Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Κορύφωση της αγωνίας για την δεύτερη θέση, αλλά και για το γόητρο. Σε μας βέβαια το ζητούμενο είναι να κορυφωθεί το ενδιαφέρον μας αγωνιστικά. Ποδοσφαιρικά να δούμε ματς αντάξιο του ονόματος των δυό αντιπάλων και αντάξιο της υπομονής μας που παρακολουθούμε αυτήν την παρωδία που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με 3-5-2 ! Κανείς δεν κατάλαβε γιατί, όπως και κανείς δεν είδε τίποτα στο πρώτο μέρος. Ή μάλλον είδε την στυλιστική επιλογή του Καρέρα. Με τέτοια ζέστη κουστούμι και μάλιστα με γιλέκο; Αν δεν έβγαλε αυτός την μπέμπελη, την έβγαλε σίγουρα η ομάδα του. Όπως την βγάλαμε κι εμείς, που είδαμε μια μάπα παιχνίδι, με φάουλ, άπειρα λάθη και με μια γενική κακοποίηση του αθλήματος. Χωρίς καθόλου ρυθμό και σχεδόν με μηδενικές τελικές.

Σίγουρα τον κύριο λόγο τον είχαν οι τακτικές και βγήκε αυτό το ξυλίκι. Με πολύ δυνατά πρεσαρίσματα και κανέναν κενό χώρο. Στην κάθε επίθεση εκατέρωθεν, ο άλλος αμυνόταν σχεδόν με όλους τους παίκτες του. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε λίγο από τα πλάγια, κύρια τα αριστερά του, κι εμείς μόνο από τον άξονα. Κατανοεί λοιπόν αυτός που δεν έχει δει τον αγώνα, οτι όταν επικρατεί συνωστισμός στον άξονα, δεν είναι δυνατόν να μιλήσεις για ανάπτυξη της ΑΕΚ. Η οποία έπαιζε στην ουσία για να διορθώνει τα λάθη της.

Δύσκολα θα βρεις διακριθέντα. Μπορείς να μιλήσεις για Λόπεζ, Σβάρνα, για τα τρεξίματα του Κρίστισιτς και για την φιλοτιμία του Ολιβέιρα. Πολύ δύσκολα θα μιλήσεις για μπάλα. Πολύ εύκολα θα πεις οτι φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το ανάποδο. Χωρίς βέβαια να καταλαβαίνεις το γιατί. Όπως δεν καταλάβαινες τι είχε στο μυαλό του ο Καρέρα και διάβασε έτσι το παιχνίδι. Να έχει την κατοχή ο αντίπαλος και στο τέλος να κουραστεί; Να παίξει με αντεπιθέσεις; Με τα βέλη Λιβάγια και Ολιβέιρα, που όμως βρίσκανε πάντα τέσσερις αμυντικούς; Δεν μπορώ να απαντήσω. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι το ματς πήγε στην άκαρπη ισοπαλία, με τον Φερέιρα πιο ήρεμο και πιο πετυχημένο. Κι αυτό που σίγουρα μπορώ να πω, είναι οτι ταλαιπωρηθήκαμε.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράματα άλλαξαν. Κατ’ αρχάς ξεκουράστηκαν τα μάτια μας. Ένας τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι με την έναρξη, ανάγκασε τον Καρέρα  να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 με την είσοδο του Βέρντε ! Τι να κάνει; Αυτόν έχει, αυτόν βάζει. Κι επειδή τον βάζει και φεύγει από την αμυντική του ηττοπάθεια, ανοίγονται οι χώροι και παίρνει ρυθμό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν η ΑΕΚ να πελαγοδρομεί και να περάσει ένα εφιαλτικό τέταρτο στο οποίο δέχτηκε τέσσερις τελικές.

Στην συνέχεια γίνεται ένα εσωτερικό ανακάτεμα της τράπουλας με τον Κρίστισιτς και τον χειρότερο όλων σήμερα Μάνταλο, και η ΑΕΚ ισορροπεί. Κάνει κάποιες υποψίες τελικών κι αυτή για ένα τετράλεπτο μπας και ισοφαρίσει την στατιστική, και μετά γίνεται το προφανές. Ο ΠΑΟΚ γυρνάει σε 3-5-2 και σε αντεπιθέσεις και η ΑΕΚ φέρνει ένα 4-4-2 και φυσικά το σύστημα γιουρούσι. Με αυτό το σύστημα δείχνει κι αυτή επικίνδυνη, όμως τα πράματα είναι απλά : Ο κορυφαίος είναι ο Κρίστισιτς, ενώ στο ταμπλό των διακριθέντων περνάει κι ο ΟΙκονόμου. Στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό, έδωσε το γήπεδο κι έδειξε την δημιουργική γύμνια της ΑΕΚ.

Κι ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει. Έναν καλύτερο ρυθμό, ένα δοκάρι του ΠΑΟΚ, κι ένα πιθανό πέναλτυ στον Μάνταλο. Αυτά είναι η γαρνιτούρα του φαγητού. Αυτό που θα πρέπει να δει ο φίλαθλος, είναι οτι ο ΠΑΟΚ διέθετε πλάνο και φυσικά καλύτερους παίκτες. Τα ατού της ΑΕΚ εγκλωβίστηκαν κι εξουδετερώθηκαν, και δεν υπήρχε καμία λύση από τον πα΄γκο ή κάποιες ατομικές εξάρσεις. Ο ΠΑΟΚ πήρε σβηστά την ισοπαλία και πλέον ο μόνος του αντίπαλος είναι ο εγγυητής για το αν θα βρει δικαστή καμικάζι να δικάσει την υπόθεση. Αγωνιστικά, έδειξε οτι όταν του έφυγε η κατάθλιψη, κέρδισε τον Ολυμπιακό και δεν έχασε από την ΑΕΚ.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Και την απαλλάσσει από όλους τους δαίμονες που θα είχαμε την Κυριακή. Μπορεί να την αφήσει ήσυχη να προετοιμαστεί για το κύπελλο και να μην ζητάει στόχους αν δεν θέλει να επενδύσει. Φυσικά μπορεί κι ο στόχος να έρθει κατά λάθος με τα δικαστήρια, αλλά εδώ μιλάμε αγωνιστικά κι όχι οπαδικά και τυφλωμένα. Η ομάδα αυτή, γιατί να πάει σε προκριματικούς στο champions league; Θα έχει κάποια τύχη; Ας είμαστε ρεαλιστές κι ας είμαστε ήρεμοι. Όσοι παίζουν, δίνουν αυτό που μπορούν. Ας δώσουμε συγχαρητήρια που βγήκανε τρίτοι διότι αυτή ήταν η δυνατότητα τους. Δεν πήγαν παρακάτω και δεν έκλεψαν κάτι παραπάνω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

44 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Η τελευταια παραγραφος ειναι η ουσια. Αυτο μπορουν ,αυτο κανουν. Το οτι βρεθηκαν στην ΑΕΚ, δεν οφειλεται πρωτιστα σε αυτους. Δεχθηκαν μια προταση, ισως δεν ειχαν κι αλλη, και συμφωνησαν. Να τον κατηγορησω που ηρθε ? Αυτοι που τους εφεραν ,θα πρεπε κανονικα να ειχαν φαει το ξυλο της αρκουδας, οχι να ακουνε οι παικτες τα σχολιανα τους. Ειδικη μνεια πρεπει να γινει για τον Μανταλο. Δεν ξερω τι κουβαλαει στο κεφαλι του αυτο το παιδι.Σκατα ισως,μυαλο αποκλειεται. Τοσα χρονια στην ομαδα,σε αντιθεση με τις μεταγραφες, θα πρεπε να ηταν πολυ πιο “σοβαρος” και πολυ πιο δεμενος με την ομαδα. Τελος παντων,ενα παιχνιδι εμεινε διαδικαστικο πλεον,κι αλλο ενα γοητρου. Το πιθανοτερο,να τα χασουμε και τα δυο.Με βαση τι βλεπουμε στο χορτο μιλαμε. Τωρα,αν ο δικαστης ειναι ετσι ειναι αλλιως,βγαλει παπαδες η λαγους προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο. Αυτα ειναι για τους γαυρους και για αυτους που σκεφτονται σαν αυτους. Μιλαω για τον κοσμο βεβαια….

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης, Πριγκηπάτο : ¨εχουμε τώρα και την ένσταση….

  3. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Να την κανουμε η οχι ? Ιδου η Ροδος ,γιατι το πηδημα θα μεινει για αργοτερα…
    Ρομαντικα,συναισθηματικα δεν κανεις τιποτα.Επαγγελματικα και σε κοντρα,την εχεις ηδη κανει την ενσταση. Αλλωστε την εχεις πληρωσει την νυφη με κατι τετοια .
    Ας κανουν οτι τους κατεβασει η γκλαβα τους. Αν την κανεις την κερδιζεις σιγουρα,εισαι στα ισα και πας για νικη με τους ελεεινους ! Μονο μην φας καμια 4αρα και δεν σε ξεπλενει μετα ολοκληρο το Αιγαιο. Δειχνεις ετσι ομως οτι εισαι σε “φουλ επιθεση” για τα συμφεροντα της εταιριας. Δεν την κανεις? Εισαι με το κεφαλι ψηλα,λες τα παντα στο χορτο, και δεν σου λεει κανεις και τιποτα πλην των οπαδων. Αμα θες την γνωμη μου , την κανεις γιατι εσαι υποχρεωμενος να την κανεις. Για λογους που εχουν να κανουν με τα μεχρι τωρα νταραβερια . ΑΕΚ εισαι,οχι Αητος Ζευγολατιου να κανεις αβαβα για να σου ανοιξουν υποχρεωσεις …….

