Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

Η ομάδα μας κατέβηκε με 3-4-3 και με την εντολή να μην γίνει αφεντικό του παιχνιδιού. Να περιμένει πιο πολύ και να χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Την ίδια εντολή όμως είχε κι ο Άρης, που θυμόταν την προηγούμενη νίκη του. Αυτές όμως οι εντολές δεν επιρρέασαν καθόλου το παιχνίδι που είδαμε στο πρώτο μέρος.

Ήταν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα, με πολύ καλό τέμπο, πολύ σωστές άμυνες και πολύ οργανωμένες επιθέσεις. Χαιρόσουν που έβλεπες τις δυό ομάδες να τρέχουν, να προσπαθούν και να υπηρετούν τις τακτικές τους. Πιο πολύ χαιρόσουν με την ΑΕΚ, που έπαιζε σωστά. Με σούπερ αλληλοκαλύψεις στο κέντρο και στην άμυνα της, με σωστό παιχνίδι από τον άξονα, αλλά με σωτή εκμετάλλευση του κενού χώρου από τα πλάγια.

Κι εν τέλει ήταν και πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλο. Πάτησε στην περιοχή πιο πολλές φορές, κι έκανε πέντε τελικές, που μύριζαν γκολ. Απόλυτα ισορροποημένη στις πλαγιοκοπήσεις αλλά με πιο επικίνδυνη πλευρά την δεξιά. Είχε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση τον Σιμάνσκι και σε πολύ δημιουργική μέρα τον Μάνταλο, χωρίς όμως να πεις οτι ο τάδε υστέρησε. Κι αυτό το κέφι, μας το μετέδωσε σε μας που βλέπαμε την ομάδα να παίζει σωστά, ενώ στις δυό φορές που απειλήθηκε το τέρμα μας, ήταν θετικότατος κι ο Τσιντώτας. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε που η λευκή ισοπαλία ήταν το τελικό σκορ. Η αποζημίωση μας ήταν η καλή απόδοση, που κορυφώθηκε με το δοκάρι του Τσιγκρίνσκι.

Στο δεύτερο μέρος, ο παπατζής έκανε το προφανές : Άλλαξε το κέντρο μας για περισσότερες δυνάμεις και φρεσκάδα. Ταυτόχρονα ο Μάντζιος έκλεισε όσους χώρους υπήρχαν. Τα δυό χαφ μας δεν είχαν ιδιαίτερο κέφι και σε συνδυασμό με την κίνηση του αντίπαλου προπονητή, είδαμε μια σούπα από τις λίγες. Χωρίς τρεξίματα, χωρίς κανέναν κενό χώρο, οι παίκτες έμοιαζαν να προσπαθούν να τελειώσουν μια τυπική διαδικασία, που ούτως ή άλλως δεν είχε και κάποιο αντίκρυσμα.

Είχαμε ένα φοβερό συνωστισμό στον χώρο του κέντρου και σχεδόν μηδενικές πλαγιοκοπήσεις, εκατέρωθεν. Ο ρυθμός έπεσε, πρωταγωνιστές γίνανε τα λάθη, κι άντε να είδαμε δυό τυχαίες τελικές. Αυτές που φέρανε και τον Τσιντώτα στους επίσημα διακριθέντες, όπως και τον Βασιλαντωνόπουλο. Πάντως το παιχίδι έγινε αποκρουστικό και κουραστικό, τελείως στατικό, από αυτά που μια γυναίκα εύκολα αναρωτιέται πού βρίσκει ενδιαφέρον ένας άνδρας σε αυτό το άθλημα.

Φυσικά όσο προχώραγε κι ο χρόνος, ο παπατζής υποχρεώθηκε σε δυό αναγκαστικές αλλαγές, κι ανακάτεψε πολύ την τράπουλα. Η κίνηση του να ρίξει και τον Γκαρσία μέσα, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, οπότε η ΑΕΚ δεν είχε καμία ελπίδα. Όπως και ο Άρης βέβαια, που μαζεύτηκε πολύ, ενώ όταν έβγαινε μπροστά μάλλον το έκανε για να φάει τον χρόνο παρά για να απειλήσει ουσιαστικά. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό ναυάγιο όσο αναφορά τα μάτια μας.

