ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ

Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, ξαναήρθαμε στην αναμονή και στην παγωμάρα. Όσα έγραψα, φυσικά και δεν τα αναιρώ. Όμως δεν καταλαβαίνω αυτήν την κολλυσιεργεία. Οι στόχοι μπήκαν, τι συμβαίνει και δεν προχωράνε; Έχει καμία σχέση που έφυγε ο Τσιγκρίνσκι; Όχι βέβαια. Υπάρχει κάποιος νόμος που επιβάλει πρώτα να φεύγουν κάποιοι και μετά να υλοποιούνται οι στόχοι; Εδώ δεν είναι το παιχνίδι με τις καρέκλες.

Ούτε βέβαια μπορεί το όποιο κενό νοιώθουμε, να καλύπτεται από μια συνέντευξη του νέου προπονητή, στην οποίαν μάλιστα δεν είπε και τίποτα. Ή μάλλον είπε και μερικά, που μάλλον επέτειναν αυτήν την ανησυχία μου. Εντάξει η σκληρή δουλειά, εντάξει ότι τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο, κι εντάξει ότι όλο το τημ δουλεύει. Επί του πρακτέου τι γίνεται;

Διότι μπορείς να φας την μαλακία με τον Μάνταλο ξανά, αλλά να την φας ‘όταν διαβάζεις και για καινούργια ονόματα, που ήρθαν, κι όχι που θα, έρθουν. Μπορείς να μην ανησυχήσεις όταν ακούς ότι ο Μάνταλος είναι ο φυσικός αρχηγός της ΑΕΚ κι ότι θα του ζητηθούν κι άλλες ευθύνες τόσο μέσα στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο; Ότι θα του ζητηθούν κι άλλες πρωτοβουλίες; Ρε δουλευόμαστε; Τόσα χρόνια αυτά τρώμε. Τις αρχηγικές του ικανότητες. Στο γήπεδο τις είδαμε – ανύπαρκτες – και στα αποδυτήρια – κλίκες – τις φανταζόμαστε. Και πού πήγαμε; Στο τίποτα. Κι ενώ περιμένεις υπερενίσχυση στο κέντρο, βγαίνεις και λες για παραπάνω ευθύνες από τον Μάνταλο; Πώς να μην ανησυχήσει ο κόσμος; Δηλαδή την λέξη έλεος, πότε να την εκστομίσουμε; Θα αποκτήσει τώρα στα τριάντα, κάθετη πάσα, ταχύτητα, στημένα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Μία σεζόν δεν έπαιξε και πήραμε πρωτάθλημα και τώρα που θεωρητικά πας να χτίσεις κάτι καινούργιο και πας να πάρεις παίκτες με κάποια προσωπικότητα, θα τους υποτάξεις κάτω από κάποιον τόσα χρόνια έχει δείξει ότι φορτώθηκε με ευθύνες που δεν μπορούσε να τις σηκώσει;

Εντάξει να πάτε στο Πήλιο και να γνωριστείτε. Τι σημαίνει προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες; Τι μαλακίες είναι αυτές; Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και γίναμε φιλαράκια; Με τα χτυπήματα στην πλάτη θα πηγαίνουμε πάλι να παίζουμε; Ξυπνείστε όσο είναι καιρός. Ομάδα ΑΕΚ αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει. Αυτούς τους 7 παίκτες που λέτε ότι θα πάρετε, πότε θα τους πάρετε; Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε δηλώσεις ότι τους θέλει όσο πιο νωρίς γίνεται. Και σωστά είπε και σωστά είπα κι εγώ για τον προγραμματισμό. Πάει η εβδομάδα. Τι έγινε; Ακούσαμε ότι οι μεταγραφές διαρκούν μέχρι τέλος Αυγούστου. Και λοιπόν; Τα πρώτα παιχνίδια πότε είναι; Μέσα Ιουλίου. Με ποιους θα πας να παίξεις ; Με τον Ντατσένκο και τον Τάνκοβιτς; Εντάξει κατανοώ κάποιες πιθανές διαπραγματεύσεις που πιθανώς να γίνονται, αλλά αυτές αφορούν μόνο την ανταλλαγή του Κρίστισιτς επί του παρόντος ή το σχίσιμο του συμβολαίου του Γούτα; Ή μήπως το τελευταίο δεν είναι η πρώτη διαφωνία Κονέ και προπονητή;

Και φυσικά, δεν αρκεί μόνο να διαγράψεις τα περσινά. Άντε και το έκανες. Εδώ θέλει δουλειά, θέλει μπετά και υλικά, σε κάθε γραμμή. Δεν είναι ότι πας ενσωματώσεις τρεις παίκτες σε μια υπάρχουσα δομή, οπότε πας για ένα fine tuning. Θες την αλφαβήτα παντού και κύρια στον άξονα . Άντε να σου λείπει το σέντερ φορ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί να σου λείπει τίποτε άλλο. Εντάξει, τέρμα πήρες αλλά δεν μπορεί αυτό να καλύψει τα στόπερ και το κέντρο. Οπότε καλές οι δηλώσεις και οι υποσχέσεις, αλλά χρειάζεται να έρθουν οι παίκτες άμεσα. Με κάτι χρειάζεται να δουλέψει κι ο προπονητής, όσο κι αν μου φάνηκε από την όλη συνέντευξη του ότι είναι σε απόλυτη εντολοδοχία από την διοίκηση. Με τα σβησίματα του χθες, τον Μάνταλο και την δουλειά. Είναι να μην ανησυχείς;

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

37 Responses to ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ

  1. Ο/Η byron λέει:

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΕΤΒΑ ΧΑΧΑΧΑ

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση αν δε διώξει πρώτα αυτούς που θέλει με τον τρόπο που θέλει (για αποζημιώσεις ούτε λόγος..)
    Περιμένει τον Ντσαμ να μείνει ελεύθερος και τον Αραούχο να μας λυπηθεί κάποτε ο Ραμίρεζ και να μας τονε δώσει (σχεδόν)τσάμπα. Ολο το επικοινωνιακό πανηγύρι στηρίζεται σ’αυτά τα δυο ονόματα.
    Αμα φύγει κάποιος απο τους σέντερ μπακ έχουν έτοιμους Γούτα-Τζαβέλλα(εννοείται ελεύθερο), και μετά βλέποντας και κάνοντας.
    Και ολα αυτά θα τα υλοποιήσει το Μπαναώτ μαζί με κάποιον Παπαδημητρίου και ο γνωστός σκιώδης “διευθυντής” που κρύβεται στο Μαρούσι και δεν τολμούν οι δημοσιογράφοι να γράψουν ούτε τα αρχικά του ονόματός του.

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο μήνας έχει 17, ξεκίνησε η σεζόν και απο χτες το μόνο θέμα συζήτησης ειναι ο Τσιγκρίνσκι, πόσο καλό παιδί είναι και καλός επαγγελματίας και τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει και κόψει το ποδόσφαιρο (και τυπικά).

  4. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Πιστεύω ότι αν ο Μελισσανιδης ήθελε να πάρει παίκτες και είχε την πρόθεση να αναβαθμίσει πραγματικά την ομάδα θα έπαιρνε και γνωστότερο προπονητή, ξερωντας όμως ότι λόγω covid τα εισιτήρια θα είναι ελάχιστα και η nova ίσως κομμένη, πιστεύω ότι πήρε τον Μιλόγεβιτς να του ανάδειξει όποιον πιτσιρικά μπορεί να εξελιχθεί κα να χτίσει ομάδα τύπου Μπαγεβιτς, στα μουλωχτά και χωρίς φαμφαρες. Πιστεύω ότι αν αφήσουν τον Μιλόγεβιτς να φτιάξει το ροστερ με το τι αυτός σκέφτεται μπορούν έξυπνα να φτιάξουν ομάδα και σε ένα χρόνο με διάρκειας και τηλεοπτικά μπορεί να στοχεύουμε σε τίτλο.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο άνθρωπος αλλάζει ΜΟΝΟ άμα παραδέχεται στον εαυτό του- και μόνο σε αυτόν- τα λάθη του. Το τι λεει παραέξω, για το θεαθήναι, είναι φούμαρα.
    Θέλει ΠΟΛΛΑ καρύδια να το κάνεις δεν είναι απλό -ο εγωισμός συνήθως υπερτερεί.
    Από την άλλη όταν παραδέχεσαι τα λάθη σου, κοιτάς ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ να τα αλλάξεις, δε ξανακάνεις τα ίδια.
    Αφού δε, τα έχεις κάνει ΣΚΑΤΑ όχι μια όχι δυο όχι τρεις άλλα ΕΠΤΑ φορές, τουλάχιστον βγάζεις το σκασμό και δε το παίζεις ξερόλας.

    Όταν τώρα βλέπεις ότι η παραμύθα πάει σύννεφο, ότι κουμάντο κάνει ένας ΙΤΣ από τα πανέρια και ότι το οικονομικό που δεν είναι θέμα, είναι μια από τα ίδια, βράσε ρύζι.

    Δεν υπάρχει προπονητής Μιλογεβιτς. Αν υπήρχε θα κοίταγε ακόμη και από αυτό το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Σερβίας που δε τους ξέρει η μάνα τους (κάτι ανάλογο με μας) να πάει σε ένα ανώτερο ακόμη και σε β ‘εθνική. ΟΚ για Αγγλία δε συζητάμε, τους Γιουγκους τους έχουν πάρει χαμπάρι χρονιά τώρα και δεν φτουράνε γενικά, αλλά καμμιά Ιταλία που είναι και διπλά, καμμιά Γερμάνια καμμιά Ολλανδία, καμμιά Γαλλία.
    Εκατοντάδες ομάδες από τη μέση και κάτω του πίνακα σε όλα τα δυτικά πρωταθλήματα και ο ….. Μιλογεβιτς επέλεξε το ‘μεγιστάνα’ με τα πενηνταράκια και το Μάνταλο για επόμενο βήμα καριέρας? Για να κάνει τι? Το καφενέ από το -30 πρωταθλητή η να διακριθεί το ευρωπαϊκό κύπελλο τάβλι- πρέφα που συμμετέχουμε?
    ΛΕΩ ΤΩΡΑ όπως είπα και την άλλη φορά: ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ

    You can’t teach an old dog new tricks.

    Έχω γράψει εδώ και χρόνια. Όσο στο σύλλογο κάνει κουμάντο Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ δηλαδή ο σύγχρονος ΚΑΡΚΙΝΟΣ της ομάδας μη περιμένετε καμία προκοπή.
    Δεν έχουν τακιμιασει τυχαία οι δυο τους, ίδιο χνώτο είναι.
    Και όσο είναι ο ΄μεγιστάνας’ του ότι πάρεις 50 χιλιάρικα, εγγυητής αυτοί οι 2 πάνε πακέτο.
    Εδώ ο άνθρωπος εχει ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ έτοιμο το γήπεδο και δε βάζει ούτε Σεντ εσωτερικά περίμενε τη περιφέρεια να δώσει τα φράγκα.
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ πάει και ξαναπάει, το παίζει αφεντικό και ‘επιβλέπει’ αλλά δεν εχει πει έτσι για το γαμωτο πάρτε ρε 200-500 χιλιάρικα και βαλτέ 3 πράγματα να μην είναι μαχαλάς και όταν εγκριθούν τα παίρνω πίσω.

    ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΜΗ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙΣ? ΜΗΝ ΣΕ ΡΙΞΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ?

    Και περιμένετε τώρα εσείς από άνθρωπο που φοβάται να αλλάξει τσέπη σε κέρμα να ρίξει λεει λεφτά σε παίκτες. Και αργεί λεει και ανησυχούμε!!

    Ούτε τυχαία ο άλλος όπου δεν είχε ομπρέλα (ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΟΥΓΚΙΑ ακόμη και με το Μακαρο σε μας) από πάνω, του έφυγε νύχτα.
    Ένα κύπελλο πήρε όλο και όλο με το γαύρο σε τελικό- μονό ματς- με το ζμπαουγκ έχοντας παίξει ημιτελικό με τον Απόλλωνα. Σκοτωθήκαν μεταξύ τους όλοι οι μεγάλοι, έπαιζε με τα χωριά και σήκωσε κούπα από το πουθενά. Πέραν αυτού ΜΗΔΕΝ- NADA-ZERO.
    O Γιατσεκ με τη Λαρσα (χωρίς ι) πιο αντρίκια το είχε πάρει.

    Με το Σωκ στο τιμόνι και το ΠΑΣΟΚ το παλιό το ορθόδοξο να σπρώχνει με τα μπούνια, πολυνικιτς γίνονταν και ο Μπαμπης ο Τεννες. Και ο Μανωλάς σήκωσε κύπελλο με την ομάδα του Gus. Σιγά τα ωά.
    Η όπως έλεγε- ορθά- και ο θείος: τι να το κάνω το προπονητή χοχοχοχο. Κούπα πήρε με το Κόλλια και το Μπιγκον άλλωστε για να το αποδείξει.

    Φέρε Γιουγκους, φέρε ξαναζεσταμένα φαγητά, Αραουχους και Τζαβελες, φέρε ‘λαβράκια’ των 50-100 χιλιάδων που ανάθεμα και αν σου βγήκε ΕΝΑ και γυρνά αυτά τα 4-5εκ γύρω γύρω στα συμβόλαια και τις ‘μετάγραφες’ να λες ότι κάτι γίνεται τάχα μου.
    Φύγε εσύ να γλυτώσω 400-500, πρώτα όμως να τα καβατζωσω και μετα για να τα δώσω στον επόμενο, άλλαξε τον Χ με το Ψ αλλά προς θεού μη κοστίζει παραπάνω.
    Μετα πετάω και το δεκάρικο ότι μας βγήκαν πεπόνια και ξανά μανά τα ίδια.

    Κάτσε εσύ με τα φραγκοδίφραγκα να πληρώνεις πεπόνια και περίμενε να σου βγουν χαβιάρια και φιλέτα. Πλήρωνε Μαλαματινα 3,10 το μπουκάλι στον ΑΒ, και περίμενε να πιείς Roederer Cristal- Gold Medalion, 3,000 το μπουκάλι σε επιλεγμένη κάβα- ΑΝ το βρεις.

    Όλα τα άλλα είναι απλες οδοντόπαστες που έλεγε και ο πατέρας μου.

    ΥΓ Κοίτα να δεις πόσα θα πιάσει ο Σα, ο Σεμεδο ο Καμαρα. Αλλα το Σα τον πήρε από τη Πόρτο 2,5εκ και το Σεμεδο από τη Villarreal 4,5εκ, σύνολο μόνο για αυτούς τους 2, ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, δε περίμενε να βρει κανα ελεύθερο να του δώσει το συμβόλαιο του προηγουμένου 300-400 χιλιάρικα επι 2 μήνες.
    Ούτε έκανε μπρος πίσω το Κοβάσεβιτς από τη Juventus λες και είναι rent a car και τον νοικιάζουμε οπότε μας λείπει αμάξι στο συνεργείο.

