Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

Η ομάδα κατέβηκε με το γνωστό 4-3-3. Κατέβηκε με το γνωστό μότο μου, χωρίς χαφ. Δημιουργικά εννοώ. Οπότε τα κουκιά ήταν μετρημένα. Ο Σιμάνσκι να πρεσάρει ψηλά μπας και γίνει κάνα λάθος και πάρουμε την μπάλα. Επίσης η μπάλα να πηγαίνει προς τον Γκαρσία κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Δεν έβρεξε μεν, όμως ο Άρης κατέβασε μια ομάδα με χαφ. Καλά χαφ. Που ξέρανε να κόψουν και ξέρανε και να φτειάξουν παιχνίδι. Επίσης είχε φροντίσει να έχει overplay πάνω στον Γκαρσία με δυό παίκτες, που τον εξουδετέρωσαν.

Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά στο πρώτο μέρος. Μια ομάδα που μπορούσε να οργανώσει παιχνίδι, κι εμείς να βολοδέρνουμε μπας και κόψουμε, και μπας κι εκμεταλλευτούμε κάποιο λάθος. Το αποτέλεσμα ήταν να μας καταπιεί ο Άρης, που αφού δεν έβαλε τις καλές του τελικές, ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας στην περιοχή μας, και σκόραρε. Ένα λάθος φτηνό μεν, όμως ομαδικό δε. Εμείς τι να περιμένουμε με δυό τελικές; μελετιέται η ρουλέτα;

Μπορεί λοιπόν να μην μας άρεσε αυτή η εικόνα, όμως είδαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Με ρυθμό κι ένταση. Χωρίς διακοπές και βρώμικα φάουλ. Με τον Άρη σαφώς καλύτερο, όπως είναι γενικά φέτος κυρίως στο κέντρο, όμως σήμερα πολύ διαβασμένο και ξεάγχωτο. Δεν είχε κάτι να χάσει. Ό,τι έχασε ήταν στην Τρίπολη. Σήμερα, οι βλάχοι που τον υποστηρίζουν, δεν θα είχαν πρόβλημα και να χάσουν. Όμως οι βλάχοι είδαν πιο στρωτό ποδόσφαιρο και μια καλύτερη ομάδα, από εμάς που για μυστήριο τρόπο είχαμε τον πανέτοιμο Νταντσένκο και τον Τσιγκρίνσκι να κάθονται στον πάγκο. Λέμε τώρα μια λεπτομέρεια. Διότι η ουσία ήταν στα χαφ. Αν δεν τα έχεις, τι να κάνει κι ο Σιμάνσκι ή ο καλός Λόπεζ επιθετικά; Αν δεν πέσουν κορμιά στο κέντρο, τι να κάνουν τα πουλιά; Α, κι αυτό το ξέρουμε : Να πούμε να μπει ο Μάνταλος. Αυτός λοιπόν μπαίνει πάντα, θυμίζοντας την μέθοδο της ατόπου απαγωγής. Αφού δεν σας λείπουν τα χαφ, είναι υποχρεωτικό να παίζω.

Κι έτσι έγινε : Τρεις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου μέρους : Ο πανέτοιμος, ο Μάνταλος ( μην γελάτε ) και κάποιος Μαχαίρας. Μιλάμε για τα μπάζα. Τα οποία πήγε να τα μαζέψει Ο Μαχαίρας αν χτύπαγε μόνος του, αλλά τίποτα. Έμεινε μέσα μαζί με τον αρχηγό του, που πήγε να κλειδώσει τη νίκη του Άρη στο δεκάλεπτο, αλλά οι παίκτες του αντιπάλου είχαν άλλες εντολές. Να κρατήσουν τον ρυθμό, να ελέγξουν την μπάλα στο κέντρο, και να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε για ρίσκα τώρα.

Κι έβλεπες την θλίψη της ομάδας μας διάσπαρτη. Την έβλεπες στο πρόσωπο του Μάνταλου με το ειρωνικό χαμογελάκι του νεοέλληνα. Του δημόσιου υπαλλήλου, που σε δουλεύει. Τον Μελισσανίδη δηλαδή, όχι εμένα. Ίδιο χαμόγελο του πονηρού που έχει ταλέντο αλλά δεν γουστάρει ρε φίλε να ιδρώσει. Ίδιο χαμόγελο με τον βλάκα που βγαίνει κάθε μέρα στα ραδιόφωνα και λέει οτι υπάρχει πληρότητα στο ρόστερ, κι οτι έλειπε μόνο ένα πλάγιο δεξί μπακ. Κουτοπονηριά και ειρωνεία. Δεν βαριέσαι.

Ναι, η ΑΕΚ έκανε και μία τελική. Σουτ εκτός περιοχής στο δοκάρι. Κάτι αντίστοιχο με τα Γιάννινα. Δεν μπορεί να μπει στην περιοχή. Δεν έχει ιδέες. Δεν έχει καμία ποιότητα. Ο Μανόλο τους έβαλε όλους. Νοείται σε κανονική μπάλα, να κάνεις πέντε αλλαγές; Όχι, έχουμε κορονοϊό. Άρα, επιτρέπονται. Μαλακίες σας λένε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Τρεις μαζεμένες αλλαγές στην αρχή, ένας τελειωμένος ( Ολιβέιρα ) κι ένας αδιάφορος ( Τάνκοβιτς ), δεν κάνουν ομάδα. Κάνουν ξεφτίλα . Αυτά φυσικά για εμάς.

Διότι από την άλλη μεριά, μην αμαυρώνουμε και την νίκη των βλάχων. Παίξανε σωστά και εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα στοιχειωδώς κανονικά χαφάκια που έχουν. Που τρέξανε, που κόψανε, που κράτησαν την μπάλα, κι όταν έπρεπε να δείξουν πράματα, τα έδειξαν. Τι έδειξαν; Ακόμα και στον πλέον αδαή, στην τελευταία γκόμενα, οτι είναι κοντρολαρισμένοι παίκτες, και σε μερικά διαστήματα του δεύτερου μέρους, να κάνουν πλάκα με τα χαφ μας, που κουτούλαγαν και δεν ξέρανε τι να πρωτοκάνουν. Να μαρκάρουν, να πασάρουν ή απλά να κυνηγούν; Πράγματι, σε αυτά τα δεκάλεπτα, η ΑΕΚ θύμιζε ομάδα νηπιαγωγείου.

Κάπου στο τέλος, οι στοιχειδώς καλά σταθέντες, δηλαδή το κεντρικό δίδυμο, είδαν να τρώνε και δεύτερο γκολ. Δεν φταίνε. Είχαν όλοι πιστέψει σε κάποια ανατροπή κι είχαν πιστέψει οτι μπήκε ο Μάνταλος κι ο Μαχαίρας. Σιγά σιγά θα μάθουν , όσοι μείνουν, την σκληρή πραγματικότητα. Οτι με Μάνταλο πλέον δεν πας πουθενά κι οτι με καινούργια χαφ, μάλλον θα πρέπει να τρέχουν περισσότερο. Τι είπα; Καινούργια χαφ; Μα δεν είμαι προπονητής. Ναι, προπονητής είναι ο Μανόλο. Που έβαλε, ό,τι είχε και δεν είχε μέσα. Άλλαξε κάτι; Όχι βέβαια. Γιατί; Ε, άσε να δούμε τι θα ζητήσει ο Ισπανός. Λες να ζητήσει αριστερό εξτρέμ, που θέλουν κάποιοι; Και βέβαια κι εγώ έχω κάνει ένα μικρό λάθος. Όχι δεν θέλουμε δύο χαφ. Θέλουμε τρία. Θέλουμε να χτίσουμε το κέντρο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

34 Responses to Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

  1. Ο/Η Al λέει:

    Aftos o Snitch pali se split screen mode htan apopse pali?

