δεν μου λεει κατι παρα σε κανει το ιδιο “ενοχο”.
    Δηλαδη ντε και καλα ο νταβατζης πρεπει να αλλαξει ονομα απλα.
    Δηλαδη αυτο ολο το ονομαζουμαι υγιη επιχειριματικοτητα.Χασαν οι λεξεις το νοημα τους.Οσον αφορα το παρασκηνιο δεν με ενδιαφερει γιατι δεν ξερω αν ειναι ετσι η αλλιως.Οπως και αν ειναι δεν με ακουμπα ουτε φυσικα εχω καποιο συμφερον.Μην σου πω εν αντιθεση οτι συνηθως το παρασκηνιο λειτουργει εναντια των πολλων και υπερ των λιγων.
    Στην τελικη,στο εχω ξαναπει νομιζω,υπαρχει ενα οραμα για αυτο τον τοπο;

  18. Ο/Η koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα

    τώρα που το λες σαν να έχεις δίκιο, Καλά οργανωμένο σχέδιο θα έλεγα η κάθαρση του ποδοσφαίρου από τον κούλη. Εμ’ τι τα έχουμε τα πτυχία από τα harvard

    κάποιες φήμες λένε ότι κλήθηκε επειγόντως από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας να καταστρώσει άμεσα σχέδιο μη-εξαπλωσης του κορονοϊού.
    κάποιες άλλες επιβεβαιώνουν οτι ο ΟΗΕ του αναθέτει το σχέδιο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

    PS1. είναι ίσως η πρώτη φορά που τον αποκαλείς Κυριάκο.

    PS2. ο δικό σου ο σαμαράκος γιατί πειράχθηκε; παοκτζάκι είναι;

    PS3. θυμάσαι ένα τραγούδι του θεοδωράκη που έλεγε:

    βαράνε δυο, βαράνε τρεις
    βαράνε χίλιοι δεκατρείς
    πονάς εσύ, πονάω κι εγώ
    μα ποιός πονάει πιο πολύ
    θα ‘ ρθει ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stelathen, LFC καλησπέρα,

    Ειπα πως το βλεπουν στη κυβερνηση. Σωστο η λαθος θα δειξει αλλα μεσες ακρες δεν ειναι μακρια απο την αληθεια.

    Αυτο που μου μεταφερθηκε ειναι: Ε ας χασουμε και 2-3 χιλιαδες ψηφους απο 3 θυρες οργανωμενων μετα απο 3,5 χρονια στις εκλογες.
    Οι μισοι- μη σου πω ολοι- δε πανε να ψηφισουν καν. Και αυτοι που πανε δε θυμουνται το ονομα τους..

    Εκ των πραγματων και του αποτελεσματος ο Ιβαν παλι κοτσος πιαστηκε. Τωρα αυτα τα δε θελουμε νομο ας τα ελεγαν ΠΡΙΝ τη ψηφιση και οχι μετα.
    Αυτα τα CAS ειναι για να γελαει ο κοσμος και να μιλανε οι Μινοι και οι Metropolis FM με τα καμμενα να κλαινε τη μοιρα τους για τη κακουργα Αθηνα.

    Έγραψα τα έκανε ΣΚΑΤΑ με κεφάλαια και είχε μεγάλη ΗΤΤΑ επίσης με κεφάλαια.
    Αυτο που κέρδισε ειναι αυτο που έγραψα συν το γεγονός οτι απέφυγε ΟΛΟ το μπάχαλο που ονειρεύονται κάποιοι για να αποκτούν νόημα στη ζωη τους.

    Απξ τη στιγμη που 2 γκάνγκστερ εμπλέκονται σε νομικές υποθέσεις μεταξύ τους ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ χαμένος ειναι επικοινωνιακά.

    Κερδίζει ο Βαγγελας πέφτει ο ζπαουγκ; Ειναι κουμπάρος της ντόρος και κανει οτι θέλει ατη κυβερνήση- καίμε τη Θεσσαλονίκη κλείνουμε δρόμους κλπ

    Χάνει ο Βαγγελας και δε γίνεται τίποτε; Τον γλεντάει ο Ιβαν και τα κανουμε ανάλογα ρόιδο στην Αθηνα.

    Τι κανεις εκει ως κυβέρνηση; Το Πάκη μήπως που έβλεπε 1 μηνα την Αθηνα να καίγεται;

    Επεμβαίνεις;

    ΟΧΙ κατα τη γνώμη μου και άστους να πέσουν. Αυτο λεει ο νόμος και συμφωνω μαζί σου.

    Εγω ομως ΔΕΝ κυβερνάω ειμαι απλα οπαδος, και εχω αλλα κριτήρια.

    Ο άλλος που κυβερνάει εχει 500 σοβαρά μέτωπα ανοιχτά οικονομία, Τουρκία, μετανάστες και το μονο που του ελειπε ειναι οι τσουκαλαδες οι Γκαγκάτσηδες και οι μπαφος7 με τους πρεζα4 να καίνε λάστιχα στους δρόμους και να κανουν λαμπόγυαλο περιουσίες. Να κλείνουν εθνικές και αλλα τετοια ΑΡΙΣΤΕΡΑ όμορφα.

    Σημερα είχε επίσκεψη στο Μακρον και θα κάθεται να ασχολείται με τι ειπε η κλανια ο γκαγκατσης και ο καθα παπαρας;

    Τα pros vs cons ειναι ξεκάθαρα.
    Πολιτική ειναι που σε μια κανονικη χώρα ΔΕΝ πρέπει να ασχολείται αλλα τα πράγματα δεν ειναι παντα by the book:

    Στη. Ισπανία αναβλήθηκε το Barcelona-Real με απόφαση της κυβέρνησης λογω της έκρυθμης κατάστασης στη καταλωνια. Επρεπε να τιμωρηθεί η Barcelona ως γηπεδούχος; Ναι επρεπε.
    Φαντάζεσαι να έπεφτε τιμωρία και -3 δηλαδή 6 πόντοι πιςω σε μια κατάσταση που ηταν έτοιμη να κανει μπαμ;

    Η γνώμη μου; Κλειστό το μαγαζί τελείως αμ θες να το φτιάξεις. Αστούς μα βγάλουν τα μάτια τους με τα δικαστηρία ετσι κ αλλιώς ο ενας ειναι χειρότερος απο τον άλλον και ολοι για μεςα ειναι.

    Γιατι εγω δεν ειμαι απλα ΝΔ, υποστηρίζω Θατσερικές απόψεις που ειναι πολυ πιο σκληρές. Tory και απο τους δεξιούς Tory.