    Ζήσε λοιπόν με τα αποφάγια του ζμπαουγκ πριν 4-5 χρόνια, το 2017 τον έδιωξαν, αμυντικός 34 χρονών σε μια ομάδα που βγήκε εβδόμη και έφαγε 45 γκολ!!! και τα αποφάγια του γαύρου με το Καριμ- μια από τα ίδια- και κάτσε και κάνε τον ‘μεγιστάνα’ και το μάγκα της πορδης με ‘ατάκες’.

    Μη ξεχάσεις να βγάζεις λογύδρια για την ομαδαρα και τον ‘αρχηγό’ που μας κατσικωσες και μετράει 4 σερί χαμένους τελικούς, δε κερδίζει όχι ντέρμπι άλλα τις κάτω Παναγίες και βγάζει κάθε χρόνο κομπιουτεράκι στα -30 και τις πεντάρες που χάνει το μέτρημα.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έδωσε τη ‘μητέρα των μαχών’.

    Part II, γιατί για οποίον δεν θυμάται την είχε ξαναδώσει. Το 2010 στο Part I, εναντίον ΓΑΠ (αυτόν που πλέον συναγελάζεται) και Ραγκουση. Ναι μπρε (που λεει και το Μποζνιο) αυτού του Ραγκουση που είναι κολος και βρακί και τον αποκαλούσε πριν 3 χρονιά (03/07/2018) AND I QUOTE: Ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης

    Στη ‘μητέρα των μαχών’ είδαμε απίθανα πράγματα. Το Δημόσιο να απεργεί για χάρη του ιδιωτικού τομέα για παράδειγμα. Είναι σα να μη κάνει μεταγραφές ο Βαγγέλης για να ενισχυθεί ο ‘μεγιστάνας’ να το πούμε ποδοσφαιρικά.
    Η συμμετοχή στις απεργίες ήταν τρεις χωρίς το κούκο και άγγιξε τα ιλιγγιώδη χαμηλά μονοψήφια ποσοστά, στις συγκοινωνίες πχ πήγε κάπου στο 3%.
    Χαμός κανονικός δηλαδή. Εργατοπατέρες, ντουντούκες, ΠΑΜΕ, οι γνωστοί τεμπελχανάδες επαγγελματίες διαδηλωτές μαζευτήκαν με το ζόρι 2-3 χιλιάδες.

    Το γέλιο της ‘μητέρας των μαχών’ όμως έπεσε στο ψητό, εκεί που μετράει δηλαδή με την ψήφιση 55!!! εκ των άρθρων του εργασιακού νομοσχεδίου, και το «παρών» που δήλωσε σε άλλα 17.

    Σε ολογράφως ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ άρθρα (72) ο Αλι6ς το ΖΑΒΟ είτε είπε ναι- είτε δεν είπε όχι. Μιλάμε για ΕΠΟΣ όχι απλά ‘μητέρα των μαχών’.
    Μιλάμε για κοροϊδία και δούλεμα στα πρόβατα που δεν εχει ξαναγίνει.

    Η απλά μιλάμε για αριστερούς…

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τελειωσε το Αγγλια — Σκωτια , κι ο Ρομπερτσον πηγε τρεχοντας να χαιρετησει συμπαικτες και αντιπαλους,τρεχοντας πηγε να πιει νερο,τρεχοντας για να κατουρησει…Ηθελε να παει τρεχοντας και στο πατρικο του στην Γλασκωβη να πει ενα γεια,αλλα του ειπαν οτι υπαρχουν και τραινα και λεωφορεια για αυτες τις δουλειες. Απλα τους ειπε οτι επειδη κανουν στασεις αργουν ,για αυτο θα παει τρεχοντας !

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χθες το Foden τον έκανε μια χόρτα κανονικά και ότι πήγαινε αριστερά είχε τελειώσει πριν αρχίσει ως σκέψη.
    Αν και ήμουν με τους Άγγλους, δε σκάσαμε κιόλας για το Χ.

    Εχουμε πει πολλές φορές: η αριστερή μεριά (μπροστά μας τη τρέχει) όταν χτυπάμε προς το Anfield Road Stand (αριστερά όπως είναι στη TV) πρέπει να εχει χαμηλώσει 5-6 εκατοστά από το όργωμα πάνω κάτω του Andy.

    Εχει μια μοναδική ικανότητα να τρέχει στο όριο της γραμμής full speed με τη μπάλλα που δείχνει τόσο απλό όσο να κάθεσαι στο καναπέ σου.
    Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις και στην Ελλάδα μόνο ο Τζολε το έκανε με επιτυχία. Ο Τσιαντακης έπαιζε μεν εκεί αλλά ήταν πολύ στατικός.
    Για να καταλάβουμε ποσό δύσκολο είναι αρκεί να δούμε μισό ημίχρονο Μαύρο Πάνθηρα του αεκ για να πάρουμε μια ιδέα και να βάλουμε τα γέλια.
    Υπάρχουν πολλά ματς που πραγματικά κουράζομαι να τον βλέπω πάνω κάτω συνέχεια- περνάει στα 10-15 μετρά από τις θέσεις μας.

    Εχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να μιλάει ενώ τρέχει! αλλά και την επίσης απαράμιλλη διαλεκτό μεταξύ αγγλικών, για να τον καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι, και κέλτικων/σκωτσέζικων (άμα δε μου εξηγήσουν με δυσκολία τα πιάνω) να ρίχνει τόσα μπινελικια όσα οι άλλοι 21 μαζί με τις αποστολές στους πάγκους, παίκτες και αντίπαλοι.

    Ωραίος τύπος, κλασσικός Σκωτσέζος που εκεί που γελάει μπορεί να αρπαχτεί με το παραμικρό. Σε αντίθεση με τους Ούλους που έχουν μια μόνιμη νιρβάνα και τους Ιρλανδούς που ξυπνάνε καβγαδίζοντας και βρίζοντας.

    He would run 500 miles, he would run 500 more,
    Just to be the man who run a thousand miles, to help Liverpool score.

    (Kop Chant)

    Είναι σε ένα ματς πριν 2 σαιζόν αν θυμάμαι που είναι στο 2 η 3-0 νωρίς, πάει σβηστά το παιχνίδι και κάθε φορά που περνάει τρέχοντας από μπροστά- σε αψογά Σκωτσέζικα- λεει στο Jürgen:

    Hi Gaffer*. Στο Hi το H ΔΕΝ προφέρεται φυσικά ακούγεται σαν aye που στα σκωτσέζικα σημαίνει και ναι.
    Το λεει δηλαδή 2 φορές το λεπτό το λιγότερο.
    Τι να του πει ο άλλος του παλαβού? Απλά χαμογελάει..

    * Ο Βρεττανός θα πει Gaffer είναι η slung για τον προπονητή
    Ο ξένος θα πει Boss η Manager.

    Θυμίζω ότι ο Klopp το Οκτώβριο κλείνει 6 χρονιά και μια οικειότητα θα τη περίμενες.
    ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης δε φωνάζει το manager με το μικρό του Jürgen.Έχω δει αρκετές προπονήσεις ούτε καν εκεί.
    Ούτε καν ο Hendo που είναι 10 χρονιά στην ομάδα και είναι Captain, ούτε ο Milli που τους εχει σούζα όλους.

    Αυτό ως quote για μια πρόταση του Stevie:

    Εντάξει να πάτε στο Πήλιο και να γνωριστείτε. Τι σημαίνει προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες; Τι μαλακίες είναι αυτές; Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και γίναμε φιλαράκια;

    Προσωπικές σχέσεις και φιλαράκια με τους υφιστάμενους σου δε γίνεσαι ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ, Ω ΠΟΤΕ. Είναι κανόνας Νο1 σε όλες τις δουλείες.
    Για τον απλό λόγο ότι θα έρθει η στιγμή που θα κάνει μαλακια ο άλλος και δε θα μπορείς να τον ξεχεσεις και άμα το κάνεις θα σε γράψει.
    Θα διαταράξεις ισορροπίες μέσα στο γραφείο η ακόμη χειρότερα θα έρθει η στιγμή να τον σουτάρεις και θα γίνει μύλος.

    Συνεργάζομαι με το κορυφαίο Consultant Office στην Ελλάδα και η σχέση μου είναι με τον αντιπρόεδρο που είναι και μέτοχος. Για Τραπεζες, Funding, σχεσεις με πελατες κοκ.
    Σοβαρό παιδί πολύ μορφωμένο και άριστο επαγγελματία γύρω στα 45. Ξέρει τη αγορά απ’ έξω, τι θα γίνει μήνες πριν γίνει.
    Έναν άνθρωπο που τρέχει project επιπέδου ΕΛΠΕ, ALPHA BANK, MOTOR OIL, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ, ΕΛΤΑ, ΓΙΩΤΗΣ μέχρι το Γρηγόρη και το …NAMMOS!

    2 χρόνια τώρα δεν έχω κόψει ούτε το πληθυντικό.
    Φιλικές και οικείες σχέσεις ναι, φίλοι όχι.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Euro:
    Ελλάδα για πολύ δουλειά 2 εβδομάδες τώρα, μοναξιά άρα ΗΣΥΧΙΑ άρα μπάλλα το βράδυ- παρέα με τον υπολογιστή και ξεκούραση όσο γίνεται, μαζί με κανα μπάνιο τα ΣΚ.

    Το Ισπανικό ποδόσφαιρο πεθαίνει. Οποιος θέλει ανατρέχει σε αναρτήσεις πριν 4-5 χρονιά- με αφορμή τη μεταγραφή Coutinho τότε- που ως αρθρογράφος το ανέφερα αρκετές φορές.
    Οι ομάδες γέρασαν, οι παικταράδες σταμάτησαν (Τσαβι-Ινιεστα-Πουγιολ-Κασιγιας-Ραουλ) οι καινούργιοι μπορεί να είναι καλοί αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι πολύ καλοί, είναι απλά καλοί. Το λάθος τους κατ’ εμέ είναι ότι όταν ήταν στα ντουζενια τους τα αλάνια πριν 7-8 χρονιά δεν έβαλαν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ το νέο αίμα διπλά να μπολιαστεί σε νοοτροπία και εμπειρίες. Τα αφήσαν όλα στους Μεσι μέχρι να τερματίσει το κοντέρ και τώρα απλά έκατσαν στο παγωτό.

    Γι αυτό άλλωστε και ΦΑΛΗΡΗΣΑΝ και οικονομικά και τους συμπαρασύρει πλέον σε όλα.

    Ο πατέρας μου έλεγε: Η ΜΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.

    Ακριβώς όπως τη πάτησαν και οι Ιταλοί στα 90’-00’ς και 20 χρονιά μετα δεν έχουν συνέλθει, ακριβώς όπως τη πάτησαν οι Άγγλοι και τώρα δείχνουν κάπως να συνέρχονται. Για ένα και μόνο λόγο. Η F.A παθούσα και αυτή, τους έβαλε κάτω πριν μια δεκαετία και τους ανάγκασε να βγάλουν παίκτες ΑΓΓΛΟΥΣ αντί να αγοράζουν μόνο. Αποτέλεσμα αυτής της +δεκαετούς δουλείας είναι αρκετά καλοί παίκτες ΝΕΟΙ και φουρνιές που έρχονται από πίσω.

    Mount-22, Chilwell-24, TAA-22, Declan Rice-22, Reese James-21, Curtis Jones-19, Bukayo Saka-19 (μεγάλος παίκτης αν προσέξει αυτός), Foden -21, Jadon Sancho-21 έχουν διπλά τους παίκτες που είναι καραβάνες μόνο και μόνο επειδή τους βλέπουμε χρόνια. Mings-28, Harry Kane-27, Jack Grealish-25 με το πιο μεγάλο να είναι ο Hendo-30 δε τους λες και παππούδες.

    Οι πιτσιρικάδες πλέον παίζουν στο ανώτατο επίπεδο της Premier League, έχουν κατακτήσει ΔΥΟ παγκόσμια κύπελλα πιο πριν σε U-17 και U-19 και είναι θέμα χρόνου να φτιάξουν μια πολύ δυνατή ΕΜΠΕΙΡΗ ομάδα. Θεωρώ ότι σε 1-2 τουρνουά ακόμη η Αγγλία θα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος και από τα φαβορί για κούπες. Το αν θα τις πάρει η όχι δε το ξέρω αλλά προς τα εκεί πάει.

    Καλό το Βέλγιο με πολλές λύσεις ισάξιες. Ο Tilemans οπού πάει θα κάνει τη διαφορά- είναι η μισή Leicester μόνος του.

    Καλή ομάδα αλλά ΧΕΣΤΕΣ εχει η Πορτογαλία. Μόλις ο Φερνάντο αποβάλει και το σύνδρομο της κότας- δηλαδή ποτέ- και πετάξει έξω αυτό το cartoon με το ζελέ τότε μπορεί να χτυπήσει και ματς. Χθες ο δικός μας Jota (πάει ΦΟΥΛ για μεγάλος παίκτης) έφτιαξε όλο το πρώτο γκολ και ο ζελες απλά την έσπρωξε μέσα, ήταν μόνιμη απειλή σε όλες τις φάσεις και έβαλε και το δεύτερο. Ο άλλος απλά έκανε γκριμάτσες να τον πιάνουν οι κάμερες 90 λεπτά και κυριολεκτικά δεν ακούμπησε τη μπάλλα. Ποιος έγινε αλλαγή? Ο Jota!!!
    Κακο πράγμα η πολιτική στα μαγαζιά. Το αεκ το κατέστρεψε κάποιος Μανταλος που η ενδεκάδα γίνεται εδώ και 7 χρονιά για να χωρέσουμε το ταραμά και ακόμη και οι μετάγραφες γίνονται για να μη πειραχτεί η ιερή αγελάδα του τίποτα.

    Σφάχτη ομάδα οι μακαρονάδες, τους Γάλλους τους ξέρουμε, οι Γερμανοί λίγα πράγματα. Άμα έχεις τους Γκορετσκες και τους Γκιουντερ MVP που τη βρίσκουν με το καλάμι χεσε μέσα. Ο πολύς φοβερός και τρομερός Lewa μόλις βγήκε από το κουκούλι της Bayern δείχνει ποιος πραγματικά είναι. Μεγάλος με τις Μαιντζ, μέτριος ως κακός με κανονικές άμυνες. Το χθεσινό γκολ είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ του φάουλ, σπρώχνει με τα χέρια και πετάει κάτω τον αμυντικό για να πάρει κεφαλιά αλλά πρέπει να το στηρίξουμε το ξυλάγγουρο.

