ΠΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;

Είναι πραγματικά λίγες οι ημέρες, που έφυγε ο Βράνιες. Ακριβώς εκείνη την ημέρα, έγραψα ένα σχόλιο : Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της μεταγραφή. Δεν υπήρχε δημοσιογράφος στον πλανήτη ΑΕΚ, που να άφηνε έστω και την παραμικρή πιθανότητα επιστροφής. Ήταν πραγματικά τόσο κακοστημένο το σκηνικό, που δεν ήθελε και πολύ να το μαντέψεις. Δήθεν η ΑΕΚ τον τιμωρούσε και τον έστελνε πίσω. Ενώ στην ουσία τον έστελνε να πουλήσει τρέλα εκεί με σκοπό να μείνει ελεύθερος. Παίζοντας κι άλλο ένα χαρτί : Οτι πραγματικά δεν τον χρειαζόταν για τα μπαράζ αφού δεν ήθελε την δεύτερη θέση. Το είχε πει άλλωστε και ο διευθυντής επικοινωνίας.

Αν όμως προχωρήσουμε – και πρέπει -, οφείλουμε να πούμε οτι ο Βράνιες είναι καλή φάση. Είναι κανονικό σέντερ μπακ και καμία τρέλα δεν πούλησε. Η ΑΕΚ τον έβαλε και γι’ αυτό σήμερα πλέον εμφανίζει και το ρεπορτάζ, τα ακριβή στοιχεία του συμβολαίου του. Όμως η άμυνα μας δεν μπορεί να αιθάνεται πλήρης. Παρότι έμεινε και ο οσιομάρτυρας, η ΑΕΚ έχει ανάγκη ακόμα τρεις παίκτες. Έναν κεντρικό και δυό πλαϊνούς. Δεν νομίζω οτι θα τους πάρει βέβαια. Θεωρώ οτι θα εξαντληθούμε σε ένα αριστερό μπακ.

Τα πιο σοβαρά πράματα βέβαια συμβαίνουν στο κέντρο. Εκεί, κατά μια παράξενη λογική, όλοι οι δημοσιογράφοι συμφωνούν οτι υπάρχει πληρότητα στα όρια του συνωστισμού. Και βέβαια ποιός να διαφωνήσει ως προς την αριθμητική; Ούτε καν εγώ. Η ποιότητα όμως δεν απασχολεί κανέναν; Η προσωπικότητα; Πάλι με τον Μάνταλο θα πας; Τι θα προσφέρεις δηλαδή σαν ελπίδα δημιουργίας; Σαν θέαμα; Ποιόν να έρθει ο άλλος να δει στο γήπεδο; Τον αριστερό μπακ και τους προπέρσινους μισοπλέμονους, που ούτε τράκα αντέχουν αλλά ούτε κι έχουν κάποια φαντασία στο μυαλό τους να αλλάξουν τον ρυθμό ή να βγάλουν μια μπαλιά της προκοπής; Είναι τουλάχιστον εξοργιστική αυτή η νοοτροπία, φυσικά ενδεικτική οτι ούτε scouting υπάρχει, ούτε και κάποια προοπτική. Ή μάλλον υπάρχει η μελισσανίδιος προοπτική της πτώσης των διπλανών κι άρα δεν θα φαίνεται τόσο η διαφορά. Ούτε και φέτος πείστηκε.

Και βέβαια μπροστά, τα πράματα είναια ακόμα χειρότερα. Κανείς δεν ξέρει ποιός θα φύγει και ποιός θα μείνει. Τον Αραούχο τον χειρίζονται σαν τον Βράνιες, ενώ λήγουν συμβόλαια αποφασιστικά για την ομάδα. Φυσικά εξτρέμ δεν υπάρχουν – θεωρητικά ψάχνουν έναν αριστερό -, ενώ αν σκεφτείς οτι θα βλέπεις άλλον έναν χρόνο τον Ολιβέιρα, πραγματικά τρελαίνεσαι.

Τα πάντα εξαρτώνται από τον Μπάρκα. Αυτό σημαίνει οτι η ομάδα θα ζει από τα έσοδα της. Κάποια λεφτά από την πώληση του, θα φέρουν τις δυό τρεις προσθήκες. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα περισσότερο, αφού κι ο κόσμος λόγω της πανδημίας, δεν θα αγοράσει τόσα εισιτήρια. Αν βέβαια επιτραπούν φίλαθλοι στις εξέδρες. Κι ο Μελισσανίδης το εμβόλιο περιμένει του χρόνου, που ο κόσμος θα μπορεί να έρθει στο νέο γήπεδο, να δώσει χρήματα για τα μουσεία και τα εισιτήρια του ΟΠΑΠ αρένα, μπας και αγοραστεί κανάς παίκτης της προκοπής. Διότι άλλη πώληση δεν υπάρχει στη θέα. Λιβάγια κι Ολιβέιρα, έχουν άλλο έναν χρόνο συμβόλαια, και βέβαια όλοι θα τους πάρουν ελεύθερους.

Πώς βαδίζουμε; Χάλια κοινώς, όμως οι σπόντες δεν αποκλείονται. Στον Πειραιά υπάρχει το ποντάρισμα της κούρασης, ο Ρώσσος θα έχει -7 στην πλάτη και μια δήθεν ποντιακή συμμαχία, τρίτος δεν υπάρχει άλλος και η ΕΠΟ υποτίθεται θα ελέγχεται. Περισσότεροι Έλληνες θα σφυρίζουν και περισσότερους αφρούς θα βγάζει ο χάπιας αν αυξηθεί η πίεση προς τα εκεί. Η ψυχολογική εννοώ. Κι αυτά είναι τα όπλα μας. Σχεδόν κανένα δικό μας, και σίγουρα κανένα αγωνιστικό. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Η ΑΕΚ είναι μια ανώνυμη εταιρεία, που ανήκει σε συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτός την τρέχει, όπως τρέχει και μια εταιρεία που παράγει μια οδοντόπαστα. Αν σου αρέσει η γεύση της, την αγοράζεις. Αν όχι, κάθεσαι στην άκρη και σπας πλάκα. Ομάδα φυσικά δεν αλλάζεις, όμως ποδοσφαιρικό  κανάλι κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να κοιτάς άλλο.

