ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Φυσιολογικό είναι να κανονίζεις ένα φιλικό τέτοια εποχή. Θες να τεστάρεις τους νεοαποκτηθέντες και τον βαθμό αφομοίωσης κάποιου συστήματος που διδάσκεις. Στην ΑΕΚ δεν ισχύουν φυσικά αυτά. Η ομάδα θα κατέβει με το σύστημα που έχει επιλεγεί για τον τελικό του κυπέλλου. Τώρα τι μπορεί να δει κάποιος στο 3-5-2 με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που δεν θα επιλεγόταν ποτέ, είναι άλλη μια πλάκα.  Μια πλάκα, που έχει και την λογική απουσία του Μάνταλου αλλά και την σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Γαλανόπουλου. Οι άλλοι δύο που δεν μπήκαν στην αποστολή διότι δέχτηκαν επίσκεψη στο ξενοδοχείο, εκτός από την αποσύνθεση της οργάνωσης, δεν θα προσέφεραν και κάτι αφού λογίζονται μεταγραφές ( μην γελάτε ).

Αν ήθελες να δεις το πρώτο ημιχρόνιο τουριστικά, θα μπορούσες να πεις οτι ήταν όμορφο. Είχε τρεξίματα, είχε διάθεση, είχε φάσεις και κυριότερα είχε ρυθμό. Το πρόβλημα θα το είχες αν το έβλεπες σαν Αεκτζής. Και εξηγούμαι : Κάνεις πρόβα εν όψει τελικού. Γιατί λοιπόν παίζεις ποδόσφαιρο κατοχής; Γιατί δεν παραχωρείς το γήπεδο να τεστάρεις την πιθανή αντεπίθεση σου; Έτσι δεν θα παίξεις την Κυριακή; Νάταν όμως μόνο αυτό;

Φαντάσου να βλέπεις το πιο αμυντικογενές σύστημα αλλά και ρόστερ – πέντε μπακ και δυό ανασταλτικά χαφ -, με κατοχή 60 – 40 υπέρ σου, και να προηγείται ο αντίπαλος. Ο οποίος είχε πιο πολλές τελικές, και όποτε πάταγε στην περιοχή μας, σκόρπαγε τον πανικό στο αμυντικό τρίο. Ειδικά στην λειτουργία του στις στατικές φάσεις. Τρία κόρνερ αδέρφια. Το πρώτο πήγε γκολ με αυτογκόλ. Στο δεύτερο φάγαμε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτυ. Ευτυχώς ήταν άστοχη. Στο τρίτο η αντίπαλη κεφαλιά, πήγε στο δοκάρι. Στην αντεπίθεση ισοφαρίσαμε αφού όλος ο Ατρόμητος ήταν μπροστά. Δηλαδή αντί το παιχνίδι να πάει στο 0-2, έγινε ισόπαλο.

Κι αυτά είναι μόνο οι λεπτομέρειες. Διότι αν μπεις στην ουσία, θα δεις το τραγικό αμυντικό τρίο πίσω, την προπονητική μαλακία να τεστάρει άλλα πράματα από το κατενάτσιο που θα παίξει στον τελικό, και φυσικά την ανύπαρκτη οργανωτική ικανότητα που είχε η ΑΕΚ. Τι να κάνει μόνος ο Κρίστισιτς, που είναι και ράκος από την προετοιμασία; Τι να πρωτοκάνει ο Λιβάγια, που είχε δίπλα του έναν κατ’ επίφασιν βλάκα; Τίποτα. Η ΑΕΚ ήταν θλιβερή στα πάντα, αμόρφωτη κι αδιάβαστη, βάρκα σε θάλασσα οκτώ μποφώρ, χωρίς κανένα ναυτικό επάνω. Ούτε άμυνα είχε, ούτε κέντρο ανασταλτικά και δημιουργικά, ούτε επίθεση. Και φυσικά ο προπονητής χωρίς να έχει πάγκο. Αν δεν γίνει η μεταγραφή του Μάνταλου, θα καταλήξουμε να θεωρούμε πλέον αυτόν την ελπίδα μας.

Αν ήθελες να δεις το δεύτερο μέρος τουριστικά, ειλικρινά θα έκλαιγες τα λεφτά σου. Τον χρόνο σου, δηλαδή. Μηδέν από μηδέν, υπό το άπειρο. Αν ήθελες όμως να το δεις αεκτζήδικα, ίσως και να σου έφευγε κι ένα δάκρυ. Ο Ατρόμήτος ξεκίνησε με εννέα αλλαγές και η ΑΕΚ με δύο. Ο Ατρόμητος έβαλε τον Ούμπιδες, και η ΑΕΚ κάποιον Μπότο. Το παιχνίδι έχασε τον όποιο ρυθμό, οι παίκτες βαρεθηκαν και φυσικά δεν είδαμε τίποτα. Ή μάλλον προλάβαμε να δούμε την ΑΕΚ με τις δυό αλλαγές, να χάνει με 2-1 από τα δεύτερα του Ατρόμητου. Και να μην μπορεί ούτε στοιχειώδη επίθεση να βγάλει.

Μόλις όμως φάγαμε το γκολ, ο Καρέρα ξεκίνησε κι άλλες αλλαγές. Πού τις έκανε; μα εκεί που τις έχει. Άλλαξε τέρμα, άλλαξε δεξί μπακ, κι έβαλε και τον Τσιγκρίνσκι μέσα. Αφείστε δε που έβαλε και τον Βέρντε σαν εσωτερικό μέσο. Μιλάμε οτι τέτοια επιθεώρηση, ούτε ο Σεφερλής δεν μπορεί να γράψει. Διότι με αυτές τις αλλαγές, καθώς και με άλλες που εγιναν αργότερα, ο προπονητής άλλαξε το σύστημα, έβαλε και τον  Μάνταλο που μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τα πράματα αφού το μυαλό του λογικά είναι σε κάποια καλύτερα λεφτά και στους άσχετους με το τόπι Άραβες, και φυσικά πέταξε στα σκουπίδια την πρόβα τζενεράλε. Η ΑΕΚ έβγαλε ΜΙΑ τελική σε όλο αυτό το διάστημα ενώ κινδύνεψε και με τρίτο γκολ από μια ώμα του Ουκρανού.

Μην τα πολυλογούμε. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί για να μην διασυρθούμε την Κυριακή. Μόνη ελπίδα μας είναι να έχει αποσυντονιστεί ο αντίπαλος, ή να βγει θετικό κρούσμα covid σε αυτούς που δέχθηκαν τις επισκέψεις στο ξενοδοχείο, και πάμε σε αναβολή του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ είναι τραγική και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αφού ό,τι αλλαγή γίνεται είναι από την μέση και πίσω. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ή κι αν υπάρχουν, είναι δύο, που πολύ εύκολα μπορείς να τους πιάσεις. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται μαρκάρισμα. Και ελεύθεροι να είναι, απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

  1. Ο/Η koreas λέει:

    Tις Καλημέρες μου!!!

    ΠΑΡΑΛΟΓΟ#1
    Σας καλώ όλους να αναφωνήσουμε: ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

    Tο δημόσιο χρέος ξεπέρασε το 200% του ΑΕΠ. Ας ξεκινήσουν τα party, ετοιμάζεται μεγάλη γιορτή στο Σύνταγμα. Η επιτροπή γα τους εορτασμούς του χρέους θα τιμήσει τον Κώστα Καραμανλή για την προσφορά του. Θα παραβρεθούν επίσης εκπρόσωποι διορισμένων, φυσικά εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και guest star ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον ομώνυμο νόμο κύριος Πάκης. Ειδική αναφορά θα γίνει σε όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (ιδιαίτερα στους καθηγητές πανεπιστημίων οι οποίοι φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, ναι πλέον και κρατικό πανεπιστήμιο στη λεστινίτσα). Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα καούν ομοιώματα κασανδρών που μιλούσαν για δήθεν Πτώχευση και μείωση των Δαπανών του Κράτους.

