Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Μετά τα γεγονότα της Τετάρτης η ομάδα κατέβηκε στο Φάληρο για να βγάλει την υποχρέωση και να κάνει διαχείριση της επερχόμενης ήττας.

Ο προπονητής προτίμησε να αφήσει στον πάγκο βασικούς παίκτες (Μπάρκας, Ολιβέιρα, Λιβάια, Κρίστιτσιτς) και σε συνδυασμό με τις απουσίες στην άμυνα η εικόνα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη.

Ενα κάτι σαν 4-2-3-1 με Αραούχο και πίσω του Μάνταλο Αλμπάνη και Βέρντε, στα χαφ Σιμόες – Σιμάνσκι (νομίζω για πρώτη φορά φέτος) και στην άμυνα Μπακάκη – Οικονόμου – Σβάρνα – Παουλίνιο.

Φυσιολογικά το έργο ήταν χριστιανοί-λιοντάρια άσχετα που και ο γαύρος κατέβηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του.

Μετά την τρικυμία των πρώτων λεπτών και αφού το σκορ έγινε 2-0 αναμενόμενα έπεσαν οι ρυθμοί του γηπεδούχου και εκτός απο κάποια σούτ εκτός εστίας απο τον Μάνταλο και ένα απο τον Σιμάνσκι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να θυμηθούμε απο το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με τον ολυμπιακό να παίζει κοντρόλ παιχνίδι και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, και όταν ο Καρέρα πέρασε μέσα τους βασικούς που έλειπαν η εικόνα μας έγινε ακόμα χειρότερη.

Αποτέλεσμα.. ενα ξεκούραστο 3-0 απο τον γαύρο και υποσχέσεις οτι “στο κύπελλο θα είναι αλλιώς”.

Βέβαια και το χειρότερα “αλλιώς” είναι. Διότι στο κύπελλο ο άλλος θα παίξει για να σε εξευτελίσει, αφού για φέτος στην χάρισε ηδη 2 φορές.

Θα μου πείς τώρα, το 3-0 τι είναι, δεν είναι ξεφτίλα? Κι όμως.. με την διαφορά ποιότητας και νοοτροπίας των ομάδων  φτάσαμε να λέμε “πάλι καλά που ο γαύρος έριξε στροφές και δεν γράψαμε ρεκόρ”.

Εκτός απο την πχιοτική διαφορά η ομάδα ήταν επηρεασμένη και απο τα γεγονότα της Τετάρτης.

Όταν ως διίκηση η τελεταία φορά που επικοινώνησες με τους παίκτες ήταν πριν απο 2 μήνες για να τους πείς για τις μειώσεις στα συμβόλαια, οσο να’ναι μια παγωμάρα υπάρχει στα αποδυτήρια. Όταν η διοίκηση δείχνει πως αδιαφορεί για το συμφέρον της ομάδας για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, τι περιμένουμε να κάνουν οι παίκτες? Δημόσιο έχουν γίνει. Τυπικές παρουσίες.

Διότι τους είχες τάξει πριμ πως αμα βγούνε 2οι θα τους επιστρέψεις μεγάλο μέρος των παρακρατηθέντων. Και αυτό τους το στέρησες για να εξυπηρετήσεις τον “φίλο” Ιβάν.

Αν γίνει αλλαγή έδρας του τελικού και πάει μετά τις 30/07 εκεί να δείς γέλια που θα κάνουμε. Θα ψάχνεις παίκτες απο τις αγγελίες. Η ομάδα απο αύριο μπαίνει σε mood διακοπών (για να μην πω απο σήμερα). Πώς θα τους μαζέψεις για να παίξουν τελικό? θα θυμίζουν το ερείπιο που εμφανίστηκε το ’18 και μας πάτησε ο παοκ που μόλις είχε χάσει το πρωτάθλημα. Ο γαύρος στο μεταξύ θα είναι στην τσίτα γιατί έχει τον αγώνα με τη Γούλβς.

Όμως ας δούμε τη θετική πλευρά του θέματος: τουλάχιστον θα πάει ο παοκ στο CL, έτσι πρόεδρε? διδάξαμε δγιαφορετικότητα.

Τους δώσαμε την 2η θέση για να μάθουν να σέβονται, να καταλάβουν οτι δις ιζ ΑΕΚ.

Εμείς θα φάμε λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο.

 

 

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

19 Responses to Ολυμπιακός – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Εξακολουθω να πιστευω, οτι το 90% των γαυρων δεν πρεπει να στεκουν καλα στα μυαλα τους. Δεν λεω πως ειναι ηλιθιοι αλλα πλησιαζουν προς τα εκει. Εχουν καβατζαρει το πρωταθλημα εδω και 4 μηνες, το εχουν χωνεψει και με την πουστια που εκαναν στους βορειους γαυρους, και βγαινουν σαν τρελλοι να πανηγυρισουν μετα την ληξη του αγωνα γιατι ο προεδρος ειχε ετοιμασει φιεστα. Λες και τελευταια αγωνιστικη ,ξεκαθαρισε για την κουπα. Βεβαια το ιδιο γινοταν και τις αλλες φορες που βγηκαν πρωταθλητες,που ενω ηξεραν ποσο “καθαρα” ηταν ολα,εντουτοις πανηγυριζαν σαν γυφτικα σκεπαρνια.Ειναι να απορεις με την διανοητικη τους κατασταση…Και αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν !!!!

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πάλι τριμπαλλο ο προπονηταρας.
    Ο γαύρος πλέον δε παίζει αγώνα. 20λεπτη προπόνηση κάνει με το μπαμπη τεννε της Ιταλιας και μετα αράζει περιμένοντας να περάσει η ώρα.
    Τέτοιο κότσο ο Μαρτινς δε πρέπει να εχει βρει ούτε στα οικογενειακά διπλά στου Ρέντη. Τα δευτερά πιο πολύ κόντρα του βάζουν.