    Εγω βλεπω- οπως και εγραψα προχθες ΠΡΙΝ σκασει το θεμα (εν αναμονη μιας και ξεραμε σε μεγαλο ποσοστο απο τη πρωτη μερα τι θα βγει δε θέλει και καμμια φαντασία ) – οτι ο Βαγγελας μονος του τους χορεψε στο ταψι και τα αλλα ειναι για εχουμε να λεμε.
    Οι άλλοι καθωνται άπο μακριά και κουνάνε, σορρυ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ήθελα να πω,το δάχτυλο.Κατι γατούληδες για παράδειγμα που ήπιε το αμίλητο χειρότερο και απο τον Αλαφούζο.

    Επίσης μου ειναι αδιάφορο το τι λεει ο κάθε ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. Αυτο ελειπε ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ που δε μπορούν να κανουν ζαφτι οχι περίπτερο αλλα ουτε να ειναι υπάλληλοι, με οτι έχουν καταπιαστεί να τα έχουν κανει σα τα μούτρα τους, να δίνουν συμβουλές στους άλλους, οταν δε κοροϊδεύουν… και εγω να τους ακούω.
    Πετάχθηκαν ολοι οι προφεσορες ο ενας ππυ δε ξέρει γεωγραφία και ιστορία που τη μια κόλογλυφε τι μελισανιδη και έξι μήνες μερα έλεγε φύγε αλήτη και ο άλλος που μας έλεγε θα έρθει ο Αλέξης απξ τη κατω πλατεία και θ στα πούμε..οπως μας έλεγε εγω θα υπακούω σε όσους νόμους ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.
    Τωρα το πείραξε τι εγινε.
    5 χρονια δεν έβγαλε άχνα
    Μεγάλα μυαλά τι να σου πω., ο πάτος και ο απόπατος έκαναν κόμμα.

    Για να το πω απλα: η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που μπορεί να κανει ο Μητσοτάκης ειναι 100 φορες προτιμωτερη-για μένα- μεςα στο πλαίσιο της γενικής πολιτικης του αποψης απο το καλύτερο που εχουν να προσφέρουν τα κουμμουνια. Που κράτησαν το ζμπαουγκ ΈΠΙΣΗΣ να μη πέσει κατηγορία ( αυτη ηταν η ποινή) αλλα δεν ειδα κανενα να τον πιάνει κόψιμο. Τωρα θυμήθηκαν να ξεσηκωθούν ολοι. Τι σου κανει αυτη η ΈΠΙΛΕΚΤΙΚΗ μνήμη.. άτιμο πράγμα.

    Οταν τον Ιούνιο ΑΛΛΑΖΕ η ποινή απαγόρευση εισόδου απο τρία σε ενα έτος για το όπλο δεν άκουσα κανενα να κατηγορεί τον άχαστο. Τωρα ξεσάλωσαν ολοι που ο άλλος προσπαθεί να μη γινει της πουτανας.

    Οταν σωστά άλλαζε ο νόμος του κράτους και ο ΠΑΟ ΔΕΝ τη γλύτωσε με διαγραφή χρεών οπως η αεκ, οι ζελες δεν επρεπε να φωνάζουν;
    Οταν ο νόμος κανει τα στραβά μάτια σε ενα τύπο με ποινικό μητρώο και φυλακή και δεν ειναι ‘ιδιοκτητης’, δε πρέπει να εφαρμοσθεί;

    40 χρονια τα ίδια, σε έξι μήνες θέλουνε ολα να πανε ρολόι.

    ΔΕΝ ειναι διακαιολογια αυτο αλλα έλεος που θελουμε σε ολα ξαφνικά σιδηρά πυγμή βάζοντας μια μπαλλα πανω απο τα πραγματικά σοβαρά θέματα.

    Αστο το ΤΣΥΡΙΖΑ. Αυτοι χασανε 4 εκλογες σερι σε 5 μηνες και ακομη νομιζουν οτι ολα τα εκαναν καλα!
    Οχι μονο αυτο αλλα το ποσοστο κατρακυλαει καθε μηνα- εχουν χασει κοντα 10 μοναδες σε 6 μηνες- και δεν εχουν παρει χαμπαρι ακομη τιποτε.
    Αμα εχεις αρχηγο το αχαστο φαντασου οι απο κατω τι σαινια ειναι..

    Τη πιο πολυ πλακα εχουν το Φωφαλ, τα κουμουνια με τον αρχηγο με το χρυσο το Rolex και ο μπαφος-25:

    Παρων λεει.
    Τι παρων ρε μπαγλαμαδες? Απουσιες παιρνουμε?

    ΑΠΟΨΗ δεν εχετε η εχουν μπει τα πουπουλα στο στομα και δε μπορειτε να τη πειτε?

    Ακου παρων! Παλι καλα που δε φωναξαν: φονιαδες των λαων Αμερικανοι.

    Ασχετο μεν αλλα παει με ολα.

    ΥΓ Στα δικα μας ο γατουλης διαβασα οτι κοιταει Ριζουπολη.
    Ετσι κ αλλιως για ευρωπη χλωμια, και η ΝΦ το 2020 ΔΕΝ θα ειναι ετοιμη, οπως εχω γραψει απο το καλοκαιρι, παρα τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που γραφουν οι ‘γνωστες’ του αντικειμενου.

    Εμ βεβαια αλλο 300 η σαιζον αλλο 50. Ξερεις με 250 χιλιαρικα ποσο κοσμο φερνεις στο ροστερ?
    Μη σου πω και 5 ζεραλδες μαζεμενους με τη μια…

    ΥΓ2 Ο Μητσοτάκης πτυχιουχος Harvard σε bachelors με honours, του Stanford σε masters και καπάκι ξανά του Harvard σε MBA μιλάει ΑΨΟΓΑ αγγλικά-γαλλικά και γερμανικά και στην ομιλία του που ειδα στο BBC με τον Μακρον μίλησε ελληνικα για να μην υπαρχει κανέναν θεμα.
    Αλλα ειναι ο Κούλης ντε!

    Το ΒΛΑΜΜΕΝΟ ο κοπανατζης καταληψιας που μίλαγε very best England και μας εκανε ρεζίλι όπου πήγαινε ειναι το αντίπαλο δέος και καθωμαστε και το συζητάμε κιόλας.

    Γι αυτο το σκόρ ειναι 38-21 and counting..

    ΥΓ3 Κοιτάζω τη διασπορά αγοράς στο δεκαπένταετες. Γάλλοι, ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ, κυρια ιδιώτες κατα +65%.
    Πάλι μας στήριξαν οι κόλο-ευρώπαιοι. Οι ΜΑΛΑΚΕΣ οι Άγγλοι ντε…

    ΑΥΤΑ ενδιαφέρουν τον Μητσοτακη και πολυ καλα κανει.
    Ποιος τους γαμει και το ζπαουγκ και τον ιβαν και το κολοπρωτάθλημα τους!