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!
    η επιτροπή σχεδιάζει ιδιαίτερη μνεία στον μεγάλο ηγέτη, θα τιμηθεί η τελευταία του σύζυγος (νυν συνταξιούχος, πρώην διορισμένη στην ολυμπιακή κι αυτή)

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ 300!!!
    (αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είμαστε στο 213% του ΑΕΠ, το 300αρι δεν είναι μακρυά, άλλωστε η πτώση του ΑΕΠ θα είναι δραματική)
    να θυμίσω ότι όταν υπογράψαμε τη δανειακή σύμβαση με στόχο το χρέος να γίνει “βιώσιμο”, το επίσημο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν 133%. υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

    ΠΑΡΑΛΟΓΟ#2
    υπάρχει έστω κι ένας που πιστεύει ότι δίνει ομάδα πάνω από 50.000€ για τον κοκοβιό; δε ξέχασα κανένα μηδενικό, μιλάω για πενηντάρι. ήμαρτον…βέβαια θα μου πει κάποιος ότι υπάρχει σύλλογος με μέλη τα οποία πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, σαν ταψί ένα πράγμα…

  2. Ο/Η DNAEK λέει:

    Γιάννης Πουλόπουλος.
    Ενας απο τους λίγους αγαπημένους μου Ελληνες τροβαδούρους.
    Σαν εναν ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης για όσες στιγμές εζησα και θα ζήσω
    μέσα απο τα τραγούδια του τον μνημονεύω σε αυτό εδώ το site.
    Αιωνία η μνήμη σου ,μεγάλε.

  3. Ο/Η Πίσσα και Πούπουλα λέει:

    Προς “koreas”: Φυσικά και υπάρχουν ομάδες που “δίνουν” 3 και 4 και 5 και 10 για “Μάνταλους”. Συμφέρει και τον -εκάστοτε-παίκτη και τις -όποιες- δυο ομάδες που συμμετέχουν στο νταραβέρι. Ασε δε τους μανατζαραίους. Ασε τους οπαδούς που αεροδρομιάζουν κάθε τόσο. ‘Η τι να πούμε για την-εκάστοτε-εφορία που παρακρατεί τους αναλογούντες φόρους. Ολοι χαμογελαστοί είναι λοιπόν.

    Οσο για το χρέος/ΑΕΠ που τραβά την ανηφόρα, κανένα παράξενο. Αν ήταν να σε δανείζουν για να σε βγάζουν από την δύσκολη θέση,δηλαδή να σε διευκολύνουν να ορθοποδήσεις,τότε οι τοκογλύφοι θα τα είχαν κλείσει τα μαγαζιά τους προ πολλού.

  4. Ο/Η bandog λέει:

    Ένα χάλι κιτρινόμαυρο.

    Ακούω ότι πάμε για Ανσαριφαντ κ Καστανό. Ποιοτικές προσθήκες για αυτή την ΑΕΚ που έιχε αναπληρωματικούς σε χαφ κ επίθεση τον Γιακουμάκη κ τον Γαλανόπουλο.

    Θέλουμε ακόμη ένα εξτρέμ , ένα σέντερ μπακ , ένα δέκαρι , ένα τερματοφύλακα και είμαστε οκ για να βγούμε δευτεροτριτοι.

    Ενδεχομένως να θέλουμε κ προπονητή αλλά ας είμαστε τυπικοί κ ας περιμένουμε μέχρι την παρέλαση…

  5. Ο/Η koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα

    1. όντως οι καλοί patera-ger πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πόσο μάλλον όταν διαβάζω για γιούγκο προπονητή στον αραβικό λεβαδειακό. όλα όμως έχουν κι ένα όριο.
    θα ανοίξει ο υιός του ιδιοκτήτη του αραβικού λεβαδειακού τα social media και θα δει τα μούτρα του υποψήφιου γαμπρού, στοιχειωδώς normal να είναι δεν τον παίρνει το γαμπρό. βέβαια υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει καμιά αδερφή που έχει ντούγκλα στο μουστάκι, του έχει μείνει στο ράφι και ψάχνει ένα καλό παιδί για να κάνει ψυχικό.

    2.ορθά μιλάς. το 133 μη βιώσιμο και το 213 βιώσιμο. η standard and poor’s τι λέει γι αυτό;
    φαντάζεσαι όταν περάσει η περιπέτεια του κορώνα, την επόμενη μέρα θα μείνει ελληνικό σώβρακο στην επικράτεια;

    3. λύσε μου και μια άλλη απορία για μια άλλη επιτροπή σοφών.

    διαβάζω ότι ο σοφός νομπελίστας πισσαρίδης φέρεται να είπε ότι η δικαιοσύνη (το δικαστικό σύστημα) θέλει σημαντική ανακατασκευή και διόρθωση. και ρωτάω εγώ όταν κάνεις τέτοιες διαπιστώσεις ποιός είναι ο σοφός και ποιός ο μαλάκας;

  6. Ο/Η koreas λέει:

    @πίσσα και πούπουλα

    ξέχασα το καλύτερο
    τη φράση: “εδώ μέσα κόκκορας είμαι μόνο εγώ και όλοι οι άλλοι είστε κότες”, ποιός την είπε και τί εννοούσε;

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σωτήριο έτος 2020. Δέκα χρόνια έχουμε ακούσει, διαβάσει, σκεφτεί (για το τελευταίο όρκο δε παίρνουμε μιας και απαιτεί τη συνδρομή εγκεφάλου) εκατοντάδες οικονομικές αναλύσεις, ορούς, απόψεις κλπ. Στούρνος να ήσουν πριν δηλαδή, μετα από δέκα χρόνια τι διάολο με αυτό το χαμό όλο και κάτι θα καταλάβαινες..

    Μετα από δέκα (10) χρόνια λοιπόν υπάρχουν ακόμη δίποδα που μετράνε τη βιωσιμότητα ενός χρέους αριθμητικά!
    Αν είναι δηλαδή 100 είναι οκ αν είναι 300 είναι μη βιώσιμο.

    Το ότι μπορεί κάποιος να εχει δανειστεί ένα Χ ποσό (ας πούμε 1εκ) και να μην εχει τη δυνατότητα ΠΟΤΕ να το πληρώσει, ούτε καν μια δόση, στο μυαλό του δίποδου είναι προτιμότερο από κάποιον άλλον που εχει δανειστεί ένα 3 η 5 η 10 Χ αλλά εχει και τη δυνατότητα να το αποπληρώσει ως σύνολο και είναι συνεπέστατος στις πληρωμές του. Η Ιαπωνία εχει χρέος 233% η Ελλάδα εχει +200% ΑΡΑ η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα τζαπονια. Ούτε μπακάλης δε κάνει τέτοια ‘οικονομικά’.

    Είναι προτιμότερο να δανείσεις δηλαδή τον άνεργο Μήτσο που εχει και 3 κάρτες και ένα στεγαστικό στο κόκκινο εδώ και χρόνια με 100 χιλιάρικα γιατί είναι μικρό νούμερο σε σχέση πχ. με τον Μυτιλιναίο, το Βαρδινογιάννη η το Μαρινάκη που θα του δώσεις 10 εκατομμύρια γιατί ο Βαγγέλης , ο Βαρδης και ο εταιρος Βαγγέλης ως γνωστόν είναι και κακοπληρωτές για αυτό άλλωστε και καμμιά τράπεζα δε τους δανείζει. Ασε τα ομολογιακά που βγάζουν συνέχεια και έχουν 4 και 5 φορές κάλυψη από funds. Κοροΐδα όλοι τους.

    Ναι, αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν αναμεσά μας ακόμη, μετα από ΔΕΚΑ (10) χρόνια ‘φροντιστήριο’ και όχι μόνο εκφράζουν οικονομική ‘άποψη’ τρομάρα τους αλλά ψηφίζουν κιόλας, για να μη πω τίποτε άλλο ακόμη πιο βαρύ.

    Τώρα θα μου πεις όταν έχεις δείγμα γραφής στη γεωγραφία ότι οι ρωσικές στέπες είναι στην Ανατολική Ευρώπη, όταν έχεις δείγμα γραφής στην ιστορία ότι οι Σοβιετικοί έριξαν τις ατομικές βόμβες στο ΒΠΠ (όταν δε ναυμαχούσαν!!! με τις δυνάμεις του άξονα) στα οικονομικά θα κολλήσει ο Σαΐνης? Εδώ εχει βγάλει το κάθε Τσιοδρα ως κ. παπαριδη (21/5/2020) και το κάθε Πισσαριδη (Νομπελίστας με ΤΕΣΣΕΡΙΣ πανεπιστημιακές έδρες) άσχετο…

    Το δε κορυφαίο ήταν στις 14/04/2020 το παραθέτω ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έγραψε ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ κολοτουμπακιας του χώρου:

    QUOTE

    Mην πιστεύεις καμιά έρευνα, ούτε καμία πρόβλεψη. η δε καμπύλη της κανονικής κατανομής του πανεπιστημίου της Κρήτης, και η αντίστοιχη του imperial (όπως κι σχεδόν όλων των ερευνών που είδαν το φως ) είναι οι ορισμοί της τσαπατσουλιάς. δεν έχουν καμία σχέση με επιστημονική έρευνα.

