ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

Ευκαιρία για καλή μπάλα και σήμερα. Δυνατό τεστ με δυνατό αντίπαλο, πρόβα για τα μπαράζ. Σε δύσκολη παραδοσιακά έδρα, σχεδόν πάντα φανατισμένη και κάργα υποστηρικτική για την ομάδα της.

Ο Καρέρα μας αιφνιδίασε σήμερα με την ενδεκάδα και το σύστημα του. Είναι προφανές οτι σκέφθηκε την Τετάρτη, όμως μια ενδεκάδα με τέσσερις επιθετικούς προμήνυε αμυντική δυσκολία. Αυτός όμως αιφνιδιάστηκε πιο πολύ ήταν ο Άρης : Μετά από ένα σοβαρό λάθος του κέντρου της, στην πρώτη κατεβασιά που επιχείρησε η ομάδα μας, ο Αλμπάνης άνοιξε το σκορ επισφραγίζοντας οτι στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη.

Στο επόμενο όμως εικοσάλεπτο, επιβεβαιώθηκε αυτό που έγραψα για την χαλαρή αμυντική συνοχή στον χώρο του κέντρου. Ο Άρης επικράτησε πλήρως, κι έβγαλε μπόλικες φάσεις για γκολ, είτε με οργανωμένες επιθέσεις, είτε με στατικές φάσεις. Η ΑΕΚ στην ουσία αμύνθηκε με την τελευταία της τετράδα και λογικά βγήκε με καλύτερους τους Σβάρνα ( καθαρά άδικη ) και Βρανιες, που όμως κιτρινίσθηκαν κι οι δύο από έναν μετριότατο διαιτητή. Στο ίδιο διάστημα ήταν αδύνατον να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο ή να οργανώσει κάποια αντεπίθεση της προκοπής, όσο κι αν προσπάθησε ο Σιμάνσκι.

Στο τελευταίο τέταρτο κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι, που όμως εξακολούθησε να είναι σκληρό, με μπόλικα φάουλ και διακοπές στον ρυθμό. Και κάπως έτσι φτάσαμε να λέμε οτι ο αιφνιδιασμός μας ήταν απόλυτος. Μπορεί εγώ να έβλεπα μια κάποια χαλαρότητα στο στήσιμο και το μάζεμα αμυντικά της ομάδας, όμως το αποτέλεσμα μάλλον δικαιώσε τον Καρέρα, που λογικά κάτι θα αλλάξει στο διάλειμμα. Διότι μπορεί ο Άρης να ήταν καλύτερος και πιο ορμητικός, όμως έκανε εύκολα λάθη όταν το πρεσάρισμα ήταν κάπως ορθολογικό. Και την ώρα που έκλεβες την μπάλα, παρότι ο Λιβάγια ήταν σπαστικά απομονωμένος, με τόσους γρήγορους μπροστά, θα μπορούσες να κλειδώσεις την νίκη.

Ο Καρέρα λοιπόν, μας αιφνιδίασε και πάλι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Μπήκαν οι ίδιοι ένδεκα, και μετά από πέντε λεπτά, έβαλε τον Αραούχο στην θέση του Κλωναρίδη. Το σύστημα δεν άλλαξε, απλά έγιναν κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Η κίνηση του αυτή έφερε κάποια αποτελέσματα. Στο θέμα κατοχής μπάλας, που ήταν και το ζητούμενο. Ο Λιβάγια πήρε κάποιες ανάσες στα πλάγια, ενώ τα μπακ του Άρη κρατήθηκαν πιο πίσω λόγω του Ινδιάνου. Το παιχνίδι λοιπόν, συνέχισε να είναι ισορροπημένο, όμως η ΑΕΚ έβγαλε πιο σωστές επιθέσεις, ενώ κέρδισε και κάποια στημένα για να απειλήσει.

