Α Ε Κ – ΟΦΗ

Σε ένα άδειο πάλι γήπεδο και με μπόλικο κρύο, αναμένεται με ενδιαφέρον και το σημερινό παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι μια καλή και στρωτή ομάδα, ενώ εμείς έχουμε αρκετές απουσίες στην άμυνα. Που βέβαια αυτό δεν μας πάει πίσω αφού θεωρητικά σήμερα δεν την χρειαζόμαστε, όμως υπάρχει μια σχετική περιέργεια για τον μικρό, αν παίξει. Κίνητρο υπάρχει τόσο για τον ΟΦΗ και τα μπαράζ, όσο και για μας που σίγουρα πηγαίνουμε να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή. Βέβαια το κίνητρο μας κυρίως, είναι να ξαναδούμε την βελτίωση της ομάδας.

Και μόνο να παραμιλάμε έχουμε από το πρώτο μέρος. Είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τέτοια εμφάνιση. Η ΑΕΚ κατέβηκε με το αναμενόμενο 4-2-3-1 ( πολλές φορές με την ελευθερία του Μάνταλου έμοιασε με 4-3-3 ), αλλά κατέβηκε με ένα απίστευτο πάθος και μια αστείρευτη ενέργεια. Στο πρώτο δεκάλεπτο είδαμε ό,τι ψάχνεις να βρεις σε ένα ολόκληρο ημιχρόνιο. Τέσσερα κόρνερ, πέντε τελικές και δυό γκολ. Ο ΟΦΗ είχε μετατραπεί σε ένα σάκο του μποξ και θαύμαζε κι αυτός την μπαλάρα που έπαιζε η ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που είχε σε τρομερή μέρα τον Λιβάγια, τα σκυλιά Κρίστισιτς και Σιμάνσκι στο κέντρο, κι έναν πολύ τρεχαλητό Βέρντε. Αυτό που είχε όμως κύρια, ήταν το πολύ επιθετικό πρεσάρισμα που αποδιοργάνωνε την πιθανή κατεβασιά του αντιπάλου, και το πνίξιμο στον χώρο του κέντρου. Κάτι το οποίο οπισθοχώρησε μετά το 2-0 αφού η ομάδα μοιραία έδωσε χώρους κι έψαξε πλέον την αντεπίθεση. Την οποίαν την βρήκε κάμποσες φορές με το γεμάτο φαντασία παιχνίδι του Κρίστισιτς, κι έτσι πέτυχε και τρίτο τέρμα.

Το παιχνίδι ήταν τέλειο στο πρώτο μέρος. Βοήθησε πάρα πολύ και το ύφος του ΟΦΗ, που έβγαλε θράσος και θάρρος και φυσικά δεν κλείστηκε πουθενά. Βασικά όμως το θέαμα οφείλεται στο άψογο διάβασμα του Καρέρα, που κατέβασε την ομάδα χωρίς αμυντικό χαφ, και φυσικά στην διάθεση των παικτών, που κάποιοι άγγιξαν το ταβάνι τους. Σε αλληλοκάλυψη, σε συνεργασία και σε αυτοματισμούς. Με διαρκή κίνηση και τέλεια εφαρμογή της τακτικής του προπονητή. Και πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Για κάμποσο καιρό λέγαμε οτι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος της ΑΕΚ. Το οτι λέμε σήμερα το ακριβώς ανάποδο, οφείλεται καθαρά στην αλλαγή προπονητή. Κι αυτό μας έχει φέρει χαμόγελα σαν θεατές και διάθεση για πλάκα περαιτέρω : Όταν η ομάδα έχει πετύχει το τρίτο τέρμα, ο εκφωνητής του γηπέδου, ποιούς προτρέπει να χειροκροτήσουν;

Στο δεύτερο μέρος δεν περίμενα να αλλάξει η εικόνα του αγώνα. Η ΑΕΚ θα έδινε το γήπεδο και θα έκανε επαγγελματική διαχείριση των όσων είχε πετύχει προηγουμένως. Διαψεύσθηκα και μου άρεσε πολύ αυτό, που έπαθα. Διότι είδα ένα τέλειο παιχνίδι. Την άψογη αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, αλλά και την δουλειά που είχε προαναγγείλει ο Καρέρα για τις κόντρα επιθέσεις. Δεν είναι και μικρό πράμα, να βλέπεις την απόκρουση του γύρου από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ούτε να βλέπεις τον Μάταλο να μετράει πέντε τελικές.

Είχε τόσο πολύ κατοχή ο ΟΦΗ, που το παιχνίδι το έκανε ο άμοιρος Κουτρουμπής. Χάθηκαν όλα τα ατού του. Η ΑΕΚ τον κατάπιε και σήμερα μιλάμε για το καλύτερο της παιχνίδι φέτος, και φυσικά για την κορυφαία εμφάνιση επι Καρέρα. Και δεν μιλάμε για καμία τελική του ΟΦΗ. Ουσιαστική μιλάω. Ο Τσιντώτας ήταν ένας θεατής. Αυτό που δεν ήταν ο κορυφαίος Κρίστισιτς, τον οποίον ακολούθησαν σχεδόν όλοι. Άλλο ένα επίτευγμα του προπονητή. Κανένας αδιάφορος κι όλοι με σεβασμό στον φίλαθλο ακόμα και με αποτέλεσμα εξασφαλισμένο.

Και να μην θέλεις να τελειώσει αυτό το ματς. Να βλέπεις παίκτες που μέχρι χθες ήθελες να φύγουν. Να βλέπεις βάθος στον πάγκο, την ώρα που έχεις βαφτίσει στόπερ τον Λόπεζ και την ώρα που κάνεις αλλαγές τον Σιμόες και τον Αραούχο, με τον Αλμπάνη να μην παίρνει λεπτά συμμετοχής. Και να λες τόσο δύσκολο ήταν αυτό το καλοκαίρι; Όταν οι δημοσιογραφάρες μιλάγανε για την Καρντόσο και την Ζεράλδες. Και μια ΑΕΚ πιο soft κι από το Βιτάμ. Τότε που μιλάγαμε εδώ για έλλειψη κανονικότητας και να μας θεωρούν αντιπολίτευση του εγγυητή. Δηλαδή σήμερα, τα πήραμε;

Εν πάσει περιπτώσει να το κλείσουμε. Απολαύσαμε σήμερα τον αγώνα. Την τρομερή απόδοση, την τέλεια τακτική, και φυσικά το κανονικότατο ομαδικό ποδόσφαιρο που δεν απέκλεισε προσωπικές ενέργειες των μπαλαδόρων που διαθέτουμε. Σε αυτό το ματς που βέβαια θα δώσουμε συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ για το ανοιχτόμυαλο του στυλ του. Που το ξεδίπλωσε όταν η ΑΕΚ τον είχε ρίξει στο καναβάτσο. Μέχρι να το κάνει, απλά ήταν αδύνατον να αντισταθεί στην ομάδα μας.               Κι αυτό είναι που κρατάμε κυρίως. Οτι η ΑΕΚ ήταν Αεκάρα όταν η μπάλα έκαιγε. Κι έφτειαξε το παιχνίδι της με ποδόσφαιρο κατοχής.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to Α Ε Κ – ΟΦΗ

  1. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η ομάδα ήταν εξαιρετική, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον Καρέρα. Στόχος το κύπελλο και η δεύτερη θέση. Μπράβο σε όλους, επιτέλους δείχνουν κανονική ΑΕΚ.
    Steven, τί πιθανότητες μας δίνεις για το κύπελλο??

