ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Πλέον προχωράμε στις ευχές για καλή σεζόν. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές γόνδολες να ξεκινήσουν το ποδοσφαιρικό ράλυ. Και δεν θέλω κάποια χαμογελάκια για την λέξη ράλυ, που γράφω. Και οι αντίκες τρέχουν.

Έγινε λοιπόν η κλήρωση. Που λέει ο λόγος. Κλήρωση με ορισμένο ντέρμπυ την πρώτη αγωνιστική δεν νοείται, αλλά στην μπανανία όλα επιτρέπονται. Ειδικά άμα είσαι του δόγματος οτι ό,τι απώλεια και να έχεις τόσο νωρίς, δεν τρέχει και κάτι. Έλα όμως που το ντέρμπυ πήγε τον Δεκέμβριο. Ε, τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε και να τα φέρουμε κι όλα στα μέτρα μας. Θα παίξουμε τελικό με τα παλιά ρόστερ. Άλλο θέμα όμως αυτό.

Η κλήρωση μας λοιπόν, χαρακτηρίζεται μάλλον ακριβοδίκαιη. Αυτό αφορά το κόψιμο της Θεσσαλονίκης αλλά και τις εξόδους μακριά από το ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχουν συνεχόμενα εντός ή εκτός, και η μόνη παραφωνία είναι στην κατανομή των ντέρμπυ, που τα έχουμε όλα εκτός στον δεύτερο γύρο. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την κατάσταση, αφού ναι μεν υπάρχουν τα μπαράζ στην προκήρυξη, όμως κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει ο covid και αν διακοπεί το πρωτάθλημα πολύ πιο πριν.

Οι δυό ομάδες που ανέβηκαν είναι περίπου της ίδιας φιλοσοφίας με αυτές που έπεσαν. Εννοώ γεωγραφικά και για την ανάλυση του budget των βαθμών. Ο Απόλλων στην Αθήνα σαν Πανιώνιος, και τα Γιάννινα σαν Ξάνθη σε έξοδο μακριά. Αυτά υπολογίζονται σε τέσσερις νίκες πλέον, και σαν δυναμικότητα, αλλά και σαν στρατόπεδα. Με κέρδος φυσικά κάποιο +3, αφού πέρσι η Ξάνθη μας είχε κερδίσει εντός. Κάτι είναι κι αυτό.

Φαβορί θεωρείται λόγω προϊστορίας ο Ολυμπιακός και πάλι. Ο ΠΑΟΚ είναι σαφέστατα πιο ισχυρός από εμάς, αλλά μέσα από την ΑΕΚ υπάρχει η διαρροή οτι πάμε για πρωτάθλημα. Σαφώς έχουν κλείσει κάποιες τρύπες, αλλά δεν μπορώ να δω πού ακριβώς είναι η ενίσχυση και πού είναι το ποντάρισμα αυτό. Δεν πειράζει όμως. Μακάρι να βγουν αληθινοί οι ειδικοί. Εξ άλλου γι’ αυτό πληρώνονται. Για να βλέπουν πιο καλά από εμάς.

Το σίγουρο είναι οτι θα υπάρξει ενδιαφέρον λόγω των απρόοπτων που θα προκύψουν. Επομένως παίρνουμε θέση και ξεκινάμε. Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο, με δύναμη και προσοχή.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

32 Responses to ΕΚΚΙΝΗΣΗ

  1. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Στήβεν για το θέμα ΛΙΒΑΓΙΑ γνώμη;
    Τα ασφράγιστα δελτία έχουν αρχίσει να ξεπληρωνονται. Η ΕΠΟ δουλεύει για μας,στο sdna βάλαμε πάλι κόσμο..
    Και εγώ πιστεύω πως πάμε να το πάρουμε φέτος,θα μου πεις πώς; Με λίγη ενίσχυση λέω εγώ. Και ο ΛΙΒΑΓΙΑ να φύγει μπορείς να βρεις καλό παίχτη,τεχνιτακο και γρήγορο βασικά.

  2. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Καλό φθινόπωρο να έχουμε.
    Κι εγώ τα ίδια με εσένα ακούω Steven, ότι είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το φετινό πρωτάθλημα. Όταν τους λες ότι το ρόστερ δεν ενισχύθηκε καθόλου, ίσα ίσα χάσαμε και το βασικό μας τέρμα, σου λένε μην ανησυχείς, θα δεις..Μόνο παρασκηνιακά αν υπάρχει κάτι μπορώ να δεχτώ την αισιοδοξία τους, αν και δε μου λέει κάτι να με σπρώχνουν και να βλέπω μια ομάδα που δε μπορεί να αλλάξει πάσα. Τέλος πάντων, θα δούμε…

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Θάναι ψέμμα ο,τι κι αν σου πω. Αν γίνει μεταγραφή, έχει πολυ καλούς ορίζοντες για την εταιρεία.

  4. Ο/Η Απροβλεπτος λέει:

    Άντε να δούμε…Καλή σεζόν,καλή αρχή,καλό κατευόδιο στην ομάδα,καλά κρασιά γενικώς. Το χουμε ρίξει στις ευχές,τι άλλο να κάνουμε ! Τσάμπα είναι ,ακόμα προς το παρόν. Πολύ αισιοδοξία βλέπω κι εγώ,κι αρχίζω να αναρωτιέμαι τι έχει πάει λάθος. Θα δούμε ….

  5. Ο/Η koreas λέει:

    καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά να Έχουμε…

    νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για φαβορί έστω και θεωρητικά. οι ομάδες δεν έχουν συμπληρώσει τα ροστερ τους ακόμη. Είδωμεν…

    Στα πιο άμεσα, ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει την Κυριακή; πάει για βραδυποριακός -ταλαιπωριακός…

  6. Ο/Η koreas λέει:

    A και ξέχασα να ενημερώσω ότι:

    Μέχρι να λυθεί το θέμα με το Big Brother εκεχειρία ζητάει ο Ταγίπ Ερντογάν. Σταματά τις έρευνες. Στα κάγκελα οι γάλλοι για την αγορά των rafale που θα καθυστερήσει.

