ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Όταν η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το αυτογκόλ του Μαρινάκη με τη Ριζούπολη και ανέβαλλε τον τελικό για Σεπτέμβριο, σε συζητήσεις με φίλους είχα πει πως αυτό είναι χειρότερο για εμάς διότι σε περίπτωση ήττας ξεκινά η χρονιά άσχημα.

Αν παίζαμε στο ΟΑΚΑ που μας παρακαλούσαν τον Ιούλιο, οτι γινόταν θα έμενε εκεί και τώρα θα το είχαμε (σχεδόν) ξεχάσει.

Όμως θέλαμε να δείξουμε πως ελέγχουμε την ΕΠΟ και τη σπάμε στο Μαρινάκη κλπ. με μια κρυφή ελπίδα πως ο γαύρος θα είχε πουλήσει την μισή ομάδα (όπως και έγινε) και θα του κλέβαμε το κύπελλο όπως έγινε το ’16.

Όμως ο γαύρος ακόμα και με αμούστακο τερματοφύλακα, και με πειραματική 11αδα, με Τοροσίδη αριστερό μπακ απέδειξε πως δεν είχε πρόβλημα να κάνει αυτό που τον Ιούλιο πήρε 2 μήνες αναβολή, διότι αυτή τη φορά έχει έξυπνο προπονητή.

Τώρα θα μου πείς, τον Ιούλιο είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, και την 3αρα την είχαμε στο τσεπάκι.

Με μια διαφορά όμως: θα είχαμε μπροστά μας 2 μήνες καιρό να ηρεμήσει η ομάδα και να ανασυνταχθεί ενόψει της νέας σεζόν. Δεν αφήνεις ανοιχτούς λογαριασμούς ενω ξέρεις πως είσαι το outsider.

Όμως η ιστορία έγραψε και δεν αλλάζει.

Σε έναν βουβό τελικό που λίγους ενδιέφερε. η ομάδα κατέβηκε με 4-3-3, με την περσινή της 11αδα εκτός του τραυματία Σιμάνσκι. Και ο γαύρος με ενα σχήμα εντελώς πειραματικό, με παίκτες όπως ο Μπρούνο δεξί μπακ, με Τοροσίδη να παίζει στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, με πρωτάρη τερματοφύλακα που μετά το σοκ των πρώτων λεπτών συνήλθε αφού εμείς δεν καταφέραμε να τον προβληματίσουμε.

Τι σύστημα έπαιξε η ΑΕΚ? το σύστημα “δώστε τη μπάλα στον Λιβάια να κάνει οτι τον φωτίσει ο θεός”. Η ομάδα εκτέλεσε πάνω απο 10 κόρνερ και δεν κατάφερε να δημιουργήσει υποψία ευκαιρίας απέναντι σε μια άμυνα της πλάκας. Ούτε κεφαλιά δεν καταφέραμε να πάρουμε.

Ο μόνος που προσπάθησε να κάνει κάτι ήταν ο Μάνταλος που μετά το ’60 παρέδωσε πνεύμα.

Ο προπονητής στον πάγκο το συνηθισμένο ροχαλητό. Έφαγε το γκολ απο το ‘6, δεν αντέδρασε δεν προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στα ευαίσθητα σημεία του αντιπάλου. Γενικά δεν έκανε τίποτα. Κατέβηκε για να διεκπεραιώσει τυπικά μια υποχρέωση. Κανένας στην ομάδα δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να πάρει το κύπελλο.

Με πρώτο απ’όλους του ατσαλάκωτο προπονητή που κατεβαίνει φασκιωμένος λες και πηγαίνει σε gala στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Τώρα θα μου πείς, ο Καρέρα σου φταίει? δε βλέπεις τι παίκτες είχε? Ο Μάρτινς δηλαδή τι παίκτες είχε? Ο Καρέρα κατέβηκε με την 11αδα που διαχειρίζεται απο πέρυσι το Νοέμβριο. Θεωρητικά ο άλλος είχε το πρόβλημα. Κι όμως, αυτό δε φάνηκε καθόλου. Μας άφησαν να έχουμε μια ανούσια κατοχή, μας πίεζαν μόλις περνούσαμε το κέντρο και εκεί τελείωνε το έργο. Απο τέτοια φάση και μια λάθος πάσα του Λιβάια φάγαμε το γκολ στην αντεπίθεση.

Οι επιθετικοί του γαύρου τρυπούσαν την άμυνά μας και περνούσαν οτι ωρα ήθελαν. Αποτέλεσμα ενα γκολ, ενα χαμένο μπέναλτ και μερικά τετ-α-τετ που έβγαλε ο Τσιντώτας που ήταν απο τους λίγους διασωθέντες της βραδιάς.

4/4 χαμένοι τελικοί, οι τρείς τελευταίοι χωρίς γκολ. Με τα χέρια (και τα βρακιά) κατεβασμένα.

Πρόεδρε δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά αμα δώσεις τα λεφτά που ζητάνε οι κοπριές για να ανανεώσουν, θα σ’έχουνε πιάσει μεγάλο κορόιδο.

Δώστους οσο προλαβαίνεις. Τρίτοι βγαίναμε και με Αραβίδη.

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to ΑΕΚ – Ολυμπιακός

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Απόλυτο δίκιο.Όλες οι κοπριές πρέπει να αποχαιρετήσουν ξεκινώντας απ’το σκατό που ηγείται και συνεχίζοντας με βασιλομπίλαρους,αγγελικούλες κλπ κλπ

  2. Ο/Η DNAEK λέει:

    Ναι αλλα δεν μας δώκαν δυό μπενάλτια κάμποσα φάουλ και κάτι αναδρομικά παρελθουσών χρήσεων.Αλλά δόξα τω θεω , το γήπεδό μας είναι στη θέση του
    καταρίπτουμε τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο ( μετά το καρέ των χαμένων συνεχόμενων
    τελικών πάμε φουλ για κέντα φλος στα μπαστούνια).
    Ρε μπας και παίζει πόκερ στη πλάτη μας ;Λεω εγώ τώρα.

  3. Ο/Η koreas λέει:

    O χθεσινός τελικός δε μας έκανε σοφότερους, δε μας έλυσε καμία απορία. αυτό που παρουσιάστηκε στο γήπεδο ήταν και το αναμενόμενο.

    μια μέτρια ομάδα σε όλα τα επίπεδα για ακόμη μια φορά στήθηκε στον επιβήτορα της για να τον “διασκεδάσει”. όπως πέρσι , όπως πρόπερσι, όπως παρα-πρόπερσι, όπως και στο μέλλον που έρχεται.

    Ψυχή Βαθιά που λένε…

  4. Ο/Η Theo λέει:

    Για μια ακόμη φορά δεν έχεις τι να πεις και τι να γράψεις !
    ΑΕΚ μόνο στην ιστορία
    Έχει ξεμωράνει ο Μελ ;

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το ‘προπονητή’ και τα ματιά σας. Που θα ξαναβρούμε ‘μασιμο’ να μη βγάζει αχνά για αυτό το άθλιο κατασκεύασμα? Δε παίξαμε καλά είπε ο τεράστιος τζιτζιφιόγκος χθες με τη κίτρινη γραβάτα. Η μονή έννοια του ήταν να ‘γραφεί’ καλά ο κόμπος στο φακό. Που μου κατέβηκε με 3-piece suit ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ στο γήπεδο του Βόλου ο ΤΑΡΑΜΑΣ λες και πήγαινε σε dinner στο West End. Γιλέκο με 30 βαθμούς ρε ΒΛΑΧΟ?

    Όχι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παίξουμε παραπάνω. Όχι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ να παίξουμε παραπάνω. Όχι ότι το πλάνο μας ήταν να κάνουμε παραπάνω σέντρες από παιχνίδι Luton Town – Ipswich Town δεκαετίας 1970. Δεν παίξαμε καλά.
    Ότι δηλαδή μπορούμε να παίξουμε καλά αλλά απλά 8 μήνες που τρέχει την ομάδα ο ΕΦΤΑΡΑΣ, έτυχε και δε παίξαμε. Η παίξαμε κάνα 20λεπτο με κάνα αποδεκατισμένο Ρουλη που σκοράραμε στο 96’. Το ότι βαρέσαμε 14 κόρνερ και 57 σέντρες- γιομες -φάουλ και δε πήραμε ΜΙΑ κεφαλιά προς το τέρμα μάλλον τυχαίο ήταν. Ήθελα να ξέρα 2 μήνες προπόνηση ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ εκεί πέρα. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ προπονείς και τι διάολο τους λες κάθε μέρα. Πραγματικά δηλαδή είμαι περίεργος μια φορά να κάτσω σε μια γωνιά να δω πως καταφέρνετε να περνάνε μήνες επι μηνών και να έχετε ΜΗΔΕΝΙΚΗ πρόοδο. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    Ρε ΕΝΑΣ να μη έχει βελτιωθεί 10%?

    Φυσικά για να ζητήσει κάνα παίκτη ούτε λόγος. ΑΧΝΑ ο ΕΦΤΑΡΑΣ μπας και έρθει κανας ποδοσφαιριστής αντί για τους ταβλαδόρους που έχουν μαζευτεί. Καταλάβαμε γιατί ο Poyet (και ο κάθε Poyet) σας χάλαγε? Μέχρι και ο Τιμουρ σας έλεγε ότι για 2 σουβλάκια πουλάτε τη μανά σας. Γιατί όταν έκατσε να μιλήσει ζήτησε minimum 5εκ τη μεταγραφική σαιζόν ΣΥΝ τα λεφτά των οποίων πωλήσεων. Δηλαδή να βάλει ο απατεώνας 5εκ από το ταμείο της ομάδας (από τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ) και τα λεφτά από τους παίκτες που θα φύγουν, να πέσουν στο ράστερ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

    Δεν μίλησε τυχαία ο Ουρουγουανός. Πάνω από 15εκ ευρώ εισπράττει το αεκ ετήσια εγγυημένα (για κάνα 18αρι την έχω).
    Δώσε το 30% για μετάγραφες δώσε άλλο ένα 20% στα συμβόλαια και κράτα τα υπόλοιπα 50%, δεν είπαμε να δώσεις κανα ευρώ από τη τσέπη σου και πάθεις κανα εγκεφαλικό ρε α-δ-έκαρα.
    5 το τηλεοπτικό, 2.5 η φανέλα, +3 τα διάρκειας, αλλά τόσα τα απλά. Σχεδόν 1,5 από τη Λίγδα και δε ξέρω ποσά από την ΕΠΟ για το κύπελλο (συμμέτοχες). ΜΟΝΟ αυτά είναι 15 χωρίς αλλά έσοδα (διαφημίσεις- χορηγίες- μπουτίκ- έσοδα γηπέδου -πωλήσεις παικτών- έσοδα ένδυσης κλπ).
    ΧΩΡΙΣ την UEFA από την Ευρώπη, χωρίς τα οποία sold out κάνεις στα ευρωπαϊκά ματς.

    ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ πηρέ από τη Capelli για να βλέπουμε αυτή τη πατσαβούρα ο απατεώνας. 3,5 πηρέ από το Βρανιες, 700 από το Μπακασετα, 1 εκ (λέει) από τον Οικονόμου, 4,5 από το Μπάρκα. Αυτοί μονοί τους λένε τα νούμερα όχι εγώ. ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    Που είναι –έστω αυτά- τα 15εκ ευρώ? Στο καρακλανιτς και στο Χνιντ? Η στον Ολιβειρα που ΗΡΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και το χρεώσατε 1εκ στα χαρτιά? Που πήγε το εκατομμύριο αφού η προηγουμένη ομάδα του τον άφησε ελεύθερο και ΔΕΝ έγινε μεταγραφή?

    Γι’ αυτό ο Poyet (και ο κάθε Poyet) φεύγει τρέχοντας μόλις ακούσει τα ‘πλανά’ του απατεώνα. Οποίος είναι σοβαρός και ακούει για συμβόλαια 200 χιλιάδων, για μετάγραφες ελευθέρων φερέλπιδων Γιουγκων και για αρχηγούς του ΚΟΛΟΥ, τη κάνει με ελαφρά. Αλλιώς είναι Μασιμο, είναι Μοραις, είναι Δελλας- άντε και στο Τραι να δώσουμε το ελαφρυντικό του αγροτικού στα σαλόνια της Τριγλιας που έριξε την ομάδα ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ για να μη τη πληρώσει.

    4 στα 4 γραφεί ο τιτάνας της εγγύησης που κατάφερε να χάσει από ένα παλαίμαχο Τοροσιδη που τον έβλεπες και τον λυπόσουνα, μια ομάδα σακατεμένη μιας και ποτέ δεν έχει παίξει (και ούτε προβλέπεται) μαζί αφού 5 βασικοί + το τέρμα της έλειπαν. Η άμυνα της για τα θηρία, το τέρμα της ένα ΠΑΙΔΑΚΙ.

    Μια χαρά σε γλεντάει ο Βαγγελας μεγάλε ατακαδόρε και τραβά και κάνε πρόβα το ΦΟΥΡΩ και μη ξεχάσεις και τη καλτσοδέτα.

    Μια χαρά τον ρούφηξες ΠΑΛΙ, όπως στα play off 2 φορές, όπως στο -20 όλη τη χρονιά. Μια χαρά σε μπούκωσε με την ΕΠΟ δικιά σου, με τις αναβολές δικιές σου, με τα περσυνά ράστερ δικά σου που έπαιξε μισή ομάδα με κάτι παπουδια και κάτι απίθανους από τη ναφθαλίνη αυτός και με ολόκληρη πλην τέρματος εσύ.
    Μια χαρά γλεντάει ο 36αρης (σε 15 μέρες) Βαλμπουενα τον ‘αρχηγό’ σου, το παικταρά, το πουλεν και αδυναμία σου.

    Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά: Ο ένας ΠΛΗΡΩΝΕΙ την ομάδα και φέρνει ποδοσφαιριστές που την ανεβάζουν (και φυσικά κερδίζει χρήματα από αυτό) και εσύ ΚΛΕΒΕΙΣ την ομάδα για να χτίζεις δικά σου ακίνητα να εισπράξεις τα ενοίκια και να την ΞΑΝΑπουλησεις.

    ΥΓ Πρόσεχε μη πας να το παίξεις έξυπνος και τον τσαντίσεις γιατί θα σου πω ‘ατάκα’ που πέταξε χθες βράδυ για να με πειράξει (αδιάφορος προσωπικά αλλά λέμε τώρα) πρώην αντιπρόεδρος του γαύρου που βλέπαμε όλοι παρέα το ματς με bbq στο σπίτι τους μάζεψα για τη Liverpool – φίλος 40 χρόνια από το σχολείο:

    Καθήστε καλά γιατί θα πάρει τον σκούρο και θα τον δώσει δανεικό στον Άρη να σας κάνει πλάκα. Όπως σας έκανε με κάποιο Λάζαρο και εσείς το πήρατε πατριωτικά και τρέχατε στα δικαστήρια με το χασοδικη το Λυσάνδρου.
    ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΡΟΜΠΑ για ένα παίκτη που δεν τον υπολογίζαμε βασικό καν και τον πήρε ο άλλος μόνο και μόνο για να τη σπάσει στον ΄μεγιστάνα’. Σιγά μη βγάζαμε το Ποντενσε για να παίξει ο Λάζαρος.
    Κάτω από 1,3εκ κάνει ο παίκτης ΣΥΝΟΛΟ, είπαμε να λεμέ καμμιά μαλακια αλλά εσείς το ξεφτιλίσατε. ΔΕΝ καίγεται να τον πάρει αλλά δε το χαλάει κιόλας.

    Άδικο έχει?

    ΥΓ2 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ αυτό το όρθιο ταγάρι ο Κριστισιτς σε μια φάση που πηδάει για κεφαλιά σε μια γιόμα, δε βρίσκει τη μπάλα (πρωτότυπο) και μπαίνει γκολ μονός του… Για τη ευκαιρία του Ολιβειρα δε μιλάω καν. Τον ευχαριστώ μόνο που με επιβεβαίωσε (ξανά) σε αυτά που έλεγα ένα χρόνο πριν τέτοιο καιρό. Σπάνιας ράτσας ΓΙΔΙ.

    ΥΓ3 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΤΣ χθες. Όπως αναμενόταν και έγραφα ότι θα είναι πολύ δύσκολο. 4-3 με τη ψυχή στο στόμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο δάσκαλο που κατέβασε την ομάδα του όπως αναμενόταν και έπιασε το Klopp στον ύπνο ειδικά στο α’. ΟΚ ήταν και κολοφαρδοι με 5 τελικές έκαναν 3 γκολ, αλλά 3 φορές μόνο με τύχη δε σκοράρεις. Θες τύχη στα τσαφ (ειδικά του VVD ήταν επικό) αλλά αν δε κυνηγάς τη φάση η τύχη από μονή της δε κάνει τίποτα.
    Πολύ καλή η Leeds United, τυπικο 3-1-3-1 του καθηγητή του ποδοσφαίρου (κάνεις άλλος δε παίζει αυτό το σύστημα στο κόσμο) με πίεση ψηλά και τις γραμμές κοντά. θα κάνει κηδείες στη χρόνια. Ειδικά στο Elland Road (με κόσμο) οι αντίπαλοι θα περάσουν ζόρικα βράδια.

    Tip για τους αεκτσηδες: Ο δάσκαλος είχε προταθεί στην ομάδα για 1,5εκ /χρόνο πριν 3 χρόνια. Ο μπαλαδοφατσας τον απέρριψε!!! Απέρριψε ο Μελισανίδης τον Μπιελσα!!!!!!! και οποίος θέλει ας βγει να το διαψεύσει.

    Τρίτη σαιζόν με το ίδιο ράστερ θα είναι ζόρι. Θεωρώ ότι θέλουμε 3 παίκτες-θεσεις, τον Τιαγκο (τελειώνετε για 5εκ επιτέλους δεν είναι δα και πολυτέλεια να έχεις ΚΑΙ τον Gini ΚΑΙ τον Τιαγκο) η έναν ανάλογο με κάθετη, ένα backup στα φτερά και ένα CB. Επιμένω ότι ο Gomez είναι για τα πανηγύρια. Χρονιά με 3 στοπερ δε βγαίνει. Ούτε είναι λύση να καίμε το Flaco στην ανάγκη. Κουλιμπαλι της Ναπολι είναι κορυφή –αν και είναι εξίσου βαρύ στοπερ και δε ξέρω αν θα γίνει ασήκωτη από πλευράς ταχύτητας την άμυνα. Dayot Upamecano για την ομάδα θεωρώ ότι είναι η καλύτερη προσθήκη. 1,86-21 ετών- ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ και φθηνός: 45εκ ζητάνε με μια 35αρα τον πήρες.
    Ελπίζω αυτό το ΑΝΕΚΔΟΤΟ που ακούει στο όνομα Γκριεζμαν να παραμείνει ως έχει. Στη Μπαρτσελόνα να ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ το ποδοσφαιριστή.

    TIP και επίσημα πλέον για του Liverpool: ο ΜΒΑΒΕ χθες δήλωσε ότι εξαντλεί το συμβόλαιο του και φεύγει. Μακάρι αν και εμείς τέτοια λεφτά ΣΩΣΤΑ δε δίνουμε παρα μόνο αν πουλήσουμε. Με το Γάλλο μέσα: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΥΓ3 Εξασφαλίσαμε 2 θέσεις στις 28/09 για το ματς με τους Gunners, για ευνόητους λόγους. Εχω να πάω από πριν το Lockdown μιας και επίτηδες δε πήγαμε στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο. Αποδείχθηκε σοφή απόφαση. ΔΕΝ έχω ξαναδεί άδειο το Anfield όταν παίζει η ομάδα. Άδειο σε μια κανονική μέρα, η πριν το ματς που πάμε για φαγητό καμμιά φορά ναι, αλλά άδειο σε παιχνίδι απλά δεν έχει γίνει ποτέ. Ευκαιρία να πιάσουμε κουβέντα με Klopp και το πάγκο πριν το ματς. Άλλωστε έχω ακούσει τόσες φορές τις οδηγίες live 5 χρόνια τώρα που ΑΝΕΤΑ παίζω σε τακτικό επίπεδο στην ομάδα.
    Σε φυσική παρουσία όμως: it’s a completely other issue am afraid.

  6. Ο/Η Stelathen λέει:

    Από το 2021 μειώνονται οι εργοδοτικές εισφορές, όποτε στις μεταγραφές του Γενάρη κάτι καλύτερο θα γίνει.

    Ελπίζω να έχουν κάνει παραγγελία για τα μπλουζάκια που τυπώνουν σε κάθε τελικό (ΑΕΚ κυπελλούχος Ελλάδος) με κενό τη χρονιά, ώστε να το συμπληρώσουν με μαρκαδόρο όταν το πάρουμε.

