ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα. Όπως λέγαμε παλιά, ανδρικό. Με τον αντίπαλο σούπερ φανατισμένο και με μπόλικες εκκρεμότητες από το πρώτο παιχνίδι, όπου πρακτικά είχε σκοράρει ο εγγυητής. Να δούμε λοιπόν αν σήμερα σκοράρει κι ο μπακάλης, και να μετρήσουμε ποιό είναι πιο βαρύ επαγγέλμα στην Μπανανία. Με κέφι κι αγωνία και με μπόλικο κους κους στην βεράντα. Καιρό περιμέναμε να δούμε ένα ματς με πλούσιο pregame.

H ομάδα μας κατέβηκε με 4-3-3 και με διάθεση να ψαλιδίσει τον χρόνο, να εξουδετερώσει τα ατού του Άρη, να παίξει πιο πολύ περιφερειακό ποδόσφαιρο και να ψάξει κάποιο λάθος του αντιπάλου. Τακτικά νομίζω πέτυχε. Ο Σιμόες ήταν ο κορυφαίος στα αμυντικά του καθήκοντα και στην ουσία κράτησε όλο το κέντρο. Από εκεί και πέρα, ο Μάνταλος στον ελεύθερο του ρόλο προσπάθησε είτε να επιτεθεί από τον άξονα, είτε να δώσει πλάτος στην ανάπτυξη με τους ακραίους.

Το κυρίως κακό βέβαια ήταν οτι μπροστά είχε επιλεγεί ο Ολιβέιρα, που κάποιοι θεωρούν οτι είναι ποδοσφαιριστής, ενώ είναι ένα όρθιο άμπαλλο ξύλο. Αφού έχασε κάποιες φάσεις από την ανικανότητα του, ολοκλήρωσε χάνοντας ένα άχαστο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο απο το μισό μέτρο. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο παρλιακός Βέρντε, που θύμισε δημόσιο υπάλληλο αποσπασμένο σε ιδιωτική εταιρεία με κάποιες απαιτήσεις. Δεν είναι οτι έχασε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ μονολογώντας οτι αιφνιδιάστηκε από την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα ενώ μόνος αυτός υπήρχε μπροστά του, παραλίγο να μας στοιχίσει κι ένα σχεδόν αυτογκόλ.

Το παιχνίδι τώρα σαν θέαμα, ήταν μια κακής ποιότητας σούπα. Οι τελικές ήταν ελάχιστες, οι κενοί χώροι τελείως κλεισμένοι με εξαίρεση δυό αντεπιθέσεις μας, ενώ οι πλαγιοκοπήσεις ήταν ανύπαρκτες. Όλα αυτά θυσιάστηκαν στον βωμό των τακτικών των δυό προπονητών, που πήραν σχεδόν άριστα. Τώρα γιατί περίμενε ο Άρης την ΑΕΚ κι όχι το ανάποδο, είναι ένα μυστήριο που κούρασε τα ματια μας. Αυτό όμως το μυστήριο ανέδειξε την ΑΕΚ καλύτερη στο πρώτο μέρος, με συντριπτική κατοχή της μπάλας και πιο κλασσικές ευκαιρίες. Μια ΑΕΚ, που μετά τον Σιμόες και τον Μάνταλο, είχε σε καλή μέρα τον Μπάρκα και το κεντρικό της δίδυμο. Βέβαια όταν ο Άρης δεν έχει κλασσικό δεξί μπακ, το μυστήριο γίνεται θρίλερ όταν οι επιθέσεις μας δεν έγιναν από εκείνη την μεριά. Φυσικά εκεί υπήρχε ο τίποτας Λόπεζ, και η απάντηση μάλλον ερχόταν εύκολα.

Στο δεύτερο μέρος τα πράματα ξεκίνησαν ακριβώς ίδια, αλλά με τον Άρη να έχει ανέβει δέκα μέτρα πιο ψηλά. Ο Μπακάκης είχε αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού, ενώ στο παιχνίδι είχε μπει ο Μαντσίνι. Τίποτα δεν βλέπαμε, εκτός από ένα λάθος του Λόπεζ, που έφερε τον αντίπαλο μπροστά στο σκορ. Η συνέχεια γνωστή. Ο Λόπεζ άρχισε να παριστάνει τον τραυματία κι οτι δήθεν έσφιγγε τα δόντια και αντικαταστάθηκε κι αυτός από τον Χουλτ. Τα πράματα έδειχναν πολύ δύσκολα αφού ο Μάνταλος έμοιαζε κουρασμένος, ο Κρίστισιτς εκτος ρυθμού, κι ο Λιβάγια άκεφος. Εγώ προσωπικά είδα πρόβλημα στην φυσική κατάσταση.