    Για να είμαστε δίκαιοι όμως μιλάμε για παίκτες που 2 χρόνια παίζουν στα κόκκινα και έχουν κλατάρει.
    Κρατήστε όμως και ένα ΒΑΣΙΚΟ γεγονός: Όλες αυτές οι ομάδες παίζουν ΕΝΤΟΣ έδρας τα πρώτα ματς (Λονδίνο- Μόναχο- Σεβίλλη νομίζω- Παρίσι) και έχουν αβαντάζ. ΑΔΙΚΟ για μένα να πηγαίνει ο Τσέχος ο Ούγγρος ο Σουηδός να παίζει στο Wembley η στη Ρώμη που για τον άλλον είναι έδρα.

    Πάντα θα μείνω με την απορία γιατί αυτός ο Γκριεζμαν δηλώνει ποδοσφαιριστής αντί για σοβατζής η καλουπατζής. Η έστω τυλιχτής πιττογυρων. Έπαθα μια μικρή ανακοπή όταν κάναμε βολιδοσκόπηση ΕΛΠΙΖΩ να ξεχάστηκε το θέμα..

    ΥΓ Κοροϊδέψτε όσο θέλετε το Spinazzola. Εγώ βλέπω ότι μια χαρά καλύπτει, μια χαρά συμμετέχει σε όλα τα γκολ και μια χαρά τρέχει τη πλευρά. Μπορεί να είναι αντί τουριστικός αλλά η Ιταλία ΠΑΝΤΑ στα τουρνουά είχε ένα ηρώα. Από το Ροσσι το 1982 μέχρι το Σκιλατσι και τον γεννημένο offside (κατά το Τσίχλα) Ινζαγκι μέχρι τον Fabio Grossο και το Materazzi οι Ιταλοί πάντα αρέσκονται στους από μηχανής θεούς.

  10. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Έρχεται ο Βράνιες γράφει κάποιος Stylianopoulos στο kitrinomavro. Καλός, αλλά ελπίζω να μην είναι αυτός ο στόπερ ηγέτης που ψάχνουμε.

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αμα εισαι αντικειμενικος… Περιγραφη Καρπετοπουλος Κροατια-Σκωτια,και μας ζαλισε τα αρχιδια περι Μοντριτς,οτι πρεπει να περασει η Κροατια λογω αυτου, να τον βλεπουμε να χαιρομαστε μπαλα ,γαμηστερο το γκολ που εβαλε( οκ, ηταν γκολαρα δεν το συζηταμε), αλλα ρε μεγαλε παιζουν κι αλλοι στο χορτο που στο πρωτο δεκαλεπτο εχουν δυο ευκαιριες,και σε ολο το παιχνιδι δεν “εκατσαν” καθολου,δεν φρεναραν , ουτε αρχισαν τα “γιουγκοσλαβικα” πεσιματα για καθυστερησεις. Δεν συγκρινουμε,δυο τρια κλικ πανω οι Κροατες,την ξερουν την μπαλα,κανουν κατι μαγικα μερικες φορες ,αλλα και οι Σκωτσεζοι ειχαν δυο ευκαιριες να περασουν μπροστα ασχετως που δεν ηξεραν τι εκαναν στην τελικη γιατι πηγαιναν με αναποδο ποδι.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χθες πήγαν τα ‘κορίτσια’ (με τη κόρη μου μαζί) στο Wembley, για χαβαλέ και για να αρχίσει να βγαίνει το ψυχοπλάκωμα της κλεισούρας περισσότερο.
    Εχουμε κλείσει πράγματα που σε ΚΣ δεν θα κάναμε γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, θα πάμε πχ στο Silverstone για το GP.
    Μήνυμα την ώρα του αγώνα: Μπαμπά παίζει ο Πεκχαρτ που κορόιδευες και κάνει και πλακά στην άμυνα στο Μαγκουαιρ!

    Η άβολη στιγμή που βλέπεις 4 χρονιά μετα τον τίμιο ξυλάγγουρο Τόμας να παίζει στο Euro και να προκρίνεται στους 16 ανετά, ένα παίκτη που έφερε τελευταίο βράδυ κυριολεκτικά ο μοναδικός προπονητής που πέρασε από την αεκ, και μετα κοιτάς το ροστερ σου και κοιτάς μια ΓΙΔΑ που τη πλήρωσες Χ2 η Χ3 να μη μπορεί να πέτυχει βαλσαμωμένο ελέφαντα από μισό μετρό με αντίπαλο το ΠΑΣ…

    Ναι αλλά εγώ ΞΕΡΩ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

    Σωστά: με τόσο ΣΑΝΟ που έχεις πουλήσει που χρόνος για οικονομικά και ποδοσφαιρικά?

    ΥΓ Αυτοί οι 7 παίκτες ενδεκάδας επιπλέον που μας είπες ότι θα φέρεις θα έρθουν όλοι μαζί με τσάρτερ η ο καθένας μονός του στα επόμενα 10 χρόνια?
    Κατανοώ βέβαια ότι το scouting που κάνεις είναι ο 34 χρόνος Τζαβέλλας, ο ήρθα 3 φορές Αραουχο και άλλες 3 Βρανιες.
    Λογικό μιας και δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες στο πλανήτη που να μη βάζουν τα γέλια με το ‘πλάνο’ που εξηγεί ο Μπαναης με τα τατουάζ εκ ΑΛΒΑΝΙΑΣ..
    Είναι και ο Μπαμπης ο Τεννες εκ Σερβίας στο πάγκο που είναι πόλος έλξης για κάθε τελειωμένο.

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πανηγυρίζουν στην ΠΑΕ και στις φυλλάδες τους,για΄τι λέει “έλαμψε η αλήθεια και δεν πέρασε η λάσπη” αφού προτάθηκε 5ετης αποκλεισμός για τον Γιαννάκη και 20 χιλιάρικα-πόνεσε αυτό- πρόστιμο στην ΠΑΕ,αλλά ο “ευγενής άνθρωπος” (κατά Λιάνη) Μελισσανίδης “απεδείχθει” ότι ουδεμία σχέση έχει με απειλές και εκβιασμούς. Και πως θα μπορούσε να έχει αυτός ο άγιος Παίσιος από την Κοκκινιά.
    Είναι σαν τις περιπτώσεις όπου αποφυλακίζεται με εγγύηση κάποιος και πανηγυρίζει ο δικηγόρος του ότι “επιτέλους έλαμψε η αλήθεια και απεδώθει εις την κοινωνία άσπιλος”.
    Φυσικά ο Γιαννάκης δρούσε μόνος του.Ως οπαδός. Ετσι δηλώνει. Οπαδός.Οτι δηλώνει και ο μεγιστάνας. Μεγάλο πράγμα το συνάισθημα

    Τώρα μπορεί ο μεγιστάνας να στραφεί αποκλειστικά στην επάνδρωση του ρόστερ.Περιμένοντας κάποιον Εντσαμ ως ελέύθερο,ένα μήνα τώρα, τον ξανα μανα Αραούχο να πείσει τον πρόεδρο της Λας Πάλμας να έρθει για ενα χρονάκι ακόμα με καμιά 200 χιλιάρικα και τον ακομα μία φορά Βράνιες να ξανάρθει για να “του δώσει κιροζίνη και να τον πετάξει μέσα”.

    Οταν “χτίζεις” γύρω από μια κότα (Μάνταλος),το πιο πιθανό είναι να φτιάξεις κοτέτσι.

    Στο Euro, αυτοί που φαίνεται να το έχουν πάρει στα πιο σοβαρά είναι οι παμπόνηροι Ιταλοί. Βλέποντας την Ισπανία να έχει επανέλθει στα κυβικά της προ Ινιέστα-Τσάβι εποχής,την Γερμανία να έχει επίσης επιστρέψει στην μετριότητα-αντανακλά το ποδόσφαιρο την πολιτική πραγματικότητα,πάντα-την Γαλλία να έχει κάνει μεταστροφή στο πραγματιστικο και οφελημιστικό ποδόσφαιρό με τον μαλακοπίτουρα Ντεσάμπ (θυμίζει την Βραζιλία με Ντούνκα προπονητή που έπαιζε όπως η Ιταλία του Ερέρα.Φυσικά τζίφος).Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το ποδόσφαιρο,δεν έχει καμια σχέση με την δικαιοσύνη.
    Οι Βέλγοι έχουν κάργα ταλέντο και εμπειρία σε ατομικό επίπεδο,λογικά θα φτάσουν σε τετράδα. Οι Ολλανδοί επίσης. Οι Αγγλοι δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο συμμετέχουν. Θα έπρεπε να τους έχει αφαιρεθεί η άδεια συμμετοχής. Σακατιλίκι. Φυσικά με τον τελικό στο Ουέμπλευ, ονειρευονται ακομα μια κλοπή.Ποτέ δεν ξέρεις.
    Η ομάδα που με εχει κερδίσει,είναι η Δανία.Και δεν έχει να κάνει με το γεγονός του Ερικσεν. Ολα της τα ματς,είναι γεμάτα,με φάσεις, με κόπο,με ανδρισμό,με προσήλωση,με επιμονή και κυρίως τίμια.

  14. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Πίσσα και πούπουλα.
    Αδελφέ, ΕΑΝ το βράδυ οι Γερμανοί τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο πάνε μέχρι και τελικό χωρίς σέντερ φόρ. Ο 2ος του ομίλου με την Αγγλία. Όχι και τόσο καταδικαστικό για Γερμανούς ή Γάλλους. Συμφωνώ μαζί σου για το Βέλγιο αλλά ρε φίλε στηρίζεται πολύ στον παικταρά Λουκάκου. Πάντα συμπαθούσα τους Ολλανδούς τρώνε όμως φάσεις πίσω και ο Στεκέλεμπουργκ είναι 37. Στα νοκ άουτ οι τερματοφύλακες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο. Προφανώς Νόιερ, Κουρτουά, Ντοναρούμα ένα σκαλί παραπάνω από τους άλλους. Ο Σάντος 2 αγώνες τώρα εγκληματεί με τον Σάντσες και όχι με τον Ζότα. Εάν μείνει έξω θα έχει μεγάλη ευθύνη. Οι Ιταλοί καλοί στην Ρώμη να τους δούμε και με μια ομάδα με “βαριά” φανέλλα εκτός έδρας. Τώρα για την Σκωτία τί να πούμε. 66 % κατοχή οι Κροάτες, με 642 πάσες απέναντι σε 308. Εάν ξέρεις μπάλα φαίνεσαι πιο γρήγορος από ένα κατσίκι που τρέχει συνέχεια. Που για να είμαι και δίκαιος έχω την εντύπωση ότι πρώτη φορά είδαμε την Σκωτία να παίζει ένα πιο “στρωτό” ποδόσφαιρο.

  15. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Hokan: Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λές.
    Η Ολλανδία όντως έχει την γνωστή αφέλεια ( όπως και ο Αγιαξ κατ επέκταση) και οι παλιές καραβάνες με τις βαριές φανέλες καραδοκούν.
    Δεν αποκλείεται να το σηκώσει ο οποιοσδήποτε από τους 3-4 βασικούς “υπόπτους”.
    Οι Γερμανοί είναι γνωστοί πτωματοφάγοι, οι Αγγλοι γνωστοί κλεφτοκοτάδες και οι Ιταλοί γνωστές νυφίτσες.
    Εϊναι μια καλη ευκαιρία για το Βέλγιο να φτάσει ως τον τελικό. Θα δούμε.
    Αν και θα προτιμούσα να το πάρουν οι Δανοί.
    PS Το “Hokan” είναι εκ του Σάντμπεργκ; Προφανώς.

  16. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Πίσσα και πούπουλα.
    Ακριβώς. Μικρός έπαιζα ερασιτεχνικά σε μια ομάδα – “σφηκοφωλιά” παοκζήδων και μου το κόλλησε ο προπονητής επειδή ήμουν ΑΕΚΑΡΑΣ και ξανθός. Και ξέρεις πως γίνονται αυτά. Το μικρό μου όνομά ξεχάστηκε. Αν και η μεγάλη μου αδυναμία ήταν ο Νικολούδης. Ο Τάκαρος ακόμα και τώρα αγαπά και παρακολουθεί την ομάδα. Να τον ακούσεις να μιλάει για τον αγώνα στο Ντέρμπυ και για τον Μπεννέτι. Για τον “παππού” τον Φάντρονκ και τον Τσίκ. Ο Τσαικόφσκυ στις συνεντεύξεις τύπου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο και στα αποδυτήρια τους έλεγε “εάν αυτούς δεν τους βάλετε 3 γκολ πρίμ δεν έχει”.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    – Εγώ: If you were clever enough you would have a UK team instead of England- Wales- Scots and N. Irish. Imagine a UK team with Robbo, Bale, Ramsey, James to fill up. Imagine Rush, Dalglish, Hansen, Giggs, Kean, Souness, imagine George Best.
    – S: Are u insane? Who wants to play alongside them? Fucking cunts..
    – Simon, u r from Birmingham, an hour drive from Wales. U support Referee united, they are even closer.
    – No way!
    – But in track (στίβος) you DO have a UK team, there’s no England Scots etc. What’s the difference?
    – Track is for tossers*
    – Yasmin (η γυναίκα του 30 χρόνια) : Simon, I am half Irani, born in Oxford, do I count as English or British? Get away from the sun you look like a lobster already, stop talking bull, stick to your signing or ur racing thank god.
    – U R English love.
    – R: What about me, I am half Irish half Indian or 100% Brit?
    – Εγώ (πάλι): I am 100% Greek, but also UK citizen, hence Brit. As much as you lot, on paper that is. How about that?
    – Nicky: I am Aussie!
    – Famke: Dutch rule..
    – S: Grab me a beer, we have the fucking Germans coming up.

    *Tosser: A useless idiot; obnoxious jerk; a wanker.
    In cockney slang.

    PS: Το ζεύγος Τζανακοπουλος (έμεινα 2 χρόνια στο Αιγάλεω)- Αχτσιογλου (υπογραφώ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ σε φόρους και μειώσεις μισθών αρκεί να το παίζω γκόμενα και να πέφτει το μαρούλι) παραθέρισε στο –πανάκριβο- Costa Navarino. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ as long as you pay for it. Ξεκουράστηκαν σε ιδιωτική βίλλα με τα Spa τους τις πισίνες τους και τα ακριβά δείπνα. Προφανώς για να ανακτήσουν δυνάμεις μιας και από Σεπτέμβριο ξανά ξεκινούν τη μάχη για το γκρέμισμα του καπιταλισμού με μπροστάρη το Αλι6 που καταστρώνει το σχέδιο- μητέρα των μαχών Νο 568458568, στη βίλα με το ιδιωτικό λιμανάκι των 500 ευρώ/μήνα.