  7. Ο/Η JF λέει:

    Ακριβώς έτσι. Καμία ενίσχυση δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα. Μόνο αντικατάσταση αυτών που έφυγαν.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    H Ιαπωνία, τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, μέλος των G7, ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου είναι σε annualized βάση το σοκαριστικό και πρωτοφανές για τη χώρα (μεταπολεμικά) -28,1%. Σε μια χώρα που, υπόψιν, δε χτυπήθηκε και πολύ από τον κορονοϊό (1380 νεκροί στα 126.5 εκατομμύρια) και όπου δεν επιβλήθηκε Lock down
    Κι έχεις τον Τσίπρα χθες να κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας γιατί είχε υποσχεθεί ανάπτυξη και έφερε ύφεση 7,9% στο δεύτερο τρίμηνο.
    Εχει ξεπεράσει και το Μπαρουφακι το ΖΑΒΟ στην οικονομία, που είναι και το ατού του μη ξεχνάμε..

    100 φορές περισσότερα κρούσματα έχουμε σήμερα είπε το ΖΑΒΟ. 3 φορές το ανέφερε αρά αποκλείεται να έκανε ‘λάθος’ η να ‘παρερμηνεύτηκαν’ τα λογία του: Είναι η συνήθης επιλογή των αριστερών όταν πετάνε τις ρουκέτες η να κάνουν τη παπιά και να σφυράνε αδιάφορα η να λένε ότι παρερμηνεύτηκαν.

    32 κρούσματα το Απρίλιο, 156 χθες πάντα σε σχέση με τα τεστ. Γιατί κανονικά είναι πολύ παραπάνω φυσικά.

    32 Χ100 = 156. Ιδιά μαθηματικά ο αχαστος με τον ‘οικονομολόγο’ του χώρου. Στην ίδια ‘σχολή’ πρέπει να ‘σπούδασαν΄ τα ίδια μυαλά έχουν.

    Όταν (και ΑΝ) βγει από το κώμα, πείτε του ήρεμα-ήρεμα του παιδιού τι έχει συμβεί στην ανθρωπότητα.

    Δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά τρίτοι επειδή δεν υπάρχει τέταρτος. Η μήπως υπάρχει?

    Πρωτάθλημα με ποιους? Με το Χνιντ και το Ενομπακάρε? Η με τον ότι πάει μέσα γραφεί στο τέρμα? Ο άλλος χτυπάει παίκτες με 3 και 4 εκ και εμείς κοιτάμε να κάνουμε τσαμπουκάδες αν θα πάρει 180 η 200 ο Γαλανόπουλος..

    Πρωτάθλημα με τι πάγκο? Με τον Λατσι και το Βαρδινογιάννη η με το γιο του Σαμπανατζοβιτς και τα ‘ταλέντα’ που μόνο εμείς τα ανακαλύπτουμε και κοιμάται όλη η Ευρώπη? Ποιο είναι το τελευταίο ταλέντο που φέραμε από τη Γιουγκία και όχι μας βγήκε να τον πουλήσουμε, αλλά άπλα έπαιξε ΑΝΕΚΤΗ μπάλα?

    Πρωτάθλημα με ποιους? Με αυτό το σαχλαμάρα στο πάγκο μήπως που αλλάζει σε κάθε ματς το ΄σύστημα’ και πελαγοδρομεί συνέχεια (θέλει και σύστημα τρομάρα του ο ΕΦΤΑΡΑΣ) και δεν εχει βγάλει ΑΧΝΑ 8 μήνες να πει θέλω ΕΝΑΝ (1) παίκτη μη τυχόν και του κόψουν το μεροκάματο και γυρίσει στην ΑΝΕΡΓΙΑ που ήταν επι 1 χρόνο? Τι σύστημα παίζει αλήθεια το αεκ 8 μήνες τώρα εχει καταλάβει κάνεις? 4-3-3? 4-4-2? Ποιος είναι ο σχηματισμός της ομάδας και πως κατεβαίνει ο ΕΦΤΑΡΑΣ στα ευκολά ματς? Για ντέρμπυ δε μιλάω. Εκεί παίζουμε το ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και πάλι καλά που δε πάθαμε και τίποτα στο 3-0.

    YΓ Φυσικά και θα φύγουν μετα το ‘τελικό’. Γιατί αλλιώς θα κατέβει ο ΕΦΤΑΡΑΣ παρέα με τον μεθύστακα του πάγκου μπας και κλείσει αποστολή.
    Ο ‘τελικός’ βέβαια θα γίνει λεει με τα παλιά ροστερ την ώρα που την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ το ‘πρωτάθλημα’ αν παιζόταν θα ήταν με τα ‘νέα’ με τις ιδίες ακριβώς ομάδες!
    Μόνο αυτό δεν έχουμε δει ακόμη στο μπανανισταν: Να παίξουν οι ίδιοι 2 αντίπαλοι για τον ένα θεσμό με το ‘παλιό’ ροστερ και για τον άλλο με το νέο.

    Λείπουν Μπάρκας, Χουλτ, Οικονόμου, Βρανιες, Αραουχο, Κλωναρίδης (αλλαγή μεν αλλά λείπει) Σιμανσκι, Γκερερο, Τσιμικ, Ομαρ, Γκιγιερμε, δηλαδή ΔΕΚΑ από τους 22 αλλά η ΕΠΟ φοβάται μην έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος αν παίξουν κανονικά οι ομάδες!!! Ενώ τώρα που το 50% απουσιάζει δεν έχεις αλλοίωση!!!

