Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

Η ομάδα μας, κατέβηκε με το προφανές 4-3-3 και με ένα σοβαρό rotation. Το θέμα ήταν όμως, οτι κατέβηκε χωρίς διάθεση. Χωρίς διάθεση να τρέξει, χωρίς κέφι, σαν να έπρεπε να βγάλει μια τυπική υποχρέωση. Από την άλλη μεριά, η Λαμία μπήκε αμυντικογενώς με σκοπό κάποια αντεπίθεση, αλλά αφήνοντας αυτούς τους χώρους που της είχαν υποδειχθεί, σαφώς ανοικτούς. Το αποτέλεσμα ήταν να κουραστούμε σαν θεατές και να σιχτιρίσουμε αυτό που είδαμε.

Είδαμε ένα παιχνίδι στατικό, χωρίς κενούς χώρους, χωρίς τρεξίματα, και φυσικά με ελάχιστες τελικές. Εγώ προσωπικά έδινα τόπο στην οργή, αφού περίμενα να δω τους νεοαποκτηθέντες. Τον Χνιντ, τον Σάκχοφ και τον Γκαρσία. Που θεωρητικά θα θέλανε κάτι να δείξουν. Αυτό που έδειξαν σήμερα, δεν με κάνει και πολύ αισιόδοξο για το μέλλον. Ο Ουκρανός ήταν ράθυμος, ο Τυνήσιος γνήσια άμπαλλος και ξυλοκόπος, και ο Γκαρσία ένα πολύ μικρό παικτάκι, που απέφευγε την γραμμή. Έφτασα να αναρωτιέμαι αν είναι εξτρέμ τελικά.

Ένα πολύ κακό πρώτο μέρος λοιπόν, στο οποίο πραγματικά δεν μπορείς να γράψεις κάποιον οτι ξεχώρισε. Τι να πεις; Οτι ο Σβάρνας ήταν σοβαρός, οτι ο Κρίστισιτς προσπαθούσε να κόψει και να οργανώσει, ή οτι ο Μαχαίρας είχε κάποια διάθεση; Ομάδα ήταν αυτή ή σκορποχώρι πιτσαρίας που μαζεύτηκε και είπε να ξεμουδιάσει; Μάλλον το δεύτερο, που εν τέλει προηγήθηκε από λάθος αντιπάλου σε επίπεδο πάσας και ο αφύλακτος Γκαρσία έκανε το προφανές. Αυτό που θα πουν κι αύριο οι disinformationists : Η ΑΕΚ βρήκε παικταρά στα πλάγια, που σκοράρει κιόλας. Μαλακίες κοινώς, αφού το παιδί ακόμα και με την Λαμία, προσπαθούσε να στηριχτεί στον Μπακάκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την αλλαγή του Γκαρσία με τον Λιβάγια. Το γράφω, όχι για αυτούς που είδαν το ματς, αλλά για τους άλλους που είχαν διαβάσει οτι ο Γκαρσία στις προπονήσεις ήταν ασταμάτητος. Που να δουν εμένα στην κρεβατοκάμαρα. Δεν με έχει κόψει ποτέ το κρεβάτι. Έχω κι εγώ τρομερή τόλμη με ακίνητα αντειείμενα. Αν αυτός κοστίζει έξι μύρια, τότε ειλικρινά, είμαι blue chip.

To θέαμα ήταν καλύτερο. Όχι λόγω Λιβάγια. Μάλλον λόγω γκαζιών τηλεφωνικών στα αποδυτήρια. Κάπως η ΑΕΚ έτρεξε κι ανέβασε τον ρυθμό. Επιτέθηκε από τον άξονα κι από τα πλάγια, και Λαμίας βοηθούσης, πήρε το κέντρο, κι έβγαλε σωστές προσπάθειες και κάποιες τελικές. Εννοώ καρπούς ομαδικής προσπάθειας. Τις έχασε και τις δύο εξώφθαλμες ο Ανσαριφαράντ – ενδεικτικό της νωθρότητας – όμως εμείς βλέπαμε καλύτερο θέαμα και επιτέλους κάποια μπάλα. Το δεύτερο γκολ ήταν αποτέλεσμα αυτών που γράφω, προμήνυμα χαλαρότητας μεν, αλλά σκοράρισμα του κορυφαίου σήμερα Κρίστισιτς.

Το παιχνίδι γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρον σαν φιλικό. Πέντε αλλαγές κι όλοι οι νέοι μέσα. Με εξαίρεση τον πολύ καλό Μαχαίρα, που λογικά σαν αγύμναστος Έλληνας, κλάταρε. Ο Καρέρα έβαζε πλέον τις βασικές εφεδρείες αλλά κι ό,τι άλλο είχαμε σαν νέο. Κάπου εκεί, ακόμα κι ο Ενομποκάρε που είχε μπει, σκόραρε. Φυσικά πάτησε πρώτα την μπάλα, για όσους καταλαβαίνουν, και πέφτοντας την ξαναβρήκε. Μιλάμε για την απόλυτη πλάκα, αλλά για μια σημαντική νίκη εν όψει Γερμανών. Και μιλάμε για βελτίωση όταν παρακολουθείς αυτήν την ομάδα, που θυμίζει Ταλαιπωριακό εναντίον Βραδυποριακού, αφού αρνείται να τρέξει.

Με όλο το γήπεδο δικό της, και με τον αντίπαλο προειδοποιημένο, να μην απειλήσει. Μιλάμε για τραγικά πράματα, που όποιος μας βρει στοιχειωδώς γυμνασμένος, δεν ξέρω τι θα πει το κοντέρ. Ένα κοντέρ που σοβαρεύει, όταν μπαίνει ο Σιμόες. Ή όταν ο Αλμπάνης φαντάζει Γκαρίντσα. Μιλάω για μια ομάδα που είναι φτειαγμένη για γήπεδα ξερά και κατώτερης κατηγορίας. Που όμως πετυχαίνει αυτό το ευρύ σκορ, διότι στην χώρα μας τα πάντα είναι στην κρίση της συγκριτικότητας και ποτέ στην διαδικασία του να έχεις κάποιο πρότυπο, ξεφεύγοντας από εδώ.

