Α Ε Κ – ΒΟΛΟΣ

Μια ωραία ημέρα ήταν σήμερα. Με ήλιο και καλή ατμόσφαιρα, παρά φύσιν βέβαια, αλλά Ελλάδα είναι εδώ. Στην οποίαν η πληρέστατη ΑΕΚ αγωνίζεται για τον δεύτερο θεσμό, που ψάχνεις κι αναρωτιέσαι τι να τον κάνει. Η πληρέστατη λοιπόν, που όμως αν δεν νικήσει σήμερα, σύμφωνα με την Ώρα, μπορεί και να έχει πρόβλημα. Σε τι, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι οτι η ομάδα δεν έχει χαφ και δεν ασχολούμαι  με τις σημερινές συγκυριακές απουσίες. Ασχολούμαι οτι η ομάδα κρέμεται από τα αρχίδια του Μάνταλου αγωνιστικά, πράμα που την κάνει εκ των προτέρων αποκρουστική.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με 4-2-3-1 αλλά στην ουσία, για ένα εικοσάλεπτο, ήταν αλλού γι’ αλλού. Ούτε να μαρκάρει μπορούσε, ούτε να πάρει το κέντρο, ούτε και να επιτεθεί με οργάνωση και σαφήνεια. Το αποτέλεσμα ήταν να προηγηθεί ο Βόλος και μάλιστα να διευρύνει το προβάδισμα του. Ο Μανόλο χτυπιόταν αφού τίποτα δεν δούλευε, αλλά δεν ήξερε τι πλάνα είχε ο Θεός. Ο οποίος διέταξε να σκοράρει ο Μάνταλος – σήμερα ήταν κινητικός διότι για  τέτοια παιχνίδια πλέον κάνει – και μετά ο χειρότερος του γηπέδου Τάνκοβιτς να πετύχει δυό τέρματα. Μετά από λίγο σκόραρε το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ με πέναλτυ και πλέον είμαστε στον κανόνα του ποδοσφαίρου και της ρέντας.

Η ομάδα μας πράγματι άλλαξε όλη την εικόνα της με τα σκοραρίσμτα, αλλά όχι την εικόνα της στα μάτια μας. Ήταν πολύ κακή αμυντικά, κινδύνεψε, της χαρίστηκε μάλλον ένα πέναλτυ, και γενικά ήταν ένα σκορποχώρι χωρίς ψυχολογία και χωρίς ιδιαίτερα πατήματα στο γήπεδο. Μα τι λες ρε Αβραμίδη; 4-1 και μιλάς; Σε παρακαλώ τώρα. Για μπάλα μιλάω κι όχι για την ρουλέτα που σου κάθισε επειδή ό,τι πήγαινε μέσα μπήκε, είτε επειδή ο Βόλος σε είδε σαν ισάξιο και σε έπαιξε στα ίσια κι ανοιχτά. Κι αυτό πρέπει να τονισθεί. Ούτε στο 0-1 κλείστηκε πίσω ο αντίπαλος.

Αν πάμε σε μάς, Μάνταλος, Σιμάνσκι και Κρίστισιτς τρέξανε πολύ και προσπάθησαν να κόψουν το παιχνίδι του Βόλου. Ήταν πολύ μόνοι. Η ΑΕΚ σήμερα είχε πολύ κακούς τον Τάνκοβιτς ( για μένα δεν κάνει ), ενώ φυσικά δεν είχε καθόλου πλάγια μπακ. Αν όλοι ψάχνανε δεξί μπακ και πήραν αυτόν που τα λάθη τα έκανε αβίαστα χωρίς πίεση ή με αντίπαλο κοντά, τότε ας σπεύσουν να πάρουν παίκτη εκεί, διότι ο Μπακάκης θα παίζει όταν γίνει καλά. Ανεπαρκής μίνιμουμ. Από την άλλη μεριά, δεν συζητώ. Παίκτης Μιτάι δεν υφίσταται. Δεν έχει τίποτα. Ούτε τρέξιμο, ούτε πάσα, ούτε ταχύτητα, ούτε δύναμη, ούτε καν συναίσθηση οτι παίζει μπάλα. Σε σχέση με τον Ραντόνια είναι για την ερασιτεχνική κατηγορία. Αν όμως φύγω από αυτές τις παθογένειες, οφείλω να πω οτι το πρώτο αυτό μέρος είχε ρεσιτάλ λαθών και γκολ, κι άρα μας άρεσε.

Κι έτσι θα συνεχίσω για το δεύτερο μέρος την κριτική. Μας άρεσε αυτό που είδαμε. Σαν ρυθμό και σαν θέαμα. Δεν είδαμε τα γκολ του πρώτου μέρους, αλλά είδαμε άλλα τόσα και παραπάνω χαμένα. Εκατέρωθεν. Θα μπορούσε η ΑΕΚ να ανεβάσει την διαφορά, αλλά θα μπορούσε και να έρθει ισοπαλία. Τέλος πάντων την γλυτώσαμε με ένα γκολ, με δυό σούπερ επεμβάσεις του Τσιντώτα, και με ένα δοκάρι. Και μην πείτε πάλι τις γνωστές μαλακίες που θα πουν οι τσακίρηδες. Οτι η ΑΕΚ μπορούσε να κλειδώσει την πρόκριση. Κλειδωμένη θα ήταν και με ήττα. Άλλο να πείτε : Πόσες τελικές σου έκανε ο Βόλος ενώ έχανε με 4-1;

Αυτό θα σας οδηγήσει στο σημερινό ναυάγιο, στο παιχνίδι αυτό που η ΑΕΚ ήταν παιδική χαρά, γκόμενα σουρλουλού με κοντό μίνι, και τις μπουτάρες έξω. Καμία συνοχή σε κάποια στοιχειώδη άμυνα, είτε στο κέντρο είτε πιο πίσω, και πλήρης έλλειψη συγκέντρωσης στην επίθεση. Δηλαδή το νηπιαγωγείο πήγε εκδρομή. Την έβγαλε με αμυχές το παιδάκι και γλύτωσε κανονικό ξέσκισμα επειδή απέναντι της είχε έναν αδύναμο αντίπαλο, που έπαιξε και σούπερ αφελώς.

Στις λεπτομέρειες, οφείλουμε να πούμε οτι κι ο Μανόλο συμμετείχε στις μαλακίες. Όταν έβγαλε έξω αυτόν τον Ντατσένκο, κι έβαλε εκεί τον Λόπεζ. Ουδείς κατάλαβε γιατί. Μετά από κανά μισάωρο, το διόρθωσε με την είσοδο του Ραντόνια. Άλλος ένας ανύπαρκτος, ο Μιτάι, πήγαινε έξω. Είχε προηγηθεί η έξοδος του Τάνκοβιτς ( αστείος σταθερά ) και του ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ. Οπότε ο προπονητής πράγματι έκανε σωστές κινήσεις με την εξαίρεση την λάθος αλλαγή του Λόπεζ, όμως πλέον είναι φανερό οτι κανείς δεν τον ακούει. Εννοώ στην προσέγγιση του στην αμυντική λειτουργία ενώ η ομάδα επιτίθεται.