    Ο δε Σιμανσκι ακόμη και αν έπαιζε, είναι μεν ‘παλιός’ αλλά πιάνεται ως νέα μεταγραφή μιας και έληξε ο δανεισμός του αρά λύθηκε το συμβόλαιο του και έγινε νεο.
    Λες και τους παλιούς τους έδωσες για να μη πάρεις νέους και οι νέοι έχουν ΄χολέρα’ που λεει και μια ψυχή.

    Από την άλλη έχουμε και το ‘πλάνο’ του ‘άπλα’.
    Που δίνει ότι μπορεί όσο μπορεί μιας και πάνω από τρίτος δε βγαίνει όχι με σφαίρες αλλά ούτε με πυρηνικά.
    ΕΛΛΑΔΑΡΑ του Μαρινάκη του Ιβάν και του τιτάνα της σχολής οδηγών που ‘έρχεται’ με την όπισθεν.

    Γι’ αυτό αργεί λίγο, προσπαθεί να κουμαντάρει το ΜΙΝΙ.
    Συνήθως το στουκαρει αλλά καμμιά φορά του κάθεται και κανα ‘ανέλπιστο’.

  9. Ο/Η koreas λέει:

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ#1
    Το ελληνικό CERN – Επιταχυντής “Διορισμενίων”
    Αθηναίοι επιστήμονες ανακάλυψαν σωματίδιο που τρέχει πιο γρήγορα από το φως. Το μηχάνημα κατέγραψε περισσότερα από 300διορισμένια στις 3 σεπτεμβρίου. Η προθεσμία των διορισμενίων έληξε μέσα σε 24 ώρες, αλλά ο επιταχυντής του ΦΕΚ τα κατέγραψε κανονικά . (βλέπε διορισμοί στο δήμο αθηναίων).

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ#2
    Σουπερ-Λουξ SUV ετοιμάζει η γαλλία για την ελληνική αγορά για τις αρχές του 2021 όπου θα επικρατεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αντίστοιχο του Kαγιέν το Rafaleynne το οποίο δε θα έχει σύστημα για αυτόματο παρκάρισμα για να μη χαθούν θέσεις εργασίας σε μπουζούκια.

  10. Ο/Η Stelathen λέει:

    Ο tiger άνετα θα βγει ο manager της χρονιάς, σε αυτά τα βραβεία που δίνουν κάθε χρόνο.χωρις μια θα έχει γήπεδο και ένα απίστευτο cash flow. Μηδενικό δανεισμό και ρευστό στο ταμείο.ομαδα στην πρώτη τριάδα με Ευρώπη μέσα.

    Βέβαια όλοι αυτοί οι βραβευμένοι manager μετά από 2-3 χρόνια πτωχεύουν τις εταιρείες τους αλλά ο δικός μας και σε αυτό πρωτοπόρος. Την πτώχευσε πριν την πάρει.

  11. Ο/Η Pontios λέει:

    Μόλις του είπε ο Λιβαγια θέλω 1,8 ο τίγρης άνοιξε την πόρτα και έφυγε δεν είπε τίποτα και έμεινε ο Λιβαγια μόνος του στο γραφείο που μιλούσαν
    Πάει στα μεμετια

    καληνυχτα ΑΕΚ

  12. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    ο τίγρης γιατί κατά τη γνώμη σου απαξιώνει τόσο πολύ την ομάδα μας;

    με αυτούς τους παίκτες θα μπούμε στο καινούριο γήπεδο;

    βρίσκεις λογική στις κινήσεις του;

    νομίζω ότι φέτος το ενδιαφέρον των ενωσιτών είναι στο ναδίρ.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Στο καινούργιο γήπεδο θα μπούμε με τα λεφτά από τα διαρκείας και τα sold out που θα γίνουν.Λογική υπάρχει για την ελληνική αγορά. Επίσης υπάρχει λογική για την ποιότητα του σαν επιχειρηματίας.

  14. Ο/Η koreas λέει:

    @steven
    το ενδεχόμενο στα οικονομικά του να είναι στα πολύ-πολύ κάτω του παίζει;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Είναι σε πίεση γενικώς, αλλά οικονομικά είναι οκ.

  16. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    για τη δίψα τι δική μας δε δίνει δεκάρα;…….

    (και δε ζητάμε δωρεάν γεύμα, κάποιοι από εμάς στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την πληρώνουμε την ομάδα).

  17. Ο/Η koreas λέει:

    Κυκλοφόρησε – Μην το χάσετε!

    Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ (πανελλαδικές)
    Με πολλή αναλυτικό τρόπο περιγράφεται η πορεία του Ξενοφώντα από το Φιλελευθερισμό ως το Δημόσιο.

    Από τις εκδόσεις: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΕΝΙΑ

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ήρθε και αυτός ο Ραντόνιας. Τους εχει πάρει τα σκαλπ ο Ηλίας. Όλα τα ’ταλέντα’ της Ευρώπης εχει κουβαλήσει ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ από τη Γιουγκία που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ είναι ο άλλος κολλητός του ‘απλά’. Κανένας σκαουτερ από όλες τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης δε πηρέ χαμπάρι τους ΤΣΑΜΠΑ παικταράδες του Ηλία για το ‘μέλλον’. Για το παρόν το είδαμε το ‘scouting’ που ανακάλυψε έναν ελεύθερο μπακ του ζελα και ένα Πέρση που έπαιζε πριν 3 χρόνια στο γαύρο αλλαγή.
    Επίσης έχουμε ανακαλύψει κάποιον Βρανιες (τρίτη η τέταρτη φορά) που κάνει κόντρες στα come back με κάποιον Αραουχο.
    Πάλι καλά που δεν ανακαλύψαμε το Κολοβετσιο και τον Μπουγαιδη – αν και εχει και το χρόνο και το budget ο Ηλίας ακόμη να κάνει την έκπληξη. Έχουν περισσέψει κάτι κέρματα σε διευρα από τα 4,5εκ που ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ ο ‘εγγυητής’ από το Μπάρκα, αν πούμε ότι με τα ψιλά από τον Οικονόμου και το Γιακουμάκη έφερε το λιοντάρι της Τυνήσιας. Γιατί οι άλλοι ΟΛΟΙ ήρθαν ελεύθεροι αλλά κατά τα αλλά θα ζούσαμε από τα έσοδα. Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ..