Εδώ λοιπόν τελείωσε και η σαιζόν και να έχουμε όλοι καλύτερες μέρες. Τους απολογισμούς και τις λοιπές σκέψεις, θα τις κάνουμε σε προσεχή κείμενα και με βάση και τις κινήσεις της τριετίας που εξαγγέλθηκαν ( μην γελάτε ). Προς το παρόν, ας βγάλουμε το ουφ της ανακούφισης που μας χάρισε το πιο πλήρες ρόστερ που είχαμε ποτέ, άσχετα αν ψάχνουμε για δέκα παίκτες.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

  1. Ο/Η Δημητρης λέει:

    Καλησπερα σε ολη την παρεα,επιτελους αυτη η ακρως προβληματικη και ολεθρια για την ιστορια της ομαδας μας σεζον εφτασε στο τελος της,η γνωμη μου ειναι πως το φετινο καλοκαιρι θα ειναι το πιο κομβικο και κρισιμο στην συγχρονη ιστορια μας σε επιπεδο αποφασεων,εχω διαβασει εδω μεσα αλλα και σε πολλα αλλα σαιτ διαφορες αποψεις συνοπαδων μας για το ποια θα πρεπει να ειναι η κατευθυνση και ο προσανατολισμος του Μελισσανιδη στο θεμα του προπονητη,της στελεχωσης του ροστερ και ολες οι ανακαταταξεις που θα πρεπει να γινουν ακομα και σε θεματα δοιηκησης και η αληθεια ειναι οτι εχω προβληματιστει αρκετα.Επειδη θαυματα ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινουν σε μια σεζον και να καλυφθει το χαντικαπ απεναντι στον βασικο μας αντιπαλο θα ηθελα να ρωτησω τον SNITCH που και σαν ανθρωπος της αγορας με την ευρυτερη εννοια του ορου αλλα και με βαση τα οσα απολυτως ΑΛΗΘΗ εχει υπερτονισει πολλες φορες εδω μεσα ποιο θα ηταν ενα ρεαλιστικο μοντελο που θα μπορουσε να ακολουθησει ο Μελισσανιδης για να μας βγαλει απο αυτο το αδιεξοδο,αυτο το λεω γιατι ο καταγγελτικος λογος του ειναι πολυ χρησιμος και διαφωτιζει τα τεκτενομενα στην ομαδα μεν αλλα οπως αντιλαμβανεσαι κι εσυ Δημητρη δεν μπορει απο μονος του να σε παει ενα βημα παρακατω σαν ενα συγχρονο ευρωπαικο κλαμπ,εχουμε πολλα παραδειγματα ομαδων στο παρελθον που εμειναν μονο με την αιγλη του παρελθοντος και χρονο με τον χρονο συρρικνωνονται,πολυ φοβαμαι οτι προς τα εκει οδευει πλεον και η ΑΕΚ με ολα αυτα που εχουν συμβει τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον…..για να μιλησουμε λοιπον και πιο ουσιαστικα και to the point και με βαση τον χαρακτηρα και την νοοτροπια που εχει αυτος ο ανθρωπος τι θα μπορουσε να γινει?να αποσυρθει μολις το γηπεδο ολοκληρωθει παραδιδοντας την σκυταλη στον γιο του εαν εχει την θεληση και την ικανοτητα φυσικα να ηγηθει μιας νεας προσπαθειας?να αναζητησει ισχυρο οικονομικα συμπαικτη καποιον νεο και αφθαρτο επιχειρηματια παραδιδοντας του το managment της εταιριας με το δελεαρ και του νεου γηπεδου?να επιχειρηθει και παλι οπως το 2004 μια δημιουργια ομαδας επιχειρηματιων επιφανων Αεκτζηδων(Πολυς,Νοτιας,Παππας,Κανελλοπουλος πχ) με αποφυγη αυτη την φορα των πολυ σοβαρων λαθων του παρελθοντος και εχοντας στην θεση του Νικολαιδη καποιον πιο τεχνοκρατη που να εχει το know how στο συγχρονο ευρωπαικο ποδοσφαιρικο περιβαλλον?Εαν το σκεφτει πιο ψυχραιμα και χωρις εμμονες ο Μελισσανιδης και με βαση το καλο της ομαδας εστω και τωρα ποια θα ηταν η καλυτερη λυση και κυριως η πιο εφικτη και χρονικα ταχυτερη με δεδομενο οτι πιεζει και ο χρονος πλεον?