Η σαλάτα συνεχίστηκε. Η τακτική είχε πάει περίπατο. Είχαν μπεί μέσα και ο Αλμπάνης όπως και ο Αραούχο, ο Άρης είχε υποχωρήσει και η ΑΕΚ έπαιζε σύστημα πλημμύρα με μπόλικο γιουρούσι. Το κέρδος της ήταν ένα δοκάρι του Σιμόες και η άνοδος της αγωνίας μας. Μια αγωνία κοντά στην βεβαιότητα του αποκλεισμού, αφού ο ορθολογισμός είχε πάει περίπατο και η μαζική άμυνα του Άρη φαινόταν να υποφέρει επειδή όσοι μπήκαν από εμάς, απλά είχαν δώσει την φρεσκάδα των φυσικών δυνάμεων. Σε ένα μέρος του παιχνιδιού, που το παιχνίδι στην ουσία το οργάνωναν τα σέντερ μπακ μας, δεν φαινόταν καμία ελπίδα.

Όμως ο Άρης έπαιζε παθητικά. Κι αφού γλύτωσε κάποιες φάσεις που γίνανε λόγω και δικής του κούρασης, δεν μπόρεσε ούτε αυτός να τελειώσει το παιχνίδι με το δεύτερο τέρμα που είχε πετύχει. Ακριβώς στο σημείο μηδέν, ο Λιβάγια μείωσε κι έστειλε το ματς στην παράταση. Σπουδαίο πράμα για εμάς που βλέπαμε και θέλαμε κι άλλο χαβαλέ. Φυσικά οι δημοσιογράφοι θα μιλήσουν για πάθος και άρνηση ήττας, αλλά δεν μπορούμε και να κάνουμε κάτι γι αυτό. Οι γνώμες είναι σαν τους κώλους. Όλοι έχουν από έναν κι όλοι θα χέσουν την αλήθεια. Κι η αλήθεια είναι οτι η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα της στα δύο παιχνίδια, καθαρίζοντας έναν αντίπαλο με περίπατο.

Πήγαμε λοιπόν στην παράταση, όπου φυσικά δεν μπορεί να γίνει και αυστηρή κριτική. Το παιχνίδι θα ήταν παρωδία, λόγω του ψυχολογικού του αντιπάλου. Επαρχιώτης κόντρα σε πρωτευουσιάνο. Χαμένος από χέρι. Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε σωστά τακτικά στο γήπεδο και έκανε τα σωστά, που δεν είχε κάνει. Περιμένω και βαράω. Τρέχα εσύ. Κι αυτό έγινε. Δεν ήταν μόνο το δεύτερο γκολ του Λιβάγια, αλλά ήταν κι άλλες αντεπιθέσεις με σίγουρα γκολ, που φυσικά τα έχασε ο Ολιβέιρα. Ο μόνος που έμεινε μέσα από τους ανύπαρκτους που είχαμε σήμερα. Ίσως ο Καρέρα να διέγνωσε οτι τελικά ήταν ανύπαρκτος ο Άρης που θα έσπρωχνε παίκτη για να φυλάει το τηλεγραφόξυλο.

Όπως όμως και να έχει, η ΑΕΚ πέτυχε μια ανατροπή από τις σπάνιες. Με όλες τις αλλαγές να έχοτν βοηθήσει τα μέγιστα και σε πείσμα του Ολιβέιρα, που προσπάθησε με νύχια και με δόντια να αποκλειστεί η ομάδα. Σε μια παρωδία όπως είπα, στην οποίαν η ΑΕΚ τελείωσε με 8 παίκτες για λόγους τακτικής όσο αναφορά τον Μάνταλο και τον Σιμόες, και λόγους βλακείας όσο αναφορά τον Ολιβέιρα. Ειλικρινά ο τύπος είναι επικίνδυνος ακόμα και σε φάση που μόνος με κενό τέρμα, παραλίγο να σπάσει το δοκάρι, χώρια που κάνει τσαμπουκάδες επειδή κατανοεί οτι τον δουλεύουν από τους αντίπαλους πάγκους. Είναι αυτό που λέμε οτι ο μαλάκας αν δεν το καταλάβει, παραμένει τέτοιος.