  2. Ο/Η koreas λέει:

    το σημερινό παιχνίδι το κατευχαριστηθήκαμε…..γρήγορο ποδόσφαιρο, νοοτροπία νικητή, ομάδα πραγματική…..H ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ………βέβαια θεωρούμε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή και περιμένουμε ακόμη καλύτερη απόδοση της ομάδας μας…..

    επιπρόσθετα στην κατάκτηση του φετινού κυπέλλου προέκυψε και δεύτερος φετινός στόχος, η κατάληψη της δεύτερης θέσης η οποία οδηγεί στα προκριματικά του champions league…..ο παοκ πιστευώ ότι θα καταρρεύσει και θα δυσκολευτεί να κάνει πρωταθλητισμό στα play-off…

    @steven
    διαβάζω για δήλωση του μπροστάρη για αεκ που είναι ΠΛΕΟΝ ισχυρή η οποία δεν έχει ανάγκη κανέναν. μήπως είναι το “ερχόμαστε” που είχε πει ότι θα τους ενημερώσει;

    ps1. πριν το παιχνίδι η nova έδειξε αφιέρωμα στην τωρινή κατάσταση του γηπέδου με καλεσμένους τον σεραφείδη και κάποιον άλλο ενωσίτη. σε κάποιο σημείο ο σεραφείδης αναφέρεται στη γυναίκα του αντιγόνη (η οποία δεν είναι εν ζωή), κι εγώ θυμήθηκα τον παπουλάκο μου το Γιαννακό, το θείο μου το Γεράσιμο, το θείο μου το Σταύρο ενωσίτικες ψυχούλες που δεν είναι πλέον εν ζωή και ψιλοβούρκωσα…

  3. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Χα!Καιρό είχες ν’αρθογραφήσεις τόσο γλυκόπιοτα!

  4. Ο/Η Dimitris λέει:

    Ποιά πρέμιερ λιγκ, ποιά μπουντεσλίγκα ποιά… χαχαχαχαχαχαχαχ
    Κούγιας:
    <>

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21 : Μηδενικές. Φυσικά τελικός μάλλον θα είναι, οπότε παραπάνω είναι οι πιθανότητες από αυτά που λέω, αλλά εγώ τα βλέπω ρεαλιστικά κι αεκτζήδικα. Ελεύθερα δηλαδή. Καζαντζάκεια.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Γιατί να καταρρεύσει; Αν θέλεις μας, το εξηγείς. Οκ το πρωτάθλημα το δίνει για να μην υποβιβαστεί, την δεύτερη θέση γιατί; Δεν λέω κάτι αντίθετο, όμως καλό είναι να εξηγεί ο καθένας την θέση του. Δεν τρέχει κάτι αν πέσει έξω.
    Για τον μπροστάρη, πιο πολύ μου κάνει εντύπωση η απουσία του. Βλέπω μια αντίφαση. Το ερχόμαστε ήταν για τότε. Αν βλέπω καλά, εδώ είμαστε. Εκτός αν είναι σαν την δεύτερη φορά αριστερά, κι ήταν πολιτικό μήνυμα. Πάντως κι επί αριστεράς, από το τρίτο το μακρύτερο έπαιρνε.
    Ps. Αν μιλήσεις για ΑΕΚΤΖΗ παλαίμαχο, πράγματι ο Σεραφείδης είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός. Εγώ δεν τον πρόλαβα σαν παίκτη. Θυμάμαι οτι τον επανέφεραν στην δράση όταν οι κανονικοί διάδοχοι του, είχαν σπάσει τα χέρια τους. Μικρό παιδί ήμουν κι έβλεπα την συμπάθεια της εξέδρας. Προς έναν κοκομοίρη. Έβλεπες έναν ταλαιπωρημένο 35άρη. Λογικό με τόσα πεσίματα στα τότε ξερά γήπεδα. Που φυσικά μπήκε στο γήπεδο για να προσφέρει, άσχετα αν εγώ αυτό το βλέπω σαν σαχλαμάρα. Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτό. Για τους ζωντανούς θρύλους. Σκέψου οτι πρόεδρος στους βετεράνους του ΟΣΦΠ, είναι μια αδερφή ο Γλύκας, που κανένας δεν θυμάται σε ποιά χρονιά είχε παίξει. Γκε γκε;

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάγκος : Θέλεις να πεις οτι γενικά είμαι άδικος; Εσύ έβλεπες μπαλάρα δηλαδή;

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris : Θα σου πω και κάτι ακόμα. Ο κορονοϊός έχει φτάσει στην Ιταλία. Στην Αμερική τίποτα; Άσχετο;

  9. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Έλα Στηβ,παρεξήγησες ,αναφέρθηκα απλά στον δικαιολογημένο πεσιμισμό και στενοχωρια πούχαμε-ες εδώ και καιρό και που κάπου άλλαξε με τον Ιταλό.Το άρθρο σου απλά δείχνει ότι κάτι πάει καλά στην Ένωση!

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάγκος : Εγώ αδερφέ βλέπω και κρίνω. Σαν να ήμουν στην εξέδρα. Δεν κάνω μικροπολιτική. Γι αυτό έχουμε εδώ 4500 επισκέψεις ημερησίως σε αδιάφορη ημέρα ή διπλασιάζουμε όταν υπάρχει γεγονός απρόσμενο. Σοβαρή ήττα που μιλάει στην ψυχή ή απρόσμενη νίκη, που τρέχει ο κάθε πικραμένος. Η παλαιότητα μου στα γήπεδα – όχι μόνο στην ΑΕΚ – αλλά και στην ερασιτεχνική δημοσιογραφία ( το χόμπυ μου το εξασκώ με μεγαλύτερη οξυδέρκεια σε σχέση με έμμισθους ), δεν με αφήνει σε κορώνες. Αυτήν την στιγμή υπάρχει υγεία και πρέπει να τονίζεται. Πριν, υπήρχε αρρώστια και ήταν ένα σύστημα τρομερά επικίνδυνο, ίδιο με αυτό που έει επιβάλει η ΝΔ. Τόχεις δει; Σε κάθε κίνηση που κάνει ο Μητσοτάκης, έχει ένα στρατό δημοσιογράφων μαζί του. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Οτι τους έχει ταίσει από πριν. Καλά κάνει για την πάρτη του. Κι εγώ καλά κάνω για κάτι που βλέπω στο γήπεδο.

  11. Ο/Η conpater λέει:

    Στο ματς μεταξυ γαυρων και “δοκιμων” γαυρων, εβλεπες καθαρα την νωχελικοτητα των δευτερων,και το διαρκες πρεσσαρισμα και την δημιουργια ευκαιριων των πρωτων. Χαμενες ευκαιριες κι απο τους δυο,με περισσοτερες των original,που εδειχναν πιο ετοιμοι να μπουν να καθαρισουν το παιχνιδι. Αν και αμα δεν παιζουν στο χορτο,το οφσαιτ ηταν πεντακαθαρο,και μπραβο στον Φριτς που τους μαζεψε και τους εξηγησε γιατι το ακυρωσε. Με +5 ο γαυρος εχει πλεονεκτημα αν μεινει,που δεν βλεπω να αλλαζει τελευταια αγωνιστικη. Εχουμε και την αποφαση σημερα ,που οπως εχουμε τονισει εδω μεσα σε σχολια προηγουμενων ημερων,θα την πληρωσει μονο η Ξανθη,οποτε πας playoffs με οτι βλεπεις σημερα στον πινακα.
    Σε δυσκολη θεση ο Παοκ, αφου εχει ματς με Αρη ενω ο αλλος θα παιξει φιλικο μαζι του. Και μην ξεχναμε κι εμας που ειμαστε σε “ανοδο” απο πλευρας αποδοσης και αγωνιστικοτητας και που θα πρεπει να δουμε προς τα που θα κοιταμε στο μελλον,δηλαδη του χρονου….