Κι αυτός είναι ένας ακόμα αγώνας, που δικαιώνει αυτό που λέω. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Διότι δεν έχει ΧΑΦ ( διάβαζε μαλάκα της διοίκησης ). Και σήμερα απέδειξε οτι την έφαγε η διγλωσσία. Πού να φανταστεί ο Μανόλο οτι ο Βόλος θα την έπαιζε στα ίσια; Αν το είχε φανταστεί, σίγουρα θα είχαμε άλλη εικόνα στο κατενάτσιο με αντεπιθέσεις. Την έβαλε λοιπόν να κάνει το αφεντικό, και της φανέρωσε το ψηλό πρεσάρισμα του Βόλου, όλη την έλλειψη ποιότητας που έχει το ρόστερ μας. Αμυντικά και τεχνικά επιθετικά. Και βέβαια τα πράματα γίνανε χειρότερα από την στιγμή που και το κεντρικό μας δίδυμο ήταν ασταθέστατο, ενώ η έλλειψη ποιότητας στα χαφ φαινόταν από το ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα  ή να μην κάνουν συνεχώς λάθος πάσες.

Τέλος πάντων κάπως θα βελτιωθούν τα πράματα αφού γυρνάνε από βδομάδα ο Μπακάκης κι ο Σβάρνας. Κι ίσως να είμαστε και καλά την Κυριακή που παίζουμε με τον τελευταίο. Από εκεί κι έπειτα, και με βάση την φυσική κατάσταση που έχουμε, δυσκολεύει το πρόγραμμα και για την κανονική σεζόν αλλά και για τα μπαράζ. θα μου πεις, και σωστά, οτι άλλα έλεγες κανά μήνα πριν. Δίκιο έχεις θα πω, αλλά πίστευα οτι θα παίζαμε κλεφτοπόλεμο χωρίς τραυματισμούς, κι όχι σαν αφεντικά χωρίς παίκτες. Πίστευα και στον Λιβάγια, πίστευα και σε τρεξίματα τύπου Σιμάνσκι. Φευ. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΥΡΩΠΗ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

27 Responses to Α Ε Κ – ΒΟΛΟΣ

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Ξέρετε φυσικά οτι μπάσκετ δεν βλέπω. Όμως το σημερινό είναι εξοργιστικό. Η ΑΕΚ πήγε κι έχασε από κάποιο Λαύριο. Την ομάδα του Λαυρίου την έχει συνεταίρος μου εμμέσως, ο Γιάννης ο Ψαράκης. Κι έχουν βγει τα μέσα και μιλάνε για διαιτησία. Οτι δηλαδή, τι; Οτι ο Γιάννης ελέγχει την διατησία του μπάσκετ, που όλοι ξέρουν ποιός λύνει και δένει ομοσπονδιακά ή παραομοσπονδιακά. Μιλάμε για απλούς ηλίθιους, που ούτε την διαδρομή του χρήματος ξέρουν, ούτε και το τι έχει γίνει. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙ. Μην διαβάζετε τίποτα. Αρκεστείστε στην βασική πληροφορία. Ο Αγγελόπουλος κάνει παρέα με τον μελισσανίδη. Όλα λογικά γίνανε. Όποιο σοβαρό ματς παίζει ο Αγγελόπουλος, απλά το χάνει. Ασχέτως διαιτησίας. Κανείς δεν φοβάται την ΑΕΚ. Και στο μπάσκετ, το φύγε εσύ κι ‘ελα εσύ ισχύει. Αφείστε μονους τους υπεύθυνους του disinformation.

  2. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Για το ποδόσφαιρο δεν έχω άποψη, δούλευα και δεν το είδα καθόλου. Από κάποιες φάσεις που είδα, πίσω μας έκαναν φάση όποτε ήθελαν. Αυτός ο πιτσιρικάς ο Μιτάι όλο έπεφτε κάτω, ούτε να κάνει φάουλ δε μπορούσε.
    Όσο για το μπάσκετ Steven, η ομάδα έχει συνεχώς ban από τη fiba επειδή δεν πληρώνει παίκτες, η επιλογή προπονητή είναι να γελάς, αλλά μάλλον έγινε για άλλους λόγους, όχι αγωνιστικούς, ενώ υπάρχουν και πολλές φήμες για διάφορα….στοιχηματικά…..Το κορυφαίο, ότι πάνε την ομάδα στα Λιόσια. Εδώ δεν πάνε στο ΟΑΚΑ πάνω από 1000 νοματαίοι, θα πάνε στα Λιόσια, βράδυ καθημερινής να δουν την ΑΕΚ και να ψάχνουν φεύγοντας τις ζάντες ή ολόκληρα τα αυτοκίνητά τους.
    Το μόνο τμήμα της ΑΕΚ που δουλεύουν σοβαρά για την ώρα είναι το χάντμπολ με τον Παπασταμάτη.

  3. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν, γελοιο το μπασκετ με γελοιο προεδρο και φοβερη προπαγανδα υπερ του απο ολα τα ΜΜΕ. Ολοσωστο οτι γραφεις. Ηθελα ομως να ρωτησω κατι για ποδοσφαιρο. Μηπως ξερεις το λογο που ο Μανολο βγαζει τετοιο κομπλεξ με τον Βασιλαντωνοπουλο, τη στιγμη που η ομαδα δεν εχει και παικτες. Ειναι καλυτεροι του ολοι οι αλλοι της αμυνας; Να χαιρομαστε και τα ρεμαλια τους δημοσιογράφους μας που τον εσβησαν απο το χαρτη μην εκτιμώντας στο ελαχιστο την προσπαθεια που εκανε να κανει ξεκινημα καριερας στην ΑΕΚ στα 28 του

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Είναι το μόνο που συμφωνώ. Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης. Τον στήριξα, τον πίστεψα, αλλά είναι της πλάκας.

  5. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σενάριο ελέγχου της διαιτησίας απο το Ψαράκη. Η διαιτησία ελέγχεται απο άλλον στο μπάσκετ με τις γνωστές συνέπειες στο άθλημα.
    Το σημερινό όμως ήταν αηδιαστικό από πλευράς διαιτητών. Δυστυχώς στο μπάσκετ τα κοράκια μπορούν να καθορίσουν ευκολα αποτέλεσμα επειδή οι κανονισμοί με τις επαφές είναι λάστιχο.
    Τώρα όσον αφορά τον Αγγελόπουλο έχει παρτίδες με τον ΟΠΑΠ και τον δικό μας, αλλά δεν μπορείς να πεις οτι δεν έχει συμμαζέψει το μπάσκετ απο την ανυποληψία.
    Ποδόσφαιρο τα είπαμε αλλοπρόσαλλη ομάδα χωρίς κέντρο και άμυνα.
    Είναι μαγική εικόνα αυτό το σημερινό με μετρημένα 10 τσαφ….