    0-1 ατο ημίχρονο. Ξεκινάει το β’, μας έχουν πρήξει με τις σαπουνόφουσκες!

    Αν λήξει στο -19 αυτο δεν ειναι πρωτάθλημα. Πολίτη θερμοκρασία ειναι.

    Sent from my iPhone.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κανονικό ποδόσφαιρο

    24 ματς, 23 νίκες, 1 ισοπαλία, 70 πόντοι

    -19 ο ενας και …..-36!! ο άλλος

    Στον -36 εχω κανει double score +1.

    Liverpool 70, Referee United 34!

    Με τις υγείας σας

  21. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς koreas: Ο Σαμαράς είχε “προσωπικό θέμα”. Αφού το ξεκαθάρισε και ο Πέτσας.
    Δεν ήταν κάτι προσωπικό με τον Κυριάκο. Είναι “προσωπικό”- προσωπικό. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.

    Τον λέω που και που “Κυριάκο” γιατί πλέον έχει αρχίσει να ενηλικιώνεται πολιτικά. 7 μήνες πρωθυπουργός είναι ήδη. Και για να πειστώ και εγώ ότι δεν υπάρχουν χειρότεροι από τον Μπ.Τζόνσον. Μάλλον δεν υπάρχουν. Καλύτερα “λίγος” παρά καραγκιόζης.
    Εχω αρχίσει να τον συμπαθώ. Οπως και όλους εκείνους που πιστεύουν ότι είναι “άλλο” ο Κυριάκος, “άλλο” ο Αλέξης, “άλλο” ο Κωστάκης”, “άλλο” ο Γιωργάκης” και “άλλο” ο Αντωνάκης. Οτι δηλαδή δεν πρόκειται για εκπαιδευμένα-κακήν κακώς- κατοικίδια της Αμερικανικής Πρεσβείας,όπως και οι αποδημήσαντες “γονείς” και “θείοι” τους, αλλά για κομματικούς δρομείς που τερμάτησαν πρώτοι-μέσα απο αδιάβλητες διαδικασίες και κουμαντάρουν κάτι.
    Και ύστερα αναρωτιώμαστε γιατί η Ελλάδα,χωρα που περιβρέχεται από θάλασσα,είναι πρώτη σε πνιγμούς.

    Δεν βαριέσαι όμως. Αυτούς έχουμε,αυτούς εκπαιδεύουν,αυτούς “ετοποθετούμε” .Υπάρχει μια μικρή αλλιώση στα τελομερή των χρωμοσωμάτων,από γενιά σε γενιά,αλλά τί να κάνουμε. Η ομορφιά θέλει θυσίες.

    Υπάρχουν και χειρότερα.
    Αμα ρίξεις μια ματιά στις τριγύρω χώρες,τι σκερβελέδες εχουν βρει διάδρομους και έχουν αναρριχηθεί σε υψηλά αξιώματα,τότε μάλλον πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τον Κούλη-Κυριάκο,δεδομένου ότι υπήρχε -ή και υπάρχει ακόμα- κίνδυνος,σοβαρή πιθανότητα δηλαδή να μας πρωθυπουργεύσει ο Δημοσθένης Βεργής,ή ο Αρτέμης Σώρρας.

    Αμα δεν ποτίζεται ένας μπαξές,έστω και μίνιμουμ,αν δεν ξεχορταριάζεται που και που,εύκολα πνήγουν τα δέντρα οι τσουκνίδες, οι μολόχες και τα γαιδουράγκαθα.
    Τον Κούλη φυσικά-όπως και τους ομόσταυλους πολιτικούς “αντιπάλους” του,-δεν τους λές και “γαιδουράγκαθα”. Μάλλον μιλάμε για χαμομήλια και μαργαρίτες.
    Ακόμα και ως άχρηστοί,έχουν μια ομορφάδα. Δεν προκαλούν αποστροφή. Ισως αυτός να είναι και ένας λόγος που συνεχίζουν οι έξω να μας δανείζουν. Πέρα από τον προφανή.

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Τώρα, ειλικρινά, από ένα άνθρωπο και μία κυβέρνηση που αδυνατούν να συμπεριφερθούν ώριμα απέναντι σε 2 γκάγκστερς για 1 πρωτάθλημα (4 γάμοι και 1 κηδεία), δεν τρέμετε για το τι θα κάνουν αν ρίξει 2 βολές στο Καστελλόριζο ο Ερντογάν?

    Κλείστο Κούλη, δεν χρειάζεται φόβος. Κλείστο όπως η ΚΥΡΙΑ, για 5 χρόνια, άστο να απαξιωθεί ολοκληρωτικά και όταν και αν φτιάξει κάποια στιγμή, να το ξαναδούμε. Έτσι και αλλιώς παρίες είμαστε.

    Για ποδόσφαιρο.

    Δεν μπορώ να βλέπω στην Premier League ΤΕΝΝΕΔΕΣ με Αγγλικά επώνυμα! ΕΛΕΟΣ! 5-4-1 με τον επιθετικό πίσω από το ημικύκλιο και να τρέχουν 2-2 σε μικρούς χώρους πάνω σε 1 παίκτη της Liverpool βάζω και εγώ και κάνω τον προπονητή. Ειλικρινά, απεχθάνομαι αυτούς τους απατεώνες με αρχηγό όλων των ΜΟΥΡΙΝΙΟ των τεράστιων μπάτζετ. Ναι, είναι (αυτή) η Liverpool, πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμη, αλλά ο προπονητής της Brighton κάτι παρουσίασε! Αυτός, ναι! Είδαμε 5 πάσες ρε αδερφέ.

    Στα της Liverpool, καλός για κάνα 10λεπτο ο Origi, αλλά έπαθα τζετ-λαγκ χθες…είναι χαoτική η διαφορά με τον Μανέ, καλύτερα να βλέπαμε τον Κέρτις Τζόουνς στην τελική. Για μία ακόμα φορά το ματς το ξεκλείδωσε ο τεράστιος και παραγνωρισμένος ίσως Bobby.

    Για να ασχοληθούμε με κάτι που έχει ενδιαφέρον πλέον, οι προσευχές συνεχίζονται…κάνε να περάσει η ΡΕΑΛ στον τελικό.

  23. Ο/Η Savvi λέει:

    @The Snitch

    Γι’ αυτό και παρακολουθώ μόνο πρέμιερ και όλα καλά!!!

