ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Ναι, τα ξέρουμε. Τα έχουμε χιλιοακούσει. Η ομάδα ήταν κουρασμένη από τις απανωτές προπονήσεις. Η Φέγενορντ ήταν πιο έτοιμη διότι έχει αρχίσει την προετοιμασία της νωρίτερα. Οι μεταγραφές ακόμα δεν έχουν γίνει. Τα έχουμε ακούσει αυτά. Όπως ακούσαμε και για τα διαρκείας που θα αρχίσουν την πώληση από Δευτέρα, μπας και μαζέψει τίποτα χιλιάδες ο εγγυητής και πάρει κανά παίκτη της προκοπής.

Εσείς έχετε ξαναδεί έμπορο να διαφημίζει την σάπια πραμάτεια του; Συνήθως ακούς για φρέσκα φρούτα, φρέσκα ψάρια, νέα προϊόντα. Μιλάμε οτι στην ΑΕΚ έχουν ξεπεράσει την συνηθισμένη μέση βλακεία κατά πολύ. Έχουν χτυπήσει το μάξιμουμ του βλακόμετρου. Βάλανε την ομάδα να παίξει με την Φέγερνοντ, βάλανε την ομάδα να εκτεθεί για πολλοστή φορά, βάλανε τους ίδιους περσινούς βλάκες, με την πιθανότητα να μαζέψει εξάρα, και να θέλουν να πουλήσουν διαρκείας.

Το μόνο που μένει και το εννοώ, είναι ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΆΔΕΛΦΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΕΚ.

Και πραγματικά το καθολικό μποϋκοτάζ, είναι επιβεβλημένο όσο ποτέ. Μιλάμε για την ύψιστη ξεφτίλα. Η περσινή ομάδα, ακόμα πιο αποδυναμωμένη λόγω Κρίστισιτς και Τσιγκρίνσκι, και χωρίς Σβάρνα, να πέφτει μέσα στο γήπεδο σαν ποντίκι σε φωλιά γάτας. Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να κάνεις τέτοια πράματα. Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας, έχοντας δει τα δύο πρώτα φιλικά – ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ -, να πας για συνδράμεις κακοφορμισμένους σχεδιαστές ομάδας ή μπαγιατεμένους έμπορους.

Κι είναι αστείο να βλέπεις αυτό το συνοθύλευμα αλλά και να ακούς και την μετάδοση του αγώνα, που προσπαθούσε να βρει κάτι θετικό. Τόσος πολύς φόβος; Για να μην φάει καμιά σφαλιάρα από τον Κονέ; Για να μην του μιλήσει ο μεθύστακας του πάγκου ή ο χαρτοπαίκτης της Κοκκινιάς; Ρε κνόδαλα, βγείτε στα ίσια και μιλείστε. Πού είναι η ενίσχυση της ομάδας; Τι σόι λοίμωξη έπαθε ο μούσης; Πού είναι ο κορμός της ενδεκάδας; Τι εξυπηρετεί η προετοιμασία αυτών των άμπαλων χωρίς τους υποτιθέμενους ενδεκαδάτους; Να δέσουν μεταξύ τους, ποιοί; Αυτοί που θα ξεσκαρτάρουν ή αυτοί που θα παίξουν κανά κύπελλο με την Τριγλία;

Μιλάμε για τραγική κατάσταση. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Να μην υπάρχει κανένας παίκτης αναφοράς. Να βλέπεις το απόλυτο τίποτα και να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις. Και να σου μιλάνε για χρήσιμη ήττα. Δηλαδή, πού είναι η χρησιμότητα; Δεν ξέρατε το επίπεδο αυτών που μπήκαν να παίξουν; Οι περσινές ήττες δεν σας έμαθαν τίποτα και περιμένατε κι άλλες φετινές, φιλικές έστω, μπας και ξεστραβωθείτε; Και πού θα βοηθήσει η σφαλιάρα; Θα γίνει καλύτερος ο Τάνκοβιτς, ο Τσιντώτας κι ο Ντατσένκο; Ή μήπως θα πάρει παραπάνω προσπάθειες ο Μάνταλος; Για εξηγείστε την χρησιμότητα, ΜΠΑΡΟΥΦΟΚΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ. Μπήκε η ομάδα με τουπέ κι υποτίμησε την Φέγερνοντ και θα διδαχτούν ταπεινότητα; Τι ταπεινότητα να διδαχτούν οι ποδοσφαιρικοί επέτηδες; Για να μην συντριβούν μπήκαν, εξ ου και το σύστημα 4-1-4-1 που έπαιξε ο προπονητής, που φυσικά άλλαξε στην διάρκεια του παιχνιδιού αφού θάταν πιο χρήσιμο για τα διαρκείας κανά τυχαίο γκολ, κι αφού ο αντίπαλος προπονητής είχε αλλάξει την μισή του ομάδα.

Βγάλανε φανέλες, βγάλανε εισιτήρια, και ξέχασαν να βγάλουν ομάδα. Αυτό δεν υπάρχει ούτε στο δελφινάριο του Σεφερλή. Βγάλανε την ίδια ομάδα να παίξει και δεύτερο φιλικό ( χωρίς τον Αλμπάνη ), διότι και οι ίδιοι βλέπουν οτι δεν έχουν τίποτε άλλο καλύτερο. Αυτοί οι ίδιοι που λέγανε οτι δεν ήταν έτοιμοι οι Γκαρσία και Λόπεζ, και ξαφνικά μπαίνανε μέσα μπας και σώσουν κάτι, με σοβαρότατη πιθανότητα τραυματισμού, και φυσικά με άπλετο γέλιο όταν ακόμα και σε φιλικό ο Λόπεζ επιστρατευόταν να παίξει σέντερ μπακ. Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΓΕΡΝΟΝΤ.

ΥΓ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΈΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ 7 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

32 Responses to ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  1. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Γειά στο στόμα σου Στηβεν. Δυστυχώς ο Μελισσανιδης κάνει περίεργες κινήσεις, χωρίς λογική και χωρίς συναίσθημα..Χωρις αγάπη για την Αεκ, σαν να την μισεί. Ξεπούλησε τα 2 κύπελλα στον Ιβάν, στη συνέντευξη στους αυλοκολακες του, ήταν ηττοπαθης και εμετικός,δυστηχως αν συνεχίσει έτσι, θα φύγει ενώ θα έχει κάνει γήπεδο και σε λίγο καιρό δεν θα τον θυμάται κανείς. Πάντως το στυλ και η σισθητικη του δεν ταιριάζουν με τον οργανισμό Αεκ.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Νευριασμένο σε βλέπω αδερφέ.Και πως να μην είσαι.
    Μπορεί να μην έχουμε ομάδα,αλλά θα έχουμε σταθμό Metro 50 μέτρα από την ΟΠΑΠ αρένα Δούρου. Εϊδες πως έχουν έτοιμο το “depon” κάθε φορά;
    “Το πιο πιθανό είναι,να μην έχει “δέσει” ακόμα η ομάδα”. Μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμα.Μπορεί και να το ακούσουμε.Σάμπως το φιλότιμο περισσεύει;

    Πάντως το σκορ οφείλεται σε παρεξήγηση. Το πράγμα έχει ως εξής: Ρωτά ο προπονητής της Φέγενορντ από τον πάγκο του πριν την έναρξη, τον Μιλόγεβιτς “how much”? και ο Σέρβος νομίζει ότι τον ρωτά με πόσα υπέγραψε στην ΑΕΚ. Ντρέπεται να του πει 100 χιλιάρικα,δείχνοντας το ένα δάχτυλο και αποφασίζει να το τριπλασιάσει. “three” του φωνάζει,δείχνοντας τρία δάχτυλα.
    “Ο.Κ.” του λέει ο συνάδελφος της Ολλανδικής ομάδας. Τάκα-τάκα. Σε δέκα λεπτά 3-1 το σκορ.
    Και ευτυχώς που ήταν και συγκρατημένος ο Βλάνταν με τα νούμερα. Φαντάζεσαι να του πούλαγε κανενα παραμύθι για κανενα μύριο; Πάλι καλά να λέμε.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Three lions:

    Ομολογώ ότι έπεσα έξω. Περίμενα ματς 1-0 άντε 2-0 με το ζόρι, η κανα 2-1 αν τρώγαμε πρώτοι. Φυσικά περίμενα πρόκριση, άσχετα αν εγώ με τα λιοντάρια έχω μάθει να φοβάμαι και το …. Μάνταλο.

    Ωραία μπάλλα, οι Ουκρανοί νεκροί η μάλλον μια ομάδα που έδειχνε συμβιβασμένη στο να απολαύσει την επιτυχία της να φθάσει στους 8 χωρίς όρεξη για κάτι παραπάνω. Και χωρίς μεταξύ μας ικανότητα να κοντράρουν ομάδα επιπέδου Αγγλίας. Φάγανε και το γκολ στο 4 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Για να βάλουν 2 έπρεπε να παίξουν ρουλέτα, όλοι μπροστά από νωρίς και το πιο πιθανό ήταν να έτρωγαν 3-4 ακόμη μέχρι το ημίχρονο παρα να το γυρίσουν.
    Ο συμπαθέστατος Σέβα, εχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, τα ξέρει, τα εχει δει στον τελικό της πόλης το 2005 να γίνεται από χειρότερη ομάδα που απλά εχει το momentum και κρατήθηκε πίσω όσο μπορούσε.
    Δε τη γλύτωσαν στο τέλος αλλά οκ.

    Καλοί οι ‘ομοεθνείς’ πλέον – στα χαρτιά τουλάχιστον- με καλή κυκλοφορία, αρκετές τελικές στο στόχο και αρκετή πίεση με ΠΛΗΡΗ κυριαρχία. Εχουμε πει εδώ και καιρό όχι μόνο πρόσφατα. Η Αγγλία εχει καλή ομάδα, νεαρούς παίκτες, πολλές λύσεις, και εξαιρετικές μονάδες. Πάσχει στην άμυνα- κυρίως δημιουργικά με την έλλειψη ΤΑΑ, αλλά το κέντρο της σε πνιγεί και οι μπροστινοί σε σκοτώνουν. Δεν έχω δει άλλη ομάδα να εχει τόσο πλουραλισμό στην επίθεση της και τόσο πάγκο.

    Θεωρώ ότι οι Ιταλοί θα περάσουν- αυτό λεει η λογική- όπως και εμείς. Στο τελικό τώρα είναι άλλο βιολί. Μόνο ματς και οι μακαρονάδες είναι πιο έμπειρη ομάδα. Ο Κιελινι με το Μπονουτσι πχ το Χαρρυ το καραμπουζουκλή τον έχουν για πρωινό: δεν υπάρχει περίπτωση να πηδάει μονός του στα κόρνερ έτσι ευκολά να κάνει ευκαιρίες. Δε λέω δε θα γίνει, λέω θα είναι ζόρι να το κάνει. Από την άλλη αν φθάσουμε εκεί θα παίξουν σε ΓΕΜΑΤΟ WEMBLEY. Η FA πίεσε και δεν θα εχει μόνο 25,000 αλλά full house. Βρήκαμε ΗΔΗ, μέσω Simon, 4 καλά εισιτήρια. Το αν θα ανέβουμε – δε έχω αποφασίσει αν ψήνομαι να πάω- εξαρτάται αν θα περάσουμε φυσικά.

