Metro Goldwyn Melissanidis


Ο Μελισσανίδης,είναι ο Φώσκολος του ποδοσφαίρου.Ξεκάθαρα πια.
Κανεις άλλος,δεν μπορεί να παραλάβει μια ανύπαρκτη ή ελάσσονος σημασίας κουβέντα και να την τραβήξει για ένα σωρό επεισόδια. Βίρνα-Δράκος.
– Ηρθα..
– “Ηρθα”…;
– …Ηρθα!
– Ηρθες..;
– Ε, ναι.Ηρθα!
– Ηρθες ,ε;
– Ναι..Ηρθα.
– Ε,καλώς ήρθες λοιπον.
– Καλώς ήρθα…
Και πάει λέγοντας…

Που στο διάολο πήγε και ξετρύπωσε τώρα κάποιον Εντσαμ που θα ήταν ελευθερος αλλά δεν ήταν και θα τον περιμενε για ένα μηνα μεχρι να μάθει ότι υπάρχει οψιον που ενεργοποιήθηε λέει και έτσι έπαψε το “ενδιαφέρον” κλπ-κλπ. Τρομερά πράγματα,εκτός από βαρετά.
Και αυτό είναι το κόλπο.Να μετατρέπεις κάτι επιδερμικό και άνευ ουσίας σε πρωτευούσης σημασίας υπόθεση.
Σε “υποθέσεις” σαν αυτή του-κάποιου-Εντσαμ, αποκρυσταλώνεται η δημιουργικότητα και εν γένει η πορεία ζωής του “μεγιστάνος”: Αερας. Αεριτζής. “Τσικιρικιτζής” που λέγανε.

Και πως να μην λέει μεγάλα ευχαριστώ και να μη γλύφει πατόκορφα ο Κετσετζογλου-και οι λοιποί συν αυτώ την- εταιρεία παραγωγής θεάματος “Μέτρο Γκόλντουιν Μελισσανίδης” όταν με τα “αεριλίκια”-τύπου Εντσαμ, Κοζώνη,Βιντιάδη, κλπ καρπούται το μεροκάματο ανίδρωτα και άκοπα;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς “Κλανιές στο μέτωπο”.

– Αντε μη τα πάρω και αγοράσω τον Αστέρα.

-Βουλιαγμένης;

– Κάτω Ραχούλας ρε..

=======================================

Ο Κούλης ανακοινωσε τα “προνόμια” των εμβολιασμένων”.Τα εξής: Κανένα. Τι “προνόμια” θες βρε μαλάκα κι όλας,αφού έκανες το αυτονόητο; Πήγες και εμβολιάστικες; Ε και…; Θες να τρως πριβέ στην ταβέρνα,ή να αδειάζει η παραλία και να κάνεις μπάνιο εσύ και 5 Σουηδέζες που θα σου έχει παρεχωρήσει το Υπουργείο Τουρισμού. Σιγά μη σε κάνουμε και αντιναύαρχο. Εμβολιάστηκες. Δεν πήγες και στο Μέτωπο.

Σκέφτονται-ίσως-να εφαρμόσουν εθελοντικα στα μαγαζιά εστίασης,θέατρα κλπ να διδεται η δυνατότητα να επιλέξει ο καταστηματάρχης αν το κατάστημα θα δουλεύει με “covid free” ;η και με τους “άλλους”.όποτε θα λειτουργεί όπως σήμερα,με ιατρικά πρωτόκολα.Μάσκες,αντισηπτικά κλπ.
“Ποιος δηλαδή παιδια απο εσάς,θα ήθελε να αποκλείσει το 60-70% του πληθυσμού και άρα των δυνητικών πελατών,απο το κατάστημά του”; Ορθή ερώτηση. Ευλογή απορία. Ηθελα να ήξερα: Σκατά έχει στο κεφάλι του μέσα αυτός ο κεφάλας ο Γεωργιάδης;

Και επειδή τα νούμερα έχουν κολλήσει βρέθηκε τρόπος- ο παραδοσιακός ντε- να πάρει λιγο μπροστά το πράγμα.: 150 γιούρο στο e-portofoli (να συνηθίζουμε και στο άυλο χρήμα) σε κάθε νεαρό από 18 έως 25 που εμβολιάστηκε ή θα εμβολιαστεί. Κάνε εμβόλιο σου λέει και τα σφηνάκια κερασμένα. “Αντιδωρο” όπως σωστά το χαρακτήρησε το σούργελο η Μενδώνη.

Αμα τον Ελληνα δεν τον δωροδοκήσεις,δεν κουνιέται ο πούστης. Δει δη χρημάτων. Αναγκαία κίνηση. Η οποία είναι ο ορισμος της καταισχύνης βέβαια,αλλά δεν φτάιει η κυβέρνηση,ούτε ο -όποιος- Κούλης. Αυτον τον πληθυσμο έχει,αυτά κάνει.
Οταν μπάινεις σε καλύβα,δεν σκουπίζεις τα πόδια σου. Φτύνεις κάτω μπαινοντας και λες με ύφος: “γουίτσ οφ γιου γουλντ λάϊκ του ερν σομ μόνεϋ”;
-Μe, Κουlis! Αμα τα 150 τα κάνεις 700, δεν θα βρει ούτε τη ψήφο του ο Αλέξης.

