Α Ε Κ – ΖΟΡΙΑ

Τι ήταν πάλι αυτό ρε παιδιά: Τι τραγική κατάσταση ήταν αυτή; Τι σόι δημιουργική ασάφεια με αντίπαλο της πλάκας; Ένα επιθετικογενές 3-5-2, που δεν μπορούσαν να το υπηρετήσουν σε κανένα χρονικό σημείο και σε κανένα τοπικό εκατοστό του γηπέδου. Βγάζοντας ένα κάκιστο, φλύαρο θέαμα, που σε έκανε να θες βρίσεις, να αλλάξεις κανάλι, να θες να δεις άλλο άθλημα.

Εντάξει το τρέξιμο, εντάξει οτι πίσω κινδύνεψες μόνο μια φορά με ένα σουτ εκτός περιοχής. Εντάξει το πρεσάρισμα ψηλά, κι εντάξει οτι η Ζόρια ήταν μαζεμένη όλη πίσω. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Ακούσανε κι αυτοί την μαλακία που είπε σήμερα ο Ζήκος; Τι αίσχος ήταν αυτό; Σαν να μαζεύτηκαν έντεκα άνθρωποι από κάποια διπλανή πιτσαρία κι είπαν να ξεμουδιάσουν.

Δεν κατηγορώ τον Καρέρα. Πρόληψη το ίδιο σύστημα με την νίκη στην Ουκρανία, αλλά έλεος με την οργανωτική ανάπτυξη. Όλα δύσκολα από τον άξονα, κι όλα τρίχες από τα πλάγια. Ειδικά αυτουνού του Μπακάκη, θα έπρεπε να του αφαιρέσουν την άδεια να παίζει ποδόσφαιρο. Η ομάδα να χρειάζεται βοήθεια και προώθηση, κι αυτός να πηγαίνει πίσω. Να έρχεται στην σύμπτωση του μπροστά, κι η μία μαλακία να διαδέχεται την άλλη. Με διαφορά ο χειρότερος παίκτης του πρώτου μέρους, που σου έσπαγε τα νεύρα.

Είπα για δημιουργική ασάφεια. Πραγματικά η ΑΕΚ ήταν βαρουφάκης σήμερα. Σπίτι στην Ακρόπολη και γυναίκα την πειραϊκή Πατραϊκή, και να το παίζει κομμουνιστής. Κι επειδή οι ηλίθιοι μιλάνε για budget ποδοσφαιρικών ομάδων, για να μας πουν την διαφορά σήμερα. Τι πάθανε οι δικοί μας; Τίποτα λέω εγώ. Απλά δεν έχουν ποιότητα οι περισσότεροι, αλλά κι όσοι έχουν απλά βαριούνται. Δεν έχουν κίνητρο ρε παιδί μου. Δεν τους νοιάζει. Αυτό έβγαλε η ΑΕΚ στο ημιχρόνιο αυτό, με το συνεχές κουτσομπολίστικο παιχνίδι της και την ατολμία στην τελική προσπάθεια. Πλήρως αντιπαθητική και πλήρως αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Όμως τελικά δεν είχα καταλάβει, οτι είχα δει σούπερ ομάδα. Ναι ρε παιδί μου, δεν πίστευα οτι υπάρχει και πιο κάτω. Ήρθε το δεύτερο μέρος και με έκανε πουτάνα. Μάλλον η ΑΕΚ έγινε πουτάνα του Μελισσανίδη κι όλων των ηλίθιων που βλέπανε λύσεις κι επιστροφές και πράσινα άλογα. Βαρέλι χωρίς πάτο.

Τι κριτική να γίνει; Αδικείς και την μπάλα που ξέρεις. Όταν λοιπόν λέμε πάρτε δυό χαφ, λέμε μάλλον λίγα. Η ομάδα αυτή απαγορεύεται να παίζει μπάλα. Θέλετε κριτική; Ναι. Θα πω το σκορ :

αεκ – Ζόρια 0-3. Γελοίοι, άβουλοι, μοιραίοι κι ανίκανοι. Ένα οικοδόμημα που δήθεν κατέρρευσε με την αποβολή του Σάκχοφ που πρόλαβε κι έγινε απαραίτητος, ή επειδή δεν υπήρχε ο Γκαρσία που πρόλαβε κι αυτός να γίνει αναπόσπαστο στοιχείο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, που πιάσανε κότσο μια φορά τον Κούγια και βάλανε τις τυχαίες τέσσερις γκολάρες.

