Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με το αναμενόμενο, λόγω νικών και λόγω απουσιών, 4-3-3 παρατάχτηκε η ομάδα μας. Αναμενόμενο επίσης ήταν οτι το παιχνίδι θα ήταν κλειστό και οτι η ΑΕΚ θα δυσκολευόταν. Βλέπετε σήμερα είχε η ομάδα μας την υποχρέωση να κάνει παιχνίδι και να το παίξει αφεντικό. Όμως όταν δεν έχεις χαφ, δεν έχεις και μεγάλες τέτοιες πιθανότητες. Κι ειδικά άμα το ένα από τα χαφ είναι ο Μάνταλος.

Και κάπως έτσι πήγε το πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στον παθητικό του ρόλο, κι η ΑΕΚ έψαχνε. Τι έψαχνε; Μπας και γίνει κανά λάθος στην άμυνα του αντιπάλου. Επιτεθόταν κύρια από την δεξιά μεριά και φυσικά στον άξονα ήταν ανύπαρκτη. Εντάξει, τον φύλαγαν καλά τον Μάνταλο, αλλά τι να κάνουμε;  Έτσι παίζεται το τόπι. Σε μαρκάρουν κι εσύ, τρέχεις, ελευθερώνεσαι και δείχνεις γιατί είσαι αρχηγός ή παικταράς κατά πως λές.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτές οι δυσκολίες ήταν γνωστές κι ήμασταν υποχρεωμένοι να ζήσουμε με αυτές. Εμένα προσωπικά με παρηγορούσε οτι έβλεπα ξανά τον Λάτσι να ξέρει τι του γίνεται, και τον Αθανασιάδη να επεμβαίνει σε κάποιες υποψίες ευκαιριών. Επίσης με παρηγορούσε το οτι η ΑΕΚ ανέβαινε σαν τρέξιμο κι απειλή, καθώς προχώραγε το ημιχρόνιο. Είχε την φλύαρη κατοχή από την αρχή, και πέραν του Μάνταλου, σκεφτόσουν στις πόσες ευκαιρίες θα μπορούσε να σκοράρει το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ. Τα έκανα πέρα όλα αυτά, αφού έβλεπα ένα δυνστό παιχνίδι με καλό τέμπο και τον Μανόλο να χτυπιέται. Δεν έβλεπα νεκρά φύση, οπότε δεν έχανα την ελπίδα για το επόμενο μέρος.

Και το είδα. Το βρήκα. Το καλύτερο δεύτερο φετινό ημιχρόνιο στο επίπεδο της δημιουργίας. Σίγουρα πέσανε τα μπινελίκια στο διάλειμμα, αλλά αυτό ουδόλως με απασχολεί. Ας το καταγγείλουν είκοσι χρόνια μετά, για να είμαστε κι επίκαιροι. Σήμερα για να είμαι έγκαιρος, μιλάω για μεταμόρφωση. Το να ψάχνεις να βρεις κάποιον που υστέρησε, θάταν ανέκδοτο λίγο καιρό πριν. Σήμερα δεν ήξερες ποιόν να ξεχωρίσεις.

Και να βλέπεις μια ομάδα και να τρίβεις τα μάτια σου. Που εξαφάνισε τον Ατρόμητο, που τον έβαλε στην περιοχή του, που δεν μπορούσε να βρει σπιθαμή γηπέδου απάτητη. Η ΑΕΚ έβγαζε φλόγες στο αμυντικό κομμάτι σε επίπεδο πρεσαρίσματος, τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα του αντιπάλου, ενώ πλέον εκδήλωνε επιθέσεις από παντού. Τι Γκαρσία, τι Λιβάγια, τι Σάκχοφ, τι Μπακάκης. Φλόγες πίσω, φωτιές μπροστά. Ακόμα και το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ, ό,τι μπορούσε το έδινε. Κι είχε και ευστοχία. Ένα δοκάρι, ένα δυνατό πέναλτυ που δεν του το έδωσε ο διαιτητής, κι ένα χτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο πραγματικός αρχηγός μας : Ο Σιμόες.