    PS2: Τα πρώτα +930εκ ευρώ εκταμιευτήκαν στο δημόσιο χθες με τις υπογραφές του Ελληνικού. 10,000 κόσμος είναι η εκτίμηση ως θέσεις εργασίας για το πρώτο κατασκευαστικό στάδιο, χωρίς τα έσοδα και θέσεις από τρίτους (προμηθευτές, τράπεζες, μεσίτες κλπ.) 70,000 με την αποπεράτωση του έργου και γύρω στα 10ΔΙΣ τα έσοδα του δημόσιου σε βάθος 20ετιας μόνο από φόρους, εισφορές κλπ.

    Το Ελληνικό ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (δήλωση και πανό Αλ6) από το 2014 που έκοβε τα συρματοπλέγματα…

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  18. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Hokan”: Θυμάσαι ένα γκολ που είχε μπει με κεφαλιές-βόλευ Μεταξύ Σάντμπεργκ-Μαύρου, αν δεν κάνω λάθος;
    Οσο για τα πιο πίσω(Φαντροκ,Τσικ κλπ) ας μη πάμε,γιατί θα μας πιάσουν τα κλάματα.
    Ας δούμε τί θα ματακάνει αυτός ο σκερβελές ο “εγγυητής” και φέτος.
    Εϊμαστε αναγκασμένοι να ζούμε τη μετριότητα …
    Και όχι μόνο όσο αφορά στην ΑΕΚ.
    Ο.Κ. Αλλά μη “βαφτίζουμε” το Μανταλάκι “αρχηγό” που θα χτίσουμε πάνω του, ούτε το Ρουβά ως Μπιθικώτση.
    Θα πάψουμε να ξεχωρίζουμε τα σκατά από το φαγητό σε λίγο,αν δεν είμεθα προσεκτικοί.

  19. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Επιτελους κατι καλο συμβαινει στην ομαδα.Οταν βλεπεις την Α.Ε.Κ Β να πηγαινει για προετοιμασια στην Ολλανδια δεν το λες και λιγο.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κάλος φίλος- αδελφικός που λένε αν και δεν έχω ‘αδέλφια’ σιχαίνομαι τον όρο – μου έδειξε τη Τέταρτη στο γραφείο, κορνιζαρισμένη, μετοχή των Gunners, προ Kroenke.
    O φίλος είχε πακέτο μετοχικά εκείνη τη περίοδο, αλλά μετα κόπων και βάσανων κατάφερε να βρει μια εκ αυτών που διαπραγματευτήκαν δημόσια.

    Μόνο 62.217 μετοχές στην Arsenal έχουν εκδοθεί και δεν διαπραγματεύονται- πριν την εξαγορά- σε δημόσιο χρηματιστήριο όπως το FTSE ή το AIM. Αντ ‘αυτού, διαπραγματεύονται σχετικά σπάνια στο NEX Exchange (AFC), μια εξειδικευμένη αγορά. Η προσφορά εξαγοράς του 2011 από τον Stan Kroenke βάζει την αξία κεφαλαιοποίησης της λέσχης στα 731 εκατομμύρια λίρες.

    Κοπών και βάσανων σημαίνει ότι για ένα τύπο που ΕΙΝΑΙ στο χρηματιστήριο και αυτός και ο αδελφός του, έβαλε λυτούς και δεμένους broker να βρουν μια και αυτό κράτησε, από όσο μου είπε, γύρω στο τετράμηνο- πεντάμηνο.

    Τη πλήρωσε τότε £4.500 λίρες. Με τη λίρα στο 0,6 σημαίνει περίπου 7,500 ευρώ.
    Κάποια στιγμή το 2012 περίπου οι Gunners βγήκαν και η εξαγορά τότε εδινε ένα ποσό £16.000 λίρες δηλαδή χονδρικά 26,600 ευρώ.
    Ο φίλος φυσικά δεν ασχολήθηκε μιας και είναι συναισθηματική η αξία και δεν τη πούλησε. Σήμερα κάνει μηδέν μιας και δεν διαπραγματεύεται πλέον στο NEX άρα εχει μηδενική αξία.

    Γιατί λέω όλα αυτά? Γιατί κάναμε μια κουβέντα- εν μέσω αρκετού γέλιου- για τις ‘μετοχές’ του μεγιστάνα, τις θυμάται κάνεις? που τις είχε αποτιμήσει προς 10 ευρώ τη μια.
    Έτσι απλά έβγαλε μια ‘μετοχή’ σε μια εταιρεία που δεν είχε καν ισολογισμό, δε ξέρω αν εχει ακόμη και σήμερα ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, δεν είχε καν περιουσία, δεν είχε γενικώς τίποτα και τη βάφτισε στα 10 ευρώ από μονός του!!
    Γιατί όχι 50 η 100 ευρώ δε ξέρω, μάλλον το 10 ΩΣ ΣΑΝΟ, ήταν πιο ευκολοχώνευτο.

    Αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν συμμετείχα επίτηδες μιας και το γελοίο του πράγματος εχει και κάποιο όριο. Παρόλο που αργότερα περνάμε για 3-4 χρόνια τις κάρτες μας και αν θυμάμαι καλά μια χρόνια που πήγαμε δώσανε στους δικαιούχους και ένα χαρτί βαρύγδουπο ότι είσαι ‘μέτοχος’.
    Επειδή δε είμασταν μαζί θυμάμαι τότε ότι είχα πει κάτι περίπου όπως: πάλι καλά που μπήκαν στο κόπο να τυπώσουν έστω αυτό και δε σας έδωσαν το κολοχαρτο στη φυσική του μορφή ως ρολό, να σκουπιστείτε μπας και σας φανεί χρήσιμο..

    Αρα- λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό σα τον Αντώνη- οι κατέχοντες μετοχές μπορούν είτε να τις πουλήσουν είτε να πάρουν μέρισμα όπως σε όλες τις μετοχές του πλανήτη. Μπορούν δηλαδή να αξιώσουν από το μεγιστάνα, αφού δε διαπραγματεύονται δημόσια άρα είναι ο ιδιοκτήτης, χρήματα έναντι της αξίας.
    Έστω 10 ευρώ, έστω χωρίς τόκο, χωρίς μέρισμα χωρίς τίποτα..

    Να δω το μεγιστάνα να δίνει πίσω την αξία ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ και ας πεθάνω που λένε. Πιο πιθανό είναι να οδηγούν στο UK δεξιά και να μιλάνε Γαλλικά αύριο το πρωί παρα να δώσει ο large ένα πενηνταράκι σε ένα ‘μέτοχο’.

    Θυμήθηκα και την Elite στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, που ΘΑ μπαίναμε και εκεί. Όταν έγραφα τότε για τη κοροϊδία του θέματος η Βρεττάκου ως υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ μας έλεγε ότι η ΠΑΕ δε χρωστάει (θεωρούσε επίτευγμα μια νεοσύστατη να μη χρωστάει!!!) και με κατακεραύνωνε ότι η εταιρεία ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ (εδώ συμφωνώ απολυτά ) και είμαι μίζερος..

    Οποιος θέλει εδώ: https://dailytripes.gr/blog/2015/03/31/elite/ τα εχει όλα. Όπως πχ το σχόλιο της επικοινωνίας:

    QUOTE:
    Εξακολουθείς να εκτίθεσαι και τώρα μάλιστα κάνεις και ευθείες επιθέσεις με ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια.Η εταιρεία απογειώνεται,η ομάδα έχει δύο ήττες σε δύο χρόνια,το γήπεδο ξεκόλλησε και ο Ντίνης αυτοϊκανοποιείται με κατά φαντασία οικονομικές αναλύσεις.Είσαι λίγος και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τον Αβραμίδη που σου παρέχει δημόσιο λόγο.

    UNQUOTE

    Πλησιάζει η μέρα του δημοψηφίσματος, αυτού που έκλαιγε η κακομοίρα η Περιστέρα και πάω και θυμάμαι ομορφιές σα και αυτή.
    Η την άλλη που το ΖΑΒΟ- Αλ6ς μας έλεγε ότι τα Capital controls θα σταμάταγαν τα Χριστούγεννα του 2015…

    Φυσικά τα CC ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ επι κυβερνήσεως του, η άρση έγινε από το κακό δεξιό Κούλη, στις 1-9-2019, από τις πρώτες ενέργειες του, μαζί με τη μείωση ΕΝΦΙΑ που επίσης θα καταργούσε με ένα νομό και ένα άρθρο το ΖΑΒΟ της Κυψέλης…

    Για να κάνουμε ένα έμβασμα στο εξωτερικό, αφού πέρασαν 6 μήνες που δεν μας αφήναν καν, θέλαμε 10 αιτήσεις, έπρεπε να τις πάμε αυτοπροσώπως στη τράπεζα να χάσουμε μισή μέρα στις ουρές και τις σφραγίδες, πληρώναμε και 60 ευρώ ‘έξοδα’ και περιμέναμε και μια εβδομάδα. Δε ξέρω και εγώ πόσες ΔΕΚΑΔΕΣ 60αρια- μη πως εκατοντάδες- δώσαμε για μια δουλειά που τη κάνεις ΔΩΡΕΑΝ και σε 3 sec online από τον υπολογιστή σου σήμερα.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ λέμε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΥΓ Αυτοί οι 7 βασικοί που μας υποσχέθηκες, ξαναρωτώ, θα έρθουν όλοι μαζί με τσάρτερ?
    Γιατί εγώ ένα 34χρονο σαπακι που έδιωξε ο ζμπαουγκ πριν 4 χρόνια βλέπω, το τερματζη που πηρέ τα μισά λεφτά του Λιβαδιά και μετα το χάος…

    Ξέχασα βέβαια ότι Εχουμε τον ‘αρχηγό’ της φάπας να μας αναστήσει!

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πάει –λένε- και αυτός ο ενταμ, πάλι με τυροκαφτερη θα τη βγάλει η ομας. Άντε κανα λευκό τυρί- έτσι λένε οι απατεώνες τη φέτα που είναι ΠΟΠ για να μην έχουν νομικά τραβήγματα, για τη μούφα που πουλάνε.
    Για να πάει βέβαια κάτι πρέπει να υπάρχει πρώτα. Παίκτης με 1 έτος συμβόλαιο και option ανανέωσης πως σε εμάς βγήκε ‘ελεύθερος’ ένας Κεφτετζογλου το ξέρει.
    Γιατί αν θυμάμαι καλά κάτι ανάλογο, χωρίς το συμβόλαιο, είχε και ο Λάζαρος και τρέχαμε με το ΧΑΣΟΔΙΚΗ στα δικαστήρια να πούμε ότι ήταν δικός μας.
    Θυμόμαστε όλοι τι πήραμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ έτσι?

    Τι?
    Όχι?

    Τι έγραφα πριν λίγες μέρες? Έφαγε μεγάλο στουκο και για να τον δίνουν Σκωτσέζοι δωρεάν? κάπου βρωμάει το θέμα.

    Καλά κράτησε η παραμύθα κανα μηνά τώρα. Εμ πως θα κάνεις 2 δις κλικ ρε κεφτέ άμα δεν έχεις ΣΑΝΟ να πουλάς στα πρόβατα?

    Ξέρεις ποσό μαλακας είναι ο Ελλην?
    Εδώ υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πληρώνουν λεφτά στο Μελισανίδη για κάποιο αεκ, και 20% του λαού ακούει το ΖΑΒΟ
    Που σήμερα λεει θα ανακοινώσει 35 ώρες εργασίας αι 751 κατώτατο μισθό. ΠΑΛΙ

    Όπως τότε στις ένδοξες μέρες του προγράμματος Θεσσαλονίκης που 4,5 χρονιά μετα το ξέχασε το παιδί γιατί ‘είχε αυταπάτες’.

    Ενώ τώρα? Τώρα έπηξε το μυαλό του μπρε (που λεει και ο Βόσνιος) και ξαναλέει τις ιδίες μαλακιες.
    Και καλά κάνει αφού τον ακούνε και δεν είναι στο 3% πάλι.

    Εμείς λοιπόν θέλουμε να παίρνουμε λεφτά από παίκτες που δε μας κάνουν, βλέπε αυτή τη μοσχαρα το Κριστισιτς που είναι για πέταμα, αλλά να παίρνουμε δωρεάν παίκτες άλλων ομάδων δεσμευμένους!

    Μεγιστάνα που το οικονομικό ΔΕΝ είναι το θέμα. Άμα δε στάξεις, που δεν, και ο Τζαβέλλας επιτυχία είναι. Μεταξύ ΟΑΕΔ, σύνταξης και αεκακι, ότι μαζέψεις στα 34 σου σε καλό σου βγαίνει.
    Αναμένω Αραχουαδα και Βρανιεσαδα από σήμερα.

    Πως το έλεγε ο άλλος με το ΠΙΟΥ? Παιδες εγώ το χρέος μου ως πρόεδρος το έκανα. Τώρα διάρκειας όλοι…

    @ LFC: Όταν βλέπεις την Α.Ε.Κ Β να πηγαίνει για προετοιμασία στην Ολλανδία δεν το λες και λίγο.

    Ε ναι είναι μεγάλο πράγμα το αυτονόητο πλέον. Μπορούσαν να κάνουν προετοιμασία στο Σπατο και με την ευκαιρία να βοηθήσουν λίγο στο χτίσιμο της εξέδρας.
    Κανα χαρμάνι κανα σπατουλαρισμα. Έτσι κ αλλιώς ΜΠΕΤΑΤΖΗΔΕΣ είναι όλοι τους.

    ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το είπες, το αεκ Β. Το αεκακι θα έλεγα εγώ καλυτέρα. Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει..

    ΥΓ Προπονητής Ολλανδίας πριν το ματς: Εμείς κοιτάμε πως θα νικήσουμε το τελικό.

    Μεγάλε: Τσιμπά 2 στους 16, τραβά σπίτι σου χωρίς να κάνεις ευκαιρία και παίζεις τελικό με το Μάνταλο και τον Χνιντ εκεί στη Ολλανδία τώρα που θα γυρίσεις.
    Μια ζωή LOSERS είσαστε και στη θέση σου θα κοίταγα να το βουλώσω να μη πετάω μαλακιες.
    Όλο ομαδαρα έχετε μας τα πρήζετε με τα Total Football και όλο άπατοι πάτε.