Δεν βαριέσαι αδερφέ. Όσο σε θέλουν κακομοίρη, μην ασχολείσαι. Λέγε ευχαριστώ και παίρνε κουράγιο. Κάτσε σε μια κάποια διαφορετικότητα. Με τον Σάκχοφ να μην ξέρεις αν παίζει. Με τον Καρίμ στην δικαιολογία ότι όλα χάνονται. Με το εξτρέμ που δεν τον βολεύει η γραμμή. Με την Λαμία να σουτάρει έξω από την περιοχή. Με τον Μάνταλο να θυμίζει οτι διευθύνει την ορχήστρα του Χατζηδάκη. Μιλάμε για βελτίωση ενός κάκιστου θεάματος, που όμως πρέπει να πούμε συγχαρητήρια για τους βαθμούς, αφού κρύβονται τώρα πίσω από κάποια Λειβαδιά της Γερμανίας και δήθεν φυλάνε δυνάμεις. Αίσχος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    …Σαν αποτελεσμα, κραταμε τους τρεις βαθμους για να μην μεινουμε εκτος απο τωρα,ελπιζοντας σε κατι καλυτερο με την παροδο του χρονου.
    Το να εχεις καποιο προτυπο χωρις να καταφευγεις σε συγκρισεις ειναι μεγαλη κουβεντα. Και θελει δουλεια ,πολυ δουλεια, και σαν ομαδα και σαν ατομο.
    Αν εδω στο απεραντο αρβανιτοχωρι, δεν ειχαμε τις “συγκρισεις” ,δεν θα ειχαμε και τις “κατσικες”.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Όταν θες να πας σε δικαστήριο να καταθέσεις πας με στοιχεία και με ατράνταχτες αποδείξεις. Αλλιώς απλά είσαι ένας χαβαλές και ως τέτοιος αντιμετωπίζεσαι.
    Μου είναι αδιάφορη η καταδίκη η όχι του Βαγγέλη. Ούτε κερδισμένος είμαι ούτε χαμένος αν πάει άλλος ένας μέσα. ΑΝ καταδικασθεί τότε εδώ είμαστε.
    Σου είχα ξαναπεί: περίμενε να τελειώσει το θέμα και μη βιάζεσαι, ο Μελ είναι απλά ένας καραγκιόζης που κάνει τον ατακαδόρο στις κάμερες.
    Όταν έρχεται η ώρα που μετράει είναι δαρμένο σκυλί. Γι’ αυτό άλλωστε ΧΑΡΙΣΕ τη δεύτερη θες στο αφεντικό του, χωρίς να βγάλει άχνα και εχει βάλει το ΚΟΚΚΑΛΗ μπροστά να καθαρίζει για το γήπεδο.
    Στα λέω από πριν αλλά δεν ακούς, δεν είναι οπαδικο το θέμα.

    Επίσης σου έχω ξαναπεί: ο άλλος εκ του αποτελέσματος κρινόμενος δεν είναι κανας χαζός ούτε κανα κορόιδο.
    Μπορεί να τον υποτιμάτε και να κοροϊδεύετε όσο θέλετε με χάπια με χοντρός λιγνός κλπ. αλλά ξαναλέω ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ειδικά το Μελισανίδη και το αεκ τους πάει ορθοπεταλια για πλακά: με δικιά του ΕΠΟ με δικιά του διαιτησία ο γατούλης και τον εχει τρελάνει ο άλλος στη φάπα όπου τον πετύχει με -20 και κύπελλα με απόμαχους και δευτεροτριτα του πήρε.

    Τώρα τι μου λες εσύ και τι λέω εγώ λίγο σημασία εχει. Το τι γίνεται μετράει.
    Εγώ κοιτάω τι κάνει αυτό το σουργελα που εκπροσωπεί την αεκ. Η δεν την εκπροσωπεί? Τι είναι τελικά? Ιδιοκτήτης? Προέδρος? Απλός φίλαθλος? Με εχει μπερδέψει ο κερατας, μια έτσι μια αλλιώς δηλώνει. Όταν τον τρέχουν ως τραμπούκο (και καταδικάζεται) το παίζει φίλαθλος. Μετα το παίζει αφεντικό στα Σπάτα, εκεί που περνάνε οι τσαμπουκάδες του στα 25χρονα, μετα το παίζει ιδιοκτήτης αλλά ψάχνουμε στα χαρτιά και είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

    Πάμε στη κατάθεση του λοιπόν- μιας και αυτό μνημόνευσα και όχι την απόφαση του δικαστηρίου- για να δεις ποσό γελοίος είναι ο άνθρωπος και να μην απορείς γιατί έχεις πιάσει πάτο 7 χρόνια και σου ρίχνει στα αφτιά ο Georgi με το Πελκα και το Λημνιο που σου δείχνουν υπερδύναμη:

    Πρόεδρος: Ποιοι καθόριζαν το αποτέλεσμα;
    Μελισσανίδης: Η ΕΥΠ τα κατέγραψε όλα.

    Πρόεδρος: Ποιος τα καθορίζει;
    Μελισσανίδης: Εγώ γενικά θα σας πω. Εγώ που είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Μπορώ να δω τι γινόταν. Εγώ μπήκα στο 2013 και ξέρω τι γινόταν. Πριν δεν μπορώ να πω. Το 2012 έγινε μία συνάντηση στο Χίλτον, ο Μαρινάκης με τους παράγοντες της ΕΠΟ και ήθελαν να φάνε τον Πιλάβιο και να βάλλουν τον Σαρρή. Ο Σαρρής ήταν το εργαλείο τους.