  2. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Όλα καλά. Αφήνουμε πίσω ένα άτυχο αποτέλεσμα και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι κυπέλλου με το Βόλο, αφού το κύπελλο είναι ο βασικός μας στόχος, προκειμένου να επεκτείνουμε το ρεκόρ συνεχόμενων χαμένων τελικών. Επιπλέον, ετοιμάζουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά, όπου όλα θα είναι καλύτερα….

  3. Ο/Η JF λέει:

    Ναι αλλά πήραμε δεξί μπακ και ξαναφεραμε Χιμένεθ. Τι άλλο να κάνει πια αυτή η διοίκηση.

  4. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Μα τελείως για τα μπάζα όμως… Θα μου πεις αυτούς έχει, αυτούς βάζει. Και λίγο εγωισμός από τους παίκτες δεν κάνει κακό. Τίποτα, νευρο μηδέν, άμα φτάσει η μπάλα σε κάποιον, έφτασε. Την πάσα μια φορά την κάναμε… Και κάνα δυο-τρεις που προσπάθησαν, έτρωγαν πόρτα από τους υπόλοιπους, αφού η απογοήτευση φαίνονταν στο ζουμάρισμα. Καταντάει βαρετό πλέον και μόνο να τους βλέπεις…

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Η περιγραφή για την ΑΛΗΤΙΚΗ συμπεριφορά του Μάνταλου, όλα τα λεφτά. Προφανώς το θέαμα ήταν θλιβερό, η ΑΕΚ προκαλούσε οίκτο, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σαμποτάρει την ομάδα αυτός που φοράει το περιβραχιόνιο. Κρίμα.

  6. Ο/Η Hokan λέει:

    Τελικά ρε Στήβεν είχες δίκιο. Χίλιες φορές καλύτερα ο Παράσχος.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @Αl

    άσε αυτό το δύσμοιρο το ξεκωλιάσανε πάλι σήμερα. Σήμερα αλλού έκανε split..

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan : Θαύματα θα έκανε, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Η Λίβερπουλ, τι σχέση έχει με την ΑΕΚ;

  10. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Στηβεν, τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο Παράσχος? Ο Χιμένεθ, του οποίου δεν είμαι και υποστηρικτής, βρίσκεται σε ένα ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ περιβάλλον, στο οποίο θα ήταν κι ο Παράσχος, κι ο κάθε Παράσχος. Θα βουταγε τον Μανταλο στις γρήγορες? Η θα μάθαινε στον Ολιβειρα μπάλα? Αντε το πολύ-πολύ να έπαιρνε κάνα διακοσάρι λιγωτερα και να μην είχαμε και τις απαιτήσεις που είχαμε από τον Ισπανό.

  11. Ο/Η Hokan λέει:

    Και το λέω αυτό Στήβεν γιατί είναι υπεύθυνος , σοβαρός, δεν είναι ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ έχει μεγάλη εμπειρία και όπως έλεγε ένας παλιός παίκτης του Ηρακλή που έπαιξε και στην ΑΕΚ δεν σηκώνει και πολλά-πολλά.
    Δεν ξέρω βέβαια εάν σε αυτή την ηλικία θα μπορούσε να αντέξει την πίεση μιας ΑΡΡΩΣΤΗΣ ομάδας του ΠΟΚ.

  12. Ο/Η Pontios λέει:

    ο μηνας του μελιτος τελειωσε οπως ειπε καποιος
    εγω θα προσθεσω οτι ενα μηνα πριν ερθει ο τσαρλάτανος στο παγκο που εχουμε για προπονητη ειχε δηλωσει οτι η ΑΕΚ εχει ροστερ για πρωταθλητισμο και εχθες δηλωνε οτι η ομαδα εκανε κακο αγωνιστικο σχεδιασμο.

    ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ?ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ?
    ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ?
    ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ(ποια ειναι αυτη βρε καραγκιοζηδες)ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ?
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ????????????

    ο γιαννακης πηγε με 7 σελιδες βρισιμο στο μελισσανιδη να κανει παραπονα γιατι θιχτηκε απο καποιον στο πειραια.Και ο γατουλης παιρνει τηλ αρχιζει τις απειλες και λεει οτι ειμαι εγω στην ΑΕΚ ειναι και ο παπαδοπουλος.ΑΧΧΑχαΑΧΧΑχααχΧΑΑΧΧΑ.

    στα τσακιδια βρε νουμερα.

    παρτε και τη πετρουλα την μανταλενα να τη βαλετε εκει που ξερετε.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ομάδα μου κάνει μια κακή σαιζόν, χτυπημένη από πρωτόγνωρους τραυματισμούς. Στο προηγούμενο ματς πχ έπαιξα χωρίς ΕΞΙ (6) βασικούς. Alisson, Van Djiik, Gomez, Henderson, Fabinho, Mane, Firmino και με άλλες ΕΞΙ (6) λύσεις Jota-Matip-Keita-Chambelein-Williams μέχρι και το Τσιμικα, τραυματίες. Χωρίς άμυνα και με τα αμυντικά μου χαφ αναγκαστικά να παίζουν CH (η CB όπως λένε) που όχι μόνο δεν είναι αμυντικοί αλλά χάνουμε και την οποία δύναμη μας στις θέσεις 5 (Fabinho) και 6 (Henderson). Ο μονός που δεν εχει τραυματιστεί καθόλου αυτή τη σαιζόν είναι ΕΝΑΣ ο Ginni. Όσοι έχουν περάσει σχετικά αλώβητοι αυτή την ιστορία Salah-Bobby-Robbo-TAA παίζουν σερί όλα τα ματς, με αναγκαστικά πολύ μικρό rotation και τρέχουν να καλύψουν την υπόλοιπη μισή ομάδα που λείπει.

    Δε θα ζητήσω ευθύνες ούτε από τον 18χρονο Rhys Williams που έπαιζε ΤΟΠΙΚΟ μέχρι πριν 5 μήνες, ούτε από τον Curtis που κάνει εξαιρετική σαιζόν (ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ το γραφώ από τότε που τον είδα πριν 1,5 χρόνο στη προπόνηση) αλλά δε παύει να είναι ένας 19χρονος που χθες πχ τα εβαλε με τα θηρια στο κεντρο και τους έκανε πλακά. Τρεις έπεφταν απάνω του συνέχεια. Όταν βγήκε (κακώς κατ’ εμέ) κόπηκε η ομάδα στα 2.

    Όλη αυτή η ιστορία σε μια χρονιά χωρίς προετοιμασία, με διαλυμένο ροστερ, χωρίς κόσμο στο οχυρό μας που στο πλανήτη εχει άλλο ένα μόνο (Bobonera) κάτι που ακόμη και ο Pep χθες αναγνώρισε: Το Anfield χωρίς κόσμο είναι άλλο ένα γήπεδο. Όταν εχει κόσμο έχουμε θέμα όπως όλες οι ομάδες, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ καλά εδώ μέσα σε κανονικές συνθήκες και δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα μετα από 17 χρονιά νικήσαμε σε μια έδρα που πάντα έχουμε προβλήματα.

    Χθες χάσαμε από 2 ατομικά λάθη του Alli που έπαθε Ανέστη- Τσιντωτα- Αθανασιάδη σε ένα ματς ταυτόχρονα. Ο Allison Becker είναι με διαφορά ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο πλανήτη και ένας από εμάς. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και συνεχίζουμε, συμβαίνουν αυτά, ειδικά άμα είσαι σε κακό φεγγάρι.

    Ακόμη και έτσι παίξαμε καλή μπάλα απέναντι επι 70 λεπτά σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο που εχει δεκάδες λύσεις – κυριολεκτικά- στο ροστερ του.
    Οποιαδήποτε ομάδα έχανε το +60-70% της δύναμης της θα πάλευε τη δεκάδα.

    Όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε η όπως εχει πει ο Sanks:

    If you can’t support us when we lose or draw, don’t support us when we win.

    H ομάδα τα τελευταία τρία χρονιά κατέκτησε τα πάντα, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ που είχε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, Champions League, Premier League, European Super Cup KAI World Cup από ΔΙΠΛΑ παιχνίδια με 2 αντίπαλους και όχι ένα ματς.
    Θα περάσει μια κακή χρονιά, θα γυρίσουν οι τραυματίες μας, μακάρι να ανοίξει και το γήπεδο μας- χθες μας έπιασε πάλι αυτό το περίεργο που είμασταν μονοί μας από ψηλά και όχι στις θέσεις μας πίσω από το πάγκο- και θα επανέλθουμε κανονικά. ΑΝ έρθει και ο Killian – χθες πάλι μας είπαν ότι πάει καλά το πράγμα και η Ρεάλ ζορίζεται να τον πείσει- τότε αλλάζουν πολλά.

    Τώρα για το αεκ τα έχουμε πει όταν νίκαγε και όλοι νόμιζαν ότι ήρθε ο μεσσίας: Μήνας του μέλιτος ήταν και θα πέρναγε. Τις πρώτες 15-20 μέρες όλοι είναι στα σιρόπια και κάνουν χάρες εκατέρωθεν.
    Είναι αυτό που λένε εδώ οι Άγγλοι: Όταν βλέπεις άντρα να ανοίγει τη πόρτα σε γυναικά στο αυτοκίνητο, είτε η γυναικά είναι φρέσκια είτε το αμάξι καινούργιο.

    Μόλις περάσει ο μήνας του μέλιτος θα εμφανιστεί ο γνωστός ΠΑΠΑΤΖΗΣ (λογία Δηματου όχι δικά μου) και το γνωστό τσιρκουλο που λέγεται αεκ.

    Δεν έχετε παράπονο. Πέρασε ο μήνας και γύρισε η αρμάδα του Μελισανίδη εκεί που πραγματικά ανήκει: Να τη γλεντάει ο Απόλλωνας Σμύρνης ο ΠΑΣ και ο Ρουλης του Μάντζιου..
    Διαβάζω ότι έκανε και καλή εμφάνιση- δηλαδή ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ- και αυτός ο παικταράς των 6,5εκ ο Γκαρσία… Έχω ακούσει για σανό και φουμάρω αλλά αυτός ο σκούρος είναι όντως άλλο επίπεδο.

    ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ? Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ..

    ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    Επειδή βλέπω το γνωστό σαχλαμάρα (ένας είναι και αλλάζει –και καλά- ονόματα) να εχει έννοια, όχι για την ομάδα του αλλά πως θα με προκαλέσει έχω να πω 2 πραγματάκια:

    1)Φυσικά και ΔΕΝ κάθισα να δω το σουργελο που λέγεται αεκ. Πήγα να δω Salah, Mane, Klopp, μετα απο μια ιδιαιτερα κουραστικη εβδομαδα που ηδη κλειδωσαμε 2 χωρες με συμβολαια και πλεον κοιταμε αν μπορουμε να μπουμε στη τριτη. Δεν ήξερα να τα αφήσω να στηθώ να δω Μάνταλο…

    Το κάναμε μια φορά ανά 3μηνο, η άμα εχει κανα ‘καλό’ ματς, δε θα το κάνουμε και συνέχεια. Διαβάζω τη άλλη μέρα κριτική του Stevie και έχω μια χαρά εικόνα, άντε να δω και τις φάσεις.
    Παρακάλα μη σε πέτυχω πουθενά στο δρόμο μου και μάλιστα σε διπλο ματς. Εκεί θα δεις σχισίματα και σεξ που δεν έχεις ξαναδεί ούτε από τη Ζόρια και τη Μπράγκα- τον Αρη της Πορτογαλίας- που σου εριξε την ΕΦΤΑΡΑ.
    2) Κοίτα τα χαλιά σου που σε γλεντάει ο Παράσχος με τον 35χρονο Τσαμπουρη στη τρομερή ΑΔΕΙΑ έδρα της Ριζούπολης. Ο Γιαννικης με το Σαλιακα και ο Ματζιος με το Δελιζηση ΕΝΤΟΣ έδρας και μη σκας για τη Liverpool. Ομάδα με 14 διεθνείς κούπες -6 CHL/3 UEFA- και 54 εγχωρίους δε χάνεται..

    ΥΓ Αναμένω με αγωνιά ‘ρεπορτάζ’ από νέα επιθεώρηση εγγυητή σε Σπατο, τσαντιροσοφια, γραφεία, είτε οργισμένη ‘επίσκεψη’ στο Σπατο ‘για να καταλάβετε που είσαστε’.

    Νομίζω ο Μανόλης πρέπει να το εχει καταλάβει. Τέταρτη φορά υπάλληλος λέτε να μη το εχει πιάσει ακόμα?
    Τι διαλο πόσες φορές πρέπει να το απολύσω μέχρι να πιάσει το υπονοούμενο?

    ΥΓ2 Μετα απορεί ο κόσμος (και τον βρίζει!) γιατί ο Σωκράτης πήγε λεει στο γαύρο και εχει – εκτός από τα φράγκα- και την ησυχία του. Όχι θα ερχόταν στο αεκ να χαροπαλεύει με το Λισγαρα, να γυρνάει δίπλα του και να βλέπει τα ΑΛΒΑΝΑ τους Λατσηδες και του Μιταηδες, και να τον γαμοσταυριζουν όλη μέρα κιόλας!

    Υπάρχει ΕΝΑΣ από εδώ μέσα που θα πήγαινε στο αεκ του εγγυητή με ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ λεφτά αντί να πάει στο Βαγγελα με τα +δίπλα, να παίζει με το καλημέρα στους 32 του Europa- την επόμενη εβδομάδα, να εχει προοπτική (όση εχει) να παίξει ομίλους CHL του χρόνου και να σηκώσει και πρωτάθλημα σε 3 μήνες?

  14. Ο/Η Οκο λέει:

    Δημήτρη πρέπει να το παραδεχτείς, ότι ό πεπ είναι μακράν ό καλύτερος μάνατζερ ίσως κ ever, oι ομάδες του παίζουν απίστευτο ποδόσφαιρο μπορούν να σε διασύρουν για πλάκα ( κ δεν το λέω για χτες που δεν έπιασε κ τόσο μεγάλη απόδοση, γενικότερα μιλάω). Καί ο κλοπ δεν πάει πίσω ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ είναι αλλά έχω την εντύπωση ότι την μπάλα που είχε παίξει ή Ντόρτμουντ με αυτόν ούτε κατά διάνοια δεν την έχει παίξει ή Λίβερπουλ (κ δεν το λέω σαν αποτελέσματα ,σάν θέαμα εννοώ), ίσως επειδή είναι πιο βαριά ή φανέλα του λιμανιού κ δεν μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το dna της?
    ΥΓ. Δεν είμαι Σίτυ απλά γουστάρω τίς ομάδες ( Μπαρτσελόνα τού πεπ όταν είχε ρίξει τά 6 στην βασίλισσα, ή Ντόρτμουντ του κλοπ, ή Λίβερπουλ του 2005 κ.α) που όταν παίζουν τρίβεις τά μάτια σου και παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Από το Πριγκηπάτο : Ο Παράσχος θα κάλυπτε τα κενά που έχουμε. Θα έφτειαχνε ομάδα. Ετούτος εδώ είναι υπερφύαλος και δεν ξέρει τι παίκτες έχει.