Το σημαντικό βέβαια ήταν οτι όπως θορυβήθηκε ο Άρης, φάνηκε να ανεβαίνει η αμυντική μας συνοχή. Στην εξίσωση βέβαια είχε ήδη μπει πολύ δυνατά ο Σιμάνσκι. Το θέαμα είχε πάει για άλλη μια φορά περίπατο, κι είχε θυσιαστεί στην τακτική της ιταλικής ΑΕΚ. Που προσπαθούσε να βγάλει την κόντρα, ενώ δεν δίσταζε να παραχωρεί φάουλ όπου θεωρούσε οτι μπορούσε να βγει υποψία κινδύνου. Και πράγματι ο αντίπαλος, που διαθέτει μόνο μια ένδεκάδα και τον Γκαρσία με τον Φετφατζίδη, εγκλωβίστηκε και στην ουσία δεν έκανε καμία τελική.

Το ζητούμενο για τον Καρέρα, πήγε να ισχυροποιηθεί και με την είσοδο του Μάνταλου, που πήρε την θέση του πιο πολύτιμου σήμερα, του Αλμπάνη. Κι αφού δεύτερο γκολ δεν μπήκε από την μεριά μας, μπήκε και ο Οικονόμου και η φάση γύρισε σε 3-5-2. Ήταν και η ώρα που πλέον ο Άρης θα έψαχνε τις μακρινές μπαλιές και τις πιθανές γιόμες. Το διάβασμα πήγαινε πολύ καλά, σε ένα παιχνίδι που συνέχιζε να είναι νευρικό, με μπόλικες προσωπικές μονομαχίες και φάουλ, στα οποία ο διαιτητής δεν βελτιώθηκε, και σφύριζε κατά φαντασίαν. Στην ουσία βρέθηκε στο επίκεντρο και των δυό ομάδων.

Το ματς όμως μας άρεσε. Όχι μόνο για τη νίκη, που έχει την σημασία της για τα μπαράζ. Είχε τον Άρη που εδαφικά μας έδωσε τον καλό ρυθμό, όμως από την άλλη μεριά η ΑΕΚ έπεισε για την προσήλωση της στην τακτική και στην δουλειά των προπονήσεων. Κι όσο πέρναγε ο χρόνος, εύκολα διαπίστωνες ποιά ήταν η πιο σοβαρή ομάδα στο γήπεδο, που ροκάνιζε τον χρόνο, που ανέβαζε κι άλλους παίκτες σε απόδοση, και φυσικά που εκπλήρωναν τον στόχο τους, που ήταν η νίκη. Δεν είναι και μικρό πράμα να χτίζεις νοοτροπία και να γίνεσαι σκληρός. Ούτε και είναι μικρό πράμα να βλέπεις αυτούς τους παίκτες να ακουν τον προπονητή τους. Κι αυτό βέβαια είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα μας απέναντι σε μια επαρχιακή ομάδα με δυνατή έδρα. Συγχαρητήρια λοιπόν και καλή Τετάρτη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα Στηβεν.
    Δεν νομιζεις οτι παιζουμε με την φωτια;
    Ειναι ιδεα μου η συμφωνεις και εσυ οτι ειναι εμφανης η ελλειψη ενος παικτη στο κεντρο να κρατησει μπαλλα και να δωσει τελικες πασες στους μπροστα.Οπως επισης τα μπακ μας ειναι “φτωχα”ποιοτικα?
    Τσπ συνεχιζουμε τουλαχιστον να χτιζουμε μια τακτικη παιχνιδιου

  2. Ο/Η koreas λέει:

    μια πολύ ωραία – ενωσίτικη κυριακή σήμερα, καθόλου συννεφιασμένη, σπάνια για αεκτζή. (τρία στα τρία).

    τη νίκη στο χαριλάου την περίμενα, όχι όμως με τόσο εύκολο τρόπο. προσωπικά δεν είδα τον άρη να μας κάνει φάσεις, θυμάμαι μόνο μία στην κεφαλιά από κόρνερ του μπαρμπα-γιώργου.

    η ομάδα κατέβηκε όπως το εκτός έδρας παιχνίδι στο βόλο.

    η έλλειψη ενός επιθετικού χαφ μας στερεί σήμερα τη χαρά ίσως μιας τεσσάρας.

    ο πετράκης κατάντησε αναπληρωματικός του βέρντε.

    ο διαιτητής κυριολεκτικά για γέλια.