    Πρόεδρος: Ποιοι ήταν στη συνάντηση;
    Μελισσανίδης: Ε, δεν θυμάμαι τώρα. Ήταν όμως, ο Κουρίδης, ο Προύντζος. Ήταν οι σύμβουλοι της ΕΠΟ και είχαν δύναμη να εκλέξουν πρόεδρο. Όταν μιλάει ο Μαρινάκης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ: βάλε αυτό τον διαιτητή, καταλαβαίνετε. Τα λένε οι κασέτες της ΕΥΠ, εγώ τι να σας πω;

    Πρόεδρος: Άρα το 2012 λέτε ότι ο κύριος Μαρινάκης μπορούσε να ζητήσει από τον Σαρρή να αλλάξει διαιτητές. Γνωρίζετε εάν συνεχίστηκε η κατάσταση με την ΚΕΔ μετά το 2014;
    Μελισσανίδης: Εκεί έγινε το έγκλημα με τον Ζωγράφο. Εκεί μπήκαν όλα τα εργαλεία. Χτύπησαν έναν διαιτητή και ο πρώτος που ειδοποιήθηκε ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δεν πήραν ούτε καν την Αστυνομία. Έβαλε ο Μαρινάκης τον Ζωγράφο να πει ότι τον χτύπησα εγώ τον Ζωγράφο. Η ΑΕΚ τότε ήταν στη Γ’ Εθνική. Τι να τον κάνω εγώ. Έγινε η μήνυση και αθωώθηκα σε ανώτατο επίπεδο. Γύρισαν τη μήνυση πίσω για να ξαναδικαστώ. Μιλάμε για κανονική μαφία. Εγώ την κυνήγησα την εγκληματική οργάνωση και την κυνηγάω ακόμα.

    Πρόεδρος: Μερικά πράγματα πρέπει να αποδειχτούν…
    Μελισσανίδης: Ε, τι να αποδειχτούν; Τι θέλετε, να φέρουμε τα τιμολόγια που έκοψαν;

    Πρόεδρος: Τον κύριο Ντάλας τον ξέρετε;
    Μελισσανίδης: Ο Μπριάκος και ένας άλλος έκανε τους ορισμούς, ήταν όλοι μιλημένοι. Ο Ντάλας τον φέρανε για βιτρινα, μπροστινός και να καλύπτει τα εγκλήματα που έκαναν. Δεν έκανε τίποτα. Ξέρω ότι φωνάξαν τον Χάκετ, έναν Εγγλέζο διαιτητή, του έδειξαν τα παιχνίδια και είπε ότι ήταν στημένα.
    Και οι πέτρες το ήξεραν. Το ξέρει όλη η Ελλάδα. Όλα μιλημένα ήταν. Πιο στημένα δεν γινόταν.

    Πρόεδρος: Ναι, αλλά δεν γίνεται να καλέσουμε τις πέτρες.
    Μελισσανίδης: Ο Ζωγράφος ήταν εργαλείο τους, κανονικός υπάλληλος. Και οι παρατηρητές ήταν στο κόλπο.

    Πρόεδρος: Ξέρετε συγκεκριμένους παρατηρητές;
    Μελισσανίδης: Όχι, δεν θυμάμαι. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα. Αλλά ξέρω να σας πω ότι οι παρατηρητές ήταν μιλημένοι και πήγαιναν να καλύψουν τους διαιτητές που έκαναν τα χειρουργεία.

    Ο πρόεδρος διαβάζει ονόματα και ο Μελισσανίδης δεν ξέρει…

    Μελισσανίδης: Τα ξέρω από παρατηρητές, διαιτητές, δημοσιογράφους, οπαδούς. Τι είναι το ποδόσφαιρο; Ο κύριος Μαρινάκης μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και ζητούσε να μπει ο τάδε διαιτητής. Τα ξέρω από τις κασέτες, από την ΕΥΠ.
    Μελισσανίδης: Υπήρχαν Ενώσεις που αγαπούν το ποδόσφαιρο και συγκεντρώθηκαν τα υγιή στοιχεία.
    Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): Στις δικές σας συναντήσεις…
    Μελισσανίδης: Εγώ δεν έκανα συναντήσεις με Ενώσεις. Πείτε μου που συναντήθηκα με Ενώσεις.

    Ο Δημακόπουλος διαβάζει δημοσιεύματα για συνάντηση των Σαββίδη, Μελισσανίδη με Ενώσεις και παραθέτει φωτογραφίες από συγκεκριμένες ημερομηνίες και μέρη.

    Μελισσανίδης: Ε, δεν θυμάμαι. Μπορεί να ήταν. Με καλούν για να με τιμήσουν και με πηγαίνω.

    Μελισσανίδης: Με τον κύριο Μαρινάκη ήμουν 25 χρόνια φίλος από τη μέρα που πήρα την ΑΕΚ, μου κήρυξε τον πόλεμο. Ήθελε να είναι αυτός και κανείς άλλος. Ο τραυματισμός Ζωγράφου ήταν στημένος και ήθελαν να με ενοχοποιήσουν και να με βγάλουν από τη μέση, όλοι αυτοί. Για συμμορία πρόκειται.

    -Τον είχατε πει κατίνα τον κύριο Μαρινάκη;
    Μελισσανίδης: Κατίνα ο Μαρινάκης. Άντρας που δεν υπηρέτησε τον Στρατό, δεν είναι άντρας. Όλοι εμείς πήγαμε φαντάροι, αυτός δεν πήγε. Και όχι μόνο δεν πήγε, αλλά κρύψανε και το φάκελο από το Αρχηγείο. Κανείς δεν ξέρει γιατί δεν πήγε. Δεν είναι απλά κατίνα, αλλά αρχί-Κατίνα. Ο Ζωγράφος με κατηγόρησε ότι τον πήρα και όταν του άνοιξαν τα τηλέφωνα, βρήκαν ότι δεν τον πήραν

    -Με τον κύριο Σαρρή, μιλάγατε;
    Μελισσανίδης: Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, έπρεπε να μιλάω.