    Όπως τότε το 78 που σας πέρασε σουβλάκι ο Κάμπες και το παίζατε αδικημένοι.. Ο Βιντελα σας έφταιγε που φάγατε το τριμπαλλο ΠΑΛΙ και δε πήγατε στα μετάλλια.
    Να κατεβείτε όμως δεν είχατε πρόβλημα ε? Άμα νικάγατε να φαντασθώ ότι δε θα πηγαίνατε να πάρετε το ΠΚ ε?
    Άιντε ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙΑ

    Εγώ στη θέση σου θα κοίταζα να περάσω σε κούπες την Ελλάδα του ….Γιακουμάκη που βγήκε πρώτος σκόρερ (φαντάσου για τι πρωτάθλημα μιλάμε) και μετα να ξαναμιλήσω.
    Από μια κούπα ευρωπαϊκή έχουμε αμφότεροι, οπότε κόψε το υφάκι και το τουπεδακι γιατί είσαστε για κλωτσιές ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ στα τουρνουά.

    Έξω και ο Πεναλντο χθες όλα καλά. Η μόνη παραφωνία είναι αυτά τα τσουτσέκια οι Δανοί που έχουν ύφος 1000 καρδινάλιων αλλά θα έρθει και η ώρα με τους ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥΣ.

    ΥΓ2 Ηδη κλαιμε με τους Γερμανους. Η κορυφαια προβλεψη ειναι του Suggs. Παμε στα πεναλτι βαρανε ολοι και το τελευταιο το χανει ο Kane.

  22. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλησπερα.Για τους Ολλανδους δεν θα διαφωνησω,ενας λαος που οσο τους εχω ζηει,λιγο,εχουν ενα κομπλεξ ανωτεροτητας,αυτοι και κανεις αλλος στο κοσμο.Εχεις πεταξει ποτε με KLM ?Οι πιο ξυνοι τυποι.ΤΣΠ
    Παρ”ολα ταυτα ισως η καλυτερη εθνικη σε Euro ειναι η Ολλανδια του 88
    Οι Πορτογαλοι χθες στο 2 ημιχρονο το γηπεδο ηταν κατηφορα για τους Βελγους.Αλλα δεν εχει υπαρξει και δεν νομιζω να υπαρξει ποτε κορυφαιος Πορτογαλος τερματζης οπως και σεντερ φορ.Δανοι οπως και οι Τσεχοι παιζουν το τοπι σωστα.Σεβενται τις βασικες αρχες και σε συνδυασμο με το καλο διαβασμα των προπονητων τους μπορουν να πανε μακρια.Αν δεις και τα σταυρωματα στους 8 δεν ειναι διολου απιθανο.Ισως στους Τσεχους το χρωσταει απο το 04 που ειχαν την.καλυτερη ομαδα του τουρνουα.Οσο για το Αγγλια Γερμανια απλα περιμενουμε να δουμε τον απιθανο τροπο που θα αποκλειστουν,μαλλον,οι Αγγλοι.Συν οτι δεν εχουν ηγετες στην εντεκαδα,ισως πρεπει να ξεκινησει ο Χεντερσον.
    Οι Γαλλοι ολο τηγανιτα και απο μελι τιποτα.Αν εχεις αυτους που εχεις και το σχεδιο ειναι να παρει τη βαθια μπαλλια το ατι μπας και γινει κατι γαμησετα.
    Οι Γερμανοι εκει σα το Σταλιγκραντ που παλευανε παλευανε μεχρι τελικης πτωσης και αν δεν αποφασιζε ο στρατηγος τους να παραδοθουν δεν θα ειχε μεινει ουτε ενας.
    ΥΓ Τι παικταρα ειναι ο Αλαμπα αλλα επισης παικταρα και ο Σαμπιτζερ της Αυστριας.Ο τυπος ηταν απλα παντου.

  23. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Για να ευθυμησουμε.Σε ολο αυτο το διασυρμο ο CEO μας που ειναι??

  24. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Πανε και οι πουρκουαδες.Οσες εθνικες εχουν παικτες καμενους απο τις δυο σχεδον σερι σεζον εχουν θεματα.Οι μικρες ομαδες ,χωρις τα μεγαλα αστερια εχουν πιο φρεσκαδα.Τελικα η θεση του προπονητη εθνικης, σχεδον σε ολες τις χωρες ειναι,ειναι βυσματικη και για να βολευονται τιποτα δικα μας παιδια.
    Μπαπε δουλεια και κατω το κεφαλι,εχεις αρκετα καρβελια ακομη για να γινεις πραγματικα αρχηγος

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έξω οι Φρανσουαδες χθες. Μεγάλη στεναχώρια από όλους μας, γιατί είναι γνωστή η συμπάθια που τους Εχουμε εδώ και χίλια χρονιά και βαλέ. Και με άλλους υπήρχε κόντρα τη μια, συμμαχία την άλλη, ανά τους αιώνες (Ισπανούς- Γερμανούς- Ρώσσους) αλλά η καψούρα με το Γάλλο απλά δεν υπάρχει.
    Κάθε φορά που τους κάρφωνε ο Σεφεροβιτς ένα δάκρυ, χαράς, έτρεχε στο μάγουλο όλων μας που εξαίρεση την Famke (Ολλανδέζα) όλοι οι άλλοι είναι Άγγλοι + μια Αυστραλεζα που με ρώτησε τη πρώτη μέρα που ήρθαν -το Σάββατο νομίζω, ποτέ παίζουν οι All Blacks* στο τουρνουά.
    Σου λεει η Nicky, άντρες μαζεμένοι φωνάζουν πίνουν μπύρες, ράγκμπι θα εχει. Λογικό για τους down under.

    Η Γαλλία χθες έχασε από το πολύ ταλέντο της. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η PSG θεωρεί ότι επειδή εχει παικταράδες ανά θέση σχεδόν 100%, θα τους δώσουμε τη μπάλλα θα περάσουν 5 και θα σκοράρουν όλοι με ανάποδο ψαλίδι. Τράβαγε σουτ ο Ραμπιο, ο Παβαρ μεχρι και ο Κιμπεμπε εκτός περιοχής, 26 στο σύνολο διαβάζω- εντελώς αψυχολόγητα. Το άλλο σύστημα είναι πετάμε τη μπάλλα στο turbo και καθόμαστε να τον κοιτάμε.

    Θα μου πεις στα πέναλτι έχασαν είναι σχεδόν 100% τύχη αν βγάλεις την ικανότητα του τερματοφύλακα. Συμφωνώ απολυτά αλλά η ήττα ΔΕΝ ήρθε στα πέναλτι που μπορεί μια τριάδα Μαύρου Πάνθηρα, Κρισαντους και ΓΙΔΑΣ να κερδίσουν την ανάλογη Μεσι-Σαλαχ-Εμπαμπε μόνο και μόνο επειδή το τέρμα θα πιάσει ένα παραπάνω.
    Η ήττα ήταν στο 3-1 που έγινε 3-3, όπως ακριβώς τη πάτησαν οι Ισπανοί και το έσωσαν στη παράτα.

    Οι Άγγλοι λένε it ain’t over till it’s over, οι Αμερικανοί λένε it ain’t over till the fat lady sings.

    Did anyone hear any fat lady?

    NO we didn’t’t και το έργο εχει παιχθεί πολλές φορές για να είσαι αφελής ,τελικός CHL Bayern- Referee η ακόμη καλυτέρα η μεγαλύτερη ανατροπή στη ιστορία του ποδοσφαίρου με το 3-0 σε 3-3 στη Πόλη απέναντι σε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ με κάτι τσουρουκαδες που είχαμε κατά 60%, τουλάχιστον ο Ντεσαμπ έπρεπε να το ξέρει.
    Δεν είδες τι πήγαν να πάθουν οι Σπανιόλοι 1 ώρα πριν?

    Ελβετοί και Τσέχοι λοιπόν μαζί με τους αχώνευτους Δανούς που δε θέλω απλά να χάσουν αλλά να ξεφτιλιστούν.
    Μια χαρά του έκατσε του Edwards και ο- κακός- Σακιρι και τα 15εκ της Λάτσιο μάλλον είναι ήδη στη τσέπη μας.

    Εδώ όμως έρχεται η απορία της ημέρας. Απορία που λεει ο λόγος.

    Haris Seferović. Ελβετός και αυτός όσο όλοι οι Βαλκάνιοι που παίζουν- οι μισοί Αλβανοί- στην ομάδα. Θυμίζουν Γερμανούς που έχουν μέσα Τούρκους, Γιουγκους, και κάθε καρυδιάς.
    Στη πραγματικότητα ο τύπος είναι ΒΟΣΝΙΟΣ. Τον έχω δει πολύ λίγο και με τη Μπενφικα και ο τύπος οργιάζει. Ψηλό παιδί 1,89, δυνατό παιδί, τσαμπουκάς γενικώς, κάλος στον αέρα αλλά ακόμη καλύτερος στα τελειώματα.

    Γιατί το αναφέρω? Γιατί ο πολυνικιτς αυτό το ορθοί κοιμισμένο ΒΟΔΙ, δεν πηρέ χαμπάρι Χριστό τόσα χρόνια να τον φέρει εδώ.
    Δεν είναι δα και Κίνα με 1,8 δις κόσμο σε μια αχανή χωρά. 3,5εκ νοματαίοι όλοι και όλοι, σχεδόν οι μισοί από την Αττική σε μια έκσταση το 1/3 της Ελλάδας!

    Μόνο το Ζοριτς το γιο του Σαμπανατζοβιτς, αυτή την όρθια καρικατούρα το Κριστισιτς και άλλους 500 ΙΤΣ παίρνει χαμπάρι ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ που έδινε οδηγίες στον …Οκονσκι και γέλαγαν μέχρι και τα μαρμαρά της 18 τότε. Μυρωδιά δε πήρε ο μέγας Ντούσαν να τον φέρει από τη Β Ιταλίας (Λετσε- Νοβαρα) εδώ και 10 χρόνια. Του γυάλιζε περισσότερο ο Κρισαντους, ο Μπρεσεβιτς και ο Ολιβειρα βλέπεις. Άμα είσαι ΑΜΠΑΛΛΟΣ… με μαδέρι να σε βαράνε ΑΜΝΠΑΛΛΟΣ θα μείνεις.

    Ρε Snitch παίκτη της Benfica αξίας 15εκ μας λες? Ναι αυτό λέω. Με μια διαφορά. Η Benfica το 2017, τότε που εμείς φέρναμε ΔΑΝΕΙΚΟ με 500 τον Αραουχο και παίζαμε με τον Άραβα, τον πήρε ΔΩΡΕΑΝ από τη Φρανκφούρτη. ΜΗΔΕΝ, NADA, ZERO, ΤΣΑΜΠΑ.
    Ο ανοιχτομάτης την ίδια στιγμή μας κουβάλαγε τον… Αινταρεβιτς.

    Καταλάβαμε τώρα τι σημαίνει να ξέρεις μπάλλα αλλά ακόμη περισσότερο τι σημαίνει να έχεις επαφές στο χώρο σου και να μη είσαι ανθρωποδιωχτης που δεν του μιλάει ούτε η σκιά του? Σημαίνει ότι όταν λογικά σου ξεφεύγουν τέτοιες ευκαιρίες, έχεις 5 ανθρώπους διπλά σου να σου ρίχνουν καμμιά φάπα μπας και ξυπνήσεις.
    Όπως σου ρίχνανε φάπες και ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ τον Κετσπαγια και το Νικολαΐδη. Το πρώτο τον απέρριψες 3 φορές- στην ουσία στον επέβαλαν όπως σου επέβαλαν και το Τζιοβάνι που δε σου έκανε!!!! (αλλά σου έκανε ο Γκογκιτς και ο Μαριτς…) και το δεύτερο ξύπνησες μόνο αφού τον ήθελε ο κυρ Μιχάλης..

    Η εχει κάνεις την εντύπωση ότι όλους αυτούς στο γαύρο τους βρίσκει ο Καρεμπε μονός του? ΟΚ ο ένας είναι ο Καρμεπε και ο άλλος κάποιος ΠΟΥΘΕΝΑΣ που λέγεται Μπάγεβιτς -ο κάθε ΑΛΒΑΝΟΣ και ο κάθε ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Λυμπερόπουλος είναι απλά βιτρίνες σα το περίφημο CEO μας- αλλά έγινε Καρεμπε και όχι Ζε Ελιας η Ζιλμπερτο Σιλβα του ζελα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή καταλαβαίνει ότι σε αυτό το χώρο πρέπει να μπορείς να μιλάς και με 10 κανονικούς ανθρώπους εκτός από μεγιστάνες..

    *All Blacks είναι η εθνική ομάδα ράγκμπι (του κανονικού όχι του Football που παίζεται στη USA) της Ν. Ζηλανδίας.

    ΥΓ Ας ενημερώσει κάποιος το μεγιστάνα ότι η Botafogo μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας παίζει Β Εθνική. Κάτι σα το αεκ δηλαδή επι προεδρίας του.
    Γ και Β εθνικές, απώλεια κυπέλλου Γ Εθνικής- μας προετοίμαζέ για τα 4 σερί ο μάστορας- και ξύνει πάτο επειδή δε μπορεί- ακόμη- για πιο κάτω..

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    800 και 35 ώρες έδωσε χθες το ΖΑΒΟ.

    751 είχαμε πει πρόεδρε.
    Καντο 800 μωρε, στο πενηντάρικο θα κολλήσουμε? Τι να λεμέ παπάδες τι να λέμε καρδινάλιους απάντησε ο μεγαλύτερος φιδεμπορας που εχει περάσει από την Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια.

    -800-751 μας κάνει 49 πρόεδρε. Έτσι για το τυπικό το αναφέρω.
    -49? Τι εννοείς? Εγώ 50 τα βγάζω στην αφαίρεση, ακόμη δε έχω καταλάβει που είναι και εκεινο το αστείο με τη στροφή 360 μοιρών..

    Αναμένω Μπαρούφα με δήλωση: Βλέπω τα 800 σου και κάνω ρελάνς με 1500, 20 ώρες και πληρωμένο δεκαήμερο στο Costa Navarino σα το σύντροφο- έμεινα 2 χρόνια στο Αιγάλεω..