    Ναι αλλά έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα, μη το ξεχνάμε.

    Σα τον άλλον που το μισό υπουργικό του συμβούλιο πάει να ξαναγράψει το ποινικό κώδικα κακουργημάτων από την αρχή.
    Δική τους πτέρυγα θα χρειαστούν πλέον οι Πρώτη Φορά Φασίστριά όπως πάνε. Παπάς, Καμμένος, Γιδοβασιλη, Τόκας, Παπαγγελόπουλος είναι τα σιγουρακια και παίζουν Κοτζιάς, ο γιανης με το ένα μου ΝΙ και κάτι πετσιτηδες- καλογρίτσες και που σαι ακόμη.
    Ο γιδοβοσκός κάνει ζέσταμά με τις καταδίκες για συκοφαντική δυσφήμιση. ΤΡΕΙΣ εχει μαζέψει ήδη και έρχονται και κάτι άλλα παρέα με τον Κουρουπή ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΙΣΤΑ ΦΡΑΜΑΚΩΝ και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ οι φαρμακευτική δαπάνη ΑΥΞΗΘΗΚΕ κατά 700εκ ευρώ!
    Το ΖΑΒΟ δεν ήξερε. Δε κατάλαβε. Απλά κυβερνούσε και μεταμόρφωσε τη Περιστέρα από δασκάλα δημοτικού σε Μπεττυ και καθηγήτρια πανεπιστήμιου. Το χνώτο τους βρωμάει τυριά, θέλανε και λοβιτούρες τρομάρα τους..

    Είδα τις φάσεις:

    Ο Τσιντωτας στο πρώτο λεπτό πάει (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) να κάνει μια 30αρα μπαλιά ενώ είναι εκτός τέρματος στο πλάι και παράλληλα. Ωπα ρε Allison Becker χαλάρωσε που την είδες Ντε Μπρουνε. Αποτέλεσμα? Ασιστ και χαμένο γκολ από το γαύρο που πραγματικά δε μπορούσε να πιστέψει πως γίνεται ένας παίκτης ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ. Αυτά ούτε στα 8Χ8 δε τα κάνουμε.

    Η τριπλα του παγκιτη γαύρου που ρίχνει στο Μπακακι στο σπριντ (ξεκινώντας από πίσω) με τη λομπα- τριπλα στη περνάω από πάνω είναι λόγος: κρεμάω μονός μου το δελτίο και πάω για τυλιχτής πιττογυρων παρέα με το άλλο το ΤΑΓΑΡΙ το Κριστισιτς. Το σέρβο πουθενά που κανονικά ούτε σε τυράδικο δε τον βάζεις ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑΣ.

    Ο αρχηγός μάγεψε πάλι. Θέλει προσπάθεια να μη μπορείς να βρεις τέρμα από 5 μέτρα 4 φορές. ΗΘΙΚΕ: τον αρχηγό και τα μάτια σου. Μη τυχόν και φύγει και πως θα ρουφάς τα τριμπαλλα.

    Για το Βέρντε δεν υπάρχουν λόγια. Ο Original Πλατελας αυτά τα έβαζε πάντως.

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ χρονιά έκλεισε. 91-69 έγραψε το κοντέρ, δηλαδή -22.
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ πέρσι τέλη Αυγούστου που είδα την ‘ομάδα’.

    Θα έγραφε -25 άλλα έπρεπε να ‘βγάλουμε’ δεύτερο το Ρώσσο οπότε ο ένας ‘έχασε’ στο ταψί και δεν πήρε είδηση τα δελτία και ο άλλος που τα πήρε είναι μεγαλόψυχος. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ.

    Στο ύψος του το αεκ as usual. Από σήμερα ξεκινάμε να δείχνουμε τα πλακάκια τις υδρορροές και τους νιπτήρες του ναού. Επίσης ένας πόντιος από την Αυστραλία δώρισε ένα νυχοκόπτη που έκοβε η προ γιαγιά του τα νύχια της στη Τραπεζούντα. Αυτές είναι ειδήσεις.

    Μόλις πέσει και η φάπα στο τελικό θα εμφανίσουμε τα: χτίζουμε την ομάδα από την αρχή, πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις (ο ηθικός δηλαδή θα φορέσει τη πανοπλία του σπαρτιάτη πριν αποφασίσει να δώσει 300 χιλιάρικα συμβόλαιο) και γενικά ο Ηλίας θα βρει λαβράκια.

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΗΛΙΑ. Φέρε μπακαλιάρο αλατισμένο. Αλλά να είναι μπακαλιάρος το ρημάδι. Να πετυχαίνει εστία δηλαδή τη μια στις 5. Όχι όλα στα πτηνά.

    Άντε που θέλετε και ομάδα ρε.

    ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

    ΥΓ Νευρα ειχε λεει ο Αραουχο χθες. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑ. Που να δεις αν ο τελικος παει νορμαλ ποσοι θα βγαλουν νευρακια..Κροατικα νευρακια.

  3. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Ας ελπίσουμε να τον φωτίσει κατιτίς τον Γατούλη, για του χρόνουΥΓ.Δεν τον κουράρει η μάνα του,δε θα πάνε στο χωριό, όπως στον αποκλεισμό,γιατί σταμάτησε την φαρμακευτική αγωγή;Τι να πεις, ο Μπογδάνος έκανε καριέρα έτσι…

  4. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Σωπάτε…την γλυτώσαμε…Προς το παρόν βέβαια.
    Πάει μάλλον για μετά το 15αύγουστο ο τελ(ε)κός…

    Ε,μέχρι τότες,ποιός ζει και ποιός πεθαίνει…Γελάτε παιδιά…Γιατί χανόμαστε…Ενώ κάτι καριόληδες εγγυηταί, δεν χάνουνται με τίποτα..