    εικάζω ότι μιλάμε για πανδημία της πλάκας..

    UNQUOTE

    Τσαπατσούληδες εκεί στο Imperial. Τι να μας πουν και αυτοί οι βλάχοι..

    Η πανδημία της πλάκας εχει σκοτώσει +813,000 κόσμο, εχει +23,5εκ κρούσματα και εχει παραλύσει τις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη που γράφουν τις υψηλότερες ζημίες στα ΑΕΠ τους και τη μεγαλύτερη ύφεση από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και έπειτα. ΗΠΑ-UK- Γερμανία- Γαλλία- Ιαπωνία γράφουν αρνητικά ρεκόρ, ολόκληροι κλάδοι παγκόσμια απειλούνται με αφανισμό (αεροπορικός, μεταφορές, τουρισμός, εστίαση κλπ.) συμπαρασείροντας φυσικά (domino effect) όλη την οικονομία και ο σαχλός νομίζει ότι κάνουμε πλάκα.

    Άντε να δεις Σεφερλη ρε μεγάλε, μέχρι εκεί κατανοείς, που θες και ‘αναλύσεις’ τρομάρα σου.

    ΥΓ Προχωράει καλά ο φετινός σχεδιασμός όμως υπάρχουν ακόμη κρίσιμα βήματα να γίνουν…
    Δε το σχολιάζω καν το άρθρο του Κεφτετζογλου. Απλά κρατάω το τίτλο ως reminder για τον Νοέμβριο.

    Όσο γι’ αυτό που παρακολουθούσαν (έξι μήνες κιόλας) αυτόν τον Χνιντ: είπαμε να λέτε και καμμιά μαλακια αλλά εσείς το ξεχειλώσατε. Μέχρι πριν 20 μέρες ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στοπερ που ‘παρακολουθούσε’ το αεκ ήταν ο Βρανιες. Τέλειωσε ο Βρανιες και μετα τις 10 Αυγούστου ξεκίνησε να κοιτάει ο Ηλίας για στοπερ μέχρι 200 χιλιάρικα όπως ήταν και η εντολή του ‘άπλα’. Τέλειωσε σημαίνει ότι οι Βέλγοι ζήτησαν το 1,5 (εκ των 3,5 που παντελονιασε ο ‘άπλας’) και φυσικά το αεκ δεν τους απάντησε καν. Η διπλωματία και το business ethics στο ανώτερο επίπεδο τους, και μετα θέλουμε λεει να ‘πουλάμε’ σε ευρωπαϊκά clubs με τους γιδοβοσκούς που εχει η ομάδα να την εκπροσωπούν: Τον Ηλία και τον ‘ατέλειωτο καυλα’.

    Γι’ αυτό οι παίκτες πάνε ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και διαπραγματεύονται πίσω από τη πλάτη της ομάδας ενώ έχουν συμβόλαια. Σκοκο, Λάζαρος, Μπάρκας, Ντιντακ, Ούγκο, Μπαρμοσα, Μανταλος, Μπακασετας και εσχάτως (προχθές δηλαδή) ο Λιβαδιάς. Που ο manager του είναι ήδη στη πόλη και μιλάει με τους Τούρκους. Κοιμήσου εσύ Λιάκο και η τύχη σου δουλεύει.
    Δεν υπαρχει παικτης (εστω αυτους τους μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου) της ομαδας που να μη πηγε μονος του να μιλησει τη μεταγραφη του- ειδικα στο εξωτερικο. Τελειωμενες δουλειες τους φερνουν και απλα ο ‘απλας’ κανει λιγο το καμποσο για καμμια εβδομαδα μπας και βγαλει κανα ψιλο παραπανω. Μεχρι εκει του κοβει – να μη λεει με το καλημερα. Χαζος δεν ειναι αλλωστε. Για χαζους μας περναει αλλα αυτο ειναι αλλο ευαγγελιο.

    Όχι μόνο λοιπόν τον παρακολουθούσε το αεκ αλλά ο Χνιντ απείλησε τη Sfaxien πως αν δεν τον πουλούσε στην «Ένωση» θα σταματούσε το ποδόσφαιρο! Μάλλον μεγάλωσε με την αφίσα του Παραπραστανιτη στο δωμάτιο του και αυτός εκεί στο Zarzis που γεννήθηκε.

    Ο τύπος στην ποδοσφαιρομανα CS Sfaxien σε τέσσερα χρόνια έκανε 53 συμμέτοχες. Έπαιξε 13 ματς το χρόνο μαζί με το κύπελλο και το δικό τους CHL. Μέσα στο 2020 δηλαδή τους τελευταίους οκτώ (8) μήνες εχει κάνει ΕΞΙ (6) συμμέτοχες όλες και όλες στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι 4 ήταν το Φεβρουάριο και οι άλλες 2 τον Αύγουστο. Αρα αφού τον έβλεπες έξι μήνες (από το Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο) τον είδες ΔΥΟ φορές όλες και όλες και αυτές στις 9 και 12 Αυγούστου, πριν 10 μέρες. Ρε ούτε ένα απλό ψέμα δε μπορείτε να πείτε? Και εκεί άχρηστοι?

    Πως παρακολουθείς ένα παίκτη (επι μήνες κιόλας) όταν αυτός ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ καν? ΟΕΟ? Έβλεπε ο Ηλίας τις προπονήσεις κάποιας CS Sfaxien? Αυτό δεν είναι μάτι τότε. Το δίκτυο κατασκοπευτικών δορυφόρων του πενταγώνου είναι..

    Φημίζεται η αεκ για το scouting δεκαετίες τώρα. Γι’ αυτό φέρνουμε το Χουλτ τον Ινσουα τον Ανσαρι-χαχαχαχα και οποίον ΔΙΩΧΝΕΙ ο ανταγωνισμός (ακόμη και αυτός ο χαμηλός ανταγωνισμός του ζελα) επειδή δε του κάνει.

    Ρε δε κόβετε το σανό λέω γω λίγο? Άιντε ΣΑΧΑΛΑΜΑΡΕΣ το ξεφτιλίσατε

  8. Ο/Η bandog λέει:

    το οτι θα επελθει σοαβρη οικονοιμικη ρκιση ειανιδ εδομενο.

    το θετικο αυτη τη φορα ειναι τοι αυτη θα ειναι παγκοσμια και ετσι θα ειναι και η αντιδραση.
    στην προηγουμενη κριση ακινητων και χρεους, η ΕΕ απεκτησε μεγαλη εμπειρια στην διαχειριση τετοιων καταστασεων.

    ευτυχως σε αυτες τις κρισιμες στιγμες εχουμε τη σοβαροτερη κυβερνηση και τον σοβαροτερο πρωθυπουργο που θα μπορουσαμε να εχουμε.

    ιθυμιζω τοι εναλλακτιεκς ειναι ο τσιρπας με το ασκερι του , η φωφη που μπηεκ στην πολιτικη ως γεννηματα και καταντησε φωφη, ο κουτσουμαπς, ο βελοπουλος , η καραφλη πριμαντονα με τα λαχουρια….

    η αυξηση του χρεους ως ποσοστο του ΑΕΠ ηταν αναμενομενη με την καταρευση του ΑΕΠ που (αποαραδεκτα) στηριζεται σε δυο κλαδους που πληγησαν βαρια φετος , την μεταποιηση πετρελαιοδειδων ακι τον τουρισμο (ακου βαρια βιομηχανια ο τουρισμος !).