    Είναι 2 ομάδες αήττητες, που κυριαρχούν επι των αντίπαλων τους και παίρνουν τα ματς επειδή απλά είναι καλύτεροι.

    Σε αντίθεση με αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ τους Δανούς που έκαναν 2 ήττες σε 3 ματς αλλά προκρίθηκαν! Χθες είδαμε λίγο στην ουσία το β. Ρε τι μαλακες είναι αυτοί? Μιλάμε για ΤΑΓΑΡΙΑ όχι αστεία. Αμπαλοι οι περισσότεροι, κακή ομάδα, τους έβαλε κάτω μια Τσεχία και τους κοπάναγε από 10 μεριές. Μιλάμε για ομάδα κακοποίηση του ποδοσφαίρου, ποτέ μου δε τους χώνεψα σα λαό ανταποδίδοντάς τους ότι ακούνε Έλληνες και μας φτύνουν- αλλά από την άλλη ποτέ δε πήρα και σοβαρά ένα λαό που εχει σαν εθνικό μνημείο και σημείο αναφοράς μια γοργόνα σε ένα λιμάνι…
    Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο να παίζουν οι Δανοί σε ημιτελικό. Δε ‘πα να το πάρουν δε ‘πα να ρίξουν 10 στο τελικό, είναι ντροπή μια ομάδα της κάκιας ώρας να δείχνει αυτό το θέαμα. Η γελαδίτσα του ρεχαγκελ έκανε και 4 μεγάλες νίκες (2Χ Πορτογαλία- Τσεχια με Γιανκουλόβσκι, Πομπόρσκι, Κόλερ, Ροσίτσκι, Νέντβεντ Μπαρος-Γαλλια με Λιζαραζού,Μακελελέ, Πιρές,Ζιντάν,Ανρί, Τιράμ, Τρεζεγκέ), αυτοί με τα ψέματα το παίζουν μούρη.

    Για το Southgate τα είπαμε χθες. Αφήνεις εκτός τον Henderson ρε μεγάλε? Είναι δυνατόν? Χθες τον έβαλες στο 75 και σε εξέθεσε μέσα σε ένα τέταρτο. Μια ασιστ ένα γκολ και έκοβε όλο το ματς στα 2. Με το που μπήκε ανέβασε όλες τις γραμμές 10 μετρά προς την αντίπαλη εστία. Και εγώ άμα έχω τον κόβω τα πάντα διπλά μου θα πάρω μετρά προς τα μπρος. Τι διάολο τόσο μυαλό θέλει?

    ΝΟ2 παρατήρηση. Ο Sancho είναι κάλος παίκτης. Μπορεί να γίνει εξαιρετικός μπορεί να τον πάρει η κάτω βόλτα κάνεις δε ξέρει ακόμη. Αλλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ. Από εκεί που δεν έπαιζε αλλαγή καν ούτε σε μισό ματς, χθες ξεκίνησε βασικός! Τι έκανε? Μια τρυπά στο νερό. Πολύ κλο κλο και τηγανίτα τίποτα. Τακουνάκια (αποτυχημένα) πήγαινε να περάσει 3 με τη μια και άλλα ΑΝΟΥΣΙΑ.
    Γιατί βασικός? Μα γιατί ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ REFEREE UNITED μπρε! Οπότε βασικού και ας θέλετε κάντε και αλλιώς.
    Γνωστή κότα ο Gareth σε αυτά. Εδώ άφηνε εκτός τον ΤΑΑ, το παίκτη που παίζει αριστερό μπακ και είναι ΝΟ1 σε ασιστ στην Ευρώπη! και δε θα άκουγε τα μεγάλα αφεντικά? Μετα απορεί γιατί τρώει μποϋκοτάζ από το Klopp και τρέχει να παρακαλεί στο Anfield..

    Κανονικά, οι ψυχολόγοι, λένε ότι είναι 5 τα στάδια του χωρισμού.
    Αργήσει, θυμός, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη, αποδοχή.

    Εγώ- ως μηχανικός αρά πιο πρακτικός- τα θεωρώ 3. Άρνηση σε κανένα δεν αρέσει αλλαγή που επιβάλλεται με το ζόρι, θυμός, fuck off.

    Οι περισσότεροι στο αεκ είναι στην άρνηση ακόμη. Βλέπω το κείμενο και είναι στο θυμό. Εγώ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ έχω περάσει στο fuck off.
    Δηλαδή από οπαδός, έγινα απλά φίλαθλος- παρακολουθών, από μακριά όσο γίνεται, η τσέπη και οι παροχές ΕΚΛΕΙΣΑΝ και το μόνο που πραγματικά απολαμβάνω είναι το παρασκήνιο που Εχουμε και ΠΑΝΤΑ θα Εχουμε λόγω κοινωνικού κύκλου. Όπως έχουμε και με το γαύρο και με το ζελα (λιγότερο εκεί μιας και εχει σταματήσει να ασχολείται ο άλλος εδώ και χρόνια).

    ΟΥΔΕΜΙΑ έκπληξη μου προκαλεί το θέμα. Έχω γράψει από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ότι δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Το μόνο που θα κάνει είναι να διωξει 3-4 και με τα ΙΔΙΑ λεφτά να πάρει 3-4 ανάλογης ποιότητας. Του -30 δηλαδή.
    Λοιδορήθηκα με είπαν γαύρο!, μέχρι που έχω συμφέροντα και με πέταξε λεει έξω από κάποια μάσα ο μεγιστάνας!!!!
    Το Μελισανίδη περιμέναμε για να ζήσουμε… Ε ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    Πληροφορώ τους καλοθελητές ένα πράγμα: ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΗ ΝΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
    ΜΙΑ ιδιοκτήτη εχει δώσει και είναι σε εμάς. ΜΙΑ ΜΟΝΟ.
    ΟΤΙ ΩΡΑ με κεφάλαια, και θα μας κάνουν και τεμενάδες. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ, εκτός της μέρας τελετής ονοματολογίας της κεντρικής αίθουσας προς τιμήν της μνήμης του εκλιπόντος ΚΑΙ ΜΟΝΟ (και εκεί δε ξέρω ΑΝ θα πάω), αν δεν φύγει ο καρκίνος. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    Παίκτες των 200-300 χιλιάδων λοιπόν maximum. Ο Γάλλος εκτός από ότι εξαιρετικής ποιότητας ΠΑΛΤΟ πάει για 100 χιλιάρικα. Δεν είναι υπερβολή, ο τύπος είναι χωρίς ομάδα εδώ και +ένα μηνά και προσπαθεί να πάει στη Ρωσία (είναι μίσος Ρώσσος) την ώρα που εμείς ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ του δίνουμε 100 χιλιάρικα γι αυτό και δε απαντάει.

    ΔΕΝ πλήρωσε τη δεύτερη- μεγάλη- δόση του Λιβάδια 300 χιλιάρικα και προτίμησε να τον διώξει για να κάνει οικονομία.
    ΔΕΝ πλήρωνε 200 χιλιάρικα ακόμη και σε αυτό το ταγάρι το Κριστισιτς- δείτε τις δηλώσεις του.
    ΔΕΝ ανανέωσε το καλόγερο και γλύτωσε και από εκεί άλλα 450.
    ΔΕΝ ανανέωσε τον ΓΙΔΑ και γλύτωσε και εκεί άλλο ένα 300-400αρι.
    Έδιωξε το Μανώλη που έπαιρνε 200 το εξάμηνο και έφερε αυτό το γελοίο νούμερο για να δώσει τα ΜΙΣΑ των μισών. Με 100 χιλιάρικα προπονητή πήρες γι’ αυτό δε βγάζει ΑΧΝΑ από εκεί που ήθελε και αυτός όλες τις μετάγραφες ΠΡΙΝ τη προετοιμασία…

    Το παραμύθι με τα 400 που και καλά πλήρωσε για το Τζαβέλλα, δε το τρωνε ούτε τα πεντάχρονα. 400 χιλιάρικα ναι αλλά σε τουρκικές λίρες, χονδρικά 50 χιλιάδες ευρώ για τι τυπικό και ΑΝ.
    Από αυτούς είναι ο Μελισσανίδης, το εχει κάνει πολλές φορές Αλλωστε, να δίνει 400 χιλιάρικα για ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (ούτε καν συμβόλαιο) παίκτη 34 ετών..
    Ρε αυτός δε δίνει στη μανά του νερό τι αρλούμπες πετάτε για εκατομμύρια?

    Σοβαρά τώρα υπήρχε ΕΝΑΣ άνθρωπος που έχαψε αυτά τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ για 7 βασικούς?

    Stevie φιλέ μου, ζητάς να σκεφτούν για τι διάλεξαν την κάθε Φεγενορντ? Ποιος θα το σκεφτεί? Ο ΑΛΒΑΝΟΣ, Ο ΣΕΡΒΟΣ Η Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ? Αφού σου δείχνουν 8 χρόνια οι άνθρωποι (η μάλλον ο άνθρωπος) ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ.

    Όπως το είπες ακριβώς: Κρεμάνε τα σάπια κρέατα και τα τυριά που βρωμάνε στην είσοδο και περιμένουν πελάτες να ψωνίσουν!

    Τίποτε δε θα αλλάξει, δεν εχει σκοπό να βαλει ΦΡΑΓΚΟ, ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, μόνο ότι τσιμπήσει από διάρκειας και άμα, για να φέρει κανα Αραουχο- συνταξιούχο.
    ΟΛΟΙ οι ‘στόχοι’ μας είναι +30αρηδες και ελεύθεροι και δε δίνει ούτε 100 χιλιάρικα να φέρει όχι 7 αλλά 3.

    Εχει να πέσει γελιο και ξεφτιλικι που θα πάει σύννεφο..

    ΥΓ Χρήσιμο μάθημα λεει ο άλλος. Σε εχει ταράξει στα φροντιστήρια όλη η Ελλάδα, ο Βαγγέλης σου έκανε εντατικό ιδιαίτερο με ΠΕΝΤΑΡΑ και συνεχόμενες τριάρες , και εσύ ακόμη τρως χρήσιμες φάπες.

    Και ο συμπαθέστατος και αξιόλογος κατά τα αλλά (και καλό παιδί από όσο έχω ακούσει) Τζανετακος ήταν υπερ χρήσιμος στις τάνυες. Τόση φάπα δεκαετίες δεν εχει φάει άνθρωπος. Όλα και όλοι στη ζωή έχουν τη χρησιμότητα τους, εδώ συμφωνώ απόλυτα.

    Τι είναι ελληνική ταινία χωρίς Τζανετακος να μαζεύει τις μπουφλες? Ότι είναι η σούπερ Λίγδα χωρίς το αεκακι.

