ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μάλλον έχετε καταλάβει οτι δεν το είδα. Ο κύριος λόγος ήταν οτι ήμουν ξανά σε εκδρομή. Και φυσικά δεν θα ήταν δυνατόν να χαλάσω την ζαχαρένια μου για να δω κάτι που είχα προβλέψει. Φυσικά έπεσα έξω στα γκολ που θα τρώγαμε αλλά μάλλον αυτό ήταν και το καλό νέο.

Την Κυριακή το βράδυ που γύρισα, είδα τις φάσεις στην κρατική τηλεόραση. Πραγματικά η ΑΕΚ ήταν για τέσσερα γκολ. Δηλαδή για λύπηση με βάση την ενδεκάδα του αντιπάλου. Κάτι που το έχουν γράψει κι όλοι εδώ μέσα. Οπότε δεν έχω λόγο να συνεχίσω αυτήν την κριτική.

Ενδιαφέρον όμως ήταν το κείμενο του αγαπητού Κώστα. Οτι πρέπει να ματώσει η ΑΕΚ ψυχικά και οικονομικά για να ανακάμψει. Ωραία κριτική και πολύ καλά καλυμμένη. Ειδικά αν το άρθρο έρχεται από το outsourced δημοσιογραφικό γραφείο της ομάδας. Και πόσο ωραία βρίσκει το δικό μου κείμενο προ μηνός, όταν έγραφα οτι μπορεί να βλέπετε αριθμητική πληρότητα στην ομάδα, όμως δεν υπάρχει ποιότητα. Κρίμα για την δικαίωση μου, αλλά τέλος πάντων.

Φυσικά για να προστατευτεί ο επενδυτής έγινε ολόκληρη ανάλυση οτι η ενδεκάδα που έπαιξε, ήταν ακριβότερη από του αντιπάλου. Άρα δηλαδή ήταν απλά μια κακή βραδιά και τίποτα παραπάνω. Οπότε αν αυτός ο συλλογισμός είναι σωστός, για ποιό λόγο πάνε να γίνουν κι άλλες μεταγραφές; Για τον ίδιο λόγο μάλλον, που διαβάζουμε για τον παικταρά Βέρντε που όμως όλοι ψάχνουν πώς θα φύγει και μάλιστα βάζοντας και μια ρήτρα στα 3,5 μύρια. Ρε δεν έχετε βαρεθεί τα ψέματα; Ποιός θα δώσει αυτά τα λεφτά για κάποιον που φοβάται την μπάλα; Απλά και μόνο για να δείξετε οτι πληρώθηκαν πολλά για να έρθει το νούμερο;

Κι εδώ ακριβώς είναι και το περίφημο πάτημα του έξυπνου πουλιού. Διότι έχουν γράψει τόσα ψέματα οι δημοσιογραφάρες ή τα έχουν χάψει κι αυτοί, που πλέον έχουν χάσει τον μπούσουλα. Μιλάω για τα χρήματα που στοίχισαν κάποιοι ή τα χρήματα που δήθεν παίρνουν. Πουθενά δεν υπάρχουν αυτά. Είναι σκοπίμως υπερτιμημένα όλα, κι όλοι πέφτουν μέσα στο δικό τους τον λάκκο.

Αυτό σημαίνει το ψυχικό μάτωμα. Οτι πρέπει να παραδεχτούμε την αλήθεια. Οι παίκτες που δήθεν κόστισαν ένα ή ενάμιση εκατομμύριο, κόστισαν το ένα τρίτο. Και φυσικά γι’ αυτόν τον λόγο, ούτε ποιότητα μπορούν να βγάλουν, ούτε μπορούν να εξελιχθούν, ούτε αρχίδια έχουν να κοντράρουν τον πρωταθλητή, ούτε κάποια προσωπικότητα έστω για να τσαμπουκαλευτούν. Οπότε τι πρέπει να γίνει; Ε να ματώσουμε και οικονομικά επιτέλους. Καταλαβαίνετε που έχει φτάσει κι ο Κώστας πλέον. Και πού να βλέπατε τι κατέβαζε την Κυριακή ο Τσακίρης ή τι έλεγε εχθές στο Νέο Ηράκλειο ακόμα κι ο Δημητριάδης.

Και ξαφνικά όλοι έγιναν για το καλό της ΑΕΚ. Μέχρι και η Ώρα, το παράρτημα της Εσπρέσο. Οτι θέλουμε τρεις παίκτες με προσωπικότητα, έναν σε κάθε γραμμή. Μαλάκα μου, παίρνω το κείμενο μου όταν άρχισε η προετοιμασία, και αισθάνομαι Κάλχας. Αυτήν την λέξη χρησιμοποιούσα. Κι από εκεί που όλοι τους γράφανε οτι είμαστε πλήρεις και δυνατοί, πλέον παίρνουμε εξτρέμ, χαφ, ψάχνουμε για σέντερ μπακ ( που φυσικά ο Βράνιες θα είναι ) και λοξοκοιτάμε για τερματοφύλακα. Τι έγινε ρε παιδιά; Μάθατε μπάλα, ανοίξατε τα τεφτέρια που λένε, δείξε μου τα χαφ σου για να σου πω τι ομάδα έχεις;

Ρε δεν βαριέσαι. Ας κάνανε ό,τι θέλανε. Όταν φτάνει μια στιγμή, που ούτε τον τελικό του κυπέλλου δεν βλέπεις, μάλλον είσαι σε καλό δρόμο. Διότι υπάρχει κι ένα self respect, και δεν μπορεί να σε δουλεύει κάποιος Μελισσανίδης. Ή κάποιος αγαπητός Κώστας ή κάποιος Τσακίρης και πόσοι και τόσοι άλλοι. Είναι πάρα πολύ απλό το ποδόσφαιρο, κι όλοι θα μπορούσαν να δουν οτι ο Λιβάγια μάλλον είναι φευγάτος, οτι ο Ολιβέιρα ΔΕΝ είναι παίκτης – ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ -, κι οτι ο Μάνταλος χτύπησε πλέον το ταβάνι του. Και δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα με τον Ινσούα ή κάτι παιδαρέλια.