    Βασικά η ομάδα πάει να σπάσει ιστορικό ρεκόρ…. Αν πάνε όλα καλά. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει κάποια άλλη ομάδα να το επαναλάβει…Που ξέρεις μπορεί ο Κλοπ να σπάσει όλα τα κοντέρ με ακόμα καλύτερη ομάδα στο μέλλον!!! Ερώτηση γιατί να μην κάνει η Λίβερπουλ το 3 στα 3 όπως η Ρεάλ;;;

  24. Ο/Η stelathen λέει:

    @Snitch αυτο που ενοχλει περισσοτερο ειναι αυτο που τονισε ο ΑΕΚ LFC, για το θεμα της ταχυτητας αντιδρασης. σε λιγες ωρες αντεδρασαν για ενα θεμα του κωλου, ενω σε σοβαροτερες περιπτωσεις δεν υπαρχουν τετοιοι χρονοι (βλεπε μεταναστευτικο ή στο Ματι που ακομα δε μπορουν βγαλουν αδειες).

    και απο τη στιγμη που το ποδοσφαιρο στην ελλαδα ειναι του κωλου, ας το πανε μεχρι τελους, εκτος και αν περιμενουν να παει σε ουεφα το θεμα (απο προσφυγη καποιου) και μας το κλεισουν αυτοι, γλυτωνοντας απο τη νδ το οποιο πολιτικο κοστος.

    χιλιες φορες ερασιτεχνικο ή κλειστο, προσωπικα πιο καλα περναω οταν βλεπω τοπικο ποδοσφαιρο.

    θελω να μαθω τη σταση του συριζα για να γελασω, γιατι πραγματικα ειναι τοσο μπερδεμενοι που δεν ξερουν σε τι παει το οχι που ειπαν, σαν το δημοψηφισμα ενα πραγμα. οταν βλεπουν ναι / οχι δεν ξερουν τι σημαινει το καθενα. εκει επρεπε να τους χτυπησει ο κυβερνητικος εκπροσωπος και ειδικα τον τσακαλωτο.

    ειπαν οχι σε αλλαγη νομου (που ηταν και δικος τους) και αρα επρεπε να πεσει ο παοκ, αρα να ευνοηθει ο μαρινακης?
    ειπαν οχι στο πνευμα της τιμωριας?

    επιπλεον οι μπαοκ ειναι πραγματικα για λυπηση απο τον τροπο που πανε να κανουν τετοιες δουλειες, με τον κυριακο κυριακο και τον γκαγκατση. θες να τις κανεις? καντες με εναν επαγγελματια. βαλε το μπεο, τον κουγια.
    ειχε πει σε δικαστηριο ο κομποτης καποτε (οταν ηταν κατηγορουμενος για στημενα): κυριε προεδρε αν με κατηγορειτε οτι εστησα αγωνα με αυτο τον τροπο, τοτε με προσβαλλεται.

  25. Ο/Η Koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα

    Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ συμπαθώ τον κούλη. τον πιστεύω και πολιτικά, όχι τίποτα τεράστιο αλλά 5 πραγματάκια θα τα κάνει.

  26. Ο/Η bandog λέει:

    προφανεστατα υπαρχει στοιχειο διαπλοκης με το κατεπειγον της τροπολογιας.

    τωρα αυτα που λενε οι παοκτζηδες εκ των υστερων ειναι να χαμε να λεγαμε.
    θεωρει καποιος οτι η τροπολογια δεν εγινε υπο την πιεση των μακεδονομαχων
    στους μακεδονες βουλευετς?
    του αλλου του κανανε ντου στο γραφειο και ειπε στην αστυνομια “αφηστε τα παιδια να παιξουν θελουν”.
    αυτοι ειναι οι πατερες της δημοκρατιας μας…

    πολιτικα η κινηση μητσοτακη ομως δεν ειναι λαθος καθως η εξηγηση ειναι επαρκης.
    δεν θελει μπαχαλα τη δεδομενη στιγμη.
    στην τελικη αυτος εδωσε τη μεσοβεζικη λυση και ας δωσουν οι θεσμοι (επο, ουεφα, δικαιοσυνη) αυτη που προβλεπεται παρακαμπτοντας το νομο που δεν μπορει να εφαρμοστει πριν τη νεα διοικηση ΕΠΟ.

    η ουσια ειναι οτι ο μητσοτακης κενταει στο εσωτερικο και κενταει στο εξωτερικο ωστε ενα τετοιο παραστρατημα λιγο αντικτυπο θα εχει στην κοινη γνωμη και την εικονα του.

    δεν ξερω αν ειδε κανεις τη συντευξη στον nail ferguson στο νταβος.
    δειτε την και θα καταλαβαιττε τι σπουδαιο ειναι για τη χωρα να εχει σοβαρο πρωθυπουργο , με γνωσεις, παιδεια , επιγνωση των οικονομικων θεματων και ατζεντα.

    επισης κεντησε εχθες στη γαλλια.
    μονο γλωσσοφιλα δεν ανταλαξαν με το μακρον με πληρη συμφωνια σε ολα , ο γαλλος υπουργος οικονομικων ειπε στους γαλλους”τρεξτε να επενδυσετε στην ελλαδα” και ο ερντογαν εβγαλε ηδη ανακοινωση με αφρους κατα γαλλαις….

    η ελληνικη οικονομια αποτελει πλεον οχι ενα στοιχημα αλλα ενα θαυμα οπως σημειωσε το bloomberg στη συνεντευξη μητσοτακη στο δικτυο. δειτε την και αυτη …

    αναβαθμιση σε ΒΒ , σχεδιο ηρακλης για τα κοκκινα δανεια και ολα δειχνουν οτι η ελλαδα θα μπει συντομα στο QE οπου θα μπορει να αντλει κεφαλαια που εχασε στα πρηγουμενα 4.5 χρονια των νταουλιερηδων…

    εδω θα επιστρεψουμε και 225 μυρια επιδοτησεις γαι τον εμπορευματικο σταθμοσ το θριασιο που θα εκανε τον επριαια τεραστιο μεγεθος και οι νταουλιερηδες οφειλαν αν παραδωσουν τον μαρτιο του 2019 αλλα ηταν απασχολημενοι με σοβαροτερα ζητηματα οπως να δωσουν αδειες σε κανα κουφοντινα…
    εξαλλου οπως ειχε πει και ο φλαμπουραρης αυτα ειναι δυσκολα ζητηματα γιατι θελουν μαστερ πλαν και στο τσιρκο δεν ηξεραν απο τετοια πραγματα…

    ρεκορ απορροφησης ΕΣΠΑ στο 6μηνο . 100 εκατομυρια απορροφηση το υπουργειο γεωργιας το πρωτο 6μηνο του 2019 , 520 το δευτερο !!!
    θα τα απορροφουσε και ο αλεξης αλλα δεν προλαβε…
    στις τραπεζες γινεται ενας χαμος απο μικρα και μεγαλα επενδυτικα προτζεκτ που βγαινουν απο τα συρταρια.
    ξεμπλοκαρουν μεγαλα αναπτυξιακα εργα .