Η ΑΕΚ δεν κινδύνευε πουθενά. Πραγματικά έκανε ό,τι ήθελε. Ο Μανόλο είχε ξαναπετύχει, κι έμπαινε ακόμα πιο πολύ στην ψυχολογία μας, την ώρα που άλλαζε τον Μάνταλο. ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Κι έπαιρνε ξανά άριστα κύρια στον τομέα τον ψυχολογικό. Την ανάσταση παικτών που μέχρι χθες τρέμανε. Σαν τον Σβάρνα, που και σήμερα ήταν αλάνθαστος. Και που μόλις όλοι αυτοί πατήσανε στα πόδια τους, δώσανε πλέον και την άνεση στον Γκαρσία να δείξει αρετές, αλλά και στην ομάδα να κατεβαίνει σαν αρμάδα, και να απλώνει την φαντασία της στο χόρτο.

Κάπώς έτσι ήρθε και το αριστουργηματικό γκολ του Λιβάγια, που ήταν ομαδική ενορχήστρωση. Κάπως έτσι ήρθε και η σιγουριά του θεατή, οτι δεν χαμπαριάζουμε από τίποτα. Ακόμα κι όταν ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτυ. Τι να χαμπαριάσεις όταν βλέπεις οτι το πέναλτυ είναι διότι ο Λιβάγια από αδιάφορος έχει γυρίσει στην άμυνα; Καμία ανησυχία δεν υπήρχε. Έκανες σέντρα και κέριζες τέσσερα φάουλ στην περιοχή του αντιπάλου. Θυμάστε την σέντρα μας με τά το τρίτο γκολ του Απόλλωνα ; Για θυμηθείτε πόσο τρέμανε οι ίδιοι παίκτες. Αυτό ξεκάθαρα είναι Μανόλο.

Όπως ξεκάθαρα κι εμείς χαρήκαμε την ΑΕΚ, σαν μπάλα επιτέλους. Και που ναι : Ξαναγύρισε η διάθεση μας για να την ξαναδούμε. Χωρίς να φοβόμαστε ή να αγχωνόμαστε. Χωρίς να λέμε Θεέ μου. Διότι και σήμερα η ομάδα, στο δεύτερο μέρος, μας έκανε περήφανους. Για το πείσμα της, για την δουλειά της, για το μέλλον της. Αρκεί να καταλάβουν οι εγγυητές τι πρέπει να κάνουν. Διότι αν κατώρθωσε ένας Μανόλο να δείξει την σημασία των στελεχών, τα δικά μου λόγια είναι περιττά. Και δεν χρειάζεται τώρα κάτι άλλο. Σήμερα, στο δεύτερο μέρος, ήμασταν ομαδάρα. Σε όλους τους τομείς. Αλάνθαστη. Με μέταλλο και με στρατηγική, που θύμισε την πρωταθληματική. Οτι αρχίζει και ξαναγίνεται. Συγχαρητήρια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to Α Ε Κ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, σου δίνει την εντύπωση ότι έχει έρθει κάπως διαφορετικός ο Μανόλο; Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά έχει ένα άλλο αέρα.

  2. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Συγχαρητήρια στον Μανολο που καταφερε αμεσως να αλλαξει την ομαδα,συγχαρητηρια και σε πολλους παιχτες π.χ. Μπακακη που ειναι ριζικη η αλλαγη του σε σχεση με τον Μπακακη του Καρρερα. Σε ολα τα παιχνιδια με το Μανολο βλεπεις μια ΑΕΚ στο δευτερο ημιχρονο οτι εχει να δωσει πολλα πραγματα και δεν μενει απο δυναμεις, δεν ξερω τι πορτοκαλαδα μπορει να τους δινει, αλλα ειναι πραγματικα υπεροχο.

    Υγ. Οι καταγγελιες ας γινονται και 20 μετα, αρκει να γινονται και να παθαινουν μερικα τομαρια αυτο που τους αξιζει. Να τους σιχαινονται τα ιδια τους τα παιδια και τα εγγονια, αυτη ειναι η καλυτερη δικαιοσυνη.

