ΛΟΓΙΑ

Ανακοινώθηκαν νέα μέτρα αλλά και νέοι τρόποι προκειμένου η κυβέρνησης να φτάσει στο πολυπόθητο 70-80% της εμβολιαστικής κάλυψης  ώστε να έχομεν ικανό τοίχος ανοησίας.

Βέβαια,υπάρχουν και υπόνοιες στα κλιμάκια της κυβέρνησης,τα οποία και έχουν μεταφέρει τις ανησυχίες τους στον Πρωθυπουργό ότι “τελικά  η εκστρατεία εμβολιασμου,είναι από αντισυστημικά  κέντρα,όπου με τον μανδύα της προστασίας της δημόσιας υγείας, επιδιώκεται  ο  μαζικός εμβολιασμός με ουσίες οι οποίες δρούν αφυπνιστικά στον οργανισμό και ωθούν τον εμβολιασμένο να χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν ήξερε ότι υπάρχουν,όπως λόγου χάρη αυτό της κρίσης.

“Αυτό αποκλείεται” απάντησε χαρούμενα ικανοποιημένος ο κος πρωθυπουργός.

“Πως είστε τόσο σίγουρος”;

-Το έκανα εγώ.Το κάνατε και εσείς.Ειδατε καμια διαφορά”;

-Ναι αλλά μήπως δρα ετεροχρονισμένα,η ακόμα χειρότερα ειναι ρυθμισμένη η δράση του την ημέρα των εκλογών;

-Τι λέτε βρε παιδιά. Συνέλθετε. Και ο πατέρας μου ψήφιζε ότι να ναι,πριν 60 χρόνια.Υπήρχε τότε τεχνολογία τέτοια; Αμα το έχεις στο άιμα σου…”

Στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας η σύγχρονη τεχνολογία: Micro-drones με τη μορφή κουνουπιών,τα οποία θα εισέρχονται στα σπίτια και θα “τσιμπούν”,τους εναπομείναντες ανμεβολίαστους που αποτελούν και το 75% του πληθυσμού. Θα είναι εφοδιασμένα με μαχαίρια που θα σχίζουν τις κουνουπιέρες,όπως επίσης και με κάμερα όπου θα καταγράφεται το γεγονός.

Κίνητρα θα δωθούν σε κοπέλες του Ανατολικού μπλοκ, οι οποίες-ώς συνήθως- συνευρίσκονται με ομάδες υψηλού κινδύνου,άνω των 70. Για κάθε πήδημα-τρύπημα, θα λαμβάνει 50 ευρώ,συν τα οδοιπορικά.

“Ντεν είναι κατόλου άσκιμος αφτό. Ειντικά τώρα που μασ εκλεισαν τα “σπίτια” και ντεμ μπορούμε ντουλέπσουμε.Μπράβο Kyriakos. Πολυ καλό ιντέα” είπε η Ρουσλάνα,με καταγωγή από το Μέτσοβο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενες  και ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν την σελίδα “gamata.gov.gr”

Επίσης κάθε νοσοκόμα που θα καταφέρνει με πρόσχημα κάποια θεραπεία,να εκχέει το εμβόλιο σε οποιονδήποτε ασθενή,θα κερδίζει ένα σάντουιτς από την καντίνα και μια ώρα άδεια. (Το περιστατικό στο Ιπποκράτειο όπου κάποια νοσοκόμα κατα λάθος έδωσε ενδοφλέβια viagra αντι για Pfizer σε πέντε κατάκοιτους  με αποτέλεσμα αυτοί  “σεληνιασμένοι” να κυνηγάνε τις νοσοκόμες με τις ψωλές έξω,θεωρείται ατυχές και μεμονομένο,για να μη πούμε ότι ήτο προβοκάτσια)

Επίσης,έχουν επινοηθεί-σε συνεργασία με το  τμήμα σύγχρονης αλιείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου,ειδικές τσούχτρες και αχινοί,οι οποίοι θα αναζητούν ανεμβολίαστους και οι οποίοι έχουν την ικανότητα να διαπερνούν ακόμα και τις σόλες.