Υγ. Φυσικά δεν είχε καμία ελπίδα η ΑΕΚ σε τωρινό τελικό κυπέλλου. Δεν έχει όμως ευθύνη για την αναβολή του. Αν ο τελικός οριστεί στις 30/8, επίσης θα έχουμε πρόβλημα. Καλό λοιπόν είναι να πάει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΠΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Δηλαδη,στα μεσα Σεπτεμβριου δεν θα εχουμε προβλημα? Ο αλλος εχει δυο ενδεκαδες,ποσο κουρασμενες να ειναι και οι δυο !
    Κανει και περασει την Γουλβς ,η ψυχολογια τους θα αγγιζει την στρατοσφαιρα ,θα κολλησουν σε εμας? Δεν φταιμε εμεις και το καταλαβαινω,αλλα στις 30/8 ,ετσι και δεν χτυπησεις το ματς δυνατα,ετσι και δεν παιξεις μπαλα και φυγεις με κανα τριμπαλο ,η ξεφτυλα δεν θα ξεπλενεται με τιποτα. Θα μου πεις ,ο Μανταλος μπορει να γινει Καμαρα ? ΠΟΤΕ ειναι η απαντηση ,αλλα αν δεν μαλακιστεις ,ως συνηθως, χτυπας στα ισα το ματς κι οπως ερθει το αποτελεσμα. Αλλα να παιξεις μπαλα,αυτο ειναι το ζητουμενο,οχι ξυλικι….

  2. Ο/Η DNAEK λέει:

    Λέω να αφήσω ασχολίαστες τις προσπάθειες του εν τοις πράγμασι πεφωτισμένου διοικητικού ηγέτη της ομάδας μας και να ασχοληθώ με την ονοματοδοσία του γηπέδου μας.
    Καιρό τώρα ακούμε Αγιά Σοφιά και Αγιά Σοφιά μεχρι που το εμπεδώσαμε και ας πούμε το αποδεχθήκαμε.Δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς αφού ετσι το αποφάσισε.Αυτός το φτιάχνει αυτός και το επιβάλλει,δημοκρατικά πάντα.
    Τώρα πως κολλάει , Αγιά Σοφιά και γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου οι πιστοί αντί να ψάλλουν ύμνους στο Θεό ,τα ψάλουν στις μανάδες, αδελφές και λοιπούς συγγενείς των αντιπάλων είναι απορίας αξιον.Φυσικά και οι ανάλογες χριστοπαναγίες προς τους κόρακες αλλά και τους παίχτες.
    Και το όνομα αυτού OPAPARENA. Ο,τι ακριβώς δεν ταίριαζε, οπως και να το δείς.
    Ρωμαίκή αρένα δίπλα δίπλα με το σύμβολο της πίστης και της θρησκείας μας.
    OPAPARENA ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Πταίσμα θα μου πείς ,δεν πολυδίνουμε σημασία.ΟΚ
    Ελα ομως που η ομάδα δεν εχει μόνο φίλους ,εχει και ασπονδους εχθρούς.
    Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι δυναμική και οχι στατική με το πέρασμα των χρόνων εμπλουτίζεται με νεολογισμούς και νεες λέξεις που πολλες φορες αποδεικνύονται λαθος, οταν αποφασίσει κάποιος Μπαμπινιώτης της εποχής να κάνει αναψηλάφιση της ιστορίας της γλώσσας.
    Μεγάλο μέρος των λαθών ορθογραφικών,εννοιολογικων, συντακτικών κλπ οφείλεται στις διαφορες μεταξύ προφορικού και γραπτού λόγου.Γιατί το ίδιο ακούγεται η λέξη λύπη αλλα μπορει να είναι και λίπη η λείπει.Διαφορετικές εννοιες εντελώς που ακούγονται το ιδιο.
    Αλλο το “οσον αφορα” και αλλο το “ως αναφορα”.Και ομως ακούγονται το ιδιο στον προφορικο λόγο σε σημείο που ολο και περισσότεροι σήμερα θεωρουν οτι εκφράζουν το ιδιο νόημα στον γραπτό λόγο.
    Που θέλω να καταλήξω.Μα στο OPAPARENA φυσικά που στην ελληνική γραφή είναι ΟΠΑΠΑΡΙΝΑ.Πως λέμε ο Παπάρης (ο Αρης που εγινε παπάς)Ε την κόρη του η την γυναίκα του τη λέμε παπαρίνα. Μα το αρθρο ο παραπεμπει σε αρσενικό θα μου πείτε.
    Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.Είπαμε η ελληνική γλώσσα είναι δυναμική και χαριν ευηχίας με τον χρόνο θα αφομοιωθεί σε θηλυκό
    Που παίζουμε την Κυριακή θα ρωτάει ο ένας.
    ΣτΗΠΑΠΑΡΙΝΑ θα απαντάει ό αλλος ή ακόμη χειρόοτερα στΗΠΑΠΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
    ΥΒΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΥΒΡΙΣ θα μου πείτε.
    Και εμείς τι φταίμε.Ας φρόντιζε κάποιος να σκεφτει κάτι διαφορετικό που να μην κάνει τόσο μπαμ.Χάθηκε βρε αδερφέ ενα OPAP SPORTSARENA:
    Ας το λουστούμε λοιπόν και ποιος ξέρει.Μπορει ο μεγάλος να προνόησε να υπάρχει και κολυμπήθρα στον Αγιο Λουκα.Αν είναι και η original ακόμη καλύτερα.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Και τώρα που έγινε και τζαμί η Αγιά Σοφιά, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο μπέρδεμα. Βέβαια να θυμίσω στους νεότερους το σύνθημα που δονούσε την Φιλαδέλφεια παλιά.
    Κόλαση κόλαση μέσα στο τζαμί
    μονάχα γαμημένοι θα βγείτε από ‘κει
    Το γήπεδο το θεωρούσαν οι παλιότεροι τζαμί, αφού οι Αεκτζήδες σε όλα τα γήπεδα πλην Τούμπας και κανά δυό άλλα, εθεωρούντο Τούρκοι.

  4. Ο/Η DNAEK λέει:

    Καλά το σύνθημα σίγουρα θα ξανακουστεί μη σου πω ότι τώρα που το ξανασκέφτομαι μια σημαντική μερίδα των οπαδών μας θα αποκαλεί το γήπεδο τζαμί.
    Χαχαχα.Καλύτερα ετσι παρά παπαρίνα.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παμε χωρις τέρμα πλεον το εχουνε καταλάβει πιστεύω.
    Ο μπαρκας έφυγε με £4.2 (έλεγα £4) τα αλλα £700 χιλιάρικα καλύπτονται ΑΝ πιάσει τους στόχους του. Δε ξερω ποιοι ειναι αυτοι αλλα αν πχ πεις οτι θα παίξει 20 ματς σε μια λίγκα 12 ομάδων (22 ματς) που η Celtic το παίρνει περίπατο δεν ειναι δα και τοςο δυσκολο να τον αφήσει εξέδρα σε 3 ματσάκια και να γλυτώσει £700k
    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ, ΔΕΝ ειναι μονο ο εγγυητής εξυπνος και ολοι οι άλλοι ηλίθιοι.
    Αμα παίζεις με τη St.Mirren και τη Ross county εντος εδρας δε θες καν τέρμα: 50 βαθμούς τους έριξε διαφορά. Απο 29 μάζεψαν οι γίγαντες και 80 οι Κέλτες.
    Ενα κουβα με μια σφουγγαρίστρα να βάλεις στη γραμμή ο κίνδυνος ειναι ο ίδιος..