    φυσικα σε ολη την ευρωζωνη υπηρξε αντιστοχιη επιδεινωση.
    το μεσο χρεος ρπος ΑΕΠ αυξηθηεκ περιπου 20 ποσοστιαιες μοναδες , οσο αυξηθηκε δλδ το ελληνικο και ιταλικο χρεος ενω απο κοντα ακολουθουν πορτογαλοι, γαλλοι ,βελγοι κλπ

    αυτο που ειχε να διαχειριστει η κυβενρηση ηταν :
    α) μια ασυμμετρη τουρκικη απειλησ τον εβρο
    β) μια τερασται ρποκληση στην ΔΥΝΗΤΙΚΗ (ελπιζω αν ειανι καταννοητη η εννοια) ΑΟΖ της
    γ) την πανδημια
    δ) την οικονομικη υφεση με την πιθανη κοινωνικη κριση

    σε ολα ανταποκριθηκε εξαιρετιακ και αποδειχθηκε πολυ ανωτερη των προσδοκιων μας.

    για πρωτη φορα εχουμε μια κυβερνηση που συνεχως φερνει ασσοδυο αλλα καταφερνει να κερδισει την παρτιδα!

    η μεγαλη προκληση ειναι τωρα μπροστα.

    η εκθεση πισσαριδη λεει προτεινει μερικα πραγματακαι που επρεπε να εχιαν γινει εδω και δεκαετιες για να γινει η χωρα παραγωγικοτερη και φιλικοτερη στην επιχειρηματικοτητα.

    θα μπορουσαν να γινουν και και επιβαλλεται αν γινουν ακομη περισσοτερα

    διατηρω μια συγκρατημενη αισιοδοξια οτι θα επιβληθουν ορθολογικες θεσεις ταυτοχρονα με καποιους αναποφεκτους λαϊκισμους .

    ΥΓ: την ωρα που ολος ο αραβικςο κσομςο και η πολιτισμενη δυση χαιρετιζουν την νομιμη συμφωνια ελλαδας-κυπρου, η εγχωρια αριστερα αποφασιζει να βαλει νερο στο μυλο του πατισαχ και των αδελφων μουσουλμανων.

    θεωρω οτι δεν θα ειανι τοσο πουλημενα τομαρια και τελιακ θα υπερψηφισουν την συμφωνια παρα τα οσα διαδιδουν.

    εν τω μεταξυ δεν υπαρχει πιο αδερφιστικη σταση επι ενος εθνικου ζητηματος απο το “παρων”!

    κατα τα αλαλ μου θελαν βουνα και αμπεχωωνα οι επαναστατες.

    ΥΓ2: οπω φαινεται ο μανταλος αποχωρει για αραβια.
    η προταση ειναι εξαιρετικη για ομαδα και παιχτη.

    τον κραξαμε , ισως τον αδικησαμε καποιες φορες γιατι το δωσαμε φορτιο μεγαλυτερο απο οσο μπορουσε να σηκωσει.

    καλη επιτυχια να εχει το παιδι και ελπιζω με τα χρηματα του να αποκτηθει ενας καλος χαφ.

    η αλεϊξ γκαρσια που ακουγεται λενε οτι ειναι καλη περιπτωση.

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πάλι καλά που βρέθηκε θύμα να μας δώσει λεφτά για το Μάνταλο.
    Μέχρι το πρωϊ πίστευα πως δεν θα έφευγε ποτέ αυτή η μιζέρια απο την ΑΕΚ.

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Θα χε πλακα να μαθουμε την.λιπομετρηση του Χνιντ,τον ειδα λιγο βαρυ….
    Λες να φυγει κανεις απο τα γραφεια απο το παραθυρο μεχρι το απογευμα;;;;

  11. Ο/Η ΑΕK LFC λέει:

    Τι ζεμπεκια ηταν αυτη με Γαλανο;;;;;;

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @LFC
    Δεν τον είδα – δε τον ξέρω, οκ δεν είμαι και Ηλίας να παρακολουθώ παίκτες από τη προπόνηση ομάδας της Τυνήσιας έξι μήνες… Γιατί το αεκ αφού κάλυψε όλη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική τώρα εχει ματιά και στην Αφρική. Πρέπει να κάνει τρελή δουλειά ο …. Μπαρμπαλιάς (αλήθεια ζει αυτός?).

    Φίλος γαύρος μου είπε ότι ήταν ο αναπληρωματικός του Μεριά. Αν θυμάσαι τον Μεριά πέρσι στο γαύρο- τον είδα στα ευρωπαϊκά του ματς- ήταν ιδίας κλάσης με τον γίγαντα Φερουζεμ. Τώρα παίκτης 23 χρονών με 2 κατοστάρικα που εχει 6 συμμέτοχες το 2020 στο πρωτάθλημα Τυνησίας τι ήθελες να δεις και εσύ τον Van Djiik? Πάλι καλά που δεν έσκασε κανας Ραμπεσατρατανας να λες. Εχει και ρέντα ο ανοιχτομάτης ο εγγυητής που για κάποιο –άγνωστο- λόγο ΘΕΩΡΟΥΝ ότι ξέρει μπάλα! Άρθρο, Τσοσιτς, Οικονόμου, Σβάρνας, Κολοβετσιος, Λαμπρόπουλος για να πάμε στους προσφάτους CB όλοι μαζί άμα ΔΕΝ τη βρουν με το καλάμι είναι αίτια πανηγυρισμών στην κερκίδα.

    2 εκδοχές έχεις:

    1) 99,9 % είναι παλταδουρα. Αυτό ευγενικά λέγεται ο παίκτης εχει πάθος (ενώ ο VVD πχ παίζει κοιμισμένα) και είναι σκύλος. Στη κανονική γλώσσα λέγεται ο παίκτης είναι κριάρι και το μόνο που ξέρει είναι να κοπανάει- βλέπε Βρανιες. Σκύλους εχει το NFL στην άμυνα που είναι κάτι –συνήθως -μαύροι 6,3’/6,5’ με πλάτος ανάλογο και βάρος 300 pounds που τρώνε 10 cheese- fries- shake στο ζέσταμα. Αυτοί είναι σκύλοι ναι, γιατί αυτή είναι η δουλεία τους
    2) 0,1% είναι κάλος παίκτης. Συνήθως όμως αυτό το 0,1% το έχουν πάρει χαμπάρι τα Γαλλακια (ως αποικία) στα 16-17 και τον έχουν βουτήξει. Αν ακούς 23 και ακόμη είναι αναπληρωματικός, είναι εξαιρετικά απίθανο να είναι κάτι της προκοπής.

    Ζούμε στην εποχή της διακοσάρας. Το έχω πει επανειλημμένα. Όλοι οι παίκτες όλες οι θέσεις έχουν ταβάνι τα 200 εκτός 2-3 εξαιρέσεων, τις οποίες και κοιτάμε να μειώσουμε asap. Αντί δηλαδή να ακριβαίνει το ροστερ αυτό φθηναίνει. 3 παίκτες είχε πάνω από 200 (Τσιγκι- Λιβαδιάς- Μάνταλο) ο ένας έφυγε ο άλλος είναι να φεύγει και έμεινε ο καλόγερος για ένα χρόνο και αυτός. ΟΛΟΙ οι άλλοι 200 τελική έχουν, σαν αυτά τα τσιτωμένα 1400αρια (TSi- Turbo κλπ.) που τα βλέπεις να τα χαροπαλεύουν εκεί στα 160 και λες τώρα θα εκραγούν.

