Aπόλλων – ΑΕΚ

Επαναληπτικός κυπέλλου και η ΑΕΚ κατέβηκε με πειραματική σύνθεση για να βγάλει την υποχρέωση.

Βεβαίως ο Απόλλωνας μας είχε ζορίσει και στο πρωτάθλημα, και έπρεπε να κατεβούμε πιο υποψιασμένοι.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με κάτι σαν 4-2-3-1 με οργανωτή τον Τάνκοβιτς και στα φτερά Αλμπάνη – Νταντσένκο.

Δηλαδή του έφεραν μπακ και στο πρώτο παιχνίδι  τον έβαλε να παίξει εξτρέμ […]

Στο κέντρο ο Σιμόες με τον (αργό) Σάκχοφ και μπροστά τους ο Τάνκοβιτς ήταν λογικό να χάσουν τον έλεγχο, αφού ο Σιμόες έπρεπε να τρέχει για τρείς διότι κανείς απο τους άλλους δυο δεν μαρκάρει.

Ο Απόλλωνας πήρε την πρωτοβουλία και παίζοντας με πάθος έφτανε πιο εύκολα στην περιοχή μας. Η ΑΕΚ περιορίστηκε σε μια φλύαρη κατοχή χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Μετά απο λάθος στο κέντρο φάγαμε το πρώτο γκολ σαν σε προπόνηση. Όμως η ρέντα του Μανόλο δεν τον εγκαταλείπει ποτέ, και όπως κάποτε πέρασε με σούτ του Μίτσελ απο τα 40 μέτρα, έτσι και σήμερα 4 λεπτά μετά το γκολ που έφαγε η ΑΕΚ ισοφαρίσαμε με δώρο απο το τέρμα του Απόλλωνα.

Πριν το ημίχρονο ο γηπεδούχος προηγήθηκε ξανά και μετά το ’45 ο Χιμένεθ άρχισε να κάνει αλλαγές μη γίνει κανα 3-1 και τρέχουμε.

Έβαλε τον Λιβάι δεξιά, μπήκαν Γαλανόπουλος – Σιμάνσκι και ο Απόλλωνας δε μπορούσε πλέον να κυκλοφορεί τη μπάλα και να φτάνει με την ίδια ευκολία στην περιοχή μας.

Φυσικά για θέαμα ούτε λόγος.. κλωτσοσκούφι και πολλά νεύρα απο τους πάγκους.

Με αποκορύφωμα την αλλαγή-καψώνι του πρώτου σκόρερ της ομάδας μόλις στο ’92 για να φάμε χρόνο.

Χάσαμε 2-1 όμως τελικά προκριθήκαμε.

Ελπίζω να τελειώσουμε νωρίς φέτος με την κωμωδία που έχει τίτλο “η ΑΕΚ στο κύπελλο” γιατί πάμε για 5ο χαμένο τελικό, 4ος με τον ίδιο προπονητή.

 

 

Post By Ο Παρατηρητής (72 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Aπόλλων – ΑΕΚ

  1. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπερα Στηβεν, το μονο που μου αρεσει στην ομαδα ειναι η σπιρταδα στο τρεξιμο πουβγαζει και οι πιτσιρικαδες της. Ομως πραγματι λογω ελειψης ποιοτητας δεν μπορεις να περιμενεις πολλα. Ευτυχως που ο Χιμενεθ βγαζει παθος και τρελα και κραταει την ομαδα. Παντως σκεφτομαι καμια φορα μηπως ο Μελισσαν πονηρα σκεπτομενος η εξυπνα δεν ξερω, δεν επενδυει σε ακριβους παικτες. Σε τι μπορει να προσμενει οταν ο Μαρινακης σκορπαει τα εκατομμύρια σα μαρουλια. Να βγει πρωτος και παλι θα κανει αποσβεση οταν στην Ευρωπη είναι τόσο δύσκολα τα πραγματα; Επισης με τον κορονοιο τι εσοδα μπορει να εχει χωρις εισιτήρια. Πιστευω οτι λιγο λιγο με πιτσιρικαδες καλα γυμνασμενους, αν αφησει τον Χιμενεθ για καποιο διαστημα, να μπορει να φτασει στο αήττητο με ολες τις μικρομεσαίες ομαδες και στα ντερμπι να τα παιξει ολα για ολα. Το θεμα ομως ειναι θελει να παρει πρωταθλημα η θελει απλα μια συμπαθητικη ομαδουλα που θα την στηνει και οποτε θελει με τον εκάστοτε Χιμενεθ; Το λεω αυτο γιατι ακουσα τα μπονους που δινανε στον Παπασταθοπουλο και μου εκανε εντυπωση οτι το μπονους πρωταθληματος ηταν η δευτερο η τριτο στη λιστα.

  2. Ο/Η Hokan λέει:

    Κατά μία σατανική σύμπτωση όποτε ο αντίπαλος της ΑΕΚ δίνεται πάνω από 10 μονάδες στο στοίχημα (13,50 ο Απόλλων, 12,50 η Ζόρια), η ομάδα χάνει και μάλιστα με over. Και βέβαια ήττες οι οποίες δεν “κοστίζουν” αγωνιστικά. Μάλλον θα μου πείς σύμπτωση. Τώρα βέβαια ο Διάβολος κάνοντας κουβέντα με το συνεταιράκι τον δρ. Φάουστ του λέει : ” όπως ο Θεός έτσι κι Εγώ ούτε ζάρια παίζω ούτε πιστεύω στις συμπτώσεις…. “