    Δεν θέλω να πιστεύω ότι αγοράζουμε καινούργια κάθε χρόνο και μετά να αναγκάζεται ο λευκοπυργιτης να τα καίει στα Σπάτα και να τα σβήνει με αγιασμό για να φύγει το κακό μάτι, που μας έχει πιάσει από το κύπελλο του 2016. Αλλά δεν ξέρει ότι για να σπάσει η μουτζα θα πρέπει να κάψει μαζί και τα δόντια του αραβιδη που του είχαν φύγει τότε (και του αντικατέστησε ο τίγρης).

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Χάρη, διαφωνώ οριζόντια κάθετα και διαγώνια. Για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης μιας και θέλει σεντόνι να τους αναλύσω.
    Ίσως το κάνω.
    Επειδή γνωριζόμαστε προσωπικά σέβομαι τη πληροφόρηση και την άποψη σου απλά βλέπω εντελώς ανάποδα το θέμα.

    @ Μόνο αεκ: η πληροφόρηση μου είναι από τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου, δε το ξανασυζητήσαμε το θέμα ούτε καν χθες που μαζευτήκαμε- δεν μας καίει και δεν έχει και νόημα. Χαβαλε καναμε και γελαγαμε αλλωστε.

    Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι και αν κρίνω και από τα χθεσινά δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει.
    Τα βαριά χαρτιά (λέμε τώρα) τα θες στα ζόρικα ματς: ντέρμπυ- τελικούς- διπλά ματς πρόκρισης- Ευρώπη.
    Είδες εσύ κανένα Λιβαδιά κανένα Ολιβειρα κανένα Μάνταλο σε τέτοιο ματς? Το μόνο ‘ντέρμπυ’ που κερκίδες ήταν μια φορά το Κολοβετσιο στα play off.
    Με τις Λάμιες και τους νιονιους εντός έδρας όλοι μάγκες με τακουνάκια είναι.

    Νομίζω κατάλαβες.

  8. Ο/Η Savvi λέει:

    Αναβολή ξε αναβολή αυτή η ΑΕΚ είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ τελεία και παύλα. Ο γαύρος σου κάνει χαβαλέ εδώ και καιρό(και δεν είναι ο μόνος) και είμαστε πολλοί τυχεροί που δεν ήθελε να μας διαλύσει γιατί τα 3 τα είχαμε σίγουρα. Η ΑΕΚ είναι 3 κλάσεις κάτω και πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην ΑΕΚ γιατί οι αντίπαλοι το ξέρουν πολύ καλά. Η ομάδα είχε τουλάχιστον 15 κόρνερ και το στρουμφοχωριό και όχι μόνο δεν πήρε ούτε μια κεφαλιά. Η ΑΕΚ και 100 φορές να παίξει δεν τον κερδίζει. Πώς να το κάνουμε είναι πολύ κάτω.

    Μάγκες και το γήπεδο να γίνει και να πουλήσει δεν την βλέπω καλά την ΑΕΚ. Να ξέρετε ότι θα έτσι όπως πάει θα ξανά δούμε φαντάσματα και τότε ο θεός βοηθός.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Νομίζω ότι για τους παίκτες κυρίως αλλά και για τον προπονητή γράφτηκαν όλα. Δεν έχει νόημα να προσθέσω κάτι ακόμα, συμφωνώ, πάμε σε αυτό που έχει νόημα και θα προσπαθήσω να μην μπω σε πολλές λεπτομέρειες και κουράσω.

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.

    Βαρέθηκα να ακούω ότι έριξε την ΑΕΚ στη Γ’. Ας μην σχολιάσω ποια ακριβώς ΑΕΚ έριξε, να πω μόνο αυτό που όλοι ξέρουμε. Την ΑΕΚ στη Γ’ την έριξε ο κοντός μαζί με τον συρφετό των επιφανών manager, εφοπλιστών, τιτάνων, οικονομολόγων και επιχειρηματιών που μάζεψε. Δεν θα γυρίσουμε πίσω για να αναλύουμε ξανά αυτά τα θέματα, αλλά την ΑΕΚ την ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ αυτοί οι τύποι, γνωστά όλα τα ονόματα.

    Ναι ξέρω, ο Μαρινάκης πλήρωσε 50-60 να πάρει τον ΟΣΦΠ. Με αυτά πήρε ΓΗΠΕΔΟ, την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και ένα κάποιο ρόστερ αν δεν κάνω λάθος. Ο οποιοσδήποτε επίδοξος εξυγιαντής-λυτρωτής της ΑΕΚ, τι ακριβώς θα έπαιρνε? Το ΟΑΚΑ με τον Μπουγαϊδη?

    Την μάζεψε λοιπόν από τη Γ ο Μελισσανίδης, ΤΣΑΜΠΑ. Θυμάται κάποιος άλλος, κάποιον άλλο διεκδικητή? Κατέθεσε πρόταση κάποιος άλλος? Έδειξε ενδιαφέρον να πάρει ένα μαγαζί, ΚΑΘΑΡΟ από την αρχή και να το απογειώσει?
    Ήταν τόσο εύκολο για τον οποιονδήποτε να μπει σε μία καθαρή μεν εταιρία, αλλά να την κάνει ανταγωνιστική ξεκινώντας από τη Γ χωρίς τίποτα ουσιαστικά, απέναντι σε Μαρινάκη-Σαββίδη? Οι οποίοι ήταν ήδη τοποθετημένοι με ένα σκασμό ΛΕΦΤΑ (διπλής απόχρωσης), με ΜΜΕ και πολιτικές συμφωνίες που περιελάμβαναν ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ και ΕΘΝΙΚΑ θέματα?

    Αν θυμάμαι καλά, όλοι μας ή η συντριπτική πλειοψηφία έστω, ανακουφίστηκε όταν εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος και πιστέψαμε ότι κάτι καλό θα προκύψει με την εμφάνισή του ως ισχυρότερος επιχειρηματίας πλέον. Καλές σχέσεις με την κυβέρνηση, ιδιοκτήτης εισηγμένης στο χρηματιστήριο της ΝΥ, μέτοχος του ΟΠΑΠ, μέχρι και του Ιπποδρόμου νικώντας τον Κρόκους αφού οδήγησε τον διαγωνισμό σε επανάληψη.
    Μετά τις εξαγγελίες για το γήπεδο, τη διαχείριση των οικονομικών, τις υποδομές για τις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, όλα έμοιαζαν ήδη καλύτερα.

    Γυρνώντας πίσω, με καθαρό μυαλό πλέον τι βλέπουμε?

    Στελέχωση της ομάδας με τα ίδια, καμένα, φθαρμένα ή μειωμένης ποιότητας υλικά. Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Αρκάδη, Ρόκκας κλπ. Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιους, αυτούς θυμάμαι. Στην πορεία είδαμε το ίδιο σχεδόν έργο, σε παραλλαγές που απλά επιβεβαίωναν μέχρι και σήμερα που μιλάμε ότι δεν υπήρξε ποτέ πλάνο, σχέδιο, θέληση για χτίσιμο μίας ποδοσφαιρικής ομάδας.

    Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του, φαίνεται ότι θα μπούμε στο νέο μας γήπεδο και επιπρόσθετα ότι θα έχουμε ένα καλό προπονητικό κέντρο. Ναι, καθυστέρησε πολύ το γήπεδο, αλλά δεν γίνεται να τα απαξιώνουμε όλα και να βρίσκουμε παντού αρνητικά. Ολόκληρη οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν τα κατάφερε. Είχε εξαγγείλει όμως ακόμα 2 κομβικά σημεία.

    ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ από τις οποίες θα τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα, κάτι που ήταν πολύ σωστό θεωρητικά.
    ΕΣΟΔΑ – ΕΞΟΔΑ, προκειμένου να μην βρεθεί η ΑΕΚ ξανά στην ίδια δεινή θέση.

    Στο πρώτο απέτυχε παταγωδώς, και στο 2ο είπε ΨΕΜΑΤΑ. Καλώς έκανε και δεν έβαλε χρήματα, κανένας δεν βάζει εκτός από πλυντηριάδες. Ρώσους, Άραβες, Ταϊβανέζους, Ταϋλανδούς και Καταριανούς ως επί το πλείστων. Τα 11 από το EUROPA + τα 20 από το UCL όμως, δεν μπήκαν ΠΟΤΕ στα ΕΣΟΔΑ της ομάδας! Έτσι, φτάσαμε σήμερα στην ανυποληψία ουσιαστικά, στην μαύρη σελίδα των 4 τελικών της ντροπής.

    ΑΔΕΙΑΣΑΜΕ και ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ.

    Σε αυτό το σημείο λοιπόν, επανέρχομαι και επαναλαμβάνω, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.

    Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, εύκολο είναι, δεν έχει νόημα, δεν ψάχνω εκτόνωση ή εντυπωσιασμό. Είναι δέσμιος συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, είναι ανίκανος? Είναι άσχετος? Λίγος? Λαμόγιο?
    Αυτόν έχουμε. Μπορεί να έχει την ομάδα συνήθως 3η με μεγάλη διαφορά από τον 1ο, χωρίς θέαμα, χωρίς υπόληψη στην Ευρώπη πλην μίας εξαίρεσης. Υπάρχει άλλος? Όταν είχαμε την ομάδα του κοντού, εμφανίστηκε ο Μελισσανίδης με τη δική του ομάδα και κατέθεσαν πρόταση που απορρίφθηκε. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έφυγε αφού εμφανίστηκε ο Βγενόπουλος με τη δική του ομάδα. Τα αποτελέσματα τα γεύονται οι βάζελοι μέχρι και σήμερα.

    Προφανώς δεν κάνει σε κανέναν αυτή η ΑΕΚ. Να τελειώσει εδώ που είναι? Να τελείωνε τότε? Ποιος είμαι εγώ που θα πω να τελειώσει η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ κουβαλάει μία ιστορία. Θα έχει συνέχεια. Αυτός που την διοικεί, τελικά δεν την σέβεται, ούτε την αγαπάει. Είναι ουσιαστικά αμέτοχος, αδιάφορος, εξαφανισμένος και η σύγκριση με το εμετικό κήτος που βρώμαγε ιδρωτίλα ακόμα και από την TV, με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

    Κρίμα.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Εντελώς μεταξύ μας όλοι ξέραμε τι ομάδα θα κατέβαινε, απο το φιλικό με τον Ατρομητάκο πριν απο 20 μέρες.
    Πόσο να βελτιωνόταν αυτό το μπουλούκι δηλαδή.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προς ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ δικηγορίσκο του μεγιστάνα ξέρεις εσύ:

    Δεν επιθυμώ κανένα διάλογο- δεν έχω να πω κάτι μαζί σου και ξέρεις ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ όταν με αποκαλούσες δοσίλογο τρομάρα σου, αλλά δεν θα αφήσω ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ επιπέδου 365 από σένα και άλλους να μένουν αναπάντητες για να δημιουργείτε εντυπώσεις:

    Όταν αγόραζες μια Α.Ε μια ΕΠΕ μια προσωπική επιχείρηση ένα ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ αγοράζεις το όνομα, τη πελατεία, τους τυχόν τζίρους + τα οποία ακίνητα η συμμέτοχες αυλές (π.χ μετοχικές συνθέσεις σε τρίτους) η υλικές έχει, η δεν έχει, η χρωστάει, αλλά σιγουρά αγοράζεις και τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του ΟΠΟΙΟΣ και αν τις έχει δημιουργήσει η τις διαχειρίζεται την στιγμή της αγοράς, ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ είναι αυτές.