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    Είδα μόνο τις φάσεις και εξεπλάγην. Δεν έχει μεγάλη σημασία ότι αντίπαλος ήταν ο ΟΦΗ. Στον α’ γύρο ο ίδιος δεν ήταν ή μήπως τρόμαξε από τις άδειες εξέδρες?

    Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον.

    Ο ΚΑΡΕΡΑ, ως παλαίμαχος παίκτης της Γιουβέντους και συνεργάτης του Κόντε (συνολικά δηλαδή σε επαφή με ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ) δεν βλέπει καν κάτι παιδάκια τύπου Λιβάγια, Βράνιες ή Μάνταλου. Προφανώς η προσωπικότητά του είναι πολύ δυνατή για τα μέτρα τους και κανένας δεν τολμάει να κουνηθεί.

    Συνολικά μέχρι τώρα, δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο. Ένα μπουρδέλο παρέλαβε, το μάζεψε και όλα φαίνονται καλύτερα μέχρι τώρα που δεν υπήρχε πίεση, απαιτήσεις και στόχοι. Τώρα όμως έχει μπροστά του το κύπελλο, το οποίο πλέον καλοβλέπουμε όλοι και ειδικά σε ένα τελικό απέναντι στον παοκ, θα το απαιτήσουμε. Επιπρόσθετα, αν μείνει, θα χρειαστεί σίγουρα την αγορά των 3 δανεικών και 4 ακόμα καλούς παίκτες. Το βλέπω πρακτικά αδύνατο, απαιτούνται αρκετά χρήματα.

    Ετεροχρονισμένο, αλλά σημαντικό. Ο Βράνιες στη συνέντευξή του είπε πολλά για τον ΚΑΡΝΤΟΣΟ. Έτοιμος ήταν να τον πει και Μιγκελίτα, αν δεν τον είπε και το απέκρυψε ο δημοσιογράφος. ΡΩΤΑΩ λοιπόν, αφού τα έβλεπαν τότε, που ήταν οι ΑΝΤΡΕΣ, Λιβάγια και Βράνιες και ο ΑΡΧΗΓΟΣ να ΜΙΛΗΣΟΥΝ? Όχι δημόσια, στον εργοδότη τους. ΓΙΑΤΙ δεν πήγαν στον Μελισσανίδη (αφού ο Λύμπε ίδρωνε) και να πούνε ότι αυτός δεν είναι προπονητής και διαλύει την ομάδα? Τελικά, λούγκρες ήταν οι Πορτογάλοι ή τα βαριά χαρτιά?

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    βεβαίως να σου πω πως θεωρώ την κατάρρευση του ΠΑΟΚ.

    Στοχαστικά λειτουργώ.
    Βρίσκω ένα σενάριο που έχει επαναληφθεί σχετικά πρόσφατα και είναι όσο πιο αξιόπιστο γίνεται με το προσεχές μέλλον (play -offs).
    ΣΕΝΑΡΙΟ: η “μεταξύ τους συμπεριφορά” των έξι πρώτων ομάδων στο δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουμε και λέμε:

    Γαύρος: 13 (10)
    ΠΑΟΚ: 6 (3)
    ΑΕΚ: 10 (7)
    Βάζελος: 5 (4)
    Άρης: 5 (4)
    Όφη: 2

    είναι οι βαθμοί των ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε παρένθεση εμφανίζω τους βαθμούς χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα παιχνίδια του ΟΦΗ. Όπως βλέπεις δεν επηρεάζουν καθόλου, άρα ο ΟΦΗ είναι “στοχαστικά ουδέτερος”.

    Τρέχω το σενάριο επί δύο. Οι οκτώ βαθμοί διαφοράς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν καλύπτονται;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Mαθηματικά, ναι καλύπτονται. Και μακάρι. Όμως αν δεχτούμε οτι ο πρώτος θα τους κερδίσει όλους, πρέπει ο Παοκ να χάσει παιχνίδια που εμείς θα πάρουμε, όπως κι εμείς πρέπει να τον νικήσουμε τουλάχιστον μια φορά. Εγώ αυτά τα βλέπω δύσκολα. Οψόμεθα.

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    να σε ρωτήσω εγώ με τη σειρά μου…..τα μουστάκια του εγγυητή, γιατί γελούσαν χθες και μοίραζε δεξιά αριστερά συγχαρητήρια; (σημειολογικά πάντα)

    1. μήπως ενθουσιάστηκε ως απλός οπαδός της ομάδας;

    2. μήπως κατακτήσαμε κάτι;

    3. μήπως σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στη τούμπα περιμένει κάτι; (κλείσιμο ματιού)

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.
    Ποσο εχει ανεβασει τις προσδοκιες ο Καρρερα,ολων και για ολους και απο ολους;
    Ο προεδρος εχει διαθεση να ανταποκριθει;
    Ευχαριστω
    ΥΓ Εχει υπαρξει η οχι συζητηση ,”βολιδοσκοπηση” για ανανεωση

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Κάτι που να ξέρω, δεν μπορώ να πω. Πάντως τα 1 και 3 σημεία που αναφέρεις, έχουν βάση. Φυσικά το 3 ενδιαφέρει πιο πολύ, το οποίο θα το δούμε πολύ γρήγορα .

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν είναι θέμα ανανέωσης. Το συμβόλαιο του Καρέρα υπάρχει και για του χρόνου και μάλιστα έχει και ρήτρες εκατέρωθεν. Αυτό που ξερω είναι οτι ο προπονητής έχει καλό manager, κι αν δεν ικανοποιηθεί αγωνιστικά, δηλαδή μεταγραφικά αν υπάρξει πρωταθληματικός στόχος, τα πράματα θα χλωμιάσουν. Ο πρόεδρος είναι γνωστό οτι θα ανταποκριθεί μόνο σε σιγουράντζα. Θα φανεί κι αυτό πολύ σύντομα.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    27 παιχνιδια, 26 νικες-1 ισοπαλια-79 ποντοι
    +47 Διαφορα τερματων

    Εμειναν 12 ποντοι για το ‘μαθηματικο’ κλεισιμο της χρονιας. 4 παιχνιδια ακομη – αν κανουμε νικες.
    Αν αυτοι οι 12 ποντοι ερθουν πριν τις 15 Απριλιου τοτε θα ειναι και η πιο γρηγορη κατακτηση πρωταθληματος στην ιστορια του θεσμου.
    Η δε σπανιολα θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να κανει Walk of Champions στο εντος εδρας παιχνιδι μας. Αξια ανεκτιμητη.

    Χθες επεσε το ρεκορ του Shankly που κρατουσε απο το 1972.
    Χθες επεσε το ρεκορ της City απο το 2015 για τις σερι νικες.
    Το ρεκορ καλυτερης συγκομιδης βαθμων στα 5 μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα συνεχιζεται.
    Εχουμε να χασουμε στο Anfield απο τον Απριλιο του 2017.
    Ειμαστε 45 αγωνες αηττητοι στη Premier League.
    Κυνηγαμε? τη +100αρα ποντους (μπορει να γινει) και τα 49 αηττητα των invincible της Arsenal (δυσκολο) εχουμε 43 μερχι στιγμης.

    Πιο πολυ ομως το χαρηκα για αυτη τη ΝΥΦΙΤΣΑ το Moyes που παει σουμπιτος για απολυση και υποβιβασμο.
    Αυτα παθαινεις αμα εισαι πρωην της Referee United και της Everton, πραγματικα θελει κοπο για να εισαι τοσο καθυστερημενος.

    Απελπισμενος ο Klopp ρωτουσε συνεχεια τι πρεπει να κανει για να ξεφορτωθει αυτο το παλτο το Robertson και να φερει το Τσιμικα στην ομαδα.
    Μονο αυτο δε διαβασαμε 3 μερες τωρα.