  6. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    #Στηβεν# Το μπασκετ το παρακολουθω και κανω ακομα παρεα και φιλιες με αρκετα ατομα του αθληματος(πλιν ποδοσφαιρου) ειναι δικαιο αθλημα!Η ΑΕΚ εχασε δευτερη φορα σερι απ το Λαυριο σε 1 μηνα μεσα.Ειναι πολυ πιο δικαιο αθλημα απ το ποδοσφαιρο με την εννοια οτι ο καλυτερος κερδιζει.Τωρα στα περι διαιτησιας σε κομβικα σημεια η διαιτησια κρατησε την ΑΕΚ στο παιχνιδι.Και να τονισω οτι ολη η μπασκετικη πιατσα λεει –ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ–Τωρα στα της ΑΕΚ……τα ειπες ολα με τον τυπο που την διοικει που τον εχουν μουρλανει στα BAN oι παικτες μεσω FIBA.YΣΤ. λογικο τα ΜΜΕ να προβαλουν για διαιτησιες ..αδερφος αρδ ο προπονητακος ΛΙΑΚΟΣ ο οποιος ουτε στα παπουτσια του Σερελη χωραει.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το να είσαι η αεκ, που μιλάει μέχρι και για πρωτάθλημα, και να χάνεις ΔΥΟ φορές από το Λαύριο, δείχνει ακριβώς τι είσαι.
    Μπάσκετ δε βλέπω, όχι απλά δε βλέπω αλλά αν πέτυχω πουθενά έστω και φάση αλλάζω κανάλι.
    Αυτά είναι αθλήματα για αδελφές που τους σφυράνε φάουλ επειδή τους βραβοκοιταξε ο αντίπαλος.
    Αν είσαστε τόσο ευαίσθητοι παίξτε τάβλι αν και εκεί μπορεί να στο κλείσει ο αντίπαλος και να σου φάει κανα χέρι, η ακόμη καλυτέρα βόλεϊ που εχει το δίχτυ στη μέση να μη κάνετε βαβά.

    Ξέρω όμως το Λαύριο γιατί είναι διπλά τα σπίτια – 5km- μας το καλοκαίρι. Μιλάμε για μια πόλη των 10,000? κάτοικων που το πιο ακριβό μαγαζί της είναι κάτι ψαροταβέρνες και δεν υπερβάλλω καθόλου. Σουβλατζίδικα, καφέ και 2 super market εχει όλα και όλα. Η δυναμική της αγοράς του είναι τέτοια που η Vodafone και η Goody’s έκλεισαν τα μαγαζιά τους και αποχωρήσαν. Η Alpha Bank δουλεύει τρεις μέρες την εβδομάδα αντί για πέντε, τρίτη πέμπτη δεν ανοίγει καν!
    Τέτοιο θηρίο δηλαδή που κατά τα αλλά μας είπαν- από το Stevie το διάβασα τώρα- ότι ελέγχει τη διαιτησία!
    Αυτά ούτε ο Φώσκολος με το Γιάγκο Δράκο δε τα έλεγε.

    Αυτά που έλεγα εγώ όμως είναι ίσως πιο ξεκάθαρα:

    11 Φεβρουάριου 2017 πριν 4 χρονιά:

    https://dailytripes.gr/blog/2017/02/11/nice-afternoon-%f0%9f%87%ac%f0%9f%87%a7%f0%9f%87%ac%f0%9f%87%a7%f0%9f%87%ac%f0%9f%87%a7/

    Κοιτά τη σχέση Αγγελόπουλου- Μελισανίδη και θα καταλάβεις..
    Εγώ απλά αναφέρω τα παρακάτω:
    Ο ισχυρός επιχειρηματίας εμπλέκεται με την “Δικέφαλος 1924” Α.Ε. της οποίας είναι μέλος, για την “Αγια – Σοφιά”, είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μέλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Είναι συνιδιοκτήτης της Neurosoft εταιρεία παραγωγής λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και λύσεων για τον κλάδο του αθλητικού στοιχηματίσουν, εισηγμένη στο Borsa Italiana. Στην οποία είναι μέτοχοι ο ΟΠΑΠ (με ποσοστό 30%, από την εποχή Χρήστου Χατζηεμμανουήλ), η Lottomatica/Gtech (με 16,6%)
    30 Αυγούστου 2020 πριν 6 μήνες- αλλάξαν λίγο τα πράγματα προς ‘καλή τύχη’ του Μάκη πάντα:
    https://dailytripes.gr/blog/2020/08/30/%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-2/
    Σχόλιο Νο1:
    Ο ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ο …ευεργέτης του μπάσκετ, που είναι Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ μέσα στη Δικέφαλος 1924 συνεταίρος του Μελισανίδη στο γήπεδο.
    Η εταιρεία του η Neurosoft εχει μεγαλομέτοχο με 67,5% Ω ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ τον…. ΟΠΑΠ
    Την ίδια ώρα το 60% των πωλήσεων Ω ΤΙ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ είναι στον… WAIT FOR IT…. ναι σωστά μαντέψατε: τον OΠΑΠ βρε κουτά!
    Σαν την ασπιρίνη τον εχει τον ….ΟΠΑΠ ο Μάκης. Για πάσα νόσο και μπουγάδα. Είναι μεγαλομέτοχος άλλα και μεγαλοπελατης στη εταιρία του.
    Ταυτόχρονα είναι και μεγαλοχορηγος στην φανέλα της αεκ αλλά και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ μπήκε και χορηγός στη Δικέφαλος 1924 που είναι η ιδιοκτήτρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Εκεί που ο Μάκης είναι συνέταιρος.
    Μιλάμε ότι τέτοιες ‘συμπτώσεις’ και τέτοια τύχη, ούτε ο Γκαστονε..
    Σχόλιο Νο2:
    Η Neurosoft (του Αγγελόπουλου) είναι εταιρεία παραγωγής λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και λύσεων για τον κλάδο του αθλητικού στοιχηματίτος, εισηγμένη στο ΑΙΜ (χρηματιστήριο) του Μιλάνου και μεταξύ άλλων μέτοχοί της είναι η ΟΠΑΠ ΑΕ και η Lottomatica/Gtech (εταιρίες που τρέχουν software/ hardware για μπουκηδες – σαν την Ιντραλοτ).
    https://neurosoft.gr/investor-relations/shareholders/overview/

    OPAP INVESTMENT: 38.19
    OPAP INTERNATIONAL: 25.02
    *OPAP Investment Limited, OPAP International Limited and OPAP Cyprus are wholly owned subsidiaries of OPAP S.A.
    OPAP S.A. in total holds 67.72 % stake in the company.
    Αν πας πιο κάτω στα financial Reports θα σου ανοίξει σε pdf o ισολογισμός 2019. Περνάς τα συνηθισμένα μπλα μπλα που κάνουμε όλοι (corporate governance κλπ.) και ξεκινάνε τα θαύματα:
    Σελίδα 11 από 93: Διεταιρικές πωλήσεις υπηρεσιών (τι πουλάμε στον ΟΠΑΠ δηλαδή) > 8,451,340
    Σελίδα 17 από 93: Πωλήσεις 2019> 14,896,621. Αυτές μάλιστα αναφέρουν και ένα καθαρό περιθώριο κέρδους ΜΕΙΟΝ -17,58%!! Με EBITDA (δηλαδή ποσοστό προ φορών τόκων και αποσβέσεων) ΜΕΙΟΝ -4,51%.
    Στις συνολικές πωλήσεις ο ΟΠΑΠ κατέχει σχεδόν το 57%.
    Αν πας πιο κάτω σελίδα 45 από 93 στην έκθεση της PWC για το 2019 γραφεί και 2,618,596 ζημίες.
    Για τη ψυχή της μάνας του δουλεύει ο Μάκης μας… Μέσα μπαίνει το παιδί!
    Ο ΟΠΑΠ φυσικά είναι χορηγός στη φανέλα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου αλλά και στο γήπεδο OPAP ARENA το οποίο ανήκει στη Δικέφαλος Α.Ε που είναι μέτοχος ο Μάκης. Με λίγα λόγια ο ΟΠΑΠ που εχει την εταιρεία του Μάκη, πληρώνει την ομάδα του Μάκη αλλά και το γήπεδο που ο Μάκης είναι μέτοχος. Παράλληλα ο Μάκης ξοδεύει σα μαρούλια εκατομμύρια για κάποιο μπάσκετ ενώ εισπράττει από τον ΟΠΑΠ 8,5 αλλά μπαίνει μέσα 17,58%.
    Παλιά στη διαφήμιση το έλεγαν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων. Τώρα απλά το λένε αεκ…

    Και για να προλάβω οποιονδήποτε έξυπνο, ΟΛΑ τα στοιχεία είναι δημοσιευμένα από τις ιδίες τις εταιρείες του Μάκη και του εγγυητή στο internet.