    Το μόνο που μπορείς να κάνεις και γίνεται ευρέως είναι να διαπραγματευτείς με τους πιστωτές της εταιρείας ένα κούρεμα σε ένα ποσοστό (μεγάλο η μικρό είναι στο χέρι ΤΟΥΣ και όχι στο δικο σου) πριν την αγορά, να ζυγίσεις τα πράγματα και να αποφασίσεις αν θες να προχωρήσεις η όχι.
    Αγοραπωλησία Α.Ε που ο αγοραστής δεν αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις της επειδή τις έκαναν άλλοι!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στο κόσμο εκτός από το αεκ και το μυαλό σου.

    Η ομάδα έπεσε στη Β και όχι στη Γ εθνική. Στη Γ εθνική την ΕΡΙΞΕ ο εντολέας σου για να μη πληρώσει τα χρέη της εταιρείας που ‘αγόρασε’ τρομάρα του.
    Ο κάθε ένας που πήρε μια ομάδα, ακόμη και ο Αλαφούζος, και ο Ιβαν πήρε και τις υποχρεώσεις της, όποιες και αν ήταν αυτές. Χρέη στο δημόσιο, σε τρίτους, υπάρχοντα ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ συμβόλαια κλπ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βαρύνει την εταιρεία η οτιδήποτε έχει προς είσπραξη η εταιρεία, είναι ΜΕΣΑ στην αγορά. Αγορές μόνο επι των κερδών είναι στη δικιά σας (κοινή έχετε) λογική του Μελισανίδη και εσου.

    Ακόμη και ο κοντό -απατεώνας έγραψε χρέη 17εκ ευρώ με το καλημέρα μέσω του 44, έστω αυτά τα 17 εκ των +120 που χρώσταγε η ομάδα.
    ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ, ΥΠΗΡΧΕ.
    ΚΑΝΕΙΣ και όταν λέμε κάνεις εννοούμε ΚΑΝΕΙΣ δε διανοήθηκε να ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ καμμιά μεγάλη ομάδα στα ξέρα της Γ Εθνικής για να μη πληρώσει αυτό που αγόρασε.
    ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχει γίνει αυτό ποτέ. Αν δεν ήθελε να πληρώσει τα χρέη που ‘αγόραζε’ ΑΣ ΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕ. Δε του έβαλε κανένας το πιστόλι στο κρόταφο όταν εμφανίστηκε 2 αγώνες πριν το τέλος να μας το παίξει σωτήρας στα πεσίματα.

    Ούτε όταν έλεγε: ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΛΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΟ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Τρελό δεν τον λες πάντως..

    Αλήθεια ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ για να την ‘αγοράσει’?

    Αν δεν υπάρχει άλλος εκτός από τον εντολέα σου ας μην υπάρχει. Ας πέσει ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ και ας πάει οπού πάει με την αξία της, Όπως έχουν πάει εκατοντάδες ομάδες σε όλη την Ευρώπη που είχαν ανάλογα προβλήματα. Rangers στη Σκωτία, Μαρσειγ στη Γαλλία, Μίλαν στην Ιταλία (έπαιζε β εθνική όταν τη πήρε ο Σίλβιο και το γήπεδο είναι μισό μισό με την Κίντερ ακόμη και σήμερα), Nottingham Forrest που ακόμη παίζει στη Championship στην Αγγλία- ομάδα με ΔΥΟ Champions League!
    Άκουσες ποτέ το βαγγελα να πει τη ρίχνω στο Α τοπικό η ψάχνω να αλλάξω VAΤ NO?

    Για να μη πω άλλες και άλλες ομάδες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ κυρία αγγλικές, πρωταθλήτριες που έχουν χαθεί από το χάρτη επειδή ‘δε βρήκαν άλλον’. QPR και Derby County σου λένε κάτι? Τις αναφέρω επειδή έχουν παίξει και μαζί μας το 1977.

    Όσο και να τον λιβανίζεις και να το παίζεις τάχα μου ανεξάρτητος , οι ΠΡΑΞΕΙΣ του σας ΄δικαιώνουν’.

    Από μονός του κερδίζει τους οποίους αξιώτικους χαρακτηρισμούς, κάνεις δε θα μίλαγε αν έκανε έστω τα τυπικά να έδινε δηλαδή τα ΜΙΣΑ όχι όλα από τα ΣΤΑΝΤΑΡ έσοδα κάθε χρόνο (7-8εκ ευρώ εκ των 18) στην ομάδα αντί να κοροϊδεύει με τους Ζοριτς τους Ανακογλου τους μανταλους και τους καρακλανιτς. Και ας έβγαινε πέμπτος όχι τρίτος.

    Enough με την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ μονιμά δικαιολόγηση του δεν βρήκα άλλον αλλά δε μιλάμε επειδή ο ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ μασουλάει το ταμείο για να κάνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ακίνητη περιουσία αφήνοντας την ομάδα έρμαιο στις ορέξεις του …Τοροσίδη του Τζολακη και κάποιου Μπρουνο που δεν πρέπει να έχει ξανακλωτσησει τόπι σε κανονικό ματς

    Όπως τότε που σε χάλαγε ο όντως Αμερικάνος Στεργάκος αλλά μια χαρά σου κάθονταν ο Έλληνας’ Ραμπιδης και ο πόντιός ΛΕΦΚΟΦ που τον λέγαμε Τσακαλιδη και μέχρι και οι παίκτες της εθνικής ξεσηκωθήκαν ΟΛΟΙ με τις απατεωνιές της αεκ. Άιντε άσπιλε που βλέπεις μόνο απέναντι.

    Μια χαρά σε γλέντησε ο Βαγγελας και πάλι καλά να λες που δε ρούφηξες κανα τριμπαλλο από τα ραμολιμεντα και έλειπαν πάνω από τους μίσους.
    Ευχαριστημένος να είσαι γιατί σε κανονικές συνθήκες με Τσιμικα- Ομαρ- Γκιγιερμε και σε όλο το ματς Σεμεδο και Σα, αν παίζαμε χρονικά στην ώρα τους πήγαινες ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

    Όπως στη τελευταία αγωνιστική που ρούφηξες τρία σε προπόνηση και είπες πάλι καλά που δε πάθαμε και καμμιά ζημιά.

    ΥΓ Και επειδή πάνω στο πανικό σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα γράφεις για άλλη μια φορά ΨΕΜΜΑΤΑ: Το 2010 που ο Βαγγελας αγόρασε το γαύρο αυτός ΔΕΝ έπαιζε στο CHL, παρ όλα αυτά παίκτες πήρε. Έστω αυτούς που πήρε, ο Ριερα μπορεί μεν να βγήκε παλτό, μπορεί να μην εδωσε 7εκ αλλά τα μισά αλλά ήταν βασικός στη Liverpool. Θύμισε μου πόσους παίκτες από τη Liverpool πήρε ο εντολέας σου? Όταν αποκλείστηκε από τη Μπερ Σεβα και έχασε τα λεφτά του CHL ξαναπήρε παίκτες. Όταν πήγες να παίξεις CHL τρομάρα σου με εγγυημένα 25εκ θύμισε μου ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ? Έναν γράψε μόνο.
    Για πες μας τα 10εκ της Γ Εθνικης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Στο κρισαντους και στο Ντακολ?

    Εκεί όμως που απογειώνεις τη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σου είναι στα: ΜΜΕ και πολιτικές συμφωνίες που περιλάμβαναν ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ και ΕΘΝΙΚΑ θέματα.
    ΠΟΥΘΕΝΑ κα όταν λέμε ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ήταν ο Βαγγελας το 2010 όταν μπήκε στο γαύρο. Τα ΜΜΕ αποκτήθηκαν επι ΤΣΥΡΙΖΑ με εχθρικές προς αυτόν κυβερνήσεις (ΔΟΛ-MEGA) και μάλιστα με τους κυβερνητικούς να κάνουν συνασπισμό εναντίον του (Ιβαν Βαρδινογιαννης) στην αδεια του MEGA και στη ταινιοθήκη ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ την είσοδο του στο ποδόσφαιρο.

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Ο Παρατηρητής

    Συγνώμη φίλε μου χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ αλλά εντελώς μεταξύ υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί; Και πόσο; Πόσες μέρες θέλει 100, 200, 300, 600, 1000;;; Να βελτιώσει τι; Να μάθει κοντρόλ, να πασάρει, σύστημα, να κάνει φάσεις, να σκοράρει, να αμύνεται κτλ…. Συγνώμη αλλά αυτό είναι το ταβάνι της. Άντε να μην είμαι αρνητικός και να έχω θετική σκέψη. Η βελτίωση σε τι θα σε βοηθήσει; Να πάρεις πρωτάθλημα, κύπελο, να κερδίσεις ένα ντέρμπι, να μπεις ομίλους, να κάνεις μια νίκη, μια καινούργια αρχή και ανώσεις;;;; Ακόμα και να γίνει αυτό (και γω μαζί σου) θα είναι όπως πάντα αυτά τα χρόνια. Μία καλή εμφάνιση και μετά του χρόνου πάλι ή θα είναι ένα τυράκι για τον κόσμο.

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Θαυμαστή του ευγενούς κυρίου Μαρινάκη, επειδή δεν σε χαρακτηρίζω και δεν σου απαντάω καιρό, δεν είναι αδυναμία. Είναι σεβασμός στους υπόλοιπους εδώ. Δεν νομίζω ότι έχει κανένας όρεξη για προσωπικές κόντρες. Δεν έχω εμμονές, δεν περιμένω το γραπτό κάποιου για να του επιτεθώ.

    Αν διαβάσει κάποιος αυτά που έγραψα για τον Μελισσανίδη και συμπεράνει ότι τον υποστηρίζω τι να πω.

    Όσο για το ινδαλμά σου, είπα ότι πήρε ΓΗΠΕΔΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και ένα κάποιο ρόστερ. Δεν ανέφερα UCL.