    Η καταταξη στα play-ωχ θα παραμεινει ως εχει. Διαγωνισμος κουτσων ειναι η λιγκα.
    Απο τη μια τα κριστιτσομανταλα και απο την αλλη τα πελκολημνια. Παρ τον ενα και βαρα τον αλλον.
    Απο ενα ντερμπυ εχουμε κερδισει και οι ιμιτασιον γαυροι και εμεις ολη τη χρονια. Εμεις κατατροπωσαμε το Χατζηζιοβαννη και αυτοι εμας.
    Ολα τα αλλα ειναι ηττες και χηναρια- η χαρα του αοματου.
    Οχι οτι αν αλλαζε κατι θα περναγε κανενας 2 γυρους για να μπει στο CHL- εδω ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να μπουν στο Europa- αλλα λεμε τωρα.
    Η ευρωπαικη καταξιωση του Ρωσσου του Βαγγελα και της γατοουρας του, που χασκογελαει στο -13 χαρουμενο που εχει ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ στη τριτη θεση, ερχεται απο του χρονου με το Europa League 2.
    Θα τους τσακισουμε τους πεμπτοεκτους Αζερους, τους Καζακστανους και τους Μολδαβους.

    ΥΓ1 Το Heckler & Koch VP9 εχει 15αρι (κανοκινο Issue) η 20αρι (Heavy Duty) γεμιστηρα.
    Εγω στη θεση του θα τον αδειαζα ΟΛΟ στα απλυτα και τοτε θα βλεπαμε ποιος θα ξαναεκανε μαγκιες.
    Οπως εκαναν πριν κανα διμηνο εδω που αναλογα καποιος ειχε τη φαεινη ιδεα να κουναει μαχαιρι και τον σουρωσανε με συνοπτικες.
    Drop it μια, Drop it δυο, τη τριτη εγινε σκευος στραγγισης μακαρονιων.
    ΟΡΘΟΤΑΤΑ. Σε οποιοδηποτε πολιτισμενο μερος αν απειλειται ζωη αστυνομικου αυτος κανει χρηση οπλου χωρις πολλα λογια.

    ΖΑΒΟ: Δεν αρκεί να θυμώνουμε, δεν φτάνει να γκρινιάζουμε, δεν αρκεί να εκδηλώνουμε την πικρία μας για την πορεία που ανακόπηκε με τις πιο ανήθικες μεθόδους!

    Συγνώμη μεγάλε ηγέτη που κάναμε ΑΝΗΘΙΚΕΣ εκλογές κι έχασες την καρέκλα.

    Η πολλη δημοκρατια μας εχει φαει, που ακουστηκε ο συντροφος Σταλιν, ο συντροφος Φιντελ να τη πατανε ετσι ΑΝΗΘΙΚΑ?
    Γι αυτο δεν κανανε εκλογες 60 χρονια. Απο τη πολυ αριστερη ΗΘΙΚΗ.

    Sent from my iPhone

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    5 χρονια δεν ακουστηκε κουβεντα.
    5 χρονια δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα
    5 χρονια που το συστημα δουλευε ‘ανοιχτα’, κονομαγαμε απο ενοικια, απο minimarket, απο ‘μαγαζια’ κινητης που πουλαγαν χρονο και συσκευες, απο ταβερνες, απο φουρνους, απο μαγαζια με ρουχα-παπουτσια, απο οτι θελεις.
    5 χρονια κατι τοπικοι ‘αρχοντες’ που βγηκαν να σκισουν το καλσον τους, νοικιαζαν σε ΜΚΟ διαμερισματα 2 φορες πιο ακριβα απο το μεσο ορο της αγορας.
    5 χρονια μοιραζαμε φασολια και σαλατες προς 8 και 10 ευρω η μεριδα!!! και ηταν φυσιολογικο. Χιλιαδες ‘μεριδες’ καθε μερα στα επισημα και αλλες τοσες ‘χρεωμενες’.
    5 χρονια ειχαμε ελευθερα 15-20 χιλιαδες πελατακια.
    5 χρονια περασαν 900,000 κοσμος, απο ενα χιλιαρικο (και λιγα λεω μιας και η ταριφα παει 3-5 χιλιαρικα το κεφαλι) να ‘ξοδεψαν’ ειναι κοντα 1ΔΙΣ μπιζνα.

    ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.

    Η Ε.Ε εδωσε 1,6ΔΙΣ στο ΤΣΥΡΙΖΑ για να κανει τα τσαντηρια της Μορια και αγνοειται η τυχη του. Εχει ξεκινησει ηδη ερευνα αποδοσης ευθυνων. Για τις αναθεσεις του Παναρα και τις ‘αριστερες’ ευαισθησιες καποιων υπουργων ΠΑΡΕΑ με τους Κασιδιαριδες..

    Τωρα η φαμπρικα με τα κλειστα κεντρα ‘χαλαει’. Αμα τον μπουζουριασεις τον αλλο μεσα που θα παει να ‘ξοδεψει’ τα λεφτα του?
    Που θα τα πανε οι ΜΚΟ τα παιδια να μεινουνε?
    Ειδικα αν τα κεντρα ειναι στη μεση του πουθενα οπως τα κανουν τωρα, στου διαολου αναμεσα σε κατι λαγκαδια?
    Αμα ο Αμπντουλ και ο Μουσταφα παρουν τηλεφωνο το ξαδελφο στο Πακισταν και στη Γκανα και τον ενημερωσουν οτι απο εκει που η θαλασσα δεν ειχε συνορα τωρα τον μπουζουριασαν και κλαιει και το πεντοχλιαρο της ‘διακινησης’ με τι καρδια θα ξεκινησει ο Μοχαμεντ και ο Καριμ?
    Πως θα ανανεωθει το στοκ?

    Η χωρα εκανε εκλογες και το ζητημα ηταν ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ καταγεγραμμενο στο προγραμμα της ΝΔ. Τι θα κανουνε πως θα το κανουνε ποτε θα το κανουνε.

    Βουλευτικες εκλογες:
    Στη Λεσβο (αυτη που ειναι διπλα στη Μυτιληνη) η ΝΔ πηρε 39% και αλλα 6% κομματα με ακομη σκληροτερες πολιτικες (3,5% ΧΑ/2,6% Βελοπουλος)
    Στη Χιο 45,6% η ΝΔ και 3% η ΧΑ.

    Οποτε κατανοουμε τη γνωστη πατεντα των αριστερων για ‘αγανακτησμενους’ που χθες πεταγαν μολοτοφ!! αλλα το εχουμε δει το εργο και δε μασαμε.
    Οπως θυμωμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΖΑΒΟ και αναφερει οτι αν μεταφερθουν στην ενδοχωρα, η Ελλαδα ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΛΑΣΗΣ.
    Σκουξτε οσο θελετε.

    ΥΓ Ο Σαμπυ σας εχει για πλακα. ΟΛΟΥΣ. Και τους 300. Νομιζετε οτι εχετε να κανετε με τον Λοβερδο και τον Αδωνι πλεον? Δεν εχετε ΙΔΕΑ με ποιους τα βαλατε.