    @ Akis 21

    Δε φαντάζεσαι τι γίνεται στο στοίχημα.. Εσύ δηλαδή αν ήσουνα ο μπουκης και είχες ταυτόχρονα και την ομάδα δε θα έπαιζες ‘κανα ψιλό’ έτσι για το ‘καλό’?

    Enjoy responsibly που λένε και στα ξύδια.

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, έχεις ένα άδικο σε ένα σημείο, σε αυτό που λες ότι χάνει όποιο σοβαρό ματς παίζει.

    Τελικός κυπέλλου. ΟΣΦΠ – ΑΕΚ 83-88 (είχε αποκλείσει και ΠΑΟ)
    Τελικός BCL. Monaco – AEK 94-100 (3πλάσιο budget η Monaco)
    Διηπειρωτικό (Το διαφήμισαν και οι ΟΣΦΠ – ΠΑΟ) ΑΕΚ – Φλαμένγκο 86-70
    Τελικός κυπέλλου (χωρίς Λάνγκφορντ) Προμηθέας – ΑΕΚ 57-61
    Τελικός BCL. Burgos – AEK 85-74

    4/5.

    Η διαιτησία χθες ήταν επιπέδου Ποντίκη.

    Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.

  9. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στήβεν
    μια παρατήρηση για το μπάσκετ, οι διαιτητές χτες δεν έσφαξαν(που πράγματι την έσφαξαν στο γόνατο) την ΑΕΚ για χάρη του Λαυρίου αλλά για να μην προκριθεί στο κύπελλο.
    Για το ποδόσφαιρο αναρωτιέμαι μήπως αυτή η απαξίωση του ράστερ γίνετε ηθελημένα από τον ιδιοκτήτη για στοίχηματικούς λόγους πχ;;

  10. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Απορία, αληθεύει αυτό που μου είπαν, για την δόση του Γκαρσία? Αν όντως ισχύει, τότε μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι σε άλλο σύμπαν. Τι παράλληλο μου λένε κάποιοι και τεμνομενο και μαλακές, εδώ οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα….

  11. Ο/Η Περπεριδης Θωμας λέει:

    Την ΑΕΚ στο μπασκετ την εσφαξαν κανονικοτατα…οχι γιατι ειναι το Λαυριο δυνατο παρασκηνιακα αλλα γιατι μετα η ΑΕΚ θα επαιζε με τον ΠΑΟ που θα ερχοταν απο δυσκολη συγκυρια λογω πολλων ασθενων απο covid..αφηστε εμας που παιζουμε μπασκετ να ξερουμε ποτε ενας διατητης θελει να σε γ@μησει!! αυτο φανηκε χθες απο τα πρωτα 2-3 σφυριγματα…
    Ναι στο μπασκετ συνηθως κερδιζει ο καλυτερος…αλλα κ στο μπασκετ αν δεν θελουν καποιοι να κερδισεις δεν κερδιζεις…τοσο απλα..τα 5 φαουλ σε 1 λεπτο κ το μπονους των βολων για 9 ολοκληρα λεπτα σε τοσο κλειστο ματς ειναι τεραστιο αβανταζ…τα ανυπαρκτα φαουλ με τα οποια φορτωθηκαν οι ψηλοι μας που ειχαν σκεπασει το καλαθι στις αρχες του ματς επισης επαιξε ρολο…φυσικα οπως παντα ο κοουτς εκανε τις μαλακιες του με σχηματα 2 κοντων που δεν βγηκαν κυριως στην αμυνα…οσο για τον Μακη ειναι λογικο να τον πιασουν κοροιδο ειδικοτερα στις αρχες με τις καραβιες των μεταγραφων που εκανε κ χρυσοπληρωνε..εδω εχουν πιασει μαλακα τον εργολαβο που υποτιθεται ξερει και απο ποδοσφαιρο και φορτωσανε Μοραν και Σιμαο με κλειστα 4ετη και 450χιλ εκαστως..
    υ.γ τα Ban μπορει να υπαρχουν αλλα τακτοποιουνται για αυτο κ ερχονται κ νεοι παιχτες.

  12. Ο/Η Περπεριδης Θωμας λέει:

    Επισης να προσθεσω πως το Λαυριο δεν ειναι κακη ομαδα…ισα ισα..εμας βεβαια μας νικησε δυσκολα και ειχαμε 5 απουσιες…και νικησε και τον βαζελο που επαιζε πληρης..
    ειναι αθλητικη ομαδα και σκληρη ομαδα με πολυ νεανικο μ.ο ηλικιας…ολα μετρανε ειδικα οταν η ΑΕΚ εχει Ελλαδα, Ευρωπη και φορτωθηκε και ενα ματς ακομα με την γελοια ενσταση του παοκ…συν τις τοσες απουσιες της τοσο καιρο που δεν συμπληρωνε ομαδα για να κανει καν προπονητικο διπλο..

    Καλησπερα Στηβεν και συγγνωμη που σας τα ζαλισα με το μπασκετ !!

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Περπεριδης Θωμας : Καλησπέρα, και δεν ζάλισες κανέναν. Υπάρχει κόσμος εδώ που βλέπει μπάσκετ σαν αποκούμπι από το ποδόσφαιρο. Εγώ είπα την γνώμη μου κύρια για τον Γιάννη τον Ψαράκη, που είναι αστείο οι μαλάκες και βαλτοί του γνωστού site, να τον πιάνουν στο στόμα τους. Είναι φαρμακοποιός και με εγνωσμένη δράση στην έρευνα. Ο ίδιος την είχε ψάξει και στο αλλοιώς, κι ήμουν ΕΓΩ που τον απέτρεψα να μπλέξει με τα λαμόγια δημοσιογράφους που είναι τα βαποράκια του μπάσκετ ( όποτε θέλεις και ονόματα ). Λέγοντας του, αν μπλεχτείς με την μαφία δεν θα φύγεις ποτέ. Με άκουσε, πέρσι πήγε να υποβιβαστεί, φέτος παίζει αυτό που βλέπεις. Είναι εύκολο αφού το μπάσκετ δεν απαιτεί κορμό. Από την άλλη, ο Αγγελόπουλος, τι δουλειά κάνει; Τι σχέδιο έχει; Σε ποιά παράγκα υπηρετεί; Πιασμένοι είναι χέρι χέρι και ταγμένοι να φύγουν. Μακάρι η ΑΕΚ να είχε έναν Ψαράκη…

  14. Ο/Η Περπεριδης Θωμας λέει:

    Τα λαμογια πανω κατω τα ξερουμε ποια ειναι και φυσικα δεν θελουν σοβαρους ανθρωπους στον χωρο αλλα μαλακες..
    Το Λαυριο δεν πηγε να υποβιβαστει…υποβιβαστηκε και αγορασε το αφμ της Κυμης..ειρωνια , ηταν η Κυμη που εμεινε λογω της πουστιας του χαπια γονου σεβαστων φαρμακοποιων ( το ονομα το ξερουμε ) που δεν κατεβηκε ως ενδειξη διαμαρτυριας στο τελευταιο ματς με την Κυμη και η Κυμη πηρε το ματς 20-0 και επεσε το Λαυριο εντελως αδικα…Παρολα αυτα το Λαυριο κρατησε τον ιδιο προπονητη ο οποιος να σημειωθει πως εχει ακρες με καλο μανατζερ και του φερνει τρομερα παιχτακια που μετα κανουν μεγαλη καριερα..
    Τον Αγγελοπουλο τον εφαγε η μεγαλη ιδεα των ασχετων απο μπασκετ αεκτζηδων οπαδων και δημσιογραφων που νομιζουν πως πρεπει να εχουν αποψη για τα παντα αλλα ειναι εντελως ασχετοι…εδιωχνε τον εναν προπονητη μετα τον αλλον γιατι φωναζε ο κοσμος γιατι δεν κερδιζε τον Παο και τον γαυρο των 20 εκατ. μπατζετ..εκανε αλλαγες παιχτων συνεχεια και φορτωνοταν συμβολαια τεραστια ( για αυτο κ τα μπαν) , εδιωχνε παιχτες που μετα οπου μας βρισκουν κανουν τα ματς της ζωης τους..καμια υπομονη και κανενα σχεδιο..ξεκινησε με παιδομαζωμα και τελικα τον επεισαν στο κυνηγι των μεγαλων στοχων πριν καλα καλα πατησει η ομαδα στα ποδια της..και τελικα απο το παιδομαζωμα πηγαμε στο αλλο ακρο…η φαση θυμιζει εντονα Ντεμη του 2004…Θα φυγει ο Μακης γιατι ακουσε πολλους μαλακες και εχασε πολλα λεφτα οντας εντελως ασχετος!!
    Παντως για το χθεσινο δικαιως φωναζει…αλλα δεν κατηγορει ο ιδιος το Λαυριο…σου ειπα παραπανω τι παιζοταν αν η ΑΕΚ περναγε..ο βαζελος που ακομα ελεγχει τα παντα θα ερχοταν πεθαμενος απο κοβιντ !

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Θωμά, λες αυτό: όσο για τον Μάκη είναι λογικό να τον πιάσουν κοροΐδο

    Κανένα κοροΐδο δεν έχουν πιάσει το Μάκη. Ο τύπος με συνεταίρο τον εγγυητή, εχει στήσει ένα πολύ ωραίο κόλπο οπού μέσω ΟΠΑΠ δίνει και παίρνει πολλά χρήματα και κάπου πρέπει να τα δικαιολογήσει.
    Είναι χωμένος στη ΠΑΕ, στο γήπεδο κλπ. και πλένουν μέσω ΟΠΑΠ επισημά χρήμα με τις χορηγίες. ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ γιατί δεν εχουμε αποδείξεις. Αλλα στα άλλα τις αποδείξεις τις δίνουν μονοί τους στους ισολογισμούς!

    Όλες αυτές οι χορηγίες και τα έσοδα κάπως πρέπει να ‘ξοδευτούν’ και το πιο απλό για το Μπάσκετ που το βλέπουν 50 νοματαίοι- άρα δεν εχει τα έξοδα μιας ΠΑΕ- είναι να τον πιάνουν ‘κοροΐδο’ αλλάζοντας μονιμά προσωπικό και υπερτιμολογωντας τα συμβόλαια:

    Έχεις πχ 1εκ έσοδα από χορηγία- διαφήμιση κλπ. Πως θα το ‘φας’ και θα φας? Παίρνεις παίκτες που σου στοιχίζουν 400 χιλιάρικα, χώνεις άλλα 100 στους μάνατζερ για τα χαρτιά, τους δηλώνεις 1,5-2 εκ, κονομάς 500 και δείχνεις και ήρωας που έβαλες λεφτά από τη τσέπη σου στο πόπολο.

    Είναι το πιο παλιό κόλπο της πιάτσας.
    Αν θες να δεις σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μαγαζί που πέφτει η μάσα κοιτάς σε ένα μέρος: Στο Marketing και τη διαφήμιση μιας και είναι υπηρεσία άρα δεν μπορεί να κοστολογηθεί όπως το εμπόρευμα που εχει υλική μορφή. Την υπηρεσία – όπως και τις μετάγραφες και αυτό υπηρεσία είναι- ο καθένας τη χρεώνει όσο θέλει.

    Τι εννοώ: Ποσο αξίζει το γήπεδο της αεκ για να γίνει ΟΠΑΠ Αρένα? 3εκ? 5εκ? ΟΚ. Και γιατί να μην αξίζει 10εκ? η 15εκ? Με τι κριτήριο ξοδεύονται Χ λεφτά και όχι 3Χ?
    Και για να μη λεμέ μόνο για εμάς: με τι κριτήριο η ΕΡΤ πλήρωνε 2 καραβιά λεφτά στο γαύρο τηλεοπτικό παλιά? Με τι κριτήριο παίρνει η αεκ (και όλοι οι μεγάλοι) 5εκ τηλεοπτικό από τη Nova για ένα πρωτάθλημα που στα γήπεδα κόβεις λιγότερα από 5,000 εισιτήρια σε ΟΛΑ τα ματς μέσο ορό κάθε αγωνιστική?
    Με την ιδιά λογική η Μπαρτσα που κόβει 100,000 μονή της κάθε αγωνιστική, και τη βλέπει και ο μίσος πλανήτης εκτός Ισπανίας θα έπρεπε να παίρνει 5ΔΙΣ μόνο τηλεοπτικό..

    Ο κοντός δεν άλλαζε το συμβόλαιο του Ενσαλίβα από 300 σε 550 μέσα σε ένα βράδυ με Blanco και στυλό από πάνω και ήταν τόσο προχειροδουλειά που τον τσακώσανε? Ο κοντός δε πούλησε εκείνον τον βραζιλιανό μπακ το Ράμος 300 χιλιάρικα στο Καζακστάν που ήταν ο Ραμπο και την άλλη μέρα ακριβώς 24 ώρες μετα δε τον ‘πούλησε’ ο Ραμπο προς 1,3εκ στη Βραζιλία στην ομάδα ΤΟΥ?
    Να θυμηθούμε μήπως το Πελετιερι που είχε ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ στο συμβόλαιο του? Άλλον πλήρωσε (και καλά) και άλλος ήρθε!
    Να θυμηθούμε τους 5 αργεντινούς επι μακαρίτη Παθιακάκη και είδαμε μόνο τους 2 τον Νάβας και τον Ρουις? Οι άλλοι 3 δε πάτησαν καν το πόδι τους στην Ελλάδα άλλα πληρωθήκαν κανονικά.
    Να αρχίσουμε τώρα να γράφουμε ονόματα? Ποσά αριστερά μπακ έφερε ο εγγυητής στη τωρινή θητεία του και δεν βγήκαν ούτε φωτογραφία? Όσους ψηλούς έφερε ο Μάκης και έφυγαν στο μηνά απάνω είναι η απάντηση. Κάτι Βινισιους κάτι Ντιαζ κλπ. που δεν σηκωθήκαν ούτε για ζέσταμα σε αγώνα κυπέλλου με το Αχαρναικο.

    Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ παίκτης, όταν λέω ένας το εννοώ, που να δηλώνεται κανονικά. ΟΛΟΙ είναι τουλάχιστον στο διπλάσιο και το μεγάλο πάρτι γίνεται με τους ξένους.
    Ο γίδας (Ολιβειρα) δεν εχει στοιχίσει τίποτα. Μηδέν Nada Zero πως το λένε? Ελεύθερος ήταν, αυτό που λεμέ εδώ Free Agent δεν είχε καν δικαιώματα.
    Ε στη ΠΑΕ τον δήλωσαν αν θυμάμαι καλά προς 1εκ ευρώ!
    Τα ιδιά κάνουν και στα συμβόλαια. Το μεγαλύτερο στην ΠΑΕ είναι 500 χιλιάρικα και το είχε ο Λιβαδιάς.
    Τα ιδιά του πρότειναν απλά του έβαλαν bonus 300 για πρωτάθλημα και φυσικά το απέρριψε. Είπαμε μαλακας είναι ο άνθρωπος όχι χαζός: 3 χρονιά είναι εδώ λες να μη ξέρει ότι πρωτάθλημα δε παίρνεις ούτε σε 50 χρονιά με αυτά τα μυαλά?

    Αυτά τα 1 και 1,2 είναι απίθανα ψέματα.
    Τα ιδιά φυσικά κάνουν όλοι: Ο γαύρος έλεγε επι χρονιά ότι πλήρωσε τον Ρομπερτο μετρητά 6,5εκ και η αλήθεια ήταν 4εκ σε 2 ετήσιές δόσεις.

    Θα κλείσω με ένα ΓΕΓΟΝΟΣ.

    Το καλοκαίρι κάποια στιγμή βγήκαμε για ένα καφέ με το Βαγγέλη, λόγω 50ετους οικογενειακής φίλιας, είναι και διπλά τα σπίτια μας στην εξοχή.
    Πάνω στη κουβέντα μου λεει για το Γκαρσία μιας και ήταν οι μέρες που έπαιζε ο παίκτης για μεταγραφή και για τους 2:

    Άκου να δεις: 1.3εκ δολάρια με το πρώτο χρόνο του συμβολαίου του μέσα πληρωμένο. Τόσο κάνει ο παίκτης. 1,3εκ USD με το 1,21 που ήταν τότε (1,19 είναι σήμερα) μας κάνει χονδρικά 1,075εκ ευρώ. 700,000 η ομάδα, 100,000 ο μάνατζερ και 275,000 ο παίκτης για ένα χρόνο.

    Τα λεφτά για μένα δεν είναι το πρόβλημα. Απλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ο Martins γιατί δεν είναι κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη εχει ίσα ίσα που είναι χειρότερος. Ο δεύτερος και πιο σοβαρός λόγος είναι ότι οι ίδιοι οι μάνατζερ του ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι θα βγάλει υπεράξια. Πρέπει να τον βάζω βασικό συνέχεια μπας και καβαλήσει το δίφραγκο, πράγμα δύσκολο να υπερδιπλασιάσει σε 2 χρονιά για να τον δώσω. Δεν είναι κακός αλλα δεν είναι και κάλος. Ένας μέτριος που μέτριος θα μείνει.

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ όλο αυτό για ένα εκατομμύριο, ας πάει οπού θέλει.

    Με τα ιδιά λεφτά κατεβάζω το Γκάμα που είναι και Πορτογάλος και μου κάνει σιγουρά 5 φορές καλύτερη σαιζόν μιας και είναι με διαφορά καλύτερος παίκτης και ας μη τον δώσω μετα. Αλλα εγώ ψάχνω παίκτες που ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΩ. Τι να τον κάνω τον άλλον 33 χρονών?

    ΕΤΣΙ σκέφτεται ο σωστός επιχειρηματίας.

    Τα άλλα είναι λαϊκή κατανάλωση. Σιγά μη πιάνουν κοροΐδα αυτούς τους τύπους.
    Όσο γραφεί ζημίες η κανονική δουλειά του όπως δηλώνει, άλλα την κρατάει για τη κακομοίρα τη μανά του ζωντανή και μπαίνει μέσα 2,5εκ/χρόνο , άλλο τόσο μπαίνει και μέσα στο μπάσκετ.

    Μόνο ρε Μάκη βρες και μια ασχολία που να μη σε βάζει μέσα εκατομμύρια κάθε χρόνο.

    Αμάρτια είναι…

  16. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλησπέρα σας,
    Αυτά για το Μάκη είναι λίγο πολύ γνωστά σε όποιον εχει ψάξει λίγο τα πράγματα.
    Οι άλλοι πρόεδροι κινούνται ανάλογα επίσης.
    Ο Ψαράκης επειδή γνωρίζω κάπως την κατάσταση δεν ανήκει σ αυτή την κατηγορία παραγόντων ούτε έχει κάποια μεγάλη ομαδα.
    Τώρα οσον αφορά καθαρά τους αγώνες μας αντιμετωπίζουμε άσχημες διαιτησίες με αποκορύφωμα την τελευταία στο κύπελλο.
    Βέβαια η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή ένα πολύ καλό ροστερ για επίπεδο Ελλαδας και BCL και θα έπρεπε να καθαρίσει το ματσάκι πιο νωρίς.

  17. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Snitch αυτο που συμβαινει με την Λιβερπουλ δεν ειναι μονο ατυχια…..ειναι καταρα!Εσπασα την τηλεοραση στο 3ο της Λεστερ….αδιανοητο!Η ομαδα θελει το καλοκαιρι σιγουρα 3,4 παικτες τοπ επιπεδου και καποιοι εκλεισαν τον κυκλο τους.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σήμερα ΕΠΡΕΠΕ να χάσουμε. Προσπάθησε Όσο μπορούσε ο γνωστός σε όλους ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ οπαδός της Manchester, Taylor.
    Έδωσε πέναλτι σε μια φάση που έβγαζε μάτι ότι ήταν εκτός περιοχής, μετά άφησαν ένα ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ offside που το είδαν όλοι μέχρι και ο πλαγιος που σηκωσε τη σημαία την ώρα του φάουλ πριν μπει καν γκολ η μπαλλα , και για να σιγουρευτούμε αφήνουμε και το φάουλ σπρώξιμο ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ στο μανε που ακόμη και οι μισοί αντίπαλοι σταμάτησαν!!! για να βγει η αντεπίθεση και να γίνει το 2-1.
    Αντρίκια και να χαίρεστε τις νίκες σας ΤΟΜΑΡΙ Α.

    Μια χαρά μπαλλα παιξαμε και οι άλλοι με 2 τελικές έβαλαν 3 γκολ με το ζόρι αλλά απλά ξαναλέω

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ και χάσαμε.

    Είναι άλλο πράγμα να μην αξίζεις να κερδίσεις όπως σε αλλά ματς που δικαια τα χάσαμε και άλλο να χάνεις ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ..

    Η ΑΗΔΙΑ του Manchester στα καλύτερα της. Ο τσίχλας ζει και βασιλεύει κανονικά. Τους πόνεσε πολύ το περσινό ξευτιλικι.