    Ο ίδιος που κουβάλαγε τα ανάλογα ταλέντα όπως ο τεράστιος Ζοριτς (αυτός που πήγε να σουτάρει και κλώτσησε με το ένα πόδι το άλλο και τραυματίστηκε!!!), ο τιτάνας Μπρεσεβιτς, κάποιος Zivanović (αυτός ούτε φωτογραφία δε βγήκε) ο Ablaye Faye που πούλαγε CD στη Καλλιθέα, ο παικταράς Astrit Ajdarević που ήρθε κανα 20αρι κιλά χοντρότερος ο Ούγκο ο σουβλακοφαγος (αυτός έσπασε τις ζυγαριές) ο Juan Manuel Díaz (δεξί μπακ ήταν αυτός στα χαρτιά) ο άλλος ο Vinícius (άλλο μπακ αυτό) με αποκορύφωμα τη μεγαλύτερη μεταγραφή μετα το Ριβάλντο (λογία κεφτέ αυτά) τον τεράστιο Joleon Lescot που σκοτώθηκε (τάχα μου) ενώ έκανε ποδήλατο. Σα το ΓΑΠ ένα πράγμα.

    Εχει μάτι ο κερατας ο Βόσνιος, θέλει ταλέντο να κουβαλάς ότι βρεις και να μη πετυχαίνεις ΕΝΑΝ έτσι για το γαμωτο. ΕΝΑΣ από στατιστικής άποψης αν το πιάσεις θεωρητικά έπρεπε όχι να βγει Σαλαχ αλλά ας πούμε νορμάλ παίκτης του 4-5. Αυτοί ΟΛΟΙ είναι κάτω του 2.
    Θέλει ΤΑΛΕΝΤΟ να χτυπάς 100% αμπαλους επι χρόνια. Ταλέντο, και μάτι για ‘έξοδα’ ειδικά άμα ‘ξέρεις μπάλα’ σα το Μελισανίδη που εχει κουβαλήσει καμμιά 150αρια παίκτες και αν εξαιρέσεις το Μπάρκα που δεν είναι δα και Alison αλλά είναι ένας απλά κάλος παίκτης οι άλλοι 149 είναι για τον ΟΑΕΔ του ποδοσφαίρου.
    Θέλει ΤΑΛΕΝΤΟ μετα από επτά (7) χρόνια ‘χτισίματος’ να μην έχεις ΕΝΑΝ παίκτη που θα ήθελαν οι βασικοί σου αντίπαλοι στα ροστερ τους και μην ακούσω καμμιά σαχλαμάρα για το Λιβαδιά γιατί αυτός αν ήταν όντως τίποτε της προκοπής δε θα κατέληγε από τα 21 του στην Κίντερ να φθάσει 26 χρονών να παίζει συμπαίκτης του Βέρντε και του Κριστισιτς στο μπανανισταν..

    Μαζί με Καρακλανιτς, Λατσι, γιο Σαμπανατζοβιτς και Ενομπακάρε νομίζω ότι και ο τελευταίος άσχετος έπιασε το νόημα της αρμάδας του νέου γηπέδου. Πάντα υπό τη καθοδήγηση του γκαρέλι που δε φοβάται, έτσι δήλωνε στο Anfield και μάζεψε ΕΠΤΑ (7) αποκτώντας άξια το παρατσούκλι ο ατρόμητος ΕΦΤΑΡΑΣ (η εν συντομία ΕΦΤΑΡΑΣ σκέτο) και φυσικά του μάνταλο που ΄τελευταία στιγμή΄ και ενώ δε θέλαμε τα 4εκ αλλά είπαμε ναι στα 5εκ μείναμε με το όργανο στο χέρι- αλα Bob Kozonis. Έτοιμοι ήταν οι Άραβες να στείλουν τα εκατομμύρια στο γατούλη αλλά όταν έβαλαν το χέρι στη τσέπη έπιασαν φόδρα η κάτι πιο κεντρικά ακόμη χειρότερο..

    Ετοιμάζουμε την ηρωική έξοδο από ότι δείχνει το ‘πλάνο’. Μπορεί και να το πούμε και ‘συμπαίκτη’ αρχικά. Ανάλογα το ποσά κιλά μπουγάδα θέλουμε να βάλουμε.

    Έχω έτοιμη και την ομιλία: Έκανα το χρέος μου για το μεγαλείο της τσέπης μου- sorry της αεκ ήθελα να πω- και ήρθε η ώρα να παραδώσω το τιμόνι στην επόμενη γενιά που εχει πλέον όλα τα όπλα να απογειώσει την ομάδα. Παραδίδω μια ΠΑΕ που δε χρωστάει (αλλά δεν εχει και φράγκο μιας και μασούλησα πάνω από 70-80εκ ευρώ αυτά τα χρόνια) με νέους φερέλπιδες Καρακλανιτς, με νέο προπονητικό και εμπορική παρακαταθήκη τις λαμπάδες της μπουτίκ.
    Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ, να απολαμβάνω τα ενοίκια που θα μου πληρώνετε στη μελισσανιδοσοφια και να πίνω το τζίβας μου στην υγειά των κοροΐδων. Ψωμί και αλάτι και εύχομαι η ομας στα στιβαρά χεριά του νέου Τροχανα να πάει εκεί που της αξίζει και να ξεκολλήσει από τα -20 της τρίτης θέσης, αρκεί να μη σοβαρευτεί ο ζελας και πάμε τέταρτοι.
    ΕΒΙΒΑ.