Κι αν βέβαια η ΑΕΚ μείνει μόνο στον εξτρέμ, τρέχα γύρευε. Θα παίζει το σύστημα να πάει η μπάλα εκεί, και φυσικά θα εξουδετερώνεται απλούστατα, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΧΑΦΑΡΕΣ, που και θα μπορούν να προσφέρουν ανάσχεση, αλλά και να οργανώνουν την επίθεση. Και οι οποίοι και τον Μάνταλο θα βελτιώσουν αλλά τραβώντας παίκτες επάνω τους, θα απελευθερώνουν και κάποιους άλλους από την επίθεση, που θα μοιάζουν πιο καλοί από όσο είναι. Έτσι δεν είναι βασιλομπίλαρε;

Έτσι είναι, και πάλι καλά που τρέχουν όλοι τους τώρα εκεί μέσα, αφού ούτε διαβάζουν τις κριτικές, ούτε και ακούνε ακόμα και τους κουμπάρους τους. Να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ να ψάχνει παίκτες. Να μην έχει σχεδιασμό και να μιλάνε για μάτωμα ψυχικό και οικονομικό αφού έχασε ένα κύπελλο ή την ώρα που ταξιδεύει στο Αγρίνιο. Φυσικά μέχρις εδώ η κριτική, αφού η εταιρεία έχει ιδιοκτήτη κι όπως θέλει την πάει.  Με κάθε δικαίωμα που έχει. Αυτό το ίδιο που έχω κι εγώ, να μην την βλέπω.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ pontios

    Φυσικά και υπάρχει ΕΟ και σήμερα. Απλά άλλαξε ο εντολέας δηλαδή ο πληρώνω τα λαμογια. ΕΠΣ, ΚΕΔ, ΕΠΟ, παρατρεχάμενοι.
    Όταν βγαίνει ο άλλος και λεει ότι θα σφυράκι στα τρένα – δηλαδή θα λέω ΕΓΩ ποιοι διάτρητες μου ‘κάνουν’ και που θα σφυραει ο καθένας- τι διάφορα εχει με το Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92’? Τι διάφορα έχουν οι φάπες του Βαγγελα στις φυσούνες από τα στριψίματα αρμιδιών του δικού μας?
    Ο ένας είναι Ε.Ο και ο άλλος παπαδοπαίδι?

    Γιατί νομίζεις ότι καίγονται όλοι να μπουν στη θέση του βλαχοδήμαρχου στις ενώσεις και τα ‘αρμόδια όργανα’?
    Για τη ψυχή της μάνας τους? Όχι φυσικά, απλά εκεί εχει ΠΟΛΥ καλό μεροκάματο. Τώρα το ποιος το δίνει μικρή σημασία εχει. Αλλάζεις 50 αργόσχολους κάθε φορά και ‘παίρνεις’ τις εκλογές. Σε χαλάει εσένα (δεν είναι προσωπικό) να χωθείς με ψήφο σε μια επς και να βγάζεις μηνιάτικο κανα χιλιάρικο το μηνά μόνο και μόνο για να ‘ψηφίζεις’ υπερ του ενός και κατά του άλλου –οποίος και αν είναι αυτός μια στο τόσο?
    Τι νομίζεις ότι είναι ο έλεγχος των επς και της επο καμμιά πυρηνική φυσική? Ένα μάτσο χαβαλεδες είναι που τους κάνει καλα ο κάθε Μελισσανίδης Σαββίδης Μαρινάκης κλπ. Για να δέχεσαι να σε κάνει καλά ο κάθε Μελισσανίδης φαντάσου για τι μιλάμε…

    Ο γαύρος πηρέ πρωτάθλημα γιατί ήταν με διαφορά καλύτερος στο χόρτο. Εχει προπονητή εχει παίκτες εχει πάγκο. Νομίζω όλοι το βλέπουμε αυτό δεν θέλει δα και να εισαι ο Klopp για να το καταλάβεις. Ασε τα οπαδικά στη άκρη για μπάλα μιλάμε. Ο άλλος μπαίνει μέσα και εχει πλάνο, εχει σύστημα εχει παίκτες πως να το κάνουμε τώρα. Ξέρει που να πιέσει, ποτέ και ποσό να παίξει, τι να κάνει άμα προηγηθεί, πως να αντιδράσει άμα μείνει πίσω στο σκορ. Τι είναι τώρα καρερα χαβαλές που βρέξει χιονίσει παίζει εκεί ένα τουρλουμπουκι δώστε τη μπάλα στο Λιβαδιά και άγιος ο θεός? Η αφήστε τον αρχηγό να βαράει 5698 στημένα μπας και κουνηθεί ο ύψιστος και πέτυχει τα κοντοπίθαρα? Έλα τώρα…

    Πέρσι τέτοιες μέρες έγραφα ότι θα περάσει ανετά ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ προκριματικά του CHL και μου έλεγες διάφορα. Γιατί το είχα πει? Είμαι γαύρος? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Έχω καλή σχέση όπως έχω και με τους γιους του κανονικού ιδιοκτήτη του βάζελου. Στο ίδιο σχολείο με τους δευτέρους (ο Γιάννης πιο μεγάλος ο Γιώργος πιο μικρός) με τον άλλο έχουμε μεγαλώσει μαζί. Καλώς η κακώς- μη πιάνεσαι από οπαδικά. Οι καβγάδες μας ήταν ΕΠΙΚΟΙ (με κεφάλαια) μιλάμε για ΤΟ ξύλο πιτσιρικάδες γιατί έχουμε τους ιδίους χαρακτήρες και δε σηκώνουμε μύγα.