    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τη σκαπουλαρε προσωρινά ο Ιταλός Μπαμπης Τέννες. Γιατι αν κάθε φορα στο 20- 25 χάνεις 2-0 η αναλογία γκολ-χρόνου λεει οτι σε φουλ ρυθμούς απειλείται σοβαρά το ρεκόρ της ΕΦΤΑΡΑΣ που σε σβέρκωσαμε εμεις.
    Σιγά μην εκανε τελικό ο ηθικός οπως ήθελε. Καλα τα ονειρεύτηκε αλλα εχει μεγάλο δράκο το όνειρο.
    ΠΛΑΚΑ του κανει ο άλλος.
    Για να μην αρχιςουμε και γράφουμε για τα ανταλλάγματα που πήρε ο ίδιος (οχι η αεκ) για να το παίξει large με τα δελτία.
    Τη περίληψη στα γρήγορα τη μάθαμε. Η ανάλυση μεςα στο ΣΚ με θέα τη Μήλο.

    Λέμε άπο τη περασμένη εβδομάδα 3 φορες:
    ΑΝ γινει ο τελικός στη Ριζούπολη με το ΑΝ κεφαλαία.

    ΥΓ Ο τελικός θα γινει στο ΟΑΚΑ και πριν τις 31 Αυγούστου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ΥΠΑΡΧΩΝΤΑ ρόστερ και οχι οι μεταγραφές. Ευτυχώς να λέμε γιατι με τα λαβράκια του Ηλία τις ´απλες ´ του ηθικού και αυτα που ακούγονται για το γαύρο αν έπαιζαν και οι φρέσκοι το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις μπάσκετ..

    ΥΓ2 ΑΧΝΑ δεν έβγαλε η ΠΑΕ αεκ για την αναβολή. Έβαλε μονο το κεφτέ και τους ογλου να σκούζουνε στα σάιτ για τα πρόβατα.
    Πως το ειπα το Σάββατο;
    ΜΟΚΟ εσυ. Αντε καμμια ατάκα να κανεις τον έξυπνο σε κανα πρόβατο.
    Ειπαμε…

    Sent from my iPhone.

  6. Ο/Η Stelathen λέει:

    ,ο Μαρινάκης συμπεριφέρεται σαν τον Ερντογάν του ποδοσφαίρου. Σουλτάνος . Σήκωσε κούπα ο πρόεδρος και όχι ο αρχηγός. Άρρωστο μυαλό.

    Τον έχω ικανό να τις φύτεψε ο ίδιος τις μολότοφ.

    Εμεις πάλι γλυτώσαμε λεφτά με την προετοιμασία να γίνεται στην βραβρωνα. Στην γάμα εθνική στο Βόλο πιο πολλά λεφτά θα τους είχε στοιχίσει. Θα μπορούσε βέβαια να νοικιάσει και τροχόσπιτα έξω από τα Σπάτα. Σαν να δούλευαν στις φράουλες οι παίκτες.

  7. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Προς Stelathen:Μια χαρά ειναι η Λούτσα,το καλύτερο κλίμα.Ο πρώτος πολιτισμός,ο αρχαιότερος ναός ,θάλασσα,κρασί,Αιγαίο,Ελύτης κλπ κλπ ΥΓ.Ευτυχώς φεύγει για το χωριό της μάνας του,οπότε νο ιντερνετ.Εκτος αν έβαλαν στο καφενείο

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.
    Τυχαιο η κατι αλλο.Σημερα κατ ενα περιεργο τροπο ανεβηκαν αρθρα απο διαφορους δημοσιογραφους της Α.Ε.Κ που με λιγα λογια.λενε στο προεδρε κοψε τις μαλακιες το χαβαλε και φτιαξε ομαδα.
    Τι εγινε φοβουνται φαπες? Τους επιασε κριση ειλικρινειας? Χασανε καμοια θεσουλα που επαιζε στη Παε και τσαντιστηκανε?
    ΥΓ1 Πιστευεις οτι εκει στο λιμανι καταφεραν να πυροβολησουν τα ποδια τους στο θεμα τελικου?Το σιγουρο ειναι οτι χρηζουν ψυχιατρικης αναλυσης
    ΥΓ2 Πρεπει να παραδεχτεις στο προεδρο οτι οταν πηραμε το πρωταθλημα την κουπα την σηκωσε τελευταιος.Ο Βαγγελης αν ηταν δυνατον να ειναι μονος του στη φιεστα θα το εκανε.

  9. Ο/Η Pontios λέει:

    Πανέμορφη η Μήλος!

    Κάτι άκουσα για 2 μυρρια αληθεύει;

    Επίσης λένε ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και οι καινούργιες μεταγραφές.μαλλον δεν αληθεύει ε;

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν βλέπω κάτι από όλα αυτά. Ούτε φυσικά θα επιρρεάσουν κάτι. Ο εγγυητής πάει για πρωτάθλημα του χρόνου κι άρα απλά μπαίνουν στην φάση της συμπόρευσης, έστω με τα πανέρια.
    ΥΓ1. Τα μοντέλα κουβαλάνε ουσίες. Πολλές φορές οι ουσίες φέρνουν και περίεργα αποτελέσματα. Ειδικά σε συνδυασμό με διαβήτη.
    ΥΓ2. Ο χάπιας κάνει προσωπική επίδειξη δύναμης. Έτσι το αισθάνεται.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανάλογα το χρόνο τέλεσης του τελικού έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες μιας και εκδίδεται το νέο δελτίο στην νέα ομάδα τους. Χθες κατα λάθος έγραψα 31 Αυγούστου ενώ ήθελα να πω Ιουλίου- τώρα το είδα. Κλείνει η σαιζόν έτσι κ αλλιώς μετα δεν υπάρχει πας για 2020-2021. Αυτό έμαθα και το μετέφερα.