  2. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν Καλημερα.Στην αναμονη για την πρωτη δοση.
    Θα κανει σημερα συνεντευξη με τους υπαλληλους,συγνωμη ,δημοσιογραφους απο κατω.Θα του κανουν σκληρες ερωτησεις ,ειμαι σιγουρος.Αλλωστε τους εχει ολους εξασφαλισμενους.Ας ειναι καλα και ο Φιλιπππ.
    Α ρε Τιμουρ,ουτε καν πιτογυρο,καλαμακι σκετο.

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    έκλασε η νύφη σχόλασε ο γάμος….
    τώρα με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τις μεταγραφάρες που θα κάνει ο ισχυρός άνδρας …

  4. Ο/Η JF λέει:

    Τι τραβάνε και αυτοί οι ρεπόρτερ. Υπερωρίες δουλεύουν να πουλάκια μου.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Άνθρωπος που θεωρεί το ταμείο της εταιρείας προσωπική του τσέπη είναι καταδικασμένος επαγγελματικά να αποτύχει και προσωπικά να ‘ευτυχήσει’, αν θεωρείται επιτυχία να είσαι 40 χρονιά μεταξύ φυλακής, δικαστηρίων και μονίμων εισαγγελικών ερευνών για καταχρήσεις, πλαστογραφίες, ξέπλυμα και οτιδήποτε παρατυπία μπορεί να υπάρξει στο εταιρικό αλλά και στο κοινό ποινικό δίκαιο. Να έχεις κολλητούς και να κυκλοφορείς με πιστολάδες και να μη μπορείς να πας σε αεροδρόμιο ούτε για καφέ. Σε Αμερική και Ελλάδα και σε οποία εταιρεία ασχολήθηκες έστω και χωρίς να εμφανίζεσαι- για κάποιο περίεργο λόγο- ο ίδιος νομικά, αλλά να έχεις μπροστινούς.