    Απλά είδα 2 δυνατά φιλικά του και ο τύπος είχε ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ στρωμένη. Πως να το κάνουμε τώρα?
    Είχε όμως μια ομάδα 3 σκαλιά παραπάνω και δεν χρειάστηκε (γενικά) καν σπρώξιμο.
    Προχθές πχ σε τελικό και ενώ έπαιζε με 5-6 παίκτες που με το ζόρι έμπαιναν αποστολή μέσα στη χρονιά, σου κράταγε εκτός τον ανάλογο σαχλαμάρα του μαντάλου που λέγεται φορτουνης, εκτός ματς μέχρι το 75-80’. Γιατί ο Μαρτινς- σε αντίθεση με τον ΜΥΡΩΔΙΑ το δικό μας- το εχει πιάσει το νόημα και σου λεει δε θα βάλω ένα χαβαλέ τύπο μέσα που μαρκάρει με τα ματιά και το παίζει πριμαντόνα αν δε σιγουρέψω πρώτα το ματς. Εχει αυτή τη πολυτέλεια. Εσύ τι έχεις? Περιμενεις τον άλλο το ΒΛΑΚΑ να βαρέσει 50 στημένα και δε μπορεί να πέτυχει συμπαίκτη του.

    Το κόλπο είναι αλλού και ακόμη δε το έχουν πάρει γραμμή οι Μελισανίδηδες γιατί πολύ απλά είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Ο γαύρος σταδιακά ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ έχτισε ένα καλό ροστερ το οποίο και κάθε 2-3 χρονιά ανανεώνει άλλοτε με κάλους άλλοτε με κακούς παίκτες. Ο κορμός όμως υπάρχει η νοοτροπία υπάρχει απλά γίνονται τα συν πλην. Άλλες φορές πιάνει άλλες όχι. Τις καλές εποχές όταν δεν έπιανε αναλάμβανε η Ε.Ο. Όταν όμως είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, από τη μια να φέρνει παίκτες με τα λεφτά της Ευρώπης και από την άλλη να ΣΤΕΡΕΙ λεφτά από τους άλλους, κάποια στιγμή η ΕΟ πλέον του είναι σχεδόν άχρηστη.

    Θα πάρει 3-4 ματς ΑΝ χρειαστεί με τα κοράκια αλλά τα αλλά θα τα καθαρίσουν οι παίκτες του. Το πρώτο καιρό (95-98) με την αεκ ΑΠΑΙΧΤΗ και σε ποιότητα και ως ομάδα ήθελε σχεδόν παντού σπρώξιμο. Σιγά σιγά έστρωσε και ξέφυγε. Τα τελευταία 2-3 πρωταθλήματα ο θείος τα πήρε στα ίσια γιατί με Καρεμπε-Ζιοβανηδες κλπ. δεν είχε καν ανάγκη για σπρώξιμο. Όπως δεν είχε η αεκ το 94 που δεν σκεφτόσουν αν θα νικήσεις αλλά πόσο θα είναι στο ημίχρονο. 3 η 4 μηδέν?

    Το αεκ έχασε μια μοναδική ευκαιρία. Πήρε 11 τη μια χρονιά +25 την άλλη. Είχε μια καλή σχετικά ευθεία (Μπαρκας- Τσιγκι-Γιοχανσον-Σιμοες-Αραουχο) σε μια τριετία και αντί να βάζει ΔΥΟ όχι παραπάνω παίκτες τη σαιζόν με τα λεφτά που ΕΧΕΙ για να στρώσει ένα γκρουπ 7-8 παικτών πήγαινε και μου έφερνε τους Ινσουα και τους Ολιβειρες γιατί ο γατούλης ήθελε να κάνει ακίνητη περιουσία με ξένα λεφτά ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    Τώρα λεφτά ΔΕΝ εχει, η Ευρώπη ΔΕΝ θα σου δώσει για 2-3 χρονιά (στη καλύτερη) και εσύ ακόμη κοιτάς να κοροϊδεύεις τα 5-6 χιλιάδες καμένα, που λόγω ηλικίας και οικονομικής ευχέρειας μετακόμισαν από τη σκεπαστή στη 29 και μας λένε για ΜΜΕ, Δήμους και μπούρδες. Λες και εμείς που έχουμε το Βούρο δήμαρχο πάμε για CHL αύριο.. Όλα τα αλλά είναι έτοιμα ο Βούρος ήταν το βαρόμετρο για να ‘κερδαμε’.

    Μαλακιες, λες και σου φταίει ο Μώραλης από το Δήμο Πειραιά που ο Μπακάκης 5 χρονιά πάει να κάνει σέντρα και εχει κατεβάσει το μισό FIR Αθηνών πάνω από το ΟΑΚΑ. No FLY ZONE εχει γίνει.
    Το Βήμα και τα Νέα φταίνε που ο άλλος ο ΓΙΔΑΣ δε μπορούσε προχθές από 40 πόντους να βάλει γκολ..
    Το λιμάνι του Σαββίδη φταίει που τα μάνταλα δε κόβουν ούτε με βαλέ και ο άλλος προχθές οπότε ήθελε ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ σου έκανε ντου οπότε γούσταρε.
    Το Mega φταίει που δεν παίρνεις 7 χρονιά ένα κανονικό εξτρεμ, και το ONE που δε παίρνεις ένα κανονικό 8αρι..