Ο υπουργός Ανάπτυξης,ζήτησε να επιστρατευτούν δύτες όπου θα χτυπάνε με ψαροτούφεκα τους ανυποψίαστους λουόμενους. Επειδή όμως δεύτερη δόση  όπως καταλαβαίνετε,θα ήταν αδύνατον να δεχθούν,αντέδρασε ο εκπρόσωπος της Pfizer και έτσι η πρόταση δεν υιοθετήθηκε και έμεινε ορφανή. Αναλυτικά οι οδηγίες στο “tha-sas-pioume-to-aima.gov.gr”.

Επίσης,δώθηκαν κίνητρα σε “ποντικούς” και κλέφτες οι οποιοι δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και έτσι,αν κάποιος τρυπώσει σε σπίτι και “τρυπήσει” τους ενοίκους,θα λάμβάνει “μπόνους” ίσο με το 50%  μιας μέσης ληστείας. Το ακριβές ποσό που θα καρπούται κάθε “ποντικός” θα υπολογίζεται με βάση την αντικειμενική αξία της περιοχής εις την οποία δρα.Σχετικοί πίνακες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα “thief-gov.gr”.

“Εντάξει. Δεν είναι το ποσό αντάξιο της δουλειάς που κάνουμε,αλλά αν σκεφτείς την αναδουλειά που υπάρχει,καλό είναι.Ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα στην “κανονικότητα”, δήλωσε ο “Maik”, εκπρόσωπος των σαλταδόρων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Επίσης,υπάρχει και η σκέψη,να επιστρατευτούν εκπαιδευμένα περιστέρια,όπου θα χέζουν  τους περαστικούς με  αντιϊκο φορτίο  σε πολυσύχναστα μέρη.Η έυλογη απορία του κου Γεραπετρίτη  “και πως θα ξεχωρίζουν τους εμβολιασμένους από τους μη”, λύθηκε από τον κο Γεραπετρίτη λέγοντας του: “Δεν έχει καμια σημασία. Το θέμα έιναι να χέζουν”. Σχετικές οδηγίες μπορούν να λάβουν οι δεκαοχτούρες του λεκανοπεδίου στην σελίδα “xestetous-olous-gov.gr”.

Ρωτήθηκε ο κος Τσίπρας σχετικά με την κλοπή του Πικάσο και εκείνος απάντησε: Τον είχα προειδοποιήσει. Το φαινόμενο είναι καθημερινό και η αδυναμία της κυβέρνησης να περιορίσει την παρανομία είναι πλέον εμφανής. Προχθές εκλάπει ένας Παπασταύρου,αντιναύαρχος,γειτονάς μου.Τις προάλλες κάποιος “Παπαδόπουλος”. Σήμερα πάλι,πληροφορούμαι,ένας “Θεοδώρου”,στα Κάτω Πατήσια. Ε,δεν πάει άλλο. Η κάτάσταση έχει πλέον ξεφύγει”.

“Δεν βάζεις καμένα λάδια σε καινούριο αυτοκίνητο” δήλωσε ο κος Μελισσανίδης,αναφορικά με την υπόθεση επιστροφής του Βράνιες. Ορθό. ‘Η βάζεις καινούρια,πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα αγοράσεις, ή χρησιμοποιείς τα ίδια,τα οποία ξέρουν και τη μηχανή,αφού  συνεργάζονται  μερικά χρόνια. “Ναι αλλά ο κος Χιμένεθ, “άλλαξε”  4 φορές του επισήμανε κάποιος άτυχος νεαρός δημοσιογράφος. “πως σε λένε” τον ρωτά. “Παναγιώτη” του λέει. “Ακου να δεις Γιώργη… ο Χιμένεθ  ήταν βαλβολίνη” απάντησε αφοπλιστικά,χωρίς να βγάλει όπλο.

Τρελάθηκε ο καιρός.Ενώ προχθες είχαμε 33 βαθμούς,σήμερα πάλι θα έχουμε 42c. Ψυχραιμία συνιστούν οι επιστήμονες  αν και κρουουν τον κώδωνα του κινδύνου της κλιματικής αλλαγής. “Αυτο το φαινόμενο είχε παρουσιαστεί και  πέρσι τον Ιούλιο” λένε ανήσυχοι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.