ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΑΝΤΡΕΑ

Χιλιοπαιγμένο το έργο, αλλά αυτήν την φορά φτάσαμε Φεβρουάριο. Δηλαδή του απολογισμού της σεζόν, του ξανατσεκαρίσμταος του ρόστερ και της τοποθέτησης βάσεων εν όψει της νέας χρονιάς. Δηλαδή, τι ακριβώς θα κοιτάξουν; Πόσο μπορεί να βελτιωθεί ο Μάνταλος ή αν αξίζουν κάποιοι να φοράνε την φανέλα της ΑΕΚ; Δηλαδή τι θα τσεκάρουν που δεν το έχουν τσεκάρει; Μαλακίες.

Δεν έχουν να τσεκάρουν τίποτα. Τα πάντα είναι γνωστά για όλους. Έχουν ήδη κλείσει στόπερ και μπακ, κι άρα με εξαίρεση κάποια πιθανότητα Βράνιες, η άμυνα έχει κλείσει. Οι Παουλίνιο και Ινσούα τσεκαρίσθηκαν και φύγανε, και οι μικροί εκλήθησαν να υπογράψουν νέα συμβόλαια, όπερ σημαίνει οτι δεν υπάρχει τίποτα για έλεγχο. Μιλάω για Μιτάι και Λάτσι. Πράγματι όμως, η ομάδα θα πάει για κάποιον τερματοφύλακα.

Στο κέντρο τα πάντα είναι μετρημένα σε σχέση με την αμυντική λειτουργία. Μόνη μας ελπίδα είναι να κουνηθεί κανενός το μυαλό, κι αν αποχωρήσει ο Κρίστισιτς και μόνο αυτός, να παρθεί κάποιος πραγματικά ποιοτικός παίκτης με τα εξής χαρακτηριστικά : Δημιουργικός κι όχι νεροκουβαλητής, με μακριά πάσα, κι επιτέλους με ικανότητα να μπορεί να εκτελέσει κάποιο φάουλ εκτός περιοχής. Δεν είναι μόνο η διάθεση της διοίκησης που και του χρόνου δεν θάχει λεφτά, αφού ο κόσμος δεν θα δώσει λόγω κόβιντμ αλλά είναι και το στυλ παιχνιδιού του Μανόλο.

Στην επίθεση μάλλον είναι οι ρευστές καταστάσεις. Μπορεί να λένε σήμερα κάποιοι οτι ποτέ δεν ξέρεις με τον Λιβάγια, αλλά αυτοί είναι για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Και δεν έχει κανένα δίλημμα ο Λιβάγια. Ο Λιβάγια έχει προτάσεις και στην ουσία έφτυσε την διοίκηση. Γι’ αυτό κι αυτή πείσμωσε και του κρέμασε το δελτίο. Τον ήθελε γι’ αυτό και τα ναζάκια. Αντίθετα το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ δεν το ήθελε και γι’ αυτό – ενώ είναι πανομοιότυπη περίπτωση με τον Λιβάγια – τον έχει μέσα στην ομάδα και τον χρησιμοποιεί. Τους έκανε ρεζίλι και η Ναντ με την πρόταση των 500 χιλιάδων και πάπαλα η υπεραξία του παίκτη. Κι αν το σκεφτείς είναι χειρότερη η συμπεριφορά του Ολιβέιρα. Διότι αυτός έβαλε δυό μανατζερ να ψάχνουν για άλλη ομάδα, κι ούτε καν μπήκε στην φάση των μειωμένων αποδοχών. Φυσικά με την οξυδέρκεια που διακατέχει την διοίκηση, έμεινε με τον χειρότερο ποιοτικά, αλλά αυτό δεν είναι δικό μας θέμα. Προφανώς αυτός ο Παπαδόπουλος, μετά τις σπουδές του στην διοίκηση περιπτέρου που είναι όντως δύσκολο, εφήρμοσε την εμπειρία σε εταιρεία Μελισσανίδη και τον άφησε άναυδο.