    Ο άλλος χτυπάει Ραφίνια με 2,5 και εσύ Ινσουα με 200. Τι λες (λογικά) να γίνει την άλλη φορά? Ποιος λες να βγει κερδισμένος?
    Ο απατεώνας που ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ το κόσμο για ένα παίκτη που κόστισε 1,3εκ ΣΥΝΟΛΟ? Γιατί με 2,6 για το 50% και τριετές 350 + εφορία προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο εγγυητής που τσακωνόταν 3 μήνες με το Γαλανόπουλο για 20 χιλιάρικα και μόνο που δεν έπαιξε μάπες με το Λαμπρόπουλο για 120/χρόνο, ΞΑΦΝΙΚΑ έδωσε +6,5εκ για ένα παίκτη που ανάθεμα και τον ήξερε προχθές.

    Τη ιδιά ώρα για το Λιβαδιά που και καλά είναι η κολόνα ο παικταράς ο έτσι ο γιουβέτσι ο κοκορέτσι ακούει το 1,2 και εχει πάθει 3 ανακοπές και 5 εγκεφαλικά.

    Πλάκα κάνουμε τώρα?

    ΥΓ Δε με νοιαζει αν υπαρχε αυτός, αν υπαρχει άλλος η αν δεν υπαρχει κανενας.
    Μιλας με μενα που ειμαι Liverpool- μια απο τις 4 φανελες της Ευρωπης (Ρεαλ-Μπαγερν-Μιλαν) τις 5 του πλανητη (Boca) και 30 χρονια εχω δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Ειμαι Liverpool σημαινει ότι προτιμω να δω οικογενειακο διπλο γυναικειας ομαδας (το εχω δει!!!) παρα οποιασδηποτε ομαδα για ομιλο CHL.

    Αλλα: ΠΟΤΕ δεν εσκυψα το κεφαλι ακομη και τις εποχες που ο σερ τσιχλας ΕΚΛΕΒΕ με τα αλογοδανεια τα πρωταθληματα και εγω επαιζα με τον Σωτηρη Κυργιακο CB με κατι αναλογους αλογομουρηδες στη ‘διοικηση’.
    Σορρυ αλλα για μενα ΧΕΣΤΗΚΑ αν δεν υπαρχει άλλος. Αν δεν υπαρχει θα παιζω οπου αξιζω, οσο αξιζω μεχρι να υπαρξει καποιος.
    Αν ΔΕΝ υπαρξει SO BE IT.

    Γιατι δηλαδη με το σαχλαμαρα πο ‘υπαρχει’ τι καταλαβα? Τα -20 τα -30 η τους 4 σερι χαμενους τελικους? Τι ειδα? Το μανταλο αρχηγο η τον αρθρο το ζεραλδες και τον κρισαντους? Το Δελλα η το Μοραις?

    Να χεσω την ‘υπαρξη’ του του σαχλου.

    ΥΓ Hi Βυρωνα!

  2. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΥΓΜΑΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΗΤΑΝΕ 55 ΧΡΟΝΩΝ? Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΙ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΙΒΙΤΣ. (ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΛ) ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΤ. (ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ) ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ Ο ΧΟΥΛΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ 1-2 ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ. ΑΛΛΑ Ο ΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ (ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΥΛΙΝΙΟ ΔΕΞΙ ΧΑΦ. ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ 3-5-2 ΚΑΙ 3-4-3 ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΠΑΚ. ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΚ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΚΟ) ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ. . ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ Η ΛΑΜΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΣ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ? ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Ο ΚΑΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΠΟΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΜΕΛ.
    ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ. (ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ-ΔΕΛΛΑ.)
    ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ. ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 4-5 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4-5 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΦ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΣΙΜΟΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. Ο ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. Ο ΣΙΜΑΝΣΚΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΤΕΝΟΝΤΑ! (ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. Ο ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΜΑΡΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΤΡΟΣ…

  3. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Το ειχα αναφερει πριν πολυ καιρο,και δεν θα πω οτι δικαιωθηκα,γιατι ηταν κατι ολοφανερο που ισως το σκεφτονταν κι αλλοι,απλα εγω το ειπα.
    “Λυπαμαι,γιατι αποδομει τον εαυτον του…” ειχα γραψει,και συνεχιζει να το κανει.
    Εγω τα οικονομικα της ΠΑΕ δεν τα ξερω,οταν διαβαζεις ομως τοσες λεπτομερειες εδω μεσα , και συνεχεια βγαινουν καινουργια,πραγματικα ειναι να απορεις γιατι δεν εχει λιγο τακτ(!) τουλαχιστον. Λεμε και ξαναλεμε για τα κλεμμενα του “παππου” και του “χοντρου” ,που προσθεσαν πολλα εσοδα στην ομαδα τους στερωντας βεβαια απο τους αλλους αυτην την δυνατοτητα εσοδων απο την ευρωπη. Δεν θα ωραιοποιησουμε την πουστια ,την κλοπη,και εν τελει το γαμησι που τρωγανε οι υπολοιποι. Υπαρχει ομως με το περασμα του χρονου,αυτη η “αρρωστη” κατασταση στην ΑΕΚ, που σιγα-σιγα σβηνει και παραγραφει τα οποια εγκληματα εκαναν οι γαυροι. Φτιαχνεις γηπεδο,συμφωνοι, αλλα δεν εχεις ομαδα.Σε κραζουν μεχρι και οι “πιστοι σου” πλεον,γιατι μπορει οι 20 αρηδες αντε οι 30αρηδες να μην εχουν δει την ΑΕΚ να παιζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, αλλα τους 50 + δεν τους πιανεις μαλακες με τιποτα. Η δεν σε νοιαζει κιολας ,που ειναι και το πιθανοτερο.
    Απαξιωνεις την ομαδα,την κρατας δευτερο-τριτη,μεχρι να τελειωσει το γηπεδο,αφου ολα τα λεφτα πανε για εκει.
    Ξαναλεω,δεν ξερω τα οικονομικα της ΠΑΕ, η οποιας αλλης εταιριας ανηκει στους κυκλους η στην περιφερεια της ΠΑΕ , αλλα με τοσες λεπτομερεστατες αναλυσεις που γραφονται εδω μεσα ,δυσκολα πιστευεις πως με την “πωληση ομαδας και γηπεδου”,ΑΝ ΓΙΝΕΙ, θα ορθοποδησεις ξανα, η θα πηγαινεις σε τακτικες παιρνουμε ΕΠΟ, παιρνουμε Λιγκα, παιρνουμε σφυριγματα στο χορτο μπας και μας κατσει καμια πρωτη θεση ,περασουμε τρεις προκριματικους,play-offs, και παιξουμε κανα παιχνιδι και παρουμε καμια τριανταρα….Βεβαια, με την αγορα παγκοσμιως να ειναι σε μια ερμαφροδιτη κατασταση ευελπιστεις μην φανει στον οριζοντα καποια εταιρια και παρει το “πακετο” και δεις ασπρη μερα. Αλλα και παλι ,παλι στις ευχες το ριχνεις….