    Τώρα όλα τα αλλά είναι προπέτασμα καπνού για τους αφελείς. Ο ‘μεγιστάνας’ τις προηγούμενες δυο φορές έδειξε ξεκάθαρα ότι η αεκ υπάρχει στο μυαλό του ΜΟΝΟ για γρήγορο και προσωπικό πλουτισμό. Τη πρώτη φορά τη πήρε πρωταθλήτρια και τη παρέδωσε ΕΒΔΟΜΗ μετα από 2 χρονιά, ‘βγάζοντας’ τα διπλά, τη δεύτερη τη φέσωσε μέσω Ολλανδών όσο μπορούσε- δε πήγαν τυχαία τα χρέη +180εκ ούτε τα έκανε ο ….Μάκαρος που κατηγορήθηκε για 20 όλα και όλα εκατομμύρια (ούτε καν 20 δεν ήταν 5δις δραχμές χονδρικά μας κάνουν 14,65εκ ευρώ που πήγαν 20 με τους τόκους μέσα)
    Τη τρίτη με τα λεφτά ΑΛΛΩΝ κατάφερε και απέκτησε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ (Δικέφαλος ΑΕ), ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ (Μεσόγαια Α.Ε) και δε θέλω να πω εδώ μέσα τι άλλο ακόμη επίσης ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    Αν λοιπόν θέλει να μας το παίζει τάχα μου αεκαρχης εχει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ κίνηση: Κάνει την ΕΡΑ κανονική εταιρεία λαϊκής βάσης (αλα Μπαρτσα/ Μπάγερν κλπ.) με το 51% στο κόσμο και ΔΩΡΙΖΕΙ τα περιουσιακά στοιχεία των ανωτέρω Α.Ε στην ΕΡΑ (οι ΠΑΕ στην Ελλάδα για κάποιο ‘περίεργο’ λόγο δε μπορεί να έχουν περιουσία- λόγος που μόνο περίεργος δεν είναι if u catch my drift) μιας και αυτά δημιουργήθηκαν από κεφάλαια της ΠΑΕ αεκ άρα της ομάδας και όχι δικά του.
    Το δε χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκαν ο ίδιος ΔΕΝ είχε καμμιά σχέση με τη εταιρεία νομικά και δε κατέβαλε κανένα τίμημα άρα δεν εχει κανένα όφελος- ΟΚ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    Μπορεί να κρατήσει ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ένα καλό ποσοστό 10-15% για όλη τη συμβολή/προσπάθεια που έκανε για τα κατασκευαστικά και όλοι αναγνωρίζουν με πρώτο εμένα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα π.χ. μια δεκαετία, αλλά μέχρι εκεί και ΠΟΛΛΑ είναι. Οι brokers σε αυτά τα project με ένα 5% one off είναι υπερ ευχαριστημένοι.
    Έχουν περάσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ του αεκ όλα αυτά τα χρόνια- έχω αποδείξεις- ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. Δεν υπάρχει δουλειά χωρίς μάσα που να μην είναι χωμένος ο Ανδριόπουλος μέσα don’t worry. Ο τύπος ‘κατάφερε’ τους Γερμανούς της Aldi σε ένα γηπεδάκι και ένα προπονητηριο θα κολλήσει?

    Τώρα γιατί αυτός ο άνθρωπος τη τρίτη φορά στα 70 θα κάτσει να σκάσει για το αεκ, είναι μια ερώτηση που μπορούν να την απαντήσουν μόνο αυτοί που ακόμη παίρνουν στα σοβαρά ένα σαχλό που κινείται σε ένα χώρο που ο πιο σοβαρός είναι ΓΤΠ. Αν υπήρχε όντως σοβαρότητα δε θα τη κοπάναγαν Μυτιληναίοι, Βαρδηδες, Κοντομηναδες, Χ’’ωαννου- Κανελ-Παππάς για να πάμε στα δικά μας για να έρθουν ο Ρέμος!!!! ο Αλαφ-ΟΥΖΟΣ και ο δικός μας ο ‘μεγιστάνας’ που τον κάνουν μια χαψιά ακόμη και οι πρώην δικοί μας. Και αυτά είναι μετρημένες κουβέντες με στοιχεία για οποίον θέλει, όχι χαβαλέδες ο έτσι ο μπήξε ο δείξε ο χαπιας και ο φουρος.

    Όταν ο άλλος πετάει 800εκ δολάρια CASH χωρίς δανεισμό για ανανέωση στόλου, το ότι καθόμαστε 7 χρόνια και μιλάμε για 25-30-35εκ να πέσουν στην ομάδα σε επίπεδο πενταετίας (5-7 το χρόνο δηλαδή) είναι πραγματικά σουρεαλ κατάσταση. Λεφτά φυσικά που δεν χρειάζεται ΚΑΝ να βγουν από καμμιά τσέπη μιας και τα παράγει η ομάδα από μονή της (μόνο το τηλεοπτικό συμβόλαιο ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ μέσα είναι 5εκ/έτος). Αυτό φυσικά προϋποθέτει να μη έχεις τη βδέλλα στο ταμείο και να κοιτάς το μαγαζί σου να το αφήνεις να πάρει και καμμιά ανάσα.