    Στα σοβαρα τωρα: Ξεκιναει το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου σε 2 μερες. Για τριτη χρονια θα παιξουμε με το ιδιο ροστερ, εκτος αν κανεις θεωρει τον Τσιμικα μεταγρφικη ενισχυση Premier. Mια χαρα παικτης ειναι αν ακουει και δε κανει τον ελληναρα θα παιξει πολλα ματς. Robbo ΔΕΝ ειναι αλλα μπορει να πλησιασει με ΠΟΛΥ δουλεια και χαμηλα το κεφαλι.
    Πρωτο ματς με το τρελλο (εχουμε αμοιβαια συμπαθια με το Stevie απο οσο θυμαμαι) της Leeds United. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ματς μιας και ειναι πρωτο.

    Εχει πλακα η Τσελσκυ αυτου του βλακα του Λαμπαρντ που εκανε λεει δουλεια και στηριζωταν (παλι λεει) στις ακαδημιες. Εχει αγορασει οτι πεταει και οτι κολυμπαει. Αλλαζει ο γυφτος συνηθειες? Μια ζωη ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ..

    ΥΓ Που σε ρε ζμπαουγκαρα? 102εκ ευρώ έβγαλε λεει ΜΕΙΟΝ το ταμείο. Εχει να πέσει πείνα και των γονέων στη νοτιομακεδονια. Το πρεσποπρωταθλημα του ‘ποντίου’ εκ Ρωσίας θα το πληρώσετε καραβίσιο. Υπομονή αλλά 33 χρόνια έμειναν για το τέταρτο..

    ΥΓ2 Ξεσηκώσατε το κόσμο για τις κλειστές δομές. Κηρύξατε ανεπιθύμητους υπουργούς και αρμοδίους. Προπηλακίσατε αστυνομικούς, κυνηγήσατε εργολάβους και απλούς εργάτες μέχρι τις μπουκαπόρτες των πλοίων με καραμπίνες και μαδέρια. Κάνατε την επανάσταση της ντουντούκας και δώσατε 40αρια στους Τσυριζαιους που θα σας έφερναν τα Νόμπελ Ειρήνης. Καθήστε τώρα αγκαλιά με τους Αμπντουλ και τους Μοχάμεντ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΧΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.
    Μια χαρά ήταν η απόφαση: αποκλεισμός του νησιού, δε φεύγει ΚΑΝΕΝΑΣ και καθιστέ να φάτε στα σκατα σας αγκαλιά.

    Τραβάτε στη Τασία στο Μουζαλα στο Βίτσα και στο ΖΑΒΟ που δήλωναν ότι η θάλασσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ σύνορα και ότι όλοι αυτοί λιάζονται και μετα εξαφανίζονται.

    Όταν κάνεις ‘επανάσταση’ να υπολογίζεις και τις συνέπειες. Η όπως λένε εδώ: If you can’t do the time don’t do the crime.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Όλο τον κόσμο χεσμένο τον έχει.

  20. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Νόμιζα πως δεν θα έβλεπα χειρότερη φανέλα από την εργοταξιακη της ΑΕΚ,μέχρι που είδα της Μάντσεστερ και με έπιασε ίλιγγος. Και κει που λες εδώ είμαστε ,σκάει η καινούργια της ΑΕΚ, κάτι μεταξύ Γκρασχοπερς στο κιτρινομαυρο και Γιανγκ Μποις. Ήθελα να ήξερα,τι σοι μαλακια κουβαλάνε αυτοί της CAPELLI Στο κεφάλι τους,που αν υπήρχε αστυνομία μόδας και ντυσίματος έπρεπε να είχαν φάει 10 χρόνια κάθειρξη. ΑΕΚ είσαι, οφείλεις στον “εαυτόν σου” να φοράς εμβληματική φανέλα, να δείχνει σοβαρότητα και κύρος. Σαν ένα μάτσο αρλεκινοι θα φαίνονται στο χορτο. Όπως το πάνε θα αρχίσω να αναπολώ αυτές τις ριγέ,με την χοντρή Ρίγα,για τις οποίες είχαμε διαφωνήσει με τον Στηβεν. Έλεος πλέον …

  21. Ο/Η koreas λέει:

    @steven
    μέσα στον κόσμο συμπεριλαμβάνονται κι οι φίλοι του;
    αυτός ο σαλταδόρος φίλους αληθινούς-πραγματικούς-ποιοτικούς έχει ή έχει γεμίσει αυλοκόλακες γύρω του;

    @πριγκηπάτο
    μάλλον watford θυμίζει η φανέλα μας. νομίζω ότι ο παοκ φέτος έχει τη χειρότερη πρώτη φανέλα.

    @all
    1.Εντωμεταξύ πυρηνική βόμβα με leasing στέλνει ο Μακρόν στην Ελλάδα για να γκρεμιστεί ταχύτερα το παλιό Ελληνικό.

    2.επειδή είναι από τα αγαπημένα μου κανάλια, θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

    bald & bankrupt
    ο τύπος γυρίζει τον κόσμο κυρίως τις ανατολικές χώρες (τις λεγόμενες πρώην κομμουνιστικές) και το ζει πραγματικά. ρίξτε μια ματιά:

    https://www.youtube.com/channel/UCxDZs_ltFFvn0FDHT6kmoXA?fbclid=IwAR05qWDoogyh-PCD1Bcf9AfP1-ivcoCDR6Z0CEY-GOcwUxWYymFYH-s3qio

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Για τον κόσμο της ΑΕΚ απάντησα. Το άλλο εμπίπτει στα GDPR.

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η φανέλα είναι πολύ καλή κυρίως ως ιδέα για μια αλλαγή. Αρκετά με τις ρίγες, ειδικά τις περσινές από Santa Barbara. Καλύτερες από τος περσινές της Watford ή αυτές σε άλλο χρώμα έστω, της Feyenord μιας και δίνει το κάτι παραπάνω ο όμορφος γιακάς. Αυτό που με χαλάει είναι το αντιαισθητικό, πολύ μεγάλο, λογότυπο που δεν σέβεται καν την ομάδα, τα χρώματα και το έμβλημα. Σου λέει, πληρώνω, μπαίνω όπως και όπου γουστάρω και δεν με νοιάζει αν ταιριάζει ή όχι.