  4. Ο/Η Pontios λέει:

    the snitch

    δικιο εχεις σε ολα!ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα!

    εγω ομως οπως και ολοι μας εδω ακομα κι εσυ ειμαστε ΑΕΚ.

    αλλα μην μας τον βγαζεις και αγιο το βαγγελα!

  5. Ο/Η Davor λέει:

    Σας διαβαζω πολυ καιρό διότι σε πολλά θέματα ταυτίζονται οι απόψεις μας. Ειμαι οπαδός του κάποτε..PANATHINAIKOS αλλά συχνά έβλεπα την ΑΕΚ επί Μπάγιεβιτς των 90s στην Φιλαδέλφεια διότι ζούσα στο Γαλάτσι οταν δεν έπαιζα η ομάδα μου στο ΟΑΚΑ!Η ερώτηση μου στον SNITCH είναι…εαν βγάζει συμπέρασμα–πόσο θα διαρκέσει η τιμωρία του ομίλου Β στον ΠΑΟ?Με εκτίμηση απο εναν οπαδό τουDIOS 10 και του Κλοπαρου!

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα σε ολους.Στηβ οπως δειχνου τα πραγματα παμε για μια χρονια απο τα ιδια.Η ομαδα να πελαγοδρομει και οι ρεπορτερ να κανουνε μασαζ.Σαν ιδεα δεν θα ηταν καλυτερα να γινει ενα reset φετος και σιγα σιγα να ξεκινησει να φτιαχνεται μια ομαδα με οριζοντα 2ετιας 3 ετιας? Βεβαια θα μου πεις ποιος θα κανει το σχεδιασμο,ο Λευτερακης?Ελα μου ντε…
    Ειναι εκλπηκτικο που ολοι οι ρεπορτερ ξαφνικα διαπιστωσαν το μετριο ροστερ.Με εξαιρεση Μιαουλη που τους τα χωνει τα δυο τελευταια χρονια.

  7. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Τί εννοείς Steven ότι η ομάδα δεν έχει σχέδιο? Αφού δεν τα οργάνωσε όλα ο Ίβιτς στην εντέλεια? Για να σοβαρευτούμε, στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με το ποιόν θα πάρουν, παίρνουν όποιον βρουν εύκαιρο και φτηνό. Ασχολούνται όμως με το ποιόν θα διώξουν και θα βγάλουν και κάνα ψιλό. Έτσι έφυγε ο Μπάρκας, ο Οικονόμου, ενώ για όποιον έρθει πρόταση το εξετάζουν…Είναι βέβαια και ψιλικατζήδες, αφού χαλάνε μεταγραφές για να μην εισπράξουν προμήθειες managers και να τις βάλουν τσέπη αυτοί…Αληθεύει ότι αν η ομάδα δεν περάσει ομίλους Europa ακούγεται ότι θα έχει πολύ σοβαρό θέμα?Λογικά θα είναι από την χρηστή πολιτική έσοδα-έξοδα. Αληθεύει ότι κάποιοι πάικτες κάνουν ότι γουστάρουν? Ότι και ο προπονητής είναι τουρίστας και ψάχνει άλλο σταθμό? Ότι οι παίκτες δε μιλιούνται μεταξύ τους? Ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει λειτουργία ερασιτεχνικού σωματείου?Αλλά όπως έγραψε και η νέα original στην ανακοίνωσή της, ο πρόεδρος που είναι πιο αεκάρα από όλους μας θα τα φτιάξει όλα….

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEKLFC:Η ΟΜΆΔΑ ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ, είπε η ιδιοκτησια

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚΤ21:ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΟΠΩΣ Η ΟΡΓΆΝΩΣΗ. ΜΈΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ. ΜΕΤΆ, ΑΠΛΆ ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ. Η ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΑΛΛΆ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌ. ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΕΡΓΆΤΗ ΑΛΛΆ ΕΜΜΙΣΘΑ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΟΝ.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Με την απόκτηση Σακχοφ πρέπει να βεβαιώθηκε και ο τελευταίος άπιστος ότι ο Ηλίας κάνει ‘scouting’ από εκπομπές της Αθλητικής Κυριακής τριετίας και βάλε.
    Βλέπει κανα παίκτη και αφού αναρωτηθεί που να ναι αυτή η ψυχή και αν είναι ακόμη ζωντανός, ενεργοποιεί τις ‘γνωριμίες’ του που είναι κατά κύριο το Amber Alert για να εντοπίσει τους εξαφανισμένους. Έτσι μετα τον πέρση και τον Ινσουα φέρνει και τον στρίβω ως νταλίκα.
    Το δε δίκτυο και οι γνωριμίες του Ηλία- για να τελειώνει το παραμύθι- είναι ο αδελφός του και κανας παλιός κολλητός συμπαίκτης. Και φυσικά ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ της αεκ που ακούει εδώ και 40 χρονιά στο όνομα πρίγκηπας.
    Και ο Σακχοφ και ο Μαυρουκος και ΟΠΟΙΟΣ άλλος είναι στόχος, είναι πρώην παίκτης του Βλανταν η λαβράκι του καρκίνου για να μη βγαίνουν εκτός οικογένειας τα φράγκα.. Μια χαρά στημένο το μαγαζάκι.

