ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ

Μαζεύτηκαν λοιπόν στα Σπάτα, κι είπαν όλοι μαζί να τρυγήσουν για να βγάλουν το καινούργιο κρασί. Και την πρώτη αλλαγή που είδαμε, ήταν οτι δεν ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη τύπου. Με απολογισμούς, με προϋπολογισμούς, εξαγγελίες και αποφασιστικότητα. Ήταν καθισμένοι όλοι γύρω από ένα τραπέζι καφενείου και κάνανε συμπόσιο. Όπως μιλάμε εμείς σε μια ταβέρνα.

Ακούσαμε οτι φταίνε όλοι. Δεν γίναμε φυσικά περισσότερο σοφοί, ούτε κι όταν ακούσαμε οτι δίκαια του πήρε τα σώβρακα ο Μαρινάκης. Ο οποίος όπως και να το κάνεις, πριν κατέβει στα αγωνιστικά, φρόντισε να στελεχώσει την εταιρεία του, διότι ο άνθρωπος ξέρει να διοικεί. Η ΑΕΚ δεν έχει στελέχη πουθενά, σε κανένα πόστο. Άρα ποιός θα τρέξει την εταιρεία; Οι ίδιοι που φταίγανε και οι οποίοι ανακυκλώθηκαν σε άλλες θέσεις; Είναι ενδεικτική η ατάκα, εγώ είμαι ο επικεφαλής, μετά είναι ο Γιαννάκης, μετά ο Κονέ και μετά τα παιδιά στο scouting. Και προσοχή : Μιλάμε οτι όλοι οι ρεπόρτερ είχαν συμφωνήσει να μην γράψουν ο καθένας τα δικά του, αλλά να βγουν όλοι μαζί στις 7. Αφού πρώτα θα είχε εγκριθεί το γραπτό, προφανώς από το χοιρογούρουνο.

Μετά προχωρήσαμε – ναι, αφού στελεχώσαμε την εταιρεία με τους ίδιους ( αφού πέτυχε ο Γιαννάκης στις ακαδημίες, προβιβάστηκε, όπως κι ένα δημοσιογραφάκι που φόρεσε την στολή του CEO ) – και είπαμε άλλη μια μπαρούφα : Ο γάβρος έχει προπονητή, που παίρνει όμως πολλά. Εμείς δεν θα κωλώσουμε στα οικονομικά, αλλά δεν μπορούμε και να δώσουμε και τόσα λεφτά. Δηλαδή, πότε κωλώνουμε ακριβώς; Πώς ορίζεται το κώλωμα γενικά; Θα σας πω : Η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή που του αρέσει του εγγυητή, όμως αυτός δεν έρχεται, και η ομάδα ψάχνει κατόπιν εισηγήσεων των παιδιών, όμως όπως και να το κάνεις, ο Χιμένεθ είναι εδώ. Βγάζετε άκρη; Αμέ. Έχουμε και δεν έχουμε, φέρνουμε αλλά έχουμε, οπότε τι θέλεις τώρα;

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τον Τσιγκρίνσκι, τον Ολιβέιρα και θεωρώ και μερικούς ακόμα. Από ένα σημείο και μετά, είναι πολύ κουραστικό να ακούς τον Μελισσανίδη. Είναι ρε παιδί μου και μια προσβολή του μορφωτικού μου επιπέδου, όπως και του τρόπου που κινούμαι επιχειρηματικά κι επαγγελματικά. Με έχεις δουλέψει μία φορά, με έχεις δουλέψει και μια δεύτερη. Κάτσε λοιπόν εκεί στην καινούργια σου προσπάθεια, κι όταν παράξεις προϊόν, θα έρθω να σε δω. Μέχρι τότε, κάνε κλειστές συναντήσεις με τα ρεπορτάκια σου, μην τολμάς να καλέσεις δημοσιογράφους από ανεξάρτητα μέσα μπας και κάνουν καμία παραπανίσια ερώτηση, κάνε τις μεταγραφές κατόπιν των εισηγήσεων των παιδιών, και βλέπουμε.

Διότι Δημητράκη, καλώς σου ανεβαίνει η πίεση και φεύγεις στα ημίχρονα. Δική σου είναι η εταιρεία, κι εσύ θα κονομήσεις όταν πουλήσεις. Είναι ανάγκη να ανεβαίνει κι η δική μου πίεση; Είναι ανάγκη να παραβιάζεται η αισθητική μου όταν σε βλέπω να μιλάς, λες κι είσαι κάτι πετυχημένο στο ποδόσφαιρο; -30 πόντους πίσω τερμάτισες, κι άρα είσαι κάργα αποτυχημένος. Θα κάθομαι λοιπόν εγώ, να ακούω τους αποτυχημένους; Όταν πετύχεις, που δεν το βλέπω , να κάτσω να σε ακούσω. Προς το παρόν, μπορείς να μιλάς μόνο στους υπαλλήλους σου, καλό είναι να σκεφτείς οτι μπορούν να αγοράσουν κι ένα σακουλάκι καφέ χωρίς την έγκριση σου, και φυσικά για την δική σου τσέπη, καλό είναι να κάνεις ομάδα, να επενδύσεις σε κανά παίκτη και να τον πουλήσεις ακριβότερα. Με εκείνον τον Ντα Σίλβα που είχαν βρει τα παιδιά, μάλλον λάθος κατέυθυνση είχες πάρει πριν καν ξεκινήσεις τις αλλαγές.

Τα λοιπά μπερδέματα με τα ταμεία και τις υγείες, αφορούν καθαρά τους διαχειριστές της εταιρείας, κι όχι τον κόσμο που σαφώς και είναι έτοιμος να πληρώσει του χρόνου μπας και δει κάποιον παίκτη. Παίκτη εννοώ κι όχι τους κατιμάδες που εν γνώσει όλων εκεί μέσα αγοράστηκαν φέτος από τα πανέρια της Αιόλου. Διότι Δημητράκη, επειδή κατά πως λες ξέρεις και μπάλα, ξέρεις προφανώς οτι ό,τι ξοδεύεις αυτό και αγοράζεις. Και φυσικά έχεις πετύχει ένα μικρό θαύμα : Η εταιρική στελέχωση που έχεις κάνει, βγάζει την μούρη της και στο γήπεδο. Χωρίς προπονητή και χωρίς άξονα είναι η ομάδα κράχτης της εταιρείας σου. Όμως περασμένα ξεχασμένα; Οκ. Εδώ θα είμαστε για να κρίνουμε τις κινήσεις που θα γεμίσουν το πιο πλήρες ρόστερ που είχαμε φέτος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

23 Responses to ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC και άλλους. Το είχα έγραφα και είδα και το κείμενο του stevie μόλις.

    2-0 η Chelskey, χαλαρός στο καναπέ, κανονίστε αύριο με το Sean.

    Τιποτε δε θα γίνει ο τύπος είναι για τα πανηγύρια κανονικά.
    Πια 105? 120 ζήτησε το καλοκαίρι τη πρώτη φορά 100 τη δεύτερη και πνίγηκε από τα γέλια ο άλλος.

    Με μια +50αρα τρύπα, χωρίς ροστερ χωρίς προπονητή χωρίς ΔΣ και White collar managers πια 100?
    Ξέρεις πόσα έπαιρνε ο Βρετζος? Πόσα έπαιρνε ο Γιάννης? Ο Καρεμπε ο Μοντέστο? Πόσα ο Χ Ψ Ζ? Τι νομίζεις ότι τρέχουν οι ΑΕ με 30 και 50 χιλιάρικα το χρόνο που έχει κουβαλήσει όλη τη πλεμπα ο άλλος?

    CEO κάτω από 500 καθαρά, κανονικό CEO να τρέχει μαγαζί +50-70εκ δε βρίσκεις ουτε σε προσφορά.
    Αμα ο άλλος θέλει για αυτούς 3 εκ το χρόνο δηλαδή 15 στη πενταετία πως το βλέπεις?

    Προπονητή θες 2εκ με την ομάδα του? Αλλά 10 στη πενταετία.

    Ρόστερ θες για πλάκα 15εκ καλήμερα και άλλα τόσα στη τριετία μπας και φτάσεις στα μισά τον άλλον? 7-8 παίκτες των 2εκ, πόσο κάνει ο καμαρα ο σεμεδο ο Ελ αραμπι?
    Ο άλλος έσκασε 4.5 εκ για τον Ποντενσε τι το πέρασες?
    3 το χρόνο δινει στο Βαλμπουενα. 2.5 άσχετα αν δε του βγήκε στο ράφινια. 1.5 στο Σωκράτη.
    Ο μπάρμπα Τοροσιδης 37 χρονων που πέρσι σε ξεφτιλίσε στο τελικό πήρε παραπάνω από όσο έδωσες όλες τις μεταγραφές στην άμυνα αυτούς που 8 μήνες μετά από παιχταράδες τότε τους κατονομασες ως πεπόνια.
    Αμα αυτοί είναι πεπόνια εσύ που τους κουβαλήσες και έλεγες για ομαδαρα και το πληρέστερο ροστερ τι είσαι?

    Κολοκύθας?

    Ακόμη τον Αραουχο ονειρεύεσαι? Γεροντική άνοια ΕΛΕΟΣ πλέον.

    Να συνεχίσω?