Ευτυχώς αποκλειστήκαμε και πλέον δεν θα ντροπιάσουμε άλλο το ποδόσφαιρο. Ουστ ξεφτίλες

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to Α Ε Κ – ΖΟΡΙΑ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ελα Στηβ τα παραλες…..
    ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ CITY.
    ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΥΓ.Ο Γκαρσια μας ηρθε κουτσαλογο;Με ευπαθεια σε τραυματισμους;Ετσι εμαθα σημερα.Εχεις καποια πληροφορηση;

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΡΕ ΔΥΟ ΧΑΦ
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΑΚ

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν έχω κάποια παραπάνω πληροφόρηση σε σχέση με αυτά που διαβάζουμε όλοι. Θα φανούν όλα όταν θα ξαναμπεί στην ομάδα. Οι ευπάθειες δεν κρύβονται.

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Σήμερα έπαιζε ένας παίκτης μόνο, ο ΣΙΜΟΕΣ. Στην Ουκρανία ήταν ο Κολονέλο στον πάγκο. Ο τρόπος που κατέβασε την ομάδα, η τακτικη(;) και πολύ περισσότερο η επική στιγμή με τον ΣΒΑΡΝΑ δεξί μπακ και τον Μπακάκη σε σύνθετο ρόλο δεξιού εσωτερικού μέσου-εξτρέμ ήταν ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου από προπονητή(;).

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πράγματι ΑΕΚ -ΖΟΡΙΑ σε μεγάλα ζόρια,πόσο να ξευτελιστούν ακόμα .
    άλλη μια θλιβερή εμφάνιση,μέχρι την επόμενη .
    Να είσαι καλά που μας κρατάς στά ίσα μας Στίβεν .

  6. Ο/Η bandog λέει:

    η ομαδα αυτη ηταν για ντορτυ και απο ευνοια της τυχης , του διαιτητη και του καρερα ουτε καταλαβε πως εβαλε 3 γκολ…

    η ευθυνη ειναι 99% καρερα.
    ξεκινας με αυτα τα ταγαρια ενα 3-5-2 με ακραιους μπακακη και βαϊο καραγιαννη της αργεντινης ?
    και φορ λιβαγια με δεκαρι τανκοβιτς?

    ο ανθρωπος εχει χαζεψει

    δεν χρειαζεται δυο χαφαρες για να νικησεις μια ομαδα με δυναμικη λαμιας που στις μαπλιες τις δυο τις εβγαζε αραουτ…

    απλα να διαχειριστεις καλα το ροστερ σου , να κανεις τις σωστες επιλογες συστηματος και παικτων και να παιξεις το επιθετικο ποδοσφαιρο που επιβαλει η εδρα σου , η βαθμολογικη αναγκη σου και η αδυναμια του αντιπαλου…

    εκτος τοπου και χρονου ο τυπος….

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Ήταν για ντόρτυ από ποιόν; Γενικά κι αόριστα; Να δω πότε θα φάει η ΑΕΚ ντόρτυ ( εδώ στην Ελλάδα μιλάω ) για να ηρεμήσουν όλα τα παπαγαλάκια για την πληρότητα. Διότι πάρα πολύ καιρό μας έχει πάει η ρέντα.

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μία κίτρινο,μια μαύρο.
    Ο Καρέρα,-όπως εκ τους αποτελέσματος αποδείχθηκε-ορθά έστησε με τρία στόπερ,αντιλαμβανόμενος πρώτος την επικινδυνότητα της αντιπάλου. Πράγμα που καταδείχθηκε και στο γήπεδο. Αν έπαιζε με λιγότερους αμυντικούς,πόσα θα έτρωγε η ομάδα; Σταματείστε να γκρινιάζετε λοιπόν.