    Šuker: θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Η άποψη μου? Εσείς τους διώξατε αρά είσαστε ελεύθεροι να ζήσετε με τις επιλογές σας. Αυτή την άποψη ως επίσημη δικαιολογία έχουν και οι 2, αν και το πατέρα έχω να τον δω +15 χρονιά. Στα κανονικά? Ο Γιάννης ΔΕΝ είναι ούτε του ποδοσφαίρου ούτε αυτής της κάστας. Ποτε δεν ήταν. Όχι ότι είναι πρίγκηπας απλά δεν το εχει με τη μπάλα. Όταν μιλάγαμε για μπάλα αυτός έβλεπε εκκεντροφόρους και αναρτήσεις. Δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό το σκηνικό της Ελλάδας το απεχθάνεται , και όταν τον έχωσαν για να μη χαλάσουν το χατίρι του θείου του, δεν έβλεπε την ώρα να τη κάνει.
    Θα μου κάνει εξαιρετική εντύπωση αν ποτέ κάποιος από την οικογένεια μπει ξανά στο ποδόσφαιρο.
    Ο Όμιλος πλέον εχει χωθεί ενεργά στο Retail με τα ενεργειακά: το δίκτυό της Shell που πάει σφαίρα και με τα Online shop, την NRG, στα ΜΜΕ πηρέ τον Alpha και κάτι ραδιόφωνα (μη με ρωτάς πια δε ξέρω δεν ακούω ελληνικά) και τη νέα τράπεζα που επεκτείνεται ταχύτατα τουλάχιστον στην Αττική εχει ήδη 17. Δεν είναι κακοί αν και νέοι, ίσα ίσα που είναι λιγότερο αρτηριοσκλήρωση, έχω ήδη συνεργασία μαζί τους.
    Τι να πάει να κάνει τώρα στα γήπεδα να τον βρίζουν όλη μέρα? Υπάρχει λόγος η θα βγάλει κάτι ως λεφτά η φήμη?

    Ο Αλαφ είναι στο κόσμο του για το ζελα. Κυνηγά και προχωρά (το εχει αναλάβει Project Manager πολύ κάλος φίλος) το Βοτανικό αλλά εχει ΚΟΛΛΗΜΑ με τη λεωφόρο. Του αρέσει!!! για κάποιο λόγο και εχει λυσσάξει λες και μπορεί αυτό το αχούρι να αλλάξει. Άβυσσος η ψύχη του ανθρώπου.
    Εχει μπλέξει με τα πολιτικά με το κυβερνητικό σοι και άντε βγάλε άκρη.
    Ο βοτανικός πάντως προχωράει. Και πολιτικά που είναι το κύριο και στα αλλά. Μη βιάζεσαι, εμείς είχαμε δικό μας οικόπεδο που είχε ήδη γήπεδο (άρα η χρήση είναι γνωστή) και κάναμε κοντά 8 χρονιά. Εσείς ΔΕΝ έχετε θέματα που είχαμε εμείς (υψομετρικές- αστικό κλπ.). Θα δούμε πως και τι αλλά γενικά δείχνει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ σε καλό δρόμο.

    ΥΓ 1,3 στοίχησε ο σκούρος. Κόψτε τα ληγμένα, φτάνει το σανό.

    ΥΓ2 Πρωταθλημα? Ναι με το Σακχοφ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ παλι τα πιαμε εκει με το Μπιλαρο…

  11. Ο/Η davor λέει:

    Snitch ευχαριστω για την απαντηση!υστ. ημουν ,ειμαι και θα ειμαι υπερ του ομιλου Β!τι ηταν ο ΠΑΟ στην Ευρωπη πριν απο αυτους (30 χρονια μαζι τους εφτασε στα ουρανια) και σημερα χωρις αυτους ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ δεν περναει τα συνορα!!!

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Šuker
    To εσείς εννοώ τα καμένα των γηπέδων που άπλα έκαναν φασαρία. Οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι ο Βγενοπουλος και το lobbying που έκανε με το Πατέρα. Ο Παύλος ΔΕΝ ήθελε όλη αυτή την ανακατωσούρα- για μένα με το Θανάση- ίσως οι πιο Παναθηναϊκοί παλιάς κοπής που είχατε, όπως δεν την ήθελε και ο Πολέμης.
    Στα παλιά λεφτά να ξέρεις δεν αρέσουν οι φασαρίες. Όσο πιο ήρεμα και προβλέψιμα είναι τα πράγματα τόσο πιο ήρεμοι είναι οι ίδιοι.
    Μπορεί να μη φυσάει καθόλου? Να μη κουνιέται φύλλο και να είναι business as usual? Η καλύτερη τους.

    Θεωρώ ότι οποιοδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος ήταν υπερ του Βαρδη και ας είχε αυτό το χαζό μπροστά να φαίνεται. Από να τον εχει στα πετρέλαια 100 φορές στη μπάλα, εκει η ζημιά ήταν μικρή. Με τη Aramco δεν εχει τέτοια..
    Όταν έχεις πίσω σου τέτοιο θηρίο, το να το διώχνεις για να βάλεις ένα δικηγόρο, ένα γκάνγκστερ και να φτιάξεις μια ομάδα που οι άλλοι ΔΕΝ ήθελαν να είναι αλλά αναγκάστηκαν και συμμετείχαν είναι αυτοκτονία.
    Η οποία και δεν άργησε να φανεί. Στην ουσία μια χρονιά άντεξε το σκηνικό.

    Μαγαζί με 5 αφεντικά δε υπάρχει πουθενά.