Το παιχνίδι λοιπόν στο τέλος μας άρεσε. Λόγω ρυθμού, λογω πάθους, κύρια λόγω αποτελέσματος. Σε μένα προσωπικά πιο πολύ αφού έχω μια έμφυτη αντιπάθεια στην Άρη και σε όσους τον υποστηρίζουν. Ιστορικά ήταν οι προδότες του Ηρακλή, και θεωρούνται ελίτ του χωριού την ώρα που περηφανεύονται για τον τίτλο σκουλήκια και πανηγυρίζουν κάνοντας την κίνηση του καροτσιού. Και χονδρικά η πρόκριση κρίνεται δίκαιη αλλά εντελώς αδικαιολόγητα μπήκε στην αμφισβήτηση. Ακόμα κι έτσι όμως, φάνηκε οτι έχουμε καλύτερους παίκτες, καλύτερη ομάδα, κι οτι πήγαμε μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to ΑΡΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η koreas λέει:

    Και τους δύο ημιτελικους με τον αρη τους ευχαριστήθηκα. ειδικά σήμερα με τη συνοδεία άφθονης μπύρας, δίπλα στο κύμα, με τον άνεμο να ακολουθεί το ρυθμό της ομάδας μας. κρίμα που δεν υπήρχαν αρειανοι σήμερα στο γήπεδο να πάρουμε και τα εύσημα.

    αν ο πρώτος ημιτελικός ήταν το καλύτερο φετινό παιχνιδι της ομάδας (ας ελπίσουμε η απόδοση στον τελικό να τον ξεπεράσει), ο δεύτερος ημιτελικος σφράγισε την είσοδο στον τελικό για πέμπτη συνεχή χρονιά , είναι κι αυτό μια επιτυχία για αυτό τον τεράστιο σύλλογο, η οποία έρχεται λίγο μετά την ιστορική ανακοίνωση του γηπέδου της ομάδας του μπάσκετ.

    υπάρχει ένας επιπλέον μηνας ο οποίος δίνει εξτρα κίνητρο στην ομάδα μας για να κατακτήσει το κύπελο. το ευχόμαστε.

    ο βράνιες άραγε προλαβαίνει να ερθει να σηκώσει το κύπελο;

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ατυχία ή Ανικανότητα? Και τα δύο θα πω, συνέθεσαν ένα μεταφυσικό κοκτέιλ στους 2 ημιτελικούς με τον Άρη και πήγε να μας στείλει στο τρελάδικο. Φυσικά, η εγκληματική διαιτησία του 1ου αγώνα (ναι, οι άνθρωποι ξεχνάνε πολλές φορές) θα είχε συνδράμει τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να εγκληματίσει, να καταφέρει να αποκλειστεί από μία εμφανώς κατώτερη ομάδα.

    Στα αρνητικά της βραδιάς, ο Ολιβέϊρα, που πράγματι έκανε ότι ήταν δυνατόν για να αποκλειστούμε, ο μόνιμα αρνητικός Λόπεζ, ο άφαντος Κρίστιτσιτς, ο λιγόψυχος Βέρντε και ο Τσιγκρίνσκι του 1ου 20λεπτου, μέχρι να βρει ρυθμό, ήταν 1 ταχύτητα πίσω (για αυτό τα 3 φάουλ στα πρώτα 10′).

    Ο Μάνταλος του Α’, ήταν απλά συγκλονιστικός. Ούτε μία λάθος πάσα, εκπληκτική εμφάνιση στο κέντρο, μέτωπο μπροστά, μοίρασμα παιχνιδιού, τρεξίματα. Δυσκολεύονται πολλοί να το πούνε, χθες, ήταν εξαιρετικός.