    ΥΓ2 Το 2017 αν θυμάμαι καλά δήλωσα ότι δε ξαναδίνω ούτε Σεντ στο αεκ. Κομμένα τα διάρκειας, κομμένη η Nova, κομμένες οι μπουτίκ, κομμένο μέχρι και το μπαρ στις προσκλήσεις που ενίοτε εμφανίζονται. ΠΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  4. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Αμα καεις απο το χυλο φυσας και το γιαουρτι.Εκει στη παε,φοβαστε πλεον και τον ισκιο σας.Πως να επιλεξεις οταν ολες οι επιλογες σου ειναι αποτυχημενες.Φετος βλεπεις θα χει και τον οποιο κοσμο.Πως να επιλεξεις λαχειο οταν δεν εχεις το χρημα ακομη και για αυτο?
    Αλλα ετσι ειναι.Ομαδα χωρις ακαδημιες,8 χρονια αφ’οτου ανεβηκαμε.
    Χωρις σοβαρο ΤΔ.Χωρις τμημα σκαουτινγκ.Χωρις επαφες με μεγαλα μανατζερικα γραφεια.Πηρατε το 20ρικο του Τσ Λου και ουτε τα 4 με 5 δεν ριξατε στην ομαδα.
    Πουλησατε Βρανιες Μπαρκα και ουτε ενα ευρω για την ομαδα.
    Αμα καιγεσαι πας στους Σκωτσεζους τουλαχιστον πατσιζεις και παιρνεις τον παικτη.
    Τα εχεται κανει σκατα.Παμε για χειροτερη ομαδα απο περυσι.
    Ομιλους conferance θα μπουμε?Ο προπονητης εχει υπομονη ή και αυτη εξαντλειτε?
    Εκτος και εαν και αυτος σα το Καρερα για το μεροκαματο.
    Για να σωθει η χρονια,πηγαιντε φερτε τον ψυχακια μπας και δεσει η αμυνα.
    Κοτζαμ Λατινικη Αμερικη και δεν.μπορειτε να βρειτε 2 παικτες?
    Ενημερωστε οποιους δεν σας κανουν να βρουν ομαδα.Σπαστε και κανα συμβολαιο.Τη σκουπα εσεις την υποσχεθηκατε οχι εγω
    Παντως σημερα διαβαζα ειχε ουρες για τα διαρκειας.Μπεε.
    ΑΕΚ Β ΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΕΚ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ???

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μάρτιος,Απρίλιος,Μάιος,Εντσάμ,Λε Ταλέκ,Αύγουστος,Σεπτέμβριος….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μέχρι να αποφασίσει να δώσει ο: το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα, 100 χιλιάρικα στο νέο Ραμπεσατρατανα και να ‘τα αλλάξει όλα το καλοκαίρι’ ας πούμε και κάτι άλλο εκτός από το ‘να βάλουμε πλάτη’ και να ‘σταματήστε τη γκρίνια ΡΕ’… αν και δεν είμαι ούτε καν δημοσιογράφος έστω όπως φαντάζεται το ρόλο ο μεγιστάνας: να σου μοιράζει εκτυπώσεις της συνέντευξης κατόπιν εορτής και άνευ ενοχλητικών ερωτήσεων.

    Κάτι κακές γλώσσες Αλλωστε λένε ότι χθες πρώτη μέρα των διάρκειας (μετα από ένα χρόνο με κλειστά γήπεδα που σε ΚΣ ο κόσμος διψάει για μπάλλα) έγινε …χαμός.
    Δεκάδες μυγοσκοτώστρες επιστράτευαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ για να περνάει η ώρα- φήμες ότι ανοίχτηκε μέχρι και τάβλι είναι αναληθείς- και ξέμειναν από μύγες κατά το μεσημεράκι.

    Τόσο μεγάλος ο χαμός που ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ακόμη και αυτά τα αστεία νούμερα που ακούγαμε επι χρόνια με τους ανάλογους τίτλους των 150Font στα σανό σαιτ.
    Ούτε 2000 τη πρώτη μέρα, ούτε κοσμοσυρροές ούτε τίποτα. Με το ζόρι ένα άρθρο ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ που μας ενημερώνει ότι σχηματίστηκε ουρα και εχει φωτο με ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ φακό- για να φαινόμαστε πολλοί- που άμα τους μετρήσεις δεν είναι πάνω από 15 άτομα όλοι και όλοι.
    Πιο πολλούς ‘μανταλακηδες’ αυτούς που διαβάζουν από τα μανταλάκια εφημερίδες, μαζεύει κεντρικό περίπτερο, παρα η ΠΑΕ αεκακι.
    Τέτοιο χαμό εκεί στη ΠΑΕ πρέπει να είχαν χρόνια να δουν. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΕ…
    Συνέχισε έτσι εσύ και τα παλιά νούμερά με 8-10 χιλιάδες θα σου δείχνουν κοσμοπλημμύρα.

    Ομολογώ ότι τόση αγνωμοσύνη ούτε εγώ δε περίμενα να έχω από τον εαυτό μου. Είμαι απαράδεκτος, κακεντρεχής, εγωιστής και αχάριστος το παραδέχομαι.

    Πάμε λοιπόν:

    Movie night χθες και από τη στιγμή που τα ‘νέα’ τα έχουμε δει ήδη από πέρσι (τη σαιζόν που μας πέρασε δεν είχαμε παράγωγες), ακόμη και αυτά που θα δείξουν φέτος (μέχρι και το James Bond είδαμε πέρσι το καλοκαίρι. Να διαλύει μια στρατιά Range Rover), η απαίτηση του κοινού ήταν blast from the past:

    Lock Stock and two smoking Barrels, ένα από τα καλυτέρα (για μένα το καλύτερο) αγγλικά έργα της σύγχρονης εποχής.
    Μετα έκανε το Snatch μετα το Rockanrolla. Εργαρες όλα με το τελευταίο να εχει μαλλιά ακόμη ο πολύ κάλος φίλος Mark κάτι που ακόμη τον πειράζουμε.

    1998 λοιπόν με cast άγνωστο στο ευρύ κοινό κυρίως εκτός UK, ακόμη και ο Statham εκεί πρώτό συστήθηκε, αν εξαιρέσουμε το Sting που δεν είναι φυσικά ηθοποιός και κάνει περάσματα μεν, αλλά με επικές ατάκες δε:

    – Most importantly am I in the clear?
    – It appears so, yes.
    – Appears? You have to do better than fucking appears my friend.

    Ο Richie κάνει ηθοποιό τον Vinnie Jones ένα τύπο που παίζει συνήθως το μπράβο/ bouncer ένας ρόλος που δεν απέχει πολύ από αυτόν του αμυντικού χαφ που έπαιζε σε Wimbledon, Leeds United, Sheffield United, Chelsea, και Queens Park Rangers στη πραγματικότητα. Ο Jones εχει αποβληθεί 12!!! φορές με απ’ ευθείας κόκκινη και εχει το ρεκόρ κίτρινης κάρτας στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Χρειάσθηκε μόλις ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ από την έναρξη (αν το σκεφτείς είναι εξωπραγματικό) σε ένα ματς Chelsea – Sheffield United το 1992 για να καθαρίσει στεγνά αντίπαλο. Με τη σέντρα δηλαδή παλιά που αλλάζαν πασά 2 στο κέντρο τον σήκωσε στον αέρα τον άλλον..

    Το έργο εχει τα πάντα από πλευράς μικρό απατεώνων ανατολικού Λονδίνου, φούντες, παράνομες λέσχες, παράγωγους πόρνο, εκβιαστές, μπράβους, pubs, κλέφτες κλπ. Τα κλασσικά με λίγα λογία.
    Για οποίον το εχει δει, η σκοπεύει να το δει (το συνιστώ) ο Barry the Baptist (Lenny McLean) o λεγόμενος “The Guv’nor” στη πραγματική ζωή ήταν όντως μποξέρ- μπράβος όπως παίζει στο έργο, στο East End πάνω από 25 χρόνια παρέα με τους Kray twins: Επίσης πολύ καλό έργο το Legend με τον Tom Hardy ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ να δίνει ρέστα παίζοντας και τα 2 αδέλφια- ειδικά τον Ron που πάσχει από paranoid schizophrenia.

    Όπως εχει τα πάντα από μουσική: Από drum and base μέχρι Dusty Springfield και από James Brown μέχρι Θεοδωράκη- αρχηγός ο Nick “the Greek’’ γιατί απατεώνες χωρίς Έλληνα μέσα δε γίνεται.

    ΥΓ. Οποιος δεν είναι δυνατός σε αγγλικά- με αρκετή δόση αργκό (cockney slang-east London) καλύτερα να βάλει υποτίτλους.
    Χάνει αρκετά μεν, αλλά δεν θα καταλάβει Χριστό χωρίς.

    Right. Don’t think because these boxes are sealed up, they’re empty. The only man who sells empty boxes is the undertaker, and by the look of some of you lot today, I’d make more money with me measuring tape.

    Me= my στα ‘καθημερινά’.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βυθίζεται λεει η Barcelona στα χρέη. ΕΕΕΕΕΕΕλλλααααα σοβαρά?
    Από το 2017 το γραφώ ότι πάνε φούντο οι Σπανιόλοι και αν δεν έκανε το colpo –ελληνική απατεωνιά ο Florentino να πουλήσει στο δήμο 500εκ το ακίνητο, για να το πάρει πίσω πάλι ως χρήση (το λεγόμενο sale and lease back) η Ρεάλ παρόλα τα 3 συνεχόμενα CHL, δηλαδή +400 σε έσοδα, θα είχε ήδη φαλιρίσει.
    Γι αυτό άλωσε και μεγάλη μεταγραφή δεν εχει γίνει εδώ και 3 χρόνια και πάμε για 4.

    Γιατί απατεωνιά? Γιατί το sale and lease back είναι μεν νομιμότατη και συνήθης πρακτική άμα τη κάνουν οι τράπεζες. ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ! Εκτός αν ο δήμος σκοπεύει να στέλνει τους δημοτικούς υπάλληλους- σε περίπτωση ιδιόχρησης- να προπονούνται και να παίζουν CHL και LaLiga η αν εχει βρει άλλον ενοικιαστή να νοικιάσει το ακίνητο στη Μαδρίτη. Να πάει πχ η Ντορτμουντ η Chelskey η Roma να το χρησιμοποιεί….

    Η Barcelona δίνει λεει το ~75% των εσοδών της σε μισθούς και συμβόλαια της πρώτης ομάδας. Χωρίς τα αλλά έξοδα, λειτουργία εταιρείας, πάγια έξοδα, συντήρηση εγκαταστάσεων, υποδομές (scouters, δεύτερη ομάδα κλπ.) αλλά και ακαδημίες.
    Ο Coutinho που τους είχε στοιχίσει 160εκ αποτιμάται πλέον στα ….25εκ και αν δε ρίξουν κατά 60% αυτά τα έξοδα τότε είναι θέμα χρόνου.

    Για να πάρουμε μια ιδεα, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεία με καλή κερδοφορία (καλη είναι από 30% και πάνω EBITDA- προ φορών δηλαδή) εχει OPEX πάνω από 20% εχει και πρόβλημα. Είτε είναι χωρά είτε μπακάλικο, άμα τα έξοδα λειτουργίας σου είναι +20% επι τζίρου, η θα μεγαλώσεις το τζίρο σου στη διαφορά Χ 3, η θα δανειστείς η θα σβήσεις.

    Για να το κάνουμε πενηνταράκια για το κόσμο: Αν κάνεις 100 τζίρο και έχεις 20 έξοδα είσαι στο όριο με καλό κέρδος. Αν έχεις όμως έξοδα 30 πρέπει να κάνεις 250 τουλάχιστον για να τα καλύψεις. Γιατί τα 10 παραπάνω έχουν και εξτρά φόρους και εξτρά εισφορές και εξτρά λειτουργία.

    ΚΑΝΟΝΑΣ εδώ και χρόνια. Απλά πράγματα που τα καλύπτει το glamour και η λάμψη κάποιων κυπέλλων όσο έρχονται. Μετα όμως έρχεται και η ώρα του ταμείου.