    Όχι, δεν τον υποχρέωσε κανένας. Μπήκε για προσωπικό κέρδος και υστεροφημία.
    Δεν βλέπω να δικαιολόγησα κάποια από τις πράξεις του.

    Ας έρθει ΕΝΑΣ (όπου ένας ακόμα και σχήμα) να σώσει την ΑΕΚ και ας του απαγορέψει και την είσοδο στο νέο γήπεδο.

    Καλή όρεξη, μεσημέρι Κυριακής είναι.

  14. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ρεπορτάζ οσφπ:”Είμαστε κοντά σε Γκαρσία…”

    Ε,αν γίνει κι αυτό -που μάλλον και μπορεί-βλέπω μιτσούκο με κουραδοκόφτη…

  15. Ο/Η koreas λέει:

    ” Διαβάζω για τη Novartis’.
    678εκ.€ πρόστιμο στη Novartis από της ΗΠΑ.
    385εκ.€ πρόστιμο στη Novartis από τη Γαλλία.
    (τα πρόστιμα αφορούν κατά 70% πρακτικές της εταιρίας στην ελλάδα).

    Στην ελλάδα οι μεν κυνηγάνε την εισαγγελέα διαφθοράς, ενώ οι πρώην κυνηγούσαν τον Πικραμένο γιατί το ενδιαφέρον ήταν “Να βάλουμε κάποιον φυλακή μπας και πάρουμε τις εκλογές”.
    Κανείς μα κανείς “δε σκέφτηκε” να κάνει καμιά αγωγή στην εταιρία μπας και εισπράξουμε κάτι. Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα με χαρακτήρισες δοσιλογο μη νομίζεις οτι το ξέχασα. Ελέφαντας ειμαι σε αυτα μη φοβασαι τα θυμάμαι ΟΛΑ.

    Δεν θαυμάζω σε αντίθεση με σενα κανενα. Γράφω έδω και χρονια οτι ολοι ειναι ίδιοι καο ολοι ειναι απατεώνες ο καθενας στο χωρο του.
    Απλα δε θα κατςω να ανεχθώ τα Ψέμματα και τη προπαγάνδα επιπέδου 365 που πας να πέρασεις εδω μεςα για το σωτήρα σου που αμα δεν μας έσωζε θα μας έτρωγε το μαύρο φίδι.

    Οπως δε θα κατςω να εξισώσω τον απατεώνα που πουλάει φίδια για εξυγιάνσεις και σαχλαμαρες με τον αλλο απατεώνα που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΦΤΑΡΑ.

    Για να δούμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ που βρέθηκαν για τη μελισανιδοσοφια ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ;
    Μόλις σκάσει η μπουφλα -6οπως έσκασε στο ζμπαουγκ τα 102 προχθές- τι θα μας πεις. Οτι τα βρήκε στη φόδρα τπυ σακακιού τπυ η οτι λείπουν απο την εξυγιανμενη ΠΑΕ αεκ;

    Οταν στήνει εκλογές και πανηγύριζετε για δικιά μας επο για να τσιμπήσει πρωτάθλημα ο κολλητός σας ρωσσος με τα ΑΙΣΧΗ τοτε δεν ειναι εγκληματική οργάνωση ειναι κατηχητικό. Το έγκλημα για σενα ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΣΟΥ μετραει αν το κανεις πανω απο 2 φορες. Αλλιώς ειναι οκ.

    ΜαΖι και αγκαλίτσα πανηγηριζετε τις ενώσεις αλλα τοτε ειναι οκ.

    Οταν τραμπούκιζετε στις εξέδρες και τα αποδυτήρια και στρίβετε αρχιδια ειναι οκ. ΜΟΥΓΚΑ εκει άχνα δεν έβγαλες. Μονο ατις κάμερες ατο ταψί έγραφες 50 φορες γιατι δεν άνοιξαν..

    Μια χαρα λοιπον σε γλεντάει ο άλλος και καλα σου κανει. Γιατι ειςαι τοςο κακομοιρογλου που το μονο που δε ενδιαφερει ειναι η μιρλα και η άδικη κοινωνία.
    Το οτι ο άλλος 7 χρονια σε εχει πεθάνει στο δούλεμα με τα παλτά δε σε χαλάει. Πτι σε εχει καταντήσει Τζανετάκο δε σε χαλάει
    Το οτι ξέρεις οτι θα γίνεις ρόμπα πριν καν παιξεις δε σε χαλάει.

    Πέτας το δεκάρικο λόγιρδιο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ για το ποςο τυχεροί ειμαςτε που βρέθηκε τυχαία ατο δρομο μας ο απατεωνας, ποςο έξω απο δω ειναι ο άλλος ο Βελζεβούλ και στο τελος λες και 2 κουβέντες τα αυτονόητα για το ξεκάρφωμα.

    Λες και εχεις καμμια ομάδα εσυ και σε έκλεψε ο άλλος 5 χρονια τωρα. Δε σε νικάει επειδή ειναι καλύτερος επειδή δίνει λεφτα και φέρνει παίκτες επειδή εχει προπονητή και οχι καραγκιόζηδες yes men.
    Νικάει επειδή κλέβει.

    Αιντε που σέβεσαι και τη νοημοσύνη μας κιόλας.

    ΝΙΣΑΦΙ πλεον με τη προπαγάνδα του Καζαντζίδη.

    Sent from my iPhone.

  17. Ο/Η Stelathen λέει:

    https://youtu.be/3NgWtHj-7X8 πάντα επικαιρος

  18. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν ξέρω τι διαφορετικό έχω πει από αυτά…

    ”με προεξαρχοντα τον Steven πιστεύαμε και θέλαμε Μελισσανίδη ξανά στην ΑΕΚ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΟ.’’

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μας ξεφτελισαν,ρομπα ξεκουμπωτη,πουτανιτσες με 4 χαμενα σερι κυπελα και 2η θεση χαμενη απο τσετσενο.H AEK xρειαζεται γερες επενδυσεις,ταδε εφη κυρ Δημουτρης προ 10ετιας και βαλε.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Περί ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ασυστόλων ΨΕΜΜΑΤΩΝ:

    Ο κακός έξω από δω, ο Βελζεβούλ, ο αντίχριστος, ο εξαδάχτυλος, ο 666 και άλλες φανταστικές ιστορίες εντεταλμένων μελισανιδοπληκτων. Που πάντα εμφανίζονται ΤΥΧΑΙΑ στις ΄δύσκολες στιγμες΄να μας ‘ενημερώσουν’ για το ποσό δύσκολη είναι η ζωή αλλά ποσό ‘τυχεροί’ είμαστε που αντί να μας φάει ο έξω από δω, ΣΩΘΗΚΑΜΕ από τον μεγάλο αρχάγγελο του λαθρεμπορίου και ΔΙΣ φυλακοβιο κατά τις προφητείες του γέροντα παστίτσιου.
    Στο τέλος πετάμε και 10 γραμμές ‘κριτικής’ για το ξεκάρφωμα μη μας πουν και τίποτα… Να ισιώσει -και καλά- το ζύγι.

    Κάτι σαν τον Lemony Snicket’s: A Series of Unfortunate Events του Daniel Handler, μια σειρά –κανονικά- 13 βιβλίων που στη μεγάλη οθόνη έγιναν ένα έργο και στη μικρή του Netflix παραπάνω αλλά- γνώμη μου- ανεπιτυχώς. Ο κατά τα άλλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΥΟΣ Jim Carrey, στο συγκεκριμένο έργο δίνει ρέστα.
    Οποίος έχει ευχέρεια στην αγγλική αξίζει να τα διαβάσει, είναι dark – goth- comedy.

    Στο θέμα μας με ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

    QUOTE

    Ήταν τόσο εύκολο για τον οποιονδήποτε να μπει σε μία καθαρή μεν εταιρία, αλλά να την κάνει ανταγωνιστική ξεκινώντας από τη Γ χωρίς τίποτα ουσιαστικά, απέναντι σε Μαρινάκη-Σαββίδη? Οι οποίοι ήταν ήδη τοποθετημένοι με ένα σκασμό ΛΕΦΤΑ (διπλής απόχρωσης), με ΜΜΕ και πολιτικές συμφωνίες που περιελάμβαναν ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ και ΕΘΝΙΚΑ θέματα?

    UNQUOTE

    Ποια λεφτά του Μαρινάκη είναι διπλής απόχρωσης?
    Έχεις κάποιο στοιχείο?
    Έχει βγει ΜΙΑ τελεσίδικη απόφαση ότι τα λεφτά του είναι διπλής απόχρωσης?
    Ότι είναι μαύρα?

    Ότι έκανε π.χ. ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ?

    Ότι ΕΚΛΕΨΕ την εισηγμένη εταιρία του?

    Ότι έκανε management (έμαθε και το management ο ΒΛΑΧΟΣ) σε μια ΠΑΕ εκ μέρους κάποιων Ολλανδών που ‘δεν ήξεραν’ και προσφέρθηκε ΄να τους μάθει’?
    Που βρέθηκε η ίδια ΠΑΕ με χαμένα κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια? Γιατί από τα ~150εκ που χρώσταγε όταν ήρθε ο άλλος σωτήρας ΜΕ ΤΟ 44, μόνο τα 21 φόρτωσαν στο Μάκη βρίσκοντας παπά να θάψουνε 10. Τα άλλα +120 ποιοι τα ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΝ? Ο Βαγγέλης μήπως και εκεί?

    Έχτισε μήπως κανένα γήπεδο με λεφτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ και έλεγε ότι θα πάρει δάνειο άλλα ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ σα λαγό από το καπέλο?
    Τι άλλαξε από την ανακοίνωση ομολογιακού δάνειου που ο ίδιος έβγαλε?
    Που ‘βρέθηκαν’ τα χρήματα?
    Εις βάρος ποιανού εμφανίστηκαν από το πουθενά 60εκ ευρώ?
    Τα δάνεισε κάποιος?
    Τα πήραμε άτοκα από κάπου?
    Μας τα έδωσε καμμιά τράπεζα?
    Κανένας ‘χορηγός’ έναντι?
    Τα είχαμε ξεχασμένα στο κάτω συρτάρι? Τα βρήκαμε στα μαξιλάρια του καναπέ? Αναμεσά στο κάθισμα- χειρόφρενο του Mini?
    Πες μας κάτι. Ότι να ναι. Ας είναι και παραμύθι, απλά να έχει ένα νορμάλ διαστάσεων δράκο..

    Μήπως έβαλε ‘χορηγό’ στη φανέλα του γαύρου την εταιρεία του για να γυρνάει γύρω γύρω τα λεφτά?
    Μήπως έδωσε το ταψί το όνομα άλλης εταιρείας που είναι μέτοχος για να έχει ‘έσοδα’?