    ΥΓ Τo Project είναι ένα 28-30αρι γήπεδο, ΙΣΩΣ ένα basket (υπάρχει αντίδραση εκεί) και περίπου 15-18 χιλιάδες σε εμπορικές χρήσεις υπερ παναθηναϊκού.
    Εχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά ήδη έχουν βγει δάνεια και ο άλλος εχει ξεκινήσει απαλλοτριώσεις.
    Μέχρι εδώ μπορούσα να γράψω… τα άλλα στο μέλλον.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Tiago Alcantra. 29 ετών, κάθετη πασα, σκούπα στα χάφ. Με Flaco δίπλα του και μπροςτα απο VVD θες χαρτόσημο για να περασεις.
    Ελπίζουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα γιατι εδω ειναι Αγγλία.
    Θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος της Bayern που τον άφησε, ο άνθρωπος ηταν μιςη ομάδα μονος του.

    Στόχος ειναι το ΕΒΔΟΜΟ για να πιάσουμε Μίλαν, και το εικοστό στην Αγγλία, τα κύπελλα δε μας ενδιαφέρουν.

    £20 εκ λίρες και αλλα £5 σε περίπτωση κατάκτησης, ο Edwards δε τους έπιασε απλα κότσους ατη Bayern…αυτο ειναι ληστεία.

    YNWA

    Sent from my iPhone.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και κατι που ξέχασα: το οτι το κουτασαυλο με 2 χιαστούς και ταχύτητα πιο αργή άπο ακρωτηριασμένη χελώνα θέλαμε ΛΕΕΙ να το πουλήσουμε 8εκ και ο Τιάγκο, στην ίδια ηλικία 29 ετών πρωταθλητής Γερμανιας και Ευρώπης, πρωην σε εθνικό επίπεδο πρωταθλητής ευρωπης και κόσμου με την Ισπανία, κινητήριος μοχλός της Bayern και αν οχι το καλύτερο 6-8αρι αλλα σίγουρα μεςα στη τριάδα στο πλανήτη πουλήθηκε 20 λίρες -22 ευρω στη πρωταθλήτρια Αγγλιας και κόσμου μας δειχνει το πλανήτη ΧΑΠΙ που νομίζουν εκει στο αεκ οτι ζούμε..
    Ειναι ο ίδιος πλανήτης που λεει πτι ο μελισανιδης έδωσε 2,6 για το 50% ενός παίκτη (5.2 ολόκληρος δηλαδή) και αλλο 1,5 για τα συμβόλαια.
    6.5 εκ ευρω
    Ο μελισανιδης
    Για ενα παίκτη 22 χρόνων
    Απο το Ισραήλ
    Που ΤΥΧΑΙΑ τον προπονούσε ο αδελφος του τεχνικού μας διευθυντη.. ο Βλανταν.

    Αυτα ουτε στα cartoon της warmer με το κογιότ καο το Μπιπ Μπιπ δε γινωνται

    Sent from my iPhone.

  15. Ο/Η davor λέει:

    προς SNITCH—και παλι ευχαριστω για την απαντηση!Και κλεινωντας εαν θες απαντας Στο παραπανω κειμενο σου εκει που γραφεις ο ΚΑΚΟΝΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του ΠΑΟ…..ποιος ειναι?? Ευχαριστω με εκτιμηση! ΥΣΤ.παραξενο στο οτι μεχρι και ο ΟΦΗ ελυσε το οικονομικο του θεμα !

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι χρωστάτε ακόμη στον Εκι Γκονζαλες λεφτά. Κάτι Τοτσε κάτι Εσιεν και αρκετοί άλλοι πληρώνονται σε 5287 δόσεις των 2000 ευρώ το μήνα.
    Πάλι καλά που δεν σας έσωσε και εσάς ο δικός σας με καμμιά Γ Εθνική, αφού δεν υπάρχει άλλος…όπως μας έγραφε ο δικηγορίσκος του Μελισανίδη.
    Είσαστε άτυχοι εσείς. Ενώ εμείς οι τυχεροί που σωθήκαμε και παλεύουμε με εσάς τους ατυχούς ποιος θα βγει τρίτος..

    Ο Αλαφ-ουζος είναι στο κόσμο του: αποτιμά την Λεωφόρο στα 300εκ για κάποιο λόγο. Άντε να δεχθούμε ότι είναι τόσα, την ώρα που το real estate στην Ελλάδα απλά δεν υπάρχει εδώ και 10 χρόνια.

    Η ερώτηση είναι άλλη. Η λεωφόρος ανήκει στο ΠΑΟ η είναι δημοτική, δηλαδή δημοσία περιουσία? Δε ‘πα να αποτιμάται 200ΔΙΣ? Τι νόημα εχει μια αποτίμηση σε κάτι που δε σου ανήκει? Από ποτέ ο ενοικιαστής αποκτά περιουσιακά δικαιώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο, και μάλιστα εχει και την αξίωση να το ανταλλάξει (βλέπε διπλή ανάπλαση) με κάτι άλλο?

    Ερώτηση νο2: Ποιος σταμάτησε το έργο με τη δικαιολογία του κορμοράνου? Το ζαβό μήπως? Έλα τώρα. Το ζαβό δήλωσε (αλήθεια λέω υπάρχει το βίντεο από το forum του Economist που έγινε πρόσφατα) ότι η Ελλάδα πρέπει λεει να πάει ανατολικά του 28ου ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ!

    Μιλάμε για το τύπο που μπερδεύει τους Μεσημβρινούς με τους Παράλληλους, νομίζω αυτά τα μάθαμε εκεί στη 5η δημοτικού. Μιλάμε για ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ αρχές γεωγραφίας όχι τίποτε εξεζητημένο να ξέρεις πχ τα βουνά της Ν. Ζηλανδίας!