    Ο Σιμόες μου θύμισε 2018. Ναι, έκανε λάθος στο 2ο γκολ του Άρη, συνολικά όμως ήταν ένας σκύλος που τους κατάπιε, δεν τον πλησίαζε κανένας σε ένταση.

    10 ζωές να παίζει ο φιλότιμος Μπακάκης, σέντρα σαν του Παουλίνιο δεν θα βγάλει.

    Αραούχο. Τρεξίματα, ένταση, τον αισθάνθηκε η άμυνα του Άρη και έδωσε ένα γκολ στον Ολιβέϊρα, ας πουλήσουν τον Πορτογάλο (με δώρο τον Βέρντε, σαν τις πίτσες) για να μείνει επιτέλους εδώ.

    Αλπμάνης. Όχι άλλο Βέρντε, ας παίζει να πάρει ρυθμό. Ο κατά τα άλλα soft Χρήστος, χθες, δεν κρύφτηκε, πήρε πρωτοβουλίες, έτρεξε, προσπάθησε, ήταν μέσα και στα 2 γκολ, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παίζει περισσότερο από τον Βέρντε.

    Εγώ δεν είδα πρόβλημα φυσικής κατάστασης πάντως, στην παράταση φάνηκε ακόμα περισσότερο ότι είχαμε τρεξίματα, εκτός του Ολιβέϊρα που τον έφερε και αριστερά, για την ταχύτητά του μάλλον…

    Γενικά, η ΑΕΚ του Καρέρα, είναι μία αξιοπρεπής ομάδα, φυσικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ακόμα και στο 96′ δεν έκανε γιόμες, συνέχιζε την (όποια) ανάπτυξή της, όχι υπό καθεστώς πανικού και στην παράταση ήρεμα και ωραία, καθάρισε το δεκανίκι του γαύρου.

    Αυτό με το καρότσι είναι εμετικό. Πρώτον, δεν καταλαβαίνω γιατί περηφανεύονται. Αν είχαν σχέση οι ίδιοι, αν μας είχαν δείρει ας πούμε, και πάλι δεν θα καταλάβαινα προς τι τα τραγούδια. Άντε να πούμε ότι χουλιγκανικά θα συνέχιζαν να καφρίζουν, όμως δεν είχαν να κάνουν κάτι με αυτό. Απλά, η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενέργεια της τοπικής αλητείας (αστυνομίας) να στριμώξει 2,500 σε θέσεις 1,000 προκάλεσε το σπάσιμο του καγκέλου ορθίων, πίσω από το οποίο ήταν (και) ο Ξηροκώστας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ΚΡΑΚ που ακούστηκε, τα πρόσωπα αυτών που έπεφταν μετά τα σπρωξίματα με τις ασπίδες των συμμοριτών.

  3. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ είδα μόνο το δεύτερο μέρος. Μια ερώτηση μόνο. Είναι δυνατόν σε αυτή την ΑΕΚ να μην παίζει ο Αλμπάνης βασικός;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πρώτα διάβασα το κείμενο του Stevie και μετα είδα τα στιγμιότυπα -φάσεις το πρωί με το καφέ πριν την έναρξη εργασιών.
    Είχε ματς (κανονικό) με τη Palace στις 21:00 δεν υπάρχει λόγος να κακοποιούμε την όραση μας με τα Μάνταλα.

    Πιο πολύ από περιέργεια μιας και για να φτάσει ο Stevie, που πάντα είναι συγκρατημένος στο γραπτό του σε αντίθεση με μένα, να μιλάει για τηλεγραφόξυλα και αμπαλλα ξύλα, φαντάζομαι τι κατάφερε χθες.