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Αυτο που μου προξενει αποριες ,ειναι πως ο ΠΑΟΚ ειχε το ιδιο προβλημα και με τον ΟΣΦΠ και με τον ΠΑΟ. Δεν ασχολουμαι με τον βαζελο,το γεγονος οτι εχει προεδρο τον Αλαφουζο ειναι απο μονο του τραγικο.
    Ποιος ομως θα με πεισει πως ξεφυγε της προσοχης του Καραπαπα,που οταν θα δει μυγα στο Καραισκακη θα πει οτι εναι δακτυλος του ΠΑΟΚ ! Ουτε οι διαιτητες το ειδαν ουτε κανεις ? Νομιζω πως αν ερχοταν ο Εσκομπαρ ο γνωστος, εδω στο αρβανιτοχωρι για δουλεις ,θα εφευγε μαλλον κολυμποντας….

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν Καλημερα
    Την κανεις η οχι ρην ενσταση??
    Το τωρα η το μετα

  6. Ο/Η JF λέει:

    Μόνο σε μένα φαίνονται λίγα τα 2 εκ το χρόνο για ονομασία γηπέδου?

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενστάσεις για τέτοιους αστείους λογούς κάνεις μόνο άμα είσαι μικρός. Αν είναι κάτι σοβαρό, ένας παράγοντας που όντως κρίνει υπερ του αντίπαλου δραματικά ένα παιχνίδι εκεί ναι, αν πχ βάλει μέσα το Μεσι και δεν τον εχει δηλώσει αν ένας παίκτης δει κόκκινη και συνεχίζει να παίζει με 11 επειδή δε το πήρε χαμπάρι ο ref. Έχουν γίνει τέτοια γι’ αυτό τα γραφώ. Εκεί όντως είναι παραποίηση αποτελέσματος. Αυτό που μου έλεγε το πρωί γαύρος με το Βαλνερ ΔΕΝ είναι το ίδιο. Ο Βαλνερ είχε κανονικά μπλε κάρτα από την ΕΠΟ και ο Γκαγκάτσης ως πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε το θείο ότι κακώς το μαγαζί του του έβγαλε τη κάρτα! Έτσι ένας Βαλνερ που έπαιξε 11 ολόκληρα λεπτά (μπήκε αλλαγή στο 79’) καθόρισε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων και ανάλογων αγώνων. Ούτε ο DIOS10 να ήταν..

    Εδώ ο εγγυητής είναι σε τριλημμα (το δίλημμα συν ένα). Ενώ ήταν πανέτοιμος με τα λεφτά στο χέρι να ζμπρωξει κάνα δεκάρικο να ‘ουμ να φέρει παικταράδες (και το Σκοκο για να μη ξεχνιόμαστε) για το μεγαλείο της αεκαρας και να παίξει με τις Μπάγερν στο CHL του το χάλασαν οι Ολιβειρα τελευταία στιγμή. Μια κακή συνήθεια αυτός ο Νέλσον άμα δε βρίσκει κάνα 18χρονο απέναντι του δε σταυρώνει γκολ αλλά δεν είναι τόσο γίδας τελικά. Άμα ξέρεις μπάλα είσαι μεγάλος παίκτης στα μεγάλα- δύσκολα ματς και ανάλογα βλέπεις τα κουνούπια ως ελέφαντες η αλλιώς ο καθένας όσο καταλαβαίνει μιλάει.

    Με τα λεφτά στη βαλίτσα cash ήταν ο Μητσαρας να εγγυηθεί τουλάχιστον 5 μετάγραφες των 2εκ εκάστη και στράβωσε το πράγμα. Να θες να ξοδέψεις και να μη σε αφήνουν, απλά τραγικό.

    1) Κάνεις ένστασή? Γίνεσαι ρόμπα γιατί δεν θα είναι τόσο διαφορετικό να είσαι αεκ. Ασε που ήδη δεν είναι- έχεις κάνει και με το Μπεο στη τεσσαρα και την έχασες- αλλά λεμέ τώρα.
    2) Και που κάνεις ένσταση τι κατάλαβες? Άμα θέλει ο φουρω σε βάζει κάτω και σε κοπανάει σα χταπόδι. Το ξέρεις και το ξέρει. Όλοι το ξέρουμε. Ποδοσφαιρικά ο Βαγγέλης προτιμά το ζμπαουγκ στα προκριματικά του CHL από το αεκ. Λογικό μιας και ο νοτιομακεδονας δεν εχει παίξει πότε του άρα εχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκλειστεί. Αποκλεισμός σημαίνει χονδρικά + επτά εκατομμύρια.
    3) Το αφήνεις και ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας πας- αν πας- στο Europa. Όχι ότι άμα πήγαινες στα προκριματικά του CHL με τον Οικονόμου θα πέρναγες 2 γύρους αλλά λέμε τώρα. Σε κράζουν μεν οι αεκτσηδες αλλά έχεις και δικαιολογία για νέο γύρο με νέους Ολιβειρες. Θα μου πεις άμα πας στο CHL θα έπαιρνες κάνα παίκτη? Ναι ΟΣΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. Οι απλες και τα χουβαρνταλίκια είναι στον άνθρωπο δεν έχουν να κάνουν με τη τσέπη. Άμα είσαι ταλιροφονιάς δε ‘πα να έχεις 100εκ στη τσέπη? Τράκα το καφέ θα κάνεις. Ο Μπαρλος έβαζε υποθήκη το σπίτι του για να φέρει το Μαύρο ο εγγυητής βουτάει τα φράγκα ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ για να κάνει δικά του γήπεδα και τη παρατάει με τους Παουλινιους και τους Κλωναριδηδες. Απλά πράγματα – κουβέντα να γίνεται.

    Με λίγα λογία. Δώρο άδωρο είναι η ένσταση. Στο ταψί περνάς μόνο άμα σε αφήσουν και αν γίνει κάνα θαύμα θα πρέπει έστω για τα ματιά να φέρεις κάνα παίκτη εκτός από τα κριάρια του ΟΑΕΔ της Αγγλίας. ‘Ασε που πρέπει να χαλάσεις και καρδίες και δε κάνει. Ασε που πρέπει να στηρίξεις και τον ΕΦΤΑΡΑ στο πάγκο που χθες διαβάζω άλλαξε λεει 3-4 συστήματα πάλι μέσα στον αγώνα λες και έπαιζε σκάκι με τη Μπαρτσα στο CampNu απέναντι στο Πεπ. Έλεος ρε μεγάλε. Με τον Εσιτι και το Μιχαι τον Αλβανό αντίπαλο έπαιζες που θες και 17 συστήματα τρομάρα σου. Μιλάμε για τέρας προπονητικής που όχι απλά δε ξέρει τι κατεβάζει αρχικά αλλά αλλάζει και γνώμη κάθε 20 λεπτά. Τον ΕΦΤΑΡΑ και τα ματιά σας παιδιά. Μη φύγει ο ΟΑΕΔ της Ιταλίας και τι θα πάθουμε. Συλλογή τα UB40 της Ε.Ε έχομε κάνει: άμα δεν είσαι άνεργος δε μπαίνεις στο ροστερ. Θα πρέπει να κοιτάξω μπας και παίρνει και καμμιά επιδότηση, όπως οι επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ανέργους και το κράτος πληρώνει 50-60% του μισθού τους. ΙΚΑΝΟ ΤΟ ΕΧΩ

    Που να μπλέκεις? Δεν είναι καιρός για ηρωισμούς.

    Το γράφω από τώρα. ΑΝ γίνει ο ‘τελικός’ στο χωράφι του Απόλλωνα θα ΞΑΝΑ- δούμε απερίγραπτες σκηνές. Πρέπει να είσαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να πας να βάλεις αυτό το ματς σε ΑΥΤΟ το γήπεδο που και σαν εγκατάσταση για τον αγώνα αλλά και σαν περιβάλλον χώρος με τα στενά περιμετρικά ειδικά από τη πίσω μεριά αυτή απέναντι από τα επίσημα (ο θεός να τα κάνει επίσημα) είναι ανοικτή πρόσκληση για γιορτή των είναι εδώ μαζί σου εκατέρωθεν να παίξουν τις γνωστές μαχαιριές μολοτοφιες κλπ. Σκοτεινά στενά, χωράφια- ένα 5χ5 εχει όλο και όλο από τη πίσω μεριά και 2-3 πολυκατοικίες είναι η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ για τους μπαχαλακηδες. Όταν αδυνατείς στο ‘ελεγχόμενο’ ΟΑΚΑ σε κεκλεισμένων να αποτρέψεις με 3000 αστυνομικούς το ξυλίκι στα ‘επίσημα’ μεταξύ 500 πιστολάδων εκατέρωθεν , το να τους στείλεις στη Ριζούπολη είναι μια απόφαση που ούτε ο κανονικός Γκουφη δε θα έπαιρνε.

    ΥΓ Καθαρά ποδοσφαιρικά κύπελλο δε παίρνεις ούτε τη δευτέρα παρουσία. 5 σκαλιά πάνω είναι ο γαύρος από τα μάνταλα. Μη τρελαθούμε τώρα και ξεχάσουμε το άθλημα. Ο Γάλλος μόνο ξέρει όσο 15 Κριστισιτς με 10 Σιμανσκι και 5 Μάνταλα πακέτο.

    ΥΓ2 Οι ομάδες κανονικά κάνουν προετοιμασία τώρα. Φιλικά είναι τα ματς για τη σαιζόν που μπαίνει. Τα άλλα είναι απλά τυπικουρες. Πέρσι η Premier ξεκίνησε αρχές Αυγούστου, η Ευρώπη μέσα Ιουλίου. Όπου δεν εχει κριθεί η κούπα απλά παίζονται κάπως τα παιχνίδια (Ισπανία). Όπου εχει κριθεί Αγγλία Γερμανία Ιταλία Ελλάδα είναι η αγγαρεία της αγγαρείας. Απλά αντί να πίνουν μπύρες στα Κελτσε τις πίνουν στα ΟΑΚΑ.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τώρα που έκλεισε μπορούμε να το πούμε. Πριν χρονιά είχαμε έρθει σε ένα understanding που λεμέ εδώ – μιας αρχικής σύγκλισης απόψεων με μεγάλη πολυεθνική για το γήπεδο προς 15εκ. Για το νούμερο κρατάω επιφυλάξεις γιατί μας το είπαν μεν αλλά και εμένα μου δείχνει μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα.