    Μάλλον αυτά βλέπει ο μεγιστάνας και σου λεει ΕΚΟΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ (Λιβαδιάς- ΓΙΔΙ- Τσιγκι-ΜΑΝΩΛΗΣ) κανα δυο μεσαίους (π.χ Κριστισιτς) και όχι κανα μικρό στυλ Χνιντ των 100.
    Εξοικονόμησα δηλαδή ένα δίφραγκο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και παλεύω να φέρω το ΛεΤαλεκ με 100 χήνες..

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ. Ακόμη και αν έχω κονομήσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150ΕΚ ΕΥΡΩ εδώ και 7 χρόνια…

    50 ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA, 15-18 ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ. 5εκ είναι μόνο το τηλεοπτικό, άλλα 2,5 από τη χορηγία του ΟΠΑΠ στη φανέλα.
    Ποσο κάνει 7,5 εκ επι 8 έτη? 60 για να μη ζορίζεστε 50+60 ποσό κάνει? 110 μήπως?
    Τα 4,5 του Μπάρκα? Τα 3,5 του Βρανιες? Τα 5 της Capelli και άλλα τόσα από τη Nike? Οι άλλες χορηγίες? Τα 15 του γηπέδου? Τα +6εκ κάθε χρόνο- εκτός από πέρσι σε διάρκειας και απλά επι 7 χρόνια? 12,500 διάρκειας σε τιμές Α Εθνικής πήρε μόνο στη Γ’ τη πρώτη χρόνια!

    Δίνει επι άλλα 6 χρόνια 8,000 minimum? 8X6 είναι 48,000 διάρκειας? Με 200 μεσο ορο είναι 60,000 κοντα 12εκ Δίνει άλλα τόσα και βάλε σε απλά? Δηλαση 24 σύνολο?
    3 sold out είχε κάνει μόνο τότε που πέρασε CHL.

    Όλα αυτά στα γρηγορά κάνουν ένα ωραίο 167εκ ευρώ.

    Λίγα λέω 150 είμαι στις καλές μου σήμερα. Ποσο στοιχίζει η ομάδα τη σαιζόν? 5εκ και πολλά λέω.
    Βάλτε κάτω τις αμοιβές να το δείτε. 3-4 παίκτες των 400-500 μας κανουν 2εκ. Άλλοι τοσοι με 200-300 άλλο ένα εκ και τα ρεστα σε χνιντ σβαρνες και νεντελσεαρου αλλα 2 max.
    Να βάλουμε και άλλα 2 λειτουργικά (ΠΑΕ-έξοδα κλπ.) να πάμε 7?
    7Χ8 ποσό κάνει? Από όσο ξέρω 56, άντε να τα κάνουμε 60.

    Γι αυτό: το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα.

    Αρκεί να μένει στη τσέπη μου, ξέχασε να πει…

    ΥΓ ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ τη σαιζον, 5Χ8=40 να εδινε σε κανονικους παικτες θα ειχαμε ΟΜΑΔΑΡΑ. Θα του εμεναν και τα 60 θα ειχε φτιαξει και το γηπεδο και τα λοιπα ακινητα (40 εχει παρει μονο επιχορηγησεις) και θα ηταν και μαγκας…

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΤΑΟΥΛ Ε?

  8. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Δημητρη,επειδη φετος θα ειναι η πιο cult χρονια στην ιστορια της ομαδας,θα ζησουμε πραγματικα “μεγαλες” στιγμες,σκεφτομαι σοβαρα να παρω διαρκειας.Το πιο φθηνο.Πως το λενε οι Εγγλεζοι,lay back and enjoy; Ενα τετοιο πραγμα

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκτιμά και να αποτιμά το χρόνο και το χρήμα του όπως θεωρεί καλύτερα.
    Αν νομίζεις ότι αξίζει να δίνεις λεφτά στο μεγιστάνα, εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σου πει το ανάποδο.
    Καμμια cult χρονια. Πέρσι τελειώσες-30, δε πήρες ντέρμπι, μαζέψες ταληρο και τριμπαλλα και σε γλεντησε το καθε χωριό Ελλάδας και Ευρώπης.
    Τα ίδια θα γίνουν και φέτος και αυτός ο σαχλος, με τη παρούσα κατάσταση πάντα είναι μεταξύ αγιασμού (αλά Καρντοσο) και παρέλασης. Γιορτές πάντως κανείς τους δε βγάζει εκεί μέσα.

    Sent from my iPhone

  10. Ο/Η Pontios λέει:

    Εγώ θα συμφωνήσω σε όλα και απόλυτα μαζί σου snitch.
    Τέρμα το διαρκείας τέρμα η boutique τέρμα..μέχρι να φύγει ο καρκίνος.

    Θα πάρω διαρκείας και θα στηρίξω το χαντμπολ.

    Μπορεί να μας πει κανεις 2 κουβέντες για τον κύριο αλεξιου;

  11. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Η σωστη
    Εκφραση ειναι Ροκ.

  12. Ο/Η JF λέει:

    Προς Snitch

    Επίσης να σου προτείνω τη ταινία Mean Machine, επίσης με Vinnie Jones (αγαπημένος) και Statham στις αρχές του σε ρόλο τρελοκομείου που είναι κομμένος και ραμμένος πάνω του.

  13. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ουτε ο γαυρος τετοιο πεναλντυ στην Ευρωπη…Ειναι και καπου χρησιμη η μικρη λουλου.

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Μια ειδηση που περασε ξωφαλτσα εδω και εικοσι μερες μ’ενα μηνα,ειναι το γεγονος οτι η ομαδα σκεφτεται να “διαλυσει” την Κ17 και την Κ19.Η ειδηση αναφεροταν στην σκεψη της ομαδας να κρατησει την Κ15 και να γινει μια εκ νεου προσπαθεια για σωστη οργανωση των ακαδημιων.Σημερινα δημοσιευματα κανουν λογο για αποφαση “διαλυσης” της Κ19.Τοσοι κοποι παιδιων στα σκουπιδια μαζι με τα οποια ονειρα τα δικα τους και των οικογενειων τους.
    Αλλα στο τελος της ημερας μην σου κανει εντυπωση Στηβ το γεγονος και συναμα η αφωνια ολων,οταν απο το ’13 εκχωρησαμε τις ακαδημιες σε εναν ιδιωτη,για να γλυτωσουμε 500χιλ.Αυτα γινονται οταν και τις ακαδημιες τα βλεπεις ως κοστος και οχι ως ευκαιρια επενδυσης.Εδω και χρονια στο χωρο των ακαδημιων η ομαδα μας ειχε και εχει τη χειροτερη φημη και ως ακαδημια αλλα και ως λογικη λειτουργειας.
    Με συνεργαζομενες ακαδημιες που δεν πηραν ουτε καν ολα τα υλικα,φανελες μπαλλες κλπ,που τους ειχαν υποσχεθει.Με δοκιμαστικα που κατα καιρους διοργανωνονταν μονο και μονο για να λειτουργησουν ως νομιμοποιηση των επιλογων παιδιων γνωστων,φιλων και συγγενων.Με υπευθυνους ακαδημιων που αλλαζουν καθε χρονο,με προπονητες που δεν ξερουν οχι απλα να ειναι παιδαγωγοι αλλα ποσο μαλλον να μιλησουν.Με ακαδημιες που λειτουργουν με κυριο κριτηριο το βολεμα δικων μας παιδιων.
    Το θεμα ακαδημιες το θεωρω το μεγαλυτερο χαμενο στοιχημα απο το 13 και επειτα
    Ξεκινησες απο το μηδεν και αντι να φτιαξεις κατι αψογο που θα σου διασφαλιζε και μελλοντικα εσοδα,αποφασισες να το αφησεις στη τυχη του.Κατ εμε δεν υπαρχει μεγαλυτερο παραδειγμα του πως αντιμετωπιστηκε η ομαδα ολα αυτα τα χρονια καθως επισης αποδεικνυει και το προσωρινο της ενασχολησης.

  15. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Σε άλλα νέα, διαμαρτύρεται η ΑΕΚ στην κυβέρνηση για το όριο των 25.000 θεατών στα γήπεδα.

    Αυτό μόνο, καλό απόγευμα…

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτό που όλοι ξαφνικά είναι εναντίον των Άγγλων και γίνανε πρώτα Ουκρανοί μετά Κροάτες μέτα Γερμανοί μετα Τσέχοι μετά Δανοί και μετά Ιταλοί να το κοιτάξετε.

    Αλλαξοφανελλακηδες μέχρι να κάτσει η μπίλια και δε κάθεται η ρημαδα.

    Ανέκαθεν συμπαθούσα Ιταλία και Αργεντινή, γραμμένο πολλές φορές και εδώ.

    Αλλά αυτό ότι οι Άγγλοι φταίνε για όλα τα κακά στο γαλαξία ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας πλέον

    Οπότε Three Lions, όλοι σας και μόνοι μας, εμείς.
    Δεν είναι πρώτη φορά στη ιστορία άλλωστε και δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να κάνουμε τα πράγματα όπως εμείς πιστεύουμε.

    ΑΝΑΠΟΔΑ όλα ( γι εσάς) κανονικά γι εμάς.

    Αν χασουμε 5-0 δε τρέχει κάτι. Το θέλουμε φυσικά αλλά εγώ κοιτάω αλλά πράγματα:

    Η ομάδα έκανε εξαιρετικό τουρνουά, θα βγει δεύτερη (η πρώτη) στο EURO και είχε βγει τέταρτη στο ΠΚ πριν
    Μια χαρά πάει για μέσο όρο 21-22 χρονων..

    ΥΓ1 Αυτή τη καραμέλα ότι δε πέρασε η μπάλα στο τελικό του 1966, δε τη βαρεθήκατε ρε παλικάρια ακόμα?
    4-2 έληξε το ματσάκι.
    Αντίστοιχα στο 2-2 η μπάλα βρήκε στο χέρι του Schnellinger πριν πάει μέσα για να ισοφαρίσει η Γερμανία στο 88, αλλά δε κάνουμε σα τις χήρες στο κρεβάτι. Το είπαμε στο ref και αυτός το μέτρησε.
    Τι να κάνουμε τώρα να κλαίμε 50 χρόνια?

    Τα άλλα 3 πέρασαν τη γραμμή η ήταν και αυτά στο κόλπο ρε πουθεναδες?

    Sorry αλλά πετάγεται το καθε παπαρι και εκφράζει αποψη για μια ομάδα που πηγε τελικό τρενο μόνο με νίκες- ακόμη και στα προκριματικά πήγε μόνο με μια αδιαφορη ηττα – και έφαγε ένα γκολ όλο και όλο ότι είναι λέει στημένο.

    Το ότι κοπανάνε 120 λεπτά τους παπαροσεν και τους τσελιγκοσον που έκαναν 2 τελικές στο στόχο όλες και όλες και επαιζαν ταμπουροσον από το 30 δε το είδε κανένας..
    Ουτε το πέναλτι στο Kane είδε κανένας ουτε τις 4-5 κλασσικές ευκαιρίες μας. Ένα φάουλ έκαναν οι άλλοι εξαιρετικό μεν αλλά που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ. Εκεί μούγκα στη στρουγκα όλοι όμως γιατί ήταν εναντίον των Άγγλων .