    Sent from my iPad

  21. Ο/Η Νικολας λέει:

    Έχω την αίσθηση ότι η μεταφορά μεταναστών / προσφύγων στην ενδοχώρα δεν αντιβαίνει τους όρους της συμφωνίας Ευρώπης Τουρκία ς. Ήταν μια ερμηνεία της συμφωνίας κυρία από μεριάς ΕΕ για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να ανοίξει και πάλι ο Βαλκανικός διάδρομος, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ανοίξει ξανά σύμφωνα με ενδείξεις. Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η μηδενική εξέταση αιτήσεων ασύλου οι οποίες αριθμούν τις 75000 και κάποια στιγμή ήταν κοντά στις 100000. Η δημιουργία κλειστών δομών χωρίς να επιλυθεί πρώτα αυτό αλλά και μια σειρά άλλων μέτρων θα εντείνει το πρόβλημα. Άλλωστε οι αυστηρά κλειστές δομές τύπου Αμυγδαλέζας δεν συνδέονται με χρηματοδότηση από μεριάς ΕΕ. Η κυβέρνηση καλώς η κακώς δεν το διαχειρίζεται αποτελεσματικά και το δείχνουν τα γεγονότα. Είναι βέβαια τρομερά δύσκολο να διαχειριστεί κανείς το κύκλωμα του human trafficking που συντελείται στα νησιά.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    30 xronia sto drosero aggouri

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Geia Sou Kolka ti na kano 30 xronia se ena aggouri kathome pano.

  24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Snitch kernao Sipsmith Kai Aviation kserete eseis sto Liverpool Apo kala ginakia. Paei me steak and kidney h beef and onion paei. Kserete eseis ekei sto Anfield. Thes cheese and onion? Den xalao xathri.

  25. Ο/Η placebo λέει:

    +1 Ο Σαμπυ σας εχει για πλακα.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Νικολα προσπαθησα χθες (απο το κινητο ειναι η αληθεια αρα δεν ‘εσκασα’ κιολας) να βρω το αγγλικο κειμενο της συμφωνιας για να δω ακριβως τι λεει.
    Οπως ξερεις οι ‘ελληνικες’ μεταφρασεις ειδικα σε συμφωνιες που κανει η χωρα ειναι στη καλυτερη περιπτωση αναξιοπιστες.
    Ειδικα αυτες που ο μνημονιοcχιcτηc εδινε στη δημοσιοτητα.
    Το μονο που βρηκα ηταν μια ‘ερμηνεια’ του Ερντογαν την οποια –ως γραμμη- ακολουθησαν Ε.Ε και Αθηνα απο εκεινη τη στιγμη και επειτα στις επισημες επαφες τους.

    Το αρχικο: ανοιξαμε και σας περιμενουμε, η θαλασσα δεν εχει συνορα (αυτη ειναι ΕΠΙΚΗ μπαρουφα) ειναι αποκλειστικη πολιτικη του 2015 και επειτα.
    Με τη λογικη του ΖΑΒΟΥ το UK, η Ιρλανδια, η Αυστραλια, η Ν.Ζηλανδια, η Ιαπωνια (για να πιασουμε αυτα τα μικρα και ασημαντα κρατη) δεν εχουν συνορα και μπορει οποιος θελει να μπουκαρει και να κανει οτι γουσταρει..
    Δε μιλαμε για ενα απλο ηλιθιο, μιλαμε για βλακα που ξεστομιζει πραγματα που δε τα ακους απο παιδακι πεμπτης δημοτικου- εκει που μαθαινουμε κρατη/πρωτευουσες/νομους/ποταμια/βουνα…

    Οι αιτησεις αφεθηκαν να φτασουν εκει για τους λογους που εγραψα. Ολη αυτη η ντροπη εχει ενα και μονο σκοπο: τη κονομα ειτε σε κυβερνητικο επιπεδο στο οποιο εχουν εμπλακει προσωπικα Τσιπρας-Καμμενος-Παππας-Κοτζιας με μιζες εκατομμυριων, ειτε σε τοπικο επιπεδο που οι ‘οργισμενοι’ και ‘ταλαιπωρημενοι’ νησιωτες ξαφνικα ειδαν 15-20 χιλιαδες ΜΟΝΙΜΑ πελατακια 12 μηνες το χρονο, αντι για 3-4 μηνες που ηταν η σαιζον, οχι μονο σε κλασσικες τουριστικες παροχες (καταλυματα-σιτιση) αλλα και σε αλλες (ενδυση-επικοινωνιες-εξοπλισμος) μεχρι και σε ανθρωπινο δυναμικο.

    Το κοστος χρηματοδοτησης των κεντρων ειναι το λιγοτερο, ειδικα αν το συσχετισεις με την ‘αποδοση’ του εργου. Λυωμενα-γυψοσανιδα/πλαστικο σε δωρεαν εκτασεις ειναι, μιλαμε για λιγα εκατομμυρια ευρω ειναι αστειο ως θεμα. Γι αυτο αλλωστε και βλεπεις οτι μια παραγκουπολη (αυτο ειναι στην ουσια) 5,000 ατομων θελει 4 μηνες να φτιαχθει.

    Η κυβερνηση πηρε ΜΗΔΕΝ στο θεμα για τον ιδιο λογο: ειδε το προβλημα οπως δειχνει δηλαδη ως αποσυμφορηση και να μπει μια ταξη και οχι οπως εχει στη πραγματικοτητα δηλαδη η ΚΟΝΟΜΑ.

    Αλλωστε ο δηθεν περιφεριαρχης Μουτζουρης αργα χθες με επιβεβαιωσε στο περιφημο βιντεο: Κοιτα να τον ηρεμησεις (προφανως το Μητσοτακη) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. Οταν απο την αλλη ακρη του απαντα ο υπουργος οτι ο Μητσοτακης τα εχει παρει (και προφανως δεν εχουμε να βρουμε κατι), γυρναει το υφος και λεει ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.
    Αυτος ο ‘επαναστατης’ το πρωι ξεσηκωνει το κοσμο και το βραδυ νοικιαζει στις ΜΚΟ τα διαμερισματα του. Τωρα το τι ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ δεν ειναι και δυσκολο να το καταλαβει κανεις. Φυσικα ΟΛΑ αυτα ειναι για το ποπολο, οταν ερθει η ωρα να ‘τα βρουμε’ θα πεσει λιγο μαρουλι παραπανω, θα πεσει καμμια παροχη παραπανω (βλεπε μειωμενα ΦΠΑ-φοροαπαλλαγες κλπ), θα γινουν και 10-20 ‘αναθεσεις’ εκει που πρεπει και ολα θα γινουν.

    Ο πατριωτισμος μετριεται σε ευρω.

    Χθες επεσε ξυλο και πυροβολισμοι σε αστυνομικους κατ’εντολη του και ξεκαθαρη υποκινηση του. Τραυματιες απο σκαγια και γαζωμενα τα πουλμαν της αστυνομιας.
    Οταν ‘κουρντιζεις’ το κοσμο αντιδρα οπως του ερθει. Λεγεται οχλος.
    Οι αλλοι της εθνοφρουρας πηγαν να παραδωσουν τον οπλισμο τους! λες και αμα μπουκαρει ο Τουρκος (και καλα), εμενα θα πιασει χωρις οπλο.
    Ειναι πραγματικα απιστευτο το μεγεθος της βλακειας απο τη μια και το ποσο ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ εχουν γινει για τα φραγκα απο την αλλη.
    Οταν ‘κουρδιζεις’ ενα κοσμο-προβατο το κανεις οτι θες. Μη παμε μακρια ειναι κοντα αλλωστε τα φυλλα πορειας που απειλουσαν να τα παραδωσουν κουνωντας τα οι -περηφανοι κατα τα αλλα- Θεσαλλονικεις στη γνωστη πορεια του Ζμπαουγκ επειδη τους κουνησε 10 ρουβλια ο Ρωσσος. Θα μου πεις 2-3 χιλιαδες ειναι ολη η πολη?