    Μόλις τελειώσουν τα race θα βγει και ο σύντροφος Κουτσουμπας, που επανεξελέγη ΓΓ ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (τόση δημοκρατία ούτε ο Παπαδόπουλος εκεί στο Περισσό) να πει ΟΧΙ σε όλα, με βασικό 3,000 ευρώ, σπα και χαβιάρι σε όλους του εργάτες, όπως μας ενημέρωσε η συντρόφισσα Λιάνα ότι είχαν στην ΕΣΣΔ.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕ

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Three Lions

    Καλό ματς κάλος ρυθμός. Οι Γερμανοί άντεξαν 12 λεπτά ακριβώς χθες. Μέχρι εκεί πίεσαν και μετα τέλος. Έκαναν 2 ευκαιρίες, ευχαριστώ Timo Verner που δε σταματάς να με δικαιώνεις όταν σε έλεγα ΑΜΠΑΛΛΟ και πλέον σε λέω ΧΑΣΟΓΚΟΛΗ με βραβείο, και με Μιοοοουυυυυυυλερ που απέδειξε ότι μια χαρά είναι για τις Μπάγερν παρέα με το Λέβα όσο σκοτώνουν τις Μαιντζ και τις Χερτες αλλά στην εθνική ακόμη δεν εχει βάλει γκολ σε Euro. Μας έφυγε η ψυχή εκεί- στου Βέρνερ ήμουνα ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα το χάσει, αλλά όλα καλά.

    Ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν Εχουμε Trend και τα 2 πλάγια μπακ ο Shaw και ο Walker είναι δυνατά, τιμιά και φιλότιμα παιδιά αλλά η κανονική τους δουλειά πρέπει να είναι bouncer σε pub στο ανατολικό Yorkshire. Γιατί από μπάλλα βράσε ρύζι..

    Αν και δε με τρελαίνει ο Declan Rice χθες έτρεξε όσο η μισή Γερμανία όλη μαζί και το πολύ Κιμιχ- κάλος παίκτης- τον εξαφάνισε.
    Επιμένω σε 2 πράγματα όπως τα είχα γράψει μετα τα πρώτα ματς και καθαρά ποδοσφαιρικά σπάνια πέφτω έξω. Δε μιλάμε οπαδικά να πειράζω τους Referee (με μεγάλη μου ευχαρίστηση) μιλάμε καθαρά για μπάλλα:

    1) Οι Γερμανοί λίγα πράγματα. Άμα έχεις τους Γκορετσκες και τους Γκιουντερ MVP που τη βρίσκουν με το καλάμι χεσε μέσα.

    2) Οι Άγγλοι έχουν αρκετά κάλους παίκτες που είναι και πιτσιρικάδες. Ομάδα δεν έχουν ακόμη- σα σύνολο- που θα εχει την αυτοπεποίθηση ότι είναι δυνατή να μπαίνει να παίρνει τα ματς ‘αέρα’ όπως κάνουν οι Γερμανοι πχ.
    Mount-22, Chilwell-24, TAA-22, Reese James-21, Curtis Jones-19, , Foden -21, Jadon Sancho-21 χθες δεν έπαιξαν. Δεν είναι απλά πιτσιρίκια είναι παίκτες που πρωταγωνιστούν σε ομάδες που περνούν CHL και PL.

    O Pope είναι καλό τέρμα σα δεύτερος. Δεν είναι Allison αλλά είναι κάλος. Έχω εμπιστοσύνη ότι ο τριμαλακας ο Pickford θα τη κάνει τη πατάτα εκεί που θα μετράει. Χθες πάντως αν και σιχαμένος, ήταν εξαιρετικός.

    Χθες σε 3 περιπτώσεις, κεφαλιά μονός του σε στημένο μέσα από τη μικρή περιοχή, είδαμε τη διαφορά του Harry του καραμπουζουκλή με το Virgil. Όπως ειδαμε και τη διαφορά De Licht- Virgil με τους Ολλανδούς. Στη πρώτη περίπτωση ο Βιργίλιος αν όχι τα 3, τα 2 τα είχε κολλήσει αντί να τα στέλνει στα πτηνά του Wembley, στη δεύτερη θα είχε κόψει τη μπάλλα καθαρά (ο Βιργίλιος δεν αρέσκεται στα τάκλιν- σπάνια κάνει) και δε θα είχε αφήσει με 10 την ομάδα του. 4 χρονιά σε εμάς δεν εχει αποβληθεί ποτέ και εχει αν θυμάμαι 2 κάρτες για διαμαρτυρία…
    On game δηλαδή είναι ‘χάρακας’ που έλεγε και ο Φωτοπουλος.
    Ασε που εχει και ένα κακό. Δε τρώει τριπλες. 2 χρονιά έκαναν να τον τριπλαρουν σε PL ΚΑΙ CHL μαζί..

    Πάμε με τους Ουκρανούς ημιτελικό, μη γίνουμε ρόμπα μόνο- μπορούμε ανετά Άγγλοι είμαστε, και βλέπουμε.

    Το ματς φυσικά είναι Βέλγιο- Ιταλία. Προτιμώ το Βέλγο- έχουν πολλούς παίκτες στη PL και τους ξέρουμε ΑΝ περάσουμε τελικό αλλά η συμπάθεια στους μακαρονάδες ποτέ δε κρύφτηκε.

    ΥΓ Φυσικά και θέλουμε το Κομαν. Ασε τι λένε οι Καρπετοπουλοι ότι δεν ακούμπησε. Είναι πιτσιρικάς, στο ένας με έναν είναι κάλος και είναι χαλαρός στο παιχνίδι του, δηλαδή δε θέλει μια μπάλλα μονός του (βασικό για το Jürgen) και ωραίος τύπος στη συμπεριφορά του so far.
    Τα 50 όμως είναι πολλά. 35 έγινε η πρόταση άντε να τα κάνουμε από ευρώ σε λίρες. 40 δηλαδή.

    Επιμένω ότι ο Tilemans του Βελγίου όπου πάει θα κάνει διαφορά. Οι Καρπετοπουλοι και οι Σωτηρακοπουλοι βλέπουν κάποιον Καντε που άμα του ρίξεις 3 γερές στη αρχή βάζει τη ουρά στα σκέλια. Γι αυτό είναι Σωτηρακοπουλοι δηλαδή ΝΟΥΜΕΡΑ.
    Κάλος και τρεχαλατζης αλλά όσο τον αφήνεις. Από τσαμπουκά ΜΗΔΕΝ. Ο Βέλγος αντίθετα βγάζει νύχια με το καλημέρα.

  28. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Δημητρη,Σαμπιτζερ απιστευτο πολυεργαλειο,απλα παντου.
    ΥΓ Ξαφνικα ολες οι δημοσιογραφαρες ανακαλυψαν οτι ο Εντσαμ εχει συμβολαιο μεχρι το 22.Το να ειστε γλυφτες και εικοσαρικακηδες παει στο διαλο,αλλα ρε,ουτε τα βασικα στην δουλεια σας???Βγηκε οπαδος της ΑΕΚ και σας εκανε ρομπα γιατι δεν ξερατε ουτε τα βασικα???Ειστε καθ εικονα και ομειωση με την λειτουργεια της ΠΑΕ.Ωχαδερφισμος,δημοσιουπαλληλικη και “νταξει μωρε”.Για αυτο ο κοσμος πια δεν σας πιστευει,πλεον,σε τιποτα.Ο CEO εχει κατι να πει για το Perfomance των υφισταμενων του??? #stopstinxeftila, #agapistethnAEK

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Ζαμπιτζερ είναι όντως κάλος παίκτης συμφωνώ. Εχει όμως το ερωτηματικό της προσαρμογής στην Αγγλία και στο physical που πέφτει. Naby Keita ενώ είναι κάλος παίκτης δεν αντέχει σε αυτό το ρυθμό. Το ίδιο και ο Minamino, δεν είναι κακός – έχουμε χειροτέρους στο ροστερ- αλλά δε κάθεται διπλά στα θηρία εύκολα.
    Ενώ στη Liverpool B (Saints) πέρσι έκανε καλή σαιζόν, σε εμάς διπλά στο Hendo στο Ginni και στο Millie δείχνει σα κουνούπι.
    Εδώ εχει τρέξιμο ΠΟΛΥ, εχει ξύλο εχει ένταση και εχει πολλά, παρα πολλά ματς μέσα στη σαιζόν.

    Αν μπορούσες να δεις μια προπόνηση της ομάδας από κοντά, τέτοια ένταση και τέτοιο κοντράρισμα δε θα βλέπεις ούτε κατά 30% σε ντέρμπι στην Ελλάδα.
    Γι αυτό πας να παίξεις απάνω και στο τέταρτο σου έχουν διαλύσει τα πνευμονία όλες οι ομάδες. Θυμάσαι στο Leicester την αεκ? Με τα δεύτερα κατέβηκαν- χωρίς υπερβολή- και δε μπορούσαμε να αλλάξουμε τρίτη πασά, μας έπαιρναν τη μπάλλα σε 5 sec και έπαιζαν με ρυθμό πιο χαμηλό και από οικογενειακό δίτερμα.

    Θες να δεις σε gym τι κάνουν? James Milner 35 ετών:

    https://tribuna.com/en/news/liverpoolfc-2020-04-26-ive-always-tried-to-push-myself-james-milner-reveals-secret-to-his-insane-fitness-and-lon/

    Άντε τώρα βαλέ τα Μάνταλα και το Μαύρο πάνθηρα να πάει να μαρκάρει τα θηρία.

    Αυτό πληρώνεις εξτρά στο Tilemans ότι ήδη παίζει 2 χρονιά εδώ και εχει δείξει ότι δε μασάει με πολύ καλή απόδοση σε μια μεσαία/καλή ομάδα.

    Για τον Ενταμ τα έχω πει εδώ και μηνά. Ούτε μάγος είμαι ούτε τα νύχια μου μύρισα ούτε έχω κάτι εναντίον του αεκ. Αυτοί μας έδιωξαν δε μας τσίμπησε μύγα μετα από 40 χρόνια.
    Για το τέρμα γιατί δεν είπα λέξη?

    Απλά μπήκα στην OPTA και είδα τη καρτέλα του.

    Θες να σου πω του Damien Vincent Denis Le Tallec? Άκου να θαυμάσεις:
    31 ετών Γάλλο – Ρώσσος. Στην ….ένδοξη καριέρα του από το 2007 γυρνάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ελεύθερος και δανεικός στις υπερδυνάμεις Ren B, Nandes, Goverta, Mordovia.

    Άκου όμως το πιο καλό. Ο παίκτης ΔΕΝ ανήκει πουθενά. Αυτά που λένε για ελευθέρας από τη Montpellier είναι ΨΕΜΜΑΤΑ, όταν λεμέ πουθενά εννοούμε ότι η Montpellier τον εχει αφήσει ελεύθερο από 30/05/2021 είναι δηλαδή να κάνω όσο πιο νιανια γίνεται χωρίς ομάδα.

    Θυμάσαι εκείνο το Αγγλαρα που κουβάλησαν πέρσι, επίσης χωρίς ομάδα από το σπίτι του το μάζεψαν το παιδί, και έλεγα ότι ο τύπος είναι χασικλής?
    Νομίζεις ότι ο ΠΙΟΥ στη διαφήμιση που τον μάζευαν από τα φανάρια είναι υπερβολή?
    Νομίζεις ότι κάνω πλακά? Καμμιά πλακά. ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ είναι, ούτε μισό drug test δε πέρασε και τον έστειλαν πακέτο πίσω μετα από 3-4 μήνες. Ούτε φωτο δεν βγάλαμε με τη ταλενταρα να το θυμόμαστε σα το Ραμπεσατρατανα. Bright Enobakhare ψάξε να δεις ύμνους, βιντεακια και ποσό το πιστεύαμε και αυτόν- δηλώσεις Καρέρα- εφτάρα.

    Θες να σου πω τι παικταρά πάμε να κλείσουμε?
    100 ολόκληρα χιλιάρικα συμβόλαιο!!!! Επειδή το οικονομικό ΔΕΝ είναι το θέμα πάρε εκεί 100 και σε καλή μεριά. Θα το κεράσουμε και μια πάστα στο Βάρσο στη Κηφισιά να μπουκώσει.

    Εκεί που θα πεθάνεις όμως είναι στα στατιστικά του.

    Παίρνεις αμυντικό χαφ, δηλαδή ένα άνθρωπο που θες να τρέχει να καλύπτει να κόβει ετών 31 και του προτείνεις 2,5 έτη συμβόλαιο.
    Θες δηλαδή να παίζεις με σχεδόν 33-34αρη ναυτικό χαφ μπάλα την ώρα που ο Σιμοες στην ίδια ηλικία (31) εχει κλατάρει εδώ και 2 σαιζόν..
    Ατζέντης: VV Consulting ένα γραφείο στο Μονακό, (τα λεμέ letterbox companies αυτά) που εχει τον Serge Aurier των Spurs και ….τέλος.
    Τι έκανε πέρσι ο μάγος?
    Αποστολή: 29, Βασικός: 13, Αντικαταστάθηκε: 10, Πάγκος: 6, Αποβλήθηκε: 4, Τραυματίας: 0

    Πας για αμυντικό χαφ που ξεκίνησε βασικός σε λιγότερα από τα μισά ματς (45%) και από αυτά τον αλλάξαν στα 10, δηλαδή ξεκίνησε τέλειωσε στο 29%
    ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    Θες και άλλο?
    Από τα 13 ματς τα 7 ήταν κυπέλλου με τις κάτω τραχανοπλαγιες.

    Θες και άλλο?
    Στα 13 ματς που έπαιξε είχε ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ 4!. Αναλογία ματς αποβολών λίγο πάνω από 3 ανά αποβολή..

    Κατάλαβες τώρα το σχεδιασμό και γιατί το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα?

    Η OPTA κάνει και +100,000 (έχω πει τη πρόσβαση μου) και άμα πεις στο μεγιστάνα ότι θες ένα κατοστάρι για software θα πάθει 3 εγκεφαλικά και 2 εμφράγματα ταυτόχρονα.

    Με 100 χήνες πληρώνω CEO, τεχνικό διευθυντή, το Μπιλαρο το σούρα το περπατητή, φως νερό τηλέφωνο και τη κυρά Μαρία τη καθαρίστρια (τα μισά μαύρα 4ωρο από ΟΑΕΔ, να γλυτώνω το ΙΚΑ) ρε μεγάλε, τι softex μου κοπάνας τώρα?
    Με 100 χιλιάρικα σου φέρνω τον (ελεύθερο) στοπερ που θα κάνει τη διαφορά.

    100 χιλιάρικα για κολοχαρτο θα δώσουμε, κόψιμο θα μας πιάσει όλους?

    Τι μας πέρασες ΡΕ?

    Τη Botafogo?