Όπως άναυδους τους άφησε ο Παπασταθόπουλος αλλά κι ο Λαλά, που όποιος είχε πρωτοδιαβάσει το ρεπορτάζ, ήταν σίγουρος οτι δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο παίκτης να έρθει ( δύσκολη περίπτωση αλλά η ΑΕΚ θα το παλέψει έστω και για το καλοκαίρι ). Κι όλοι ξέρουν οτι αυτή ήταν και η πρώτη περίπτωση πεπονόφλουδας προς τον Κονέ. Που μπήκε εκ των έσω. Λες και του Κονέ του είχαν δώσει τα μύρια κι αυτός δεν μπόρεσε να πείσει τον Γάλλο και πιο πριν το φιλαράκι του. Εν πάσει περιπτώσει, το οτι κατώρθωσε και πήρε κάποιο δεξί μπακ, του πιστώνεται. Φυσικά όλοι εκεί μέσα ελπίζουν οτι θα βγει Γκάλο κι όχι Παουλίνιο, αλλά και πάλι δεν κατανοώ τις προσδοκίες τους. Δηλαδή αν βγει Γκάλο, θα τον πουλήσουν; Ξέρουν; Ξέρανε πέρσι για τις τιμές του Λιβάγια και του Ολιβέιρα; Και τους κράτησαν διότι πόνταραν σε παραπάνω χρήματα; Ας πάρουν τώρα τα μηδέν, κι ας ξαναεξετάσουν τι ξέρουν.

Η επίθεση λοιπόν θα χρειαστεί σέντερ φορ. Και θα χρειαστεί σίγουρα αριστερό εξτρέμ αφού κι εκεί έχουν τα πάντα τσεκαρισθεί, είτε με την ανανέωση του Αλμπάνη, είτε με το τριετές του Τάνκοβιτς. Ο οποίος Τάνκοβιτς παίρνει από εμένα κάποια πίστωση χρόνου λόγω προσαρμογής. Σε ένα μπουρδέλο ήρθε που το μάζεψε ο Μανόλο, άρα δεν τσεκάρεται. Όπως δεν τσεκάρεται κι ο ανεπαρκής Μαχαίρας, αφού σπεύσανε να του κάνουν ανανέωση. Δεξιά η θέση είναι Γκαρσία, με την ευχή του Μανόλο, σε κάποια παιχνίδια που δεν θα τον έχει, να μπορεί να καλύψει την πλευρά με Μπακάκη και Ντατσένκο.

Δεν τα βλέπω τόσο άσχημα τα πράματα εφόσον η ΑΕΚ πάρει και φτειάξει άξονα. Κορμό που λένε. Τέρμα, λίμπερο, δεκάρι κι εννιάρι. Καλός ο Καρίμ σαν σκόρερ, αλλά μόνο στην περιοχή. Στο ψηλό πρεσάρισμα που θέλει να παίξει ο Μανόλο, δεν προσφέρει τίποτα. Γιατί παίζει ψηλά το πρεσάρισμα; Διότι μόνο έτσι μπορεί να φέρει παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δεν έχει την ποιότητα στο κέντρο για να χτίσει επίθεση. Προσπαθεί λοιπόν ο άνθρωπος να αναγκάσει σε λάθη τον αντίπαλο, και να του πάρει την μπάλα πολυ κοντά στην περιοχή του. Είτε διότι αυτό έχει παικτικά, είτε διότι θυμάται τις πίπες που μοίραζε ο Βαλβέρδε. Ούτε κι αυτό μας χαλάει.