    Μήπως έχει συνεταιρικά τους Αγγελόπουλους κάποιου μπάσκετ στο ταψί και τους επιχορηγεί από δικιά του εταιρεία? ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ?

    Για να δούμε όμως τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε και τι θα ήθελε να έχει γίνει το παπαγαλάκι του εγγυητή:

    O Βαγγέλης αγοράζει το ΟΣΦΠ το 2010 σε μια χρονική στιγμή που ο θείος Σωκ έχει πάρει γραμμή (ως γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ) ότι το πάρτι τέλειωσε που έλεγε και μια ψυχή σε εμάς που έκανε το πρόεδρο για ένα χιλιάρικο και ένα κινητό.
    Είναι η εποχή των 10 Abramovic που έχουν πάρει και το double, ο ζελές είναι στα ντουνιά του με Τζιμπριλ- Ζιλμπερτο- Καραγκουνη- Κατασουρανη- Λετο- Σαλπιγγιδη κλπ. Ο γαύρος από τη άλλη παραπαίει χωρίς ροστερ και με το θείο να έχει εγκαταλείψει το σπορ (μέχρι και ο Κομποτης υποβιβάστηκε!) της παράγκας. Είναι η χρονιά των Dudu- Zairi (από το νιονιο)- Domi- Raul Bravo- Ζεβλακωφ κλπ. ΚΑΠΩΣ τη παλεύουν Mellberg και Galletti άλλα μέχρι εκεί. Προπονητής κάποιος Παντοβιτς..
    Δε θα μπω στο θέμα της αγοράς παικτών, δεν έχει νόημα. Όλοι ξέρουμε και ΠΩΣ και με ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ άλλα και ΠΟΙΟΥΣ έφερε ακόμη και σε χρονιές που δεν είχε τα έσοδα του CHL.

    Τους έφερε όμως ακόμη και όταν τον απέκλειε μια Μαϊάμι Τελ Αβίβ: Ριερα, Φουστερ, Χολεμπας, Μιραλας μέχρι και το δικό μας Νεμεθ
    Όταν τον απέκλειε μια Μπερ Σεβα το 16-17: Μαριν, Καρντοζο, Παρντο μεχρι και το νέο αστέρι μας τον Ανσαριφαντ
    Το 2018-2019 για το Europa: Σεμεδο Λοβερα Σα.

    Το αν είναι καλοί, κακοί, άσχημοι, παλτά δεν έχει σημασια και δεν είναι και στο χέρι του. Το χέρι το έχει για να το βάλει στη τσέπη.
    Στην ίδια τσέπη που το έβαλε ο εντολέας σου, έπιασε τα 25 του CHL τα έβαλε στην άλλη τσέπη μη τυχόν και του ξεφύγει ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ και μετα μόλις έμεινε η φόδρα σου έφερε τον ΚΑΝΕΝΑ και σε έστειλε να ξεφτιλίζεσαι με κάποιον Σαχλαμαρινο προπονητή κάνοντας 6 ήττες σε 6 ματς.

    Θα πω μόνο ότι έδωσε 60 για να αγοράσει την ομάδα και ΑΝΑΛΑΒΕ άλλα 50 (χονδρικά, +45) ήταν τα χρέη της.

    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ Γ’ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ για να ‘σβήσουν’. ΓΚΕ ΓΚΕ?

    Το αν τα πλήρωσε, τα πληρώνει, η θα τα πληρώσει ο επόμενος δεν έχει καμμιά σημασία. Σημασία έχει ότι τα πήρε πάνω του και ότι μέχρι να εξοφληθούν να παραγραφούν να χαριστούν (πες ότι θες) αυτά ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ το εκάστοτε ιδιοκτήτη άρα και το σύλλογο.

    Πάμε παρακάτω, ΜΜΕ:

    ΨΕΜΜΑ Νο1 Νο2 και Νο3 μαζεμένα:

    ΕΞΙ (6) χρόνια μετα την αγορά του γαύρου και 3 χρόνια μετά ΑΦΟΥ ανέλαβε ο γατούλας, στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μαρινάκης έλαβε μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας που δημοπρατήθηκαν στην Ελλάδα, με τίμημα 73,8 εκατομμύρια Ευρώ. Η άδεια ακυρώθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, αφού το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον τότε νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε συνέντευξη που έδωσε τον Απρίλιο του 2019 στον Νίκο Χατζηνικολάου για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM, ισχυρίστηκε πως ο Ιωάννης Καλογρίτσας του είχε ζητήσει «να καταβάλει υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ για να πληρώσει την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες», αλλά εκείνος αρνήθηκε.

    ΕΠΤΑ (7) χρόνια μετα την αγορά του γαύρου και 4 χρόνια μετά ΑΦΟΥ ανέλαβε ο γατούλας, στις 31 Μαΐου 2017, η εταιρία του Alter Ego Media κέρδισε στον διαγωνισμό για την εξαγορά των τίτλων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και έγινε ο νέος ιδιοκτήτης των εντύπων, των ιστοσελίδων και των συμμετοχών του οργανισμού.

    ΕΝΝΙΑ (9) χρόνια μετα την αγορά του γαύρου και 6 χρόνια μετά ΑΦΟΥ ανέλαβε ο γατούλας, τον Μάιο του 2019 το νέο κανάλι με όνομα One Channel έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα στην Ελλάδα και την 1η Νοεμβρίου 2019 η Alter Ego Media κέρδισε σε αντίστοιχο διαγωνισμό για την απόκτηση του αρχείου, του σήματος και της ταινιοθήκης του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και έγινε ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού.

    Ποιος ήταν ΗΔΗ τοποθετημένος ρε ΚΟΙΝΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ στα ΜΜΕ? Τρία χρόνια ΜΕΤΑ έγινε η πρώτη κίνηση που την κατάργησε το ΣτΕ, 4 χρόνια ΜΕΤΑ πήρε το ΔΟΛ (Νεα-Βημα-IN.GR κλπ) και 6 χρόνια ΜΕΤΑ το Mega.

    ΨΕΜΜΑ ΝΟ4:
    πολιτικές συμφωνίες που περιελάμβαναν ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ και ΕΘΝΙΚΑ θέματα:

    O γατούλας αναλαμβάνει το ΑΕΚ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ με γραπτή δήλωση του στις 11 Ιουνίου του 2013 αφού είχε ήδη εμφανιστεί (ως τρελός η λαμογιο εσύ διαλέγεις) το Μάιο στο εντός έδρας ματς που ΤΥΧΑΙΑ ανέλαβε και ο μετέπειτα προπονητής ΤΟΥ- Δέλλας. Αυτή η τύχη και οι συμπτώσεις στο αεκ δεν έχουν το θεό τους. O Γκαστονε μπροστα στις τυχερές συμπτώσεις του εντολέα σου είναι καντέμης.

    Ο Μαρινάκης βγαίνει στο Δήμο Πειραιά ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ στις εκλογές που έγιναν 18/25 Μάιου του 2014.
    Η πλάκα είναι ότι κατεβαίνει μονός του ερχόμενος σε ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ με τη Ντόρα (έχω προσωπική άποψη επι του θέματος) και αγνοώντας και τον τότε υποψήφιο της ΝΔ (Βασίλης Μιχαλολιάκος που πήρε 31,33%) και τον ανάλογο του ερχόμενου με τα χίλια στην εξουσία ΤΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα υπουργού- άντρα της Τασίας Θοδωρή Δρίτσα που πήρε 17,8%.

    Ποιες πολίτικες συμφωνίες και ποιος ήταν ΗΔΗ τοποθετημένος ΡΕ ΨΕΥΤΗ που τσαμπουνάς? Συμφωνία έκανε που πήγε κόντρα στη κουμπαρά του και στο Τσυριζα ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ? Με ποιον συμφώνησε? Με το ΚΚΕ μήπως? Με τους Νεφελιμ του Λιακόπουλου?

    ΨΕΜΜΑ ΝΟ5:
    Για το λιμάνι και τον ΟΛΠ δε θα αναφέρω κάτι γιατί θα τρέχεις και δε θα φθάνεις με τα ΑΙΣΧΗ που έχει κάνει ο εντολέας σου με τις νοικιασμένες αποθήκες.

    Ας πιάσουμε το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης: Ποιος εμπλέκεται στον ΟΛΘ? Ο Μαρινάκης η ο κολλητός της συμμαχίας? Με ποιον ήταν αγκαλίτσα ο εντολέας σου για να κάνει την εξυγίανση και να ρίξει τη χούντα της ΕΠΟ, για να κάνει ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑ? Με ποιον ήταν: Ιβάν μου- Δημήτρη μου και πίνανε αγκαλίτσα τα τσίπουρα στο Βόλο στο πρώτο τελικό εκ των τεσσάρων σερί χαμένων που έχεις πλέον ΑΞΙΑ το ρεκόρ? Με το Βαγγελα?
    ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ήρθε απέναντι? Όταν δέρνανε το κόσμο παρέα στην ΕΠΣ Λευκάδας? Όταν βάζανε παρέα τα ‘παιδιά’ να καθαρίσουν τις ενώσεις? Όταν βάζανε ΠΑΡΕΑ το Γραμμένο πρόεδρο? Όταν δεν έβγαλε ΜΙΑ ΛΕΞΗ για το Offside τελικό του Βόλου και έβγαινε ο άλλος και έλεγε: Να χαρεί ο φίλος μου ο Δημήτρης με τη χαρά μας?

    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 10ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟΥ EUROPA ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΚΑΘ’ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 16 παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμέτοχης?

    Η πλάκα όμως πια είναι ΚΑΙ εδώ?

    Ο Ιβάν Σαββίδης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέσω σύμπραξης «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS
    το 67% του ΟΛΘ. Ημερομηνία: 24/04/2017.

    Τέσσερα (4) χρόνια ΑΦΟΥ ανέλαβε ο γατούλας βρήκε ‘απέναντι΄ του το κολλητό με το Λιμάνι.

    Ποσά ΨΕΜΜΑΤΑ ρε δικηγορίσκε του Μελισανίδη μπορείς να ξαμολήσεις σε ένα κείμενο?
    Πόση ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ προσπαθείς να περάσεις κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να πεις?