    Ο μονός που το κάνει σοβαρά με budget, business plan οργανόγραμμα, P&L και οτιδήποτε κάνει μια εταιρεία να λειτουργεί κανονικά (όσο μπορεί σε αυτή τη μπόχα) είναι και αυτός που εχει μαζέψει τα σώβρακα όλων αυτών των απίθανων που το παίζουν γνώστες, μπαλαδοφατσες και διαχειριστές- ξερόλες.

    Απλά είναι τα πράγματα, μια εταιρεία που παράγει το ΤΙΠΟΤΕ και παίζει μπάλλα σε κάποια Ελλάδα που δεν ασχολείται κάνεις ούτε καν οι κάτοικοι της χωράς της: Κάτω από 5,000 κόσμο μαζεύουν ΟΛΑ τα γήπεδα Μ.Ο ανά αγωνιστική και οι οπαδικές ‘εφημερίδες’ πουλάνε από 1-2 χιλιάρικα στα ανάλογα καμένα (μαζί με αυτά που αγοράζουν οι ΠΑΕ μέσα). Ο ζελας που δεν αγόραζε/πριμοδοτούσε την ΗΧΩ έκλεισε.
    Δείτε πια κανάλια έχουν αθλητικές (βλέπε οπαδικές) εκπομπές. Open και Μega δηλαδή αυτά που οι ιδιοκτήτες τους έχουν ΠΑΕ. Οι άλλοι, Κυριακού- Βαρδινογιάννης- Κοντομηνάς κλπ. δε μπαίνουν καν στο κόπο να βάλουν ούτε μισή ώρα ‘αθλητικά’ τα βασικά, δηλαδή μια δίμετρη γκομεναρα με ένα μίνι και όχι αυτή τη ΜΠΑΖΟΛΆ τη Βραχάλη να λεει απλά αποτελέσματα και να παίζουν οι φάσεις σε βίντεο μαζί με δηλώσεις, μιας και δεν ενδιαφέρουν κανένα ΑΡΑ δεν έχουν έσοδα.
    Εχει και 2-3-5 χιλιάδες που ακούνε στα ραδιόφωνα κάτι αστείους ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, σύνολο 15-20 χιλιάδες κόσμος ασχολείται πραγματικά – συμμετέχει από τα 11εκ δηλαδή κάτω από το 0,2%.

    Μπαίνεις πχ στο Κεφτέ που είναι και καλά το μεγαλύτερο site μιας εκ των τριών μεγάλων (κατ’ αναλογία μιας Ατλέτικο μιας Arsenal μιας Τσελσκυ μιας Ντορτμουντ μιας Λυών μιας Κίντερ) κοιτάς τα σχόλια και είναι οι ίδιοι 30-50 τεμπελχανάδες κορποσκυλοι που γράφουν (ανορθόγραφα) 50 μαλακιες ο καθένας κάθε μέρα όλη μέρα.

    Λογικό στη χώρα που θεωρείται top αθλητικός συντάκτης κάποιος Σωτηρακοπουλος που μετα από 40/50χρονια δε εχει μάθει το offside!! και σε Κ.Σ η δουλειά του στο νησί θα ήταν καθαριστής στις τουαλέτες ΑΝ ΗΤΑΝ τυχερός.
    Μιλάμε για τον άνθρωπο που μας έλεγε τη μια ότι ο Κωστάκης ο Μανωλάς είναι 5 ΚΛΑΣΕΙΣ καλύτερος του Van Djiik!!! είναι γνωστό σε όλους άλλωστε ότι Ελλην ποδοσφαιριστής γενικά είναι καλύτερος Ολλανδού όχι μια αλλά πέντε φορές- άπειρα τα παραδείγματα, ο Salah είναι πετάμενα λεφτά και μας έπιασε κοροΐδο η Ρομα!!! ενώ έπρεπε να κρατήσουμε τον Μπαλοτελι!!!!! ο Λαμπαρντ θα μεγαλουργήσει με τη Τσελσκυ. Μη πάμε στους ύμνους στον Mr αποτυχία ΖΟΥΖΕ στη Referee ότι ΘΑ έπαιζε αμπάλαρα (νύχτα έφυγε) , μη θυμηθούμε ότι: επιτέλους η Arsenal με τον Εμερι χτυπάει πρωτάθλημα!!!, μη θυμηθούμε τις διάφορες μαντεψιες που εχει κάνει ανά καιρούς για ομάδες και παίκτες και δε πετυχαίνει βαλσαμωμένο ελέφαντα με κανόνι από μισό μετρό.