    Νομιζω οτι η μεταγραφική ανοιγει 1 Αυγούστου άρα αν ο τελικός γινει νωρίτερα ακομη και να κανει κάποιος μεταγραφή δεν μπορεί να αγωνιστεί.

    Υπαρχει μια ιδιόμορφη κατάσταση λογω covid19 και έχουν παει ολα πιςω.

    Αν βάλει μια ομάδα νέους παίκτες- ακόμη και αν είναι νόμιμοι- τίθεται θέμα εγκυρότητας του θεσμού (άλλο νομικό θέμα αυτό) μιας και αλλάζουν τα ρόστερ και κατεβαίνουν διαφορετικά από ότι ήταν δηλωμένα όλο το χρόνο διεξαγωγής του θεσμού.

    Ακραίο παράδειγμα: φεύγει ο λιβαδιας απο μας και παει ατο γαύρο αύριο. Άπο 1-8 μπορεί νόμιμα να αγωνιστεί (αν όντως ισχύει αυτο), γίνεται ο τελικός πχ 25 Αυγούστου και κέρδιζει ο γαύρος.

    Τι θα λεει; Είμαι κυπελλούχος Ελλάδας 2019-2020 με παίκτες δηλωμένους στο ρόστερ του αντιπάλου μου για τη χρονιά εκείνη; Η ο παίκτης που πάγε τη φιναλίστ στο τελικο με δικά του γκολ είναι τροπαιούχος με τον αντίπαλο? Μύλος κανονικός..

    Δεν ειμαι νομικός ΔΕΝ το ξερω αλλα η επιστολή τπυ γαύρου στην UEFA ( που εμπλέκει και τον cosmote) εχει λογική βάση.

    Δε μιλαω για τις επιστολές εσωτερικά των ΠΑΕ αυτα ειναι διαγωνισμός για το πόπολο ποιος την εχει πιο μεγάλη λες και ειμαςτε 10 χρόνων. Λεω για την επιστολή στην UEFA.

    Η Μήλος ειναι εκπληκτική- ιςως το πιο ωραιο νησι στις παραλιες του – αλλα εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα: για να πας στα καλα μέρη θες σκαφος το οδικό της ειναι κακο. Έχουμε παει 3 φορες αλλα μονο τη μια πατήσαμε νησι, απ έξω τη βλεπουμε. Μονο ετσι λοιπον- λογικά παρασκευη βράδυ θα ειμαστε εκει αν κι εχει μποφόρ- να ευχαριστηθούν και οι καλεσμένοι που ερχωνται πρωτη φορα Ελλάδα παρεα με τη ´πηγή´ μας που έρχεται Σάββατο.

    ΔΕΝ ξερω για λεφτα η αν πήρε κάποιο ποςο. Μπορεί, αν και το βλέπω δυσκολο. Ξερω οτι πήρε ανταλλάγματα τα οποία ειναι ιδιαίτερα δύσκολα -άρα αμφίβολα- να εκτελεσθούν μιας και δεν ειναι αποκλειστικά στο χέρι ενός να γίνουν.
    Ο άλλος πάντως το εχει ρίξει στο ´χαβαλέ´ πλεον με τη πλακα που κανει και μοιράζει 20αρες διάφορες. Εχει φύγει μπροςτα ο γαύρος αγωνιστικά και αυτη η διαφορα ΔΕΝ καλύπτεται σε μια σαιζόν ειδικά αμα πας με 3 και 60 να τη βγάλεις.
    Συζητάει να φέρει 2 καλούς παίκτες- ειδικά ο γάλλος ειναι δυνατός- οποτε αναμένουμε να δουμε τι θα κανει ο καθενας.

    Εμεις άπο την άλλη συζητάμε να κανουμε στον 33αρη Jesus -που εχει στατιστικά χάσει τα μισά ματς απο τραυματισμό οταν ηταν 29- διετές συμβόλαιο.

    ΥΓ Αν είχες διαβάσει πριν κανα μηνα έλεγα οτι οι Κέλτες θα έδιναν max 4εκ ευρω για το Μπάρκα μιας και τα 8εκ που ζήταγε ο άλλος ειναι πολυ καλα μεν, αλλα ουτε στον υπνο του δε. Χθες έκαναν πρόταση 3εκ λίρες (3,35 ευρω σχεδον). Οριακά ΑΝ φτάσει 4 θα ειναι θαύμα. Κάποια στιγμη ιςως καταλάβει ο ηθικός πως δουλεύει η αγορά και δη οι Βρεττανοι. Τοτε ΙΣΩΣ πουλήσει. Το 3 να γινει 7,2 (μιλάμε για λιρες παντα) παντως ουτε με σφαίρες.