    Μάλλον γουστάρει να φύγει ο Ιταλός. Ισως έχει βρει κάτι καλό στις ποδοσφαιρομάνες της Σ.Αραβίας.

    Ο δικός μας εδώ όμως δεν τον αφήνει και καλά κάνει,αφού έχει “χτίσει” την ομάδα σύμφωνα με τις ιατρικές επιταγές. Εποχή covid γαρ..
    Κοιτά τους επιδημειολόγους στα μάτια και κατόπιν αποφασίζει.Και σώστά.Τί θέλετε; Να φερθούμε ανεύθυνα,να “ανοίξουμε” και κατόπιν κολλήσουμε όλοι;
    Σε καραντίνα λοιπόν η ομάδα. Απλά υπάρχει. Οπως και η Ελλάδα στην Ευρώπη.Απλά υφίσταται.Οπως το σεμεδάκι επιμένει ακόμα να κρέμεται πάνω από την plasma t.v.Δια λόγους παραδοσης.Δηλαδή όσο ζει η γιαγιά,ή η μαμά.

    Λένε πως στα Σπάτα,υπάρχει παντανία στον τοίχο,που με κόκκινα καλλιγραφικά κεντημένα γράμματα γράφει το κλασσικό: “…και αυτό θα περάσει..”.
    Η εμμονή με το παρελθόν,μπορεί να είναι λατρεία για τις περασμένες μέρες,μπορεί όμως να είναι και ανασφάλεια για αυτές που έρχονται. Ειδικά άμα πλησιάζεις τα 70.

  9. Ο/Η Αντρέας λέει:

    Βλέπω την ΑΕΚ από τότε που η τηλεόραση ήταν ακόμα ασπρόμαυρη. Nαί σωστά το καταλάβατε είμαι 61 χρονώ κολόγερος. Υπήρξαν εποχές και πέτρινα χρόνια. Υπήρξαν και εποχές που η ομάδα έμπαινε στο γήπεδο έχοντας κερδίσει ήδη το παιχνίδι. Αυτό όμως που είδα χθές ήταν παίκτες που δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν μέσα στον αγώνα. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτή η ομάδα που αντιμετωπίσαμε χθές ήταν καλλίτερη από την Λάρισσα. Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια η ομάδα μέσα στο γήπεδο σε έκανε υπερήφανο γιατί τα έδινε όλα. Είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορήσει προπονητή και παίκτες. Νομίζω ότι μέσα στην ομάδα ξέρουν καλλίτερα από εμάς τι γίνεται. Σε λίγο θα παίζουμε στο νέο γήπεδο. Τέτοια εικόνα θα έχουμε; Ευχαριστώ για την φιλοξενεία.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έβαλα και είδα σποραδικά το ματς. Σύνολο κανα μισάωρο (και άμα) σπασμένο σε πεντάλεπτα στην αρχή και ένα δεκάλεπτο μεταξύ πρώτου και δευτέρου γκολ όπου το γύρισα. Τέτοιο σκορποχώρι είχα καιρό να δω και η κριτική του Stevie όπως πάντα είναι μέσα – και πολύ ευγενική θα έλεγα.

    Από τη μεριά μου έχω να πω το εξής:

    Όπως λένε και στις επενδύσεις (ομόλογα- μετοχές κλπ.): οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές. Επειδή έπιασε ένα κόλπο μια φορά δε σημαίνει ότι θα πιάνει πάντα για πολλούς λογούς που ακόμη και ένα πεντάχρονο καταλαβαίνει.

    Ο αντίπαλος πλέον το έμαθε και σε αντίθεση με το τζιτζιφιόγκο που είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως, το περίμενε.