Αλλά να ξέρουμε τι διαβάζουμε και τι περιμένουμε. Κανένα τσεκάρισμα δεν γίνεται, όπως κανένας σχεδιασμός δεν γίνεται. Σκέψου τώρα να διαβάζεις οτι η ΑΕΚ δεν πάει για τερματοφύλακα, αλλά μετά να πηγαίνει διότι δήθεν ο Τσιντώτας είχε χτυπήσει, και την ημέρα που η μεταγραφή μπατάρει, να διαβάζεις οτι ο Τσιντώτας προπονήθηκε. Αυτά ο Παπαδόπουλος με το νούμερα του disinformation, καλό είναι τα πουλάει μόνο στον Μελισσανίδη. Δηλαδή στα ίδια μυαλά. Από εδώ δεν περνάει. Διοικούμε και διευθύνουμε κάτι πιο δύσκολο από περίπτερο, και μάλιστα εκεί είμαστε ακόμα. Δεν μας έχει αποβάλει η αγορά αλλά αντιθέτως μας έχει φέρει στην θέση να χτίζουμε και τρίτο εργοστάσιο. Οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να δούμε και τις θέσεις κάποιων παικτών, ούτε τις κινήσεις κάποιας διοίκησης που την έχει κάνει μια μπουκιά ο καινούργιος στιχουργός.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΑΝΤΡΕΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie: Προσπάθησε το αλβανικοί να αλλάξει τα συμβόλαια του αραουχο με τους Γάλλους. Δυο φορές ανεπιτυχώς. Γιατί και οι Γάλλοι δεν είναι τόσο αετοματηδες όσο θέλουμε να τους πιάσουμε εμείς και δίνουν τα μισά και σε λεφτά (300 σε μας) και σε συμβόλαιο στο γίδα. Ο οποίος γίδας φυσικά και κλώτσησε να φύγει τώρα γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσει το 50% του τρέχοντος συμβολαίου για 3 μήνες μπάλα που μένουν ακόμη. 7 αγωνιστικές και τα play-ωχ έμειναν δεν εχει νόημα.
    Αν δει ότι ζορίζεται θα βγάλει και ένα ‘μυϊκό’ να αράξει και τέλος, απλά πράγματα είναι.
    Αυτό βέβαια που προφανέστατα δεν υπολόγιζαν (οκ ΑΛΒΑΝΟΣ είναι μη περιμένουμε και τον Steven Hawking) είναι οι διάφορες συμβολαίων με τον Αραουχο να θέλει τα διπλά/ χρόνο αρά σε τετραετές κοντά στο 1,5 μυριο εξτρά. Πήγαν δηλαδή μόνο για τη σκατα της μεταγραφής.
    Πάντως για τον Αραουχο πάνε άσχετα έκβασης. Τώρα το αν είναι καλό η κακό αυτό ας το κρίνει ο καθένας. Γκολτζής ο Αργεντίνος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Θα σου βάλει 10-12 γκολ- όσα βάζει ο καθένας που παίζει τη θέση σε μια ομάδα όπως η αεκ- αλλά μέχρι εκεί. Όταν ο άλλος εχει El-Arabi με 15 γκολ και 38 προσπάθειες (2,5 Index), Χασαν με 7 και 3,1 Index και εμείς μόνο Καριμ με 8 γκολ και (3,5 Index) η διαφορά είναι οι +14 που βλέπουμε σήμερα.

    Για το Λιβαδιά έχεις 100% απολυτό δίκιο. Μουφες πουλάνε και ο παίκτης εχει κλείσει από τα τέλη Ιουλίου όταν και το έγραψα. Ούτε μάντης είμαι όταν το έλεγα 8 μήνες πριν ούτε διαβάζω το μέλλον. Η διαφορά είναι χαώδης: 500+ Bonus* πρωταθλήματος αλλά 300- σύνολο 800, και εχει κλείσει με 1,5 καθαρό χωρίς bonus. Πρέπει να είναι τρελός για να μείνει σε μια ομάδα που δεν εχει κανένα στόχο και δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα με τακτική κλεφτοπολέμου. Είπαμε και την άλλη φορά: για να πάρεις κούπα την Ελλαδα θες MINIMUM 21-22 νίκες δηλαδή +60 πόντους και να πας μετα στα ντέρμπυ μια η άλλη. Να πάρεις τα μέσα να χάσεις τα έξω η να φέρεις κανα χηνάρι με τους αλλους 2.
    Ομάδα που δεν βγάζει 65-70 πόντους πρωτάθλημα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ και η αεκ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ αυτούς τους πόντους για δυο λόγους:

    Πρώτον και βασικότερο: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Η ποιότητα του ροστερ είναι εξαιρετικά χαμηλή τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Και αν το δεύτερο το ‘παλεύεις’ με τρεξίματα και κάποιες αλληλοκαλυψεις το πρώτο δε παλεύεται με τίποτα. Όταν θες μπροστά Goals/Τελικές προσπάθειες 1/6.0 και ο ανταγωνισμός σου είναι στο 1 / 4,6 αυτό αυτόματα δείχνει ότι είσαι 25% χειρότερος στην αποτελεσματικότητα της επίθεσης.
    Στην άμυνα έχεις δεχθεί 21 και ο άλλος 8. Το Goal average είναι στο +11 σε εμάς και στο +43!! στο γαύρο. Αυτά είναι ποιοτικά στατιστικά που δείχνουν ΧΑΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ που κανένα δεξί μπακ και τέρμα δε μπορεί να αλλάξει εκτός αν φέρουμε τον Alisson Becker και τον Van Djiik.

    Δεύτερον – που είναι απόρροια του πρώτου: η αεκ ΔΕΝ μπορεί να πάρει όλα τα εντός έδρας ματς της και κάνει συνεχώς γκέλες. Για τα εκτός δε μιλάω καν. Ομάδα που δεν εχει 100% γκαραντί ΟΛΑ τα εντός έδρας είναι χαμένη από χέρι. Δε γίνεται να χάνεις πόντους σε 5-6 ματς μέσα/σαιζόν και να μιλάς για πρωτάθλημα για το απλό λόγο ότι ο άλλος στα ιδιά ματς παίρνει τους πόντους και σου χτίζει τα +15 κάθε χρόνο. Απλά πράγματα είναι, για μπάλα μιλάμε όχι για γραμμές παραγωγής.