    Οχι δεν ειναι ολοι προβατα. Ολα τα προβατα ομως ειναι Θεσαλλονικεις: ειδες ποτε ΕΝΑΝ αεκτζη να κανει κατι αναλογο οταν η ομαδα ΟΡΘΑ τιμωρηθηκε? Ειδες ΕΝΑ ζελα τοσα χρονια που τρωει μειον βαθμους, απαγορεψεις μεταγραφων κλπ?
    Οταν τους λενε καθυστερημενα παρεξηγουνται μονο.

    Με τη ιδια λογικη επρεπε σημερα ο Μητσοτακης να πει σας ΚΟΒΩ ολη τη κεντρικη κρατικη χρηματοδοτηση- αυτο σημαινει οτι ουτε ρευμα θα εχετε μιας και ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε το μαζουτ για τα νησια μεσω των λογαριασμων της ΔΕΗ- σα κοβω ολη τη επικοινωνια με την ενδοχωρα (πλοια-αεροπλανα), αποσυρω αστυνομια, κεντρικες υπηρεσιες, σας κλεινω το διακοπτη στα παντα και καθηστε με το Κώστα Μουτζούρη και 50,000 αφγανα και σομαλα αγκαλια να κανετε ανταρτικο. Να δουμε βγαζεις εβδομαδα η οχι?
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, οταν δε θα εχεις ουτε νερο να πιεις.

    Αυτη ειναι η λυση η να κοιταξουμε εδω που ηρθαν τα πραγματα επι πεντε χρονια, τι μπορει να γινει?
    Εκτος αν ειμαστε ευχαριστημενοι με ολη αυτη τη ασυδοσια που υπηρχε και υπαρχει, μονο και μονο για να μη χαλασουμε το βολεμα των Μουτζουρηδων.
    Που τον Νοεμβιο του 2019 – πριν 3 μηνες- δηλωναν οτι ΘΕΛΟΥΝ κλειστες δομες και τωρα για καποιο ‘αγνωστο’ λογο σηκωσαν παντιερα.

    10 πατριδες εχεις. Οπου πονος και καημος πεταγεται και η προσφυγια- σα τη κλανια ενα πραγμα- ανεξελεγκτη προς ολες τις κατευθυνσεις.
    Αστοιχειωτος-αγεωγραφητος και copy-παστακιας.
    Σε λιγοτερο απο 170 χρονια (1607-1775) οι Βρεττανικες αποικιες στη ‘νεα γη’ ιδρυθηκαν απο το ΜΗΔΕΝ – μεγαλωσαν και ανεξαρτητοποιηθηκαν μεσα απο ΠΟΛΕΜΟ- ιδρυθηκε το Αμερικανικο κρατος σε 8 χρονια (1775-1783).
    100 χρονια εχουν περασει εδω και ο μαλακας ελληνας ακομη προσφυγας αισθανεται. Χιλια να περασουν η ΜΙΡΛΑ δε φευγει ουτε με νυστερι.

    Αφιερωμενο στους Μυτιλινιους και τους Χιωτες που χρεωνουν 2 ΕΥΡΩ τη φορτιση του κινητου για μιση ωρα χρηση πριζας και 1,5 ευρω το μπουκαλακι το νερο.
    Αφιερωμενο στους Μυτιλινιους και τους Χιωτες που σε συγκεντρωμένους κρατούμενους πρόσφυγες που βρίσκονται από τη μία πλευρά του συρματοπλέγματος του Κέντρου, άνθρωποι με σακούλες απ’έξω τους προμηθεύουν με υπερτιμολογημένα προϊόντα.
    Την καταγγελία κάνει ο Oscar Webb, ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, ο οποίος γράφει στο twitter ότι δύο κουτάκια αναψυκτικού πωλούνται για 6 ευρώ κι ένα πακέτο τσιγάρα για 7!
    Αφιερωμενο στους Μυτιλινιους και τους Χιωτες που πουλανε 2,4 ευρω τις τσιχλες, 2 ευρω τη σοκοφρετα και 3 ευρω την ΙΟΝ των 70 γραμμαριων.

    Ανακοινωση του Εμπορικου Συλλογου Μυτιληνης: Ένα καλό παράδειγμα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «είναι η εκμετάλλευση των προσφύγων. Να μην αναφερθούμε στους αρχικούς τιμοκαταλόγους που σε κάνουν να ντρέπεσαι για το πώς μπορεί να υπάρξει σ αυτό το βαθμό η εκμετάλλευση του ανθρώπου σε άνθρωπο και μάλιστα άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη»

    @Placebo. Δε φανταζεσαι για τι δυναμη μιλαμε.

  27. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπερα
    Δεν ξερω αν κονομανε οι ντοπιοι απο το προσφυγικο.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι κονομανε οι ΜΚΟ μιας και οπως λες εχουν την δυνατοτητα να πληρωνουν διπλα και τριπλα απο το κανονικο ενοικια.Αρα θα επρεπε να ξεκινησουμε απο το ποιοι ειναι στις ΜΚΟ.Εχουν ονομα επιθετο; Προσφατο ειναι και το γεγονος οτι σε κυκλωμα διακινησης καθρομεταναστων εμπλεκοταν μεγαλη ΜΚΟ
    Τωρα επι της ουσιας το θεμα ειναι οτι στην Λεσβο υπαρχουν 20 με 25 χιλ αλλοδαποι,προσφυγες,μεταναστες.200 με 300 οι νεες εισροες ανα ημεραΟι μονιμοι κατοικοι ειναι περιπου 25 χιλ.
    Νομιζω οτι οι κατοικοι θελουν πρωτα ανακατανομη και εν συνεχεια κλειστα κεντρα.Το κλειστο κεντρο ειναι για 5 χιλ.Οι υπολοιποι τι θα γινουν;Περιφερομενο ασκερι στο νησι.
    Θα επρεπε λοιπον να γινουν δομες σε ολη την Ελλαδα ωστε να μπουν ολοι.Το γεγονος οτι αν φυγουν δεν μπορουμε να τους επιστρεψουμε ειναι ενας ορος που θα πρεπει να απαιτησουμε να αλλαξει.Θα πρεπει να απαιτησουμε οσοι δεν δικαιουνται ασυλο να επιστρεψουν πισω.Βεβαια θα μου πεις ποια Ευρωπη θα πιεσει τον Τουρκο να δεχτει κατι τετοιο.Η Ευρωπη που κατηργησε καθε συνθηκη οταν φουντωσε το προσφυγικο προκειμενου να εγκλωβιστουν στην Ελλαδα;
    Θελω να πω οτι δεν ειναι ασπρο μαυρο τα πραγματα, ο Μητσοτακης ειναι αυτος πουβειχε δεσμευτει οτι τα νησια του Β Αιγαιου δεν θα καταντησουν παρκινγκ μεταναστων.
    Τελειωντας ενα ενδιαφερον στοιχειο θα ηταν να μαθουμε αν αληθευει το γεγονος οτι στρατιωτικα μηχανηματα με ανωθεν εντολη μεταφερθηκαν στο σημειο που θα γινει η δομη στη Λεσβο και ανεμεναν τα συνεργεια του αναδοχου του εργου

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε κονομανε απλα, εχουν στη καθομιλουμενη: χεστει στο ταληρο και στο λεω απο Χιωτες γνωστους μου, τα λεγαμε το καλοκαιρι. Μιλαμε για ΤΡΕΛΛΑ λεφτα οχι αστεια.
    Ξερεις τι ειναι απο εκει που ειχες το room-budrum to let της μιζεριας, επι 8-9 μηνες κλειστο, να κονομας 1 χιλιαρικο το μηνα? Καντο επι 4 επι 6 επι 10 δωματια/μηνα.
    Μιλαμε για +50αρες και +100αρες ετησια, ΟΛΕΣ ΜΑΥΡΑ. Αν βρεις αποδειξη σε πακιστανο ελα και δειξτη μου..