    Sent from my iPhone.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η αεκ θέλει ποδοσφαιρικά ενίσχυση σε πολλές θέσεις, μη πω σε όλες αν εξαιρέσεις ΛΙΓΟ το κέντρο που δεν είναι κάτι τρομερό απλά δεν εχει τις χτυπητές αδυναμίες της άμυνας και της επίθεσης. Το κέντρο σε μια ΚΑΛΗ του μέρα (δηλαδή μια στις 7-8) απλά δεν είναι σουρωτήρι να κόβουν βόλτες τα αντίπαλα χαφ. Στις νορμάλ μέρες του, βλέπεις αυτό το όρθιο γίδι που λέγεται Κριστισιτς και δε ξέρεις αν πρέπει να τον πλακώσεις στις κλωτσιές η στις φάπες μπας και ξυπνήσει. Τώρα θα μου πεις ο παίκτης φταίει? 2 κατοστάρικα το πήρες τι θες? Εγώ δε θέλω τίποτα, ίσα ίσα που είπα day one είναι για σοβατζής και τέλος. Απλά μη κοριοιδευωμαστε άμα βρίσκουμε κάνα πεθαμένο και ‘νικάμε’. Έρχεται η σκληρή πραγματικότητα που λέγεται ταψί –τούμπα- Ευρώπη κλπ. και λεμέ πάλι καλά που δε πάθαμε και τίποτα στο 3-0..

    Δημιουργικός παίκτης ΔΕΝ υπάρχει, δηλαδή ένα καθαρό 8 που θα πάρει τη μπάλα θα τη κρατήσει και θα τη μοιράσει σωστά. Οποίος βλέπει το μάνταλο σε αυτή τη θέση είναι για γέλια. Παίκτης που 5 χρονιά χαροπαλεύει την ομάδα του να τερματίσει στα -20 και στα -30 και χάνει 3 τελικούς σερί. Μάνταλα έχεις γι’ αυτό πατώνεις. Τη μια χρονιά που ήταν σακάτης πήρες (όπως το πήρες) πρωτάθλημα..
    Τα υπόλοιπα είναι αλλά λογία να αγαπιόμαστε.

    Τέρμα έχεις (αν δε το πουλήσεις) η τετράδα μπροστά του είναι για τη Δόξα Βύρωνα. Μόνο ο Jesus που το Νοέμβριο (σε 4 μήνες) γίνεται 34 -με ένα ιστορικό τραυματισμών που τον κρατάει τα μισά ματς εκτός και στα αλλά μισά μόλις πάει να πιάσει ρυθμό ξανατραυματίζεται- είναι για να μένει κάνα χρόνο max και αυτός τιμής ένεκεν να κάνει κάνα ρεπό στα κύπελα- άντε και σε κάνα ντέρμπι πράγμα που έτσι κ αλλιώς κάνει αγωνιστικά. Ότι κάνει ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ στο γαύρο δηλαδή χωρίς τα προβλήματα τραυματισμών.
    Όταν ο άλλος εχει Σεμεδο-Μπα-Σισε στο κέντρο και εσύ το ….Σβαρνα και τον Οικονόμου μιλάμε για χάος. Τα ιδιά στα πλαγιά της άμυνας τα ιδιά στην επίθεση τα ονόματα είναι γνωστά. Ο άλλος πουλάει το Ποντενσε +19εκ Ιανουάριο μηνά μέσα στη σαιζόν! και εμείς χαροπαλεύουμε ποιος είναι πιο χάλια ο αλμπάνης η ο Ιταλός Πλατελας. Από την άλλη μεριά δε μιλάμε καν μιας και η αεκ από τότε που έφυγε ο Μπαρμοσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να πάρει ένα κανονικό εξτρεμ και βάζει οποίον περισσεύει για να κλείσει τη θέση. ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ!

    Η διαφορά είναι ΧΑΩΔΗΣ και δε κλείνει η ψαλίδα σε μια σαιζόν γιατί ακόμη και αν πληρώσεις +15εκ (τόσα θες κανονικά για 8-9 παίκτες επιπέδου αεκ που θα κάνει πρωταθλητισμό) αποκλείεται να σου βγουν όλοι. Θα σου βγουν οι 3-4 και οι άλλοι απλά θα είναι ανεκτοί σε σχέση με τα μαύρα χαλιά του Μπακακι που τρώει τριπλες και λομπες εν κινήσει λες και παίζουμε σχολικό πρωτάθλημα.

    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ. Παίκτης ενδεκάδας κάτω από 2εκ δεν εχει αγορασθεί στο γαύρο και ο μέσος ορός του ως αξία είναι ακόμη παραπάνω. Τι δίαυλο ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ δε το βλέπουν εκεί μέσα? Ότι με 200 και 300, με δανεικούς κάθε χρόνο γράφουν -20?
    Πια είναι η δικαιολογία φέτος? Η παράγκα του Γραμμένου? Σε έσφαξαν στο χόρτο επανειλημμένα? Πήρε ο άλλος πρωτάθλημα με +22 όπως παλιά που βούταγαν οι Τζολε και οι Αλεξανδρήδες? Όχι. Καθαρά με την αξία του το σήκωσε και εσύ δεν εθίσουν καν κοντά, 5-6 πόντους να πεις κάτι. Έστω ότι σε 2 ματς ήσουν άτυχος.

    Για να γίνει κανονική ομάδα θες 3 σαιζόν και κανονικό προπονητή. Αυτός είναι ένας σαχλός εκ του αποτελέσματος που το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει συστήματα κάθε 20 λεπτά, αποτυχημένα. Σε 2 ματς ο άλλος του κόλλησε 5 γκολ σε ρυθμό προπόνησης στο ημίχρονο. Τι συζητάμε τώρα?
    Καμία ατομική βελτίωση καμμιά ομαδική ταυτότητα. Απλά αντί να χάνουν τη μπάλα με τη μια όπως επι Καρντοζο αλλάζουν 3 πάσες.
    Ο Gus (ο τελευταίος manager που είχε η αεκ) είχε την ομάδα να δέχεται δύσκολα γκολ, να παίζει κοντά τις γραμμές και να σφίγγει στο κέντρο τον αντίπαλο. Αεκ είσαι μπροστά 3-4 ευκαιρίες θα τις κάνεις ακόμη και σε ντέρμπυ. Αλλά όταν τις κάνεις ΒΡΕΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ και άμα είναι μάγκας ο άλλος ας το βγάλει. Όχι να σουτάρεις και να βγαίνει η μπάλα πλάγιο. Το έκανε ο κακομοίρης ο Πεκχαρτ έλεος πλέον λες και ψάχνουμε το Luis Suarez και δε τον βρίσκουμε!