    Αν το κέρδιζε κάνας Mount ακόμη θα γράφατε όλοι…

    Βρείτε άλλη μια ομάδα που έχει 2 ενδεκάδες παιχταράδες στο ροστερ της που κάθονται βασικοί παίκτες πρωταθλητές CHL και PL να τρώνε παγκο όπως ο Henderson, o Foden, o Rashford, o Mount, o Trippier, οTAA, o xyz, που ο ένας παλεύει με κάποιο Μορατα και ο άλλος με το Μιουουουλερρρρρ, και μέτα ξαναμιλάμε για ποδόσφαιρο..

    Ε μα, έχει και η υπομονή όρια..

    ΥΓ 2 Ρε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΑΛΑΚΑ Σμαιχελ που είσαι ίδιος καραγκιόζης με το πατέρα σου:

    Το τραγούδι λέει football’s coming home δε μιλάει για κανένα κύπελλο euro. Ίσα ίσα που ο στίχος λέει:

    Jules Rimet still gleaming, μιλάει δηλαδή για το ΠΚ και ότι είχε γίνει το 1966 με την εξαφάνιση και τον Pickles.

    15 χρόνια είσαι εδώ πέρα ουτε αγγλικά δεν έχεις μάθει ΣΤΟΥΡΝΟ.

    Sent from my iPhone

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Dimitri
    Καλά αυτοί ονειρεύονται sold out και πράσινα άλογα.
    Δε κοιτάνε εκεί που δεν έχουν δώσει 1000 κάρτες μια εβδομάδα, περιμένει ο μεγιστάνας 65.000 να δει το ….Τζαβέλα, το Γαλλο των 100-150 χιλιάδων και το μπάρμπα Αραουχο που πέρασε λαό δεν άκουμπησε πριν 2 σαιζόν…

  18. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Προς Από το Πριγκιπάτο.

    Το Γιούρο οι Εγγλέζοι θα το πάρουν.

  19. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΟΥΘΓΚΕΙΤ. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 120 ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΕΒΑΛΕ 2 ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ . ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΕ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑΡΑΧΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 3 ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΧΑΣΑΝΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ (ΚΑΚΟΧΤΥΠΗΜΕΝΑ). ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΙΝ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 3. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ.
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΠΑΝΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ.

  20. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    @Hokan Δεν το πήρε η Αγγλία το γιουρο τελικά.Δίκαια,άδικα δεν υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Χωρίς να παίξει καμία φανταστική μπάλα έφτασε τελικό ,για μένα έπρεπε να φτάσει.Το ότι στην ομαδα της υπάρχουν και κάποιοι που φέρονται σαν αδελφούλα,μη τζιζ,σαν την μικρή λουλου ένα πράμα,δεν θα καλύψει την υπερπροσπάθεια των υπολοίπων.Στην πολύκροτη φάση του πεναλντυ,ήταν το σφύριγμα της Αγγλίας. Η Δανία δεν θα παίρνε τέτοιο σφύριγμα.Και ειλικρινά σαν ποδοσφαιροφιλος ,γούσταρα τον τελικό με τις δυο που πήγαν τελικά.Στα πεναλντυ,κοίτα μόνο ποιοι τα έχασαν,και το βαλε αυτο το κρετσεπι που τιμήθηκε από τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.
    Τώρα,γιατί οι περισσότεροι υποστήριζαν την Ιταλία,ενώ παραδέχονται ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο στον κόσμο είναι αλλα κεφάλαια,άλλη ιστορία,εκτός ποδοσφαίρου.Για αυτό και υπάρχει μόνιμα το κασκόλ της Εθνικής Σκωτίας στο αυτοκίνητο,όπως και της Ουρουγουάης .

  21. Ο/Η bandog λέει:

    τι λουγκρες αυτοι οι αγγλοι ρε!

    3 σεντερ μπακ σε τελικο στην εδρα τους απεναντι στον ιμομπιλε?
    και τα 18χρονα να βαρεσουν πεναλτυ με 1 λεπτο πατημα στο χορταρι και μηδεν πασες για ζεσταμα?

    καλα τους ξεχεσε ο κιν !

    και πηγαν μετα να ξεσπασουν οι μεθυσοι χουλιγκανοι στα ιταλακια αντι να βαρανε τον μαλακα που εχουν για προπονητη μεχρι να πεθανει η βασιλισα.

    ποδοσφαιρικη δικαιοσυνη ομως.
    η ιταλια ηταν συνολικα η καλυτερη οιμαδα του τουρνουα και μετα την πορτογολια του ροναλντο η μονη που ειχε αρχηγους με προσωπικοτητα στο γηπεδο κιελινι-μπονουτσι!

    για μενα καλυτερη ολων η δανια που δεν επαιξε ποτε σκοπιμοτητα , επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο , ταχυτητα , πρεσαρισματα, κυκλοφορια και σφαχτηκε απο τυχη και διαιτησια….

  22. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    τώρα που θα έρθει και ο Χατζη-διωγμένοςαπόγαύρο-σάφι θα φτάσουμε τα 30.000 διαρκείας.Σωστότατη η διαμαρτυρία μας
    Μιλάμε για Τις μεταγραφές φέτος, όχι παίζουμε…. Με τα χρήματα που έπαιρνε ένας παίχτης, Τσινγκρίσκι, πήραμε τρεις τέσσερις. Γιατί το οικονομικό προς τα κάτω δεν είναι θέμα…
    ΥΓ: αυτή η Ινδία τείνει να γίνει ο βασικός τροφοδότης παιχτών για μας φέτος.
    Ο κάβουρας θα τους πληρώνει σε ρούπια, 0,0011 η ισοτιμία με το ευρώ. Ειδικά τώρα που αγόρασε την Ναυτεμπορική κάθε πρωί θα κοιτάει παίχτες με βάση την ισοτιμία της χώρας καταγωγής του με το ευρώ!

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Wembley προχθές. Με βροχή. Όπως πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε μετα τα +40 που φάγαμε, ήρθαμε στα ίσια μας 2-3 μέρες που ανεβήκαμε ΣΚΔ.
    Επιστροφή σήμερα, οι 2 μας να τους βρούμε πάλι, μιας και έμεινε κόσμος κάτω.
    Κόσμος που δεν ενδιαφέρεται για το Euro και τη μπάλλα that is (Μια Καναδή και μια Αυστραλεζα) και εχει προτεραιότητα τα νερά στη Σέριφο πριν και στη Μήλο τώρα.
    Η συμφωνία το χειμώνα με τη Linda ήταν: γίνεσαι Liverpool και σε κάνω member. ΟΚ αλλά θα με πας στη Ελλάδα σε καλά νησιά για μπάνιο..
    It will be a god blow for my X- Man United- u know who, to see me in your kit.
    Get me a shirt with my name on it, I ll do the rest.

    Μοιρασμένο το ματς. Στο Α εμείς στο Β οι μακαρονάδες. Παράταση σχεδόν μια από τα ιδιά. Το λάθος της Αγγλίας? Δε σκότωσε το ματς όταν είχε την ευκαιρία.
    Όταν το βάζεις στο 2’ η αριστερή πλευρά τους είναι αεκ, δηλαδή οποίος μπαίνει γαμει χωρίς να ρωτήσει καν, δε κάθεσαι να χαριστείς.
    Τους πας ένα 2-3 μηδέν στο 15 και τελειώνεις. Εκεί φάνηκε η διαφορά σε πείρα των ομάδων: άμα ήταν Γερμανός στη θέση μας θα τους εχει πατήσει στο λαιμό.
    Σε εμάς μόνο ο Kane μπροστά το πήγε σοβαρά.
    Αντίστοιχα λίγα πράγματα η Ιταλία. Γύρω γύρω όλοι και αποτέλεσμα μηδέν, οι μονές φάσεις που έκαναν ήταν οι ατομικές ενέργειες του Κιεζα. Που πάτε ρε με αυτή τη τάπα τον Ινσινιε του 1,50? Δε ξέρω αν γέλαγε η αν τον λυπόταν ακόμη και αυτός ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ ο Walker που έχουμε δεξί μπακ. Αμπαλος αλλά νταμάρι, τον κοίταγε με έντονο βλέμμα και έπεφτε κάτω η μύγα.

    Η προβολή με τις τάπες του Ζορζινιο στο Grealish και το πάτημα με τις τάπες σε πεσμένο παίκτη είναι αποβολή? Αν δεν είναι αυτό, ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    Το τράβηγμα της φανέλας από πίσω και το πέταγμα κάτω του παίκτη (Κιελινι στο Σάκα) με ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ είναι κίτρινη?
    Αυτό ειδικά είναι η όχι αποβολή? Λάθος κάνω ε? Σωστά δεν έβγαλε αίμα- αρά κίτρινη.
    Παίζεις η όχι με 9 (με 9 όχι με 10) τη παράταση? Σιγά μην αφήσουμε την Ιταλία χωρίς Κιελινι σε τελικό..

    Τι έγινε ρε μάγκες? Έσπρωχνε η διαιτησία την Αγγλία ε? Έτσι δε μας λέγατε?

    Τα πέναλτι είναι ρουλέτα και καθαρή τύχη μαζί με ψυχολογία της στιγμής. Αρκεί πάντα αυτή τη τύχη να μη τη προκαλείς. Πας και μου κάνες αλλαγές στο 120 για να βαρέσουν πέναλτι παίκτες που ακόμη είναι παγωμένοι και δε προλάβαν να κάνουν 3 σπριντ? Που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ψυχολογία και είναι εκτός παιχνιδιού τελείως?

    Και δίνεις πέναλτι και μάλιστα τα τελευταία σε ποιους ρε μεγάλε?
    Σε ένα 19 χρονο Σάκα και ένα 19χρονο Σαντσο που τρέμουν τα ποδιά τους? Και αφήνεις έξω τις καραβάνες, Henderson, Grealish, Walker? Αυτός ο Σάκα μόνο που δεν έκλαιγε πριν βαρέσει. Το παιδί – δείχνει- ότι είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά είναι ΠΑΙΔΙ και τον βάζεις σε ένα γεμάτο Wembley να ξέρει ότι όλη η Αγγλία κρέμεται από πάνω του? Σοβαρά τώρα ρε ΠΑΠΑΡΑ? Ειδικά εσύ που ξέρεις τι είναι να χάνεις πέναλτι?

    ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ STEVIE να πάρεις τη μπάλλα να τους γράψεις όλους κανονικά εκεί που δε πιάνει. Όπως έγινε στη πόλη, γυρνώντας στο Rafa στο ημίχρονο στα αποδυτήρια:
    Can you please step out? I have to talk to MY players…
    Τη συνέχεια τη ξέρουμε.

    Πέναλτι στο τέλος ΠΑΝΤΑ χτυπάνε οι πιο σίγουροι. ΠΑΝΤΑ από καταβολής του αθλήματος.
    Για τον απλό λόγο ότι αν χάσεις στην αρχή έχεις χρόνο και πιθανότητες να το διορθώσεις με το τέρμα σου να πιάσει ένα-δυο.
    Στο τέλος αν χάσεις, ειδικά αν περάσεις τα πέντε, ΟΧΙ.
    Εσύ έβαλες πρώτο το Kane?
    Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ?
    Δε θα μιλήσω για μαύρους αυτά είναι βλακείες, ηλίθιων που βρήκαν ευκαιρία να τη πέσουν στα social λόγω χρώματος και καταγωγής.
    Ο Νρογμπα, ο Γουεα, ο Ρομαριο, ο Ροναλντινιο, ο Ετο ο ΧΨΖ τι είναι? O Salah o Mane? Ο Obameyoung, o Toure? Λευκοί η Σουηδοί? Αφρικανοί μαύροι η/και νοτιαμερικανοί δεν είναι?