  • Με ένα χιλιάρικο, ποιος δεν θα έκανε δημόσια κολονοσκόπιση,στο Σύνταγμα;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Metro Goldwyn Melissanidis

  1. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Τώρα είμαστε ακόμα στη μετάλλαξη Δ. Σου λέει ας ξεκινήσω με λίγα γιατί μέχρι την Ω δεν θα έχει μείνει δίφραγκο.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ετσι θα πηγαίνουμε,μέχρι οι Μπουρλάδες να ξεπουλήσουν και τα ράφια.
    Καλά κάνουν. Αφού έπεισαν τον πλανήτη ότι πρέπει να μπει σε κατακόμβες και να φοράει κράνος στο δρόμο γιατί υπάρχει γρίπη θανατηφόρα,από την οποία “κινδυνευουμε όλοι” αλλά τελικά πεθάινουν συγκεκριμενα κάποιοι,τότε ας κάνουν υποχρεωτικό όχι απλά τον εμβολιασμό,αλλά και την εξαγωγή ανθρώπινων οργάνων.Να θες να δώσεις ένα νεφρό στο κράτος και να μη μπορείς;

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Και ορθα λέει “το οικονομικό δεν είναι θέμα”.
    Τα λεφτά γίνονται “θέμα” αμα τα έχεις. Αμα δεν τα έχεις,τί θέμα να έχεις με αυτά;Εϊναι δυνατόν να “έχεις θέμα” με κάτι που δεν έχεις;
    Μπορείς να έχεις πυρετό,όταν το θερμόμετρο δείχνει 36.6;
    Ανησυχεί ένας vigan μη και κατά λάθος φάει καμιά μπριζόλα;
    Προβληματίζεται κάποιος πότε θα ξαναγαμίσει,αν δεν έχει γαμίσει ποτέ του; Οχι.
    Εχει πρόβλημα ο “γέρο-Λαδάς” μη φθαρούν τα καινούρια παπούτσια,όταν δεν τα έχει φορέσει ποτέ στα πόδια του;
    Αρα,μια χαρά τα λέει ο “Μιτσούκος”. “Δεν είναι οικονομικό το θέμα”. Εϊναι θέμα ιδιοσυγκρασίας.
    Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ είναι το θέμα. Η οποία σε ακολουθεί ως τον τάφο η πουτάνα.

    Αντε και δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε τη σκατόφατσα του Ντεσάμπ.Αλλος κακομοίρης αυτός.Εχετε ακουστά την περίφημη “γραμμή Μαζινό” η οποία κράτησε μερικές ώρες; Ενα τέτοιο πράγμα. Κανονικά πρέπει να τον φυλακίσουν στην Κορσική οι Φρανσουάδες.
    Είναι ευχάριστο το ότι δημιουργείται αρκετός χώρος για τις λεγόμενες “μικρομεσάιες” χώρες. Ελεος με τους “Βρυκόλακες”
    Αυριο έχει Αγγλία-Γερμανία. Ψάχνω να βρω τρόπο να δω πως μπορούν να αποκλειστούν και οι δύο.Δεν μπορεί.Καποιος θα υπάρχει. Και αν όχι,κάποιος πρέπει ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. Ελεος με τους κωλομπαράδες.

  4. Ο/Η Hokan λέει:

    Φαντάζεσαι ο Μελισσανίδης να επιτρέψει την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους ? Αν και μεταξύ μας οι Αεκτζήδες δεν χρειάζονται ούτε εμβόλια ούτε να ανησυχούν για τις εκάστοτε μεταλλάξεις. Τόσα χρόνια με τον τίγρη έχουμε αναπτύξει αντισώματα γι αυτήν την ζωή και για τις πιθανές μετενσαρκώσεις μας.
    Υ.Γ. Πάνε κι οι πουρκουάδες. Που να τρέχεις τώρα με τον καύσωνα στη Πετρούπολη.
    Οι δε οράνιε από την υπεροψία και το μπλαζέ ύφος, νομίζουν ότι έχουν την ομάδα Γκούλιτ, Βαν Μπάστεν και του παικταρά του Ράικαρντ. Στην θέση του Βαν Μπάστεν, του Κλάιφερτ και του Βαν Πέρσυ παίζει ένα στρουμφάκι – ράπερ.

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Hokan: Απο το Μελισσανίδη περιμένω να έχει ήδη προμηθευτεί εμβόλια και να τα δίνει δωρεάν-μη βιάζεσαι- με την αγορά κάρτας διαρκείας. Οσα περισσέψουν,θα τα πουλήσει για σαμπουάν

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    ¨Χτίζεται η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία” διαβάζω. Ποια “νέα ΑΕΚ γαμώ την πουτάνα μου” λέω.
    Αφου-εξαιρουμένου του τερματοφύλακα, ΚΑΜΙΑ μεταγγραφή δεν έγινε και το υλικό έχει παραμείνει το ίδιο..και μάλιστα με ελείψεις,αφου αποχώρησε ο “καλόγηρος”. Κεινο το κωλοπαίδι περιμένουνε από τα παραπεταμένα του ΠΑΟΚ.(Οι Τούρκοι λεει είδαν τις 400 χιλιάδες στον λογαριασμό τους,για την παραχώρηση του παίκτη. Ειστε σίγουροι μεμέτια; Για ξανακοιτάξτε το”) Παραπέρα ουδέν. Εχει ξεκινήσει προετοιμασία,σε 15-20 μέρες εχεις ματς,και δεν εχει γινει καμια προσθήκη,εκτος ίσως από καποια γέφυρα στο στόμα του “τιγρη”.
    Τι να “χτίσεις” ακριβώς δηλαδή. Αφου το χάλι,είναι ήδη “χτισμένο” Μη την πειράζεται την ομάδα ρε σεις εκεί “-ιτς”. Αφήστε την όπως είναι.Κάτι καλύτερο,ίσως,-σύμφωνα με την θεωρία του χάους- μπορεί να βγει.