  3. Ο/Η placebo λέει:

    Σίγουρα ευχάριστο το ότι άλλαξε το να λέμε , ακόμα πιο κάτω δεν υπάρχει σε απόδοση για αυτή την ομάδα.
    Και με Μανόλο με το ίδιο υλικό να διεκδικούμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις , έχετε δίκιο για την υποχώρηση στά φοβικά σύνδρομα αλλά κι αυτή ακόμα η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση της ομάδας , υπολείπεται σε αυτό που θέλουμε ,στό να ζωγραφίζει στό γήπεδο, και αυτό μάλλον θα αργήσει πολύ γιατί είμαστε ακόμα στο πασαλείβουμε .
    Συγχαρητήρια για το δεύτερο μισό .

  4. Ο/Η dimi λέει:

    θετική εμφάνιση πράγματι, αλλά πόσο να κρατήσει μια ομάδα με τέτοιες ελλείψεις σε στόπερ, δεξί μπακ και τέρμα;

    αργά ή γρήγορα, θα φανούν τα τρομερά κενά και θα γυρίσουμε στην κανονικότατα μας..

  5. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    @ προσφυγάκι: Είμαστε “τυχεροί” που τα αμυντικά χαφ μας έχουν δουλέψει με το Χιμένεθ (βάζω και το Σακχωφ σαν αντίπαλο και επαρκή ούτως ή άλλως). Και ο Σιμάνσκι του ταιριάζει γάντι κι αυτός, ενώ και ο Γκαρσία μαρκάρει κι αυτός μιά χαρά (και είναι και ταυρί). 4-3-3 σταθερά, εδώ και 4 παιχνίδια βλέπουμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑ στο 2ο και 3ο τέταρτο είναι το λιγότερο 2 χαφ επάνω στον αντίπαλο. Απλά πραγματάκια, αριθμητική υπεροχή και τήρηση ενός απλούστατου σχεδίου. Με ψυχολογία και ανεβασμένα μέτρα.
    Στη διοικησάρα μας ακόμα έχουν προτεραιότητα τον στόπερ και το δεξί μπακ? Φέτος, άποψη μου, είναι ότι η χρονιά βγαίνει και ΧΩΡΙΣ αυτούς. Κάτι ο τζήζας και ο ρουμάνος, κάτι κανένας από τα αριστερά να σκατζάρει (έχουμε 3, το έκανε ο μπακάκης πριν 3 χρόνια ανάποδα), δε βλέπουν ότι δεν έχουμε ούτε ένα (1) δημιουργικό χαφ? Μάνταλο μέχρι να ξαναπέσουμε στη Γ’ βρε παιδί μου?
    Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (που θα έρθουν και τα αρνητικά), είναι εμφανές ότι και πριν ήμαστε αδούλευτοι και ότι ο Μανόλο τα βασικά τα κατέχει και, το σημαντικότερο, τα μεταδίδει σωστά στους παίκτες. Εντάξει, επίθετικα συστήματα δε θα δούμε, το ξέρουμε, ούτε τεσσάρες. Αλλά τα βασικά και προσπάθεια απ όλους ναι. Και μέταλλο.
    Πάντως είχες δίκιο το καλοκαίρι (πριν αρχίσει η λίγδα): Φέτος όντως είχαμε ευκαιρία, αν δε μαλακιζόταν ο εγγυητής και δεν έβαζε τον τεμπέλη στον πάγκο, να πάμε για πρωτάθλημα, η γαβριέλα και ο ζμπάουγκ είναι μετριότατοι….

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Ναι, αυτήν την εντύπωση έχω. Σαν πιο έμπειρος, πιο γήινος, πιο συνειδητοποιημένος. Σαν να μην θέλει να πάει πουθενά αλλού ή πλέον να μην μπορεί.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξης : Οι καταγγελίες να γίνονται αλλά να μην χάνεται και το κριτήριο της αθωότητας. Διότι τραμπούκος δεν είναι μόνο αυτός που δίνει το μπαξίσι, αλλά κι αυτός που το παίρνει.