    Αν ήταν μια απλή γραμματοσειρά σε αντίθετα χρώματα από αυτά της κάθε μεριάς το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικό.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πέντε εκαττομυρια τσέπωσε ο εγγύητης απο τη παγκοσμίως άγνωστη Capeli που δε τη ξέρει η μάνα της.
    Τα οποία πέντε εκαττομυρια «επενδύθηκαν» και αυτα -ανάμεσα σε δεκαδες αλλα – και χάθηκαν ατη μαύρη τρύπα που λέγεται εγγύηση του πρόεδροι, βλέπε στη τσέπη του.
    Νόμιζα οτι το περσυνο ΧΑΛΙ ειναι οτι χειρότερο μπορεί να δει κάποιος.
    ΛΑΘΟΣ μεγάλο ΛΑΘΟΣ.

    Πλεον το κιτς εχει νέο όνομα: λέγεται φανελλα του αεκ που πραγματικά σε αφήνει άφωνο με το πόση ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ μπορεί βα χωρέσει σε μια εμφάνιση.
    Τι να πρώτο πιάσεις; Τις ρίγες του κατάδικου το μανίκι πιςω (το ενα μονο) το logo του capelli που ειναι ιδιο με του αεκ σε μέγεθος; η ο χορηγός με τε κόκκινα γράμματα που τα κάναμε μεγάλα για να βλέπουν απο τη στρατόσφαιρα;

    Πραγματικά τετοια ΓΥΦΤΙΑ επίτηδες αν την έκαναν δε θα τη πετύχαιναν τοςο καλα.
    Πατσαβούρα κανονικη για τσιγγάνους.

    ΥΓ αυτο που βάζετε τον βλογιοκομμενο σπυριαρη κάθε χρόνο πρώτη μούρη να κανει το μοντελλο δεν υπαρχει. 30 άτομα εχει το ρόστερ και διαλέγετε τον με διαφορα πιο ΑΣΧΗΜΟ ποδοσαφιρηστη της λιγκας.

    Ακομη και ο Carlos Teves μπροςτα του δειχνει μοντελλο..

    ΥΓ Stevie αν δεν γνωρίζεις μεθαυριο εχει Liverpool-Leeds.
    Αντίπαλος προπονητής ο καθηγητής el loco: Marcello Bielsa. Ζόρικα πράγματα θα δούμε μπαλλα λογικά αν και πρώτο ματς της σαιζόν.

    ΥΓ2 For sale: XC 60 T8, 2000cc Hybrid 400hp full extra, 2800 χλμ. 1sr reg Ιούνιος 2020. Το αμαξι ειναι κυριολεκτικά του κουτιού.

    Sent from my iPhone.

  25. Ο/Η Pontios λέει:

    Έρχεται συμπαίκτης κορόιδο;

  26. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    αυτό λέγεται ντρίμπλα αλά γκαρίντσα. βέβαια είναι προτιμότερο από το να πεις κάτι που δεν ισχύει.

    τον πολύ κόσμο καλά κάνει και δεν τον υπολογίζει.

    Απλά ενημέρωσε τον, αν μιλάς μαζί του είτε άμεσα είτε έμμεσα, ότι εμείς ούτε νοιώθουμε ούτε είμαστε αποπαίδια. Το αντίθετο μάλιστα. δεν ήμασταν όταν οι άλλοι μας έλεγαν τους παππούδες τουρκόσπορους θα γίνουμε τώρα; το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. δε ξέρω αν με πιάνεις…

  27. Ο/Η koreas λέει:

    Ποσό μελάνι πήγε χαμένο για το ξανθό γένος, θα μας ελευθερώσει, θα μας δανείσει, θα μας σώσει, θα μας δώσει την Πόλη.

    Που είναι απόψε τα λαμόγια που τα έπαιρναν για να κάνουν τόσες αιώνες προπαγάνδα;

    Οι παπάδες που μας έλεγαν για τον ορθόδοξο φιλέλληνα Βλαδίμηρο, και οι τηλεπωλητες με τις κεραλοιφές; Κι ο γέροντας ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Διαχρονικά οι Ρώσοι σε οποιαδήποτε μορφή τσαρική, σοβιετική οι μεγαλύτεροι Ανθέλληνες. αυτοί εξόπλισαν κι ανέστησαν τον κεμάλ, αυτοί με τη διγλωσσία τους μας οδήγησαν σε ένα αιματηρό και καταστροφικό εμφύλιο, αυτοί…

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτόν τον Γκαρσία ως παίκτη φυσικά και δε το ξέρω μιας και εγώ δεν είμαι Ηλίας να παρακολουθώ τα πρωταθλήματα των υπερδυνάμεων Τυνήσιας Ισραήλ κλπ. Χειρότερος από τον Ιταλό Πλατελα που σουτάρει και βγάζει τη μπάλα πλάγιο άουτ, λογικά δε μπορεί να είναι. Μπορεί πάντα να σουτάρει και να μπαίνει αυτογκόλ- για όλα έχω ικανό τον μπαλαδοφατσα Μελισανίδη- αλλά η λογική λεει ότι πάμε για κάτι καλύτερο.
    Θα τον δούμε στο χόρτο.

    Επειδή όμως μου εχει δώσει πρόσβαση σε κορυφαία database άνθρωπος που είναι σοβαρότατος στο χώρο (όχι Έλληνας φυσικά) μπήκα και είδα τα οικονομικά που είναι και τα ενδιαφέροντα.
    Ο παίκτης στα 2 τελευταία ματς ΔΕΝ έπαιξε μιας και τον είχαν για πούλημα. Σε 22 ματς έπαιξε 1781 λεπτά (δηλαδή βασικός) έβαλε 4 γκολ (στο υπερ πρωτάθλημα του Ισραήλ) οπότε οκ δε σκίζουμε και τα ρούχα μας για την αποτελεσματικότητα του. Άντε να πούμε ότι είναι ταλέντο όμως στα 22 του και στο αεκ που εχει παράδοση να ‘φτιάχνει’ παίκτες θα γίνει γκολεαδορ. Άντε να το πούμε και αυτό… Πηρέ και 5 κίτρινες.