  16. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Δεν διαφωνώ,γνωρίζοντας και την φιλοσοφία του Παράσχου που όπου πάει γενικά “φτιαχνει” ομάδες,αλλά για το παραπάνω δεν… Θα μου πεις ποιο παραπάνω,εδώ είσαι ένα με το χώμα ! Άντε και του κανε πρόταση,πόσο σίγουρο είναι ότι θα ρχοταν ,με τι κίνητρο?

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Από το Πριγκηπάτο : Για το ονόρε μόνο. Από εκεί κι έπειτα, θα έφτειαχνε ομάδα.

  18. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Ο Παράσχος είναι αναγκασμένος να επιβιώνει τόσα χρόνια με φθηνές λύσεις στις ομάδες που δουλεύει κατά καιρούς.
    Επίσης πάντα καταφέρνει και φτιάχνει ομάδες που παλεύουν μέχρι τέλους με σκληρή άμυνα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.
    Τώρα αυτά είναι υποθέσεις, αφού έχουμε το Μανολιό και μαζι του θα πορευτούμε.
    Σίγουρα αν είχαμε ένα χαφ τύπου Καμαρά και ενα Μασούντ θα είχαμε άλλα κόλπα.
    Αυτά πρέπει να τα δούνε στη διοίκηση γιατί έχουν τρία παιχνίδια τα παιδιά μας που δεν προλαβαίνουμε ούτε να δούμε τι γίνεται στο χώρο του κέντρου.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Οι άνθρωποι είναι άσχετοι. Όλοι μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα στο κέντρο, κι αυτοί πάνε κι ασχολούνται με κάποιο δεξί μπακ. Δεν έχουν τέρμα, κι ανανεώνουν τον Μαχαίρα.

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο σύνθετο όταν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε καν σε τι συνίσταται το προς επίλυση/διερεύνηση πρόβλημα, όταν αδυνατούμε να διατυπώσουμε καν επακριβώς το ερώτημα… Τότε είναι που παράγουμε πληθώρα άκυρων & άσχετων απαντήσεων, που με τη σύγχυση που προκαλούν, διαιωνίζουν το προβλημα.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Μια χαρά το έχουμε γράψει, το έχουμε επισημάνει, κι έχουμε μάλιστα προτείνει και λύση. Άλλο είναι το θέμα : Αν δεν θέλει να σωθεί ο μαλάκας, γιατί να παραδεχτεί οτι είναι μαλάκας ( πρώτον ); Όταν έχεις να κάνεις με μαλάκα, μπορείς να αμυνθείς, πέραν της απομάκρυνσης σου ( δεύτερον ); Το τρίτον βέβαια και χειρότερο, είναι οτι οι μαλάκες συσπειρώνονται και πολλαπλασιάζονται συνδικαλιζόμενοι. Οπότε βρίσκεσαι εσύ γραφικός να μιλάς για χαφ, ενώ οι εγκάθετοι που αμείβονται από τον μαλάκα, κάθονται και σου λένε οτι λείπει κάποιο δεξί μπακ ή οτι θα κριθούν όλοι, ενώ όλοι οι άχρηστοι έχουν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου. Ούτε σε πήδημα δεν θα γινόταν αυτό.

  22. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλημερα.Νομιζω οτι το καιριο ερωτημα για την ομαδα μας ειναι πλεον ,τι γινεται με το γηπεδο και ποτε αυτο θα ολοκληρωθει.Η ολοκληρωση του πιστευω ειναι αυτη που θα φερει τις οποιες εξελιξεις,σε ολα τα επιπεδα.Τα σημαδια παντως ειναι απογοητευτικα εως και εξοχως ανησυχητικα.Πως το βλεπεις το θεμα.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC
    Την εποχή που τα αυτοκίνητα δεν έχουν καν κλειδιά και όλα είναι ψηφιακά, την εποχή που έχουν remote climate control και πατάμε μέσω app από το κινητό να δουλέψει ο κλιματισμός ώστε να μη παγώνουμε το χειμώνα η σκάμε το καλοκαίρι όταν μπαίνουμε μέσα μετα από 5 λεπτά, το αεκ ζει το όνειρο της μανιβέλας: ο εγγυητής είναι στο τιμόνι και πατάει γκαζιές αφού ‘ξέρει’ και οι άλλοι ρίχνουν μανιβέλες μπροστά μπας και πάρει μπρος ο μουτζούρης. Όταν και αν πάρει γεμίζει φούμο όλο το κόσμο πίσω για να κάνει ασθμαίνοντας 100 μετρά και να ψοφήσει. Και δωστου από την αρχή το έργο που θυμίζει βουβό κινηματογράφο.

    Φαντάσου το αεκ να πάρει 4 παίκτες δε θες παραπάνω των 1,5-2εκ/καθένας στην ευθεία τι ομάδα θα γίνει. Να πει δηλαδή ότι τα 10εκ της Ευρώπης μια χρονιά τα ρίχνω στο ροστερ, δίνω 5-6 στον άξονα και αλλά 3-4 στους πλαϊνούς, φέρνω και ένα σοβαρό προπονητή 2εκ με το team του και όχι τους τυχάρπαστους ανέργους κάνω ομάδα για μια πενταετία αλλά το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: ΑΛΛΑΖΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.

    Εκεί δηλαδή που παλεύεις 200αρια, με Μαχαιρες, Γκαρσιες και ελευθέρα ΙΤΣ λαβράκια να πας σε παίκτες των 2-3εκ σε αγορές και 7-8-10 σε πωλήσεις.
    Ένα τέρμα, ένα CB κανονικό μη κοροϊδεύουμε με τα ΑΛΒΑΝΑ, ένα οκταρι νορμάλ και ένα καλό σκόρερ μπροστά.
    ΑΞΟΝΑ θες μόνο, τα αλλά είναι μέτριες προσθήκες (μιλάω για το αεκ) για να πάει σφαίρα..

    Που θα τους βρεις? Έλα τώρα.. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ. Κάνεις 5 επαφές με 3 σοβαρά γραφεία και στους φέρνουν. Όχι μόνο scouting τα λιμα του ζελα και του γαύρου πριν 3 χρόνια. Το Χουλτ τον Ινσουα το Καριμ και τη σκάντζα του Μεριά αυτόν τον Χνιντ. Έλεος πλέον με τα DVD δεκαετίας.
    Να αρχίσουμε να γράφουμε ονόματα πάλι? 250 χιλιάρικέ είχε πάρει ο μακαρίτης ο Ντιοπ. Αλλά τόσα ο Μπλάνκο με 72 γκολ σε 3,5 χρόνια. Αλλα τόσα αυτή η ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ο Εμερσον στα 35 από τη Ξανθή που ήρθε και έμαθε και μέχρι και το Ζήκο μπάλα.

    Εχει 50 βαλμπουεναδες που με το καλημέρα σε αλλάζουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ επίπεδο και εμείς καθόμαστε και κοιτάμε τα αρχιδια του Μαντάλου.
    Πριν μερικά χρόνια έγραφα: Φεύγει ελεύθερος ο Σναιντερ στα 34 του από τη Τουρκιά και το κασέ του είναι 1,5εκ. Τι διάολο περιμένετε?

    Ποιος θα τα κάνει αυτά? Ο Μελισσανίδης που πιάστηκε στα χέρια με το Λαμπρόπουλο 70 χρονών άνθρωπος επειδή του φάνηκαν πολλά τα 120 χιλιάρικα?
    Η ο Μελισσανίδης που έδιωξε το Μπακασετα για 700 και κράτησε το Μάνταλο που του εχει στοιχήσει 20 φορές παραπάνω αφού δεν τον βγάζει ΚΑΝ στα προκριματικά στο CHL να πεις ότι έχω 2-3 φορές τη πιθανότητα και να πάρω τα 25 και να ΔΕΙΞΩ 2-3 παίκτες ΜΠΑΣ και πουλήσω κανένα αντί να τους αφήνω ελευθέρους, βλέπε Γιοχανσον Λιβαγια κλπ να φευγουν ΤΣΑΜΠΑ?