  8. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Αλέξη,αν μου επιτρέπεις…
    Να γίνονται οι καταγγελίες στον χρόνο που πρέπει. Και για λόγους ΜΗ παραγραφής,αλλά κα για λόγους που έχουν να κάνουν για “ευθυνες” που πέφτουν στις πλάτες όσων δεν φταίνε.Στα παιδιά,εγγόνια,νύφες,γαμπρούς. Είναι βαρύ το στίγμα για όλους αυτούς για κατι που ο πατέρας,παππούς κτλ, έκανε,όταν για τους περισσότερους ήταν τελείως άγνωστος ο θύτης, αλλά ίσως και καποιοι να μην ήσαν ακόμα γεννημένοι. Κάντο κορίτσι μου όταν πρέπει, μια κουβέντα είναι βέβαια, αυτόν θέλεις να τιμωρησεις, οχι το σοι και ολο το συγγενολοι. Λεπτες καταστασεις,περιεργα συναισθηματα , το στίγμα είναι βαρύ ένθεν – εκείθεν , αυτά πρέπει να λέγονται όταν γίνονται για να γλυτώσουν και οι επόμενες ίσως.

  9. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα σας ένα επιτελικό χαφ θέλουμε…
    Ένα Μασούντ και φύγαμε για μεγάλα πράγματα

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τώρα τα διάβασα μαζεμένα μιας και το ενδιαφέρον είναι αμείωτο.

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως έναν απίθανο μαλακα που τον έχεις απολύσει ΤΡΕΙΣ (3) φορές ως ανίκανο να κάνει τη δουλειά του, τον βλέπεις ως ικανό τη …..τέταρτη, επειδή νίκησε την ποδοσφαιρομανα Λαμία και την υπερδύναμη Ρουλης που κατάφερε και έχασε από κάτι 18χρονα του ζελα, επίσης με 0-1.

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως τα ΤΑΓΑΡΙΑ που έβριζες επι μήνες ξαφνικά ‘δείχνουν διάθεση’ και ‘παίζουν μπάλα’ με τις Λαμιες και τους Ατρόμητους, απλά επειδή κάνουν τα βασικά και δε παίζουν το σύστημα όσα πάνε και όσα έρθουν.

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ σε δέκα χρόνια, μυαλό δε βάζεις και ελπίζεις να πέτυχεις με ακριβώς την ίδια συνταγή που απέτυχες τις προηγούμενες τρεις. Με τους ιδίους ανθρώπους, με τα ίδια μυαλά, με τις ιδίες τακτικές.

    Ο ένας λεει άλλαξε ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ (οκ το δικαβαλο στο παπάκι του Χατζημουσια ήταν, οπότε καταλαβαίνουμε το επίπεδο, μη περιμένουμε και πολλά πράγματα από μεριάς IQ), ο άλλος με 2 χαφ θα τους σκοτώσουμε, ο άλλος ζητάει να ανανεώσουμε το Γίδα επειδή έβαλε ένα πέναλτι, ο άλλος θέλει λεει ένα μπαλαντέρ κλάσης (νομίζω ψάχνεται ο Tiago- δε πολυγουσταρει Klopp, προτιμά παεγια Μανολο), ο άλλος λεει ότι βγάζουμε ενέργεια (με τον Ατρόμητο!!!!)

    Είναι πραγματικά εκπληκτικό ποσό κοντή μνήμη εχει ο αεκτσης (καλά τα έλεγε τελικά ο Σταυρακας- κακώς τον βρίζαμε τότε- με σ είναι), το πόσο εύκολα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ και πόσο σανό τρώει.

    Επίσης καλά κάνει ο εγγυητής και σας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ξαφνικά επειδή το αεκ νίκησε τη Λαμία!!!! και τον Ατρόμητο!!!!!! έγινε λεει ομάδα. Με τον ίδιο Μπακακι με το ίδιο Μάνταλο και με τον ίδιο Σβάρνα. Και φυσικά με τον ίδιο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ στο πάγκο που τώρα εχει και το ΑΛΒΑΝΟ δίπλα του με το ‘πλάνο’.

    Είναι πραγματικά εκπληκτικά όλα αυτά.