    Χτες ο αντίπαλος δεν έπαιζε σε do or die ματς όπως στην έδρα του, ώστε να βγει στο ξέφωτο να παίξει το αγαπημένο: όσα φάμε και όσα βάλουμε. Σε συνδυασμό με το προηγούμενο και ξερνώντας ότι θες τη νίκη- αρά είναι σειρά σου να ανοιχτείς- έπαιξε όσο έξυπνα χρειάζεται για να πάρει το ματσάκι από ένα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ‘προπονητή’.
    Κατέβηκε να μη χάσει αλλά αφού είδε τα χαλιά μας απλά μας διέσυρε: όταν δε κάνεις τελική στο στόχο στο Α, σιγά μη σε λυπηθεί στο Β.
    Τσίμπα το τριμπαλλο εντός έδρας από μια Ζόρια και ισοφάρισε την ΕΦΤΑΡΑ που έφαγες στο Anfield κολλώντας δεύτερο παράσημο στο στήθος της ‘προπονητικής’ σου καριέρας. Μεγαλύτερο από το πρώτο μιας και το να φας μια ξεφτίλα από τη Liverpool εκτός δεν είναι απίθανο. Να φας όμως ξεφτίλα από τον ένατο της Ουκρανίας στην έδρα σου όπως και να το κάνουμε είναι επίτευγμα.

    Το ότι ένας αργός και όχι ιδιαίτερα ταλαντούχος (απλά κάνει τα βασικά σε επίπεδο 4) παίκτης που άφησε ελεύθερο κάποια Λέτσε, εχει εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι της ομάδας που αν δε παίζει αυτή καταρρέει, λεει παρα πολλά για τη ποιότητα της.
    Το ότι άλλος ένας που μια τον είδαμε και 10 τον χάσαμε, ένας μαυρουκος 23 ετών που έπαιξε 2-3 ματς και αυτά όχι ολόκληρα, είναι η μόνιμη δικαιολογία της επιθετικής ανυπαρξίας μας επίσης λεει πολλά για τη ποιότητα μας. Όλοι στραβοί και χαζοί είναι ο Ηλίας είναι ο μάγκας που ανακάλυψε τη παικτουρα επειδή ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ. Όπως του πάσαρε και το Σακχοφ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ αλλά τουλάχιστον αυτός κάτι κάνει. Έστω για 4 για 5 όσο ξέρει δηλαδή.

    Για το ‘προπονητή’ που κάθεται και βλέπει τα τρένα να περνάνε δεν έχω λόγια. Η μάλλον έχω: ΕΦΤΑΡΑΣ ήσουν και ΕΦΤΑΡΑΣ παραμένεις. Απλά σου κάτσανε 2-3 ματς όπως κάτσανε και στο Κωστενογλα επιπέδου Λαρσας και Λαμίας. Οποίος σε παίρνει χαμπάρι τι ΣΤΟΚΟΣ είσαι σε ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ. Σε ξεβράκωσε ο ζμπαουγκ, σε ξεβράκωσε ο γαύρος με τους παλαίμαχους στο τελικό, σε ξεβράκωσε ο καθένας που εχει τρεις ουγκιές λογική.

    Τα γράφω μήνες τώρα, όπως έγραφα για τους Πορτογάλους πέρσι το καλοκαίρι, για κάποιον Ολιβειρα για κάτι Χνιντ και όλα τα σαπάκια που κουβαλάνε ο ένας για να φουσκώνει τα ‘συμβόλαια’ στα χαρτιά και να παίρνει ΜΙΖΕΣ και ο άλλος για να δείχνει ‘έξοδα’ για τα λεφτά που ΚΛΕΒΕΙ από τη ΠΑΕ για να κάνει ακίνητη περιουσία στο όνομά του.

    Εχει να πέσει ξεφτιλικι ακόμη με δαύτους που θα πάει σύννεφο. Έχεις ταψί, έχεις τούμπα, έχεις Leicester. Που άκουσα μετα post game και βγήκε αυτό το CARTOON ο Τσοχος και λεει δεν εχει τελειώσει τίποτα. Είναι λεει δύσκολο αλλά με 2 νίκες!!!!!!! με τη Μπράγκα και στο νησί περνάει. Πραγματικά δηλαδή ο Ελλην ζει στο κόσμο του. Ρε κοιτάτε εκεί μη γυρίσετε ξεβράκωτοι και αφήστε τις νίκες. Που άμα κατεβεί full force ο άλλος θα χάνεις 3-0 στο τέταρτο, καραγκιόζηδες. Δε προλάβαν να στεγνώσουν οι φανέλες από το τριμπαλλο εντός έδρας από τη πιτσαρία και μιλάτε για νίκη στο Leicester. Πραγματικά δηλαδή η ανοησία δεν εχει πάτο.