    Παράλληλος: χαρακτηρίζεται κάθε κύκλος παράλληλος προς τον Ισημερινό.
    Μεσημβρινός: χαρακτηρίζεται κάθε κύκλος κάθετος προς τον Ισημερινό.

    Ο 28ος παράλληλος (που η Ελλάδα κατά το ΖΑΒΟ πρέπει να χαράξει εθνική πολιτική) είναι κάτι εκατοντάδες χιλιόμετρα ΝΟΤΙΑ από το Καιρό.
    Κ όμως υπάρχει 20% των Ελλήνων που τον ψηφίζουν…

    Το έργο σταμάτησε για να ΜΗΝ γίνει το Mall του Βωβού (που είναι και ζελας). Γιατί έπρεπε να γίνει ΑΛΛΟ Mall πιο δυτικά αρχικά (ναυάγησε με τη κρίση), Η να υπάρχει συμμετοχή άλλων στο νέο project. Η μπιζνα είναι καθαρά real estate το γήπεδο είναι η αφορμή.

    Μιας και είσαι ΠΑΟ, ψάξε να δεις ποιος συμμετέχει. Εκεί θα πάρεις και τις απαντήσεις που θες.

    TIP1: 40.000.000 ευρώ θα λάμβανε ο Ερασιτέχνης για τα λειτουργικά έξοδα. Ποιος είναι στον ερασιτέχνη και φυσικά έλαβε το μακρύ?

    TIP2: Η δεδηλωμένη πρόθεση του Αλαφούζου είναι για κατασκευή μόνο ποδοσφαιρικού γηπέδου όπως φυσικά και της μερίδας της Θύρας 13 που στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει αυτή την πρόθεση, και εσχάτως ευθυγραμμίστηκαν πλήρως με την Πολιτεία και το Δήμο Αθηναίων. Με ποιον τα ‘έβαλε’ η Θ13 στο μπάσκετ?

    TIP3: Στις (6/6) με το ραντεβού του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο Μπακογιαννης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο όχι μόνο δεν έδειξε διάθεση να προχωρήσει η συμφωνία που είχαν καταλήξει πριν από περίπου έναν χρόνο αλλά πολύ περισσότερο έκανε πάλι λόγο για λύση μέσω του… όμορου οικοπέδου σε δεύτερο μάλιστα χρόνο, για εμπορική χρήση των εγκαταστάσεων από το Δήμο και όχι από τον Παναθηναϊκό αλλά και επινοικίαση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Βοτανικού από το τριφύλλι. Δηλαδή το ίδιο με το ισχύον καθεστώς της Λεωφόρου.

    Εμείς το έχουμε πάει ένα βήμα πιο περα: Στη ΓΣ της ΕΡΑ ο σωτήρας μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΡΑ στο μαγαζάκι του (Δικέφαλος Α.Ε) που συμμετέχει και ο εταιρος σωτήρας του μπάσκετ Μάκης, αναφώνησε το ιστορικό- όταν κάποιοι ζήτησαν να δουν το έγγραφο:

    Δηλαδή δε με πιστεύετε?

    Εσένα δε θα πιστέψουμε ρε αμόλυντε, τεράστιε, σωτήρα- εγγυητή? Είναι ποτέ δυνατόν?

    ΥΓ. Για όποιον δε πίστεψε, φρόντισε η συνοδεία του προέδρου να επέλθει η τάξης και ηθική, μέσω κλοτσοπατινάδας.
    Είναι το συν Αθηνά και χείρα κινει. Στο ρόλο της Αθήνας ο εγγυητής. Στους ρόλους της χείρας κάτι Γεωργιανοί.

    Ώρες είναι να ακούσουμε και για καμμιά Ε.Ο στο αεκ απο τους πεφτοσυννεφακηδες

  17. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Καρέρα.
    Για τη νέα σεζόν: «Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε».

    Είπε κανείς για πρωτάθλημα;
    Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, “καλύτερα απο πέρυσι”. Το -22 να γίνει -20!!!
    Αυτοί είναι οι στόχοι τη ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

  18. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα.Διαβασα τις δηλωσεις του Καρερα για την νεα χρονια και τις προσδοκιες.Θεωρεις στοχο να παρουμε παραπανω βαθμους;Θεωρεις στοχο να κερδιζουμε?Υπαρχει καποια ομαδα που θελει να χανει?Πραγματικα απορω……….
    Παραλληλα,το μεταφερω με επιφυλαξη, οτι εντος ομαδας μυριζει μπαρουτι.Τσακωμενοι μεταξυ τους,καχυποψια,καποιοι θεωρουν οτι ειναι υπ ατμον κλπ κλπ.Γενικως ενα χαλασμενο κλιμα Εχεις καποια τετοια πληροφορηση?
    Πραγματικα κολλαει αυτο που λες για φετος.
    Ο θεος βοηθος

  19. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το γηπεδο προχωραει κανονικα?????Προβλεψη για το ποτε μπαινουμε υπαρχει

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Εχει βαση η γκρινια που ακουγεται για το ιατεικο επιτελειο,μετα τα οσα βγηκανε σημερα για Γαλανο;

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Diego Zota, 23 years , left (and right) winger, 16 goals- 6 assists in 48 caps 2020.
    £35Mil + Ki Jona.

    Bring us a 4th CB and we “re on

    Sent from my iPhone.

  22. Ο/Η davor λέει:

    προς Snitch —ευχαριστω πολυ ησουν κατατοπιστικος.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αυτή την πληροφόρηση έχω κι εγώ. Οτι ο καθένας είναι στον κόσμο του. Επίσης είχαμε κι ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο με τον Μάνταλο στο Κολωνάκι, κι άλλο ένα με τον Λιβάγια στα νότια. Θα έχουμε πολύ γρήγορα τα δείγματα γραφής.