    Οι πρωτες φασαριες αρχισαν τη μερα που κατατεθηκε το Σ-Ν για το μητρωο τον ΜΚΟ, εντελως τυχαια.
    Το οποιο βγηκε και ειπε ο αλλος οτι το εχουμε κανει απο το 2016. Οταν βεβαια τον ρωτησαν ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ ειναι γραμμενοι στο μητρωο και αν εχει γινει ΕΝΑΣ ελεγχος, σφυραγανε ολοι αριστερα και κλεφτικα.

    Τα ιδια λεμε. Τα διπλα και τριπλα ενοικια σε ποιους καταληγουν, σε σενα και μενα? Ντοπιοι δεν εχουν τα ενοικιαζωμενα?
    Ολοι αυτοι οι 25000 απο που αγοραζουν σε τριπλες και πενταπλες τιμες οδοντοπαστες-καφεδες-ψωμι-αναψυκτικα-ρουχα-παπουτσια- χρονο ομιλιας+κινητα για να πω τα βασικα? Απο την Αθηνα η απο τα Ιωαννινα? Οταν ερχωνται οι ‘κακομοιρηδες’ οι προσφυγες το μονο που εχουν ειναι ενα κινητο και μαλιστα τελευταιας τεχνολογιας. Ουτε ρουχα ουτε παπουτσια ουτε τιποτε. Ολα αυτα που χρειαζεται ενας κανονικος ανθρωπος να ζησει επι μηνες απο που τα προμηθευωνται?

    Συμφωνω για την ανακατανομη. Καποιος ΚΑΙ υπεγραψε τη συμφωνια ΚΑΙ εισεπραξε 1,6ΔΙΣ το οποιο και αγνοηται. Δεν αποφασισε μονη της η ΕΕ, εχει και ενα μελος που λεγεται Ελλαδα μεσα. Αυτο το μελος ειναι που εκανε τις ‘περηφανες διαπραγματευσεις’ του ΕΡΠΗ ,αυτο το μελος εκανε και τη συμφωνια. Τι σε κανει να απορεις? Γιατι περιμενεις κατι διαφορετικο απο τη συμφωνια των Πρεσπων πχ, που δωσαμε ονομα-εθνοτητα και γλωσσα και πηραμε ενα χτυπημα στη πλατη?

    Το κλειστο κεντρο ΔΕΝ ειναι parking. Η διαδικασια εκδοσης η μη ασυλου δεν εχει να κανει με το τυπο (ανοιχτο-κλειστο) κεντρου που θα κοιμηθει το βραδυ ο πακιστανος.
    Αν αυριο ερθεις στο Λονδινο χωρις χαρτια με μια ‘βαρκα’ ειτε μεινεις στο Ritz στο Mayfair, ειτε κατω απο τη γεφυρα στο στη Vauxhall το ιδιο παρανομος εισαι (απλα στο Ritz θα σκας και £2000 λιρες το βραδυ)
    Με το κλειστο κεντρο μαζευεις αρχικα αυτο το μπαχαλο που σουλατσαρουν ολοι οπου θελουν, τους εχεις μαντρωμενους και καταγεγραμμενους και οχι σε Μοριες που ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και ΑΡΧΙΖΕΙ και μπαινει σε μια σειρα το πραγμα.

    Το ποσο θα αποδωσει και ΑΝ θα αποδωσει δε το ξερω- δεν ειμαι μαντης. Ουτε ισχυριστηκε κανεις οτι σε 8 μηνες μεσα θα λυθουν οσα σε 5 αφησαμε ανεξελεγκτα χυμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.
    Αλλα αυτη την υποκρισια δε μπορω να την ακουω. Εχω πει πολλες φορες: εγω τη παραμυθα της αριστερας ΔΕΝ ΤΗ ΜΑΣΑΩ.

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ του Μητσοτακη ηταν τα ΜΑΤ. Απο την αλλη ομως γυρναει ο Γεραπετριτης και σου λεει εχουμε ξεκινησει 7 μηνες το διαλογο να βρουμε απο κοινου λυση.
    3 μηνες πριν εσεις οι ιδιοι βγαινατε στα καναλια ΥΠΕΡ των κλειστων κεντρων και τωρα ξαφνικα το γυρισατε. Τι μεσολαβησε αραγε?
    Ουτε θα καθωμαστε να παρακαλαμε το καθε βλαχοδημαρχο ουτε θα τραβαει χρονια η κολονια του διαλογου, αυτο το πραγμα ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινησει να στρωνει.
    Τωρα το οτι ο καθε βλαχος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι μπορει να αντικαθιστα τη κεντρικη κυβερνηση της χωρας και να γαζωνει αστυνομικους με οπλα, απλα το αφηνω ασχολιαστο.

    ΥΓ Ο συγκεκριμενος εχει μια χαρα τσυριζαιικο παρελθον αφου θελουν να το παμε ετσι. Γι αυτο και ΔΕΝ τον στηριξε η ΝΔ στις εκλογες. Ας μην αρχιζουμε να σκαλιζουμε πως π.χ πηρε πτυχιο ο κανω στροφη 360 μοιρων μηχανικος που μετρα τη σταθμη των νερων απο το υψος του εδαφους!! και πως και επι ποιανου εγινε η δουλεια στη ‘πρυτανεια’. Οπως πως η δασκαλιστα της κακιας ωρας- το απολυτο ΤΣΟΚΑΡΟ- απεκτησε πανεπιστημιακη ‘εδρα’, οπως η αλλη παλιοτερα εγινε γιατρος σε 6 μηνες μεσα επειδη ηταν γυναικα του σουβλακοφαγου.

    ΥΓ2 Ναι ειναι αληθεια. Ο αναδοχος ΔΕΝ στελνει συνεργεια και υπαλληλους του σε ενα μερος που πεφτουν πιστολιες!
    Εσυ θα πηγαινες για δουλεια αν απ εξω ηταν σικαγο επι εποχης capone και δουλευες σε speakeasy?

    Speakeasy: τα παρανομα μπαρ επι ποτοαπαγορευσης στην Αμερικη.

    ΥΓ3 Παμε να δουμε κανονια-γαυρο. Τι τραβαω…

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπερα
    Καλα για τις ΜΚΟ μην το συνεχισω.Το τι ξαδερφια.αδερφια,ανηψια κλπ παιζουνε αστα να πανε.
    Απορια.Ολοι αυτοι οι μεταναστες που τα βρησκουν και σκανε αυτα τα χρηματα για τα δωματια; Που τα βρησκουν και ολοι κυκλοφορουν με καινουργια κινητα;
    Δεν ειναι υποπτο ολο αυτο το αλισβερισι και τελικα που αποσκοπει μακροπροθεσμα;
    Τα ΜΑΤ μια ζωη τα ιδια κανουν,συνταξιουχους,ανεργους,μαθητες κλπ.
    Θα γινει καμοια ΕΔΕ για αυτους που σπαγανε τα αμαξια του κοσμου;

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ προκριση του γαυρου χθες. Ισως η μεγαλυτερη ελληνικης ομαδας στην Ευρωπη στα τελευταια 20 χρονια, τουλαχιστον εγω δε θυμαμαι αλλη.

    Ενα εκατερωθεν κακο πρωτο ημιχρονο με μηδενικες ευκαιριες και ενα λιγο καλυτερο δυετερο λογω του γκολ-ισοφαρισης των αγωνων που ανεβασε λιγο το ρυθμο.
    Το λεω γιατι οσο ωραια-κτιριακα και σαν υπηρεσιες- ειναι το Emirates, αλλο τοσο ΞΕΝΕΡΩΤΗ εδρα ειναι. Ηταν που ηταν φλωροι οι κανονιερηδες μετα το Highbury ειναι σα να παιζεις στη πλατεια Κολωνακιου και να σε βλεπει το κοινο του Da Capo.