    -Θεσμικά, ο ρόλος σας ποιος ήταν;
    Μελισσανίδης: Έχει σημασία; Ποιον ενδιαφέρει με ποια ιδιότητα μιλούσατε;

    Πρόεδρος: Απαντήστε.
    Μελισσανίδης: Με την ιδιότητα του χορηγού, του οπαδού.

    Μελισσανίδης: Τον Ζωγράφο τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο και μετά με απόκρυψη για να τον ευχαριστήσω και να του δώσω συγχαρητήρια και του είπα ότι βλέπω μυστήριες διαιτησίες. Δεν μπορώ να τον πάρω; Συγχαρητήρια του έδωσα και είπα για τις διαιτησίες.

    Σε ερώτηση ερώτηση για τον ΟΠΑΠ και το κώλυμα που είχε ο Μελισσανίδης. «Δεν υπήρξε κανένα κώλυμα, τι είναι αυτά που λέτε; Ή απόφαση της ΕΕΑ να μην είναι η ΑΕΚ στο κουπόνι, επειδή ο γιος μου είχε μερικές μετοχές. Αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πάρει 5 μετοχές του ΟΠΑΠ, δεν θα μπορεί να είναι πρόεδρος; Αυτός ο άνθρωπος είπε μαμά 20 χρονών. Τα βρήκε όλα έτοιμα. Εγώ είμαι δημιουργός. Δεν έχω καμία κόντρα με τον κύριο Μαρινάκη. Αυτός έχει μαζί μας. Του χαλάσαμε τη μανέστρα. Ήθελε να πεθάνουμε όλοι και να ζήσει αυτός.

    Πρόσεξε ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ είναι ο τύπος:

    Εγώ γενικά θα σας πω. Εγώ μπήκα στο 2013 και ξέρω τι γινόταν- πιο κάτω βέβαια από εκεί που μπήκε μεταμορφώνεται σε χορηγός και οπαδός. Αλήθεια ΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ? ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ?

    Ε, δεν θυμάμαι τώρα. Τι να κάνουμε να φέρουμε τιμολόγια (μια ζωή στην εξυπνάδα και στην ατάκα ο μπαγάσας)

    Να καλέσουμε τις …πέτρες να καταθέσουν.

    Ονόματα ξέρετε? ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ

    Του δείχνουν φωτογραφίες που είναι ο ίδιος να μιλάει με ενώσεις και η απάντηση είναι: Ε, δεν θυμάμαι. Μπορεί να ήταν. Με καλούν για να με τιμήσουν και με πηγαίνω. (σημείωση: να σε τιμήσουν? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    Τον Ζωγράφο τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο και μετά με απόκρυψη για να τον ευχαριστήσω….τέτοια ευγενικά ο γατούλης μόνο στα ανάκτορα του Buckingham βρίσκεις.

    Όσο για τον ΟΠΑΠ, ο γιος του!!! είχε λεει ‘κάποιες’ μετοχές. Το κάποιες μετοχές είναι το 11% μιας εταιρίας που εχει κεφαλαιοποίηση 2,7ΔΙΣ άρα το κάποιες μεταφράζεται σε 270εκ ευρώ.. Και φυσικά ο ίδιος ΠΑΛΙ ΑΦΑΝΤΟΣ είναι, έβαλε μπροστά το πιτσιρικά να φαίνεται..

    Μιλάμε για μεγαλο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ όχι αστεία και το κόβω εδώ προς το παρών μη το χοντρύνουμε με πράγματα που κανονικά δε κάνει να γραφτούν δημόσια

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πάμε και ένα ποδοσφαιρικό: Φίλος Ελλην που παρακολουθεί -για κάποιο άγνωστο στους υπολοίπους λόγο- γερμανικό πρωτάθλημα με ενημέρωσε ότι η Βολφσμπουργκ είναι για τα θηρία. Για να πει τη συγκεκριμένη λέξη αυτός πάει να πει ότι μιλάμε για πολύ ΚΑΚΗ ομάδα. Αμυντικά εχει τεράστια θέματα επιθετικά δεν είναι τίποτε τρομερό αλλά εχει ένα πολύ καλό CF. Τώρα τι σημαίνουν αυτά δε ξέρω απλά μεταφέρω τι μου είπε και η γνώμη του είναι σεβαστή.

    Στο κανονικό ποδόσφαιρο:

    Η Penalty United κέρδισε πέναλτι (πρωτότυπο!) στο 99 λεπτό. Στο 99 πέναλτι δεν εχει κερδίσει ούτε ο Κόκκαλης τις παλιές καλές μέρες του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθοδόξου. Με τα χίλια ζόρια τους κρατάνε τους ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ μη γίνουν ρεζίλι από τη Brighton μετα το ρεζίλεμα από τη Palace με 1-3 εντός έδρας.
    5 δοκάρια είχε η Brighton και της αρνήθηκαν μέσω VAR και πέναλτι!
    Το ότι η Palace και η Brighton σου έριξαν 5 γκολ σε 2 αγωνιστικές δείχνει για τι ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ συζητάμε. Γιασαν (που λεει και ο Αντώνης) τα 80εκ του Μαγκουαιρ στην άμυνα που κάνατε και συγκρίσεις με το Βιργίλιο ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ…

