“ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ”

Τελευταίες ειδήσεις:

Αναδρομικό πρόστιμο 150 ευρώ σε όλους τους κατοίκους της  Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου για την “έξοδο” που συντελέστηκε από τους προγόνους τους, σαν σήμερα,12 Απριλίου 1826,επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές. Για “άδικο μέτρο” έκανε λόγο ο Δήμαρχος της  πόλης.

–  θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

–  Ας τα λαδώνατε” ,του  απάντησε  εκπρόσωπος του Υπουργείου.

————————————————–

Οι ιερείς της Εκκλησίας, διαμαρτύρονται  γιατί  είναι αναγκασμένοι να ζήσουν αποκλειστικά και μόνο από τον μισθό τους για τον μήνα Απρίλιο. “Υπομονή και προσευχή” συνέστησε η Ιερά Σύνοδος.

-“Ζητούμε να μπούμε και εμείς εις τας  ευεργατικάς διατάξεις του κράτους και να λάβωμεν το βοήθημα  των 8.000 ευρώ εζήτησαν με έγγραφό τους από την Ι.Σ.

-Δεν πρόκειται για  οκτώ χιλιάδας αλλά δια οκτακόσια ευρώ” απάντησε διευκρινιστικα ο εκπρόσωπος της Ελλαδικης Εκκλησίας.

-Αν είναι δυνατόν… Δια τί μας πέρασαν…; Για δημοσίους υπαλλήλους; ανταπάντησαν απορημένοι και οργισμένοι -ευλόγως- οι εκπρόσωποι των κληρικών.

——————————————————

Νέες μελέτες φέρνουν στο φως καινούρια δεδομένα, οσο αφορά στον πραγματικό λόγο από τον οποίο κατέληξε ο Ιησούς στον σταυρό,αλλά και για την “απαρχή” του διαβόητου “κορονοϊού”. “Ο Χριστός,ήταν το άτομο “zero”. Ο πρώτος άνθρωπος που έχασε την ζωή του από τον -άγνωστο τότε- ιό ο οποίος αργότερα ονομάστηκε “Κορονοιός”,από το ακάνθινο στέφανο (κορόνα) με το οποίο τον περιέβαλαν εμπαίζοντάς τον οι βασανιστές του.

Κατόπιν ερευνών, βρέθηκε πως το είδος Euphorbia milii με το οποίο-φέρεται να- έπλεξαν στο κεφάλι του Ιησού κάποιος ή κάποιοι Ρωμαίοι στρατιώτες, έφερε τον ιό, με αποτέλεσμα να μολυνθεί Εκείνος και κατόπιν οι γυναίκες που φρόντισαν για την ταφή και κατόπιν όσοι ήρθαν σε επαφή με εκείνες, όπως και οι φρουροί του τάφου  κ.ο.κ. Με αποτέλεσμα να φτάσει ως τις μέρες μας  ως “κορονοιός”. (Η περίπτωση του Λογγίνου ο όποιος παρόλο που λόγχισε τον Εσταυρωμένο και ελούστει με αίμα και ύδωρ -χαρακτηριστικό σύμπτωμα πνευμονικού οιδήματος- δεν νόσησε, μάλλον λογίζεται ως ασυμπτωματική περιπτωσης).

Στο διάβα των αιώνων έχασαν την ζωή τους αμέτρητα εκατομύρια άνθρωποι, με “συνοδά νοσήματα” οι περισσότεροι. (η εμφάνιση του ιεροψάλτη-επιδημιολόγου “στρατηγού”, υπερμάχου ημών Τσιόδρα σε εκκλησία ψάλοντας, εν μέσω του “πολέμου” κατά της μάστιγας του κορονοιού,εξηγεί  έτσι πάρα πολλά. Φυσικά παρεξηγήθηκε από τον αδαή πληθυσμό, αλλά “μη δώτε τα Αγια τοις κυσί  μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων” όπως μας λέει ορθά και ο Ευαγγελιστής Ματθαίος.

Κατά μία έννοια λοιπόν-δεδομένου πως ο Χριστός, επροσβλήθει από κορονοιό, και ημείς,ενεργούντες ωσαν να έχουμε ασθενήσει όλοι με τον ιο αυτό-όπως μας συμβουλευει η ευλογημένη πολιτική προστασία- μεταλαμβάνουμε και συμμετέχουμε με τον πιο ενεργό τρόπο εις τα Αγία Πάθη.

Σε αυτό το Πάσχα χωρίς Ανάσταση, η οποία-όπως και τόσα άλλα- “μεταφέρεται” για μετά από 40 μέρες από την κανονική ημερομηνία. Η επέκταση του 2020 κατά 50 μέρες,είναι κάτι που σκέφτονται στα επιτελεία της κυβέρνησης. Κάτι το οποίο θα έλυνε μεν πρακτικά προβλήματα αλλά απ την άλλη θα προσέθετε άλλα ουσιώδη και επιβίωσης της ανθρωπότητας,καθ’ότι η ΝASA και η παγκόσμια ένωση αστροφυσικών, με επείγουσα ειδοποίηση προειδοποιούν για αυτόν τον τοπικό ετεροχρονισμό και τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει στην συμπεριφορά του πλανήτη στο χωροχρονικό συνεχές. “Είναι η μόνη χώρα που συμπεριφέρεται όπως ακριβώς το ίδιο το CERN. Αδικα δώσαμε τόσα χρήματα για την κατασκευή του. Εκεί, υπάρχει το φυσικό εργαστήριο” παραδέχθηκε Γάλλος  Αστροφυσικός,σχίζοντας τα ιμάτιά του και πλησιάζοντας περισσοτερο από ενάμιση μέτρο κοντά στην βλακεία,με κίνδυνο να  εκραγεί.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.