    Sent from my iPhone

  19. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Λαθος που το καλοκαιρι δεν πηρε αμυντικο παρτενερ του Βιρτζιλ.Βλεπεις τι γινεται και πας Γεναρη και παιρνεις ενα πιτσιρικα απο την τελευταια ομαδα της Μπουντεσλιγκα,με την χειροτερη αμυνα και ενα παικτη που εχει παιξει μονο τσαμπιονσιπ,στη 10η ομαδα,ο οποιος τραυματιζεται και στην προπονηση.Τι να λεμε τωρα.Σιγουρα ατυχια αλλα καπου υπαρχει και λαθος στον σχεδιασμο.Επισης πολλοι μυικοι τραυματισμοι.Ισως κατι δεν γινεται σωστα…

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Και κατι ακομη.Οταν η αμυνα και συνολικα η αμυντικη λειτουργειαδεν εμπνεει εμπιστοσυνη και οι καλυτεροι τερματοφυλακες μπορει να παθουν καριους

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @LFC

    Το έγραφα από τον Ιούνιο που ξανά ξεκίνησε η ομάδα τα υπόλοιπα ματς με το πρωτάθλημα στη τσέπη. ΠΑΡΤΕ CB. Πρέπει να το έχω πει 1000 φορές (και σε ανθρώπους του Club που μιλάμε όταν πάμε πάνω). ΟΚ ήταν εκπληκτική ατυχία φέτος αυτό που έγινε αλλά:

    Παίζουμε σχεδόν 4 σαιζόν με χονδρικά τους ιδίους 15 παίκτες. Ήρθαν 2-3 που δεν μας βγήκαν- λογικό δε γίνεται να σου βγαίνουν όλοι- όχι επειδή δεν είναι καλοί παίκτες αλλά απλά επειδή είτε βρήκαν άλλους μπροστά τους (Sak-Taki) είτε επειδή σε εμάς, το τονίζω το σε εμάς, είναι μονιμά τραυματίες. Κάνεις δεν αμφιβάλει για τη ποιότητα του Naby και του OX, όταν τους βλέπεις από κοντά- ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΤΗΛΕΡΟΡΑΣΗ- βλέπεις ότι μιλάνε στη μπάλλα.
    Τι να το κάνω όμως που 2 παίζουν και 10 κάθονται ?

    Για μένα ο Klopp εχει κάνει 2 μεγάλα λάθη, τα οποία δε ξέρω κατά ποσό είναι δικά του 100%, δηλαδή λεει είμαστε οκ πάμε με αυτούς, η ζητάει πχ 2-3 παίκτες και δεν τους παίρνουν με όλο αυτό που εχει γίνει. Μη ξεχνάμε ότι όταν λεμέ 2-3 παίκτες μιλάμε για +150εκ, όχι παίκτες εγγυητή!

    Το δεύτερο μεγάλο λάθος είναι η προσαρμοστικότητα που πάει να κάνει και δε βγαίνει.
    Δε μπορείς να διαλύεις τα χαφ σου για να παίζουν CH- CB. Και τα χαφ μένουν κομμένα και τα CB δεν είναι CB.
    Τι γίνεται στο τέλος? O Ali φοβάται και παίρνει ΧΑΖΑ ρίσκα που δεν θα έπαιρνε με κανονική άμυνα, χαραμίζεις τα χαφ σου Flaco/Hendo και αδυνατίζεις την ανασταλτική σου λειτουργία τρώγοντας φάσεις που σε κανονικές συνθήκες ΔΕΝ θα έτρωγες με τίποτα.
    Και τέλος χάνεις όλες τις κομμένες μπάλες – το regain που λεμέ εδώ για νέες επιθέσεις- και έτσι κόβεις και τους 3 μπροστά από τελικές.

    Τι θα είχαμε γλυτώσει άμα περνάμε 2 CB των 25-30εκ ο καθένας? ΟΛΗ αυτή την αναμπουμπούλα.
    Έφυγε ο Λοβρεν και δε πήραμε κανένα. Σαιζόν με 2 και τον χτυπάω σαν το Τσιγκι, Ματιπ δε βγαίνει. Εκει είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος του Klopp.

    Η ομάδα εχει χάσει φετος γύρω στα 170εκ από τα match days και το world merchandise.

    Θα στηρίξω 11 φορές στις 10 την αμερικανική λογική του κρατει όλα, μέχρι να δούμε τι θα γίνει παρα αυτή των Αράβων που πετάνε τις 100αρες με τα σακούλια στο Πεπ για να παίζει ‘μπάλλα’ με τους Γκιουντογκαν –ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ με το ΑΝΕΚΔΟΤΟ που πάνε να μας τον βγάλουν ποδοσφαιριστή με στο στανιό!.

    Τα μυϊκά είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που είπα παραπάνω. Παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις αναγκάζονται να υπερ προσπαθούν, οι 3 μπροστά πχ γυρνάνε πολύ πίσω να βοηθήσουν και κάνουν πολλά μετρά παραπάνω σε κάθε ματς με αποτέλεσμα στο 70 να σκάνε.

    Τα ξέρουν τα βλέπουν αλλά δεν μπορεί – και δεν εχει νόημα για φέτος- να γίνει κάτι. Οκ έγινε μαλακια, πάμε να τη φτιάξουμε για του χρόνου.

    Αυτό σε καμμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί το κάθε Taylor να σε σφάζει και να σφυράει αλα Ποντική ότι νάναι για να σε πετάξει εκτός. Χτες κέρδισε μια ομάδα που έχανε και μέχρι να ‘βάλει τα γκολ’ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΕΛΙΚΗ στο β’ ημίχρονο μέχρι το 75’ και τη βάλαμε με το στανιό μπροστά στο σκορ.

    Τους ξέρουμε δεν θα τους μάθουμε τώρα. Θα τα πούμε του χρόνου όταν θα είμαστε πλήρεις. Όπως έλεγα και λέω ακόμη όταν ήρθε ο Γερμανός:

    In Klopp we trust.

    Δε τρέχει κάτι στράβωσε μια σαιζόν σε 5 χρονιά σε μια ομάδα που την πήρε στο μηδέν εκτός εξάδας και κέρδισε ότι υπάρχει στο πλανήτη, ξέρει αυτός τι πρέπει να γίνει.

    ΥΓ Χθες στέλνει μήνυμα γνωστός δημοσιογράφος- αεκτσης- από το sport-fm να κάνει καζούρα η οποία είναι δεκτή φυσικά:
    Όλο το νησί είναι μπλε, το είπα και στο ράδιο!

    Απάντηση δικιά μου copy paste:

    Πρώτον δε γεμίζετε ταξί που μου γίνατε όλοι City μέσα σε 5 χρονιά και πριν δε σας ήξερε η μάνα σας.

    Δεύτερον υπάρχει λόγος που το γήπεδο σας το λένε EMPTYHAD μιας και δε μπορείτε να το γεμίσετε πάνω από 3 φορές το χρόνο σε καμμιά ‘φιέστα’.

    Τρίτον μπλε είναι η Τσελσκυ και η Everton, εσείς είσαστε γαλάζιοι, ούτε αυτό δε ξέρεις κακομοίρη που έγινες και φανατικός…

    Τέταρτο: η ευρωπαϊκή σας ιστορία είναι λίγο παραπάνω από του αεκ, έχετε ένα κύπελλο κυπελλούχων το 1969. ΟΥΑΟΥ κλάψαμε, η μάλλον κλασαμε, από τη συγκίνηση..

    Πέμπτο και τελευταίο που έχω κλέψει από τον Barnsie: It took, 17 years, a global pandemic, £1.5BILLION quid, an empty Anfield and half our squad out on injury to make a win here. Congrats!!