    ΥΓ Που χάθηκαν όλοι αυτοί οι ‘ανώνυμοι’ με τα αγγλικά Τσίπρα που είχαν ξεφυτρώσει μετα το ματς με την Aston Villa? Ο ‘Αλέξανδρος’ και τα άλλα τρολακια που μέσα σε ένα τέταρτο είχαν προλάβει να γράψουν 10 σχόλια? Που είσαστε ρε μπαλαδοφατσες όλοι σας? Η μήπως να πούμε τα κανονικά ονόματα?
    Άιντε κακομοίρηδες που ζείτε με παστίλιες για το πόνο του αλλού μια φορά στα πέντε χρόνια, έχετε μούτρα να μιλάτε για τη καλύτερη ομάδα στο πλανήτη αλλά δε προλαβαίνετε να μετράτε τις ξεφτίλες σας. Μίλησε ο τριμπαλλο- ζοριας και ο τριμπαλλο –μπραγκας στην ΕΞΑΚΙΣ κάτοχο CHL, ΤΡΕΙΣ UEFA κλπ. για ποδόσφαιρο!
    Ρε δε πάτε για κανα βραστό στα χωριά σας?

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στα ‘σοβαρά΄ της ημέρας: Σε μποϋκοτάζ της Amazon κάλεσε το Μπαρουφακι τους ψηφοφόρους του!

    «Αλληλέγγυοι στην παγκόσμια απεργία των εργαζόμενων του αδηφάγου κολοσσού που διοργανώνει η Προοδευτική Διεθνής». Και καταλήγει: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!»

    Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι μια τρίχα από τα καύκαλα του Jeff Bezos ΙΣΩΣ να κουνήθηκε από τον αέρα του μποϋκοτάζ.

    Σύμφωνα με τον Gurdian, η Amazon έφτασε να πραγματοποίει πωλήσεις 11.000 δολαρίων το δευτερόλεπτο…

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κακεντρεχής φίλος – φόλα αεκτζης και χρόνια χρηματοδότης με ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΣΑ- πριν λίγο στο τηλέφωνο:

    Το χθεσινό ήταν ένα ματς λουκούμι. Πρόκριση ΔΕΝ παίρνεις, πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα όπως πχ να βάλεις τέσσερα στην Μπράγκα και να μη φας κανένα για να περάσεις το 3-0 στο πρώτο ματς. Μετα πρέπει να πας στο Leicester και να νικήσεις. Όλα γίνονται βέβαια στη μπάλα, το θέμα είναι τι πιθανότητες είναι να γίνουν. Γιατί άμα είσαι στο 0,0000001%, τι είναι ο κάβουρας και τι το ζουμί του.
    Από την άλλη με ουκρανική ομάδα και Αζερο διαιτητή είναι μια ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να βγει κανα ψιλό on the side στο ‘διπλό’.
    Άμα δε πιάσεις και κανα over η κανα ακριβές σκορ το ψιλό μετατρέπεται σε ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΟ σε χρόνο ρεκόρ.
    Η πρώτη φορά θα είναι η μήπως η τελευταία? Η περιμέναμε αυτό το ματς για να γίνουμε πιο σοφοί από τέτοιες τακτικές?

    – Ελα ρε συ το ξεφτιλισες..