    Για κάνε μια σούμα ΜΟΝΟ αυτά να δεις τι θέλει ο άλλος για πέντε χρόνια ΜΠΑΣ και χτίσει λίγο το μπουρδελο που δεν έχει ΕΝΑΝ της προκοπής. Τι πλάνο θα κάνει ο αγοραστής νομίζεις, τα έξοδα του εξαμήνου?

    Η θα σκάσει μια 100αρα για να εχει το μαγαζί να βολοδέρνει με τα μανταλα τα χνιντ και το μαύρο πανθηρα από τα γαριδάκια μπας και δε χάνει back to back από το …. Βόλο?

    Ε άμα είναι να χάνεις από το Βόλο το Πάς το Ρουλη τον Αστέρα δε χρειάζεσαι ουτε το αεκ ουτε να δώσεις 2 καράβια λεφτά. Δώσε ένα δίφραγκο πάρε τον ΟΦΗ ρίξε και 500 για μεταγραφές και καθάρισες. Τι τέταρτος τι όγδοος η δέκατος.
    Μη χάσεις την Ευρώπη που δε σταυρωνεις πόντο, η θα σου λείψει το ρεζίλεμα από τις Ζόριες?

    Πόσα θα πάει το αεκ σε 5 έτη δηλαδή? 150εκ με τη τρύπα να υπάρχει? Επειδή δε τη βλέπεις και τα κρύβουν κάτω από το χαλί ? Τι έγιναν τα λεφτά τόσα χρόνια? Δε θα εμφανιστούν?

    Άσε τα άλλα. Τα λεφτά του CHL και 2 φορές του Europa μια πενηνταρα που είναι? Στη μεταγραφή του κανενα στο CHL η στο χνιντ πέρσι? Η σου μασουντ εκείνο το όρθιο ταγαρι απο το Ιράν που πήρες ελεύθερο από το νιονιο?

    Αντε και πηγε όσα πήγε.

    Από έσοδα τι θα δείξεις να τον δελεάσεις? Τη τέταρτη θέση του conference των 2-3 εκ ΑΝ μπεις, το ροστερ που δεν έχει ΕΝΑΝ για πούλημα και είναι όλοι για τη χωματερή? Την εμπορική αξία που είναι πάτος και εξαρτάται από τον ΟΠΑΠ και μόνο?
    Αν για οποιοδήποτε λόγο ο ΟΠΑΠ πάθει κάτι, κατεβασε ρολά μόνος σου μη το κουράζεις. ΟΠΑΠ μεγας χορηγός, ΟΠΑΠ στις διαφημίσεις, ΟΠΑΠ στη φανέλα, ΟΠΑΠ στο γήπεδο,μέχρι και τα βραβεία στους παίκτες ο ΟΠΑΠ τα πληρώνει, αυτό δεν είναι ομάδα πια. Η ποδοσφαιρική ένωση ΟΠΑΠ είναι. Τρομερή δουλειά ο καραμούζας…

    Κοροιδευωμαστε τώρα?

    65εκ καθαρά πουλήθηκε ο γαυρος με έσοδα CHL σχεδόν μόνιμα, με 18.000 διάρκειας με πελατειακή βάση με με με και θα πουλήσει 105 ο άλλος τι? Το μανταλο το γερό τσιγκι και το μαλακά που έβαλε τα μισά γκολ του Βέρντε?
    Η το γηπεδο με μηδέν εμπορικές χρήσεις?

    300 πουλήθηκε η Liverpool. Η Liverpool που ενα κρά να κανει γεμίζει 57.000 κόσμο το ναό ακόμη και αν παίζει οικογενειακό διπλό Ιούλιο μήνα. Η Liverpool που πουλάει εκατομμύρια φανέλες από την Αφρική μέχρι τη Ν Ζηλανδία.
    Τι να κλασει το τσαντίρι μπροστά στο Anfield, τι να μας πει το σπατο μπροστά στο Kirkby? £60εκ λίρες προπονητικό…
    Η Liverpool που έχει τηλεοπτικό 180εκ βάση.

    ΑΝ πάρει 50 χερατα
    ουτε του παππα μη το πει.

    Θα τη πιάσω τη “συνέντευξη” που πετάω από το αεροπλάνο. Που βγήκε σα δαρμενο σκυλι με την ουρά στα σκέλια και πέταξε εκεί 5 εξυπνάδες που δε τις χαφτει ουτε ο μπαφος21 πλέον, που ΔΕΝ άφησε κάμερες (γιατί?) και το καθυστέρησε όσο μπορούσε για να πέσει σοβάς από τα γλυφτρονια μπας και φανεί κάπως.

    Που μας το παίζεις large, που δε κόλωνεις, με ανοιχτά τα χέρια και σφιχτα τα κολομερια (που λέει και η Νικολέτα -καλή φίλη) αλλά δίνεις συνεντεύξεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον με δικά σου παιδιά που δε μεταδιδωνται πουθενά live και δε ρωτάνε και πολλά.

    Αιντε να τελειώνουμε με το σαχλαμαρα.

    Sent from my iPhone

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Έγραφαν εδω και μέρες πως “ο Μελισσανίδης ανοίγει τα χαρτιά του”.
    Τελικά και που πήγε ο ίδιος στα Σπάτα μάλλον πολύ ήταν. Περίμενα πως θα έστελνε τον Δημάτο να τους μοιράσει φωτοτυπίες, ή τον καινούριο CEO (lol)
    Παίχτηκε φάση Aegean δηλαδή με τραπεζώματα, μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει μαυρίλα γιατί το αστείο παρατράβηξε. Πόσοι μπακαλιάροι να ψαρώσουν με τις ίδιες και τις ίδιες ατάκες.. κάθε φορά και λιγότεροι.
    Με έναν προπονητή τελειωμένο ποδοσφαιρικά ο οποίος βλέπει να τον εξευτελίζει δημόσια ο εργοδότης του και δεν αντιδράει για να μη χάσει το συμβόλαιο. Ένας άνθρωπος χωρίς αξιοπρέπεια. Σήμερα είναι – αύριο δεν είναι.
    “Δεν τον θέλουμε μωρέ τον μαλάκα, αλλά τι να κάνω που δε μπορώ να βρω άλλον ..”
    Και αν τελικά δε βρεί τον προπονητή όπως τον θέλει, θα αφήσει στο τιμόνι της ομάδας αυτός ο διπολικός.
    Γενικά η “συνέντευξη” κινήθηκε σε “δεν ξέρω, δεν είδα, θα δούμε”. Δεν είχε τίποτα καινούριο να πει.
    Βέβαια είπε πως “δεν είχαμε έσοδα αλλά είχαμε 35μύρια έξοδα”.
    Κάτσε ρε μπάρμπα, πως δεν είχες έσοδα. Τηλεοπτικά, Σκατέλι, ΟΠΑΠ κλπ δεν είναι έσοδα?
    Μόνο τα εισιτήρια στερήθηκες. Ακόμα και στους παίκτες έκανες περικοπές στα συμβόλαια με πρόσχημα τον covid.
    Τα 35μύρια έξοδα πάλι απο που προκύπτουν? Απο τα 120 χιλιάρικα του Χνίντ ή απο τα 100 του Σβάρνα? ή απο τα 70 του Παουλίνιο και τα 50 του Λάτσι?
    “Η ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε στην οικογένεια Μελισσανίδη” τους είπε.
    Οχι “αγοράστηκε”, “πέρασε” σκέτο. Ούτε ξέρουμε τι χρωστάει και αν χρωστάει, ούτε θα μάθουμε ποτέ. “Η ΑΕΚ δε χρωστάει ούτε δραχμή”. Απο ευρώ όμως? πως πάει?
    Η μάλλον θα μάθουμε όταν θα έρθει η ωρα να πουληθεί, γιατί λογικά ο επόμενος θα κάνει έλεγχο των οικονομικών. (Όταν βρεθεί).
    Σκούρα τα πράγματα για την ΑΕΚ.
    Η ομάδα θα είναι όμηρος αυτού του ανθρώπου και των ιδεοληψιών του για άγνωστο χρονικό διάστημα.
    Κάθε φορά που μιλάει τα κάνει χειρότερα. Γι’αυτό κρύβεται και μιλάει μόνο όταν θέλει σ’αυτούς που θέλει και τους βάζει να τα δημοσιεύσουν την ωρα που θέλει.
    Γιατί τους καλεί τότε? Ούτως η άλλως ερωτήσεις δεν τολμούν να κάνουν.
    Ας βγάζει μια ανακοίνωση μια φορά το χρόνο, να μην ξοδεύεται και σε σουβλάκια.

  3. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    《Από ένα σημείο και μετά, είναι πολύ κουραστικό να ακούς τον Μελισσανίδη. Είναι ρε παιδί μου και μια προσβολή του μορφωτικού μου επιπέδου…》
    Το αστειο κ συνάμα λυπηρο ειναι οτι ισχύει απόλυτα για όποιον έχει τελειώσει απο Γυμνάσιο! κ απάνω. Για να μην πω Δημοτικό.
    Η υπόλοιπη 《συνέντευξη 》-επιτομή της γεροντικης ανοιας,της ψευτομαγκιας κλανιας του πεζοδρομιου του περασμένου αιώνα,της εγωιστικης εμμονης,της κοροιδιας,της αυτοαναιρεσεως κ αυτοακυρωσεως,του απολυτου αλλαλουμ κ φαρσοκωμωδιας,πιστεύω δεν επιδέχεται σοβαρού σχολιασμού παρα μονο λογο κ ευκαιρια για διακωμωδηση.