    *Τα Bonus- άρα οι στόχοι όπως και οι ποινές έχουν νόημα μόνο αν είναι εφικτά και έχουν λογική. Το να βάζεις μια ποινή 10,000 ευρώ άμα ο άλλος πάει με 140 αντί για 120 στη εθνική είναι και γελοίο και δε πρόκειται κάνεις να το εφαρμόσει. Ακόμη πιο γελοίο είναι να βάζεις bonus κατάκτησης πρωταθλήματος σε παίκτες που γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές. Όταν η ομάδα παραδοσιακά τελειώνει στο -15 και στο -20 εδώ και χρόνια, το να λες στον άλλον ότι θα σου δώσω Χ λεφτά αν το πάρεις εκτός από χαζό ως επιχείρημα, κάνει τον άλλον να νιώθει ότι τον περνάς τουλάχιστον για ηλίθιο αφού ξέρει ότι αυτό θα γίνει ΑΝ γίνει μια φορά στα 20 χρόνια.
    Φυσικά όλα γίνονται αλλά: Bonus πρωταθλήματος μπορεί να εχει ο Salah, o Aguero, ο o Χ-Ψ που είναι στους BIG 4 αν κάνουμε μια σύγκριση με εδώ.
    Bonus κατάκτησης CHL βάζεις στο παίκτη της Bayern της Real της Juve της City.
    Στο παίκτη που θα πάει στη West Ham και στην Arsenal τι bonus να βάλεις? Το άπιαστο? ΟΚ σπάει ο διάολος το πόδι του μια φορά στα 40 χρόνια και το παίρνει η Leicester η παίρνει το CHL η Στεαουα Βουκουρεστίου.
    Νόημα κατάκτησης εχει (και ανάλογα το παίρνει σοβαρά ο manager και ο παίκτης του) όταν η ομάδα εχει σοβαρότατες ελπίδες να το πάρει, όπως ήταν η αεκ των 90’s.

    Όταν Οκτώβριο είσαι εκτός στόχων αυτά είναι μόνο να έχουμε να λεμέ.

    ΥΓ Ένα πουλάκι το ΣΚ σφυριξε ότι γήπεδο δε μπαίνεις το 2021 όχι με σφαίρες αλλά ούτε με ομοβροντία Tomahawk και Cruz. ΑΝ προλάβεις το 2022 καλά θα είναι. Το ίδιο πουλάκι επίσης σφυριξε ότι όλα έχουν παγώσει στο γήπεδο μιας και εκκρεμεί η ανάθεση των 17εκ (εκ των 20) όπως και εκκρεμεί το δεύτερο κομμάτι της υπογειοποιησης. Οι αγκαλίτσες με το Φλαμπουραρη εδώ πληρώνονται..

    Όπως έχω πει εδώ και χρόνια, αλλά και το καλοκαίρι. Αν δεν τελειώσει το σύνολο του έργου άδεια λειτουργίας ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ όχι ο τίγρης να είσαι αλλά ο στρατός των Avengers. Όπως έχω ξαναπεί ο θείος μπήκε μεν μπροστά να πάρει την ανάθεση και να κλειδώσει το έργο – δηλαδή λεφτά στη τσέπη του, αλλά δε θα ξαναμπεί για χάρη κανενός.
    Εχει ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ με πολύ περισσότερο όφελος και τζίρο για να ξοδέψει πολιτικό κεφάλαιο.

    ΥΓ2 Για το Σωκράτη είναι καθαρά θέμα χρήματων και πρεστίζ. Ένας τύπος που έπαιρνε μέχρι πριν λίγες μέρες 5εκ λίρες για να κάθεται, σιγά μην έρθει στην αεκ για 500-600 χιλιάρικα για να του κάνει μπουκες ο εγγυητής να τον βρίζει κάθε 3 και λίγο στο Σπατο. 2,5 φυσικά ποτέ δεν έδωσε- αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.
    2,5 έδωσε αυτός που τελικά υπέγραψε όπως και ο Λαλα.

    MONEY TALKS BULLSHIT WALKS

    Τόσο απλά.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Μήτρο

    πάρε το αμάξι και σύρε καμιά βόλτα. το ξέρουμε σε έχει φάει η κλεισμάρα, αλλά κι εμείς δεν αντέχουμε να βλέπουμε τόση παπαριά.