    Η πλακά όμως είναι αλλού και εκεί επικεντρώθηκα μιας και άμα ακούω για βόμβες Μελισανίδη το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι τι ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ εχει σκαρώσει πάλι ο λαθρέμπορας:

    Ο τύπος λοιπόν το Μάιο κόστιζε 800 χιλιάρικα. Λογικό μιας και αγοράσθηκε 600 μόλις πέρσι άρα στο 8μηνο του φόρτωσαν και ένα 30% αξία. Μικρός είναι οκ άντε να το πάρει το ποτάμι δε βάλαμε ντε και κανα δις.
    Παίζει 7 ματς, 6 τον Ιούνιο και 1 τον Αύγουστο (πρώτη Αυγούστου) σε ένα μήνα.
    ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και ξαφνικά η τιμή του για κάποιο λόγο ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ και πάει από τα 800 στο 1,800!
    Για ποιο λόγο που κάνεις δε ξέρει η μάλλον όλο και κάπου πάει το μυαλό μας, και αν κάποιος μιλήσει για ξέπλυμα να του καεί η δορυφορική.

    Με τιμή στο 1,8 λοιπόν βρίσκεται ο large ο δικός μας (που μάλωνε 6 μήνες με το Γαλανόπουλο για 20 χιλιάρικα το χρόνο) και δίνει 1.1εκ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από όσο είναι κοστολογημένος ο παίκτης! Όχι μόνο αυτό αλλά δίνει και ‘μάχη’ λεει για να πάρει το 70%.

    Δηλαδή για να καταλάβουμε: ένας παίκτης που εχει αξία πριν 3 μήνες 800, ξαφνικά πάει στα 1,8 και εμείς δίνουμε μάχη να δεχτεί τα 2,9εκ (μιας και τα 2εκ αφορούν το 70% αρά το 100% είναι χονδρικά 2,86εκ). Δε παίζεσαι ρε μπαγάσα. Με τίποτε όμως..

    Τώρα θα μου πείτε εδώ γράψαμε στα χαρτιά ότι ο γιος του Σαμπανατζοβιτς κόστισε 450 χιλιάρικα όταν ο Σάμπα ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ να τον πάρουμε στην ομάδα για να γράψει βιογραφικό ΤΣΑΜΠΑ, σε κάποιον από το Trinidad and Tobago θα μασήσουμε?

    Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουμε τα ΔΕΚΑΔΕΣ εκατομμύρια που ΄λείπουν΄ από το ταμείο με έξοδα, άσε που πρέπει να φουσκώσει και το ροστερ στον ισολογισμό να δείχνει αξία η ΠΑΕ.

    Τώρα θα τον μάθουμε τον ‘άπλα’? Τόσες καταδίκες και τόσα δικαστήρια τον κυνηγάνε 40 χρόνια με το ίδιο βιολί θα αλλάξει στα 70?

    ΥΓ Συμβουλή προς Εβραίους. Άμα δώσετε τα χέρια , μετα μετρήστε μη σας λείπει κανα ρολόι κανα δαχτυλίδι η κανα δάχτυλο…
    Εγώ στη θέση σας θα έλεγα ότι λόγω covid καλό (και ασφαλές) θα είναι να κουνήσουμε από απόσταση τα χεράκια μας.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    UPDATE σανού, ούτε το ΖΑΒΟ της κουμουνδουρου δε προλαβαινει τετοια παραγωγη: Από 2 για το 70% παμε στα 2.5εκ για το 60%. Αρα ο Ηλιας κοστολογει το παικτη 4,16εκ ευρω!
    Βαλε και άλλα 350 το χρονο χ 5 χρονια + 40% εφορια παμε στα 6,6εκ ευρω συνολο κοστους.
    Ανεβασε 45% τη προσφορα μεσα στη νυχτα ο γιγαντας.
    Για το μελισσανιδη μιλαμε ετσι? Όχι για τον Καταριανο της Παρι ουτε για τους αλλους της City.
    Που εφυγε από το γραφειο να πάει στο Σπατο 30χλμ για να τσακωθεί face to face με το Λαμπροπουλο για 120 χιλιαρικα το χρονο που του φανηκανε πολλα…

    ΥΓ Μη βριζεις τους πμευματικους σου μεντορες δε κανει. Αμάρτια είναι να δηλώνεις ΕΑΜ από παππού (να πω ότι η δική μου οικογένεια παραδοσιακά ήταν φουλ Βενιζέλικη, μετέπειτα εαμιτες, εδα, ΚΚΕ εσωτερικού, Ανδρέας το 81,) και να γράφεις εναντίον των σταλινοφασιστων. Έχεις αφήσει από μονός σου διαπιστευτήρια. Οικογενειακώς μάλιστα, μάλλον σου εχει μείνει από τότε που ποτέ δε ψήφιζες ΠΑΣΟΚ τρομάρα σας. Τα 45αρια βγαινανε μονα τους, όπως βγηκε και το ΖΑΒΟ ΠΘ αλλα οποιον ρωτησεις τωρα ΚΑΝΕΙΣ δε το ψηφισε..