    Το μήνα του μέλιτος περνάει το αεκ ΞΥΠΝΑΤΕ. Τα βασικά έκανε – εκτός αν το να νικάς τη Λαμία και τον Ατρόμητο εντός του Γουτα του Χαριση και του Κουτσοπουλου θεωρείται πλέον επίτευγμα για το αεκ-2013. Μόλις περάσει λίγο ο ενθουσιασμός όλα θα ξαναγυρίσουν εκεί που δικαιωματικά ανήκουν, απλά με λίγο καλύτερη παρουσία από ότι είχες με τον ΕΦΤΑΡΑ που σε γλένταγε ο κάθε πικραμένος:

    Είσαι τρίτος επειδή δεν υπάρχει τέταρτος. Μόλις υπάρξει θα σε περάσει και μάλιστα χαλαρά.

    Άμα σε πέτυχει σε διπλό ματς ο άλλος σε κανα κύπελλο, θα λες πάλι καλά που φάγαμε μόνο τρία. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    Απλά αντί να τρως τα τριμπαλλα και τα διμπαλλο σε κάθε αγωνιστική, περνάς με μισό μηδέν από τις καυτές έδρες του Etihad και του Stamford Bridge- sorry της Λαμίας και του κάθε Αστέρα Τρίπολης..

    Τρεις πόντους πάνω από το Ρουλη και ένα πάνω από το ζμπαουγκ είσαι, τους δυο ανυπάρκτους νοτιομακεδονες που σε ΚΣ έπρεπε να τους έχεις 10 στη κεφάλα το λιγότερο. Κατάντια να χαίρεσαι που το 2021 παίζεις ακόμη με παίκτες που είχες στη Β Εθνική το 2015.

    Όπως κατάντια είναι να βλέπεις τον ΠΑΠΑΤΖΗ να σε αναγεννά τέταρτη φορά και κάτι απίθανους Λιβαδιες και γίδες να σε εκβιάζουν αν θα μείνουν η αν θα φύγουν 8 μήνες. Παίκτες που σε επίσης ΚΣ παίζει να έπλεναν κανα σώβρακο του Μπατίστα ο ένας, και του εταίρου Γίδα του χικ- Δημητριαδη που την έβρισκε και αυτός με το καλάμι μεν αλλά τουλάχιστον την έβαζε και καμμιά 30αρια φορές στο τέρμα.

    Γι αυτό είσαι αεκακι. Μια ζωή στη μιρλα και στη φάπα που σε σερβίρουν καταψυγμένο θραψαλο Ινδίας και λες ευχαριστώ νομίζοντας ότι τρως φρέσκο φαγκρί. Χυμά νοθευμένο τσίπουρο από το ντενεκέ σου δίνουν και το βλέπεις Bollinger του 57.

    ΥΓ Ο εγγυητής μάλλον ξε- στεναχωρήθηκε και θα μείνει τελικά. Αποφόρτισε η κατάσταση και τα πρόβατα πλέον κοιτάνε το Μανολο ως νέο τσοπάνη. Πήρε και αυτός ο… Καλτσιδης τον Bill Gates να του στείλει τίποτε δανεικά και ο Bill του έβαλε πάγο: ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΠΡΩΤΑ και ΟΤΑΝ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ τότε βλέπουμε, είπε ο σοφός Bill.

    Δεν είναι καιρός για ηρωισμούς ακόμη. Κάτσε να πάρει άδεια πρώτα, κάτσε να υπογράψουμε τη σύμβαση γιατί αργούμε χαρακτηριστικά και ‘χωρίς λόγο’. Και φυσικά κάτσε να δούμε και τι θα γράφει η σύμβαση, γιατί κάτι συμβόλαια Μινως Ματσας – που έλεγε και ο Μάκαρος- η κάτι συμβάσεις Νοτιά είναι ενδιαφέρουσες μεν στη θεωρία αλλά δε χρησιμεύουν ούτε για κολοpaper στη πράξη.