    Η Chelskey κατάφερε να γυρίσει σε 3-3 στο 91’ένα ματς που έχανε 3-0 από τη WBA. H West Brom είναι μια ομάδα επιπέδου μαντάλου και οποίος κατάλαβε εχει καλώς. Κατά τα αλλά η προπονηταρα ο Frankie ήθελε λεει να τη πει στο Klopp. Ρε Frank κλάψε τα 200 που έδωσες και δώσε και χαιρετίσματα σε κάποιον Βερνερ που ήθελε λεει να παίζει βασικός με όρο στο συμβόλαιο και ο Jürgen μόλις το άκουσε τον έστειλε να μαζέψει αμπελόφυλλα. Αλλά 5 ρούφηξε και αυτός σε 2 αγώνες.
    Αφήνω τελευταίο τον θαύμα της City (της ποιας?) Αυτοί ρουφήξαν ΠΕΝΤΕ σε ένα ματς μαζεμένα και εντός έδρας από τον Σογιουντσου τον Timothy Castagne και τον Harvey Barnes.
    ΚΑΛΟΧΩΝΕΥΤΑ ΠΕΠ. Που πας και εσύ μόνο με 90εκ μετάγραφες φέτος? Δώσε εκεί κανα 300αρι να στανιαρεις..

    ΥΓ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ σημερα. Η Arsenal εχει στρωσει και ειναι πλεον ντερμπυ. Μας εχει νικησει 2 η 3 φορες αλλωστε σερι επι Αρτετα. ΟΚ σε χαβαλε ματς αλλα εχει νικησει και μας εβαζε δυσκολα. Πρωτη φορα στο γηπεδο από το Μαρτιο το βραδυ. Κεκλεισμενων Anfield δεν εχω δει ποτε +40 χρονια τωρα.
    Οποτε φευγουμε σε λιγο να δουμε τι θα δουμε.

    ΥΓ2 Μεγαλη νικη ο Loco χθες με τη Sheffiled. Δευτερη νικη σε 3 αγωνες και ο ενας ηταν με εμας εκτος εδρας. Δωσε πονο στα γατακια καθηγητη με budget φραγκοδιφραγκα..

  4. Ο/Η Stelathen λέει:

    @Snitch, στον ΟΠΑΠ έχεις καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο, ποιανού είναι?

    Αρχικά είχε βγει ότι ο Μελ ήταν ο τοπικός παράγοντας, που θα βοηθούσε την εγκατάσταση και οι Τσέχοι θα έκαναν κουμάντο.

    Σε μια συγκέντρωση είχα βρει έναν διευθυντή τμήματος του ΟΠΑΠ και εναν σε ψηλή θέση στην Πειραιώς, όπου και οι 2 είπαν το αντίθετο. Ότι ο Τσέχος είναι ο μπροστινός και ο Μελ κάνει κουμάντο.

    Δεν ξέρω αλλά όταν μου είπαν την εθελούσια που τρέχουν, λέω σίγουρα Μελισσανίδης θα ναι στη μέση.

  5. Ο/Η koreas λέει:

    1. Σε επίπεδο αγωνιστικό δεν έχω παρακολουθήσει το χθεσινό παιχνίδι και δε μου επιτρέπεται να κάνω σχόλια.
    πόσο μάλλον όταν παίζουμε με μια ομάδα “δική μας”. κανείς ή σχεδόν κανείς ενωσίτης δεν αναφέρει ότι πρόκειται για ομάδα “δική μας”.

    Αδέρφια δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν;

    όταν οι κομπότηδες τα έκαναν αυτά, εμείς και δικαίως ήμασταν στα κάγκελα, τώρα;
    (εννοείται δεν ανaφέρομαι στα παιδιά του blog, αλλά στους επίσημους κονδυλοφόρους).
    ο λόγος μου δεν έχει να κάνει με την ηθική, απλά έγκειται στο σεβασμό του χρόνου μας (φιλάθλων), της προσπάθειας των αθλητών-προπονητών και της αλητείας των παραγόντων.

    2. Σε επίπεδο μη-αγωνιστικό τώρα η ομάδα μας παίζει τη μισή χρονιά την προσεχή πέμπτη με τους γερμανούς. η άλλη μισή έχει κερδηθεί το πρωί της επομένης των ληγμένων δελτίων του παοκ…Ας ευχηθούμε λοιπόν η θεά τύχη να είναι μαζί μας και την Πέμπτη…

  6. Ο/Η bandog λέει:

    κραταμε το τριποντο και για εμφανιση δεν χρειαζεται να υπερβαλλιυμε προς τα κατω…

    ροτεϊσον και χαλαρο τεμπο επαιζε η ομαδα εν οψη ευρωπης.

    μην ειματσε και απαιτητικοι απο αυτη την αεκ σε ενα σουκου που παοκ γκελαρε, γαυρος δεν βλεποταν, σιτυ εφαγε ταλήρο και μπαγερν ντορτυ….

    εμεις γκρινιαζοιυμε που νικησαμε 3-0 χωρις να ανεβασουμε ταχυτητα.,…

    καλη μεταγραφη ο σακοφ. δεν ειναι ινιεστα αλλα ειναι ενας παικτης που κανει τα αυτονοητο για τη εθση. πρωτος στις μπαλα, σωστες μεταβιβασεις, η μπαλα μπροστα, σωστες τοποθετησεις σωματος σε μονομαχιες, σωματοδομη…
    ανεβασε και τον κριστισιτς.

    ο αναιμικος πιστιρικας στα ακρα εδειξε οτι μποριε να δουελυτει και αν αποτελει μαι λυση .

    οι μαυροι αδικο να κριθουν στο πρωτο τους ματς.
    δεν εδειξαν κατι ιδιαιτερο περα απο σωματοδομη που ελειπε απο τα ακρα μας.
    θετικο το οτι στην πρωτη συμμετοχη τους βρηκαν διχτυα.