  4. Ο/Η Johnny Rock λέει:

    Γεια σας φίλοι. Μια ερώτηση έχω. Πως μπορώ να κάνω εγγραφή στο site? Ή δε χρειάζεται?

  5. Ο/Η Johnny Rock λέει:

    Γεια σας φίλοι!

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μάζωξη στο καφενέ. “Φταίτε όλοι. Ακόμα και σεις…” Ειπε η μαύρη χήρα που συνέχεια έχει απλωμένη τη χείρα.

    Τι θα κάνει η ΑΕΚ; Τι σκοπέυετε να αλλάξετε κύριε Μελισσανίδη ρωτούσαν οι αυθορμήτως προσκεκλημένοι και ανεξάρτητοι μαχητές της δημοσιογραφίας της πορτοκαλάδας.

    Τι μαλακίες ρωτάτε; Είναι σα να ρωτάς έναν διασωληνωμένο,πότε θα κάνει εκείνη την 15ήμερη κρουαζιέρα,ξεκινωντας από το Ακαπούλκο.

    Η μέγιστη-από τις τόσες-ατάκα του πρόχειρου “Δελφινάριου” που στήθηκε στα Σπάτα χθες ήταν “Φέτος κατεβήκαμε το Μπράλο χωρίς φρένα”.
    Μια γρια μάζευε χόρτα. Τη βρίσκουν πεσμένη και ματωμένη. “Τι έπαθες γιαγιάκα”; ρωτούν οι διασώστες
    -Ετρεχα να πιάσω ένα πούστη λαγό αλλά μετά το 26ο χιλιόμετρο με σταμάτησε η τροχαία και έτσι εκείνος χώθηκε στη τρύπα του.

    Δϊδαγμα: Η γριά,ή από χέσιμο θα πάει,ή από ανακοπή.

    Φυσικά η μεγάλη αλήθεια εκστομίστηκε. “Δεν έχουμε θέμα χρημάτων.Δεν κωλωνουμε εκεί”.
    Οπως ακριβώς ο γερό-Λαδάς δεν έχει πρόβλημα,δεν κωλώνει να πάει στην εκκλησία με καινούρια παπούτσια. Με τη διαφορά ότι δεν είναι αναγκασμένος να τα φοράει,αλλά τα κρατά στη μασχάλη.Αφόρετα.

    Φυσικά να μη πάθεις ανακοπή λόγω της ΑΕΚ. Αλίμονο. Στον ανθό της ηλικίας. Είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ΑΕΚ σήμερα.Και δεν κάνω πλάκα.
    Ο Θεός να μου κόβει χιλιάρικα και να του δίνει δραχμές.

  7. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Δημητρη Καλημερα.
    Συμφωνω με αυτα που γραφεις.Το ερωτημα λοιπον ειναι απλο.Αν υποθεσουμε οτι αυριο βαζει πωλητηριο την ομαδα μια 40αρα-50αρα.Υπαρχει ανθρωπος να την παρει και να ειναι διατεθιμενος να τρεξει το μαγαζι με πλανο ,οργανωση και το σημαντικοτερο να βαλει 60 με 80 σε βαθος πενταετιας,μιας και θα υπαρχουν και τα οποια εσοδα ,που ολα μαζι θα προσεγγισουν το 150αρι?

  8. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Επισης μια απορια.Αν πουλησει ολο το πακετο,ομαδα,γηπεδο,Σπατα.Ποια ειναι η αποτιμηση του γηπεδου και των Σπατων με ολες τις εγκαταστασεις?
    Επισης αν καποιος παρει την ομαδα θα χρειαστει day one 30 εκκ για να στελεχωσει την ομαδα.Απο κει και υστερα θα μπορει να εχει ετησια εσοδα 25 με 30 εκκ το χρονο απο γηπεδο,φανελλα,χορηγιες,τηλεοπτικο και την οποια Ευρωπη.Τωρα με τον Μελ και εχει ενα 20αρικο χαλαρα το χρονο.Αρα σιγουρα η ομαδα χρειαζεται χρημα,αλλα δεν θα βγει απαραιτητα,ολο,απο την τσεπη του οποιου επομενου.Υπαρχει η βαση για αναπτυξη,απλα εως τωρα τα οποια χρηματα πηγαιναν στο γηπεδο και στις τσεπες

  9. Ο/Η Pontios λέει:

    Μελισσανιδη το ψεμα και τις παπαριες σου να πας να τις πουλησεις αλλου.

    εχθες πραγματικα ντραπηκα που η ΑΕΚ εχει προεδρο εσενα.

    ψεμα νο1

    Αραουχο
    τον πηρες με υποχρεωτικη ρητρα αγορας και εσυ προτιμησες να τον διωξεις και να πληρωσεις το πεναλτι.Σε ποιους λες μακαρι να τον παρουμε???στα βλαμμενα προφανως.

    ψεμα νο2
    «Δεν πέτυχαν οι μεταγραφές. Δώσαμε τα περισσότερα λεφτά φέτος. Δεν μας βγήκαν».
    αυτες που πηρες ελευθερες?
    η του μαυρου πανθηρα?

    ξεφτιλα να πηγαινεις σε ενα ρουμανο κλεφτοκοτα που οι φυλακες ειναι γεματες απο δαυτους και να τον παρακαλας να ερθει στην ομαδα που οπου βρεθει και οπου σταθει μας αποκαλει κλεφτες.

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

    μερα που ειναι και σημερα 19 μαιου

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τι μας είπε ο μεγιστάνας?

    Ότι αν δεν εχει κόσμο λεει θα πάει στα Σπάτα να παίζει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ το 300αρι- αυτό το καίει πια έδρα τώρα? Από ποτέ έγινε έδρα κάτι που ακόμη χτίζεται και δε θα εχει κόσμο?. Γιατί με κόσμο στο ΟΑΚΑ το γέμιζε το γήπεδο και του φάνηκε άσχημο. Ξέχασε που έκοβε 3-4 χιλιάρικα σε κάτι ματσάκια και άμα, με τους είναι εδώ μαζί σου να τους μετράει σα παρουσία την ώρα που άνοιγε τις πόρτες ΤΣΑΜΠΑ στο δεκάλεπτο. Με αυτά τα χάλια ούτε ταξί δε γεμίζεις μεγάλε. Ο Covid φταίει, αλλιώς μιλιούνια θα έτρεχαν να δουν το Κοσίδη και το Μαχαίρα να τρωνε τα τριμπαλλα απανωτά.

    Για τα λάθη που έγιναν: Φταίμε εμείς που γκρινιάζουμε ενώ έπρεπε να γλεντάμε στο 1-5 για παράδειγμα η να φωνάζουμε ζητώ όταν σε γλένταγε ο Μπεος δυο φορές καπάκι και τερμάτιζες -30. Ασε που κάνουμε μάνατζερ παιχνίδια- εμείς οι οπαδοί περνούμε τηλέφωνο τους μάνατζερ να μας στέλνουν τις παλταδουρες- αλλά: ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    Αφού ξέρεις από ποδόσφαιρο πως γίνεται να έχεις φορτώσει μια στάνη πρόβατα και να σε πιάνουν κότσο οι μάνατζερ ρε μεγάλε φύλαρχε?

    Ο ρεπόρτερ λεει πρέπει να στηρίζει. Γιατί κάνει και τίποτε άλλο? Το τι δράκους έχουμε ακούσει δε λέγεται, από πληρέστερο ροστερ μέχρι ότι φταίει ο Χνιντ που είναι γιδοβοσκός όχι εσύ που τον κουβάλησες. +200 φταίχτες έχουμε βρει, 11 προπονητές, 7 τεχνικούς διευθυντές 8 χρόνια πλέον, ΜΙΑ φορά ΕΝΑΣ δε τόλμησε να σε ακουμπήσει και μιλάς?
    Εδώ μας έχουν βγάλει τον άλλο κάτι μεταξύ MO SALAH και EMBAPEE, ένα τύπο που έβαλε τα μισά γκολ από το προηγούμενο το Βέρντε που γελάγανε τα κάγκελα – δε θα σταματήσω να το λέω- με το νούμερο που όμως είναι λεει γρήγορος… Και όμως ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ και βρήκες καλύτερο ΓΙΔΙ από τον Ιταλό. Δηλαδή τι άλλο θες να γράψουν τα καημένα ακόμη για να είσαι ευχαριστημένος? Δε σου φτάνει που δέχτηκαν ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ να μην υπάρχουν κάμερες, live, μαγνητοφώνηση και να τους διανείμεις εσύ όπως και οπότε γούσταρες τη συνέντευξη?
    Εγώ ξέρω ότι οι συνεντεύξεις τέτοιου είδους είναι ζωντανές, έχουν κόσμο από ΟΛΑ τα μέσα (όχι μόνο το ΣΑΝΟ365 και τους Τσακίρηδες-ΟΓΛΟΥ) και γίνονται live ερωτήσεις.
    Μπορεί ακόμη και να θέλει κάποιος να αμφισβητήσει αυτά που ειπωθήκαν? Η νομίζεις ότι ο τελευταίος δημοσιογράφος που ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΧΩΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ/ΕΡΩΤΗΣΗ/ΑΝΤΙΛΟΓΟ μια ‘συνέντευξη’ να τη αναρτήσει?
    Συνέντευξή είναι αυτό η δήλωση?