    Ομολογώ ότι αυτό που έχασε εκεί στο τέλος του ημίχρονου από ένα? μέτρο (μάλλον λιγότερο είναι) δε το χάνει όχι ποδοσφαιριστής, όχι άνθρωπος, αλλά κατοικίδιο από μεσαίο μέγεθος και πάνω. Όχι τσιουαουα δηλαδή, αλλά ένα mid-size κανίς απλά στέκεται ΧΩΡΙΣ να κάνει κάτι άλλο μιας και με την δύναμη της μπάλας και μόνο αυτή πάει μόνη της στα δίχτυα με το γκελ/ αναπήδηση. Είναι όπως το δοκάρι και μέσα, χρειάζεται μόνο να κάνεις το δοκάρι. Απλά να υπάρχεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ο τύπος πήγε να σκοτώσει (άγνωστο για πιο λόγο) μια τελειωμένη φάση και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βγάλει τη μπάλα όχι απλά out αλλά πιθανότατα εκτός γηπέδου. Βγήκε εκτός πλάνου το τόπι, χωρίς υπερβολή, και θυμηθήκαμε τις ένδοξες σέντρες του Ντιντακ που είχε εξαφανίσει όλη την ιπτάμενη πανίδα του ΟΑΚΑ ως άξιος συνεχιστής του Λουκά Βυντρα.
    Είδα και τη φάση του 80φευγα που βγαίνει μονός του 2 φορές. Εκεί απλά γελάς και λες δε πάει πιο κάτω. Κι όμως πάει. Ο τύπος καταφέρνει να αποβληθεί στο +120 επειδή για κάποιο λόγο σκέφτεται? ότι πρέπει να καθυστερήσει ένα φάουλ γέμισμα από την αντίπαλη περιοχή, μη τυχόν και φάμε δίποντο στη τελευταία φάση του ματς.
    Ομολογώ ότι τόσο καιρό που τον φωνάζω ΓΙΔΑ είναι προσβολή για τις ΓΙΔΕΣ. Αυτό το δίποδο ζώο με τα αυτιά προπέλες είναι μια κατηγορία μονός του.

    Μια κατηγορία που τη παλεύει να μπει ο Ιταλός πιατέλας (σωστά το γραφώ) που ζήλεψε τον γίδα και έχασε το αχαστο Νο2. Ο τύπος κάνει μόνιμα το ίδιο κόλπο (την εχει δει ότι είναι ο Salah σε ταχύτητα και ο Firmino σε τεχνική) και πάει να τριπλαρει πατώντας τη μπάλα με τις τάπες εν κινήσει. Παρατηρήστε τον το κάνει συνέχεια σε κάθε φάση. Τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και τον κόβουν με άνεση.

    Ο ρουλης είναι χειρότερη ομάδα και εχει 2-3 παίκτες όλους και όλους. Έλειπαν και 2 τραυματίες και τέλειωσε το θέμα. Όχι ότι εμείς είμαστε τίποτε κλασεις ανώτεροι αλλά ένα επίπεδο πάνω το έχουμε. Το χουνέρι όμως το γλυτώσαμε κατά τύχη εκεί στο 95’ οπότε πάλι καλά που θα γυρίσει ο Γκαρέλι πίσω. Τώρα με το γαύρο- επίσης είδα φάσεις- σε νορμάλ παιχνίδι όπως είναι τώρα δεν έχεις καμμιά τύχη. 9,5 στα 10 το ματς είναι πολλά – λίγα: ο Ελ Αραμπι τα τσαφ δε τα συγχωρεί συνήθως και εχει και 3-4 σκούρους (μη πούμε μαύρους και μας φάει η λογοκρισία) που τους αργοκουρουτες στυλ Κριστισιτς δε τους βλέπουν καν. Πιο τρεχαλατζιδικη ομάδα, πιο οργανωμένη και δουλεμένη στο χόρτο και με ποιοτικότερους παίκτες.
    Μου αρέσει πολύ ο Κάμαρά είναι τρομερό εργαλείο στη θέση του. Ο Μπα εξελίσσεται ραγδαία (αυτός θα φέρει λεφτά στο γαύρο).

    Οι Κέλτες μπορεί να τα σκάσουν. Το ποσό για αυτούς είναι αστείο όχι τόσο ως νούμερο αλλά γιατί ξέμειναν από τέρμα. Ο Forster είναι δανεικός και ΔΕΝ θα ξαναγυρίσει εκτός αν τον αγοράσουν από τους Saints. Έγινε χθες πρόταση £7.2 (8€) μιας και τον κοιτάει και η Arsenal για δεύτερο πίσω από το Leno και αν κάνει κίνηση τους το πήρε για πλάκα. Άλλο πορτοφόλι η Arsenal και άλλο club για τον παίκτη. Άλλο Arsenal και PL ακόμη και δεύτερος, άλλο Celtic και Σκωτία.