    ΒΟΜΒΑ: Ο Τίγρης κράτησε τον Γαλανόπουλο στην ΑΕΚΑΡΑ! Απόφαση ΖΩΗΣ και ΚΑΡΔΙΑΣ από τον Γαλανό που μένει για πάντα στην αγαπημένη του ΑΕΚ
    Στο αεκ πλέον θεωρείται βομβά αν δε της φύγουν δωρεάν οι παίκτες της. Το για πάντα ( σε ορούς Κεφτετζογλου) είναι μέχρι το 2023. Δηλαδή σε 2,5 σαιζόν είναι πάλι ελεύθερος. Περίεργη αίσθηση του χρόνου έχουν εκεί στο αεκ!
    Ο τίγρης… κράτησε το Γαλανόπουλο. Ενώ μέχρι χθες που δεν τον ‘κράταγε’ έφταιγε ο Σαββαΐδης και φυσικά (μη ξεχνιόμαστε) ο Μαρινάκης. Πάντα φταίει ο Μαρινάκης για ότι γίνεται σε αυτό το πλανήτη- μη σου πω στο σύμπαν. Πήγαινε ο γατούλης και έλεγε πάρε 400-500 και ο Ηλίας ασκούσε βέτο: μέχρι 200 θα δώσεις ‘πρόεδρε’ αλλιώς δεν τον αφήνω να υπογράψει. Ολόκληρος καυγάς έγινε μέχρι που έπεισε ο Ηλίας τον ανοιχτοχέρη πρόεδρο και έδωσε τα γνωστά 200. Τα ιδιά 200 που πηρέ και ο Ανσαρι-χαχαχαχα. Εχει τρελαθεί στις διακοσάρες ο ‘άπλας’, η αλλιώς άκουσε το νούμερο για το Κύπριο και μόλις συνήλθε από το εγκεφαλικό έριξε τη ‘βόμβα’. Κράνος να φοράς πρόεδρε και γιλέκο μη σε πάρουν τα θραύσματα μόνο κάθε μέρα με τα μπαμ μπουμ εκεί μέσα.
    Εδώ εγώ ο παράξενος θα παραθέσω τα νούμερα που δίνει η ιδιά η ΠΑΕ για τις μετάγραφες φέτος. ΟΚ έχουν τρελαθεί στο παραμύθι αλλά άντε να πούμε ότι το μασάμε:
    Πωλήσεις: Μπάρκας 5εκ. Μάνταλο 4,5εκ ευρώ. Γιακουμάκης 200 χιλιάρικα.
    Έσοδα από συμβόλαια που γλίτωσες (για το τρέχοντα χρόνο με τη εφορία): Μπάρκας 350, Μάνταλο +600, το Γιακουμάκη δε το βάζω καν.
    Σύνολο περίπου 11εκ ευρώ. 10 από πωλήσεις και ~1 από συμβόλαια.
    Αγορές: Χνιντ 600 χιλιάρικα, Ινσουα ΔΩΡΕΑΝ (ελεύθερος ήρθε), Ανσαρι-χαχαχαχα ΔΩΡΕΑΝ (ελεύθερος ήρθε).
    Αρα μας μένουν περίπου 10,4εκ ευρώ ταμείο. 10,4 για να ξοδέψει σε μετάγραφες (εδώ γελάμε ελευθέρα) μιας και η ομάδα ζει από τα έσοδα της. Η ΠΑΕ τα λεει όχι εγώ.
    Μια χαρά δουλειά είναι να είσαι ‘πρόεδρος’ να είσαι ‘τίγρης’ και κύρια να είσαι ‘άπλας’. Να δίνεις και 10 φράγκα παραπάνω να κάνεις το κομμάτι σου ρε αδελφέ επειδή γουστάρεις.

    ΥΓ1 ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ και ακόμη παραπέρα. Το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι τα καραγκιοζιλίκια σου, τις ΚΛΙΚΕΣ σου να διώχνεις προπονητές (Gus) και να ‘σπρώχνεις’ παίκτες που σε έγλυφαν, το ‘ηγετηλικι’ του ποπου που σε είχε -20 και -30 στο χόρτο. ΜΙΑ χρονιά δεν ‘έπαιξες’ και πήραμε –όπως πήραμε- πρωτάθλημα που ασχέτως κούπας (προσωπικά μου είναι αδιάφορη) η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και όχι ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΔΗΜΕΝΟ. Α ναι, θυμάμαι και αυτό που μας είχες πει: ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΥΓ2 Ο ζμπαουγκ εξασφάλισε Europa League και μίνιμουμ 8 εκατομμύρια ευρώ. ΑΝ προχωρήσει- 2 ματς είναι νομίζω ακόμη- μπορεί να μπει σε όμιλο CHL και να φτάσει μέχρι και ~28εκ, το ποσό που συνήθως παίρνουν οι ομάδες. Ίσως φέτος με κλειστά τα γήπεδα να είναι ~2εκ λιγότερα (γι’ αυτό και το 10 του Europa είναι 8) από τα εισιτήρια που δε θα κόψει στα 3 εντός έδρας αλλά υπάρχουν εναλλακτικές πχ συνδρομητικό pay per view που μειώνουν τη χασούρα αυτή.

    Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο ‘άπλα’ που είναι κιμπαρης και όχι μόνο κόβει από το αεκ αυτά τα λεφτά, αλλά τα χαρίζει στον ανταγωνισμό. Σιγά τώρα μη σκάσω για 8-30εκ ευρώ αν θα τα πάρω. Να μου ζητάτε μετα πάλι παίκτες για να παίξω στην Ευρώπη? Και αν δε τα πάρω? Θα μου μείνουν οι παίκτες αμανάτι? Τι να τους κάνω? Ποδοσφαιρική ομάδα είμαι να θέλω ποδοσφαιριστές?
    Τσιμπά εκεί Χνιντ με 200 και 3-4 ελεύθερους, να τσιμπήσω και εγώ το δεκάρικο στη τσέπη και την υγειά μας να έχουμε να (σας) τα τρώμε. Κάλλιο δέκα και στη τσέπη παρα 20-30 και καρτέρι. Παλιά τιγρικη παροιμία. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι λεει αεκ. Κατά τα άλλα σας χάλαγε ο Ψωμιάδης …
    Όντως ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ δε το ρίχνει κανείς άλλος.

    Tip: Τρέχει σοβαρά το project Βοτανικός για το ζελα. Υπό ‘νέα διεύθυνση’ με την οποία πίναμε χθες τα ποτάκια μας στη παραλία αργά το απόγευμα μιας και είναι σχεδόν 45 χρόνια φίλος. Budget 70 δηλαδή πραγματικά +80 μιας και δεν εχει καμία σχέση ως project με το γήπεδο του αεκ. Πάει καλά, εχει πολύ γραφειοκρατία, και αρκετή δουλειά. Αλλάζει το σχέδιο- δεν εχει καμία σχέση με του Βωβού- αλλά η λογική παραμένει ίδια. Εχει όμως τη κρατική αλλά κύρια τη δημοτική στήριξη. Θα γίνει? Θα δούμε, στην Ελλάδα είμαστε. Στη χώρα των κορμοράνων του ΤΣΥΡΙΖΑ θα θυμίσω. Στη χώρα που το αεροδρόμιο του Ελληνικού είχε αρχαιά!! και διατηρητέα τα κτίρια του 1970. Στη χώρα που το ζαβό δήλωνε το πρωί ON CAMERA ότι θα ψηφίσει τα άρθρα 81+82 για το γήπεδο του αεκ και 2 ώρες μετα τα καταψήφιζε!!!
    Θα το έκανε και το Αλι6, αλλά δεν πρόλαβε. Τότε που έβγαζε τις φωτο με το Καμίνι για το γήπεδο στο Γουδη και πέταγε τις 80αρες εκατομμύρια σα στραγάλια. Το θυμόμαστε φαντάζομαι..
    Να ήταν η μόνη παπαρια που είχε πετάξει.. καλά θα ήταν.

    ΠΑΡΩΝ δηλώνεις στο σχολείο άντε και στο στρατό στην αναφορά. Πολιτικά παρών δεν υπάρχει ως άποψη. Τι θα πει παρών? Τι διαφορά εχει από το να φωνάξεις αεκ η ολυμπιακαρα?
    Πολιτικά η συμφωνείς η διαφωνείς. Η ψηφίζεις υπερ, η ψηφίζεις κατά. Κανένας δε ρώτησε αν είσαι παρών η απών, δε παίρνουμε απουσίες ψηφοφορία κάνουμε. Δόξα το Βούδα ματάκια εχει ο πρόεδρος της Βουλής και βλέπει αν είσαι παρών.

    Εκτός αν είσαι αριστερός. Δηλαδή λαμογιο και προδότης της πατρίδας σου +100 χρόνια τώρα.

  13. Ο/Η Stelathen λέει:

    Η δημιουργική νικαιωτικη λογιστική : η ομάδα ζει από τα έσοδα της, χωρίς πλάκα, ακολουθείται από αρκετές εταιρείες και μάλιστα πολυεθνικές.

    Έσοδα θεωρούνται τα επαναλαμβανόμενα ετήσια: εισιτήρια, διαρκείας, τηλεοπτικά διαφημίσεις.

    Πωλήσεις, όμιλοι Ευρώπης , θεωρούνται έκτακτα έσοδα για την αεκ (εκτός και αν είσαι μπαγερν,μπαρτσα) που είσαι σε ομίλους κάθε χρόνου,όποτε θεωρούνται δεδομένα και επαναλαμβανόμενα έσοδα) μιας και στη χάση και στη φέξη θα τα βλέπει.