    Για τις μετάγραφες: Έναν τερματοφύλακα, σέντερ μπακ, πλάγια μπακ, ένα κεντρικό καλό χαφ ένα έξω αριστερά. OK περιμένουμε να δούμε όχι πόσους αλλά ΤΙ θα φέρεις. Γιατί άμα είναι να μου αλλάξεις το Τσιντωτα με τον Ανέστη και το Χουλτ με τον Ινσουα αστό καλυτέρα τσάμπα κουράζεσαι

    Πήραμε μπακ και βγήκαν πεπόνια. Όχι μεγάλε. Πήρες πεπόνια και σου βγήκε ακριβώς ότι πήρες. Τι ήθελες εσύ να σου βγει ο Ρουμάνος δηλαδή? Καναβαρο με 100 χιλιάρικα?

    ΟΛΟΙ οι παίκτες που έρχονται απλά αντικαθιστούν τα λεφτά αυτών που φεύγουν. Έφυγε ο Ούγκο γλύτωσες 500 τα έδωσες στον Αραουχο. Έφυγε ο Ντιντακ πήρες και 400 και τα έδωσες για Λόπεζ και πορτογάλο. Έφυγε ο Γιόχανσον και τα ιδιά λεφτά κατέληξαν στον Σιμανσκι. Έφυγε ο Γκαλο – είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου τότε για 250 χιλιάρικα ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ και μια χαρά παίκτης- και κουβάλησες το πεπόνι.
    Έφυγε ο Μπάρκας, τσίμπησες 4,5 (εσύ το είπες) και πήρες το κανένα.
    Έφυγε ο Λαμπρόπουλος ο Οικονόμου ο Κολοβετσιος και έφτασες με το Σβάρνα το Λατσι και το Μιται και οι 3 μαζί άμα παίρνουν 250 χιλιάρικα είναι θαύμα.
    Ανακύκλωση χρήματων κάνει ο τύπος, με τα λεφτά του Τσιγκι 400-450 προσπαθεί να βρει τον επόμενο γι’ αυτό τον έφτυσε και ο Γάλλος. Ούτε Σεντ παραπάνω δε δίνει και ας αφήσει τα χουβαρνταλίκια για αυτούς που τα τρωνε ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα.
    Δηλαδή ρε μεγάλε ΕΔΙΝΕΣ 3-5ΕΚ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ?
    Τι θα πει δε ξέρω και θα προσπαθήσω? Εσύ δε μας είπες 3 γραμμές πριν ότι ξέρεις?
    70 χρονών έφτασες. 8 χρόνια, τρίτη φορά στο τιμόνι κατά πότε λες να μάθεις?

    Η ΑΕΚ θέλει σέντερ φορ, ή θα κρατήσει τον Ολιβέιρα η θα πάρει άλλον, Για να σταματήσουμε τον Μανόλο πρέπει να βρούμε καλό προπονητή. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου.
    Θαυμάζω την σταθερότητα των απόψεων σου που φανερώνει και την οργάνωση με το πλάνο σου. Δε μας κάνουν αυτοί που έχουμε, θέλουμε άλλους, αλλά μπορεί και να τους κρατήσουμε… Πας φουλ για παράγοντας του Εδεσσαικου νομίζω όλοι έχουμε δει το βίντεο χρόνια τώρα

    Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πάλι καλά. Συμβόλαιο θα εχει, θεατές να το βλέπουν δε ξέρω αν θα εχει.

    Πραγματικά ΘΑΥΜΑΖΩ το Stevie για 2 πράγματα. Πρώτον εχει η δύναμη να βλέπει τα ματς του αεκ αλλά δεύτερον και βασικότερο να είναι ‘αναγκασμένος’ να γραφεί το ίδιο σχόλιο- μιας και δεν αλλάζει το θέαμα- κάθε Κυριακή σερί με αλλά λογία. Αυτά βλέπει ο άνθρωπος αυτά γραφεί από τη μια αλλά η υπομονή του είναι πρωτοφανής για τα δικά μου στάνταρ.
    Εκεί που θα πέσει γέλιο πάντως είναι αν εφαρμόσει ο νέος ιδιοκτήτης της NOVA (η του Cosmote αν το πάρει) το σύστημα που έχουν εδώ και ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΒΑΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ που είναι και το πιο δίκαιο. 500 βλέπουν τη Liverpool/Referee/Chelskey, 200 τη Leicester Arsenal, 10 τη West Brom. ΔΕΝ παίρνουν όλοι τα ίδια για τον απλό λόγο ότι η Ford πχ θα βάλει διαφήμιση ΑΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ στο Liverpool-Chelskey όχι στο West Brom- Fulham.
    Πως γίνεται? Μα είναι απλό. Όλα είναι ψηφιακά και ο παροχος ανά πασά στιγμή ξέρει πόσοι βλέπουν πιο κανάλι, έχουν δηλαδή feed στο IP τους η στο πιάτο τους.
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ μεγιστάνα μου… άμα έρθει ο άλλος και σου πει ΔΕΝ πάμε με τις συνδέσεις αλλά με το Feed. Και κάτσε εσύ μετα και τραγουδά για αεκTV και κίτρινα αλόγα. Τα ίδια τραγούδαγε και ο Ρώσσος και έκανε μια κολοτουμπα που θα τη ζήλευε και ο Master του είδους Αλι6ς ο cανοπωλητηc/μνημονιοcχιcτηc.

    Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, σταματήστε ρε.
    Μεγάλε: Τα ΡΕ σπίτι σου. Στη γυναικά σου και στο παιδί σου. ΡΕ σε εταιρείες δεν υπάρχουν ποσό μάλλον σε πελάτες. Άιντε βλάχο που νομίζεις ότι ζεις στο 1950.

    Για Τσιγκρίνσκι Θα δω τι πει και ο προπονητής… Ποιος προπονητής? Ο Μανώλης, ο …Ρεμπροφ η αυτός που δεν έχεις κάτι στα χεριά σου? Στο καλόγερο σε έπιασε η κάψα για τη γνώμη του προπονητή? Για Μάνταλο, Αλμπάνη, Μήτογλου και άλλους 2 ακόμη που κλείνεις ο …. ‘προπονητής’ δεν εχει άποψη? Τον άλλον από τη Β’ Ινδίας ποιος προπονητής τον ενέκρινε?

    Αν έχει παράπονα από τον κόσμο: Το σκατό εγώ το τρώω και φεύγω στο ημίχρονο γιατί με πιάνουν ταχυπαλμίες. Εσύ τα έκανες σκατα, ποιος θες να τα φάει δηλαδή? Ο Μαρινάκης? Άμα δε θες να σε πιάνουν ταχυπαλμίες μη πας στο γήπεδο. ΟΛΟΙ ξέρουμε από πριν το αποτέλεσμα, ότι τα 3 είναι κάτι νορμάλ, μόνο εσύ –που ξέρεις και από μπάλλα ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ- δε το κατάλαβες?

    Για τον Αραουχο I rest my case. Μου θυμίζεις κάτι παππουδια 170 χρονών που μιλάνε πως πετάξαμε τους Ιταλούς πριν 80 χρόνια στη θάλασσα. Εκεί κολλημένη η βελόνα στο 1940. Δώσε μου Σοφία Βεμπο και ας πεθάνω.

    Ένα μήνυμα στον κόσμο; Αυτό το κλαμπ κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. Η απόσταση από τον Ολυμπιακό είναι για όσους δεν ξέρουν μπάλα.
    Ενώ εσύ που ξέρεις μπάλλα δεν είσαι στο -30. Άλλος είναι.

    Αφήνω τελευταίο το επικό:

    Για το θέμα του budget Ό.τι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ. Δεν θα κoλώσουμε στο οικονομικό.

    Έτσι σε θέλω μεγάλε. Ανοιχτοχέρη και παρτα όλα. Large που δε κολώνει πουθενά και αν τα πάρει φέρνει και τη Μπαρτσελόνα.

    Όπως λεει και ο λαός: Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φα’ το

    ΥΓ 3 μερες μεχρι Σαββατο με τρωνε τα αερδοδρομια, 6 πτησεις εχω, αρα και χρονο στο ενδιαμεσο. Θελω να δω τι αλλες παπαριες θα μας γραψουν να γελασω

  11. Ο/Η JF λέει:

    “Έχουμε και δεν έχουμε, φέρνουμε αλλά έχουμε, οπότε τι θέλεις τώρα;”

    Όλη η συνέντευξη ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ σε 2 γραμμές. Όποιος καταφέρει να διαβάσει όλη τη συνέντευξη και δεν κάψει όλα του τα εγκεφαλικά κύτταρα είναι ήρωας.