    Τα λεφτά πάντως που ζητάει ο Ηλίας ΔΕΝ τα δίνουν. Στο τάλιρο και αν είναι η μέγιστη τιμή που θα πάρει η ΑΕΚ αν τη πάρει. Τους το έχουν πει, τώρα αν ο εγγυητής δε μπορεί να καταλάβει ότι οι Σκωτσέζοι φυσικά σε αυτά τα λεφτά θα προτιμήσουν τον Βρεττανό από τον –δε με ξέρει η μανά μου- Έλληνα είναι δικό του πρόβλημα.
    Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μένει με το παίκτη στον άσο ο Μήτσος.

    ΥΓ1 ΔΥΟ πόντοι έμειναν. Αν δεν κερδίσει τη Τσελσκυ το βράδυ το πήραμε από σήμερα. Αλλιώς αναμένουμε. 30 χρόνια αναμέναμε, στη εβδομάδα θα τα χαλάσουμε?
    Τα έφερε έτσι η τύχη που θα είμαστε ταυτόχρονα πρωταθλητές Αγγλίας, Πρωταθλητές Ευρώπης, Νταμπλούχοι Ευρώπης και Πρωταθλητές κόσμου.
    Εχει μοιράσει πολύ πόνο ο Γερμανός με τη Liverpool.

    Ακούστηκε έντονα χθες ο Tiago Alcantara. ΤΡΟΜΕΡΟ εργαλείο, η μισή Bayern μονός του.

    Neco Williams (18): Το έχω ξαναγράψει παλιότερα, εχει κλείσει η θέση του δεξιού Μπακ για 10 χρόνια. Εχει την ατυχία να εχει τον ‘παλιό’ Trend μπροστά του (21 ετών) αλλά θα τα βολέψει ο Κλοπος. Του έχουμε εμπιστοσύνη.

    ΥΓ2 Πολιτικο: Από το είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος στο είμαστε κάθε άρθρο του Ποινικού Κώδικα, μια καρέκλα δρόμος.

    Και κάτι δεκάδες εκατομμύρια. Δε ξέρω τι είναι χειρότερο: η κατρακύλα στο 17% και σύντομα σε μονοψήφιο, το να σε περνάει ο Κανένας στις δημοσκοπήσεις και να βλέπεις τον ‘Κούλη’ στα +50αρια η να βλέπεις το ήλιο ριγέ από τα κάγκελα?

    Για τον Πετσιτη δεν ήξερες.
    Για τον Καμμένο που έπαιρνε ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ 12 φορές τηλέφωνο και ζήταγε να δώσουν το Μαρινάκη δεν άκουσες.
    Για το κακούργημα πώλησης βλημάτων στην Σ. Αραβία δεν άκουσες.
    Για τον Νικολάκη που ζήταγε από το Βαγγέλη 20,5εκ για να κάνει ο Καλογρίτσας κανάλι δεν άκουσες.
    Για τα δάνεια της Αττικής με εγγύηση παλιά δάνεια!!!! και τα βοσκοτόπια δεν άκουσες.
    Για τον Παπαγγελόπουλο που είχε κάνει δικό του ‘μαγαζί΄ και έβγαζαν ‘κάποιοι’ πολλά λεφτά (ο Νικολάκης τα λεει όχι εγώ) δεν άκουσες.
    Για τους εισαγγελείς που έκαναν αντισυνταγματικές διώξεις (παράβαση 86 του Συντάγματος) δεν άκουσες.
    Για το Πολλακη που ζήταγε να βάλουμε φυλακή μερικούς της ΝΔ για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν άκουσες.
    Για το Παπασπιτουλη που αγόραζε στη ξεφτίλα 38 κατασχεμένα ακίνητα για να εισπράττει ενοίκια από τις ΜΚΟ δεν άκουσες.
    Για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ που ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ και ζήταγε η γυναίκα του Καμμένου να γίνουν συλλήψεις δεν άκουσες.
    Για τα deal να δώσουμε τη γυναίκα του Κούλη με ΨΕΥΔΕΙΣ κατηγορίες για να ΄απαλλαγούμε’ δεν άκουσες.