    το αξιοχρεο της χωρας και η διεθνης εμπιστοσυνη στα καλυτερα τους

    Επιτόκιο
    5ετους 0,348
    10ετους 1,150
    15ετους 1,91

    εν τω μεταξυ το 65% του χθεσινου 15ετους ομολογου καλυφθηκε

    και θα κατσει τωρα ο μητσοτακης να μπει στη διαδικασια να διαχειριστει τα μπαχαλα που θα δημιουργησουν δυο μαφιοζοι με τα ορκ τους….

    ας κανουμε το σταυρο μας που ειναι πρωθυπουργος ο μητσοτακης.

    αν δεν το εχετε αντιληφθει η εναλλακτικες την παρουσα στιγμη ειναι τσιπρας, φωφη , κουτσουμπας, βαρουφακης , βελοπουλος

    ΥΓ: καυλωτικη 11αδα στη συνεχεια της σεζον

    μπαρκας
    μπακακης-βρανιες-τσιγκι-λοπεζ
    σιμανσκι-λιβαγια-σιμοες
    βερντε-ολιβειρ-αραουχο

    -10 στους γαυρους βορρα και βγαινουμε και τσουλου. αμ ξερει ο μητσους 😉

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stelathen
    Σωστα τα ειπε ο LFC και σωστα τα λες και εσυ. Εγω απλα ειπα οτι ειδε οτι παει να γινει μπαχαλο και το ξεκοψε εν τη γεννεση του. Οπως ειπα οτι γνωριζε τη κατασταση- αυτο αλλωστε δειχνει και η αντιδραση- και δε του ηρθε ξαφνικα το ολο θεμα.
    Οταν φθανεις σε αυτο το σημειο που ΟΠΟΙΟΝ και να πειραξεις ο αλλος θα ειναι θιγμενος, οι επιλογες σου στενευουν. Αν ειχαμε κοντονηδες και βασιλειαδηδες το εχουμε δει το εργο: ο ενας εκλεινε απλα το πρωταθλημα, ο αλλος αφηνε τη κατασταση να τα βρουν μεταξυ τους οι λαθρεμπορες και ειχαμε μπουκες με οπλα, επιστροφες βαθμων Σαββατο μια η ωρα τη νυχτα, τιμωριες-ξετιμωριες και ολα αυτα τα ομορφα που ζησαμε πρωτη-φορα ξανα.
    Δοξα το Βουδα θυμαμαι και τα συλλαλητηρια που δηλωναν οτι καταθετουν τα φυλλα πορειας τους ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΙΔΔΗ που ηταν ΠΑΡΩΝ οπως και ολη η ‘διοικηση’ των γυφτων και ολα αυτα που ειχαν γινει για τους 3 βαθμους με το γαυρο. Φαντασου να τους εριχναν τι ειχε να γινει.
    Επισης θυμαμαι τι ειχε γινει με τα κατουρα του Τσιγκοφ- μια αναλογη ποινη- που ειχε κλεισει η εθνικη επι μερες και καιγανε τα λαστιχα οι βλαχοι στους δρομους.
    Ευκαιρια εψαχναν να τα κανουν μουτι ολα και απο διπλα οι αριστερομπαχαλακηδες να πιασουν δραση.

    Το θεμα ειχε πολιτικη διασταση και πολιτικα δηλαδη μεσοβεζικα λυθηκε. Αν δε, κρινω απο την εκταση του εχει (ηδη δε παιζει στον κανονικο τυπο), ο …’κουλης’ το εσβησε μια χαρα μεσα σε 48 ωρες. Το αν ο Μινος, ο πρεζα4FM και οι μπουγατστομονομαχοι το τραβανε στα οπαδικα μεσα μεταξυ τους, λιγο ως καθολου ενδιαφερει.

    Τωρα το τι λενε οι ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι οπαδοι τους, ειναι αποκλειστικα θεμα επιθεωρησης οπως και οι ιδιοι. Τους εμαθε ο κοσμος 5 χρονια (οσοι δε τους ηξεραν) καλα και στο λεω-ξελεω και στη κολοτουμπα και στα ναι μεν αλλα. Το κολπο και με τον αστυφυλαξ και με το χωροφυλαξ εκτος οτι παλιωσε, δε περναει πλεον γι αυτο και απο το 31% του Ιουλιου ο αχαστος ειναι στο 21% μεσα σε 7 μηνες.

    Εδω ειπαν ΟΧΙ στη συμφωνια που το ιδιο το ΖΑΒΟ εκανε με το Τραμπ για τις βασεις και θριαμβολογουσε λιγοτερο απο ενα χρονο πριν.
    Εδω ειπαν ΟΧΙ στις διαταξεις της ΔΕΗ που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ειχαν καταθεσει, εδω ειπαν ΟΧΙ στο Ελληνικο στο χωροταξικο που ΑΥΤΟΙ ειχαν ψηφισει!
    Εδω ετρεχε και ΕΓΛΥΦΕ το Τραμπ και μετα απο 4 μηνες φωναζε φονιαδες των λαων αμερικανοι, αλλα μεχρι τη Μεγαλη Βρεττανια που την ‘εκανε’ στα μουλωχτα ΤΑΧΑ ΜΟΥ.
    Ψαχνεις τωρα λογικη σε αριστερα λαμογια? Η ψαχνεις λογικη στους οπαδους τους? ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ειναι. ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ που μονο φωναζουν για να φωναζουν.

    Να το παω ενα βημα πιο κοντα?
    Ειπαν ναι τοτε για το γηπεδο της αεκ, ο ιδιος ο μαλακο-αλι6ης εβγαινε και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ οτι στηριζει και θα ψηφισει τα αρθρα 81+82 το ΙΔΙΟ ΠΡΩΙ πριν την ψηφοφορια και το μεσημερι ψηφισε ΚΑΤΑ!
    Υπέρ ψήφισαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ενώ τα άρθρα 81 και 82 που αφορούν άμεσα το γήπεδο της ΑΕΚ υπερψηφίστηκαν επίσης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και από τους Ανεξάρτητους Βουλευτές. «Κατά» ψήφισαν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ενώ η Χρυσή Αυγή και η ΔΗΜΑΡ επιφυλάχθηκαν.