    οι αρειανοί είχαν να φτιάξουν τέτοια ατμόσφαιρα από την εποχή του κούη. γιατί άραγε, τέτοια καφρίλα κατά της αεκ;

    @steven
    άποψη για τον σβάρνα;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Πράγματι έτσι είναι, αλλά ό,τι έχει το βάζει.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Πάντα έχουν μια ωραία και καυτή ατμόσφαιρα στο Χαριλάου. Κάποια ιδιαίτερη καφρίλα δεν είδα.
    Ο Σβάρνας είναι σαφέστατα βελτιωμένος και θεωρώ οτι θα εξελιχθεί. Είναι πολύ μικρός ακόμα, δεν είναι μεγάλη κλάση, όμως είναι σε πολύ καλό δρόμο.

  5. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    1. κρίμα, 4 με 5 βαθμούς να είχαμε παραπάνω θα βλέπαμε διαφορετικά τα play-offs. Ax…

    2. οι καυτές έδρες μου αρέσουν πάρα πολύ. κι ως αθλητης τις γούσταρα πολύ , ειδικά όταν παίζαμε εκτός έδρας. με πόρωναν. άλλο αυτό κι άλλο…….

    διάβασε ανακοίνωση (πριν το σημερινό παιχνίδι) απο τους αρειανούς:

    “Η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ στους 4 του κυπέλλου και τώρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στο ΝΑΟ για το ματς με το χανούμι.

    Ο σύνδεσμος παρέλαβε τα εισιτήρια της Κυριακής για το καμίνι του ΧΑΡΙΛΑΟΥ που θα λιώσει το βρωμοχάνουμο…
    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

    Υ.Γ Πως κοιμόσουνα με αυτό το χάλι ρε Βραχάλη…

    ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

  6. Ο/Η DNAEK λέει:

    Δεν έχω δεί κάτι άλλο εκτός από το γκολ.
    Η πάσα του Κρστιτσιτς στον Αλμπάνη μου θύμισε αυτή του
    Ριβάλντο στον Εντίνιο στο 4-0 με τους γαβρους.Μαγική.
    @Στήβεν αγνόησε το μήνυμα αν έλθει δεύτερη φορά.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ημέρα ΑΕΚ σήμερα.

    Τρόπαιο απέναντι στις ΓΚΡΑΝΚΑΣΕΣ.

    Τεράστια ευρωπαϊκή πρόκριση για την φοβερή ομάδα του χάντμπολ.

    Αλλά κυρίως γιατί είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις σε ένα γήπεδο που σιχαίνεται την ΑΕΚ. Εκεί που βρέθηκα ακριβώς δύο σκαλοπάτια μπροστά από τον Ξηροκώστα και ξέρω πολύ καλά τι έγινε.

  8. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Ωραία Κυριακή. Κούπα στο μπάσκετ, νίκη στο Χαριλάου, τεράστια πρόκριση, που ίσως να φέρει Ευρωπαική κούπα, στο handball. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τις συγκινήσεις. Πάντα τέτοια.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    μπορει να μην ειδαμε φοβερο επιθετικο πδοοσφαιρο αλλα ειδαμε ομαδα να παιζει αντρικο ποδοσφαιρο στην πιο σκληρη εδρα του πρωταθληματος.

    απεναντι σε μια γρηγορη και πιεστικη ομαδα η αεκ εβγαλε ανασες, δυναμη και αριστη αμυντικη τακτικη και φυσικα ενα πανεμορφο γκολ.

    η χρονια χαθηκε με τα λαθη του καλοκαιριου . ας ελπισουμε οτι τωρα μπαινουν οι βασεις για την επομενη και να μην εχουμε αλλα ξηλωματα το καλοκαιρι….

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Mε τη γνωστή τακτική του “μισού μηδέν”, μπήκαν άλλοι τρεις πόντοι, υπογράφεις φύλλο αγώνα,κάνεις ντους,πάς σπίτι. Ξερά,κυνικά και ασφαλώς άγευστα,αλλά τί να κάνουμε. Δεν διέθεσε περισσότερα χρήματα για καλύτερο υλικό στο ρόστερ ο Μήτσος,καθ ότι προτίμησε να πάρει τα καλύτερα υλικά για τους μπιντέδες του νέου γηπέδου-τάφου που ετοιμάζει για λογαριασμό του.Με λίγα λόγια,φροντίζει για τα θαφτικά του ο άνθρωπος.