    Πριν 2 χρόνια παρουσιάστηκε στην εταιρεία που δουλεύω μια επιστροφή από εφορία, που φυσικά δεν είχε μπατζεταριστει και έπαθαν εγκαφαλικο σε Ελβετία οι από πάνω. Με τίποτα δεν ήθελαν να τα πάρουμε.

    Είναι μπροστά ο Μελ.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @stel (για καποιο λογο το εστειλα σα τρυπας)
    Ναι με τη διαφορά οτι στο αεκ ειναι εξοδο οταν αγοράζουμε ενα παίκτη ( η ομάδα η ακομη καλύτερα ο πεοεδρος Μελ) πλήρωσε τοςα εκαττομυρια με κατι πηχυαίους τίτλους +48αρι font αλλά οταν πουλάμε αυτο δεν θεωρείται έσοδο μιας και το εταιρικό ταμείο ειναι η τσέπη του ´απλου φιλάθλού´..
    Ειναι όντως νικαιωτικγ λογιστική αυτη.
    Πιο πάλια λέγαμε τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου…

    Sent from my iPhone.

  15. Ο/Η nnektarios λέει:

    Έχει φραγή ή μπορούμε να παίξουμε ΚΡΟΥΣΜΑ Γαυρο-κορονοϊού αύριο?

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στο scouting του Ηλία που ανακάλυψε τον Αλβανό από το Τιρανο (που έγινε Έλληνας και αυτός) στα 33 του για τρίτη φορά, θα προσθέσω Ηλία Αρμοδωρο μαζί με Γιώργο Κούτουλα για τα μπακ. Χαράλαμπο (Μπαμπη) Ακριβόπουλο με Trevor Ross από τη ένδοξη ομάδα του 84 και στα φτερά Γιάννη Διντσικο με Δημήτρη Γκέσιο (οι πιο παλιοί τον ξέρουν) εξ Ηρακλέους που μπορεί να παίξει και CF εύκολα.

    Το scouting μου μπορεί να είναι λίγο αργό – λόγω ηλικίας- αλλά εχει εμπειρία, θα δώσει ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια και θα βοηθήσει τους Λατσι και Καρακλανιτς να γίνουν Godin και KDB.
    Έχουν δε και το βασικό προσόν ότι άμα δώσεις λίγο παραπάνω από τη σύνταξη, υπολογίζω γύρω στο 1-1,5 χιλιάρικο το μήνα μεικτά αρά μιλάμε για 20 χιλιάρικα το κομμάτι, καλύπτεις με μια 100αρα άντε 120 χιλιάρικα, τις 6 θέσεις που πονάει η ομάδα εδώ και 7 χρόνια. Ασε που δεν κινδυνεύεις να στους κλέψει κανένας πλην αυτού που όλοι μας θα συναντήσουμε αργά η γρήγορα.

    Το χιούμορ δεν είναι προνόμιο του ‘άπλα’. Όλοι λεμέ μαλακιες άμα θέλουμε.

    Γεια σου ρε Ηλία με το ‘μάτι’ και τα ‘γνωριμίες’ σου. Μιλάμε μας έχεις αφήσει άφωνους με τις ανακαλύψεις…
    Θέλει μεγάλο μυαλό να χτυπήσεις στο Goggle: παίκτες άνω των 30 δεκαετίας 2010 για να κάνεις ‘μετάγραφες’. Αμα εχεις το χιουμορ που μας δεινχεις καθημερινα θα χτυπησεις και Τορο (35) Αβρααμ (38) να το ξεφτιλισεις το Βαγγελα..

    ΥΓ Κρίμα για το Μάνταλο. Έχασε το 1,5εκ και τα 4,5εκ η αεκ (έλα σταματήστε να γελάτε). Αποσύρθηκε- διάβασα μόλις- η πρόταση των 10εκ συνολικά, η για να το πούμε κανονικά: Τα 800 χιλιάρικα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα έπαιρνε το αεκ δε φτάνανε ούτε για μισή σαιζόν για τον Κύπριο που είναι στα 2εκ.
    Δε ξεκολλάει με τίποτα η ΒΔΕΛΛΑ από την ομάδα.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Λες;

  18. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο. 48 ώρες αναβολή, πέφτουμε πάνω στην Εθνική και πάμε (λογικά) για Χριστούγεννα.

    Καχύποπτο; Ίσως. Αλλά το έχουν στο λιμάνι με τον ιό…από παίκτες μέχρι τον πρόεδρο.

  19. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Τι κωμωδία είναι πάλι φέτος αυτή η ΑΕΚ ρε παιδί μου? Τις παραμονές παικτών τις βαφτίζουν μεταγραφές..Μετά αρχίζουν οι βαρύγδουπες αναλύσεις..Η καλύτερη, ότι πλέον με την παραμονή του αρχηγού και του Γαλανόπουλου είμαστε κομπλέ στα χαφ…Μιλάμε ότι όλα μαζί τα χαφ της ομάδας να πάρεις και να υπολογίσεις τα προτερήματά τους, ένα κανονικό χαφ δεν κάνουν…Σιμόες καλός μόνο για να κόβει. Κρίστισιτς ο μόνος που μπορεί να περάσει μια κάθετη και να σπρώξει τη μπάλα μπροστά, αλλά μία παίζει, δέκα δεν παίζει. Σιμάνσκι, κι αυτός για να κόβει, επιθετικά ανύπαρκτος…Οι υπόλοιποι είναι για Β εθνική…Μπροστά πήραν τον Πέρση αντί του Αραούχο. Κακός ο Αραούχο πέρσι, αλλά σαν κλάση είναι κάνα δυο πάνω από τον Καρίμ…Άμυνα, πήραν έναν άγνωστο Τυνήσιο..Πάλι με Ιησού και Σβάρνα θα τη βγάλουμε, αν δε γυρίσει ο άλλος ο παλαβός από το Βέλγιο..Ακραία μπακ, να γελάς, ειδικά δεξιά…Τέρμα μείναμε με τον Τσιντώτα και τον Αθανασιάδη…Ούτε 3 κατοστάρικα να πάρουν κάποιον τύπου Κότνικ δε δίνουν, να πούμε ότι έχουμε ένα στοιχειωδώς κανονικό τέρμα..Τί να πω…Τρίτοι πάλι και καταιδρωμένοι..Αλλά οκ, αναλύουν λεέει τους πυλώνες του γηπέδου οι Γάλλοι….Και έρχεται και τελικός με το γάβρο..

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Και μάλλον θα δικαιωθείς.

  21. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios

    Ωραίος! Σατανικός.

    Αν βγει η πρόβλεψη σου θα σημαίνει συν των άλλων ότι ο χαζο-βαγγέλας έχει εκεί πίσω από το γραφείο του ανάμεσα στις φωτογραφίες των δικών του ανθρώπων φωτογραφία του Μελ. Πρέπει να έχει όνειρο ζωής να του μοιάσει!

    PS1. το χαζοβαγγέλας πάει στο εξής: είναι η μοναδική ομάδα στον πλανήτη η οποία έχει ωφεληθεί σκανδαλωδώς από ένα βρώμικο σύστημα, και ταυτόχρονα έχει βγάλει συνεχόμενες ανακοίνωσεις κατά της λεγόμενης παράγκας και του θωμά μητρόπουλου. μιλάμε για απίστευτα πράγματα.

  22. Ο/Η Πίσσα και Πούπουλα λέει:

    Προς “koreas”: Δεν έχει άδικο ο Πισσαρίδης. Του “διαφεύγει” όμως μια μικρή λεπτομέρεια: Οτι αυτά γίνονται- ή μπορούν να γίνουν-σε πραγματικά αυτεξούσιες χώρες.(είναι αυτές που οικονομικά ή/και στρατιωτικά στέκονται στα πόδια τους.) Εκει δηλαδή που οι -βασικές-αποφάσεις παίρνονται -κυρίως-ένδον και όχι έξωθεν.
    Οταν μια χώρα, έχει “Νονό”,-ή “νονούς” αν είναι “τυχεροάτυχη”-δεν μπορεί ποτέ των ποτών να αποφασίσει με τί “παιχνίδια” θα παίξει.
    Καλή η έκθεση, αλλά αν θέλουμε να την προσομοιάσουμε με κάτι,αυτό είναι με μια έκθεση π.χ. ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου για το πως οι “τρόφιμοι” θα μπορούσαν να πάνε μονιμα διακοπές στις Σευχέλες μέ έξοδα πληρωμένα από την ένωση συγγενών θυμάτων τρομοκρατικών οργανωσεων.