    Το Μπαρκα δηλαδή που τον είδε η Celtic? Στο Λαμία- αεκ η στο αεκ-ΠΑΣ και θαμπώθηκε? Στο μεταξύ μας ματς τον είδε και τον πήρε. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ?

    Ποιος θα τα κάνει αυτά? Ποιος θα μιλήσει με 3-4 μανατζαρεους που κουβαλάνε τα αφρικανικά Γαλλακια στο γαύρο ΛΟΓΩ ΚΑΡΕΜΠΕ και τους πορτογάλους ΛΟΓΩ ΜΑΡΤΙΝΣ? Ο Κονε από το Τιρανο μήπως? Σε τι γλώσσα θα τους μιλήσει? Στα ΑΛΒΑΝΙΚΑ η στα τατουατζιδικα?

    Μια χαρά το είπε ο Stevie για άλλη μια φορά: Οι άνθρωποι είναι άσχετοι. Όλοι μαζί.

    To κακό δεν είναι να είσαι άσχετος. Όλοι άσχετοι γεννηθήκαμε κανένας δε πατάχθηκε γνωστής. Το κακό είναι ΚΑΙ να μη ξέρεις ΚΑΙ να μη το παραδέχεσαι ΚΑΙ να μη βάζεις κάποιον που ξέρει να σου κάνει τη δουλειά επειδή ΝΟΝΙΖΕΙΣ ότι είσαι μάγκας και καταφερτζής ενώ στην ουσία είσαι ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και θα τα βλέπουμε.

    ΥΓ Ρε Βούρο, μια ζωή ΚΑΚΟΣ και ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ‘ηθοποιός’ ήσουν. Δε κόβεις τη παπατζή καλύτερα? Καλό το σανό αλλά χορτάσαμε. Κοίτα εκεί να βγει η ανάθεση ΚΑΙ η εκχώρηση των 17εκ με το Πατούλη γιατί χωρίς αυτή όχι το 2022 αλλά ούτε το 2052 δε μπαίνεις μέσα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ…

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ OKO

    Φυσικά και είναι από τους κορυφαίους προπονητές ο Πεπ. Επίσης τον υποστήριζα στη Μπαρτσα, γερμανικό ποδόσφαιρο δεν βλέπω αλλά η Bayern παίρνει πρωτάθλημα από τον Αύγουστο έτσι κ αλλιώς οπότε δεν εχει κάτι να κρίνεις. Μετα το Γαλλικό είναι με τη PSG – για μένα – το πιο ΒΑΡΕΤΟ πρωτάθλημα του γαλαξία, δεν εχει καν τα εφέ του ελληνικός ποδοσφαιρος με πιστολάδες, ομορφιές, μπουκες με κουμπούρια, επιστήμονες, πρεζακια με μολότοφ και όσα αλλά χίλια μύρια έχουμε δει ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ στο μέλλον.

    Η διαφορά με τον Klopp είναι ότι σπάνια βγάζει παίκτες και συνήθως αγοράζει. Αυτό όμως (οι αγορές του) δεν τον κάνει να παίζει αποκρουστικό ποδόσφαιρο πούλμαν στη περιοχή σα μια ψυχή, αλλά παράγει θέαμα ταυτόχρονα με το αποτέλεσμα.

    Ο Klopp (με τον Mike Edwards που είναι με διαφορά ο κορυφαίος sports director στο πλανήτη) από την άλλη εχει στη πενταετία net spend 160εκ λίρες, ΨΙΧΟΥΛΑ σε σχέση με τον Πεπ που εχει δώσει πάνω από ΔΙΣ και ο μονός που εχει βγάλει δείχνει να είναι ο Foden από την ακαδημία, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε.

    Ο Klopp είτε βγάζει παίκτες από το μηδέν TAA-Curtis-Robbo, Milner- ήρθε δωρεάν free agent από τη City! είτε κάνει έξυπνες αγορές Zota, Gini με μικρά ποσά (τα £15-20 για εδώ είναι μικρά ποσά ειδικά για ένα club μεγέθους Liverpool), είτε δημιουργεί τεράστιες υπεράξιες Salah, Mane, Firmino, σε παίκτες που εχει πάρει ακριβά μεν –γύρω στα 40 οι 2 πρώτοι και 25 ο Bobby.
    Ακόμη και σε πανάκριβους παίκτες VVD, Alli εχει ανεβάσει την αξία κατακόρυφα. 75 ο Βιργίλιος και πέρσι που ρώτησε η Ρεάλ η απάντηση ήταν 200 ακατέβατα..
    Παρέλαβε την ομάδα στα 360εκ και σήμερα είναι πάνω από ΔΙΣ η αξία του ροστερ της.

    Ο Pep ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. Πάει στα έτοιμα: ΜΟΝΟ φέτος εχει δώσει 110εκ ευρώ, μόνο για αμυντικούς Dias 35, Ake 30, Torres 45 και σύνολο 170εκ την ώρα που εμείς πήραμε Zota 25 και Τσιμικα για αναπληρωματικό με 16 σύνολο 40.
    Εχουμε θέμα στην άμυνα με απουσίες σοβαρότατες και πήραμε το Τούρκο από τη Σαλκε με 1εκ δανεικό και οψιν αγοράς + ένα τύπο από τη τρίτη εθνική.

    Ο Pep ΠΟΤΕ δε μπορεί να το κάνει αυτό. Δε ξέρει δε θέλει δε τον νοιάζει αφού εχει από πίσω του τους Άραβες που απλά τους λεει ποσά θέλει και του τα δίνουν.
    Οι Αμερικανοί ακολουθούν εντελώς διαφορετικό μοντέλο και για μένα πιο σωστό με διαφορά.

    Μια επιχείρηση είναι πολύ ωραία όταν μαθαίνει να ζει με άπλετο χρήμα, το πρόβλημα είναι ότι θα έρθει η στιγμή να ζήσεις χωρίς να έχεις να ξοδεύεις φορτηγά λεφτά και εκεί τα πράγματα γίνονται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολα. Δες τι ζόρι τραβάει η Barca, η Ρεάλ για να μη πάμε μακριά. Η πρώτη είναι στα όρια πτώχευσης- αν δεν ήταν πολιτικό το θέμα λόγω Καταλονίας θα είχε καταρρεύσει από πέρσι, η δεύτερη οριακά κάνει balance στο ταμείο.

    Τι θα κάνει η City όταν φύγει ο Pep η όταν σταματήσουν οι άλλοι να σπρώχνουν χρήμα με τα καρότσια? Τα ιδιά δεν έπαθε και η Τσελσκυ? Μόλις έκοψε λίγο ο Ρώσσος τη κάνουλα τους πηρέ η κάτω βόλτα.

    Καμμιά ομάδα δεν γίνεται μόνο με φράγκα και καμμιά ομάδα δεν γίνεται μόνο με ακαδημίες και τσιγγουνιές σε κανένα επίπεδο. Από τη Liverpool μέχρι το αεκ.
    Όταν ήρθε ο Alli και ο Βιργίλιος με 70+75εκ άλλαξε όλη η ομάδα μιας και έδεσε πίσω.

    Απλά υπάρχει ένα μετρό στο ποσά ξοδεύουμε και κοιτάμε και αλλά πράγματα εκτός από το να αγοράζουμε παγκιτες με 40-50εκ.