    Δεν βλέπω να υπαρχει κούραση. 3 μηνες καθωντουσαν οι παικτες, ισως το μεγαλύτερο διάστημα που έχουν κατςει ποτε μιας και η κανονικη άδεια τους ειναι οριακα μηνας.
    Αποσυντονισμός υπαρχει και σίγουρα θα ειναι μια περίεργη χρονια μιας και δε θα εχει τη συνηθισμένη προετοιμασία φορμαρισμα κλπ οσο και αν πουμε οτι ισχύουν αυτα στην Ελλάδα που παίκτες κουραζωνται τελος Σεπτεμβρίου η αν «παίξουν» 5 παιχνίδια σε ενα μηνα. Ξέρεις τι ειναι να παιξεις 25 – 30 χρόνων 8-10 ώρες μπαλλα σε 2 μήνες;
    Μεγάλη πίκρα. Μη σου τύχει…

    Ο γαύρος θα δωςει ενα ματς με την εξαιρετικά πεσμένη Wolves που δεν εχει καμμια σχέση με την ομάδα που πέταγε πριν τη διακοπή: γι αυτο άλλωστε εχαςε και 11 πόντους στα τελευταια ματς και εκει που ηταν σίγουρη, εχαςε την Ευρώπη.

    ΔΕΝ θα με εκπλήξει αν ο γαύρος περαςει αν και ειναι δυσκολο ειδικά μετα το 1-1 εντός. Θέλει νίκη η ισοπαλία με 2 και άνω.

    Ο άλλος πάντως ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ σημαντικά και αν παμε καθαρά αγωνιστικά το εχει για πλακα το πρωτάθλημα με τα τωρινά στάνταρ

    Η επο ετσι κ αλλιώς κόντρα του ήτανε και φυςικα καμμια συμμαχία δεν υφίσταται.

    Αν η αεκ εχει δυσκολο προγράμμα στην αρχή, και αφου το ρόστερ ειναι πάλι αυτοι που διώχνουμε για να τους ξαναφέρουμε παμε για μια απο τα ίδια:

    Μάνταλος, – 10 στο διμηνο και αλλαγή προπονητή στη παρέλαση.

    Δεν άλλαξε 5 χρονια τωρα, δε βλέπω γιατι να αλλάξει φέτος. Γιατι δηλαδή κανωντας ακριβώς τα ίδια να αναμένουμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ακομη και ίδιοι να μείνουν οι άλλοι 2 η διαφορα στο χόρτο ειναι τεράστια.

    ΥΓ Δεν θα ποντάριζα πολλα στο -7 του ζμπαουγκ. Ειναι πολλα τα 7. Τα μισά μπορεί, να ειναι δηλαδή μια νίκη αντε και κατι ψιλά πιςω.

    DN αν έρθει σοβαρη ομάδα μεςα σε κανα προκριματικό ευρωπαϊκού θεσμού (καμμια ισπανική αγγλική γερμανική κλπ) η αμα η διαφορα με το γαύρο μενει εκει που ειναι δηλαδή να σου χώνει 2-3 σε ρυθμό προπόνησης στο ημίχρονο, το όνομα ειναι μια χαρα.
    Σε ματς Χριστιανοί – Λιοντάρια μονο αρένα ταιριάζει ως όνομα.

    Εκ διακοπών,

    Sent from my iPhone.

  6. Ο/Η Stelathen λέει:

    Εγώ πάλι βλέπω τα λεφτά του Μπάρκα να καλύψουν την χασουρα από τα διαρκείας που δεν θα πουληθούν φέτος λόγω κορονοιου.

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Από το 1982 που βλέπω την ΑΕΚ, δεν θυμάμαι πόσες αποφάσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν εις βάρος μας. Απέναντι σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ; Όλες. Μια ζωή φάπα, σκάνδαλα και καζούρα ότι είμαστε κλάψες.

    Σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία η καύλα είναι ατελείωτη. Εδώ και 1 μήνα τους κάνει πλάκα από τη θέση του ισχυρού. Η κλάψα τους δε, σε συχνότητα και ένταση ξεπερνάει κατά πολύ οποιαδήποτε δίκη μας. Τη στιγμή που έχουν ισχυρό πρόεδρο, όχι τα ΝΟΥΜΕΡΑ που έχουν περάσει από την ΑΕΚ. Αυτός λοιπόν, ο άξεστος, ο καβούριας και ότι άλλο επίθετο τραβάει η όρεξη έχει αλλάξει την ιστορία. Προφανώς και το πρώτο που θελουμε εδώ και 7 χρόνια τουλάχιστον είναι να δούμε επιτέλους την ΑΕΚ. Την οποία δεν είδαμε ούτε το 2017-18. Τότε είδαμε μια διαφορετική ομάδα από τη δαντελένια, επιθετική ΑΕΚ. Τσαγανό, φυσική κατάσταση, μάχη μέχρι τέλους. Μια ΑΕΚ, καυλωτική, που προσωπικά ερωτεύτηκα και το είπα έτσι ακριβώς στον Μπάρκα ένα πρωινό που πίναμε τον καφέ μας στα Μελίσσια, μιας και ψωνίζαμε από το ίδιο μαγαζί. Ο δε Μπάρκας, όταν βλέπαμε ότι ο παοκ χρησιμοποιεί ότι μπορεί και του εξέφρασα τις ανησυχίες μου, μου είπε και το εννοούσε, «ποιος παοκ;». Συγχαρητήρια Βασίλη, εύχομαι και Premier League. Συγχαρητήρια και στον Μελισσανίδη που δεκαπλασίασε το ποσό που όταν το πλήρωσε δεν ξέραμε καν το λόγο. Πραγματικό ποσό, όχι αυτά που πάνε κι έρχονται (Ρέτσος) σε offshore που ανήκει ο ΟΣΦΠ σύμφωνα με τον Πέτρο, πρώην originaλίστα ΝΥ και μετέπειτα γιο του μπαμπά.

    Την ώρα που οι βαζέλες σχεδιάζουν το καλούπωμα μίας στρούγκας, οι νοτιομακεδώνες ακόμα περιμένουν τη διαβούλευση για τη Νέα Τούμπα και οι γαύροι συνεχίζουν να απολαμβάνουν ένα γήπεδο χρεωμένο στις τράπεζες, με θολό ιδιοκτησιακό καθεστώς, εμείς διαμαρτυρόμαστε για το όνομα και την ονοματοδοσία. Έλεος.