    Ο Αρης πάντα μου άρεσε,γιατί είναι ομάδα “αλέγκρα” όπως τον θυμάμαι από μικρός.Μικρή έμφαση στην τακτική και στο αποτέλεσμα.Περισσότερο με ορμέμφυτο παίζει. Θυμίζει πολύ ΑΕΚ (την “κανονική”εννοώ) μη έχοντας φυσικά ανάλογη “φανέλα”. Οπως και το Χαριλάου,έχει ιδιέταιρη ατμόσφαιρα και είναι καθαρα ποδοσφαιρογήπεδο.

    Ο Καρέρα παίρνει ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό από τις δυνατότητες των παικτών-έστω αυτών που του διαθέτει ο “Ιουστινιανός” με τη προβιά- όπως Σβάρνα Κρίστισιτς και αυτό είναι πολύ καλό. Ανεβασμένοι παίκτες στα χέρια προπονητή που ως χθες “χάνονταν”,ε είναι ένα κέρδος. Τα ανεβάσματα Σιμάνσκι θυμίζουν την τακτική του Πογιέτ με τον Γιόχανσον. Γενικά η ΑΕΚ θυμίζει εκεινη την ομάδα. Και γενικά τέλος πάντων, διαφορετικά,είναι δύσκολο να πάιξει, καθ ότι δεν διαθέτει τα εργαλεία. Μπορεί να το κάνει βέβαια,αλλά θα τερματίσει λίγο πάνω από τη Λαμία.
    Αναγκαστικά λοιπόν παίζουμε κατενάτσιο.Κλέφτες ποδηλατων.

  11. Ο/Η JF λέει:

    Καρέρα και Συμάνσκι ελπίζω να μείνουν και του χρόνου. Όπως και ο Σέρχιο η αρρώστια. Αν και με τον τελευταίο δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός λόγω ιδιαίτερης καύλας που τρέφω προς την Αργεντινή γενικότερα. Το πόσο χάρηκα που μπήκε στο 70 η αρχηγάρα μας δεν λέγεται. Και εις ανώτερα του (μας) εύχομαι.

  12. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΕΑΜΑ ΕΝΝΟΩ ΠΧ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΠΑΟ ΣΤΟΝ 1 ΓΥΡΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ) ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ, 5 ΓΚΟΛ, ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΙΚΗ, 3 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΑΣ ΧΤΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΚΟΛΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.(ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ)
    Ο ΛΙΒΑΓΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 18 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΝΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΣΒΑΡΝΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ. ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ.

  13. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτός ο προπονητής εκτός απο στοιχειώδη σοβαρότητα δείχνει και κάτι εξίσου σημαντικό: πως δεν ενδιαφέρεται για δημόσιες σχέσεις και δε μασάει απο τοτέμ παιδιά και παραπαίδια.
    Αν το επιβάλλει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του, θα βγάλει τον τάδε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
    Αν δεν περπατήσει ο σχεδιασμός θα κάνει την αλλαγή στο ’30 παραδεχόμενος (έμμεσα) το λάθος του.
    Προσπαθεί να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση το υλικό που κληρονόμησε και οχι με βάση τα ροζ συννεφάκια ορισμένων που νομίζουν πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας με Αραούχο στο 50%, φοβικό Μπακάκι, Μάνταλο και Λιβάια που περπατάει σαν την πάπια και μαλώνει με τα κορδόνια του.
    Αν τον κρατήσει το καλοκαίρι μαζί με Ίβιτς έχουμε ενα καλό δίδυμο για την δημιουργία της επόμενης ομάδας.
    Ηδη μπήκαν κάποιες βάσεις και το καλοκαίρι αναμένεται μεγάλο ξεκαθάρισμα (και ξεσκαρτάρισμα).

  14. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δυσάρεστη έκπληξη ο Βέρντε. Είπαμε οτι υστερεί σωματικά, αλλά με βάση αυτά που είδαμε μέχρι τώρα αυτός ο παίκτης δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε σε ομάδες τύπου Λάρισας. Απο Παναιτωλικό και κάτω.
    Τι παπά φάγαμε το καλοκαίρι ρε φίλε..