    το εκ των ουκ άνευ:(δεν υπάρχει)

    το σωστό: εκ των ων ουκ άνευ

    γέρασες καημένε κι ούτε σωστά ελληνικά δεν έχεις μάθει ακόμη. για γκάγκαρο αρβανίτη σε κόβω

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @steven

    συνάντηση λέει κούλης, ζαγόρι και τοπογράφος-αυγενάκης.
    πες μου σε ότι έχεις ιερό, πόσες κωλοτούμπες μαζεμένες έγιναν?

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Μία χοντρή : Του Κούλη, που τον είχε διαγράψει. Το ζαγόρι αργότερα όταν θα του υποδείξει το αφεντικό ο Αυγενάκης κατά παραγγελία του Κούλη.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μετα από δεκάδες κείμενα με χιλιάδες λέξεις (μόνο το σημερινό ήταν 1034) που κάθεσαι και διαβάζεις ανελλιπώς ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ, βγήκες να μας τη πεις για ένα λάθος? Αυτό κατάλαβες από όλα τα κείμενα η αυτή είναι η έννοια σου να το παίξεις κάποιος?
    Στο κείμενο βγάζει το autocorrect 4-5 κόκκινα και πατάω accept all στις διορθώσεις σιγά μη κάθομαι να τα τσεκάρω ένα ένα.
    Ο Stevie ανάλογα πάνω στη γραφή του κάνει ενίοτε ανάλογα χοντρά λάθη. Ούτε αυτός ξέρει Ελληνικά η περιμέναμε εσένα να μας μάθεις?

    Ωπα ρε Μπαμπινιωτη που μας έφαγε ένα ων το autocorrect και βγήκες να μας μάθεις ελληνικά με το σύρε ρε τσοπάνη.

    Να σύρω τι? Το χορό? Καμία συρτή για ψάρεμα?

    Μήτρο το λέτε στο γκαβαροχωρι σας το Δημήτρη ρε μπουγάτσα?

    Κλεισμαρα? Νέα λέξη αυτή, μάλλον εννοείς εγκλεισμό.

    Γκάγκαρος είναι τουρκική λέξη που δείχνει τη καταγωγή σου εγώ δε μιλώ τουρκικά σα και σένα. Θέλουμε λεξικό κάθε φορά βλαχικοτουρκικα στα ελληνικά για να καταλάβουμε τι θες να πεις.

    Τουρκόσπορε Γιαννάκη πάλι 4 λάθη σε 3 γραμμές έκανες τρομάρα σου που θες και συμβουλές…δε κοιτάς τη τύφλα σου η εξυπνάδα σε έφαγε.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ωρε Μήτσο, την έχεις πάντα έτοιμη τη δικαιολογία, μία το autocorrect, την άλλη το split screen , λυπήσου μας.

    δεν υπάρχει κείμενό σου χωρίς να είναι γεμάτο με μπογδανιές.

    Λες, μειώσαμε η liverpool μετά τις 2 νίκες που κάναμε από την κορυφή. κοιτάζω τη βαθμολογία και βλέπω τη city 5 στα 5 νίκες στα τελευταία παιχνίδια. πως μείωσες ρε ρουβά,όταν η άλλη έχει 5 στα 5; ο ντάντης σου πλήρωσε ένα αμάξι λεφτά για να ξεστραβωθείς στην Αγκλετέρα κι εσύ καημένε χαϊβάνι παρέμεινες;

    ήμαρτον, σου λέω τράβα να ξελαμπικάρεις λίγο, μας φλόμωσες στην πατάτα.

    η λεγάμενη λείπει σε ταξίδι για δουλειές;

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ενταξει χλαπατσα Γιαννάκη? πήρες τα 3 λεπτά δημοσιότητας που σου αναλογούν, άντε στη τρύπα σου πάλι. +60 χρονων πηγές ίδιος ΜΑΛΑΚΑΣ έμεινες Τουρκοσπορε. Σήμερα μάθαμε ότι είσαι και τσυριζαιος.
    No surprise there… φαίνεται από τα …….τσιπρο “ελληνικά” σου ο Θεός να τα κάνει τα τουρκογυφτικα που ξαμολας. Άκου εκεί κλεισμαρα!
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ που θες και συμβουλές.

    Don’t even get me started που πιανεις στο στόμα σου σνθρωπους που δε φτάνεις ούτε στο νύχι σου ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    Έχε χάρη που είναι αλλουνού μαγαζί και κανένας δεν έχει όρεξη να διαβάζει τις μαλάκιες σου.