    – Ναι ΄δικιο’ εχεις. Χαχαχαχα

    See u tomorrow for a coffee at the park.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Πρέπει να φορτωθεί τον αποκλεισμό και φυσικά όσα γίνουν στα ματς με Άρη και Οσφπ ( πολύ κοντά οι δυό αναμετρήσεις με τον Πειραιά ). Δεν μπορεί να καεί ο καινούργιος. Και καλά να πάει, δεν θα μείνει για τη νέα σαιζόν.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γιανης σήμερα κάνει μποϋκοτάζ στο Amazon. Αυτό από μόνο του θα ήταν ανέκδοτο αν:

    1) O Γιανης δεν πούλαγε μέσω του Amazon (του αδηφάγου κολοσσού) τα βιβλία του σε έντυπη και audio book (ηχητική) μορφή στα κοροΐδα που κάθονται και πληρώνουν για να διαβάζουν αυτές τις αστοιχείωτες ασυναρτησίες του. https://www.amazon.com/s?k=varoufakis&i=stripbooks-intl-ship&ref=nb_sb_noss

    2) Ο Γιανης δε κονόμαγε μέσω του Amazon έχοντας πρόσβαση σε όλες τις αγορές του πλανήτη κάτι που του προσφέρει ο αδηφάγος κολοσσός, αντί σε 5-10 τελειωμένα βιβλιοπωλεία της γειτονίας.

    3) Ο Γιανης δε είχε τα λεφτά του έξω για να μη πληρώνει φόρους.

    4) Δεν υπήρχαν 180,637 ΗΛΙΘΙΟΙ που ψήφισαν το Γιανη για να μπει στη βουλή παρέα με τα υπόλοιπα σουργελα τύπου Αρσένη (αυτό το όμορφο αγόρι με το μαλλί σφουγγαρίστρα) και Κλεώνα Γρηγοριάδη…

    Αλλά εδώ είναι Ελλάδα της αριστεράς, με τα χρυσά ρολεξ τα σπίτια στην Ακρόπολη τα cabrio και τις πισίνες.

    Γι αυτό έχουμε Γιανη. Που θεωρεί την ανορθογραφία άποψη.

  15. Ο/Η davor λέει:

    Ο Σίλτον μίλησε στη Daily Mail και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίφημη φάση με το «χέρι του Θεού», στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μαραντόνα.

    «Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι ότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε και πως θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη. Αντ’ αυτού, χρησιμοποίησε τη φράση του «χέρι του Θεού». Δεν ήταν δίκαιο. Αλλά λυπάμαι που μαθαίνω για τον θάνατό του σε τόσο μικρή ηλικία», ήταν τα πικρόχολα λόγια του 71χρονου πλέον παλαίμαχου τερματοφύλακα.

    Ο Γκασκόιν… σήκωσε το γάντι και απάντησε στον συμπατριώτη του για «λογαριασμό» του Ντιεγκίτο που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

    «Ο Μαραντόνα ήταν είδωλο. Αλλά πώς έγινε διάσημος ο Σίλτον; Σίλτον, αυτό το γκολ είναι που σε έκανε γνωστό», είπε ο «Γκάζα» ρίχνοντας το «καρφί» του στον Σίλτον χαχαχαχαχαχα γεια σου ρε ΠΩΛ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ο κορυφαιος ΑΓΓΛΟΣ που εχω δει

  16. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Καλά ότι δεν θα είναι την νέα σεζόν είναι σίγουρο. Και ποιός να τα φορτωθεί ρε Στήβεν. Αφού τα έχει κάνει πουτανα. Ο τύπος είναι φοβικός. Δεν τον βλέπεις; Για αυτά τα ματσάκια μια χαρά υλικό έχει. Τι θέλει δηλαδή για να κερδίσει την Ζορια; Δεν παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα. Δεν υπάρχει ματς που να μπει μέσα και να γαμησει τον αντίπαλο.Ολους τους φοβάται. Βλέπεις με στραβή την Κυριακή να πάρει πούλο;

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπερα.
    Οκ δεν θελουν να καψουν τον καινουργιο.
    Αλλα πας με γαυρο,βαζελο,μπραγκα,λεστερ,και τρως τις ξεφτιλες σωρηδον.Τι κανεις τον κρατας?Προτιμηση σε Ελληνα η Ξενο;
    Δελλας? γιατι απο οσο σε διαβαζω εχεις εκφραστει θετικα για τον συγκεκριμενο