  12. Ο/Η Κώστας λέει:

    Άσχετο. Η Μποταφόγκο, η οποία είδα πως παίζει στη Β εθνική, έχει τόσο πλούσιο πάρεδρο; @the snitch Με νίκη η Liverpool σήμερα νομίζω για ένα γκολ πιάνει την 4 θέση. Εννοώ στη διαφορά τερμάτων. Καλά θα ήταν, για σιγουριά να προσπαθήσει να ρίξει κάτι παραπάνω.

    Διάβασα και εγώ τα λόγια του Τίγρεως, διότι η λογική λέει πως από ηλικιωμένους και δη επιχειρηματίες, είθισται να ακούς και καμιά (άγια) σοφή κουβέντα. Το ουισκάκι έλειπε, κανά μωρό να φέρνει το μεζέ “ξηρούς καρπούς” και να κοιτάνε οι οπαδογράφοι τη κωλάρα της, γιατί βλέποντας και ακούγοντας τον τζε εκεί που είναι επικεφαλής των ακέφαλων υπαλλήλων του ήδη αυτο-ξευτιλίζονταν.

    Νομίζω το κακό με αυτούς, δηλαδή η ατυχία τους, είναι πως ο (περισσότερος) κόσμος της ΑΕΚ δεν είστε γαύροι. Δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το “θέσφατο” του λόγου του πρόεδρα να ‘ούμε.. Από “ψυχολογικό-κοινωνιολογικό” ας πούμε ενδιαφέρον που παρακολουθώ γενικά τους οπαδούς. Μία, δύο δέκα-πέντε, τον πήραν πρέφα τον Δημήτριο, γνήσιο απόγονο του Βυζαντίου μας. Καλά οι αντιφάσεις στα λόγια του, όχι απλά δείχνουν πανικό και καταστάσεις χύμα στο κύμα, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει καμία διαύγεια στο νου για ορθή, δηλαδή λογική, απόφαση. Θυμίζει συνταξιούχο που κατεβάζει 15 ομάδες παρολί με 0,25 λεπτά του ευρώ γιατί θεωρεί πως εκείνη είναι η μέρα που θα κλείσει τον ΟΠΑΠ. Και οι ζέστες δεν έχουν αρχίσει ακόμη.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @LFC

    Ορθά -ως ιδιώτης- σκέφτεσαι αλλά δεν πάει έτσι το πράγμα στις επιχειρήσεις.
    Δεν υπάρχει αποτίμηση εγκαταστάσεων όπως πχ σε ένα σπίτι ένα οικόπεδο.

    Στη δουλειά σιγουρά υπάρχει εκτίμηση αξίας ακίνητου αλλά αυτό που μετράει δεν είναι το τόσο το νούμερο όσο η ετήσια απόδοσή του.
    Μπορεί ένα ξενοδοχείο να είναι σούπερ να είναι στο τέλειο σημείο με θεά με οδικούς άξονες με ησυχία με με με.
    Αν δεν εχει συμβόλαια με Operator (πχ TUI) να γεμίζει πελάτες και αραχνιάζουν οι πισίνες και τα εστιατόρια τι να το κάνεις?

    Αν κάτι σου στοιχίζει 100 με όλα τα έξοδα δηλαδή κόστος κτίσης, κόστος χρήματος (επιτόκιο δανεισμού) η τι χάνεις αν έβαζες αλλού τα χρήματά σου συν τα λειτουργικά του έξοδα (καθαρισμός συντήρηση λειτουργία προσωπικό κλπ.) τα λεγόμενα OPEX κοιτάς αυτό το κάτι ποσά θα σου γυρίσει πίσω.

    Αν έχεις 1εκ για παράδειγμα και το έβαζες σε ένα ομόλογο μηδενικού ρίσκου δε θα έπαιρνες ένα π.χ ένα 3% επιπλέον? 2,7% με 3,10% βγήκε χθες η απόδοσή της Costamare του Κωνσταντακόπουλου που είναι και από τα μέρη σου, το κοιτάμε από τη περασμένη εβδομάδα μπήκε ένας φίλος. Αρα αν κάποιος μπει ανά 1εκ στη πενταετία παίρνει 3% cumulative δηλαδή ~77,600 τόκο, πάει αθροιστικά στο έτος όχι συνολικά, όπως πάνε όλα τα bonds. Βαλε λοιπόν 50εκ για 5 χρόνια να δεις τι χάνεις αν τα είχες βάλει σε ομόλογα: 50Χ 77,600 = ~4εκ τόκους μόνο.

    Αρα δε βάζει κάποιος 50 βάζει 54 και αυτό μόνο για αρχή.

    Το δεύτερο είναι τι σου δίνει ως απόδοση. Τα 54 που έβαλες + τα OPEX στη πενταετία ποσά μπορούν να σου γυρίσουν πίσω και ως δουλειά και ως αξία. Αν πχ πάρεις πίσω έξτρα 10εκ από τη χρήση του αλλά η αξία του ακίνητου ‘πέσει’ όταν πας να το πουλήσεις κατά 15εκ (φθορές, υποτίμηση κλπ.) τότε είσαι χαμένος 5εκ.
    Υποτίμηση για παράδειγμα είναι ο χρόνος χρήσης. Ο μεγιστάνας ξεκινά με 50 χρόνια συμβόλαιο χρήσης, σε 10 χρόνια όμως άμα πάει να το πουλήσει θα εχει γίνει 40 αρά χάνει το 20% της χρησικτισιακης του αξίας γιατί πλέον έχεις 20% λιγότερο χρόνο να το εκμεταλλευτείς.

    Τώρα τα αλλά δεν είναι στάνταρ έξοδα και σηκώνουν κουβέντα. Ναι μπορεί η ομάδα να ζήσει από τα έσοδα της, είναι γύρω στα 18 τη σαιζόν, εξαρτάται ποσό (χρονικά) και πως (ποιοτικά) θέλει κάποιος να τρέξει το project.

    Πάντως λεφτά όπως τα λες: βάζω 50-70 κλπ. και δεν υπάρχουν ως λογική γενικά στην αγορά πλέον αλλά και ειδικά στο ελληνικός ποδοσφαιρος που πρωταθλητής βγαίνει αυτός με το ‘μεγαλύτερο ποινικό μητρώο’.
    Αυτά που λες ισχύουν σε ιδεατές καταστάσεις και νορμάλ αγορές. Εδώ εμείς ακόμη είμαστε στη εποχή του λίθου, παίζουμε φάπες στην ΕΠΟ και στρίβουμε κακαλα διαιτητών, και δίνουμε ‘συνεντεύξεις με ‘ατάκες’ επιπέδου σταματήστε ρε, μπας και πούμε ότι κερδαμε…

    «Μιλήσαμε με αρκετούς και μας είπαν ότι δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα». Λάθος μεγάλε. Δε θέλουν να έρθουν στο αεκ όπως το κατάντησες και με τις συνθήκες μπαμπουίνου που επικρατούν για να αλλάζουν κάθε 6 μήνες προπονητή και να έχουν ένα περίεργο να κάνει το cowboy κάθε 15 στα αποδυτήρια.

    Συνειδητοποιείς ότι ο Σιμοες εχει αλλάξει 11 προπονητές σε 6 χρόνια? ΕΝΤΕΚΑ (11) αφεντικά με τον έναν να φεύγει ως αποτυχημένος και να έρχεται ως πετυχημένος μπρος πίσω και θες να σε πάρουν σοβαρά ρε απίθανε? Ποιος να έρθει ρε τεράστιε φύλαρχε να δουλέψει για σένα?
    Για ποιο λόγο? Επειδή είναι υγιής η εταιρία και εχει μια συγκεκριμένη πορεία και πλάνο στο διηνεκές?
    Επειδή χτίζει προοπτική για κάτι καλύτερο μέσω Ευρώπης?
    Επειδή είσαι καλοπληρωτής που διώχνεις κόσμο νύχτα ανά πασά στιγμή να γλυτώσεις 50 χιλιάρικα, χουβαρντάς επειδή δίνεις μεγάλα συμβόλαια, επειδή είσαι και χαμηλών τόνων και φτάνεις να παίζεις φάπες 70 χρονών μαντράχαλος με τύπους που μπορεί ανετά να είναι εγγόνια σου για 20 χιλιάρικα?

    Νομίζεις ότι ο Poyet που τον έδιωξες ΝΥΧΤΑ κυριολεκτικά από το ξενοδοχείο δε μίλησε? Ο Γιόχανσον που του έκοβες τις προπονήσεις όταν πήγε στη Γαλλία στη Ρεν –ΝΑΙ ΣΤΗ ΡΕΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΟΧΘΕΣ- δε μίλησε? Ο Λαμπρόπουλος που έφτασες να του ορμήσεις επειδή σου φάνηκαν πολλά τα 120 δε μίλησε στη Μποχουμ?
    Ο Λιβαδιάς δε μίλησε στη Κροατία? Ο Αραουχο που τον κορόιδεψες και του έταζες μεταγραφή δε μίλησε στην Ισπανία?
    Όλοι οι μανατζαρεοι που έχουν όλους αυτούς που πάνε και έρχονται κάθε χρόνο κοντά 200 άτομα 8 χρόνια τώρα, δε μιλάνε είτε μεταξύ τους είτε στη πιάτσα?