  8. Ο/Η Γιάννης λέει:

    γκάγκαρος ο [gágaros] : (παρωχ.) χαρακτηρισμός που δινόταν στους γηγενείς Aθηναίους.
    [γκάγκαρο -ς < ιταλ. ganghero `στρόφιγγα΄ (σκωπτικά, επειδή υποτίθεται ότι μαντάλωναν την πόρτα τους) ΥΓ Με μπέρδεψες.Δεν φιλοδοξώ να σχολιάζω κάθε παραλήρημά σου,που διαβάζω.Όχι που διαφωνώ με τον μη «υπογράφοντα»Περήφανος για το εβραίικο όνομά μου και την μπάσταρδη καταγωγή μου.Πάλι καλά που δεν άλλαξαν ταμπελα στο χωριό μου για να νιώσω απόγονος του Λεωνίδα

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Νεο αηττητο σερι ξεκιναει. 2ο συνεχομενο παιχνιδι στο Ανφιλντ που δεν χανει ο αντιπαλος μας.

  10. Ο/Η Φώτης ο Φινλανδός λέει:

    «Έξω οι vegans από την ΑΕΚ» Θεϊκό!!! Χαχαχαχαχα

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Είχα σκοπό να μη το τραβήξω μιας και επανειλημμένα προκαλείς και τα αφήνω να περνάνε. Ούτε ο κόσμος εχει όρεξη να διαβάζει τις μπούρδες σου, ούτε εγώ την ανάλογη να σου απαντάω σε ένα χώρο που δεν είναι δικός μου, άλλα τα θέλει ο κολος σου.

    Ωρε – με Ω μπροστά? Μήτρο? Σύρε καμμιά βόλτα? Γκάγκαρος? Ασε ελεύθερο το Τραμπάκουλα από μέσα σου Γιαννάκη και στη πορεία φτιάξε και μερικές δίκες σου λέξεις: Κλεισμαρα? Τι είναι το κλεισμαρα? Το τάπες – μια λέξη- που μας έλεγες την άλλη φορά? Ο πληθυντικός της τάπας μήπως?
    Κατά τα άλλα πετάχτηκες ΩΣ ΠΟΡΔΗ να μας κουνήσεις το δάχτυλο για μια λέξη αναμεσά σε χιλιάδες. Σε χάλασε ένα ων που ξέφυγε. Δε κοιτάς τα χάλια σου που σε 3 προτάσεις έχεις 17 λάθη οι παρατηρήσεις σε μάραναν. Τάπες όλα μας έγραψες. Με το όλα να μη δέχεται λάθος- σε έχω πάντα ικανό να το γράψεις ωλα, η Holla, είχες 100% αποτυχία.

    Είχα μια αγωνία άμα με πίστεψες στο είπα και την άλλη φορά. Τρέμω όλη μέρα με το ερώτημα: θα με πιστέψει ο τραμπακουλας η όχι? Εχουμε παγώσει τα πάντα στο γραφείο, εισαγωγές πληρωμές, τράπεζες, συμβάσεις, όλοι είναι στο περίμενε να δούμε αν άρεσε η ‘δικαιολογία’ στο βλαχαδερό. Γιατί πράγματα όπως το autocorrect και το split screen φαντάζουν εξωτικά άμα είσαι μπουρτζόβλαχος. Ξέρεις τη γνώση θες για να πατήσεις ένα κουμπί ελέγχου στο κειμενογράφο? Ξέρεις τι προσπάθεια χρειάζεται για να πατήσεις άλλο ένα στο remote? Δύσκολα πράγματα του διάβολου.

    Είσαι τόσο χαρακτηριστικά και τόσο προβλέψιμα βλάκας που παραδόξως ενώ είσαι επι εβδομάδες εξαφανισμένος (άλλα για κάποιο περίεργο λόγο ξεκοκκαλίζεις ΟΛΑ τα γραπτά μου μπας και ξεστραβωθείς) – πάντα εμφανίζεσαι αμέσως!!!! σε χρόνο DT αφού κάποιος ” ανώνυμος” γράψει τα ιδιά αγράμματα- ανορθόγραφα- τουρκικά που τσαμπουνάς, για να τα ” υπερασπιστείς”. Ούτε 2 ώρες δε περνάνε και πετάγεσαι ως Γιάννης, να υπερασπιστείς τον ‘μη υπογράφοντα’ εαυτό σου. Ρε τι σου είναι η ρημάδα η σύμπτωση συνέχεια…