    Πέναλτι βαράει η εμπειρία ΠΑΝΤΑ και ας τα χάσει. Για μένα (γνώμη μου) πέναλτι βαράνε πρώτα οι αμυντικοί.
    Παίκτες που είναι κυνικοί στη σκέψη και κοιτάνε να γίνει η δουλειά.
    Όπως έκανε ο Harry ο καραμπουζουκλής: Ευθεία, ψηλά, δυνατά τέλος. Τι πηδηματάκια και σταματήματα, σκαφτά αλα Πανενκα και ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    Τις ομορφιές ας τις κάνουν οι αρτίστες στα θέατρα, εδώ παίζουμε μπάλλα είναι ΑΡΕΝΑ.
    Εμείς βάλαμε αυτό το Rashford που έκανε τσαλιμάκια, σταμάταγε, πλασαρε ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ.
    Ρε ΒΑΡΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΨΗΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ που θες και θέαμα.
    Ο καραβάνας δε μασάει από ατμόσφαιρες από τσαλιμάκια και από mind games. Ο Hendo εχει σηκώσει τα πάντα, εχει γυρίσει ματς με τη Barca με 4-0 εχει πάρει CHL, Premier League, World Cup, εχει πετάξει 2 φορές έξω τους Ινσινιε από το CHL και τον κάνεις αλλαγή για να μπει ο ποιος? Ο Sancho που άλλαξε πάνα πριν 2 λεπτά?

    Fuck off πλέον με τη κολο Referee που πρέπει με το στανιό να τους χωρέσουμε. Άιντε με τους ΜΑΛΑΚΕΣ που έχασαν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ που τους έβαλες.
    Αν δεν εχει πάρει μεταγραφή ο Σαντσο θα τον έβαζες? Ναι όσο τον έβαλες μέχρι να την ανακοινώσει, ούτε καν αλλαγή με την Ουκρανία στο 4-0..

    Νισάφι πλέον με τα politics.

    Μήνυμα που κυκλοφόρησε:

    This has been some journey. As a nation, we were united in a belief that we can achieve something special after the hardest of years.
    It wasn’t meant to be, but this team is just getting started. They will continue to make you proud, both on and off the pitch.
    This is our England and we are incredibly proud of our boys, not only for their efforts on the pitch but for those achievements off it too.

    Children were fed because of Rashford, NHS was looked after because of Henderson.

    We have genuinely nice lads representing our country and that is something for my children to look up to and idolise.
    Thank you for an amazing journey, for incredible memories for my children and for showing them hard work, determination and kindness wins above anything else.

    Η αλλιώς η διαφορά ανθρώπου από κομπλεξικούς ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ

    ΥΓ1 Κατανοούμε το μίσος όλων για τους Βρεττανούς και κύρια τους Άγγλους. Κατανοούμε τη ζήλεια, κατανοούμε την εμπάθεια ακόμη και τις βρισιές. Είναι σνομπ, είναι περίεργοι, είναι υπερφίαλοι (οι Άγγλοι πάντα!!!- ενώ οι Ιταλοί πχ που έχουν τη λέξη MOSTRA πρώτα πρώτη είναι οι νορμάλ) και φυσικά είναι και αδελφές, λουγκρες πουστηδες κλπ.
    Είπε ο Ελλην που ανοίγει τη TV, το internet το ράδιο και ότι παίζει στη χώρα γενικά και για να δει straight άντρα περιμένει κανα δίωρο.
    Είπε ο Ελλην που βγαίνει για ένα ποτό οπουδήποτε το βραδύ και οι πουστηδες έχουν κάνει κατάληψη στη χώρα.
    Λογικό να υπάρχει μίσος για τον ανώτερο σου που έτρωγε βελανίδια όταν εσύ μεγαλουργούσες.
    Βλέπεις αυτός κατέβηκε από το δέντρο και εσύ κάνεις αέναες προσπάθειες (ενίοτε επιτυχημένες- βλέπε 1981 και 2015) να ανέβεις..

    Ειδικά όταν αυτός που ΘΕΩΡΕΙΣ ότι σε διαφεντεύει είναι και ‘αδελφή’.
    Άντε και το να σε γαμανε γίνεται συνήθεια. Αλλα να σε γαμανε +1000 χρόνια αδελφές εσένα τον άντρακλα? Το Κρητικαρο, το Μακεδονα το Μανιατη?
    Ε αυτό πάει πολύ. Δε χωνεύεται με τίποτα.

    Πονάνε ωρε τα παλικάρια?

    ΥΓ2 31χρονος Ιρανός, πρώην παίκτης του Γαύρου με ΕΞΙ ολόκληρες συμμέτοχες, την ιδία χρονιά με κάποιον Καριμ. Είναι πλέον επίσημο ότι το scouting του ΑΛΒΑΝΟΥ είναι το YouTube στο κανάλι του ολυμπιακού πέντε χρόνια πριν βάζοντας φίλτρο: ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ.
    Αναμένω και ανακοίνωση Μποτια να βολέψουμε και την νυν Αλβανή πρώην Μεξικάνα κατσαρίδα ‘τραγουδίστρια’.

    Ο τύπος που μας έλεγε ότι το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα πάντως έκανε το θαύμα του. Μέχρι στιγμής τσέπωσε τα λεφτά Μανώλη, του Ολιβειρα και του Λιβαδιά και εχει δώσει ? (παίζεται) τα λεφτά του καλόγερου για ‘μετάγραφες’ . Είναι δηλαδή στο +1,5εκ χαλαρά και ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

    ΥΓ3 Το μαύρο πάνθηρα και τα μάτια σας. Είναι ικανός να πάθει διάστρεμμα την ώρα που βάζει τις κάλτσες του από την ένταση στο σκύψιμο, ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ.

    ΥΓ4 Τα διαρκείας καλά? Τα πιάσατε τα ΧΙΛΙΑ η ακόμα? Γιατί το Σάββατο που μου είπαν ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ 800.
    Δε βλέπω ανακοινώσεις, ‘ουρές’, ‘λαοθάλασσες’ και σανό. ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ και ανησυχώ: Πως θα κάνουμε sold out σε δέκα μέρες με 1000 νοματαίους? Ούτε το τάφο του Ινδού (1500 άτομα) δε γεμίζουμε έτσι..
    Ρε ΤΣΑΜΠΑ σας τους κουβαλάω τους Χατζησαφηδες και τους ΛεΤαλεκ?

  24. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Aπο το Πριγκιπάτο.
    Η άποψή μου ήταν καθαρά στοιχηματική. Με βάση στο τι έδειξαν οι δύο ομάδες. Δεν μ αρέσει ούτε να κάνω τον μετά Χριστόν προφήτη, ούτε να λέω ναι μεν αλλά και άλλα τέτοια ΠΡΙΝ τους αγώνες. Βέβαια το έχασα και στο στοίχημα. Μόνον εάν πήγαινε η Ισπανία στον τελικό δεν θα στοιχημάτιζα στους Εγγλέζους. Όταν το ημίχρονο έληξε 1-0 και παρ ότι οι εγγλέζοι ήταν καλύτεροι, άρχισα να αμφιβάλλω. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ νομίζω ότι φάνηκαν τα εξής :
    Ο Σάουθγκέιτ έβαλε να εκτελέσουν πέναλτι παίκτες που έγιναν αλλαγή στο 122 !!!
    αντικαθιστώντας εμπειρότερους (πχ Χέντερσον), οι οποίοι μάλιστα είχαν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής σε όλο το τουρνουά.
    Ταλαιπώρησε το μοναδικό ταλέντο που έχει η ομάδα, τον Κέιν στην μεσαία γραμμή.
    Επίσης ρε φίλε 3 CB στον Ιμμόμπιλε ? Αυτός έξω από Ολύμπικο έχει πάρει διαζύγιο με το γκολ.
    Για τον Ντοναρούμα τα έχουμε πεί παλαιότερα. Τόσο ψυχρός που ούτε πανηγυρίζει στο τελευταίο πέναλτυ.
    Ο Μαντσίνι βγάζοντας τον Ιμμόμπιλε περνάει ψευτο – CF τον Ινσίνιε μέχρι να βάλει τον Μπελότι. Ο κοντός, εξαφανισμένος μέχρι εκείνη την στιγμή, ανάμεσα στα 2 ξυλάγκουρα (Στόουν και Μαγκουάιρ) κάνει πάρτι, μέχρι να τα φτύσει, και κάνοντας από πίσω παιγνίδι ο Μπονούτσι και ο Κιελινι (από αριστερά), φαινόταν οι Ιταλοί να παίζουν με παίκτη παραπάνω. Τώρα το σκέφτηκε ή του έκατσε ο Θεός και η ψυχή του.
    Στην φάση του γκολ των Ιταλών ο Στόουνς κάνει πέναλτι στον Κιελίνι.

    Νομίζω ότι οι περισσότεροι γουστάρουν το εγγλέζικο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και όχι το εγγλέζικο ποδόσφαιρο. Έχει μια διαφορά. Υπάρχει πολύ χρήμα και μαζεύονται οι καλύτεροι παίκτες, και προπονητές, του κόσμου. Τώρα γιατί οι περισσότεροι ήθελαν Ιταλία δεν γνωρίζω. Ξέρεις οι φίλαθλοι έχουν πεΡίεργα κριτήρια. Παίζουν Αγγλία – Τουρκία και υποστηρίζουν την Τουρκία. Μπάλα είναι ρε φίλε μη τρελαίνεσαι. Όχι για τις ξένες ομάδες. Ακόμα και για την ΑΕΚ.
    Υ.Γ. 1 Το Γιούρο ψιλοαπογοήτευσε. Παρά τα πολλά γκολ, βιομηχανοποιημένο ποδόσφαιρο, ποδοσφαιριστές με πολλά αθλητικά προσόντα αλλά με ελάχιστο ταλέντο και καθόλου ευφυΐα. . Εάν η Αγγλία είχε τον Μόντριτς όπως είναι τώρα δεν θα το έχανε.
    Υ.Γ. 2 Ο Στόουνς και ο Μαγκουάιρ 2 φορές να ξαναγεννηθούν Μπονούτσι και Κιελίνι στα 36 και 37 δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ.