    ΥΓ2 Αυτή την υπογειοποιηση άμα την έσκαβαν με φτυαράκι και τσουγκράνα παραλίας τίποτε τρίχρονα θα την είχαν τελειώσει ένα χρόνο τώρα. 300 μετρά δρόμος είναι όλα και όλα, αλλά πέφτει ‘ζόρι’ , ειδικά άμα ο εργολάβος δε θέλει να στεναχωρήσει κόσμο και να μπορεί να αναλαμβάνει έργα στα σύνορα.

  11. Ο/Η κωστας λέει:

    Δημητρη μπραβο να αγιασει το στομα σου που λες τα αυτονοητα

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τα πράγματα στο ελληνικός ποδοσφαιρος είναι τόσο εξαιρετικά απλά που ακόμη και ο ΑΛΒΑΝΟΣ με το ‘πλάνο’ μπορεί να τα πέτυχει. Θέλει IQ-Ραδικιού και μυαλό κουκούτσι, αλλά ας μη τα πάρουμε και δεδομένα στο αεκ αυτά. Για το Μελισανίδη το Δηματο την Αρκαδη το Βασιλομπιλαρος και το Μανολο μιλάμε. Όλοι αυτοί έχουν? τελειώσει ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ λύκειο με 15 και άμα. Για να μη πιάσω το ροστερ που ΠΑΙΖΕΤΑΙ να εχει αποφοιτήσει Γυμνάσιο.

    Τι θες για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα? Αυτός δεν είναι- ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ο στόχος κάθε χρόνο? Αεκ δεν είσαι? Τι στόχο έχεις? Να περάσεις τον ΟΦΗ και να βγεις στην εξάδα, η μήπως να κάνεις διπλό στο Βόλο? Γιατί ΑΥΤΟ μας πουλάνε σήμερα. Το διπλό στη Λάμια και τη νίκη επι του Γούτα..

    Το πρωτάθλημα έχεις στόχο και ας αφήσουμε τον εγγυητή που περιμένουμε 7 χρόνια να μας πει πότε θα έρθει. Γιατί από το πολύ περίμενε πιο πιθανό είναι να πάρει κούπα ο ζελας παρα εμείς. Μη ξεχνάμε Αλλωστε ότι επι ημέρων ερχόμαστε- εγγυητή ο ζμπαουγκ μάλλον ήρθε μιας και κατάφερε να πάρει το 33% των πρωταθλημάτων του ( 1 στα 3) και το 43% των κυπέλλων του (3 στα 7) αφού ο ερχόμαστε, έρχεται μεν αλλά με την όπισθεν για να κουμπώνει- ειδικά στους τελικούς.

    Τι θες λοιπόν σε μια λίγκα 14 ομάδων με τις υπερδυνάμεις Λαμία, Βόλος, Απόλλων κλπ?
    Χονδρικά 70-75 πόντους για να είσαι με μεγάλες πιθανότητες πρωταθλητής.

    Τα τελευταία πρωταθλήματα Αλλωστε εκεί παίχτηκαν: 66 ο γαύρος που χαλάρωσε πέρση μιας και ήταν στο +13 (και λόγω covid), 80 ο ζμπαουγκ προπερσυ (με 16 ομάδες), 70 η αεκ το 2018, 67 ο γαύρος το 2017 και πάει λέγοντας.
    Ήδη ο γαύρος είναι στους 45 πόντους και το πάει τρένο να το πάρει.

    Οπότε τι θες? Να βάλεις τους 11 με νίκες μέσα έξω, δηλαδή 60-65 πόντους χονδρικά και να πας στα 4 ματς με τους άλλους 2 να πάρεις ότι μπορείς. Αν βάλεις τη λογική να πεις ότι κερδίζεις μέσα και τους 2 και χάνεις σε ταψί και τούμπα. Η ότι έρχονται και 2 χηνάρια – μικρή σημασία εχει.

    Αυτό λεει η απλή αριθμητική και αυτό κάνει ο γαύρος (κυριά) και οποίος τέλος πάντων θέλει κούπα. Δε παίζουμε δα και εδώ που μπορείς να πας στο Villa Park και να φας επτά, ούτε να έρθει καμμιά Leicester να σου ρίξει τάλιρο στο σπίτι σου. Στην Ελλάδα του Κούγια και του Μπεου παίζεις.