    Δε ξέρω από που πηγάζει η αισιοδοξία του πρωταθλήματος για του χρόνου. Από τις μετάγραφες που ΔΕΝ θα γίνουν? Από το κλίμα που είναι άστα να πάνε και μπαίνουν σε ματς χεσμένοι και βέβαιοι ότι θα φάνε 3 άμα είναι τυχεροί? Από την ΕΠΟ λεει που θα γίνουν εκλογές και θα τη ‘πάρουμε’ παρέα με το Ρώσσο?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟ και δεν το ήξερα? Του Βαγγελα? Ο Γραμμένος του Ιβάν και της ‘συμμαχίας’ (έλα μη γελάτε) δεν ήταν?

    Τι θα κάνει η ΕΠΟ στο επόμενο ντέρμπι γαύρος-αεκ δηλαδή σε 2-3 μήνες? Θα μάθει ο Οικονόμου ποδόσφαιρο η θα κάνει χατ τρυκ ο Βέρντε?

    Η αεκ χρειάζεται ΠΑΙΚΤΕΣ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ όχι χαβαλέδες και μαθητευόμενους μάγους στο πάγκο. Αν ΔΕΝ ρίξεις χρήμα να έχεις ένα αξιοπρεπές ροστερ 16-18 παικτών, να βγάλεις τη σαιζόν, να μπορείς δηλαδή να καθαρίζεις ματς και να είσαι σε απόσταση βολής από τη κορυφή (εκεί θα χρειαστείς να μη σε σφάξουν), ΟΣΕΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ δε αρκούν.

    Ούτε ο Γραμμένος θα μαρκάρει τον Κάμαρά που σε εχει ξεσκίσει ούτε τα ντουβάρια του γηπέδου θα τριπλαρουν το κάθε αντίπαλο να βάλουν γκολ.
    Άντε να πάρεις 10 σφυρίγματα ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΦΕΤΟΣ και αντί για -22 να είσαι στο -15.

    Αν είναι ευχαριστημένος ο ηθικός- εγγυητής- απλός φίλαθλος με αυτό, τότε ποιος είμαι εγώ να μη πάω πάσο?

    ΥΓ Χρονίζει ο Ηλίας όπου ναναι- είναι η δεύτερη μεταγραφική του σαιζόν άσε που είχε και ένα τρίμηνο καθισιό να βρει παίκτες. Στερεύουν οι δικαιολογίες με τους Καρακλάγιτς. Κοιτάτε να πάρετε τους βασικούς και αφήστε τα λιμα για αργότερα. Εδώ δεν έχουμε εξτρεμ οι επενδύσεις σας μάραναν. Το αμάξι θέλει σέρβις και ανταλλακτικά γνησιά όχι μαϊμούδες από τα πανέρια. Θέλει οδηγό όχι αυτόματο πιλότο. Πάρτε αυτά πρώτα και μετα κοιτάμε λάστιχα με καρφιά και αξεσουάρ που τα βάζεις 2 μέρες το χρόνο και άμα.

    Καταλαβαίνουμε ότι είναι δωρεάν βέβαια αλλά Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Αλλιώς κάτσε και κοίτα τους Λατσι και του Σαμπανατζοβιτς και ο άλλος κόβει βόλτες στα CHL, πουλάει παίκτες και κονομάει τις +50αρες κάθε χρόνο. +35 από το CHL (έκανε 2 προκρίσεις έκανε νίκες) , δε ξέρω ποσά από το Europa και αλλά κοντά 20 από το πορτογάλο.

    Πήρε το Μπα και θα τον μοσχοπουλήσει 4-5 φορές παραπάνω. Ήδη εδώ ο Μανέ της Liverpool (είναι Σενεγαλέζοι και οι 2) το χειμώνα τον ‘διαφήμιζε΄ με 3-4 αναφορές του.
    Τον έβαλε σε 27 ματς τα 4 στην Ευρώπη. Μια χαρά έπαιξε 400 χιλιάρικα παίκτης είναι. Του χρόνου θα τον βάλει παραπάνω λογικά.

    Πήρες τον Λατσι και πλένει φανέλες. 2 ματς όλα και όλα το ένα 8 λεπτά και το άλλο το έπαιξε όλο. Δεν τον εχει δει ούτε ο κηπουρός εκτός Σπάτων. Άγνωστος μεταξύ αγνώστων.

    Ο ένας έπαιξε 2339 λεπτά (39 ώρες μπάλα) ο άλλος 1,5 ώρα ένα ματς εντός Ελλάδας.

    Απλά πράγματα. Τα οποία ΠΟΤΕ δε πρόκειται ο ξεροκέφαλος να καταλάβει. Γι’ αυτό πετάει ατάκες. Σε αυτό είναι πρωταθλητής όντως…

    Sent from my iPhone.

  13. Ο/Η ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ λέει:

    Καραγλατσις και Πλανιτς,τι σαπακια ειναι αυτα ρε μαγκες? Με αυτους θα μπουμε στην αγια σοφια οπαπ αρενα???