    ΥΓ Pubs across London, England goal, Sky Sports: https://twitter.com/SkySportsNews/status/1409940365772267520

    ΥΓ2 Το να τρως ΕΠΙΚΕΣ χυλοπίτες από ελευθέρους, μόνο που δε σε έβρισαν, και να γράφεις ότι δε ενδιαφέρεσαι εχει τη πλακά του. Αφού δεν ενδιαφέρθηκες ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ τα συγκεκριμένα ονόματα? Πήραν οι παίκτες στη Ψ-ΩΡΑ και στις 365Μπαρουφες τηλέφωνο μονοί τους και δήλωσαν το ενδιαφέρον?
    Και το 365ΣΑΝΟ έφτιαξε βιντεακια και έφτανε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΠΑΝΤΑ, άρθρα για το κάθε άσχετο που δεν ενδιαφέρθηκε το αεκ?
    Για εκείνο το Γάλλο της Ρεν, ενδιαφερθήκατε η ακόμη σκουπίζετε τα μούτρα σας από τη ροχάλα?

    Έχετε γράψει τόσες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ κάθε χρόνο, τόσα παραμύθια, τόσες φαντασιώσεις που πλέον δε θυμάστε ούτε οι ίδιοι τι γράφετε. Η κορυφαία εποχή ήταν όταν κατεβαίνατε τα βραδάκια στο γιαουρτάδικο στη Γλυφάδα, ο τωρινός επικοινωνίας ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ και βγάζατε παρέα με το Σταυρακα τους ‘επενδυτές’..

    ΥΓ Αμα απο ποδοσφαιρο εισαι ο απολυτος τιποτας- οπως και σε ολα τα αλλα- που να καταλαβεις γιατι παιζουν οι Αγγλοι μπαλλα?

  30. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Σαμπιτζερ,εχω παθει πλακα.Δες τα στατιστικα του στο Euro.Τιλεμανς πολυ καλος παικτης αλλα δεν ξερω ρε συ,μου βγαζει μια ανωριμοτητα ωρες ωρες στο παιχνιδι του.Επισης εχει ευκολα τις καρτες
    Χρειαζεται δυνατες μεταγραφες στην αμυνα η ομαδα.Ο Βιργιλος ελπιζω να επιστρεψει εστω και στο 80% αυτου που ηταν.Ελεγες Μαρτη αλλα σου ειχα πει οτι δεν ειναι πιθανον.Δυστυχως επιβεβαιωθηκα.Αν θες ψαξε στο ιντερνετ μια συνεντευξη του Θεοδωριδη,ιατρος εξειδικευμενος στους τραυματισμους γονατου οπου εξηγει ποσο εχει αλλαξει η αποκατασταση στους τραυματισμους ειδικα στο γονατο.Αναφερεται και στον δευτερο τραυματισμο του Φορτουνη.
    Περα απο στοπερ ,μινιμουμ 2,χρειαζονται αξιοπιστες λυσεις στα πλαγια μπακ.Αρνολντ και Ρομπερτσον δεν αντεχουν 3 σερι χρονια χωρις ανασα.Ιδανικα και ενα σεντερ φορ.

  31. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Νταξει συμβαινουν απιστευτα πραγματα.Βγαινουν τα μουνοπανα οι και καλα ρεπορτερ Α.Ε.Κ και βαζουν χερι στο κοσμο για την κριτικη και την γκρινια του κοσμου.Τολμανε και μιλανε για επιλογες και ροστερ οταν το ταβανι μας ειναι πιο χαμηλο και απο του ατρομητου?Πραγματικα για ποσα ρε μαγκες εχετε κοστολογησει την παρτη σας?Για ποσα εχεται αποφασισει να γινεται τα δεκανικια μιας αρωστης καταστασης?Θα επρεπε να ντρεπεσται.Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα αυτα που παιρνετε και τουλαχιστον να μην ειστε τιποτα λιγουρηδες για κανα εικοσαρικο.
    ΥΓ Η τριτη εμφανιση LFC ,αν οντως ειναι αυτη ου εχει διαρευση,τρομερη.Ποσο πιο ΑΕΚ ρε LFC 🙃🙃🙃

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Airport για Ελλαδα απο Βουκουρεστι: 32 βαθμοι βροχη υγρασια που κολλας συνεχεια ΔΡΑΜΑ..

    Τον ξέρω το παίκτη τον έχω δει πολλές φορές. Είναι πολύ κάλος και πολυεργαλειο, κάνει δηλαδή αρκετά πράγματα στο γήπεδο- δεν είναι μονοχνωτος.
    Βασική προϋπόθεση για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
    Τον βλέπω 2 χρονιά τώρα λόγω Λειψίας στο CHL, παίξαμε και μαζί στους 16, κάναμε 2 νίκες με 0-2 και 2-0 πριν 3 μήνες. Όπως έβλεπα τον Κονατε (τον πήραμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και τον Ουμπαμεκανο που φώναζα 2 σαιζόν πάρτε τον με 22εκ είναι κλεψιά καθαρή. Τελικά πήγε στη Μπάγερν με τα + διπλά.
    Από τη Λειψία πήραμε και το Naby, η σκατζα του είναι ουσιαστικά ο τύπος.

    Από την άλλη €45εκ, για παίκτη 27,5 χρονών σα πολλά δεν είναι? Γιατί το λέω? Γιατί καθαρά ως asset δεν εχει καμμιά μεταπολιτική αξία. Θα το πάρεις δηλαδή με ένα πενταετές- όλοι τέτοια κάνουν σε εμάς- και στα 32 τέλος, δε πουλιέται. Αρα- από καθαρά asset management (διαχείριση περιουσιακών στοιχείων) o παίκτης σου είναι άχρηστος. Ο λόγος που έφυγε ο Gini- ήθελε τριετές (3+1 για την ακρίβεια) και του δίναμε 1+1 με περισσότερα λεφτά/έτος. Η ομάδα κοιτάει το κολο της και εχει αποδείξει πλειστάκις ότι άμα αξίζεις και μένεις και πληρώνεσαι (ο Milner ήρθε με διετές free agent και πάει να κλείσει δεκαετία!!), ο παίκτης ήθελε να εξασφαλίσει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο για να κλείσει (30αρης είναι) και καλά έκανε. Δεν ήθελα να φύγει αλλά καλά κάναμε.

    3+1 σε 30αρη παίκτη ΔΕΝ κάνεις. Εκτός ότι θα είναι 33-34, ουδέν έρχεται μόνο. Με τόση καταπόνηση, μετα τα 30 οι τραυματισμοί και η κούραση έρχεται Χ2 και μετα τα 32-33 έρχεται Χ4. Ανάλογα πάνε και οι χρόνοι επανένταξης άμα χτυπήσεις. Άλλο τραβάω μια θλάση στα 22 μου που είμαι θηρίο ανήμερο και άλλο στα 32 με 10 χρόνια Premier League στο κοντέρ που έχω αλλάξει 5 φορές λάδια.

    Περίεργα πράγματα λέω ε? Εμ βέβαια ποιος τα σκέφτεται αυτά στο Ελλαντα? Ο μεγιστάνας μήπως? Η ο Σέρβος Σαχλαμαρινος αυτό το ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ που σφυρίζει αδιάφορα και κάνει προετοιμασία με το Μάνταλο και το ……μπάρμπα Τζαβέλα?

    O Τιλεμανς στα 55εκ εχει ήδη 2 σαιζόν στο νησί. Τον ξέρεις, εχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί- δε θα σου βγει Κειτα- ξέρει το παιχνίδι, πως παίζεται, την ένταση του, τον αντίπαλο, το διαιτητή, το κόσμο, τα γήπεδα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ.
    Στα κατά του τα νευρά του, παρασύρεται σε γρήγορο τέμπο άνευ λογού και ακόμη δε μπορεί να κάνει καλή κατανομή δυνάμεων. Μπαίνει με 1000 και κλατάρει στο 65-70 και χάνεται από το γήπεδο. Όλα αυτά όμως με ένα σωστό gaffer αλλάζουν. Άμα πας σε καμμιά Referee θα κάνεις ότι σου λένε οι Πογμπαδες…
    Οι οποίοι Πογμπαδες &co απαίτησαν λεει τον προπονητή να αλλάξει το σύστημα σε 3 πίσω, αυτός τους ΑΚΟΥΣΕ!!! ο Σεφεροβιτς τους έστειλε για χόρτα 3 φορές + 1 δοκάρι και τώρα θα δουν από το καναπέ το Σακιρι να παίζει ημιτελικό…
    Έτσι πάνε αυτά…

    Παίζει στο Βέλγιο όχι στην Αυστρία. Θα πάει δηλαδή ΠΚ και Euro ακόμη λογικά τουλάχιστον σε 3-4 διοργανώσεις/μια ανά 2 έτη μέχρι τα 31-32. Είναι 24αρης, αρά ΕΧΕΙ μεταπολιτική αξία. Σε ένα πενταετές θα είναι 29, αρά ένα χρόνο πριν που θα τον δώσεις στα 28 ΑΝ τον δώσεις θα πάρεις λεφτά. Πάντα οι παίκτες πωλούνται ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου τους Η ανανεώνουν.

    Εκτός αν είσαι αεκ. Εκεί απλά φεύγεις αργά τη νύχτα και άμα είναι να γλυτώσουμε και κανα ψιλό σε σουτάρουμε πριν καν σε αποπληρώσουμε όπως το Λιβαδιά ένα πράγμα. Όπως το Λαμπρόπουλο όπως το Μπακασετα όπως παρα λίγο το Σιμοες, όπως τον Ουγκο Αλμειδα, όπως το Ντιντακ και ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Απλά φεύγεις για να τσεπώσει ο: το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα, ότι μπορεί, ακόμη και 30 χιλιάρικα. Οσα δηλαδή πήγε να πιαστεί στα χεριά με το Λαμπρόπουλο και έχε χάρη που μπήκαν άλλοι μπροστά- πήγε να σηκώσει ο ίδιος χέρι ο μπαγλαμάς- γιατί ο Λαμπρό θα τον έκανε ασήκωτο. ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μια δυο ξεγυρισμένες να κουνηθεί λίγο το κεφάλι του. Όχι μόνο να κρατάνε οι μπράβοι το Κούγια !!! του 1,60 πεσμένο κάτω να τον κλωτσάς ρε άντρακλα…

    Θες να σου πω τι μαθαίνω? Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολο να δοθούν τόσα λεφτά σε ένα παίκτη. Κοιτάνε το Neuhaus με τα μισά. Όταν κοιτάς παίκτες των 30 δε κοιτάς και των 55 εκτός πια και αν είναι τόσο μάγκες (ο Edwards ΕΙΝΑΙ με διαφορά) και τον έχουν κλείσει ήδη. Ο Mpapee για παράδειγμα δήλωσε επίσημα ότι ΔΕΝ ανανεώνει, θα παίξει άλλο ένα χρόνο και φεύγει, για που δε ξέρω αλλά εχει εξαιρετικές σχέσεις με το Jürgen. Τι σημαίνει αυτό? Η με πουλάτε ΤΩΡΑ 120εκ η δε παίρνετε φράγκο σε 6 μήνες που έχω δικαίωμα υπογραφής. Αν δε τα έχω βρει ΗΔΗ με κάποιον (REAL-LIVERPOOL-BARCA-JUVE κλπ.) καλά σαράντα.

    Εκτός αν είσαι η Ψ-ΩΡΑ και ο Κεφτές και γράφεις παπαριες κάθε μέρα μπας και ψήσεις το κόσμο να πάρει καμμιά κάρτα να κονομήσεις.
    Άκουσες ποτέ ΕΝΑΝ ιδιοκτήτη αγγλικής ομάδας σα το μεγιστάνα που ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ 7 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ να ξεστομίζει τέτοιες παπαριες?

    Ο Βιργίλιος είναι έτοιμος από αρχές Απριλίου. Κάνει κανονικά προπονήσεις εννοώ και ήταν δική του απόφαση να μη πάει στο EURO.
    Δεν ήθελε να αλλάξει περιβάλλον να πάει με την Εθνική 1 μήνα πριν το Euro.
    Ήταν απόφαση του club και του Klopp να μη παίξει τα τελευταία ματς μιας και δεν υπήρχε λόγος, ο Philips είχε εξαιρετική παρουσία, και η ομάδα έκανε 11 νίκες και μια ισοπαλία στα 12 τελευταία ματς.

    Μη συγκρίνεις τους Ελληναρες χασάπηδες με τα ιατρικά Team εδώ. Ο μεν διαχειρίζεται τα μανταλομπακακια ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ αξιας και ο δε εδώ ροστερ αξίας δισεκατομμυρίων.
    Οι αποθεραπείες, οι αποκαταστάσεις τα γυμναστήρια κλπ. δεν έχουν καμμιά σχέση.
    Δεν είδες – για να μη πάμε μακριά εχει δεκάδες περιπτώσεις- το Γαλανόπουλο πέρσι? Για μια βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου που τη πήραν χαμπάρι μετα από +μια βδομάδα έμεινε έξω ένα χρόνο! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει να είσαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ για να αφήσεις επαγγελματία αθλητή, εχει μεγάλη διαφορά από ένα κανονικό άνθρωπο- ένα χρόνο εκτός για βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. Φαντάσου να είχε τη ζημία του Βιργίλιου που ήταν τρεις χειρότερη- έκοψε χιαστό- και στο εξάμηνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα. Θα του κόβανε το πόδι με τη μια.

    £40 εκ λίρες στοίχησε ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ στο Kirkby και το Σπατο ΟΛΟ μαζί με τη γη και τα κτίρια οριακά πέρασε το τάλιρο. 3.5 το πήρε συν την ανακαίνιση και ένα γήπεδο με μία εξέδρα του κολου.
    Να πούμε £5-10 για γραφεία, κουζίνες, μοκέτες και λοιπό εξοπλισμό? £30-£35 εκ λίρες για γυμναστήρια, αποκαταστάσεις, ιατρεία, ειδικά όργανα ανά σωματοτυπο!!!, ξεχωριστά τέρματα και gear για τα έξω γήπεδα, αλλά για τα μέσα. Πράγματα που άμα τα δεις (δε είναι πουθενά on line) θα σου πέσει το σαγόνι. Σαν ινδιάνος κοίταγα τη πρώτη φορά που πήγα λες και μου έδειχναν καθρεφτάκια. Πισίνες (όχι ατομική) ανάποδης φοράς, climbing walls μόνο για ανάβαση με χέρια!! κρυογενετικες στολές άστο καλυτέρα..
    £60 σύνολο για το καλύτερο προπονητικό του πλανήτη.

    Στο αεκ το ‘ιατρικό’ έκοβε τον Τσοσιτς το πρωί και τον πέρναγε το απόγευμα! Θυμιάσει τι ταυρί ήταν ο Ουρος ε? Μια έπαιζε 10 κάθονταν, πιο γυάλινος και από μπουκάλι μπύρας. Μη πούμε για τα ‘τραβήγματα’ του Καλογέρου που τον αφήσαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ εκτός, αλλά έπαιρνε πράσινο φως και του κάναμε ανανεώσεις συνέχεια 2 τον αριθμό.
    Ήταν το μόνο ‘ιατρικό’ που δε πηρέ χαμπάρι ότι ο Γιάνναρος ο Λεσκοτ ήταν μισό βήμα πριν το ΠΙ- ότι είδε η μισή PL δηλαδή- και τον πέρασαν αέρα.
    Μιλάμε για ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ όχι αστεία.