    Steven, αν έχεις την όρεξη και τη διάθεση, θα ήθελες να γράψεις για τον Κιντή; Για τα 55 Mail που ξεχάσαμε και μπορούν να με κάνουν να πω σήμερα….´Ε ρε τέτοιοι (πώς να γράψω τόσα ΝΟΥΜΕΡΑ μαζεμένα) που σας χρειάζονται!´. Γιατί προφανώς, ΔΙΚΑΙΩΣ, υπάρχουν παράπονα από την 7ετία, αλλά αν εξαιρέσουμε τον Μπάρλο (που δεν έζησα) πότε είχαμε ένα πρόεδρο, μία διοίκηση της προκοπής;

    Δεν διαφωνώ ως προς αυτό που γράφεις Steven. Κατά τη γνώμη μου θελουμε (όλοι αυτοί άλλο ΕΠΙΠΕΔΟ) 2 στόπερ, 2 ακραία μπακ, 1 εξτρέμ τουλάχιστον με την προϋπόθεση να μείνει ο Αραούχο. Φυσικά θα ήταν τέλειο να πουληθεί ο Βέρντε και να έρθει και δεύτερο εξτρέμ. Όσο για ΧΑΦ, ναι, θα ήθελα μια ΧΑΦΑΡΑ, αλλά θα προτιμούσα κάποιον σαν τον ΝΤΟΥΚΟΥΡΕ (ναι, ξέρω, λέω αστεία). Φυσικά προσόντα, box to box, να γεμίσει το κέντρο. Δημιουργικά θα μπορούσαμε να ισορροπήσουμε με τα άκρα, ακόμα και με τον Λιβάγια σε ρόλο επιτελικού (αν έχουμε φυσικά 2 εξτρέμ). Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά δεν θα καλύψουμε τα κενά ποσοτικά, ούτε ποιοτικά, εκτός αν βγουνε τα πάντα στον Ίβιτς…χλωμό…

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πως Βαδιζουμε;
    Αγωνιστικα παντα μιλωντας.
    Με την οπισθεν η αν προτιματε σαν τον καβουρα
    δηλαδη οπισθοπλαγιως

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τελικός κυπέλλου:

    Το αεκ ήθελε τελικό στις 26 Ιουλίου. Πηρέ τα γνωστά.
    Το αεκ ήθελε τελικό στη Ριζούπολη. Πηρέ τα γνωστά.
    Το γαύρο δεν ήθελε τελικό στη Ριζούπολη. Το πέτυχε
    Το γαύρο δεν ήθελε τελικό μέσα στον Αύγουστο πηρέ τα γνωστά.
    Το γαύρο δεν ήθελε τελικό αργά (30/8) και δε ξέρουμε αν τα πήρε η όχι ακόμη.
    Αναμένουμε αλλά λογικά: πήρε τα γνωστά.

    Ας πούμε ότι η ‘κόντρα’ στα συνεταιράκια είναι ισόπαλη προς το παρόν. Αν γίνει 30/8 κερδίζει 1-0 ο δικός μας μόνο και μόνο επειδή κόβει τις ενδεχόμενες διακοπές του αλλού. Εκεί αλώστε ελπίζει για να μη ξεφτιλιστεί: στο χαβαλέ των άλλων όπως πριν 4 χρόνια που μπήκε ο Τσορι στο 80’ έκανε το 2-1 και η φαγωμάρα από την αγωνιά είχε περάσει τα δάχτυλα και είχε φτάσει στους καρπούς.

    Το αεκ έστειλε διακοπές τους παίκτες του ΠΡΙΝ βγει η απόφαση της ΕΠΟ (εδώ γελάμε) για την ημερομηνία διεξαγωγής. Τέτοια ‘σιγουριά’ ότι δεν θα ορισθεί ο τελικός ούτε του παπά μη το πούμε.
    Κατά τα αλλά του χρόνου θα είναι λεει αλλιώς γιατί η ΕΠΟ θα είναι δικιά μας- ενώ τώρα δεν είναι (γελάμε ακόμη πιο δυνατά).

    Το γαύρο στέλνει επιστολές στην UEFA, η UEFA το κάνει πάσα στην ΕΠΟ και το ΘΕΑΤΡΟ των προέδρων συνεχίζεται κανονικά.

    Ο ένας φοβάται τη Ριζούπολη ο άλλος φοβάται ΟΛΑ τα γήπεδα μη τυχόν και γραφεί 4-0 στο ημίχρονο με τον Οικονόμου και το Μπακακι που έτρωγε λομπες εν κινήσει λες και παίζαμε σχολικό πρωτάθλημα.

    Προεδρολαγνοι, 365ακηδες παρέα με Τσακηρίδες και ογλου βλέπουν κάποιον Μελισανίδη που είναι προεδραρα επειδή τερμάτισε -22 και ΠΟΥΛΗΣΕ τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. ΠΟΥΛΗΣΕ ξαναλέω με κεφάλαια τα συμφέροντα της ομάδας για προσωπικό όφελος σε συνεννόηση με τον ‘αντίπαλο’ πρόεδρο και την ‘αντίπαλη’ ομάδα δίνοντας το οκ και αφού ενημερώθηκε και ενημέρωσε για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συμμετοχή 12 παικτών στον αγώνα ΠΡΙΝ την έναρξη του . Τώρα για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΖΑΜΕ μπάλα με σημαδεμένη τράπουλα ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ δε ξέρω.
    Τραβάτε να ρωτήσετε τον εγγυητή που δεν έκανε την 100% νόμιμη ένσταση.

    Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι θα ρίξω το απόλυτο κράξιμο σε οποίον διανοηθεί να ξαναμιλήσει για το 2008 και το Βαλνερ. Όπως τάχα μου σε ‘έστησαν’ τότε που δεν πήγες καν στο δικαστήριο, έτσι το ‘έστησες’ και τώρα. Καλά σου κάνουν λοιπόν αφού ξέρουν τι καπνό φουμάρεις και απλά σφυρίζεις αδιάφορα στα συμφέροντα της ομάδας.

    Ανάλογοι αυτόκλητοι δικηγορίσκοι- οπαδοί ονειρεύονται μεγαλεία με τους Βρανιες και τους Ολιβειρες: όσο και να ΓΛΥΦΕΤΕ με κάνα αριστερό μπακ άντε και κάνα – δυο δανεικούς θα τη βγάλετε. Όπως τη βγάζετε ΕΠΤΑ χρόνια τώρα. Το budget είναι κάτω από δίφραγκο εκτός αν πιάσει ο δανεικός που ζητάει 50-50 στη πληρωμή του συμβολαίου του και το ξεπεράσει οριακά.