  14. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @ ΕΛΕΟΣ:Είδες ο καριόλης ο εγγυητής;Τα έχει σαρώσει όλα!Καρακλάνεις,πλάνιτς και ανανέωση ο γυάλινος Τζήσας…Μεταγραφάρες από τα πάνω πανέρια του Σχιστού…

    Στην αγιασοφιά ο.α.,θα μπούμε…Με την όπισθεν όμως…

  15. Ο/Η Πίσσα και Πούπουλα λέει:

    Στην Αγία Σοφία θα μπει ο Μελισσανίδης κρατώντας την εικόνα του Ιουστινιανού.
    …άντε μαζί με τον Ιερώνυμο- αν ζει- και υπό την μουσική υπόκρουση ίσως και την φυσική παρουσία του Στ. Σπανουδάκη. Δεν θα μπει καμία ΑΕΚ. Τα ταφικά του ετοιμάζει ο άνθρωπος. Να την πατήσει σαν τον Ιησού που έψαχναν τελευταία ώρα να τον θάψουν και αν δεν βρισκόταν ο αγρός του Κεραμέως θα τον έτρωγαν τα σκυλιά. Ο Μήτσος φροντίζει λοιπόν. Και καλά κάνει.

    Και γενικά αυτή η παραφορη ανάγκη,η έκσταση θα έλεγα για βαριά.λαμπερά και ασήκωτα υλικά πάνω από τάφους πάντα με συνέπαιρνε. Είναι σα να τρέχει-τρόπος του λέγειν- ασμένως ένας υπέργηρος με το “Π” πριν κλείσει το πέριπτερο,ώστε να προλάβει να αγοράσει ΟΛΑ τα προφυλακτικά.
    Αλλά εκτός ότι με συνεπαίρνει,πάντα μου δημιουργεί απορίες. Με κύρια: “πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να γίνει κάποιος”;

    Αυτη η ανάγκη του μελλοθάνατου να φροντίζει-μέσω ενός μεγάλου αγώνα ζωής,συνήθως γαμώντας και κατακλέβοντας ότι βρίσκει στο δρόμο του- προκειμένου να αγοράσει βαριά μάρμαρα και πέριτεχνα κάγκελα ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα τον ξεθάψουν τίποτε σκυλιά και δεν θα τρέχουν με τις κοκκάλες του στο δρόμο,σε ένα ιδιότυπο σκύλεμα-εξευτελισμό.

    Γιατί, άλλο να κάνεις εσύ ο ίδιος το “Γύρο του “θριάμβου” και άλλο να σε περιφέρει σε δόσεις μια αγέλη σκύλων. Τα οποία να σας πω,βρίσκουν τα κόκκαλα των “μεγιστάνων” πολύ περισσότερο εύγευστα Δεν ξέρω τι να φταίει. Ισως τα ακριβά αρώματα κατα την διάρκεια του βίου να “ποτίζουν” ως το κόκκαλο με αποτέλεσμα να μη μπορούν να αντισταθούν τα σκυλιά. Ισως. Γι αυτό προσοχή. Αν δεν θέλετε να θαφτείτε στα Βόρεια και από κει να βρεθείτε στο Πέραμα,μη πειράζετε το σώμα σας. Γϊνεστε στόχος. σνιφ-σνιφ.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ φεύγει απο την ομάδα μετα άπο 6 χρονια.
    Το γνωρίσαμε το 2016 σε ενα meet and greet (an organised event during which a celebrity, politician, or other well-known figure meets and talks to the public) από αυτά που κανει το club στο πανω εστιατόριο.
    Απο τοτε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ακομη και αν ηταν σε διάστημα ενός μηνα ΠΑΝΤΑ θα ερχωταν να ρωτήσει τι κανουμε κλπ.
    Ευγενέστατος, εξαιρετικά ευχάριστος και αγαπημένο παιδι όλων απο το Klopp και τους συμπαίκτες μέχρι τη Caroline, η αρχιμάγειρας για τους παίκτες που προσελήφθη επι Shankly!! καπου στα early 70’s και απο θεμα σεβασμού ‘ Βαράνε προσοχες’ ολοι απο Klopp μέχρι Dalglish. οπως λεει και η ίδια γελώντας : I have more trophies than the rest of them all luv, σε άπταιστα scouse παντα.

    Στο χόρτο ως παίκτης θεωρώ οτι δεν εχει αντίπαλο σε επίπεδο τεχνικής. Μου ειναι εξαιρετικά δυσκολο να θυμηθώ παίκτη Ambidexterent κάποιον δηλαδή που χρησιμοποιεί εξ ίσου το δεξί και αριστερο και δεν εχει καλο η κακο πόδι. Δε μιλαω να μην εχεις πρόβλημα να παιξεις και με το κακο πόδι μιλαω να μη σε νοιαζει πως θα τριπλαρεις σουτάρεις κλπ.
    Άψογος χειριστής υψηλότατου επιπέδου ( για μένα μαζί με Σιλβα ειναι μακραν οι 2 καλύτεροι στο νησι και μαζί με μέσι και πιανιτς οι κορυφαίοι στην Ευρώπη)με το κεφάλι παντα ψηλά και παίκτης που παιζει σα σκυλί στα χάφ.
    Στα 27 του ομως είχε ενα σοβαρότατο τραυματισμό που τον άφησε ενα χρόνο εκτος και ποτε δεν επανηλθε.
    Δε ξερω αν “φταει” ο ίδιος η το στυλ παιχνιδιού της ομαδας που εν τω μεταξύ φόρτωσε με OX GINNI NABY FLACO και είχε ηδη MILLI HENDO.
    Με την έλευση του Tiago £30εκ η αποχώρηση ηταν αναπόφευκτη.

    ADS σε ευχαριστούμε για ολα και ευχωμαι να κλείσεις με τον Brendan και να παιξεις να ευχαριστηθείς τα 3-4 χρονια που εχεις ακομη με υγεία.
    Να βρεθούμε και αντίπαλοι να σε ξαναδούμε απο κοντα, άλλωστε ειςαι ενας απο εμάς πλεον.