    Το αεκ λειτούργησε ως τυπικό αεκ με τον ανάλογο εμπορικό διευθυντή. Τον τιτάνα του εμπορίου που ακούει στο όνομα Καραμούζας. Ο Καραμούζας όταν δε βγάζει λαμπάδες!!!! στη μπουτίκ το Πάσχα (λες και το αεκ είναι Jumbo), εχει τη φαεινή και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδέα να κλείνει χορηγίες με το εταίρο μαγαζί του αφεντικού. Πάει δηλαδή στο αφεντικό και του λεει, έχω μια πολύ καλή πρόταση: Θα πάμε στην άλλη τσέπη σου (κατά 11%) και θα κλείσουμε μια χορηγία που δε μπορούν να μας πουν όχι. Θα πληρωθούμε δηλαδή κατά 89% μεν αλλά σιγουρά δε. Το έχω κάνει και με τη φανέλα και με τις διαφημίσεις. Μπορεί να περνούμε ψίχουλα αλλά έψαξα 4-5 χρόνια και ΚΑΤΑΦΕΡΑ να ΜΗ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο πελάτη. Δεν είμαι τρομερός?

    Φυσικά Καραμούζα μου μην αγχώνεσαι.

    Ο ΟΠΑΠ να είναι καλά και θα ζούμε 1000 χρόνια σα το μαρμαρωμένο βασιλιά.

    ΥΓ Χρυσή συμφωνία ΑΕΚ-ΟΠΑΠ για το εμπορικό όνομα της Αγια Σοφιάς λεει ο Κεφτετζογλου: Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η συμφωνία έκλεισε οριστικά και το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα έχει το εμπορικό όνομα του ΟΠΑΠ. Εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές για το πολύ σημαντικό, από οικονομικής πλευράς, θέμα. Αρκετές μεγάλες εταιρίες είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και γίνονταν συζητήσεις.
    Μετάφραση: o Δημήτρης Μελισανίδης ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ με 11% (33% του 33% της Emma Delta) είχε προσωπικές επαφές με τον εαυτό του. Κάθε πρωί κοιτάζονταν στο καθρέπτη και συζητούσε:

    -κ. Μελισανίδη τι θα λέγατε για 2εκ το χρόνο και να σας δώσω το όνομα?
    – Δε ξέρω Δημήτρη πρέπει να το σκεφτώ, είναι πολλά τα λεφτά. Ασε που έχω πολλές μεγάλες εταιρίες να διαλέξω.
    – Ποιες είναι αυτές? Τι ποσά σας προσφέρουν? Αν είναι να τα ματσαρουμε το θέλουμε το Project
    – Πολλές και μεγάλες εταιρείες μη με πρήζεις τώρα. Τις ξέρει ο Καραμούζας.
    – Απλά ρωτάω ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ να καταθέσουμε δηλαδή επισημά ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ να υπάρχει μια ΤΥΠΙΚΗ διαφάνεια? Στο μιλητο κάνετε δουλείες των 10εκ ως ΠΑΕ?
    – Μη με μπλέκεις τώρα Δημήτρη το αποφάσισα. Θα πάω με το κ. Μελισανίδη.

    ΕΒΙΒΑ

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Note: Μπορεί να κάνω και λάθος εγώ γιατί είμαι και χαζούλης. Δε τα πιάνω γενικά τα εταιρικά σα κάτι ψυχές άλλες.

    Η ονοματολογία του γηπέδου αφορά και πληρώνεται στην Δικέφαλος Α.Ε στην οποία και ανήκει το ακίνητο.
    Παραχωρεί για ένα χρονικό διάστημα το όνομα του ακίνητου προς εμπορική εκμετάλλευση της επι πληρωμή.
    Η Δικέφαλος Α.Ε είναι συμφερόντων εγγυητή και όχι ΠΑΕ αεκ μιας και δια νομού οι ΠΑΕ απαγορεύεται να έχουν στη κτίση τους ακίνητα.

    Αρα αφοί τα οποία χρήματα θα καταλήγουν στα ταμεία της Δικέφαλος Α.Ε και όχι στην αεκ ΠΑΕ (η οποία αλώστε θα πληρώνει για να νοικιάζει το γήπεδο) τι μας νοιάζει εμάς ως αεκτσηδες ποιο άλλο μαγαζί κονομάει στο ταμείο του?

    Μπορεί η Δικέφαλος Α.Ε να πει πχ του χρόνου: πήρα 2εκ και τα δίνω σε άλλο ΑΦΜ να φέρω τον Χ παίκτη?
    Αν μπορεί, δεν είναι δάνειο ΑΡΑ ΧΡΕΟΣ της μιας Α.Ε προς την άλλην?
    Ποτε είναι η τελευταία φορά που ο εγγυητής ΧΑΡΗΣΕ λεφτά στην αεκ?

    Μικρές ερωτήσεις food 4 thought για τους Κεφτετζογλου αυτής της γης.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπάτο : Γιάννη, αν την κάνεις είσαι σίγουρα δεύτερος. Ο ΠΑΟΚ χάνει το παιχνίδι 3-0 και του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Την κάνεις

  12. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν ξέρω αν θα μάθουμε την αλήθεια κάποια στιγμή,αλλά ο Καραπαπας ήξερε για τα Δελτία από Θεσ/νίκη μεριά. Και ειναι καρατσεκαρισμενο αυτό.Από μια άλλη υπόθεση προσωπική του,προέκυψε αυτό.Το είπε στον αρχηγό του,δεν το είπε δεν γνωρίζω.Αυτά έμαθα,αυτά λέω.
    Στα δικά μας,όλο και κλείνω στο να γίνει η ένσταση. Υπάρχουν πληγές ανοιχτές.Παίρνεις το αίμα σου πίσω,χωρίς να φταις σε κάτι. Που η μαλακια είναι πως πρέπει να κάνεις Εσύ ένσταση αντί να επιληφθεί η σούπερ λιγκ, η ξέρω γω Ποιος άλλος “θεσμος”. Εγώ θα παιρνα τον Ιβάν ,και με δυο κουβέντες το έκλεινα. Μου στέλνεις πακέτο,Μπισεσβαρ, Λημνιο,Γιαννουλη για δυο χρόνια ,τους πληρώνεις,μου στέλνεις και ένα διφραγκο με ένα ταξί,και εγώ δεν κάνω ένσταση Γιατί είμαι “αλλιως”….

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Τελικά τι θέλουμε? Από τη μία κατηγορούμε (εγώ προσωπικά το καταλογίζω) την επιλογή να ΜΗΝ κυνηγήσουμε τον υποβιβασμό το 2018 και την πλαστοπροσωπεία των ΔΙΑΤΗΤΩΝ στον τελικό και από την άλλη να φωνάζουμε, ΜΗΝ κάνετε ΕΝΣΤΑΣΗ γιατί είμαστε διαφορετικοί?

    Παίζουν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ από 01/07, 4 αγώνες στο σύνολο. Το ξέρουν. Και μπαίνω σε ύποπτες σκέψεις για τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ παικτών όπως οι Βιερίνια, Μαουρίσιο π.χ. που ΔΕΝ έχουν ανανεώσει, ούτε έχουν παρατείνει. Ας μην εμβαθύνω τόσο πολύ, άστο αυτό. Υπάρχει ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελεσμάτων και είναι πρόβλημά τους, γιατί συμμετέχουν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ παίκτες. Τέλος.

    Γιατί πρέπει να είναι υποχρεωμένη η (κάθε) ΑΕΚ να κάνει ΕΝΣΤΑΣΗ όταν δεν είναι υπεύθυνη η διοργανώτρια? Υπάρχουν όργανα για αυτό, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν αυταπέγγελτες κυρώσεις για τέτοιες παρανομίες.

    ΕΙΔΙΚΑ απέναντι σε αυτούς τους σιχαμένους ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ που εδώ και 3 χρόνια έχουν κάνει ΟΛΕΣ τις ομορφιές των ΑΡΧΙ-βρωμιάρηδων…καμία ΑΝΟΧΗ. Τους αποτελειώνεις. Θα υπολογίσουμε αυτούς που παίζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχοντας στην κατοχή τους και άλλες ομάδες, εκτός από παραρτήματα και δανεικούς? Απλήρωτες χορηγίες και ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ υποτελών με τελευταίο, κορυφαίο παράδειγμα την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τροπολογία Γεραπετρίτη σε μία νύχτα? Πόσο ακόμα θα λέμε σφάξε με Πασά μου ν’ αγιάσω?

    Μία ελπίδα τους είχε μείνει και ας ήταν άπιαστη, η 2η θέση μέσω της οποίας θα προσπαθούσαν να σωθούν μιας και αυτοί είναι από το ΡΟΣΤΟΦ και όχι το ΚΑΤΑΡ.

    Μήπως χθες δεν μας την ΕΦΕΡΑΝ και πάλι? Η φάση με τον Μάνταλο είναι πέναλτι. Αλλά και να ΜΗΝ ήταν, ποια φάση θα δει το γαμημένο το VAR στο τέλος? Όπως τους είπε ο Ρόμπερτσον. Τελικά, τι στο διάολο σας θέλουμε ρε λαμόγια? Τεχνηέντως το VAR αρχίζει και αποδυναμώνεται. Θυμάστε τη χρήση στη Ρωσία? Γιατί πάμε όλο και λιγότερο…εκτός αν είναι η ΡΕΑΛ?

    Αυτό το ΕΠΙΠΛΟ ο ΕΣΙΤΙ πώς στο διάολο τελείωσε χωρίς κάρτα όταν το μόνο που κάνει είναι να σκοτώνει? Μήπως ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ στο 1ο δεκάλεπτο με 3 συνεχή μαρκαρίσματα για ΚΑΡΤΑ?