    Ο Μητσαρας ακόμη θέλει γύρω στο δεκάρικο για το γήπεδο ΤΟΥ (αυτό που η ισχυρή διοίκηση χρησιμοποίησε τα λεφτά της ΠΑΕ για να χτίσει και να νοικιάζει στη ΠΑΕ!!!) και τα 5εκ (και όχι 6 όπως ΨΕΜΜΑΤΑ γράφουν μιας και εγώ πιστεύω τους Άγγλους και όχι τον κάθε πληρωμένο δημοσιογράφο του Μελισανίδη ) είναι μια καλή προκαταβολή παρέα με τα λεφτά του ΟΠΑΠ. Του μοναδικού χορηγού που μπορεί να ‘προσελκύσει’ η ομάδα μιας και πρέπει να είσαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ να πας να ανοίξεις δουλείες με το αεκ, και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκ του αποτελέσματος μόνο ΟΠΑΠ και πάλι ΟΠΑΠ μέχρι τελικής πτώσεως. Μόνο μπουκηδες εχει χορηγούς στην Ελλάδα. ‘Όμοιος ομοίω αεί πελάζει: Πλάτων
    (ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει).

    Φυσικά διάρκειας ΔΕΝ θα βγουν προς πώληση (χασούρα +3,5εκ) και ΑΝ και ΟΤΑΝ βγουν οι τιμές θα είναι μειωμένες μιας και δεν υπάρχει καν πλάνο άρα η λογική λεει ότι για φέτος- 2020- δε προβλέπεται παρουσία οπαδών- ορκ στο γήπεδο. Βέβαια αυτό δε σταματάει τον εγγυητή να βάλει κανονικά τιμές για τα μισά ματς.
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ να πάνε να τα σκάσουν: σε ειλημμένη τιμωρία πέρσι για τις 3 πρώτες κεκλεισμένων οι τιμές παρέμειναν ΙΔΙΕΣ λες και δε τρέχει τίποτα. Όταν ξανά – έκλεισαν το γήπεδο λόγω τιμωρίας πάλι δεν έβγαλαν αχνά. Όταν έκλεισε το γήπεδο λόγω covid 19 πάλι το αμίλητο νερό. Όχι θα σας λυπηθεί ο ‘ηθικός’. Η ηθική περισσεύει όσο μας συμφέρει και είναι πρώτιστα δωρεάν. Όταν εχει λεφτά στη μέση ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ. Τώρα θα τον μάθουμε τον ‘ηθικό’? 40 χρόνια τον ξέρουμε…

    Όπως φυσικά τα λεφτά που ανήκουν στη ΠΑΕ θα πάνε στη τσέπη της ισχυρής διοίκησης (ξαναγελάμε ελευθέρα) και οποίος περιμένει παίκτες καλό θα είναι να κοιτάξει τι έγιναν τις προηγούμενες ΤΡΕΙΣ φορές που η ΠΑΕ θα ζούσε από τα έσοδα της. Η να κοιτάξει τον απολυτό κανένα που πήρε ο πρόεδρος με τα 3,7εκ που παντελονιασε από το Βρανιες πριν 2 καλοκαίρια.

    Τη πρώτη στη Γ Εθνική με έσοδα ένα δεκάρικο είδατε το Ντουνη και το Ντα Κολ.
    Τη δεύτερη τα λεφτά του Europa, άλλο ένα δεκάρικο και βάλε, απλά έγιναν καπνός.
    Τη τρίτη τα λεφτά του CHL δηλαδή +25εκ επίσης έγιναν καπνός μιας και αποκτήθηκε ο κανένας. Είναι αυτός που έκανε παρέα στον αόρατο τίποτα από τα 5εκ που πήραμε από τη Capelli. Τι πάω και θυμάμαι εγώ ο γαύρος…

    Με λίγα λογία μια +πενηντάρα ΑΤΟΚΑ (1) επι 7 χρονιά από εκεί που θα ζούσε η ΠΑΕ εχει πάει στη τσέπη της ισχυρής διοίκησης.

    Οπότε υμνείτε τον προεδραρα και μη ξεχάσετε το σανό να το μασάτε και λίγο μη πνιγείτε.
    Είναι κρίμα τόσο σάλιο να πηγαίνει χαμένο.

    Το αεκ, όπως το ζμπαουγκ το αρη το ζελα και το γαύρο εχει ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΙ ουκ ολίγες φορές το ελληνικό δημόσιο.
    Δηλαδή ΚΑΙ εμένα χωρίς καν να με ρωτήσει αν θέλω να πληρώσω μέσω των φόρων μου (εισφορές, φόρους, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ.) τις απλες του κάθε Μελισανίδη ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, του Ψωμιάδη του κάθε Νικολαΐδη Αδαμιδη Νοτιά Παπά και λοιπών προέδρων.
    Ο γαύρος ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ χρωστά 22εκ στο θέμα ΕΤΒΑ και άλλα τόσα (χωρίς τους τόκους) στη Euro bank για το ταψί που εχει σταματήσει να πληρώνει εδώ και +5 χρόνια. Όσο δηλαδή παίζει το μπαλάκι πέρα δώθε με το Λαυρέντη δικαστικά.

    Οπότε καλά κράζουμε τους άλλους ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΣΩΣΕΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 220,000,000 ΕΥΡΩ ΑΤΟΚΑ όλους τους Έλληνες από το 2004 και έπειτα με τα άρθρα 44 (περίπου +140εκ) και τα ‘πεσίματα’ στη Γ (άλλα 60-80εκ) , αν μη τι άλλο να μη μιλάς καν ως αεκτσης. Κάνε εκεί τουμπεκα και άστο το ρημάδι γιατί οπότε το ανοίγεις έχεις κάνει τα ίδια και ΤΡΕΙΣ χειροτέρα. Το ότι επιλέγεις να μη τα θυμάσαι δείχνει τη αντίληψη που υπάρχει για την ‘αγνότητα της αδικημένης παρθένας’. Στο 44 ούτε τις 2 τελευταίες δόσεις 2,5εκ δεν έδωσες. Πιστόλισες ακόμη και τη ρύθμιση! πιστόλισες ακόμη και το χαρτόσημο 300 χιλιάρικα. Έλεος πλέον με τη επιλεκτική μνήμη των Στεργακων.

    ΟΛΟΙ, και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ είναι ίδιοι. Το χρώμα και οι δυνατότητες που εχει ο καθένας για να κλέψει αλλάζουν μόνο. Σε όσο πιο ‘μεγάλο’ club προεδρεύεις τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα της αρπαχτης. Από το Κοσκωτα τον Σαλιαρελη και το Κόκκαλη, στο Μπατατουδη το Ζαγοράκη και τον Σκόρδα, στο Τροχανα, στον Πατερά με τους 10 Abramovic, στον Αλαφ-ΟΥΖΟ και το Μπεο μέχρι τους δικούς μας.
    Λέγεται ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και 40 χρόνια που το διοικούν υπόδικοι, καταδικασμένοι, καταχραστές, ex- φυλακοβιοι, πρώην και νυν νυχτόβιοι και όλη η αφρόκρεμα του υποκόσμου.