    ο πιτσιρικος στα πλαγια απλα καλος.
    δεν ειναι κατι διιατερο αλλα η ομαδα εχει αναγκη να μπολιαστει με νεανικη φιλοδοξια και διαθεση….

  7. Ο/Η Pontios λέει:

    Καταλαβαινω μια χαρα

    για εξηγησε μου τωρα το εξης:Για τον Ρωσσο ειναι το αφεντικο του – Για τον χαπια ενιοτε ειναι τα φιλαρακια.

    τελικα ειναι με ολους?μας παει ορθοπεταλια ο μαρινακης?εχουμε για αφεντικο τον ιβαν?τι γινετε?

    πηραμε ανταλαγματα για την μη ενσταση?τι πηραμε τελικα?με ποιους ειμαστε με ποιους πολεμαμε?

  8. Ο/Η DNAEK λέει:

    Και πρίν λαλήσει το πετεινάρι,βγήκε το φιρμάνι απο τον Βεργη οτι το γήπεδο πάει για το τελευταίο τρίμηνο του ’21.
    Τώρα αρχές τριμήνου ,τέλος τριμήνου μικρή σημασία εχει.
    Και δεν ευθύνεται η ΑΕΚ για αυτό ούτε η περιφέρεια λεει το ανακοινωθέν.
    Η γραφειοκρατία του Ελλ.Κράτους η οποία επιβάλλει επαναδημοπράτηση τω 8 απο τα 20 εκατ. της περιφέρειας, που περίσσεψαν.
    Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι δεν το γνώριζαν αυτό οι υπεύθυνοι με οτι αυτό συνεπάγεται. Αν είναι για καλό ας πάμε και λιγάκι πίσω.
    Τα μαλλιά μας ούτως η άλλως άσπρισαν.

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ηταν καλό που αλλάξαμε λίγο παραστάσεις και ξεφύγαμε απο την γνωστή μιζέρια απο το κέντρο και μπροστά.
    Βέβαια η Λαμία ήταν της πλάκας, αλλά πήραμε μια ιδέα για τα υπόλοιπα υλικά του ρόστερ.
    Μετά την Πέμπτη ελπίζω να μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε κάποιον απο τους μπροστινούς μπας και ανασάνει λίγο η ομάδα.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Upper Tier καμμιά 300αρια? Με αποστάσεις όμως να τηρούνται. Upper Tier είναι κάτω από το εστιατόριο, κέντρο, δηλαδή λίγο πάνω από τη μέση της εξέδρας.
    ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ το μπουφέ-finger food με ένα ποτό (τα λένε complimentary drinks) και μετα αν ήθελες με service ΜΟΝΟ σου έφερναν ότι ζητούσες από το μπαρ. Καλή και η παρέα με James Pearce, ίσως τη πιο αξιόπιστη πηγή της ομάδας εδώ και χρόνια.

    Το περίμενα πιο δύσκολο το ματς και εμείς παίζαμε μονότερμα – κρυφτούλι. Εχει πολύ δρόμο ακόμη η Arsenal. Έβαλε ένα γκολ από τσαφ δικό μας με μια τελική όλη και όλη στο Α. Με το που έγινε το 0-1 γυρνάω και λέω θα είσαστε πολύ τυχεροί αν φύγετε με 3, ο James έλεγε για 4 οπότε κέρδισα ένα pint για την επόμενη.
    Η αλήθεια είναι ότι είμασταν και εμείς τυχεροί με αυτό το Lacazette που μάλλον είναι ο χαμένος μαύρος αδελφός του Ολιβειρα. Μιλάμε για σπάνιας ράτσας χασογκολη. ΟΚ του βγήκε το βουνό ο Ali στα 2 μέτρα αλλά ρε μεγάλε 2 φορές βγαίνεις μονός σου χωρίς να σε μαρκάρουν και το ρίχνεις πάνω του? Επειδή βλέπω Arsenal- είναι ένα μαρτύριο που πρέπει αναγκαστικά να περνάω- ΔΕΝ είναι πρώτη φορά. Είναι λίγος ο τύπος και απορώ γιατί τον κρατάνε. Όπως απορώ όχι γιατί έβαλε μέσα David Luiz αλλά γιατί ο τύπος παίζει ποδόσφαιρο και δε πάει να δουλέψει σε κανα fish and chips. ΤΡΑΓΙΚΟΣ αλλά από την άλλη εναλλακτική είναι ο Σωκράτης. Πίκρα μεγάλη να έχεις τον έναν από τους δυο…. κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς (ο άλλος είναι ο Κωστάκης ο Τσαφ).

    Liverpool σε ρελαντί ρυθμό με τους συνήθεις υπόπτους. Δεν μου άρεσε ο Gini αλλά καλώς τον άφησε μέσα ο Jürgen να βρει ρυθμό. Μου άρεσε ο Diogo Zota σε >15 λεπτά έβγαλε 3 τελικές, ένα γκολ και σε άλλο ένα μπήκε μπροστά του ο Μο και του το χάλασε. Έγραφα από πέρσι ότι μαζί με τον Himenez είναι οι καλοί της Wolves, ο Traore ΔΕΝ μου λεει κάτι. Κάλος παίκτης και χρήσιμος να πάρουν και ανάσες οι Mo-Sadio μιας και παίζει και από τις 2 πλευρές άνετα. Τριπλα, ψηλά το κεφάλι, γρήγορος και δε μασάει να εκτελέσει. Καθαρό μυαλό, σωστή πάσα στα σίγουρα. Απλό πράγμα το ποδόσφαιρο.