    Κλείνω την παρένθεση και επιμένω. Η ΑΕΚ οφείλει να κάνει ΕΝΣΤΑΣΗ και ΜΗΝΥΣΗ στον Ολλανδό που έδωσε το πράσινο φως παράνομης τέλεσης του αγώνα. 2 επιλογές είχε, ο παοκ με 8 ή καθόλου αγώνας. Δεν φταίει η ΑΕΚ για μία Ολλανδορωσική σύμπραξη.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εκ του ρεπορτάζ:

    Οι δυο γενικοί αρχηγοί των ομάδων (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) ενημερωθήκαν ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα ότι η συμμετοχή 12 παικτών του ζμπαουγκ ήταν παράνομη, άρα σύμφωνα με το κανονισμό επιφέρουν τις ανάλογες ποινές: νίκη στα χαρτιά για τη γηπεδούχο και αφαίρεση 3 βαθμών στη φιλοξενουμένη μιας και με υπαιτιότητα του το ζμπαουγκ ΔΕΝ συμπλήρωνε 9 παίκτες που είναι το Minimum συμμέτοχης για τη διεξαγωγή αγώνα.

    Εκ της λογικής:

    ΚΑΙ το αεκ (δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να γίνει το παιχνίδι με ορούς παρανομίας: κερδίζω? Περνάω με το ‘σπαθί’ μου και χάρη σας έκανα, Χάνω? Κάνω ένσταση και πάλι περνάω. Win-Win η κατάσταση.
    Ο διαιτητής ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ αφού εν γνώση του ξεκίνησε έναν αγώνα που δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει. Οι αρχηγοί μπορούν να λένε ότι θέλουν και να κατεβάσουν σκυλιά και γατιά στο φύλλο αγώνα. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ είναι υπεύθυνος για τη τέλεση – διεξαγωγή του. Αλλιώς να μαζευτούμε 15 χαβαλέδες από δω μέσα να κατέβουμε και εμείς την επόμενη φορά. Χωρίς δελτία χωρίς φανέλες χωρίς τίποτα. ΣΚ να είναι μόνο να μην έχουμε δουλείες και να κατέβουμε με τις βερμούδες και τα Gin tonic ανά χείρας..

    Φυσικά είναι ενήμεροι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ εγγυητές – πρόεδροι – ιδιοκτήτες, ΠΡΙΝ ξεκινήσει το ματς. Ο ένας παίζει 4 ματς κουκουρουκου χωρίς δελτία εδώ και 15 μέρες και ο άλλος πουλάει τρέλα. Οποίος εχει την πεποίθηση ότι ο βασιλομπιλαρος (που το μόνο που αποφασίζει μονός του χωρίς να ρωτήσει είναι ποσά παγάκια θα βάλει στο τζίβας), αποφάσισε και δεν ρώτησε – ενημέρωσε, ας περιμένει μεταγραφή το Σαλαχ στη θέση του Βέρντε και τον Van Djiik στη θέση του Οικονόμου. ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ εχει.

    Όλοι γνώριζαν ακριβώς το έργο και απλά είναι μια καλοστημένη παράσταση ερασιτεχνών, ανάλογη αυτών που έστηνε το ΖΑΒΟ με τους παπαδο-καμενους και ‘δεν ήξερε’.

    Με λίγα λόγια είναι το ελληνικό ‘ποδόσφαιρο’. Ένα θέαμα δελφιναριου που μπορούν να ‘συμβούν’ τα πάντα ανά πάσα στιγμή και όλοι να σφυρίζουν αδιάφοροι.

    Λογικό αφού πότε κάνεις δε τιμωρείται και ΑΝ (1 στις 1000) γίνει καμμιά στραβή, η απόφαση αλλάζει στα CAS-MAS-FAS κλπ. εφετεία στις 1 η ώρα Σάββατο βραδύ.
    Η καταθέτουμε και μια ‘τροπολογία’ και λύνουμε το πρόβλημα.

    Πεφτο-συννεφακηδες..

    ΥΓ Χάθηκε και ο ζμπαουγκ. Να μας αναλύσει πως ένας ‘επενδυτής’ που ρίχνει εκατομμύρια να ‘ουμ άφησε 15 μέρες τη μισή και βάλε ομάδα στον αέρα..
    Διαγωνισμός στο ποιος ΔΕΝ θα κατεβεί στο CHL, άρα δεν θα υποχρεωθεί να δώσει κάνα φράγκο στο ροστερ, γίνεται. Ο πιο καρμοίρης κερδίζει.

  15. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Ένσταση ΧΘΕΣ. Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε. Στους χωριάτες που σε κοροϊδεύουν 2 χρόνια τώρα και σε λένε χάρτινο μόνο πουτσα. Και ένσταση να μην τούς κάνεις θα βγουν να πουν ότι έχουμε τύψεις από το πρωτάθλημα του 18 και γι’αυτό δεν κάναμε. Πουστηδες γαύροι του βορρά. Ο μελλ.παντος δέχεται μεγάλη πίεση από τους οργανωμένους να κάνει ένσταση. Αλλιώς θα είχε βγάλει ήδη ανακοίνωση πού θα έλεγε ότι δεν προχωράει σε ένσταση.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Έκλεισε το θέμα.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβ Καλησπερα
    Βλεπεις η ομαδα να γινεται ανω κατω μετα απ’ολα αυτα.
    Ποιο μπορει να ειναι το παρασκηνιο σε αυτο το δουνε και λαβειν?
    Παντως πιο πολυ απ’ολους εχουν σκυλιασει οι γαυροι.

  18. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Για μένα κακός έκλεισε έτσι. Σίγουρα κάτι θα πάρει ο Μελλ.απο αυτό. Θα το δούμε στο μέλλον. Μπορεί να πάρει και τα αρχιδια μου που ξέρεις.

  19. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Άποψη μου: Η απόφαση να μην καταθέσουν ένσταση είναι, φυσικότατα, πολιτική αλα γιουνάν μπεηλίκ, αλλά ΚΑΙ αγωνιστική. Αν θέλαμε να έχουμε ελπίδες έπρεπε να αγοραστούν -τέτοιες εποχές- 6 παίκτες 11δας και αν δεθεί ομάδα σε 3 εβδομάδες. Άστο καλύτερα, κάλιο πέντε και στο χέρι, δεν γίνονται αυτά. Ο προπονητής στο τακτικό δεν είναι και ο καλύτερος (Μανόλο και Γκας σίγουρα υπερτερούσαν), αλλά φαίνεται ότι η ομάδα δουλεύει και υπάρχει πρόοδος. Φυσικά να προοδεύσεις από εκεί που την άφησε ο κωλόμπος της ιβηρικής δεν είναι και δύσκολο, the only way is up, αλλά κάτι γίνεται, εδικά σε φυσική κατάσταση και αυτοματισμούς μπροστά. Επίσης φαίνεται να τον γουστάρουν γενικά, τα κωλόπαιδα μέσα στην ομάδα, βλέπουμε και το Λιβάγια να μαρκάρει μπροστά στο κουτί μας!

    Όπως είπε και κάποιος πριν, μάλλον και η γαβριέλα προτιμάει τον ζμΠΑΟυγΚ στα προκριματικά τσουλού και διότι δεν παίζει να περάσει και διότι θα συνεχιστεί η τωρινή πορεία παρακμής….

    Άλλωστε, αν είναι να βγούμε 2οι “χάρτινα”….αυτό ας γίνει με την πολυιδιοκτησία…η οποία θα προκαλέσει ΣΑΦΩΣ μεγαλύτερη φθορά στον οργανισμό ζμΠΑΟυγΚ και κάποιο κόστος στη δαφνοστεφανωμένη.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Όχι δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Παρασκήνιο δεν υπάρχει, ίσως κάποια αδήλωτη υποθήκη. Το σίγουρο είναι οτι ο εγγυητής ούτε 100 ευρώ δεν δίνει για το παράβολο της ένστασης. Από εκεί κι έπειτα, σκέφτεται τα του χρόνου που τουλάχιστον ο ΟΣΦΠ θάναι καμένος. Ο ΠΑΟΚ θα πάει για αποδυνάμωση λόγω FFP και φυσικά εμείς θα κάνουμε νορμάλ προετοιμασία με το καλό εισιτήριο και βέβαια δεν θα πάρουμε και παίκτες.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο εγγυητής για να μην αναγκαστεί να πάρει κανα παίκτη της προκοπής άνω των 200 χιλιάδων οχι ένσταση αλλα ακομη και τα κερδισμένα πρωταθλήματα ειναι ικανός να γυριςει πιςω.

    Έπεσε το σύρμα και βγήκε μπροςτα ο Βαγγέλης να φωνάξει. Τα γραψαμε το πρωι τα βλεπουμε το απόγευμα. Άδικο εχει; Η επειδή ειναι η χοντρός ειναι de facto λάθος;
    Αυτα που κατήγγειλε επίσημα η ΚΟΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ γιατι τα έπνιξε;

    Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΙΣ!!

    ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ειναι η κωμωδία σας..
    Που βάζει μπροςτα τον εχθρό Βαγγέλη ΕΔΩ ΓΕΜΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ να καθαρίσει τη μπουγάδα μέχρι να περαςει ο καιρός και να μη ‘προλάβει’ να φέρεις παίκτες..

    Ειπαμε διαγωνισμό καρμιριας κάνουνε.
    Και φυςικα σε τετοια θέματα ο κάβουρας δεν εχει αντίπαλο. Εδω οταν είχε σίγουρο τον όμιλο δε πήρε παίκτη θα πάρει τωρα.να παίξει ζαριά;

    αεκ ειςαι: Τρέχεις μονος σου και βγαίνεις δεύτερος. Κυριολεκτικά

    Ας παιζόταν στα ίσια όμιλος με σίγουρα λεφτα (οπως παλιά που εμπαινες Απ ευθειας) και θα σου έλεγα εγω αμα το έπαιζε μούρη ο εγγυητής. Απο αυτούς ειναι τωρα θα τον μάθουμε. Εδω πήγε και βαραγε προσοχες στο ….πατουλη!! για ενα εκ και θα παρατάγε τα 25?

    Ο ρινγκο για όσους θυμούνται μπροςτα του μοιάζει μιδας.

    Sent from my iPhone.

  22. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    @Γιώργης ο Γαρατζέος
    Η απόφαση για την πολυιδιοκτισια θα βγει λογικά μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Βάλε και το cas που θα πάνε πάλι, πάνε για τιμωρία η οποία θα ισχύσει από την νέα χρονιά.