    Καλές οι εκθέσεις ιδεών δηλαδή (δεν λέει άλλωστε και τίποτα πρωτοποριακά πράγματα) αλλά ΔΕΝ υπάρχει πεδίο εφαρμογής. Είναι σα να δίνεις τα σχέδια για την κατασκευή απλού τετράχρονου βενζινοκινητήρα σε ένα κοπάδι μπαμπουίνους.Τι να τα κάνουν; Το πολύ πολύ να σκουπίσουν τον κώλο τους με τα χαρτιά.

    Η για να το πω αλλιώς, σα να εισηγείται ο Ιβιτς στον Μελισσανίδη να αγοράσει τον Μέσι,.εστω και ελεύθερο. (είναι γνωστό πως ο “τίγρης” δεν κάνει εκπτώσεις. ‘Η όλη την Μπαρτσελόνα, ή καθόλου. Οχι μαλακίες τώρα)

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Χαζό Βαγγέλης πέρσι έπαιξε CHL.

    €380 χιλιάρικα από το Second qualifying round
    €480 χιλιάρικα από το Third qualifying round
    €15,250,000 Base fee group stage
    €2,700,000 (με αστέρα) Group match victory
    €900,000 (με Spurs) Group match draw
    Σύνολο: €19.7 χωρίς τα τηλεοπτικά, τις χορηγίες/διαφημίσεις/Μπουτίκ/Μαγαζιά γηπέδου κλπ..
    Χωρίς ΠΕΝΤΕ sold out στο ταψί (άνω των 10εκ μόνο αυτά) αρά μιλάμε για+35εκ

    Ο Χαζο Βαγγέλης πέρσι έφτασε μια ανάσα από τους 8, αποκλείοντας την Arsenal στους 32(ακόμη και αυτή την άθλια Arsenal) μέσα στο Λονδίνο με disadvantage γκολ αφού είχε χάσει στο ταψί 0-1. Την ίδια ώρα το αεκ ο ‘άπλας’ και οι οπαδοί της μιζέριας έβλεπαν σε επανάληψη στη TV το Καφέ της Χαράς.
    Ποτε είπαμε απέκλεισε το αεκ αγγλική ομάδα τελευταία φορά? Το 1977 τη QPR?

    Ήμουνα νιος και γέρασα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

    €500 χιλιάρικα στο Round of 32 + άλλο ένα sold out στο ταψί> άλλα €2,5εκ σύνολο πάλι χωρίς TV.
    €1,100,000 στο Round of 16 πάλι χωρίς TV

    Συνολικά φθάσαμε τα +€40εκ από την Ευρώπη μόνο

    Ο Χαζο Βαγγέλης ΠΟΥΛΗΣΕ τον Ποντενσε στη Wolves €19εκ τον Ιανουάριο, τον Τσιμικα στη Liverpool €16,5εκ και το Γκιγιέρμε €6εκ. Αυτοί οι 3 αλλά €41,5εκ.

    Όλα μαζί μας κάνουν Grosso modo μια όμορφη +80αρα εκατομμύρια ΜΟΝΟ για φέτος.

    Τη ίδια ώρα ο ‘άπλας’ έδωσε το Μπάρκα 5εκ και έφαγε στη μάπα τη χυλόπιτα για κάποιο μάνταλο που δε κατάφερε ούτε ένα μυριο να πάρει και να ξεφορτωθεί τα +600 χιλιάρικα που εχει συμβόλαιο μιας και αυτός ήταν ο βασικός του στόχος.

    Σας εχει πεθάνει και στη ΠΑΡΑΜΥΘΑ για 4,5 εκ (γελάνε οι κάβοι και οι προπέλες) από μια ομάδα που τελικά ‘δε μπόρεσε’ να κάνει καν πρόταση. Sorry έκανε πρόταση τη μια μέρα με 8εκ την επομένη για 10εκ με τους μισθούς μέσα και μετα από 48 ώρες ‘κατάλαβαν’ ότι ‘δεν είχαν’ λεει λεφτά και την ‘απέσυραν’. Τελείως!!!, ούτε καν να πουν δίνουμε πάλι 8εκκ η δίνουμε 7εκ η δίνουμε τα μισά… Ένα παράξενο πράγμα να ξέρεις τη μια μέρα ότι έχεις 8-10εκ και να ξυπνάς την επόμενη και να μην έχεις φράγκο..

    Όταν τα έγραφα πριν μια εβδομάδα φίλος μου είπε ότι είμαι υπερβολικός.
    ΟΚ: φάε Μάνταλο στη μάπα τώρα μια πενταετία και Ασε εμένα να γραφώ υπερβολές..

    Τόσο κακοπαιγμένα έργα εχει παίξει μόνο ο Κεφτές με τα Πετι Σκατο, το Bob Kozonis και τον τιτάνα Βιντιαδη που πέταγε με εκείνον το Harris με ελικόπτερα. Και αυτοί ‘προτάσεις’ κάνανε και μόλις έρχονταν οι ΑΜΚ ζητάγανε και τα ψιλά 0,20 λεπτά για τα fax που έστελναν..
    Μη θυμηθούμε τον άλλον που τον μπουζουριασανε και μετα κέρναγε σουβλάκια στο Ideal το χοντροΚΕΦΤΕ να γραφεί τα παραμύθια.
    Μια χαρά σας τα έχωσε ο Timour γι’ αυτό τον φάγατε…

    +80,000,000 ο χαζός, 5,000,000 ο ‘έξυπνος’, ΜΟΝΟ σε ΜΙΑ χρονιά.

    Είπαμε από οικονομικά ο Ζηκος μπροστα σου δεινει Stephen Hawking.

    Αυτή είναι η αγωνία του Βαγγέλη. Πως θα ρίξει 16 φορές ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ τα έσοδα του χάνοντας 75εκ, και φυσικά πως θα γράψει και 2 επισκέψεις στη μπουζου στο βιογραφικό του για κακουργήματα. Ο ένας κάνει συγχώνευση με τον Wilbur Ross, που είναι παράλληλα και υπουργός εμπορίου των ΗΠΑ, φτιάχνοντας μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές στο πλανήτη με +100 δεξαμενόπλοια τελευταίας τεχνολογίας (μέσος ορός πλοίων 6,5 έτη) , ο άλλος τη κάνει ΝΥΧΤΑ, ‘χάνοντας’ και $300.000.000 US σε κάτι εταιριουλες στην Αραπιά που ‘δεν ήξερε’ και τον κυνηγάνε τα Federal.
    ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ αυτή η εταιρεία- αυτή που δεν ήξερε ντε- ‘δάνεισε’ και το αεκ κάτι εκατομμύρια πριν 2-3 χρόνια.

    Ο ένας εχει χτίσει ένα τεράστιο εμπορικό όνομα με Mega-One-ΝΕΑ-ΒΗΜΑ-Ιn.gr-Άργος κλπ. ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ πάνω από +60εκ CASH για τις άδειες και ο άλλος εχει εμπορικό ένα τύπο που βγάζει λαμπάδες το Πάσχα μπας και τζιραρει κανα τριχιλιαρο από τον μπαφο και τον πικραμενο-21

    O ένας εχει Καρεμπεδες που μιλά με παίκτες επιπέδου Βαλμπουενα Ραφίνια και πουλάει σε ομάδες της Premier (Μιλιβογιεβιτς –Χολεμπας -Τσιμικας- Ποντενσε) και εισπράττει δεκάδες εκατομμύρια με Σαμαρη, Μητρογλου, Ρετσο, Παπαδοπουλο, Τοροσιδη, Μανωλα κλπ κλπ. και ο άλλος κάποιον Ιβιτς που ανακαλύπτει τα σαπάκια που πέταξαν οι άλλοι πριν 3 χρόνια στα Εμιράτα και εμφανίζει ως ‘βόμβες’ τις ανανεώσεις του υπάρχοντος ροστερ με 200 χιλιάρικα και τα αλβανα 33 ετών που τους έχουμε διώξει ΗΔΗ 2 φορές πιο πριν.