    Πήραμε Κονατε και κοιτάμε άλλους 2 με 3. Με τη λήξη του Euro θα δεις λογικά ανακοινώσεις.
    Παίζει και ο Κομαν και ο Neuhaus και αυτός της Brighton.
    Ανάλογα τις πωλήσεις σακιρι, οριγκι μάλλον κειτα θα κινηθεί.
    Μη ξεχνάς ότι έδωσε £60 και ξεκίνησε και η νέα εξέδρα στο Anfield Road δεξιά όπως κοιτάς στη TV. Θα πάμε στις 61.000 πλέον.
    Μια χαρά είναι η ομάδα, δε χρειάζονται τόσοι πολλοί.
    Δε θα γίνουμε City εμείς να μοιράζουμε εκατοντάδες εκ.
    £110 το Main Stand, £60 το Kirkby, £60 το Anfield road. £230 λίρες (270σε ευρώ) χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ.

    Συμφωνώ σε ένα Center πάγκου- αλλαγής. Ένα γκολτζή δηλαδή. Τι θα έκανα εγώ? Luis Suarez μονοετές και βλέπουμε. Όπως έκανε ο Καβανι που άμα δεν ήταν ο Matador ούτε εξάδα δεν βγαίνανε. Τους έσωσε κανονικά. Ποσά πέναλτι να βαρέσει πια ο Μπρουνο ο παικταράς? Τον είδες το χαλβά με τη Πορτογαλία? Σα το Αζαξ ήταν ο μπαγάσας. Ο ΑΟΡΑΤΟΣ σίφουνας. Κάνεις δε κατάλαβε όχι ότι έπαιξε αλλά ότι υπήρχε…

    Δεξιά έχει το Τσιμικα μια χαρά είναι αν και το Turbo τρέχει και στον ύπνο του..
    Απέναντι μπορεί να πάρει ένα full back και να ανεβάσει τον ΤΑΑ στα half, είναι μια σκέψη καιρό τώρα.

    Με Sadio, Diogo, Bobby, Mo μπροστά δε μασάμε.

    Ο Μο έκανε τα ίδια γκολ με το ΠΕΝΑΛΝΤΟ σε 108 εμφανίσεις λιγότερες- 2 σαιζόν πιο γρήγορα δηλαδή.
    203 εμφανίσεις 125 γκολ 47 ασιστ, 70 και 45 με την Εθνική του, ο τύπος είναι ΠΟΛΥΒΟΛΟ.

    Αλλα ο Μο δε πουλάει τζελ πατατάκια ξυραφάκια και σαμπουάν άρα δεν είναι ‘φαινόμενο’….
    Δεν εχει λεει 300εκ followers στο Instagram.

    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΥΓ Εχει κλείσει τσάρτερ να έρθουν και οι 7 βασικοί μαζί ο μεγιστάνας. Έτσι δε μας έλεγε? Μαζί με το: το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα?
    Φάε ελευθέρους, 34 χρόνους και κατοστάρικα συμβόλαια και μη διαμαρτύρεσαι.
    Ήδη γλυτώσαμε τα 400 του Λιβαδιά + τα 250 που κονομήσαμε από Ιανουάριο, άλλα 400 από το καλόγερο.
    ΑΜ ΠΩΣ?

    Fool me once shame on you, fool me twice shame on me.

    Sent from my iPad

  33. Ο/Η 33 βαθμου 21 λέει:

    μας εχει πρηξει το πουτσο ο μασελας.αντε γαμησου μαλακα σε ειδα στον αγιασμο και εχεις γινει σαν μουμια 71 χρονων,πας στο μπιτσομπαρο του μπεου και μιλας για ποδοσφαιρο αντι να κανεις καμια μεταγραφη.παλι θα σε καρπαζωνει ο φαταουλ αφου αυτοσ πηγε στο φορουμ των δελφων ενω εσυ οχι.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τρένο οι μακαρονάδες. Δε βλέπω ποιος μπορεί να τους σταματήσει.

    Οι Σπανιόλοι είναι αστείοι απλά, ομάδα που παίζει ο Μορατα ποδόσφαιρο: δεν είναι να γελάς είναι να τη λυπάσαι. Ο τύπος εχει παίξει – για κάποιο ακατανόητο λόγο- σε όλες τις μεγάλες ομάδες, είναι 28 ετών, και οπού πάει φεύγει νύχτα. Real, Chelskey, Juve, Αθλετικο. Είναι εκπληκτικό πως κάποιοι τύποι που τη βρίσκουν με το καλάμι κάνουν καριέρα από το πουθενά και κάποιοι παικταράδες δε σηκώνουν τίποτα.
    Βλέπε Χατζηπαναγής. ΟΚ άλλες εποχές αλλά ο Βασια- στο λίγο που τον πρόλαβα- ήθελε όλο το ΠΟΚ και καμμιά δεκαριά ακόμη να του κάνουν τις κορινες στη προπόνηση.
    Ποιος Dalglish, ποιος Best και ποιος Gullit? Μόνο με τον Dios10 υπάρχει σύγκριση. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να ΧΟΡΕΥΕΙ με τη μπάλλα έτσι.

    Είχα πχ καψούρα ένα τύπο στα 80’s-90’s που λέγεται Matt Le Tissier. Οι παλιοί της PL ξέρουν..

    Southampton και ξερό ψωμί, είναι από τους ανθρώπους που απλά δεν αλλάζουν ομάδα, δε ‘πα να βρέχει δισεκατομμύρια. ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ μέχρι αηδίας, χοντρουλής (chubby τους λεμέ), ασχημομούρης, κλασσικός Άγγλος middle class. Όταν έπιανε το τόπι όμως ζαλιζόσουνα μόνο που τον έβλεπες. Απλά της μίλαγε.

    Εχουμε τον απολυτό ΤΙΠΟΤΑ πολυνικιτς και ο δάσκαλος Φαντροκ δεν αναφέρεται καν. Ούτε τις σόλες από τα παπούτσια δε κάνει να του καθαρίζει ο σαχλαμάρας του Φράντισεκ κ όμως..
    Σήκωνε κούπες ο …..Καραταΐδης και ο Πουρσανίδης, ο Αμανατίδης και ο Παρασκευάς Άντζας!!! και ο κοντός πηρέ ένα κύπελλο- αν θυμάμαι- όλο και όλο. Αλλα οποτε τους πετύχαινε οι δημοτικοί χοροί έπεφταν straight through που έλεγε και ο μέγας Ζαμπετας, ακόμη θυμάμαι κάτι τσάμικα που έριχνε ο Κούλης στη λάσπη της ΝΦ ένα βραδύ δύσκολο, παρέα με τον Ελευθερόπουλο.

    Ενώ μου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ σχεδόν όλοι οι Βέλγοι με πρώτο αυτό τον απίθανο καραγκιόζη που λέγεται Λουκακου, ακολουθούμενο από τον Μερτενς και το προπονητή τους (Εχουμε προηγούμενα από τους Toffies), σαν ομάδα την ΨΙΛΟ-υποστηρίζω. Χθες όμως απλά οι μακαρονάδες δε τους έβλεπαν.
    Μεγάλο πράγμα να ‘έχεις’ στο μυαλό σου τον αντίπαλο, οι Άγγλοι πχ ακόμη ΔΕΝ το έχουν αυτό ούτε με την ….Ελλάδα.
    Όπως τεράστια η απώλεια του Spinazzola, ναι αυτού που οι Καρπετοπουλοι ειρωνεύονται επειδή μάλλον δε τους αρέσει το όνομα η δε παίζουν πχ στη Ρεάλ.
    Χθες το κατάπιε το χοντρό, του έκοψε και ένα γκολ που απλά δε χάνεται και μόλις βγήκε η Ιταλία είχε θέμα. Δε κινδύνεψε αλλά πιέστηκε σε σημείο που πριν δεν είχε πρόβλημα. Έκανε φανταστικό τουρνουά, έπαιρνε όλη τη πλευρά, έβαλε γκολ, έτρεχε, μάρκαρε. Παίκτης -υπό αυτές τις συνθήκες- που η απώλεια του μπορεί να στοιχήσει μέχρι και κούπα.

    Εκεί που πραγματικά έπεσα από τα γέλια ήταν όταν ο Καρπετοπουλος είπε το αμίμητο εκεί στο 75’: Οι Ιταλοί θα πιεστούν πρέπει να παίξουν άμυνα και δε βλέπω πως μπορούν να το κάνουν αυτό!!!

    Σωστά μεγάλε δημοσιογράφε. Είναι άλλωστε παγκόσμια γνωστό ότι αν μια ομάδα δεν μπορεί να παίζει άμυνα μέχρι να δύσει ο ήλιος στην Ανατολή, αυτή είναι οι Ιταλοί…
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

    Ευτυχώς που είναι ξένοι οι άλλοι και δεν ακούνε τις ρουκέτες..

    Το άλλο ματς δε το είδα, ήταν δυο ομάδες που κακοποιούν το άθλημα άρα αδιάφορο, είχαμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε.

    Ανάλογη κακοποίηση αναμένω και σήμερα με τους Άγγλους που η κολάρα τους δεν εχει τελειωμό. Οκτάδα με Ουκρανία και αν περάσουν ημιτελικά τελικός σε Wembley με Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία εκτός και Ισπανία για κλάματα.
    Ιδανικό σενάριο δηλαδή για άλλη μια all time classic αποτυχία.

    PS Αυτή τη μαντεψια που αφήνεις εξω τον καταπίνω το κέντρο Henderson πραγματικά κάνεις δεν την εχει καταλάβει. Ούτε καν ο Simon που είναι Referee και ακούει Scousers και παθαίνει αναφυλαξία.

    Sent from my iPad

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, η ομάδα, σε 19 μέρες δίνει το πρώτο επίσημο:

    Στο τέρμα ο Τσιντώτας και μπροστά του οι Λάτσι, Νεντελτσιάρου. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπακάκης και στο αριστερό ο Μιτάι. Συνδετικός κρίκος της άμυνας και του κέντρου ο Σάκχοφ και η τετράδα μπροστά του οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος με τον Μάνταλο αριστερά και τον Τάνκοβιτς δεξιά. Στην επίθεση ο Καρίμ

    Τους άλλαξες όλους ρε μπαγάσα μεγιστάνα, όχι μόνο τους ΕΠΤΑ (7) βασικούς που μας υποσχέθηκες.
    Μας την έφερες πάλι την ώρα που ΔΕΝ το περιμέναμε.

    Ούτε έναν παλιό δε βλέπω μέσα.

    ΕΥΓΕ.

    Ο λόγος σου συμβόλαιο – ως συνήθως!

  36. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη μην μπερδευεσαι ,ειπαμε αυτη ειναι η ΑΕΚ Β που ειναι στην Ολλανδια.Η κανονικη κανει κρυφες προπονησεις σ’ενα παραλληλο συμπαν, σε μια αλλη διασταση.
    Το μονο θετικο ο Μιται που εχει αρχισει να δενει σωματικα και δειχνει θετικα στοιχεια.Αν μειναι βεβαια,θα ξεχασει και τη μπαλλα που ξερει.Δες το Λατσι,ενας παικτης με λιγες ή πολλες προοπτικες,δεν ειναι αυτο το θεμα,που εχωντας διπλα του το Ρουμανο αρχιζει να ξεχναει και την οποια μπαλλα ξερει.
    Εχω πει οτι υπαρχει πιθανοτητα η φετινη ομαδα να ειναι χειροτερη και απο την περσινη.
    Χωρις,6αρι,8αρι,δεξι μπακ,στοπερ,δημιουργικο χαφ,φορ,εξτρεμ.Παικτες αργοι στα ποδια αλλα και στην σκεψη.

  37. Ο/Η Κώστας λέει:

    Είχαμε ένα γνωστό στην διπλανή πολυκατοικία, όπου έγραφε ματς σε βιντεοκασέτες. Και αφιερώματα. Μιλάμε για αρχείο. Μας φώναζε στο σπίτι του και μας έμαθε κυριολεκτικά μπάλα. Οι γονείς μας τότε φοβόντουσαν τα χειρότερα, αλλά δεν.. η φήμη του είχε βγει.. Πώς έτυχε και είχε ένα με αυτόν Matt Le Tissier. Μιλάμε για γκολάρες.. όπου έβλεπε ευκαιρία για μονοκόματο σουτ για γκολ το έγραφε. Στην αρχή, λόγω ονόματος μάλλον τον είχα για Γάλλο, αλλά μετά που τον είδα καλύτερα στο πρόσωπο όντως κατάλαβα πως ήταν Άγγλος. Νομίζω πως είχε και ένα θέμα με το αλκοόλ αυτός.

    Ο αντιπαθέστατος Καρπετόπουλος αυτά που λέει ή τα λέει για να προκαλέσει ή είναι πραγματικά ΑΜΠΑΛΟΣ.. Αυτό δε που είπε περί Ιταλίας και άμυνας θεωρώ πως ειρωνευόταν. Τουλάχιστον το ελπίζω. Με τους Άγγλους (και Γερμανούς) έχω μία μικρή αντιπάθεια, εννοώ ποδοσφαιρικά, ίσως και εκεί αποδίδω το (τυχαίο;) γεγονός πως παραδοσιακά έχουν βατές κληρώσεις. Τουλάχιστον γλυτώνουν τα χειρότερα.

    Οι φρατέλοι πάντως δείχνουν και σοβαροί και αποφασισμένοι. Χωρίς να έχουν και κανα παιχταρά μέσα. Αυτός ο Ιμμόμπιλε εκεί στο γκολ του Βαρέλα, στην αρχή σφαδάζει σαν σφαχτάρι για μπενάλντυ και στον επόμενο τόνο σηκώνεται για τα συγχαρίκια στον συμπαίκτη του. Ο κλασικός ο τσόγλανος ο Ιταλός..

    Ούτε τους Ισπανούς μπορώ. Κούρασαν.. καλά αυτός ο Μοράτα όντως έχει μπάρμπα και θείτσα στην Κορώνη. Εθνικός ύμνος δίχως λόγια.. μεσοβέζικη λύση για να ενώσει τις αντίπαλες φατριές εκεί στη χώρα με τα άγονα χωράφια.. Π΄νατως έφτασαν στον ημιτελικό. Εκεί ελπίζω οι (πρώην) φασίστες φίλοι μας να ξεκάνουν τους βασιλόφρονες.