    Εχει πει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ανά το χρόνο, η δε περιγραφές του είναι μνημεία μπουρδολογίας, εκεί όμως που δε ‘πιάνεται’ είναι όταν αρχίζει τις αναλύσεις και μας λεει τη ‘γνώμη του’- ειδικά όταν δίνει συμβουλές στο Klopp.

    Ξαναλέω: Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ‘ΔΙΔΑΣΚΕΙ’ ΣΤΟ ΙΕΚ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ, ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ JURGEN KLOPP το καλύτερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ manager στο πλανήτη που πήρε ένα σύλλογο που παρέπαιε και δεν έβγαινε καν εξάδα και σάρωσε τα πάντα.
    Πήρε πρωτάθλημα Αγγλίας με ρεκόρ, πήρε CHL, πήρε Super Cup πήρε World Cup και έπαιξε άλλους 2 τελικούς Ευρώπης.
    Που πήρε ένα ροστερ αξίας 360εκ ξόδεψε (αγορές πωλήσεις) 108εκ σε 5,5 χρόνια και το έφτασε στο 1,1ΔΙΣ!
    Εκεί η κλείνεις τη τηλεόραση η τη σπας δε εχει άλλο δρόμο.

    Μιλάμε για τον Χρησταρα, τον άνθρωπο που ΚΑΤΑΦΕΡΕ να δουλεύει υπάλληλος στην εταιρεία του! Αυτό θέλει Cohones δεν είναι αστείο να το πέτυχεις..

    Η είναι ανάλογα αστείο όσο ένας απίθανος που σε έφτασε τέταρτο πέμπτο με -30 και 4 σερί χαμένους τελικούς, να τρως τριμπαλλα και ταληρακι να σε κάνει συνέχεια γιογιό ο Βόλος! να σε ψήνει ότι θα σε σώσει (από ποιον άραγε αυτή τη φορά? από το Βαγγέλη η από τους κακούς κσενοι σα τον Αλι6?) και εχει πλάνο.

    Που για κάποιο λόγο –μυστηριωδώς- το είχε κρυμμένο στο σεντούκι και δε το εφάρμοζε 7 χρόνια τώρα..

    @ Δημήτρης

    Μια λύση έχεις μόνο, να φύγει αυτός ο απίθανος, ΤΕΛΕΙΩΣ από την ομάδα και μη φοβάσαι και ο Σταυρακας πήρε κύπελλο και σε έβγαζε τριτοτεταρτο χωρίς να είναι μπαλαδοφατσα να εχει την ΕΠΟ και να το παίζει ξερολιδης. Είσαι τέταρτος γιατί δεν υπάρχει πέμπτος άμα πχ ανεβεί ο ζελας λίγο, θα πάρεις εσύ τι θέση του ΕΥΚΟΛΑ.
    Έτσι θα συνεχίσεις δεν αλλάζει στα 70 του μυαλά ο άλλος δε ‘πα να χτυπιέσαι εσύ 100 φορές.
    Δε χρειάζεται δα και καμμιά ιδιαίτερη γνώση να κουβαλάς τον Χνιντ τους Λατσομιταηδες και να βλέπεις το μαύρο πάνθηρα ως ποδοσφαιριστή αντί για τυλιχτή σε πιττογυρα.
    Το -30 και τα ταληρακι εντός έδρας και μόνους τους να τους αφήσεις, το έχουνε εύκολα. Τι χειρότερο μπορεί να πάθεις δηλαδή από το σωτήρα? να πας -35? Ε ΚΑΙ?
    Σιγά τη αέναη γνώση και την εγγύηση που χρειάζεσαι με τον ΑΛΒΑΝΟ το Μπαρμπαλιά και το Δημητριάδη το μεθύστακα για να σε γλεντάει ο Μπεος μόνιμα.