    O ένας ΠΛΗΡΩΣΕ 110 (60 Cash + 50 χρέη) μόνο για να πάρει την ομάδα, έριξε και άλλο ένα 20αρικο με το καλημέρα στο ροστερ (Ριέρα –Φουστερ- Μιραλας- Φέσια κλπ.) έφερε και το Βλαβερέ και ο άλλος την έριξε στη Γ΄Εθνικη με το Ντα-Κολ τον Ανακογλα το Τσουμαγκα και το Δέλλα στο πάγκο!!! μη τυχόν και δώσει κανα ευρώ αντί ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ να παίζει στα ξερά με τις Ραφηνες τον Αστερα Βαρης και την Α.Ε Κηφισια . Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    Γι’ αυτό όλοι οι ‘έξυπνοι’ έχουν μαζευτεί σε αυτό το club: γιατί με αυτά τα μυαλά πάτε και αυτά τα αποτελέσματα έχετε. Τρίτοι και καταϊδρωμένοι (επειδή δεν υπάρχει τέταρτος). ΑΝ ανακάμψει ο ζελας ούτε τρίτος δε θα βγαίνεις. Αλλά θα έχεις λεει ωραίο γήπεδο. Και η Arsenal εχει γεμάτο γήπεδο ίσως το καλύτερο στη PL. Βγήκε ΟΓΔΟΗ με -43 ποντακια. Μιζέρια, Καζαντζίδης η άδικη η κοινωνία και κλαψομουνοβα μια ζωή.

    Η μόνη έννοια είναι πως θα κλέψουμε, πως θα πάρουμε την ΕΠΟ, πως θα πάρουμε τις ‘ενώσεις’, πως θα πιάσουμε το παρατηρητή μη γράψει για τις μπουκες και τα καραγκιοζιλίκια στις φυσούνες, πως θα πιάσουμε το ref να του στρίψουμε τα ουμπαλα.
    Πως θα κοροϊδέψουμε κανα παίκτη η θα τον εκβιάσουμε (Σιμοες-Λαμπρόπουλος-Μπακασετας-Γιόχανσον και μόλις προχθές Γαλανόπουλος) να υπογράψει τα μυθικά 200 χιλιάρικα που δίνουμε ταβάνι στην ‘ομαδαρα να ουμ’
    Πως θα κρυβόμαστε στα δικαστήρια και θα δηλώνουμε απλοί φίλαθλοι. Μόνο κανα ποδοσφαιριστή μη πάρουμε και κανα προπονητή. Κανα γυμναστή να μη ψοφάνε στο 60΄και κανα φυσιοθεραπευτή να μη πέφτουν σα τα κοτόπουλα μετα από ‘δύσκολο’ πρόγραμμα 4 αγώνων σε ένα μηνά με θλάσεις.

    Το φουρω σε μάρανε κακομοιρογλου που δεν έχεις καν τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ να πεις ότι το μαγαζί είναι δικό σου και κρύβεσαι μόνιμα πίσω από τα φουστάνια μιας Αρκαδη της ΕΦΑ. Να χαρώ εγώ τίγρη του γλυκού νερού.. Ασε μας ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ μου. Για ατάκες και για να κάνεις τσαμπουκάδες σε κανα κακομοίρη 70 χρονών μαντράχαλος με τις πλάτες των μπράβων είσαι μόνο. Εκεί που πρέπει όχι να κάνεις το μάγκα, άλλα να διεκδικήσεις το νόμιμο, βάζεις την ουρά ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ και δίνεις την δεύτερη θέση δώρο μη σε κάνουν ντα.

    Ο σύλλογος είχε μια ONCE IN A LIFETIME ευκαιρία να χτιστεί σωστά, εταιρικά και ποδοσφαιρικά από τη Γ’ Εθνική και κατάφερε να είναι στα ίδια ΣΚΑΤΑ που ήταν πριν.
    Το Καραμπελα είχες τότε το Μπακακι έχεις τώρα. Το Ρικκα είχες τότε κάποιον Κριστισιτς έχεις τώρα. Το Λαγό τότε το Βέρντε τώρα. Η μήπως ο Τσιντωτας είναι καλύτερος του Κωνσταντόπουλου? Μη πούμε ότι είναι και χειρότερα το 2020 από το 2012 μιας και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τώρα σε εχει ‘εξυγιάνει’ ο σαχλαμάρας και ‘ζεις από τα έσοδα σου’.

    Το μόνο που άλλαξε είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσία του ‘έξυπνου’ που απέκτησε γήπεδο και προπονητηριο δικά του χωρίς να βάλει φράγκο.

    Η κλασσική εικόνα και τα μυαλά του ΕΛΛΗΝΑΡΑ που πετάει ατάκες και μαλακιες που τις θεωρεί εξυπνάδες ως αμαθής. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

    ΥΓ Για το εταίρο καπαδοκη του μπάσκετ θα τα πούμε σε άλλο άρθρο. Πως εχει μπει η μπουγάδα μέσω ΟΠΑΠ για το συνεταιράκι του γατούλη στη Δικέφαλος που έγινε και αυτός αεκαρας και ξεπλένει εκατομμύρια σε ένα άθλημα που δε πατάνε ούτε οι μανάδες των παικτών. Θέλετε και δικό σας γήπεδο τρομάρα σας. Το γήπεδο σας φταίει, όλα τα άλλα είναι έτοιμα και δε κρατιέται η Ρεάλ Λιοσίων των εκατομμυρίων φιλάθλων.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στις 28/01/2020 αναρωτιόμουν εδώ: https://dailytripes.gr/blog/2020/01/28/%ce%b7-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%81%cf%85%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%80%ce%b5/

    Να ρωτήσω κάτι απλό; Αφού ο αραουχο έρχεται με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΑΓΟΡΑΣ το καλοκαίρι, δηλαδή θα τον αγοράσεις έτσι και αλλιώς θες δε θες, τότε γιατί είναι δανεικός; Ε;

  25. Ο/Η nnektarios λέει:

    Όπως (σωστά) προέβλεψα, ο κόκκινος λαγός έδειξε το ευρωπαϊκό του επίπεδο. ΘΡΥΛΕ ΤΡΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ. Σιχαμένοι μαουνιέρηδες ΦΟΒΑΣΤΕ τον Μπακάκη. ΟΥΣΤ.

  26. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ο Βαγγελας με τα +80 μυρια δεν κατεβενει τελικο ομως. Ο απατεωνας ο δικος την εχει ετοιμη την ομαδα.
    Ο Βαγγελας θα ηταν φυλακη αλλα προλαβε και εγινε πρωθυπουργος. Ακομα ο Βαγγελας καλα θα ειναι να πληρωσει και το ταψι, αφου χωνει τοσα δικα του λεφτα σε διαφορες επενδυσεις. Δεν πρεπει να ξεπληρωσει και το μπουρδελακι που παιζει η ομαδα του;
    Ξερουμε τι σκατα εχουμε αλλα μην κανουμε και ηρωα τον ανθρωπο που γεμισε ναρκωτικα την Ελλαδα, και μην μου πεις οτι δεν εχει καταδικαστει και αλλες τετοιες παπαριες.

  27. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Κάπου η φάση έχει γίνει γενικώς αστεία..Μιλάμε ότι ακόμα περιμένουμε να γίνει ένας τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμο, τον οποίο η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί..Μιλάμε για καφενείο..Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είναι δεδομένα αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, δηλαδή μιλάμε για κατόρθωμα..Λιβάγια, Ολιβέιρα θα αναχωρήσουν, είτε τώρα, είτε το Γενάρη. Και εκεί φτάσαμε την ομάδα, να αποτελούν σημείο αναφοράς της ένας ψυχάκιας και μια κρεμάστρα…Βέβαια, εντάξει, έχουμε το Μάνταλο και το Γαλανόπουλο…Για το μπάσκετ, απλά, να πω ότι είναι γνωστό πως πλέον είναι ένα από τα πιο αναξιόπιστα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου κάθε αγωνιστική γίνονται απίστευτα πράγματα..Στοιχηματική κοσμογονία…Όποιοι θεωρούν ότι ο Μάκης και ο κάθε Μάκης “επενδύει” σε αυτό το πρωτάθλημα για την ψυχή της μάνας τους, τους χτυπώ φιλικά το χέρι στον ώμο…