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ….: Δεν βλέπω να χάνει η ΑΕΚ.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Δεν βλέπω Έλληνα. Καλημέρα.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο D10S έφυγε και ας μείνει πλέον εκεί που είναι. Θα έχουμε? καιρό μπροστά μας (ποτέ δε ξέρεις) κάποια στιγμή να τα πούμε.
    Τώρα για τα αλλά ο Gazza όσο παικταράς ήταν άλλο τόσο νούμερο είναι. Πολλά λογία και τηγανίτα τίποτα, αναφέρομαι μόνο στο ποδοσφαιρικό μέρος.
    Ένα FA Cup με τους Spurs είχε στην Αγγλία όλο και όλο, αλλά επειδή οι τίτλοι δεν φανερώνουν πάντα την ποδοσφαιρική αξία, οι ομάδες που τον εμπιστευθήκαν ήταν μεσαίου βεληνεκούς και αυτό τα λεει όλα: Magpies, Spurs, Lazio, Boro, Everton!

    Ο Peter Shilton πάντα μου ήταν αντιπαθής γιατί έπαιζε- τότε- στην μεγάλη αντίπαλο που ήταν η Nottingham Forrest.
    To έχουμε αυτό το κακό: ανά εποχή έχουμε και διαφορετικό αντίπαλο να μας κοντράρει. Forrest- Referee και πλέον City τα τελευταία 30 χρόνια.

    Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν ο Peter Shilton σήκωνε ΔΥΟ πρωταθλητριών 78/79, ένα Super Cup 79, έβγαινε ΔΕΚΑ χρόνια (10) PFA στο νησί 74/75 μέχρι και 85-86 με μόνο μια φορά 75/76 να το ΄χάνει’, όταν εχει βγει παίκτης της χρονιάς το 77/78 και εχει και άλλους τίτλους (πρωταθλήματα κύπελλα) ε δε τον έκανε γνωστό κανένας Maradona. Ο Peter Shilton σήκωνε ευρωπαϊκές κούπες όταν D10S στα 17 του δεν ήξερε που είναι η Ευρώπη στο χάρτη.

    Όσο γι αυτό που δήλωσε δε βλέπω που εχει άδικο. Σωστά λεει ότι εξαπάτησε, σωστά λεει ότι έκλεψε και σωστά λεει ότι δε ζήτησε συγνώμη. Όχι τότε που οι Άγγλοι με τους Αργεντινούς ήταν κυριολεκτικά στα μαχαίρια (ο πόλεμος Αλλωστε ήταν πρόσφατος), αλλά πολύ αργότερα 15-20 χρόνια μετα.
    Κανένα πικρόχολο σχόλιο δε βλέπω, την αλήθεια είπε ο άνθρωπος. Ο D10S ΕΚΛΕΨΕ, έκανε χέρι.

    Το ότι έβαλε το γκολ του ποδοσφαίρου στο ίδιο ματς περνώντας μέχρι και τις κορινες στο 2-0 δεν ‘ισοφαρίζει’ τη κλεψιά αρχικά.

    Άλλο το να μιλάμε όμως για μπάλα και άλλο για απάτη. Για μπάλα ναι ΣΑ ΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. Όχι μόνο για τη μπάλα που ήξερε- πολλοί ξέρουν μπάλα- αλλά για το ότι πήρε club and country από το χέρι σχεδόν μόνος του (είχε κανα δυο σοβαρούς διπλά του οι άλλοι ήταν μόνο για τις ‘φωτογραφίες’ παίκτες της σειράς) και τα πήγε μέχρι τέρμα. Και ας του ΕΚΛΕΨΑΝ στο τελικό του 90 το δεύτερο με ένα ΄πέναλτι’ που δε το σφυράει ο Σωκ τα χρυσά χρόνια του Θωμά και του Τζολε. Πέναλτι που ο ίδιος ο Μπρεμε είπε με τακτ ότι το ‘δικαιούμασταν’ με τη συνηθισμένη λογική των Γερμανών που για κάποιο λόγο πιστεύουν ότι ο πλανήτης τους χρωστάει μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν.

    Ο μόνος που πάει κοντά του είναι ο Μεσι.