  23. Ο/Η koreas λέει:

    steven, τελικά ο “φίλος” σου ο μελισσανίδης είναι πολλά κιλά μάγκας. Τελεία και Παύλα.

    Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

  24. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μπορούμε να πούμε πολλά, θα δούμε στο μέλλον τι μεσολάβησε στο διάστημα που η ΑΕΚ δεν επισημοποιούσε την απόφαση της.

    Προς το παρόν θα πω, το εξής:

    Αξιακός κώδικας και ΠΟΡΤΟποίηση αρχιδιών δεν πάνε μαζί. Θα δεχόμουν λοιπόν μια απόφαση με αυτή την αιτιολόγηση αν εκφραζόταν απόλυτα από την αγαπημένη μου ομάδα.

    Ναι, διαφέρουμε σε αρκετά σημεία με τους σκατόγαυρους. Νότου και Βορά. Δεν έχουμε κάνει τίποτα σε σχέση με αυτούς και με τους πρωτοπόρους των ψεύτο-ελληνοποιήσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (ΡΟΤΣΑ, ΣΤΕΡΓΑΚΟΣ) αρχικούς διδάξαντες των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ (Δόξα-Τσιτσόπουλος, Απόλλωνας-Αλαμάνος) και ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΟΦΗ) μαζί με την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟ (ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ).

    Όταν λοιπόν ξεκαθαρίζεις τη θέση σου και γράφεις όμορφα, ρομαντικά πράγματα, βγες και δήλωσε:

    1. Δεν ασχολούμαστε με τις εκλογές της ΕΠΟ
    2. Δεν συμμετέχουμε στην επιλογή αρχιδιαιτητη.
    3. Δεν μας ενδιαφέρει που και πως θα παίξουμε.

    Είμαστε η ΑΕΚ, μας νοιάζει να φτιάξουμε μια ομαδάρα που θα παίζει στο γήπεδο και θελουμε κοντά της όσους εκφράζονται από αυτή. Οι υπόλοιποι μπορούν να διαλέξουν επιτυχίες χωρίς να υπολογίζουν τον τρόπο.

  25. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Μπράβο στη διοίκηση. Πήρε τη σωστή απόφαση. Οι αγώνες παίζονται στα γήπεδα, τελεία.

  26. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Μια ωραια ,ρομαντικου περιεχομενου ανακοινωση εβγαλαν απο την ΑΕΚ,οτι δεν κανουμε ενσταση γιατι η μπαλα παιζεται στο χορτο και μπλα…μπλα….μπλα….
    Σε ενα ελληνικο ποδοσφαιρο που τιναζονται μαγαζια στον αερα, δερνονται διαιτητες στην μεση του δρομου, κοντοκανα 38αρια εμφανιζονται στο γηπεδο,δικαστες βγαζουν αποφασεις που σε κανουν ρομπα πανευρωπαικα, ερχεται η ΑΕΚ και σου λεει ” ο Μαιος μας εφτασε εμπρος βημα ταχυ στην εξοχη…”…
    Σε εχουν καταγαμησει,σε εχουν πηδηξει πατοκορφα, σε εχουν κανει ρομπα σαν ομαδα οπου μπορουν χρονια τωρα,και συ παιρνεις μια αποφαση που ειναι κατα στα συμφεροντα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Να αφησω το παρελθον ? Βαλτο στην ακρη για τωρα .
    Επειδη μιλαμε για Ελληνικο ποδοσφαιρο σαν νοοτροπια,που τελικα πιστευω πως επι Εσκομπαρ το Κολομβιανο ηταν Β` εθνικη μπροστα μας, το σιγουρο ειναι πως στο μελλον θα βρεθουμε σε αναλογες καταστασεις ,μπορει οχι ακριβως ιδιες, και θα πρεπει να επαναλαβουμε την “ρομαντικοτητα μας”. Δεν ξερω ομως τι θα πραξουν οι αντιπαλοι μας,που δεν τους κοβω και για τοσο “συναισθηματικους”, σε αντιθετη περιπτωση. Με αυτη την ανακοινωση στην ουσια τραβας μια γραμμη και λες παμε παρακατω απο την αρχη. Ετσι δειχνει,ειναι ομως ? Και ποιος το ξερει? Αν πατσιζεις με αυτο τον τροπο παλια χρωστουμενα η υποχρεωνεις τον αλλον για αυριο-μεθαυριο παλι δεν το ξερουμε. Οποτε μενουμε στην ανακοινωση ,το σκεφτεται ο καθενας οπως θελει ειτε συμφωνει ειτε οχι και παμε παρακατω……

  27. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Παίζει το χαρτί της τελικής τιμωρίας ΚΑΙ του ΠΑΟΚ-εκτός από αυτήν της βέβαιης Ξάνθης- από το CAS; Δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν,αλλά αν συμβεί αυτό ,μια χαρά και “ηθικός” και με την πιθανότητα να παίξει προκριματικούς για το C.L έχει ο Μήτσος. Γιατί δεν τον κόβω και για άνθρωπο που μπορεί να πετά τις-όποιες- πιθανότητες έχει για-όποιο- “παντελόνιασμα” για χάρη κάποιας “ηθικής υπεροχής” (τί είναι αυτό,τρώγεται;)

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Η τελική τιμωρία θα είναι για του χρόνου. Εκεί πας για πρωτάθλημα πλέον με φρέσκες πόρτες.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΟCIOC αεκαραc

    Αυτή η αγιογράφηση του εγγυητή από χθες εχει βαρέσει κόκκινα (η μήπως κίτρινα?)
    Μόνο το αεκ θα μπορούσε να βγάλει άγιο ένα ΔΙΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟ που έπληξε τα συμφέροντα της ομάδας (της ομάδας είπα όχι τα δικά του) για λογούς ‘ηθικής’.
    Πρέπει να είναι η ιδιά ‘ηθική’ που την έριξε στη Γ’ Εθνική για να πιστολιάσει όλη την Ελλάδα. Ξανά, γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή. Γιατί και εκεί η ομάδα πήγε στα τάρταρα αλλά η τσέπη έμεινε όχι μόνο ανέπαφη αλλά ‘εξαφάνισε’ και +10εκ της Γ Εθνικής μιας και σε ερασιτεχνικό σωματείο δεν υποχρεούσαι να βγάλεις ισολογισμό. Κάτι δεκάδες χιλιάδες διάρκειας κάτι τηλεοπτικά με το Cosmote τότε, κάτι εκατοντάδες χιλιάδες απλά εισιτήρια, κάτι χορηγίες JEEP, απλά και ηθικά έγιναν καπνός με ροστερ το Πεταυράκη και τον Ρενάλντο Ράμα.
    Η ιδιά ηθική που έσπρωξε το club στις ηθικές αγκάλες του Τροχανα προς ένα ΔΙΣ δραχμούλες κέρδος τότε. Η ιδιά ηθική που ξέπλενε χρήμα με τους Ολλανδούς. Για να μη πάω στην ηθική της ‘ανάληψης’ των χρήματων ΠΡΟΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΝΑΟΥ που λεει και το παπαδαριό.

    Ναι το ακούσαμε και αυτό. Ο Μελισανίδης και το αεκ λεει είναι η έκφραση της ηθικής! Ο Παπαδόπουλος με το Παττακό ήταν κουμουνιστές, ο Trump είναι Μαοϊστής και ο κυρ-Σάββας κρυφοβαζελας. Μη σου πω ότι ο Dalglish τα βράδια φοράει φανέλα της Referee και η Θάτσερ κατέβαινε με μάσκα στις διαδηλώσεις αγκαλιά με τους ανθρακωρύχους.
    Ρε τι άλλο έχουν να δουν τα ματιά μας! Ο αρχιδοπιαστης – κασκολοπνιχτης ηθικός!

    Αυτή είναι η αεκ γραφεί ο άλλος. Συμφωνούμε απολυτά. Αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι. Μια κότα που δε κάνει ένσταση ούτε το 2008 που την έκλεψαν ούτε το 2020 που την ξαναεκλεψαν και το παραδέχτηκαν από μονοί τους. ΔΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ στο CHL (μέσω προκριματικών) δηλαδή σημερινά +50εκ ευρώ. Ο ζελας θα θυμίσω μας τσίμπησε τη θέση τότε μαζί με 35 εκ (μιας και έφτασε μέχρι τους 16) και εμείς δε γουστάραμε- Δέλλας, άντε μη ανοίξω το στόμα μου – ρουφιανακος και σταματάω το ποδόσφαιρο ΠΡΙΝ τις υποχρεώσεις της ομάδας (play off) – Ζήκος.
    Μιας και ο ‘ηθικός’ ιδιοκτήτης της από τη πολύ ‘ηθική’ δεν εχει ΚΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να δηλώσει την ιδιότητα του και κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Αρκαδη βάζοντας δικηγόρους να δηλώνουν ότι είναι ‘απλός φίλαθλος’ στα δικαστήρια για να γλυτώνει τις καμπάνες από της ‘ηθικότητες’ που κάνει. Αυτές που φωνάζαμε να ανοίξουν οι κάμερες (γιατί εμείς δεν είμαστε ταψί..) αλλά τελικά στο δικαστήριο δεν είμασταν και τόσο ‘θερμοι΄στο αίτημα μας αποδεχόμενοι- ως αθώοι πάντα- το οκτάμηνο απαγόρευσης στα γήπεδα.

    Μια χαρά ενεργεί ο μάγκας. Δε δίνει στη μανά του νερό και κοροϊδεύει το κοσμάκη με ηθικότητες και μπούρδες ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ όπως μάθαμε χθες βράδυ. Της τρελής εχει γίνει με τους παίκτες που κάποιοι χθες τον στόλιζαν κανονικότατα δημόσια. Και στη μέση ο εφτάρας που κοίταγε σα χαζός. Τι να πει και αυτός ο έρμος? Ότι μας βάζετε και τρέχουμε κάθε τρεις μέρες ντάλα Ιούλιο για να τα χαρίζετε μετα επειδή το παίζετε large? Τι διάολο μας βάζετε και μας βγαίνει η ψυχή τότε? Τι νόημα είχε το διπλό στη Τούμπα αφού μετα πας και το χαρίζεις γράφοντας στα παπαρια σου τη ‘προσπάθεια’ ολοκλήρου του ποδοσφαιρικού τμήματος? Καρναβάλι κανονικό.