    Όσο για το γκαγκαρος είναι λέξη που λεγόταν ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, τότε που ζούσαμε κάτω από τον …ιταλικό ζυγό και τους κλέβαμε τις λέξεις- ούτε αυτό με κοπι-παστε που λέτε εκεί στο κόμμα από το wiki, δε κατάφερες να πέτυχεις, ανίκανε :

    Γκάγκαρο ήταν το βαρύ ξύλο που ήταν κρεμασμένο με σκοινί πίσω από τις αυλόπορτες, τις οποίες έκλεινε με το βάρος του (gaga στα τούρκικα το ράμφος). Γκάγκαρος λεγόταν ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αθηναίος της ανώτερης κοινωνικής τάξης, ο οποίος στην πόρτα του είχε γκάγκαρο.

    Εσύ ως αυθεντικός ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ τα ξέρεις αυτά.

    Ο Λεωνίδας ήταν Σπαρτιάτης, δε ξέρω αν έχει τύχει να το ακούσεις. Εγώ είμαι Αθηναίος αρά ακόμη και AN είμαι απόγονος κάποιου σίγουρα αυτός ΔΕΝ είναι ο Λεωνίδας.
    Αν έμπαινες στο κόπο να προσέχεις βασική ιστορία Δ’ δημοτικού αντί να κολοβαρας, θα ήξερες ότι εκτός ότι οι 2 πόλεις απέχουν πάνω από 200 χλμ., στη αρχαιότητα δηλαδή ήταν πάνω από 3 μέρες δρόμος, ήταν και οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι διεξάγοντας 2 πολέμους συνολικής διάρκειας +40 ετών.

    Δε φτάνει που είσαι αγράμματος είσαι και ανιστόρητος.
    Ως γνήσιος νοτιομακεδονας ΖΑΙΟΣ.

    Και κάτι ακόμη γιατί είναι προφανέστατο ότι διαβάζεις? άλλα δε καταλαβαίνεις γρι: Μίλησα για ματς της Referee United με Sheffield και Arsenal. Μάλιστα στο ματς με την Arsenal έγραψα για τον David Luis. Μίλησα για το -6 που έγινε -1 (χθες ξαναέγινε -4 μπορεί να ξαναγίνει -7 μπορεί να πάει +10 κάνεις δε ξέρει το μέλλον) μεταξύ των 2 ομάδων. Αλλά μέσα στην εμπάθεια σου και στην ασχετοσύνη σου να το παίξεις έξυπνος ούτε αυτό δε κατάλαβες και μπερδεύεις τη United με τη City.
    Έπαιξε ο David Luis και η Arsenal εναντίον της City ρε εξυπνοπούλι?
    Κατά τα άλλα έμαθες και από αγγλικό ποδόσφαιρο. ΤΑΓΑΡΙ.

    ΥΓ1 Ο Μπογδανος είναι γατάκι- πολύ κλάψα και δήθεν. Εγώ από Μάκη Βορίδη και πάνω που είναι και της φουρνιάς μου στο σχολείο. 1000 φορές Βορίδης που σας πάει εμπλοκή και τον ΤΡΕΜΕΤΕ, παρα μισή φορά ΖΑΒΟ.

    ΥΓ2 Άλλαξαν ταμπέλα στο χωριό σου απλά δε το έχεις πάρει χαμπάρι.
    Istanbul λέγεται από το 1930 αλλά είπαμε: Not the quickest of cats anyways- άστο μη το ψάξεις καν αυτό δε το ‘χεις.

  12. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    @Snitch άντε και κάθεται η μπίλια και παίρνεις πρωτάθλημα ή βγαίνεις τσου-λου, είσαι σίγουρος ότι θα το πάρεις το bonus ή θα το πάρει πάνω του ο εγγυητής και το δωρίσει αλλού όπως καλή ώρα πέρυσι;

    iPhone, iTypos, iApologize

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γεια σου Δημήτρη.

    Με το συγκεκριμένο άνθρωπο, προσωπικά δεν υπογραφώ ούτε σύμβαση για προμήθεια μιας (1) σοκολάτας.
    Είναι- αν υπήρχε- πάνω από 100% σίγουρο ότι θα σε ‘ρίξει’, θα σε βάλει να τρέχεις να βγάλεις άκρη- γενικά θα σε κλέψει.