    @ Savvi
    Εχουμε πει: ποδοσφαιρο κανονικο = Premier League ΜΟΝΟ. Χθες εσπασε ρεκορ αφησε πισω τη Chelsea στις νικες και εσπασε και ενα ρεκορ της απο το 1896! Νικωντας ολους τους αντιπαλους σερι την ιδια σαιζον. Μας τα ειπαν αυτα βεβαια δε το ηξερα.
    Τα ρεκορ εχουν ενα απολυτο οπως και οι βαθμοι. Αυτο το απολυτο- μονο νικες- ΔΕΝ μπορουμε να το εχουμε και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να γινει, εδω το αηττητο της εκπληκτικης ομαδαρας του Arsen και ειναι ακομη μακρινο ονειρο. Φυσικα και μπορει να κανει ρεκορ ποντων αλλα ακομη εχουμε δρομο παιξαμε 24 απο τα 38 παιχνιδια ειμαστε στα 2/3.

    Η ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι με διαφορα η καλυτερη στο πλανητη. Θυμασαι τι γραφαμε πριν 4 χρονια, εισαι παλιος εσυ: In Klopp we trust.
    Tο κυπελλο ΔΕΝ τον ενδιαφερει και σωστα. Δε θα διαλυσουμε την ομαδα στα μυικα για μια κουπα που ειναι ιστορικη μεν αλλα μπροστα στις αλλες δυο δεν μετραει. Πρωταθλημα και CHL, με αυτη τη σειρα μας ενδιαφερουν. Ασε το Πεπ να κατεβαζει βασικους να το παρει αυτος το κυπελλο. Στους -19 δεν εχει και πολλες επιλογες.

    Φυσικα και παντα υπαρχει το καλυτερο. Αλλα σε 24 ματς ως τωρα, 23 νίκες, 1 ισοπαλία, 70 πόντοι δεν εχεις και πολλες επιλογες!!!

    ΥΓ Κυκλοφορει – σε κλειστο κυκλο- Video μεσα απο τα αποδυτηρια μετα το ματς με τη Wolves που ακουγεται ο Hendo να λεει: it’s a disgrace, we have one draw so far και σκανε ολοι στα γελια. Δε ξερω ποιος το τραβηξε ειναι απο κινητο.

    @nn
    Δε γινεται σε ενα πρωταθλημα 20 ομαδων να εχεις 20 top ομαδες. Το οτι εχεις ηδη τους λεγωμενους top 6 που καθε χρονο πλαισιωνονται απο 2-3 ομαδες που παιζουν καλη μπαλλα ειναι ΗΔΗ τεραστιο πραγμα αν σκεφτεις τα υπολοιπα πρωταθληματα. Φετος πχ παιζει η Wolves η Leicester και πολυ καλα (για τα κυβικα της ως νεοφωτιστη) η Sheffield.

    Η Ισπανια εχει 2,5 ομαδες, η Γαλλια μια, η Ιταλια 1.5, η Γερμανια μια. Αν εξαιρεσεις το Ισπανικο (λογω Μεσι-Μπαρτσα παρουσιασε ενα εξαιρετικο θεαμα μια πενταετια) που αντε να πεις εχει και 3-4 ματς με καμμια Αθλετικο και καμμια Βαλενθια (και αυτες οχι σαν σταθερες αξιες αλλα με τα φεγγαρια τους) οι αλλες χωρες κατι Γερμανιες πχ ειναι πιο βαρετες και απο σπριντ χελωνας.

    Θα εχεις κακες ομαδες παντα. Ειναι νομος. Τωρα ο Moyes παντα μαλακας ηταν και το βλεπεις απο τις ομαδες που εχει δουλεψει: Referee United και Everton, τα ιδια εκανε και εκει και εφυγε νυχτα. Πιο αποτυχια πεθαινεις.
    Για το special καραγκιοζη δεν εχεις δικιο τα παει καλα: Εφερε Χ με Sheffield εντος, καταφερε να χασει απο ΑΥΤΗ τη Referee United (αυτο ειναι ΑΘΛΟΣ), εχασε απο τα 19χρονα της Chelsea εντος με 0-2, ηρθε Χ με την Norwich, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χασει απο τη Southampton και τελος πηρε την ισοπαλια -δυσκολα μεν αλλα τη πηρε- με την υπερδυναμη Watford. Στο μεταξυ μας πιστευω οτι η Liverpool στο οικογενειακο διπλο στο Melwood ζοριζεται παραπανω. Κανει τρελλη πορεια ο κεφτες και προλαβε ΗΔΗ και εδωσε και μια 30αρα τωρα για να συνηθιζει σιγα σιγα στην ελαφρυνση το ταμειο.
    Κατα τα αλλα τους εφταιγε ο Ποτσετινο που επαιζε 2 χρονια χωρις μεταγραφη και τους πηγε τελικο CHL. Εχει παιξει πολλους τελικους εδω και 20 χρονια η Tottenham και τους κακοφανηκε. Οπως κακοφανηκε μετα το Γκουαρδελλα ο Poyet στην αεκ και τον διωξαμε για χαρη του Κετσπαγια και του Μοραις τη πρωτη φορα, αλλα και τον προτιμησαμε για χαρη του Καρντοζο φετος το καλοκαρι!

    Ο Divoc ειναι πολυ καλος παικτης, πολυ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ παικτης ειδικα αν σκεφτεις οτι μπαινει κατι δεκαλεπτα αλλαγη και εντελως διαφορετικος απο το Sadio. Δε τρεχει τη μπαλλα, ειναι μακραν πιο δυνατος στον αερα και εχει καλυτερο σουτ απο μακρινη αποσταση. Αλλος παικτης τελειως-αλλη λογικη.
    Ο Jones ειναι μεσος οχι εξτρεμ. Στο κυπελλο με τους U23 που παιξαμε, υποχρεωτικα επαιζε πιο μπροστα αριστερα.
    Θα τον δεις σιγα σιγα και αυτον μη φοβασαι. Και αυτον και τον Elliot- ο πιτσιρικας μα την αλογοουρα. Σε 1-2 χρονια αν πανε ολα καλα θα κανουν και αυτοι καμμια 80αρα (απο μηδεν που κοστισαν απο τις ακαδημιες) και μετα θα ακουμε παλι οτι ο Κλοπ ξοδευει. Ναι το εχουμε ακουσει ΚΑΙ αυτο. Το ειχε πει ο special που εχει φαληρισει ολες τις ομαδες που , στη Τσελσυ εφαγαν απαγορευση μεταγραφων με το FPP αφου χρωστανε 1,1ΔΙΣ Λιρες, στη Ρεαλ τη γλυτωσανε στο παρα 1′ και δεν εκαναν 2 σαιζον σοβαρη μεταγραφη, και στη Referee προχθες που ανακοινωθηκε η περσυνη χρηση ειναι ΜΕΣΑ £150εκ λιρες. Το να βαλεις ΜΕΣΑ ενα απο τα πλουσιοτερα club στο πλανητη επειδη κουβαλαγες τους Λιντελοφ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ!