    Έχεις ιδέα για ένα κείμενο που έχει σηκώσει ο Κιντης (όταν γράφαμε όλοι μαζί εδώ) με την έλευση Μελισανίδη? Ποιος το υπέγραψε και τι έλεγε με κάποια σημεία- δε θυμάμαι πόσα? Φαντάσου ότι εγώ αν και ήξερα πολύ καλά τι ΚΛΕΨΙΑ έρχεται ΔΕΝ το υπέγραψα και είπα άντε να του δώσουμε μια ευκαιρία (τη τρίτη) ακόμη ΜΠΑΣ ΚΑΙ. Τον στήριξα στην αρχή μιας και είπα άστον να φάει κάνα ψιλό άλλα τουλάχιστον να δούμε και καμμιά ομάδα. Ψιλό όμως όχι να κατακλέβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μου δείχνει εν ετη 2020 το μπακακι και το Λιβαδια να τον κάνει ρόμπα ο μπάρμπα- Τοροσίδης που σε κάθε κοντινό ζήταγε οξυγόνα μη μείνει στο τόπο .

    Το Benefit of the doubt που λεμέ στο χωριό μου στο Knightsbridge.

    Άιντε που δε ξέρεις τι να πεις. Ασε έξω τον Αβραμίδη ΠΟΤΕ δεν πήρε θέση σε αυτά που αναφέρεις, δικά σου λόγια είναι αυτά ΧΘΕΣ μη ψάχνεις συνεταίρο μπας και το σώσεις.

    Όταν είναι να ξαμολήσεις ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, όταν κατονομάζεις συλλήβδην δοσίλογους το 40% των Ελλήνων επειδή είναι δεξιοί και μετα δε ζητάς ΜΙΑ συγνώμη, μια χαρά λαλίστατος είσαι.
    Μετακόμισες από τη σκεπαστή πιτσιρικάς, στην 29 άλλα τα μυαλά ιδιά έμειναν. ΠΑΝΤΑ οι άλλοι φταίνε. Ο Έλλην με τη κατσίκα του γείτονα. Δε κοιτάς τα χάλια μας μια ζωή ο Βαγγέλης σου φταίει που κατεβαίνεις με το Μάνταλο αρχηγό που βαράει 15 κόρνερ και 1557 φάουλ- στημένα και δε πετυχαίνει ΜΙΑ φορά συμπαίκτη του. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ρε από τύχη τουλάχιστον. ΜΙΑ όχι παραπάνω.
    Δεν αλλάζουν αυτά, όσα λεφτά και να βγάλεις η καραμέλα ίδια μένει.

    ΥΓ Εταίρε Καππαδοκη: ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με σημαία την εξυγίανση ήταν ο αρχηγός σου. Ξέρεις η συνέχεια του Αντρέα του 81 που ήσασταν οικογενειακώς όπως ο ίδιος μας εγγραφές άλλα ποτέ δε ψήφισες… Μονός του έπαιρνε 45%, κάνεις δε τον ψήφιζε. Ούτε καν οι δηλωμένοι ψηφοφόροι του σα και σένα.

    Ας έκανε λοιπόν μήνυση στην εταιρεία ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ να τη κυνηγήσει αφού τα είχε ντε.
    Τι? Δε πρόλαβε πάλι? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕ?
    Κρίμα.
    Ο Γεωργιάδης ΜΕΙΩΣΕ τη φαρμακευτική δαπάνη κατά 700εκ ευρώ στη θητεία του.
    Επι Σαμαρά -Βενιζέλου η Novartis έγραψε ιστορικά χαμηλά σε τζίρο στην Ελλάδα και ο Φρουζης αναφέρθηκε ‘ διεξοδικά στην ασφυκτική πίεση που δέχθηκε η Novartis και η φαρμακοβιομηχανία γενικότερα.’
    Μάντεψε επι ποιανού υπουργού και αναπληρωτή ο τζίρος της ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ κατά την ΕΝΟΡΚΗ κατάθεση του πρώην αντιπρόεδρου της Novartis Hellas, Κωνσταντίνου Φρουζή. Εύκολο είναι, ακόμη και εσύ να δεις 2 νούμερα τι διάολο θα το καταλάβεις. Δύσκολα μεν άλλα προσπάθησε.

    Το θέμα πλέον έχει να κάνει με ΙΔΙΩΤΕΣ και όχι με το δημόσιο. Σε γιατρούς για δωροδοκία δηλαδή άλλα που να τα πιάσεις εσύ αυτά? Εδώ δε σκαμπάζεις άλλα πολύ πιο απλά θέματα δημοτικού. Απλή γεωγραφία ας πούμε.
    Αντιπολίτευση από τα Lidl όπως ο αχαστος αρχηγός, η αλλιώς πετάμε μια στρακαστρουκα να το παίξουμε έξυπνοι, έχοντας ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ως συνήθως.

    Αιντε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πεταει ο καθενας οτι του ερθει και ειμαστε αναγκασμενοι να διαβαζουμε αρλουμπες χωρις κανενα στοιχειο.

    Οπως ειπα και χθες: ΝΙΣΑΦΙ

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έλαβα αυτό με email και μου έφυγε ο καφές από τα χεριά:

    Βόλτα σήμερα με την 4 ετών κόρη μου: Είδαμε μονομανές να κοιμούνται στα νεκροταφεία και προσφυγόπουλα μέσα σε κάδους σκουπιδιών να ψάχνουν φαγητό.
    ‘Πατερά’ μου λέει, ‘ σε πόσα παιδιά θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ένα ζεστό πιάτο φαΐ και μια στέγη με τα λεφτά των Ραφαλ?’
    Ντράπηκα..

    Το σχόλιο του φίλου μου:

    Αφού πήγε την 4χρονη κόρη του στο νεκροταφείο για να παίξει…μετά κατευθύνθηκαν στην κοντινότερη ΧΥΤΑ της περιοχής για να πάρουν λίγο καθαρό αέρα…τέλος συζήτησαν, πατέρας και 4χρονη (προφανώς καθήμενοι σε κέντρο διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων) θέματα αμυντικής πολιτικής, τη σχέση κόστους/ωφέλειας στην κατανομή των δημοσίων πόρων καθώς και τη βελτιστοποίηση των εξοπλιστικών δαπανών ως ποσοστό του ΑΕΠ. Τέλος η 4χρονη, κατέθεσε τη διαφωνία της σε ότι αφορά την προμήθεια του συγκεκριμένου τύπου Γαλλικών αεροσκαφών, προκρίνοντας τη διάθεση του εν λόγω ποσού για κοινωνικούς σκοπούς…είναι να μην ντραπείς;;;;

    Το σχόλιο ΜΟΥ: Υπάρχουν κάποιες λέξεις κλειδιά που κάθε σοβαρός σύριζες έχει καταχωρημένες στο σκληρό δίσκο του ανύπαρκτου μυαλού του:
    Μωρομανες.
    Προσφυγόπουλα (άσχετα αν είναι παράνομοι λαθρομετανάστες μιας και προσφυγές ΔΕΝ είναι αφού δεν προέρχονται από εμπόλεμη χωρά)
    Τέλος επειδή στα ‘ξένα’ δε το έχουμε και πολύ τα Dassault Rafale τα γράφουμε σκέτα ως Ραφαλ. Είναι σα το κοπεί- παστε, το χιβ κλπ.

    Για να κλείσω: Μόλις οι πατεράδες των μωρομανων ξεκινήσουν να πληρώνουν φόρους, να συνεισφέρουν αντί να ΚΑΙΝΕ το μέρος και το κράτος που ΠΑΡΑΝΟΜΑ φορτωθήκαν, μόλις υπηρετήσουν σα και μένα το κοροΐδο 28 μήνες στον Ελληνικό στρατό (Μάρτιος 89 Ιούλιος 91 στο ΠΝ) και ορκισθούν να φυλάνε την Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου, μόλις σταματήσουν να κλέβουν να καταστρέφουν να βρωμίζουν και να λεηλατούν μέχρι και εκκλησίες, τότε ΙΣΩΣ μπορούμε να συζητήσουμε όλα αυτά τα όμορφα που ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και χρηματικά άλλα και ως λαός εδώ και χρονιά.

    Μέχρι τότε ΄μπαμπά’ άμα οι μωρομανες οι μωροπατεραδες και τα μωρομωρα πιστεύουν ότι δεν τους κάνει η Ελλάδα ΜΑΣ, άμα δε τους αρέσει άμα δε γουστάρουν μπορούν άνετα να πάνε από εκεί που ήρθαν. Μια χαρα είναι ΟΛΟΙ τους με τα κινητά στα χέρια, ας στείλουν στον ανάλογο Μοχάμεντ που τους κουβάλησε ένα sms όπως έκαναν όταν μας φορτωθήκαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, για να πάνε ΟΠΟΥ θέλουν.

    ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ in the first place όπως λένε στο χωριό μου και ουδείς δεν είναι υποχρεωμένος να παραχωρεί ούτε Σεντ από τους πόρους της Ελλάδας όχι για ένα πιάτο φαΐ και μια στέγη άλλα ούτε για μια σοκοφρετα.

  22. Ο/Η Pontios λέει:

    snitch

    Για τις υποθεσεις NOOR1 και τις ηχογραφημενες συνομιλιες τις εγκληματικης θα μας πεις τιποτα?

    η και εκει θα μας τον βγαλεις λαδι τον πρεζεμπορα?

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Γεια σου ρε snitch.ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.

  24. Ο/Η nnektarios λέει:

    Με κουράζεις πραγματικά.

    Απαντώ μόνο γιατί λες να αφήσω έξω τον Αβραμίδη. Μα δεν τον ανέφερα πουθενά, έβαλα απλά τα δικά σου γραπτά, εσύ τον τοποθέτησες στο γραπτό σου.

    Ξανά: »με προεξαρχοντα τον Steven πιστεύαμε και θέλαμε Μελισσανίδη ξανά στην ΑΕΚ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΟ.’’

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ αυτόκλητε δικηγορίςκε του μελισανιδη:

    Απαντάς μονο εκει που νομίζεις οτι σε παίρνει γιατι στα υπόλοιπα πηγές για τσάι.
    Άστο μεγάλε. Ρόμπα εχεις γινει. ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ειναι κοινές συκοφαντίες και ψέμματα. Ολα αυτα που εγραψες για ΗΔΗ τοποθετημένους για πολιτικά για λιμάνια αεροπλάνα και βαπόρια ειναι ενα μάτσο ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    Ενα προς ενα στα έστειλα ΟΛΑ εκει που ανήκουν: στη σφαίρα του φαντασιόπληκτου.
    Τραβά πες τα εκει που τα χάφτουν τα παραμύθια σου. Βρήκες άνθρωπο να κοροϊδέψεις τι να σου πω… τρομερή επιλογή έκανες μαζί μου.
    Ο Αβραμιδης αμα θέλει να μιλήσει και στόμα και γραπτό ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟ εχει, δε περίμενε εμένα και σίγουρα δε περίμενε εσένα.
    Πουθενά δεν ανέφερα το Stevie. Που πάντοτε τον λεω Stevie και ποτε Steven. Αιντε παλικάρι μου σε λάθος σημείο ειςαι. Έπιασες μια πρόταση απο τα μαλλιά μπας καο σωσεις τα ΨΕΜΜΑΤΑ. Βλεπεις κανα ογλου η κανα τσακιρη εδω μεςα;
    Αιντε παλικάρι μου… Αιντε μη σου πω τίποτε ανάλογο που ξεστομίζεις εσυ και σε αρχίσω στα ανάλογα γαλλικά και τρέχεις να κρυφτείς. Που θα μας πεις δοσιλογους ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, μας το παίζεις και σοβαρός. Έκλασαν οι σοβαροί και βγήκε ο Νεκτάριος.
    Αιντε.. που κουράστηκες κιόλας. ΤΣΙΡΑΚΙ.