    1. Η Lloyds σήμερα δίνει 2,5% APR (annual percentage rate) δημοσιευμένο επιτόκιο σε ένα οποιαδήποτε λογαριασμό άνω των £50.000. Δεν θα μπω σε εξεζητημένα επενδυτικά- δεν εχει νόημα, απλά θα πω ότι ένα 3,5% με 4% για ποσά +1εκ το έχεις για πλάκα (είναι παραπάνω του 5% για μεγάλα ποσά) και μάλιστα με χαμηλού ρίσκου portfolio. Μεγάλο ποσό που πάει σε Private Banking αλλάζοντας τους ορούς και φυσικά τα κέρδη λογίζεται αυτό που ξεπερνά τα £10εκ λίρες. Εκεί πάμε σε άλλα επενδυτικά και άλλες έδρες (Jersey-Isle of Man- Cayman κλπ.)

    Τι σημαίνει στα γρηγορά αυτό?
    Ότι ΜΟΝΟ από τόκους ετήσια (και χωρίς την cumulative αύξηση κεφαλαίου που έχεις ανά έτος) για τα +50εκ που εχει ΒΟΥΤΗΞΕΙ η προεδραρα, η ΠΑΕ ΧΑΝΕΙ ~1,750,000 ευρώ. Κάντε το επι 5 χρόνια (ένα μέσο ορό κεφαλαίου) και βγαίνει ένα όμορφο 8,7εκ ΜΟΝΟ από τόκους. Να πούμε ότι δεν είναι 8,7 και είναι 8εκ? Άντε να το πούμε αν και πενταετής με τέτοιο κεφάλαιο το δεκάρικο το έχεις ακόμη και με ετήσιες.

    Μπορούμε τώρα ελευθέρα πιστεύω να ασχοληθούμε για τον αντικαταστάτη του ….Χουλτ και γιατί παίζει μπάλα ο Βέρντε με το Κριστισιτς. Ο πρόεδρος δεν ασχολείται με τέτοια. Εχει δώσει τα κλειδιά στον Ηλία. Το ταμείο κράτησε μόνο. Τα κλειδιά και τις σωβρακοφανελες τις έδωσε άφοβα…

    ΥΓ Ζω για τη μέρα του ‘ισολογισμού’ όταν θα γίνει η πώληση. Ποσο θα είναι το πραγματικό μείον στο ταμείο δηλαδή όταν κληθεί να δοθεί το ανάλογο πακέτο. Προς το παρόν και πρόχειρα εγώ το έχω γύρω στα +40. Όσα και ‘ταξίδεψαν’ σε άλλο ΑΦΜ (τα 10 της Γ’ τα εξαφανίσαμε απλά). Κάπου τόσα, 40 + τη διαχείριση του 50% του ταψιού ήταν και στον επίσης ολυμπιακαρα που δεν χρωστούσε τίποτα! (ναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝΟ πούλαγε ο θείος) τότε το 2010 που έγινε η αλλαγή σκυτάλης. Τώρα τους κάνει αγωγή για το Ρέντη για 7εκ.

    Κοκκίνος και αυτός μέχρι το κόκαλο.

    Σα το κίτρινο το δικό μας. Βαμμένοι αμφότεροι.

    Sent from my iPhone

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Αναλογικα, εφτασε ο Μακαρος να φαινεται σαν ενας ταπεινος πορτοφολας….!!!

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιας και διακοπαρουμε, και άπαντες κοιμούνται- βοηθάει και το αεράκι που εχει – έριξα μια ματιά στο περσινό ισολογισμό που εχει το αεκ δημοσιευμένο στο site του.

    https://www.aekfc.gr/d/oikonomika-stoicheia-2-47142.htm?lang=el&path=-1285983377

    Κοιτάς τις πρώτες γραμμές και ΑΜΕΣΩΣ καταλαβαίνεις με τι είδους χαβαλέδες έχεις να κάνεις που δεν βάζουν μια γραμματέα να τσεκάρει τι δημοσιεύουν. Η ακόμη χειροτέρα το αναρτούν και φιγουράρουν οι μπαρούφες πρώτη μούρη εδώ και ένα χρόνο.

    Ο Μηνάς Λυσάνδρου λοιπόν είναι Αντιπρόεδρος Α’ ΔΣ & Διευθύνων σύμβουλος. Τώρα γιατί έβαλε το ΔΣ διπλά λες και μπορούσε να είναι και αλλού αντιπρόεδρος (πχ στη καντίνα του γηπέδου) μη με ρωτάτε. ΟΛΟΙ οι αποτυχημένοι αυτής της γης βγάζουν την ‘επιτυχία’ (βλέπε κόμπλεξ) τους στις business cards.
    Γνωρίζουμε ένα τύπο προχθές στη Σίκινο αν θυμάμαι: με τι ασχολείσαι? Group corporate security officer & chief information security officer.
    Δηλαδή υπεύθυνος ασφάλειας για το διαδίκτυο λέω από μέσα μου, άλλος ένας υπάλληλος που άμα τον ακούς νομίζεις ότι είναι μισό βήμα κάτω από το Bill Gates.

    Ακριβώς από κάτω ο επόμενος αντιπρόεδρος είναι σκέτος Β’. Χωρίς ΔΣ από πίσω. Αυτός αντιπροεδρευει σε καμμιά αλάνα μάλλον.
    Αλλά η πλακά δε σταματά εχει. Λέγεται και Αλεξα οπότε είτε έκανε αλλαγή φύλλου, είτε στα ΔΣ έχουν βάλει το γνωστό μηχανάκι της Amazon , είτε ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να κάνουν 3 λάθη σε 2 γραμμές.

    Θα μου πεις τώρα με αυτά κάθεσαι και ασχολείσαι? ΝΑΙ κύριοι μια εταιρία δείχνει ποσό σοβαρή είναι σε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες της ποσό μάλλον σε επίσημα δημοσιευμένο ισολογισμό. Από την άλλη 2-3 ισολογισμούς πριν είχαν καταφέρει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να έχουν δημοσιευμένο διαφορετικό μετοχικό κεφάλαιο στο καταστατικό και διαφορετικό στον ισολογισμό! Αυτό θέλει ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΣΙΑ για να το πέτυχεις. Η να έχεις τον Κωσταντινεα (βουλευτής ΤΣΥΡΙΖΑ) να σου βγάζει τις πράξεις: 0.05 ×50= 50 ευρώ έγραψε το θηρίο του Αλι6 και του Καρανίκα και ακόμα γελάνε τα πόμολα.

    https://www.in.gr/2020/07/28/politics/paraskinio/ta-mathimatika-tou-konstantinea-eriksan-twitter/

    Πάμε όμως στο ζουμί:
    (
    Καθαρή θέση μέτοχων 11,6εκ. Ατσα η Αρκαδη! Έδωσε 11,6εκ μετρητά στην αεκ (και αλλά 4 επιστροφή –δείτε παρακάτω) . Για να ρίχνεις +15εκ σε ΜΚ μιας εταιρίας πάει να πει ότι έχεις τουλάχιστον αλλά 50 στη γωνιά. Ρε τι μαθαίνουμε…Μεγιστάνας η Αρκαδη.
    Από τη μια πετάει τα δεκάρικα σα ψωμάκια στη ΠΑΕ ως μεγαλομέτοχος και από την άλλη κάθεται και δουλεύει υπάλληλος και εκτελεί διαταγές του Λυσάνδρου (που είναι και αφεντικό του ως ιδιοκτήτρια) για ένα μισθό 5? χιλιάρικα. Αυτά ΜΟΝΟ στο αεκ γίνονται. Άντε και στα cartoon της Warner Bros, με τον Bugs και τον Duffy Duck.