    Μια χαρά έρχονται και οι Καμαρα και οι Ποντενσε και οι Ελ Αραμπι και οι Σεμεδο και οι Τσορι Ντομινγκεζ και οι Γκαλετι και οι Βαλμπουενα.
    Μια χαρά έρχεται ο Κοβάσεβιτς, ο Ιμπαγασα, ο Αμπινταλ όπως μια χαρά φεύγουν ο Τζιμπουρης και ο Μανωλάς.

    Έχουν ένα ελάττωμα βέβαια, θέλουν από τη μια να πληρωθούν σε χρήμα και όχι σε καθρεφτάκια και από την άλλη να παίξουν και κανα ματς στην Ευρώπη χωρίς να τρωνε μόνιμα σφαλιάρες μπας και κάνουν και ένα βήμα παραπάνω στη σύντομη καριέρα τους και πάρουν μια μεταγραφή κάπου καλυτέρα αφήνοντάς και λεφτά στο σύλλογο ταυτόχρονα.

    Αστα όμως δεν είναι για σένα αυτά, σε ζορίζουν, δε τα ξέρεις, δε θες να τα μάθεις γιατί εκτός από Τσίπης είσαι και ξεροκέφαλος. Τελειωμενη ιστορια ειναι, δε παλευεται.

    Και αυτά δυστυχώς ΔΕΝ αλλάζουν όσα ΡΕ και να πεις.

  14. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Δημητρηβτο ξενοδοχειο ηδη εχει κοσμο.Επισης το νεο project, μετα την αγορα εκτασεων διπλα απο το ξενοδοχειο,χτιζω-πουλαω βιλες,παει παρα πολυ καλα.Ηδη εχουν πουληθει αρκετες απ’οσο μαθαινω απο φιλο που εργαζεται στο ξενοδοχειο.
    Το θεμα ειναι υπαρχει επομενη μερα;Υπαρχει ανθρωπος να αγορασει το πακετο.Σε τιμη που θα την βρει με τον “μεγαλοεπενδυτη”?
    Ή δεν υπαρχει και μενουμε οπως ειμαστε ή υπαρχει αλλα ο δικος μας ζηταει τα αντερα του ή υπαρχει καποιος που θα “ψωνισει” στην “σωστη”τιμη?

  15. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Όποιος προπονητής ή ΤΔ και να έρθει αργά η γρήγορα θα συγκρουστεί με τις ιδεοληψίες και τα συμφέροντα του μπάρμπα. Το ίδιο έγινε με όσους περάσανε, άσχετα αν έπιασαν η οχι. Όλοι φεύγουν απαξιωμένοι και φθαρμένοι.
    Μόνο ο Πογιέτ έφυγε με το κεφάλι ψηλά αφήνοντας πίσω μια συμμαζεμένη ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο.
    Ο Μπάρμπας θα ήθελε πολύ να ήταν ελεύθερος ο Πογιέτ, όμως απο τον Φεβρουάριο ανέλαβε ομάδα της Χιλής.
    Ο ίδιος είχε δηλώσει πως τον Δεκέμβριο είχε συμφωνήσει με τον Ίβιτς να επιστρέψει αλλά ο μπάρμπας πήγε και έφερε τον Χιμένεθ και η ευκαιρία χάθηκε.
    Θα είχες τον Gus να κάνει ξεσκαρτάρισμα και να σου έχει έτοιμο το πλάνο για του χρόνου. Αλλά δε βαριέσαι.. πιο βολικός ο Χιμένεθ που δε ζητάει και παίκτες.
    Αυτός ο προπονητής θα είχε το μικρότερο ρίσκο απ’όσους έχουν ακουστεί.
    Διότι γνωρίζουμε και είδαμε την δουλειά του με ρόστερ πολύ κατώτερο ακόμα και απο το σημερινό. Χωρίς Αραούχο, Βράνιες, χωρίς Τσιγκρίνσκι 4 χρόνια νεώτερο και άλλα πουλιά.
    Έκανες μαλακία τον Δεκέμβριο. Άλλη μια απο τις πολλές, η οποία πιθανότατα θα σου στοιχίσει και την επόμενη σεζόν.

  16. Ο/Η Hokan λέει:

    Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λουτσέσκου έχει συμφωνήσει με τον Πάοκ……οπότε….

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το έκανε. Αυτό γελοιοποιείται. Αυτά που είπε ή που δεν είπε είναι απολύτως κατανοητά. Σωτηρία, δεν υπάρχει. Άλλη μία χρονιά με ταβάνι τους -10. Κάτι ακόμα για τον κόσμο, που είπε ότι ζητάει πρωτάθλημα. ΠΟΤΕ, μα ποτέ οι Αεκτζήδες δεν ζήτησαν επιτακτικά το πρωτάθλημα και με οποιοδήποτε τρόπο. Θέλαμε και θελουμε να βλέπουμε μπάλα. Μια νοικοκυρεμένη ομάδα, φτιαγμένη με πλάνο, λογική και υγεία. Οι ψυχώσεις, τα εμείς ή κανείς και υπόλοιπα μακιαβελικά κατάλοιπα, αφορούν τους βόθρους, βορρά και νότου.

    Για το περιβάλλον σοβιετίας που έλαβε μέρος το γεγονός, μόνο ΝΤΡΟΠΗ. Κανονικά πριν τον ατακαδόρο, πρέπει να φάνε ξύλο αυτές οι γλίτσες που έχει μαζέψει για να τρώνε μπιφτέκι με τοματίνια. Ας ρωτήσουν τον Κοσμά, ξέρει αυτός.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το γνωρίζω μιας και είναι από τα αγαπημένα μέρη της φίλης μου και κατεβαίνουμε συχνά για ξεκούραση συνήθως τριήμερα -τετραήμερα 2-3 φορές το χρόνο: δε κάνουμε τίποτα απολύτως, είμαστε αποκλειστικά στο χώρο μας ιδιωτικά για μπάνιο, άραγμα κλπ. και το πιο μακρινό μέρος είναι τα εστιατόρια και τα Bar και αυτά όχι πάντα. Μπορώ να πω- χωρίς να ξέρω τη Μύκονο μιας και τη σιχαίνομαι και δε πατάω ποτέ- ότι είναι με διαφορά το καλύτερο ξενοδοχείο –service- παροχές- εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.
    Εχουμε γνωρίσει, αλλά μόνο τυπικά τον γιο, τυπικά εννοώ χάρηκα- ωραίος καιρός- 10 κουβέντες, αλλά μέχρι εκεί σε μια μάζωξη στο Romano’s.
    Φυσικά πάει καλά. Είναι σοβαρή οικογένεια με νορμάλ τρόπους σέβονται και αγαπάνε και το τόπο τους και αυτό που κάνουν. Επακόλουθο είναι η περιουσία όχι αυτοσκοπός.
    Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, από σερβιτόρος μέχρι εφοπλιστής καλυτέρα μη το κάνεις. Λεφτά μπορεί να βγάλεις αλλά μέχρι εκεί, κάνεις δε θα σε υπολογίζει ακριβώς γιατί φαίνεται ότι είσαι της αρπαχτης και μόνο αυτό σε νοιάζει.

    Τίποτε δεν υπάρχει. Παρα μόνο ένας εκ του αποτελέσματος αποτυχημένος που εχει πεισμώσει ότι δεν αρμενίζει στραβά αλλά ο γιαλός είναι λάθος..
    Γιατί εχει ‘πεισμώσει’? Γιατί πολύ απλά δεν του εχει κάτσει να τη ξεφορτωθεί ακόμη χρονικά, υπολόγιζε το 2020 να εχει καθαρίσει- δεν είναι έτοιμο το γήπεδο να λειτουργεί για να είναι τυράκι και η κατρακυλά είναι αναπάντεχα μεγάλη. ΟΚ να βγούμε τρίτοι, αλλά άλλο τρίτος με μια μικρή διαφορά 10 πόντοι και να έχω πάρει και κανα ντέρμπι και άλλο -30, να τρως τάλιρα και να σε γλεντάνε τα χωριά.

    Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση είναι βλέπεις υποχρεωμένος να βάλει λεφτά, οι δικαιολογίες τα μπετά τα σοβατίσματα και τα βαψίματα εκτός ότι τελείωσαν, τα βαρέθηκε και ο κόσμος 5 χρόνια. Αυτός υπολόγιζε να τελειώνει το 2020 να αφήσει και καλά μια ομάδα νορμάλ ‘χωρίς χρέη’ άντε τριτοδευτερη και να μείνει στην ιστορία ως ο μεταρρυθμιστής που έφτιαξε γήπεδα κλπ. Τώρα μόνο φθορά εχει και του ζητάνε και λεφτά για την ομάδα.
    Τι δουλειά εχει αυτός με ροστερ και τέτοια πράγματα και μάλιστα με τη δικιά του τσέπη?
    Να ήταν ένας Ντάνιελ Λεβι να ‘ξοδεύει’ να τσιμπάει και καμμιά προμήθεια να το καταλάβω. Μαχαιριά στη καρδιά είναι να ζητάς λεφτά από το Μήτσου.

    Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ΑΝ βρεθεί κάποιος κάποια στιγμή θα είναι ΤΑΧΑ ΜΟΥ ως συνεταίρος αρχικά με αυτά τα υπερβολικά νούμερα για να δικαιολογηθούν και τα ανάλογα ξεπλύματα, όπως ο Ιβάν. Συνήθως αυτά είναι από χώρες και δουλειές αμφίβολου προελεύσεως και σιγουρά μη ελεγχόμενα. Τσιγαρας από το Ροστωφ ο άλλος τώρα έτρεχα γύρευε πως καθάρισαν τα εκατομμύρια αργά το βραδύ σε κάτι ΑΜΚ για να καλύψουν έξοδα που δεν είδε κάνεις. 2εκ λεει πήρε ο Περπατωφ για να κόψει 3 βόλτες κυριολεκτικά Σόφια- Μπουγατσουπολη.
    US/UK/EU είναι αρκετά ελεγχόμενα, άμα πας τώρα σε ‘ομογενείς’ και τίποτε πρώην ΕΣΣΔ άντε βρες πως βγήκαν τα λεφτά.

    Θυμάσαι ποσό κόστισε ο …Τσιριτς τότε 2,5ΔΙΣ! Ο Τσεκολι? Ο Μπιεκοβιτς, ο Ματιασεβιτς? Ο Ρε, ο Μεντεζ? Αμ ο άλλος ο Τουμπακοβιτς ο μαέστρος?

    Είπαμε ο μπαγάσας είναι γνώστης, ξεχνιούνται όλα αυτά τα διαμάντια? Επίτηδες να προσπαθείς τόσες αποτυχίες σε μια σαιζόν δε τις κάνεις, ειδικά άμα ‘ξέρεις’.

    Η μήπως ξέχασες πως πήδηξε πρώτος πρώτος από το καράβι Αύγουστο μηνά μόλις έμεινε εκτός CHL από την ΑΙΚ και η ‘τρύπα’ έγραφε τότε 5ΔΙΣ δραχμούλες και έβαλε το Μαματζη πρόεδρο? Το θυμάσαι το Μαματζη? Κολλητός του ήταν.

    Όταν καπάκι ήρθε ο Σιρχαουζ με τη Netmed θυμάσαι ποιον πρωτοπαρουσίασε? Τον Μάκη Αγγελόπουλο, ναι βρε συ το σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, μέτοχο της ΠΑΕ συμμέτοχο στη δικέφαλος 1924 Α.Ε ιδιοκτήτρια του γηπέδου στη ΝΦ και κολλητό φίλο μας…

    Tι παω και θυμαμαι ο μπαγασας ε?

    Ρε τώρα θα τον μάθουμε το Μήτσου η ακόμη έχεις ελπίδα να αλλάξει ο άνθρωπος στα 70 του? 30 χρόνια άρμεγμα ακόμη να σε πείσει?

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Στα σοβαρά θέματα- αρκετά με το σαχλαμάρα και το αεκ:

    Χθες μπήκε εκπρόσωπος των επίσημων συνδέσμων στο Board για θέματα αποφάσεων πορείας του club- όπως για παράδειγμα η αποτυχημένη συμμετοχή στην Λίγκα που πήγε φούντο. Μετα τη τρίτη πατάτα του Henry, η πρώτη ήταν τα εισιτήρια η δεύτερη το όνομα Liverpool ως κατοχύρωση, η επικοινωνία έγινε ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ δηλαδή back channel, το μήνυμα εστάλη για το τι πρεσβεύει ο σύλλογος και τι σημάνει στο κόσμο του και πλέον όμορφα και ωραία λύθηκε το θέμα.
    Χωρίς καραγκιοζλίκια, μπουκες οπαδών (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ*) στο γήπεδο, χωρίς τσαμπουκάδες, ξύλο και επιθέσεις σε πούλμαν αντίπαλων ομάδων σκίζοντας λάστιχα- για διαμαρτυρία πάντα….
    Εκπρόσωπος σημαίνει κανονικά εκλεγμένος από τα τρία μεγάλα clubs πιθανότατα από το Spion Kop, που πληροί βασικές προϋποθέσεις για να κάτσει σε ένα ΔΣ. Όχι ο Χατζημουσιας με το παπί και ο Τσουκαλάς με μόνο προσόν ότι φωνάζουν καλά με τη ντουντούκα.

    Στις 26/5 θα δούμε αν υπολογίσαμε σωστά για το ομόλογο της Mare.
    Μιας και το είπες όμως για το real estate είμαστε από πάνω καθαρά επενδυτικά:

    Η ΤΕΜΕΣ θα κάνει άλλες 42 με μέσο ορό 250 (230/300) μετρά σε οικόπεδα minimum 700 μετρά ως 1300, full spec δηλαδή πισίνα, parking, service rooms κλπ.
    Δυτικός προσανατολισμός, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ.
    Η συνολική έκταση είναι 1300 στρέμματα, τιμές από 1,2 έως 2,1, presales ανοίγουν τον Ιούνιο, αλλά το κλου της υπόθεσης εχει 2 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ατού:
    Πρώτον θα επιτραπεί το sublet με όρους κάτι που σε απλό τουριστικό κατάλυμα ΔΕΝ μπορεί να γίνει, μπορεί δηλαδή ο ιδιοκτήτης να το δει ως επενδυτικό εργαλείο καθαρά με κανονικό εξαιρετικό εισόδημα.
    Δεύτερον, ακριβώς λόγω και του sublet όλες οι βίλλες θα καλύπτονται με πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης με μια συνδρομή. Κηπουροί, καθαριστές, συντήρηση κοινοχρήστων κλπ., θα είναι δηλαδή σα να ζεις σε ένα ξενοδοχείο από πλευράς παροχών.

    Δε μιλάμε για οικισμό αλλά για βίλες με πλήρη ιδιωτικότητα και απομόνωση ο ένας από τον άλλον.

    Επίσημα ανακοινώσεις θα γίνουν προς το τέλος του μήνα, αυτό απλά είναι inside tip.

    *Υπήρξε παιχνίδι με τη Ρομα, επαναληπτικός ημιτελικών Europa League τη Πέμπτη 6 Μαΐου. Φυσικά οι οπαδοί της Referee United ΩΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ‘ξέχασαν’ να ‘διαμαρτυρηθούν’ στην απόφαση των Γκλαζιερ για τη συμμετοχή στη Λίγκα, δεν έβγαλαν ΑΧΝΑ φοβούμενοι φυσικά τιμωρία και αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήταν ήδη πολύ νωπή η κατάσταση- μόλις 4 μέρες πριν- με τη UEFA, ο Τσεφεριν έβγαζε καπνούς από τα αυτιά και το να κάνεις και φασαρίες είναι σα να τους προκαλείς να σε πετάξουν έξω. Όχι μόνο δεν ακούστηκε ΚΙΧ όχι μόνο δεν είδαμε τίποτε στο γήπεδο, αλλά με τη πρόκριση γιορτάσαμε ΟΛΟΙ μαζί την επιτυχία της ομάδας μας στο θεσμό που θέλαμε να φύγουμε!!!

    ΚΟΤΟΥΛΕΣ λοιπόν τη Πέμπτη αλλά τη Κυριακή που είχαμε το ματς με τη Liverpool ξύπνησε ο αντιστασιακός μέσα μας. Θυμήθηκαν ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ την ιστορία της Λίγκας και βγήκε ο ‘αγανακτισμένος’ Αλι6ς από μέσα τους. Μπουκες καταστροφές ξύλο τραυματίες security κλπ.

    ΦΥΣΙΚΑ δεν έγινε κουβέντα για τιμωρία μιας και το παιχνίδι αναβλήθηκε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου (Παράγραφος 26 της FA). Οπαδοί της μπουκάραν στο γήπεδο και έκαναν φασαρίες όπως και στο περιβάλλοντα χώρο με καταστροφές επιθέσεις στην αστυνομία κλπ. Τι άλλο έπρεπε να γίνει για να γράψει 0-3 και αφαίρεση 3 βαθμών επιπλέον όπως ορίζει ο κανονισμός?
    Αυτά όμως είναι άμα είσαι οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Οι χαϊδεμένοι γαύροι της Αγγλίας δεν έχουν τέτοια.
    Απλά ορίσαμε το ματς την επόμενη εβδομάδα!! Στο οποίο ξανακάναμε φασαρίες, τη ξαναπέσανε σε πούλμαν, ξαναμπήκαν στο γήπεδο και ΞΑΝΑ δεν συγκινήθηκε κάνεις. Όταν τους λεμέ Referee United μόνο στραβομουτσουνιάζουν..

    Δε πειράζει ΤΣΙΜΠΑ ΤΕΣΣΕΡΑ- γιατί βγάλατε και γλώσσα με το Νορβηγό Τάκη Λεμονή- και πάλι καλά να λες που έπνιξε 2 πέναλτι (το ένα το πηρέ πίσω!) και είχαμε και δοκάρι. Γιατί με 18 τελικές on target, που βρήκαν εστία δηλαδή, (το δοκάρι ΔΕΝ είναι on target) τυχερός είσαι που δεν έγραψε καμμιά εφτάρα.

    18 Γκολ λεει ο Μπρουνο. Παικταράς ο Μπρουνο. Θεός ο Μπρουνο. Το μόνο που ΄ξεχνάνε’ να μας πουν για το Μπρουνο- εντελώς τυχαία πάντα- είναι ότι εχει βαρέσει και 13 πέναλτι βάζοντας τα 11 από τα 18. Τέτοιο παιχτρονι ούτε ο Τζόρτζεβιτς στις χρυσές εποχές των Ποντικιδων δεν ήταν..