    Ήσουν απασχολημένος να πετάς για ΣΚ στη Disneyland τα μουλικα με το πρωθυπουργικό και να κόβεις βόλτες με το κότερο και τα πούρα και να πηγαινοέρχεται το ελικόπτερο 8-10 φορές την ημέρα στο Σούνιο που μας έσπασες τα νευρά. Είχε και στο χωριό της ελικόπτερο το τσόκαρο βλέπεις.
    Έμαθες και τα πούρα ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ που το μόνο που ήξερες ήταν κάνα τρίφυλλο από το Καρανίκα που είχαν ποτίσει μπαφους όλες οι κουρτίνες στο Μάξιμου και τις πέταξαν!
    Μπήκε ο άλλος μέσα και ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΤΟΠΟΣ χασίσι, βρήκαν κλειδωμένα δωμάτια χωρίς κλειδιά, γόπες και ‘σύνεργα’ στα πιο απίθανα μέρη.
    2 μέρες απολύμανση έκαναν να ξεβρωμίσει ο τόπος να μπορείς να σταθείς.

    Θα τα ‘ακούσεις’ όλα μια και καλή, μη φοβάσαι.
    Απλά περιμένουμε τη στιγμή που θα αρχίσουν να κελαηδάνε ο ένας μετα τον άλλον για να σώσουν το τομάρι τους.
    Ο Νικολάκης αλώστε εχει ΗΔΗ ψευδομαρτυρήσει στην εξεταστική της Βουλής μιας και αυτά που ακούγονται στην πρώτη ηχογράφηση (εχει άλλες εννέα) κατέθεσε ΕΝΟΡΚΩΣ ότι δεν έγιναν ποτέ.
    Ο Μανολο κρύβεται στα κατεχόμενα (γιατί άραγε?) άλλα κάποια στιγμή θα τον τσακώσουν και αυτόν που θα πάει?
    Ξέρεις αυτός που ‘κατά λάθος’ μπήκε λεει στο Μάξιμου βάζατε στοιχήματα παρεουλα και βγάζατε φωτο αγκαλιά..

    Πόσους θα κάνεις ότι δεν ξέρεις και δεν άκουσες?

    Sit back, and enjoy the show.
    Η όπως έλεγαν και οι Pink Floyd: Have a cigar.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να προσθέσω μια δεύτερη ερώτηση, είναι δυνατόν να χάνονται αυτές οι ευκαιρίες στο τέλος της παράτασης; Ναι, τα χάνεις όταν είσαι τίγκα στο άγχος, στην αμφιβολία και με ολίγον από ανικανότητα! Τώρα, γιατί πας στο ντέρμπι με απώλειες εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν μαλακιζοσουν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, τώρα θα ήσουν στο +4 από τον Παοκ….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Official LFC video 2019-2020 Champions.

    https://www.youtube.com/watch?v=WHEthsO7T7w

    WAIT till the end. Just bloody awesome.

    Thanks lads.
    Thanks Jürgen.

    For EVERYTHING.

    YNWA

  7. Ο/Η Stelathen λέει:

    Μάλλον τα ξανασπασαν Μελ – χοντρός . Και να οι τίτλοι για τον παράγοντα χαμηλής μόρφωσης (έχουμε δει βέβαια και μορφωμένους γιαννακοπουλο, Μαρινάκη, πατέρα) και να οι μολυνσεις στην Δραπετσώνα, πια που δεν έχουμε ζωή.

    Όπως έχει πει και ο Στίβεν αυτές οι καταστάσεις συνεχώς εναλλάσσονται. ευτυχώς δηλαδή που στον τελικό δεν είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί θα τον χάναμε από τώρα…

    Τα σουργελα κυριαρχούν (συγνώμη Τζούλη) ακομη

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τελικα το προβλημα με τον λιβαια ποιος ειναι ρε μαγκες,ειναι οντως η θεση που τον βαζουν,γιατι βλεπουμε σε παιχνιδια ορισμενα τον λιβαια εξαφανισμενο και σε αλλα παιχνιδια να κανει παπαδες.

    Τι προβλημα υπαρχει με τις εργασιες στο εσωτερικο του γηπεδου και την εταιρεια ΤΟΜΗ,γιατι υπαρχουν καθυστερησεις?