    Λειτουργικά έξοδα: 36.9εκ από 24,14εκ τη προηγουμένη χρονιά. ΑΥΞΗΣΗ 13εκ ευρώ σε λειτουργικά έξοδα το κατάστημα. Γιατί λειτουργικά έξοδα είναι στη ουσία οι υπάλληλοι και τα τυχόν έξοδα τους κάθε φορά. Μισθοί συμβόλαια κλπ. Επίσης είναι και ότι έξοδα έχουν κτιριακές εγκαταστάσεις (ενοίκια πάγια αναλώσιμα ΔΕΚΟ κλπ.) Μήπως τα ξοδέψαν στα ταξίδια της ομάδας που είναι κάνα δεκάρικο έκαστο τα ξενοδοχεία και αεροπορικά? Ποσο κάνει να πας το πιο μακρινό ταξίδι πχ στη Ξανθή? 250 αεροπορικό και αλλά τόσα τα δωμάτια με τα φαγητά το άτομο? Να πούμε 500? 500Χ25 στην αποστολή μας κάνει 12,5 χιλιάρικα. Με 15? Εκτός έδρας είναι 190 χιλιάρικα όλα και όλα και είμαι και large ούτε τα μισά δε κοστίζουν μιας και δεν είναι όλα τα εκτός έδρας με αεροπορικά μέσα (πχ με το ζελα στο ΟΑΚΑ η με το γαύρο η με τον ατρόμητο, το νιονιό το βόλο που πας με το πούλμαν)
    Οπότε 2 πράγματα μπορούνε να συμβαίνουν στη ΠΑΕ αφού δε θυμάμαι να πηρέ κανένα νέο ακίνητο. Η πάθαμε ΠΑΣΟΚ και προσλάβαμε ΕΞΤΡΑ +1100 υπάλληλους του χιλιάρικου ανά μηνά στα γραφεία Η ήρθε ο Μεσι με το Μανέ και δε το πήραμε είδηση.

    Πάμε παραδίπλα: Πληρωμές σε προμηθευτές για αγαθά και υπηρεσίες 9,5εκ ευρώ. Τι διάολο προμηθευτές και υπηρεσίες εχει η ΠΑΕ αεκ που στοίχησαν 9,5εκ ευρώ? Bollinger και Doble Cohiba είναι εκεί μέσα ΟΛΟΙ κάθε μέρα? Τα έδωσαν σε γραφική ύλη και καθαριστικά? Μάλλον αγοράσαν το Πλαίσιο ολόκληρο μαζί με τις αποθήκες. Μήπως σε αναλώσιμα για το γκαζόν στο Σπατο?

    Να πω ότι πλήρωσες κάνα manager τη προμήθεια στις μετάγραφες που ΔΕΝ έκανες? Όταν όλες οι μετάγραφες σου ΛΕΣ ότι κόστισαν 2,8εκ (ούτε το 1/3 δε κόστισαν πραγματικά μιας και τον γίδα τον έχεις χρεώσει 1εκ και κόστισε 200 χιλιάρικα) ποσά μπορεί να ‘πήραν’ οι manager? Γιατι επισημα δουλευουν με 10-15%. Δηλαδη 300-400 χιλιάρικα ακόμη και στο ΨΕΥΤΙΚΟ νούμερο που ο ίδιος δημοσίευσες.
    ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΧΡΕΩΣΕΣ 9,5ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ?

    ΑΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Έχουμε και την ….αρένα να χτίσουμε.

    Πάμε παρακάτω: ΜΕΤΡΗΤΑ σε δανειστές μέτοχους 4,039εκ ευρώ. Θέλει η ***τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Η Αρκαδη και οι ‘μέτοχοι’ έλαβαν 4εκ ευρώ επιστροφή από τα λεφτά που έχουν ‘βάλει’ (αυτά που πληρώνουν ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ 40% συμμετοχή στα διάρκειας για την ένωση φίλων αεκ).
    Αρα αφού εχει καθαρή θέση 11,6εκ και έλαβε και αλλά 4εκ είχε βάλει μέχρι πέρσι στο αεκ πάνω από 15εκ ευρώ.
    Η Αρκαδη έτσι? Από μονή της μιας και ο ‘ηθικός’ είναι ‘απλός φίλαθλος’ και προς θεού δεν εχει καμία σχέση με το ταμείο..
    ΟΚ, τώρα μπορείτε να γελάσετε ελευθέρα, μη κρατιέστε άλλο αμαρτία είναι.

    Κλείνω με τα ταμειακά διαθέσιμα: 7.935εκ είχε στο ταμείο της η ΠΑΕ στις 30 Ιουνίου 2019.
    Και επειδή η ΠΑΕ ζει από τα έσοδα της είπε ο Ασλανίδης (αυτός είναι ο πρόεδρος κατά τον ισολογισμό) να καεί και το παλιάμπελο. Φέρε εκεί ότι πουστοπορτογαλο βρεις ρε Λυμπε να του δείξω εγώ του Βαγγελα πως χάνεις 3-0 στο ημίχρονο σε ρυθμό προπόνησης. Όχι παίζουμε.

    ΥΓ Αναμένω το νέο ‘ισολογισμό’. Που είναι 100000% σίγουρος ότι λόγω του covid19 που έκλεισε το ΗΔΗ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ θα εχει ‘εξαφανίσει’ ακόμη και αυτά τα 8εκ ‘ταμειακά διαθέσιμα’.
    Μη ξεχάσετε να καυλωσετε ατελείωτα με τον ισχυρό πρόεδρο εκεί το -22 και να δίνετε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ συγχαρητήρια. Προσοχή μη στεγνώσει το σάλιο από το γλείψιμο μόνο. Τους γλεντάει όλους λέμε ο πρόεδρος.
    Τέτοιος μαέστρος στο μαγείρεμα ούτε ο Πανοραμιξ με τη κουτάλα και τη μαρμιτα στο διάσημο Αστεριξ δεν εχει ρίξει.
    Στον Ασλανίδη αναφέρομαι φυσικά.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εκ παραδρομής στις … προμήθειες εβαλα τη τρέχουσα χρονια ενώ ειναι η προηγούμενη.
    Με λιβάδια στα 1,8 ( τοςο κόστισε και τα 3,5 πρέπει να γελάει ακομη και ο χοντρός οταν τα έγραφε) κριστισιτς στα 200 και σαμπανατζοβιτς που οι αθεόφοβοι τον δήλωσαν 450 χιλιάρικα ενώ ηρθε ΤΣΑΜΠΑ.