    ΥΓ Ο Γκαρέλι εχει φύγει πριν το ματς με τη Βολφσμπουργκ. Έμεινε κατά τύχη τη σταβοκλωτσια πρόκριση του Καριμ στο 90φευγα. Το έχω γράψει από τότε και οποίος θέλει το συζητάμε κιόλας με στοιχεία. Εχει λύση ‘δικιά’ του ο Λιάκος. Με 10% ως συνήθως από τα μέρη του. Εντο είναι Μπαλκανια
    Ο μόνος λόγος που είναι εδώ είναι ότι ο μεν θέλει την αποζημίωση (για όλο το Team) ο δε ως συνήθως δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ούτε πενηνταράκι.

    Sent from my iPhone

  21. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Πιστεύεις ότι θα την βγάλει την χρονιά;

  22. Ο/Η davor λέει:

    #Snitch# χαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν μπορω αλλο σταματα δεν προλαβαινω να κατουριεμαι απ τα γελια με τους ”αριστεροκωμωδιες”‘!!

  23. Ο/Η davor λέει:

    #Snitch# o ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ πεθανε απο καταθλιψη!Εαν θες διαβασε τις δηλωσεις Κλοπαρου για ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!Ποτε δεν μελαγχολησα ετσι για θανατο ανθρωπου που δεν γνωρισα απο κοντα!ΙΣΩΣ επειδη μεγαλωσα μαζι του καθε Κυριακη σαν εφηβος και παιδι να τον βλεπω στην RAI ITALIA και τα ΜΟΥΝΤΙΑΛ! μια απ τις τελευταιες του συνεντευξεις…κατα συμπτωση οι αποψεις του ποδοσφαιρικα ταυτιζονται μαζι μου!https://youtu.be/LL1kOGrt2Sg

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Šuker

    Δε ξέρω και δε με νοιάζει από τι έφυγε. Στη προσωπική του ζωή μου ήταν ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ. Ναρκωτικά, μαφία, σχεδόν συνέχεια λιώμα, αλκοόλ, έσπερνε παιδιά δεξιά και αριστερά- εχει αναγνωρίσει έξι- κολλητιλικια με δικτάτορες Κάστρο- Τσάβες ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ για προστασία, τίγκα στη λαμογια μόνιμα.
    Μεταξύ Rehab και αδυνάτισμα και ανάμεσα σε ντρόγκας και κούτανες.

    Ποδοσφαιρικά ήταν ένας εκπληκτικός παίκτης που όπως είπα δεν είναι τόσο το ταλέντο του όσο ότι σήκωσε club and country στους ώμους του μονός (σχεδόν).
    Γιατί ως καριέρα κατά τα άλλα ήταν και σύντομη και όχι ιδιαίτερα πετυχημένη από πλευράς τίτλων: 3 πρωταθλήματα 2 κύπελλα και 2 UEFA, ο Μεσι για παράδειγμα τα εχει για πρωινό. Υπάρχουν πολλοί παίκτες μέσα στο χόρτο που έκαναν πολύ περισσότερα για μεγαλύτερο διάστημα.

    Ο D10S είχε μια ΜΙΚΡΗ καριέρα 9 ετών 1982-1991 ουσιαστικά και μέχρι εκεί.

    Ο King Kenny για να πω ένα δικό μας είχε 21 χρόνια καριέρα και άμα δεις τα Honours του είναι ολόκληρο σεντόνι.
    11 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα, 3 CHL ανάμεσα στα άλλα.

    Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το βλέπεις στο γήπεδο και ΟΛΟΙ (όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ από το κόσμο μέχρι το Klopp) κάθονται σούζα από σεβασμό.
    CEO, Sporting Directors, όλος ο οργανισμός, ακόμη και ο J. Henry όταν είναι μπροστά του ‘κάνει πίσω’.

    ΑΥΤΟ για μένα αξίζει όσο 10 Maradona.

  25. Ο/Η Davor λέει:

    Εύγε SNITCH

  26. Ο/Η Davor λέει:

    SNITCH…ξέχασες την μεγαλύτερη κούπα του D10S που έχουν λίγοι …world champion 1986 χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα…Ούτε ο κοντός ουτε ο μορφωνιος θα την δουν!!