    Και για να μη πεις ότι δεν τα εγραφες εσυ, το σχολιο σου είναι στις 27 Οκτωβρίου 2018 at 9:19 πμ.
    Κανε τη παπια τουλαχιστον, δε χρειαζεται τοση κολοτουμπα θα βγαλεις κανα σπονδυλο και θα χασουμε τα μαργαριταρια σου.
    Ειδικα στα οικονομικα που εισαι αστερι σαν τον αρχηγο σου που είναι το ατου του…

  30. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    @ snitch. Για τον ΛΙΒΑΓΙΑ επιμένεις ακόμα ότι έχει πουληθεί η έχει αλλάξει κάτι;
    Για τον μαυρουκο από το Ισραήλ κοίτα τον λίγο σε κάποιο βιντεάκι (επειδή ξέρεις μπαλιτσα στο λέω) και θα καταλάβεις ότι έχει καλά χαρακτηριστικά. Όσο και να μην βγάζεις άκρη με τα βίντεο θα δεις ότι είναι γρήγορος, έχει ντρίπλα και δεν πέφτει κάτω. Θα μου πεις δεν τον είδε άλλος; Σίγουρα κάτι θα του λείπει, αλλά για εδώ πιστεύω θα είναι καλός.

  31. Ο/Η koreas λέει:

    Mε εθνική ομόνοια και ομοψυχία χθες στη βουλή καμία άρση της ασυλίας του copy-paste. Έτσι όλοι μαζί σαν μια γροθιά απέναντι στον ιδιωτικό τομέα.

    Οι βρωμεροί ελεύθεροι επαγγελματίες κι οι υπάλληλοι τους είδαν χθες να γκρεμίζεται το όνειρο τους για διχασμό στον δημόσιο τομέα. Όσοι νόμιζαν ότι η ελληνική πολιτική σκηνή θα σταματήσει να αποτελεί ένα μεγάλο ενιαίο κόμμα και θα διασπαστεί σε μπλε και κόκκινα ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν.

    Μετά την πανηγυρική συζήτηση στη βουλή όταν έκλεισαν οι κάμερες υπουργοί της κυβέρνησης μαζί με τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τραγούδησαν We are the World υπό τους ήχους της ορχήστρας “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ” του ΚΚΕ.

    EUROMED
    Την ίδια στιγμή κάπου στη Μεσόγειο επήλθε συμφωνία. Ιταλική Μαφία και Ελληνικό Δημόσιο έδωσαν τα χέρια για ένα καινούριο επενδυτικό πρόγραμμα.

  32. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ΝΤΙΜΙ σχετικά με αυτό το σχόλιο σου:

    ΥΓ2 Ξεσηκώσατε το κόσμο για τις κλειστές δομές. Κηρύξατε ανεπιθύμητους υπουργούς και αρμοδίους. Προπηλακίσατε αστυνομικούς, κυνηγήσατε εργολάβους και απλούς εργάτες μέχρι τις μπουκαπόρτες των πλοίων με καραμπίνες και μαδέρια. Κάνατε την επανάσταση της ντουντούκας και δώσατε 40αρια στους Τσυριζαιους που θα σας έφερναν τα Νόμπελ Ειρήνης. Καθήστε τώρα αγκαλιά με τους Αμπντουλ και τους Μοχάμεντ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΧΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.
    Μια χαρά ήταν η απόφαση: αποκλεισμός του νησιού, δε φεύγει ΚΑΝΕΝΑΣ και καθιστέ να φάτε στα σκατα σας αγκαλιά.

    Τραβάτε στη Τασία στο Μουζαλα στο Βίτσα και στο ΖΑΒΟ που δήλωναν ότι η θάλασσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ σύνορα και ότι όλοι αυτοί λιάζονται και μετα εξαφανίζονται.

    Όταν κάνεις ‘επανάσταση’ να υπολογίζεις και τις συνέπειες. Η όπως λένε εδώ: If you can’t do the time don’t do the crime.
    —————————————————————–
    από το 2015 που ξεκίνησαν οι μεταναστευτικές ροές, οι πλειοψηφία των κατοίκων ήταν αντίθετοι στους λαθρομετανάστες.
    Υπήρξε μία αλληλεγγύη προς κάποιους Σύριους κυρίως με γυναίκες και παιδιά αλλά ως εκεί.
    Τις θάλασσες με τα ανοιχτά σύνορα και τους χιλιάδες λαθρομετανάστες από όλα τα πλάτη και μήκη της γής που πέρασαν σαν ακρίδες κυριολεκτικά από το νησί, ποτέ δεν τους θέλησαν. Πόσο μάλλον να μείνουν-μένουν εκεί, καταστρέφοντας περιουσίες,να κλέβουν να βρομίζουν τα πάντα στο πέρασμα τους.
    ΜΚΟ. ζαίοι, αλληλέγγυοι πράγματι μαζεύτηκαν στον νησί στα τόσα χρόνια για να τους υποστηρίζουν για οικονομικά συμφέροντα κυρίως. Με την ανέχεια του ελληνικού κράτους(ΣΥΡΙΖΑ κυρίως) το θηριάκι έγινε Θηρίο και οι προαναφερόμενοι κράτος εν κράτη.
    Όποιος ήταν αντίθετος με τους λαθρομετανάστες τον βάφτιζαν αυτομάτως φασίστα μέχρι και πρόσφατα που άλλαξε η κυβέρνηση, που δυστυχώς και αυτή δεν μπορεί να βρει τρόπο να φύγουν όλοι αυτοί οι Αφγανοί Πάκι Αφρικανοί Θιβετιανοί Τζαμαικανοί(!!!) από το νησί και όχι να μείνουν σε κλειστό κέντρο12.000!!! άτομα.
    Να μην το προχωρήσω ότι ανάμεσα στους ήταν και διάφοροι “περίεργοι”
    Φίλε μου η επανάσταση που λες έγινε για αυτό το λόγο. Ούτε εσύ θα ήθελες δίπλα στο σπίτι σου στην περιουσία σου τα μαγκάκια αφγανάκια να σε κλέβουν και να την πέφτουν στην γυναίκα σου. Ούτε ακόμη και αν ήταν κλειστή δομή που δεν είναι κλειστή όπως ακούγετε..Ο κόσμος του νησιού δεν φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ και μια χαρά ζούσε πριν το λαθρομεταναστευτικό.
    ΟΎΤΕ ΤΟΥΣ ΘΈΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ!
    υ.γ: η επανάσταση δεν έχει τελειώσει