    Η αλλιώς όταν με 2 μετάγραφες σε 2 χρονιά (πέρσι δεν κάναμε) γεμίζεις την ομάδα εκεί που πρέπει. Το να πας σε derby χωρίς τον αρχηγό σου (Hendo) τον Tiago που ήταν η μισή Bayern μόνος του, τον OX και στο 75 να βγάζεις και το Sadio δείχνει το επίπεδο σου. Αυτοί οι 4 άμα ήταν στο αεκ θα έπαιρνες πρωτάθλημα με 30 πόντους διαφορά στο μπανανισταν.

    Στο νησί αυτή τη στιγμή ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ μπροστά από όλους. Στην Ευρώπη θα δούμε είναι νωρίς ακόμη αλλά σε ποιότητα δε βλέπω κάποιον που να φοβάμαι. Αυτά για τη Μπάγερν είναι αστεία. Καλή ομάδα που απλά πέτυχε τους αφελείς της Παρι και τα γερόντια της Μπαρτσα που περπατάγανε ντάλα καλοκαίρι. Ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο ο Μιοοουυυυλλερ, ένα εξαιρετικής ποιότητας ταγάρι που λέγεται Γκορετσκα, CB είναι ένας Σουλε (μου θυμίζει μπετατζή σε γιαπί) και ο μέγας τεράστιος απίθανος Λεβαντοφσκι που είναι τόσο μέγας τεράστιος και απίθανος που δεν τον εχει ζητήσει ΜΙΑ ομάδα της προκοπής εκτός Γερμανίας. Στο νησί ο μέγας Λεβα ΟΥΤΕ ΤΟ 1/3 των γκολ που ‘βάζει’ με τα Αννοβερα και τις Φραιμπουργκ που τον μαρκάρουν με τα ματιά χαμηλά. Κάλος για τους Φριτς αλλά λίγος για παραέξω. Τον είδα στα ματς με μας που τον ανέλαβε ο Βιργίλιος στο δεύτερο γιατί στο πρώτο τον έπιασε ο Flaco που δεν είναι καν CB και κυριολεκτικά δεν ακούμπησε τη μπάλα.

    Πιο πολύ φοβάμαι την άδεια έδρα μου παρα τον αντίπαλο.

    ΣΕ ΟΛΑ τα one on one φάνηκε η διαφορά ταχυδυναμης των ομάδων. Σα σταματημένους τους παίζαμε και όταν έμπαιναν σώματα στη κόντρα έπεφταν κάτω σα κοτόπουλα. Ειδικά ο Μο και ο Sadio- πέραν της ταχύτητας που πάνε με 200 κυριολεκτικά- είναι θηρία, δε τους παίζεις με τίποτα.

    ΥΓ1 Αλλά 70εκ για CB χθες η Σπανιόλα. Του έπεσε βαρύ το τάλιρο από τον Brendan. Πιάσαμε τα 160εκ ήδη στη σαιζόν με Τορες- Ακε- Ντιας αφου εχει δωσει πιο πριν αλλά 65 για Κανσελο, 12 για Ανχελινο, 65 για Λαπορτ, 60 για Μεντι, 55 για Γουκερ 30 για Ντανιλο και 60 για Στοουνς.

    Σύνολο: +500εκ ευρώ ΜΟΝΟ για την άμυνα και εχει το ΘΡΑΣΟΣ και μιλάει για τη Liverpool που έδωσε 75 για το Βιργίλιο πριν 3 χρονια, ΜΗΔΕΝ για τον TAA, 5 για τον Robbo, 2,5 για το Gomez και ΜΗΔΕΝ για τον Ματιπ, ενώ πουλησε και 22 τον Σακο, 12 το Σκρετλ και 8 τον Λοβρεν- εσοδα μια 40αρα.

    500εκ ο ένας, 100εκ ο άλλος και γκρινιάζει κιόλας ότι ο Klopp ξοδεύει λεει λεφτά, επειδή πήρε 16 το Τσιμικα.
    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ υπάρχουν άνθρωποι που τους τα λεει σε Press conference και κουνάει και το δάχτυλο αγριεμένος! σε οποίον τολμήσει να τον ρωτήσει για FFP και δεν τον πλακώνουν στα γιαούρτια..

    ΥΓ2 ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ CB. O Gomez είναι πηγή κινδύνου.

    ΥΓ3 61 παιχνίδια χωρίς ήττα εντός έδρας στο πρωτάθλημα, έχουμε χάσει έξι βαθμούς από τους 123 που διεκδικήσαμε στα παιχνίδια εντός έδρας τα τελευταία 3,5 χρόνια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χάνεις 6 πόντους σε 3,5 χρόνια.

    # Klopp out- δε μπορεί ο άνθρωπος, φέρτε τον ΕΦΤΑΡΑ.

    @pontios, της προσκολλήσεως είναι. Δε το βλέπεις οπού φυσάει ο άνεμος να αρπάξουμε κανα ψιλό. Έφερνε το Φλαμπουραρη στο ΟΑΚΑ και τώρα γλύφει το Πατούλη μιας και ο Κυριάκος ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ. Τακιμιασε με τον Ιβαν για να τη πει στο Βαγγελα (και καλά) μετα ζήταγε ΑΔΕΙΑ από το Βαγγελα να βάλει το Λυσάνδρου πρόεδρο, μετα το έπαιζε εξυγίανση αλλά μόλις είδε ότι δεν το παίρνει μόνο του και πρέπει να δώσει και λεφτά έκανε ΜΟΚΟ και στο Βόλο και αργότερα. Μετα σε πούλησε στον Ιβάν, μετα πήγε και έδωσε κατάθεση και τη μια δε θυμόταν, την άλλη δεν ήξερε την άλλη δε κατάλαβε. Από όσα διάβασες εσύ είδες να λεει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ κατά του Βαγγέλη, η τον ‘στήριξε’ εμμέσως? Το μόνο που είπε είναι λεει οι κασέτες της ΕΥΠ και 2 μπούρδες χωρίς κανένα στοιχείο. Άκουσα, νομίζω, τα ξέρουν οι πέτρες, μου είπε ο Γεωργέας και βλακείες.
    Τώρα εχει βάλει το Κόκκαλη μπας και προλάβει να μπει στο γήπεδο του χρόνου, οριακά όπως έχουμε πει μιας και μας έλεγαν ότι Χριστούγεννα θα είχε τελειώσει. Τη χρονιά των Χριστουγέννων ξέχασαν να μας πουν μόνο. Όπως τον εχει βάλει να του δίνει τη παλιά παράγκα μπας και. Ακόμη ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ είναι, με τους Μητροπουλαιους που ζούσαν πριν 25 χρόνια.. Μια μανία με τη αρχαιότητα αυτό το παιδί ακατανόητη, εχει ξεμείνει εκεί στο 1995.