    Ακου 450 ο μελισανιδης για ενα 18 χρόνο! 450 χιλιάρικα ο μητσος δεν εχει δωςει για ολο το κεντρο και τα έδωσε για ενα που δε μπαινει αλλαγή ουτε σε εσωτερικό διπλό;

    Το θεό σας δεν έχετε ρε κερατάδες.

    Εκει λοιπον και ενώ ΟΛΟ το ρόστερ ειναι δηλωμένης αξίας +27 εκ (μη γελάτε ακόμα) δόθηκαν 9,5εκ ευρω προμήθειες!

    Τωρα αν υπαρχει ΕΝΑΣ που να πιστεύει οτι τα μάνταλα τα μπακακια οι βερντε και οι Σβάρνες κανουν +27εκ ευρω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    Οκ μπορείτε να γελάσετε τωρα άφοβα…

    Sent from my iPhone.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από ραοκ ενδιαφέρουσα παρέα για διακοπές μετά από καραντίνα.αιγαιο καύσωνας βραδάκι δροσουλα Χέντριξ φλούδα αγγούρι ισολογισμοί ΠΑΕ ΑΕΚ από το 1829.το σωστό να λέγεται.

  14. Ο/Η Stelathen λέει:

    Όταν στα 6 θέματα του 365 τα 4 είναι μπάσκετ και ο Χαρδαλιάς βαδίζουμε στο γνωστό με βάρκα τον τίγρη. Θα ζήσουμε την ζωή του πι.

    Σκέφτομαι τα 40 εκατ που έχει ρίξει στο γήπεδο από τα έσοδα της Ευρώπης και τη γάμα εθνική , τα οποία και θα τα περιλάβει στην τιμή πώλησης, και αναρωτιέμαι ποιος να είναι ο μέγιστος?

    Μάκης Ντέμης ‘η τιγρης.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα αφηγήματα της Δευτέρας: Δεν χρειάζεται λεει αριστερό εξτρεμ. Γιατί τόσα χρονιά που δεν είχαμε τι πάθαμε δηλαδή? Δεν χρειάζεται CB μια χαρά είναι ο Οικονόμου. Λογικότατο, δε κατάλαβα τι εχει ο Μάριος χολέρα? Έκφραση θείου (νυν κολλητού) για το Τιμουρ πριν χρόνια. Μια σκάντζα του Χουλτ να βρούμε με 100 χιλιάρικα και έχουμε και τον Καρακλανιτς με τον Λατσι.
    Βγάλαμε και τον βοηθό του ΕΦΤΑΡΑ σήμερα, κάποιον ΚΟΛΟ-νελο να μας πει ποσό αγαπημένοι οικογένεια είναι το αεκ και δεν θέλουμε τους κακούς κσενοι να μας τη χαλάσουν.

    Τα λεφτά του Μπάρκα λεει θα πάνε στις ανανεώσεις. Θα θεωρούμε δηλαδή επιτυχία αν δε φύγουν τα γίδια που ήδη έχουμε. Του βγάζω το καπέλο του ΄΄ηθικού΄΄. Κάθε φορά βρίσκει νέους τρόπους να επεκτείνει το δούλεμα. Πάνω που λες το τερμάτισε, σου πετάει κάτι και σε αφήνει ατελείωτα καυλωμενο που λένε και τα παπαγαλάκια του.
    Δε κόβει και ο νέος δανεικός τις απαιτήσεις του. Θέλει λεει όλα τα λεφτά ο παλιοαλητης. Ολόκληρο εκατομμύριο δείχνει Bank of England στον εγγυητή. Δύσκολα τα πράγματα αλλά θα καθαρίσει ο ΄τίγρης’ μέχρι το ποσό των 2εκ (σκάρτα και σπαστά) για όλους, αρκεί να κοπανήσει 5-6 τζίβας και να το δει large.
    Αλώστε τι να το κάνεις το ροστερ? Θα χτυπήσεις το Βαγγελα η σου χρειάζεται για το Conference league που θα παίζει ο δεύτερος από του χρόνου?

    ΥΓ. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως μέσα σε 1,5 γραμμή κατάφερες να κάνεις 6 λάθη. Το βραδάκι ήταν πρωί, το τζίν ήταν καφές και ο ισολογισμός που κατάλαβες ότι ήταν του 1829 είναι ο περσινός. Αυτός που είναι εν ισχύ δηλαδή μιας και ακόμη δεν εχει βγεί ο τρέχων. Μετά από τελεία ξεκινάς με κεφάλαια όχι με μικρά. Μέχρι και στο όνομα σου λάθος έκανες εκτός αν είσαι ραοκ με ρ, η έχεις γνώσεις αγγλικών Τσίπρα που αδυνατεί να πει η να γράψει ΜΙΑ λέξη σωστά.
    Από την άλλη δε περίμενα και τίποτα παραπάνω από ένα τυπικό νοτιομακεδονα – ορκ της μπουγατσουπολης. Δε διακρίνεστε αλώστε ούτε για την ευφυΐα σας ούτε για τα ελληνικά σας, αφού.

    ΥΓ2 Πάει και το Έθνος της Κυριακής. Δεκάδες απολύσεις στο Open που είναι τελευταίο σε ακροαματικότητα και χάνει μέχρι και από τη ΕΡΤ στις ειδήσεις. Δύσκολη δουλειά να κρατάς τα χαρισμένα… Έμεινε το νερό με τις μπουρμπουλήθρες, ένα νοικιασμένο ξενοδοχείο και ο ζμπαουγκ-dimera που το φέσι εχει φτάσει στον αστράγαλο. Γι’ αυτό αλώστε ερχόταν το κανόνι και οι μετοχές πήγαν έγκαιρα σε μια Elenovo Ltd στη Κύπρο..

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Sent from my iPhone

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από paok.δανεικα κεφαλαια η ίδια;

  17. Ο/Η Pontios λέει:

    ο ζμπαουγκ-dimera που το φέσι εχει φτάσει στον αστράγαλο. Γι’ αυτό αλώστε ερχόταν το κανόνι και οι μετοχές πήγαν έγκαιρα σε μια Elenovo Ltd στη Κύπρο..

    Ωπα!Τι εχουμε εδω?

    Μηπως θα μπορουσες να μας το κανεις δεκαρακια?