    Δεν είναι δύσκολο αλώστε να κοροϊδέψεις το πόπολο. Υπάρχει κόσμος – το έχω ξαναπεί- που μας εχει γράψει εδώ μέσα:

    Ίσα ίσα που τον θεωρώ τεράστιο παράγοντα, και γενικά διοικεί το σύλλογο με υπερηφάνεια (12/02/2019).
    Μετα από κάνα εξάμηνο: Φύγε, φύγε, φύγε, παλιοαλητη…(24/11/2019)
    Χθες: ο Μελισανίδης είναι πολλά κιλά μάγκας. Τελεία και Παύλα (16/07/2020)

    Μέσα σε ενάμιση χρόνο η υπερηφάνεια έγινε παλιοαλητης και ξαναέγινε μάγκας με πολλά κιλά μάλιστα. Στροφή 360 μοιρών που έλεγε και το ζαβό μόνο που οι οπαδοί του τη πήγαν Χ2. Βάλε φρένο στη κολοτουμπα μεγάλε θα πάθεις κάνα αυχενικό. Που μου καταθέτεις και άποψη-ανεμόμυλο τρομάρα σου..

    Ο άλλος θυμήθηκε το Στεργακο! Ξέχασε βέβαια τον ΓΑΙΚΟΦ ΛΕΝΤΚΟΦ που εμείς οι ‘ηθικοί’ τον μάθαμε ως Ιάκωβο Τσακαλίδη και τον CURT RAMBIS (εκ ποντιακής California αυτός) που έγινε Κυριάκος Ραμπιδης! Τους αλλάζουμε τα φώτα αλλά τους βαφτίζαμε ποντίους γιατί είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Διαφέρουμε λεει σε αρκετά σημεία με τους πρωτοπόρους των ψεύτο-ελληνοποιήσεων! Σωστά εμείς δεν είμαστε πρωτοπόροι, ο Στεργάκος ήρθε το 1978 και ο Ραμπιδης το 1980. ΚΑΙ ΕΚΕΙ, στη κομπίνα δηλαδή, δεύτεροι.
    Μη πάμε στο πιο διάσημο Σερβοέλληνα που ούτε Σέρβος είναι ούτε Έλληνας. ΒΟΣΝΙΟΣ είναι. Εκτός αν το Μοσταρ μετακόμισε μεταξύ Βελιγραδιού και Κρήτης και δε το πήρα είδηση.

    Δώσε ηθική μεγάλε εγγυητή. Τσάμπα είναι αρά είσαι άρχοντας σε αυτό. Απλά αυτά που σου τάξανε ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. Γιατί και να τα πάρεις με τη ΚΑΡΜΟΙΡΙΑ που σε δέρνει άχρηστα σου είναι. Ότι και να σου δώσουν με τα μάνταλα τσάμπα θα πάει. Προσοχή στη ψήφο μόνο σήμερα. Που είναι και ….μυστική! Όσο μυστική ήταν η συμμετοχή του Ρώσσου τότε στις τηλεοπτικές αδεείς και ξέραμε 3 μέρες πριν τι θα γινόταν.
    Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα αν μπορώ να ταξιδέψω για αρχή. Catch my drift? Παρέα με Γ. Νίκα.

    Κάνα ψιλό μη δώσεις μόνο και φέρεις κάνα παίκτη και κάνα προπονητή. Μια χαρά έχεις εκπαιδεύσει τους αεκτσηδες στα -20 κάθε χρόνο. Όπως μια χαρά έχεις ξεκοκαλίσει το ταμείο 7 χρόνια τώρα και η ομάδα που θα ζούσε με τα έσοδα της – κατά δήλωση σου- παίζει με εξτρεμ τον Βέρντε από τη μια και τον κανένα από την άλλη, με αρχηγό το Μάνταλο από τη Β ‘Εθνική του 2013 μέχρι τη έχουσα βλέψεις CHL το 2020. Από τη Τριγλια στη Bayern Arena, ένα τσιγάρο δρόμος.
    Εκτός αν τα +35 με 40εκ του CHL ΚΑΙ του EUROPA 2 χρονιές (εκτός από όλα τα αλλά) πήγαν στη μεταγραφή του Νέλσον του παικταρά.

    Που θέλετε και CHL ΡΕ. Άντε μη τα πάρω και αγοράσω τη Μπαρτσελόνα.
    Την εχει προσφορά σε φουσκωτό ο Jumbo. Πακέτο με ‘προπονητή’ όλα μαζί €9,99 και δώρο μπρατσακια για τη παραλία.

    ΥΓ Λίγα λόγια για το Βαγγέλη. Μια χαρά το πάει μέσω ΚΕΔ και μόνο μέσω ΚΕΔ αφήνοντας το έννομο συμφέρον στην άκρη για τη δεύτερη δίκη. Εκεί δηλαδή που μετράει.
    Έτσι σε θέλω: MOKO. Άντε για τα προσχήματα να πετάξεις καμμιά ‘ατάκα’.
    Συγκινήθηκα πάλι, ΗΘΙΚΕ μου εσύ. Πάω να παραγγείλω άλλο ένα Freddo. Εχει πολύ γέλιο ακόμη. Έρχεται και ο ‘τελικός’ με τη ‘κούπα’..

  30. Ο/Η Pontios λέει:

    αυτο παλι τι κολλημα ειναι με τον βαγγελη?

    τοσο πολυ σε ποναει που φτυνει τον βαγγελη ο προεδρας?

  31. Ο/Η Pontios λέει:

    Της τρελής εχει γίνει με τους παίκτες που κάποιοι χθες τον στόλιζαν κανονικότατα δημόσια. Και στη μέση ο εφτάρας που κοίταγε σα χαζός. Τι να πει και αυτός ο έρμος? Ότι μας βάζετε και τρέχουμε κάθε τρεις μέρες ντάλα Ιούλιο για να τα χαρίζετε μετα επειδή το παίζετε large? Τι διάολο μας βάζετε και μας βγαίνει η ψυχή τότε? Τι νόημα είχε το διπλό στη Τούμπα αφού μετα πας και το χαρίζεις γράφοντας στα παπαρια σου τη ‘προσπάθεια’ ολοκλήρου του ποδοσφαιρικού τμήματος? Καρναβάλι κανονικό.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ

  32. Ο/Η koreas λέει:

    Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων. Το “καφενείο, η πλεμπάγια” και οι “διαβασμένοι” οι σκεπτόμενοι.
    όποια κίνηση και να κάνεις ο καθένας σύμφωνα με το τι είναι θα σε σχολιάσει.
    να δούμε πώς είδαν οι δυο μεγάλες κατηγορίες το OXI ΕΝΣΤΑΤΗ…

    ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
    οι του καφενείου στέκονται στην “ηθική υπεροχή” του μελ. Φυσικά μέχρι εκεί πάει το μυαλό τους. προσοχή πλεμπάγια είναι και πολύ κόσμος με 3-4 μεταπτυχιακά, ούτως ή άλλως άλλος τα πλήρωνε. αυτοί λοιπόν ενωσίτες , αδαείς, φουκαράδες, political correct κι ουδέτεροι είδαν την κίνηση του μελ σαν το ηθικό, το δίκαιο, το σωστό…μιλάνε είτε για ηθικό ή μη ηθικό άνθρωπο νομίζοντας ότι όλοι σκέφτονται όπως πιθανόν θα λειτουργούσαν αυτοί (αμφιβάλω βέβαια αλλά λέμε τώρα).

    ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ
    αντίπαλοι της αεκ είναι ο γαύρος και ο βάζελος. βάζελος εδώ και κάποια χρόνια δεν υπάρχει, οπότε μένει η γαυριέλα. μελ, αλαφου, ιβαν θέλουν να του κόψουν τα φτερά. γιατί λοιπόν να μην αποφασίσει ο μελ το σφίξιμο της συμπόρευσης με τους άλλους δύο ως συμμάχους στο ξεκατίνιασμα της γαυριέλας;
    μήπως αυτό ήταν εξαρχής στο σχέδιο και το χάλασε η βιασύνη, η τσαπατσουλιά του ιβαν, η συμπόρευση με τον αλεξέμπουρδα ένα σαλονικιώτικο απόγευμα με κάποιον κύριο κύζα;
    επιπλέον μήπως ο ιβαν τελικά έβαλε μυαλό;

    επιπρόσθετα μήπως η αεκ χάνει κάποιο champions league?… δεν απαντάω καν , αστεία πράγματα….ο μελ ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάει στο ch.l…. και το europa δύσκολο το βλέπω.

    μήπω ο παοκ έκανε κάποιο παράπτωμα από το οποίο η αεκ πήρε προβάδισμα;
    φυσικά κι όχι. επομένως είναι κι άδικο να τιμωρηθεί.

    ο μελ είναι Ο ΠΑΙΚΤΗΣ (ποντάρει στη συνεργασία με τα ξαδερφάκια του βορρά). Άραγε είναι τυχαίο που ένα ορφανό προσφυγόπουλο από τη β΄πειραιά κατέκτησε τον κόσμο;

  33. Ο/Η koreas λέει:

    τελικός κυπέλλου έρχεται.