  15. Ο/Η koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα
    κατανοώ γιατί κάποιος μπορεί να “γκρινιάζει” για την αεκ του καρέρα. το θέαμα είναι το ζητούμενο για όποιον δαπανά 2 ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του.
    το κύριο ερώτημα όμως είναι, τι επιλογές έχουμε; (αναφέρομαι στις επιλογές που σου δίνει σήμερα από άποψη θεάματος το ελληνικό ποδόσφαιρο)

    @ steven
    ο εγγυητής πάει για “σύμμαχος” του βρούτου στα παρασκηνιακά; αν ναι ποιός θα παίζει το πρώτο βιολί;

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Την ΕΠΟ ποιός την παίρνει; Ψάξε για τον δεύτερο. Ο αγαπητικός είναι πάντα αρεστός. Απλά παλεύει με τον χρόνο. Σαν Σιλωάμ είναι έτοιμος.

  17. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    δεν ειμαι τόσο προχω…….δε σε έπιασα…….να πάρω δεύτερη ευκαιρία;….

    λοιπόν:
    1. η βοσκοπούλα ή αλλιώς santa chiqita: ΕΠΟ ( διαιτησία – αθλητικη δικαιοσύνη – εθνική ελλάδος – superleague)

    2. ο αγαπητικός: τώρα ο καυκάσιος, σε λίγο ο βρούτος ( το γενναιόδωρο ομορφόπαιδο για μάδισμα, στην ουσία αυτός που βάζει τα φράγκα, στην ουσία ο αγαπητικός της santa chiqita?)

    3.ο αγαπητικός της βοσκοπούλας: ειναι ταυτόχρονα και ο δεύτερος? υπηρεσίες του προσφέρουμε , δεν είναι δα και το αφεντικό.

    4. ο πρώτος: η ομάδα των λαμογιών που λυμαίνεται το χώρο από το 1992;….αυτοί που έβαλαν τον ιό ας πούμε στο ποδόσφαιρο, κι έχουν και το αντίδοτο. αυτοί που πουλάνε τις υπηρεσίες, που θα στεφανώσουν το ομορφόπαιδο-αγαπητικό με τη βοσκοπούλα-santa chiqita;
    κάπου εκεί μέσα κι ο εγγυητής;

    5.1 σαν σιλωάμ – σαν απεσταλμένος;
    5.2 σαν σιλωάμ – θα ξεπλυθούμε με το “ζευγάρωμα” του νέου αγαπητικού?
    το 5 δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα

  18. Ο/Η Agramatos Dhmotikou λέει:

    Snitch! Shmera teleiosa thn Trith dhmotikou kai xarhka. Thelo na se keraso ena G&T. Ean varetheis fyge apo to ’65. Moustaki na exeis afhsei mono san gnhsios Scouser na giortasoume mazi ta 30 xronia sto aggouri. Tha fonakso kai ton kolka. Kserei aftos apo gala events 30 years plus. Ti les? Eisai?

  19. Ο/Η Pempth Dhmotikou λέει:

    Pou eisai snitch. Ean thes fere kai thn symvia gia G&T. Pestis(Deftera dhmotikou) den tha exei fanta. Mono Thomas Henry tonic. Opos palia sto bar tou Anfield. Epi Neil Razor Ruddock kai Stanley Victor Collymore. Thymase? Tote pou bhkame sto Wembley me ta lefka koustoumia?

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Μάλλον δεν διάβαζες παλιά Φίλαθλο. Οκ. Ήμασταν σχεδόν συνεννοημένοι στα παρασκήνια. Δεν μπορώ να μπω στην ψηφιακή ανάλυση. Αλλά θα σου πω το απλό : όπως τα έκανε η κυβέρνηση, ναι αυτοί οι τύποι οι σοβαροφανείς, είναι βούτυρο στο ψωμί του Μελισσανίδη. Για πλάκα τους έχει. Το πιο σοβαρό : Τον τρέμουν.

  21. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν και Koreas
    Εγγυητής στην εξίσωση, ακούει προσφορές….