    Ως κλέφτης άλλωστε (αυτό δεν είναι ο λαθρέμπορος- κλέφτης του δημοσίου?) εχει καταφέρει να κάνει δυο φορές φυλακή στην Ελλάδα.
    Για να καταφέρεις να καταδικασθείς ως κλέφτης στην Ελλάδα των πολίτικων και της μίζας που ΟΛΟΙ είναι ελεύθεροι και κυριλέ φαντάσου για τι περίπτωση μιλάμε που ούτε ο τελευταίος χασοδικης δε κατάφερε να τον καθαρίσει.

    Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται οι καταδικασμένοι κλέφτες εδώ και 30 χρόνια. Ο Κοσκωτας που ήταν πολιτικό για να μη μπει μέσα το μισό ΠΑΣΟΚ, ο άλλος της Energa, και φυσικά το βλακόμετρο του ΠΑΣΟΚ ο Άκης. Μιλάω για σοβαρά νούμερα όχι πορτοφολάδες που βουτήξανε 10-20εκ ευρώ στυλ Μάκη.
    Η φήμη άλλωστε που εχει στην αγορά – και ΔΕΝ μιλάω για το ποδόσφαιρο- είναι ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημένοι. ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ όμως, μη πλησιάζεις καν. Μιλάω για τους καραβίσιους φίλους μας που ξέρουν πολύ καλά στη πιάτσα τι καπνό φουμάρει.

    Έχεις ακούσει ΕΝΑΝ να φεύγει και να λεει είχα άψογη συνεργασία? Διοικητικούς, υπάλληλους, παίκτες, προπονητές? Όχι τα τυπικά του στυλ η αεκ είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλωσα με την αφίσα του Μαύρου στο δωμάτιο μου. Μιλάω για μια δήλωση, παρόμοια με αυτές που κάνει ένα οποιοδήποτε στέλεχος μιας Α.Ε όταν αποχωρεί.
    Που λεει τα αυτονόητα κατονομάζοντας τους- πρώην- συνεργάτες του.
    Όλοι έρχονται με τυμπανοκρουσίες και πηχυαίους τίτλους και φεύγουν αργά τη νύχτα πατώντας στα ακροδάχτυλα μη τους πάρουν χαμπάρι τα ‘ΜΜΕ’.
    Από CEO σε τεχνικούς διευθυντές και από προπονητές μέχρι παίκτες. Ο μονός που κάνει τη παπιά είναι ο Μανωλάκης που ξέρει ότι ανά εξάμηνο θα επιστρέψει.
    Με open στην Iberia τον εχει, μη ψάχνουμε τελευταία στιγμή εισιτήρια.

    Μιλάμε για τον άνθρωπο που έδωσε στεγνά όλους τους διευθυντές, το ΔΣ κλπ. στην εταιρεία ΤΟΥ στην Αμερική, μιας και έκλεψαν επι ΟΚΤΑΕΤΙΑ + 300,000,000 USD και αυτός που ήταν από πάνω τους δε το πηρέ είδηση!

    Τώρα για το πρωτάθλημα και το CHL, δε θέλω να σε στεναχωρήσω και η γνώμη μου είναι γνωστή. Χθες ας πούμε σώθηκες με κάποιον Απόλλωνα Σμύρνης από ένα λάθος του τερματοφύλακα του και το εκτός έδρας γκολ.

    Όταν ο Stevie έλεγε πάρτε το Παράσχο νόμιζαν ότι υπερβάλει και κάνει πλάκα. Ρόμπα τον έκανε ο Παράσχος το σαχλαμάρα χθες. Με ροστερ τον Λισγάρα τον Βιτλή και τον 35χρονο Σάββα Τσαμπουρη. Ο Σάββας σε είχε αποκλείσει όταν έπαιζε στην υπερδύναμη του Χαϊδαρίου το 2006 – πριν 15 χρόνια..

    Όσο δε, βλέπω αυτό το CARTOON στο πλάι να παριστάνει το ποδοσφαιριστή (είδα το ματς χθες) τόσο αρχίζω να πιστεύω ότι περάσανε δυο χεριά φούμο το Βέρντε και απλά του αλλάξανε φανέλα. Λιβαι Γκαρσία λεει εξτρεμ.. Γελάνε τα πόμολα με το σουργελο. Άμα αυτός ο παίκτης κάνει 2,5εκ για το 50% χωρίς τα συμβόλαια- δηλαδή όπως μας λένε πάνω από 6,5εκ ολόκληρος με τριετές, τότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ζητήσει ο Klopp το Buckingham KAI το Windsor Castle ανταλλαγή για τον Salah.

    Έχουν πάντως πλάκα εκεί μέσα.

    I ‘ll give them that.