    ΑΥΤΗ η Ρεαλ ΔΕΝ περναει τελικο, εκτος αν οχι απλα τη σπρωξουν αλλα την εκσφενδονισουν με το στανιο. Τους ειδα λιγο και δε βλεπωνται..
    Εχουμε πει εδω και +2 χρονια- με αφορμη τη φυγη Κουτινιο τοτε- το ισπανικο ‘ποδοσφαιρο’ αργοπεθαινει.

    ΥΓ Συμφωνω 100% μαζι σου. ΚΛΕΙΣΤΟ. Φανταζεσαι τι εχει να γινει αν το κανει? Γιατι νομιζεις οτι εγινε- οτι εγινε- με τις ατιμωρησιες?
    Φαλουτζα θα γινει ολη Ελλαδα. Θα μετρησουμε περισσοτερους νεκρους απο το Ιρακ.
    Εδω φαγανε το Βουλγαρο τα ζπαουγκια και οταν ρωτησαν το γκαγκατσακι ειπε: ειναι λυπηρο μεν, το καταδικαζουμε (δακρυσα ειναι οπως το ζαβο καταδικαζε τους ρουβικωνες και τους μπαχαλακηδες) αλλα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!

    Εδω καψανε περιπολικο οι δικοι μας προχθες και απλα ειναι αλλη μια κυριακη στη δουλεια. Κουβεντα δεν ειπε ο λαλιστατος δηματος. Δε τρεχει μια, ολα οκ.
    Θα ριξεις ομαδα και μαλιστα τους μπουγατσομονομαχους?
    Με RPG θα βγουνε στους δρομους αμα πειραξουν τον πιστολα.
    Δεν εχεις δει το επιπεδο τοσα χρονια? ΟΥΓΚΑΝΟΙ ειναι εκει πανω, δε τους λενε τυχαια ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Πες μου εσυ: ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, που το περασες μεσα στο ασθενοφορο!!! στα καγκελα του γηπεδου?

    Αν μου απαντησεις αυτη την ερωτηση μπορουμε να κανουμε οση πλακα θες.

    @all
    Χθες ειμουν στο γηπεδο και επειση πηγα solo εγραψα απο κινητο το σχολιο. Τωρα που το ειδα δεν ειναι σωστη η τοποθετηση. Το ομολογο με επιτοκια καλυφθηκε κατα 65% απο Βρεττανους και Γαλλους ιδιωτες. Το υπολοιπο 35% πηγε σε θεσμικους. Η καλυψη του ηταν +7,5 φορες απανω, με απλα λογια ειχαμε προσφορα (θελαμε να παρουμε) 2,5ΔΙΣ και ζητηση (ζηταγανε να αγορασουνε) στα 18,8ΔΙΣ. Το επιτοκιο στα 1,91% το book ανοιξε στο 1,85% αλλα αυτο λιγο σημασια εχει.
    Σημασια – για οποιον θυμαται- εχει οτι οσο ειχαμε τον τυπο που ειχε ατου την οικονομια!!! το επιτοκιο επαιζε γυρω στο 6,5% για 4,5 χρονια και μολις βγηκαν τη ΜΙΑ και μοναδικη φορα καραφεραν 4,85% το οποιο και ηταν αιτια γλεντιου απο τη Τσακαλωτα και τα αλλα τζιμανια εκει μεσα.

    Στα απλα ελληνικα ο τοκος που πρεπει να πληρωσουμε με τη χθεσινη πραξη ειναι κατι λιγοτερο απο 48εκ.
    Με τον αχαστο στο τιμονι ο τοκος ηταν κατι παραπανω απο 121εκ

    Ρε το βλακα το ‘κουλη’. +73εκ λιγοτερα πληρωσαμε μονο για το ΙΔΙΟ πραγμα μεσα σε 6 μηνες!
    Που πας ρε…’κουλη’?

    ΥΓ A Tory is a person who holds a political philosophy known as Toryism, based on a British version of traditionalism and conservatism, which upholds the supremacy of social order as it has evolved in the English culture throughout history.

    The Tory ethos has been summed up with the phrase “God, Queen, and Country”

  28. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Μερικες αποριες?
    Το -5 εως -10 με τι κριτηριο θα αποφασιστει?
    Το παραπτωμα της συνιδιοκτησιας πως θα το επιλυσεις,περαν της οποιας τιμωριας?
    Του τιμωρεις μια φορα και αυτο ειναι?
    Fifa Oufe θα δεχτουν εν μεσω της σεζον αλλαγη κανονισμου?Δεν ειναι παρεμβαση στο αυτοδιοικητο?
    Οι υπολοιπες ομαδες δεν εχουν εννομο συμφερον να προσβαλουν το νομο?
    Πιστευεται οτι θα τελειωσει το πρωταθλημα?
    Τελος Δημητρη σωστα ολα αυτα που αναφερεις αλλα υπαρχει και αλλη πλευρα ειδικα στους τομεις παιδειας και υγειας,ελλειψεις καθηγητων μεχρι πριν λιγο καιρο,υπολειτουργεια ολοημερων τμηματων στα δημοτικα κλπ,ελλειψεις ακριβων φαρμακων,κλεισιμο αρκετων τμηματων σε νοσοκομεια κλπ,που η εικονα δεν δειχνει βελτιωση αλλα επιδινωση.Βεβαια πιστευω οτι τεχνιεντως δημιουργειται το προβλημα προκειμενου να στρωσουμε το εδαφος για τα λαμογια που θα ερθουν να δωσουν λυση.

  29. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Σκέφτεται να διακόψει το πρωτάθλημα ο Κυριακοκουλης…. δεν του αρέσει το θέαμα.
    Όχι τώρα γίγαντα. Τώρα, μετά και το τελευταίο ανακάτεμα της σούπας, ο τίγρης κάνει ρεπριζ και παίρνει Αραουχο.
    Θα τους το πάρει το κατσαρόλι και θα γελάει ο κοσμος στο τέλος.
    Απάνω τους μωρή σουπιά!