    ΥΓ Ποιος Ρεμπροφ και 1,5 ρε ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ? Εδώ δε μπορείτε να κρατήσετε τους μαθητευόμενους μάγους των 300 χιλιάδων ο ΚΑΘΕ Ρεμπροφ σας μάρανε.
    Εχει δώσει πολλές φορές 1,5εκ σε προπονητή ο ‘μεγιστάνας’ για να δώσει τώρα.
    Και οι προπονητές αυτού του επιπέδου θα έρθουν να προπονούν το μαλακα το μαύρο και τον αδελφό του από τη Β Ινδίας.
    Θα χαλάσει ο άλλος το όνομα του για να έρθει εδώ να κάνει τη μαριονέτα ενός σαχλού που την αλλάζει κάθε έξι μήνες και να κάθεται να σπάει το κεφάλι του να τα εχει καλά με το άλλο το μαλακα τον ‘αρχηγό’ μη τυχόν και στάξει η καρδάρα γάλα.

    Κανα κοροΐδο είναι ο ΚΑΘΕ Ρεμπροφ δε μπήκε 10 λεπτά στο ιντερνέτ (δε χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο) να δει που πάει να μπλέξει με 11 προπονητές καμμιά +200αρα παίκτες και 7 ΤΔ να φεύγουν με βαθύ σκοτάδι σε 7 χρόνια..

    Φάτε εκεί κανα Μήτογλου με 100 χιλιάρικα και τον Β Ινδίας με 2 μακαρονάδες και μια μπύρα που θέλετε και προπονητή.
    Που εχει ακουστεί στο πλανήτη να κάνει μετάγραφες και ανανεώσεις στο ροστερ η ομάδα πριν έρθει ΤΑΧΑ ΜΟΥ ο ‘προπονητής’?
    Και που ακούστηκε υπάλληλος που εχει τελειώσει το έργο του σα το Μανωλάκη να είναι ακόμη εδώ 3 μέρες μετα? Τι περιμένει ο Μανώλης και δεν εχει φύγει ήδη αφού ΤΑΧΑ ΜΟΥ ψάχνουμε προπονητή και είμαστε αποφασισμένοι ντε να δώσουμε 1,5εκ στον επόμενο?

    Αφού έχεις ‘αποφασίσει’ να πάρεις Mercedes ρε μεγάλε το ξεχαρβαλωμένο Φιατακι τι το θες στο γκαράζ? Και στη Mercedes τι μοτέρ θα βάλεις μέσα? Μήτογλου και Αλμπάνη η Μανταλο και Μπακακι?

    ΡΕ ΔΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΛΕΩ ΓΩ?

  6. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Θα ηθελα να ειμαι σε μια γωνια στα Σπατα και να παρατηρω αντιδρασεις και εκφρασεις.Αντε καλοπαιδα βγξκε και σημερα το μεροκαματο.Να σας δω πως θα το γυρισετε τωρα το μπιφτεκι.

  7. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Δημητρη συμφωνω1000%.Σαφως ειναι ο μοναδικος ,για διαφορους λογους,οχι οικονομικους,που θα μπορουσε να φτιαξει το γηπεδο.Ειναι θετικο οτι ηομαδα θα εχει υποδομες,γηπεδο,προπονητικο.Αγωνιστικα ομως ειναι στον αυτοματο.Αφου λοιπον λεει οτι εχουμε.προπονβτξ,ας τον βοηθησει.Ας φτιαξει ενα yeam ωστε να δουλευτει η ομαδα.Ας βαλουμε.λιγο επαγγελματισμο στην ομαδα.Δεν κοστιζει,αλλα στο τελος της ημερας θα εισαι κερδισμενος.Πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο,0.01%
    Παντως ειπε και ποσο κοστολογει το πακετο.105 εκκ.
    Ρετι τραβαμε