    Κάνεις +22 νίκες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? Κινείσαι στους γύρω στους 70 πόντους Έχεις σοβαρή ελπίδα να το πάρεις.

    Είσαι χαβαλές και σταυρώνεις 11 νίκες σε 17 ματς? Πας για χόρτα.

    ΥΓ Πλάνο, αναγέννηση και ότι άλλη μπούρδα επινοήσει ο καθένας ΠΑΝΤΑ φέρνει η αλλαγή προπονητή. Γι αυτό άλλωστε γίνεται, άμα ήταν να μην αλλάζει κάτι κρατάγαμε το παλιό.

    Για να δείξουν τα ‘παιδιά’ ότι: να έφταιγε ο κακός coach και εμείς απλά θέλαμε καθοδήγηση. Και ο ΕΦΤΑΡΑΣ στην αρχή μας το έπαιζε τάχα μου, και ο Κωστενογλας τα ιδιά.

    7 χρόνια στο αεκ τα Μανταλομπακακια, ΠΑΝΤΑ ο Coach τους έφταιγε.
    Ίσως γι’ αυτό έχουμε βγάλει διαρκείας στην Iberia στο ΠΑΠΑΤΖΗ. Για να έρχεται κάθε φορά αλλαγμένος και φρεσκαδουρας να τις λιώνει τις Λαμιες…

  13. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Εντάξει snitch, μας επανεφερες στην πραγματικότητα. Τα ξέραμε όλα αυτά, ότι παίζαμε με την Λαμία και τον Ατρόμητο, να χαρούμε λίγο με τα αυτονόητα θέλουμε που μην τα θεωρείς και δεδομένα, πριν ένα μήνα μας έκανε πλάκα ο Βόλος και ο Απόλλων. Τουλάχιστον τους βλέπεις ότι τσουλανε λίγο και δεν κλαταρουν από το 50.
    Και μην ξεχνάς ότι ο Μανόλο πήρε πρωτάθλημα πριν 3 χρονιά. Και άντε πες βοήθησε ο Σαββίδης,και να μην το επερνε τουλάχιστον θα το διεκδικούσε μέχρι το τέλος, ήταν ανταγωνιστικός. Μετά τον έδιωξε ο άλλος τι να πεις. Για μένα λάθος του που ξαναγύρισε.

  14. Ο/Η Pontios λέει:

    @steven (και οποίος άλλος ξέρει ας πει κάτι)

    Έχει βγει ένα δημοσίευμα του Άρη σπίνου στο https://edolio5.blogspot.com/2021/01/120000000.html?m=1

    Λέει κάτι για το Πέτρο Στάθη

    Βλέπουμε ταυτόχρονα και ακούμε ότι η υπογειοποίηση τρέχει με ρυθμούς χελώνας.
    Ο εγγυητης να διαλύει την ομαδα που πήρε το πρωτάθλημα και τρία χρόνια να σφυρίζει αδιαφορα.να μην κάνει ένσταση για τη δεύτερη θέση.
    Οι εκλογές στην ΕΠΟ να πηγαίνουν από Οκτωμβριο Νοέμβριο σε Φλεβάρη και βλεπουμε.
    Να ακούμε και να διαβάζουμε ότι η ΝΔ του κουλη θέλει να του υποδείξει που θα δώσει την ομαδα και το γηπεδο.
    Ότι συναινούμε για πρόεδρο Ζαγοράκη.
    Και τη διαιτησία να μας πηγαίνει και λίγο κόντρα.

    Τι γίνεται πρέπει να καταλάβουμε κάτι χωρίς να μας πούνε τίποτα;θέλει να μας πει κάτι ο ποιητής;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν ξέρω τον αρθρογράφο. Θεωρώ οτι υπάρχουν μπόλικες συμπτώσεις που ευνοούν. Σε κόντρα είναι με την καθοδήγηση που υφίσταται το Μαξίμου. Οψόμεθα χωρίς καμία αγωνία.