    Είπαμε: ΟΛΑ θα πάνε ανάλογα με το ροή των χρήματων. Ούτε Σεντ μη περιμένεις να βάλει, ούτε καν έναντι και να τα πάρει σε 6 μήνες.. Ξέρεις κανένα από δαύτους να εχει πίστες φιλίες?

    @Stelathen. Το 33% του 33% είχε ξεκινήσει δηλαδή το 11% στο πακέτο της Emma με υποσχετική γύρω στα 120-130. Από τότε έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ. Στο business κάνει κουμάντο ο Τσέχος και έχουν ‘πλακωθεί’ και μεταξύ τους 2 φορές οι ξένοι με εξαγορές %. Σιγά μην τον αφήναν να αλωνίζει να το πάει και αυτό αλα ANW. Τον έβαλαν καθαρά ως local partner για να έχουν πρόσβαση εκεί που έπρεπε για να γίνει η εξαγορά. Χωρίς τον τοπικό ‘άνθρωπο’ σε έχουν φάει πριν καταλάβεις τι έγινε. Δεν είδες πως έχασε νύχτα το καζίνο η Hard Rock στο Ελληνικό? Ούτε το φάκελο δε της άνοιξαν.

    Ο άλλος δεν πατάει -νομίζω δεν εχει καν γραφείο. Αυτά που σου λέω είναι από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΠΑΠ που είναι παιδικός φίλος και δεν τον εχει δει ΠΟΤΕ στο κτίριο. Τώρα αν με ρωτάς αν χώνεται στα περίεργα (που θα δοθούν φράγκα για να τον στηρίξουν) ΦΥΣΙΚΑ και χώνεται. Ξέρει να κάνει και τίποτε άλλο μήπως 40 χρόνια και δε το έχουμε καταλάβει?

    Πέρα δώθε με προμήθεια λεφτά των άλλων είναι ο τύπος.

    Η μήπως το κόβεις τις ΕΠΣ που λεει ότι εχει, να τις πληρώνει από τη τσέπη του? Ασε μην γράφουμε καλυτέρα γιατί βρωμάει πολύ, εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και δε γίνεται δημόσια.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ζμπαουγκ είσαι αφού..

    Ρε καρντασια δε κάνετε εκεί κανα κύπελλο-παγωτό Μακεδονίας να παίζετε όλοι μαζί βόρειοι- νότιοι- ανατολικοί- δυτικοί, ότι διάολο είσαστε τέλος πάντων ΜΠΑΣ ΚΑΙ?
    Τι το τραβολογάτε 30 χρονιά το ρημάδι αφού ΔΕΝ μπορείτε. Πάτε εκεί με κάτι λίμα τύπου Östersund τζίφος. Ξανάπατε καπάκι πάλι με κάτι BATE Borisov τζίφος. Σας χαρίζουν ‘πρωτάθλημα’ ξανάπατε τζίφος. Σας χαρίζει το αεκ τη συμμετοχή τζίφος.

    Να πω ότι δεν το κυνηγάτε κιόλας σα το δικό μας τον εγγυητή- άπλα που τα σκορπάει ? Αυτός με κάτι κουτσαυλα και το Σαχλαμαρινο στο πάγκο και κατάφερε και τρύπωσε. Μέχρι και αυτός με το Κλωναρίδη τσίμπησε την 25αρα..

    Αστό το ρημάδι, ρεζίλι γίνεσαι δε το βλέπεις?

    ΥΓ Η Αθηνά και το ΠΟΚ φταίνε φυσικά. Και ο Μαρινάκης. Πάντα φταίει ο Μαρινάκης και η Ε.Ο. Γιατί εσείς με τα κουμπουρια, τη ΚΕΔ και το Γραμμένο τρέχετε το ποδόσφαιρο με γιασεμί, ροδόνερο και σοκολατακια. Γι’ αυτό και η αβρότητες του κόμη της Κοκκινιάς να χαρίζει θέσεις και να ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ το βαθμολογικό πίνακα.
    Τόση γλύκα και τόση λεβεντιά έχουμε να δούμε από τις εποχές του Κόκκαλη που ο Στελαρας με τον Αλέκο είχαν γίνει πρωταθλητές καταδύσεων και Τζολε ‘βάραγε’ 300 ‘πέναλτι’ τη σαιζόν

    ΥΓ2 PS. καλή επιτυχία εν όψει της εβδομάδας που έρχεται στην ομάδα μας σε πρώτη φάση και σε ομόνοια, παοκ σε δεύτερη.

    Μεγάλε βαλσαμωμένο πουλί κολλημένο σε τοίχο, με δίκαννο από μισό μετρό δε πετυχαίνεις.

    ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα.
    Μια ωραια αναλυση της αντιπαλου μας σημερα το βραδυ.Για οσους τυχον δεν την εχουν ακουσει
    https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/o-alkis-tsabdaras-analuei-ti-bolfsmpourgk/4131493

  13. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    ΑΕΚ-Μάνταλος σημειώσατε 2….