  25. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    hokan…
    Εβλεπα και τα παιχνιδια στο Copa. Αναφερομαι στο ΥΓ 1, και σε πληροφορω πως κι εκει σχεδον τα ιδια συμβαινουν. Οχι στον βαθμο του euro βεβαια,αλλα στις μεγαλες ομαδες. Βαλε και το ξυλικι που πεφτει στο χορτο ,συνηθες φαινομενο, απλα δεν το ευχαριστιεσαι οπως παλια. Υπαρχουν και κατι περιτεχνες ενεργειες που απλα στην Ευρωπη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Κρατανε ακομα, γιατι ετσι μονο θα φυγουν απο τα υψομετρα των Ανδεων και απο τις ζουγκλες του Αμαζονιου για κατι καλυτερο. Θα δεις και πεντε φασεις απο κατι Βολιβιες και Βενεζουελες που θα κρυψουν το τοπι. Κατα τα λοιπα,στον τελικο Αργεντινη – Βραζιλια ,εβλεπες την διαφορα μεταξυ ευρωπης και λατινικης αμερικης. Μια Βραζιλια σε ευρωπαικο στυλ,με τον Νευμαρ για μια ακομα φορα,να ζηταει φαουλ γιατι τον κοιταξε λοξα ο Αργεντινος,γκρινια,κλαμα, νευρα αλλα απο μπαλα γαματα. Και γενικα ολη η ομαδα κινηθηκε σε αυτο το στυλ. Με εναν διαιτητη που αφηνε να παιχτει μπαλα στο Α ημιχρονο, αλλα στο Β αρχισε τις καρτες γιατι η κατασταση ξεφευγε. Η Αργεντινη ηταν σαφως καλυτερη,γιατι οι παιχτες δεν επαιξαν “ευρωπαικο” ποδοσφαιρο”, μεσα σε τυπους και κανονες. Το καλυτερη βεβαια ειναι υποκειμενικο,οπως θελει το βλεπει κανεις. Λιγοι ειναι ακομα οι παιχτες που θα σου κανουν και δυο – τρεις ενεργειες στο γηπεδο να της θυμασαι. Ενα αχρωμο,ανοστο,αγευστο πραμα ηταν το euro φετος.Καθε περσυ και καλυτερα που λεμε… Ο Μοντριτς ειναι ενας απο τελευταιους. Τωρα,τι ονειρο ειδε ο Σαουθγκαιητ και εκανε αυτα τα εγκληματα ,μονο αυτος το ξερει. Εισαι στο 2` μπροστα,και πας και κολοκαθεσαι περιμενοντας τι? Να ανοιχτουν οι Ιταλοι ? Που το χει ξαναδει αυτο? Οσο για τα πεναλντυ,παραβιασε κανονες απαραβατους,κι αυτο μεσα στο ονειρο ηταν. Επρεπε να ειχε καθαρισει το παιχνιδι,δεν το κανε ,εκατσε στην κεντα.Τετοια ευκαιρια σαν εθνικη Αγγλιας ποσες φορες θα την ξαναεχει ?

  26. Ο/Η αντισνιτσελακος λέει:

    Σνιτσελακο φαε μια ιταλικια καραπουτσαρα τωρα και αντε μοκο. Νουμερο δεν εχω ορεξη να σε αρχισω που το παιζεις και λεφτας. Κολλητηρι του κροκους θα μιλησεις κιολας. Χωριατη ε χωριατη.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κύριοι

    Επειδή το είδα και εδώ- αλλά και αλλού- για τα 3 CB.

    Οι 3 πίσω δεν υποδηλώνουν κανένα φόβο στην αμυντική λειτουργία, ίσα ίσα το αντίθετο, είναι ίσως το πιο επιθετικό σύστημα στο πλανήτη.

    Άλλο τα 3CB- δηλαδή 5 σύνολο και άλλο 3 στην άμυνα. Κανένα Immobile και Insignie δε φοβήθηκε ο Southgate προχθές, το κέντρο ήθελε να ελέγχει και το Ζορζινιο και το έκανε μέχρι ένα σημείο. Εκεί μια χαρά το σκέφτηκε και μια χαρά του βγήκε, όλες οι προσπάθειες ήταν ατομικές κυρίως του Κιεζα, και σουτ εκτός περιοχής πιο πολύ απελπισίας με τη λογική να κάνουμε μια τελική γιατί βαρεθήκαμε το γύρω γύρω. .
    Αυτό που έκανε λάθος και τον κράζουν όλοι (πλην της μαλακιας με τα penalties) ήταν ότι γύρισε την ομάδα πίσω μετα το γκολ η να το πούμε καλυτέρα δε πίεσε για το 2-0. Δεν έψαξε το γκολ, όπως έκανε στη παράταση πχ.

    Στην ουσία δεν είναι 3 CB, είναι τρεις πίσω που παίρνουν όλη τη γραμμή από την αρχή, και τα 2 πλαγιά μπακ δε παίζουν μπακ αλλά χαφ: η μόνιμη θέση τους δηλαδή είναι να ανεβαίνουν από το κέντρο στα εξτρεμ.
    Σε θέση άμυνας βοηθάνε τους πλαϊνούς, όταν πάνε να ‘διπλώσουν’ (να βάλουν στη μέση δηλαδή τον αμυντικό), στις τυχόν σέντρες έχεις +1 στο κόσμο στο κουτί και στα στημένα δίνεις ύψος στη περιοχή σου αφού έχεις 3 αντί για 2.
    Ο Walker έπαιξε τρίτος στην άμυνα διπλά στο Stones και το Maguire που κάλυπταν όλη τη γραμμή, όχι τρίτο CB, ΔΕΝ έπαιζε κεντρικός αμυντικός. Δε ξέρω τι μετέδιδαν οι Καρπετοπουλοι αλλά ξέρω πολύ καλά τι είδα και ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρω πολύ περισσότερο μπάλλα από τις δημοσιογραφαρες του μπανανισταν.

    Στο καθαρό 3 πίσω- που παίζουν πολλοί με πρώτους το Πεπ και το Κλοπ εδώ—έχεις υπεροπλία στα χαφ (4) αρά στην ανάκτηση μπάλας και στη κόντρα, και μπορείς να πιέσεις τον αντίπαλο.
    Προχθές ο Trippier από τη μια και ο Shaw από την άλλη ανέβαιναν συνέχεια, ειδικά στο Α και δημιουργούσαν συνέχεια υπεράριθμα, έτσι άλλωστε ήρθε και το γκολ νωρίς, ο Shaw ήταν εντελώς αμαρκάριστος από την ώρα που ξεκίνησε τη κούρσα του στη σέντρα δεν τον ακολούθησε κάνεις.
    Το κάνει συνέχεια ο ΠΕΠ με έναν από τους 2 πλάγιους μπακ του, συνήθως με το Cancello από δεξιά που παίζει χαφ και αφήνει Stones- Dias- Fernadinio πίσω, η από την άλλη με τον Zinchenko από αριστερά αν παίζει ο Walker στη τριάδα στη θέση του Ferandinio που πάει κόφτης.
    Το κάνει ο Klopp (δε ξέρω ποιος αντέγραψε ποιον- λίγη σημασία εχει) από τη μέρα που πηρέ τον VVD, εχει δηλαδή αξιόπιστη λύση πίσω. TAA και Robbo παίζουν από χαφ μέχρι εξτρεμ, ο Flaco μπροστά από τα 2 CB που ανοίγουν στο πλάι και κάνουν τριάδα. Γι αυτό και ο ΤΑΑ με το Robbo άλλωστε έχουν τις περισσότερες ασιστ στη λίγκα και παίζουν ακραία μπακ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. Μόλις γίνει ανάκτηση κατοχής είναι πεντακάθαρο, δείτε οποιοδήποτε ματς των 2 ομάδων.

    Αυτό προϋποθέτει 2 πράγματα. Πρώτον οι 3 πίσω δεν είναι στατικοί παίκτες αλλά παίρνουν μετρά- δείτε ποσό ανέβαινε ο Harry ο καραμπουζουκλής στην εθνική σε σχέση με τη Referee που μένει βιδωμένος πίσω, ποσό ανεβαίνει ο VVD που φτάνει τη γραμμή στη σέντρα.
    Δεύτερον τα 2 μπακ-χαφ ΤΡΕΧΟΥΝ και μπορούν και να γυρίσουν να καλύψουν πίσω αλλά και να βγάλουν μπαλιές μπροστά. Ο ΤΤΑ είναι κορυφαίος ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ εκεί.
    Το Μπακακι δεν εχει βγάλει ΜΙΑ σέντρα που να μη πέτυχει το ρολόι του ΟΑΚΑ. Όπως παλιά ο Βυντρα του ζελα που είχε σκοτώσει όλη τη πανίδα της Καλογρέζας. Ούτε σπουργίτι δεν είχε μείνει ζωντανό.

    Το ποδόσφαιρο εχει γίνει εξαιρετικά αθλητικό πλέον και αν δεν έχεις πνευμονία και σωματοτυπο η τύχη σου είναι προδιαγεγραμμένη, θα φτάσεις μέχρι ένα σημείο 9,9 στις 10 φορές. Παίκτες που παλιότερα δε θα έπαιζαν πλέον είναι χρήσιμοι μόνο και μόνο γιατί βγάζουν τη γλώσσα στον αντίπαλο και ακριβώς επειδή είναι σκυλιά τον κερδίζουν κατά κράτος. Όσο κάλος και αν είσαι αν τον άλλον τον περνάς στην επιτόπου τριπλα στη σέντρα και τον ξαναβρίσκεις μπροστά σου μετα από 3 δεύτερα, έχεις θέμα. Εσύ θα κουραστείς στο 60 αυτός όχι. Βλέπε Kyle Walker που είναι αστείος ποδοσφαιρικά, αλλά απλά δε το περνάς γιατί είναι χτιστός και τρέχει σα μαραθωνοδρόμος.

    Όταν υποχρεώνεις τις ομάδες αυτού του επιπέδου να έχουν παίκτες που δίνουν +60 ματς το χρόνο και παίζουν ασταμάτητα, αναγκαστικά θες μουλάρια στη φυσική κατάσταση και θα χάσεις σε τεχνική ακομη και αν την εχει ο άλλος μόνο και μόνο επειδή ΜΠΑΦΙΑΣΕ.

    Μια ομάδα αυτού του επιπέδου της PL σε νορμάλ ρυθμό- πέρσι και φέτος δεν σταμάτησαν καθόλου αλλά είναι εξαίρεση- εχει τους παίκτες της να δίνουν:

    38 παιχνίδια για τη Λίγκα
    5-6 για το ένα κύπελλο αλλά τόσα για το άλλο. Άντε εκεί να πούμε ότι δεν είναι όλο το ροστερ μέσα, εμείς πχ ΔΕΝ κατεβάζουμε κανονική ομάδα
    6 παιχνίδια ομίλων CHL και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αλλά 2 με 4 για τους 16-8. Αν πάει παραπάνω όπως εμείς προπερσυ η City/Chelskey φέτος φτάνεις τα 13 με αντίπαλους όχι τη Λαρσα και το Βόλο αλλά τη Ρεάλ τη Μπάγερν τη Γιούβε τη Αθλετικο τη Παρι. Δυο τέτοια ματς είναι 10 δικά μας.
    Σύνολο ΜΟΝΟ αυτά 41 παιχνίδια.
    Βαλε προετοιμασίες, βαλέ φιλικά βαλέ κύπελλα (2 Εχουμε) βαλέ τουρνουά τα 45-50 ματς είναι σύνηθες.

    Μετα έχεις την εθνική. Ένα μηνά κράτησε αυτή η ιστορία με το Euro και έπαιξαν αλλά 5-8 ματς. Ένα μηνά όμως που ο Μανταλος ξύνει τα παπαρια (δε του φτάνει που τα ξύνει στα ματς) του ο άλλος είναι σε ξενοδοχείο όχι σπίτι του η να χαλαρώνει σε καμμιά παράλια με τη γκόμενα , κάνει προπονήσεις, κάνει τακτική κάνει γυμναστήρια.