    ΥΓ2. Φιλοξενούμε Καναδή, επαγγελματική φίλη της από τότε, εδώ και μια εβδομάδα που ήρθε για δουλειά και κάθισε λίγες μέρες για βόλτα. Γύρισε και μου είπε στο 1-4 όντως άσχετη από ποδόσφαιρο:

    Darling, I am one of the top supermodels in the 90’s-00’s. Even if I crawl the catwalk now, today’s girls are no match for me. That’s why i still get paid 5 times more than them. Don’t bother with insignificant people. They only glare not cause of their own esteem, but because you may stumble.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εδώ και μια εβδομάδα εχει μια ζόρικη κακοκαιρία σε όλο το UK. Πολύ κρύο και θερμοκρασίες -10 και -15.
    Χτες είχαμε τη πιο κρύα μέρα στο Λονδίνο τα τελευταία 35 χρόνια. ΟΛΑ τα ματς γίνονται κανονικά, ΟΛΑ τα γήπεδα είναι σε αρίστη κατάσταση. Στην Ελλάδα διαβάζω βγάζει ο…. Κούγιας ανακοινώσεις- και όχι η ΕΠΟ/ SUPER ΛΙΦΔΑ για το αν θα γίνει κάποιο ματς και τα γήπεδα είναι λες και βλέπουμε το ICE AGE.
    Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως με ΜΙΑ ΜΕΡΑ κακοκαιρίας που την περίμεναν!!! δε μπορούν να φτιάξουν ένα χώρο 100 Χ 40 μέτρων να γίνει ένα ματς.
    Είναι πραγματικά εκπληκτικό το μέγεθος της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ανθρώπων (μιλάω για όλους) που κατά τα αλλά θέλουν να παίζουν στην Ευρώπη..

    Και για να το πάω και πολιτικά: Μεσοβδόμαδα το ΖΑΒΟ είπε ότι δε μιλάει με οικονομικούς ορούς γιατί δε θα καταλάβει ο κόσμος. ΩΠΑ ρε μεγάλε οικονομολόγε της Κυψέλης, κάνε κρατει με την άπλετη γνώση. Πες μας και εμας και ας μη καταλαβουμε τιποτα. Εδω ζοριστηκαμε να καταλαβουμε πως εκανες στροφη 360 μοιρων και χωρισες τη Λεσβο με τη Μυτιληνη, εδω μαθαμε οτι μετρας τη σταθμη απο την επιφανεια του ….εδαφους- εισαι και ‘μηχανικος’ τρομαρα σου, στα οικονομικα θα κολλησουμε?

    Χθες στη βολή, αποκάλεσε τον κόσμο αποχαυνωμένο δηλαδή ηλίθιο!
    Αυτός ο τύπος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα και εχει 20% του κόσμου να τον ψηφίζει…

  23. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το προβλημα ειναι οτι πηγαινοντας Hendo και Fabhinio στην αμυνα εχεις χασει μεγαλο μερος απο τις δευτερες μπαλλες που κερδιζες με αυτους τους δυο,με αποτελεσμα να τρως περισσοτερες επιθεσεις ειδικα σε ανοιχτο χωρο.Επισης και τα δυο μπακ εχουν καει απο τα συνεχη παιχνιδια.Αριστερα πηγε να δωσει ανασες με Τσιμικα αλλα τραυμαριστηκε,και αυτος.Δεξια θα παιζει ο ΑΑ μεχρι να σβησει ο ηλιος.Βλεπω μια κακη διαχειριση,συν την ατυχια,που για μενα ειναι ανεξηγητη.Εκτος και αν πληρωνουμε καποιες εμμονες….
    ΥΓ Παντως σημερα εκλεισε η Εθνικη οδος απο το πρωι μεχρι τις 13:00 και απο τις 19:00 μεχρι αγνωστο.Ε.Ο που την διαχειριζεται ενας ιδιωτης,που για να πας και να γυρισεις Λαρισα θες 45 ευρω διοδια.Βλεπεις δεν μας κυβερναει το ΖΑΒΟ που οταν εκλεισε η Μαλακασα ουρλιαζανε οι αντικειμενικοι απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Βλεπεις σε αυτη τη χωρα οι συμβατικες υποχρεωσεις του ιδιωτη δεν ειναι αυτονοητες,ο οποιος εχει αποζημιωθει απο το Ελληνικο Δημοσιο για την πτωση του τζιρου του λογω πανδημιας,αυτο βεβαια ειναι συμβατικη υποχρεωση του δημοσιου,εσυ στην εταιρεια σου θα ηθελες να ερχεται ο απο μηχανης θεος και να σου καλυπτει τις οποιες απωλειες στο τζιρο,σε ενα παραλληλο συμπαν.

  24. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ΥΓ 2 Βλεπω το ματσακι.Τι τουρλουμπουκι ειναι αυτο????,,,

  25. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    ΥΓ 3 Ελα Στηβ ξυπνησε η μηχανη των γκολ χαχαχαααα

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έγραψα αυτό που λες για τα χαφ.
    Η Εθνική έχει κλείσει όχι έτσι απλά επειδή το αποφάσισε το ΖΑΒΟ όπως τότε σε μια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που μπλόκαρε μόλις 10 χλμ δρόμου αλλά επειδή εφαρμόζεται το σχέδιο Ξενοκρατης το οποίο και ορθα αναβαθμίστηκε στις 12/12/2019.
    Το πρόβλημα δεν είναι η Εθνική και αυτή αλλά οι έξοδοι της που είναι όλες καλυμμένες με παγετό.

    Better safe than sorry και είμαι 100000% μαζί του σε αυτό. Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ γίνονται σε όλο το UK.

    Ευτυχώς στη βάρδια του “κουλη” δεν είχαμε μέχρι τώρα ουτε 27 πνιγμένους ουτε 102 καμμένους..
    Η διαχείριση ανήκει σε ιδιώτη ,η λειτουργία η όχι είναι απόφαση του κράτους όταν έχει ακραία καιρικά φαινόμενα ακριβώς όπως βγάζει απαγορευτικό το λιμενικό για τα ιδιωτικά καράβια των γραμμών.
    Φυσικά βέβαια έχουν και αυτοί συμβατική υποχρέωση να καλμαρουν τη θάλασσα όταν έχει 10 μποφόρ..

    Το κόστος διοδίων το έχει συμφωνήσει το ΖΑΒΟ στη σύμβαση παραχώρησης, ΚΑΜΜΙΑ αύξηση δεν έγινε ισα όσα που επιτέλους μετά από 30 χρόνια εφαρμόζεται η χιλιομετρική χρεωση. Η αλλιώς θα το άλλαζε αλλά δε πρόλαβε ΚΑΙ ΑΥΤΟ το ζαβουλι.

    Τώρα για το τελευταίο και τι γινόταν με διαγωνισμούς που έσπαγαν στα 4 και στα 5 για να παίρνει τις αναθέσεις ο Καλογριτσας ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ τη νομοθεσία και καθυστερωντας επί 4 χρόνια με πάγωμα των χρηματοδοτήσεων τις ΑΤΕ παρανομα επειδή δε του αρεσαν του ΖΑΒΟΥ θες πραγματικά να κάνουμε κουβέντα?

    Sent from my iPhone

  27. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη δηλαδη πιστευεις οτι ολο αυτο το αλισβερισι που εκανε το ΖΑΒΟ και οι πριν απο αυτον πλεον εχει σταματησει???