    @ pontios
    Κανενα δεν έβγαλα λάδι.
    Απάντησα με στοιχεία στις συγκεκριμενες συκοφαντίες ενός τύπου που γράφει οτι του έρθει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
    Που οπως ειδες ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ για ΜΜΕ λιμάνια και δήμους.
    Παντα τα σχόλια του εμφανίζωνται ΤΥΧΑΙΑ μετα τις ξεφτίλες που τρως…και παντα γλύφουν το μεγιστάνα της πορδης.

    Εγω θα σε ρωτήσω το αλλο: Για αυτες τις ξεφτίλες που τρως συνεχεια και δε προλαβαίνεις τις σφαλιαρες φταίει το noor1 οι φταίνε οι ηχογραφήσεις;

    Τους προηγούμενους ΤΡΕΙΣ τελικούς τους έχασες απο το noor1?

    Για νέο μας το το λες οτι υπήρχε παράγκα που έστηνε πρωταθλήματα και παιχνίδια; Που νομίζεις οτι ζω στο φεγγάρι;

    Δηλαδή οταν ο ζμπαουγκ όπου πήγαινε μια τα έσπαγε μια τσαμπουκαλεύονταν μεςα στα χόρτο μια έπαιρνε «πέναλτυ» με τα χίλια ζόρια μια εκανε ο βιερινια χερουκλες μια κλάδευε ο Ματος μια έβγαινε η μπαλλα πλάγιο αουτ -στο μεταξύ μας ματς!- και εκανε ο άλλος γύρισμα και το έτρωγες στο 89, μια έχανες ατο Βόλο κυπελλο, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε.Ο; Η μήπως το έγκλημα δε μετραει επειδή το εκανε ο συναιτερος εξυγιαντης; Τυχαία σφυραγαν ρωσσικα ολα τα κοράκια;

    Οταν ο άλλος βγαίνει και λεει θα σφύρας στα τρένα επειδή εχει την επο παρεα με τον ιβαν τι εννοεί; Οτι εχει τη δύναμη μήπως να επηρεάζει τη ΚΕΔ και που θα σφυράει ο καθενας; Αποφασίζει ο σαχλαμαρας που θα σφυρίζει ο καθενας; Ως τι; Ως ακλος φιλαθλος; Αυτο ΔΕΝ ειναι ΕΟ; Θες ηχογραφήσεις η σου κανει που τα λεει μονος του στη κάμερα; Τι ειναι αυτο ; Αμερόληπτη απόφαση της επο και της κεδ; Σε τι διαφέρει απο τη παράγκα του Κόκκαλη και τπυ Βαγγέλη δηλαδή. Εξήγησε μου το γιατι ειμαι και λιγο χαζούλης και δε το πιάνω.

    Ψάξε να δεις τι εχω γράψει ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ φορες για το noor1, ακομη περισσότερες για το κυρ σαββα το καραπαπαρα και το Βρέντζο (τοτε).
    Τι εχω γράψει για νιονιό με δαρα και προπονητές που τους πλήρωνε μισό μισό (Ελευθερόπουλο) για Ρούλη με τους δανεικούς -απο την εποχή τπυ Τάτου, τι εχω γράψει για το κουγια και το Μπέο που το παίζουν ΤΑΧΑ ΜΟΥ κόντρα.

    Εδω μεςα ειναι ολα.

    Οταν επίσημα και τελεσίδικα αποφανθεί η δικαιοσύνη για τις υποθέσεις εδω θα ειμαςτε να τα γράψουμε κι αυτα. Μέχρι τοτε εχει δρομο ακόμα. Ο Βαγγέλης ζήτησε να καταθέσει για τα στημένα και αυτος.
    Για να δούμε τι θα πει.
    Εσυ νομίζεις δηλαδή οτι μονο ο γαύρος έστηνε ματς;
    Θεωρείς οτι ΟΛΟΙ οι άλλοι δε φορτώνανε παιχνίδια στους μπουκηδες και απλα κοίταγαν απο μακριά;
    Λες ο άλλος να μην εχει να πει τίποτα;

    Ηχογραφούσε το παππα και το Τσίπρα και θα μαςαγε στο γατουλη της Κοκκινιάς; Η τον εχεις κόψει για κανα χαζο; Επειδή τον υποτιμούν οι δικοί μας και το λένε χοντρό και χάπια νομίζεις οτι μαςαει;
    Μονος του παιζει μπαλλα, απέναντι τους εχει ολους και ακόμα καλα δε μπορούν μα το κανουν. Δε σου λεει κατι αυτο;

    Κάτσε λοιπον να δούμε τι θα ακούσουμε απο ολους και εδω ειμαςτε.

    Οπως σπυ εχω ξαναπεί: τα ίδια ΣΚΑΤΑ ειναι ολοι. Ο δικός μας κατηγορείται αυτη τη στιγμη οτι έκλεψε τις συντάξεις απο ενα fund στην Αμερική που επένδυσε πανω τπυ στην ANW.
    Ας μη πουμε ποιος ειναι ο χειρότερος.

    Η τελευταια ερώτηση ειναι αυτη: οκ ο Βαγγέλης ειναι πήξει δείξε.
    ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΜΑΔΑ;
    Το noor1? Ο καραπαπας? Ο σαββιδης μήπως?
    Τα τελευταία χρονια με την επο δικιά μας σου ρίξανε κανα σφαγείο στα ματς με το γαύρο και σου κόψανε κανα πρωτάθλημα;
    Στο τελικό προχθές σε αδίκησε κάποιος;
    Στο -20 σου έκοψε κάποιος τη φορα;

    Πήγε ο άλλος να πάρει κανα μπακ κανα εξυρεμ κανα CF και του το απαγόρεψε ο συχωρεμενος ο κυρ Σάββας;

    Έλα τωρα… μεταξύ μας μιλάμε..

    Sent from my iPhone.

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε σνιτς λυπήσου τον φθάνει…

  27. Ο/Η Pontios λέει:

    «Ούτε Άγιος είμαι, ούτε ψάλτης στην εκκλησία. Γινόντουσαν όργια και απορώ με τη δικαιοσύνη τόσα χρόνια. Όλο μιλάμε, μιλάμε και δεν γίνεται τίποτα. Είναι πολύ καλύτερη σήμερα η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Δεν θα γίνει ποτέ γάλα αλλά είναι πολύ καλύτερη».

    με την σημερινη εγκληματικη κατα τα λεγομενα σου πηρε ο γαυρος πρωταθλημα.

    εσυ δλδ δεν ακουσες τιποτα στις κασετες τις ΕΥΠ??
    δεν ακουσες καποιον να λεει: Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92’

    το ΝΟΟR1 μηπως ητανε δικο μου?για δικο σου?

    ουτε και μενα μαρεσει η κατασταση τις ΑΕΚ και αγωνιστικα και διοικητικα,εχω ξενερωσει σε σημειο να μη θελω να βλεπω και πιο πολυ αυτο με στεναχωρει.

    μεχρι ομως να φυγει και να παει στην ευχη του θεου θα τον υποφερουμε.

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    υγ Υπαρχει καμια εξελιξη στο να πουλησει?Υπαρχει καποιος αλλος?

  28. Ο/Η byron λέει:

    Kυριοι καλησπερα σας

    Εχω κανα χρονο να σχολιασω στο μπλογκ, παροτι παρακολουθω την ΑΕΚ ακομα (μαζοχα), αλλα και οσα γραφονται εδω μεσα. Θεωρω πως εδω και χρονια αναλυουμε τα ιδια και τα ιδια, εχει μαλλιασει η γλωσσα μας και δεν αλλαζει κατι ουτε ιδρωνει το αφτι κανενος στην εταιρια του Μελισσανιδη. Και επισημως εδω και καιρο δεν υπαρχει καμια ελπιδα για το αεκ, μεχρις οτου πουληθει το πακετο ομαδα-γηπεδο-προπονητικο, που σε 1-2-3 χρονια ειναι διαφαινομενο πως θα γινει. Και τοτε να μιλησουμε ξανα σε καποια βαση.

    Πανω σε αυτο θα ηθελα να ρωτησω, το Δημητρη, το Στηβεν ή οποιον αλλο μπορει να ξερει, και σε ο,τι επιπεδο μπορει να γραψει, τι συζητησεις εχουν γινει με ”τρελους ή λαμογια”, που απευθυνεται ο Μελ, ποσα μπορει να αξιζει ολο το πακετο, αν υπαρχει καποιος στον οριζοντα να αναλαβει τις τυχες. Οχι για να κανουμε καμια δυναστεια, αλλα για να δουμε τιποτα καινουργιο ρε αδερφε μιας και προκαλουν εμετο 6 χρονια ο δηματος, ο ασλανιδης, ο μανταλος, ο μπακακης, η νοοτροπια loser, οι κουτσαβακιστικες ατακες τα κασκολ τα στριμενα αρχιδια κλπ κλπ.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς byron : Καλώς τον. Όλοι είμαστε μαζόχες κατ’ αρχάς, λόγω παιδικού τραύματος, οπότε μια χαρά είσαι. Το τρελός ή λαμόγιο, το έλεγε ο ίδιος ο επενδυτής για να μην πληρώσει μία ή για να δικαιολογήσει την απουσία του. Πλέον θα μιλάει για επενδυτή σε φαλιμέντο αγορά. Θα μπορούσε να βρεθεί; Ναι, αν ήταν απατεώνας. Οπότε το μέλλον της ΑΕΚ θα ήταν δυσοίωνο. Κάτι άλλο προς το παρόν δεν υπάρχει.

  30. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ!!!!

  31. Ο/Η nnektarios λέει:

    Οι γραμμές είναι απλά copy-paste, δεν υπάρχει καμία αλλοίωση.

    Ανώνυμε σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και είχα ιδρώσει…