    Όπως απλά φώναζα το καλοκαίρι- πριν χτυπήσουν όλοι οι τραυματισμοί που μας διέλυσαν πίσω- ΠΑΡΤΕ CB.
    Δε γίνεται να πας με 2 (Βιργίλιος- Gomez) και το γυάλινο Matip που μια παίζει και 10 κάθεται. Πούλησες Λοβρεν έμεινες με τρεις δηλαδή 2.
    Εκεί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ KLOPP που θεώρησε ότι θα πάει τρένο όπως πήγαινε. Έλα όμως που ήρθαν ΟΛΑ μαζεμένα και έσκασε.

    Τέλος είναι και η φιλοσοφία και το όνομα του Club: Δεν υπάρχει σύλλογος με την νοοτροπία της Liverpool στο κόσμο. Εδώ τα πράγματα δουλεύουν αλλιώς και η φανέλα ζυγίζει 10 αμόνια σε σχέση με τους άλλους. Αν δε το έχεις ζήσει από κοντά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το καταλάβεις. Ο άλλος λεει χάσαμε 3-4-5 ματς και κάτι έγινε. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για τα 4 ματς. 54 να χάσουμε ΠΑΛΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ. Εμείς κοιτάμε άλλα πράγματα, να παίζουμε μπάλα να έχουμε ΥΓΕΙΑ στις σχέσεις μας και να υπάρχει προοπτική στο σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Το έκτο CHL πήραμε πέρσι και δεν είπα κουβέντα. Γιατί? Μα γιατί το ΕΠΟΣ ήταν η ανατροπή του 3-0 με τη Μπαρτσα χωρίς Σαλαχ και Bobby με τον Gini να παίζει CF! ΑΥΤΟ ήταν το ματς που τέλειωσε το Μεσι και τον Σουαρεζ, ο τελικός ήταν το αλατοπίπερο, δεν υπήρχε περίπτωση να μη το πάρουμε.

    Μια μέρα πριν το ματς στη Μαδρίτη γυρνάει ο Hendo στο meet and greet και λεει σε όλους μας: Αυτοί είναι ΗΔΗ χαμένοι, πριν μπούμε μεσα. Απλά δε το ξέρουν ακόμα.

    Πια είναι η City? Τη ξέρει η μανά της? Πια είναι η Referee που νομίζει ότι το ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 1992 και μέχρι τότε είχε λιγότερους τίτλους από την Everton?
    Μέχρι το 1992 ακούγαμε Manchester και γελάγαμε, η Forrest και η Leeds πιο πολύ σεβασμό έβγαζαν.
    Μέτριες ομαδουλας της πλάκας που τέτοιες εχει άλλες 10 το νησί.

    ΥΓ Αρέσει πολύ λεει στον Jürgen o Raphinia της Leeds. Εμένα να δεις πως μου αρέσει, τον έχω σταμπάρει από το πέρσι που έβλεπα Leeds λόγω Μπιελσα, απίστευτος ρυθμός πάνω κάτω, ακρίβεια στις πάσες, σκυλί στο μαρκάρισμα, 1,76, 24 χρονών, με εμπειρία πλέον στο νησί και παίκτης που τον εχει χτίσει ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. £18εκ είναι ΚΛΟΠΗ γι αυτόν το παίκτη, μαζί με τον TAA χάνεις το τόπι δεξιά. ΑΥΤΕΣ είναι αγορές.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γκαρελης ο ΕΦΑΤΑΡΑΣ με τη Μπράγκα λεει έπιασε δουλειά στη ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ της Ιταλίας.
    Ας τα βλέπουν αυτά όσοι μας έλεγαν ότι είναι σοβαρός, ότι είναι προπονηταρα κλπ.

    Και από δω μέσα κάτι μπαλαδοφατσες που μας γράφουν ότι τον Βρανιες τον έφερε ο Μιλοβανοβιτς όταν ο πρώτος ήρθε Χριστούγεννα και ο δεύτερος είχε φύγει αρχές καλοκαιριού δηλαδή ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ…

    Μόνο ότι δεν τον είδαν να περπατάει στο νερό δε μας είπαν την ώρα που έκανε το νερό κρασί και το ψαρί κρέας.
    Οι ίδιοι που μας έλεγαν πριν 6 μήνες ότι: ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΑΕΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ και μέχρι πριν κανα 20ημερο- στο μηνά του μέλιτος, ότι μας λείπει μόνο ένα δεξί μπακ και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ότι κατσαρόλι κυκλοφορεί σε Ελλάδα και ίσως Ευρώπη.

    Μετα ήρθαν οι σβουριχτές από τον Παράσχο το ΠΑΣ και το Ρουλη και πλέον από εκεί που είμασταν πληρέστεροι φτάσαμε στο: Τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα αν δεν υπάρξει ψυχραιμία και ενότητα στην ομάδα!

    Αυτό είναι μπρε: ενότητα δεν έχουμε γι’ αυτό ο Κριστισιτς τη βρίσκει με το γόνατο και αυτός ο Γκαρσία κοντράρει στα στατιστικά το Βαγγελακη το Πλατελα..

    ΥΓ Ελπίζω εκεί που πήγε ο εφτάρας να πηρέ μαζί του και τον άλλον τον γυμναστή μπακλαβάδων που μας έλεγε ότι η δουλειά του θα φανεί μετα τις γιορτές.

    Είναι κρίμα τέτοιο έργο, τέτοιο ποίημα, τέτοια αντοχή σε συνδυασμό με αρμονία να μη τη θαυμάσουν και οι μακαρονάδες και να την έχουμε μόνο εμείς αποκλειστικότητα.

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    από yellow submarine

    @steven

    το κουιζ με τις τρεις κωλοτούμπες κούλη, ζαγόρι και του τοπογράφου το βρήκες, να πάμε σε ένα πιο δύσκολο;

    η αγγλίδα βαρώνη κλάτενμπεργκ “ομολόγησε” ότι στην ελλάδα δέχεται απειλές, κοινώς παρενοχλείται. από ποιόν δέχεται απειλές;

    1. από τον ποιητή που είναι πρώτος με διαφορά;

    2. από τον ιβαν που κρύβεται στο ροστόφ;

    3. από τον πανάθα που είναι 20 βαθμούς από την κορυφή;

    4. από τον πρώην τίγρη που τρώει το χρόνο του για να βρει δεξί μπακ?

    5. από τον κοντό που χαιρετάει τη superleague?

    6. από το δήμαρχο βόλου που δεν έχει στόχους?

    7. μήπως από τον πρόεδρο τραχανοπλαγιάς;

  27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    yellow submarine

    @μπούρδα

    μήτρο τις μπογδανιές συνεχίζεις να τις πηγαίνεις σύννεφο.

    ερώτηση: γιατί δεν έκανες split screen?

    απάντηση μπούρδα: γιατί δεν είχα χρόνο να δω το αεκ.

    ρε μπούρδα , την ίδια ώρα έπαιζαν με το liverpoolaki. μέχρι και στα πολύ απλά τα κάνεις θάλασσα?

  28. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Για την ιστορία….
    Αθώος ο Παοκ για την πολύ ιδιοκτησία. Το γράψαμε όταν έσκασε τότε.,θα την πληρώσει μόνο η Ξάνθη. Το ζήτημα είναι πως ο γαυρος έκανε το πρωτάθλημα κωλος-μουνι-γαρυφαλλο τότε με τους – 7 της Μαρουπα. Όπως βέβαια, αθώοι και για τα στημένα που είχαν παραγραφεί. Τίποτα, όλα καλά, θα ανησυχούσαμε σε αντίθετες αποφάσεις..

  29. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Και φυσικά, η παε των γαυρων, δεν έχασε την ευκαιρία να διαμαρτυρηθει για αυτήν την αθώωση, αφού είναι υποδειγματικη η ηθική της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πότε είπαμε θα πέσει ο μετεωρίτης στην χώρα μας?