    Πετάει λεει ο Νορβηγός Τάκης Λεμονής στο project της ομάδας. Πετάει σημαίνει ότι είναι μόλις 5 πόντους από πάνω μας. Έχοντας πάρει 18 πέναλτι φέτος σύνολο την ώρα που εμείς Εχουμε 6! Άντε εμείς είμαστε αμπαλοι, ταγάρια κλπ. Η City που εχει πάρει 9? Αμπαλοι και αυτοί? H Leeds του ΔΑΣΚΑΛΟΥ που παίζει 90 λεπτά φουλ επίθεση και εχει πάρει 3 όλα και όλα? Ταγάρια και αυτοί ε? Η West Ham με 4 έκτη στη βαθμολογία, οι Spurs 5. Οι Gunners 6? ΟΛΟΙ άσχετοι?

    Τώρα αν πετάει ο γάιδαρος στο +5 από μας, εμείς πέρσι με +33 πρέπει να έχουμε βγει ήδη από το ηλιακό σύστημα.

    Η αλλιώς πως, ‘εντέχνως ξεχνώντας’ μερικά πραγματάκια και παρουσιάζοντας όπως θες άλλα, γίνεσαι ‘κορυφαίος’ σπίκερ στην Ελλάδα.. Ε Χρησταρα? Α ρε Χρησταρα, ούτε τα αποτελέσματα του Γκόρτσου Άνω Παναγιά – Κάτω Παναγιά δεν είσαι για να περιγράφεις, που θες και κορυφές τρομάρα σου..

    ΥΓ Πολιτικό. Διαβάζω χθες το ΖΑΒΟ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για ένα νόμο. Ελπίζοντας σε διαρροές από τη ΝΔ πέραν των 2 που είχαν ανοικτά πει από την αρχή ότι είναι ενάντια σε ένα άρθρο. Τι έκανε αφού ζήτησε ονομαστική? ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από τη ψήφιση!!
    Έκανε το καμπόσο δηλαδή και ζήταγε να μετρηθούμε ονομαστικά και μόλις ήρθε η ώρα μάζεψε τα γίδια του και τη κοπάνησε!

    Ρε συ Αλι6 σου βγάζω το καπέλο πως καταφέρνεις ναι μεν να σε περνά ο κανένας στις δημοσκοπήσεις αλλά να διατηρείς ακόμη 20% πρόβατα που σε ψηφίζουν.
    Από τη μια είναι να απορείς, από την άλλη κοιτάς τους ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ που τον ψηφίζουν και λες ΟΚ, ΛΟΓΙΚΟ.
    Κοιτάς και τις εναλλακτικές, το ΦΩΦΑΛ, το σύντροφο με το χρυσό το ρολεξ, τον άλλον με τις επιγραφές του Jesus και τέλος το Μπαρουφακι που δηλώνει επίσημα (δεν έκανε πλακά το είπε σοβαρότατα) ότι η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ..

    500 χρονιά θα κυβερνάει η ΝΔ με δαύτους..

    Και ένα μικρό tip: Κάλος χρυσός ο Γεραπετριτης αλλά σε λίγο όπως το πάει ο μονός που θα του μιλάει στο Μ.Μ θα είναι ο Peanut το αδέσποτο.

    Tip No2: Δεν υπάρχει προπονητής Ρεμπροφ.

  20. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Καλησπέρα σε όλους
    Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν. Ιωνικός (γυρισε και λίγδα!), Μποταφόγκο, ΑΕΚ του 90 κλπ….μόνιμο trip down memory lane πίσω 35-40 χρόνια όταν ήταν κοτσωνάτος, μπαγλάρωνε με τους φουσκωτούς όποιον του κουνιόταν στη ΝΔ Αττική, έκανε μπίζνα με τον Καρρά και τα εμπριμέ κουστούμια ήταν κουλ (στη ΝΔ Αττική πάντα…), η Πρεσβεία ετοίμαζε το Σημίτη και ο Σαραβάκος τα έσπασε με τον Διονυσίου και έψαχνε ήρεμο καταφύγιο. Τα χρόνια του να χουμε όλοι και παραπάνω, ο άνθρωπος εκεί ζει ακόμα, μα ο κόσμος έχει προχωρήσει πια…
    Ας φτιάξει το μαυσωλείο του και ας ευχόμαστε ότι κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να καταπιεί τις εκτιμήσεις του…105 μύρια είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε…φυσικά μίλαγε για ντουβάρια, διότι αυτά έχουν κάποια αξία, αντίθετα με τα ποδοσφαιρικά ντουβάρια που έχουμε στην ομάδα…

    Σήμερα χάρηκα πολύ πάντως, αφού η ομάδα που υποστηρίζω στην Ισπανία πήρε το 11ο. Δείτε Σουάρες να γουστάρετε, ο τελευταίος ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης…επίσης φέτος ο Σιμεόνε εξελίχθηκε, παίζει χωρίς 6ρι (!!!!) με ένα Κόκε απίστευτο να κάνει τα πάντα, 5 μεσοεπιθετικούς (!!!!!) και φορ Σουάρες. Αφού μπει μπροστά μόνο βάζει το 6ρι. Επιθέσεις και από πλάγια και από άξονα και ποδοσόφαιρο πρωτοβουλίας. Από τότε που έφυγε ο γίγας Γκοντίν, άλλωστε, δεν έχει παίκτη να απορροφά πίεση ακόμα και μέσα στο κουτί του. Και προσάρμοσε την τακτική του. Είναι σίγουα ευχάριστη να την παρακολουθείς και έχει και μέταλλο.
    Και έχει ΠΑΡΑ πολλά κοινά με την ΑΕΚ αυτή η ομάδα…ίσως να μην υπάρχει πιο κοντινή μας πουθενά.
    Ατλέτι με έκανε κολλητός Μαδριλένος, άντε να περάσει αυτή η τρέλα να πεταχτώ μία βόλτα για Γουάντα και καταγώγια για κανονικό φλαμένγκο…
    Ας σώσει αύριο με το γερο-Γόυ τη χρονιά και η LFC και κάτι γίνεται.
    Η ΑΕΚ πάντως δεν αλλάζει.

    Χαιρετίσματα από τη νεφοσκεπή κομητεία του Σάρρευ…

  21. Ο/Η Pontios λέει:

    Αυτό δεν ήταν π@υτσα ήταν βιασμός!

    Το νέο μου τραγούδι ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ!

  22. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλημερα.Αν διαβαζει καποιος απο τη ΠΑΕ να ενημερωσω οτι αυτο το 1 εκκ μπορω να το παρω εγω.Μα καλα καταραμενο ειναι?Δεν το θελει κανεις.1 εεκ ο Λιβαγια,1 εκκ το γιδι,1εκκ ο Σωκρατης και τωρα 1 εκκ ο Ρεμπροφ.Ρε κανεις δεν το θελει?Καταραμενο ειναι?
    ΥΓ Μην φερουμε προπονητη και καψει το υπεροστερ που εχουμε

  23. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβ Καλημερα.Ακουγα στο αμαξι τον αγαπημενο σου κεφτε.Υπαρχει deadline για το προπονητη?Εεεε οχι.Ας ερθει και τον Αυγουστο.Εχουμε πει στο Μανολο οτι φευγει? Εεε οχιι. Σα τη γκομενα που δεν χωριζεις γιατι τη θες καβαντζα για κανα γρηγορο.
    Μεταγραφες? Εεε θα δουμε.Τοση δημιουργικη ασαφεια ουτε ο Μπαρουφακης.Το θεμα δεν ειναι οτι δεν βρισκουν,αλλα οτι κανεις σοβαρος δεν θελει να ερθει σε μια ομαδα που ειναι χυμα σε ολα τα επιπεδα.Καλυτερα να μην δωσει λεφτα για μεταγραφες γιατι και αυτες στο κουβα θα πανε 99,9%.Ας φερει τον “ασπουμε” ή ας κρατησει το ψυχακια.
    Οσο για μεταγραφες ανακατανομη χρηματων κανει.Το οποιο μπατζετ θα παραμεινει σχεδον ιδιο.
    Συμβολαια που φευγουν βαση αυτων που λενε τα παπαγαλακια,Ολι 1,2,Λιβαγια 0,7 Κριστισιτς 0,5 Αθανασιαδης 0,15 Μπακακης 0,3 Ινσουα 0,4 Σιμαο 0,4 Χνιντ 0,3 Νεντε 0,4 Παουλινιο 0,15 Βερντε 0,5 Τα ποσα ειναι βαση αυτων που λεει η Παε.Ολοι αυτοι ειναι περιπου στα 5.Αιντε ρε φερτε 4 με 5παικτες κοντα στο μυριο.Κερδισμενοι θα’ειστε.Οχι αλλη απο-επενδυση.
    ΥΓ 1 Αν με ρωτας τα ποσα που λενε δεν τα πιστευω.Το γενικο πλαισιο ομως ισχυει.
    ΥΓ 2 Απο Φλεβαρη το σεναριο,ειναι προσπαθησαμε αλλα… Νεοι Ελληνες,Λαχεια και ενας Αραουχο για τη σταχτη στα ματια