    Και καλά να είσαι διπλά. Ο Mount φεύγει από το Chelsea και πάει μισή ώρα δρόμο.
    Ο Μεσι, ο Αλισον, ο Flaco, ο Καβανι που πάνε στην άλλη άκρη της γης? 3 μέρες αεροπλάνο είναι ΜΟΝΟ το ταξίδι. Διάβαζα την άλλη φορά οι Βραζιλιάνοι μας έφυγαν από το Liverpool Δευτερά, πήγαν Ρίο (9.300 χλμ.) , έπαιξαν ένα ματς, μετα πήγαν Κολομβία 4.500 χλμ. (το Αθήνα Λονδίνο που διασχίζει όλη την Ευρώπη είναι 2,400 χλμ.) έπαιξαν άλλο ένα ματς και καπάκι πίσω Ευρώπη αλλά 9,300 χλμ. για να παίζουν Κυριακή- και μετα Τετάρτη CHL όλα αυτά σε 15 μέρες με προπονήσεις ενδιάμεσα.
    23,000 χλμ. σε δέκα μέρες είναι σα να κάνεις Αθήνα Θεσσαλονίκη 46 φορές!
    Καταλάβαμε γιατί δεν είναι για γέλια αλλά ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ όταν ακούμε τα μάνταλα να μας λένε ότι τους βγήκε η κούραση!!!! είδη έπαιξαν 3-4 ματς με κάτι πιτσαρίες?

    Δε γίνεται αυτό το πράγμα επι χρονιά και καλά κάνουν και φωνάζουν όλοι εδώ με πρώτους το Klopp το Pep.
    Τι περιμένουμε να δούμε δηλαδή σε αυτό το ρυθμό που ο άλλος είναι με μια βαλίτσα στο χέρι να γυρνάει το πλανήτη και αλλάζει ξενοδοχεία 2 φορές την εβδομάδα?

    Ορεξη μηπως?

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρά το deal με το Cosmote. Λιγότερα από το ζελα μεν- όχι πολύ, κάτω από μισό η διαφορά γύρω στα 250- αλλά σου δείχνει πως μια σοβαρή εταιρεία εκτιμά το μαγαζί σου σε σύγκριση με το διαλυμένο εδώ και 10 χρονιά ζελα. Που δεν εχει γήπεδα προπονητηρια ‘εγγυητή’ παικταράδες και προπονηταρα.

    Άιντε μπρε, ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ, μπας και αλλάξεις και εκείνο το Vera που το είδαμε και μοιάζει σα σκούνα της East India Company του 1700.
    Άιντε μπρε δώσε να πάρεις έστω ένα Princess όχι τίποτα τρελό, τι διάολο ΤΟΣΟ κάβουρας πχια?
    Έχεις κολλήσει εκεί στο 1999 ΚΑΙ σε αυτό? Νισάφι..

    Όντως το οικονομικό μια χαρά σε πάει. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ από αυτούς που έδιωξες 1,5 χαλαρά, από τη Nike ένα +5ταληρακι, από τη ‘περιφέρεια’ μια εικοσάρα, από το Cosmote 6,7/6,8- ένα κοντά δίφραγκο παραπάνω δε σε χάλασε. 5 έπαιρνες από τη Nova.

    Nα τα κρατάς ‘εγγύηση’ στο παντελόνι μη τυχόν και σε κλέψεις- να αυτό κλεφτείς δηλαδή- το βραδύ που κοιμάσαι μόνο. ΠΡΟΣΕΧΕ είναι ύπουλος ο ντουνιάς και κακούργα η κενωνια..

    ΥΓ Τι ώρα έρχεται ο μπάρμπα-Αραουχο των 10-12 γκολ? Προλαβαίνουμε να πάμε αεροδρόμιο? Μας έχουν μείνει κάτι πυρσοί από την άφιξη Τζαβέλα στοκ..

  29. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Δεν ξερω αν ειναι προσβολη ή τιμη να σε αποκαλει ενα πρεζακι, σκουπιδι. Ο Τσιαρτας δεν κανει για το ποστο αυτο λογω ελλειψης γνωσεων του αντικειμενου. Διαφορετικα, no problem. Κατα τα αλλα, τα πρεζακια που διοικουνται πλεον απο Αλβανους, που προκαλουν μονιμα ζημια στην ΑΕΚ και που εκπροσωπουν το 10% (και αν) της ΑΕΚ, εχουν και αποψη.
    ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.
    Εξω απο την ΑΕΚ οι antifa φασιστες, οι τεμπελχαναδες, τα πρεζακια και οι μπαχαλακηδες.
    Βεβαια ειναι λογικο απο την πρεζα και απο την αμορφωσια τους, να μην εχουν παρει χαμπαρι οτι συμβολο της ΑΕΚ ειναι το συμβολο της Ορθοδοξιας και της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας.
    Φυσικα δεν εχω απαιτηση να καταλαβουν τα αγραμματα πρεζονια τη διαφορα που εχουν οι Ελληνες προσφυγες που ηρθαν στη μαμα Ελλαδα κυνηγημενοι απο τον Κεμαλ, με το Ισλαμαμπαμ που περναει απο τρεις διαφορετικες χωρες στις οποιες δεν κινδυνευει (πχ Τουρκια) για να το παιξει προσφυγας στην Ελλαδα.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κάτι για να ευθυμήσουμε:

    Διέψευσε λεει το ΠΑΕ αεκ τις φήμες για το Ριμπερι.
    Σε χρόνο DT η…. διάψευση, την ώρα που η Αραχουαδα και η Βρανιεσαδα κρατάει πιο πολύ και από τη Λάμψη του μακαρίτη του Φώσκολου.

    Αφού σταμάτησα να γελάω- πηρέ κανα πεντάλεπτο- είδα τη καρτέλα του Ριμπερι.

    4,500,000 ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΘΑΡΑ, πηρέ πέρσι ο Φρανκ στη Φιορεντινα. Δηλαδή πάνω από 6 μεικτά. Άντε να πούμε 5εκ αν πάει, οπού πάει, θα κοστίσει φέτος, αν δε σταματήσει είναι και νέος άνθρωπος.

    Πείτε μου, σοβαρά τώρα, αν ποτέ ο μεγιστάνας εχει δώσει 5εκ όχι για ένα παίκτη, αλλά για όλες τις μετάγραφες 7 ετών μαζεμένες. Όχι αυτά τα φύγε εσύ, πρώτα να γλυτώσω τα λεφτά να τα δώσω στον επόμενο. Να δώσει 5εκ ευρώ ΝΕΑ ΛΕΦΤΑ ΦΡΕΣΚΑ να ενισχύσει, όχι να αλλάξει τα παλτά. Να πει δηλαδή έχω τον ένα και φέρνω άλλον έναν. Όχι διώχνω το ΓΙΔΑ και φέρνω με τα λεφτά του τον άλλο ΓΙΔΑ.

    Πια 5εκ ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ, που χαροπαλεύετε με τους Μητογλες και τους Χατζησαφηδες το κατοστάρικο?
    Πια 5εκ ρε ΑΠΙΘΑΝΟΙ, που μέχρι προπερσυ πήγατε να παίξετε μπουνιές με το ….Λαμπρόπουλο για 20 χιλιάρικα?
    Πια 5εκ ρε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, που 5εκ σε μισθούς δε δίνετε για όλο το σκυλολόι εκεί μέσα?

    Ποτε έδωσε, πραγματικά όχι μουσαντενια, όχι 5εκ/χρόνο αλλά τα μισά των μισών για παίκτη ο Μελισσανίδης?
    ΠΟΤΕ? ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    Ρε θα μας τρελάνετε? Σας εχει βαρέσει η ζεστή το κεφάλι?
    Πια 5εκ ρε? Εδώ διαολοστείλαμε ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ το Λιβαδιά για να γλυτώσουμε 300 χιλιάρικα και βάζαμε τη κυρία Μαχαίρα (που λεει και ο Stevie) να καπαρώσουμε το -30 πλάκα μας κάνετε?

    Μπα σε καλό σας, το μόνο που δεν Εχουμε είναι να πλήττουμε με τα ΝΟΥΜΕΡΑ εκεί μέσα..

    ΥΓ Στροφή 360 μοιρών αλα Αλι6 έκανε λεει ο ‘μεγιστάνας- δε κάνω πίσω ’ με το Βασίλη. Μιλάμε για μελετημένες κινήσεις, για πλάνο, για πυγμή…

    Τύφλα να εχει η Botafogo

    Sent from my iPhone

  31. Ο/Η Hokan λέει:

    @ από το Πριγκιπάτο.

    Για μένα η ώρα ήταν απαγορευτική να παρακολουθήσω το copa. Πιστεύω όμως αυτά που γράφεις ειδικά για τους Βραζιλιάνους οι οποίοι δεν ήταν ποτέ σχολή, αγαπήθηκαν όμως για το άτακτο και αλάνικο ποδόσφαιρο που έπαιζαν. Το 3-5-2 που προσπάθησε να παίξει ο Σάουθγκέιτ δεν μπορεί να το υποστηρίξει η συγκεκριμένη ομάδα. Βασικοί πυλώνες του συστήματος εκτός από τα full μπακ τον ευέλικτο επιθετικό (Στέρλιγκ) που όμως υστερεί στην κίνηση χωρίς την μπάλα, και τον μεγάλο Κέιν, είναι οι CB με καλή τεχνική, αντίληψη, που να μπορούν να παίξουν χαφ όταν η ομάδα επιτίθεται και άριστοι μαντουμανδόροι όταν αμύνεται και ένας μπαλαδόρος που να παίζει 3/4 επίθετικός και 1/4 μέσος. Οι Εγγλέζοι δεν έχουν τέτοιους παίκτες. Οι Ιταλοί παρά την μεγάλη απώλεια του Σπινατσόλα (ο μοναδικός που μπορεί να παίξει στην κορυφή του τριγώνου του κέντρου και στην βάση του τριγώνου της επίθεσης) έχουν. Και μάντεψε ποιοί είναι οι guru του συστήματος, με τις παραλλαγές του. Ο Κοντε το 2011 στην Γιούβε και ο Πραντέλλι στην εθνική Ιταλίας. Οι Ιταλοί δηλ. Δυστυχώς για τους φιλάθλους στο ποδόσφαιρο το 90% της τακτικής πλέον έχει να κάνει με την τεχνική της παρεμπόδισης, δηλ. ο πρώτος στόχος είναι να μην φας γκόλ. Ελπίζω ότι η αντίληψη να μπορείς να νικάς τους προικισμένος ποδοσφαιριστές με παίκτες – εργάτες πλην τίμιους τρεχαλατζήδες θα εξακολουθεί να αποτελεί λογική ανακρίβεια. Τα ταλέντα πάντα θα τα κάνουν όλα καλύτερα από τους εργάτες.

  32. Ο/Η Hokan λέει:

    Επί του πιεστηρίου :
    Ο Φλαμπουράρης (!!!) έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ η πρόσληψη ενός τόσο αντιδραστικού προπονητή (Τσιάρτας) και μάλιστα για την ομάδα νέων . Προσβάλλεται λέει το φίλαθλον πνεύμα.
    Εντάξει κ. Αλέκο. Τώρα που παραιτηθηκε να πάρουμε τον Καρανίκα, τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού. Αυτός πιστεύω θα βρει άκρη με τους οργανωμένους.