  30. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Τέλος πάντων η Λίβερπουλ είναι μια χαρά ομάδα και οτι και να λέμε δεν την πιάνει η ΑΕΚ με τίποτα.
    Οτι λέγεται εδώ ειναι για να πικαρουν κάποιοι τον Snitch.
    Δεν κοιτάμε την ομαδάρα μας που αύριο δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε απο το παιχνίδι μας με το Βόλο. Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις οχι προβλέψεις αλλά ούτε καν εκτιμήσεις για τον αγώνα.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΖΑΒΟ: Δεν θα μιλήσω με οικονομικούς όρους που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Ωπα ρε οικονομολόγε, μιλά μας απλά μη μπερδευτούμε και δε μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη μεγαλειωδώς περίπλοκη σκέψη σου.

    Αυτά τα λέει ο άνθρωπος που έβαλε τον κόσμο να αποφασίσει στο δημοψήφισμα αν συμφωνεί με τα “Reforms For The Completion Of The Current Program And Beyond” & “Preliminary Debt Sustainability Analysis.”

    Επίσης μας ενημέρωσε ότι αναλαμβάνει το ρίσκο εξάπλωσης της πανδημίας για τις συγκεντρώσεις των 4,000 ατόμων, την ώρα που τον χάλασε το ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΛΑΘΟΣ του Μητσοτάκη στην Ικαρία που έκατσε να φάει σε τραπέζι των 6 ατόμων που όλοι ήταν εμβολιασμένοι. Δεν εχει καμμιά σημασία αν υπήρχαν εμβόλια τεστ κλπ. ο Μητσοτάκης έκανε απίθανη μαλακια και απορώ πως δε βρέθηκε ένας – αφού προφανώς δε το σκέφτηκε ο ίδιος- να τον σταματήσει.

    Αλλα το να μας κουνάει το δάχτυλο ο χαμηλοκολης και να αναλαμβάνει ρίσκα με τον κορονοϊό να κολλήσουν κάποιοι και αυτοί οι κάποιοι να μεταδώσουν σε κάποιους άλλους και να πάει όλη η αλυσίδα σερί…ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εχει τη πλάκα του.
    Πιο παλιά βέβαια μας δήλωνε ότι θα ρισκάρει με τη Τουρκιά- στη ψήφιση της μείωσης των εξοπλισμών, όπως μας δήλωνε για νταούλια, όπως μας δήλωνε –μέσω ψεκασμένου- ότι θα τα κάνει όλα Κουγκι, η ότι θα μπουκάρει στο νομισματοκοπείο, θα πετάξει με τις κλωτσιές και θα σύρει τον κεντρικό τραπεζίτη της χωράς με χειροπέδες, ότι θα βγει από την ΕΕ, θα βρει λεφτά από ‘αλλού’ (έτσι γενικά) και ότι άλλη παπαρια κατεβαίνει στο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

    Κι όμως υπάρχει ακόμη κόσμος που τον ακούει και δεν τον φτύνει με το που τον βλέπει.
    Από την άλλη μετα τον Κανένα σε δημοτικότητα τον πέρασε και η …Φώφη!!!!! με 3% και πλέον είναι στο 0,5% διαφορά με το Κουτσουμπα για τη πεμπτη θεση.

    Το να παλεύεις με το σταλινικό απολίθωμα σε δημοτικότητα εχει τη πλάκα του δε λέω..

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Δεν είμαι καλός στα δύσκολα. Πάντως άμα ρίξεις μια ματιά στα πρωτοσέλιδα, το βρίσκεις. Εννοώ ποια ΔΕΝ γράφουν πια.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Δημήτρης μόνο ΑΕΚ

    Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποδοσφαιρικών δυνάμεων ούτε καν θέματα κουλτούρας, οργάνωσης, σεβασμού, νοοτροπίας κλπ.
    Είναι σα να συγκρίνεις το Λονδίνο με την Αθηνά, το UK με την Ελλάδα που μπορεί να είχε φιλοσόφους όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανιδιά αλλά τα τελευταία 2000 χρονιά ο ρόλος πάει προς αναστροφή. Δε σου θυμίζει έντονα Νεατερνταλ έτοιμο να σκαρφαλώσει στο δέντρο το Νο2 της αντιπολίτευσης ο τεράστιος γιδοβοσκός δηλαδή?

    Οι αναφορές- πέραν καθαρά ποδοσφαιρικά που πάντα έκανα μιας και έχω δηλώσει ξεκάθαρα εδώ και +10 χρόνια ότι για μένα πρώτα είναι η Liverpool και μετα το αεκ (ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ) είναι καθαρά για να δείχνω πως λειτουργεί ο πλανήτης πέρα από το μικρόκοσμο στο βασίλειο του εγγυητή της φάπας.
    Όπως και τι μπορεί κάποιος να μάθει όχι ανακαλύπτοντας κάτι αλλά ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝΤΑΣ μια πετυχημένη συνταγή όσο –και οπού- αυτή είναι δυνατή προσαρμοσμένη στις δίκες του ανάγκες.

    Μας αρέσει η δουλειά του Πιερακακη, (για μένα ο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ) στο ψηφιακό μετασχηματισμό που πλέον είναι πιο μπροστά από τη Γερμάνια κατά δήλωση των ιδίων των Γερμανών? Μας βόλεψε πχ η ηλεκτρονική συνταγογραφηση? Το ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις στο ΚΕΠ να κάθεσαι στις ουρές για μια εξουσιοδότηση και τη κάνεις από το κινητό σου στο καναπέ στις 2 το πρωί?
    Ε λοιπόν ο Πιερρακακης δε κάνει τίποτε άλλο από το να αντιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ το GOV.UK προσαρμοσμένο στις ελληνικές ανάγκες. Το GOV.UK είναι με διαφορά το καλύτερο εργαλείο στις σχέσεις πολίτη- κράτους στο πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια. Ο δεύτερος είναι δεκαετίες πίσω, οι Άγγλοι ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ σε αυτό.
    Το δικό μας είναι κοπυ παστε που λεει και ο γιδοβοσκός, ακόμη και το εικαστικό είναι ίδιο, το στέμμα λείπει μόνο.

    Χρονιά το φωνάζω για το αεκ: ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, στην ανάγκη πληρώστε τους να σας δείξουν πως γίνεται η δουλειά. Αν δε σας κάνουν οι Άγγλοι κρατήστε το marketing και πάρτε την οργάνωση από τους Γερμανούς.

    Σε κάθε κοινωνική ομάδα στη δουλειά, στο γήπεδο, σε μια ταβέρνα να πας, ακόμη και στο σοι του καθένα, υπάρχει ο μαλακας, ο καραγκιόζης, ο ξερόλας κοκ.
    Το ίδιο ισχύει και εδώ.

    Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι ξέμπαρκοι, πιο παλιά είχαμε ένα Netrino που πέταγε διάφορα. Ένα επικό πχ που είχε πει είναι ότι στις πρωτεύουσες της Δ. Ευρώπης (Λονδίνο- Παρίσι- Μαδρίτη – Ρώμη κλπ.) έχουν απαγορευτεί τα μεγάλα SUV από τις ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ναι όντως αυτό είχε πει, οι ασφαλιστικές ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ στο ποιος μπορεί να κυκλοφορεί και ποιος όχι…) όπως και ότι τα Mercedes αναποδογυρίζουν άμα πας να πάρεις γρηγορά μια στροφή.

    Έχουν περάσει και άλλοι, ένας Koreas που κολογλυφε οπού μπορούσε και όταν τον έκραζες έγλυφε εκεί που έφτυνε, έγραφε διάφορες ασυναρτησίες ιστορικές, γεωγραφικές, πολιτικές, μη πούμε για τη μπάλλα που ο άνθρωπος ανάθεμα και αν είχε καταλάβει τι παρακολουθούσε.