    Η Arsenal ειναι μια κακη ομαδα, το εχω γραψει πριν τα παιχνιδια, που αλλου παταει και αλλου βρισκεται.
    Χωρις χαφ, χωρις πλαγια μπακ, με οργανωτη τον Οζιλ που παιζει σε slo-mo και με CF το διδυμο του Σεφερλη: Σωκρατης-Λουιζ κανονικα δε παιζουν ουτε στη Χαλκηδωνα.

    Δε παυει ομως να ειναι μια αγγλικη ομαδα- δηλαδη 10 φορες καλυτερη- που παιζει με νικη εκτος εδρας και στο Λονδινο. 9,9 στις 10 θα κερδισει.
    Χθες ομως ηταν αυτο το 0,1. Ο γαυρος δεν κινδυνεψε σοβαρα σχεδον ποτε στα 120.
    Κινδυνος ειναι να σε πιεζει μια ομαδα και να σε εχει στα σχοινια, οχι να κανει μια ευκαιρια στο μιασαωρο και αμα.

    Το αντιθετο εκανε δοκαρι, εκανε 2-3 πολυ καλες τελικες, και γενικα ειχε φερει το ματς ετσι, που ζοριζονταν μεν αλλα μεχρι εκει.
    Η δε-απιθανη- ευκαιρια του Obameyoung στο +120 ηρθε απο διωξιμο που χτυπησε στη πλατη αμυντικου και γυριζωντας του στρωθηκε. Δηλαδη βρουβες.

    Ο Αρτετα στη κοσμαρα του απο τη μια, αφησε εξω τον Μαρτινελι το μοναδικο μπουκαδορο του, και τον Τορειρα το μοναδικο σκυλι στα χαφ του.
    Η δε αλλαγη Σωκρατη-υποχρεωτικη βεβαια- απλα επιβεβαιωσε αυτο που γραφω απο περσυ. Ρεζιλευεται ο ανθρωπος (και η ομαδα του) εχει καταντησει καρικατουρα: στο 2-1 ο αραβας εχει ξεκινησει 2-3 μετρα πισω του, τον περναει σαν να μην υπαρχει και αυτος καθεται και κοιταει τα τρενα.
    Μεγαλε: στο 119 ΤΡΩΣ ΣΙΔΕΡΑ. Εχεις πιασει το φορ απο το λαρυγγι και του το στριβεις. ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ LARGE..

    Μιλαμε για ξεκουραστο παικτη στη τελευταια φαση του ματς που εχει παιξει 20 λεπτα ολα κ ολα. ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΟΕ.
    ΑΣΤΕΙΟΣ το λιγοτερο-προεδρε φερτον στην αεκ να κανουν ζευγαρι με τον Οικονομου να γελαμε.

    Καλα το πηγε ο Μαρτινς το ματς -ηταν και τυχερος αλλα χρειαζεται η τυχη παντα σε τετοιους αγωνες- και ειδε αυτο που επισης εγραψα μετα το πρωτο ματς:
    Quote
    Ο γαυρος χθες τι εκανε? Πουλησε το μοναδικο αξιολογο παικτη του 20εκ στους Λυκους και κατεβηκε με το φορτουνη! που δε μαρκαρει ουτε τον ισκιο του να παιξει μπαλλα. Αυτη η εμμονη στα μανταλα και στους φορτουνηδες πραγματικα τα σπαει. Τετοιο κολλημα ουτε με το Μεσι δεν υπαρχει.
    Unquote

    Αφησε τον φορτουνακο λοιπον εκει που του αξιζει- σπιτι του- και κατεβηκε με το μηχανακι που λεγεται Camara στη θεση του. Ο σκουρος ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τον Τζακα-Οζιλ στο χωρο του και αποντος Τορειρα τα κανονια εμειναν απο μπαρουτι.

    Καποια στιγμη τολμησα να το πω και με αγριοκοιταξαν τοσο που δε ξαναμιλησα. Σιγα μη σκασω κιολας. Οποιος εχει ματια βλεπει. Αν μπορει και ΑΝ θελει παντα.

    Μη ξεχναμε οτι μιλαμε για μια ελληνικη ομαδα που πριν λιγες μερες επαιξε ενα εξισου ζορικο ματς στη Τουμπα (και το κερδισε), εχασε ενα καλο της χαφ με τραυματισμο και επισης πουλησε το καλυτερο παικτη της πριν 1 μηνα.

    Μπραβο στο γαυρο λοιπον, αν εχει μια καλη κληρωση ΜΠΟΡΕΙ να περασει και αλλο γυρο. Μπασακσεχίρ, Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Λίντσερ ειναι ομαδες που ‘παιζωνται’.

    ΑΚΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ?
    Χθες εκτος απο ολα τα αλλα (τη χαρα τη προκριση το πρεστιζ του γαυρου) ο Βαγγελας τσιμπησε 1,1εκ για τη προκριση και αλλα 570,000 για τη νικη+ τα 6,000 εισητηρια προς £70 αλλη μια +400αρα.
    Βαλε και ενα sold out στο επομενο ματς εντος, βαλε και το τηλεοπτικο, βαλε και ΟΛΑ τα αλλα που δειχνει τη πραματια στην Ευρωπη και τη πουλαει καραβισια, και εχει τσεπη ενα +5εκ ΕΥΚΟΛΑ.
    Ηδη τους γυαλισε ο Camara και ο Ba χθες. Για το δευτερο –Σενεγαλεζος γαρ- επεσε Tweet απο το Μανε χθες για μπραβο.
    Εχεις ΙΔΕΑ τι ειναι αυτο, να σε προμοταρει ο παικτης που εχει στειλει το Νευμαρ στα αζητητα?

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ- γατε μου εσυ- τι γινεται η ακομα ξερογλυφεσαι με τον ‘αρχηγο’?

    ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? Τα φωναζω +10 χρονια τωρα.

    Κατσε εσυ και λεγε μας για φουρω, για προσφυγες και για παρλαπιπες.
    Και μολις σπασει ο διαολος το ποδι του και παρεις κανα εισητηριο να παιξεις, τραβα με το μαρινο το καρντοσο και μη τυχον και ξεχασεις τον αρχηγο και τι θα γινουμε..

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και μιας και ειδα τωρα τα ‘νεα’ με τα σπασιματα αυτοκινητων- αναμεσα στα αλλα ΕΜΕΤΙΚΑ που ακουστηκαν- πολιτων στα νησια! Αμα εισαι σοβαρος βρισκεις ΣΗΜΕΡΑ (δεν ειναι και δυσκολο ΞΕΡΕΙΣ ποιοι ειναι) τα καλοπαιδα των ΜΑΤ και τους στελνεις σπιτι τους ΑΦΟΥ πληρωσουν τις ζημιες στις περιουσιες των ανθρωπων.
    ΜΟΝΟ αυτο ειναι αποδεκτο και φυσικα ΜΕΤΑ ΣΥΓΝΩΜΜΗΣ και απο εσενα και απο την ηγεσια της ΕΛ-ASS και απο τον υπουργο.
    Ο δε αρχηγος της ΕΛ-ASS αφου δεν εχει την ευθιξια να παραιτηθει –στην Ελλαδα ειμαστε- τον στελνεις σπιτι του να σπαει αφοβα τα κουζινικα της γυναικας του.
    Αυτο και μονο αυτο δειχνει κρατος. Αλλιως στη συγκεκριμενη περιπτωση η διαφορα απο τους μπαχαλακηδες ειναι το σημα της ενδοξης ελ-ASS στο στηθος, αντι για το σημα του ΤΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