    χοντρέ θα πας στο γήπεδο;……έχεις σκοπό να ξαναβάλεις το κλάματα;……τον παπά τελικά δεν τον γνωρίζεις;……θυμάσαι την προηγούμενη φορά που πήγες κλαμμένο στο μαξίμου και ζητούσες μια ζεστή συριζαϊκή αγκαλιά για παρηγοριά;……βγες και πες ρε ότι τρέμεις γέρο άνθρωπο;

  34. Ο/Η AkisT21 λέει:

    O ένας πάει να πάιξει παιχνίδι και δεν έχει θεωρημένες κάρτες υγείας, ο άλλος μας το παίζει ηθικό πλεονέκτημα, του έμεινε από τότε που έβαζε τις υδροφόρες στο κέντρο του γηπέδου στη Νίκαια….Μιλάμε για καφενείο εναντίον μπουγατσοπωλείου..Μάλλον κανείς δε θέλει τη δεύτερη θέση, για να μη χρειαστεί να βάλει και το χέρι στην τσέπη, οπότε είναι όλο ευγένειες…Κατά τα άλλα, πάμε για δυο παιχνίδια με το γάβρο, χωρίς Ιησού και Λόπεζ όπως φαίνεται…Και με το ωραίο κλίμα που υπάρχει το τελευταίο 24ωρο, δε θέλει και πολύ να χαθεί το τόπι…Θα δείξει..Και μάλλον πάει για Περιστέρι, όχι Ριζούπολη…

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Mark Clattenburg είναι ένας Ref που δε μασαει’. Αμα εκανες μαγκιες σε πεταγε εξω δε πα να εισαι ο Μεσι. Ηταν καλος στη δουλεια του: κοντα στο παιχνιδι, ηξερε τις πουστιες του και γενικως το ‘ειχε’ το ματς χωρις να προσπαθει να στρεψει τα φωτα πανω του (βασικο). Γενικα είναι ο τυπος που δεν αφηνε πολλα πολλα και δεν εδινε δικαιωμα, αλλα ταυτοχρονα οι πραξεις του ενεπνεαν σεβασμο και στο χορτο (παικτες) και στους εξω (παγκοι). Φιλικος οσο χρειαζεται και αυστηρος με οποιον επαιρνε αερα.
    Δε γουσταρει θεατρα, του αρεσει το σκληρο παιχνιδι (σκληρο όχι αντιαθλητικο) ένα πραγμα που οι Ευρωπαιοι δε μπορουν να αντιληφθουν: Εδώ παιζεται αλλιως το ματς, είναι αντρικο. Ένα δυνατο τακλιν- μια διεκδικηση- ένα τζαρτζ που σε πεταει στις πινακιδες είναι απολυτα φυσιολογικο αρκει ο παικτης να παρει και κυριως ΝΑ ΠΑΕΙ για τη μπαλλα και όχι για τον αντιπαλο. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ. Εχει φλωρεψει λιγο η κατασταση με τις ευρωπαικες επιρροες (σε σχεση με παλιοτερα) αλλα γενικα η PL δε σφυραει όπως ο υπολοιπος πλανητης. Γι αυτό και πολλες φορες οι Αγγλικες ομαδες δεν μπορουν να ‘καταλαβουν’ τους Ref στα ευρωπαικα παιχνιδια.
    Με λιγα λογια είναι ο τυπικος Αγγλαρας.
    ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ να τρεξει το μαγαζι όπως ξερει θα βελτιωθει το θεμα αρκετα. Θελω να πιστευω – χωρις ακομη να γνωριζω- ότι για να ερθει εδώ θα εχει λαβει καποιες αντιστοιχες εγγυησεις και θα εχει και καποια αναλογη στηριξη μιας και από εδώ και περα το μισο μισθο του τον αναλαμβανει η UEFA.
    Επεσε ΕΠΙΚΗ ταπα για το θεμα παντως στη ‘συμμαχια’ μιας και τον Αγγλο τον ‘προτεινε’ καποιος που εχει ηδη σχεση με το αγγλικο ποδοσφαιρο από εκει αλλωστε εγινε και η προσεγγιση. Το ονομα δεν επιδεχεται αμφισβητισης αρα αναγκαστηκαν οι δικεφαλλοι να τον ψηφισουν. Το ζελα τον αφηνω εξω είναι το παιδι για τους καφεδες. Γιατι ταπα? Γιατι πηγαν να ελεγξουν τη ΚΕΔ και ο άλλος τους εφερε καποιον που δεν ελεγχεται (βαση ιστοριας) και δε μπορουσαν να φερουν καμμια αντιρηση αρα τους εκαψε τη σουπα.
    Το γραψαμε χθες όπως γραψαμε ότι η ψηφοφορια μονο μυστικη δεν προκειται να γινει. Όταν εχει βουηξει το νησι εδώ και 3 μερες ότι ο Clattenburg αναλαμβανει τι μυστικοτητες και κιτρινομαυροπρασινα αλογα μας εγραφαν?

    ΥΓ. Welcome back, its been too long. 16 years to be exact.
    Milli over the moon last night.
    Γιατι μπορει να δινει τη ψυχη του σε εμας αλλα είναι Yorksman αρα αρρωστος Leeds United.

    ΔΑΣΚΑΛΕ αναμενουμε να δουμε την ομαδα σου και να σε φιλοξενησουμε στο Anfiled.
    Από οσο συζητανε, από Οκτωβριο με τους συν-οπαδους μας.
    Να δει και ο Stevie EL-LOCO που ξερω ότι τον γουσταρει.
    Αρκετα με τους Μουρινιους αυτου του κοσμου.

    ΥΓ British Invasion χθες. Πηγα να τους παρω από το αεροδρομιο το απογευμα. Πτηση απ ευθειας από Λονδινο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ , όχι τεστ αλλα απλη θερμομετρηση. Δεν υπηρχε καν έναν ανθρωπος ετσι για τους τυπους. Ολοι με τις φορμες και τα QR στα κινητα τους (είναι υποχρεωτικο ΠΡΙΝ πεταξεις στο UK να το εχεις) κοιταγαν ΜΠΑΣ και τους ζητησει καποιος. Δεν το εκανε κανεις και βγηκαν κανονικα σα να μη συμβαινει τιποτα. Μασκες στα super μη ξεχασουμε…

    Sent form my iPad

  36. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ποιά ηθική ανωτερότητα…από τη στιγμή που συμμετάσχουμε και μόνο (ας αφήσουμε τα όποια πταίσματα μας, ή τα περασμένα μεγαλεία του εγγυητή). Από τη στιγμή που συναναστρεφόμαστε, συναποφασίζουμε και συντρώγουμε με τη γαβριέλα των στημένων, των δορυφόρων και της παράγγας Ι και ΙΙ (μεταξύ άλλων) και του ζμΠΑΟυγΚ που έπρεπε να είναι Β εθνική μετά τη μπούκα με τη μπιστόλα και μετά με την πολυιδιοκτησία τι το παίζουμε Οσίες Κασσιανές. Όπως λέει και ο Στηβ, η εκδίκαση του Ιβάν πάει για του χρόνου, διάθεση για επένδυση στην ομάδα δεν υπάρχει, ακόμα τα ντουβάρια πληρώνονται. Πάντως με τα πολλά πολλά, βγήκε το 80ρι και θα ξεπληρωθεί το γήπεδο και τον ευχαριστούμε τον εγγυητή για τα 4 εικοσάρικα που εξασφάλισε, μπίζνες πλαν και φάινανσινγκ, αλα Γιουνάν Μπεηλίκ Αλισβερίς Ικονομί.

    Ο ζμΠΑΟυγΚ θα συνεχίσει την πορεία φθοράς προς τη μόνιμη 3-4η θέση (εκεί που ανήκει), η γαβριέλα κάπου μπορεί να κουραστεί και να πουλήσει και κάνα 2 καλούς παίκτες αντικαθιστώντας τους με σαπάκια και να εμείς, μονίμως μέτριοι, θα βασιλεύσουμε ως οι μόνοι μονόφθαλμοι στη λίγκα των τυφλών (που ούτε ακούν κιόλας). Θέλει ένα από τα δύο επόμενα ο εγγυητής και για αυτά δουλεύει.

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπορείς να πιστεύεις ότι θες και ότι σε βολεύει είναι δικαίωμα σου. Η ιστορία αν θυμάσαι εχει δείξει ότι δεν λέω ψέματα και παρα παρα παρα πολλές φορές ότι γραφώ εν καιρώ επαληθεύεται. Ούτε το 1/10 όσων μαθαίνω δε δημοσιεύω, ούτε το αλάθητο του πάπα διεκδικώ ούτε διαβάζω καμμιά κρυστάλλινη μπάλα. Αν το έκανα θα έπαιζα στοίχημα να κονομάω κάνα 100αρι το μηνά και δε θα έτρεχα να εργάζομαι.

    Όπως έχεις καταλάβει μου είναι αδιάφοροι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και το μόνο που με ευχαριστεί είναι να τους ξεμπροστιάζω μέχρι να μας αδειάσουν τη γωνιά και να έρθουν (αν ποτέ γίνει) κανονικοί ιδιοκτήτες ομάδων με κανονικό προσωπικό (παίκτες προπονητές ΤΔ κλπ.) που θα κοιτάνε να προσφέρουν θέαμα στο κόσμο για να έχουν έσοδα ως ιδιοκτήτες αρά να ξαναρίχνουν λεφτά να βελτιώνουν και άλλο το προϊόν κλπ. κλπ.

    Ανακρίβειες, υπερβολές και μισές αλήθειες που αγιοποιούν εμάς τους αδικημένους και ρίχνουν κατάρες στους κακούς απέναντι δε μπορώ να διαβάζω λες και εμείς είμαστε οι παρθένες και οι άλλοι οι Βελζεβούλ. Λες και εμείς δε συμμετέχουμε και δε κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και από τη τσέπη μας (ως ομάδα) να κάνουμε τα ιδιά. Μας χαλάει ο χοντρός αλλά όταν πάμε να βγάλουμε δικούς μας ΕΠΟ ΚΕΔ κλπ. φωνάζουμε μπράβο πρόεδρε μάγκα!!! (που έρχεται η σειρά μας να κλέψουμε). Είναι τρομερή η αίσθηση ισονομίας που θέλουμε να έχουμε αλλά με τη πρώτη ευκαιρία κοιτάμε να κάνουμε τα ιδιά και χειροτέρα. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι λεει αεκ. Ναι είναι πιο κάλος ο δικός μας από τον άλλον..

    ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα κάνουμε στο ίδιο βαθμό. Εκεί και ΜΟΝΟ εκεί είναι η διαφορά μας από τους άλλους. ΑΝ μπορούσαμε θα κάναμε τα ίδια ακριβώς. Ποιος θα έλεγε όχι αν ο Κόκκαλης δεν πήγαινε στο λιμάνι ερχόταν στην αεκ (αντί για τον μουρλό που μας φόρτωσε ο εγγυητής τότε) και έχτιζε γήπεδα και κουβάλαγε καρεμπεδες και ζιοβανηδες αντί για τσιριτς και ραμπεσατραταναδες?
    Οι είναι εδώ μαζί σου η ο απλός κόσμος?
    Μη κοριοιδευωμαστε μεταξύ μας τουλάχιστον..

    Πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και δεν είμαι αρεστός εν γνώση μου. Δε με ενδιαφέρει να τα λέω όμορφα με ενδιαφέρει κάποια στιγμή το αεκ να λειτουργήσει ως κανονική ομάδα και όχι ως μέσο επιβολής μαγκιάς του κάθε τυχάρπαστου που ‘κατέκτησε το κόσμο’ μέσω φυλάκων και ενταλμάτων σύλληψης για απατεωνιές λαθρεμπορία και υπεξαιρέσεις.
    Ο καθένας όσο ξέρει λεει και εχει και τα ανάλογα πρότυπα, όταν δε τα βρίζει.

    Ο άλλος ο κολοτουμπας γραφεί: μήπως ο παοκ έκανε κάποιο παράπτωμα από το οποίο η αεκ πήρε προβάδισμα; φυσικά κι όχι. επομένως είναι κι άδικο να τιμωρηθεί.

    Πρώτη φορά ακούω να κάνει κάποιος παράπτωμα για να ωφεληθεί ο αντίπαλος του!! Πάω εγώ να κλέψω για να ωφεληθεί ο απέναντι!
    Όπως βέβαια ότι ο ζμπαουγκ δεν έκανε κάνα παράπτωμα: μόνο ΔΩΔΕΚΑ (12) παίκτες έπαιξαν παράνομα στην αποστολή και ΟΚΤΩ (8) στο χόρτο. Για ΕΝΑΝ Βαλνερ ‘έχασες’ πρωτάθλημα και σιγουρά (τότε πήγαινες απ’ ευθείας ομίλους) +25εκ ευρώ αλλά οι ΔΩΔΕΚΑ δεν είναι δα και κάνα παράπτωμα! Μόνο 2 πόντοι σε εμάς και 1 σε αυτούς χάθηκε…
    Μιλάμε ότι η βλακεία και η μπαρούφα εχει ταβανιασει.

    Άμα θες και έρθει η ώρα μπορώ να σου πω και ονόματα που έβριζαν κανονικότατα. Ο ένας για να κάνουμε την αρχή είναι ο Αραουχο. Εχει και άλλους. Γιατί ο Αραουχο? Σκέψου με την απώλεια εσοδών του Europa ποιος θα είναι ο πρώτος – πρώτοι που θα τη πληρώσει? Ο Γαλανόπουλος των 150 χιλιάδων η αυτοί που θα ζητήσουν τα μεγάλα συμβόλαια? Γιατί αν έπαιζες προκριματικά CHL σου αρκούσε ένα παιχνίδι για μπεις σίγουρα στα 10εκ του Europa ακόμη και αν στο δεύτερο γύρο αποκλειόσουν. Τώρα θες 2 γύρους και αν. Πιο λες ότι είναι το ‘καλό’ (αν υπάρχει τέτοιο) εισιτήριο?

    Πάσες παίζουν ο ένας στον άλλον τη Β Θέση για να μην αναγκαστούν να πάρουν κάνα παίκτη και κάνα προπονητή. Να τη βγάλουν με το Jesus που στα 4 χρόνια εχει 100 ματς ΑΠΩΝ!! (το 50%) και θέλουν λεει να του κάνουν διετές του σακάτη στα 33 του.

    Δες στο επομενο ποιοι δε θα ‘τραβηξουν’ και θα καταλαβεις. Απλα πραγματα ειναι.

    Sent from my iPad

  38. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΤΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ, Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΥΨΗΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Η ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ?
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΟ.
    ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΦ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Ο ΠΥΓΜΑΙΟΣ Ο ΒΕΡΝΤΕ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…

  39. Ο/Η koreas λέει:

    σήμερα αναχωρούμε για τη γαλλία και για 2 εβδομάδες θα σουλατσάρουμε εκεί.

    Εύχομαι Καλό Καλοκαίρι σε Όλους.

    Επίσης Εύχομαι Ολόψυχα η ομάδα μας να κατακτήσει το κύπελλο ελλάδος.

    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ…

  40. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ηξεραν και οι δυο διοικήσεις πως ο παοκ κατέβηκε με ληγμένα δελτία – επομένως ή έπρεπε να μην κατέβει στο παιχνίδι και να φάει -3, ή να γίνει ένσταση εκ των υστέρων και να φάει -6.
    Η μεν διοίκηση της ΑΕΚ άφησε τους παίκτες να τρέχουν σαν παλαβοί παίζοντας σε στημένο παιχνίδι, ο δε παοκ πήρε ενα εύκολο Χ (θα μπορούσαν και 2πλο) και έφυγαν σαν κύριοι με την 2η θέση στο τσεπάκι.
    Για άλλη μια φορά μπήκαν σε προτεραιότητα άλλα πράγματα και οχι το συμφέρον της ΑΕΚ.
    Αναρωτιέμαι τι να σκέφτονται προπονητής και παίκτες για την διοίκηση που ενω ΓΝΩΡΙΖΕ τους άφησε να τρέχουν και δεν σπεύδει να διασφαλίσει το συμφέρον της ομάδας, που για τους ίδιους θα σήμαινε περισσότερα χρήματα και συμμετοχή σε προκριματικούς CL.
    Μ’αρέσει που άργησε μια μέρα να βγάλει την ανακοίνωση, το σκεφτόταν λέει.
    Τι σκεφτόταν? αυτό που είχε υποσχεθεί απο πριν.
    Πρόεδρο που πάει αντίθετα στα συμφέροντα της ομάδας του πρώτη φορά βλέπω.
    Προκαταβολικά κιόλας. Γνώριζε πως ο άλλος παίζει με ληγμένες κάρτες εδω και 1 μέρες και τον άφησε να παίξει να κερδίσει και να φύγει σαν κύριος.
    Γιατί? με ποιά ανταλλάγματα και ποιές υποσχέσεις?
    Kαι απο την συγκεκριμένη ομάδα, που τόσα χρόνια σου έχει αποδείξει 100 φορές πως ούτε απο συμμαχίες καταλαβαίνει ούτε μπέσα έχουν.
    Την κατάλληλη στιγμή ξανά θα σε δαγκώσουν στο λαρύγγι.
    Τώρα τί κατάφερες? έχεις απέναντι το 80% του κόσμου (πρωτοφανές) και φυσικά ολο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
    Τράβα τώρα στα Σπάτα να τους βάλεις γκάζια να τα δώσουν ολα στον τελικό.

  41. Ο/Η Pontios λέει:

    Σε ευχαριστω και να με συγχωρείς

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    U R Welcome.
    Δεν υπαρχει λόγος για καμμια συγχώρεση απλα
    απάντησα

    Sent from my iPhone

  43. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Το ενδιαφερον ειναι γιατι ενω ηξεραν κατω στην “ιχυθοσκαλα” για τα δελτια μερες πριν παιξουν μεταξυ τους, δεν εκαναν τιποτα. Και φυσικα,για την χθεσινη φιεστα ,προκαθορισμενη και καθολου αυθορμητη, κουβεντα,τουμπεκι ψιλοκομμενο. Τα πανηγυρια ξερουν να κυνηγανε,το οτι ησαν μαζεμενοι τοσες χιλιαδες κοσμου ουτε καν το ειδαν. Απο τον “μπραβο” κυβερνητικο εκπροσωπο ,τον αξυριστο και κοντοκουρεμενο λες και εκανε πορτα σε κλαμπ, εχεις τωρα ενα κλαμμενο μουνι να μιλαει και να φοβαται μην στραβωσει καμια τελεια.
    Εχει ζουμι η υποθεση στο Ματι. ,ο Λιοτσιος τυγχανει γνωστος φιλου,ο οποιος λεει τα καλυτερα. Βεβαια μεχρι να παρει υψηλοβαθμη θεση ειναι αυτα,οπως συνεβη και με τον Αρκαδα,που τον εχανες που τον εβρισκες ολο το καλοκαιρι ηταν στα βουνα ,την γυναικα του την εβλεπε μια δυο μερες καθε 15… Τι παθαινουν οταν πιανουν εξουσια στα χερια τους,αυτο μονο οι “αρμοδιοι” μπορουν να το εξηγησουν.

  44. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Να χαρω εγω ανακοινωση της πλανηταρχιας… “Σταματηστε σε αμφισβητουμενα νερα….” !!! Το επομενο βημα ειναι καθαρα θεμα επιλογης, σε τι ral γκρι θα θελαμε να ειναι η περιοχη ! Ο αλλος ο ορθοδοξος του ξανθου γενους,μας ειπε καταμουτρα οτι η Αγια Σοφια ειναι εσωτερικο θεμα της Τουρκιας και δεν ανακατευομαστε (!!!), η Ευρωπη ξυνει τα αρχιδια της καθε φορα που ζηταμε μια σκληρη ανακοινωση συνοδεια μετρων ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΩΝ ομως , και καπως ετσι θα αρχισουν οι τιτλοι τελους ….
    Και φυσικα ,θα ηταν το λιγωτερο ανοητο ,μην πω γελοιο,να αρχισουν οι κατηγοριες στην κυβερνηση την σημερινη η την χθεσινη η την προχθεσινη για τους χειρισμους στα ελληνοτουρκικα. Απο την ωρα που αποφασιστηκε να βγουν πετρελαια και αερια απο την Αν.Μεσογειο,το σιγουρο ειναι πως θα ειχαμε τετοιες καταστασεις. Βαλτε ,και πως απο το `10,εχουμε τουρλωσει τον κωλο λογω μνημονιων που αποφασισε το απροσαρμοστο,ετσι του παν ετσι εκανε, και δεν εχει μεινει στην χωρα τιποτα ορθιο, φτανουμε πλεον στο σημειο των συζητησεων στο αν η Πελοπονησσος τελικα χωραει ολους τους Ελληνες….