    YNWA

    ΥΓ Δεν θα σας υποσχεθώ life time συμβόλαιο αλλλα θα κατςω μέχρι να με βαρεθείτε κει να με διώξετε. Προς το παρον εχω συμβόλαιο αλλα 4 χρονια.
    Jurgen Klopp.

    Καλα… ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΣΥ.

    Sent from my iPhone.

  17. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Άσχετο.. εκεί στην Αγγλία πώς αντέδρασαν με την μη ποινή της City; Ναι, μεγάλο παιδί είμαι, καταλαβαίνω πως τα λεφτά κουμαντάρουν αυτόν τον γλόμπο, πως είναι και άλλα συμφέροντα και δουλειές πίσω από αυτές τις ομάδες, αλλά όταν μία ομάς σπαταλά και ξοδεύει τόσα λεφτά δεν παίζει με πλεονέκτημα έναντι των άλλων; Μου κάνει εντύπωση πως η FA ή ομάδες δεν αντέδρασαν στην απόφαση. Π.χ στο ch. l. το καταλαβαίνω, δεν το δικαιολογώ, είναι η Παρί οι υπερχρεωμένες ισπανικές ομάδεα, αλλά αυτό με τη City το θεωρώ κατάφωρα και κατάματα και άντε και γαμηθείτε οι υπόλοιποι υπερβολικό.

    Εκτός και εάν την περιμένουν στη γωνία με άλλους τρόπους, π.χ. σε πηδάω με τα κοράκια, αλλά και πάλι το παιχνίδι χάνει τη σημασία του. Σου λένε έχω λεφτά, είμαι ο γαμάω Ταό και εσύ άντε βρες το δίκαιο σου.. ;Εχεις αναφέρει εδ΄ψ πως ο Κλοπ έχει το μαγαζί σε σούπερ κατάσταση με το πάρε δώσε. Τι να πούνε οι της Άρσεναλ π.χ…

    Πώς το βλέπεις, έχεις ακούσει/ξέρεις/περιμένεις κάτι για αυτό;

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μονο το αεκ θα μπορούσε να πηγαινοφέρνει επι χρονια ενα γυάλινο που μια παιζει δυο κάθεται, ενα ψυχασθενή που εχει κανει οτι ειναι δυνατόν οχι για να τον διώξεις αλλα για να του κόψεις τη καλημέρα, ενα σεντερ φορ που σου εχει κοστίσει μονο σε εισητηρια αεροπλάνου την ΧΑΜΗΛΑ αξία του δυο φορες και κατι κλωναριδηδες που ερχωνται φεύγουν και παρουσιάζονται ως ´σχεδιασμός´, παρουσιάζονται ως ´μεταγραφές´ και παρουσιάζονται ως ´ανανεωση´ της ομάδας.
    Λογικό μιας και ολο αυτο το τσούρμο παει έρχεται άρα ανανεώνει τον αέρα του.

    Επειδή το παραμύθι λεει οτι τους θέλει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ο «προπονητής».

    Μονο στο αεκ ο κάθε ´προπονητής´ ενώ αλλάζει ανα εξάμηνο μέσο ορο, εχει ακριβώς τα ίδια ´θελώ´ με το προηγούμενο με ανατριχιαστική ακριβεία.

    Οι δε ίδιοι παίκτες με μια διαβολική σύμπτωση ειναι παντα ελεύθεροι η δανεικοί.

    Αμα ειςαι κακοπιστος θα έλεγες οτι άλλος αποφασίζει και απλα ο ´προπονητης´ υπακούει μη χάσει το μεροκάματο.

    Υπερβολές. Εγω πιστεύω οτι ολα τα αποφασίζει ανεξάρτητα ο Ηλίας που εχει άλλωστε και τα κλειδιά..

    Γελάσαμε και σημερα!

    Sent from my iPhone.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κώστα
    Ο Klopp συνολικά εχει ξοδέψει (αγορές -πωλησεις παικτών) 68 ολόκληρα εκαττομυρια για να φτιάξει τη καλύτερη ομάδα τπυ κόσμου αυτη η στιγμη απο τη μερα που ηρθε.
    Απο τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι σημερα εχει πουλήσει £352,65εκ και εχει αγοράσει £420,9εκ Βαλε και 12 το Lovren σημερα ειμαςτε στα 56 as we speak .

    O Pep εχει ξεπεράσει το δις. Η city χρηματοδοτείται απο εταιρείες του εμίρη (Etihad) σε αντίθεση με εμάς που έχουμε κανονικούς χορηγούς. Παει δηλαδή ο άλλος και κλείνει συμφωνία όσα του λείπουν με μια εταιρία του ιδιοκτητη και τα ονομάζει έσοδα.

    Θυμίζει Μελισσανίδη που εκανε λεει χορηγία με τον ΟΠΑΠ που ειναι μετοχος και το παρουσίασαν με φιέστες λες και κατάφεραν να βρουν τη σούπερ ντουπερ χορηγία απο ανεξάρτητη εταιρία. ΟΠΑΠ κύριος χορηγός, παμε στοίχημα στη φανελλα, ΟΠΑΠ αρένα, αυτο δεν ειναι ομάδα πλεον. Θυγατρική του ΟΠΑΠ ειναι. Ας πανε και τα γραφεία της ΠΑΕ στη Λεωφόρο Αθηνών να τελειώνουμε. Τι τα κρατάτε δίπλα; Τσάμπα εξοδο ειναι.
    Μιλάμε για κουτόχορτο με ύψος πλάτανου.