    Σκάνε διάφοροι τύποι (και της οργάνωσης) που απλά είδαν φως και μπήκαν. ΧΑΜΗΛΟΥ επιπέδου- φαντάσου τι IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ πρέπει να έχεις για να ακολουθείς το Χατζηχρήστο με το ….παπάκι – που μπαίνουν τσαμπουκαλεμενοι να μας το παίξουν έξυπνοι και μετα τη κάνουν με ελαφρά.

    Τώρα Εχουμε το Γιαννάκη, ένα αμόρφωτο +60 χρονών που στις 10 λέξεις κάνει 20 λάθη, εχει δικό του λεξιλόγιο και 1-2 ιδίους που η έννοια τους είναι να μπουν να μου τη ‘πουν’ τάχα μου.
    Άνθρωποι που δυσκολεύονται να διαβάσουν ένα κείμενο, είναι ξυπνητζηδες και μέσα στην ασχετοσύνη τους νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.

    Μόλις φάνε τη τάπα τους, και ποδοσφαιρικά, λουφάζουν λίγες μέρες και ξανά πετάγονται να πουν τη μαλακια τους.

    Χρειάζονται αυτοί, πάντα οι καραγκιόζηδες είναι χρήσιμοι στη καθημερινότητα μας για να γελάμε να περνάει λίγο ευχάριστα η ώρα. Όταν δουλεύεις πολλές φορές 10ωρα, το να διαβάζεις 5 λεπτά 10 μπούρδες και να γράφεις αλλά 10 λεπτά ένα κείμενο με το καφέ, για μένα είναι ξεκούραση.

    Αυτός εδώ ο αγράμματος ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ εχει κόλλημα και με το Μπογδανο- έναν αδιάφορο καραγκιοζακο που τον έκανε βουλευτή ο Σκαι- που μάλλον του γαμησε τη γυναικά του τον εχει άχτι και τον αναφέρει κάθε λίγο.

    Γραφώ ξεκάθαρα: Πήγα να δω Salah, Mane, Klopp, μετα από μια ιδιαίτερα κουραστική εβδομάδα που ήδη κλειδώσαμε 2 χώρες με συμβόλαια και πλέον κοιτάμε αν μπορούμε να μπούμε στη τρίτη. Δεν ήξερα να τα αφήσω να στηθώ να δω Μάνταλο… και ο τύπος αναρωτιέται: γιατί δεν έκανες split screen? ρε μπούρδα , την ίδια ώρα έπαιζαν με το liverpoolaki. μέχρι και στα πολύ απλά τα κάνεις θάλασσα?

    Τώρα πως την ώρα που ήμουν στο γήπεδο να δω τη Liverpool – έχουμε κατόπιν συνεννόησης ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ANFIELD έχοντας πληρώσει κανονικά τις κάρτες μας εν μέσω Covid αν και δεν ήταν αναγκαίο- 350χλμ μακριά από το σπίτι μου, θα κάνω split να δω το αεκακι με κάποιον Μάντζιο, μόνο το μυαλό ενός χαζού μπορεί να το αναρωτηθεί.
    Τη περασμένη εβδομάδα μπέρδεψε τη City με τη United, σου λεει από το Manchester είναι και οι δυο άρα το ίδιο είναι. Σα να μπερδεύεις το αεκ με το ζελα ένα πράγμα.

    Τώρα κουνάει το δάχτυλο στο Stevie και του βάζει πιο ‘δύσκολα’ να λύσει, ο ξερολιδης που δεν μπορεί να κατανοήσει 10 γραμμές κείμενο.

    Ενίοτε ο άλλος ο Γιαννάκης ανοίγει διάλογο και με το εαυτό του- εχει παρατηρηθεί μέχρι και σε παλιό αρθρογράφο το φαινόμενο ερωτο-απαντήσεων και αλληλοστηριξης στον εαυτό του- να συμφωνεί με το άλλο του μισό.

    Ο άλλος μπαίνει και γραφεί greeklish κάτι ihmx3ncxM:ZUnhyrynxdhzco8y9 που κάνεις δεν ασχολείται και νιώθει ότι είπε εξυπνάδα.

    Τι ψάχνεις τώρα? Λογική στους βλαμμένους?

    @ Πόντιος

    Θυμάσαι που σου έλεγα κάτσε να τελειώσουν οι δίκες των γαύρων και μη βιάζεσαι? Αθώοι όλοι για όλα και πάμε παρακάτω, η όπως έλεγα πριν μερικές μέρες: για να καταφέρεις να καταδικασθείς στο μπανανισταν που είναι ο κλεψας του κλεψαντως όταν τρως δεκάδες εκατομμύρια, και να πας στη μπουζου πρέπει να είσαι ιδιαίτερος ‘γάτος’.
    Της συνομοταξίας των αιλουροειδών..

    @ ALL

    Σήμερα ξεκινά επίσημα ένα ωραία σήριαλ με το ταψί και τη πώληση των κόκκινων δάνειων των τράπεζων σε 2 Funds με αρχικό κούρεμα 50%.
    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν 2 πράγματα. Η στάση της Euro bank που εχει και το μεγάλο νούμερο, αλλά και η πρόθεση της Optima συμφερόντων Βαρδινογιάννη (ο βασικός μέτοχος είναι η Motor Oil) που θέλει να εξαγοράσει το χρέος από τις άλλες τράπεζες.

    Η δουλειά ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΗ και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.
    Όχι τίποτε άλλο αλλά να ξεκαθαρίσει και το τοπίο- αναγκαστικά με την αλλαγή υπόχρεου δανείου- με τη Καραϊσκάκης και τα +20εκ που και οι 2 πλευρές ισχυρίζονται ότι συμφωνηθήκαν άλλαξαν χέρια αλλά δεν αλλάξαν τα μετοχικά ποσοστά.

    Εμείς περιμένουμε το Πατούλη. Τώρα που εχει βγει η δημαρχαρα ο Γιάννης (με 2 ν) μπροστά είμαι ήσυχος. Όσο ήσυχος είμαι κάθε καλοκαίρι που ξεκινάει το αεκ τη σαιζόν με το Μάνταλο αρχηγό και οργανωτή να χτυπήσει τους ‘στόχους’ της. Ξέρει και τους διαλέγει ο μπαγάσας όμως, once again I ‘ll credit him.

    ΥΓ Αχτίδα φωτός ψάχνει η ΑΕΚ μας ενημερώνει ο κεφτές.
    Η μάχη επιβίωσης τώρα ξεκινά για την ΑΕΚ!
    Η οποία, ύστερα από δύο σερί ήττες, δεν έχει άλλα περιθώρια.

    Τρεις (3) σερί ήττες έχεις μεγάλε όχι δυο ούτε να μετράς δε ξέρεις. Έχασες από Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ και Ρουλη.

    Πάμε να επιβιώσουμε με το ΒΟΛΟ!
    Εντός έδρας!
    Η αεκ ψάχνει (δεν είναι και σίγουρη δηλαδή) το φως της σε ένα ματς κυπέλλου με το Βόλο.. το έτος 2021.

    Ποσο ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ μπορείς να πας?

  34. Ο/Η Pontios λέει:

    @TheSnitch

    Δεν αμφεβαλλα ποτε οτι θα αθωωθουν απαντες.
    Συμφωνω με το μπανανισταν.
    Αλλα μην φωναζεις για τον ΜΕΛ.(αμερικα-δραπετσωνα)δεν προκειται να γινει τιποτα.

    Τα πηραμε τα φραγκα κι εμεις απο τον πατουλη.

    ολοι ευχαριστημενοι.