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Σοβαρά τώρα ψάχνεις να βρεις κριτήριο; Κάνανε μια μαλακία κι απλά γραμμές γεμίσανε για να φανεί οτι δούλεψαν. Ποιός είπε οτι πάνε να λύσουν την πολυϊδιοκτησία; Οι σάλιες υπάλληλοι; Ασχολήθηκε κανείς με το αν υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος ως προς ποιός θα πέσει ή τις ευρωπαϊκές θέσεις; ασχολήθηκε κανείς ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, που είναι ακόμα χειρότερο; Μπορεί ο Κούλης να ασχοληθεί; Φυσικά και είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και φυσικά επειδή η ουέφα τους έχει σφυρίξει το grexit, ψάχνουν από μόνοι τους να διακόψουν το πρωτάθλημα. Μιλάμε για κάργα ηλίθιους, όπως οι άλλοι. Απλά είναι σοβαροφανείς κι έχουν καλύτερα έντυπα να τους υποστηρίζουν. Σκέψου οτι ο απατεώνας Διαματάρης είχε επιστολή στην Καθημερινή για το πτυχίο του. Σαν αυτόν είναι κι ο Σταϊκούρας κι ο Αυγενάκης ( έχεις δει κάποιον που εισηγείται τροπολογία να μην είναι ούτε στην βουλή; ή να χαίρεται που βρέθηκε με τους γκανγκστερς ; ). Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο Σαμαράς. ΑΣΤΑ.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστος : Λες να τον πήρε επειδή θα διακοπεί το πρωτάθλημα;

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @LFC
    Αυτα που λες έχουν καμμια σχέση με το τι συζητάμε η απλα ψάχνουμε να πουμε κάτι;
    Γιατι αν ειναι να κανουμε πολιτική κουβέντα δεν εχω θεμα.

    Σε παγκόσμιο επίπεδο άλλωστε οι αριστεροί έχουν ιστορικά ρεκόρ αποτελεσματικότητας εδω και ενα αιώνα.
    ΕΣΣΔ, Κουβα, Β.Κορεα, πρωην ανατολικό μπλοκ, Κίνα, πόιον παράδεισο να πρωτοθυμηθώ..
    Μη πουμε για το πρότυπο μας τη Βενεζουέλα που ειναι και πρόσφατο.
    Εχω ρίξει δεκαετίες γλέντι σε αριστερούς και ελληναρες που τα ξέρουν ολα, δεν εχω πρόβλημα. Και δε αντίθεση με το μαλακα το Μπακογιάννη πχ εγω ΔΕΝ αναγνωρίζω κανενα ‘αγώνα’ της αριστεράς ουτε εχω κανα θεμα να συμβιβαστώ με κατι.

    Δόξα το βούδα καο ιστορία εχω διαβάσει, τη κανονικη οχι αυτη που οι Γερμανοί πολέμησαν τπυς Σοβιετικούς στις στέπες, και καταλαβαίνω μια χαρα 5 πράγματα οταν τα βλέπω και δε κοιταω με κίτρινα γυαλιά.

    Θες απο την άλλη να κάνουνε κουβέντα για το ποδόσφαιρο και το αυτοδιοίκητο του;
    Γιατι εχει μπόλικα να πούμε.
    Ας πιάσουνε για παράδειγμα ενα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ απξ τα χιλιάδες που εχει:

    Γιατι το κράτος δηλαδή εσυ εγω ο stevie και ο καθενας που πληρώνει ΦΠΑ 24% στα παντα απο τσίχλα μέχρι αυτοκίνητο ( για να μη πω άλλους φόρους) πληρώνει τους αυτοδιοίκητους και τους αγοράζει το VAR?
    Δεν ειναι αυτόνομοι; Δεν έχουν χρήματα; Και αν δεν έχουν απο που και ως που το κράτος πληρώνει εξοπλισμο ιδιωτικών ΑΕ;

    Αφου ειναι ετσι επειδή παμε για μια επέκταση στη αποθήκη να στείλω το λογαριασμό απο 2 κλαρκ Toyota που θελω στη κυβέρνηση; Και εγω αυτοδιοίκηση εχω στην εταιρεία μου!

    Αιντε με τα λαμόγια που ειναι με τη χερουκλα απλωμένη αλλα ειναι αυτόνομοι.

    Αιντε με τα λαμόγια που έχουν χρεώσει ΔΙΣ το δημόσιο, μονο η αεκ πιστολιασε κανα 250αρι εκκ με το 44 και τη Γ Εθνική μεςα σε 9 χρονια αλλα τους πείραξε ο Μητσοτάκης επειδή ο ενας θέλει απόσχιση του βορρά και ο άλλος απειλεί θεούς και δαίμονες και τπυς έβαλε φρένο να μην έχουμε πάλι τα μπάχαλα ποτ ονειρεύονται.

    Αλλα μάλλον ψάχνεις για θαυματοποιό που θα αλλάξει οτι εγινε λάθος στη χώρα επι 50 χρονια, μεςα σε 7 μήνες!
    Sorry can’t do.
    Θες να αρχίσω να γράφω τι παιζει και ποςο κοροιδια πέφτει;

    Να ρωτήσω κατι απλο; Αφου ο αραουχο έρχεται με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΑΓΟΡΑΣ το καλοκαίρι, δηλαδή θα τον αγοράσεις ετσι και αλλιώς θες δε θες, τοτε γιατι ειναι δανεικός; Ε;

    Sent from my iPhone.

  33. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Συμφωνουμε λοιπον οτι εγιναν ολα,ως συνηθως, στο ποδι.Ετσι οπως το βλεπω το grexit ειναι πιο κοντα απο ποτε,εκτος και αν δεν περασει η τροπολογια στο καταστικο της ΕΠΟ οπου τοτε θα φταινε η κακη FIFA & UEFA.Αλλα ρε φιλε πολυ προχειροδουλεια.Εκτος και αν ετοιμαζουν το εδαφος για τις χαρες στο γαυρο,γηπεδο στημενα κλπ.
    Καλη φαση αυτη με τα ανυπαρκτα πτυχια,ο αλλος κατηγορειται στη Νεα Υορκη για ατασθαλιες στον Εθνικο Κηρυκα και δεν πηρε κανεις χαμπαρι.Βεβαια ξεχασες να αναφερεις το κορυφαιο με την επιστημονισα απο την ΝΑΣΑ.Τουλαχιστον αυτη ηταν ωραια,απλα ενα δημιουργημα των social.Βλεπεις η Κεραμεως ειχε βραβευσεις και δεν προλαβαινε να βρει δασκαλους και καθηγητες για τα σχολεια.Ζουμε την δικτακτορια των social.Πριν εφταιγε ο τσυριτζα που εφταιγε σε οτι γινοταν ,τωρα ειναι ο καιρος η κακια στιγμη.Αυτα βλεπω και ζω καθημερινα και λεω οτι δεν βλεπω αλλαγη νοοτροπιας και αντιμετωπισης καποιων πραγματων.Ζουμε σε μια χωρα που ολα βαινουν καλως.Στο εχω ξαναπει ωρες ωρες νοιωθω οτι ζω στην Βορεια Κορεα. Μεταναστευτικο σφυριζουμε αδιαφορα-ανημπορα….
    Ρε συ τι παιρνει ο Μητσος και εφερε Αραουχο,χτυπησε και επαθε καμοια διασειση??